Aydem den yapılan açıklamaya göre 17 şubat tarihinde Bodrum Torba mahallesinde tesis çalışması nedeniyle elektriklerin kesileceği bildirildi.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Aydem den yapılan açıklamaya göre 17 şubat tarihinde Bodrum Torba mahallesinde tesis çalışması nedeniyle elektriklerin kesileceği bildirildi."

Transkript

1 ELEKTRİK KESİNTİSİ Aydem den yapılan açıklamaya göre 17 şubat tarihinde Bodrum Torba mahallesinde tesis çalışması nedeniyle elektriklerin kesileceği bildirildi. Rotaryenler sevgi Bodrum da kutladı gününü Bodrum Rotary Kulübü üyeleri ve konukları Sevgi Günü yemeğinde Kalamera Restauran ta bir araya geldiler. Bodrum Rotary Kulüp Başkanı Şehval Öztürk sevgi yemeğinde bir konuşma yaparak sevgi ve hoşgörünün öneminden bahsetti. Öztürk konuşmasında Sevginin anlamını yitirdiğimiz şu günlerde sevgi ve saygının bol olduğu, sevginin sadece partnerimize değil bir çocuğu sevindirme, bir sokak hayvanına su ve yemek vermek, yaşlılarımıza saygıda kusur etmemek tabiat anayı korumak olmasıyla herkesin Sevgi Gününü kutlarız. Dedi. Öztürk konuşmasını şöyle sürdürdü Sevgi ve ahtapot ızgarasıyla kutladık. Bodrum Evrim Özkeskin e Kalamerada bizleri çok için sonsuz teşekkürler. Gecenin anlam ve Kulüp Sekreterimizin hazırladığı sevgi günümüzü eşsiz meze Rotaract Başkanımız güzel ağırladıkları önemine özel sevgili kurabiyelerini tüm üyelerimize takdim ettik. Ellerine sağlık Petekcim.

2 FLAMİNGOLAR, SULAK ALANDAKİ YERLERİNİ ALDI Milas-Bodrum karayolu kenarında bulunan Tuzla Sulak Alanı, farklı türlerden kuşları ağırlamaya başladı. Havaların soğumasıyla birlikte, farklı türlerden kuş sürüleri

3 de Milas-Bodrum karayolu kenarında bulunan Tuzla Sulak Alanı na gelmeye başladı. Avrupa ve Afrika kıtaları arasındaki 4 önemli kuş yolundan ikisinin geçtiği Türkiye de göçmen kuşlar için en önemli sulak alanlardan biri olan Tuzla Sulak Alanı na kuşlar gelmeye başladı. Sulak alanı ziyaret eden kuşlar arasında çoğunluğu, balıkçıl, flamingo ve ördekler oluşturuyor. Boğaziçi köyü sınırları içinde bulunan Tuzla Sulak Alanı nda yaşayan flamingolar ve beyaz balıkçılları görmek isteyen bazı vatandaşlarda araçlarını yol kenarına durdurarak kuşları izleyerek fotoğraflıyor. Taşımacılık işiyle uğraşan Metin Tanıska, flamingolarla her gün karşılaştığını belirterek, Tuzla Sulak Alanında her geçtiğinde bir süre durup kuşları izlediğini söyledi. Bölgedeki kuşları zaman zaman fotoğrafladığını anlatan Tanıska, Çok güzel bir manzara. Flamingoları çok seviyorum, çok doğal bir ortam dedi. Bölgenin korunması gerektiğini anlatan Tanıska, şöyle konuştu: Yetkililerin bu bölgeyi daha iyi koruması lazım. Ben yakınlarıma burayı her zaman tavsiye ediyorum. Mutlaka uğramalarını söylüyorum. Bu doğallığı insanların görmesini ve burayı gezmesini diliyorum dedi.

4 Bodrum dan Rusya ya tanıtım atağı Bodrum u Rusya ya ve Rusça konuşan ülkelere tanıtmak amacıyla Bodrum da düzenlenen çalıştayda Moskova da açılacak olan Bodrum Tanıtım Ofisi ile ilgili de imzalar atıldı. Bodrum.com.ru internet portalı ile Kaplan Danışmanlık tarafından Bodrum Tanıtma Vakfının (BOTAV) desteğiyle Bodrum da Bodrum u Rusya ya ve Rusça Konuşan Ülkelere Tanıtma konulu çalıştay düzenlendi. Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Toplantı Salonu nda gerçekleşen çalıştaya Bodrum Belediyesi ve BOTAV Başkanı Mehmet Kocadon, BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ, Bodrum Otelciler Derneği (BODER) Başkanı Halil Özyurt ve Bodrum Denizciler Derneği Başkanı Mustafa Demiröz ün yanı sıra Bodrum iş dünyasından birçok isim katıldı. Bodrum daki turist ve yatırımcıların sayısını nasıl iki katına çıkarabiliriz ve bundan kazanan kimler olacaktır? sorusuna cevap aranan çalıştaya katılanlar, görüşlerini bildirerek fikir alışverişinde bulundu. BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, çalıştayda yaptığı konuşmada; Özellikle Rusya dan Bodrum a yatırım için gelen değerli yatırımcılara hoş geldiniz diyorum. Bodrum Ticaret Odasının en büyük görevlerinden biri de yurt içi ve yurt dışından gelerek Bodrum ekonomisine katkı verecek -her kim olursa o- yatırımcıya destek olmaktır. Onun için bizler buradayız. Sizlere rakamlarla ilgili de bilgiler vermek istiyorum yılında Türkiye ye 36 milyon 800 bin civarında yabancı turist gelmiş. Bunun 4 milyon 479 bini Rusya dan gelmiş. Bu da gayet iyi bir rakam. Muğla iline ise 3 milyon 302 bin civarında yabancı turist gelmiş. Bunların da 269 bini Rus turist. Bodrum a ise gelen 1 milyon 338 bin yabancı turist

5 içinden 61 bini Rusya dan gelen turistler. Genel turist sayısına baktığımızda Rus turist sayısı, yüzde dört buçuk gibi az bir rakamda kalmış. Demek oluyor ki Rusya da ya da Rusça konuşan ülkelerde Bodrumumuzu iyi tanıtamamışız sonucu ortaya çıkıyor. Yurt dışı fuarlarında en büyük hedeflerimizden biri de Rus turistlere ulaşmaktı. Yaptığımız araştırmada Rusya da hiçbir yerin tanıtım ofisi yok. Mart ayında önemli bir adım atarak Bodrum Tanıtım Ofisi ni Rusya da açıyoruz. Bu ofisin açılması, Rusya dan gelecek turist sayısı için de önemli katkılar sağlayacaktır. Ben bu cesur adımı atan, Bodrum un tanıtımı için yatırım yapan ve Bodrum u destekleyen Sergey Klyuev Bey e çok teşekkür ediyorum. dedi. Bodrum Belediye Başkanı ve BOTAV Başkanı Mehmet Kocadan ise düzenlenen bu çalıştayın Bodrum un turizm potansiyelini daha da yukarılara çıkaracak bir çalışma olduğunu ifade ederek şunları söyledi: Bugün burada gerçekten Bodrum turizmine katkı sağlayacak bir çalışma için bir arada toplanmış bulunmaktasınız. Bu bizi mutlu ediyor. Demek ki hem yurt dışından gelen yatırımcılarımız hem bizler artık Bodrum un yavaş yavaş yükseldiğini görüyoruz. Aslında bu toplantı, Bodrum un daha da yükselmesi gerektiğini, yükselirken de bu güzel fikirlerle hem Türkiye ekonomisine hem Bodrum ekonomisine nasıl katkı sağlayabiliriz diye bir araya gelip fikirlerimizi sunduğumuz bir toplantıdır. Şimdi tabi şöyle bir Rusya ya ve Rusça konuşan ülkelere baktığımızda, çok büyük bir coğrafya fakat ben Bodrum için konuşuyorum, Türkiye için konuşmuyorum. Bunu da belirteyim. Bu coğrafya bu kadar büyük olmasına rağmen Bodrumumuza gelen misafirlerimize baktığımızda, 350 bin ile 370 bin arasında değişiyor. Fakat burada şöyle bir şey var; bu coğrafyanın hem üst yöneticileri olsun hem de ekonomik gücünü kazanmış olanlar olsun tatillerini Bodrum da geçiriyorlar ama esas halk maalesef Bodrum a gelmiyor. Demek ki burada tanıtım olarak bir eksikliğimiz var, halka girememişiz ve bu tanıtımın il ayağını Moskova da, Moskova Fuarı nda atıyoruz arkadaşlar.

6 Bu da bizim Rusya ve Rusça konuşan ülkelerdeki ilk büyük adımımız olacak Bodrum olarak. Tabi ki bu adım aynı zamanda zannetmeyin ki sadece turizmi ilgilendiriyor; esasında Bodrum coğrafyasına baktığımızda birçok büyük yatırımın olduğunu görüyoruz, Rusya ve Rusça konuşan ülkelerin de burada yatırım yapmak istediğini hep beraber izliyoruz. Hatta Bodrum Belediye Başkanı olarak benim de kapımı çalmaya başladılar. Ben kendilerinden sadece şunu istiyorum; Bodrum un doğasına kültürüne ve yaşam tarzına saygılı olan her yatırımcının dimdik arkasında dururuz. Çünkü bu onun Türkiye nin dünyaya açılan ve umut vadeden tek marka şehridir arkadaşlar. Bu marka şehri korumak, düzgün yatırımcı arkadaşlarla birlikte gelişmek, Bodrum ekonomisine katkı sağlamak; bunlar benim en büyük görevim. İşte bu görevlerimizin bilinciyle bugün şöyle bir baktığımızda Bodrum un tanıtımına el birliği vermiş, gönül birliği vermiş siz turizmci arkadaşları bir defa daha kutlarken, özellikle bu güzel çalıştayın Bodrum un gelecek turizmine büyük katkı sağlayacağına saygılarımı sunuyorum. inanarak hepinize Konuşmaların ardından Bodrum Tanıtma Vakfı ve Spektr-Group arasında Bodrum un Rusya da tanıtılması kapsamında yapılacak olan faaliyetlerle ilgili işbirliği protokolü imzalandı. Protokolü Bodrum Belediye Başkanı ve BOTAV Başkanı Mehmet Kocadon ile Spektr-Group Yönetim Kurulu Başkanı ve Bodrum.com.ru nun yöneticisi Dr. Sergey V. Klyuev imzaladı. Tanıtım faaliyetleri kapsamında Moskova da 18 Mart 2015 tarihinde başlayacak olan MITT Turizm Fuarı nda Bodrum Tanıtım Ofisi nin de açılışı yapılacak. Çeşitli konuşmaların yapıldığı ve soru cevap şeklinde geçen çalıştayda Dr. Sergey V. Klyuev, hazırlamış olduğu Bodrum a Yatırım ve Yabancılar, Hedef Kitle konulu sunumunu yaptı.

7 Bodrum Umre uğurladı. yolcularını Bodrum da önceki sabah saat 06 da toplanan kalabalık topluluk tekbir ve salavatlarla yakınlarını kutsal topraklara yolcu etti. Bodrum dan yola çıkan 32 kişilik Umre kafilesine Milas

8 tan da 36 kişilik kafile katıldı. Emekli hoca Kamil Gürkan öncülüğünde Mekke ye giden grup Umre ibadetini tamamlayıp oradan da medeniyet yurdu, peygamber şehri olan Medine ye geçecekler. Umre yolcuları kafilesine rehberlik yapan kafile başkanı Kamil Gürkan hocadan alınan bilgiye göre 20 günlük bir program gerçekleştirilecek. Gürkan hoca Umre kafilesi yola çıkarken geride kalan yolcu yakınlarına yaptığı konuşmasında bizler orada sizlere dua edeceğiz, ülkemize dua edeceğiz, dualar sayesinde cennet vatanımıza salimen geri döneceğiz. Haklarınızı helal edin Allaha emanet olun. dedi.

9 SUNAY AKIN BİR ÇİFT GÜVERCİN ADLI TEK KİŞİLİK OYUNU BODRUMDA Artçı Sanat tarafından organize edilen bu tek kişilik oyunu sunan Şair, yazar, gazeteci, araştırmacı, tiyatro oyuncusu

10 Sunay Akın 12 Eylül 1962 tarihinde Trabzon un Maçka ilçesinde doğdu (bu yüzden 18 yaşından beri doğum gününü kutlamamaktadır). Ailesi, onun daha iyi eğitim görebilmesi için, 10 yaşındayken İstanbul a taşındı. Lise öğrenimini İstanbul Haydarpaşa Lisesi nde tamamladı. İstanbul Üniversitesi Fiziki Coğrafya Bölümü nden mezun oldu. Türkiyedeki ilk Oyuncak müzesini kurdu. Sevgililer gününe özel olarak Bir Çift Güvercin adlı oyunu hazırladı. Melih Cevdet Anday ın Bir çift güvercin havalansa Yanık yanık koksa karanfil Değil bu anılacak şey değil Apansız geliyor aklıma adlı şiiri Bir çift güvercin havalansa diye başlayan Bir çift Güvercin Yanık yanık koksa karanfil Değil unutulur şey değil Çaresiz geliyor aklıma. Dizeleri ile bitiyor. Buradaki bir çift güvercin olan Julius ve Ethel Rosenberg, 19 Haziran 1953 te,new York ta idam edildiklerinde, casusluk nedeniyle idam edilen ilk ABD yurttaşları oldular. Suçlu olup olmadıkları uzun süre tartışıldı. Bugün, idamları Mc Carhty döneminin baskıcı havasına yorulmaktadır.2 saati aşan bu gösterinin sonunda yine hayranlık ve şaşkınlıkla izleyenler sanatçıyı ayakta alkışladılar. Dilek Cebeci

11 Bodrumspor Afjet Afyonspor Maçına Hazırlanıyor B.B. Bodrumspor Pazar günü Bodrum Şehir Stadında oynayacağı Afjet Afyonspor maçı hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta grubun güçlü rakiplerinden Denizli Sarayköyspor u deplasmanda 2-1 mağlup eden B.B. Bodrumspor bu hafta evinde grubun güçlü ekiplerinden Afjet Afyonspor u konuk edecek. Şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj elde eden B.B. Bodrumspor grupta 41 puanla namağlup liderliğini sürdürürken, rakibi Afjet Afyonspor ise 34 puan ile ikinci sırada bulunuyor. İki takım arasındaki mücadele Pazar günü saat 13:30 da Bodrum Şehir Stadında başlayacak. B.B. Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya Afjet Afyonspor maçı öncesi yaptığı açıklamada 9 final maçından birine çıkacaklarını belirterek şunları söyledi: Bizim için normal bir lig maçı yine. Takımızın rahat bir şekilde, kendinden emin bir bir şekilde maça hazırlanıyor. Zaten buradaki futbolcu arkadaşlarımıza bizim güvenimiz sonsuz. İyi bir arkadaşlık var, bir aile gibiyiz. Ben yine gerekeni sahada yapacaklarından eminim. Afyon takımıda bu işe ciddi yatırım yapmış bir ekip. Yıllarca 2 inci ligte, üst liglerde oynamış bir takım. Onlarda bu işe inanıyorlar ve hala şampiyonluk mücadelesinin içindeler. Güzel bir maç olacak. Ben seyircilerimizden artık, güzel bir futbol şöleni, çok güzel bir maç, havada güzelmiş onu da öğrendim, artık Bodrumsporumuza daha çok destek versinler. Ben buradan ayrıca Sarso ya da teşekkür etmek istiyorum. Bodrumsporumuza yeni bir şarkı yaptı, inşallah onu da bu hafta stadda çalacağız. Giderek coşku artıyor, futbolun getirdiği güzellikler

12 artıyor. Başkan Karakaya Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da kendilerine çok büyük destekler verdiğini belirterek şunları söyledi: Tabiki bizim bu güzellikleri yaşatmamızdaki en büyük etken tabiki Mehmet Kocadon gibi bir belediye başkanımızın olması. Bir tek Bodrumspor a değil bütün spor kulüplerine sahip çıkması zaten kendisi sporun içinden gelen birisi. Bizim yorulduğumuz anlar oluyor, tükendiğimiz anlar oluyor, bazen moralimizin bozulduğu anlar oluyor ama ondaki bu spora olan destek, bizlerin herzaman arkamızda olan itici gücü bizlerin daha başarılı olmamızı sağlıyor. Ben burada sizlerin huzurunda ona tekrar teşekkür ediyorum. Tabi en büyük etkenlerden biri taraftarlarımızda deplasmanda olsun içeride olsun takımı çok güzel destekliyorlar. Onlara da ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah bu güzellikler daha büyük başarıları hak ediyor. Bizde bizi destekleyenleri daha çok sevindireceğiz inşallah. Bunun en büyük adımlarından birini de inşallah bu Pazar evimizde Afyon maçında atacağız. Ben bütün Bodrumluları birlik beraberliğe şehrinin ilçesinin takımını desteklemeye davet ediyorum. Herkesi Maça Davet Ediyoruz B.B. Bodrumspor un başarılı oyuncularından Erkan Değizmez de Pazar günü oynanacak karşılaşmaya bütün Bodrumluları davet ederek şunları söyledi: Takımın moral ve motivasyonu üst düzeyde şuan. Antrenmanlarımız çok iyi gidiyor. Afyon maçınada da diğer maçlardaki gibi çok iyi hazırlandık. Allah ın izniyle bu maçı da alıp, büyük ihtimalle yolumuza lider bir şekilde devam edeceğiz. Taraftarlarımıza buradan, herkesi maça davet ediyorum. Bu hafta güzel bir şov yapalım. Yani herkese gösterelim bu grupta şampiyonun kimin olduğunu. Herkesi maça davet ediyoruz ve bekliyoruz.

13 En Yakın Rakiplerde Zorlu Deplasmanlara Çıkıyor B.B. Bodrumspor un Afjet Afyonspor dışında en yakın takipçileri Uşak Sportif Gençlikspor ve Muğlaspor. 33 puanlı Uşak Sportif Gençlikspor bu hafta deplasmanda grubun son sırasında bulunan 9 puanlı Selvioğluspor a konuk olacakken, 32 puanlı Muğlaspor ise 16 puanlı Pamukkalespor a konuk olacak.

14 Soğuk Kış Geceleri Isınıyor Bodrum da kış gecelerini hareketlendirmek ve gece hayatını renklendirmek isteyen Mandalin ve Kule Bar da konserler devam ediyor. Cuma gecesi ise Kule Barda sahne alacak ünlü müzisyen, besteci ve söz yazarı Feridun Düzağaç, geçmişten günümüze sevilen bir çok parçasını Bodrumlu sevenlerine seslendirecek. Mandalin ve Kule Bardaki konserleri kaçırmak istemiyorsanız numaralı telefondan rezarvasyonunuzu yaptırmayı unutmayın.

15

16 MUĞLA İL EMNİYET MÜDÜRÜ VEDA ETTİ Muğla İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu veda ziyareti için geldiği Bodrum da Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan ı da ziyaret ederek vedalaştı. Memleketi Kars tan Milletvekili Aday adayı olan Tipioğlu, Muğla dan ayrılmadan ilçe ziyaretlerini Bodrum ile sürdürdü. Muğla İl Emniyet Müdürü görevini sürdürürken, memleketi Kars tan Milletvekili Adayı olmak için istifa eden Veysel Tipioğlu Kaymakam Dr. Gödekmerdan ı ziyaret etti. Bodrum a çeşitli veda ziyaretleri için gelen Tipioğlu Kaymakam Dr. Gödekmerdan ile bir araya gelerek vedalaştı. Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan İl Emniyet Müdürümüz çalışmalarına siyasi arenada sürdürme kararı almış, kamu görevi sona erdiği için bizleri ziyarete gelmiş. Kendisine bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum. Kendisi oldukça başarılı sevdiğimiz bir çalışma arkadaşımızdı. Allah yolunu açık etsin dedi.

17 Bodrum MHP Yeni Yönetimi nden Başkan Kocadon a ziyaret İlçe Kongresinin ardından MHP Bodrum İlçe Başkanlığına seçilen Mehmet Tosun, yeni yönetim kurulu ile birlikte Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u makamında ziyaret etti. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u Bodrum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğündeki Başkanlık Makamında ziyaret eden MHP Bodrum İlçe Yeni Başkanı Mehmet Tosun a ziyaretinde partinin ilçe başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Mehmet Tosun a ve yeni yönetim kuruluna başarılar dileyerek; Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Milliyetçi Hareket Partisinin olağan kongresinde başkan seçilen Mehmet Tosun a ve yönetim kurulundaki arkadaşlarına, yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum. Mehmet kardeşimin ilçe başkanlığına seçilmesine ben de sevindim çünkü kendisini yıllardır tanıyorum. Yeni yönetim kuruluna görevlerinde başarılar diliyorum. şeklinde konuştu. Ziyarette büyükşehir yasası ile ilgili konular ve yasanın yürürlüğe girmesinin ardından yaşanan süreç konuşuldu.

18

Bodrum dan Rusya ya tanıtım atağı

Bodrum dan Rusya ya tanıtım atağı Bodrum dan Rusya ya tanıtım atağı Bodrum u Rusya ya ve Rusça konuşan ülkelere tanıtmak amacıyla Bodrum da düzenlenen çalıştayda Moskova da açılacak olan Bodrum Tanıtım Ofisi ile ilgili de imzalar atıldı.

Detaylı

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu B.B. Bodrumspor ile Ortakent Yahşi mahallesinde bulunan Bimeks Teknoloji Mağazaları arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. B.B. Bodrumspor un Gümbet Mahallesinde

Detaylı

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI Engelli futbolcular ın dostluk maçı Bodrum da, Hollanda dan gelen zihinsel engelli futbolcular takımı ile Dalaman, Ortaca Bölgesi Engelliler

Detaylı

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR Bodrum a 3 günlük şirket etkinliğine gelen çalışanlar deniz dibi temizliği gerçekleştirdi. Otomotiv sanayinin köklü firmalarından Farplas, çalışanları için

Detaylı

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü nde yapılan ve Bodrum da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından

Detaylı

Karakaya: İnanmayanlar ile Bizim İşimiz Yok

Karakaya: İnanmayanlar ile Bizim İşimiz Yok Karakaya: İnanmayanlar ile Bizim İşimiz Yok Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulüp binasında, futbol şubesinde yapılan değişikler ile ilgili bir basın açıklaması düzenlendi. Düzenlenen basın açıklamasına Bodrumspor

Detaylı

Şerif Kocadon için mevlit

Şerif Kocadon için mevlit Şerif Kocadon için mevlit 85 yaşında aramızdan ayrılan Bekir Şerif Kocadon için evinde mevlit okundu. Bodrum eşrafından merhum Mehmet Kocadon un oğlu, Fatma Kocadon un eşi; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet

Detaylı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı MAZLUM AĞAN DA KUTLAMAYA KATILDI Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, düzenlediğini davette Bodrum Belediyesi personelinin yeni yılını kutladı. Bodrum

Detaylı

HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ

HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ 9 Şubat Pazar günü gerçekleştirilen seçimler ile Bodrum Şöförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanı seçilen Hasan Kablı, Aytekin Çanakcı dan

Detaylı

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ Bodrum Kaymakamlığı tarafından geleneksel hale getirilen mahalleler arası futbol turnuvasında şampiyon Yalıkavak Mahallesi takımı oldu. Bodrum İlçe Stadı

Detaylı

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un davetiyle Bodrum a gelen Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor. Van Mustafa Cengiz Ortaokulu Mor Menekşeler

Detaylı

BODRUM VE MİLAS TAN 48 KİŞİ UMRE YOLCUSU

BODRUM VE MİLAS TAN 48 KİŞİ UMRE YOLCUSU BODRUM VE MİLAS TAN 48 KİŞİ UMRE YOLCUSU Bodrum ve Milas tan 48 Umre yolcusu, 14 şubat pazar akşamı 23:00 de Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerinde BP istasyonundan, okunan ilahiler, salatü selamlar dan sonra

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Seçim sonuçlarını CHP Bodrum Merkez Seçim Ofisi Yağhane de takip eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, rakamların belli olmaya başlamasının ardından

Detaylı

Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta

Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Kocaeli nin ardından 11. durağı olarak Zonguldak a ulaştı. Uğur Mumcu Kavşağında bulunan TIR, Zonguldaklı vatandaşlar ile buluşuyor. Bodrum

Detaylı

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Yunanistan ın Kos Belediye Başkanı George Kritsis, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u ziyaret ederek Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Detaylı

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ Bayram tatili için tatilciler yurt içinde Bodrum u, yurt dışında Roma yı tercih ediyor Ramazan Bayramı nın hafta içine denk gelmesi ve çalışanların yıllık

Detaylı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Nejat İşler in başkanı olduğu Gümüşlükspor Kulübü Futbol Yaz Okulu nun açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra ünlü teknik direktör Aykut Kocaman da

Detaylı

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum Ticaret Odası (BODTO) ve Bodrum Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen organizasyon ile yaşamının bir bölümünü Bodrum da geçirmiş ve Bodrum a gönül

Detaylı

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiral, önümüzdeki Belediye Başkanlığı seçimlerinde Bodrum Belediye Başkanlığını almak

Detaylı

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Müzik Korosu tarafından Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği nde Bestekar Erol Sayan Özel Konseri düzenlendi.

Detaylı

BODTO, HİJYEN EĞİTİMLERİ BAŞLADI

BODTO, HİJYEN EĞİTİMLERİ BAŞLADI BODTO, HİJYEN LERİ BAŞLADI Bodrum Ticaret Odası BODTO, Yönetmenliği kapsamında, gıda hijyeni konusunda Muğla Üniversitesi ile işbirliği içerisinde verilen eğitim çalışmaları başladı. Muğla Üniversitesi

Detaylı

Bodrum aşığı yabancıların buluşması

Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum da yaşayan, çoğunluğu yabancı uyruklu olan Internations üyeleri, Bodrum Eski Çeşme Mahallesi ndeki Sugar and Salt restoranda düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

MUĞLA İL EMNİYET MÜDÜRÜ VEDA ETTİ

MUĞLA İL EMNİYET MÜDÜRÜ VEDA ETTİ MUĞLA İL EMNİYET MÜDÜRÜ VEDA ETTİ Muğla İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu veda ziyareti için geldiği Bodrum da Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan ı da ziyaret ederek vedalaştı. Memleketi Kars tan Milletvekili

Detaylı

Moskova dan Dalaman a Charter Uçuşları

Moskova dan Dalaman a Charter Uçuşları Moskova dan Dalaman a Charter Uçuşları İlk -Moskova dan dolu gelen uçağın yolcuları için YDA Dalaman Havalimanı nda özel karşılama yapıldı -YDA Dalaman havalimanı Genel Müdürü Hamdi Güvenç: Uçağın konar

Detaylı

BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ

BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ Kırçiçeği Bodrum Basket takımı ve yöneticileri, Kırçiçeği Konacık restoranında basınla buluştu Kurulduğu ilk yılında şampiyon olarak Türkiye Kadınlar Basketbol

Detaylı

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız 1 MAYIS Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Bayramı 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesaj şöyle: İşçilerin birlik ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs ın, tüm dünya ve ülkemiz

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Çamdibi mahallesi meydanı çevre düzenlemesi

Detaylı

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU 2017 yılı Ocak ayından beri Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Haluk Baş, Emniyet Genel Müdürlüğü nün 2017 Normal Şark Atama Tayinleri kapsamında

Detaylı

OTELCİLER VE BAŞKAN KOCADON, 2016 İÇİN KOLLARI SIVADI

OTELCİLER VE BAŞKAN KOCADON, 2016 İÇİN KOLLARI SIVADI OTELCİLER VE BAŞKAN KOCADON, 2016 İÇİN KOLLARI SIVADI Otelcilerden Başkan Kocadon a ziyaret Bodrum Otelciler Derneği (BODER) yönetim kurulu, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u makamında ziyaret etti.

Detaylı

4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ

4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ 4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ Siyah Beyaz Gündem BodrumART ın dört senedir Ekim-Kasım aylarında geleneksel haline getirdiği SANAT Merkezi n de düzenleniyor. GÜNLERİ Trafo Hakan Aykan Sanat Daha önce ressam

Detaylı

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI Bodrum da bu yıl ilk kez düzenlenen tirhandil tipi ahşap yelken yarışlarında iki tekne çarpıştı. Yarışın ikinci etabında şamandırayı erken dönme çabası

Detaylı

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI Bodrum, Global Run ile festival coşkusuna hazırlanıyor Global Yatırım Holding in, Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde 4 üncü kez gerçekleştireceği Global Run Bodrum

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu

Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu. B.B Bodrumspor 4- Muğlaspor

Detaylı

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bal ligi 7. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor Sarayköy spor karşısında zorlu geçen maç sonunda 2-1 galip geldi. Bu galibiyet ile Bodrumspor şampiyonluk yolunda iddiasın

Detaylı

Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi açıldı

Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi açıldı Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi açıldı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum un Ortakent mahallesinde yer alan Bodrum Belediyesi Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi ni ziyaret etti.

Detaylı

BODRUM VE MİLAS TAN 48 KİŞİ UMRE YOLCUSU

BODRUM VE MİLAS TAN 48 KİŞİ UMRE YOLCUSU BODRUM VE MİLAS TAN 48 KİŞİ UMRE YOLCUSU Bodrum ve Milas tan 48 Umre yolcusu, 14 şubat pazar akşamı 23:00 de Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerinde BP istasyonundan, okunan ilahiler, salatü selamlar dan sonra

Detaylı

Bodrum Belediyesi Bodrumspor- Manisa Büyükşehir Belediye Spor:

Bodrum Belediyesi Bodrumspor- Manisa Büyükşehir Belediye Spor: BODRUMSPOR BÜYÜKŞEHİR 2 2 MANİSA Bodrum Belediyesi Bodrumspor- Manisa Büyükşehir Belediye Spor: STAT: Bodrum İlçe HAKEMLER:Halil Sayın (xx), Cemal Alpay (xx), Mustafa Gül(xx) BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR:

Detaylı

ÖZTÜRK: TURİZM BÖLGELERİNE DİREK UÇUŞ ŞART

ÖZTÜRK: TURİZM BÖLGELERİNE DİREK UÇUŞ ŞART ÖZTÜRK: TURİZM BÖLGELERİNE DİREK UÇUŞ ŞART ÖZTÜRK TURİZİMDE YÜZDE 40 KAYIP BEKLEMİYORUZ Muğla Milletvekili Nihat Öztürk ve AK Parti Bodrum İlçe başkanı Çiğdem Demiralp, BODER ve TÜRSAB Başkanları ile bir

Detaylı

ZİYA BUYUK UN ALTI ÜSTÜ ZONGULDAK ADLI RESİM SERGİSİ DEFNE SANAT GALERİSİNDE

ZİYA BUYUK UN ALTI ÜSTÜ ZONGULDAK ADLI RESİM SERGİSİ DEFNE SANAT GALERİSİNDE ZİYA BUYUK UN ALTI ÜSTÜ ZONGULDAK ADLI RESİM SERGİSİ DEFNE SANAT GALERİSİNDE 01 Temmuz 2015 AÇILIYOR Trabzon / Of kökenli Ziya Buyuk 1959 yılında Zonguldak ta doğdu. Resim çalışmalarına ilkokul yıllarında

Detaylı

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Bodrum Belediyesi önlemler alınıncaya kadar inşaatı durdurdu Bodrum un en işlek yerleşim yerlerinden biri olan Kumbahçe Plajı yakınında Cumhuriyet Caddesi

Detaylı

Akşam antrenmanında. Beşiktaş Gazetesi Köybaşı ameliyat olacak GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... SPOR

Akşam antrenmanında. Beşiktaş Gazetesi Köybaşı ameliyat olacak GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... SPOR 12 Köybaşı ameliyat olacak TALİHSİZLİĞİNİ yenemeyen ve beş buçuk ay önce, sol diz ön çapraz bağ ve dış yan bağ ameliyatı olan başarılı oyuncu İsmail Köybaşı, dün yapılan antrenmanda talihsiz bir sakatlık

Detaylı

BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU Bodrum da, Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından düzenlenen Türkiye Su jeti ve Flyboard Şampiyonası nın 1 inci ayak yarışları ödül töreni ile sona

Detaylı

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum Ticaret Odası (BODTO) ve Bodrum Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen organizasyon ile yaşamının bir bölümünü Bodrum da geçirmiş ve Bodrum a gönül

Detaylı

Sanayicilerden destek

Sanayicilerden destek Balıkesir Sanayi Odası (BSO) Başkanı İsmail Uğur, Balıkesir Sanayici ve İş Adamları Derneği (BASİAD) üyeleriyle bir araya geldi. Uğur, Balıkesir Sanayi Odası'nın, iş dünyası ile sürekli istişare halinde

Detaylı

MAHÇİÇEK TEN ENGELLİLERE MÜJDE

MAHÇİÇEK TEN ENGELLİLERE MÜJDE MAHÇİÇEK TEN ENGELLİLERE MÜJDE Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen programda, engelli vatandaşlar için hayata geçirmeyi planladıkları bakım

Detaylı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bakım ve rehabilitasyon çalışmaları tamamlanarak dünya standartlarında bir tesis haline getirilen Bodrum Belediyesi

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :15. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf. SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf. Sportmen ilavesi Sayfası :2. Syf Sayfası :31. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZTO dan Selvitopu ve ekibine

Detaylı

Almanya dan Bodrum a tarifeli uçuşlar

Almanya dan Bodrum a tarifeli uçuşlar Almanya dan Bodrum a tarifeli uçuşlar Almanya nın Berlin ve Hamburg şehirleri ile Bodrum arasında Mayıs ayından itibaren Ekim sonuna kadar direk uçuşların başlayacağının müjdesini veren Bodrum Belediye

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

BODRUM ŞUBAT AYINDA 6 ÜLKEDE TANITILDI

BODRUM ŞUBAT AYINDA 6 ÜLKEDE TANITILDI BODRUM ŞUBAT AYINDA 6 ÜLKEDE TANITILDI Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı (BOYTAV) Şubat ayında Bodrum u tanıtmak amacıyla 6 ülkede düzenlenen turizm fuarlarına katıldı. Belçika, İtalya, Bulgaristan, Danimarka,

Detaylı

Gençlerbirliği sınavı!..

Gençlerbirliği sınavı!.. Gençlerbirliği sınavı!.. Beşiktaş Gençlerbirliği maçı için kampa girdi. Karakartallar Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda aldıkları mağlubiyetin ardından Gençlerbirliği karşısında moral arayacak. Karakartallarda

Detaylı

Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı

Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katıldığı Hollanda Utrecht Turizm Fuarı nda, Bodrum standında yapılan çekiliş ile 9 talihliye

Detaylı

SANAYİ CAMİ İBADETE AÇILDI

SANAYİ CAMİ İBADETE AÇILDI SANAYİ CAMİ İBADETE AÇILDI Konacık Beldesi sanayi bölgesinde yaklaşık 7 ay önce yapımına başlanan Sariye-Saffet Çebi Cami ibadete açıldı. Bodrum İlçe Müftü Vekili Dursun Boz un kıldırdığı öğlen namazı

Detaylı

AZİZ BAŞAN DAN İNSAN DOĞASI TEMALI SERGİ

AZİZ BAŞAN DAN İNSAN DOĞASI TEMALI SERGİ AZİZ BAŞAN DAN İNSAN DOĞASI TEMALI SERGİ Bodrum Rotary Kulübü Geçmiş Dönem Başkanı, tarihçi Aziz Başan ın, İnsan Doğası temalı sergisi Bodrum Trafo Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezinde açıldı. Azizi

Detaylı

Kartal, Kuvvet çalışması

Kartal, Kuvvet çalışması 7 ŞUBAT 2013 Tasarım: Onur Baştuğ - Muzaffer Topal - Haber: Didem Tutal - Ufuk Çoban IPHONE ve IPad uygulama: Uğur Baştuğ Kuvvet çalışması BEŞİKTAŞ Sanica Boru Elazığspor maçı hazırlıklarına uyguladığı

Detaylı

Teknoloji Sponsoru Oldu

Teknoloji Sponsoru Oldu BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu B.B. Bodrumspor ile Ortakent Yahşi mahallesinde bulunan Bimeks Teknoloji Mağazaları arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. B.B. Bodrumspor un Gümbet Mahallesinde

Detaylı

İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI

İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI İstanbul CNR Expo da düzenlenen CNR EMLAK Konut, İşyeri, Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı na katılan Yalı Emlak, fuarda Bodrum u temsil eden

Detaylı

Beykoz Yerel Basını: Yılın Öğretmen Çifti, Adife& Bayram YILDIZ - Özgün Haber

Beykoz Yerel Basını: Yılın Öğretmen Çifti, Adife& Bayram YILDIZ - Özgün Haber Beykoz Yerel Basını: "Yılın Öğretmen Çifti, Adife& Bayram YILDIZ" Tüm Ülkede kutlanan Öğretmenler Günü Beykoz'da da coşkuyla kutlanırken, bu özel günde öğretmenlerimiz için çeşitli etkinlikler ve ziyaretler

Detaylı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Bodrum yarımadası genelinde hizmet veren Bodrum Belediye A.Ş. kafelerine bir yenisi daha eklendi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla kafelerin 17 ncisi

Detaylı

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor ADA DA ŞENLİK VARDI Bu yıl 6 ncısı düzenlenen Karaada Şenlikleri nde Bodrum un eski gelenekleri canlandırıldı. Şenliklerde, yelken, oltayla balık avlama ve çocuk oyunları gibi pek çok etkinlikte dereceye

Detaylı

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Muğla Sıtkı Koçma Üniversitesi, Bodrum Ticarete Odası ve Bodrum Belediyesinin katkıları ile tamamlanan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Detaylı

Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü

Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü http://www.iha.com.tr/balikesir-haberleri/mesleki-egitim-tanitim-ve-isbirligi-protokolu-balikesir- 1685591/ Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü Meslek lisesi Organize Sanayi Bölgesi ile İl Milli

Detaylı

B.B. Bodrumspor Konyaaltı Bld. Spor u Konuk Edecek

B.B. Bodrumspor Konyaaltı Bld. Spor u Konuk Edecek B.B. Bodrumspor Konyaaltı Bld. Spor u Konuk Edecek Bölgesel Amatör Lig 7 inci Grupta şampiyonluk mücadelesi veren B.B. Bodrumspor Pazar günü Bodrum Şehir Stadı nda konuk edeceği Konyaaltı Bld. Spor u mağlup

Detaylı

tutmayacak! Ankara ya en az dört milletvekili göndereceğiz Türkiye! dedik

tutmayacak! Ankara ya en az dört milletvekili göndereceğiz Türkiye! dedik Üstündağ: Seçim tutmayacak! Oyunları Genel seçim çalışmaları kapsamında Bodrum da vatandaşlarla bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili ve Milletvekili Adayı Av. Akın Üstündağ, Yaptıkları

Detaylı

Bodrum Deniz Dibi Temizlik

Bodrum Deniz Dibi Temizlik Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Gümüşlük ten başladı Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla Gümüşlük

Detaylı

OSNABRÜCK KARDEŞ KENT ELÇİMİZ VE ÇANAKKALE BELEDİYESİ KÜLTÜR SANAT BİRİMİ TEMSİLCİMİZ RESMİ TOPLANTIMIZDA KONUĞUMUZ OLDU

OSNABRÜCK KARDEŞ KENT ELÇİMİZ VE ÇANAKKALE BELEDİYESİ KÜLTÜR SANAT BİRİMİ TEMSİLCİMİZ RESMİ TOPLANTIMIZDA KONUĞUMUZ OLDU OSNABRÜCK KARDEŞ KENT ELÇİMİZ VE ÇANAKKALE BELEDİYESİ KÜLTÜR SANAT BİRİMİ TEMSİLCİMİZ RESMİ TOPLANTIMIZDA KONUĞUMUZ OLDU Osnabrückte bulunan Rotary Kulüplerimiz ile iletişimimizi güçlendirme programı hazırlayan

Detaylı

Bodrum da Çukurova Kültür ve Dayanışma Derneği kuruldu

Bodrum da Çukurova Kültür ve Dayanışma Derneği kuruldu Bodrum da Çukurova Kültür ve Dayanışma Derneği kuruldu Bodrum Yarımadasında yaşayan Çukurovalılar tarafından Bodrum Çukurova Kültür ve Dayanışma Derneği kuruldu. Bodrum da yaşayan turizmci Birol Yoleri

Detaylı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Muğla Valisi Amir Çiçek in katılımı ile Menteşe Belediyesi nin katkıları ile Konakaltı Kültür Merkezi nde gerçekleştirilen törenle sanatçı Eda Özdemir in Bir Kadın Üç Sanat

Detaylı

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bal ligi 7. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor Sarayköy spor karşısında zorlu geçen maç sonunda 2-1 galip geldi. Bu galibiyet ile Bodrumspor şampiyonluk yolunda iddiasın

Detaylı

OKULUMUZDAN ZİYARETLER

OKULUMUZDAN ZİYARETLER OKULUMUZDAN HABERLER YAHYALI BELEDİYESİ İLE İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADIK Okulumuz sosyal, kültürel sportif ve bilimsel işbirliği gerçekleştirmek amacı ile duyarlılığından ve ilgilerinden ötürü Yahyalı

Detaylı

BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ

BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ B.B Bodrumspor 2 3 Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü STAT: Bodrum İlçe HAKEMLER: Abdullah Yılmaz (xxx), Cemel Alpay (xxx), Murat Şener (xxx) BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR: Muhammed

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Yönetim Kurulu. Hep birlikte yürüyecekler. BAŞKAN Fikret Orman taraftarlarla bir araya gelecek.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Yönetim Kurulu. Hep birlikte yürüyecekler. BAŞKAN Fikret Orman taraftarlarla bir araya gelecek. 19 MART 2013 Hep birlikte yürüyecekler Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Yönetim Kurulu Üyeleri, bugün Beşiktaş Meydanı'ndan Dolmabahçe'ye taraftarlarla birlikte yürüyecek. Beşiktaş'ın 110. kuruluş yıldönümü

Detaylı

Gurur Göç, yazarlığa adım attı

Gurur Göç, yazarlığa adım attı Gurur Göç, yazarlığa adım attı Bodrum da geçirdiği trafik kazası sonucu omurilik felci olan ve tekerlekli sandalyeye bağımlı olarak yaşayan 22 yaşındaki Gurur Göç, Erken Gördüm Hayatı adlı ilk kitabını

Detaylı

Almanya dan Bodrum a tarifeli uçuşlar

Almanya dan Bodrum a tarifeli uçuşlar Almanya dan Bodrum a tarifeli uçuşlar Almanya nın Berlin ve Hamburg şehirleri ile Bodrum arasında Mayıs ayından itibaren Ekim sonuna kadar direk uçuşların başlayacağının müjdesini veren Bodrum Belediye

Detaylı

Altınordu Bodrum Futbol Okulu Kış Programı Başlıyor

Altınordu Bodrum Futbol Okulu Kış Programı Başlıyor Altınordu Bodrum Futbol Okulu Kış Programı Başlıyor Alt yapıya verdiği önemle tanınan Altınordu Futbol Kulubu nun Bodrum okulu kış programı başlıyor. Faliyetlerini 12 ay boyunca sürdüren futbol okulunun

Detaylı

B.B. Bodrumspor : 3 Selvioğluspor : 0

B.B. Bodrumspor : 3 Selvioğluspor : 0 B.B. Bodrumspor Selvioğluspor : 0 : 3 Bodrum Belediyesi Bodrumspor Bölgesel Amatör Lig 7 inci Grupta sahasında Selvioğluspor u a 3-0 mağlup ederek 3 üncü lig hedefine bir adım daha yaklaştı. B.B. Bodrumspor

Detaylı

Kafile Sivas'a ulaştı

Kafile Sivas'a ulaştı Kafile Sivas'a ulaştı Beşiktaş, Sivas a ulaştı. Taraftarlar, Beşiktaş'ı büyük bir coşkuyla karşıladı. Taraftarlarının sevgi gösterileri eşliğinde havalimanından ayrılan siyah-beyazlılar, konaklayacağı

Detaylı

TOBB SEKTÖREL HABER BÜLTENİ

TOBB SEKTÖREL HABER BÜLTENİ 2010 TURİZM HABER BÜLTENİ 11 Kasım 2010 TOBB SEKTÖREL HABER BÜLTENİ Türkiye Seyahat Acenteleri ve Rehberler Meclisi Türkiye Turizm Meclisi 11/11/2010 TOBB 1 İNGİLTERE'DEKİ TURİZM OSKARINI TÜRK OTELİ KAZANDI

Detaylı

BAŞKAN YARDIMCILARI BASININ SORULARINI YANITLADI

BAŞKAN YARDIMCILARI BASININ SORULARINI YANITLADI BAŞKAN YARDIMCILARI BASININ SORULARINI YANITLADI Bodrum Belediyesi başkan yardımcıları Taner Uslu ile İsmail Altındağ, Bodrum basını ile bir araya gelerek değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantının ilk

Detaylı

Kondisyon ve. Fethiye'de ilk antrenman

Kondisyon ve. Fethiye'de ilk antrenman 30-31 MART 2013 Fethiye'de ilk antrenman Kondisyon ve taktik çalışması yapan siyah-beyazlılar, idmana ısınma koşularıyla başladı. İstasyon çalışmaları, 5 e 2 çalışması ve kanat, orta, şut çalışmasıyla

Detaylı

CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı

CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Örgütü Yalıkavak Mahalle Temsilciliği tarafından geniş katılımlı birlik ve dayanışma

Detaylı

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetlerinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Turnuvada dereceye giren sporcular;

Detaylı

delegelerle birlikte sandığa gitti

delegelerle birlikte sandığa gitti Başkan Kocadon CHP li delegelerle birlikte sandığa gitti CHP Muğla Milletvekili Adaylarının belirleneceği ön seçim için delegeler sandık başına gitti. Oy kullananlar arasında yer alan Bodrum Belediye Başkanı

Detaylı

MHP TURGUTREİS SEÇİM İLETİŞİM MERKEZİ AÇILDI

MHP TURGUTREİS SEÇİM İLETİŞİM MERKEZİ AÇILDI MHP TURGUTREİS SEÇİM İLETİŞİM MERKEZİ AÇILDI Tosun: Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Yarımada nın ikinci büyük beldesi olan Turgutreis te seçim iletişim merkezini

Detaylı

Bodrum Belediye Başkanları Kitabı Yayınlandı

Bodrum Belediye Başkanları Kitabı Yayınlandı Bodrum Belediye Başkanları Kitabı Yayınlandı 1877 yılında kurulan Bodrum Belediyesini ve Bodrum u yöneten Belediye Başkanlarının gözünden Bodrum un anlatıldığı Bodrum Belediye Başkanları kitabı yayınlandı.

Detaylı

12. Uluslararası Bodrum Bale Festivali başladı

12. Uluslararası Bodrum Bale Festivali başladı 12. Uluslararası Bodrum Bale Festivali başladı Bodrum da, bu yıl 12 incisi düzenlenen Uluslararası Bale Festivali, Çalıkuşu isimli gösteri ile başladı. 19 Temmuz 6 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek

Detaylı

Beşiktaş, Kartal coşkuyla karşılandı

Beşiktaş, Kartal coşkuyla karşılandı 8 NİSAN 2013 Kartal coşkuyla karşılandı Beşiktaş, Bursa'da coşkulu bir taraftar grubuyla karşılandı. Güvenlik güçleri eşliğinde oteline ulaşan siyah-beyazlılar, maç saatini beklemeye başladı. Başkanlığını

Detaylı

CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY

CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, 29 Kasım Pazar günü yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Kongresinde ilçe başkanlığına tekrar aday olduğunu

Detaylı

TOPLU KONUTLARIN TEMELİ, 12 ŞUBAT RUHUYLA ATILDI

TOPLU KONUTLARIN TEMELİ, 12 ŞUBAT RUHUYLA ATILDI TOPLU KONUTLARIN TEMELİ, 12 ŞUBAT RUHUYLA ATILDI Kahramanmaraş Merkez Onikişubat Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmak için başlatılan toplu konut projesinin temeli, Sağlık Bakanı

Detaylı

Başkan Kocadon basına yemek verdi; tarafsızlığınızdan taviz vermeyin

Başkan Kocadon basına yemek verdi; tarafsızlığınızdan taviz vermeyin Başkan Kocadon basına yemek verdi; tarafsızlığınızdan taviz vermeyin Çalışan Gazeteciler Günü nde Bodrum da görev yapan gazeteciler Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un Trafo Bodrum da düzenlediği

Detaylı

Benimle Evlenir misin?

Benimle Evlenir misin? Benimle Evlenir misin? Bodrum sokakları ilginç bir evlenme teklifine daha sahne oldu. Bodrumlu genç kaptan Ali Özbaylan 9 yıl önce tanıştığı kız arkadaşı Tuba Cihat a, Milta Marina da bulunan bir kafede

Detaylı

RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ

RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bodrum Belediyesi Bodrumspor u ziyaret etti. Yeni sezon öncesi ilk hazırlık dönemini Yalı Çiftlik

Detaylı

08.12.2012. Es Es'i geçemediler

08.12.2012. Es Es'i geçemediler Es Es'i geçemediler Beşiktaş Futbol Takımı, Eskişehirspor ile 2-2 berabere kaldı. BJK İnönü Stadı'nda oynanan mücadeleden galip çıkmayınca Beşiktaş galibiyet serisine son verdi. Karakartallar ligde kalan

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

KARİKATÜRİST VE RESSAMLAR, ARTIK AYA NİKOLA KİLİSESİNDE

KARİKATÜRİST VE RESSAMLAR, ARTIK AYA NİKOLA KİLİSESİNDE KARİKATÜRİST VE RESSAMLAR, ARTIK AYA NİKOLA KİLİSESİNDE Bodrum Hilmi Uran Meydanı nda uzun bir süre Halk Eğitim Merkezi olarak kullanılan ve geçtiğimiz yıl, 1960 lı yıllarda sonradan eklenen kısımları

Detaylı