BEYİN CERRAHİ TEKNİK ŞARTNAME GENEL HÜKÜMLERİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BEYİN CERRAHİ TEKNİK ŞARTNAME GENEL HÜKÜMLERİ"

Transkript

1 BEYİN CERRAHİ TEKNİK ŞARTNAME GENEL HÜKÜMLERİ 1. TEKLİFLERİN HAZIRLANMASI VE DEĞERLENDİRİLMESİ: a..satıcı firma tarafından verilen tekliflerdeki Teknik Şartnameye cevapların, madde sıra numarasına göre hazırlanması ve istenen özellikler ile ilgili hükümlere açıklayıcı cevaplar verilmesi gerekmektedir. b.teklifler ile birlikte tanıtıcı broşür ve katalogların verilmesi ve teklif edilen malzemelerin Şartnameye Uygunluk Belgesinde belirtilen özelliklerinin kataloglar ile teyit edilmesi gerekmektedir. c.satıcı firma teklif ettiği cihazın imalatçısının Türkiye temsilcisi olduğunu gösterir güncel noter onaylı Temsilcilik Belgesini teklifine eklemek zorundadır. d.teklif veren firmalar, aşağıda tanımlanan sistemin bütünlüğünü bozmadan, seti oluşturan kalemlerin her birine teklif vermelidir, kısmi teklifler değerlendirmeye alınmaz. e.seti oluşturan parçalar aşağıda belirtilen özellikleri taşımalı ve bu parçalar birbiri ile uyum içerisinde çalışmalıdır. f.teklif edilen ürünün, Avrupa Birliği tarafından hazırlanan ve uyulması gereken asgari sağlık, emniyet ve çevre koruması koşullarını düzenleyen bağlayıcı mevzuata ve direktiflere uygunluğunu gösteren işaret "CE" (Conformité Européenne) işaretli olmalıdır. İlgili EC Sertifikası teklif dosyası ekinde verilmelidir. 2.GARANTİ SÜRESİ VE ŞARTLARI: Teklif edilen cihazlar en az iki (2) yıl süreyle kullanıcı hatasına bağlı olmayan, montaj ve imalat hatalarına karşı garantili olacak, teklif veren firmalar, imalatçı firmanın vermiş olduğu güncel noter onaylı Garanti Belgesini teklife ekleyeceklerdir. Garanti süresinin dolmasından sonraki 10 yıl boyunca ücreti karşılığı yedek parça temini ve servis garantisi verilecek, teklif veren firmalar, imalatçı firmanın vermiş olduğu güncel noter onaylı 10 yıllık yedek parça ve servis temini Garanti Belgesi tekliflere eklenecektir. 3.VAZGEÇİLMEZ TEKNİK ÖZELLİKLER: l.perkütan ENDOSKOPİK POSTEROLATERAL DİSKEKTOMİ SETİ 1 Adet Ponksiyon İğnesi -Çapı l,2mm olmalıdır. -Çalışma uzunluğu 25 cm olmalıdır. -Kılavuz teli için 0,8mm açıklığı olmalıdır. 1 Adet Kılavuz Teli Her iki tarafı da künt olmalıdır. -çapı 0,7mm olmalıdır.

2 -çalışma uzunluğu 41 cm olmalıdır. -5li paketler halinde verilmelidir. 1 Adet Dilatör kılıfı -Dış çapı 6 mm olmalıdır. -İç çapı 1 mm olmalıdır. -Uzunluğu 22 cm olmalıdır. -Posterolateral uygulamalar için kullanılmalıdır. 1 Adet Çekiç cm uzunluğunda olmalıdır. 1 adet Zımba Kılıfı -Teklif edilen operasyon kılıfı ile uyumlu olmalıdır 1 Adet Dilatasyon kılıfı sabitleme elceğl Dilatasyon kılıflarının ayarlanabilmesi amacıyla kullanılmalıdır. Dış çapı mm arasında olmalıdır. 1 Adet Çalışma kılıfı -Dış çapı 6.9 mm olmalıdır. -İç çapı 6.2 mm olmalıdır. -Uzunluğu 17 cm olmalıdır. -Dereceli olmalıdır. -Distalde düz olmalıdır. - Yıkama konnektörü ile entegre olmalıdır. -Önerilen teleskop ile uyumlu olmalıdır. 1 Adet Çalışma Kılıfı -İç çapı 6.2 mm olmalıdır. -Dış çapı 6.9 mm olmalıdır. -Uzunluğu 17 cm olmalıdır. -Distalde gaga şeklinde olmalıdır. -Yıkama konnektörü ile entegre olmalıdır. 1 Adet Çalışma Kılıfı -İç çapı 6.2 mm olmalıdır... ^ «* : $. -Dış çapı 6.9 mm olmalıdııçr»

3 -Uzunluğu 17 cm olmalıdır. -Distalde eğimli olmalıdır. -Yıkama konnektörü ile entegre olmalıdır. la d e t Teleskop -Geniş açılı düz olamlıdır. -15 derece olmalıdır. -Oblik görüşü 6.1 mm olmalıdır. -Uzunluğu 18 cm olmalıdır. -Otaklavlanabilir olmalıdır. -Fiber optik ışık geçirgenliği olmalıdır. Çalışma kanalı 2.8 mm çaplı enstrümanlar için uyumlu olmalıdır. 1 Adet Bipolar prob -Ergonomik kabza aracılığı ile distalden açılanma özelliğine sahip olmalıdır. -2,5mm çapında ve 36 cm çalışma uzunluğunda olmalıdır. -Yaylı kabza,dış kılıf ve iç aksam olarak üç parçadan oluşmalıdır. 1 Adet Bipolar Prob Akşamı - ucu açılı,olmalıdır - 44 cm uzunluğunda olmalıdır -Teklif edilen kılıf ile kullanılabilir özelliktedir 1 Adet Bipolar Prob Akşamı - ucu açılı olmalıdır - 44 cm uzunluğunda olmalıdır Teklif edilen kodlu kılıf ile kullanılabilir özelliktedir 1 Adet Bipolar Yüksek Frekans Kablosu, Bipolar enstrümanlar için ve uzunluğu 300 cm olmalıdır. 1 Adet Monopalar Yüksek Frekans Kablosu, 1. HF-Uniti için 4 mm fişli ve uzunluğu 300 cm olmalıdır. 2. Unipolar koagulasyon için kullanılmalıdır. 1 Adet Palpasyon Probu, 45 açılı, çapı 2 mm, çalışma uzunluğu 34 cm olmalıdır.

4 1 Adet Disektör -çapı 2,6mm olmalıdır. -çalışma uzunluğu 36 cm olmalıdır. Distalde 45 derece eğimli olmalıdır. 1 Adet Disektör -Çapı 2.6 mm olmalıdır. -Çalışma uzunluğu 36 cm olmalıdır. Distalde 90 derece eğimli olmalıdır. 1 Adet Take - apart Forsepsi 2.3 mm, -çalışma uzunluğu 34 cm olmalıdır. -Çapı 2,3 mm olmalıdır. Aşağıdaki aksesuarlardan oluşmalıdır: 1 adet Kabza 1 adet Çalışma Ataşmanı 1 Adet Take - apart Kavrama Forsepsi, 2.3 mm çapında ve çalışma uzunluğu 34 cm olmalıdır. Aşağıdaki aksesuarlardan oluşmalıdır: 1 adet Kabza 1 adet Çalışma Ataşmanı 1 Adet Palpasyon Kancası - Ergonomik kabza aracılığı ile distalden 90 derece açılanma özelliğine sahip olmalıdır. - Kancanın distali yuvarlak tipte olmalıdır. - Çapı 2,7mm ve çalışma uzunluğu 20cm olmalıdır. - Luer-lock adaptörlü olmalıdır. - Metal kabza ve çalışma akşamı olarak iki parçalı olmalıdır 1 Adet Forseps -Çapı 2.7 mm olmalıdır. -Çalışma uzunluğu 36 cm olmalıdır. -Çift hareketli ağız yapısında olmalıdır. -Önerilen LUER konnektör ile uyumlu olmalıdır. \

5 1 Adet Trepan İç çapı 3,2mm olmalıdır. Dış çapı 4,2mm olmalıdır., Çalışma uzunluğu 22cm olmalıdır. Yuvarlak elceği olmalıdır. 1 Adet Trepan -İç çapı 7 mm olmalıdır. - dış çapı 8 mm olmalıdır. - uzunluk 250 mm olmalıdır. 1 Adet Trepan -İç çapı l,6mm ve dış çapı 2,7mm olmalıdır. -Çalışma uzunluğu 30 cm olmalıdır. 1 Adet Plastik Kap - Sterilizasyon ve depolama için kullanıma uygun olmalıdır. - Tırtıklı ve şeffaf kapaklı olmalıdır. - İki açılı rljld teleskoplar için iç akşamı olmalıdır. - Dış ölçüleri (en x derinlik x yükseklik) 520 mm x 250 mm x 84 mm olmalıdır. 1 Adet Plastik Sterilizasyon Kabı 1.Teklif edilen enstrümanların sterilizasyon ve depolanması amacı ile kullanılmalıdır. 2.Çift katlı olmalıdır 3.Dış Boyutları en fazla (w x d x h): 545 x 260 x 115 mm olmalıdır. 4.Steam, gaz ve hidrojen peroksit sterilizasyona uygun olmalıdır. 2.PERKÜTAN EN D O SKO PİK TR A N SFO R A M İN A L DİSKEKTO M İ SETİ 1 Adet Ponksiyon İğnesi Percutaneous lumbar endoskopik sistemde, transforaminal uygulamada kullanılmak üzere; -Çapı 1,7 mm olmalıdır. -Çalışma uzunluğu 25 cm olmalıdır. -Kılavuz tel için 1.3 mm açıklığı olmalıdır, la d e t Kılavuz Tel -Çapı 1.1 mm olmalıdır. -Çalışma uzunluğu 45 cm olmalıdır.

6 -Ucu künt şeklinde olmalıdır. 1 Adet Dilatasyon Kılıfı -Dış çapı 6.5 mm olmalıdır. -İç çapı 1.4 mm olmalıdır. -Çalışma uzunluğu 31 cm olmalıdır. - Transforaminal uygulama için kullanılmalıdır. -Renk kodu mavi olmalıdır. 1 Adet Çekiç 22.5 cm uzunluğunda olmalıdır. 1 Adet Zımba Kılıfı Teklif edilen operasyon kılıfı ile uyumlu olmalıdır 1 Adet Dilatasyon kılıfı sabitleme elceğl Dilatasyon kılıflarının ayarlanabilmesi amacıyla kullanılmalıdır. Dış çapı mm arasında olmalıdır TSG 1 Adet Çalışma Kılıfı -İç çapı 6.8 mm olmalıdır. -Dış çapı 7.8 mm olmalıdır. - Çalışma uzunluğu 25 cm olmalıdır. -Dereceli olmalıdır. -Düz distal olmalıdır. -Renk kodu mavi olmalıdır. 1 Adet Operasyon Kılıfı -İç çapı 6.8 mm olmalıdır. -Dış çapı 7.8 mm olmalıdır. -Çalışma uzunluğu 25 cm olmalıdır. - Distal gaga şeklinde entegreli yıkama konnektörü ile uyumlu olmalıdır. - Renk kodu mavi olmalıdır. 1 Adet Operasyon Kılıfı iç çapı 6.8 mm olmalıdır. -dış çapı 7.8 mm olmalıdır.

7 -uzunluğu 25 cm olmalıdır. -Distalde eğimli olmalıdır. -yıkama konnektörü ile entegre olmalıdır. 1 Adet Teleskop -Geniş açılı düz olmalıdır. -25 derece olmalıdır. -Çapı 6.6 mm olmalıdır. -Uzunluğu 25.5 cm olmalıdır. -Otoklavlanabilir olmalıdır. Çalışma kanalı 3,5 mm çaplı enstrümanlar için uygun olmalıdır. -Fiber obtik ışık geçirgenliği olmalıdır. -Renk kodu mavi olmalıdır. 1 Adet Bipolar Prob Ergonomik kabza aracılığı ile distalden açılanma özelliğine sahip olmalıdır -2,5mm çapında ve 36 cm çalışma uzunluğunda olmalıdır. -Yaylı kabza,dış kılıf ve iç aksam olarak üç parçadan oluşmalıdır. 1 Adet Bipolar Prob Akşamı - ucu açılı,olmalıdır - 44 cm uzunluğunda olmalıdır Teklif edilen kılıf ile kullanılabilir özellikte olmalıdır. 1 Adet Bipolar Prob Akşamı - ucu açılı olmalıdır -44 cm uzunluğunda olmalıdır - teklif edilen kılıf ile kullanılabilir özelliktedir 1 Adet Bipolar Yüksek Frekans Kablosu Bipolar enstrümanlar için ve uzunluğu 300 cm olmalıdır. 1 Adet Monopalar Yüksek Frekans Kablosu 1. HF-Uniti için 4 mm fişli ve uzunluğu 300 cm olmalıdır. 2. Unipolar koagulasyon için kullanılmalıdır. 1 Adet Palpasyon Probu, 45 açılı, çapı 2 mm, çalışma uzunluğu 34 cm olmalıdır.

8 * 1 Adet Disektör -çapı 2,6mm olmalıdır. -çalışma uzunluğu 36 cm olmalıdır. -Distalde 45 derece eğimli olmalıdır. 1 Adet Disektör -Çapı 2.6 mm olmalıdır. -Çalışma uzunluğu 36 cm olmalıdır. Distalde 90 derece eğimli olmalıdır. 1 Adet palpasyon Kancası - Ergonomik kabza aracılığı ile distalden 90 derece açılanma özelliğine sahip olmalıdır -Kancanın distali yuvarlak tipte olmalıdır. - çapı 3,5mm ve çalışma uzunluğu 36 cm olamlıdır. -Luer-lock adaptörlü olmalıdır. -Metal kabza ve çalışma akşamı olarak iki parçalı olmalıdır. 1 Adet Yakalama Forsepsi - 90 derece açılabilen çeneli olmalıdır. - Çalışma uzunluğu 36 cm olmalıdır. - çapı 3,5 mm olmalıdır. -Tek çene hareketli olmalıdır. 1 Adet Forseps -Çapı 2.7 mm olmalıdır. -Çalışma uzunluğu 36 cm olmalıdır. -Çift hareketli ağız yapısında olmalıdır. -Önerilen LUER konnektör ile uyumlu olmalıdır. 1 Adet Forseps -Distalde kanca tip olmalıdır. -Dönebilir özellikte olmalıdır. -Unipolar koagülasyona uygun olmalıdır. -Tek çene hareketli olmalıdır. -Plastik elcek ve iç aksam olarak iki ayrı parçadan oluşmalıdır. -Çalışma uzunluğu 36 cm ve çapı 3,5mm olmalıdır.

9 * 1 Adet Grasping forceps -Çapı 3.0 mm olmalıdır. -Çalışma uzunluğu 36 cm olmalıdır. -Dönebilir olmalıdır. -Tek hareketli ağız yapısında olmalıdır. 1 Adet Bıçak, 3.5 mm - 3,5 mm çapında olmalıdır cm çalışma uzunluğunda olmalıdır. Aşağıdaki aksesuarlardan oluşmaktadır: 1 Adet Kabza 1 Adet Kılıf 1 Adet Bıçak iç akşamı 1 Adet Plastik Kap - Sterilizasyon ve depolama için kullanıma uygun olmalıdır. - Tırtıklı ve şeffaf kapaklı olmalıdır. - İki açılı rijid teleskoplar için iç akşamı olmalıdır. - Dış ölçüleri (en x derinlik x yükseklik) 520 mm x 250 mm x 84 mm olmalıdır. 1 Adet Plastik Sterilizasyon Kabı 1.Teklif edilen enstrümanların sterilizasyon ve depolanması amacı ile kullanılmalıdır. 2.Çift katlı olmalıdır 3.Dış Boyutları en fazla (w x d x h): 545 x 260 x 115 mm olmalıdır. 4.Steam, gaz ve hidrojen peroksit sterilizasyona uygun olmalıdır. 3.IN TRAKRANİYEL CERRAHİ SET 1 Adet Teleskop - 6 olmalıdır. - Dış çapı 3,6mm olmalı. - l,6mm enstrüman kanalına sahip olmalıdır. - 0,8 mm çapında iki adet emme ve irrigasyon kanalına sahip olmalıdır. - Fiberoptik ışık transmisyonuna sahip olmalı ve otoklavlanabilmelidir. 1 Adet Operasyon Kılıfı - Dış çapı 4,5mm olmalıdır.

10 -Teklif edilen teleskop ile uyumlu olmalıdır. - Çalışma uzunluğu 13 cm olmalıdır. 1 Adet Obtüratör -Teklif edilen çalışma kılıfı ile uyumlu olmalıdır. 1 Adet Optikal Obtüratör - Teklif edilen çalışma kılıfı ile uyumlu olmalıdır. 1 Adet Teleskop 0, 2mm 0, 26cm Teleskop 0, 2mm, 26cm olmalıdır, fiber optik ışık transmisyonu olmalıdır. Otoklavlanabılmelıdır. 1 Adet Makas -1.3 mm olmalıdır. - tek çene hareketli olmalıdır. - çalışma uzunluğu 30 cm olmalıdır. 1 Adet Biyopsi Forsepsi -1,3 mm olmalıdır. - çalışma uzunluğu 30 cm olmalıdır. - çift çene hareketli olmalıdır. 1 Adet Kavrama Forsepsi -1,3 mm olmalıdır. - çalışma uzunluğu 30 cm olmalıdır. - çift çene hareketli olmalıdır. 1 Adet Bipolar Koagülasyon Elektrodu -1.3 mm olmalıdır. - çalışma uzunluğu 30 cm olmalıdır. -semi-rijit olmalıdır. 1 Adet Ventrikulostomi Forsepsi 1.0 mm çapında, fleksibil ve 30 cm çalışma uzunluğunda olmalıdır. 1 Adet Teleskop 6 - Açılı vizörü olmalıdır. - 6 derece olmalıdır.

11 - Dış çapı 6,lmm ve uzunluğu 18 cm olmalıdır. - Çalışma kanalı ve irrigasyon/aspirasyon için ayrı kanalları olmalıdır. Çalışma kanalı çapı 2,9mm ve irrigasyon aspirasyon kanallarının çapı l,6mm olmalıdır. - İrrigasyon ve aspirasyon kanallarından en az birisi 1mm lik flexible enstrümanlar kullanmaya uygun olmalıdır. - Fiberoptik ışık transmisyonu olmalı ve renk koduna sahip olmalıdır. - Otoklavlanabilir olmalıdır. 1 Adet Operasyon Kılıfı Teklif edilen teleskop ile uyumlu olmalıdır. - Dereceli olmalıdır. - Çalışma uzunluğu 14 cm olamlıdır. - Dış çapı max. 6;8mm olmalıdır. - Kılıf üzerindeki bir vida aracılığı ile dönebilir özellikte olmalıdır. 1 Adet Obtüratör Teklif edilen operasyon kılıfı ile uyumlu olmalıdır. 1 Adet Optikal Obtüratör Teklif edilen operasyon kılıfı ile uyumlu olmalıdır. 1 Adet Teleskop Açılı vizörü olmalıdır derece olmalıdır. - Dış çapı 6,lmm ve uzunluğu 18 cm olmalıdır. - Çalışma kanalı ve irrigasyon/aspirasyon için ayrı kanalları olmalıdır. Çalışma kanalı çapı 2,9mm ve irrigasyon aspirasyon kanallarının çapı l,6mm olmalıdır. - İrrigasyon ve aspirasyon kanallarından en az birisi 1mm lik flexible enstrümanlar kullanmaya uygun olmalıdır. - Fiberoptik ışık transmisyonu olmalı ve renk koduna sahip olmalıdır. - Otoklavlanabilir olmalıdır. 1 Adet Operasyon Kılıfı Teklif edilen 30 derece teleskop ile uyumlu olmalıdır. - Dereceli olmalıdır. - Çalışma uzunluğu 14 cm olamlıdır. - Dış çapı max. 6,8mm olmalıdır.

12 - Kılıf üzerindeki bir vida aracılığı ile dönebilir özellikte olmalıdır. 1 Adet Bipolar Forseps --2,4mm çapında olmalıdır. - -Uzunluğu 30 cm olmalıdır. --Aşağıdaki parçalardan oluşmalıdır: - Elcek - Dış kılıf - İç aksam -Forseps iç akşamı tek kullanımlık olmalı ve 5lik paketlerde verilmelidir. 1 adet Makas - Nokta uçlu olmalıdır. - Tek çene hareketli olmalıdır. - Çapı 2mm olmalıdır. - Çalışma uzunluğu 30 cm olmalıdır derece dönebilir özellikte olmalıdır. 1 Adet Biopsi Forsepsi - Çift çene hareketli olmalıdır. - Çapı 2mm olmalıdır. - Çalışma uzunluğu 30 cm olmaldır derece dönebilir olmalıdır 1 Adet Forseps - Ventrikülostomi amaçlı kullanıma uygun olmalıdır. - Çapı 2mm olmalıdır. - Çalışma uzunluğu 30 cm olmalıdır drece dönebilir özellikte olmalıdır. 1 Adet Yakalama Forsepsi - Çift çene hareketli olmalıdır. - Çapı en az 2mm olmalıdır. - Çalışma uzunluğu 30cm olmalıdır derece dönebilir olmalıdır. \

13 1 Adet Makas -Sivri uçlu ve tek çene hareketli olmalıdır mm çapında ve 30 cm uzunluğunda olmalıdır. 1 Adet Biyopsi Forsepsi -Çift çene hareketli, flexible olmalıdır mm çapında ve 30 cm uzunluğunda olmalıdır. 1 Adet adaptör Teklif edilen adaptör, otoklavlanabilir,teleskopların steril koşullarda değişimine olanak sağlayacak özellikte olmalıdır. 1 Adet Koagulasyon Elektrodu, - Bipolar ve 5 Fr. lik olmalıdır. 1 Adet Bipolar Yüksek Frekans Kablosu, Bipolar enstrümanlar için ve uzunluğu 300 cm olmalıdır. 1 Adet Plastik Sterilizasyon Kabı 1.Teklif edilen enstrümanların sterilizasyon ve depolanması amacı ile kullanılmalıdır. 2.Çift katlı olmalıdır. 3.Dış Boyutları en fazla (w x d x h): 545 x 260 x 115 mm olmalıdır. 4.Steam, gaz ve hidrojen peroksit sterilizasyona uygun olmalıdır. 1 Adet Plastik Sterilizasyon Konteynırı 446 x 90 x 45 mm ölçülerinde olmalıdır. 1 Adet Plastik Kap - Sterilizasyon ve depolama için kullanıma uygun olmalıdır. - Tırtıklı ve şeffaf kapaklı olmalıdır. - İki açılı rijid teleskoplar için iç akşamı olmalıdır. - Dış ölçüleri (en x derinlik x yükseklik) 520 mm x 250 mm x 84 mm olmalıdır. 4. MİKRO DİSKEKTOMİ SETİ 1 Adet Ponksiyon İğnesi Uzun, çapı 1.7 mm. ve çalışma uzunluğu 18 cm. olmalıdır. 1 Adet Kılavuz Teli 1.2 mm. ve uzunluğu 310 mm olmalıdır. 10'lu paketlerde verilmelidir.

14 1 Adet Dilatasyon Kılıfı -dış çapı 5.2 mm İç çapı 5.1 mm dereceli olmalıdır, -uzunluğu 23 cm olmalıdır. 1 Adet Dilatasyon Kılıfı, -dış çapı 8.9 mm olmalıdır. -İç çapı 5.3 mm, dereceli, uzunluğu 21 cm olmalıdır. -10 mm trokar ile birlikte kullanılmak üzere olmalıdır. 1 Adet Dilatasyon Kılıfı -dış çapı 12.7 mm olmalıdır İç çapı 9.7 mm, dereceli, uzunluğu 19 cm olmalıdır 1 Adet Dilatasyon Kılıfı -dış çapı 14.9 mm olmalıdır - İç çapı 12.9 mm, dereceli, uzunluğu 17 cm olmalıdır 1 Adet Dilatasyon Kılıfı -dış çapı 16.9 mm olmalıdır. -İç çapı 15.1 mm, dereceli, uzunluğu 15 cm olmalıdır. -19 mm trokar ile birlikte kullanılmak üzere olmalıdır 1 Adet Dilatasyon Kılıfı -dış çapı 18.9 mm olmalıdır. İç çapı 17.1 mm, dereceli, uzunluğu 14 cm olmalıdır 1 Adet Dilatasyon Kılıfı -dış çapı 20.9 mm olmalıdır. - İç çapı 19 mm, dereceli, uzunluğu 13 cm olmalıdır. 23 mm trokar ile birlikte kullanılmak üzere olmalıdır. 1 Adet Teleskop 25, 4 mm, 6 cm 25 ileri Eğik Teleskop, 90 oküler açısı olmalıdır çap 4 mm, uzunluk 6 cm olmalıdır. otoklavlanabilir, bütünleşik fiber optik ışık iletimi olmalıdır. 4 cm trokarlarla kullanıma uygun ve renk kodlu olmalıdır. 1 adet Teleskop 25, 4 mm, 9 cm İleri-eğik 25 derece olmalıdır.

15 90 derece açılı oküler olmalıdır. Çap 4 mm, uzunluk 9 cm olmalıdır. Otoklavlanabilir özellikte olmalıdır, bütünleşik fiber optik ışık iletimi olmalıdır. 7 cm uzunluğundaki trokarlar ile uyumlu olmalıdır. 1 adet Teleskop 25, 4 mm, 11 cm -İleri-eğik 25 derece olmalıdır. -90 derece açılı oküler olmalıdır. -çap 4 mm, uzunluk 11 cm olmalıdır. -Otoklavlanabilir özellikte olmalıdır. -bütünleşik fiber optik ışık iletimi olmalıdır. -10 cm uzunluğunda trokarlar ile uyumlu olmalıdır. 1 adet Trocar Ataçman çap 15 mm 15 mm çapında trokarlarla kullanıma uygun olmalıdır. 1 Adet Teleskop Tutucu çap 15 mm, 15 mm çapında trokar ataçmanlarıyla kullanıma uygun olmalıdır. 1 adet Trocar Ataçman çap 19 mm, 19 mm çapında trokarlarla kullanıma uygun olmalıdır 1 Adet Teleskop Tutucu çap 19 mm, 19 mm çapında trokar ataçmanlarıyla kullanıma uygun olmalıdır. 1 Adet Trocar Ataçmanı çap 23 mm, 23 mm çapında trokarlarla kullanıma uygun olmalıdır 1 Adet Teleskop Tutucu Çap 23 mm, 23 mm çapında trokar ataçmanlarıyla kullanıma uygun olmalıdır. 1 Adet Trokar (çalışma kanülü) Çap 15 mm, çalışma uzunluğu 89 mm olmalıdır, birlikte kullanıma uygun olduğu ekipmanlar; -15 mm çaplı trokar ataçmanı -15 mm çaplı teleskop tutucusu -25 ileri eğik açılı 4mm çapında 11 cm çalışma uzunluğunda teleskop \

16 la d e t Trokar (çalışma kanülü) Çap 15 mm, çalışma uzunluğu 69 mm, olmalıdır, birlikte kullanıma uygun olduğu ekipmanlar; 15 mm çaplı trokar ataçmanı, 15 mm çaplı teleskop tutucusu 25 ileri eğik açılı 4mm çapında 9 cm çalışma uzunluğunda teleskop 1 adet Trokar (çalışma kanülü) Çap 15 mm, çalışma uzunluğu 39 mm olmalıdır, birlikte kullanıma uygun olduğu ekipmanlar; 15 mm çaplı trokar ataçmanı, 15 mm çaplı teleskop tutucusu 25 ileri eğik açılı 4mm çapında 6 cm çalışma uzunluğunda teleskop 1 adet Trokar (çalışma kanülü) Çap 19 mm, çalışma uzunluğu 91 mm olmalıdır, birlikte kullanıma uygun olduğu ekipmanlar; 19 mm çaplı trokar ataçmanı, 19 mm çaplı teleskop tutucusu 25 ileri eğik açılı 4mm çapında 11 cm çalışma uzunluğunda teleskop 1 adet Trokar (çalışma kanülü) Çap 19 mm, çalışma uzunluğu 71 mm olmalıdır, birlikte kullanıma uygun olduğu ekipmanlar: 19 mm çaplı trokar ataçmanı, 19 mm çaplı teleskop tutucusu 25 ileri eğik açılı 4mm çapında 9 cm çalışma uzunluğunda teleskop 1 adet Trokar (çalışma kanülü) Çap 19 mm, çalışma uzunluğu 40 mm olmalıdır, birlikte kullanıma uygun olduğu ekipmanlar; 19 mm çaplı trokar ataçmanı, 19 mm çaplı teleskop tutucusu 25 ileri eğik açılı 4mm çapında 6 cm çalışma uzunluğunda teleskop

17 1 adet Trokar (çalışma kanülü) Çap 23 mm, çalışma uzunluğu 94 mm olmalıdır, birlikte kullanıma uygun olduğu ekipmanlar; 23 mm çaplı trokar ataçmanı 23 mm çaplı teleskop tutucusu 25 ileri eğik açılı 4mm çapında 11 cm çalışma uzunluğunda teleskop 1 adet Trokar (çalışma kanülü) Çap 23 mm, çalışma uzunluğu 73 mm olmalıdır., birlikte kullanıma uygun olduğu ekipmanlar; 3 mm çaplı trokar ataçmanı, 23 mm çaplı teleskop tutucusu 25 ileri eğik açılı 4mm çapında 9 cm çalışma uzunluğunda teleskop 1 Adet Trokar (çalışma kanülü) Çap 23 mm, çalışma uzunluğu 43 mm olmalıdır, birlikte kullanıma uygun olduğu ekipmanlar; 23 mm çaplı trokar ataçmanı, 23 mm çaplı teleskop tutucusu 25 ileri eğik açılı 4mm çapında 6 cm çalışma uzunluğunda teleskop 1 Adet Kerisson Kemik yiyici 40 punch - Uçu yukarı bakacak şekilde olmalıdır. - Çapı 4 mm olmalıdır. - Uzunluğu 24 cm olmalıdır. 1 Adet Punch 40 açılı, yukarı görüşlü, 2 mm çapında ve 24 cm çalışma uzunluğunda olmalıdır 1 Adet Emme Tüpü Emme Tüpü, 2,5 mm çapında olmalıdır. 15 cm uzunluğunda olmalıdır. Parmak kontrollü olmalıdır. Açılı olmalıdır. 1 Adet Emme Tüpü Emme Tüpü, distal ucunda sinir retraktörü olmalıdır. A

18 Parmak kontrollü olmalıdır. Çapı 2.7 mm, çalışma uzunluğu 15 cm olmalıdır. 1 Adet Koagülasyon Forsepsi Bipolar olmalıdır. Bayonet şekilli ve uzunluğu 23 cm olmalıdır. Ucu 1.2 mm kalınlığında olmalıdır. 1 Adet Sinir Retraktörü 30 açılı olmalıdır. Distal genişliği 5 mm olmalıdır. Çalışma uzunluğu 17 cm olmalıdır. 1 Adet Elevatör Keskin, hafif eğri spatula şekilli, distal uç 15 açılı, boy 2 mm ve uzunluğu cm arasında olmalıdır. 1 Adet Palpasyon Kancası Düz olmalıdır. Ucu yuvarlak olmalıdır. Çalışma uzunluğu 20 cm olmalıdır. 1 Adet Kaşık Forseps Kaşık Forseps, oval, ağır, kaşık ölçüleri 3x10 mm tek çene hareketli çalışma uzunluğu 20 cm olmalıdır 1 Adet Spoon Forseps 1. Forseps üst kısmından parçalanabilir olmalıdır ve oklarla belirtilmelidir derece açılı olmalıdır. 3. Güçlü kuvvetli olmalıdır. 4. Oval şekilli olmalıdır. 5. Size 3 x lomm olmalıdır. 6. Tek çene hareketli olmalıdır. 7. Dişli olmalıdır. 8. Uzunluğu 20 cm olmalıdır. 1 Adet Kanca şekilli makas -çapı 2.7 mm olmalıdır. - çalışma uzunluğu 25 cm olmalıdır. -Tek çenesi hareket özelliğinde olmalıd

19 1 Adet Uzatma Aparatı 50 cm olmalıdır. Mafsallı kolun yükseklik ayarlarının yapılabilmesi için yandan kelepçeli olmalıdır. Verilecek olan mafsallı kol ile birlikte kullanıma uygun olmalıdır. 1 Adet Tutma Çenesi Metal olmalıdır. 16,5 ile 23mm arasında tutma mesafesi olmalıdır. Kolay gevşetilebilir kilit mekanizmasına sahip olmalıdır. Verilecek teleskopla tam uyumlu olarak kullanılabilmelidir. 1 Adet Tutucu Sistem Teklif edilen L şekilli Tutucu aşağıdaki özelliklere sahip olmalıdır. - Ayarlanabilir özellikte olmalıdır - Dış çapı mm arasında olan çeşitli boy ve ebatlardaki teleskopların ve kılıfların operasyon masasına sabitlenmesinde kullanılabilir özellikte olmalıdır. - L şekilli eklem kol, radyal ayarlama kıskacı ve tutucudan oluşmalıdır 1 Adet Punch Aşağı bakan 40 derece düz açılı, 2 mm çapında ve 17 cm uzunluğundadır 1 Adet Punch -boy 2 mm, çalışma uzunluğu 17 cm olmalıdır 1 Adet Sinir Retraktörü -Çalışma uzunluğu 20 cm olmalıdır 1 Adet Sinir Kancası 5 mm çapında ve 15 cm çalışma uzunluğundadır. 1 Adet Sinir Kancası - Distal uzunluğu 3 mm olmalıdır. - Çalışma uzunluğu 15 cm olmalıdır. - Çeçme -şekilli özelliğinde olmalıdır. 1 Adet MORTINI Disektör -Yukarı eğimli olmalıdır. -çapı 3 mm olmalıdır. Uzunluğu 16 cm olmalıdır. -Elçeği silindirik şeklinde olmalıdır. -Bayonet şeklinde olmalıdır. 1 Adet Palpasyon Kancası -Bayonet şekilli olmalıdır

20 -Uç kısmı 90 açılı, topuz uçlu olmalıdır 1 Adet Bistüri Sapı Bayonet şekilli olmalıdır. Çalışma uzunluğu 15 cm olmalıdır. 1 Adet Nucleos-Kesme Forsepsi -Tek çene hareketli, çalışma uzunluğu 20 cm, çapı 3.5 mm olmalıdır. 1 Adet Bipolar Koagülsyon Forsepsi - Çapı 3.4 mm olmalıdır. - Uzunluğu 20 cm olmalıdır mm çapındaki trocarla uyumlu olmalıdır. - İç ve dış tüplerden oluşmalıdır. - İç forceps aksanından oluşmalıdır. - Yuvarlak elçekten oluşmalıdır. 2 Adet Plastik Saklama Kabı Teklif edilen enstrümanların sterilizasyon ve depolanması amacı ile kullanılmalıdır, gaza ve plazma sterilizasyona uygun yapıda olmalıdır -Çalışma uzunluğu max 20 cm olan enstrümanları muhafaza edilmesine uygun olmalıdır -Ölçüleri 321 x 90 x 45 mm olmalıdır 2 Adet Plastik Sterilizasyon Kabı 1.Teklif edilen enstrümanların sterilizasyon ve depolanması amacı ile kullanılmalıdır. 2.Çift katlı olmalıdır 3.Dış Boyutları en fazla (w x d x h): 545 x 260 x 115 mm olmalıdır. 4.Steam, gaz ve hidrojen peroksit sterilizasyona uygun olmalıdır. 1 Adet Sterlizasyon Kabı Delikli ve iç boyutları : 520 x 246 x 120 mm olmalı. İçeriği: * 1 adet Mavi Renkli Alt Bölüm * 1 adet Kapak * 1 adet Ayrılabilir Taban, silikon ve mavi \

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu teknik şartname, KSÜ Araştırma Uygulama Hastanesi tarafından

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu teknik şartname, KSÜ Araştırma Uygulama Hastanesi tarafından

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu teknik şartname, KSÜ Araştırma Uygulama Hastanesi tarafından

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu teknik şartname, KSÜ Araştırma Uygulama Hastanesi tarafından

Detaylı

REUSABLE LAPAROSKOPİK EL ALETLERİ SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

REUSABLE LAPAROSKOPİK EL ALETLERİ SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ REUSABLE LAPAROSKOPİK EL ALETLERİ SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ Veress iğnesi 2mm çapında ve 120mm uzunluğunda, kolay temizlenebilmesi için iki parçaya ayrılabilir yapıda ve musluklu olmalıdır.iğne güvenli girişli

Detaylı

HOUSE KULAK CERRAHİ ALET SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1- Bu set kulak ameliyatları için komple bir set olmalıdır. 2- Set içeriği aşağıdaki gibi olmalıdır. MCO 6B Hook (90 derece, 0.7mm, tüm uzunluğu 165mm) MCO

Detaylı

KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu teknik şartname, KSÜ Araştırma Uygulama Hastanesi tarafından satın

Detaylı

Önceden şekillendirilmiş

Önceden şekillendirilmiş 16 Önceden şekillendirilmiş Trakeostomi tüpleri Önceden şekillendirilmiş Trakeostomi tüpleri TracheoFix ısıya duyarlı PVC den yapılan trakeostomi tüpü TracheoFix tüpü yoğun tedavi, KBB ve uzun vadeli bakımda

Detaylı

Alet Cinsi 1 adet Aspirasyon Ucu 2.5mm çapında toplam uzunluğu 300mm,çalışan uzunluğu 210mm

Alet Cinsi 1 adet Aspirasyon Ucu 2.5mm çapında toplam uzunluğu 300mm,çalışan uzunluğu 210mm BOUCHAYER LARYNGEAL CERRAHİ SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1-Bouchayer Laryngeal Cerrahi Alet seti içinde 26 Parça cerrahi alet olmalıdır. (forseps, bıçak, retraktor ve injeksiyon aletlerinden oluşan) Bu aletlerin

Detaylı

AĞIZ AÇACAĞI TEKNİK ŞARTNAMESİ

AĞIZ AÇACAĞI TEKNİK ŞARTNAMESİ AĞIZ AÇACAĞI TEKNİK ŞARTNAMESİ - Orijinal ambalajında olmalıdır. - Kuru hava, otoklav ve kimyasal solüsyon sterilizasyonuna dayanıklı olmalıdır. Aşınmamalı ve paslanmamalıdır. - Aletin üzerinde katalog

Detaylı

MicroFrance BOUCHAYER LARYNGEAL INSTRUMENTS. Versatility for laryngeal surgery

MicroFrance BOUCHAYER LARYNGEAL INSTRUMENTS. Versatility for laryngeal surgery MicroFrance BOUCHAYER LARYNGEAL INSTRUMENTS Versatility for laryngeal surgery MCL68 MCL69 MCL31 Accuracy and versatility Developed in conjunction with Marc Bouchayer, MD MCL29 MCL30 MCL16 MCL17 The Bouchayer

Detaylı

DOKU PERFÜZYON KONTROL SİSTEMİ UYUMLU MODÜLER GÖRÜNTÜLEME PLATFORMU TEKNİK

DOKU PERFÜZYON KONTROL SİSTEMİ UYUMLU MODÜLER GÖRÜNTÜLEME PLATFORMU TEKNİK DOKU PERFÜZYON KONTROL SİSTEMİ UYUMLU MODÜLER GÖRÜNTÜLEME PLATFORMU TEKNİK ŞARTNAM ESİ 1. Doku perfüzyon kontrol sistemi; preop ya da operasyon sırasında dokulara Indocyanine Green (ICG) floresan kontrast

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 23/03/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20162127 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 29/03/2016 TARİHİ,

Detaylı

GRASPERLI POLİPEKTOMİ SNARE TEKNİK ŞARTNAMESİ

GRASPERLI POLİPEKTOMİ SNARE TEKNİK ŞARTNAMESİ ) GRASPERLI POLİPEKTOMİ SNARE TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Toplam uzunluğu en az 230cm olmalıdır. 2. Kılıf çapı en fazla 3.lmm olmalıdır. 3. Çift lümen yapisina sahip olmalidir. 4. Bir lümeninden snare diğer lümeninden

Detaylı

DUODENOSKOP. uç KEPi ŞARTNAMESi. l.olmypus TJF-240 serisine uyumlu olmalıdır.

DUODENOSKOP. uç KEPi ŞARTNAMESi. l.olmypus TJF-240 serisine uyumlu olmalıdır. \6 DUODENOSKOP uç KEPi ŞARTNAMESi l.olmypus TJF-240 serisine uyumlu olmalıdır., SENSTAKEN BLAKEMORE TÜPÜ L.En az üç lümenli olmalıdır. 2 Özefagus balonu basınç ölçümlerine uygun olmalıdır. 3.Tekli disposable

Detaylı

Torakoskopi. Thoracoscopy

Torakoskopi. Thoracoscopy Torakoskopi Thoracoscopy İçindekiler - Torakoskopi Table of contents - Thoracoscopy Sayfa Page Sabit ve Esnek Trokar Kılıfları 3 Rigid and flexible Trocar Sleeves Kanca Uçlu Elektrotlar,Vakum-Sulama Boruları

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 06/12/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20186726 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 11/12/2018 TARİHİ,

Detaylı

KESME, EĞELEME, DELME KESME EĞELEME DELME

KESME, EĞELEME, DELME KESME EĞELEME DELME KESME, EĞELEME, DELME KESME EĞELEME DELME Ergonomik tasarlanan yüksek kaliteli işlemler: Ürün gamı oldukça büyüktür ve size evde, bahçede ya da atölyede çalışmanıza yardım olacaktır. 142 9100 MAKET BIÇAĞI

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 22/03/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20171976 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 29/03/2017 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 18/09/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 201794 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 21/09/2017 TARİHİ,

Detaylı

LARİNGOSKOP SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

LARİNGOSKOP SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUM U Viranşehir İlçe Devlet Hastanesi İhale Kodu : 00419 SAYI : KONU: T e k lif M ektubu P İY A SA A R A Ş T IR M A T E K L İF M E K T U B U H astanem

Detaylı

Enjektörler, İğneler Ve Kanüller

Enjektörler, İğneler Ve Kanüller BÖLÜM 1 ler, İğneler Ve Kanüller MVM Medikal Veteriner Malzemeleri l BÖLÜM 1 SAYFA 5 SET INJECT Tek Kullanımlık ler Steril tekli ambalaj içerisinde bulunmaktadır. 2 Parçalı 2 cc Yeşil 16 (kısa uç) 5 cc

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ KOLPOSKOP CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ KOLPOSKOP CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ KOLPOSKOP CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu teknik şartname, KSÜ Araştırma Uygulama Hastanesi tarafından satın alınacak

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 0/06/015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 015357 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 05/06/015 TARİHİ, SAAT

Detaylı

2.0 KERL KERL. Tutucu olarak kullanım. Sabitleme noktası olarak kullanım. Sayfa Sayfa 46

2.0 KERL KERL. Tutucu olarak kullanım. Sabitleme noktası olarak kullanım. Sayfa Sayfa 46 2.0 Sabitleme noktası olarak kullanım Sayfa 44-45 Tutucu olarak kullanım Sayfa 46 40 Sistemlerde kullanılan sabitlemeler Vidalı sabitleme noktası olarak kullanım Özel uygulamalar Sayfa 47 Sayfa 48-51 41

Detaylı

Nazal ve Sinüs Aletleri MicroFrance Vaughan Emme Sinüs Aletleri

Nazal ve Sinüs Aletleri MicroFrance Vaughan Emme Sinüs Aletleri MicroFrance Vaughan Emme Sinüs Aletleri Bu benzersiz araçlar sfenoid sinüs ve frontal reses olarak sinüslerin en zorlu alanlarda optimum görünürlük sağlamak için cerrahi bölgedeki kanın boşaltılması için

Detaylı

T.C. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makina Mühendisliği Bölümü

T.C. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makina Mühendisliği Bölümü 1 Allen anahtar seti 1 Metrik, 10'lu 09.07.09 Döner Sermaye 2 Allen anahtar seti 1 İnç-SAE, 10'lu 09.07.09 Döner Sermaye 3 Ayarlı pense 1 Üniversal 09.07.09 Döner Sermaye 4 Bazik elektrod 6 2,5x350 mm

Detaylı

TAKIM TuTuCuLAR TAKIM TuTuCuLAR

TAKIM TuTuCuLAR TAKIM TuTuCuLAR takım t u t u c u lar Ayarlanabilir kılavuz kolları ve, üst başlığı altında toplanmıştır. Kılavuz kolları ile el kılavuzları kullanılabilmektedir. Kılavuzun dörtgen şaftı kılavuz kolunun ayarlanabilir

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME PERKÜTAN NEFROSTOMİ SETİ KOLİBRİ

TEKNİK ŞARTNAME PERKÜTAN NEFROSTOMİ SETİ KOLİBRİ EVOLUTION PERKÜTAN NEFROSTOMİ DRENAJ SETİ (RMA2XX) 1 adet 18G kalınlığında, 20cm uzunluğunda ponksiyon iğnesi 1 adet 22 G kalınlığında, 20cm uzunluğunda chiba iğnesi opak madde enjeksiyonu için 1 adet

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Uygulama ve Araştırma Hastanesi

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Uygulama ve Araştırma Hastanesi TEKLİFLERDE MARKA VE UBB KODU BELİRTİLMELİDİ Bu Teknik Şartname ile birlikte aşağıdaki malzeme(ler) alınacaktır. 23002000 OYNAR BASLIKLI LINEER STAPLER (30- MM) 23004000 DAIRESEL STAPLER 21 23008000 PURSE

Detaylı

VİTREORETİNAL CERRAHİDE YENİ UFUKLAR... Aksesuar

VİTREORETİNAL CERRAHİDE YENİ UFUKLAR... Aksesuar VİTREORETİNAL CERRAHİDE YENİ UFUKLAR... Aksesuar ARKA VİTREKTOMİ ve FAKO En Güvenilir, En Teknolojik, En Kullanışlı R-EVOLUTION CR ile Vitreoretinal Cerrahide Yeni Ufuklar Çift Pompa Sistemi (Venturi &

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 04/06/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20183209 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 08/06/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 22/03/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20171977 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 31/03/2017 TARİHİ,

Detaylı

BİKARBONATLI HEMODİYALİZ SOLÜSYON TAKıMı (BİKARBONAT A,VE BİKARBONAT B) TEKNİK ŞARTNAMESİ. BİKARBONATLI DİYALİZ SOLÜSYONLARı TEKNİK ÖZELLİKLERİ

BİKARBONATLI HEMODİYALİZ SOLÜSYON TAKıMı (BİKARBONAT A,VE BİKARBONAT B) TEKNİK ŞARTNAMESİ. BİKARBONATLI DİYALİZ SOLÜSYONLARı TEKNİK ÖZELLİKLERİ BİKARBONATLI HEMODİYALİZ SOLÜSYON TAKıMı (BİKARBONAT A,VE BİKARBONAT B) TEKNİK ŞARTNAMESİ Bir takım Bikarbonatlı Hemodiyaliz Solüsyon Takımı: Bikarbonat A:6- io litrelik Asidik bikarbonat solüsyonu ve

Detaylı

NT 27/1. Güçlü ıslak-kuru elektrik süpürgesi pek çok kullanışlı aksesuarları standart olarak ürün paketinde. Yüzer kartuş filtre.

NT 27/1. Güçlü ıslak-kuru elektrik süpürgesi pek çok kullanışlı aksesuarları standart olarak ürün paketinde. Yüzer kartuş filtre. Güçlü ıslak-kuru elektrik süpürgesi pek çok kullanışlı aksesuarları standart olarak ürün paketinde bulundurur. 1 Yüzer kartuş filtre 3 Dayanıklı tampon Geniş kartuş filtre sürekli vakum gücü sağlar. Taşma

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 31/01/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2019641 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 05/02/2019 TARİHİ,

Detaylı

TOPLANTIYA KATILAN ÜYELER: Başkan: Mahmut GÜRSES Üyeler: Ali Kemal AKKOÇ, Erkan DEMİRTAŞ, Ahmet ÖZBAKIR, Mehmet Zeki ADLI, Hamdi GÜLEÇ, Mehmet AKSOY

TOPLANTIYA KATILAN ÜYELER: Başkan: Mahmut GÜRSES Üyeler: Ali Kemal AKKOÇ, Erkan DEMİRTAŞ, Ahmet ÖZBAKIR, Mehmet Zeki ADLI, Hamdi GÜLEÇ, Mehmet AKSOY TOPLANTIYA KATILAN ÜYELER: Başkan: Mahmut GÜRSES Üyeler: Ali Kemal AKKOÇ, Erkan DEMİRTAŞ, Ahmet ÖZBAKIR, Mehmet Zeki ADLI, Hamdi GÜLEÇ, Mehmet AKSOY BAŞVURU SAHİBİ: Endoskopi Ticaret Ltd. Şti., Perpa Ticaret

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MLC500T14-900H/A Güvenlik ışık perdesi verici

İçerik. Ürün no.: MLC500T14-900H/A Güvenlik ışık perdesi verici Ürün no.: 68016109 MLC500T14-900H/A Güvenlik ışık perdesi verici Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun alıcı Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Kumanda ve gösterge Aksesuarlar

Detaylı

Mobil Güç Kalitesi Analizörleri İçin Aksesuarlar PQ-Box 100 & 150 & 200

Mobil Güç Kalitesi Analizörleri İçin Aksesuarlar PQ-Box 100 & 150 & 200 Mobil Güç Kalitesi Analizörleri İçin PQ-Box 100 & 150 & 200 12-2015 PQ-Box 100 & 150 & 200 Sayfa 1 Rogowski bobin seti (4 adet) Akım aralığı: 1A 3000A RMS; Ölçüm hatası: 1% Boyut: 61 cm ( 24 ) Çap = 194mm;

Detaylı

AMBU SETLERİ... 4 BİSTÜRİ UCU YOLLU MUSLUK... 5 CİLT STAPLERİ VE SÖKÜCÜ... 6 TEK KULLANIMLIK SPO2 PROBU... 6 MASKELER... 7

AMBU SETLERİ... 4 BİSTÜRİ UCU YOLLU MUSLUK... 5 CİLT STAPLERİ VE SÖKÜCÜ... 6 TEK KULLANIMLIK SPO2 PROBU... 6 MASKELER... 7 1 2 İçerik AMBU SETLERİ... 4 BİSTÜRİ UCU... 5 3 YOLLU MUSLUK... 5 CİLT STAPLERİ VE SÖKÜCÜ... 6 TEK KULLANIMLIK SPO2 PROBU... 6 MASKELER... 7 ELEKTROKOTER PLAĞI... 8 İNFÜZYON SETİ... 8 3 Ambu Setleri AMBUSET-D

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 13/04/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20182194 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 18/04/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 23/01/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2018384 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 26/01/2018 TARİHİ,

Detaylı

NT 27/1. Güçlü ıslak-kuru elektrik süpürgesi pek çok kullanışlı aksesuarları standart olarak ürün paketinde. Yüzer kartuş filtre.

NT 27/1. Güçlü ıslak-kuru elektrik süpürgesi pek çok kullanışlı aksesuarları standart olarak ürün paketinde. Yüzer kartuş filtre. Güçlü ıslak-kuru elektrik süpürgesi pek çok kullanışlı aksesuarları standart olarak ürün paketinde bulundurur. 1 Yüzer kartuş filtre 3 Dayanıklı tampon Geniş kartuş filtre sürekli vakum gücü sağlar. Taşma

Detaylı

AKSESUARLAR BAZA AKSESUARLARI. Materyal. Gerekli : Montajında M12 x 30 vida ve pul gereklidir. Sf **

AKSESUARLAR BAZA AKSESUARLARI. Materyal. Gerekli : Montajında M12 x 30 vida ve pul gereklidir. Sf ** BAZA AKSESUARLARI SABİT BAZA : 3,00 mm Galvaniz sac + RAL 7012 boya : Baza genişlik : 2 adet baza ve bağlantı parçaları. Baza derinlik : 2 adet baza ve bağlantı parçaları. Gerekli : Montajında M12 x 30

Detaylı

İçerik. Ürün no.: SLS518I-K48-M12 Güvenlik tek ışın fotoelektrik sensör verici

İçerik. Ürün no.: SLS518I-K48-M12 Güvenlik tek ışın fotoelektrik sensör verici Ürün no.: 50134012 SLS518I-K48-M12 Güvenlik tek ışın fotoelektrik sensör verici Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun alıcı Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Kumanda ve gösterge

Detaylı

Hijyenik dizayn. Küçük ve kompakt panolar HD. Terminal kutuları HD Kompakt panolar HD Aksesuarlar...172

Hijyenik dizayn. Küçük ve kompakt panolar HD. Terminal kutuları HD Kompakt panolar HD Aksesuarlar...172 Küçük ve kompakt panolar HD Terminal kutuları HD...170 Kompakt panolar HD...171...172 Rittal Katalog 34/Endüstriyel panolar 169 HD aksesuarları Sayfa 172 Sistem aksesuarları Sayfa 507 KL paslanmaz çelik

Detaylı

UÜ-SK BÜTÇE PLAN SATINALMA TEKNİK ŞARTNAME ÖRNEĞİ

UÜ-SK BÜTÇE PLAN SATINALMA TEKNİK ŞARTNAME ÖRNEĞİ FR-YLY-04 İlk Yay.Tarihi : 27 Ekim 28 1 / 405 Malzeme Kodu : JENS424 ABSORBAN STICK SATINALMA BİLGİSİ (ŞARTNAME) (*) 38889 GÖZ HASTALIKLARI AD. Düzenleme Tarihi : 11/07/2014 1. Orijinal ambalajında olacaktır.

Detaylı

VİDA VE DÜBELLER ALLEV ALLEV ALLEV. borazan. vida 25. borazan. vida 38. borazan. vida 45

VİDA VE DÜBELLER ALLEV ALLEV ALLEV. borazan. vida 25. borazan. vida 38. borazan. vida 45 VİDA VE DÜBELLER borazan vida 25 Alçı levhaları, 0,50-0,70 mm arasındaki kalınlıklardaki galvanizli profillere sabitlemede kullanılır. 25 mm uzunluğunda sivri uçlu vidadır. Vida Boyu Adet / Kutu Adet /

Detaylı

1.GRUP (1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.KALEMLER) LAPAROSKOPİK CERRAHİ EL ALETLERİ- (ÇOK KULLANIMLIK) ORTAK GENEL ÖZELLİKLER

1.GRUP (1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.KALEMLER) LAPAROSKOPİK CERRAHİ EL ALETLERİ- (ÇOK KULLANIMLIK) ORTAK GENEL ÖZELLİKLER 1.GRUP (1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.KALEMLER) LAPAROSKOPİK CERRAHİ EL ALETLERİ- (ÇOK KULLANIMLIK) ORTAK GENEL ÖZELLİKLER 1. Teklif edilecek cihaz kendi tipinin en son geliştirilmiş modelinde imal edilmiş olmalıdır.

Detaylı

NT 70/2. Entegre aksesuar muhafaza. Ergonomik itme kolu. Dayanıklı tampon. Entegre tahliye hortumu. Aksesuar bölmelerine sahip geniş konteyner

NT 70/2. Entegre aksesuar muhafaza. Ergonomik itme kolu. Dayanıklı tampon. Entegre tahliye hortumu. Aksesuar bölmelerine sahip geniş konteyner 70 litre konteyner kapasitesi ile NT 70 serisi, yüksek emiş gücü gerektiren tüm inatçı kirlerin vakumlanması için geliştirilmiştir. Tek, çift ve 3 motorlu versiyonları bulunmaktadır. 1 Entegre aksesuar

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MLC520R14-150G Güvenlik ışık perdesi alıcı

İçerik. Ürün no.: MLC520R14-150G Güvenlik ışık perdesi alıcı Ürün no.: 68021101 MLC520R14-150G Güvenlik ışık perdesi alıcı Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun verici Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Aksesuarlar Uyarılar 1 / 6 Teknik

Detaylı

IVR-L 100/24-2 Tc Me Dp

IVR-L 100/24-2 Tc Me Dp 100 L konteyner kapasitesi ve otonom fıçı pompası ile IVR-L 100/24-2 Tc Me Dp, metal talaşlar gibi katı maddeler içeren sıvıları vakumla çekme ve ayrıştırma için uygundur. 1 Sağlam malzeme ve endüstriyel

Detaylı

j i ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ.! Proje Yönetim Ofisi Başkanlığı Sayı : E /08/2017 Konu : Yaklaşık Maliyet Fiyatı

j i ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ.! Proje Yönetim Ofisi Başkanlığı Sayı : E /08/2017 Konu : Yaklaşık Maliyet Fiyatı ' rm ~ T.C. j i ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ.! Proje Yönetim Ofisi Başkanlığı Sayı : 59712486-934.01.03-E.20588 25/08/2017 Konu : Yaklaşık Maliyet Fiyatı İLGİLİ MAKAMA Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projeleri

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MLC511R Güvenlik ışık perdesi alıcı

İçerik. Ürün no.: MLC511R Güvenlik ışık perdesi alıcı Ürün no.: 68005109 MLC511R14-900 Güvenlik ışık perdesi alıcı Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun verici Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Kumanda ve gösterge

Detaylı

NT 27/1. Güçlü ıslak-kuru elektrik süpürgesi pek çok kullanışlı aksesuarları standart olarak ürün paketinde. Yüzer kartuş filtre.

NT 27/1. Güçlü ıslak-kuru elektrik süpürgesi pek çok kullanışlı aksesuarları standart olarak ürün paketinde. Yüzer kartuş filtre. Güçlü ıslak-kuru elektrik süpürgesi pek çok kullanışlı aksesuarları standart olarak ürün paketinde bulundurur. 1 Yüzer kartuş filtre 3 Dayanıklı tampon Geniş kartuş filtre sürekli vakum gücü sağlar. Taşma

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MLD500-T3 Çok ışınlı güvenlik fotoelektrik sensör verici

İçerik. Ürün no.: MLD500-T3 Çok ışınlı güvenlik fotoelektrik sensör verici Ürün no.: 66501200 MLD500-T3 Çok ışınlı güvenlik verici Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Kumanda ve gösterge Aksesuarlar 1 / 7 Teknik

Detaylı

Malzemenin Adı Özelliği Miktarı Birimi. Isıya ve kimyasallara dayanıklı Borosilikat 3.3 camdan üretilmiş, DIN standartına

Malzemenin Adı Özelliği Miktarı Birimi. Isıya ve kimyasallara dayanıklı Borosilikat 3.3 camdan üretilmiş, DIN standartına Sayfa 1 / 16 KİT-ARGEM kapsamında yapılacak çalışmalarda kullanılacak aşağıda adı, özelliği ve miktarı belirtilen cam ve sarf malzemelerle ilgili verilecek tekliflerde mutlaka, marka, kod numarası ve ambalaj

Detaylı

Gömme kapılar ve alüminyum profiller için menteşeler (Bölüm 4B)

Gömme kapılar ve alüminyum profiller için menteşeler (Bölüm 4B) 2 Mekanizmalar Çıkıntılı kapılar için menteşeler (Bölüm 4A) 4A-120 4A-121 4A-130 4A-135 4A-136 4A-137 4A-138 4a-140 4A-150 4A-160 4A-170 4A-190 4A-210 4A-215 4A-220 120 135 /180 120 120 /135 125 115 180

Detaylı

Kompakt panolar. Kompakt panolar AE. Kompakt sistem panoları CM. Plastik panolar KS. Kompakt panolar AE...46

Kompakt panolar. Kompakt panolar AE. Kompakt sistem panoları CM. Plastik panolar KS. Kompakt panolar AE...46 Kompakt panolar Kompakt panolar AE Kompakt panolar AE...46 Kompakt sistem panoları CM Genişlik 600 800 mm...50 Genişlik 1000 1200 mm...51 Plastik panolar KS Plastik panolar KS...52 Rittal Katalog 34/Endüstriyel

Detaylı

Test Tüpleri / Kapakları / Sporları. Düz Satış Mik. (Adet) Soda lime, dudaksız. Soda lime, dudaklı. Borosilicate 3.3, dudaklı. Satış Mik.

Test Tüpleri / Kapakları / Sporları. Düz Satış Mik. (Adet) Soda lime, dudaksız. Soda lime, dudaklı. Borosilicate 3.3, dudaklı. Satış Mik. Test Tüpleri, Cam Soda Lime Cam Dibi Yuvarlak, Taksimatsız Et Kalınlığı Ø Boy Özellik Satış Miktarı (Adet) C370318 10 75 0 C37033 0.6 1 75 C370334 1 C370445 16 310 C37045 16 130 Düz 0.8 C37046 16 150 0

Detaylı

CAM BALKON S STEMLER TEKN K KATALOG. Ba lar Mah. Osmanpafla Cad. No:89 34540 Güneflli / stanbul T: 0 212 550 49 47 F: 0 212 515 81 00 www.saraygrup.

CAM BALKON S STEMLER TEKN K KATALOG. Ba lar Mah. Osmanpafla Cad. No:89 34540 Güneflli / stanbul T: 0 212 550 49 47 F: 0 212 515 81 00 www.saraygrup. CAM BALKON S STEMLER TEKN K KATALOG Ba lar Mah. Osmanpafla Cad. No:89 34540 Güneflli / stanbul T: 0 212 550 49 47 F: 0 212 515 81 00 www.saraygrup.com İ Ç İ N D E K İ L E R 1.CAM BALKON SİSTEMİ Sayfa No

Detaylı

laboratuvarürünleri BUNSEN BEKLERİ - h e r BUNSEN BEKSTANDI BUNSEN BEK HORTUMU ^ 3 \

laboratuvarürünleri BUNSEN BEKLERİ - h e r BUNSEN BEKSTANDI BUNSEN BEK HORTUMU ^ 3 \ 2016 BUNSEN BEKLERİ 680 laboratuvarürünleri BUNSEN BEKLERİ - h e r c in s g a z ile k u lla n ıla b ilir le r ^ 3 \ T ( p r e m iu m y ü k s e k ıs ı prinçten üretililir. Toplam uzunluğu 90 mm olduğundan

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MLC510R IP Set güvenlik sensörü alıcı

İçerik. Ürün no.: MLC510R IP Set güvenlik sensörü alıcı Ürün no.: 544007 MLC510R14-300-IP Set güvenlik sensörü alıcı Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun verici Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Kumanda ve gösterge

Detaylı

Yaşam Bilimleri. Klinik. Lökosit ve Eritrosit Pipeti, Cam. Hemoglobin Pipeti, Sahli. Pipetler için Ağızlık ve Hortum. Hemoglobinometre, Sahli

Yaşam Bilimleri. Klinik. Lökosit ve Eritrosit Pipeti, Cam. Hemoglobin Pipeti, Sahli. Pipetler için Ağızlık ve Hortum. Hemoglobinometre, Sahli Lökosit ve Eritrosit Pipeti, Cam Thoma lökosit ve eritrosit pipetleri, beyaz arka fona ve mavi taksimatlandırmaya sahiptir. A kalite olup, tolerans ± %3 tür. Dilisyon Oranı Satış Miktarı (Adet) Lökosit

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 0/01/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 201674 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 12/01/2016 TARİHİ,

Detaylı

KAPI KAPATICILARI İndeks İNDEKS 6.12 6.13 6.14 6.15 6.16-6.17. Kapı Kapatıcıları. TS 90 Impulse TS 92 Contur Design TS 93 Contur Design ITS 96 [Gizli]

KAPI KAPATICILARI İndeks İNDEKS 6.12 6.13 6.14 6.15 6.16-6.17. Kapı Kapatıcıları. TS 90 Impulse TS 92 Contur Design TS 93 Contur Design ITS 96 [Gizli] İndeks İNDEKS Kapı Kapatıcıları DRMA Genel Bilgi VBH GEZE 6.01 Esco-Dorma TS-100 Esco-Dorma DC-150 Esco-Dorma DC-200 Esco-Dorma DC-300 Esco-Dorma DC-600 Boxer [Gizli] TS-1500 TS-1500G [Kayar Kollu] TS-2000

Detaylı

Bu listedeki fiyatlar değişmiş olabilir. Lütfen mail ile teyit alınız... altanlab@altanlab.com

Bu listedeki fiyatlar değişmiş olabilir. Lütfen mail ile teyit alınız... altanlab@altanlab.com Marka Model Ürün Adı ve Açıklaması Özellikleri Amba laj Mikta rı Liste Fiyatı Miktar Birimi Vitlab 1620506 Dijital Elektronik Büret - E Model 25 ml 1 607,11 Adet Vitlab 1620507 Dijital Elektronik Büret

Detaylı

Radyo frekans cerrahi

Radyo frekans cerrahi ATMOS RS 221 ENT Radyo frekans cerrahi MAKSIMUM HASSASIYET ATMOS RS 221 ENT Radyo frekans cerrahi: horlama tedavisi, bademcik ameliyati, koagülasyon, diger bir çok KBB uygulamasi için KBB cerrahide radyo

Detaylı

NT 70/2. Entegre aksesuar muhafaza. Ergonomik itme kolu. Dayanıklı tampon. Entegre tahliye hortumu. Aksesuar bölmelerine sahip geniş konteyner

NT 70/2. Entegre aksesuar muhafaza. Ergonomik itme kolu. Dayanıklı tampon. Entegre tahliye hortumu. Aksesuar bölmelerine sahip geniş konteyner 70 litre konteyner kapasitesi ile NT 70 serisi, yüksek emiş gücü gerektiren tüm inatçı kirlerin vakumlanması için geliştirilmiştir. Tek, çift ve 3 motorlu versiyonları bulunmaktadır. 1 Entegre aksesuar

Detaylı

ETİLEN OKSİT DÜŞÜK ISI GAZ STERİLİZASYON CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ

ETİLEN OKSİT DÜŞÜK ISI GAZ STERİLİZASYON CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ ETİLEN OKSİT DÜŞÜK ISI GAZ STERİLİZASYON CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu Teknik Şartname için yurt içinden satın alınacak Etilen Oksit Düşük Isı Gaz Sterilizasyon Cihazı nın Teknik özellik, kontrol

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MLC500T IP Set güvenlik sensörü verici

İçerik. Ürün no.: MLC500T IP Set güvenlik sensörü verici Ürün no.: 544006 MLC500T14-1200-IP Set güvenlik sensörü verici Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun alıcı Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Kumanda ve gösterge

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 14/09/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20184942 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 18/09/2018 TARİHİ,

Detaylı

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU İzmir Kamu Hastaneleri Birliği Kuzey Genel Sekreterliği Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU İzmir Kamu Hastaneleri Birliği Kuzey Genel Sekreterliği Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi İzmir Kamu Hastaneleri Birliği Kuzey Genel Sekreterliği Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi Tel: 45 5 5 - Fax: 487 31 7 jhaleno İlgili Birim İşin Adı : 014/1313 : DÖN.SER.AYNİYAT TÜKETİM 196-TEKNİK ATÖLYE-1860-18/07/014JEKNİK

Detaylı

İçerik. Ürün no.: SLE518I-K4/4-M12 Güvenlik tek ışın fotoelektrik sensör alıcı

İçerik. Ürün no.: SLE518I-K4/4-M12 Güvenlik tek ışın fotoelektrik sensör alıcı Ürün no.: 50134013 SLE518I-K4/4-M12 Güvenlik tek ışın fotoelektrik sensör alıcı Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun verici Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Kumanda ve

Detaylı

Kasaya Gömme Kapı Hidroliği

Kasaya Gömme Kapı Hidroliği 2800 Serisi Kasaya Gömme Kapı Hidroliği Cisa kasaya gömme kapı hidroliği kapı kontrolü için etkili ve estetik bir çözüm sunmaktadır. Alüminyüm, ahşap ve metal kapı ve kasalar dahil olmak üzere geniş kapsamda

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MLD300-T3L Çok ışınlı güvenlik fotoelektrik sensör verici

İçerik. Ürün no.: MLD300-T3L Çok ışınlı güvenlik fotoelektrik sensör verici Ürün no.: 66002200 MLD300-T3L Çok ışınlı güvenlik verici Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Kumanda ve gösterge Aksesuarlar 1 / 8 Ürün

Detaylı

S.No Mal / Hizmet Adı Miktarı Birimi Birim Fiyat Toplam Fiyat

S.No Mal / Hizmet Adı Miktarı Birimi Birim Fiyat Toplam Fiyat T.C. T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Viranşehir İlçe Devlet Hastanesi İhale Kodu : 00246 I SAYI : KONU: Teklif Mektubu PİYASA ARAŞTIRMA TEKLİF MEKTUBU Hastanemizin ihtiyaçlarından

Detaylı

SOLARCOOL PANELİ İKLİMLENDİRME SİSTEMİ

SOLARCOOL PANELİ İKLİMLENDİRME SİSTEMİ SOLARCOOL PANELİ İKLİMLENDİRME SİSTEMİ Sedna Aire, sizlere SolarCool İklimlendirme Sistemini sunmaktan gurur duymaktadır. İki aşamalı bir split ya da paket iklimlendirme sistemine entegre edilmiş, tescilli

Detaylı

101 laboratuvarürünleri. PENSLER - g e n e l k u l l a n ı m. PENSLER- d is e k s iy o n. PENSLER - A B S - te k k u lla n ım lık

101 laboratuvarürünleri. PENSLER - g e n e l k u l l a n ı m. PENSLER- d is e k s iy o n. PENSLER - A B S - te k k u lla n ım lık 2016 PENSLER 101 laboratuvarürünleri PENSLER - g e n e l k u l l a n ı m > AISI 304 kalitede paslanmaz çelikten üretilirler. > Tek parçadan oluşan gövde uzun yıllar kullanıma uygundur. Parlatılmış dış

Detaylı

Güçlü cerrahi aspiratör cihazı

Güçlü cerrahi aspiratör cihazı Güçlü cerrahi aspiratör cihazı ATMOS Record 55 ATMOS Record 55 DDS DAYANIKLI KULLANIMI KOLAY SESSİZ 2 ATMOS Record 55 Çok yönlü ve güçlü! Yüksek emiş gücü ve güçlü vakumu sayesinde ATMOS Record 55 çok

Detaylı

KONTROL İŞLERİNİZ İÇİN TAM DESTEK. MARTOOL

KONTROL İŞLERİNİZ İÇİN TAM DESTEK. MARTOOL KONTROL İŞLERİNİZ İÇİN TAM DESTEK. MARTOOL MARTOOL ürünleri ile ilgili en güncel bilgilere web sitemizden ulaşılabilir: www.mahr.com, WebCode 10436-5062 MarTool ölçme ve kontrol ekipmanları, boyutsal metrolojide

Detaylı

KONTROL İŞLERİNİZ İÇİN TAM DESTEK. MARTOOL

KONTROL İŞLERİNİZ İÇİN TAM DESTEK. MARTOOL KONTROL İŞLERİNİZ İÇİN TAM DESTEK. MARTOOL MARTOOL ürünleri ile ilgili en güncel bilgilere web sitemizden ulaşılabilir: www.mahr.com, WebCode 10436-5062 MarTool ölçme ve kontrol ekipmanları, boyutsal metrolojide

Detaylı

İnfrared sıcaklık ölçüm

İnfrared sıcaklık ölçüm İnfrared sıcaklık ölçüm cihazı testo 830 Hızlı, temassız yüzey sıcaklık ölçümü Maks./min. değer gösterimi, temassız yüzey sıcaklığı ölçümü C Lazer ölçüm noktası işaretleyicisi ve daha uzun mesafelerde

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MLC510R14-450/A Güvenlik ışık perdesi alıcı

İçerik. Ürün no.: MLC510R14-450/A Güvenlik ışık perdesi alıcı Ürün no.: 68007104 MLC510R14-450/A Güvenlik ışık perdesi alıcı Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun verici Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Kumanda ve gösterge Aksesuarlar

Detaylı

IVR-B 30/15 Me. Kompakt boyutlar. Opsiyonel sürüş tekerleri hareketliliği arttırır. Ses emici. Geniş yüzeyli kartuş filtre

IVR-B 30/15 Me. Kompakt boyutlar. Opsiyonel sürüş tekerleri hareketliliği arttırır. Ses emici. Geniş yüzeyli kartuş filtre Küçük ve kuvvetli IVR-B 30/15, paslanmaz çelik gövdesi ile tezgah altı, kırıntı, talaş ve iri taneli tozların temizlenmesi için idealdir. 1 Kompakt boyutlar 3 Opsiyonel sürüş tekerleri hareketliliği arttırır

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 27/01/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2016666 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 29/01/2016 TARİHİ,

Detaylı

İçerik. Ürün no.: PRK25C.A/4P-200-M12 Reflektörden yansımalı fotoelektrik sensör kutuplu

İçerik. Ürün no.: PRK25C.A/4P-200-M12 Reflektörden yansımalı fotoelektrik sensör kutuplu Ürün no.: 50134274 PRK25C.A/4P-200-M12 Reflektörden yansımalı fotoelektrik sensör Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Reflektörler ve yansıtıcı bantlar Boyutlandırılmış çizimler Elektrik

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MLC510R14-600/A Güvenlik ışık perdesi alıcı

İçerik. Ürün no.: MLC510R14-600/A Güvenlik ışık perdesi alıcı Ürün no.: 68007106 MLC510R14-600/A Güvenlik ışık perdesi alıcı Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun verici Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Kumanda ve gösterge Aksesuarlar

Detaylı

Küçük panolar. Polikarbonat kutular PK. Alüminyum döküm kutular GA. Terminal kutuları KL. E-Box EB. BUS kutular BG

Küçük panolar. Polikarbonat kutular PK. Alüminyum döküm kutular GA. Terminal kutuları KL. E-Box EB. BUS kutular BG Küçük panolar Polikarbonat kutular PK Polikarbonat kutular PK...24...27 Alüminyum döküm kutular GA Alüminyum döküm kutular GA...28...29 Terminal kutuları KL Terminal kutuları KL...30 E-Box EB E-Box EB...34

Detaylı

Kare Ahşap Alüminyum raf sistemi kataloğu

Kare Ahşap Alüminyum raf sistemi kataloğu Kare Ahşap Alüminyum raf sistemi kataloğu 1 Ürün Kodu : BOX-01 Ölçü: 8x8 cm. Boy: 200, 250, 300 cm. Renk: Siyah, beyaz. İstenilen ölçü ve renkte imalatı yapılır. Ürün Kodu : BOX-02 Ölçü: 8x8 cm. Boy: 200,

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MLC500T14-450/V Güvenlik ışık perdesi verici

İçerik. Ürün no.: MLC500T14-450/V Güvenlik ışık perdesi verici Ürün no.: 68000134 MLC500T14-450/V Güvenlik ışık perdesi verici Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun alıcı Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Kumanda ve gösterge

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 14/03/016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 0161887 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 18/03/016 TARİHİ,

Detaylı

NT 70/3. Entegre aksesuar muhafaza. Ergonomik itme kolu. Dayanıklı tampon. Entegre tahliye hortumu. Aksesuar bölmelerine sahip geniş konteyner

NT 70/3. Entegre aksesuar muhafaza. Ergonomik itme kolu. Dayanıklı tampon. Entegre tahliye hortumu. Aksesuar bölmelerine sahip geniş konteyner 70 litre konteyner kapasitesi ile NT 70 serisi, yüksek emiş gücü gerektiren tüm inatçı kirlerin vakumlanması için geliştirilmiştir. Tek, çift ve 3 motorlu versiyonları bulunmaktadır. 1 Entegre aksesuar

Detaylı

DataLine. DataLine. Kabinet Aksesuarları. HES Cabling Systems. Connecting Networks. Açıklama

DataLine. DataLine. Kabinet Aksesuarları. HES Cabling Systems.  Connecting Networks. Açıklama Kabinet Aksesuarları Açıklama HCS serisi, gerek aktif cihaz gerekse bakır ve fiber optik kablolama sistemlerinin muhafaza edildiği gerek dikili tip gerekse duvar tipi kabinler ile; fanlar, raflar, kablo

Detaylı

GÖRÜNTÜLEME SİSTEMLERİNDE OLUŞAN TEMEL ARIZALAR

GÖRÜNTÜLEME SİSTEMLERİNDE OLUŞAN TEMEL ARIZALAR GÖRÜNTÜLEME SİSTEMLERİNDE OLUŞAN TEMEL ARIZALAR Kamera kontrol ünitelerinde oluşan arızalar için pratik çözümler Kamera kontrol ünitesi açılmıyor. Elektrik prizinde enerji olmayabilir. Kamera kontrol ünitesinin

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MLC510R IP Set güvenlik sensörü alıcı

İçerik. Ürün no.: MLC510R IP Set güvenlik sensörü alıcı Ürün no.: 544027 MLC510R30-1200-IP Set güvenlik sensörü alıcı Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun verici Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Kumanda ve gösterge

Detaylı

IV 100/75. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Düşük işletme maliyeti için manüel filtre çırpma. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri

IV 100/75. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Düşük işletme maliyeti için manüel filtre çırpma. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri IV 100/75, çok sağlam bir endüstriyel elektrikli süpürgedir. Çeşitli hedef gruplarda çok yönlü kullanılabilir. Son derece uzun ömürlü bir yan kanal üfleyici ile sürülmektedir. Güçlü motoru nedeniyle sürekli

Detaylı

FULL HD ATROSKOPİ SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

FULL HD ATROSKOPİ SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ FULL HD ATROSKOPİ SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ HD Kamera şu parçalardan oluşmalıdır. Kamera kontrol ünitesi, kamera kablosu ve Kamera CCD Ünitesi, Zomm adapter. 1. Kamera Kontrol Ünitesi 1.1 Kamera Kontrol ünitesi

Detaylı

Delgeçler. Zımba Makineleri

Delgeçler. Zımba Makineleri 8500 Standart Delgeç - 10 Sayfa Kapasiteli 60 adet 4.30 8699432950018 8510 COMBO Delgeç - 10 Sayfa Kapasiteli 40 adet 4.60 8699432951015 8520 COMBO Delgeç - 20 Sayfa Kapasiteli 40 adet 8.60 8699432952012

Detaylı

T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI

T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı nca Satın Alınacak TONER VE KARTUŞ /KIRTASİYE VE TEMİZLİK MALZEMELERİNE Ait

Detaylı