TÜRKİYE NÜKLEER TIP DERNEĞİ YÖNETİM KURULU ( ) ÇALIŞMA RAPORU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TÜRKİYE NÜKLEER TIP DERNEĞİ YÖNETİM KURULU (2012-2014) ÇALIŞMA RAPORU"
  • Oz Ayik
  • 8 yıl önce
  • İzleme sayısı:

Transkript

1 TÜRKİYE NÜKLEER TIP DERNEĞİ YÖNETİM KURULU ( ) ÇALIŞMA RAPORU NİSAN 2014

2 Veda ederken... Değerli meslektaşlarım ve üyelerimiz, 1990 yılında rahmetli Prof. Dr. Coşkun Bekdik hocamın referansı ile girdiğim ve üyesi olmaktan her zaman gurur duyduğum Türkiye Nükleer Tıp Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığından tüzüğümüz gereği 17 Nisan 2014 tarihinde yapılacak olağan genel kurulumuz sonrası ayrılıyorum. Şahsıma TNTD Onkoloji Çalışma Grubu Başkanlığı, Genel Sekreterlik, Başkan Yardımcılığı ve iki kez Başkanlık görevlerini layık gören dernek üyelerimize sonsuz teşekkür ederim. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım ile birlikte seçildiğimiz 7 Nisan 2012 tarihinden itibaren benimsediğimiz şeffaflık ve katılımcılık anlayışımız gereği her yıl sizlerle paylaştığımız yönetim kurulu faaliyetlerini içeren raporumuzu bu defa da görev süremizin bitiminde iki yıllık görev süremizi kapsayacak şekilde sizlerle paylaşmak istedik. Çalışma raporumuzun içeriğinden de göreceğiniz gibi iki yıllık görev süremizde oldukça yoğun bir dönem geçirdik. Her yıl olduğu gibi yurtiçi ve yurtdışında gerçekleştirdiğimiz sürekli tıp eğitimi faaliyetleri bu dönemde de yönetim kurulumuzun çalışmalarının önemli bir kısmını oluşturdu. Molecular Imaging and Radionuclide Therapy dergimiz uluslararası indekslere girdi. Resmi kurumlarla geçmiş dönemlerden gelen iyi ilişkilerimizin iki yıllık faaliyet dönemimizde sürdürülmesi ve daha da ileriye götürülmesi için gayret gösterdik. Yönetim kurulumuzun görev süresince Yeterlik kurulumuzun faaliyetlerine geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi tam destek verdik. Endüstri komitemiz geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bilimsel faaliyetlerimize destek verdi, Nükleer Tıp okulunu içerik ve kapsam olarak yeniledik. Pek çok önemli değişimi siz değerli üyelerimizle birlikte gerçekleştirdik. Sizlerin de yardım ve katkılarıyla görev süremizin sonunda hedef ve planlarımızdan daha fazlasını başarmış olmanın mutluluğunu sizlerle paylaşıyoruz. Yeni seçilecek yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın devir aldığımız bayrağı çok daha ileriye götüreceğine eminiz. Saygılarımızla Türkiye Nükleer Tıp Derneği Yönetim Kurulu Adına, Prof. Dr. Ömer UĞUR Başkan

3 İçindekiler 4- Yönetim Kurulu Üyeleri 5-Üye istatistikleri 5-Kongreler 25. Ulusal Nükleer Tıp Kongresi 26. Ulusal Nükleer Tıp Kongresi 7-Sempozyumlar Korelatif Görüntüleme Sempozyumu Radyonüklid Tedavi Sempozyumu 10- Sürekli Tıp Eğitimi Faaliyetleri Nükleer Tıp Okulu Olgularla PET/BT Kursu -Adrasan Olgularla PET-BT Kursu-Seferihisar 12-Desteklenen Bilimsel Toplantılar 13-TNTD tanıtım faaliyetleri 14-Resmi kurumlarla ilişkiler 15- Nükleer Tıp Yeterlik Sınavı 16-Molecular Imaging and Radionuclide Therapy dergisi

4 TNTD Yönetim Kurulu ( ) Prof Dr Ömer Uğur Başkan Prof Dr Erhan Varoğlu Başkan Yardımcısı Prof Dr Seyfettin Ilgan Genel Sekreter Prof Dr Özlem Küçük Sayman Prof Dr Elvan Sayıt Bilgin Üye Prof Dr Cüneyt Türkmen Üye Doç Dr Fuat Dede Üye

5 Üye İstatistikleri

6 Kongreler TNTD nin yıllarında yapacağı kongre, sempozyum ve sürekli tıp eğitimi faaliyetlerini organize edecek firma, yapılan hizmet alımı ihalesi sonucunda Serenas Turizm olarak belirlendi. 25. Ulusal Nükleer Tıp Kongresi 6-10 Nisan 2013 tarihleri arasında Antalya da Prof Dr Ömer Uğur başkanlığında düzenlenen ve ana konusu Theranostik radyofarmasötikler ve klinik uygulamaları olarak belirlenen 25. Ulusal Nükleer Tıp Kongresinde en son bilimsel ve teknik gelişmeleri ayrıntılı olarak ele almak üzere ulusal ve uluslararası tanınmışlığı yüksek çok sayıda bilim insanı davet edilmiştir. Kongreye başvuruda bulunan 235 bildiriden 29 bildiri sözel, 206 bildiri poster olarak sunulmuştur. Konferanslar, paneller, interaktif oturumlar, atölye çalışmaları, ve kursları kapsayan zengin bilimsel program içeriği ile ilgi toplayan kongreye toplam 407 katılımcı katılmıştır.

7 26. Ulusal Nükleer Tıp Kongresi Nisan 2014 tarihleri arasında Antalya da düzenlenecek olan 26. Ulusal Nükleer Tıp Kongresinin ana konusu Beyin Görüntüleme olarak belirlendi. Beyin Görüntüleme dışında programda her yıl olduğu gibi genel Nükleer Tıp uygulamaları ile ilgili konferanslar, paneller, interaktif oturumlar, atölye çalışmaları, kurslar ve meslek sorunlarımızı tartışacağımız özel oturumlar yer almaktadır. Kongreye başvuruda bulunan 258 bildiriden 37 bildiri sözel, 198 bildiri poster olarak kabul edilmiştir.

8 Sempozyumlar Korelatif Görüntüleme Sempozyumu Korelatif Görüntüleme Sempozyumu, Prof.Dr. Seyfettin Ilgan başkanlığında 7-8 Aralık 2012 tarihleri arasında Ankara da gerçekleştirildi. Radyonüklid tedavi uygulamalarındaki yeniliklerin katılımcılarla paylaşıldığı toplantıya toplam 180 kişi katıldı.

9 Radyonüklid Tedavi Sempozyumu Radyonüklid Tedavi Sempozyumu, Prof. Dr. Erhan VAROĞLU başkanlığında Kasım 2013 tarihleri arasında Eskişehir de gerçekleştirildi. Radyonüklid tedavi uygulamalarındaki yeniliklerin katılımcılarla paylaşıldığı toplantıya toplam 200 kişi katıldı.

10 Sürekli Tıp Eğitimi Faaliyetleri Nükleer Tıp Okulu Nükleer Tıp okulu kapsamında Ankara daki dernek merkezinde 2012-ilkbahar ve sonbahar döneminde olmak üzere 2 ayrı seminer programı düzenlenmiştir. Her yıl olduğu gibi ilgili çalışma grupları tarafından Nükleer Onkoloji, Nükleer Kardiyoloji, Endokrinoloji ve Radyonüklid Tedavi, Nükleer Nöropsikiyatri, Nefroüroloji-Pediatri, Radyofarmasi, Radyasyon Güvenliği, Enstrümantasyon ve Kalite Kontrol konu başlıklarında düzenlenen seminerler verilmiştir yılında Nükleer Tıp okulu kapsamında düzenlenen 7 seminere toplam 124 uzman ve uzmanlık öğrencisi katılmıştır yılında Nükleer Tıp okulu kapsamında düzenlenen 7 seminere toplam 89 uzman ve uzmanlık öğrencisi katılmıştır

11 Olgularla PET/BT Kursu: 3-6 Mayıs 2012, Adrasan-Antalya Antalya Üniversitesi Eğitim ve Uygulama Merkezinde 3-6 Mayıs 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilen olgular üzerinden interaktif içerikle hazırlanan Olgularla PET/BT Kursu nda 150 katılımcı PET/BT bilgilerini güncellemenin yanısıra sosyal programdan da memnun kaldılar. Olgularla PET/BT Kursu: Mayıs Mayıs 2014 tarihinde Seferihisar-İzmir de Onkoloji Çalışma Grubu tarafından düzenlenecek olan Olgularla PET-BT Kursu planlandı.

12 Desteklenen Bilimsel Toplantılar Prof Dr Özlem Küçük başkanlığında 3-4 Mart 2012 tarihlerinde Ankara da düzenlenen Multidisipliner GEP NET Toplantısı Prof Dr Haluk Sayman başkanlığında 5 Ocak 2013 tarihinde İstanbul da düzenlenen I-131 Tedavisine Dirençli Differansiye ve Medüller Tiroid Kanserlerinde Alternatif Tedaviler Toplantısı Trakya Üniversitesi tarafından Nisan 2014 tarihleri arasında Edirne de düzenlenecek olan Klinik Öncesi Görüntüleme Çalıştayı

13 Tanıtım Faaliyetleri EANM 2012 Milano ve EANM 2013 Lyon kongresinde TNTD tanıtım faaliyetleri: Milano daki EANM 2012 ve Lyon daki EANM 2013 kongrelerinde TNTD faaliyetlerini Avrupa da tanıtmak amacıyla stand açıldı. Kongreler sırasında dünyanın her yerinden gelen hekimler, teknisyenler ve firma görevlileri ile görüşülerek, derneğimiz ve dergimiz hakkında bilgi verildi ve dergimize yabancı araştırmacıların çalışmalarını da kabul ettiğimiz açıklandı. Gerçekleşecek olan kongrelerimizin duyurusu yapıldı ve bir parça da ülkemizi tanıtma fırsatımız oldu. Nükleer Tıp haftası tanıtım faaliyetleri Türkiye Nükleer Tıp Derneği son altı yıldır Nükleer Tıp Haftası olarak kutlanan ekim ayının ilk haftasında medya aracılığı ile yaptığı tanıtım faaliyetleri ile toplumu nükleer tıp uygulamaları konusunda bilgilendirmeyi, hastaların, hekimlerin ve diğer sağlık çalışanlarının farkındalığını artırmayı amaçlanmaktadır.

14 Resmi Kurumlarla İlişkiler Yönetim kurulunda yapılan görev dağılımında Sağlık Bakanlığı ile olan dernek ilişkilerini yürütme görevini Prof. Dr. Erhan Varoğlu, SGK ile olan ilişkileri yürütme görevini ise Prof. Dr. Özlem Küçük üstlendi. Sağlık Bakanı, Sağlık Bakanlığı Müsteşar ve yardımcıları, SGK Genel Müdürü ve SGK daki bürokratlar ziyaret edilerek Nükleer Tıp ile ilgili sorunlara çözüm önerileri paylaşıldı. SGK dan gelen talep üzerine Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 2013 yılında iki farklı toplantı düzenlenmiş olup bu toplantıların birincisinde SUT ekinde yer alan; 1-Onkoloji PET (Ga-68 Peptid) 2-Kemik PET (F-18 NaF) 3-Beyin Reseptör Çalışması, SPECT (I-123 IBZM) 4-Alzheimer Hastalığı ve Diğer Demanslar 5-Anatomik Korelasyon başlıklarında gerek duyulan düzenlemelerin yapılması görüşülmüştür. Bu toplantıya Ankara da bulunan Üniversiteler ile birlikte Eğitim ve Araştırma Hastanelerinden Nükleer Tıp uzmanları davet edilmiştir. Bu toplantıya Derneğimiz yönetim kurulu üyesi Prof. Dr: Özlem Küçük de davetli olarak katılmıştır. SGK dan gelen talep üzerine Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 2013 yılında düzenlenen diğer toplantıda, SUT ekinde yer alan; Pozitron Emisyon Tomografi (PET) klinik uygulamaları başlığı altındaki Alzheimer Hastalığı ifadesinin Demans, parkinsonizm ve diğer nörodejeneratif hastalıklar şeklinde değiştirilmesi önerilmiştir. Bu toplantıya Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından davet edilen Nörologlar katılmıştır.

15 Nükleer Tıp Yeterlik Sınavı 2012 yılında yapılan Nükleer Tıp Yeterlik sınavına 14 ü tıpda uzmanlık öğrencisi, 6 sı uzman olmak üzere toplam 20 kişi başvurmuş, 12 kişi kuramsal sınavda, 5 kişi kuramsal ve sözlü sınavda başarılı olmuştur yılında ise önceki yıllarda kuramsal sınavlarda başarılı olmuş 5 kişi yeterlik belgesi almaya hak kazanmıştır yılındaki sınav birincisine EBNM e katılım için destek verilmiş ve 2013 EANM Kongresi sırasında yapılan EBNM sınavına katılan Dr Filiz Hatipoğlu başarılı olmuştur. Gösterdikleri büyük özveri ve emekten dolayı başta Yeterlik Kurulu Başkanları olmak üzere tüm Yeterlik Kurulu ve Sınav Komisyonu üyelerine TNTD yönetim kurulu olarak teşekkür ederiz.

16 Molecular Imaging and Radionuclide Therapy dergisi: Derneğimizin Prof. Dr. Hatice Durak editörlüğünde yayınlanan Molecular Imaging and Radionuclide Therapy dergisinin yayın faaliyetleri Galenos Yayınevi ile yürütülmüş olup üyelerimizin desteği ile dergimizin kısa zamanda Pubmed, Tübitak-Ulakbim, Gale/Cengage Learning, EBSCO databases and Türkiye Atıf Dizininde yer alması sağlanmıştır.

17

Değerli meslektaşlarım,

Değerli meslektaşlarım, Değerli meslektaşlarım, Türkiye Nükleer Tıp Derneği adına sizleri 6-10 Nisan 2013 tarihleri arasında Antalya da düzenlenecek olan 25. Ulusal Nükleer Tıp Kongresine davet etmekten mutluluk duymaktayım.

Detaylı

Sayın Hocalarım, Sevgili Meslektaşlarım ve Değerli Kongre Katılımcıları, Türk Nefroloji Derneği olarak Antalya nın Belek beldesindeki Kaya Palazzo

Sayın Hocalarım, Sevgili Meslektaşlarım ve Değerli Kongre Katılımcıları, Türk Nefroloji Derneği olarak Antalya nın Belek beldesindeki Kaya Palazzo Sayın Hocalarım, Sevgili Meslektaşlarım ve Değerli Kongre Katılımcıları, Türk Nefroloji Derneği olarak Antalya nın Belek beldesindeki Kaya Palazzo Otel Kongre Merkezinde gerçekleştirdiğimiz 34. Ulusal

Detaylı

29-30 Ekim 2015 Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi Edirne. Erken kayıt ve bildiri gönderimi 15 Eylül e kadar uzatılmıştır.

29-30 Ekim 2015 Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi Edirne. Erken kayıt ve bildiri gönderimi 15 Eylül e kadar uzatılmıştır. Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi Edirne Erken kayıt ve bildiri gönderimi 15 Eylül e kadar uzatılmıştır. Değerli Meslektaşlarım; Nükleer Tıp Derneği Yöne m Kurulu ve Sempozyum Düzenleme Kurulu

Detaylı

ŞİFA ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL YILLIK ÇALIŞMA RAPORU

ŞİFA ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL YILLIK ÇALIŞMA RAPORU ŞİFA ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL YILLIK ÇALIŞMA RAPORU Adı Soyadı : Ünvanı : Görevi : Fakültesi : Bölümü : Anabilim Dalı : Akademik Yılı : Eğitim Öğretim Çalışmaları Öğrenci eğitimi Verilen dersler

Detaylı

Türk Dermatoloji Yeterlik Kurulu Yeniden Belgelendirme Yönergesi

Türk Dermatoloji Yeterlik Kurulu Yeniden Belgelendirme Yönergesi Türk Dermatoloji Yeterlik Kurulu Yeniden Belgelendirme Yönergesi Giriş Türk Dermatoloji Yeterlik Belgeleri Türk Dermatoloji Yeterlik Kurulu Yönergesi doğrultusunda 2009 yılından beri verilmektedir ve yeterlik

Detaylı

TÜRKİYE EKMUD KONGRESİ. 11-15 Mayıs 2016 Kaya Palazzo Kongre Merkezi Belek, Antalya BİRİNCİ DUYURU. www.ekmud2016.org www.ekmud.org.

TÜRKİYE EKMUD KONGRESİ. 11-15 Mayıs 2016 Kaya Palazzo Kongre Merkezi Belek, Antalya BİRİNCİ DUYURU. www.ekmud2016.org www.ekmud.org. TÜRKİYE EKMUD KONGRESİ 11-15 Mayıs 2016 Kaya Palazzo Kongre Merkezi Belek, Antalya BİRİNCİ DUYURU www.ekmud2016.org www.ekmud.org.tr GENEL BİLGİLER Değerli Meslektaşlarımız, Türkiye Enfeksiyon Hastalıkları

Detaylı

ÖNSÖZ. Değerli meslektaşlarımız,

ÖNSÖZ. Değerli meslektaşlarımız, ÖNSÖZ Değerli meslektaşlarımız, Nükleer Tıp uygulamaları içerisinde önemli bir yeri olan radyonüklid tedavi, son yıllarda yeni tedavi yöntemlerinin ülkemizde uygulamaya başlanmasından sonra daha da ilgi

Detaylı

Prof.Dr. Aydın Türkmen Türk Nefroloji Derneği

Prof.Dr. Aydın Türkmen Türk Nefroloji Derneği Prof.Dr. Aydın Türkmen Türk Nefroloji Derneği Prof. Dr. Şerafettin TUNA, 1929-2016 PROF. DR. ŞERAFETTİN TUNA NIN ÖZGEÇMİŞİ Prof. Dr. Şerafettin Tuna, 1929 yılında Kırklareli nin Pınarhisar ilçesinde doğmuştur.

Detaylı

NE OLDU? NE OLACAK? Kasım 2011-Ocak 2012. Ocak 2012. Oturum ve Sunum Kayıtları, İnfeksiyon Dünyası, Online TV ve Sunu Merkezi nde

NE OLDU? NE OLACAK? Kasım 2011-Ocak 2012. Ocak 2012. Oturum ve Sunum Kayıtları, İnfeksiyon Dünyası, Online TV ve Sunu Merkezi nde Kasım 2011-Ocak 2012 Oturum ve Sunum Kayıtları, İnfeksiyon Dünyası, Online TV ve Sunu Merkezi nde 26-27 Kasım 2011 de, Hatay da yapılan Klinik HIV/AIDS Sempozyumu 2011, 10 Ocak 2012 de, Ankara da yapılan

Detaylı

TURKLAB Bülten Ocak-Şubat-Mart. Metot Validasyonu Eğitimi Şubat 2018

TURKLAB Bülten Ocak-Şubat-Mart. Metot Validasyonu Eğitimi Şubat 2018 TURKLAB Bülten 2018 Ocak-Şubat-Mart Metot Validasyonu Eğitimi 13-14 Şubat 2018 13-14 Şubat 2018 tarihlerinde Metot Validasyonu konulu eğitim gerçekleştirilmiştir. Katılımcılara, TS EN ISO/IEC 17025 standardı

Detaylı

oda merkezi günlüğü Eylül-Ekim 2001

oda merkezi günlüğü Eylül-Ekim 2001 oda merkezi günlüğü Eylül-Ekim 2001 1 Eylül Gaziantep te yapılan Doğal Gaz ve Enerji Yönetimi Kongre ve Sergisi Düzenleme Kurulu 4. toplantısına Oda Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet ENĐŞ katıldı. 3 Eylül 8 Eylül

Detaylı

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU Etkinlikler. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Bülteni Yıl: 2 Sayı: 3 Mayıs 2015

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU Etkinlikler. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Bülteni Yıl: 2 Sayı: 3 Mayıs 2015 SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU Etkinlikler Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Bülteni Yıl: 2 Sayı: 3 Mayıs 2015 * Uluslararası Radyolojik Görüntüleme Teknolojisinde Yeni Projeksiyonlar Kongresi

Detaylı

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU Sektör Temsilcileri Toplantısını Gerçekleştirdi 06 Nisan 2016 - İstanbul Aydın Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 4. Sektör temsilcileri toplantısı 06

Detaylı

KORELATİF GÖRÜNTÜLEME SEMPOZYUMU

KORELATİF GÖRÜNTÜLEME SEMPOZYUMU KORELATİF GÖRÜNTÜLEME SEMPOZYUMU Toraks ve Akciğer Maligniteleri 7-8 ARALIK 2012 Congresium International Convention & Exhibition Centre, ANKARA KORELATİF GÖRÜNTÜLEME SEMPOZYUMU Toraks ve Akciğer Maligniteleri

Detaylı

Program. 10: Pediatride Nörolojik Nükleer Tıp Uygulamaları

Program. 10: Pediatride Nörolojik Nükleer Tıp Uygulamaları Pediatri ve Nefroüroloji Çalışma Grubu Semineri 14 Şubat 2019, Perşembe 10:00-10-45 Pediatride Nörolojik Nükleer Tıp Uygulamaları Bilge Volkan Salancı 10:45-11:30 Pediatride PET Uygulamaları Bilge Volkan

Detaylı

DUYURU. Bu etkinlik için Tübitak Bilimsel Etkinlikleri Destekleme Programından destek istenecektir

DUYURU. Bu etkinlik için Tübitak Bilimsel Etkinlikleri Destekleme Programından destek istenecektir DUYURU Bu etkinlik için Tübitak Bilimsel Etkinlikleri Destekleme Programından destek istenecektir DUYURU Bu etkinlik için Tübitak Bilimsel Etkinlikleri Destekleme Programından destek istenecektir Değerli

Detaylı

TURKLAB Bülten Nisan-Mayıs-Haziran

TURKLAB Bülten Nisan-Mayıs-Haziran TURKLAB Bülten 2018 Nisan-Mayıs-Haziran TURKLAB Akademi ISO/IEC 17025:2017 Revizyon Geçiş Eğitimi TURKLAB Akademi tarafından 17-18 Nisan 2018 tarihlerinde düzenlenen, ISO/IEC 17025:2017 Deney ve Kalibrasyon

Detaylı

OLGULARLA PET/BT KURSU

OLGULARLA PET/BT KURSU OLGULARLA PET/BT KURSU Sevgili meslektaşlarımız, Türkiye Nükleer Tıp Derneği Onkoloji Çalışma Grubu olarak, sizleri, 22-25 Mayıs 2014 tarihinde İzmir Seferihisar Doğanbey de bulunan Dokuz Eylül Üniversitesi

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam

BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam T.C. İSTANBUL ŞİŞLİ MESLEK YÜKSEKOKULU BİLİMSEL VE YÖNETSEL FAALİYETLER BAŞARI TEŞVİK YÖNERGESİ (Yüksekokul Kurul Tarihi: 29/12/2014; Karar Sayısı: 2014/22) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam Amaç Madde 1 -(1)

Detaylı

29 Ocak İlaç Araştırmaları Hakkında Yönetmelik 23 Aralık Klinik Araştırmalar Hakkında Yönetmelik İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü nün

29 Ocak İlaç Araştırmaları Hakkında Yönetmelik 23 Aralık Klinik Araştırmalar Hakkında Yönetmelik İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü nün 29 Ocak1993 - İlaç Araştırmaları Hakkında Yönetmelik 23 Aralık 2008 - Klinik Araştırmalar Hakkında Yönetmelik İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü nün 29 Aralık 1995 gün ve 51748 sayılı Genelgesi İlaç ve

Detaylı

Değerli meslektaşlarımız,

Değerli meslektaşlarımız, Değerli meslektaşlarımız, 12-13 Aralık 2014 tarihinde İstanbul da yapılacak olan Nükleer Kardiyoloji konulu Sempozyumumuzu duyurmaktan mutluluk duyarız. Türk Kardiyoloji Derneği ile bilimsel işbirliğinde

Detaylı

25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA. Tüm Sağlık Yöneticileri Davetlidir. ORGANİZASYON www.ohsadkurultayi.org

25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA. Tüm Sağlık Yöneticileri Davetlidir. ORGANİZASYON www.ohsadkurultayi.org 25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA Tüm Sağlık Yöneticileri Davetlidir ORGANİZASYON www.ohsadkurultayi.org TÜRKİYE SAĞLIK SEKTÖRÜ YİNE ANTALYA DA BULUŞUYOR! Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları

Detaylı

Dr. Ersin Arslan KINIYORUZ

Dr. Ersin Arslan KINIYORUZ Dr. Ersin Arslan KINIYORUZ .Dokuz Eylül Üniversitesi Radyasyon Onkolojisi Anabilim Dalı Ege Üniversitesi Radyasyon Onkolojisi Anabilim Dalı.Hacettepe Üniversitesi Radyasyon Onkolojisi Anabilim Dalı Ankara

Detaylı

Haberler / News. Balkan Ülkeleri Kütüphanelerarası

Haberler / News. Balkan Ülkeleri Kütüphanelerarası Bilgi Dünyası 2008, 9(2):570-572 Haberler / News ÜNAK'08 "Bilgi: Farklılık ve Farkındalık" Toplantısı 2002 yılından beri her yıl farklı üniversitelerde gerçekleştirilen ÜNAK Genel Toplantıları bu yıl 9-11

Detaylı

Türk Cerrahi ve Ameliyathane Hemşireleri Derneği Bülteni

Türk Cerrahi ve Ameliyathane Hemşireleri Derneği Bülteni Türk Cerrahi ve Ameliyathane Hemşireleri Derneği Bülteni Yardımcısı 6. EORNA Kongresi (European Operating Room Nurses Association (www.eorna.eu)- Avrupa Ameliyathane Hemşireleri Derneği), 20. kuruluş yılında

Detaylı

MÜFREDAT HAZIRLAMA VE EĞİTİM KURUMLARINI DEĞERLENDİRME KOMİSYONU

MÜFREDAT HAZIRLAMA VE EĞİTİM KURUMLARINI DEĞERLENDİRME KOMİSYONU TÜRK RADYASYON ONKOLOJİSİ DERNEĞİ YETERLİK KURULU MÜFREDAT HAZIRLAMA VE EĞİTİM KURUMLARINI DEĞERLENDİRME KOMİSYONU YENİDEN BELGELENDİRME YÖNERGESİ Bu yönerge TROD Yeterlik Kurulu (TROD YK) Yönergesinin

Detaylı

Türkiye Nükleer Tıp Derneği. 41. yıl. Nükleer Tıp Sempozyumu Kasım Uludağ Üniversitesi Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi Bursa

Türkiye Nükleer Tıp Derneği. 41. yıl. Nükleer Tıp Sempozyumu Kasım Uludağ Üniversitesi Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi Bursa Sempozyumu Uludağ Üniversitesi Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi Bursa Sempozyumu Saygıdeğer Meslektaşlarım; Yönetim Kurulu tarafından düzenlenen 2016 Kış Sempozyumu tarihlerinde Bursa da Uludağ Üniversitesi

Detaylı

MEME ve TİROİD HASTALIKLARINDA GÜNCEL YAKLAŞIMLAR 3 EKİM 2015

MEME ve TİROİD HASTALIKLARINDA GÜNCEL YAKLAŞIMLAR 3 EKİM 2015 Değerli Meslektaşlarımız, Bu yıl Türk Cerrahi Derneği'nin Bölgesel Cerrahi Toplantısı'nın Edirne'de yapılacak olmasını sizlere bildirmekten gurur duymaktayız. Trakya Üniversitesi Genel Cerrahi Anabilim

Detaylı

EK-1 ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATAMA VE YÜKSELTME ÖLÇÜTLERİ İÇİN BİLİMSEL ALANLAR GENEL PUANLAMA ÇİZELGESİ

EK-1 ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATAMA VE YÜKSELTME ÖLÇÜTLERİ İÇİN BİLİMSEL ALANLAR GENEL PUANLAMA ÇİZELGESİ EK-1 ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATAMA VE YÜKSELTME ÖLÇÜTLERİ İÇİN BİLİMSEL ALANLAR GENEL PUANLAMA ÇİZELGESİ BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATAMA VE YÜKSELTME ÖLÇÜTLERİ İÇİN BİLİMSEL ALANLAR GENEL PUANLAMA

Detaylı

TÜRKİYE NÜKLEER TIP DERNEĞİ 2017 YILI NÜKLEER TIP OKULU PROGRAMI

TÜRKİYE NÜKLEER TIP DERNEĞİ 2017 YILI NÜKLEER TIP OKULU PROGRAMI 2017 YILI PROGRAMI 1. HAFTA 02-05 MART 2017 02 MART PERŞEMBE Pediatri ve Nefroüroloji Semineri 03 MART CUMA Enstrümantasyon, Kalite Kontrol ve Radyasyon Semineri 04 MART CUMARTESİ Onkoloji Semineri 05

Detaylı

EK-1 ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATAMA VE YÜKSELTME ÖLÇÜTLERİ İÇİN BİLİMSEL ALANLAR GENEL PUANLAMA ÇİZELGESİ

EK-1 ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATAMA VE YÜKSELTME ÖLÇÜTLERİ İÇİN BİLİMSEL ALANLAR GENEL PUANLAMA ÇİZELGESİ EK-1 ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATAMA VE YÜKSELTME ÖLÇÜTLERİ İÇİN BİLİMSEL ALANLAR GENEL PUANLAMA ÇİZELGESİ 7 BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATAMA VE YÜKSELTME ÖLÇÜTLERİ İÇİN BİLİMSEL ALANLAR GENEL PUANLAMA

Detaylı

TÜRK KULAK BURUN BOĞAZ VE BAŞ BOYUN CERRAHİSİ YETERLİK KURULU YENİDEN BELGELENDİRME YÖNERGESİ

TÜRK KULAK BURUN BOĞAZ VE BAŞ BOYUN CERRAHİSİ YETERLİK KURULU YENİDEN BELGELENDİRME YÖNERGESİ TÜRK KULAK BURUN BOĞAZ VE BAŞ BOYUN CERRAHİSİ YETERLİK KURULU YENİDEN BELGELENDİRME YÖNERGESİ Madde 1. Dayanak: Bu yönerge Türk Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi (Türk KBB ve BBC) Yeterlik Kurulu

Detaylı

DANIŞMA KURULU II. TOPLANTISI

DANIŞMA KURULU II. TOPLANTISI 13.ÇALIŞMA DÖNEMİ DANIŞMA KURULU II. TOPLANTISI 23 ARALIK 2012 ÇALIŞMA RAPORU OCAK 2012 / KASIM 2012 (11 AYLIK ) ÖRGÜTLÜLÜĞÜMÜZ ŞUBEMİZ; İL TEMSİLCİLİĞİ 3 İLÇE TEMSİLCİLİĞİ 3 MESLEKİ DENETİM BÜROSU 1 YÖNETİM

Detaylı

ULUSLARARASI BİLİMSEL ETKİNLİK DESTEK (UBED)

ULUSLARARASI BİLİMSEL ETKİNLİK DESTEK (UBED) ULUSLARARASI BİLİMSEL ETKİNLİK DESTEK (UBED) BAŞVURU FORMU Bu form ekleriyle birlikte Dekanlık veya Müdürlükler tarafından ön yazı ile Rektörlük Makamına iletilecektir. (8) Bilimsel Etkinliğe Katılım Şekli

Detaylı

YÖNETMELİK HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ MOLEKÜLER GÖRÜNTÜLEME UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

YÖNETMELİK HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ MOLEKÜLER GÖRÜNTÜLEME UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar 9 Mart 2014 PAZAR Resmî Gazete Sayı : 28936 Hacettepe Üniversitesinden: YÖNETMELİK HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ MOLEKÜLER GÖRÜNTÜLEME UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak

Detaylı

Nöroloji Bülteni. Saygılarımızla, Prof. Dr. Şerefnur Öztürk Türk Nöroloji Derneği Başkanı, Kongre Düzenleme Kurulu ve Bilimsel Kurulu Adına

Nöroloji Bülteni. Saygılarımızla, Prof. Dr. Şerefnur Öztürk Türk Nöroloji Derneği Başkanı, Kongre Düzenleme Kurulu ve Bilimsel Kurulu Adına Nöroloji Bülteni 54. Ulusal Nöroloji Kongresinin Ardından Multipl Skleroz ana temasının işlendiği, 1 5 Aralık tarihleri arasında Antalya da gerçekleştirilen 54. Ulusal Nöroloji Kongresi ni başarıyla geride

Detaylı

Diş Hekimliği Sempozyumu

Diş Hekimliği Sempozyumu Diş Hekimliği Sempozyumu Diş Hekimliği Fakült esi İlk Sempozyumuna İmza At t ı Mustafa Kemal Üniversitesi ve Hatay Diş Hekimliği Odası işbirliğiyle Atatürk Konferans Salonu nda Mustafa Kemal Üniversitesi

Detaylı

TÜRKİYE BÖLGESEL HEMOFİLİ SEMPOZYUMU 28 SUBAT 2016 PAZAR - RİZE

TÜRKİYE BÖLGESEL HEMOFİLİ SEMPOZYUMU 28 SUBAT 2016 PAZAR - RİZE 28 SUBAT 2016 PAZAR - RİZE Türkiye Hemofili Derneği (TRHD) nin düzenlediği 3.Türkiye Bölgesel Hemofili Sempozyumu 28 Şubat 2016 Pazar günü 10:00-17:30 saatleri arasında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi

Detaylı

T.C. BURSA ORHANGAZİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME VE ATANMADA UYGULANACAK TABAN PUANLAR VE ÖLÇÜTLER

T.C. BURSA ORHANGAZİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME VE ATANMADA UYGULANACAK TABAN PUANLAR VE ÖLÇÜTLER EK-1 T.C. BURSA ORHANGAZİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME VE ATANMADA UYGULANACAK TABAN PUANLAR VE ÖLÇÜTLER 1. SOSYAL, BEŞERİ VE İDARİ BİLİMLER TEMEL ALANI 1.1 Yardımcı Doçentlik 1.2 Doçentlik

Detaylı

22 Eylül 2006. Dr. Atay Atabey Dr. Cemil Dalay Dr. Ferit Demirkan Dr. Ahmet Terzioğlu

22 Eylül 2006. Dr. Atay Atabey Dr. Cemil Dalay Dr. Ferit Demirkan Dr. Ahmet Terzioğlu 22 Eylül 2006 Dr. Lütfü Baş Dr. Figen Özgür Dr. Akın Yücel Dr. Atay Atabey Dr. Cemil Dalay Dr. Ferit Demirkan Dr. Ahmet Terzioğlu Başkan 2. Başkan, Sayman Genel Sekreter Yeterlik Kurulu Dr. Lütfü Baş Yeterlik

Detaylı

EĞİTİM KURUMU ve PROGRAMI DEĞERLENDİRME FORMU (Akreditasyon için başvuracak kurum için Form)

EĞİTİM KURUMU ve PROGRAMI DEĞERLENDİRME FORMU (Akreditasyon için başvuracak kurum için Form) EĞİTİM KURUMU ve PROGRAMI DEĞERLENDİRME FORMU (Akreditasyon için başvuracak kurum için Form) 1. Kurum Adı: 2. Eğitim programınız asistan karnesinde yazılı amaç ve hedeflere uygun mudur? 3. Kurumdan son

Detaylı

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ HEDEF YÖNETİM TABLOSU

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ HEDEF YÖNETİM TABLOSU T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ 2018 2019 HEDEF YÖNETİM TABLOSU STRATEJİK AMAÇ 1: Eğitim Öğretim Süreçlerini Evrensel Bilim Anlayışına Uygun Olarak Geliştirmek HEDEF 1.1. Öğrenci Niteliğini Geliştirmek

Detaylı

TÜRK KULAK BURUN BOĞAZ VE BAġ BOYUN CERRAHĠSĠ DERNEĞĠ YETERLĠK KURULU YENĠDEN BELGELENDĠRME YÖNERGESĠ

TÜRK KULAK BURUN BOĞAZ VE BAġ BOYUN CERRAHĠSĠ DERNEĞĠ YETERLĠK KURULU YENĠDEN BELGELENDĠRME YÖNERGESĠ Sayfa 1 / 5 BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve Kapsam Madde 1- Yaşam boyu öğrenmeyi ve sürekli mesleki gelişimi teşvik etmek, bilgi ve beceri düzeyini artırıp koruyucu ve tedavi edici

Detaylı

BİLİMSEL ETKİNLİKLERİ VE YAYINLARI ÖZENDİRME DESTEĞİ (BEYÖD) YÜRÜTME İLKELERİ

BİLİMSEL ETKİNLİKLERİ VE YAYINLARI ÖZENDİRME DESTEĞİ (BEYÖD) YÜRÜTME İLKELERİ BİLİMSEL ETKİNLİKLERİ VE YAYINLARI ÖZENDİRME DESTEĞİ (BEYÖD) YÜRÜTME İLKELERİ AMAÇ Madde 1. Bu ilkelerin amacı, Ankara Üniversitesi nde çalışan araştırmacıların gerçekleştirdiği bilimsel etkinliklerinin/yayınlarının

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL TOPLANTI DÜZENLEMEVE DESTEKLEME İLKELERİ YÖNERGESİ

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL TOPLANTI DÜZENLEMEVE DESTEKLEME İLKELERİ YÖNERGESİ BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL TOPLANTI DÜZENLEMEVE DESTEKLEME İLKELERİ YÖNERGESİ Amaç Madde 1- Başkent Üniversitesinin Fakülte, Meslek Yüksekokulu, Konservatuvar, Enstitü ve Merkezler gibi akademik birimleri

Detaylı

Öğr. Gör. Dilruba BİNBOĞA

Öğr. Gör. Dilruba BİNBOĞA Öğr. Gör. Dilruba BİNBOĞA ÖZGEÇMİŞ 1958 Eskişehir doğumludur. 1982. Ege Üniversitesi Hemşirelik Yüksekokulu Lisans, 2002 Dokuz Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsünde hemşirelik esaslarında yüksek

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Pedodonti Anabilim Dalı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Pedodonti Anabilim Dalı ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: MÜGE TOKUÇ İletişim Bilgileri: Adres: İstanbul Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 34959 Akfırat- Tuzla / İSTANBUL Telefon: 0 (216) 6771630-3856 Mail: muge.tokuc@okan.edu.tr

Detaylı

Ayrıca son yıllarda giderek artan şekilde kullanılan PET-BT görüntülemenin Radyoterapi simülasyonunda kullanılmasından da toplantıda bahsedilecektir.

Ayrıca son yıllarda giderek artan şekilde kullanılan PET-BT görüntülemenin Radyoterapi simülasyonunda kullanılmasından da toplantıda bahsedilecektir. DUYURU Değerli Meslektaşlarımız, Tüm dünya ile beraber ülkemizdeki PET-BT cihazlarında ve moleküler görüntüleme yapılan hasta sayısında da çok hızlı bir artış meydana gelmiştir. Son 2 yıl içinde PET-BT

Detaylı

Adı Soyadı Ünvanı. : Fatma Figen Uğurlu : Uzman Hemşire

Adı Soyadı Ünvanı. : Fatma Figen Uğurlu : Uzman Hemşire Adı Soyadı Ünvanı : Fatma Figen Uğurlu : Uzman Hemşire Doğum Tarihi : 08-09-1963 Doğum Yeri : Ankara Uyruğu : T.C. Medeni Durumu : Evli Yabancı Dili : İngilizce İş telefonu : 0212 660 11 25 / 27618 İş

Detaylı

TÜRK CERRAHİ YETERLİK KURULU

TÜRK CERRAHİ YETERLİK KURULU TÜRK CERRAHİ YETERLİK KURULU EĞİTİM KURUMLARI VE PROGRAMI DEĞERLENDİRME KOMİSYONU Form-1 EĞİTİM KURUMU (ANABİLİM DALI/KLİNİK) ve PROGRAMI DEĞERLENDİRME FORMU (UEMS ve ACGME Eğitim Kurumları değerlendirme

Detaylı

7.3. Uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında basılan bildiriler:*

7.3. Uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında basılan bildiriler:* Sevtap YILDIRIR dryildirir@gmail.com ORCID ID: 0000-0002-0766-178X (505) 799 23 35 1. Doğum Tarihi : 06 / 06 / 1969 2. Unvanı : Pratisyen Hekim 3. Öğrenim Durumu : Yüksek Lisans 4. Çalıştığı Kurum : İstanbul

Detaylı

2012 YILI AKTİVİTE PLANI

2012 YILI AKTİVİTE PLANI 2012 YILI AKTİVİTE PLANI 2012 YILI AKTİVİTE PLANI Değerli Meslektaşlarımız, Üroonkoloji Derneği kuruluşundan bu yana mesleki eğitim, hizmet ve etik standartlarının en üst düzeye çıkarılması hedefini ön

Detaylı

II. SOSYAL PEDİATRİ ÇALIŞTAYI RAPORU 15 HAZİRAN 2012, İZMİR

II. SOSYAL PEDİATRİ ÇALIŞTAYI RAPORU 15 HAZİRAN 2012, İZMİR II. SOSYAL PEDİATRİ ÇALIŞTAYI RAPORU 15 HAZİRAN 2012, İZMİR Ülkemizde Sosyal Pediatri alanında mevcut uygulamaların değerlendirilmesi, çalışmaların ve araştırmaların geliştirilmesi, yeni bakış açıları

Detaylı

TIBBİ ONKOLOJİ DERNEĞİ 2006-2008 FAALİYET RAPORU

TIBBİ ONKOLOJİ DERNEĞİ 2006-2008 FAALİYET RAPORU TIBBİ ONKOLOJİ DERNEĞİ 2006-2008 FAALİYET RAPORU 23 Aralık 2006 tarihinde yapılan Genel Kurulda seçimle işbaşına gelen Yönetim Kurulunun en önemli amaç ve hedefi demokratik, katılımcı şeffaf ve kişilere

Detaylı

Türk Cerrahi Derneği GENEL CERRAHİ ALANI İLE İLİŞKİLİ DERNEKLER TANITIM FORMU

Türk Cerrahi Derneği GENEL CERRAHİ ALANI İLE İLİŞKİLİ DERNEKLER TANITIM FORMU Türk Cerrahi Derneği GENEL CERRAHİ ALANI İLE İLİŞKİLİ DERNEKLER TANITIM FORMU ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Lütfen aşağıdaki

Detaylı

KOCAELİ DERİNCE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ HALKLA İLİŞKİLER KOMİSYONU

KOCAELİ DERİNCE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ HALKLA İLİŞKİLER KOMİSYONU KOCAELİ DERİNCE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ HALKLA İLİŞKİLER KOMİSYONU KOCAELİ DERİNCE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ HAZIRLAYANLAR Metinler Uz. Dr. Rabia TERZİ Metin Editör Leyla ERALP Resimler Tasarım

Detaylı

MESLEK VE UZMANLIK ALANLARIMIZLA İLGİLİ ULUSAL ÖLÇEKLİ KONGRE, KURULTAY, SEMPOZYUM VE ÇALIŞTAYLAR

MESLEK VE UZMANLIK ALANLARIMIZLA İLGİLİ ULUSAL ÖLÇEKLİ KONGRE, KURULTAY, SEMPOZYUM VE ÇALIŞTAYLAR MESLEK VE UZMANLIK ALANLARIMIZLA İLGİLİ ULUSAL ÖLÇEKLİ KONGRE, KURULTAY, SEMPOZYUM VE ÇALIŞTAYLAR 19 20 TMMOB Makina Mühendisleri Odası, her çalışma döneminde olduğu gibi bu dönemde de örgütsel birikimiyle,

Detaylı

18 20 EYLÜL 2015 BAKÜ / AZERBAYCAN

18 20 EYLÜL 2015 BAKÜ / AZERBAYCAN BIHE 21.ULUSLARARASI AZERBAYCAN SAĞLIK FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU RAPORU 18 20 EYLÜL 2015 BAKÜ / AZERBAYCAN Aykut TERZİOĞLU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Şefi 1 BIHE 21.ULUSLARARASI

Detaylı

Şanlıurfa Eğitim Seminerine büyük ilgi!

Şanlıurfa Eğitim Seminerine büyük ilgi! Şanlıurfa Eğitim Seminerine büyük ilgi! Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirilen Radyoteknoloji Eğitim Semineri açılış konuşmalarında; Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı

Detaylı

Bu form ekleriyle birlikte Dekanlık veya M üdürlükler tarafından ön yazı ile Rektörlük Makamına iletilecektir.

Bu form ekleriyle birlikte Dekanlık veya M üdürlükler tarafından ön yazı ile Rektörlük Makamına iletilecektir. ONU/ s. ULUSLARARASI BİLİMSEL ETKİNLİK DESTEK (UBED) BAŞVURU FORMU > b Bu form ekleriyle birlikte Dekanlık veya M üdürlükler tarafından ön yazı ile Rektörlük Makamına iletilecektir. Başvuru Sahibi Bilgile

Detaylı

BOZOK ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

BOZOK ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI BOZOK ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Toplantı Sayısı: 04 Sayfa: 1 Karar Tarihi: 14/12/2006 Üniversitemiz Döner Sermaye İşletmesi Yönetmeliği hk. 2006.004.009- Üniversitemiz Döner Sermaye İşletmesi Yönetmeliği

Detaylı

Türk Kulak Burun Boğaz ve Baş-Boyun Cerrahisi Derneği. Kulak Burun Boğaz Okulları. Rinoloji-Rinoplasti-Alerji-Uyku Okulu Çalışma İlkeleri. 1.

Türk Kulak Burun Boğaz ve Baş-Boyun Cerrahisi Derneği. Kulak Burun Boğaz Okulları. Rinoloji-Rinoplasti-Alerji-Uyku Okulu Çalışma İlkeleri. 1. Türk Kulak Burun Boğaz ve Baş-Boyun Cerrahisi Derneği Kulak Burun Boğaz Okulları Rinoloji-Rinoplasti-Alerji-Uyku Okulu Çalışma İlkeleri 1. Amaç Rinoloji-Rinoplasti-Alerji-Uyku Okulu Türkiye çapında görev

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK GELİŞİMİ DESTEKLEME PROGRAMI (OMÜ AGED) İLKELERİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanımlar

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK GELİŞİMİ DESTEKLEME PROGRAMI (OMÜ AGED) İLKELERİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanımlar ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK GELİŞİMİ DESTEKLEME PROGRAMI (OMÜ AGED) İLKELERİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanımlar Amaç ve Kapsam Madde 1 Bu program, Ondokuz Mayıs Üniversitesinde görev yapan

Detaylı

12.02.2014 SENATO 2014/2-XXII BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ TEŞVİK YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

12.02.2014 SENATO 2014/2-XXII BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ TEŞVİK YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar 12.02.2014 SENATO 2014/2-XXII BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ TEŞVİK YÖNERGESİ Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı; yurtiçi ve yurtdışı lisansüstü eğitim, bilimsel

Detaylı

19. Haziran BAŞ BOYUN KANSERLERI DERNEĞI FAALIYET RAPORU

19. Haziran BAŞ BOYUN KANSERLERI DERNEĞI FAALIYET RAPORU 19. Haziran. 2017 BAŞ BOYUN KANSERLERI DERNEĞI FAALIYET RAPORU 2015-2017 Baş boyun kanserleri derneği 2015 yılında faaliyetlerine başlamıştır. Dernek Genel Kurulunda, Kurucu olarak seçilen Yönetim Kurulu

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ EĞİTİM YILI DÖNEM IV NÜKLEER TIP STAJ EĞİTİM PROGRAMI. Yrd. Doç. Dr.

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ EĞİTİM YILI DÖNEM IV NÜKLEER TIP STAJ EĞİTİM PROGRAMI. Yrd. Doç. Dr. 2017-2018 EĞİTİM YILI DÖNEM IV NÜKLEER TIP STAJ EĞİTİM PROGRAMI Eğitim Baş koordinatörü: Dönem Koordinatörü: Koordinatör Yardımcısı: Doç. Dr. Erkan Melih ŞAHİN Yrd. Doç. Dr. Hakan AYLANÇ Yrd. Doç. Dr.

Detaylı

:Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik. Derece Alan Üniversite Yıl

:Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik. Derece Alan Üniversite Yıl KİŞİSEL BİLGİLER Adı Soyadı Unvanı Adres Bölümü İletişim :Elif KOYUNCUOĞLU :Öğretim Görevlisi :Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü : Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATAMA VE YÜKSELTME ÖLÇÜTLERİ (22 Ağustos 2013 tarihindeki 813 sayılı Senato Toplantısında yapılan değişikliklerle yürürlüğe girmiştir).

Detaylı

6. Febril Nötropeni Mezuniyet Sonrası Eğitim Kursu na Davet,

6. Febril Nötropeni Mezuniyet Sonrası Eğitim Kursu na Davet, 6. Febril Nötropeni Mezuniyet Sonrası Eğitim Kursu na Davet, Febril Nötropeni Derneği tarafından düzenlenecek olan 6. Mezuniyet Sonrası Eğitim Kursu 21 22 Nisan 2012 tarihleri arasında İstanbul Green Park

Detaylı

Türk Kalp ve Damar Cerrahisi Derneği Bilimsel Araştırma ve Proje Destek Programı

Türk Kalp ve Damar Cerrahisi Derneği Bilimsel Araştırma ve Proje Destek Programı Türk Kalp ve Damar Cerrahisi Derneği Bilimsel Araştırma ve Proje Destek Programı Türk Kalp ve Damar Cerrahisi Derneği'mizin temel hedeflerinden birisi de ülkemizdeki kalp damar cerrahlarının eğitimlerine

Detaylı

Hepatit Mikrobiyolojisi Sempozyumu

Hepatit Mikrobiyolojisi Sempozyumu Hepatit Mikrobiyolojisi Sempozyumu Hepatitlerin Yönetiminde Laboratuvar 18 Ekim 2014 Kalyon Otel kayıt ve bildiri özeti gönderimi için son tarih 3 EKİM 2014 www.vhsd.org Değerli Meslektaşlarımız, Viral

Detaylı

NÜFUS PLANLAMASI HİZMETLERİNİ YÜRÜTME YÖNETMELİĞİ

NÜFUS PLANLAMASI HİZMETLERİNİ YÜRÜTME YÖNETMELİĞİ NÜFUS PLANLAMASI HİZMETLERİNİ YÜRÜTME YÖNETMELİĞİ Resmi Gazete Tarih: 6.10.1983; Sayı: 18183 BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç: Madde 1 - Bu yönetmeliğin amacı, kişilerin istedikleri sayıda, istedikleri

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 24.04.2012 22.05.2012 TAPU KANUNU DEĞİŞİKLİĞİ RESMİ GAZETEDE YAYINLANDI BÖLGEMİZ EKONOMİSİNİ YAKINDAN İLGİLENDİRECEK BİR KONUDA GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE ÖNEMLİ BİR MESAFE ALINMIŞ

Detaylı

Öğrenim Dönemi Derece Üniversite Öğrenim Alanı 4 Lisans Atatürk Üniversitesi Hemşirelik

Öğrenim Dönemi Derece Üniversite Öğrenim Alanı 4 Lisans Atatürk Üniversitesi Hemşirelik 1 Ünvan Ad Soyad: Öğr. Gör. Sevda Bayhan Anabilim Dalı: Sağlık Programları Düzenleme Tarihi : 28.11.2012 İletişim Bilgileri Yazışma Adresi Telefon Faks E-mail :Z.K.Ü Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ŞUBAT 2012 ADANA SAĞLIK TURĠZMĠ DERNEĞĠ ġubat AYI FAALĠYET RAPORU 1. Sektörel Brifingler, GerçekleĢtirilen Toplantılar ve Bilgilendirmeler Göreve yeni gelmiş olan Çukurova

Detaylı

5. Hastane Donanımları, Medikal Cihaz ve Sağlık Hizmetleri Fuarı 3. Uluslararası Bütünleşik Sağlık ve Bakım Kongresi 29 Kasım 02 Aralık

5. Hastane Donanımları, Medikal Cihaz ve Sağlık Hizmetleri Fuarı 3. Uluslararası Bütünleşik Sağlık ve Bakım Kongresi 29 Kasım 02 Aralık 5. Hastane Donanımları, Medikal Cihaz ve Sağlık Hizmetleri Fuarı 3. Uluslararası Bütünleşik Sağlık ve Bakım Kongresi 29 Kasım 02 Aralık 2017 Ana Sponsor FUAR SONUÇ RAPORU Sağlık ve Sosyal Alanda Kalite

Detaylı

Doç. Dr. Aynur EREN TOPKAYA Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

Doç. Dr. Aynur EREN TOPKAYA Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Doç. Dr. Aynur EREN TOPKAYA Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Sorumluluk Uyulması gerekli davranış (hukuk) kurallarına aykırı düşmenin hesabını verme durumudur. Sorumluluk Klinik Laboratuvardaki sorumluluklar

Detaylı

Üyelerimizle kahvaltıda buluştuk. MMO Antalya Şube olarak üyelerimizle birlikte Geleneksel Kahvaltı etkinliğimizi Arıca Çiftlik te gerçekleştirdik.

Üyelerimizle kahvaltıda buluştuk. MMO Antalya Şube olarak üyelerimizle birlikte Geleneksel Kahvaltı etkinliğimizi Arıca Çiftlik te gerçekleştirdik. 27. Geleneksel Meslek Odaları Halı Saha Turnuvası nda Master ve Gençler kategorisinde 3 takımımız sahaya çıktı e-bülten 1-15 Nisan 2018 / Sayı 1 Üyelerimizle kahvaltıda buluştuk MMO Antalya Şube olarak

Detaylı

Sayı: 69 Aralık 2017

Sayı: 69 Aralık 2017 Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 69 Aralık 2017 Sosyal Medyada

Detaylı

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ. Sağlık Hizmetleri Bülteni Yıl: 3 Sayı: 31 Kasım 2017

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ. Sağlık Hizmetleri Bülteni Yıl: 3 Sayı: 31 Kasım 2017 SAĞLIK HİZMETLERİ Sağlık Hizmetleri Bülteni Yıl: 3 Sayı: 31 Kasım 2017 Atatürk Anma Töreni 10 Kasım 2017 İstanbul Aydın Üniversitesi Mustafa Kemal Atatürk ün 79. ölüm yıldönümü dolayısıyla Atatürk ü Anma

Detaylı

17 Aralık 2004-23 Aralık 2006

17 Aralık 2004-23 Aralık 2006 17 Aralık 2004-23 Aralık 2006 Tıbbi Onkoloji Derneği Demokratik Katılımcı Şeffaf Kişilere bağlı olmayan kurumsal kimlik Yönetim Kurulu Haluk Onat (Başkan) Fikri İçli (Seçilmiş Başkan) Pınar Saip (Genel

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Derece Bölüm/Program Üniversite Mezuniyet Yılı. Lisans Hemşirelik Bölümü Hacettepe Üniversitesi 2004

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Derece Bölüm/Program Üniversite Mezuniyet Yılı. Lisans Hemşirelik Bölümü Hacettepe Üniversitesi 2004 ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ Adı Soyadı: Candan DELİDUMAN Doğum Tarihi: 15.08.1979 E-Posta: candancandan2012@gmail.com Derece Bölüm/Program Üniversite Mezuniyet Yılı Lisans Hemşirelik Bölümü Hacettepe Üniversitesi

Detaylı

2.9. EMO-GENÇ ETKİNLİKLERİ

2.9. EMO-GENÇ ETKİNLİKLERİ 2.9. EMO-GENÇ ETKİNLİKLERİ Şube sınırlarımız içerisindeki Anadolu, Eskişehir Osmangazi, Dumlupınar ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitelerinde eğitim gören EMO-Genç üyelerimize çeşitli etkinlikler düzenlenmiş

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Levent İNCEDERE 2. Doğum Tarihi : 01.09.1974 3. Ünvanı : Öğretim Görevlisi 4.Öğrenim Durumu : Doktora 5. Eğitim Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Yüksek Lisans Yüksek Lisans Doktora

Detaylı

Türk Kalp ve Damar Cerrahisi Derneği. 2011-2013 Faaliyet Raporu. Türk Kalp ve Damar Cerrahisi Derneği. Yöne6m Kurulu Adına

Türk Kalp ve Damar Cerrahisi Derneği. 2011-2013 Faaliyet Raporu. Türk Kalp ve Damar Cerrahisi Derneği. Yöne6m Kurulu Adına Türk Kalp ve Damar Cerrahisi Derneği 2011-2013 Faaliyet Raporu Türk Kalp ve Damar Cerrahisi Derneği Yöne6m Kurulu Adına TKDCD Genel Sekreteri Prof. Dr. Ali Gürbüz 12. Genel Kurul ve YöneCm Kurulu Seçimleri

Detaylı

ACI KAYBIMIZ. Prof. Dr. Atilla Turgay 1946-2010

ACI KAYBIMIZ. Prof. Dr. Atilla Turgay 1946-2010 AÇILIŞ TÖRENİ ACI KAYBIMIZ Prof. Dr. Atilla Turgay 1946-2010 Anısı Yolumuza Işık Olsun Bilimsel Program Alt Kurulu Timuçin Oral (Başkan) Köksal Alptekin Turan Ertan Simavi Vahip Yankı Yazgan Ayla Yazıcı

Detaylı

FAALİYET PUAN TABLOSU VE İSTENEN BELGELER

FAALİYET PUAN TABLOSU VE İSTENEN BELGELER FAALİYET PUAN TABLOSU VE İSTENEN BELGELER Puan tablosunda yer alan Akademik Faaliyetler öncelikle YÖKSİS ten alınacak ve eklenecek ÖZGEÇMİŞ çıktısı ile uyumlu olmalıdır. Teşvik kapsamındaki faaliyetlerin

Detaylı

Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi Komisyonunun tarihli 2016/06 sayılı toplantısı ile belirlenen Bilimsel Etkinliklere

Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi Komisyonunun tarihli 2016/06 sayılı toplantısı ile belirlenen Bilimsel Etkinliklere Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi Komisyonunun 22.09.2016 tarihli 2016/06 sayılı toplantısı ile belirlenen Bilimsel Etkinliklere Katılımı Destekleme Ölçütleri Görevlendirmeler 2547 sayılı

Detaylı

XXVII. ULUSAL TÜBERKÜLOZ VE GÖĞÜS HASTALIKLARI KONGRESİ

XXVII. ULUSAL TÜBERKÜLOZ VE GÖĞÜS HASTALIKLARI KONGRESİ XXVII. ULUSAL TÜBERKÜLOZ VE GÖĞÜS HASTALIKLARI KONGRESİ 9-11 Ocak 2014, Antalya TÜRKİYE ULUSAL VEREM SAVAŞI DERNEKLERİ FEDERASYONU T.C SAĞLIK BAKANLIĞI desteği ve ADANA VEREM SAVAŞI DERNEĞİ ANTALYA VEREM

Detaylı

Haber Bülteni. Sayı: 8, Temmuz Saygıdeğer Üyelerimiz,

Haber Bülteni. Sayı: 8, Temmuz Saygıdeğer Üyelerimiz, ki Fen Eğitimi ve Araştırmaları Derneği Haber Bülteni Sayı: 8, Temmuz 2017 Saygıdeğer Üyelerimiz, 2017 yılının ilk altı ayına yönelik hazırladığımız bülten ile derneğimizle ilgili bilgi ve paylaşımları

Detaylı

T.C. ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL İLK VE YENİDEN ATAMA KRİTERLERİ

T.C. ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL İLK VE YENİDEN ATAMA KRİTERLERİ T.C. ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL İLK VE YENİDEN ATAMA KRİTERLERİ PROFESÖRLÜĞE YÜKSELTİLME VE ATANMA ŞARTLARI 247 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ve ilgili yönetmelik hükümleri saklı kalmak kaydıyla

Detaylı

Soyadı Adı : ÖZTÜRK KEVSER. Akademik Unvanı : ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ : ESKİŞEHİR /

Soyadı Adı : ÖZTÜRK KEVSER. Akademik Unvanı : ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ : ESKİŞEHİR / Kişisel Bilgiler Soyadı Adı : ÖZTÜRK KEVSER Akademik Unvanı : ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ Doğum Yeri / Doğum Tarihi : ESKİŞEHİR /.0.99 Uyruğu : T.C Ana Dil (ler) : TÜRKÇE Cinsiyet : BAYAN Tel İş : Faks : Posta

Detaylı

11. Toplantısı. Anadolu Üniversitesi, Eskişehir. Ali Rıza Kaylan MDK Genel Sekreteri

11. Toplantısı. Anadolu Üniversitesi, Eskişehir. Ali Rıza Kaylan MDK Genel Sekreteri MÜHENDİSLİK K DEKANLARI KONSEYİ 11. Toplantısı 2-33 Aralık k 2005 Anadolu Üniversitesi, Eskişehir Ali Rıza Kaylan MDK Genel Sekreteri Konseyin Amacı Ülkemizde mühendislik fakültelerinin sorunları üzerinde

Detaylı

ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı

ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı Her yıl matematikçileri, matematik eğitimcilerini, eğitim uygulamasını yapan öğretmen ve öğrencileri, ayrıca kamuda

Detaylı

Davet. Değerli Meslektaşlarım,

Davet. Değerli Meslektaşlarım, Davet Değerli Meslektaşlarım, 6-8 Şubat 2015 tarihleri arasında, %100 pratik kongremizin dördüncüsü Kıbrıs ta gerçekleşecektir. Günlük pratik uygulamaların ele alınacağı kongremizde kardiyovasküler hastalıkların

Detaylı

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Nefroloji Bilim Dalı Ziyaret Raporu

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Nefroloji Bilim Dalı Ziyaret Raporu ÇOCUK NEFROLOJİ DERNEĞİ ÇOCUK NEFROLOJİ YETERLİK KURULU AKREDİTASYON ALT KURULU Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Nefroloji Bilim Dalı Ziyaret Raporu Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Nefroloji

Detaylı

TOBB ETÜ AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA ŞARTLARI:

TOBB ETÜ AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA ŞARTLARI: TOBB ETÜ AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA ŞARTLARI: Şartlar Süre Yabancı dil Öğretim Görevlisi - Akademisyen Öğr.Gör. (6) Yardımcı Doçent Doçent Profesör.(5) - Doktoradan sonra en az 2 yıl herhangi bir üniversitede

Detaylı

T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ETKİNLİKLERİ TEŞVİK YÖNERGESİ

T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ETKİNLİKLERİ TEŞVİK YÖNERGESİ 1 T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ETKİNLİKLERİ TEŞVİK YÖNERGESİ Amaç: BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK ve TANIMLAR Madde 1: Yönergenin amacı; İstanbul Arel Üniversitesi akademik personelinin

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme Puan Bildirim Formu

Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme Puan Bildirim Formu Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme Puan Bildirim Formu Kodu A Puan Grubu ARAŞTIRMA VE YAYIN ETKİNLİKLERİ A1. Makaleler A1.1 SCI (Science Citation Index)- Expanded, SSCI (Social Science

Detaylı