GFC GRUP İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "GFC GRUP İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ"

Transkript

1 Tanıtım Dosyası

2 Hakkımızda GFC GRUP İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ GFC Grup, 2001 yılında İstanbul da kurulmuştur. Kurulduğu tarihten itibaren, eğitim kurumları, havalimanları, spor tesisleri, yol inşaatları, endüstriyel tesisler, alışveriş merkezleri ve konut inşaatları gibi önemli projelerde yer almış ve yükümlülüklerini yüksek kalitede, başarı ile yerine getirmiştir yılında ROMANYA ile yurt dışı projelere yönelmiş, devamında TUNUS ve TÜRKMENİSTAN da önemli görevler üstlenmiş ve başarıyla tamamlamıştır. Faaliyet alanlarına ve çalışanlarına sürekli yatırım yaparak, sürdürülebilir bir gelişme sağlama amacında olan GFC Grup, genç, dinamik yapısı ve sahip olduğu önemli işgücü ile, yurdumuzda ve çalıştığı ülkelerdemüşterilerineyüksek kalitedehizmet sunma gayretindedir. Gelişen teknolojiyi takip ederek uygulayan ve modern iş yönetimi ve kalite yönetimi prensiplerini ilkeedinen GFC Grup,çalışmalarını coğrafyasını genişleterek sürdürmektedir. Vizyonumuz, güvenilir ve saygın bir dünya şirketi olmaktır. Misyonumuz, sürdürülebilir gelişme sağlayarak, müşterilerimize en yüksek kalitede hizmet sunmaktır.

3 Proje Adı İşveren Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı Kışlası İnşaatı Türkmenbaşı TÜRKMENİSTAN Anahtar Teslim Bina İnşaatı Avaza Suni Kanal Projesi Türkmenbaşı TÜRKMENİSTAN Betonarme İnşaat, Granit Zemin ve Duvar Kaplama İşleri Zine El Abidine Ben Ali Uluslararası Havalimanı Projesi Enfidha TUNUS Beton Bordür, Beton Parke, Karo Mozaik Kaplama, Asma Tavan, Seramik Kaplama, Alçı Sıva Boya, Alçıpan Bölme Duvar İşleri Carrefour Projesi İasi ROMANYA Betonarme İnşaat, İnce İnşaat İşleri Praktiker Projesi İasi ROMANYA Betonarme İnşaat, İnce İnşaat İşleri Esenboğa Uluslararası Havalimanı Projesi Ankara TÜRKİYE Şap, Karo Mozaik Kaplama, Seramik Kaplama, Alçı Sıva Boya, Prekast Yağmur Oluğu Montajı İşleri ThyssenKrupp Eurinox Makina Temelleri İnşaatı İstanbul TÜRKİYE Betonarme İnşaat, Fabrika İçi Boya İşleri FMV Işık Üniversitesi Şile Kampüsü 2.Etap İnşaatları İstanbul TÜRKİYE Kaba Sıva, Mozaik Sıva, Biriket Duvar İşleri FMV Işık Üniversitesi Şile Kampüsü 1.Etap İnşaatları İstanbul TÜRKİYE Betonarme İnşaat, Kaba Sıva, Mozaik Sıva, Biriket Duvar İşleri Kadıköy İhsan Sungu İlköğretim Okulu Restorasyonu İstanbul TÜRKİYE Restorasyon İşleri Kandilli Adile Sultan Sarayı Restorasyonu Projesi İstanbul TÜRKİYE Betonarme İnşaat İşleri Atatürk Olimpiyat Stadyumu Projesi İstanbul TÜRKİYE Betonarme İnşaat, Otopark Saha Betonu İşleri Osmanbey Apartmanı İzmir TÜRKİYE Anahtar Teslim Bina İnşaatı POLİMEKS A.Ş POLİMEKS A.Ş TAV A.Ş. OKYANUS GRUP A.Ş. OKYANUS GRUP A.Ş. TAV A.Ş. THYSSENKRUPP EURİNOX A.Ş. DOĞUŞ YAPI SANAYİ A.Ş. YAPI MERKEZİ A.Ş. TOPLUM GÖNÜLLÜLERİ VAKFI YAPI MERKEZİ A.Ş. TEKFEN CAMPENON BERNARD SAE GFC GRUP

4 Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı Kışlası İnşaatı TÜRKMENİSTAN İşveren : Polimeks A.Ş. Yapım Yılı : Çalışma Süresi : 5 ay Proje Bedeli : USD (Anahtar Teslim İşçilik) Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı Kışlası Projesi; Türkmenistan ın Türkmenbaşı şehrinde, Cumhurbaşkanlığı Köşkü Muhafız Alayı sınırları içerisinde yapılmıştır. Bünyesinde yatakhane, yemekhane, garaj, çamaşırhanevediğer sosyal tesislerin bulunduğu proje için firmamız, işveren Polimeks İnşaat A.Ş. ile, anahtar teslim işçilik yapılması konusunda, 2010 yılı Kasım ayında sözleşme imzalamış ve Aralık 2010 da mobilizasyonunu tamamlayarak imalatlara başlamıştır. Hazar Denizi kıyısında bulunan bu kompleks, toplamda 3.500m 2 kapalı alan ile 7.500m 2 açık alandan oluşmaktadır.

5 Toplam 5.500m 2 izolasyon, 5.500m 2 kaba ve ince sıva, 3.500m 2 kaba alçı sıva, saten alçı sıva ve saten boya, 2.000m 2 seramik ve 1.500m 2 asma tavan imalatları yapılan projede, toplam 280 personel çalışmıştır. Proje 2011 yılı Mayıs ayının ilk haftalarında tamamlanarak, Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı nın hizmetine sunulmuştur. Firmamız başarılı mühendislik çalışmaları ve kaliteli işçiliği ile gerek işverenden ve gerekse Türkmen yetkililerden övgüler almıştır.

6 Avaza Suni Kanal Projesi TÜRKMENİSTAN İşveren : Polimeks A.Ş. Yapım Yılı : Çalışma Süresi Proje Bedeli : 10 ay : USD (İşçilik) Avaza Suni Kanal Projesi; Türkmenistan ın Türkmenbaşı şehrinde, turizm merkezi olması planlanan, Avaza bölgesinde yapılmıştır. Bünyesinde, taşıt ve yaya köprülerinin, küçük deniz taşıtları için iskelelerin, plajların, restoranların ve kafelerin bulunduğu, Türkmenistan ın örnek projelerinden olan bu proje için firmamız, Nisan 2009 da, işveren Polimeks İnşaat A.Ş. ile sözleşme imzalamış ve Haziran 2009 da mobilizasyonunu tamamlayarak imalatlara başlamıştır. Her iki tarafında yürüyüş yolları bulunan suni kanalıntoplamuzunluğu 7.000m dir. Betonarme dalgakıran ve yürüyüş yolları betonlarının yapılması ile başlayan imalatlarda, 6 adet betonarme trafo binası ve yürüyüş yollarına paralel beton bisiklet yolu ile birlikte, toplamda m 3 beton dökülmüştür.

7 Yürüyüş yolları zemini ve dalgakıran kaplaması olarak, toplamda m 2 granit kaplama yapılmıştır. Proje boyunca ölçülen maksimum günlük imalat, 1.400m 2 olmuştur. Toplam 10 ay süren projede, işlerin en yoğun olduğu dönemde, 100 Türk ve 160 yerel personel olmak üzere, tüm imalatlarda toplamda, 260 kişiye ulaşılmıştır. Firmamız, proje boyunca, üstlendiği tümişleri istenen kalitede ve zamanında teslim etmiştir. İşverenle koordineli olarak yürüttüğümüzprojede, firmamızçalışanları özveriliçalışmalarıylaövgüleralmıştır.

8 Zine El Abidine Ben Ali Uluslararası Havalimanı Projesi TUNUS İşveren : TAV İnşaat A.Ş. Yapım Yılı : Çalışma Süresi : 10 ay Proje Bedeli : (İşçilik) Zine El Abidine Ben Ali Uluslararası Havalimanı Projesi; turizmmerkezlerineyakın olan Tunus un Enfidha şehrinde yapılmıştır. Firmamız Şubat 2009 da, işveren TAV İnşaat A.Ş. ile sözleşme imzalamış ve Mart 2009 da mobilizasyonunu tamamlayarak imalatlara başlamıştır. Sözleşmemiz idari bina, meteoroloji binası, itfaiye binası gibi havalimanı idari tesislerinin alçıpan bölme duvar, asma tavan, seramik, karo mozaik zemin kaplaması,alçı sıva ve boyadan oluşan ince işleri ile birlikte havalimanı sahasınınparke ve bordür işlerini kapsamaktadır.

9 Havalimanı servis yolları ve otopark alanında toplamda m bordür ve m 2 parke işçiliği yapılmıştır. Bordür işlerinin yapılmasında ölçülen maksimum günlük imalat 1.500m olmuştur. Firmamız ana sözleşme kapsamındaki işlerinin dışında, ek sözleşme ile betonarme sanat yapıları ve yığma taş duvar işlerini üstlenmiştir. Tüm işlerin yapılması esnasında, yoğun dönemde firmamızda 120 Türk personel ve 80 yerel personel çalışmıştır. Mobilizasyondan işlerin teslimine kadar geçen süre zarfında, proje yönetimi ile koordineli çalışılarak, iş programına göre imalatların zamanında yapılması ve teslim edilmesi için azami gayret gösterilmiştir. Firmamız, kapsamındaki işler dışında, projenin son dönemlerinde, işletmeye yönelik ilave tesislerin yapımında da görevler üstlenmiştir.

10 Iasi Carrefour Projesi ROMANYA İşveren : Okyanus Grup A.Ş. Yapım Yılı : Çalışma Süresi : 3 ay Proje Bedeli : (İşçilik) Carrefour Projesi, Romanya nın kuzey doğusunda, Moldova sınırında yer alan Iasi kentinde yapılmıştır. Bu proje için firmamız Okyanus Grup ile betonarme kaba inşaat yapımı ile ilgili Mayıs 2007 de sözleşme imzalamış ve Haziran 2007 de mobilizasyonunu tamamlayarak imalatlara başlamıştır m 2 alan üzerine planlanan Carrefour Praktiker Mobexpert Mall alışveriş kompleksi projesinin birinci etabıdır m 2 oturum alanına sahip yapıda m 2 kalıp, 7.000m 3 beton ve 700 ton demir işçiliği yapılmıştır.

11 Ana yapıya ilave olarak betonarme banka kasa binası, toplamda 5.000m 2 yüzey alanı olan betonarme yangın perdelerive betonarme para kanalları gibi özel imalatlar da firmamız tarafından yapılmıştır. Yaklaşık 3aysürenprojede, yerel ve Türk olmak üzere, toplam 320 personel çalışmıştır. Iasi kentinin en önemli yatırımlarından biri olarak kabul edilen bu proje, büyüklüğü ve konumu itibariyle kente değer katmıştır. Firmamız, bu ilk yurtdışı projesinde gösterdiği performans ile takdir toplamıştır.

12 Iasi Praktiker Projesi ROMANYA İşveren : Okyanus Grup A.Ş. Yapım Yılı : Çalışma Süresi : 3 ay Proje Bedeli : (İşçilik) Praktiker Projesi, Iasi kentinde Carrefour ile aynı arazi üzerine yapılmıştır. Bu proje için firmamız Okyanus Grup ile, Carrefour Projesi nin son safhalarında, betonarme kaba inşaat yapımı ile ilgili Ekim 2007 de sözleşme imzalamış ve aynı ay içerisinde imalatlara başlamıştır m 2 alan üzerine kurulacak olan Carrefour Praktiker Mobexpert Mall alışveriş kompleksi projesinin ikinci etabıdır m 2 oturum alanına sahip yapıda m 2 kalıp, 2.000m 3 beton ve 220 ton demir işçiliği yapılmıştır.

13 Toplamda projede, 1.000m 2 ofis binası, 1.000m 2 içeride ve 5.000m 2 dışarıda olmak üzere iki depo alanı yapılmıştır. Firmamızbinanın, şap işleri, sıva ve boya işleri, seramik kaplamaları ve asma tavan kaplamalarından oluşan ince işlerini de tamamlamıştır. Ayrıca 1.000m 3 betonarme dairesel su deposu ve yangın için, 100m 3 su deposu yapılmıştır. Tüm bu işlerin yapımında firmamızda, toplam 160 personel çalışmıştır. Praktiker Projesi, zamanından önce teslim edilmiştir. Teslim tarihinin öne alınmasında, firmamızın ortaya koyduğuplanlı çalışma etkili olmuştur.

14 Ankara Esenboğa Uluslararası Havalimanı Projesi TÜRKİYE İşveren : TAV İnşaat A.Ş. Yapım Yılı : Çalışma Süresi Proje Bedeli : 12 ay : USD (İşçilik) Ankara Esenboğa Uluslararası Havalimanı Projesi; Ankara nın Çubuk ilçesinde m 2`lik alana kurulmuştur. 168 bin m²`lik alanı, yıllık 10 milyon yolcu kapasitesi ve m²`lik alan üzerinde araç park kapasiteli kapalı otoparkı ile Türkiye nin önemli havalimanlarından bir tanesidir. Firmamız Eylül 2005 te, işveren TAV İnşaat A.Ş. ile sözleşme imzalamış ve Ekim 2005 te mobilizasyonunu tamamlayarak imalatlara başlamıştır. Sözleşmemiz, terminal binası şap işleri, karo mozaik işleri, seramik işleri, alçı sıva ve boya işleri ve otopark prekast yağmur oluğu montaj işlerini kapsamaktadır m 2 bina içi şap işleri, tüm diğer imalatları engellemeden, belli bir program çerçevesinde, azami gayret gösterilerek gerçekleştirilmiştir.

15 Firmamız bu projede m 2 şap, m 2 karo mozaik, 8.000m mozaik merdiven basamak kaplaması, m 2 seramik duvar ve zemin kaplaması, m 2 alçı sıva ve boya, 3.000m dilatasyon profili ve 7.000m prekast yağmur oluğu montajı işleri yapmıştır. Proje boyunca firmamızda toplam 280 personel görev yapmıştır. Mimarisi ve büyüklüğü ile göz dolduran bu projede firmamız, işveren ile koordineli olarak çalışmış ve üstlendiği görevleri, kalitesinden ödün vermeden belirlenen tarihten çok önce teslim ederek, projenin tarihinden bir yıl önceaçılmasında önemli katkı sağlamıştır.

16 İstanbul ThyssenKrupp Eurinox Makina Temelleri İnşaatı TÜRKİYE İşveren : ThyssenKrupp Eurinox A.Ş. Yapım Yılı : Çalışma Süresi : 2 ay Proje Bedeli : $ ThyssenKrupp Eurinox Makina Temelleri İnşaatı, paslanmaz çelik servis hizmeti veren Thyssenkrupp un İstanbulKartalfabrikasında yapılmıştır. İlave üretim bandı makinalarına ait temel inşaatı yapımı için firmamız, Kasım 2004 te sözleşme imzalayarak, Aralık 2004 te işe başlamıştır. Temel inşaatı fabrika üretimine devam ederken gerçekleştirilmiştir. Temeller, ankraj noktaları ve montaj çukurları hassas çalışma gerektirdiğinden, işin planlama aşamasından sonuna dek azami özen gösterilmiştir.

17 Tüm imalatlar 25 günde bitirilmiş ve makina montajına hazır halde teslim edilmiştir. Firmamız temelinşaatlarının tesliminden sonra fabrikanın boyanması işine başlamış ve yaklaşık 1 ay içerisinde de boya işlerini tamamlayarak teslim etmiştir. Bu projenin tamamlanmasından sonra 2006 yılında ilave bir üretim hattı için tekrar sözleşme yapılmış ve 25 günde imalat tamamlanarak teslim edilmiştir. Firmamız yaptığı imalatlarla ilgili olarak, İtalyan montaj ekiplerinden işlerin ölçüsünde ve yüksek kalitede olmasından dolayı övgüler almıştır.

18 İstanbul FMV Işık Üniversitesi Şile Kampüsü 2.Etap İnşaatları TÜRKİYE İşveren : Doğuş Yapı Sanayi A.Ş. Yapım Yılı : Çalışma Süresi : 3 ay Proje Bedeli : USD Feyziye Mektepleri Vakfı Işık ÜniversitesiProjesi, İstanbul un Şile ilçesinde yapılmıştır. Projenin 2.Etap İnşaatları Doğuş Yapı Sanayi A.Ş. Tarafından gerçekleştirilmiştir. Firmamız taraklı mozaik sıva işleri yapımı ile ilgili sözleşmeyi Ekim 2004 tarihinde imzalayarak Kasım 2004 te imalatlara başlamıştır. Toplamda 9.000m 2 kaba sıva üzeri taraklı mozaik sıva ve 2.000m mozaik harpuşta imalatı yapılmıştır. Firmamız anılan işlere ilave olarak çevre düzenlemesi işleri kapsamında bulunan, saha betonu, biriket duvar işleri gibi imalatları da gerçekleştirmiştir.

19 Proje boyunca kaba sıva, taraklı mozaik sıva ve saha betonu, biriket duvar gibi daha sonradan sözleşmemize dahil edilen işlerin yapımında firmamızda toplam 130 personel çalışmıştır. Doğuş Yapı nın yönetiminde gerçekleştirilen projede, sözleşmemiz kapsamındaki işler üç ay gibi bir süre içinde tamamlanarak teslim edilmiştir. Sözleşmemizde bulunmayan biriket taş duvar yapılması, betonharpuşta yapılması ve saha betonu gibi, projenin tamamlanmasına yönelik işler, göstermiş olduğumuz başarılı performans sonucu, ek sözleşme ile firmamıza verilmiştir.

20 İstanbul FMV Işık Üniversitesi Şile Kampüsü 1.Etap İnşaatları TÜRKİYE İşveren : Yapı Merkezi A.Ş. Yapım Yılı : Çalışma Süresi Proje Bedeli : 10 ay : USD Feyziye Mektepleri Vakfı Işık ÜniversitesiProjesi, İstanbul un Şile ilçesinde yapılmıştır. Projenin 1.Etap İnşaatları Yapı Merkezi A.Ş. tarafından gerçekleştirilmiştir. Firmamız taraklı mozaik sıva, mozaik sıva, kaba sıva, prekast kanal kapağı, yürüyüş yolları ve betonarme elektrik hattı kanalı işleri ile ilgili sözleşmeyi Aralık 2002 de imzalayarak aynı ay içerisinde imalatlara başlamıştır. Toplamda m 2 mozaik sıva, m 2 kaba sıva, 1.000m mozaik harpuşta, 4.000adet kanal kapağı, 7.000m 2 beton yürüyüş yolu ve 2.000m betonarme elektrik kanal imalatı yapılmıştır.

21 Sözleşmemiz kapsamındaki tüm işlerin malzemesi, hazır beton hariç, firmamız tarafından temin edilerek gerçekleştirilmiştir. 10 ay süren projemizde, toplamda 160 personel çalışmıştır. Firmamız, Işık ÜniversitesiŞile Kampüs İnşaatları nda gösterdiği özveriliçalışma ile, sözleşme kapsamındaki işleri, projede belirtilen şekilde ve kaliteli teslim ederek, Feyziye Mektepleri Vakfı yetkililerinden övgüler almıştır.

22 İstanbul Kadıköy İhsan Sungu İlköğretim Okulu Restorasyonu TÜRKİYE İşveren Yapım Yılı : 2005 Çalışma Süresi : 2 ay : Toplum Gönüllüleri Vakfı Proje Bedeli : USD Kadıköy İhsan Sungu İlköğretim Okulu Restorasyonu Projesi kapsamında, sınıfların tadilatı ve okulun boyanması, tuvaletlerin yenilenmesi ve çatının yapılması işleri için firmamız Toplum Gönüllüleri Vakfı ile Temmuz 2005 te sözleşme imzalayarak aynı ay içerisinde imalatlara başlamıştır. İki ay gibi kısa bir sürede tüm imalatlar tamamlanmış ve Eylül ayında eğitimöğretim yılının ilk gününde, okul yeni hali ile, idareye teslim edilmiştir.

23 İstanbul Kandilli Adile Sultan Sarayı Restorasyonu Projesi TÜRKİYE İşveren : Yapı Merkezi A.Ş. Yapım Yılı : 2004 Çalışma Süresi : 1 ay Proje Bedeli : USD Kandilli Adile Sultan Sarayı Restorasyonu Projesi kapsamında yapılacak olan betonarme trafo binası için firmamız Yapı Merkezi A.Ş. ile Eylül 2004 te sözleşme imzalayarak aynı ay içerisinde imalatlara başlamıştır m 2 oturum alanı bulunan trafo binası bir ay içerisinde 16 kişilik bir ekiple tamamlanmıştır.

24 İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu Projesi TÜRKİYE İşveren Yapım Yılı : 2002 Çalışma Süresi : 2 ay : Tekfen Campenon Bernard SAE Proje Bedeli : USD Atatürk Olimpiyat Stadı Projesi kapsamında çevre düzenlemesi işlerinin yapılması konusunda ilgili sözleşme Tekfen Campenon Bernard SAE konsorsiyumu ile Mayıs 2002 de imzalanarak aynı ay içerisinde imalatlara başlanmıştır m bordür, 2.000m betonarme elektrik kanalı ve m 2 otopark zemin betonu iki ay içerisinde 28 kişilik bir ekiple tamamlanmıştır.

25 İzmir Osmanbey Apartmanı TÜRKİYE Müteahhit : GFC Grup Yapım Yılı : 2007 Çalışma Süresi : 8 ay Proje Bedeli : USD İzmir Osmanbey Apartmanı Projesi, İzmir in Buca ilçesine bağlı Şirinyer semtinde yapılmıştır. Firmamız 2007 yılında arsayı satın almış ve aynı yıl, yasal prosedürleri tamamladıktan sonra, inşaata başlamıştır. 1. Sınıf malzeme kullanılarak, son deprem yönetmeliğine göre yapılan inşaat, bölgede benzerlerine göre kalitesiyle fark yaratmıştır. Bu sebeple dairelerin satışı inşaat tamamlanmadan bitirilmiştir.

26 İletişim Bilgileri Firma İsmi : GFC GRUP İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Adres : Yalvaç Sok. SP İşhanı No:7 Kat:1 İçerenköy İstanbul TÜRKİYE Tel : pbx Faks : e mail : info@gfcgrup.com.tr Web :

Gazi Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yürütülen projelerin bilgilendirme sunumu

Gazi Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yürütülen projelerin bilgilendirme sunumu Gazi Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yürütülen projelerin bilgilendirme sunumu G.Ü. EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIK VE ÖĞRETİM ELEMANLARI BİNASI VE G.Ü. EĞİTİM FAKÜLTESİ DERSLİK VE LABORATUVAR

Detaylı

KONYA KARAPINAR 300 KİŞİLİK ÖĞRENCİ YURDU İnceleme Dosyası

KONYA KARAPINAR 300 KİŞİLİK ÖĞRENCİ YURDU İnceleme Dosyası 2012 KONYA KARAPINAR 300 KİŞİLİK ÖĞRENCİ YURDU İnceleme Dosyası Konya Karapınar da yapılması planlanan 300 Kişilik Öğrenci yurduna ait genel bilgi ve maliyet çalışması Halil ATLI ESEER İNŞAAT 03.02.2012

Detaylı

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU FİRMA TANITIMI HAKKIMIZDA Düzey İnşaat, mimari tasarım ve projelendirme, genel müteahhitlik, proje ve tesis yönetimi, üst yapı, çevre düzenlemesi vb. alanlarda

Detaylı

CERRAH İNŞAAT LTD.ŞTİ.

CERRAH İNŞAAT LTD.ŞTİ. CERRAH İNŞAAT LTD.ŞTİ. TANITIM DOSYASI ŞİRKET PROFİLİ FAALİYET ALANLARI ÇALIŞILAN FİRMALAR TAMAMLANAN İŞLER C E R R A H İ N Ş A A T ŞİRKET PROFİLİ Cerrah İnşaat İletişim Gıda San. Tic. Ltd. Sti. Şener

Detaylı

2013 Yılı Devam Eden Projeler. Eğitim Yükseköğretim Sektörü

2013 Yılı Devam Eden Projeler. Eğitim Yükseköğretim Sektörü 2013 Yılı Devam Eden Projeler Eğitim Yükseköğretim Sektörü YAKLAŞIK 400 YATAKLI ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ HASTA BAKIM ÜNİTESİ BİNASI İLE MEVCUT HASTA BAKIM ÜNİTESİ BİNASININ POLİKLİNİK BİNASI OLARAK

Detaylı

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor. www.ihlamurevlerihabibler.com

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor. www.ihlamurevlerihabibler.com Habibler de yeni bir yaşam başlıyor www.ihlamurevlerihabibler.com YAPI & İNŞAAT www.asgunyapi.com.tr Konforlu yaşam alanları A sgün Yapı, Abdurrahman GÜNGÖR tarafından Güngör İnşaat olarak 1995 yılında

Detaylı

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor.

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor. Habibler de yeni bir yaşam başlıyor www.ihlamurevlerihabibler.com YAPI & İNŞAAT www.asgunyapi.com.tr Konforlu yaşam alanları Asgün Yapı, Abdurrahman GÜNGÖR tarafından Güngör İnşaat olarak 1995 yılında

Detaylı

5603 m² alan üzerinde toplam 5 blok, 54 daire ve 14 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 14 Adet 2+1 (89,83-101,37-101,90 m²), 20 Adet 3+1

5603 m² alan üzerinde toplam 5 blok, 54 daire ve 14 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 14 Adet 2+1 (89,83-101,37-101,90 m²), 20 Adet 3+1 Kocaeli nin gözde ilçesi Başiskele de yer alan doğanın içinde yer alan 0 m² alan üzerinde toplam blok, daire ve dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde Adet + (89,8-0, - 0,90 m²), 0 Adet + (,0 m²), Adet

Detaylı

Lima Teknik Yapı İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şti, inşaat sektöründe faaliyet gösteren inşaat

Lima Teknik Yapı İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şti, inşaat sektöründe faaliyet gösteren inşaat Lima Teknik Yapı İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şti, inşaat sektöründe faaliyet gösteren inşaat taahhüt firmasıdır. Genel müdürümüz Mehmet C.Seyhan, 1979 yılında Trabzon da dünyaya geldi. Yıldız Teknik Üniveristesi

Detaylı

yapıda uzman eller www.hilaryapi.com

yapıda uzman eller www.hilaryapi.com MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ PREFABRİK YAPILAR PEYZAJ VE ÇEVRE DÜZENLEME CEPHE KAPLAMA ZEMİN DÖŞEME VE YER KAPLAMA ÇATI KAPLAMA İZOLASYON VE YALITIM DEKORASYON İŞLERİ EMLAK MÜŞAVİRLĞİ 0312 5661166 0544 Turgut

Detaylı

keşfetmeye hazır mısın?

keşfetmeye hazır mısın? keşfetmeye hazır mısın? Kazım Dirik Mah. 372/16 Sokak No6 Bornova - İZMİR Tel 0232 339 25 55-56 Faks 0232 339 25 57 www.mevaport.com info@mevaport.com w w w. m e v a p o r t. c o m Tarihçemiz Üç kardeşin

Detaylı

Sayın Leyla Hanım, Özgün Gıda San.Tic.Ltd.Şti KABA İŞLER

Sayın Leyla Hanım, Özgün Gıda San.Tic.Ltd.Şti KABA İŞLER Sayın Leyla Hanım, İnşaatı devam etmekte olan Trabzon Marin City Projesi nde 2. parsel de bulunan B blok etabıyla ilgili güncel ilerleme raporunu bilgilerinize rica ederiz. Özgün Gıda San.Tic.Ltd.Şti KABA

Detaylı

BİLECİK ÜNİVERSİTESİ 2011 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU

BİLECİK ÜNİVERSİTESİ 2011 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU BİLECİK ÜNİVERSİTESİ 2011 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı 2012 1. GENEL DEĞERLENDİRME 1.1. Kuruluşun Yatırımlarını Finansman Kaynakları : Üniversitemiz

Detaylı

Hakkımızda Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt

Hakkımızda Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt Hakkımızda İnşaat alanında çalışmak üzere sektörün önde gelen firmaları arasında olma hedefiyle faaliyetlerimize 1976 yılında başladık. Kuruluşumuzdan bu yana geçen uzun sürede, gerek kurduğumuz ekip,

Detaylı

İŞ GRUPLARININ MALİYETTEKİ ORANLARI

İŞ GRUPLARININ MALİYETTEKİ ORANLARI İŞ GRUPLARININ MALİYETTEKİ ORANLARI İşin Adı : KATLI OTOPARK YAPIM İŞİ No İş Grubunun Adı Tutarı 01 INSAAT 1 İNŞAAT İMALATLARI 41.4519 2 KAZI İKSA VE ZEMİN İYİLEŞTİRME 47.0196 -- INSAAT Toplamı 88.4715

Detaylı

2013 Yılı Devam Eden Projeler. Eğitim Yükseköğretim Sektörü

2013 Yılı Devam Eden Projeler. Eğitim Yükseköğretim Sektörü 2013 Yılı Devam Eden Projeler Eğitim Yükseköğretim Sektörü YAKLAŞIK 400 YATAKLI ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ HASTA BAKIM ÜNİTESİ BİNASI İLE MEVCUT HASTA BAKIM ÜNİTESİ BİNASININ POLİKLİNİK BİNASI OLARAK

Detaylı

FİRMA TANITIM. Bünyemizde bulunan ekiplerle beraber verdiğimiz hizmet inşaat nitelikleri ve inşaat kalemleri aşağıdaki gibidir.

FİRMA TANITIM. Bünyemizde bulunan ekiplerle beraber verdiğimiz hizmet inşaat nitelikleri ve inşaat kalemleri aşağıdaki gibidir. FİRMA TANITIM Kuruluşundan itibaren doğru işi zamanında teslim etme anlayışı başarı odaklı yaklaşımıyla sektörün yetkin şirketlerinden biri haline gelmiştir. Şirket politikası gereği yalnız inşaat sektöründe

Detaylı

Tanıtım Kataloğu. www.tuncelektrik.com.tr

Tanıtım Kataloğu. www.tuncelektrik.com.tr Tanıtım Kataloğu www.tuncelektrik.com.tr www.tuncelektrik.com.tr hakkımızda Tunç Elektrik 1985 ten beri gerçekleştirdiği tasarım, mühendislik ve taahhüt hizmetleriyle elektrik taahhüt sektöründe kendine

Detaylı

Hakkımızda. Biz... VİZYON MİSYON KALİTE POLİTİKAMIZ YÖNETİM TAAHHÜDÜMÜZ

Hakkımızda. Biz... VİZYON MİSYON KALİTE POLİTİKAMIZ YÖNETİM TAAHHÜDÜMÜZ Hakkımızda Biz... RESUL Gayrimenkul İnşaat, 1996 yılında kaba ve ince inşaat yapmak amacıyla kurulmuştur. 1996 dan bu yana inşaat taahhüt işleri yapan ve genellikle ana üretici inşaat firmalarıyla çalışan

Detaylı

1000 m² alan üzerinde toplam 1 blok, 10 daire ve 3 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 2 Adet 2+1 (98,45 m²), 4 Adet 3+1 (110,66 m²), 4 Adet

1000 m² alan üzerinde toplam 1 blok, 10 daire ve 3 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 2 Adet 2+1 (98,45 m²), 4 Adet 3+1 (110,66 m²), 4 Adet Kocaeli nin gözde ilçesi Başiskele de yer alan 3 doğanın içinde yer alan 1000 m² alan üzerinde toplam 1 blok, 10 daire ve 3 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 2 Adet 2+1 (98,45 m²), 4 Adet 3+1 (110,66

Detaylı

.HAKKIMIZDA .İŞTİRAKLERİMİZ

.HAKKIMIZDA .İŞTİRAKLERİMİZ .HAKKIMIZDA 1999 yılında kurulan İHK İNŞAAT TİCARET LTD.ŞTİ projeden anahtar teslimine kadar gerek kamu binaları gerekse özel sektöre taahhüt edilen işlerde işverenlerinin ihtiyaçlarını koşulsuz işveren

Detaylı

Yapıda uzman imzası. Make. projesi

Yapıda uzman imzası. Make. projesi Yapıda uzman imzası Make 30 projesi Yapıda uzman imzası Şirketimiz, alt ve üst yapı inşaatlarının projelendirme, fizibilite ve uygulama alanlarında faaliyet göstermektedir. Neden Make İnşaat? Projelerini

Detaylı

Tescilli Şirket Adı: MERSİS No: Türkiye 8/1322. Merkez Ofis Adresi: Telefon: Faks: E-posta:

Tescilli Şirket Adı: MERSİS No: Türkiye 8/1322. Merkez Ofis Adresi: Telefon: Faks: E-posta: HAKKIMIZDA Likom İnşaat A.Ş., 2013 yılında inşaat mühendisi Sarp Sağtekin tarafından kurulmuştur. Firmamızın kurucusu Sarp Sağtekin, meslek hayatına 2007 yılında ODTÜ İnşaat Mühendisliği nden mezun olduktan

Detaylı

İçindekiler. Baskı Beton (4-35) Baskı Sıva (36-37) İnce Yüzey Kaplama. Özel Yüzey Boyama (39) Parlak Yüzeyli Beton (40) Endüstriyel Yapı Ltd. Şti.

İçindekiler. Baskı Beton (4-35) Baskı Sıva (36-37) İnce Yüzey Kaplama. Özel Yüzey Boyama (39) Parlak Yüzeyli Beton (40) Endüstriyel Yapı Ltd. Şti. İçindekiler Endüstriyel Yapı Ltd. Şti. Kurulduğu 2005 yılından itibaren uygulamış olduğu 1.000.000 m 2 yi aşkın baskı beton zemin ve sıva tecrübesiyle, bugün özellikle Samsun ve Ankara merkezli olmak üzere

Detaylı

Em neller İnşaat modern ve güvenl mekanlar... Dört Dörtlük Bir Yaşam...

Em neller İnşaat modern ve güvenl mekanlar... Dört Dörtlük Bir Yaşam... Dört Dörtlük Bir Yaşam... www. verapark.com.tr Em neller İnşaat Doğayla, doğal olanla yaşamak için... Vera Park Konutları 4-1- www.verapark.com.tr Yeni bir daire alırken orada uzun bir hayat süreceğinizi

Detaylı

MAHAL LİSTESİ VE TEKNİK ÖZELLİKLER

MAHAL LİSTESİ VE TEKNİK ÖZELLİKLER MAHAL LİSTESİ VE TEKNİK ÖZELLİKLER MEVKİİ : YAPI NİZAMI : BLOK : KAT : DAİRE : ARSA ALANI : Projedeki ölçülere uygun olarak inşaat yapılacaktır. TAŞIYICI SİSTEM : Betonarme karkas sistemi ile yapılacaktır.

Detaylı

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ALİ ÇETİNKAYA KAMPUSÜ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ MORG BİNASI İNŞAATI MAHAL LİSTESİ

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ALİ ÇETİNKAYA KAMPUSÜ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ MORG BİNASI İNŞAATI MAHAL LİSTESİ AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ALİ ÇETİNKAYA KAMPUSÜ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ MORG BİNASI İNŞAATI MAHAL LİSTESİ MAYIS 2011 1 AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ALİ ÇETİNKAYA KAMPUSÜ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA

Detaylı

KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI

KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI yılların birikimi tek bir çatı altında KARPA & VENA YAPI ORTAK GİRİŞİMİ hakkımızda İnşaat sektöründe 20 yılı aşkın süredir geniş bir yelpazede hizmet veren KARPA YAPI VE VENA

Detaylı

İnşaat Nakliye iş kalemleri/iş grupları için Örnek Analiz Formatı

İnşaat Nakliye iş kalemleri/iş grupları için Örnek Analiz Formatı Format 1 grubu 15.001/2B Örnek Formatı in Adı: Makine ile her derinlikte yumuşak ve sert toprağın kazılması (gevşek ve bitkisel toprak, gevşek silt, kum, kil, siltli kil, kumlu kil, gevşek kil, killi kum

Detaylı

Satılık Endüstriyel Tesis Yatırım Fırsatı

Satılık Endüstriyel Tesis Yatırım Fırsatı Satılık Endüstriyel Tesis Yatırım Fırsatı TİRE ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ İZMIR - TÜRKİYE Fiziki Tarif Söz konusu Gayrimenkul 125.000 m² lik bir arsa üzerinde 20.922,75 m² lik bir kapalı alana sahiptir. Gayrimenkul,

Detaylı

Ocak Tanıtım Dosyası

Ocak Tanıtım Dosyası Ocak Tanıtım Dosyası Hakkımızda ÖZGÜRLER GRUP LİMİTED ŞİRKETİ ÖZGÜRLER Grup, 2014 yılında Ankara da kurulmuştur. Yeni bir firma olmasıyla beraber kadromuz uzun yıllar farklı sektörlerde uzmanlaşmış personellerden

Detaylı

II. Organize Sanayi Bölgesi (Alcı Türkobası )

II. Organize Sanayi Bölgesi (Alcı Türkobası ) 2 II. Organize Sanayi Bölgesi (Alcı Türkobası ) 2.1 İmar Durumu Bölgemizde imar faaliyetleri tamamlanmış olup fabrika inşaatlarının yapım süreci devam etmektedir. Bu faaliyetler 2007 yılında kurulan İmar

Detaylı

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) www.endustriyelyapi.com.

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) www.endustriyelyapi.com. www.endustriyelyapi.com.tr İçindekiler Endüstriyel Yapı Ltd. Şti. Kurulduğu 2005 yılından itibaren uygulamış olduğu 500.000 m² yi aşkın baskı beton zemin ve sıva tecrübesiyle, bugün özellikle Samsun ve

Detaylı

YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ.

YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ. YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ. TANITIM KATALOĞU - 2015 - TAAHHÜT İŞLERİ MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ facebook/yükseliş İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. Tel : 0216-553 - 11-61 twitter.com/yukselisinsaat

Detaylı

Firmamız uzun zamandan beri konusunda uzman teknik kadrosu ve iş tecrübesi ile aşağıdaki ihtisas kollarında hizmet vermektedir.

Firmamız uzun zamandan beri konusunda uzman teknik kadrosu ve iş tecrübesi ile aşağıdaki ihtisas kollarında hizmet vermektedir. HAKKIMIZDA Taylan Çiçek Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGU) İnşaat Mühendisliği bölümünden 2002 yılında lisans 2004 yılında yüksek lisans eğitimini başarı ile tamamlayarak mezun oldu. Eskişehir de

Detaylı

Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri

Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) MODEL: FREZYA- FNR205-198,75 + 86,20 TEKNİK ŞARTNAME-1 Yapının Taşıyıcı Strüktür Donanımlı Paket Ürün EKOLOJİK-İDEAL SİSTEM

Detaylı

İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ

İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ GENEL MÜDÜRLÜK ADRESİMİZ: Adres : Çakmak Mh. Tavukçuyolu Cd. Saatçi Sk. No : 22/4 Tepeüstü / Ümraniye - İstanbul Tel : (0216) 540 87 00-01 Fax : (0216) 540 87 23 Web: www.itsgrup.com.tr

Detaylı

99 Blok. Toplam 4910 Konut

99 Blok. Toplam 4910 Konut Türkiye nin En Büyük Uydu Kenti TOKĐ KAYAŞEHĐR de 99 Blok Toplam 4910 Konut Uzman Enerji nin Kurulumunu Yaptığı Güneşten Elektrik Üretim Sistemlerini Kullanıyor. Toplamda 198 kwp ile Tek Projede Türkiye

Detaylı

ONAY A.Ş DURUKENT DURUKENT

ONAY A.Ş DURUKENT DURUKENT DURUKENT insan odaklı tasarım... Niğde nin en güzel bölgelerinde markalı lüks konut projeleri gerçekleştiren ONAY A.Ş., yeni bir proje DURUKENT i sizlere sunmanın kıvancını yaşıyor. Yaptığımız her iş

Detaylı

AK MİMARİ İNŞAAT LTD.ŞTİ.

AK MİMARİ İNŞAAT LTD.ŞTİ. TANITIM KATALOĞU AK MİMARİ İNŞAAT LTD.ŞTİ. 1994 yılında AK İNŞAAT LTD.ŞTİ. olarak kurulan şirketimiz, inşaat sektöründe birçok projeye imza atmıştır.1994-1997 yılları arasında İstanbul un birçok bölgesinde

Detaylı

www.biliminsaat.com MUTLULUK DOLU

www.biliminsaat.com MUTLULUK DOLU 3 MUTLULUK DOLU Bilim Kent Meşe Evleri aileniz ve sevdiklerinizle birlikte güvenli ve mutlu, hayattan soyutlanmadan huzur içerisinde sürdürebileceğiniz bir yaşamın kapılarını aralıyor. 5 HUZURLU Bilim

Detaylı

BHRS II. AŞAMA İNŞAAT VE E&M İŞLERİ SÖZLEŞMESİ 2010 Yılı Sonu İtibariyle Yapılan Toplam İş Miktarları

BHRS II. AŞAMA İNŞAAT VE E&M İŞLERİ SÖZLEŞMESİ 2010 Yılı Sonu İtibariyle Yapılan Toplam İş Miktarları Faaliyet ve Proje Bilgileri ÜNİVERSİTE HATTI GÜZERGAH PLANI BursaRay Hafif Raylı Sistemi İzmir Yolundaki mevcut Küçük Sanayi İstasyonu ile Uludağ Üniversitesi İstasyonu arasında uzanmaktadır ve yeni alınacak

Detaylı

Günümüze kadar mimarlık, mühendislik, müteahhitlik, tasarım ve uygulama alanlarında pek çok projeye, imza atan firmamız;

Günümüze kadar mimarlık, mühendislik, müteahhitlik, tasarım ve uygulama alanlarında pek çok projeye, imza atan firmamız; Günümüze kadar mimarlık, mühendislik, müteahhitlik, tasarım ve uygulama alanlarında pek çok projeye, imza atan firmamız; 199 1999 001 00 00 İnşaat Mühendisi Ahmet Tuncer Sarıaslan tarafından ATS Yapı İnşaat

Detaylı

TANITIM DOSYASI

TANITIM DOSYASI TANITIM DOSYASI 2016 www.ikoninsaat.net d HAKKIMIZDA İKON İNŞAAT, 2016 da inşaat sektöründe faaliyetlerine başlamıştır. Kurucusu Barış Demir in yurtiçi ve yurtdışında edindiği bilgi ve deneyimleri temel

Detaylı

Tarihçe. İnşaat Yüksek Mühendisi Orhun BABALIKLI Teknik Yapı Holding Evora Projesi nde saha mühendisi, Yapı Akademisi nde

Tarihçe. İnşaat Yüksek Mühendisi Orhun BABALIKLI Teknik Yapı Holding Evora Projesi nde saha mühendisi, Yapı Akademisi nde Tarihçe Koordinat İnşaat firması 2015 yılında İnşaat Yüksek Mühendisi Orhun Babalıklı, Mimar Cemal Akçer ve İş adamı Gökhan Uçar tarafından İnşaat sektöründe faaliyet göstermek amacıyla Mersin ilinde kurulmuştur.

Detaylı

DENİZ ve KARA YAPILARI İNŞAAT İŞLERİ

DENİZ ve KARA YAPILARI İNŞAAT İŞLERİ DENİZ ve KARA YAPILARI İNŞAAT İŞLERİ Firmamız 2006 dan beri çeşitli üst yapı inşaat işlerini başarıyla tamamlamıştır. Firmamızın kurucusu 1990 da İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun olarak, 2006 Yılına

Detaylı

1983 yılında kurulan firmamız, inşaat. sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini

1983 yılında kurulan firmamız, inşaat. sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini İnşaat Ltd. Şti. 1 2 1983 yılında kurulan firmamız, inşaat sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini ve bilgi birikimini hem sektörün gelişimi için harcamakta hem

Detaylı

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ EMİRDAĞ MYO EĞİTİM BİNASI MAHAL LİSTESİ

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ EMİRDAĞ MYO EĞİTİM BİNASI MAHAL LİSTESİ AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ EMİRDAĞ MYO EĞİTİM BİNASI MAHAL LİSTESİ KASIM 2010 BODRUM KAT B01 Uygulama Projesi (Mevcut Projesinde B01 olarak numaralandırılmıştır.) DÖŞEME : Döşeme üzerinde bulunan tüm

Detaylı

YAPININ TANIMI VE SINIFLANDIRILMASI

YAPININ TANIMI VE SINIFLANDIRILMASI YAPININ TANIMI VE SINIFLANDIRILMASI İnsanlar ihtiyaçlarına bağlı olarak çevreyi değiştirerek daha rahat yaşayabilmeleri için yeni bir çevre meydana getiriler. Bunlar yapıyı oluşturur. İnsanların ihtiyaçlarını

Detaylı

Merkezi konum, sessiz sakin bir yaşam...

Merkezi konum, sessiz sakin bir yaşam... Merkezi konum, sessiz sakin bir yaşam... Seçilmiş saygın komşularınız ile şehrin merkezinde sessiz sakin bir yaşam için Hane-i Adımlar da yerinizi alın. Berköz İnşaat görseller üzerinde değişiklik yapma

Detaylı

VIKONEN. Yapı Sanayi A.Ş. VIKONEN. construction DOC: VKN-0000-SU-001 / / R02

VIKONEN. Yapı Sanayi A.Ş. VIKONEN. construction DOC: VKN-0000-SU-001 / / R02 Yapı Sanayi A.Ş. construction VISIONARY industry DOC: VKN-0000-SU-001 / 31.5.2015 / R02 Hedefimiz, yapılarda; mühendislik, satın alma, lojistik, altyapı ve üstyapı hizmetlerini; iş güvenliğini en üst seviyede

Detaylı

Yol şantiyesinde altyapı ve üstyapıdan sorumlu Saha Şefi olarak,

Yol şantiyesinde altyapı ve üstyapıdan sorumlu Saha Şefi olarak, KİŞİSEL BİLGİLER Anıl ARSLAN Devamlı Adres: Beykoz /İSTANBUL Tel: +90 506 737 1298 E-mail: eng.anilarslan@gmail.com EĞİTİM 2008-2014 Dokuz Eylül Üniversitesi, İzmir İnşaat Mühendisliği 2002-2006 Yabancı

Detaylı

www.dekomyapisan.com Şirket Profili

www.dekomyapisan.com Şirket Profili Şirket Profili 1996 yılında kurulan şirketimiz ana faaliyet alanı olan inşaat işleri bünyesinde asma tavan, ara bölme duvar ve alçı sıva & boya uygulamaları ile yola çıkmış, geçen zaman içerisinde ev ve

Detaylı

G L O B A L L O F T. www.globalinsaat.com.tr

G L O B A L L O F T. www.globalinsaat.com.tr G L O B A L L O F T GLOBAL LOFT Şehirde kendini gösteren yeni mimari arayışların en son temsilcisi olan projemiz şehir merkezinde 8000m2 inşaat alanına sahiptir. Tek katlı ve dubleks dairelerin bulunduğu

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Hakkımızda Politikalar Hizmetler Deneyimler Bayilikler İletişim

İÇİNDEKİLER. Hakkımızda Politikalar Hizmetler Deneyimler Bayilikler İletişim TANITIM DOSYASI İÇİNDEKİLER Hakkımızda Politikalar Hizmetler Deneyimler Bayilikler İletişim HAKKIMIZDA Hatipoğulları Yapı İnş. Mad. Tur. San. Tic. Ltd. Şti. 1980 yılından beri faaliyet gösteren köklü bir

Detaylı

Yaşam Standartlarınız Çok Yükseklere Taşınıyor

Yaşam Standartlarınız Çok Yükseklere Taşınıyor www.yesilpark.com.tr YENİLİKLERİN ÖNCÜSÜ YEŞİLPARK HAYATINIZI GÜZELLEŞTİRECEK Sıra Dışı Tasarım, Konfor Ayrıcalık Yeşilpark Modern de Yaşam Standartlarınız Çok Yükseklere Taşınıyor Yepyeni Bir Heyecan

Detaylı

KIRGİZTAN TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI

KIRGİZTAN TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI KIRGİZTAN TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI GERÇEKLEŞTİRİLEN YATIRIMLAR ve HEDEF YATIRIMLAR 2010 / 2015 KTMÜ YiDB 2010 2011 İŞLETMEYE ALINAN TESİSLER Lojman Tesisleri: Cengiz Aytmatov

Detaylı

Sıfır konuta İş yerine 3 oda salon 2. kat lüks daire İstanbul / Bakırköy

Sıfır konuta İş yerine 3 oda salon 2. kat lüks daire İstanbul / Bakırköy Sıfır konuta İş yerine 3 oda salon 2. kat lüks daire İstanbul / Bakırköy Satılık - Apartman Dairesi 1,100,000 TL 118 m2 İstanbul / Bakırköy Oda Sayısı : 3 Salon Sayısı : 1 Banyo Sayısı : 1 Yapının Şekli

Detaylı

e.com.tr www.gucproje.com.tr

e.com.tr www.gucproje.com.tr Adres: İlkadım Mah. Yetkin Sok. No: 16/7 Çankaya / Ankara Tel: 0312 473 49 96 e posta: info@gucproji e.com.tr www.gucproje.com.tr Sayın Yetkili, Firmanızın yapımını üstlendiği inşaat işlerinde, teknik

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME. Sayfa 1 / 5 YAPI GENEL

TEKNİK ŞARTNAME. Sayfa 1 / 5 YAPI GENEL TEKNİK ŞARTNAME YAPI GENEL Binada uygulanacak standartlar ve tasarım bileşenleri İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Master Plan El Kitabı nda belirlenen standartlara göre oluşturulacaktır. Ayrıca aşağıdaki

Detaylı

www.sanberkinsaat.com

www.sanberkinsaat.com www.sanberkinsaat.com Alesta apartmanı Kocaeli nin gözde ilçesi Başiskele de, doğanın içinde yer alan 1066,85 m² alan üzerinde 12 daire ve 3 dükkandan oluşmaktadır. Alesta apartmanında 3 adet iş yeri (

Detaylı

ÇİÇEK APARTMANI. Zümrüt Çıkmazı Sokak No:8 Caddebostan

ÇİÇEK APARTMANI. Zümrüt Çıkmazı Sokak No:8 Caddebostan ÇİÇEK APARTMANI Zümrüt Çıkmazı Sokak No:8 Caddebostan Bu RESİM de Hayatın Renkleri Bir Arada Sabah yürüyüşü yeşillikler içindeki Göztepe Parkında, Bir ertesi sabah 15 km lik bisiklet turu Caddebostan sahil

Detaylı

BASTIR PARAYI KAP ÖDÜLÜ!

BASTIR PARAYI KAP ÖDÜLÜ! Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, geçtiğimiz günlerde magazinci.com adlı bir internet sitesi tarafından düzenlenen bir gecede "Yılın En İyi Belediye Başkanı" ödülü aldı. Ataköy'de bir otelde

Detaylı

İnsanların ihtiyaçlarına yönelik hizmet ve yapılar sunan, yaşam kalitelerini arttıran ve kendini sürekli geliştiren Dubai İnşaat girişimci, yenilikçi

İnsanların ihtiyaçlarına yönelik hizmet ve yapılar sunan, yaşam kalitelerini arttıran ve kendini sürekli geliştiren Dubai İnşaat girişimci, yenilikçi İnsanların ihtiyaçlarına yönelik hizmet ve yapılar sunan, yaşam kalitelerini arttıran ve kendini sürekli geliştiren Dubai İnşaat girişimci, yenilikçi ve sorumluluk taşıyan vizyoner ruhuyla hizmet hayatına

Detaylı

BURSA DA YENİ BİR DÜNYA KURULUYOR

BURSA DA YENİ BİR DÜNYA KURULUYOR www.yuksekoba.com www.yuksekoba.com BURSA DA YENİ BİR DÜNYA KURULUYOR Kendine özgü sıradışı tasarımı, projesi ve mekanı ile YÜKSEKOBA RESIDENCE, her anınıza yeni bir boyut kazandıran sosyal imkanları ile

Detaylı

AYNA İNŞAAT TAAHHÜT TURİZM SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. AYNA

AYNA İNŞAAT TAAHHÜT TURİZM SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. AYNA AYNA İNŞAAT TAAHHÜT TURİZM SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. www.aynainsaat.com.tr İÇİNDEKİLER KURULMA HİKAYEMİZ MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ DEĞERLERİMİZ KALİTE ANLAYIŞIMIZ FALİYET ALANLARIMIZ UYGULAMA ALANLARIMIZ DEVAM

Detaylı

İNŞAAT ve İNŞAAT MALZEMELERİ SEKTÖRÜNDE GELİŞMELER VE BEKLENTİLER DR. CAN FUAT GÜRLESEL EKONOMİ VE STRATEJİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ 16 HAZİRAN 2017

İNŞAAT ve İNŞAAT MALZEMELERİ SEKTÖRÜNDE GELİŞMELER VE BEKLENTİLER DR. CAN FUAT GÜRLESEL EKONOMİ VE STRATEJİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ 16 HAZİRAN 2017 İNŞAAT ve İNŞAAT MALZEMELERİ SEKTÖRÜNDE GELİŞMELER VE BEKLENTİLER DR. CAN FUAT GÜRLESEL EKONOMİ VE STRATEJİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ 16 HAZİRAN 2017 BÜYÜMELER DÖNEM İNŞAAT GAYRİMENKUL GSYİH 2015Q1-2,1 3,5

Detaylı

Tulpar yerün birevü buççağunda bulsa da, öz yılkısın tabar. (Tulpar dünyanın bir başka köşesinde olsa da, kendi sürüsünü bulur.)

Tulpar yerün birevü buççağunda bulsa da, öz yılkısın tabar. (Tulpar dünyanın bir başka köşesinde olsa da, kendi sürüsünü bulur.) Tulpar ın adı, Türk, Kırgız ve Altay mitolojilerinde geçer. Genelde beyaz veya kara (tek renk) bir at olarak betimlenir. Beyaz kanatları vardır ve Kuday (Tanrı) tarafından yiğitlere yardımcı olması için

Detaylı

KATALOG

KATALOG KATALOG 2018 ŞİRKET PROFİLİ BEC MÜHENDİSLİK Elektrik Mekanik taahhüt sektöründe geniş tecrübeye sahip, genç, dinamik ve başarıya odaklı takım arkadaşları tarafından kurulmuştur. Yurtiçinde ve yurtdışında

Detaylı

HAKKIMIZDA. w w w. s e l k u t i n s a a t. c o m

HAKKIMIZDA. w w w. s e l k u t i n s a a t. c o m HAKKIMIZDA Firmamız 2005 yılında inşaat sektöründeki gelişmeler ışığında faaliyetlerine başlamıştır. Bu kapsamda çeşitli maden ve sanayi kuruluşlarının, endüstriyel işletmelerin tesis binalarının inşaat

Detaylı

Zeytinburnu Belediyesi

Zeytinburnu Belediyesi Zeytinburnu Belediyesi Açılış ve Temel Atma Töreni Yapılacak Hizmetlerimiz Toplam 748.151.280 TL Yatırım zeytinburnu.istanbul 444 1984 Sayın Abdulkerim TAŞ T.C. Başbakanlık Özel Kalem Müdürü Projelerimizin

Detaylı

Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTM veya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa

Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTM veya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) MODEL: ARMİNA - 05705-126,40 + 7,50 TEKNİK ŞARTNAME-1 Taşıyıcı Strüktür Donanımlı Paket Ürün Adı EKOLOJİK-İDEAL SİSTEM YALITIMLI

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME-1. Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri

TEKNİK ŞARTNAME-1. Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri MODEL: LİLYUM - 07944-141,00 + 4,30 Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) Yapının Taşıyıcı Strüktür Donanımlı Paket Ürün EKOLOJİK-İDEAL SİSTEM YALITIMLI KABA İNŞAAT

Detaylı

II. Organize Sanayi Bölgesi

II. Organize Sanayi Bölgesi 2 II. Organize Sanayi Bölgesi 2.1 İmar Planı 25.08.2008 tarihinde Sanayi ve Ticaret Bakanlığınca onaylanan 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımız 15.09.2008 tarihinde Ankara Valiliği

Detaylı

Firmamız. Hedeflerimiz

Firmamız. Hedeflerimiz Firmamız Başta konteyner olmak üzere, modüler şantiye binaları, çelik yapılar gibi prefabrik konut üretimi ve montaj / demontaj hizmeti veren Kardem Prefabrik, bu alanda yurt genelinde inşaat firmalarının

Detaylı

Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri

Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) MODEL: MİMOZA - 08437-185,65 + 29,30 TEKNİK ŞARTNAME-1 Yapının Taşıyıcı Strüktür Donanımlı Paket Ürün EKOLOJİK-İDEAL SİSTEM

Detaylı

Yeni bir yaşam için...

Yeni bir yaşam için... Yeni bir yaşam için... 1 2 ÖZTOP kimdir? Hilmi ÖZTOP tarafından kurulan ÖZTOP TİCARET, 1972 ylından beri, kaliteli, sağlam ve güvenilir yapıların inşasında tercih edilen inşaat malzemelerinin satışını

Detaylı

Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTMveya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa

Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTMveya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) MODEL: AKASYA - 10888-122,40 + 2,70 TEKNİK ŞARTNAME-1 Taşıyıcı Strüktür Donanımlı Paket Ürün Adı EKOLOJİK-İDEAL SİSTEM YALITIMLI

Detaylı

TİP 2 TİP 1. Hol ve Koridor : 21.5 m 2. Hol ve Koridor : 31.5 m 2 Salon : 40 m 2 Oturma Odası : 15 m 2 Mutfak : 18 m 2 Oda : 12 m 2

TİP 2 TİP 1. Hol ve Koridor : 21.5 m 2. Hol ve Koridor : 31.5 m 2 Salon : 40 m 2 Oturma Odası : 15 m 2 Mutfak : 18 m 2 Oda : 12 m 2 VAZİYET PLANI KAT KAT PLANI Tip 1 Daire Planı Tip 2 Daire Planı Mutfak Salon Mutfak Salon Hol ve Koridor Hol ve Koridor Banyo Banyo Eby Yatak sı Eby Banyo Eby Banyo Eby Yatak sı Giy. sı Giy. sı TİP 1 Hol

Detaylı

Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri

Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) MODEL: DORA - 07666-129,60 + 12,85 TEKNİK ŞARTNAME-1 Yapının Taşıyıcı Strüktür Donanımlı Paket Ürün EKOLOJİK-İDEAL SİSTEM YALITIMLI

Detaylı

UYGARLIK İÇİN ÜRETİYORUZ.

UYGARLIK İÇİN ÜRETİYORUZ. UYGARLIK İÇİN ÜRETİYORUZ www.klyapi.com.tr İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA 2 ÜRETİM TESİSLERİ 4 MİSYON, VİZYON VE DEĞERLER 18 POLİTİKALAR 20 SEKTÖRLER 22 ÜRÜNLER VE HİZMETLER 24 PREFABRİK PANEL BİNALAR 26 PREFABRİK

Detaylı

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32)

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) İçindekiler Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) 03 Baskı Beton Uygulama Alanları Otoparklar Dog al taşların eşsiz görünümü ile betonun

Detaylı

TEMEL. İnşaat - Çelik Konstrüksiyon - Yapı Malzemeleri. Merkez: İdealtepe Mah. Sincap Sok. No: 8 D: 1 Maltepe / İstanbul

TEMEL. İnşaat - Çelik Konstrüksiyon - Yapı Malzemeleri. Merkez: İdealtepe Mah. Sincap Sok. No: 8 D: 1 Maltepe / İstanbul İnşaat - Çelik Konstrüksiyon - Yapı Malzemeleri Merkez: İdealtepe Mah. Sincap Sok. No: 8 D: 1 Maltepe / İstanbul Şube: Yahyakaptan Mah. Bahardalı Sok. D6 Blok A Girişi No: 2 D: 1 İzmit / Kocaeli Firma

Detaylı

Hitit Prefabrik Hakkında

Hitit Prefabrik Hakkında İÇERİK Hitit Prefabrik ile ilgili kurumsal bilgiler, ürün ve hizmetler için özet bilgilere bu dokümanda bulabilirsiniz. Detaylı bilgiler için doküman üzerindeki bağlantıları izleyerek web sitemizin ilgili

Detaylı

Yaşamınızda isteyeceğiniz tüm seçenekler bir arada!

Yaşamınızda isteyeceğiniz tüm seçenekler bir arada! Yenı nesil Yasam 4 Yürüyüş mesafesindeki, Alışveriş merkezi, Okulu, Spor tesisi, Hastanesi ve Ulaşım kolaylığı ile... Bağcılar Güneşli de Yeni nesil yaşam merkezi hayata geçiyor! Yaşamınızda isteyeceğiniz

Detaylı

. Hedef Insaat.. Hedef Construction

. Hedef Insaat.. Hedef Construction . Hedef Insaat. Hedef Construction Hedef İnşaat Şirketi 2004 yılında kuruldu. Kuruluş ilkelerimiz; insan odaklı yaklaşım ile modern kentlere imza atmaktır. Başarının sırrı bilgili, deneyimli, işini kendine

Detaylı

armatema Geleceğe Yatırım Fırsatı

armatema Geleceğe Yatırım Fırsatı Geleceğe Yatırım Fırsatı DÜŞLER ÜLKESİNE KOMŞU OLMAYA NE DERSİNİZ? armatema armatema İnsana Yatırım Geleceğe Yatırım Umutlarınızın temeli atılıyor. Şehrin kaosundan uzakta yeni bir şehir doğuyor. Samimi

Detaylı

İnşaat sektöründe 1975 den beri hizmet veren, firmamızın deneyimli kurucularının tüm tecrübesi, günümüz teknolojisiyle

İnşaat sektöründe 1975 den beri hizmet veren, firmamızın deneyimli kurucularının tüm tecrübesi, günümüz teknolojisiyle İnşaat sektöründe 1975 den beri hizmet veren, firmamızın deneyimli kurucularının tüm tecrübesi, günümüz teknolojisiyle birleştirilerek çağdaş mimari anlayışıyla projelerimize aktarılmaktadır. MBN İNŞAAT,

Detaylı

Tüm hakları MBN İnşaat a aittir. İzinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz.

Tüm hakları MBN İnşaat a aittir. İzinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz. Tüm hakları MBN İnşaat a aittir. İzinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz. Bu katalogdaki daire görüntüleri içinde kullanılmış olan dekorasyon malzeme, materyal ve peyzaj görüntüleri temsili nitelikte olup,

Detaylı

PROJE Kentpark Alışveriş Merkezi. Kentpark Alışveriş Merkezi

PROJE Kentpark Alışveriş Merkezi. Kentpark Alışveriş Merkezi Kentpark Alışveriş Merkezi Kentpark projesi, arsasının Ankara nın büyüme ekseni Eşkişehir Yolu üzerinde konumlanması sebebiyle çevrenin gelecekteki gelişimi göz önünde bulundurularak planlanmış. Alışveriş

Detaylı

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ AHMET NECDET SEZER KAMPUSÜ REKTÖRLÜK VE EĞİTİM BİNALARI ÇATI TADİLATLARI VE ALİ ÇETİNKAYA KAMPUSÜ MUTFAK - KAFETERYA

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ AHMET NECDET SEZER KAMPUSÜ REKTÖRLÜK VE EĞİTİM BİNALARI ÇATI TADİLATLARI VE ALİ ÇETİNKAYA KAMPUSÜ MUTFAK - KAFETERYA AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ AHMET NECDET SEZER KAMPUSÜ REKTÖRLÜK VE EĞİTİM BİNALARI ÇATI TADİLATLARI VE ALİ ÇETİNKAYA KAMPUSÜ MUTFAK - KAFETERYA BİNASI ÇATI TADİLATLARI İNŞAATI MAHAL LİSTESİ MAYIS 2011

Detaylı

ŞAHİN GROUP İNŞAAT YAPI HAFRİYAT GAYRİMENKUL ARACILIK VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ. İnşaat Yapı Hafriyat Gayrimenkul

ŞAHİN GROUP İNŞAAT YAPI HAFRİYAT GAYRİMENKUL ARACILIK VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ. İnşaat Yapı Hafriyat Gayrimenkul ŞAHİN GROUP İNŞAAT YAPI HAFRİYAT GAYRİMENKUL ARACILIK VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ İnşaat Yapı Hafriyat Gayrimenkul HAKKIMIZDA Şahin Group, insanlara daha yaşanılır ortamlar hazırlayan, müşterilerinin ihtiyacına

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ EKSTRÜDE POLİSTREN LEVHA

KATI YALITIM MALZEMELERİ EKSTRÜDE POLİSTREN LEVHA KATI YALITIM MALZEMELERİ EKSTRÜDE POLİSTREN LEVHA Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi EKSTRÜDE POLİSTREN KÖPÜK (XPS)

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME-1. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTM veya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa

TEKNİK ŞARTNAME-1. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTM veya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) MODEL:HERA-20388-130,00+13,60 Taşıyıcı Strüktür Donanımlı Paket Ürün Adı EKOLOJİK-İDEAL SİSTEM YALITIMLI KABA İNŞAAT PAKETİ

Detaylı

ENAR TEKNİK YAPI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. HAKKIMIZDA FAALİYET ALANLARIMIZ MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ TEMEL KALİTE PRENSİPLERİMİZ YÖNETİM PRENSİPLERİMİZ

ENAR TEKNİK YAPI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. HAKKIMIZDA FAALİYET ALANLARIMIZ MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ TEMEL KALİTE PRENSİPLERİMİZ YÖNETİM PRENSİPLERİMİZ HAKKIMIZDA ENAR TEKNİK YAPI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. FAALİYET ALANLARIMIZ Taahhüt e ği işlerde konusunda uzman ve deneyimli kadrosu ile yurt içinde ve yurt dışında modern sınai, cari, altyapı ve üstyapı

Detaylı

- Binanın bulunduğu belediyenin imar ve yangın yönetmelikleri incelenmeli ve göz önünde bulundurulmalıdır.

- Binanın bulunduğu belediyenin imar ve yangın yönetmelikleri incelenmeli ve göz önünde bulundurulmalıdır. ASANSÖR YAPTIRILIRKEN DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR Planlama Aşamasında : - Binanın bulunduğu belediyenin imar ve yangın yönetmelikleri incelenmeli ve göz önünde bulundurulmalıdır. - Asansör avan projesi tercihen

Detaylı

Şirket Politikamız : Kalite Politikamız :

Şirket Politikamız : Kalite Politikamız : HAKKIMIZDA Ankara merkezli Barkur Enerji-Petrol, her tür ve büyüklükte yapım sözleşmelerini yürütme yeteneğine sahip dinamik ve güçlü bir kadroyla hizmet vermektedir. Gerek yurt içi ofisleri ve gerekse

Detaylı