Sanat. RitimArt. Müzik. Kültür. Organizasyon

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Sanat. RitimArt. Müzik. Kültür. Organizasyon"

Transkript

1 Sanat RitimArt Müzik K Ü L T Ü R S A N A T T U R I Z M V E O R G A N İ Z A S Y O N Kültür Organizasyon

2 Hakkımızda

3 Hayatın Ritmini Yakala RitimArt Perküsyon Atölyesi 2003 yılında Mustafa Kemal Çokşen önderliğinde kurulan RitimArt Perküsyon Atölyesi, Dünya coğrafyasından Arap, Hint, Latin ve Afrika, Anadolu dan Türk Halk, Türk Sanat ve Alaturka ezgilerini baz alan düzenlemeleriyle yerli ve yabancı bir çok şarkı eşliğinde ritim eğitimleri vermekte ve bir çok organizasyonlara katılmaktadır. Zengin ve popüler müzik repertuarı ile tamamen profesyonel müzisyenlerden oluşan RitimArt Orkestraları kurumsal şirketlere, kişisel organizasyonlara ve genel etkinliklere yaratıcı katılımlar sunmaktadır. Kurumsal şirketler için; açılış ve özel(yılbaşı, kutlama vb.) davetlerde, workshoplarda, outdoor etkinliklerinde, Kişisel organizasyonlar için; istenilen konsepte göre doğum günü partilerinde, düğünlerde, yıldönümlerinde, genel etkinlikler için; uluslararası ya da yöresel festival, bayram, karnaval ve özel (öğretmeler günü, sağlık haftası vb.) günlerde yer almaktadır. Ayrıca RitimArt Perküsyon Atölyesi, reklam, tanıtım video ve görsel sanat işlerinizi renklendiren çalışmalarda bulunmaktadır. RitimArt Perküsyon Atölyesi, belli aralıklarla dönemsel olarak amatör müzik severlere ders vermekte ve bu gruplarla eğlenceli organizasyonlara katılmaktadır.

4 Kurucumuz Müzisyen Eğitmen Sanat Organizatörü Görsel Kareograf Mustafa Kemal ÇOKŞEN Kurucumuz Yazar HAKKINDA 1990 lı yılların başlarında müziğe başlayan ve uzun yıllar Okay Temiz le birlikte çalışan Mustafa Kemal Çokşen yılları arasında Müjdat Gezen Sanat Merkezi nde (MSM) perküsyon eğitmenliği vermiş, sanat merkezi bünyesinde kurduğu ritim topluluğuyla bir çok konsere imza atmıştır. M.S.M. Tiyatrosu nun sezonunda sahneye koyduğu Tuhaf Bir Aile adlı oyunun ritim koreografisini hazırlayıp öğrencileri ile birlikte 52 gösteri boyunca canlı performans gerçekleştirmiştir. Müzik dışında 2004 yılında, 17 Ağustos depreminde yaşadıklarını ve yapılan çalışmaları kaleme aldığı Çadırkent Günlüğü adlı kitabını yayınlayan Çokşen halen müzik hayatına kurduğu RitimArt Perküsyon Atölyesinde RitimArt Elegance Orkestra, RitimArt Balkan Orkestrası, DJ&Perküsyon performansları ve RitimArt Latino, RitimArt Davul Şov, RitimArt Varil Şov gibi değişik perküsyon çalışmaları ile devam etmektedir.

5 Kurumsal Ritim Kurumsal & Ritim Katılımcıların belli bir süreç içerisinde periyodik ritim çalışması yaparak, orkestra ile uyumlu ritim topluluğu oluşturması ve bu oluşumun sergilenmesini içeren ritim çalışmasıdır. Bu çalışma ile ekip ruhu ve kurum içi iletişimi güçlendirmeyi hedef alınır. DenizBank

6 Outdoor & Outdoor Ritim Ritim Katılımcıların yapılan outdoor aktivitelerin (doğa yürüyüşleri, kano, kamping vb.) ardından yapacakları ritim çalışması ile hem günün yorgunluğunu atmalarını hem de eğlenceli bir şekilde rahatlamalarını sağlayan açık mekanda gerçekleştirilen ritim çalışmasıdır. Turkcell

7 Ritim & Ritim Workshop Workshop Katılımcıların kendilerine verilen ritim enstrümanları ile orkestranın çaldığı değişik ritimlere uyumunu sağlayan, ekip çalışması ve paylaşımı pekiştirici ortalama 1-2 saat süreli ritim çalışmasıdır. Ritim eğitimi ile eğlenceyi iç içe geçiren bu aktiviteyi ülkemizin saygın birçok kurum ve kuruluşunda başarı ile gerçekleştirdik. Denizbank

8 Kurumsal Organizasyon Kurumsal & Organizasyon Kurum ve kuruluşların açılış, özel toplantı, tanıtım, fuar ve kutlama gibi organizasyonlarında gerekli tüm ihtiyaçların (konser, müzisyen, ses ve ışık sistemleri, dans, süsleme, yemek vb.) karşılandığı çalışmalarımız titizlikle devam etmektedir. Akbank

9 Orkestralarımız

10 Orkestralarımız RitimArt BALKAN Orkestrası RitimArt Balkan Orkestrası, Balkan ve Rumeli halk ezgileriyle klasik Türkçe pop parçalarını nefesli ve vurmalı enstrümanların ağırlıklı olduğu bando görünümündeki orkestrayla yorumlayarak müzikseverlere unutamayacakları bir müzik şöleni sunmaktadır.

11 Orkestralarımız RitimArt BANDO Çeşitli spor müsabakalarında ve farklı kuruluşların organizasyonlarında sahne alan bandomuz EURO BASKET 2011 de Almanya ve Litvanya da milli takımımıza ritimleriyle destek vermiş olup 2012 sezonundan bu yana Vakıfbank Bayan Voleybol Takımı, Beşiktaş Integral Forex ve İstanbul BBSK nın resmi bandosudur. Ayrıca sezonunda KKTCELL Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı maçlarında da çalan RitimArt Bando 2014 FIBA Basketbol Dünya Kupası hazırlık maçlarında ritimleriyle yine milli takımımızın yanında yer almıştır.

12 Orkestralarımız RitimArt BRASS&DRUMS Nefesli ve vurmalı enstrümanlardan oluşan grubumuz özel davetlerinizde, açılış, fuar, kokteyl ve lansmanlarda yerli ve yabancı eserlerden oluşan geniş repertuarıyla sizin ve konuklarınızın zevkle dinleyecekleri eserler sunmaktadır. Orkestramız açık ya da kapalı mekan organizasyonlarında davetli sayısına göre akustik ya da ses sistemli olarak hizmet vermektedir.

13 Orkestralarımız RitimArt ELEGANCE RitimArt Elegance orkestrası geçmişten günümüze, yerli-yabancı geniş repertuarı ve unutulmayan şarkılarla sizlerle birlikte. Deneyimli müzisyenlerden oluşan orkestramız, özel davetlerinizin yanı sıra uzun yıllardır Türkiye'nin büyük kuruluşlarının organizasyonlarında da performanslarını sergilemektedir.

14 Orkestralarımız RitimArt LATİNO Rumba, Salsa, Cha Cha ve Sambalar... Latin müziğinin sevilen parçalarını yorumlayan grubumuzun renkli performanslarıyla özel günlerinizde Latin müziğine ve dans etmeye doyacaksınız.

15 Orkestralarımız RitimArt DJ & Perküsyon DJ ve Perküsyonun benzersiz uyumuyla hem 70 lerden günümüze damgasını vurmuş parçalarla geçmişe yolculuk yapacak hem de DJ tarafından istekleriniz doğrultusunda çalınan parçalara eşlik eden perküsyon sanatçılarımızla canlı müziğin tadına varacaksınız.

16 Orkestralarımız Ritim SHOW Su ve ışık gösterileri eşliğinde yaptığımız ritim performanslarımızda izleyeceğiniz görsel şovlarımız uzun yıllar hafızanızdan silinmeyecek.

17 TV Programları

18 Kanal D BEYAZ & SHOW İlk olarak 2008 yılında Beyaz Show a katılan RitimArt Perküsyon Topluluğu 2013 te de ritimleriyle yıl boyu tribünlerden desteklediği Vakıfbank Bayan Voleybol Takımı yla birlikte Beyaz Show daydı.

19 Videoyu izlemek için tıklayın! müzik spor ritim Kanal D - Beyaz Show İlk olarak 2008 yılında Beyaz Show a katılan RitimArt Perküsyon Topluluğu 2013 te de ritimleriyle yıl boyu tribünlerden desteklediği Vakıfbank Bayan Voleybol Takımı yla birlikte Beyaz Show daydı. Orkestra: RitimArt BANDO Tarih: 23 Mart 2013 Müşteri: - Yer: Kanal D Stüdyoları

20 Haber Türk & SABA TÜMER LE BU GECE 2008 yılında Haber Türk Televizyonu nda yayınlanan Saba Tümer le Bu Gece Programı na konuk olan grubumuz repertuarında ki yerli ve yabancı parçaları seslendirdi.

21 Videoyu izlemek için tıklayın! müzik eğlence ritim Haber Türk - Saba Tümer le Bu Gece 2008 yılında Haber Türk Televizyonu nda yayınlanan Saba Tümer le Bu Gece Programı na konuk olan grubumuz repertuarında ki yerli ve yabancı parçaları seslendirdi. Orkestra: Tarih: 2009 RitimArt Perküsyon Müşteri: - Yer: Haber Türk Stüdyoları

22 Kanal Türk HAYATA &GÜLERKEN 2011 yılında Ece Erken ve Davut Güloğlu nun hazırlayıp sunduğu, Kanal Türk Televizyonu nda yayınlanan programa konuk olan ve repertuarındaki parçaların yanı sıra program konuğu sanatçılara da ritimleriyle eşlik eden grubumuz stüdyodaki konuklardan ve televizyon izleyicilerinden büyük beğeni aldı. Aynı yıl ikinci defa programa konuk olan RitimArt Perküsyon Topluluğu bu kez sergilediği Varil Show ile ilgiyle izlendi.

23 Videoyu izlemek için tıklayın! müzik eğlence ritim Kanal Türk - Hayata Gülerken 2011 yılında Ece Erken ve Davut Güloğlu nun hazırlayıp sunduğu, Kanal Türk Televizyonu nda yayınlanan programa konuk olan ve repertuarındaki parçaların yanı sıra program konuğu sanatçılara da ritimleriyle eşlik eden grubumuz stüdyodaki konuklardan ve televizyon izleyicilerinden büyük beğeni aldı. Aynı yıl ikinci defa programa konuk olan RitimArt Perküsyon Topluluğu bu kez sergilediği Varil Show ile ilgiyle izlendi. Orkestra: Tarih: 2011 RitimArt Perküsyon Müşteri: - Yer: Kanal Türk Stüdyoları

24 Haber Türk BURASI &HAFTASONU Haber Türk Televizyonu nda yayınlanan Burası Hafta Sonu Programı nın 2009 Seçim Programı na konuk olan grubumuz gün boyu ritimleriyle televizyon izleyicilerinin karşısındaydı.

25 Kanal Türk & RAMAZAN NEŞESİ Sevcan Orhon ve Burak Kut un hazırlayıp sunduğu Ramazan Neşesi Programı na konuk olan RitimArt Perküsyon Topluluğu hem stüdyodaki konuklara hem de televizyon karşısında ki izleyicilere Davul Show'la hoş dakikalar yaşattı.

26 Videoyu izlemek için tıklayın! müzik Davul şov ritim Kanal Türk - Ramazan Neşesi Sevcan Orhon ve Burak Kut un hazırlayıp sunduğu Ramazan Neşesi Programı na konuk olan RitimArt Perküsyon Topluluğu hem stüdyodaki konuklara hem de televizyon karşısında ki izleyicilere Davul Show'la hoş dakikalar yaşattı. Orkestra: Tarih: 2014 RitimArt Show Müşteri: - Yer: Kanal Türk Stüdyoları

27 As TV GÜNÜ & YAKALA Bursa nın en çok izlenen yerel televizyonu AS TV de yayınlanan Günü Yakala programına konuk olan RitimArt Perküsyon topluluğu, ekran başındakilere ve stüdyodaki konuklara eğlenceli bir müzik şöleni sundu.

28 Türk max HER ŞEY & DAHİL Seray Sever ve Oktay Kaynarca nın hazırlayıp sunduğu Türk max da yayınlanan Her şey Dahil Programı na RitimArt Perküsyon Topluluğu olarak 2008 yılında iki kez konuk olduk.

29 Videoyu izlemek için tıklayın! müzik eğlence ritim Türkmax- Her şey Dahil Seray Sever ve Oktay Kaynarca nın hazırlayıp sunduğu Türk max te yayınlanan Her şey Dahil Programı na RitimArt Perküsyon Topluluğu olarak 2008 yılında iki kez konuk olduk. Orkestra: Tarih: 2008 RitimArt Perküsyon Müşteri: - Yer: Türk max Stüdyoları

30 Festivaller

31 Uluslararası Yilan Festivali TAYVAN yılında Tayvan da düzenlenen International Yilan Rain Festival de RitimArt Perküsyon Topluluğu olarak ülkemizi ritim ve danslarımızla temsil ettik. Müziğimiz hem Tayvanlılar hem de farklı ülkelerden festivale katılan diğer gruplar tarafından büyük ilgi toplarken festivalin ardından bir ay boyunca 6 parçadan oluşan demomuz merkezi radyo sistemi de olan Tayvan Ticaret Merkezi nde yayınlanmaya devam etti.

32 Uluslararası İznik Festivali İZNİK İlk yılından itibaren katılmaktan mutluluk duyduğumuz Uluslararası İznik Festivali'nin üçüncüsünde de RitimArt Perküsyon Topluluğu olarak yine İznik teydik. İznik halkı'nın ve yabancı misafirlerin ilgiyle izlediği konserimiz gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

33 Kadıköy Festivali KADIKÖY Tarihi Çarşı'nın günlük yaşamına renk ve enerji katan festivalde vurmalı ve nefesli çalgılarla Kadıköy sakinlerine güzel dakikalar yaşattık.

34 Kafkasör Festivali ARTVİN Artvin de geleneksel olarak yapılan ve 2010 da 30 üncüsü düzenlenen Kafkasör Kültür Turizm ve Sanat Festivali ne ritimlerimizle renk kattık. 3 gün boyunca devam eden etkinlikler kapsamında verdiğimiz konserlerde Artvinliler RitimArt'ın müzikleriyle coşkulu ve eğlenceli zamanlar geçirdiler.

35 İşçi Filmleri Festivali TAKSİM 7. Uluslararası İşçi Filmleri Festivali açılışında RitimArt Perküsyon Topluluğu'nun ritimleri eşliğinde Tünel'de başlayan yürüyüş İstiklal Caddesi boyunca devam etti.

36 SULTANAHMET Bab-ı AliFestivali Bab-ı Ali Şenliği nde sahne alan RitimArt Perküsyon Topluluğu sahneye katılanları vurmalı çalgılar eşliğinde ve sahne performanslarıyla coşturdu. Türk halk müziğinden Afrika müziğine kadar pek çok farklı kültür ve coğrafyadan örnekler sunan grubumuz izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

37 Kadırga Festivali KADIRGA 2011 yılında katıldığımız festivalde semt halkına eğlenceli dakikalar yaşattık.

38 RitimWorkshop

39 ECZACIBAŞI İLAÇ WORKSHOP Spor Inspiration Ritim Müzik DEDEMAN HOTEL RitimArt BANDO Orkestramız 2014 yılı içerisinde Eczacıbaşı İlaç firmasının çalışanları için düzenlediği workshopta tezahürat eğitimi verdi. Workshop ta yapılan yarışma kapsamında 4 farklı gruba ritim enstrümanları eşliğinde ayrı ayrı tezahüratlar öğretildi. En büyük coşkuyla yapılan en iyi tezahürat Eczacıbaşı yönetimi tarafından seçilerek ödüllendirildi.

40 ACIBADEM SİGORTA WORKSHOP Eğlence Inspiration Ritim Müzik MODA DENİZ KULÜBÜ Acıbadem Sigorta çalışanları ile her yıl farklı konseptte düzenlediğimiz etkinliklerle birlikteyiz. İlk olarak 2010 da "Dönüşüm Başlıyor" sloganıyla yeni yıla hazırlanan Acıbadem Sigorta çalışanlarıyla gerçekleştirdiğimiz ritim çalışmasında katılımcılar keyifli zaman geçirerek yoğun iş stresini üzerlerinden attılar. Aynı yıl Kalamış Murphy de gerçekleşen yeni yıl kutlamasında RitimArt Elegance Orkestra nın geçmişten günümüze yerli- yabancı unutulmayan şarkılarıyla eğlenen Acıbadem Sigorta çalışanlarından oluşturduğumuz perküsyon topluluğu da gecenin sonunda mini bir konser verdi yılında da RitimArt Elegance Orkestra olarak Acıbadem Sigorta nın çalışanları için düzenlediği yeni yıl kutlamasında Moda Deniz Kulübü ndeydik. Yine bu yılda yıl boyu ritim çalışmalarımıza katılan Acıbadem Sigorta çalışanlarından bir grup gecenin sonunda verdiği konserle büyük beğeni topladı.

41 Videoyu izlemek için tıklayın! müzik dans ritim Acıbadem Sigorta Yeni Yıl Partisi RitimArt Elegance Orkestramız Acıbadem Sigorta nın çalışanları için her yıl düzenlediği Yeni Yıl Partisinde birbirinden eşsiz repertuarı ve sahne şovuyla sahne aldı. Acıbadem çalışanları sahnede darbukalarla orkestramıza eşlik ederek eğlenceye ortak oldular. Orkestra: RitimArt Elegance Tarih: 20 Aralık 2013 Müşteri: Yer: Acıbadem Sigorta Moda Deniz Kulübü

42 DENİZBANK WORKSHOP DENİZ AKADEMİ Müzik Inspiration Ritim İş Dünyası Denizbank çalışanlarıyla toplantı arası ritim molası yılından bu yana ritim çalışmalarımızla birlikte olduğumuz Denizbanklılarla en son gerçekleştirdiğimiz çalışmamızda sekiz yüz Denizbanklıya ritim çaldırdık. Türk ezgilerinden latin müziğine Afrika ritimlerine dört farklı konseptte yaptığımız çalışmada katılımcılar hem haftanın yorgunluğunu ve stresini atarken hem de RitimArt la unutamayacakları bir etkinliğe imza attılar ve 2011 yıllarında 15 kişilik Denizbank (Deniz Akademi) çalışanıyla yıl boyu gerçekleştirdiğimiz ritim çalışmalarının sonunda Deniz Akademililerin RitimArt Perküsyon Topluluğu ile birlikte verdikleri, Türkçe pop parçalarından Afrika ritimlerine kadar geniş bir repertuardan oluşan konseri de büyük bir ilgi ve beğeniyle izlendi.

43 HÜRRİYET KAMPÜS WORKSHOP Ritim Müzik Gazete HÜRRİYET KAMPÜS Hürriyet Gazetesi'nin üniversite öğrencileri için düzenlemiş olduğu Hürriyet Kampüs Etkinlikleri kapsamında İstanbul Üniversitesi öğrencileriyle birlikte ritim atölyesindeydik. Katılımın çok yoğun olduğu çalışmada öğrenciler hem ritim çalmanın keyfini yaşarken hem de şarkılarımıza danslarıyla eşlik ederek eğlenceli zamanlar geçirdiler. Inspiration Basın Dans

44 HP WORKSHOP Teknoloji Müzik HP Daha önce Antalya da gerçekleştirdiğimiz ve ritimlerimizle yoğun iş temposunun stresini üzerinden atmanın mutluluğunu yaşayan HP çalışanlarıyla 2014 Nisan ayında bu sefer İzmir de birlikteydik. Latin parçalardan oluşan bu konserimizde de HP çalışanları toplantı arası keyifli dakikalar geçirdiler. Inspiration Ritim

45 COCA COLA İÇECEK WORKSHOP Müzik COCA COLA İÇECEK Coca Cola çalışanlarının Adile Sultan Kasrı nda gerçekleşen toplantısında Latin, Balkan ve Elegance Orkestra olarak gün boyu üç farklı konsepte verdiğimiz konserlerle çalışanlara toplantı arası keyifli zamalar yaşattık Inspiration Lezzet Dans

46 Workshop. Abdi İbrahim İlaç Fuarı İlaç Fuarı nda Abdi İbrahim İlaç Standında gerçekleştirdiğimiz ritim Show a fuara katılanlar büyük ilgi gösterdi. Mars Gıda Yılbaşı Partisi Mars Gıda'nın çalışanları için düzenlediği yeni yıl kutlamasında latin müziğinin sevilen parçalarını yorumlayan grubumuz RitimArt Latino, renkli performanslarıyla davetlileri coşturdu. Mondial Assistance Workshop Mondial Assistance çalışanları ile gerçekleştirdiğimiz ritim atölyesinde katılımcılar kendilerine verilen ritim enstrümanları ile hem ekip çalışması ve paylaşımı pekiştirici ritim eğitimi aldılar hem de eğlenceli zamanlar geçirerek yoğun iş stresini üzerlerinden attılar. İnci Akü Workshop İnci Akü çalışanlarından oluşan grubumuzla bir dönem boyunca gerçekleştirdiğimiz ritim çalışmalarımızın sonunda verdiğimiz konserde kurum çalışanları arkadaşlarının performanslarıyla eğlenceli zamanlar geçirdiler.

47 Workshop. Viesmann Workshop Migros Workshop Viesmann Bayii Toplantısı kapsamında gerçekleştirdiğimiz ritim atölyesinde katılımcılar kendilerine verilen ritim enstrümanları ile hem ekip çalışması ve paylaşımı pekiştirici ritim eğitimi aldılar hem de eğlenceli zamanlar geçirerek yoğun iş stresini üzerlerinden attılar. Migros çalışanlarıyla gerçekleştirdiğimiz ritim çalışmasında katılımcılar keyifli zaman geçirerek yoğun iş stresini üzerlerinden attılar. Turkcell Saklıköy Workshop Saklıköy'de gerçekleştirdiğimiz ritim atölyesinde Turkcell'liler hem şehrin dışında geçirdikleri bir hafta sonu ile hem de ritimlerimizle eğlenceli zamanlar geçirdiler. Sodexho Ritim Workshop Sodexho çalışanlarıyla gerçekleştirdiğimiz ritim çalışmasında katılımcılar keyifli zaman geçirerek yoğun iş stresini üzerlerinden attılar.

48 Workshop. Hedef Alliance Workshop Hedef Alliance çalışanlarından oluşan grubumuzla bir dönem boyunca gerçekleştirdiğimiz ritim çalışmalarımızın sonunda verdiğimiz konserde kurum çalışanları arkadaşlarının performanslarıyla eğlenceli zamanlar geçirdiler. Türk Telekom Workshop RitimArt Perküsyon Topluluğu Türk Telekom tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında sahne aldı. KPMG Workshop Etkinliği Ekim 2012 Kadıköy Belediyesi Workshop Etkinliği 2008

49 Basın

50 Hürriyet Gazetesi -20 Ekim 2014

51 Milliyet Gazetesi -20 Ekim 2014

52 Akşam Gazetesi -27 Ekim 2013

53 Hürriyet Gazetesi -15 Ekim 2013

54 Vakıfbank Hayat Dergisi -2013

55 Hürriyet Gazetesi Pazar Eki 28 Ağustos 2011

56 Haber Türk Gazetesi 18 Ağustos 2011

57 Fanatik Gazetesi Web Sitesi 18 Ağustos 2011

58 Denizbank Takım Ruhu Dergisi Haziran/Temmuz 2011

59 Bizim Gazete -08 Haziran 2009

60 Cumhuriyet Gazetesi -24 Ekim 2009

61 Evrensel Gazete -07 Ağustos 2009

62 HurriyetDaily News -04 Ağustos 2009

63 İstanbul Gazetesi -2009

64 Tayvan Gazetesi 18 Ağustos 2009

65 Yaşayan Bursa Gazetesi 02 Haziran 2009

66 IBM Ortak Başarı Dergisi Ocak 2008

67 Kadıköy Gazetesi 23 Mayıs 2008

68 Metro Life Dergisi Temmuz/Ağustos 2008

69 İletişim

70 Adres Mühürdar Caddesi Evren Apt. No:77/1, Kadıköy/İstanbul/TÜRKİYE Telefon: 0 (216) Cep: 0 (532) Eposta: mk_coksen@hotmail.com Web: t f İ y twitter.com/ritimartatolye facebook.com/groups/ritimart/ İnstagram.com/ritimart_perkusyon_toplulugu youtube.com/user/ritimart

Marka ve Web Kuruluşlarımız

Marka ve Web Kuruluşlarımız Marka ve Web Kuruluşlarımız www.aktivite.com.tr www.piknikcim.com www.biyografilm.com www.danscilar.com.tr www.kinapaketi.com www.sesisikdj.com www.gizliparti.com.tr www.animator.com.tr www.e-lencelik.com

Detaylı

2015-2016 Kurumsal Etkinlik & Düğün Sunum

2015-2016 Kurumsal Etkinlik & Düğün Sunum 2015-2016 Kurumsal Etkinlik & Düğün Sunum Sekiz Müzik Organizasyon,1996 yılından beri müzik piyasasında bir çok ünlü sanatçıya eşlik etmiş,orkestralarını kurmuş,yönetmiş,bir çok gecenin organizasyonunu

Detaylı

ANKARA TARİHİNDE BÖYLE DÜŞÜK FİYATLAR GÖRÜLMEDİ

ANKARA TARİHİNDE BÖYLE DÜŞÜK FİYATLAR GÖRÜLMEDİ Media Markt En Düşük Fiyat Şenliği Ankara yı salladı. ANKARA TARİHİNDE BÖYLE DÜŞÜK FİYATLAR GÖRÜLMEDİ Ankara Kentpark ta 10 Aralık 2009 da, toplam 4.500 metrekare alanda hizmet vermeye başlayan Media Markt

Detaylı

Wedding & Event Music Management. orkestra_musicall

Wedding & Event Music Management. orkestra_musicall Wedding & Event Music Management orkestra_musicall Tuncay SEVİNDİK 1982 İstanbul doğumlu olan Tuncay SEVİNDİK, Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat Tasarım Fakültesi keman bölümü mezunudur. Akademik eğitiminin

Detaylı

MetroCity + Sport 2000 + Nesine.com ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek.

MetroCity + Sport 2000 + Nesine.com ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek. Proje ismi Ballbasket bol eğlence Proje konusu MetroCity + Sport 2000 + Nesine.com ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek. Hedef kitle Projeyle, organizasyonun yapılacağı

Detaylı

Proje konusu. Sportive markası ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek.

Proje konusu. Sportive markası ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek. Proje ismi Ballbasket bol spor Proje konusu Sportive markası ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek. Logo Birbirleriye gençliğin selamlaşma hareketiyle havaya sıçrayarak

Detaylı

Kurumsal Müzikal Projesi

Kurumsal Müzikal Projesi Kurumsal Başarı Hikayesi Kurumsal Müzikal Projesi >> PROJE ADI KURUMSAL MÜZİKAL >> PROJE TÜRÜ MÜZİKAL >> PROJENİN KISACA TANIMI Projemiz; şirketinizin değerlerini, misyon ve vizyonunu yansıtan (yaşayan),

Detaylı

Türkiye Göllerarası Basketbol Turnuvası

Türkiye Göllerarası Basketbol Turnuvası Türkiye Göllerarası Basketbol Turnuvası Amaç: Turnuvanın amacı Burdur Belediyesi nin büyük önem verdiği ve sesini duyurup, bir kurtarma planı hazırlanmasını istediği Burdur Gölü nün sesini tüm Türkiye

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :3. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :1-5. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'ın semt evlerinde şenlik var

Detaylı

0850 888 85 01 info@bayiturlari.com Neden BayiTurlari.com? A Grubu Seyahat Acentası olan firmamız turizm sektöründe 50 yılı aşkın süredir on binlerce müşterimizi misafir, her misafirimizi üst düzeyde ağırlamaya

Detaylı

ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU

ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU Projenin Adı: 2. ULUSLARARASI ANTALYA KUM HEYKEL FESTİVALİ, BEACHPARK 2007 Projenin Teması: 1001 gece masalları Projenin konusu: Dünyada

Detaylı

Kendi bünyesinde oluşturduğu kortej ekiplerinin yanı sıra dünyaca ünlü performans sanatçıları ile başarılı işlerde bir araya gelmiştir.

Kendi bünyesinde oluşturduğu kortej ekiplerinin yanı sıra dünyaca ünlü performans sanatçıları ile başarılı işlerde bir araya gelmiştir. Kendi bünyesinde oluşturduğu kortej ekiplerinin yanı sıra dünyaca ünlü performans sanatçıları ile başarılı işlerde bir araya gelmiştir. Clown felsefesi ve yeni nesil sanat anlayışı ile Clown Art, geliştirdiği

Detaylı

2013-2014 DÖNEMİ ETKİNLİKLERİ

2013-2014 DÖNEMİ ETKİNLİKLERİ 2013-2014 DÖNEMİ ETKİNLİKLERİ Farkındalık Kampı 3 Mayıs 2014 Kuşadası Arora Otel de ikincisini organize ettiğimiz bu etkinliğimizde her şeyin bir arada olduğu bir etkinlikti. Alanında uzman bir eğitmen

Detaylı

ÇOCUK VE ANNELER İÇİN ÇOK ÖZEL BİR GÜN MAYIS 2019 DA HERŞEY ANNELER VE ÇOCUKLARI İÇİN BU ŞENLİKTE BULUŞUYOR!

ÇOCUK VE ANNELER İÇİN ÇOK ÖZEL BİR GÜN MAYIS 2019 DA HERŞEY ANNELER VE ÇOCUKLARI İÇİN BU ŞENLİKTE BULUŞUYOR! ÇOCUK VE ANNELER İÇİN ÇOK ÖZEL BİR GÜN 11-12 MAYIS 2019 DA HERŞEY ANNELER VE ÇOCUKLARI İÇİN BU ŞENLİKTE BULUŞUYOR! İzmir Çocuk Festivali Ne Zaman ve Nerede? Neden İzmir Çocuk Fest? Festivalde Kimler var?

Detaylı

Büyük Güne Hazırmısınız..?

Büyük Güne Hazırmısınız..? Büyük Güne Hazırmısınız..? Biz Hazırız... Biz Kimiz? Biz Kimiz? İSEM, 1986 senesinde kurulmuş bir sanat ve organizasyon kurumudur. Her zaman farklı etkinliklere, yeniliklere ve ilkelere imza atmayı benimsemiş

Detaylı

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Müzik Korosu tarafından Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği nde Bestekar Erol Sayan Özel Konseri düzenlendi.

Detaylı

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI Bodrum, Global Run ile festival coşkusuna hazırlanıyor Global Yatırım Holding in, Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde 4 üncü kez gerçekleştireceği Global Run Bodrum

Detaylı

SUENO. Tanıtım & Organizasyon 09 HAZİRAN 2014 ANKARA

SUENO. Tanıtım & Organizasyon 09 HAZİRAN 2014 ANKARA SUENO Tanıtım & Organizasyon 09 HAZİRAN 2014 ANKARA CASUAL COCTAIL Değerli misafirlerimizin hafif bir müzik eşliğinde mekâna kurulan bistro masalar etrafında birbirleriyle rahatça iletişim kurabilecekleri,

Detaylı

>> PROJE ADI PROFESYONEL KONSEPT DANS GÖSTERİSİ

>> PROJE ADI PROFESYONEL KONSEPT DANS GÖSTERİSİ >> PROJE ADI PROFESYONEL KONSEPT DANS GÖSTERİSİ >> PROJE AMACI Kurumun, genel hedefleri, tarihi, değerleri ya da kurumsal iletişim stratejisi ışığında o toplantıya ya da o döneme ait mesajları hedefleri

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılışı (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV

1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılışı (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV 1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılışı (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV Spor Canlı Yayını İle (90 Dakika) Türkiye Dans Sporları

Detaylı

22 Şubat 2018 SPONSORLUK DOSYASI

22 Şubat 2018 SPONSORLUK DOSYASI 22 Şubat 2018 SPONSORLUK SPONSORLUK Türkiye nin en görkemli MICE sektörü buluşması AMEzing Parti, Turizm Medya Grubu organizasyonunda, ACE of M.I.C.E. Exhibition by Turkish Airlines ın ikinci gününde,

Detaylı

İTÜ HBSK ÜNİVERSİTELER ARASI HALK KÜLTÜRÜ GÜNLERİ İTÜ HALK BİLİMİ VE SANATLARI KULÜBÜ

İTÜ HBSK ÜNİVERSİTELER ARASI HALK KÜLTÜRÜ GÜNLERİ İTÜ HALK BİLİMİ VE SANATLARI KULÜBÜ İTÜ HBSK ÜNİVERSİTELER ARASI HALK KÜLTÜRÜ GÜNLERİ İTÜ HALK BİLİMİ VE SANATLARI KULÜBÜ İTÜ HBSK KİMDİR? Halk Bilimi ve Sanatları Kulübü, 1999 güzünde, İTÜ bünyesinde Halk Oyunları, Müzik Birimi ve Kafkas

Detaylı

Burdur Belediyesi ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek.

Burdur Belediyesi ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek. Proje ismi Ballbasket bol su. Proje konusu Burdur Belediyesi ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek. Hedef kitle Projeyle, organizasyonun yapılacağı il genelinde yaklaşık

Detaylı

8 ARALIK 2014 INTERCONTINENTAL İSTANBUL TÜRKİYE KUAFÖRLÜK KONGRESİ

8 ARALIK 2014 INTERCONTINENTAL İSTANBUL TÜRKİYE KUAFÖRLÜK KONGRESİ 8 ARALIK 2014 INTERCONTINENTAL İSTANBUL TÜRKİYE KUAFÖRLÜK KONGRESİ TÜRKİYE KUAFÖRLÜK KONGRESİ Türkiye nin kuaförlük sektöründeki ilk ve tek uluslararası Master Class eğitim platformu Academy Türkiye, Türkiye

Detaylı

EFFECT ile Zirveye...

EFFECT ile Zirveye... EFFECT SES IŞIK LAZER VE GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ A: Üçgen Mah. Abdi İpekçi Cad. Gözeten Apt. 21/10 Muratpaşa/Antalya T: 0242 244 53 43 F: 0242 244 15 48 E: info@effectses.com W: www.effectses.com facebook.com/effectses

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

FESTİVALİMİZ BU YIL 21-22-23 AĞUSTOS TARİHLERİNDE YAPILIYOR

FESTİVALİMİZ BU YIL 21-22-23 AĞUSTOS TARİHLERİNDE YAPILIYOR FESTİVALİMİZ BU YIL 21-22-23 AĞUSTOS TARİHLERİNDE YAPILIYOR 1 / 29 konuklara kültürel Geleneksel 43.sü ulusal varlıklarımızın düzenlenecek çapta ev hale sahipliği da gelmiş, adını yapmaya olan duyurmuş

Detaylı

Batı Cephesi Komutanı İsmet İnönü nün Yunanlılara karşı kazandığı zaferler, İnönü de anılmaktadır.

Batı Cephesi Komutanı İsmet İnönü nün Yunanlılara karşı kazandığı zaferler, İnönü de anılmaktadır. GÖSTERİ SANATLARI Festivaller ve Yerel Etkinlikler MART Eskişehir Ulusal Opera ve Bale Günleri Her sene Mart ayında Devlet Opera ve Balesi işbirliğiyle düzenlenen Eskişehir Ulusal Opera ve Bale Günleri

Detaylı

FESTİVAL HAKKINDA. Magical Fest Türkiye'de en çok biletli seyircinin ağırlayacağı bir festival olacak.

FESTİVAL HAKKINDA. Magical Fest Türkiye'de en çok biletli seyircinin ağırlayacağı bir festival olacak. İÇİNDEKİLER Festival Hakkında... 3 Festival Programı... 4 Line Up (1.Gün)... 5 Line Up (2. Gün)... 6 Festival'in Tanıtımı... 7 Rakamlarla MagicalFest... 8 Festival Alanı... 9 Festivalin Mobil Uygulaması...

Detaylı

Sonrası. Jewett, Keman. Özcan Ulucan, Keman. Tuba Özkan, Viyola. Ozan Tunca, Cello. Program ile ilgili detaylar ise

Sonrası. Jewett, Keman. Özcan Ulucan, Keman. Tuba Özkan, Viyola. Ozan Tunca, Cello. Program ile ilgili detaylar ise Işık Tünelinin Sonrası Fulya SanatMerkezinde birbirinden güzel etkinlikler sanatseverler ile buluşuyor. Aralıkayının ilk haftası yine yoğun programlarıyla FulyaSanat Merkezi odak noktasıydı. Bu etkinliklerden

Detaylı

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2011 FAALİYET RAPORU

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2011 FAALİYET RAPORU EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2011 FAALİYET RAPORU Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi bünyesinde 2011 Şubat ayında kurulan Tarım Topluluğu, Ziraat Mühendisliği eğitimi alan öğrencilerin her alanda

Detaylı

Değerli Site Sakinleri; Hazırladığımız yaz etkinlikleri çerçevesinde Temmuz ve Ağustos ayı içinde kesinleşen programlar aşağıda sunulmuştur.

Değerli Site Sakinleri; Hazırladığımız yaz etkinlikleri çerçevesinde Temmuz ve Ağustos ayı içinde kesinleşen programlar aşağıda sunulmuştur. 17.07.2012 Değerli Site Sakinleri; Hazırladığımız yaz etkinlikleri çerçevesinde Temmuz ve Ağustos ayı içinde kesinleşen programlar aşağıda sunulmuştur. 1-15 Temmuz 2012 Pazar ÇOCUKLAR ARASI YETENEK YARIŞMASI

Detaylı

TEMMUZ 2017 BÜLTEN. Koçluk, Eğitim, Danışmanlık. Tel: +90(216)

TEMMUZ 2017 BÜLTEN. Koçluk, Eğitim, Danışmanlık.  Tel: +90(216) TEMMUZ 2017 BÜLTEN Koçluk, Eğitim, Danışmanlık Tel: +90(216) 337 01 64 E-mail: info@houseofhuman.com www.houseofhuman.com ileri sayfa Kurumsal Eğitimler...04 ICF Onaylı Profesyonel Koçluk Eğitimleri...1

Detaylı

Öğrencilerimizden Haber... Öğrencilerimizden Haber. Genel Merkezde Çay Partisi

Öğrencilerimizden Haber... Öğrencilerimizden Haber. Genel Merkezde Çay Partisi Öğrencilerimizden Haber... Öğrencilerimizden Haber Genel Merkezde Çay Partisi GGıda Mühendisleri Odası nın Ankara üniversiteleri temsilcilikleri arasında yaptıkları çay partisi Mart ayında gerçekleşti.

Detaylı

Gazi Mahallesi Şenol Caddesi No: 3 (Karagözlü Ev) Yenimahalle-Ankara. t. 0 312 433 46 00 f. 0 312 433 41 43. www.kesifyapim.com

Gazi Mahallesi Şenol Caddesi No: 3 (Karagözlü Ev) Yenimahalle-Ankara. t. 0 312 433 46 00 f. 0 312 433 41 43. www.kesifyapim.com Gazi Mahallesi Şenol Caddesi No: 3 (Karagözlü Ev) Yenimahalle-Ankara t. 0 312 433 46 00 f. 0 312 433 41 43 www.kesifyapim.com /kesif.yapim @KesifYapim Festival, Şenlik Özel Gün Programları Tiyatro Turneleri

Detaylı

Hizmetlerimiz. Teknik Hizmetlerimiz:

Hizmetlerimiz. Teknik Hizmetlerimiz: Vizyon & Misyon: Şirketimiz, festival, konser, defile, tanıtım, kongre-bayi toplantısı ve her türlü özel organizasyonlarda günün teknolojisine en uygun teknik donanım ve profesyonel kadrosuyla hizmet vermektedir.

Detaylı

İçindekiler YENİ YILA BAŞLARKEN OKUL AİLE BİRLİĞİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ

İçindekiler YENİ YILA BAŞLARKEN OKUL AİLE BİRLİĞİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ İçindekiler Yeni Yıla Başlarken... 2 Okul Aile Birliğimize Teşekkür Ederiz... 2 Eğitimde İzlerimiz... 3 Aralık Ve Ocak Ayı Etkinlik Takvimimiz... 7 Matematiğe Dokunmak... 8 Sevgili Ege Sağlam ın Resim

Detaylı

MAMMA MIA. Lise İngilizce Drama Kulübü nden bir ilk daha

MAMMA MIA. Lise İngilizce Drama Kulübü nden bir ilk daha MAMMA MIA Lise İngilizce Drama Kulübü nden bir ilk daha Her yıl geleneksel olarak bir oyun çıkarmayı hedeflediğimiz kulübümüzde bu sene dünyanın en ünlü müzikali olma özelliği taşıyan MAMMA MIA yı sergiledik.

Detaylı

TIPKI HAYALLERİNİZDEKİ GİBİ

TIPKI HAYALLERİNİZDEKİ GİBİ TIPKI HAYALLERİNİZDEKİ GİBİ Daİma hatırlamak İçİn Organizasyonlarınıza Kemer Country Event baksın, siz keyfinize bakın. Kemer Country Event, en güzel ve en anlamlı anlarınızı unutulmaz kılacak mekan ve

Detaylı

Pheri Yatçılık Turizm Ltd. Şti. www.pheriyatcilik.com

Pheri Yatçılık Turizm Ltd. Şti. www.pheriyatcilik.com Pheri Pheri Yatçılık Turizm Ltd. Şti. www.pheriyatcilik.com Marmara da ay ışığında dans Pheri Yatçılık adından sıkça söz ettirmiş ve dizayn ödülü almış tekneleriyle, İstanbul Boğaz'ının eşsiz güzelliğini

Detaylı

EYLÜL. 4.SINIF BÜLTENİ eylül ekim kasım

EYLÜL. 4.SINIF BÜLTENİ eylül ekim kasım EYLÜL TEMEL MÜZİK EĞİTİMİ DERSİNDEN GÖRÜNTÜLER 3. Hafta: Enstrüman eğitimine yönelik olarak Gitar, Keman, Yan Flüt, Perküsyon ve Temel Bilimler için anlatımlar yapıldı. Öğrencilerimiz yatkınlıkları doğrultusunda

Detaylı

İlkokul Yabancı Diller Festivali

İlkokul Yabancı Diller Festivali İlkokul Festivali Yabancı Diller 50.KURULUŞ YILIMIZI RESİM SERGİMİZ İLE TAÇLANDIRDIK Milli değerlerine, kültürüne, diline sahip çıkan, kurucumuz Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ün ilkeleri doğrultusunda

Detaylı

1998 Dost FM, Program Yapımcısı. 2001-2006 ODTÜ TeknoPark Halıcı Yazılım A.Ş. ve Halıcı Bilgi İşlem A.Ş. Multimedya, Grafik Tasarımcı

1998 Dost FM, Program Yapımcısı. 2001-2006 ODTÜ TeknoPark Halıcı Yazılım A.Ş. ve Halıcı Bilgi İşlem A.Ş. Multimedya, Grafik Tasarımcı HAKAN DAĞ MİSAFİR ÖĞR. GÖR. 05338304372 hakan.dag@neu.edu.tr 18.02.1972 Gelibolu Öğrenim Durumu 1998 / Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü, Özgün Baskı, Serigrafi Hakkında / İş Bilgileri 1992-1993

Detaylı

ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI

ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI Tamirane, açık ve kapalı alan alternatifleri ile şirket yemeklerine, lansmanlara, özel ve kurumsal etkinliklere, toplantı, panel ve kişisel organizasyonlara ev sahipliği yapıyor.

Detaylı

Döküman Bilgisi Departman İletişim - HİF Başlık NHSL Final Organizasyonu Brief Konu NHSL Final etkinlikleri Tarih 11 Nisan 2011 Durum Taslak

Döküman Bilgisi Departman İletişim - HİF Başlık NHSL Final Organizasyonu Brief Konu NHSL Final etkinlikleri Tarih 11 Nisan 2011 Durum Taslak Döküman Bilgisi Departman İletişim - HİF Başlık NHSL Final Organizasyonu Brief Konu NHSL Final etkinlikleri Tarih 11 Nisan 2011 Durum Taslak 1 İçindekiler 1. ETKİNLİK PLANI... 3 1.1. Genel Bilgi... 3 1.2.

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Arcadia Golf Resort Otel

Otel Bilgisi. Limak Arcadia Golf Resort Otel Otel Bilgisi Limak Arcadia Golf Resort Otel Etkileyici bir Akdeniz manzarasına karşı, plajın hemen yanında yer alan Limak Arcadia Golf Resort, etkileyici mimarisi ile palmiye ağaçları arasında görkemli

Detaylı

Darüşşafaka Eğitim Kurumları. Hafta Sonu Cumartesi Etkinlikleri Eğitim Öğretim Yılı

Darüşşafaka Eğitim Kurumları. Hafta Sonu Cumartesi Etkinlikleri Eğitim Öğretim Yılı Darüşşafaka Eğitim Kurumları Hafta Sonu Cumartesi Etkinlikleri 2017 2018 Eğitim Öğretim Yılı Sevgili Öğrenciler, Sizleri cumartesi günleri, akademik çalışmalarınızın yanında eğlenerek öğrenebileceğiniz,

Detaylı

Tanıtım Toplantısı. 24 Ekim 2014

Tanıtım Toplantısı. 24 Ekim 2014 Tanıtım Toplantısı 24 Ekim 2014 Projenin Amacı Nisan da Adana da olmak. Marka Şehir : Adana Yemekleri, yetiştirdiği ünlüleri, tarihi, geleneksel ve kültürel değerleriyle tanınan Adana nın Nisan ayında

Detaylı

2013-2014 DÖNEMİ ETKİNLİKLERİ

2013-2014 DÖNEMİ ETKİNLİKLERİ 2013-2014 DÖNEMİ ETKİNLİKLERİ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Köy Okulu Ziyareti 23 Nisan 2014 İzmir Bayındır Yakacık Köyü İlköğretim Okulunu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nda ziyaret

Detaylı

İstanbul Shopping Fest 2014

İstanbul Shopping Fest 2014 İstanbul Shopping Fest 2014 İSF, kamu kurumları, sivil toplum örgütleri ve özel sektörün işbirliği ile İstanbul u dünyanın sayılı alışveriş merkezlerinden biri haline getirmeyi hedefleyen alışveriş, eğlence

Detaylı

Dünya üzümden sadece şarap yaparken, biz ise üzümden sadece şarap değil, başka neler yapacağımızı göstermeye devam edeceğiz.

Dünya üzümden sadece şarap yaparken, biz ise üzümden sadece şarap değil, başka neler yapacağımızı göstermeye devam edeceğiz. Dünya üzümden sadece şarap yaparken, biz ise üzümden sadece şarap değil, başka neler yapacağımızı göstermeye devam edeceğiz. Festivalin Amacı Gaziantep, yeryüzünde, derin tarihi, çok sesli, çok renkli

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN 2017 Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. Öğretmenlerimize emekleri için çok teşekkür ediyoruz. BABALARIMIZA... VELİLERİMİZE

Detaylı

Türkiye nin En Fazla İzlenen Çizgi Filmi. Türkiye nin En Sevilen Çizgi Filmi. Türkiye nin En Kaliteli Çizgi Filmi

Türkiye nin En Fazla İzlenen Çizgi Filmi. Türkiye nin En Sevilen Çizgi Filmi. Türkiye nin En Kaliteli Çizgi Filmi Rafadan Tayfa, iyi kötü şeklinde sınıflandırmadan, olaylar, yaşantılar içinde öğrenmeye ve problem çözmeye odaklıdır. Karşısındakine duyarlı, etkili insan ilişkileri edinmeye yöneliktir. Yalnızlaşma, dünyaya

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu olarak; bu yılı oldukça yoğun geçirdik. Sanat, spor, sosyal etkinlik ve akademik, açıdan birbirini izleyen

Detaylı

OCT Organisation Congress Travel

OCT Organisation Congress Travel OCT Organisation Congress Travel OCT müşterilerinin vazgeçilmez çözüm ortağı olma hedefini 1996 yılından bu yana tutkuyla sürdürmektedir. Bu dinamizm ve butik hizmet anlayışı ile OCT imza attığı yüzlerce

Detaylı

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli Otel Bilgisi Limak Limra Otel Limak Limra Hotel & Resort, Antalya nın gözde turizm merkezi olan Kemer Kiriş te hizmet vermektedir. Tarihi Olympos Dağları nın eteklerinde, Akdeniz in mavisine sıfır olarak

Detaylı

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli Otel Bilgisi Limak Limra Otel Limak Limra Hotel & Resort, Antalya nın gözde turizm merkezi olan Kemer Kiriş te hizmet vermektedir. Tarihi Olympos Dağları nın eteklerinde, Akdeniz in mavisine sıfır olarak

Detaylı

ULUSLARARASI FOLKLOR, KORO & ORKESTRA FESTİVALİ "Ball at Dworze Książęcym" Ağustos 2016

ULUSLARARASI FOLKLOR, KORO & ORKESTRA FESTİVALİ Ball at Dworze Książęcym Ağustos 2016 MEDITERANIAN ORGANIZATION Adres: Balkanska 14, 11000 Beograd PIB: 107929227 Kayıt numarası: 20899026 Lisans numarası: 37/2013 Tel: +381114076490 e-mail: mediteranian.folklor.festival@gmail.com web: www.mediteranian-folklore-festivals.org

Detaylı

ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI

ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI Tamirane, yüksek tavanlı düz ayak 300 m2 büyüklüğünde geniş iç mekanı, sade mimarisi, asırlık bir ormana bakan manzaralı bahçe terası, kurulu sahnesi, sabit ses ve görüntü sistemi

Detaylı

Hizmetlerimiz. Allnjoy Event Works,

Hizmetlerimiz. Allnjoy Event Works, Allnjoy Event Works, M.i.c.e. sektörüne ve ihtiyaç duyulan diğer alanlara Takım Oyunu, Atölye Çalışmaları, Sosyal Sorumluluk Projeleri, Kahve Molası Aktiviteleri, Çocuk Atölye ve Aktiviteleri, Konsept

Detaylı

SOKAKLARIN ESSİZ - LEZZETLERİ, SOKAK SANATÇILARININ MÜZİK ZİYAFETİ VE ÜNLÜ SEFLERİN - SUNUMLARIYLA BEEF&FISH SOKAK LEZZETLERİ FESTİVALİ

SOKAKLARIN ESSİZ - LEZZETLERİ, SOKAK SANATÇILARININ MÜZİK ZİYAFETİ VE ÜNLÜ SEFLERİN - SUNUMLARIYLA BEEF&FISH SOKAK LEZZETLERİ FESTİVALİ SOKAKLARIN ESSİZ LEZZETLERİ, SOKAK SANATÇILARININ MÜZİK ZİYAFETİ VE ÜNLÜ SEFLERİN SUNUMLARIYLA BEEF&FISH SOKAK LEZZETLERİ FESTİVALİ BEEF&FISH DERGİSİ TARAFINDAN DÜZENLENEN SOKAK LEZZETLERİ FESTİVALİ, TÜRK

Detaylı

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ :

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ : KISA TARİHÇE : Kadir Has Üniversitesi 1997 yılında da kurulmuş olan bir vakıf üniversitesidir. Altın Boynuz diye de anılan Haliç e birkaç metre uzaklıkta olan ve 1884 yılında Osmanlılar tarafından kurulan

Detaylı

TENORS MÜZİK SHOW. Tenors Müzik Show (Flash Mob)

TENORS MÜZİK SHOW. Tenors Müzik Show (Flash Mob) TENORS MÜZİK SHOW Tenors Müzik Show (Flash Mob) Yaşamın hızlı temposu içinde çalışmak kadar artık eğlenmekte hızlı olmak zorunda. Eski tarihlerde müzik dinlemek için aylar öncesinde bilet alınır ve bir

Detaylı

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız TED KAYSERİ KOLEJİ 2014 2015 SINAV ADI ÖĞRETİM YILI I.DÖNEM SONU BAŞARISIZ DERSİ OLAN VEYA İSTEKLİ ÖĞRENCİLER İÇİN AÇILAN SINAV

Detaylı

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR 2015 2019 STRATEJİK PLANI

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR 2015 2019 STRATEJİK PLANI BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BEL E D İ Y E S İ 2015 2019 STRATEJİK PLANI 2015-2019 Stratejik Pl an ı 3.4.11 Stratejik Alan 11 : Kültür ve Sosyal İşler 70 A1 Katılımcılığı Esas Alarak Balıkesir'i Kültürel Ve Sportif

Detaylı

FUAR KÜNYESİ: KOSGEB;İNMO ÜRÜN PROFİLİ ZİYARETÇİ PROFİLİ. Fuar Tarihi : NİSAN İnegöl Belediyesi Fuar Alanı Sergi Alanı : 25.

FUAR KÜNYESİ: KOSGEB;İNMO ÜRÜN PROFİLİ ZİYARETÇİ PROFİLİ. Fuar Tarihi : NİSAN İnegöl Belediyesi Fuar Alanı Sergi Alanı : 25. FUAR KÜNYESİ: Fuar Tarihi : 01-07 NİSAN Fuar Açılımı : Yer : 29. İnegöl Mobilya Fuarı İnegöl Belediyesi Fuar Alanı Sergi Alanı : 25.000 m² Düzenlenme Sıklığı : Organizatör : Destekleyenler : Yılda bir

Detaylı

Portfolyo. Sunum Dosyası

Portfolyo. Sunum Dosyası Çılgın Vikingler Dikkat edin Çılgın Vikingler size geliyor... Birbirinden farklı istasyonların olduğu, yaratıcı oyunlarla çocukların eğlenceye doyamadığı, interaktif bir etkinlik sizlerle buluşuyor. Çocuklar

Detaylı

Tanıtım Sunumu

Tanıtım Sunumu www.monomor.com.tr Tanıtım Sunumu Hakkımızda Monomor Prodüksiyon, yenilikçi vizyonu ile reklam ve tanıtım filmlerinden video kliplere; seslendirme, müzik, baskı çözümleri, tanıtım hizmetleri, kreatif tasarım

Detaylı

Her güne bir tematik parti

Her güne bir tematik parti CLUB DIAMOND AÇILDI! Bodrum eğlence hayatının yeni cazibe merkezi Club Diamond, 18 Haziran gecesi düzenlenen büyük bir partiyle yaza merhaba dedi. Partiye, Miss & Mr Fashion TV 2014 finalistleriyle birlikte

Detaylı

86. Gazi Koşusu nda Coşku Sel Olup Aktı

86. Gazi Koşusu nda Coşku Sel Olup Aktı 86. Gazi Koşusu nda Coşku Sel Olup Aktı Fotograflar: Yurdakul Kayacan ŞAMPİYON MATADOR YAŞAR 86.Gazi Koşusu nda MATADOR YAŞAR 2.30.73 lük Derecesiyle Jokey Halis Karataş ile Zafere Ulaştı Halis

Detaylı

Türkiye nin köklü şirketlerinden PET HOLDİNG 40 yaşında

Türkiye nin köklü şirketlerinden PET HOLDİNG 40 yaşında Türkiye nin köklü şirketlerinden PET HOLDİNG 40 yaşında 23 Nisan 2014 Çarşamba 17:23 Devremülk Turizm inden Sağlık Turizm ine, madencilik ve mermerden gayrimenkule kadar farklı alanlarda faaliyet gösteren

Detaylı

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.)

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) Sporun nabzını 20 ayrı branşta verdiği hizmetle elinde tutan Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden; Türkiye'nin ilk ve tek spor organizasyon

Detaylı

Yapmanız gereken tek şey, kamp programımıza kayıt yaptırmak ve bir an önce yaz gelsin artık demektir.

Yapmanız gereken tek şey, kamp programımıza kayıt yaptırmak ve bir an önce yaz gelsin artık demektir. Woodlinecamp,2005 yılından bu güne 7-17 yaş arasındaki kampçılara hizmet vermekte ve bünyesinde bulundurduğu otel ile sadece çoçuk ve gençlik tatil kampı olarak Türkiye de tek olma özelliğine sahiptir.çocuk

Detaylı

Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme Puan Bildirim Formu

Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme Puan Bildirim Formu Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme Puan Bildirim Formu Kodu A Puan Grubu ARAŞTIRMA VE YAYIN ETKİNLİKLERİ A1. Makaleler A1.1 SCI (Science Citation Index)- Expanded, SSCI (Social Science

Detaylı

2014 / 2015 SAYI: 06. Haftanın Bazı Başlıkları. İnternet Bağımlılığı 2. Sınıflar Mudanya Pazar Yerini Gezdi Tiyatro Festivali

2014 / 2015 SAYI: 06. Haftanın Bazı Başlıkları. İnternet Bağımlılığı 2. Sınıflar Mudanya Pazar Yerini Gezdi Tiyatro Festivali 2014 / 2015 SAYI: 06 Haftanın Bazı Başlıkları İnternet Bağımlılığı 2. Sınıflar Mudanya Pazar Yerini Gezdi Tiyatro Festivali İnternet Bağımlılığı İnternet Bağımlılığı Tanımı: İnterneti aşırı kullanılma

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Tarih ve Sayı: 13/02/2017-58963 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BENU6RZP2* Sayı :18830503-821.06- Konu :Gösteri ve ler İçin Hazırlanan Etkinlik Takvimi Değişikliği

Detaylı

MARKA İLETİŞİM SÜRECİ. Brif Toplantısı. Analiz ve Araştırma Süreci. İletişim Stratejisi. Konumlandırma ve İletişim Çalışmaları

MARKA İLETİŞİM SÜRECİ. Brif Toplantısı. Analiz ve Araştırma Süreci. İletişim Stratejisi. Konumlandırma ve İletişim Çalışmaları Brif Toplantısı Ürün / Hizmet Tanımı, Mevcut Konum, Güçlü ve Zayıf Yönler, Hedefler,Rakipler, Fırsatlar ve Tehditler Analiz ve Araştırma Süreci Kurum İçi İletişim Analizi Hedef Kitle Analizi Rakip Analizi

Detaylı

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! K A Y I O K U L L A R I Haftalı 17-21 NİSAN 2017 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladık. Yarının aydınlık geleceği olan

Detaylı

Haziran Öğretmenlerimiz Ö ğretmenlerimiz v eç alışanlarımız ve Çalışanlarımız S ergiledikleri Sergiledikleri O yunla Büyük Büyük Oyunla B eğeni Topladılar Topladılar Beğeni İTK'lı Mezunlar Lise Hayatlarına

Detaylı

Bodrum aşığı yabancıların buluşması

Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum da yaşayan, çoğunluğu yabancı uyruklu olan Internations üyeleri, Bodrum Eski Çeşme Mahallesi ndeki Sugar and Salt restoranda düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Detaylı

YIL BOYUNCA 185 FARKLI ÜNİVERSİTE 40 FARKLI BRANŞTA 20 BİN SPORCUNUN MÜCADELESİNE SAHNE OLAN

YIL BOYUNCA 185 FARKLI ÜNİVERSİTE 40 FARKLI BRANŞTA 20 BİN SPORCUNUN MÜCADELESİNE SAHNE OLAN 17.04.2011 YIL BOYUNCA 185 FARKLI ÜNİVERSİTE 40 FARKLI BRANŞTA 20 BİN SPORCUNUN MÜCADELESİNE SAHNE OLAN ŞAMPİYONLARIN FESTİVALİ KOÇ FEST İN 2012 MARATONU BAŞLIYOR KOÇ HOLDİNG DIŞ İLİŞKİLER VE KURUMSAL

Detaylı

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Yıl:2016 Sayı:2 29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan törenin ardından beden eğitimi öğretmenimiz Levent

Detaylı

Ödül Töreni Reklam ve Sponsorluk Seçenekleri

Ödül Töreni Reklam ve Sponsorluk Seçenekleri 1 Ödül Töreni Reklam ve Sponsorluk Seçenekleri MAPIC 2013 Ödül Töreni 2 Ödül Töreni Kategorileri - En İyi Moda ve Ayakkabı Perakende Satış Konsepti - En İyi Yiyecek ve İçecek Perakende Satış Konsepti -

Detaylı

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort +90 444 1 352 www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... L U X U R I S M Luxurism, sadece bir kelime değil; mükemmelliğin heyecan

Detaylı

Türkiye Yarı Finallerindeyiz

Türkiye Yarı Finallerindeyiz Türkiye Yarı Finallerindeyiz Erzincan da düzenlenen Genç A Erkekler Bölge Grup Müsabakaları nda okulumuz Artvin Fen Lisesi ni 68-35, Tokat Anadolu Lisesi ni 49-27, Elazığ Ahmet Kabaklı Anadolu Lisesi ni

Detaylı

YALIN YÖNETİM DE İLETİŞİM SÜRECİ

YALIN YÖNETİM DE İLETİŞİM SÜRECİ YALIN YÖNETİM DE İLETİŞİM SÜRECİ Değişim olmadan gelişim olmaz. Değişim yönetiminin kullandığı araçlardan en vazgeçilmezi ise İLETİŞİM dir. Yeşim de insan odaklı bakış açımızın simgesi olan Önce İnsan

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu olarak; Mayıs ve Haziran aylarını da planlanan konular ve belirlenen etkinlikleri gerçekleştirerek geçirdik.

Detaylı

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015-2016 EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU ANKARA 20 EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZ EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZLA KAHVALTIMIZ 1- TÜBİTAK 4006 2. BİLİM ŞENLİĞİ YAPILDI Okulumuzda

Detaylı

FAZIL SAY BÜYÜK ALKIŞ ALDI

FAZIL SAY BÜYÜK ALKIŞ ALDI FAZIL SAY BÜYÜK ALKIŞ ALDI Bu yıl 10 uncusu düzenlenen D-Marin Turgutreis Uluslararası Klasik Müzik Festivali, 31 Temmuz/1-2-3 Ağustos tarihleri arasında Bodrum da gerçekleştiriliyor. Festivalin açılış

Detaylı

Ulusal ve Uluslararası Kongre Organizasyonları, Eğitim Seminerleri

Ulusal ve Uluslararası Kongre Organizasyonları, Eğitim Seminerleri ... e y e t ö a h a d m ı d a r i B w w w. s eve n o rg a n i z a s yo n. co m Ulusal ve Uluslararası Kongre Organizasyonları, Eğitim Seminerleri İşinde uzman ve deneyimli kadromuz, dinamik, güvenilir

Detaylı

D-MARİN DE, 3 TENOR U 3 BİN KİŞİ İZLEDİ

D-MARİN DE, 3 TENOR U 3 BİN KİŞİ İZLEDİ D-MARİN DE, 3 TENOR U 3 BİN KİŞİ İZLEDİ Kurucu destekçiliğini Doğuş Grubu nun, Sanat Yönetmenliğini Yücel Canyaran ın üstlendiği D-Marin Turgutreis Uluslararası Klasik Müzik Festivali, 31 Temmuz/ 1-2-3

Detaylı

Darüşşafaka Eğitim Kurumları Hafta Sonu Cumartesi Etkinlikleri Eğitim Öğretim Yılı

Darüşşafaka Eğitim Kurumları Hafta Sonu Cumartesi Etkinlikleri Eğitim Öğretim Yılı Darüşşafaka Eğitim Kurumları Hafta Sonu Cumartesi Etkinlikleri 2018 2019 Eğitim Öğretim Yılı KEMAN Orkestraların olmazsa olmazı keman çalgısı, insan ses grubunun sopranosu (ince kadın sesi) olarak düşünülebilir.

Detaylı

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI Engelli futbolcular ın dostluk maçı Bodrum da, Hollanda dan gelen zihinsel engelli futbolcular takımı ile Dalaman, Ortaca Bölgesi Engelliler

Detaylı

28 Haziran -4 Temmuz 2010 KUŞADASI

28 Haziran -4 Temmuz 2010 KUŞADASI 28 Haziran -4 Temmuz 2010 KUŞADASI 3. ULUSLARARSI SERTİFİKALI İNGİLİZCE KONUŞMA KAMPI 28 Haziran -4 Temmuz 2010 -KUŞADASI İngilizce eğitimi için İngiltere ya da Amerika ya gitme imkanı olmayanlar için

Detaylı

7. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI

7. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI 7. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI ŞARTNAME A) Üniversite Adı: İl: Adres: Telefon: Faks: E-Posta: 7. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI nın aşağıda yer alan, 33 maddeden oluşan şartnamesi, tarafımızca incelenmiş

Detaylı

2015-16 Sponsorluk Sunumu

2015-16 Sponsorluk Sunumu 2015-16 Sponsorluk Sunumu Business Cup Nedir? Business Cup; * Events in yılda 2 kez düzenlediği (Mart ve Ekim); * İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Konya, Kocaeli ve Adana da eş zamanlı başlayan; * kurumsal

Detaylı

RIXOS SUNGATE 2017 YAZ SEZONUNDA DA MİSAFİRLERİNİ MUHTEŞEM YENİLİKLERLE KARŞILIYOR.

RIXOS SUNGATE 2017 YAZ SEZONUNDA DA MİSAFİRLERİNİ MUHTEŞEM YENİLİKLERLE KARŞILIYOR. RIXOS SUNGATE 2017 YAZ SEZONUNDA DA MİSAFİRLERİNİ MUHTEŞEM YENİLİKLERLE KARŞILIYOR. AREA OPEN AIR FITNESS Fit kalmanın verdiği mutluluk ve geniş alanda rahatça spor yapmanın keyfi bir araya geliyor. Son

Detaylı

BİR DÖNEMİN RUHU SİZİ ALIP ZAMANIN GERİSİNE GÖTÜRECEK, HERBİRİ OTOMOBİL TARİHİNDE KİLOMETRE TAŞI OLMUŞ KLASİKLERLE DOLU, HAYRANLIK VE TUTKUYU DORUKLARA TAŞIYAN BİR MEKAN... Henry Ford un otomobil fabrikasında

Detaylı