İstanbul Boğaz Turları

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İstanbul Boğaz Turları"

Transkript

1

2

3

4 İstanbul Boğaz Turları İstanbul'un ayrılmaz parçası boğazın mis gibi havasını içinize çekin, mavisiyle huzur bulun ve Boğaziçi'nin tarihine tanıklık edin. Sizi, İstanbul'u ve boğazı doyasıya yaşamaya davet ediyoruz.

5 Tarihin Panoraması: Rumeli Hisarı Boğazın en dar kısmında, Anadolu Hisarı nın karşısında yer alan Rumeli Hisarı, İstanbul un fetih hazırlıklarında inşa edildi. Rumeli Hisarı nda bulunan 3 kulenin, dünyanın en büyük kale burçlarından biri olduğu biliniyor. Fatih Sultan Mehmet in üstün zekâsını tüm dünyaya gösteren ve yapılış tarzıyla dünyada sayılı örnekler arasında olan Rumeli Hisarı boğazda en çok merak edilen yerler arasında.

6 Rumeli Yakasının Gözdesi: Yeniköy Yeniköy, İstanbul Boğazı nın Rumeli yakasında yer alan en güzel semtlerinden biri. Bazı kaynaklara göre Yeniköy ün tarihi Antik Çağ a kadar uzanıyor. Boğaziçi nin yalılarının boy gösterdiği Yeniköy sahili gösterişiyle insanları büyülüyor. Aynı zamanda Yeniköy de bulunan plaj, İstanbul da denize girilebilecek en temiz yerler arasında yer alıyor.

7 İstanbul un Masalsı Köyü: Garipçe Boğazın Karadeniz girişinde bulunan Garipçe, iki kıtayı ayıran nehir görünümlü boğaz manzarasıyla görenleri büyülüyor. Mitolojiye göre lanetlenmiş Kral Phineus un yaşadığı bu köye Antik Çağ da, kartal ve akbabaların yuva yapmaları nedeniyle Akbabalar Şehri denilirdi. Sarıyer ilçesine bağlı Garipçe nin etrafı tertemiz bir hava, taze balıklar ve antik kaleler ile çevrili.

8 İstanbul un Doğa Harikası: Büyükliman İstanbul da denize girilebilecek nadir yerlerden biri olan Büyükliman, İstanbul un ölü denizi olarak da biliniyor. Eskiden tersane olarak kullanılan doğa harikası koya, sadece deniz yoluyla ulaşım sağlanıyor. İmara açık olmayan Büyükliman, orman manzarasıyla etkileyici bir güzelliğe sahip.

9 Boğazın İhtişamlı Kalesi: Anadolu Hisarı İstanbul Boğazı nın en dar yerinde bulunan Anadolu Hisarı nı, 1395 te Osmanlı Devleti, Bizans a karşı yaptırdı. Yıllar önce boğazı koruyan Anadolu Hisarı hala ihtişamıyla kendine hayran bırakıyor.

10 Hayranlık Uyandıran Güzellik: Anadolu Kavağı Tarihe meydan okuyan kalesiyle eşsiz bir güzelliğe sahip Anadolu Kavağı nın adını bölgede bulunan devasa ağaçlardan aldığı biliniyor. Günümüzde eski sessizliğini ve görünümünü koruyabilen Anadolu Kavağı, İstanbul un en güzel köşelerinden biri.

11 Adına Şarkılar Söylenen Semt: Kanlıca İstanbul un nadide semtlerinden Kanlıca ya, seneler önce Anadolu dan gelen Türkmen ve Türk kabileleri, kağnılarla göç etmiş ancak yerleşmeleri günler sürmüş. Bu göçten dolayı kağnıca denilen bu bölgeye zamanla Kanlıca denilmeye başlanmış. Güzelliğine şarkılar söylenen şirin boğaz semti Kanlıca tarihiyle, muhteşem deniz manzarası ve eski yalılarıyla görülmeye değer.

12 Etkileyici Bir Hikâye: Paşabahçe Beykoz ilçesi sınırları içinde yer alan Paşabahçe, ismini Hazarpare Ahmet Paşa dan almıştır. 17. yüzyılda küçük bir yerleşim yeri olan Paşabahçe nin o tarihlerde bir hamamı dahi yokmuş. Halk, Ahmet Paşa nın sarayının bahçesindeki hamamı kullanmaya başlamış, zamanla da buraya Paşabahçesi denmiş. Dünyaca tanınan cam ürünleri, özellikle de Çeşm-i Bülbüller de 1933 yılından beri Paşabahçe nin ismini verdiği şişe-cam fabrikasında üretiliyor.

13 Boğazda Parlayan Bir İnci: Beykoz İstanbul un el değmemiş doğasına tarihi dokuların da karışıp harmanlandığı en güzel yerlerden biri Boğaziçi nin incisi Beykoz dur. Muhteşem dereleri, birbirinden güzel mesire yerleri, bereketli toprakları, cömert denizi ve yemyeşil ormanlarıyla bir masal kentini andıran Beykoz, üç bin yıllık tarihiyle Osmanlı Devleti nin İstanbul da fethettiği ilk yerdir.

14

15 Yüzme Turları Duru Deniz Özel Gezi Teknesi ile çok uzaklara tatile gitmenize gerek kalmadan İstanbul Boğazı nın en güzel koylarında yüzme ayrıcalığına ulaşın.

16 Balık Turları Balık tutmak eğlenceli ve huzur veren bir tutkudur. Boğazın lezzetli balıkları için düzenlediğimiz turlara katılarak hem eğlenin hem de boğazın zenginliklerinden faydalanın.

17

18 Size Özel Etkinlikler Evlilik Teklifi, Doğum Günü Partisi, Sevgililer Günü, Özel Kutlamalar, Şirket Kutlamaları

19 Evlilik Teklifi Boğazda alacağınız cevap, sizin için unutulmaz günlerin sadece bir başlangıcı olacak. Unutmayın sonsuz sularda, sonsuz hikâyeler başlar.

20 Sevgililer Günü Güzelliğine yüzlerce şiirler yazılan İstanbul Boğazı nın romantik havasında sevgilinizle birlikte harika bir gün geçirin. Sevgililer Günü nde, sizin için özel hazırladığımız teknemizde İstanbul Boğazı nın eşsizliğinde, O na ne kadar özel olduğunu hissettirin.

21 Doğum Günü Partisi Yeni yaşınızı dostlarınızla birlikte İstanbul Boğazı nda kutlamaya veya sevdiklerinize sürpriz doğum günü partisi düzenleyerek, boğazda unutamayacağınız bir gün yaşamaya ne dersiniz?

22 Özel Kutlamalar Özel gezi teknemizde kişilere özel hazırladığımız ortamda evlilik yıldönümünüzü, yeni işinizi ve hayatınızdaki mutlu olayları sevdiklerinizle kutlayın.

23 Şirket Kutlamaları Şirket olarak omuz omuza kazandığınız başarıları kutlama vakti. Hem de İstanbul un en güzel yeri boğazda. İşlerinize kısa bir zamanda olsa ara verin ve boğazın güzelliklerini, mis gibi havasını ve en önemlisi arkadaşlarınızla birlikte denizde olmanın verdiği mutluluğu doyasıya yaşayın.

24

25 Tekne Hakkında Bilgiler Konforunuz için her şeyi düşündüğümüz 9 metrelik ahşap teknemizde 9 kişilik oturma grubu ve ön güvertesinde özel güneşlenme alanları yer almaktadır. Teknemizde wc-duş-ocak-buzdolabı ve profesyonel ses sistemi bulunmaktadır. Teknemiz saatlik veya günlük olarak kiraya verilmektedir.

26

27 İletişim: istanbulbogaztour.com ozelgeziteknesi Özel Gezi Teknesi

Pheri Yatçılık Turizm Ltd. Şti. www.pheriyatcilik.com

Pheri Yatçılık Turizm Ltd. Şti. www.pheriyatcilik.com Pheri Pheri Yatçılık Turizm Ltd. Şti. www.pheriyatcilik.com Marmara da ay ışığında dans Pheri Yatçılık adından sıkça söz ettirmiş ve dizayn ödülü almış tekneleriyle, İstanbul Boğaz'ının eşsiz güzelliğini

Detaylı

parkresidencescadde.com

parkresidencescadde.com parkresidencescadde.com SİZE ÖZEL AYRICALIKLI BİR YAŞAM... Moderni, klasiği, özel hissetmeyi, hayatın merkezinde olmayı, kendini şımartmayı, modayı, sanatı, güneşi, gökyüzünü, ayrıcalıklı yaşamayı

Detaylı

www.didimegeyildizi.com +90 256 813 17 18

www.didimegeyildizi.com +90 256 813 17 18 www.didimegeyildizi.com +90 256 813 17 18 www.didimegeyildizi.com +90 256 813 17 18 Tarihin, kültürün ve doğanın destansı aşkı; Türkiye Büyük bir aşkın adıdır Türkiye. Tarihiyle, kültürüyle, insanlarıyla,

Detaylı

The Marmara Collection otellerinde kusursuz bir düğünle "Evet" demek...

The Marmara Collection otellerinde kusursuz bir düğünle Evet demek... The Marmara Collection otellerinde kusursuz bir düğünle "Evet" demek... Hayalinizdeki düğün ister bir kır düğünü olsun, ister ihtişamlı bir balo... The Marmara Collection, en mutlu gününüzü benzersiz

Detaylı

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort +90 444 1 352 www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... L U X U R I S M Luxurism, sadece bir kelime değil; mükemmelliğin heyecan

Detaylı

Mutluluğu birlikte yaşamaktır

Mutluluğu birlikte yaşamaktır Mutluluğu birlikte yaşamaktır Bodrum Capital Group A.Ş. Atatürk Mah. Meriç Cad. Andromeda Gold Plaza B Blok D: 189 Kat: 45 Ataşehir / İSTANBUL Tel: 0(216) 290 26 66 Fax: 0(216) 290 26 69 EGE NİN İNCİSİ

Detaylı

Mavi Turla Ege Antik Kentlerine Yolculuk. Ege nin muhteşem koylarında doğa ile baş başa bir tatilde eşsiz Ege Antik kentlerini keşfediyoruz.

Mavi Turla Ege Antik Kentlerine Yolculuk. Ege nin muhteşem koylarında doğa ile baş başa bir tatilde eşsiz Ege Antik kentlerini keşfediyoruz. Mavi Turla Ege Antik Kentlerine Yolculuk Ege nin muhteşem koylarında doğa ile baş başa bir tatilde eşsiz Ege Antik kentlerini keşfediyoruz. 1 Değerli Müze dostları, Madox Travel, kültürel ve tarihsel nesneleri

Detaylı

Doğal olarak seçkin.

Doğal olarak seçkin. Doğal olarak seçkin. Kocaeli: Yaşam kalitesiyle yükselen şehir. Yalnızca bölgemizin değil, ülkemizin en önemli üretim kenti olan Kocaeli, büyük bir sanayi, ticaret ve aynı zamanda istihdam merkezidir.

Detaylı

TUR 1 - ĠSTANBUL KLASĠKLERĠ

TUR 1 - ĠSTANBUL KLASĠKLERĠ TUR 1 - ĠSTANBUL KLASĠKLERĠ Yarım Gün Yemeksiz Sabah Turu Bizans ve Osmanlı İmparatorlukları nın yönetildiği, Tarihi Yarımada nın kalbi olan Sultanahmet Meydanı. İmparator Justinian tarafından 6. yüzyılda

Detaylı

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... Mükemmellik üzerine kurulu yeni bir kavramla

Detaylı

İZMİR. Birçok uygarlığa ev sahipliği yapmış, 8500 yıllık tarihi ve kültürel zenginliği ile Ege de parlayan bir inci tanesi...

İZMİR. Birçok uygarlığa ev sahipliği yapmış, 8500 yıllık tarihi ve kültürel zenginliği ile Ege de parlayan bir inci tanesi... İZMİR Birçok uygarlığa ev sahipliği yapmış, 8500 yıllık tarihi ve kültürel zenginliği ile Ege de parlayan bir inci tanesi... ÇEŞME Antik çağlardan günümüze uzanan eşsiz tarihi, sakin ve huzurlu yapısı,

Detaylı

MALATYA KÖŞKE ÇIKIYOR! Ayrıcalıklı ve muhteşem bir hayat...

MALATYA KÖŞKE ÇIKIYOR! Ayrıcalıklı ve muhteşem bir hayat... MALATYA KÖŞKE ÇIKIYOR! Ayrıcalıklı ve muhteşem bir hayat... BAZILARI BÜYÜK YAŞAR! İşi büyük, tutkuları büyük, vizyonu büyük insanlar için özel bir proje Yıllarca çalıştınız. Emek verdiniz. Fedakarlık yaptınız.

Detaylı

TIPKI HAYALLERİNİZDEKİ GİBİ

TIPKI HAYALLERİNİZDEKİ GİBİ TIPKI HAYALLERİNİZDEKİ GİBİ Daİma hatırlamak İçİn Organizasyonlarınıza Kemer Country Event baksın, siz keyfinize bakın. Kemer Country Event, en güzel ve en anlamlı anlarınızı unutulmaz kılacak mekan ve

Detaylı

DESTİNASYON MARKA YÖNETİMİ

DESTİNASYON MARKA YÖNETİMİ DESTİNASYON MARKA YÖNETİMİ MUĞLA, YENİ KURUMSAL KİMLİĞİYLE DÜNYA TURİZM DESTİNASYONLARI ARASINDA DAHA DA GÜÇLENİYOR! Muğla... Türkiye nin en önemli turizm destinasyonlarından biri. Ülkemizin gözbebeği.

Detaylı

Ilgaz a Unutulmaz Bir Yolculuk

Ilgaz a Unutulmaz Bir Yolculuk Ilgaz a Unutulmaz Bir Yolculuk Ilgaz bozulmamış doğası, tertemiz havası ve binlerce yıllık geçmişiyle Anadolu nun hem yüce bir dağı hem de pek çok medeniyetin harmanlandığı önemli bir kültür coğrafyasıdır.

Detaylı

KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ!

KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ! Balat BALAT IN KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ! Bursa nın en prestijli yaşam merkezlerinden biri olan Balat ta huzurlu, kaliteli ve ayrıcalıklı bir yaşamın temelleri atılıyor. KONFOR & KALİTE Balat

Detaylı

www.alwaleedinvest.com Modern, konforlu, çevreyle dost, güvenilir, çağdaş yaşam alanları inşa eden Mayra Yapı, sevdiklerinize ve sizlere en iyisini yaşatmak için özenle hazırladığı projelerine, bir yenisini

Detaylı

Yaşamı zevkli kılan herşey w w w. a k c a e v l e r i. c o m

Yaşamı zevkli kılan herşey w w w. a k c a e v l e r i. c o m Yaşamı zevkli kılan herşey herşey kılan zevkli Yaşamı www.akcaevleri.com 2 Huzur dolu bir yaşam sizi bekliyor Akçakoca da Hayat Şimdi Başlıyor } Özel güvenlikli bu modern ve doğanın içindeki bu projede

Detaylı

ZEYNEP GOLF RESORT Taşlıburun Mevkii, 07506 Belek - Antalya / Türkiye T. +90.242.725 41 80 F. +90.242.725 42 00. www.zeynepgolfresort.

ZEYNEP GOLF RESORT Taşlıburun Mevkii, 07506 Belek - Antalya / Türkiye T. +90.242.725 41 80 F. +90.242.725 42 00. www.zeynepgolfresort. ZEYNEP GOLF RESORT Taşlıburun Mevkii, 07506 Belek - Antalya / Türkiye T. +90.242.725 41 80 F. +90.242.725 42 00 www.zeynepgolfresort.com ZeynepGolf Resort Zeynep Golf Resort e hoşgeldiniz... Önce güneyin

Detaylı

TATİL EVİM DENİZ YILDIZI FAMILY HOLIDAY CLUB Tatilevim hakkında ;

TATİL EVİM DENİZ YILDIZI FAMILY HOLIDAY CLUB Tatilevim hakkında ; www.tatilevim.com TATİL EVİM DENİZ YILDIZI FAMILY HOLIDAY CLUB Tatilevim hakkında ; Tatilevim Türkiye'nin ilk aile tatil şirketidir. Her yıl binlerce aile Tatilevim aracılığı ile Türkiye'nin en nitelikli

Detaylı

FACTSHEET 2015. Genel Bilgiler. Otelden Uzaklıklar. Konaklama. Kimera Lounge

FACTSHEET 2015. Genel Bilgiler. Otelden Uzaklıklar. Konaklama. Kimera Lounge FACTSHEET 2015 Genel Bilgiler Kimera Lounge Kusursuz bir tatilin, daha önce yașamadığınız konfor ve rahatlıkla yeni ve modern sunumu. Kimera Lounge, tüm misafirlerini Akdeniz in eșsiz güzelliklerini doyasıya

Detaylı

KIPTAS LA ISTANBUL SIZE KALBINI ACIYOR

KIPTAS LA ISTANBUL SIZE KALBINI ACIYOR KIPTAS LA ISTANBUL SIZE KALBINI ACIYOR İnşa ettiği 75.000 konutla İstanbul da kaliteli yaşama yeni bir boyut kazandıran Kiptaş, şimdi İstanbul un kalbi Veliefendi ye geliyor. İstanbul un merkezinde; Veliefendi

Detaylı

The Grand Tarabya, ihtişamlı geçmişini, 21. yüzyıl teknolojisi ve 5 yıldızlı lüks hizmet anlayışıyla buluşturuyor.

The Grand Tarabya, ihtişamlı geçmişini, 21. yüzyıl teknolojisi ve 5 yıldızlı lüks hizmet anlayışıyla buluşturuyor. The Grand Tarabya, ihtişamlı geçmişini, 21. yüzyıl teknolojisi ve 5 yıldızlı lüks hizmet anlayışıyla buluşturuyor. stanbul un efsanevi oteli The Grand Tarabya yenilenen yüzüyle, Şubat 2013 itibariyle misafirlerini

Detaylı

Akdeniz in İncisi Antalya

Akdeniz in İncisi Antalya Akdeniz in İncisi Antalya Turizm zenginlikleri ve sahip olduğu birbirinden kaliteli tesisleriyle Türk turizminin başkenti kabul edilen Antalya, her sene milyonlarca turiste ev sahipliği yapmakta. Yüksek

Detaylı

IŞILTISINI GÖKYÜZÜNDEN ALAN PROJE

IŞILTISINI GÖKYÜZÜNDEN ALAN PROJE BİR YILDIZ HİKAYESİ BAŞLIYOR Mogan Gölü nde ışıl ışıl bir hikâyenin rüzgarları esiyor. Göz alıcı bir parlaklık, doğayı kendine hayran bırakıyor. Ankara da yıldızların devri başlıyor Peki ya siz bir yıldız

Detaylı

Wineport Lodge Ağva olarak size unutamayacağınız, Şeker gibi bir Bayram programı teklif ediyoruz

Wineport Lodge Ağva olarak size unutamayacağınız, Şeker gibi bir Bayram programı teklif ediyoruz Değerli Misafirimiz, Wineport Lodge Ağva olarak size unutamayacağınız, Şeker gibi bir Bayram programı teklif ediyoruz Her gününüz Bayram olsun, Bayramınız Wineport ta olsun Wineport Lodge Ağva Ph.D.Haşim

Detaylı

Bianca beach+ Bodrum Arena'da 2 Temmuz Serdar Ortaç Konseri'ne giriş bileti 90 TL yerine 45 TL!

Bianca beach+ Bodrum Arena'da 2 Temmuz Serdar Ortaç Konseri'ne giriş bileti 90 TL yerine 45 TL! Bianca beach+ Bodrum Arena'da 2 Temmuz Serdar Ortaç Konseri'ne giriş bileti 90 TL yerine 45 TL! (2 Temmuz konseri için geçerlidir.) Bodrum'un yaz konserlerinde yerinizi alın! BODRUM ARENA'nın bu yaz unutulmaz

Detaylı

www.zeytuniteras.com Hayalini Kurduğunuz Müstakil Yaşam... www.zeytuniteras.com Diğerleri... Kargaşa içinde... Trafikten bunalmış... Şehir hayatını stres içinde yaşarken... Zeytuni Teras sakinleri ne

Detaylı

HER DÜŞ GERÇEĞE DÖNÜŞMEK İÇİN VARDIR

HER DÜŞ GERÇEĞE DÖNÜŞMEK İÇİN VARDIR HER DÜŞ GERÇEĞE DÖNÜŞMEK İÇİN VARDIR ÖNCE DÜŞLER VARDI Çok değil, 2007 yılında bir düş kurduk. İnşaat sektöründe edindiğimiz deneyim ve bize duyulan güvenden güç alarak, hayatlara renk katacak farklı

Detaylı

Çeşme den ilham alan benzersiz bir yaşam

Çeşme den ilham alan benzersiz bir yaşam Çeşme den ilham alan benzersiz bir yaşam Çeşme de eşsiz bir dünya... Ege nin incisi İzmir in üç tarafı denizle çevrili meşhur güzelliği Çeşme de Dalyanköy koyunda yer alan Valory Evleri nde, hem doğal

Detaylı

Yaşam. Kandilli si. Hayalinizdeki. Yatırımın. Yaşamın ve

Yaşam. Kandilli si. Hayalinizdeki. Yatırımın. Yaşamın ve Hayalinizdeki Yaşamın ve Hep hayalini kurduğunuz o ev artık gerçek oluyor. Şehrin merkezinde, her yere yakın, bir o kadar da şehrin gürültüsünden uzakta, doğayla iç içe, sakin ve konforlu bir yaşam Yatırımın

Detaylı

Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception

Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception Denize sıfır konumlanan Sahil Martı Otel, konforlu odaları ve deneyimli kadrosu ile 30 yıldan bu yana konuklarını ağırlıyor. Eşsiz kumsalı ve deniz manzarası ile

Detaylı

www.asiyanyalincak.com Kuş yuvası sıcaklığında modern mimari Deniz esintisinin doğaya karıştığı yerdedir Aşiyan Yalıncak Güzel şehir Trabzon da hayat bulan proje Boztepe Grup İnşaat güvencesiyle kapılarını

Detaylı

THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM

THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM GENEL ÖZELLİKLER Ege ve Akdeniz çanağının en güzel koyu Göltürkbükü Cennet Koyu nda iki buçuk kilometre sahil şeridinde Eşsiz güzellikte Akdeniz bitki örtüsü

Detaylı

Yuva Kuran Dost Eli.

Yuva Kuran Dost Eli. ŞELALE EVLERİ Yuva Kuran Dost Eli 0212 627 58 00 www.ozdostlarinsaat.com.tr ŞELALE EVLERİ ŞELALE EVLERİ 865 M² İnşaat alanı çer s nde 12 katlı b r blok ta 32 da reden oluşuyor. Ayrıca; 2+1 ve 4+2 da re

Detaylı

İstanbul u İstanbul un Öğrencileri Keşfediyor.

İstanbul u İstanbul un Öğrencileri Keşfediyor. MICROSOFT YENİLİKÇİ ÖĞRETMENLER PROGRAMI 2008 TÜRKİYE FORUMU İstanbul u İstanbul un Öğrencileri Keşfediyor. İOO İSTANBUL MERVE ERBEN merverben@yahoo.co.uk 1 Hepimiz İstanbul da doğduk. Burada okula gidiyoruz.

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu olarak; bu yılı oldukça yoğun geçirdik. Sanat, spor, sosyal etkinlik ve akademik, açıdan birbirini izleyen

Detaylı

Konuksever Mah. Gazi Bulvarı No:220 Antalya TURKEY Tel.(0242) 326 27 02 02 Fax. (0242) 248 69 99 info@aytgroup.com / www.aytgroup.

Konuksever Mah. Gazi Bulvarı No:220 Antalya TURKEY Tel.(0242) 326 27 02 02 Fax. (0242) 248 69 99 info@aytgroup.com / www.aytgroup. Konuksever Mah. Gazi Bulvarı No:220 Antalya TURKEY Tel.(0242) 326 27 02 02 Fax. (0242) 248 69 99 info@aytgroup.com / www.aytgroup.com PROJE ADI AYT PARK VİLALARI PROJE YERİ Döşemealtı/ Antalya KONSEPT

Detaylı

Hayat bir kere yaşanır...

Hayat bir kere yaşanır... Hayat bir kere yaşanır... Bodrum un en güzel beldesi Yalıkavak ta, Gökçebel koyunda size yaşam boyu mutluluk verecek bir adres inşa ediyoruz. Adres Yalıkavak la, Hause Keeping ve Gece Oda Servisi hizmeti,

Detaylı

İSTANBUL BOĞAZINDA TEKNE TRAFİĞİ

İSTANBUL BOĞAZINDA TEKNE TRAFİĞİ Gemi Mühendisliği ve Sanayimiz Sempozyumu, 24-25 Aralık 2004 İSTANBUL BOĞAZINDA TEKNE TRAFİĞİ Doç.Dr.Fatma YONSEL 1, Müh.İrfan BAŞAR ÖZET İstanbul, Asya ve Avrupa kıtaları arasında çağlar boyu birçok medeniyet

Detaylı

ZİRVEDE YERİNİZİ ALIN.

ZİRVEDE YERİNİZİ ALIN. ZİRVEDE YERİNİZİ ALIN. TRABZON Zigana Dağları ve Karadeniz arasında yer alan Trabzon, M.Ö. 756 yılından beri bir yerleşim yeri oluşuyla hem İstanbul hem de Roma dan daha eski ve köklü bir kenttir. Pek

Detaylı

MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI

MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI KONUM BEYTEPE 02 Ankara nın yeni yaşam merkezi haline gelen Çayyolu ve İncek bölgelerini birbirine bağlayan ana bulvar üzerinde yer alan Konum Beytepe; estetik mimarisi,

Detaylı

1) SÜMELA MANASTIRI 2) AYASOFYA MÜZESĠ

1) SÜMELA MANASTIRI 2) AYASOFYA MÜZESĠ 1) SÜMELA MANASTIRI Trabzon un Maçka ilçesinde yer alan, tarihiyle ve mimarisiyle dikkatleri üzerine çeken Sümela Manastırı, geniş bir alana yapılmıştır. Kesin olarak yapım tarihi bilinmese de M.S. 365-395

Detaylı

turkuaz evleri TURKUAZ TURKUAZ EVLERİ YENİ MAH. MEVLANA CAD. NO:10 Altınordu-ORDU / TÜRKİYE İLETİŞİM...

turkuaz evleri TURKUAZ TURKUAZ EVLERİ YENİ MAH. MEVLANA CAD. NO:10 Altınordu-ORDU / TÜRKİYE İLETİŞİM... z a u z k a r u ttuurkvlerrii eevvler z a u k tur TURKUAZ Turkuaz rengi; açık kirli yardımsever ve gururlu kişilerin rengi olup, en üst düzeydeki bir değişimin ve dönüşümün sembolüdür.insanlar üzerinde

Detaylı

KLK YAPI GÜVEN İNŞA EDİYOR.

KLK YAPI GÜVEN İNŞA EDİYOR. KLK YAPI GÜVEN İNŞA EDİYOR. Yenilikçi fikir ve faaliyetleriyle projeler yaratıp her zaman profesyonellerle çalışmanın vermiş olduğu güven ve insana hizmet anlayışı ile yola çıkan KLK YAPI, satış öncesi

Detaylı

Çeşme den ilham alan benzersiz bir yaşam

Çeşme den ilham alan benzersiz bir yaşam Çeşme den ilham alan benzersiz bir yaşam Çeşme de eşsiz bir dünya... Ege nin incisi İzmir in üç tarafı denizle çevrili meşhur güzelliği Çeşme de Dalyanköy koyunda yer alan Valory Evleri nde, hem doğal

Detaylı

www.zeytuniteras.com

www.zeytuniteras.com 2002 yılında başlayan inşaat sektöründeki tecrübemiz 2016 yılında da katlanarak devam etmektedir. Pek çok büyük projeyi başarı ile tamamlayan Han İnşaat, İstanbul un ardından özellikle Tekirdağ bölgesinde

Detaylı

WWW.KAYNASLİKONAKLARİ.COM PROJE HAKKINDA Şaheser Grup Güvencesiyle inşaa edilen Kaynaşlı konakları Bölgenin Turizm cenneti yakın Karadeniz Kaynaşlı sloganıyla çıtayı her geçen gün yükselen Düzce kaynaşlıda

Detaylı

Roma ve Bizans Dönemi Tarihi Eserleri. Ahmet Usal - Edirne Vergi Dairesi Başkanlığı

Roma ve Bizans Dönemi Tarihi Eserleri. Ahmet Usal - Edirne Vergi Dairesi Başkanlığı Roma ve Bizans Dönemi Tarihi Eserleri Ahmet Usal - Edirne Vergi Dairesi Başkanlığı Aralık 25, 2006 2 İçindekiler 0.1 Antik Yerleşimler......................... 4 0.2 Roma - Bizans Dönemi Kalıntıları...............

Detaylı

www.thepearlofyalova.com Hikayenin Ardındaki Marka Türkiye nin hemen hemen her yerinde ve yurt dışında önemli inşaat projelerine imza atmış olan Ekşioğlu ailesinin bir ferdi olan Sabahattin EKŞİ,1986 dan

Detaylı

OLİMPA PARK PLUS TA. 488 23 61 www.olimpapark.com. plus 0212

OLİMPA PARK PLUS TA. 488 23 61 www.olimpapark.com. plus 0212 Başakşehir in gözdesi Olimpa Park ın zengin sosyal olanaklarla donatılmış yeni etabı Olimpa Park Plus, Başakşehir in ünlü mimarı Fuzul Yapı güvencesiyle Kat Kat Yaşam, Kat Kat Kazanç sunuyor. OLİMPA PARK

Detaylı

Tüm yılın yorgunluğunu üzerinizden atıp güzelce motive olacağınız yaz tatili gibisi var mı? Elbette yok.

Tüm yılın yorgunluğunu üzerinizden atıp güzelce motive olacağınız yaz tatili gibisi var mı? Elbette yok. Ucuz Tatilin Bir Yöntemi Olarak Erken Rezervasyon Posted: 16 Dec 2014 02:57 AM PST Tüm yılın yorgunluğunu üzerinizden atıp güzelce motive olacağınız yaz tatili gibisi var mı? Elbette yok. Yaz döneminde

Detaylı

Sadece bir konut değil, bir yaşam tarzı aradığınızı biliyoruz.

Sadece bir konut değil, bir yaşam tarzı aradığınızı biliyoruz. Sadece bir konut değil, bir yaşam tarzı aradığınızı biliyoruz. İşte bu nedenle yatırımınızı güvenle yapabileceğiniz, yaşamın her anından keyif alacağınız, güne güzel bir başlangıç yapıp, harika zamanlar

Detaylı

Güzel Bir Bahar ve İstanbul

Güzel Bir Bahar ve İstanbul Güzel Bir Bahar ve İstanbul Bundan iki yıl önce 2013 Mayıs ayında yolculuğum böyle başladı. Dostlarım, sınıf arkadaşlarım ve birkaç öğretmenim ile bildiğimiz İstanbul, bizim İstanbul a doğru yol aldık.

Detaylı

Kazakistan Renkli Almati Turu 3 Gün / 2 Gece

Kazakistan Renkli Almati Turu 3 Gün / 2 Gece Kazakistan Renkli Almati Turu 3 Gün / 2 Gece 1.Gün Almati havaalanına varış ile birlikte otele transfer. Check in sonrası otelde dinlendikten sonra turumuza başlıyoruz. Gezi, Almatı kentini çevreleyen

Detaylı

Manzara tatilinin beş adresi

Manzara tatilinin beş adresi On5yirmi5.com Manzara tatilinin beş adresi Doğa ve kültür değerleriyle bezeli bu beş yöre ziyaretçilerine unutamayacakları kadar güzel görüntüler vaat ediyor. Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2012 Cumartesi (oluşturma

Detaylı

Fethiye, Likya sahilinde bulunan en büyük tatil yöresidir. Ölüdeniz, Hisarönü, unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz.

Fethiye, Likya sahilinde bulunan en büyük tatil yöresidir. Ölüdeniz, Hisarönü, unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz. Fethiye Tatil ve Yöre Rehberi Fethiye, Likya sahilinde bulunan en büyük tatil yöresidir. Ölüdeniz, Hisarönü, Yakaköy, Kayaköy, Çalış gibi bir çok mevkiisi bulunan Fethiye tam anlamıyla bir tatil merkezidir.

Detaylı

Turizm Seyahat Acentası Kemer-Kaş-Kemer Dalışlı Mavi Yolculuk 04-11 Temmuz 15

Turizm Seyahat Acentası Kemer-Kaş-Kemer Dalışlı Mavi Yolculuk 04-11 Temmuz 15 Turizm Seyahat Acentası Kemer-Kaş-Kemer Dalışlı Mavi Yolculuk 04-11 Temmuz 15 Kemer-Kaş- Kemer Dalışlı Mavi Yolculuk 04-11 Temmuz 15 Akdeniz in masmavi sularıyla buluşmak, hem mavi yolculuk hem de dalış

Detaylı

İSTANBUL KÜLTÜR VE DİL İ S T A N B U L ' U C E T C İ L E K E Ş F E D İ N

İSTANBUL KÜLTÜR VE DİL İ S T A N B U L ' U C E T C İ L E K E Ş F E D İ N İSTANBUL KÜLTÜR VE DİL KAMPI İ S T A N B U L ' U C E T C İ L E K E Ş F E D İ N 2005'den beri PROFESYONEL OLARAK ÇALIŞTIĞIMIZ EĞİTİM VE DANIŞMANLIK SEKTÖRÜNDE YAŞADIĞINIZ SIKINTILARI BİLİYORUZ CETC olarak

Detaylı

8-9 HERA PATRAS SARA ANATOLIA ARTEMİS ASPENDOS ASSOS BERGAMA EFES HİTİT MYRA OLYMPOS

8-9 HERA PATRAS SARA ANATOLIA ARTEMİS ASPENDOS ASSOS BERGAMA EFES HİTİT MYRA OLYMPOS 2017 KATALOĞU Birçok kadim uygarlığa ev sahipliği yapan Anadolu, atalarımızdan bize kalan en değerli hediye... Daha ilk çağlardan itibaren stratejik olarak tüm coğrafyanın en göz alıcı değeri olarak ön

Detaylı

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ...

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ... HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ... ÖNSÖZ Maranda Yellow ile Çerkezköy ün tepe bölgesinde, farklı bir yaşam tarzına hazır mısınız? Muhteşem orman manzarası ile lüksü yeni lükse taşıyoruz.

Detaylı

NORMANDİYA & BRETONYA

NORMANDİYA & BRETONYA NORMANDİYA & BRETONYA Rouen Deauville Trouville Hounfleur Saint Michael St.Malo - Giverny 27 Eylül 01 Ekim 2017 Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı sıra bir birinden renkli ve

Detaylı

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz Stillistanbul Sabiha gökçen Hava Limanı Neomarin AVM Pendik Marina Divan Otel Modern istanbul un Kalbindeyiz Okan üniversitesi Via Port Alışveriş Merkezi istanbul Park F1 Pisti Koç Lisesi Teknopark Sabancı

Detaylı

www.momentistanbul.com

www.momentistanbul.com www.momentistanbul.com Kartal ın en çok konuşulan projesi: Moment İstanbul İki kule olarak inşa edilen Moment İstanbul, sıra dışı dikey mimarisiyle ne kadar prestijli bir proje olduğunu daha ilk bakışta

Detaylı

Pencereniz adalara açılsın!

Pencereniz adalara açılsın! Pencereniz adalara açılsın! Dört dörtlük Yaşanılır daireler 2 3 KURUMSAL LOKASYON VE ULAŞIM PEYZAJ VE SAHİL SOSYAL YAŞAM ALANLARI içindekiler 09 11 15 17 21 23 27 29 MARİN PENDİK YATIRIM DEĞERİ KONSEPT

Detaylı

100. Yılında Çanakkale ye Develi den güzel bir ziyaret gerçekleştirildi. Fethinin 562. Yılı olması münasebetiyle gezinin ilk yarısı İstanbul a

100. Yılında Çanakkale ye Develi den güzel bir ziyaret gerçekleştirildi. Fethinin 562. Yılı olması münasebetiyle gezinin ilk yarısı İstanbul a 100. Yılında Çanakkale ye Develi den güzel bir ziyaret gerçekleştirildi. Fethinin 562. Yılı olması münasebetiyle gezinin ilk yarısı İstanbul a ayrıldı. İki önemli tarih, iki önemli şehir bu gezide buluştu.

Detaylı

SİNOP SIRA NO İLÇESİ MEVKİİ STATÜ 1 BOYABAT KURUSARAY KÖYÜ

SİNOP SIRA NO İLÇESİ MEVKİİ STATÜ 1 BOYABAT KURUSARAY KÖYÜ SİNOP DOĞAL SİT ALANLARI SIRA NO İLÇESİ ADI SİT TÜRÜ 1 MERKEZ HAMSİLOS-AKLİMAN 1. VE 2. DERECE DOĞAL SİT ALANI 2 MERKEZ SARIKUM GÖLÜ 1. VE 3. DERECE DOĞAL SİT ALANI 3 ERFELEK TATLICAK ŞELALELERİ 1. DERECE

Detaylı

/ 444 40 27. Büyülü 1 İstanbul Masalı

/ 444 40 27. Büyülü 1 İstanbul Masalı Satış Ofisi Pınartepe Mahallesi Turgut Özal Caddesi No: 2/1 Büyükçekmece- İstanbul Faks :0212 699 92 94 Telelefon: 444 40 27 / 444 40 27 /OzyurtlarGrup /Ozyurtlar.Grup /OzyurtlarGrup info@ozyurtlar.com

Detaylı

SİZİN İÇİN YAZILAN IŞILTILI BİR MASAL

SİZİN İÇİN YAZILAN IŞILTILI BİR MASAL SİZİN İÇİN YAZILAN IŞILTILI BİR MASAL BURSA YA YAKIŞAN YÜKSEK PRESTİJ. Bursa, bir ulu dağa yaslanmış gibi oturan, yemyeşil doğası ve kendine özgü mimarisiyle zamanın durmasa bile daha yavaş aktığı kadim

Detaylı

NADOL. yaşam evleri. www.anadoluyasamevleri.com

NADOL. yaşam evleri. www.anadoluyasamevleri.com A yaşam evleri. www.anadoluyasamevleri.com A yaşam evleri. ... SEHIRCILIK VE KONT ALGISINI YENIDEN TANIMLIYORZ Safranbolu nun en değerli ve en büyük arazileri üzerinde hayata geçireceğimiz Anadolu Yaşam

Detaylı

ÇOCUKÇA İÇİNDEKİLER. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Adına Sahibi Adnan ŞEKER. Yazı İşleri ve Genel Yayın Yönetmeni Neriman DOĞAN

ÇOCUKÇA İÇİNDEKİLER. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Adına Sahibi Adnan ŞEKER. Yazı İşleri ve Genel Yayın Yönetmeni Neriman DOĞAN Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Adına Sahibi Adnan ŞEKER Yazı İşleri ve Genel Yayın Yönetmeni Neriman DOĞAN Yayın Kurulu İbrahim MEYDAN Atıf SOYLU Bünyamin AYBAKIR Hasan Hüseyin DURKAL ÇOCUKÇA Basın

Detaylı

Alkan Yapı, 1981 yılından beri 2500 den fazla konut teslim etti. Farklı ihtiyaç ve beklentilere göre nitelikli projeler geliştiren Alkan Yapı,

Alkan Yapı, 1981 yılından beri 2500 den fazla konut teslim etti. Farklı ihtiyaç ve beklentilere göre nitelikli projeler geliştiren Alkan Yapı, HAYAT DE GÜZEL Alkan Yapı, 1981 yılından beri 2500 den fazla konut teslim etti. Farklı ihtiyaç ve beklentilere göre nitelikli projeler geliştiren Alkan Yapı, Doğaköy Premium ile Kerpe nin doğal güzelliklerini

Detaylı

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor.

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor. İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor. Üstelik isteyene bahçeli evler veya balkonlu daireler, isteyene rezidans konforu barındıran kompakt

Detaylı

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK...

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK... 4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK... Konum itibariyle her geçen gün değerine değer katan Ordu - Perşembe, kentsel dönüşümün modernleştirdiği Sakin Şehir, ayrıcalıklı ve değerli projesi Hızır Kaptan Konakları. Aycan

Detaylı

Baş döndüren bir yaşam...

Baş döndüren bir yaşam... Baş döndüren bir yaşam... Yükseklerdeki keyf in şehir hali... Yeditepe nin şehri... Asya dan Avrupa ya uzanan masal gibi bir şehirdir İstanbul. Dünyanın iki kıtayı birleştiren tek şehri, geçmişten bugüne

Detaylı

5 YILDIZLI PAUL GAUGUIN İLE LOS ANGELES, TAHİTİ VE BORA BORA

5 YILDIZLI PAUL GAUGUIN İLE LOS ANGELES, TAHİTİ VE BORA BORA 5 YILDIZLI PAUL GAUGUIN İLE LOS ANGELES, TAHİTİ VE BORA BORA 03 Mart 2016 tarihinden itibaren HER PERŞEMBE Hareket! Dünyada siyah incinin bulunduğu tek ada olarak bilinen Tahiti ve Fransız Polinezyası

Detaylı

Saffet Emre Tonguç eşliğinde AMALFİ ( Positano & Ravello & Sorrento & Capri & Pompeii & Napoli )

Saffet Emre Tonguç eşliğinde AMALFİ ( Positano & Ravello & Sorrento & Capri & Pompeii & Napoli ) Saffet Emre Tonguç eşliğinde AMALFİ ( Positano & Ravello & Sorrento & Capri & Pompeii & Napoli ) 01 Mayıs 2018 / 4 Gece 5 Gün Yılın en iyi döneminde Saffet Emre Tonguç eşliğinde harika bir gezide Amalfi

Detaylı

Pırıl pırıl güneşli bir günde, içini sımsıcak saran bir mutlulukla. Cadde de yürüyordu. Yüzü gülümseyen. insanların kullandığı yoldan;

Pırıl pırıl güneşli bir günde, içini sımsıcak saran bir mutlulukla. Cadde de yürüyordu. Yüzü gülümseyen. insanların kullandığı yoldan; Pırıl pırıl güneşli bir günde, içini sımsıcak saran bir mutlulukla Cadde de yürüyordu. Yüzü gülümseyen insanların kullandığı yoldan; yemyeşil ağaçların rüzgar ile savrulan dallarından çıkan sesin dalga

Detaylı

Bodrum aşığı yabancıların buluşması

Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum da yaşayan, çoğunluğu yabancı uyruklu olan Internations üyeleri, Bodrum Eski Çeşme Mahallesi ndeki Sugar and Salt restoranda düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Detaylı

YAŞAMDIR... EN BÜYÜK YATIRIM, Şatış Ofisi. Merkez Ofis

YAŞAMDIR... EN BÜYÜK YATIRIM,  Şatış Ofisi. Merkez Ofis www.maritzaloftsariyer.com EN BÜYÜK YATIRIM, YAŞAMDIR... Şatış Ofisi Kasapçayırı Mevkii Yediveren Sokak No: 1 - Sarıyer İSTANBUL T: +90 212 236 46 45 Merkez Ofis Mecidiyeköy Mh. Latilokum Sk. Meriç Sitesi

Detaylı

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA Giverny - Saint Michel St.Malo Deauville Trouville Honfleur Rouen 26-29 Nisan 2018 3 gece 4 gün Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı

Detaylı

Motelimiz, 7 iki kişilik oda, 2 üç kişilik oda ve 3 bungalowdan oluşuyor. Bungalowlarda 2 yatak odası ve 4 yatak var.çocuklu Aileler için çok ideal

Motelimiz, 7 iki kişilik oda, 2 üç kişilik oda ve 3 bungalowdan oluşuyor. Bungalowlarda 2 yatak odası ve 4 yatak var.çocuklu Aileler için çok ideal Adres : Çıralı - Olimpos - Kemer - Antalya - Türkiye Tel : 0090 242 825 73 27-825 73 28 Fax : 0090 242 825 71 28 Web : www.orangemotel.net E-mail : info@orangemotel.net Motelimiz, 7 iki kişilik oda, 2

Detaylı

ŞANLIURFA YI GEZELİM

ŞANLIURFA YI GEZELİM ŞANLIURFA YI GEZELİM 3. Gün: URFA NIN KALBİNDEN GÜNEŞİN BATIŞINA GEZİ TÜRKİYE NİN GURURU ATATÜRK BARAJI Türkiye de ki elektrik üretimini artırmak ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi ndeki 9 ili kapsayan tarım

Detaylı

***Paskalya Bayramında Balkanlara***

***Paskalya Bayramında Balkanlara*** ***Paskalya Bayramında Balkanlara*** Arbanassi Veliko Tarnovo Shumen (Şumnu) Varna (KONAKLAMA) Nessebar (Sunny Beach) Burgas... (gezilecek yerlere ait resimler en alttadır)... KONAKLAMA ::::::::> Golden

Detaylı

Tur Danışmanımız: Ali Canip Olgunlu

Tur Danışmanımız: Ali Canip Olgunlu Ali Canip Olgunlu ile Kapadokya Tur Programı Göreme, 6-8 Eylül 2013 Tur Rehberimiz: Tur Danışmanımız: Ali Canip Olgunlu Öne Çıkanlar: Ali Canip Olgunlu nun anlatımlarıyla Kapadokya Anadolu daki ilk kiliselerden

Detaylı

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık FURYA hakkında Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık İnsanların hayatına nasıl daha fazla dokunabiliriz düşüncesiyle, markamızı sevilen ve sayılan ulusal bir konuma getirmek için durmaksızın çalışıyoruz.

Detaylı

geleceğinize DEĞECEK

geleceğinize DEĞECEK geleceğinize DEĞECEK FURYA hakkında Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık İnsanların hayatına nasıl daha fazla dokunabiliriz düşüncesiyle, markamızı sevilen ve sayılan ulusal bir konuma getirmek için durmaksızın

Detaylı

www.avrasyatermal.com www.avrasyatermal.com 0850 811 84 34 Sizlerin Mutlu, Huzurlu ve Sağlıklı Olmanız İçin Sağlık, otel, devre mülk ve devre tatil olarak projelendirilen Avrasya Termal, Marmara nın

Detaylı

Yeniden Murat Reis Yeniden Ayvalık!

Yeniden Murat Reis Yeniden Ayvalık! Yeniden Murat Reis Yeniden Ayvalık! Aklınıza gelince yüzünüzü gülümsetecek bir tatil için sizi Ege nin incisi Ayvalık a çağırıyoruz. Açık bir müzeyi andıran Ayvalık ın, titizlikle koruduğu kültürü, ayrıcalıklı

Detaylı

O Gün. mutluluğa. ömür boyu sürecek. adım atacaksınız

O Gün. mutluluğa. ömür boyu sürecek. adım atacaksınız O Gün ömür boyu sürecek mutluluğa adım atacaksınız H er detay beklentilerinizin üzerinde karşılanırken size sadece hafızanızda ömür boyu tazeleğini koruyacak anıların yaratılacağı O gün ün keyfini sürmek

Detaylı

şehir tanıtımı İLKBAHAR 2015 SAYI: 304

şehir tanıtımı İLKBAHAR 2015 SAYI: 304 şehir tanıtımı İLKBAHAR 2015 SAYI: 304 56 57 Tarih, kültür ve masal şehri: Prag BU YIL 16. EFORT KONGRESİ NE ÇEK CUMHURİYETİ NİN BAŞKENTİ PRAG EV SAHİPLİĞİ YAPACAK. 27-29 MAYIS 2015 TARİHİNDE YAPILACAK

Detaylı

ATLAYIŞLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR EFES HAVAALANI - SELCUK - İZMİR

ATLAYIŞLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR EFES HAVAALANI - SELCUK - İZMİR ATLAYIŞLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR EFES HAVAALANI - SELCUK - İZMİR Tandem atlayışı için daha önceden eğitim almış olmanız ya da bir belge gerekmemektedir. Sadece on beş dakikalık bir brifing sonrasında tecrübeli

Detaylı

Fethiye Göcekte Sahibinden Günlük Kiralık Lüks Yazlık Villa Nyla

Fethiye Göcekte Sahibinden Günlük Kiralık Lüks Yazlık Villa Nyla Fethiye Göcekte Sahibinden Günlük Kiralık Lüks Yazlık Villa Nyla Özet Villamız Göcekin hemen yanıbaşında kurulmuş, kanal sistemi sayesinde denizle bağlantısı sağlanmış, ödüllü projeli Portville sitesi

Detaylı

Tatil ve Yöre Rehberi

Tatil ve Yöre Rehberi Tatil ve Yöre Rehberi Kalkan, Antalya ya bağlı olan çok şirin bir sahil kasabasıdır ancak bu ilin merkezinden 200 km. kadar uzaktadır. Özellikle İngiliz turistlerin ilgi gösterdiği Kalkan son yıllarda

Detaylı

Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş...

Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş... Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş... Büyüleyici bir dünyanın kapılarını InterContinental İstanbul da aralayın... Birbirinden görkemli salonlarımızın keyifli atmosferi, dünya mutfaklarının seçkin örneklerinden

Detaylı

Turizm Seyahat Acentası

Turizm Seyahat Acentası Turizm Seyahat Acentası YERYÜZÜ VE SUALTI, TARİH VE ŞİMDİ... TÜM GÜZELLİKLER BİR ARADA! Promosyon Tur / 2 Şehir - 15 Dalış 23-30 Ocak 2015 VIPSCUBA dan tüm ailenize muhteşem bir sömestr hediyesi... Ocak

Detaylı

Deniz Esemenli ile Üsküdar Turu 27 Ekim 2013, Pazar

Deniz Esemenli ile Üsküdar Turu 27 Ekim 2013, Pazar Deniz Esemenli ile Üsküdar Turu 27 Ekim 2013, Pazar Tur Danışmanımız: Doç. Dr. Deniz Esemenli, Sanat Tarihçisi Buluşma Noktası: Üsküdar Meydanı, III. Ahmet Çeşmesi önü Tur başlama saati: 09.00 Gezimizin

Detaylı