ŞUBAT - MAYIS 2017 ETKİNLİK TAKVİMİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ŞUBAT - MAYIS 2017 ETKİNLİK TAKVİMİ"

Transkript

1 İ S T A N B U L Ü N İ V E R S İ T E S İ ŞUBAT - MAYIS 2017 ETKİNLİK TAKVİMİ

2 SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI ŞUBAT - MAYIS 2017 ETKİNLİK TAKVİMİ

3 ŞUBAT AYI ETKİNLİKLERİ 16 ŞUBAT PER. 20 ŞUBAT PZT. 20 ŞUBAT PZT. 22 ŞUBAT ÇAR. İBB Kent Orkestrası Türk Halk Müziği İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Teraskat Salonu Seminer Kişisel Gelişim Algı Yönetimi Bardağın Yarısı Boş İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Teraskat Salonu Tiyatro İyi Günde Kötü Günde Ulaştırma ve Lojistik Fak. Salonu Avcılar Yerleşkesi İBB Kent Orkestrası Türk Sanat Müziği Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi Salonu Avcılar Yerleşkesi MART AYI ETKİNLİKLERİ 06 MART PZT. 07 MART SAL. 08 MART ÇAR. 15 MART ÇAR. 17 MART CUM. 17 MART CUM. Şiir Dinletisi Kutlu Şiirler 15 Temmuz Özel Şiir Etkinliği Bahçelievler Çok Amaçlı Yurt Salonu Şiir Dinletisi Kutlu Şiirler 15 Temmuz Özel Şiir Etkinliği Hadımköy Yerleşkesi Çok Amaçlı Yurt Salonu Şiir Dinletisi Kutlu Şiirler 15 Temmuz Özel Şiir Etkinliği Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi Salonu Avcılar Yerleşkesi Tiyatro İyi Günde Kötü Günde İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Teraskat Salonu İBB Kent Orkestraları Türk Halk Müziği Kış Bahçesi Çapa Seminer Kişisel Gelişim Algı Yönetimi Bardağın Yarısı Boş Ulaştırma ve Lojistik Fak. Salonu Avcılar Yerleşkesi Tüm Etkinlikler İçin Saat:

4 NİSAN AYI ETKİNLİKLERİ 03 NİSAN PZT. 04 NİSAN SAL. 10 NİSAN PZT. 18 NİSAN SAL. 19 NİSAN ÇAR. 24 NİSAN PZT. Seminer Kişisel Gelişim Algı Yönetimi Bardağın Yarısı Boş Hadımköy Yerleşkesi Çok Amaçlı Yurt Salonu İBB Kent Orkestraları Türk Halk Müziği Ulaştırma ve Lojistik Fak. Salonu Avcılar Yerleşkesi Şiir Dinletisi Kutlu Şiirler 15 Temmuz Özel Şiir Etkinliği İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Teraskat Salonu İBB Kent Orkestrası Türk Sanat Müziği Kış Bahçesi Çapa İBB Kent Orkestrası Türk Sanat Müziği İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Teraskat Salonu İBB Kent Orkestrası Türk Sanat Müziği Ulaştırma ve Lojistik Fak. Salonu Avcılar Yerleşkesi MAYIS AYI ETKİNLİKLERİ 03 MAYIS ÇAR. 04 MAYIS PER. 05 MAYIS CUM. 10 MAYIS ÇAR. 11 MAYIS PER. 16 MAYIS SAL. Söyleşi Kutlu Şehir İstanbul u Tanıyor muyuz? Hadımköy Yerleşkesi Çok Amaçlı Yurt Salonu Söyleşi Dede Korkut un Mesajı Ulaştırma ve Lojistik Fak. Salonu Avcılar Yerleşkesi İBB Kent Orkestraları Türk Halk Müziği Ulaştırma ve Lojistik Fak. Salonu Avcılar Yerleşkesi Söyleşi Kutlu Şehir İstanbul u Tanıyor muyuz? İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Teraskat Salonu Söyleşi Dede Korkut un Mesajı Bahçelievler Çok Amaçlı Yurt Salonu İBB Kent Orkestraları Türk Halk Müziği Kış Bahçesi Çapa Tüm Etkinlikler İçin Saat:

5 KONSER İBB KENT ORKESTRASI Türk Halk Müziği TARİH YURT SALON Per. Cerrahpaşa CTF Temel Tıp Bilimleri Teraskat Salonu Cum. İstanbul Tıp Fakültesi Kış Bahçesi- Çapa Sal. Avcılar Yurdu Cum. Avcılar Yurdu Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi Salonu Avcılar Yerleşkesi Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi Salonu Avcılar Yerleşkesi Sal. İstanbul Tıp Fakültesi Kış Bahçesi- Çapa İBB Kent Orkestrası Türk Halk Müziği leri İBB Orkestralar Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ve kurumsal çalışmalarına başlayarak yurt içi ve yurt dışında seçkin organizasyonlarda konserler veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu, sevilen, hareketli ve neşeli türkülerle, türkü dostlarına unutulmaz bir gece yaşatacak.

6 SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI SEMİNER KİŞİSEL GELİŞİM SEMİNERİ Bardağın Yarısı Boş TARİH YURT SALON Pzt. Cerrahpaşa Yurdu Cum. Avcılar Yurdu Pzt. 15 Temmuz Yurdu CTF Temel Tıp Bilimleri Teraskat Salonu Ulaştırma ve Lojistik Fak. Salonu Avcılar Yerleşkesi Hadımköy Yerleşkesi Çok Amaçlı Yurt Salonu Konuşmacı: Ertan Şimşek Üst Düzey Satış Pazarlama Yönetici Danışmanı / Uzman Psikolog, NLP Master Practitioner Ertan Şimşek, 20 yılı aşan tecrübesi ile Türkiye de birçok ilki gerçekleştirmiş ve büyük başarılara imza atmıştır. İletişim terminolojisine ve davranış gelişimine büyük katkılar yapan, binlerce eğitim programı ve seminerler ile milyonlarca kişiye ulaşan ve akademik kariyerinin yanında birçok sosyal sorumluluk projelerinin de öncüsü olan Ertan Şimşek ile farklı bakış açıları geliştirecek ve hayata başka bakacaksınız.

7 TİYATRO İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE TARİH YURT SALON Pzt. Avcılar Yurdu Çar. Cerrahpaşa Yurdu Ulaştırma ve Lojistik Fak. Salonu Avcılar Yerleşkesi CTF Temel Tıp Bilimleri Teraskat Salonu Tek Perdelik Komedi Komedi türündeki oyun, iyi ve kötü günlerini bir arada geçirmiş bir çiftin, çocuklarının yaşadıkları olaylar karşısında sergiledikleri yapıcı tutumlarının komediye dönüşmüş halini anlatıyor. Fedakârlık, sevgi, birliktelik ve vefa gibi değerleri hatırlatan ve 1 saat 20 dakika süren bu güzel oyuna, tüm tiyatro severleri bekliyoruz.

8 SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI KONSER İBB KENT ORKESTRASI Türk Sanat Müziği TARİH YURT SALON Çar. Avcılar Yurdu Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi Salonu Avcılar Sal. İstanbul Tıp Fakültesi Kış Bahçesi- Çapa Çar. Cerrahpaşa Pzt. Avcılar Yurdu CTF Temel Tıp Bilimleri Teraskat Salonu Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi Salonu Avcılar İBB Kent Orkestrası Türk Sanat Müziği leri İBB Orkestralar Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ve kurumsal çalışmalarına başlayarak yurt içi ve yurt dışında seçkin organizasyonlarda konserler veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu, çok sevilen ve yıllardır dillerden düşmeyen Türk Sanat Müziği ezgileriyle gönül tahtınıza kurulacak.

9 ŞİİR DİNLETİSİ KUTLU ŞİİRLER 15 Temmuz Özel Şiir Etkinliği TARİH YURT SALON Pzt. Ömer Halisdemir Yurdu Bahçelievler Çok Amaçlı Yurt Salonu Sal. 15 Temmuz Yurdu Çar. Avcılar Yurdu Pzt. Cerrahpaşa Yurdu Hadımköy Yerleşkesi Çok Amaçlı Yurt Salonu Ulaştırma ve Lojistik Fak. Salonu Avcılar Yerleşkesi CTF Temel Tıp Bilimleri Teraskat Salonu Özgür Çoban ile Kutlu Şiirler Mehmet Akif Ersoy, Arif Nihat Asya, Necip Fazıl Kısakürek, Sezai Karakoç ve Abdürrahim Karakoç un şiirlerini; keman, yan flüt, gitar gibi enstrümanların bulunduğu beş kişilik orkestra eşliğinde okuyan Özgürce Şiirler in şairi Özgür Çoban ın bu eşsiz şiir dinletisine davetlisiniz.

10 SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI SÖYLEŞİ KUTLU ŞEHİR İSTANBUL U TANIYOR MUYUZ? TARİH YURT SALON Çar. 15 Temmuz Yurdu Çar. Cerrahpaşa Yurdu Hadımköy Yerleşkesi Çok Amaçlı Yurt Salonu CTF Temel Tıp Bilimleri Teraskat Salonu Konuşmacı: Nedret Apaydın İstanbul u yeteri kadar tanımadığımızı tespit ederek hazırladığımız ve İstanbul müziklerinden semtlerin isimlerinin nereden geldiğine, gerek istatistik gerek tarihi, gerekse coğrafi bilgilerle Osmanlı dan bugüne İstanbul u anlattığımız bu eşsiz sohbete davetlisiniz.

11 SÖYLEŞİ DEDE KORKUT UN MESAJI TARİH YURT SALON Per. Avcılar Yurdu Ulaştırma ve Lojistik Fak. Salonu Avcılar Yerleşkesi Per. Ömer Halisdemir Yurdu Bahçelievler Çok Amaçlı Yurt Salonu Konuşmacı: Prof. Dr. A. Kadir Emeksiz Dede Korkut boyları sadece Türk edebiyatında, Türk dünyası edebiyatında değil dünya edebiyatı ölçeğinde de temel kaynak eserlerden biridir. Prof. Dr. A. Kadir Emeksiz in söyleşisinde, Dede Korkut Kitabı ndaki 12 boyun, 12 anlatının dışında bugünlere mesajını dinleyeceksiniz.

12 AVCILAR YURDU TARİH ETKİNLİK TÜR Pzt. İyi Günde Kötü Günde Tiyatro Çar. İBB Kent Orkestrası Türk Sanat Müziği Çar Cum. Kutlu Şiirler 15 Temmuz Özel Şiir Etkinliği Özgür Çoban Kişisel Gelişim Algı Yönetimi Bardağın Yarısı Boş Ertan Şimşek Şiir Dinletisi Seminer Sal. İBB Kent Orkestrası Türk Halk Müziği Pzt. İBB Kent Orkestrası Türk Sanat Müziği Per. Dede Korkut un Mesajı Prof. Dr. A. Kadir Emeksiz Söyleşi Cum. İBB Kent Orkestrası Türk Halk Müziği Salon: İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi Salonu Avcılar CERRAHPAŞA YURDU TARİH ETKİNLİK TÜR Per. İBB Kent Orkestrası Türk Halk Müziği Pzt. Kişisel Gelişim Algı Yönetimi Bardağın Yarısı Boş Ertan Şimşek Seminer Çar. İyi Günde Kötü Günde Tiyatro Pzt. Kutlu Şiirler 15 Temmuz Özel Şiir Etkinliği Özgür Çoban Şiir Dinletisi Çar. İBB Kent Orkestrası Türk Sanat Müziği Çar. Kutlu Şehir İstanbul u Tanıyor muyuz? Nedret Apaydın Söyleşi Salon: İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Teraskat Salonu

13 İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ YURDU TARİH ETKİNLİK TÜR Cum. İBB Kent Orkestrası Türk Halk Müziği Sal. İBB Kent Orkestrası Türk Sanat Müziği Sal. İBB Kent Orkestrası Türk Halk Müziği Salon: Kış Bahçesi Çapa 15 TEMMUZ YURDU TARİH ETKİNLİK TÜR Sal Pzt Çar. Kutlu Şiirler 15 Temmuz Özel Şiir Etkinliği Özgür Çoban Kişisel Gelişim Algı Yönetimi Bardağın Yarısı Boş Ertan Şimşek Kutlu Şehir İstanbul u Tanıyor muyuz? Nedret Apaydın Şiir Dinletisi Seminer Söyleşi Salon: Hadımköy Yerleşkesi Çok Amaçlı Yurt Salonu ÖMER HALİSDEMİR YURDU TARİH ETKİNLİK TÜR Pzt Per. Kutlu Şiirler 15 Temmuz Özel Şiir Etkinliği Özgür Çoban Dede Korkut un Mesajı Prof. Dr. A. Kadir Emeksiz Şiir Dinletisi Söyleşi Salon: Bahçelievler Çok Amaçlı Yurt Salonu

14

15

16 İstanbul Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Adres: Süleymaniye Cad. No: 19 Kat: Süleymaniye - Fatih / İstanbul E-posta: sks@istanbul.edu.tr Telefon: (Dahili: 10037)

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Tarih ve Sayı: 13/02/2017-58963 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BENU6RZP2* Sayı :18830503-821.06- Konu :Gösteri ve ler İçin Hazırlanan Etkinlik Takvimi Değişikliği

Detaylı

KAYSERİ ETKİNLİK PROGRAMI BİLGİLENDİRMESİ: ARALIK 2015

KAYSERİ ETKİNLİK PROGRAMI BİLGİLENDİRMESİ: ARALIK 2015 KAYSERİ ETKİNLİK PROGRAMI BİLGİLENDİRMESİ: ARALIK 2015 A. KONGRE-SEMPOZYUM-SEMİNER Konferans: Kariyer Uçuşu Tarih: 03 Aralık 2015-16.00 Yer: Erciyes Üniversitesi Turizm Fakültesi Konferans Salonu Konuşmacılar:

Detaylı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI MART AYI ETKİNLİK PROGRAMI FİLM GÖSTERİMİ

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI MART AYI ETKİNLİK PROGRAMI FİLM GÖSTERİMİ TÜRÜ Başlama Tarihi Bitiş Tarihi 3 Mart 2010 15:00 4 Mart 2010 15:00 4 Mart 2010 19:30 5 Mart 2010 15:00 5 Mart 2010 19:30 6 Mart 2010 19:30 SERGİ 8 Mart 2010 10 Mart 2010 13:00 MİNİ KONSER ETKİNLİĞİN

Detaylı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI MART AYI ETKİNLİK PROGRAMI FİLM GÖSTERİMİ

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI MART AYI ETKİNLİK PROGRAMI FİLM GÖSTERİMİ TÜRÜ Başlama Tarihi Bitiş Tarihi 3 Mart 2010 15:00 4 Mart 2010 15:00 4 Mart 2010 19:30 5 Mart 2010 15:00 5 Mart 2010 19:30 6 Mart 2010 19:30 SERGİ 8 Mart 2010 10 Mart 2010 13:00 MİNİ KONSER ETKİNLİĞİN

Detaylı

K O N A K B E L E D İ Y E S İ K E M E R A L T I G Ü N L E R İ 2014

K O N A K B E L E D İ Y E S İ K E M E R A L T I G Ü N L E R İ 2014 K O N A K B E L E D İ Y E S İ K E M E R A L T I G Ü N L E R İ 2014 HOŞGELDİN YENİ YIL, YENİDEN KEMERALTI 20-28 ARALIK Konserler, Tiyatrolar, Gösteriler, Tüm Hafta İndirim 20 Aralık 2014-Cumartesi 1.gün

Detaylı

ARAS POYRAZ AÇIKGÖZ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

ARAS POYRAZ AÇIKGÖZ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ARAS POYRAZ AÇIKGÖZ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ İLETİŞİM BİLGİLERİ: İş :02362018518 E-Posta :araspoyrazacikgoz@gmail.com Faks : ÖĞRENİM BİLGİLERİ: Lisans : Plovdiv Müzik,Dans ve Resim Sanatları Akademisi / İcra

Detaylı

Sevgili Kültür ve Sanat Dostları,

Sevgili Kültür ve Sanat Dostları, Sevgili Kültür ve Sanat Dostları, İlim, kültür ve sanat eserleri bir medeniyetin ulaştığı seviyeyi gösterir. Şehrimiz tarih boyunca, ticaretin olduğu kadar ilmin, kültür ve sanatın da önemli merkezlerinden

Detaylı

Tarih: 05.10.2012 - Saat: 16:00. Etkinlik Türü: Eğitim Konu: Temel Web Araçları Eğitimi Katılımcı:

Tarih: 05.10.2012 - Saat: 16:00. Etkinlik Türü: Eğitim Konu: Temel Web Araçları Eğitimi Katılımcı: ETKİNLİK TAKVİMİ EKİM 2012 - ŞUBAT 2013 Tarih: 24.09.2012 - Saat: 14:00 Düzenleyen: Özgür Yazılım Açık Kaynak Kulübü Etkinlik Türü: Oryantasyon Günü Konu: Yer: Mühendislik Fakültesi, Konferans Salonu Tarih:

Detaylı

ZONGULDAK KARAELMAS ÜNİVERSİTESİ NEVRUZ BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI MERKEZ KAMPÜS 19 MART 2012

ZONGULDAK KARAELMAS ÜNİVERSİTESİ NEVRUZ BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI MERKEZ KAMPÜS 19 MART 2012 MERKEZ KAMPÜS 19 MART 2012 : Prof. Dr. Arif AMİROV Konferans Salonu Saat : 16.00 Yabancı Uyruklu Öğrencilerimizin Müzik, Dans ve Tiyatro Gösterisi 20 MART 2012 : Tahir KARAUĞUZ Konferans Salonu Saat :

Detaylı

Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT

Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT Tel: +90 (224) 2940962 e-mail: cigdemyigit07@gmail.com Ankara da doğdu. Müzik eğitimine Ankara Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosunda şarkı söyleyerek başladı. 1992 yılında Gazi

Detaylı

KAYSERİ ETKİNLİK PROGRAMI: MART Toplantı: Press Reader Güncel Gazete/Dergi Veritabanı Eğitim Toplantısı Tarih: 02 Mart 2017 Saat:

KAYSERİ ETKİNLİK PROGRAMI: MART Toplantı: Press Reader Güncel Gazete/Dergi Veritabanı Eğitim Toplantısı Tarih: 02 Mart 2017 Saat: KAYSERİ ETKİNLİK PROGRAMI: MART 2017 A. KONGRE-SEMPOZYUM-SEMİNER Kongre: Ulusal Veteriner Kongresi Saat: 10.00-16.00 Yer: ERÜ İletişim Fakültesi Nurcan Çetinsaya Konferans Salonu Toplantı: Clinical Key

Detaylı

GAZİANTEP İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MAYIS 2015 ÖĞRENME ŞENLİKLERİ HAFTALIK ETKİNLİK PROGRAMI

GAZİANTEP İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MAYIS 2015 ÖĞRENME ŞENLİKLERİ HAFTALIK ETKİNLİK PROGRAMI GAZİANTEP İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MAYIS ÖĞRENME ŞENLİKLERİ HAFTALIK ETKİNLİK PROGRAMI S. N. ETKİNLİĞİN TARİHİ ETKİNLİĞİN SAATİ YAPILACAK ETKİNLİĞİN ADI 1 22.05. 19.00 TİYATRO GÖSTERİMİ 2 25.05. 10.00

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI MART AYI KÜLTÜREL ETKİNLİKLER PROGRAMI

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI MART AYI KÜLTÜREL ETKİNLİKLER PROGRAMI TÜRÜ Başlama Tarihi ETKİNLİĞİN Bitiş Tarihi 2 Mart 2017 13:00 T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI MART AYI KÜLTÜREL ETKİNLİKLER SAAT YAPILACAK ETKİNLİĞİN TANIMI YER "TAGEM'

Detaylı

KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ OKULLAR ARASI ÖDÜLLÜ YARIŞMALAR

KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ OKULLAR ARASI ÖDÜLLÜ YARIŞMALAR KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ 2016-2017 OKULLAR ARASI ÖDÜLLÜ YARIŞMALAR YARIŞMALARIMIZ Güzel Şiir Okuma Yarışması Şehitler Ölmez Konulu Resim Yarışması Kainatın Efendisi Peygamber Efendimiz (SAS) Konulu Kompozisyon

Detaylı

Kayseri Kültür Sanat REHBERİ

Kayseri Kültür Sanat REHBERİ Kayseri Kültür Sanat REHBERİ Şubat 2016 Kıymetli hemşehrilerim, Yeni yılda da heyecanla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Mevsim kış olmasına rağmen dur durak bilmiyoruz. Bütün mesaimiz; şehrimizin güzelleşmesi,

Detaylı

2013 Kış Etkinlikleri

2013 Kış Etkinlikleri KARTAL ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi 2013 Kış Etkinlikleri İlk Dönem Sonu Eğitim sistemimizde seçkin bir yere sahip olan İmam Hatip Liseleri içerisinde ayrı bir konumda bulunan

Detaylı

OKUL/KURUM ÇALIŞMA PLANI

OKUL/KURUM ÇALIŞMA PLANI ŞUBAT 1. Farklı Yeteneklere Sahip Öğrencilerin Tespit Edilmesi Öğrencilerin Yetenekleri keşfetmekmelerini Sağlamak Sınıf Rehber (06-10 ŞUBAT) 2. okuma saati planını hazırlamak ve her hafta planı uygulamaya

Detaylı

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü Öğrenci Toplulukları Etkinlik Düzenleme Prosedürü 1- Topluluk akademik danışmanı tarafından hazırlanarak,

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 06-28 Şubat SERGİ Ege Üniversitesi Levanten Köşkleri Fotoğraf Sergisi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Levanten evleri İzmir in mimarlık tarihinin önemli

Detaylı

26/08/2010 Hocamızı saygı ile anmaktayız... Gaziantep (Merkez), 1964

26/08/2010 Hocamızı saygı ile anmaktayız... Gaziantep (Merkez), 1964 26/08/2010 Hocamızı saygı ile anmaktayız... Adı Soyadı Dr. Kemal YILDIRIM Doğum Yeri/Yılı Gaziantep (Merkez), 1964 Lisans Yüksek Lisans Doktora Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 02 Ekim, Pazartesi, 10:00 TÖREN Ege Üniversitesi 2017-2018 Akademik Yılı Açılış Töreni Ege Üniversitesi Rektörlüğü 03-15 Ekim İpek Yolu Sakinleri Fotoğraf

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 07 Kasım-08 Aralık SERGİ Renklerin Hikayesi Resim Sergisi Necla Coşkun Sergi Açılışı: 07 Kasım, Salı, 17:30 Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Necla Çoşkun

Detaylı

2009 OCAK-HAZİRAN HARCAMALAR

2009 OCAK-HAZİRAN HARCAMALAR 1 GİDERLER (BİN ) 1- OCAK HAZİRAN 2009 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI A- BÜTÇE GİDERLERİ 01- Personel Giderleri 95.063.569,05 02- Sosyal Güvenlik Kurumlarına Devlet Primi Giderleri 11.702.505,63 03- Mal

Detaylı

18 Haziran - 19 Temmuz Atatürk Bulvarı Üzeri Ramazan Etkinlik Alanı

18 Haziran - 19 Temmuz Atatürk Bulvarı Üzeri Ramazan Etkinlik Alanı Kur an-ı Kerim Tilaveti Söyleşi Şiir Ezgi Konser Sohbet Tiyatro Gösterimi Çocuk Gösterileri Cahit ALTUNAY Belediye Başkanı 18 Haziran - 19 Temmuz Atatürk Bulvarı Üzeri Etkinlik Alanı MANEVİ İKLİMİ DOYASIYA

Detaylı

SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ

SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ ANASINIFI SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ 21 Eylül Veli Toplantısı Anasınıfı Zümresi Okul İçi 10 Ekim Malatya Park AVM Anasınıfı Zümresi Okul Dışı 26 Ekim Aileler

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 33. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 33. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 33. VELİ BÜLTENİ Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz Bilim, Kültür, Sanat Günleri etkinliklerimiz, anaokulu 3 yaş grubundan

Detaylı

KAYSERİ ETKİNLİK PROGRAMI: ARALIK 2018

KAYSERİ ETKİNLİK PROGRAMI: ARALIK 2018 KAYSERİ ETKİNLİK PROGRAMI: ARALIK 2018 A. KONGRE-SEMPOZYUM-SEMİNER-EĞİTİM Kongre: 3. Erciyes Mühendislik Zirvesi Tarih: 05-07.12.2018 Saat: 09.30-18.30 Yer: Erciyes Üniversitesi 15 Temmuz Yerleşkesi Konferans:

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK Türk Eğitim Derneği Genel Merkezi nin Soma nın Evlatları Artık Hepimizin Evladı başlığı ile başlatılan Soma ya

Detaylı

TOPLANTI GENEL KURUL TOPLANTISI Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı Düzenleyen: Cumhuriyet Üniversitesi İlkokulu Müdürlüğü

TOPLANTI GENEL KURUL TOPLANTISI Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı Düzenleyen: Cumhuriyet Üniversitesi İlkokulu Müdürlüğü TÜRÜ CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EKİM AYI KÜLTÜREL ETKİNLİKLER PROGRAMI ETKİNLİĞİN Başlama Bitiş SAAT YAPILACAK ETKİNLİĞİN TANIMI YER Tarihi Tarihi SEMİNER 11 Ekim 2014

Detaylı

TÜRÜ. KONFERANS Konu: Halkla İlişkiler Konuşmacılar: - Can Yücel Metin Reklamcı - Fulya KARAGÜLLE Marka 360 Ajans Başkanı KONFERANS.

TÜRÜ. KONFERANS Konu: Halkla İlişkiler Konuşmacılar: - Can Yücel Metin Reklamcı - Fulya KARAGÜLLE Marka 360 Ajans Başkanı KONFERANS. TÜRÜ CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI MART AYI KÜLTÜREL ETKİNLİKLER ETKİNLİĞİN Başlama Bitiş SAAT YAPILACAK ETKİNLİĞİN TANIMI YER Tarihi Tarihi 6 Mart 2014 13:00 7 Mart 2014

Detaylı

Zirve Takvimi

Zirve Takvimi 2016-2017 Zirve Takvimi İK profesyonellerinin buluşma noktası... 2016-2017 Zirve Takvimi 13. Seçme Yerleştirme & Yetenek Yönetimi Zirvesi 5-6 Ekim 2016, İstanbul Marriott Hotel Asia Performans, Ücret ve

Detaylı

ANTALYA KÜLTÜR MERKEZİ (AKM) ve CAM PİRAMİT KONGRE VE FUAR MERKEZİ ETKİNLİK TAKVİMİ

ANTALYA KÜLTÜR MERKEZİ (AKM) ve CAM PİRAMİT KONGRE VE FUAR MERKEZİ ETKİNLİK TAKVİMİ ANTALYA KÜLTÜR MERKEZİ (AKM) ve CAM PİRAMİT KONGRE VE FUAR MERKEZİ ETKİNLİK TAKVİMİ İletişim: Antalya Kültür Merkezi & Cam Piramit Kongre ve Fuar Merkezi Tel: 0242 248 90 22 / Faks: 0242 243 92 82 / email:

Detaylı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI MART AYI KÜLTÜREL ETKİNLİKLER PROGRAMI. Düzenleyen:

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI MART AYI KÜLTÜREL ETKİNLİKLER PROGRAMI. Düzenleyen: TÜRÜ ETKİNLİĞİN 2 Mart 2013 3 Mart 2013 KARMA HEYKEL FOTOGRAF RESİM SERAMİK SERGİSİ 4 Mart 2013 8 Mart 2013 7 Mart 2013 13:30 RESİM SERGİSİ Başlama Tarihi 8 Mart 2013 8 Mart 2013 14:00 CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

YABANCI DİLLER EĞİTİM BÖLÜMÜ YILI BAHAR DÖNEMİ DERS PROGRAMI

YABANCI DİLLER EĞİTİM BÖLÜMÜ YILI BAHAR DÖNEMİ DERS PROGRAMI YABANCI DİLLER EĞİTİM BÖLÜMÜ 015-016 YILI BAHAR DÖNEMİ DERS PROGRAMI Derslik Adı: B1-101 Kapasitesi:40 Günler/Ders Saatler 09.00-09.50 10.00-10.50 11.00-11.50 1.00-1.50 13.00-13.50 14.00-14.50 15.00-15.50

Detaylı

Hakkari Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kültür ve Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü

Hakkari Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kültür ve Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kültür ve Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü Öğrenci Toplulukları Etkinlik Düzenleme Prosedürü 1- Topluluk akademik danışmanı tarafından hazırlanarak, Sağlık Kültür ve

Detaylı

Biz Kısık Seslerdik...

Biz Kısık Seslerdik... 1 2 Biz Kısık Seslerdik... Yoktan da vardan da ötede, bir Var vardır dediğimiz günlerdi. Uçurumlardan geçtik. Keskin kavisler çizdik. Yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardır dedik. Severken dürüst sevdik;

Detaylı

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Öğretim Üyemizden Seminer Üniversitemiz İİBF öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Murat AYAN fakültemiz öğrencilerine hizmet kalitesi ile ilgili seminer verdi.

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GENÇLİK ARAŞTIRMALARI VE UYGULAMA MERKEZİ FAALİYET SUNUMU

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GENÇLİK ARAŞTIRMALARI VE UYGULAMA MERKEZİ FAALİYET SUNUMU HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GENÇLİK ARAŞTIRMALARI VE UYGULAMA MERKEZİ 2013-2014 FAALİYET SUNUMU Merkez Müdürü: BARAN PROF. DR. AYLİN GÖRGÜN (Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü) Müdür Yardımcısı: Doç. Dr. Birsen

Detaylı

Futbol: Spor Toto Süper Lig Karşılaşması Kayserispor-Antalyaspor A.Ş. Tarih: 10 Nisan 2016 Saat: 16.00 Yer: Kadir Has Stadyumu

Futbol: Spor Toto Süper Lig Karşılaşması Kayserispor-Antalyaspor A.Ş. Tarih: 10 Nisan 2016 Saat: 16.00 Yer: Kadir Has Stadyumu KAYSERİ ETKİNLİK PROGRAMI: NİSAN 2016 A. KONGRE-SEMPOZYUM-SEMİNER Eğitim: Fikri Haklar Eğitimi Saat: 10.30 Yer: Melikşah Üniversitesi İİBF Konferans Salonu Eğitimciler: Zeliha Özsoy-Eren Özbek (Tritech

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 07-09 Kasım KONGRE 1. Uluslararası Ebelikte Eğitim Araştırma Geliştirme Kongresi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü ve Ebelikte Eğitim Araştırma Geliştirme

Detaylı

EKİM 15. Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU. kultur@ordu.bel.tr

EKİM 15. Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU. kultur@ordu.bel.tr EKİM EKİM 15 Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU kultur@ordu.bel.tr Sevgili Ordulular Geleceğe emin adımlarla yürüdüğümüz, kent ve insanımızı birlikte inşa etmek için çıktığımız

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 07 Ocak, Pazartesi, 19:00 MÖTBE Konseri İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü * Etkinlik ücretlidir. Biletler için www.biletiva.com 30 Ocak, Çarşamba, 19:00

Detaylı

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR 2015 2019 STRATEJİK PLANI

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR 2015 2019 STRATEJİK PLANI BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BEL E D İ Y E S İ 2015 2019 STRATEJİK PLANI 2015-2019 Stratejik Pl an ı 3.4.11 Stratejik Alan 11 : Kültür ve Sosyal İşler 70 A1 Katılımcılığı Esas Alarak Balıkesir'i Kültürel Ve Sportif

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı Tarih ve Sayı: 18/11/2016-418913 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ *BE8RLS52R* Sayı :18235917-929- Konu :4207 Sayılı Kanun Uygulamaları. Dağıtım Yerlerine 27 Mayıs 2008 tarih ve 26888 sayılı Resmi

Detaylı

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2012 FAALİYET RAPORU

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2012 FAALİYET RAPORU EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2012 FAALİYET RAPORU Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi bünyesinde 2011 Şubat ayında kurulan Tarım Topluluğu, Ziraat Mühendisliği eğitimi alan öğrencilerin her alanda

Detaylı

Adres : HARRAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ GÜZEL SANATLAR EĞİTİMİ BÖLÜMÜ MÜZİK EĞİTİMİ ANABİLİM DALI OSMANBEY KAMPÜSÜ-ŞANLIURFA

Adres : HARRAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ GÜZEL SANATLAR EĞİTİMİ BÖLÜMÜ MÜZİK EĞİTİMİ ANABİLİM DALI OSMANBEY KAMPÜSÜ-ŞANLIURFA CİHAN TABAK YARDIMCI DOÇENT DOKTOR E-Posta Adresi : cihantabak@harran.edu.tr Telefon (İş) : 0 414 318 3000-1401 Telefon (Cep) : Faks : Adres : HARRAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ GÜZEL SANATLAR EĞİTİMİ

Detaylı

4 MAYIS PAZARTESİ. Bahar Şenliği Etkinlikleri

4 MAYIS PAZARTESİ. Bahar Şenliği Etkinlikleri 4 MAYIS PAZARTESİ 10.30 Açılış Yer: KMYO Önü Protokol Konuşmaları Halk Oyunları Gösterisi Geleneksel Türk Sanatları Sergisi - Yer: Mavi Salon Girişi 11.15 Türk Halk Müziği Konseri Yer: Mavi Salon 13.35

Detaylı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI NİSAN AYI ETKİNLİK PROGRAMI

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI NİSAN AYI ETKİNLİK PROGRAMI TÜRÜ Başlama Tarihi ETKİNLİĞİN Bitiş Tarihi 1 Nisan 2010 13:30 CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI NİSAN AYI ETKİNLİK PROGRAMI SAAT YAPILACAK ETKİNLİĞİN TANIMI YER KANSER HAFTASI

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 20 Şubat, Çarşamba, 19:00 MÖTBE Konseri İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü * Etkinlik ücretlidir. Biletler için www.biletiva.com 23 Şubat, Cumartesi, 09:30-18:00

Detaylı

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL 01 EYLÜL 2014 Sene başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 08 EYLÜL 2014 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Uyum Haftası

Detaylı

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ :

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ : KISA TARİHÇE : Bilecik Üniversitesi 29 Mayıs 2007 de kurulan ve Aralık 2007 de eğitim öğretim faaliyetlerine başlamış olan bir devlet üniversitesidir.üniversitenin merkez yerleşkesi, Marmara bölgesinde

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu olarak; 2016 yılının kasım ayını da yoğun bir gündemle geride bıraktık. 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı

Detaylı

AKADEMİK TAKVİMİ ÖZEL MUSTAFA YELKENOĞLU LİSELERİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

AKADEMİK TAKVİMİ ÖZEL MUSTAFA YELKENOĞLU LİSELERİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EYLÜL 2012 ÖZEL MUSTAFA YELKENOĞLU LİSELERİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ RENKLERİN DİLİ İDARİ İŞLER PDR ÇALIŞMALARI ZÜMRE FAALİYETLERİ HAFTASONU/TATİL KDS-GTS-YAZILI EKDERS-ETÜT REHBERLİK

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 13/03/2014-28975

Evrak Tarih ve Sayısı: 13/03/2014-28975 Evrak Tarih ve Sayısı: 13/03/2014-28975 T.C. Sayı :18235917-903.99- Konu :Personel İletişim Bigileri Dağıtım İstanbul Üniversitesi Kurumsal Otomasyon Projesi (İSKOP) altında bulunan Personel Sistemi Üniversitemizde

Detaylı

03/03/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

03/03/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 03/03/2011 Kulübümüzün 1270. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi 26. yıl KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk,

Detaylı

HUKUK FAKÜLTESİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU, BEYAZIT YERLEŞKESİ, BEYAZIT,FATİH / İSTANBUL

HUKUK FAKÜLTESİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU, BEYAZIT YERLEŞKESİ, BEYAZIT,FATİH / İSTANBUL FAKÜLTE/YÜKSEKOKUL ADRESLERİ Fakülte Adı / Yüksekokul Adı Program Adı ADRESİ Hukuk Fakültesi Adalet Meslek Yüksekokulu Adalet Meslek Yüksekokulu HUKUK FAKÜLTESİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU, BEYAZIT YERLEŞKESİ,

Detaylı

RASİM ÖNEL MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ

RASİM ÖNEL MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ RASİM ÖNEL MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ YALNIZ DEĞİLSİNİZ SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ YALNIZ DEĞİLSİNİZ sosyal sorumluluk projesi kapsamında HALKLA İLİŞKİLER ve ORGANİZASYON ALANI öğrencilerimiz Sığacık

Detaylı

Anne Blume Ey saymakla bitmeyen kadın, Kimsin sen? Sen sanatsın. Istanbul Lisesi Resim Bölümü

Anne Blume Ey saymakla bitmeyen kadın, Kimsin sen? Sen sanatsın. Istanbul Lisesi Resim Bölümü 01.06.2014 Pazar 10.00 130. yıl Geleneksel Aşure Günü Kutlamaları Istanbul Lisesi 02.06.2014 Pazartesi 9.30 Istanbul Lisesi 23. Kültür Etkinlikleri Haftası Bahçe Açılışı Açılış Konuşmaları Gösteriler Istanbul

Detaylı

Mehmet Akif Ersoy; Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın? Gömelim gel seni tarihe desem, sığmazsın! Mısralarını şehitlerimize, gazilerimize, en

Mehmet Akif Ersoy; Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın? Gömelim gel seni tarihe desem, sığmazsın! Mısralarını şehitlerimize, gazilerimize, en Mehmet Akif Ersoy; Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın? Gömelim gel seni tarihe desem, sığmazsın! Mısralarını şehitlerimize, gazilerimize, en genel ifadeyle milletimize yazmıştır. Bu mısralar, aziz

Detaylı

Kazanan Öğrenci Sayısı. Kazandığı Okul 1 GAZİANTEP/ŞEHİTKAMİL (149625) VEHBİ DİNÇERLER FEN LİSESİ 2 GAZİANTEP/ŞAHİNBEY (758738) TOBB FEN LİSESİ

Kazanan Öğrenci Sayısı. Kazandığı Okul 1 GAZİANTEP/ŞEHİTKAMİL (149625) VEHBİ DİNÇERLER FEN LİSESİ 2 GAZİANTEP/ŞAHİNBEY (758738) TOBB FEN LİSESİ S.N T.C. GAZİANTEP VALİLİĞİ Şehitkamil Azize-Abdulkadir Hamamcıoğlu Ortaokulu Müdürlüğü 204-205 Öğretim Yılında Mezun Olan Öğrenciler ve Kayıt Yaptırdığı Ortaöğretim Kurumları Kazandığı Okul GAZİANTEP/ŞEHİTKAMİL

Detaylı

GAZİANTEP İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MAYIS 2015 ÖĞRENME ŞENLİKLERİ HAFTALIK ETKİNLİK PROGRAMI

GAZİANTEP İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MAYIS 2015 ÖĞRENME ŞENLİKLERİ HAFTALIK ETKİNLİK PROGRAMI GAZİANTEP İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MAYIS ÖĞRENME ŞENLİKLERİ HAFTALIK ETKİNLİK PROGRAMI S. N. ETKİNLİĞİN TARİHİ ETKİNLİĞİN SAATİ YAPILACAK ETKİNLİĞİN ADI 1 22.05. 19.00 TİYATRO GÖSTERİMİ ETKİNLİĞİN YERİ

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik. Dağıtım Yerlerine

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik. Dağıtım Yerlerine Tarih ve Sayı: 03/03/2017-88256 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik *BE6E6TA6F* Sayı :88469847-050.06.01- Konu :Otomatik Katılım Grup Emeklilik Sözleşmesi. Dağıtım Yerlerine Bilindiği

Detaylı

2016-2017 www.bilecik.edu.tr Genel Bilgiler Üniversitemiz, 104.057 m 2 kapalı alan, 24.212 m 2 açık alanda spor tesisleri olmak üzere toplam 741.248 m 2 kampüs alanına sahiptir. 485 Akademik Personelimizle

Detaylı

FİLM GÖSTERİMİ VE SÖYLEŞİ FİLM GÖSTERİMİ

FİLM GÖSTERİMİ VE SÖYLEŞİ FİLM GÖSTERİMİ TÜRÜ Başlama Tarihi CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI ARALIK AYI KÜLTÜREL ETKİNLİKLER PROGRAMI ETKİNLİĞİN Bitiş Tarihi SAAT YAPILACAK ETKİNLİĞİN TANIMI YER ve VIDEO KONFERANS

Detaylı

Kayseri Kültür Sanat REHBERİ

Kayseri Kültür Sanat REHBERİ Kayseri Kültür Sanat REHBERİ Ocak 2016 Aralık 2015 Kıymetli hemşehrilerim, değerli kültür sanat dostları, Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak birlik, beraberlik ve barış temasıyla yola çıktığımız kültür

Detaylı

İTÜ HBSK ÜNİVERSİTELER ARASI HALK KÜLTÜRÜ GÜNLERİ İTÜ HALK BİLİMİ VE SANATLARI KULÜBÜ

İTÜ HBSK ÜNİVERSİTELER ARASI HALK KÜLTÜRÜ GÜNLERİ İTÜ HALK BİLİMİ VE SANATLARI KULÜBÜ İTÜ HBSK ÜNİVERSİTELER ARASI HALK KÜLTÜRÜ GÜNLERİ İTÜ HALK BİLİMİ VE SANATLARI KULÜBÜ İTÜ HBSK KİMDİR? Halk Bilimi ve Sanatları Kulübü, 1999 güzünde, İTÜ bünyesinde Halk Oyunları, Müzik Birimi ve Kafkas

Detaylı

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız TED KAYSERİ KOLEJİ 2014 2015 SINAV ADI ÖĞRETİM YILI I.DÖNEM SONU BAŞARISIZ DERSİ OLAN VEYA İSTEKLİ ÖĞRENCİLER İÇİN AÇILAN SINAV

Detaylı

1.GÜN PROGRAMI (15 NİSAN - PAZARTESİ)

1.GÜN PROGRAMI (15 NİSAN - PAZARTESİ) 1 1.GÜN PROGRAMI (15 NİSAN - PAZARTESİ) 125. YIL AÇIK AMFİSİ 12:00 Açılış - Saygı Duruşu İstiklal Marşı Açılış Konuşması Prof. Dr. Erol ÖZVAR M.Ü. Rektörü Dinleti - Gösteri - Gösteri - Türk Halk Müziği

Detaylı

İstanbul'da mart ayında hangi etkinlikler var?

İstanbul'da mart ayında hangi etkinlikler var? On5yirmi5.com İstanbul'da mart ayında hangi etkinlikler var? Mart ayında İstanbul'da gerçekleştirilecek kütür sanat etkinliklerini sizler için derledik. Yayın Tarihi : 5 Mart 2016 Cumartesi (oluşturma

Detaylı

2009 OCAK-HAZİRAN HARCAMALAR

2009 OCAK-HAZİRAN HARCAMALAR 1 GİDERLER (BİN ) 1- OCAK HAZİRAN 2009 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI A- BÜTÇE GİDERLERİ 01- Personel Giderleri 95.063.569,05 02- Sosyal Güvenlik Kurumlarına Devlet Primi Giderleri 11.702.505,63 03- Mal

Detaylı

Kıymetli Kültür ve Sanat Dostları,

Kıymetli Kültür ve Sanat Dostları, Kıymetli Kültür ve Sanat Dostları, Baharın bütün güzelliği ile yaşandığı Mayıs ayında da her zaman olduğu gibi şehrimiz insanının kendini içinde bulacağı, dikkatle planlanmış ve özenle belirlenmiş etkinliklerde

Detaylı

Vakıf Haftası Etkinlikleri

Vakıf Haftası Etkinlikleri Vakıf Haftası Etkinlikleri Vakıf Haftası Etkinliklerimiz 09. 05. 2014 Cuma günü okulumuz konferans salonunda Vakıflar Bölge Müdürü Sn. Mustafa EMEKÇİ nin de katılımıyla gerçekleşti. Kutlamada öğrencilerimizin

Detaylı

ocak Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU kultur@ordu.bel.tr

ocak Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU kultur@ordu.bel.tr ocak 2016 ocak 2016 Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU kultur@ordu.bel.tr Sevgili Ordulular, Üzerinde yaşamaktan mutluluk duyduğumuz ve insan odaklı hizmet anlayışımızla birçok

Detaylı

Kıymetli Kültür ve Sanat Dostları,

Kıymetli Kültür ve Sanat Dostları, Kıymetli Kültür ve Sanat Dostları, Geçtiğimiz ay sanatın hemen hemen tüm dallarını izleyebileceğiniz etkinlikleri sizlerle buluşturduk. Bunun yanı sıra, çeşitli kültürel etkinlikler de sunduk. Beğenilerin,

Detaylı

İSTANBUL. Veteriner Fakültesi Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi VETERİNER FAKÜLTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU, AVCILAR YERLEŞKESİ, AVCILAR / İSTANBUL

İSTANBUL. Veteriner Fakültesi Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi VETERİNER FAKÜLTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU, AVCILAR YERLEŞKESİ, AVCILAR / İSTANBUL FAKÜLTE / YÜKSEKOKUL ADRESLERİ Fakülte Adı / Yüksekokul Adı Program Adı Adres Hukuk Fakültesi Adalet Meslek Yüksekokulu Hukuk Fakültesi Adalet Meslek Yüksekokulu Adalet Meslek Yüksekokulu Adalet Meslek

Detaylı

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI Bodrum, Global Run ile festival coşkusuna hazırlanıyor Global Yatırım Holding in, Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde 4 üncü kez gerçekleştireceği Global Run Bodrum

Detaylı

Öğr.Gör. Birsen Özakay Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü

Öğr.Gör. Birsen Özakay Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Doğum: 25.05.1957 Kilis Eposta: birsen.ozakay@kocaeli.edu.tr Eğitim 1963 1968 Hürriyet İlkokulu, Kilis (Derece: Pekiyi) 1968 1975 İstanbul Çapa Lisesi İlköğretmen Okulu Matematik Bölümü ve Müzik Semineri

Detaylı

RAHMET AKŞAMLARI 2015 PROGRAM LİSTESİ

RAHMET AKŞAMLARI 2015 PROGRAM LİSTESİ www.konya.bel.tr RAHMET AKŞAMLARI 2015 PROGRAM LİSTESİ Tarih Sanatçı 19.06.2015 Cuma Ensar Kardeşler 20.06.2015 Cumartesi Grup Dergah 21.06.2015 Pazar Kahraman Tazeoğlu 22.06.2015 Pazartesi Ahmet Yücenurşen

Detaylı

Ortalama Günlük Gazete Satışları (Tüm Gazeteler) Haftalık Ortalama

Ortalama Günlük Gazete Satışları (Tüm Gazeteler) Haftalık Ortalama 3,460,026 3,455,723 3,444,081 3,553,432 3,534,351 3,522,035 3,494,924 3,469,997 3,473,428 3,460,781 3,489,658 3,457,103 3,605,416 3,568,284 3,530,832 3,700,000 Ortalama Günlük Gazete Satışları (Tüm Gazeteler)

Detaylı

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2011 FAALİYET RAPORU

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2011 FAALİYET RAPORU EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2011 FAALİYET RAPORU Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi bünyesinde 2011 Şubat ayında kurulan Tarım Topluluğu, Ziraat Mühendisliği eğitimi alan öğrencilerin her alanda

Detaylı

KURS KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR KURSLARIMIZ -GRAFİK TASARIM -GÖRSEL SANATLAR -YARATICI DRAMA -CİMNASTİK -ENSTÜRMAN.

KURS KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR KURSLARIMIZ -GRAFİK TASARIM -GÖRSEL SANATLAR -YARATICI DRAMA -CİMNASTİK -ENSTÜRMAN. KURSLARIMIZ -GRAFİK TASARIM -GÖRSEL SANATLAR -YARATICI DRAMA -CİMNASTİK -ENSTÜRMAN 0216 326 81 88-0545 236 61 20-23 2018-2019 KURS KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR / TuzyevVakfi w w w.tu z ye v.o r g Tüzyev Mozaik

Detaylı

Değerli Velilerimiz,

Değerli Velilerimiz, Değerli Velilerimiz, Bu hafta, ATATÜRK HAFTASI için hazırladığımız Şiir Dinletimizi gerçekleştirdik. Ata mızı sevgi ve saygıyla andık, onunla ilgili slayt sunumlar ve videolar izledik. Bir grup arkadaşımız

Detaylı

Türkiye Diyanet Vakfı Afyonkarahisar Sosyal Tesisi 2015-2016 Yılı Faaliyet Raporu

Türkiye Diyanet Vakfı Afyonkarahisar Sosyal Tesisi 2015-2016 Yılı Faaliyet Raporu Türkiye Diyanet Vakfı Afyonkarahisar Sosyal Tesisi 2015-2016 Yılı Faaliyet Raporu 2 İÇİNDEKİLER Giriş 1-5 Sosyal Alanlar 6-16 Fakülte Dağılımları ve Tesis Çalışanları 17 Manevi Faaliyetler 18-49 Sosyal

Detaylı

Güzel sanatlarda muvaffak olmak, Bütün inkılaplarda başarıya ulaşmak demektir. Güzel sanatlarda muvaffak olamayan milletler ne yazık ki, medeniyet

Güzel sanatlarda muvaffak olmak, Bütün inkılaplarda başarıya ulaşmak demektir. Güzel sanatlarda muvaffak olamayan milletler ne yazık ki, medeniyet 1 Güzel sanatlarda muvaffak olmak, Bütün inkılaplarda başarıya ulaşmak demektir. Güzel sanatlarda muvaffak olamayan milletler ne yazık ki, medeniyet alanında yüksek insanlık sıfatıyla yer almaktan ilelebet

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BEKA6TYDM* Sayı :74933216-310.01.05.01- Konu :Mevlana Değişim Programı Kapsamındaki Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı Başvuru Çağrısı hk.

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 03 Aralık, Pazartesi, 13:30 TÖREN Minik Sporcular Projesi Ödül Töreni ve Dünya Engelliler Günü Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 06 Aralık, Perşembe,

Detaylı

6 Mart/Perşembe. 7 Mart/Cuma TÜLAY UYAR İSMAİL BİNGÖL BİR NEFES YEDİ DİYAR AYSUN GÜLTEKİN. Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi

6 Mart/Perşembe. 7 Mart/Cuma TÜLAY UYAR İSMAİL BİNGÖL BİR NEFES YEDİ DİYAR AYSUN GÜLTEKİN. Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi 12 KONSERLER 13 TÜLAY UYAR Türk ve Yabancı Müzikallerden Seçmeler Bağlarbaşı Kongre ve Kültür 6 Mart/Perşembe İSMAİL BİNGÖL Başakşehir Kültür 6 Mart/Perşembe BİR NEFES YEDİ DİYAR Egemen Sekmen Bülent Ecevit

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 20/08/2014-159917 T.C. Sayı :18235917-915.99- Konu :Kuruluş Duyurusu İŞLETME FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA 4688 Sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanunu kapsamında, Yetiştirme

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ KAYIT YERİ ADRESLERİ VE İLETİŞİM BİLGİLERİ

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ KAYIT YERİ ADRESLERİ VE İLETİŞİM BİLGİLERİ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ KAYIT YERİ ADRESLERİ VE İLETİŞİM BİLGİLERİ ÖSYM KODU Kod Fakülte Adı / Yüksekokul Adı Program Adı Kayıt Tarihi Kayıt Adresi Öğrenci İşleri(Santral 0212 440 00 00) Sekreterlik Faks

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

2015 YILI ETKİNLİK LİSTESİ

2015 YILI ETKİNLİK LİSTESİ 2015 YILI ETKİNLİK LİSTESİ Konser 15 Ocak 2015 15 Ocak 2015 Antalya Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı Piyano Anasanat Dalı Dönem sonu konseri gerçekleştirdi. Konser 16 Ocak 2015 16 Ocak

Detaylı

Gıda Teknolojisi 14 Eylül 2015 Pazartesi Saat 14.00. Atçılık ve Antrenörlüğü 14 Eylül 2015 Pazartesi Saat 14.00

Gıda Teknolojisi 14 Eylül 2015 Pazartesi Saat 14.00. Atçılık ve Antrenörlüğü 14 Eylül 2015 Pazartesi Saat 14.00 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YABANCI DİL YETERLİLİK SINAVI TARİHLERİ AÇIKLAMALAR Yabancı Uyruklu Öğrenci Türkçe Yeterlilik Sınavı 08 Eylül 2015 Salı Saat 10.00 Yabancı Dil Zorunlu Hazırlık Yeterlilik

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YABANCI DİL YETERLİLİK SINAVI TARİHLERİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YABANCI DİL YETERLİLİK SINAVI TARİHLERİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YABANCI DİL YETERLİLİK SINAVI TARİHLERİ Yabancı Uyruklu Öğrenci Türkçe Yeterlilik Sınavı 09 Eylül 2014 Salı Saat 10.00 Yabancı Dil Zorunlu Hazırlık Yeterlilik Sınavı 10 Eylül

Detaylı

Yüksek Lisans. Yüksek Lisans. Yüksek Lisans. Doktora

Yüksek Lisans. Yüksek Lisans. Yüksek Lisans. Doktora Arkeoloji Arkeoloji Protohistorya ve Önasya Arkeolojisi Prehistorya 14:00 DTCF 331 No'lu Oda DTCF 307 No'lu Oda Batı Dilleri ve Edebiyatları 13:00 Bulgar Dili ve Edebiyatı 14:00 Coğrafya 10:00 Beşeri ve

Detaylı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI MAYIS AYI KÜLTÜREL ETKİNLİKLER PROGRAMI

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI MAYIS AYI KÜLTÜREL ETKİNLİKLER PROGRAMI TÜRÜ Başlama Tarihi ETKİNLİĞİN 2 Mayıs 2013 CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI MAYIS AYI KÜLTÜREL ETKİNLİKLER PROGRAMI Bitiş Tarihi SAAT YAPILACAK ETKİNLİĞİN TANIMI YER İlişki

Detaylı

https://twitter.com/kuluplertou Japonya Günleri Gimat Kampüsü 01-04.12.2014 DİNAMİK FİKİRLER Hukuk Akademisi Etlik Kampüsü 01.12.

https://twitter.com/kuluplertou Japonya Günleri Gimat Kampüsü 01-04.12.2014 DİNAMİK FİKİRLER Hukuk Akademisi Etlik Kampüsü 01.12. https://twitter.com/kuluplertou Japonya Günleri Gimat Kampüsü 01-04.12.2014 DİNAMİK FİKİRLER Hukuk Akademisi Etlik Kampüsü 01.12.2014 HAK Bilkent Edb. Topluluğu ile Ortak Etkinlik Bilkent Üniversitesi

Detaylı

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü. Sosyal Faaliyet Kulüpleri Projesi

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü. Sosyal Faaliyet Kulüpleri Projesi MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü Sosyal Faaliyet Kulüpleri Projesi Proje Sorumlusu: Büşra YILMAZ İletişim: 0324 533 3435 (Eğitim Şube Müdürlüğü)

Detaylı

Gıda Teknolojisi 19 Eylül 2016 Pazartesi Saat Atçılık ve Antrenörlüğü 19 Eylül 2016 Pazartesi Saat 14.00

Gıda Teknolojisi 19 Eylül 2016 Pazartesi Saat Atçılık ve Antrenörlüğü 19 Eylül 2016 Pazartesi Saat 14.00 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YABANCI DİL YETERLİLİK SINAVI TARİHLERİ AÇIKLAMALAR Yabancı Uyruklu Öğrenci Türkçe Yeterlilik Sınavı 06 Eylül 2016 Salı Saat 10.00 Yabancı Dil Zorunlu Hazırlık Yeterlilik

Detaylı