Neşet Ertaş toprağa verildi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Neşet Ertaş toprağa verildi"

Transkript

1 On5yirmi5.com Neşet Ertaş toprağa verildi Tedavi gördüğü hastanede dün sabah vefat eden ünlü Ozan Neşet Ertaş için Ahi Evran Camii'nde tören düzenlendi. Yayın Tarihi : 26 Eylül 2012 Çarşamba (oluşturma : 9/11/2017) "Bozkırın Tezenesi" lakaplı ünlü ozan Neşet Ertaş, memleketi Kırşehir'de son yolculuğuna uğurlanıyor. Binlerce hemşerisinin yanında sanat ve siyaset dünyasından pek çok isim de düzenlenen cenaze törenine katılıdı. Başbakan'ın da omuz verdiği Ertaş'ın tabutu, "Yalan Dünya" türküsü eşliğinde mezarlığa doğru yola çıkartıldı. Ertaş'ın cenazesi toprağa verileceği memleketi Kırşehir'deki Ahi Evran Camii'nde törenle uğurlandı. Binlerce kişinin katıldığı cenaze töreninde cami avlusunu Ertaş ailesinin yakınları ve sanatçıyı sevenler doldurdu. MAHŞERİ KALABALIK UĞURLADI Siyaset ve sanat dünyasından birçok ismin katıldığı cenaze törenine binlerce kişi katıldı. Cenaze töreninde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, DSP Genel Başkanı Masum Türker, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcıları Muharrem İnce ve Gürsel Tekin, MHP Grup Başkanvekilleri Oktay Vural ve Mehmet Şandır, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek ile Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç da katıldı. Neşet Ertaş'ı uğurlayan sanatçılar arasında Edip Akbayram, Sabahat Akkiraz, Ahmet Koç, Suavi ve Bedia Akartürk hazır bulundu. Ertaş, ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazının ardından vasiyetindeki gibi babasının ayak ucuna defnedildi. ERDOĞAN: YOLUN AÇIK OLSUN ÜSTAD! Başbakan Recep Tayyip Erdoğan cenaze töreninde konuşma yaptı. Erdoğan, şu ifadeleri kullandı: ''Çok değerli dostumuz, abimiz, kardeşimiz, ozanımız Neşet Ertaş artık musalla taşında. Artık sözü yok. Söyleyeceğini söyledi; 'Çaldım, söyledim, örnek olacak şeyler söyledim, bir çizgi ortaya koydum, ben de emanet olan nefsimi sahibime teslim ettim ve ona dönüyorum' diyor. Bu birlik ve beraberlik dünyasında üstat mahlas olarak hep garip ifadesini kullanmıştır. Çünkü o bu yalan dünyaya gaip olarak bakıyordu. Hepimiz aslında garibiz. Milyonlar, makamlar hiçbiri önemli değil. Gideceğimiz yer malum. Biz topraktan geldik toprağa gidiyoruz.

2 Çeşitli toplantılar vesilesiyle üstatla bir arada olduk. Onun duyguları, Anadolu'nun bir sesi oluşu, bize de farklılıklar sunuyordu. Ve ben artık bu sazın susmasından öte devamını da yetiştirdiklerinden bekliyoruz. Buna çok ihtiyacımız var. Ailesinin, milletimizin başı sağolsun. Burada toplanan cemaatle de ortaya bir gerçek çıkıyor. Seveni çok, yeri de çok faziletli olacak. Yolun açık olsun üstad.'' Cenaze namazının ardından Ertaş'ın cenazesi mezarlığa doğru yola çıkartıldı. Ünlü ozanın tabutuna Başbakan da omuz verdi. SANATÇILAR YALNIZ BIRAKMADI Bu arada, cenaze törenine katılan pek çok sanatçı Neşet Ertaş için başsağlığı diledi. Bedia Akartürk: "Büyük bir çınarı kaybettik. Onun türküleri ile çok ekmek yedik. Askerliğinden beri benim arkadaşım. İstanbul'da hastanede ziyaret ettiğimde 'yolun sonu görünüyor Bediacım' dedi bana. 'Beraber konser vereceğiz hadi toparlan, bir sürü senin aşığın var bekliyor' diye şaka yaptım. Halkın sanatçısı, halkın göz bebeğiydi." Arif Sağ: "Neşet bence ölmedi. Ölümsüzlüğe erdi diye düşünüyorum." Kubat: "Her türküde 'garip garip' diye söz ederdi. Şimdi hakikaten bizi garip bıraktı." Edip Akbayram: "Çok parçasını yaptım. En çok sevdiğim parçası 'Gönül Dağı' parçasını da yapmıştım. Ama şimdi 'Gönül Dağı'na yağmur ve boran düştü. Hepimiz üzüntülüyüz. Yeri doldurulamayacak büyük bir ozandı." Sümer Ezgü: "O bu toprakların avazıydı. Çok değerli eserler bıraktı. Keşke ölümüne gösterilen bu ilgi yaşamında da gösterilseydi. Ama halkın gönlünde en tepelerde olduğunu düşünüyorum." Orhan Gencebay: "Çok üzgünüz. Neşetimizi kaybettik. Yol arkadaşımızı kaybettik." Sabahat Akkiraz:

3 "Neşet Ertaş gibi insanlar dünyada çok azdır. Neşet Usta iyi çaldı, iyi söyledi. Bu halkın duygularını dile getirdi. Bir daha bir Neşet gelmez. O halkın dili oldu halkın aynası oldu. Gönülden gönüle gizli yollar dedi." CENAZE ÖNCE ANKARA'YA GETİRİLDİ Esenboğa Havalimanı'na getirilen Ertaş'ın cenazesi uçaktan Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Neşet Ertaş'ın oğlu Hüseyin Ertaş, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Kültür Bakanlığı bürokratları ve diğer yetkiler tarafından indirildi. Naaşın cenaze arabasına konulması ardından Günay ve Ertaş'ın yakınları VIP salonunda bir araya geldi. Çıkışta gazetecilere açıklama yapan Bakan Günay, ''binbir renkli kültür gök kubbemizin en yüce direklerinden birisi'' olarak nitelendirdiği Ertaş'ın, dün fani dünyadan ayrıldığını belirtti. Sanatçının kendi deyimiyle ''yalan dünyadan'' ebediyete uğurlandığını bildiren Günay, sabah erken saatlerde Ertaş'ın ailesinin İzmir'den Ankara'ya geldiğini söyledi. ''Birazdan aileyle sevgili Neşet Ertaş'ı baba toprağına, öz yurduna, doğum yerine ve babasının hemen yanı başına, alıp Kırşehir'e götüreceğiz'' diyen Bakan Günay, şunları kaydetti: ''Bütün kalbimle şuna inanıyorum, sesiyle, sazıyla, sözüyle, şiiriyle, duygularıyla, muhayyilesiyle ülkelerin, toplumların kültür yaşamına büyük eserler katmış insanlar sadece bu yalan dünyadan ayrılırlar, ölmezler. Onu bugün gerçek anlamıyla ebediyete uğurladığımızı düşünüyorum, sonsuz rahmet diliyorum. Bugün akşama kadar ona olan görevimizi millet adına, minnet borcumuzu yerine getirmeye çalışacağız. Ailesine, bütün sevenlerine dayanma gücü, sabır diliyorum.'' CENAZE KIRŞEHİR'DE Türk Halk Müziği Sanatçısı ve söz yazarı Neşet Ertaş'ın cenazesi toprağa verileceği memleketi Kırşehir'e getirildi. Ankara'dan karayoluyla Kırşehir'e getirilen Ertaş'ın cenazesinin bulunduğu konvoy, şehrin girişindeki Adalet Bakanlığı Kırşehir Açık Ceza İnfaz Kurumu Uygulama Tesisleri önünde Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve diğer yetkililerce karşılandı. Daha sonra Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile Ertaş'ın ailesi tesislere geçti. Ertaş'ın cenazesi buradan Kırşehir Devlet Hastanesi morguna götürülecek. Bu arada, konvoyun Kırıkkale'nin Keskin ilçesinden geçişi sırasında, yol kenarında toplanan vatandaşlar, Ertaş'ın cenazesini el sallayarak uğurladı.

4 KIRŞEHİR'DE HAZIRLIKLAR TAMAM Cenaze törenin düzenleneceği Ahi Meydanı'nındaki son hazırlıkların tamamlanmasının ardından, meydanda güvenlik barikatları kurularak çok sayıda alana giriş noktası oluşturuldu. Belediye ekipleri tarafından alanın temizliğinin yapılmasının yanı sıra tehlike oluşturacak ağaçlar budandı. Cenaze namazının kılınmasından sonra Neşet Ertaş'ın defnedileceği Bağbaşı Mezarlığına çıkan Ankara Caddesi de çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Ana cadde ve sokaklardaki birçok iş yerinin camlarına üzerinde ''Ağla sazım, ağlanacak zamandır'', ''Seni unutmayacağız'' ve ''Kırşehir öksüz kaldı'' yazılı Neşet Ertaş'ın posterleri asıldı. İl Emniyet Müdürü Mustafa İncebay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, cenaze töreninde 650 polisin görev alacağını, Yozgat, Ankara, Kırıkkale ve Kayseri'den takviye ekiplerin şehre geldiğini kaydetti. Öte yandan Başbakanlık koruma ekipleri de, Ahi Meydanında inceleme çalışmaları yaptı, güvenlik önlemleri aldı. Ertaş'ın oğlu Hüseyin Ertaş ise ''Bütün sevenleri sağ olsun, var olsun. O bizden çıktık artık'' diye konuştu. Ertaş, gösterilen ilgiden dolayı da teşekkür etti. ERTAŞ İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI Türk Halk Müziği sanatçısı ve söz yazarı Neşet Ertaş için İzmir'in Karabağlar ilçesinde gıyabi cenaze namazı kılındı. Ertaş'ın son yıllarını geçirdiği Karabağlar Yunus Emre Mahallesi'nde bulunan Mevlana Camisi'nde öğle namazının ardından kılınan gıyabi cenaze namazına, Karabağlar Belediye Başkanvekili Abdulvahap Batıhan, başkan yardımcıları Hulusi Gülşen, Rahim Ürünveren ile vatandaşlar katıldı. Törende, musalla taşına ünlü halk ozanı Neşet Ertaş'ın fotoğrafı ile karanfiller konuldu. Kılınan gıyabi cenaze namazının ardından Ertaş'ın 4249 Sokak'taki evi önünde mevlid okundu. TAZİYE ÇADIRINA VATANDAŞ AKIN ETTİ Türk Halk Müziği sanatçısı ve söz yazarı Neşet Ertaş'ın baba evinin yanında kurulan taziye çadırı vatandaşların akınına uğradı. Bağbaşı Mahallesi'nde bulunan Neşet Ertaş'ın baba evinin bulunduğu sokağa taziye çadırı kuruldu. Vatandaşların akınına uğrayan taziye çadırında, Neşet Ertaş'ın sevilen türküleri dinlendi.

5 Ertaş'ın akrabalarından olan müzisyen Hüseyin Çakıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bugün Neşet Ertaş'a olan saygılarından dolayı siyah gömlek giydiklerini anlatarak, Ertaş'ın gelmiş geçmiş en büyük sanatçı olduğunu söyledi. Çakıcı, ''Neşet Ertaş, ölmedi yaşıyor. Onun türkülerini biz yaşatacağız. O, unutulacak bir sanatçı değildi. Neşet Ertaş'ın ölümüyle bozlağın teli koptu. Bizim mahallemizde artık en az 3 ay saz çalınmaz'' dedi. Ertaş'ın cenazesinin ikindi vakti Ahi Evran Veli Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından Bağbaşı Mahallesi'ndeki baba evininin önüne götürüleceği ve daha sonra Bağbaşı Mezarlığı'na defnedileceği öğrenildi. ERDOĞAN VE KILIÇDAROĞLU KIRŞEHİR'DE Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Oba'' helikopteriyle saat 15.20'de Kırşehir'e geldi. Başbakan Erdoğan ile Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay da Kırşehir'e geldi. Erdoğan'ı ve beraberindekileri Kırşehir Şehir Stadı'nda, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Vali Özdemir Çakacak, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ile Emniyet Müdürü Mustafa İncebay karşıladı. Sanatçı dostları Ertaş'ı son yolculuğunda yalnız bırakmadı Türk halk müziğinin ustası Neşet Ertaş'ı son yolculuğunda sanatçı dostları da yalnız bırakmadı. Sanatçı dostları Ertaş'ın cenaze töreninin yapılacağı memleketi Kırşehir'e geldi. Ertaş'ın cenaze törenine siyaset ve sanat dünyasından birçok ismin yanı sıra hemşehrileri ve il dışından gelen çok sayıda seveni de katıldı. Törene katılan sanatçı Arif Sağ, çok üzgün olduğunu söyledi. Kırşehir'in önemli bir kahramanını kaybettiğini belirten Sağ, "Neşet Ertaş'ın öldüğüne değil ölümsüzlüğe eriştiğine inanıyorum. Allah'tan rahmet diliyorum. Tüm halkımızın başı sağolsun."dedi. Neşet Ertaş'ın bir daha yerinin doldurulamayacağını belirten Edip Akbayram ise "Ülkemizin başı sağ olsun. Neşet Ertaş'ın birçok parçasını seslendirdim. Ancak en çok etkilendiğim 'Gönül Dağı' parçasıdır. Bugün Gönül Dağı'na yağmur ve boran düştü. Hepimiz üzüntülüyüz. 21. yüzyılda Aşık Veyselleri, Aşık Mahzuni'leri kaybetmiştik. Şimdi de Neşet ustayı kaybettik. Bir daha yeri doldurulamayacak." diye konuştu. Cenaze törenine ayrıca usta sanatçının dostları Kubat, Bedia Akartürk, Orhan Gencebay, ve 'Neşet Ertaş Kitabı'nın yazarı ve sanatçıyı en iyi bilen isimlerin başında yer alan Bayram Bilge Tokel gibi isimler de katıldı.

6 Bu dökümanı orjinal adreste göster Neşet Ertaş toprağa verildi

03 Ocak 2018 Çarşamba 09:24 Bu haber 3530 kez okundu.

03 Ocak 2018 Çarşamba 09:24 Bu haber 3530 kez okundu. KARSLIOĞLU NUN ACI GÜNÜ Düzce Ticaret Borsası Başkanı Nurettin Karslıoğlu nun babası 90 yaşındaki Selahattin Karslıoğlu vefat etti. Baba Karslıoğlu, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. 03 Ocak

Detaylı

Beykozlu Şehidimiz Er Erhan TERLETME ye Son Görev - Özgün Haber

Beykozlu Şehidimiz Er Erhan TERLETME ye Son Görev - Özgün Haber 1 / 6 Hatay İskenderun'da haince planlanan pusuda hayatını kaybeden Beykozlu şehidimiz Deniz Topçu Er Erhan TERLETME'ye son görev için bütün İstanbul bir araya geldi. Beykozlu şehidimiz sabah saatlerinde

Detaylı

BY BYY DEMET ÖĞRETMENİM

BY BYY DEMET ÖĞRETMENİM BY BYY DEMET ÖĞRETMENİM Bodrum un sevilen öğretmeni, sporcu Demet Tezgider sevenlerinin ellerinde, gözyaşları ve dualar ile son yolculuğuna uğurlandı. Demet Yorgancı Tezgider, dün sabah saatlerinde İzmir

Detaylı

Doğum günün kutlu olsun Büyük Usta

Doğum günün kutlu olsun Büyük Usta Doğum günün kutlu olsun Büyük Usta Şubat 27, 2012-12:21:43 Başbakan Erdoğan'ı Esenboğa Havalimanı'nda, Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı

Detaylı

Şerif Kocadon için mevlit

Şerif Kocadon için mevlit Şerif Kocadon için mevlit 85 yaşında aramızdan ayrılan Bekir Şerif Kocadon için evinde mevlit okundu. Bodrum eşrafından merhum Mehmet Kocadon un oğlu, Fatma Kocadon un eşi; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet

Detaylı

GAZETECİ YAZAR BÜLENT AKKURT BODRUM DA DEFNEDİLDİ

GAZETECİ YAZAR BÜLENT AKKURT BODRUM DA DEFNEDİLDİ GAZETECİ YAZAR BÜLENT AKKURT BODRUM DA DEFNEDİLDİ Önceki gün vefat eden gazeteci yazar Bülent Akkurt Bodrum da dostları, yakınlarının kollarında son yolculuğuna defnedildi. Bülent Akkurt un yazıları bir

Detaylı

DEVLETİN ZİRVESİ BULUŞTU İVRİNDİDE BAYRAMLAŞMA SEVİNCİ

DEVLETİN ZİRVESİ BULUŞTU İVRİNDİDE BAYRAMLAŞMA SEVİNCİ Bizim İvrindi Gazetesi 532 HABERLER 19/09/2016 Sayfa 3 DEVLETİN ZİRVESİ ERDEKTEKİ CENAZEDE BULUŞTU DEVLETİN ZİRVESİ ERDEK'TE CENAZE TÖRENİNDEYDİ. CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN "ANNEM" DEDİĞİ ZÜMRİYE İLGEN'İN

Detaylı

Başbakan Binali Yıldırım, başbakan olarak ilk kez memleketi Erzincan'a geldi.

Başbakan Binali Yıldırım, başbakan olarak ilk kez memleketi Erzincan'a geldi. Başbakan Binali Yıldırım, başbakan olarak ilk kez memleketi Erzincan'a geldi. 1/5 Başbakan Yıldırım'ı Erzincan Havalimanı'nda İçişleri Bakanı Efkan Ala, Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Erzurum Valisi

Detaylı

129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU

129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU 129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU Kadınlar Günü MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi nde Coşkuyla Kutlandı MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi nde düzenlenen 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliğine,

Detaylı

Anne Erdoğan son yolculuğuna uğurlandı

Anne Erdoğan son yolculuğuna uğurlandı Anne Erdoğan son yolculuğuna uğurlandı Ekim 08, 2011-11:51:59 AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dün sabah vefat eden annesi Tenzile Erdoğan Hanımefendi, Karacaahmet Mezarlığı'nda

Detaylı

Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz. 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri

Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz. 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren AKM Klasik Türk Sanat Müziği Korosunun Şef Mitat

Detaylı

TÜRKİYE ENERJİ, SU VE GAZ İŞÇİLERİ SENDİKASI

TÜRKİYE ENERJİ, SU VE GAZ İŞÇİLERİ SENDİKASI TÜRKİYE ENERJİ, SU VE GAZ İŞÇİLERİ SENDİKASI TES-İŞ ten 6. okul: Kayseri Veteriner Fakültesi Genel Başkan Kumlu nun acı günü Seydişehir ETİ Alüminyum a Danıştay dan iptal TES-İŞ ten 6 ncı okul: Kayseri

Detaylı

EMRAH YAZAR. Kişisel Bilgiler: Doğum Tarihi: Uyruk:TC. Cinsiyet:Erkek. Askerlik Durumu:Tecilli. Yabancı Dil:İngilizce

EMRAH YAZAR. Kişisel Bilgiler: Doğum Tarihi: Uyruk:TC. Cinsiyet:Erkek. Askerlik Durumu:Tecilli. Yabancı Dil:İngilizce EMRAH YAZAR Kişisel Bilgiler: Doğum Tarihi:06.09.1988 Uyruk:TC Cinsiyet:Erkek Askerlik Durumu:Tecilli Yabancı Dil:İngilizce Adres:Yeditepe Mah. Renk Konutları A Blok Kat:1 Daire:102 Şahinbey/Gaziantep

Detaylı

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. YĠTĠRDĠKLERĠMĠZ ve ANMALAR

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. YĠTĠRDĠKLERĠMĠZ ve ANMALAR YĠTĠRDĠKLERĠMĠZ ve ANMALAR PROF. DR. H. NUSRET YÜKSELER HOCAMIZ SONSUZLUĞA UĞURLANDI İTÜ Elektrik Fakültesi'nden 1955'de mezun olan ve çalışmalarını, Kasım 1998'de emekli oluncaya kadar, EMO çalışmalarına

Detaylı

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU Bodrum da yaşanan motosiklet kazası nda 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Konacık mahallesi Atatürk bulvarında süratli bir şekilde ilerleyen İsmet Özbaş yönetimindeki

Detaylı

MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜ

MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜ MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜ 7Gün 24 Saat Cenaze Hizmeti TÜM CENAZE HİZMETLERİ ÜCRETSİZDİR Sevgili Kahramanmaraşlılar, Biz Her şey şehrimizin güzel insanı için anlayışıyla yürüttüğümüz çalışmalarımızda belediyeciliği

Detaylı

Başbakan Yıldırım, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ne gelen çocukları kabul etti

Başbakan Yıldırım, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ne gelen çocukları kabul etti Başbakan Yıldırım, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ne gelen çocukları kabul etti Nisan 20, 2017-11:17:00 Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde, 26 ülkeden, "39. TRT Uluslararası 23 Nisan

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Bülteni KTSO BAŞKANLARINDAN KARAMAN OSB DE ÇIKAN BÜYÜK YANGIN A GEÇMİŞ OLSUN MESAJI Odası Meclis Başkanı M. Gökhan Alkan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Odası Meclis Başkanı Toktay, Organize Sanayi Bölgesinde

Detaylı

Başbakan Yıldırım, Keçiören Metrosu nun Açılış Töreni nde konuştu

Başbakan Yıldırım, Keçiören Metrosu nun Açılış Töreni nde konuştu Başbakan Yıldırım, Keçiören Metrosu nun Açılış Töreni nde konuştu Ocak 05, 2017-4:11:00 Başbakan Binali Yıldırım, Keçiören Belediyesi önünde düzenlenen metro açılış töreninde yaptığı konuşmada, nüfusu

Detaylı

4. Habib-i Neccar Hz. Anma Etkinlikleri

4. Habib-i Neccar Hz. Anma Etkinlikleri 4. Habib-i Neccar Hz. Anma Etkinlikleri Habib-i Neccar Hz. Çeşit li Et kinliklerle Anıldı Hatay Valiliği, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Üniversitemiz tarafından 26-28 Mayıs tarihleri arasında

Detaylı

EFSANE YÖNETMEN MEMDUH ÜN ÖLÜMÜNÜN 1. YILDÖNÜMÜNDE ANILDI. Yeşilçam ın efsane yönetmeni Memduh Ün, ölümünün birinci

EFSANE YÖNETMEN MEMDUH ÜN ÖLÜMÜNÜN 1. YILDÖNÜMÜNDE ANILDI. Yeşilçam ın efsane yönetmeni Memduh Ün, ölümünün birinci MEMDUH ÜN İÇİN LOKMA DAĞITTI ELLERİYLE EFSANE YÖNETMEN MEMDUH ÜN ÖLÜMÜNÜN 1. YILDÖNÜMÜNDE ANILDI Yeşilçam ın efsane yönetmeni Memduh Ün, ölümünün birinci yıldönümünde Bodrum da anıldı. Memduh Ün ün hayat

Detaylı

Bodrum aşığı yabancıların buluşması

Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum da yaşayan, çoğunluğu yabancı uyruklu olan Internations üyeleri, Bodrum Eski Çeşme Mahallesi ndeki Sugar and Salt restoranda düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Detaylı

ASLI DEGİRMEN NİN SIRASI BOŞ SINIFINDA HÜZÜN

ASLI DEGİRMEN NİN SIRASI BOŞ SINIFINDA HÜZÜN ASLI DEGİRMEN NİN SIRASI BOŞ SINIFINDA HÜZÜN Bodrum da, okula giderken trafik kazası sonucu hayatını kaybeden lise öğrencisi Aslı Değirmen in sınıf arkadaşları sırasını çiçeklerle donattı. Bodrum da dün

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :13. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar modern hizmet binası için gün sayıyor Karabağlar

Detaylı

Hemşireleri Ağlatan Veda

Hemşireleri Ağlatan Veda 29.04.2015 Çarşamba İzmir Basın Gündemi Hemşireleri Ağlatan Veda İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 1. Sınıf öğrencisi Mustafa Emre Taşdemir, beyin kanaması nedeniyle

Detaylı

Onlar konuşur, AK Parti yapar

Onlar konuşur, AK Parti yapar Onlar konuşur, AK Parti yapar Nisan 21, 2015-8:15:00 AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti'nin vadettiği şeyleri kesinlikle yapacağının altını çizdi. Davutoğlu, Ankara Atatürk Spor

Detaylı

Başbakan Yıldırım, Mersin Şehir Hastanesi Açılış Töreni nde konuştu

Başbakan Yıldırım, Mersin Şehir Hastanesi Açılış Töreni nde konuştu Başbakan Yıldırım, Mersin Şehir Hastanesi Açılış Töreni nde konuştu Şubat 03, 2017-5:56:00 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım, Mersin Şehir Hastanesi'nin ve yapımı tamamlanan

Detaylı

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Seçim sonuçlarını CHP Bodrum Merkez Seçim Ofisi Yağhane de takip eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, rakamların belli olmaya başlamasının ardından

Detaylı

HAKAN ÇAVUŞOĞLU: YUNANİSTAN İÇİN ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA HER ZAMAN HAZIRIZ" Cumartesi, 04 Kasım :31

HAKAN ÇAVUŞOĞLU: YUNANİSTAN İÇİN ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA HER ZAMAN HAZIRIZ Cumartesi, 04 Kasım :31 Video izle: http://www.dailymotion.com/video/x67kzj3 Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Türkiye Cumhuriyeti olarak üzerimize düşen bir şey varsa bu noktada burası için, Yunanistan için elimizi taşın

Detaylı

BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI

BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI AĞUSTOS 2017 Bülten 4 AĞUSTOS 2017 BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI Burdur 1 inci, 2 inci Organize Sanayi Bölgesi ve Isparta Süleyman Demirel Organize Sanayi

Detaylı

ERZURUM ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ 60.YIL KUTLAMALARI GELENEKSEL MEZUN ŞENLİKLERİ

ERZURUM ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ 60.YIL KUTLAMALARI GELENEKSEL MEZUN ŞENLİKLERİ ERZURUM ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ 60.YIL KUTLAMALARI GELENEKSEL MEZUN ŞENLİKLERİ Temmuz 2012 Buluşması- Cumhuriyet Caddesi AMAÇ: Yüzbinleri aşan mezun sayısı olan Atatürk Üniversitesi Bahar Şenlikleri kapsamında

Detaylı

Buluştular

Buluştular 19.12.2012 Buluştular NoBaşbakan Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir araya geldi. Mevlana ile ilgili özel bir törende Erdoğan ve Kılıçdaroğlu yan yanaydı. Erdoğan ve Kılıçdaroğlu,

Detaylı

Sosyal medya en çok hangi ünlüyü konuştu?

Sosyal medya en çok hangi ünlüyü konuştu? On5yirmi5.com Sosyal medya en çok hangi ünlüyü konuştu? 'Sosyal medyada en çok konuşulan ünlüler' listesinde bu hafta hangi isimler yer alıyor? Yayın Tarihi : 10 Kasım 2012 Cumartesi (oluşturma : 9/17/2015)

Detaylı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Muğla Valisi Amir Çiçek in katılımı ile Menteşe Belediyesi nin katkıları ile Konakaltı Kültür Merkezi nde gerçekleştirilen törenle sanatçı Eda Özdemir in Bir Kadın Üç Sanat

Detaylı

Başbakan Yıldırım Kütahya Tavşanlı da halka hitap etti

Başbakan Yıldırım Kütahya Tavşanlı da halka hitap etti Başbakan Yıldırım Kütahya Tavşanlı da halka hitap etti Haziran 15, 2016-1:10:00 Başbakan Binali Yıldırım, "14 yılı beraber geçirdik ama bu 14 yılı boşuna geçirmedik. 14 yıl boyunca birçok sorunun üstesinden

Detaylı

BAŞSAĞLIĞI. Türkiye nin yetiştirdiği değerli bilim adamı. Ord. Prof. Dr. vefatını büyük üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

BAŞSAĞLIĞI. Türkiye nin yetiştirdiği değerli bilim adamı. Ord. Prof. Dr. vefatını büyük üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. BAŞSAĞLIĞI t o s,-rj4) Türkiye nin yetiştirdiği değerli bilim adamı Cahit ARF,n - >< ' w i-.-b jh W A '4 iî)k İ - vefatını büyük üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Bilim dünyasına yapmış olduğu üstün katkıları

Detaylı

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. TESK Otelde gerçekleştirilen toplantıya Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş

Detaylı

En büyük gücümüz teşkilatlarımız

En büyük gücümüz teşkilatlarımız En büyük gücümüz teşkilatlarımız Temmuz 28, 2012-11:30:21 Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, ''10 yıldan beride bu tarihe layık olmak için takımımızın başı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde

Detaylı

KUSADASl - demokrat 24 Nisan 2010 Sayfa 6 1. BALKAN TÜRKLERİ ŞENLİĞİ AYDIN'DA YAPILDI - Arif Şentürk'ün sahne aldığı gecede davetliler doyasıya eğlendi. Aydın Belediyesi ile Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma

Detaylı

Başbakan Yıldırım, İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Gemlik-Bursa Kesimi Açılış Töreni nde konuştu

Başbakan Yıldırım, İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Gemlik-Bursa Kesimi Açılış Töreni nde konuştu Başbakan Yıldırım, İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Gemlik-Bursa Kesimi Açılış Töreni nde konuştu Mart 12, 2017-7:32:00 Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu'nun Gemlik-Bursa kesimi açılış

Detaylı

Çimentaş Trakya Çimento Fabrikası çalışanlarının motivasyonunu arttırmak için düzenlenen Masa

Çimentaş Trakya Çimento Fabrikası çalışanlarının motivasyonunu arttırmak için düzenlenen Masa Fabrika Haberleri Çimentaş tan masa tenisi turnuvası Çimentaş Trakya Çimento Fabrikası çalışanlarının motivasyonunu arttırmak için düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası nın üçüncüsü gerçekleştirilmiş, zorlu

Detaylı

TOPLU KONUTLARIN TEMELİ, 12 ŞUBAT RUHUYLA ATILDI

TOPLU KONUTLARIN TEMELİ, 12 ŞUBAT RUHUYLA ATILDI TOPLU KONUTLARIN TEMELİ, 12 ŞUBAT RUHUYLA ATILDI Kahramanmaraş Merkez Onikişubat Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmak için başlatılan toplu konut projesinin temeli, Sağlık Bakanı

Detaylı

Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası

Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası Temmuz 15, 2015-4:50:00 Başbakan Ahmet Davutoğlu, salonda bulunanlara, "Bayrama ulaşmadan önce bir bayramı daha sizlerle yapabilmek için bu atama merasimi gerçekleştirme

Detaylı

100. YILINDA ÇANAKKALE

100. YILINDA ÇANAKKALE Portal Adres 100. YILINDA ÇANAKKALE : www.star.com.tr İçeriği : Haber Tarih : 12.03.2015 : http://haber.star.com.tr/sanat/100-yilinda-canakkale/haber-1008869 1/2 100. YILINDA ÇANAKKALE 2/2 TAS DEVRI DIYETI

Detaylı

Kayseri Kültür Sanat REHBERİ

Kayseri Kültür Sanat REHBERİ Kayseri Kültür Sanat REHBERİ Ocak 2016 Aralık 2015 Kıymetli hemşehrilerim, değerli kültür sanat dostları, Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak birlik, beraberlik ve barış temasıyla yola çıktığımız kültür

Detaylı

Sonsuzluğa uğurlandı

Sonsuzluğa uğurlandı Sonsuzluğa uğurlandı Türk Halk Müziği Sanatçısı Kamil Sönmez siyasiler, sanatçılar sevenleri ve ailesiyle son yolculuğuna uğurlandı. Kamil Sönmez; yaşamı boyunca Türk Halk Müziği'ne sahip çıkmış, Türk

Detaylı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı Sayfa 4 15 Temmuz Demokrasi Parkı törenle açıldı Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz 3 10/Kasım/2016 DİDİM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi ve Halk Masası 444

Detaylı

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü nde yapılan ve Bodrum da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından

Detaylı

Başkan Atabay, Bayramda huzurevlerini ziyaret etti

Başkan Atabay, Bayramda huzurevlerini ziyaret etti Kurban Bayramında Didim Protokolü bayramlaştı sayfa 3 Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz Yıl : 1 Sayı : 47 10/Eylül/2016 DIDIM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi

Detaylı

KASIM 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

KASIM 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili KASIM 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Akdeniz Karaduvar Mahallesinde muhtarları

Detaylı

Baki olan Rabbimiz ve davamızdır

Baki olan Rabbimiz ve davamızdır Baki olan Rabbimiz ve davamızdır Eylül 26, 2014-2:33:00 Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Yine böyle bir şölenle inşallah, bir gün biz de Sayın Cumhurbaşkanımızın bana tevdi ettiği bu görevi bir başka kardeşimize

Detaylı

'Uyardık ama ciddiye almadılar'

'Uyardık ama ciddiye almadılar' 1/5 ページ 8 Mart 2010, Pazartesi 'Uyardık ama ciddiye almadılar' Elazığ'da meydana gelen 6.0 şiddetindeki depremde ölü sayısı sürekli artıyor. Son bilgilere göre 51 kişi yaşamını yitirdi, 50'nin üzerinde

Detaylı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Düzce'de

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Düzce'de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Düzce'de 22.11.2017-22:35 Son Güncelleme: 22.11.2017-22:35 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, 2019 a giden yolda dava uğruna daha fazla mücadele edeceğiz

Detaylı

Bodrum dan 88 yaşında bir Cumhuriyet aşığı

Bodrum dan 88 yaşında bir Cumhuriyet aşığı Bodrum dan 88 yaşında bir Cumhuriyet aşığı 60 yıldan fazla Cumhuriyet Halk Partisine üye olan 88 yaşındaki Bodrumlu Rıfat Güneri, elindeki bastonuyla yorgunluk nedir bilmeden neredeyse haftanın her günü

Detaylı

Erbakan Son Yolculuğuna Uğurlanıyor

Erbakan Son Yolculuğuna Uğurlanıyor On5yirmi5.com Erbakan Son Yolculuğuna Uğurlanıyor Eski Başbakan ve Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın cenazesi Fatih Camii'nde. Yayın Tarihi : 1 Mart 2011 Salı (oluşturma : 1/30/2017) Camiye

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ HAZİRAN 2015

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ HAZİRAN 2015 KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ HAZİRAN 2015 65 YAŞ ÜSTÜ İLE ENGELLİ VATANDAŞLARA ZİYARETLERİMİZ 28 Mayıs 2015 Perşembe günü Müstecep, Vakıfiğdemir ve Deliler Mahallelerine gidip, ihtiyaç

Detaylı

Türkçe Ulusal Derlemi Sözcük Sıklıkları (ilk 1000)

Türkçe Ulusal Derlemi Sözcük Sıklıkları (ilk 1000) Türkçe Ulusal Derlemi Sözcük Sıklıkları (ilk 1000) 14.08.2014 SIRA SIKLIK SÖZCÜK TÜR AÇIKLAMA 1 1209785 bir DT Belirleyici 2 1004455 ve CJ Bağlaç 3 625335 bu PN Adıl 4 361061 da AV Belirteç 5 352249 de

Detaylı

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU A- YAPIM İŞLERİ: 1- İlçemize bağlı Tekke Mahallesi Tekke Cami yanı Çevre duvar, Abdestlik, Bay Bayan WC, Bahçe karo taş döşeme çalışmaları

Detaylı

İSMEK İN USTALARI SANATA ADANMIŞ BİR ÖMÜR ETEM ÇALIŞKAN ETEM ÇALIŞKAN KALİGRAFİ SERGİSİ

İSMEK İN USTALARI SANATA ADANMIŞ BİR ÖMÜR ETEM ÇALIŞKAN ETEM ÇALIŞKAN KALİGRAFİ SERGİSİ İSMEK İN USTALARI ETEM ÇALIŞKAN KALİGRAFİ SERGİSİ SANATA ADANMIŞ BİR ÖMÜR ETEM ÇALIŞKAN ETEM ÇALIŞKAN KALİGRAFİ SERGİSİ 10-17 MART 2014 / Dolmabahçe Sanat Galerisi Başkan dan eserlerin hiçbiri zahmetsiz,

Detaylı

Mahmut ÇELİKCAN Fatma EVCİMİK Sayim FERSAK Meclis Başkanı Meclis Katibi Meclis Katibi Belediye Başkanı

Mahmut ÇELİKCAN Fatma EVCİMİK Sayim FERSAK Meclis Başkanı Meclis Katibi Meclis Katibi Belediye Başkanı TOPLANTI TARİHİ : 01.10.2014 TOPLANTI GÜN VE SAAT :ÇARŞAMBA 17.00'de KATILANLAR : 38 KATILMAYANLAR : - MAZERETLİ : - Belediye Meclisinin 01 EKİM ÇARŞAMBA günü saat 17.00 de olağan olarak yapılan toplantısında

Detaylı

ERDOĞAN, ARTVİN TÜRKİYE NİN ENERJİ MERKEZİ OLACAK

ERDOĞAN, ARTVİN TÜRKİYE NİN ENERJİ MERKEZİ OLACAK ERDOĞAN, ARTVİN TÜRKİYE NİN ENERJİ MERKEZİ OLACAK Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonu Karadeniz bölgesinde gerçekleştirdiği resmi açılış töreninin bir etabını da Artvin de yaptı. Valilik Meydanı

Detaylı

Aile Bülteni. ANKA Çocuk Destek Programı nın Tanıtımı Yapıldı. aile.gov.tr

Aile Bülteni. ANKA Çocuk Destek Programı nın Tanıtımı Yapıldı. aile.gov.tr Aylık Süreli Elektronik Yayın ANKA Çocuk Destek Programı nın Tanıtımı Yapıldı Bakan İslam, 2015 yılı sonuna kadar, yurt ve yuvalarda şu anda kalmakta olan bin civarında çocuğumuzun da çocuk evlerine geçişini

Detaylı

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum Ticaret Odası (BODTO) ve Bodrum Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen organizasyon ile yaşamının bir bölümünü Bodrum da geçirmiş ve Bodrum a gönül

Detaylı

http://www.iha.com.tr/balikesir-haberleri/is-dunyasi-bso-iftarinda-bulustu-balikesir-1730409/ Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur un ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeğinde

Detaylı

MHP TURGUTREİS SEÇİM İLETİŞİM MERKEZİ AÇILDI

MHP TURGUTREİS SEÇİM İLETİŞİM MERKEZİ AÇILDI MHP TURGUTREİS SEÇİM İLETİŞİM MERKEZİ AÇILDI Tosun: Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Yarımada nın ikinci büyük beldesi olan Turgutreis te seçim iletişim merkezini

Detaylı

Siirt'te Örf ve Adetler

Siirt'te Örf ve Adetler Siirt'te Örf ve Adetler Siirt'te diğer folklor grupları gibi örf ve adetlerde ke NİŞAN Küçük muhitlerde görülen erken evlenme adeti Siirt'te de görülür FLÖRT YOK Siirt'te nişanlıların nişandan evvel birbirlerini

Detaylı

18 Haziran - 19 Temmuz Atatürk Bulvarı Üzeri Ramazan Etkinlik Alanı

18 Haziran - 19 Temmuz Atatürk Bulvarı Üzeri Ramazan Etkinlik Alanı Kur an-ı Kerim Tilaveti Söyleşi Şiir Ezgi Konser Sohbet Tiyatro Gösterimi Çocuk Gösterileri Cahit ALTUNAY Belediye Başkanı 18 Haziran - 19 Temmuz Atatürk Bulvarı Üzeri Etkinlik Alanı MANEVİ İKLİMİ DOYASIYA

Detaylı

UETD KK Ankara Çalıştayı. Raporu

UETD KK Ankara Çalıştayı. Raporu UETD KK Ankara Çalıştayı Raporu 02-05.02.2017 UETD Genel Merkez KK nın düzenlediği 2017 Ankara Çalıştayı, AK Parti GM KK himayesinde gerçekleşmiştir. Katılımcılar: UETD GM KK MYK Katılım sayısı: 150 UETD

Detaylı

50.ULUSAL 24.ULUSLARARASI HACI BEKTAŞ VELİ ANMA TÖRENLERİ VE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ PROGRAMI

50.ULUSAL 24.ULUSLARARASI HACI BEKTAŞ VELİ ANMA TÖRENLERİ VE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ PROGRAMI 50.ULUSAL 24.ULUSLARARASI HACI BEKTAŞ VELİ ANMA TÖRENLERİ VE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ PROGRAMI 15-18 AĞUSTOS 2013 HACIBEKTAŞ TÖRENİN BİR GÜN ÖNCESİ 15 AĞUSTOS 2013 PERŞEMBE : 11.00 : Atatürk Anıtına Çelenk

Detaylı

CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı

CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Örgütü Yalıkavak Mahalle Temsilciliği tarafından geniş katılımlı birlik ve dayanışma

Detaylı

Başbakan Yıldırım, Ankara YHT Garı açılış töreninde konuştu

Başbakan Yıldırım, Ankara YHT Garı açılış töreninde konuştu Başbakan Yıldırım, Ankara YHT Garı açılış töreninde konuştu Ekim 29, 2016-6:32:00 Başbakan Binali Yıldırım, "Bu modern Ankara Tren Garı yap-işlet-devret modeliyle 725 trilyon harcanarak, bu hale geldi.

Detaylı

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı.

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. 2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. Binanın açılış törenine Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul

Detaylı

Beykoz Yerel Basını: Yılın Öğretmen Çifti, Adife& Bayram YILDIZ - Özgün Haber

Beykoz Yerel Basını: Yılın Öğretmen Çifti, Adife& Bayram YILDIZ - Özgün Haber Beykoz Yerel Basını: "Yılın Öğretmen Çifti, Adife& Bayram YILDIZ" Tüm Ülkede kutlanan Öğretmenler Günü Beykoz'da da coşkuyla kutlanırken, bu özel günde öğretmenlerimiz için çeşitli etkinlikler ve ziyaretler

Detaylı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bakım ve rehabilitasyon çalışmaları tamamlanarak dünya standartlarında bir tesis haline getirilen Bodrum Belediyesi

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Çamdibi mahallesi meydanı çevre düzenlemesi

Detaylı

Süleyman Demirel Hayatını Kaybetti

Süleyman Demirel Hayatını Kaybetti Süleyman Demirel Hayatını Kaybetti Türkiye Cumhuriyeti nin 9. Cumhurbaşkanı, 40 yılı aşkın siyasi hayatında kendi deyimiyle altı kez gittiği başbakanlığa yedi kez gelen parti lideri, Devlet Su İşleri nin

Detaylı

İstanbul, AK Parti ile güzel

İstanbul, AK Parti ile güzel İstanbul, AK Parti ile güzel Aralık 05, 2013-5:15:52 AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul adayının yine Kadir Topbaş olduğunu söyledi. İstanbul'da iki dönem Büyükşehir Belediye

Detaylı

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi 2 TEMMUZ 2013 0 212 260 23 60-0 212 260 52 29 %50 ye varan indirimler Beşiktaş'ta kutlandı 1 TEMMUZ Kabotaj Bayramı kapsamında İstanbul Boğazı nda gerçekleştirilen gösteriler, renkli görüntülere sahne

Detaylı

Şerafettin TUĞ Kaymakamı

Şerafettin TUĞ Kaymakamı T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI İLÇE YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ SAYI :BO54VLK4354802.880,01/ 1462 08.09.2010 KONU :19 Eylül 2010 Gaziler günü... GAZİEMİR Gaziemir İlçesi 19 Eylül 2010 Gaziler Günü Anma Tören Programı

Detaylı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Bodrum yarımadası genelinde hizmet veren Bodrum Belediye A.Ş. kafelerine bir yenisi daha eklendi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla kafelerin 17 ncisi

Detaylı

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız 1 MAYIS Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Bayramı 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesaj şöyle: İşçilerin birlik ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs ın, tüm dünya ve ülkemiz

Detaylı

Doç. Dr. Selçuk ÖZDAĞ

Doç. Dr. Selçuk ÖZDAĞ AK PARTİ TBMM GRUP BAŞKANLIĞI MİLLETVEK TEMMUZ 2016 FAALİYET RAPORLARI Doç. Dr. Selçuk ÖZDAĞ TBMM 24. 25. ve 26. Dönem Manisa Milletvekili AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi TDED Manisa Şube Başkanı

Detaylı

EDEBİYATIN İZİ 86. İZMİR ENTERNESYONAL FUARI NA DÜŞTÜ

EDEBİYATIN İZİ 86. İZMİR ENTERNESYONAL FUARI NA DÜŞTÜ EDEBİYATIN İZİ 86. İZMİR ENTERNESYONAL FUARI NA DÜŞTÜ Oya Baydar, Mine Söğüt, Özcan Yüksek, Ercan Kesal, Arif Keskiner ve Melih Güneş konuklarla sohbet etti 86. İzmir Enternasyonal Fuarı nda bu yıl ilk

Detaylı

Şehidin cenazesi, uçakla Dalaman Havalimanı na buradan da karayoluyla konvoy eşliğinde Eşen Mahallesi ndeki evine getirildi.

Şehidin cenazesi, uçakla Dalaman Havalimanı na buradan da karayoluyla konvoy eşliğinde Eşen Mahallesi ndeki evine getirildi. Şehidimizi Uğurladık Dağlıca daki hain saldırıda şehit olan Seydikemerli 25 yaşındaki Sözleşmeli Piyade Er Adnan Ergen binlerce kişinin katıldığı cenaze töreniyle toprağa verildi. Şehidin cenazesi, uçakla

Detaylı

DOWN SENDROMLULARDAN ANLAMLI MESAJ

DOWN SENDROMLULARDAN ANLAMLI MESAJ DOWN SENDROMLULARDAN ANLAMLI MESAJ 21 Mart Down Sendromlular gününde sahne alan özel çocuklar, ilgi ve sevginin gücüyle aşılamayacak hiçbir engel olmadığını kanıtlayarak, bu hayatta biz de varız mesajı

Detaylı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram namazı sonrası açıklama yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram namazı sonrası açıklama yaptı Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram namazı sonrası açıklama yaptı Haziran 25, 2017-8:26:00 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bayram namazını Ataşehir'deki Mimar Sinan Camisi'nde kıldıktan sonra gazetecilere

Detaylı

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Yunanistan ın Kos Belediye Başkanı George Kritsis, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u ziyaret ederek Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Detaylı

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU Bodrum da yaşanan motosiklet kazası nda 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Konacık mahallesi Atatürk bulvarında süratli bir şekilde ilerleyen İsmet Özbaş yönetimindeki

Detaylı

fabrika haberlri Bartın Çimento dan kan bağışı

fabrika haberlri Bartın Çimento dan kan bağışı Bartın Çimento dan kan bağışı Bartın Çimento sosyal sorumluluk çerçevesinde Türk Kızılay Derneği Zonguldak Kan Bağış Merkezi ile 04.02.2011 tarihinde Kan Bağışı Kampanyası düzenlemiştir. Fabrika Sağlık

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :1-8. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZKAB, 2. yılını Selvitopu yla kutladı Merkezi Karabağlar'da bulunan

Detaylı

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ Organ bağışı BODRUM BAHÇEŞEHİR KOLEJİ NDE ORGAN BAĞIŞI VE NAKLİ KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ Bodrum Bahçeşehir Koleji Ortaokul öğrencileri, Fen ve Teknoloji dersi kapsamında Bodrum Acıbadem Hastanesi Anestezi

Detaylı

154. Kuruluş Yıl Dönümümüzü Kutladık

154. Kuruluş Yıl Dönümümüzü Kutladık H abe r Bül te ni Sayı: 234 Yıl:20 Mayıs 2016 Adres : T.C. Sayıştay Başkanlığı 06100 Balgat/Ankara Tel : 0.312 295 30 00 Faks : 0.312 295 40 94 e-mail : sayistay@sayistay.gov.tr web : www.sayistay.gov.tr

Detaylı

Cumhuriyet Halk Partisi

Cumhuriyet Halk Partisi 1 Kılıçdaroğlu: İş adamı konuşuyor tehdit, gazeteci konuşuyor tehdit, belediye başkanı konuşuyor tehdit, ne olacak tehditlerin sonu? Tarih : 04.06.2011 -BATMAN MİTİNGİ- Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu,

Detaylı

24 Kasım Öğretmenler Günü Beykoz'da Coşkuyla Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Beykoz'da Coşkuyla Kutlandı 24 Kasım Öğretmenler Günü Beykoz'da Coşkuyla Kutlandı Sabancı Öğretmenevi, Akşam Sanat Okulu Salonu'nda gerçekleşen Öğretmenler Günü, Saygı duruşu ve İstiklal Marş'ımızın okunması ile başladı. 1 / 7 Emekli

Detaylı

Bodrumlu seçmenden yoğun katılım

Bodrumlu seçmenden yoğun katılım Bodrumlu seçmenden yoğun katılım Kocadon ve CHP ye Demir, CHP ye katılan vatandaşlara rozet taktı CHP li Başkan Kocadon: Barışa en yakın parti CHP dir CHP li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, CHP

Detaylı

ŞUBAT 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

ŞUBAT 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili ŞUBAT 2016 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Tarsus/Gülek Mahallesinde vatandaşlarla bir

Detaylı

Vali Çiçek: Sağlıklı yaşamı ilke edinmiş öğrencilerin yetişmesini istiyoruz

Vali Çiçek: Sağlıklı yaşamı ilke edinmiş öğrencilerin yetişmesini istiyoruz Vali Çiçek: Sağlıklı yaşamı ilke edinmiş öğrencilerin yetişmesini istiyoruz Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı kapsamında daha sağlıklı yaşam ve bisiklet kullanımını teşvik etmek, okullarda

Detaylı

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER. Yardım Talep Dilekçesi. Ataşehir Belediye Başkanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğünden alınmış yazı

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER. Yardım Talep Dilekçesi. Ataşehir Belediye Başkanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğünden alınmış yazı SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMET TAMAMLANMA SÜRESİ 1 KURU GIDA YARDIMI Vergi Dairesinden -Uygun görülen kuru gıda yardımı müteakip 10 (on) içerisinde yardımlar

Detaylı

KAYIP KIZI BODRUM POLİSİ BULDU

KAYIP KIZI BODRUM POLİSİ BULDU KAYIP KIZI BODRUM POLİSİ BULDU İstanbul da bir süre önce evini terk eden genç kızı Bodrum polisi buldu. Ulusal televizyon kanallarında kızının eviden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmediğini açıkladığını

Detaylı

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Aşağı Nohutlu Mahallesi, Sakarya Caddesi, Açıkgöz Apt Kat:2 Nu:4 Web:www.yozgattb.org.tr Tel: l:(0354)2129677 Fax:(0354)2170164 email: yozgattb@tobb.org.tr GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Borsamızın da Katılımıyla

Detaylı