T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /"

Transkript

1 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof.Dr. Mehmet KURAN başkanlığında saat 17:15 de toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı kararlar alındı ve saat 19:15 de toplantı sona erdi Gündem onaylandı. Üniversitemiz ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü arasında düzenlenecek protokol çerçevesinde Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi kurulması amacıyla talep edilen alanın tahsisine ilişkin Orman ve Su İşleri Bakanlığı nın, tarih ve sayılı yazısı ve ekleri görüşüldü. Üniversitemiz ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü arasında düzenlenecek protokol çerçevesinde Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi kurulması amacıyla belirlenen alanın; Üniversitemize tahsisli devlet orman alanı (39788,856 m²/3.97 hektar) için Orman Müdürlüğü nden tahsis alınmasına muvafakat edilmesine ve mülkiyeti Üniversitemize ait olan alan (14729,990 m²) ile birlikte; 2 (iki) yıl süreyle ön tahsis yapılmasına, ön tahsis süresi içerisinde merkez inşaatının tamamlanmaması durumunda tahsisin kendiliğinden kaldırılmasına, inşaatın tamamlanıp merkezin hizmete girmesini takiben sadece bu amaçla kullanılmak üzere hizmet süresince Orman ve Su İşleri Bakanlığı 11.Bölge Müdürlüğü Samsun Şube Müdürlüğü ne tahsisine, tahsis amacının ortadan kalkması durumunda ise tahsis edilen arazinin üzerindeki muhdevat ile birlikte Ondokuz Mayıs Üniversitesine devredilmesine oybirliği ile karar verildi. Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğünden Rektörlüğümüze sunulan, Tezsiz Yüksek Lisans (Uzaktan Eğitim) programlarına kayıtlı olan ve Eğitim-Öğretim yılında kayıt yaptıracak olan lisansüstü öğrencilerden kredi/saat başına alınacak ücretlerin, ödeme şekillerinin ve öğretim elemanlarına ödenecek ek ders ücretler konusundaki Enstitünün tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. Fen Bilimleri Enstitüsü Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans programlarına; -Ders vermek üzere görevlendirilen öğretim elemanlarına haftalık 10 saati geçmemek üzere 2914 sayılı Kanunun 11. maddesindeki unvanlar itibariyle belirlenen ek ders ücretinin 3 (üç) katı ek ders ücreti ödenmesine, -Programlara Kayıtlı olan ve Eğitim-Öğretim yılında kayıt yaptıracak öğrencilerden alınacak materyal ücretinin 150,00 olmasına, -Programlara kayıtlı ve Eğitim-Öğretim yılında yeni kayıt yaptıracak öğrencilerden aşağıda belirtilen şekilde öğrenim ücreti alınmasına, öğrenim gideri olarak alınacak ücretin ödeme planının 3 (üç) taksit şeklinde düzenlenmesine ve konunun Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na sunulmasına oybirliği ile karar verildi. Programın Adı: Öğrenim Ücreti Kredi Başı: Taşınmaz Değerleme ve Geliştirme 150,00 Biyoloji 100,00 Fizik 100,00 Kimya 100,00 Matematik 100,00

2 Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğünden Rektörlüğümüze sunulan, Eğitim-Öğretim yılında II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans ve Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans programlarında kredi başına alınacak öğrenim ücreti ve materyal ücreti ile bu programlarda ders verecek öğretim elemanlarına ödenecek ek ders ve sınav ücretlerinin belirlenmesi konusundaki Enstitünün tarih ve E sayılı teklif yazısı ve eki görüşüldü Eğitim-Öğretim yılında II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans ve Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans programlarında kredi başına alınacak öğrenim ücreti ve materyal ücreti ile bu programlarda ders verecek öğretim elemanlarına ödenecek ek ders ve sınav ücretlerinin aşağıdaki şekilde belirlenmesine ve konunun Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına sunulmasına oy birliği ile karar verildi. Evde Bakım Hemşireliği A.B.D II.Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı: -Kredi/Saat Başına Alınacak Öğrenim Ücreti: 100,00 -Ödenecek Ek Ders Ücreti: Oluşan gelirin %70 ini geçmemek üzere; 2,5 (ikibuçuk) katına kadar. -Sınav Ücreti: 2,5 (ikibuçuk) katına kadar Evde Bakım Hemşireliği A.B.D. UZEM Tezsiz Yüksek Lisans Programı: -Kredi/Saat Başına Alınacak Öğrenim Ücreti: 150,00 -Materyal Ücreti Bir Dönem için: 150,00 -Ödenecek Ek Ders Ücreti: Oluşan gelirin %70 ini geçmemek üzere, 3 (üç) katına kadar Hemşirelik ve Sağlık Yönetimi A.B.D. II.Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı: -Kredi/Saat Başına Alınacak Öğrenim Ücreti: 100,00 -Ödenecek Ek Ders Ücreti: Oluşan gelirin %70 ini geçmemek üzere; 2,5 (ikibuçuk) katına kadar -Sınav ücreti: 2,5 (ikibuçuk) katına kadar Sağlık Yönetimi A.B.D. UZEM Tezsiz Yüksek Lisans Programı: -Kredi/Saat Başına Alınacak Öğrenim Ücreti: 120,00 -Materyal Ücreti Bir Dönem İçin: 150,00 -Ödenecek Ek Ders Ücreti: Oluşan gelirin %70 ini geçmemek üzere; 3 (üç) katına kadar.

3 Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğünden Rektörlüğümüze sunulan, Eğitim-Öğretim yılında II. Öğretim ve Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans programlarında kayıtlı bulunan öğrencilerden kredi/saat başına alınacak ücretler ile öğretim elemanlarına ödenecek ek ders ve sınav ücretleri konusundaki Enstitünün tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. Sosyal Bilimler Enstitüsü II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans programları için Eğitim-Öğretim yılında kredi/saat başına alınacak ücretler ile öğretim elemanlarına ödenecek ek ders ve sınav ücretlerinin aşağıdaki şekilde belirlenmesine ve konunun Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına sunulmasına oybirliği ile karar verildi. Anabilim Dalı Kredi/Saat Başına Alınacak Ücret Ödenecek Ek Ders Ödenecek Sınav Ücreti İşletme 150,00 (3) Katına Kadar (3) Katına Kadar İşletme ve Endüstri İlişkileri 150,00 (3) Katına Kadar (3) Katına Kadar Muhasebe-Finansman 150,00 (3) Katına Kadar (3) Katına Kadar Kamu Hukuku 125,00 (3) Katına Kadar (3) Katına Kadar Dini Danışmanlık ve 100,00 (3) Katına Kadar (3) Katına Kadar Materyal Ücreti (Bir Dönem İçin) Rehberlik Evlilik ve Aile Danışmanlığı 125,00 (3) Katına Kadar (3) Katına Kadar Turizm İşletmeciliği 150,00 (3) Katına Kadar (3) Katına Kadar Yerel Yönetimler(UE) 100,00 (3) Katına Kadar 150,00 Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi 100,00 (3) Katına Kadar 150, Rehabilitasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Ömer KURU nun, tarihinde Malatya da, Pfizer PFE İlaçları A.Ş. tarafından yapılan Bilgiden Deneyime Ankilozan Spondilit konulu toplantıda vermiş olduğu eğitim faaliyeti karşılığı tahakkuk ettirilecek ücret tespiti konusundaki Dekanlığın tarih ve E teklif yazısı ve ekinde yer alan (1909-B) Eğitim Projesi Başvuru Formu görüşüldü. Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Ömer KURU nun, tarihinde Malatya da, Pfizer PFE İlaçları A.Ş. tarafından yapılan Bilgiden Deneyime Ankilozan Spondilit konulu toplantıda vermiş olduğu eğitim faaliyeti karşılığı 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 58. maddesine göre Döner Sermaye İşletmelerinin Kurulmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmeliğin 5. Maddesi uyarınca tahakkuk ettirilecek ücretin 6.663,60 (KDV dahil) Rektörlük Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü hesabına yatırılmasına oybirliği ile karar verildi.

4 Rehabilitasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Ömer KURU nun, tarihinde Diyarbakır da, Pfizer PFE İlaçları A.Ş. tarafından yapılan Tecrübe ile Sabit Romatoid Artrit Tanı ve Tedavisi konulu toplantıda vermiş olduğu eğitim faaliyeti karşılığı tahakkuk ettirilecek ücret tespiti konusundaki Dekanlığın tarih ve E teklif yazısı ve ekinde yer alan (1909-B) Eğitim Projesi Başvuru Formu görüşüldü. Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Ömer KURU nun, tarihinde Diyarbakır da, Pfizer PFE İlaçları A.Ş. tarafından yapılan Tecrübe ile Sabit Romatoid Artrit Tanı ve Tedavisi konulu toplantıda vermiş olduğu eğitim faaliyeti karşılığı 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 58. maddesine göre Döner Sermaye İşletmelerinin Kurulmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmeliğin 5. Maddesi uyarınca tahakkuk ettirilecek ücretin 6.663,60 (KDV dahil) Rektörlük Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü hesabına yatırılmasına oybirliği ile karar verildi Rehabilitasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Ömer KURU nun, tarihinde Rize de, Pfizer PFE İlaçları A.Ş. tarafından yapılan Xeljanz Uydu Sempozyumu nda vermiş olduğu eğitim faaliyeti karşılığı tahakkuk ettirilecek ücret tespiti konusundaki Dekanlığın tarih ve E teklif yazısı ve ekinde yer alan (1909-B) Eğitim Projesi Başvuru Formu görüşüldü. Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Ömer KURU nun, tarihinde Rize de, Pfizer PFE İlaçları A.Ş. tarafından yapılan Xeljanz Uydu Sempozyumu nda vermiş olduğu eğitim faaliyeti karşılığı 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 58. maddesine göre Döner Sermaye İşletmelerinin Kurulmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmeliğin 5. Maddesi uyarınca tahakkuk ettirilecek ücretin 5.940,00 (KDV dahil) Rektörlük Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü hesabına yatırılmasına oybirliği ile karar verildi.

5 Rehabilitasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Ömer KURU nun, tarihinde İstanbul da, Pfizer PFE İlaçları A.Ş. tarafından yapılan Psöriasiz ve Psöriatik Artrit Tanı ve Tedavisinde Bilinçlendirme konulu toplantıda vermiş olduğu eğitim faaliyeti karşılığı tahakkuk ettirilecek ücret tespiti konusundaki Dekanlığın tarih ve E teklif yazısı ve ekinde yer alan (1909-B) Eğitim Projesi Başvuru Formu görüşüldü. Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Ömer KURU nun, tarihinde İstanbul da, Pfizer PFE İlaçları A.Ş. tarafından yapılan Psöriasiz ve Psöriatik Artrit Tanı ve Tedavisinde Bilinçlendirme konulu toplantıda vermiş olduğu eğitim faaliyeti karşılığı 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 58. maddesine göre Döner Sermaye İşletmelerinin Kurulmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmeliğin 5. Maddesi uyarınca tahakkuk ettirilecek ücretin 3.175,20 (KDV dahil) Rektörlük Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü hesabına yatırılmasına oybirliği ile karar verildi Rehabilitasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Ömer KURU nun, tarihinde Samsun da Merck Sharp Dohme İlaçları Tic.Ltd.Şti. tarafından yapılacak olan Romatolojik Vakalara Yaklaşım konulu toplantıda vereceği eğitim faaliyeti karşılığı tahakkuk ettirilecek ücret tespiti konusundaki Dekanlığın tarih ve E teklif yazısı ve ekinde yer alan (1909-B) Eğitim Projesi Başvuru Formu görüşüldü. Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Ömer KURU nun, tarihinde Samsun da Merck Sharp Dohme İlaçları Tic.Ltd.Şti. tarafından yapılacak olan Romatolojik Vakalara Yaklaşım konulu toplantıda vereceği eğitim faaliyeti karşılığı 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 58. maddesine göre Döner Sermaye İşletmelerinin Kurulmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmeliğin 5. Maddesi uyarınca tahakkuk ettirilecek ücretin 3.240,00 (KDV dahil) Rektörlük Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü hesabına yatırılmasına oybirliği ile karar verildi.

6 Rehabilitasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Ömer KURU nun, tarihinde Samsun da, Sandoz İlaç tarafından yapılan Osteomaster Toplantısı konulu toplantıda vermiş olduğu eğitim faaliyeti karşılığı tahakkuk ettirilecek ücret tespiti konusundaki Dekanlığın tarih ve E teklif yazısı ve ekinde yer alan (1909-B) Eğitim Projesi Başvuru Formu görüşüldü. Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Ömer KURU nun tarihinde Samsun da, Sandoz İlaç tarafından yapılan Osteomaster Toplantısı konulu toplantıda vermiş olduğu eğitim faaliyeti karşılığı 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 58. maddesine göre Döner Sermaye İşletmelerinin Kurulmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmeliğin 5. Maddesi uyarınca tahakkuk ettirilecek ücretin 5.627,69 (KDV dahil) Rektörlük Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü hesabına yatırılmasına oybirliği ile karar verildi Rehabilitasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Ömer KURU nun, tarihinde İstanbul da Lilly İlaç tarafından yapılacak olan Şiddetli Osteoporoz Tedavisinde Teriparatid konulu toplantıda vereceği eğitim faaliyeti karşılığı tahakkuk ettirilecek ücret tespiti konusundaki Dekanlığın tarih ve E teklif yazısı ve ekinde yer alan (1909-B) Eğitim Projesi Başvuru Formu görüşüldü. Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Ömer KURU nun tarihinde İstanbul da Lilly İlaç tarafından yapılacak olan Şiddetli Osteoporoz Tedavisinde Teriparatid konulu toplantıda vereceği eğitim faaliyeti karşılığı 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 58. maddesine göre Döner Sermaye İşletmelerinin Kurulmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmeliğin 5. Maddesi uyarınca tahakkuk ettirilecek ücretin 3.120,77 (KDV dahil) Rektörlük Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü hesabına yatırılmasına oybirliği ile karar verildi.

7 Rehabilitasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Ömer KURU nun tarihinde İstanbul da, UCB Pharma A.Ş. tarafından yapılacak olan Ankilozan Spondilitte Tanı ve Güncel Tedaviler konulu toplantıda vereceği eğitim faaliyeti karşılığı tahakkuk ettirilecek ücret tespiti konusundaki Dekanlığın tarih ve E teklif yazısı ve ekinde yer alan (1909-B) Eğitim Projesi Başvuru Formu görüşüldü. Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Ömer KURU nun tarihinde İstanbul da, UCB Pharma A.Ş. tarafından yapılacak olan Ankilozan Spondilitte Tanı ve Güncel Tedaviler konulu toplantıda vereceği eğitim faaliyeti karşılığı 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 58. maddesine göre Döner Sermaye İşletmelerinin Kurulmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmeliğin 5. Maddesi uyarınca tahakkuk ettirilecek ücretin 3.500,00 (KDV dahil) Rektörlük Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü hesabına yatırılmasına oybirliği ile karar verildi Rehabilitasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Ömer KURU nun tarihinde İstanbul da, UCB Pharma A.Ş. tarafından yapılacak olan Ankilozan Spondilitte Tanı ve Güncel Tedaviler konulu toplantıda vereceği eğitim faaliyeti karşılığı tahakkuk ettirilecek ücret tespiti konusundaki Dekanlığın tarih ve E teklif yazısı ve ekinde yer alan (1909-B) Eğitim Projesi Başvuru Formu görüşüldü. Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Ömer KURU nun tarihinde İstanbul da, UCB Pharma A.Ş. tarafından yapılacak olan Ankilozan Spondilitte Tanı ve Güncel Tedaviler konulu toplantıda vereceği eğitim faaliyeti karşılığı 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 58. maddesine göre Döner Sermaye İşletmelerinin Kurulmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmeliğin 5. Maddesi uyarınca tahakkuk ettirilecek ücretin 3.500,00 (KDV dahil) Rektörlük Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü hesabına yatırılmasına oybirliği ile karar verildi.

8 Tıp Fakültesi Dekanlığından Rektörlüğümüze sunulan, İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Ayşegül ATMACA nın tarihinde Samsun da, Lilly İlaç tarafından yapılan Bazal Bolus Tedavide Güncel Yaklaşımlar konulu toplantıda vermiş olduğu eğitim faaliyeti karşılığı tahakkuk ettirilecek ücret tespiti konusundaki Dekanlığın tarih ve E teklif yazısı ve ekinde yer alan (1909-B) Eğitim Projesi Başvuru Formu görüşüldü. Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Ayşegül ATMACA nın tarihinde Samsun da, Lilly İlaç tarafından yapılan Bazal Bolus Tedavide Güncel Yaklaşımlar konulu toplantıda vermiş olduğu eğitim faaliyeti karşılığı 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 58. maddesine göre Döner Sermaye İşletmelerinin Kurulmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmeliğin 5. Maddesi uyarınca tahakkuk ettirilecek ücretin 2.841,44 (KDV dahil) Rektörlük Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü hesabına yatırılmasına oybirliği ile karar verildi Tıp Fakültesi Dekanlığından Rektörlüğümüze sunulan, İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Ayşegül ATMACA nın tarihinde Sivas da, Astra Zeneca İlaç Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. tarafından yapılan Olgularla SGLT-2 İnhibisyonu ve Etkileri konulu toplantıda vermiş olduğu eğitim faaliyeti karşılığı tahakkuk ettirilecek ücret tespiti konusundaki Dekanlığın tarih ve E teklif yazısı ve ekinde yer alan (1909-B) Eğitim Projesi Başvuru Formu görüşüldü. Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Ayşegül ATMACA nın tarihinde Sivas da, Astra Zeneca İlaç Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. tarafından yapılan Olgularla SGLT-2 İnhibisyonu ve Etkileri konulu toplantıda vermiş olduğu eğitim faaliyeti karşılığı 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 58. maddesine göre Döner Sermaye İşletmelerinin Kurulmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmeliğin 5. Maddesi uyarınca tahakkuk ettirilecek ücretin 2.000,00 (KDV dahil) Rektörlük Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü hesabına yatırılmasına oybirliği ile karar verildi.

9 Tıp Fakültesi Dekanlığından Rektörlüğümüze sunulan, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Hasibe Canan AYGÜN ün tarihinde Balıkesir de, Bausch&Lomb Sağlık ve Optik Ürünleri Tic. A.Ş. tarafından yapılan Çocuklarda Beslenme ve Özel Mamalar konulu toplantıda vermiş olduğu danışmanlık hizmeti karşılığı tahakkuk ettirilecek ücret tespiti konusundaki Dekanlığın tarih ve E teklif yazısı ve ekinde yer alan (1909-A) Danışmanlık Projesi Başvuru Formu görüşüldü. Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Hasibe Canan AYGÜN ün tarihinde Balıkesir de, Bausch&Lomb Sağlık ve Optik Ürünleri Tic. A.Ş. tarafından yapılan Çocuklarda Beslenme ve Özel Mamalar konulu toplantıda vermiş olduğu danışmanlık hizmeti karşılığı 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 58. maddesine göre Döner Sermaye İşletmelerinin Kurulmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmeliğin 5. Maddesi uyarınca tahakkuk ettirilecek ücretin 3.717,00 (KDV dahil) Rektörlük Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü hesabına yatırılmasına oybirliği ile karar verildi Tıp Fakültesi Dekanlığından Rektörlüğümüze sunulan, Patoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Filiz KARAGÖZ ün tarihinde Samsun da, Roche Müstehzarları San. A.Ş. tarafından yapılan Mide Kanserlerinde HER2 Değerlendirmesi konulu toplantıda vermiş olduğu danışmanlık hizmeti karşılığı tahakkuk ettirilecek ücret tespiti konusundaki Dekanlığın tarih ve E teklif yazısı ve ekinde yer alan (1909-A) Danışmanlık Projesi Başvuru Formu görüşüldü. Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Filiz KARAGÖZ ün tarihinde Samsun da, Roche Müstehzarları San. A.Ş. tarafından yapılan Mide Kanserlerinde HER2 Değerlendirmesi konulu toplantıda vermiş olduğu danışmanlık hizmeti karşılığı 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 58. maddesine göre Döner Sermaye İşletmelerinin Kurulmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmeliğin 5. Maddesi uyarınca tahakkuk ettirilecek ücretin 2.700,00 (KDV dahil) Rektörlük Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü hesabına yatırılmasına oybirliği ile karar verildi.

10 Tıp Fakültesi Dekanlığından Rektörlüğümüze sunulan, Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Doç.Dr. Murat TERZİ nin tarihinde İran da, Bayer Türk Kimya San.Ltd.Şti. tarafından yapılacak olan Interferon Beta 1-b Data konulu toplantıda vereceği eğitim faaliyeti karşılığı tahakkuk ettirilecek ücret tespiti konusundaki Dekanlığın tarih ve E teklif yazısı ve ekinde yer alan (1909-B) Eğitim Projesi Başvuru Formu görüşüldü. Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerinden Doç.Dr. Murat TERZİ nin tarihinde İran da, Bayer Türk Kimya San.Ltd.Şti. tarafından yapılacak olan Interferon Beta 1-b Data konulu toplantıda vereceği eğitim faaliyeti karşılığı 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 58. maddesine göre Döner Sermaye İşletmelerinin Kurulmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmeliğin 5. Maddesi uyarınca tahakkuk ettirilecek ücretin (KDV dahil) Rektörlük Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü hesabına yatırılmasına oybirliği ile karar verildi Tıp Fakültesi Dekanlığından Rektörlüğümüze sunulan, Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Doç.Dr. Murat TERZİ nin tarihinde İran da, Bayer Türk Kimya San.Ltd.Şti. tarafından yapılacak olan Interferon Beta 1-b Data konulu toplantıda vereceği eğitim faaliyeti karşılığı tahakkuk ettirilecek ücret tespiti konusundaki Dekanlığın tarih ve E teklif yazısı ve ekinde yer alan (1909-B) Eğitim Projesi Başvuru Formu görüşüldü. Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerinden Doç.Dr. Murat TERZİ nin tarihinde İran da, Bayer Türk Kimya San.Ltd.Şti. tarafından yapılacak olan Interferon Beta 1-b Data konulu toplantıda vereceği eğitim faaliyeti karşılığı 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 58. maddesine göre Döner Sermaye İşletmelerinin Kurulmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmeliğin 5. Maddesi uyarınca tahakkuk ettirilecek ücretin (KDV dahil) Rektörlük Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü hesabına yatırılmasına oybirliği ile karar verildi Tıp Fakültesi Dekanlığından Rektörlüğümüze sunulan, Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Doç.Dr. Murat TERZİ nin tarihinde Mısır da, Merck İlaç Ecza ve Kimya tarafından yapılan Cladribine Tablets and The Evolving Management of MS konulu toplantıda vermiş olduğu eğitim faaliyeti karşılığı tahakkuk ettirilecek ücret tespiti konusundaki Dekanlığın tarih ve E teklif yazısı ve ekinde yer alan (1909- B) Eğitim Projesi Başvuru Formu görüşüldü. Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerinden Doç.Dr. Murat TERZİ nin tarihinde Mısır da, Merck İlaç Ecza ve Kimya tarafından yapılan Cladribine Tablets and The Evolving Management of MS konulu toplantıda vermiş olduğu eğitim faaliyeti karşılığı 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 58. maddesine göre Döner Sermaye İşletmelerinin Kurulmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmeliğin 5. Maddesi uyarınca tahakkuk ettirilecek ücretin (KDV dahil) Rektörlük Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü hesabına yatırılmasına oybirliği ile karar verildi.

11 Tıp Fakültesi Dekanlığından Rektörlüğümüze sunulan, Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Doç.Dr. Murat TERZİ nin tarihinde Ankara da Gen İlaç ve Sağlık Ürünleri San. ve Tic. A.Ş. tarafından yapılacak olan Dimetil Fumarat Etkinlik ve Güvenlilik Verileri konulu toplantıda vereceği eğitim faaliyeti karşılığı tahakkuk ettirilecek ücret tespiti konusundaki Dekanlığın tarih ve E teklif yazısı ve ekinde yer alan (1909- B) Eğitim Projesi Başvuru Formu görüşüldü. Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerinden Doç.Dr. Murat TERZİ nin tarihinde Ankara da Gen İlaç ve Sağlık Ürünleri San. ve Tic. A.Ş. tarafından yapılacak olan Dimetil Fumarat Etkinlik ve Güvenlilik Verileri konulu toplantıda vereceği eğitim faaliyeti karşılığı 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 58. maddesine göre Döner Sermaye İşletmelerinin Kurulmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmeliğin 5. Maddesi uyarınca tahakkuk ettirilecek ücretin (KDV dahil) Rektörlük Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü hesabına yatırılmasına oybirliği ile karar verildi Tıp Fakültesi Dekanlığından Rektörlüğümüze sunulan, Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Doç.Dr. Murat TERZİ nin, tarihinde Kıbrıs da yapılan Hasta Bakışı ile Multipl Sklerozda Yorgunluk konulu (1909-B) Eğitim Faaliyetinin, (1909-A) Danışmanlık Hizmeti olarak değiştirilmesi ve hizmet karşılığı tahakkuk ettirilecek ücretin güncellenmesi konusundaki Dekanlığın tarih ve E teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Doç.Dr. Murat TERZİ nin, tarihinde Kıbrıs da yapılan Hasta Bakışı ile Multipl Sklerozda Yorgunluk konulu (1909-B) Eğitim Faaliyetinin, (1909-A) Danışmanlık Hizmeti olarak değiştirilmesine ve danışmanlık hizmeti karşılığı 4.213,78 nin Üniversite Rektörlük Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü hesabına yatırılmasına oybirliği ile karar verildi Tıp Fakültesi Dekanlığından Rektörlüğümüze sunulan, Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Doç.Dr. Levent GÜNGÖR ün tarihinde Adana da, Numil Gıda Ürünleri tarafından yapılan İnme Hastalarında Nütriyonel Yaklaşım ve Tedavi Rehberi konulu toplantıda vermiş olduğu danışmanlık hizmeti karşılığı tahakkuk ettirilecek ücret tespiti konusundaki Dekanlığın tarih ve E teklif yazısı ve ekinde yer alan (1909- A) Danışmanlık Projesi Başvuru Formu görüşüldü. Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerinden Doç.Dr. Levent GÜNGÖR ün tarihinde Adana da, Numil Gıda Ürünleri tarafından yapılan İnme Hastalarında Nütriyonel Yaklaşım ve Tedavi Rehberi konulu toplantıda vermiş olduğu danışmanlık hizmeti karşılığı, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 58. maddesine göre Döner Sermaye İşletmelerinin Kurulmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmeliğin 5. maddesi uyarınca tahakkuk ettirilecek ücretin 4.000,00 (KDV dahil) Rektörlük Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü hesabına yatırılmasına oybirliği ile karar verildi.

12 Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğünden Rektörlüğümüze sunulan, Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. İdris YÜCEL tarafından yürütülen ve Merck Sharp Dohme İlaçları Ltd.Şti. tarafından desteklenen Üçlü Negatif Meme Kanseri (TNBC) için Neoadjuvan Tedavi olarak Pembrolizumab artı Kemoterapi ile Plasebo artı Kemoterapiyi Karşılaştıran ve Adjuvan Tedavi olarak Pembrolizumab ile Plaseboyu Karşılaştıran Randomize, Çift Kör, Faz III Çalışma, MK kodlu çalışmaya ait Merkezin tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekindeki (1910) Araştırma İstek Formu okunarak görüşüldü. Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. İdris YÜCEL tarafından yürütülen ve Merck Sharp Dohme İlaçları Ltd.Şti. tarafından desteklenen Üçlü Negatif Meme Kanseri (TNBC) için Neoadjuvan Tedavi olarak Pembrolizumab artı Kemoterapi ile Plasebo artı Kemoterapiyi Karşılaştıran ve Adjuvan Tedavi olarak Pembrolizumab ile Plaseboyu Karşılaştıran Randomize, Çift Kör, Faz III Çalışma, MK kodlu çalışmanın, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Uygulama Yönergesi (1910) kodlu projeler kapsamında değerlendirilerek eklerin geldiği şekliyle kabulüne ve tahakkuk ettirilecek ücretin Döner Sermaye İşletme hesabına aktarılmasına oybirliği ile karar verildi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğünden Rektörlüğümüze sunulan, Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Mehmet TURGUT tarafından yürütülen ve Millenium Pharmacesuticals adına PPD Global Limited Türkiye İstanbul Şubesi tarafından desteklenen Multipl Myelom Hastalarında Tedavi Modelleri ve Sonuçlarının Sunulduğu Global, Prospektif, Girişimsel Olmayan Bir Gözlemsel (NSMM-5001 kodlu) çalışmaya ait Merkezin tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekindeki (1910) Araştırma İstek Formu okunarak görüşüldü. Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Mehmet TURGUT tarafından yürütülen ve Millenium Pharmacesuticals adına PPD Global Limited Türkiye İstanbul Şubesi tarafından desteklenen Multipl Myelom Hastalarında Tedavi Modelleri ve Sonuçlarının Sunulduğu Global, Prospektif, Girişimsel Olmayan Bir Gözlemsel (NSMM-5001 kodlu) çalışmanın, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Uygulama Yönergesi (1910) kodlu projeler kapsamında değerlendirilerek eklerin geldiği şekliyle kabulüne ve tahakkuk ettirilecek ücretin Döner Sermaye İşletme hesabına aktarılmasına oybirliği ile karar verildi.

13 Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığından Rektörlüğümüze sunulan, Cam- Seramik Bölümü Arş.Gör. Serap BEDEL ÖZEK in, Samsun Gümrük Müdürlüğü Kaçak Eşya Ambarında muhafaza edilmekte olan 275 adet cam süs eşyasının yapılış tekniği ve özelliklerini ile hangi cam çeşidinden üretildiğini ve el yapımı olup olmadığını tespit etmek üzere görevlendirilmesi ve vereceği hizmet karşılığı tahakkuk ettirilecek ücret konusundaki Dekanlığın tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. Güzel Sanatlar Fakültesi Cam-Seramik Bölümü Arş.Gör. Serap BEDEL ÖZEK in, Samsun Gümrük Müdürlüğü Kaçak Eşya Ambarında muhafaza edilmekte olan 275 adet cam süs eşyasının yapılış tekniği ve özelliklerini ile hangi cam çeşidinden üretildiğini ve el yapımı olup olmadığını tespit etmek üzere görevlendirilmesine ve vereceği hizmet karşılığı, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 58. maddesine göre Döner Sermaye İşletmelerinin Kurulmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmeliğin 5. maddesi uyarınca; tahakkuk ettirilecek 600,00 (KDV Dahil) ücretin Rektörlük Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü hesabına yatırılmasına, yasal kesintilerden sonra kalan miktarın doğrudan katkısı olan ilgili öğretim elemanına ödenmesine oybirliği ile karar verildi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığından Rektörlüğümüze sunulan, Endüstriyel Tasarım Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Erkan LİKOS un, 30 Mayıs 2017 tarihinde İstanbul da, Tüv Rheinland-Germany adına GS (Geprüfte Sicherheit) sertifikası için vermiş olduğu danışmanlık hizmeti karşılığı tahakkuk ettirilecek ücretin tespiti konusundaki Dekanlığın tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekinde yer alan (1909-A) Danışmanlık Projesi Başvuru Formu görüşüldü. Güzel Sanatlar Fakültesi Endüstriyel Tasarım Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Erkan LİKOS un, 30 Mayıs 2017 tarihinde İstanbul da, Tüv Rheinland-Germany adına GS (Geprüfte Sicherheit) sertifikası için fabrika denetimi yapmak üzere vereceği danışmanlık hizmeti karşılığı, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 58. maddesine göre Döner Sermaye İşletmelerinin Kurulmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmeliğin 5. maddesi uyarınca tahakkuk ettirilecek 150,00 (KDV Hariç) karşılığı olan Türk Lirası ( ) ücretin Rektörlük Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü hesabına yatırılmasına oybirliği ile karar verildi.

14 Bafra Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünden Rektörlüğümüzü sunulan, Prof.Dr. Necdet ÇAMAŞ ın proje yürütücüsü olduğu AR-GE nitelikli ve ÖZ- EGE TÜTÜN SAN.TİC. A.Ş. firması ile 36 ay süreyle yürütülecek olan Orta Karadeniz Bölgesi Tütün Üretim Alanlarına Yönelik Çeşit Geliştirme ve Bazı Argonomik Çalışmalar isimli 1909-C kontratlı AR-GE danışmanlık projesinde; Arş.Gör. Dursun KURT un araştırmacı olarak görevlendirilmesi ve vereceği hizmet karşılığı tahakkuk ettirilecek ücret konusundaki Yüksekokulun tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. Bafra Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Prof.Dr. Necdet ÇAMAŞ ın proje yürütücüsü olduğu AR-GE nitelikli ve ÖZ-EGE TÜTÜN SAN.TİC. A.Ş. firması ile 36 ay süreyle yürütülecek olan Orta Karadeniz Bölgesi Tütün Üretim Alanlarına Yönelik Çeşit Geliştirme ve Bazı Argonomik Çalışmalar isimli C kontratlı AR-GE danışmanlık projesinde; Arş.Gör. Dursun KURT un araştırmacı olarak haftada 5 (beş) saat çalışmak üzere görevlendirilmesine ve vereceği hizmet karşılığı, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 58. maddesine göre Döner Sermaye İşletmelerinin Kurulmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmeliğin 5. maddesi uyarınca; tahakkuk ettirilecek olan ,00 (KDV Dahil) ücretin aşağıda belirtilen şekilde revize edilmek üzere Rektörlük Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü hesabına yatırılmasına oybirliği ile karar verildi. Tarih Prof. Dr. Necdet ÇAMAŞ Arş. Gör. Dursun KURT 1-30 Nisan ,00 TL Temmuz ,00 TL ,00 TL 1-30 Nisan ,00 TL ,00 TL 1-30 Temmuz ,00 TL ,00 TL 1-30 Nisan ,00 TL ,00 TL 1-30 Temmuz ,00 TL ,00 TL Toplam ,00 TL ,00 TL Genel Toplam ,00 (KDV Dahil) Mühendislik Fakültesi Dekanlığından Rektörlüğümüze sunulan, Çiftler Yapı. Malz. İnş. Taah. Turz. San. Tic. Ltd. Şti. nin hesap ve deneylerinin İnşaat Mühendisliği Bölümü tarafından fakülte döner sermaye kapsamında yapılması konusundaki Dekanlığın tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. Çiftler Yapı. Malz. İnş. Taah. Turz. San. Tic. Ltd. Şti. nin iskele sisteminin taşıma dayanım hesabı için 5.359,00 (KDV Hariç); iskele elemanlarının çekme mukavemetlerinin deneysel olarak belirlenmesi için 4.836,00 (KDV Hariç) olmak üzere toplam ,00 (KDV Hariç) ücretin Mühendislik Fakültesi Döner Sermaye İşletme (Ziraat Bankası Üniversite Şubesi İBAN: TR ) hesabına yatırılmasına oybirliği ile karar verildi.

15 Ziraat Fakültesi Dekanlığından Rektörlüğümüze sunulan, Tarım Makinaları ve Teknolojileri Mühendisliği Bölümünün 2017 yılı içerisinde gerçekleştireceği Tarımsal Mekanizasyon Araçları deney ücretleri konusundaki Dekanlığın tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. Ziraat Fakültesi Tarım Makinaları ve Teknolojileri Mühendisliği Bölümünün 2017 yılı içerisinde gerçekleştireceği Tarımsal Mekanizasyon Araçları deney ücretlerinin, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun 58. maddesine göre Döner Sermaye İşletmelerinin Kurulmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmeliğinin 5. maddesi kapsamında fakülteden geldiği şekliyle kabulüne ve tahsil edilecek gelirlerden %30 Araç Gereç ve Diğer İhtiyaçlar Alımları, %5 Bilimsel Araştırma Projeleri, %1 Hazine Payı ve %18 Katma Değer Vergisi olan yasal kesintiler yapıldıktan sonra kalan miktarın doğrudan katkısı bulunan öğretim üye ve elemanlarına ödenmesine oybirliği ile karar verildi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve TEPAV tarafından yürütülecek olan ve 4691 sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Kanunu çerçevesinde Teknoloji Geliştirme Bölgesi tarafından kabul edilen Coğrafi Bilgi Sistemleri (CBS) Tabanlı Türkiye Sanayi Envanteri Bilgi Sisteminin Oluşturulması Projesi kapsamında Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Selahattin KAYNAK ın, eğitim-öğretim faaliyetlerini aksatmamak kaydıyla Araştırmacı olarak haftada yarım gün olmak üzere 1 (bir) yıl süreyle Hacettepe Üniversitesi Teknoparkında görevlendirilmesine oybirliği ile karar verildi. İletişim Fakültesi Dekanlığından Rektörlüğümüze sunulan, Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünde 50/d statüsünde görev yapan ÖYP Araştırma Görevlisi Murat ŞAHİN in kadrosunun, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun 35. maddesi uyarınca; doktora eğitimini tamamlamak üzere Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsüne aktarılması konusundaki Dekanlığın tarih ve E sayılı teklif yazısı ve ekleri görüşüldü. İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünde 50/d statüsünde görev yapan ÖYP Araştırma Görevlisi Murat ŞAHİN in kadrosunun, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun 35. maddesi uyarınca; doktora eğitimini tamamlamak üzere Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsüne aktarılması ve konunun Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına sunulmasına oybirliği ile karar verildi Üniversitemiz Rektörlük Uzman kadrosunda olup, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında görev yapan Tolga ARSLAN ın uzmanlık görev süresinin uzatılması konusu görüşüldü. Tolga ARSLAN ın, tarihinden itibaren 2547 Sayılı Kanunun 33. Maddesinin (e) fıkrası hükmü uyarınca 1 (yıl) yıl süreyle Rektörlük Uzman kadrosuna yeniden atanması hususunda Üniversite Yönetim Kurulu olumlu görüşünün Rektörlük Makamına arzına oybirliği ile karar verildi.

16 Üniversitemiz Rektörlük Uzman kadrosunda olup, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı nda görev yapan İlmihan İNAT ın uzmanlık görev süresinin uzatılması konusu görüşüldü. İlmihan İNAT ın, tarihinden itibaren 2547 Sayılı Kanunun 33. Maddesinin (e) fıkrası hükmü uyarınca 1 (bir) yıl süreyle Rektörlük Uzman kadrosuna yeniden atanması hususunda Üniversite Yönetim Kurulu olumlu görüşünün Rektörlük Makamına arzına oybirliği ile karar verildi Üniversitemiz Rektörlük Uzman kadrosunda olup, Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi nde görev yapan Emrah ALTUN un, uzmanlık görev süresinin uzatılması konusu görüşüldü. Emrah ALTUN un, tarihinden itibaren 2547 sayılı Kanunun 33. maddesinin (e) fıkrası hükmü uyarınca 1 (bir) yıl süreyle Rektörlük Uzman kadrosuna yeniden atanması hususunda Üniversite Yönetim Kurulu olumlu görüşünün Rektörlük Makamına arzına oybirliği ile karar verildi Tıpta Uzmanlık Sınavı (TUS) Sonbahar dönemi yeni değerlendirme işlemleri sonucu, Üniversitemiz Tıp Fakültesi çeşitli Anabilim Dallarında öğrenim yapmaya hak kazanan adayların (EK/1) atamalarının yapılabilmesi için TUS kadrolarına (EK/2) aktarma yapılmasına ve kullanma izni alınmak üzere Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na sunulmasına oybirliği ile karar verildi. Ondokuz Mayıs Üniversitesi ile Samsun Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında mevcut hafif raylı sistem hattının Üniversitemize uzatılmak üzere, şantiye alanı olarak belirlenen m² lik alanın Üniversitemiz mülkiyetli alanında m² lik kısmının şantiye yapıları için iş bitiminde geri verilmesi şartıyla Samsun Büyükşehir Belediyesi adına yükleniciye tahsis edilmesi konusu görüşüldü. Teklifin gündemden çekilmesine oybirliği ile karar verildi Ondokuz Mayıs Üniversitesi ile Samsun Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında yapım çalışmalarına başlanan mevcut hafif raylı sistem projesinde kullanılmak üzere mobil beton santrali ihtiyacı nedeniyle 2000 m² lik alanın geri verilmesi şartıyla yükleniciye tahsis edilmesi ve ihtiyaç kapsamında elektrik, su ve kanalizasyon bağlantıları için yapılacak alt ve üst yapı çalışmaları için müsaade verilmesi konusu görüşüldü. Teklifin gündemden çekilmesine oybirliği ile karar verildi.

17 Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Hüseyin Alparslan ŞAHİN in yürütücüsü olduğu Prodromal Alzheimer Hastalığında Subkutan RO nin Kognisyon ve Fonksiyon Üzerindeki Etkisi konulu çalışmanın, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun 58. maddesi k bendinde belirtilen çalışma kapsamında değerlendirilmesi talebine ilişkin tarihli dilekçesi görüşüldü. Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Hüseyin Alparslan ŞAHİN in yürütücüsü olduğu Prodromal Alzheimer Hastalığında Subkutan RO nin Kognisyon ve Fonksiyon Üzerindeki Etkisi konulu çalışmanın, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun 58. maddesi k bendinde belirtilen çalışma kapsamında değerlendirilmesi talebinin reddine oybirliği ile karar verildi.

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /89-107

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /89-107 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 16:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /45-72

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /45-72 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 17:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 15:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 15:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /91-103

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /91-103 2018 91 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sait BİLGİÇ Başkanlığında saat 15:00 de Senato Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof.Dr. Mehmet KURAN başkanlığında saat 15:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /73-88

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /73-88 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 16:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet KURAN başkanlığında saat 15:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 18:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof.Dr. Mehmet KURAN başkanlığında saat 15:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof.Dr. Vedat CEYHAN başkanlığında saat 16:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof.Dr. Mehmet KURAN başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /1-23

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /1-23 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / 2018 295 2018 296 2018 297 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ Başkanlığında saat 16:00 da Senato Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi.

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof.Dr. Vedat CEYHAN başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /1-17

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /1-17 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 15:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / 2018 225 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ Başkanlığında saat 14:30 da Senato Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / 2018 104 2018 105 2018 106 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ Başkanlığında saat 10:00 da Senato Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi.

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof.Dr. Mehmet KURAN başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /18-41

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /18-41 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 16:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 17:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof.Dr. Mehmet Ali CENGİZ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 17:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 15:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 16:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof.Dr. Mehmet Ali CENGİZ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 16:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 15:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / 2018 351 2018 352 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ Başkanlığında saat 14:30 da Senato Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI. T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI : 13 Haziran 2006 : 23

YÖNETİM KURULU KARARLARI. T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI : 13 Haziran 2006 : 23 YÖNETİM KURULU KARARLARI Tarih Toplantı Sayısı T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI : 13 Haziran 2006 : 23 Karar 1 Çukurova Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Adana Meslek Yüksekokulu

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Toplantı gündeminin oylanması.

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Toplantı gündeminin oylanması. 2018-132 2018-133 Toplantı gündeminin oylanması. Üniversite Senatosu Rektör Prof.Dr.Sait BİLGİÇ Başkanlığında saat 15:00 da Rektörlük Toplantı Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem

Detaylı

13.1. ÜNİVERSİTEMİZ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. SERMİN OZAN IN DOÇENTLİK SINAVI JÜRİ ÜYELİĞİNDEN ÇEKİLME İSTEĞİ

13.1. ÜNİVERSİTEMİZ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. SERMİN OZAN IN DOÇENTLİK SINAVI JÜRİ ÜYELİĞİNDEN ÇEKİLME İSTEĞİ Üniversitemiz Yönetim Kurulu 31/03/2017 tarihinde saat 09:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 29/01/ : /10

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 29/01/ : /10 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 29/01/2016 tarihinde saat 10:00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin 10.1. ÜNİVERSİTEMİZ FEN FAKÜLTESİ BÜNYESİNDE KURULAN MOLEKÜLER BİYOLOJİ VE GENETİK PROGRAMI NA KADRO AKTARILMASI

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /63-88

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /63-88 Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 08.03.2017 tarihinde Saat 12:45 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı.

Detaylı

KARAR Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı nın tarih ve 171 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı nın tarih ve 171 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 11.01- Sağlık Kültür

Detaylı

KARAR Enformatik Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Enformatik Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 12.01- Enformatik

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /74-85

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /74-85 2018-74 2018-75 Toplantı gündeminin oylanması. Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ Başkanlığında saat 11:30 da Rektörlük Toplantı Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 14.02.2017 tarihinde Saat 12:00 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında İletişim Fakültesi toplantı salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 02.06.2005 2005/7 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 02.06.2005 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / 2018-168 2018-169 Toplantı gündeminin oylanması. Üniversite Senatosu Rektör Prof.Dr.Sait BİLGİÇ Başkanlığında saat 14:00 da Rektörlük Toplantı Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /23-48

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /23-48 Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 20.03.2008 2008/4 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 20.03.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / 2018 163 2018 164 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ Başkanlığında saat 14:30 da Senato Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların

Detaylı

"Mia %% W. N*î. Prof. Dr. Bekir BATI (Dekan Vekili ) Prof. Dr. Hüseyın DEMIR. Prof. Dr. Ahmet UYANIK. Prof. Dr. Ali UZUN. Doç. Dr.

Mia %% W. N*î. Prof. Dr. Bekir BATI (Dekan Vekili ) Prof. Dr. Hüseyın DEMIR. Prof. Dr. Ahmet UYANIK. Prof. Dr. Ali UZUN. Doç. Dr. FAKÜLTE YÖNETİM KURULU YOKLAMA LİSTESİ TOPLANTI TARİHİ : 25.01.201 7 TOPLANTI SAYISI: 03 TOPLANTI SAATI : 13:00 ADI SOYADI imza Prof. Dr. Bekir BATI (Dekan Vekili ) ı.. Prof. Dr. Hüseyın DEMIR Prof. Dr.

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / 2018 273 2018 274 2018 275 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ Başkanlığında saat 14:00 da Senato Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi.

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet KURAN başkanlığında saat 15:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /4

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /4 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 24.11.2016 Saat 16:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

KARAR Personel Daire Başkanlığı nın tarih ve 300 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Personel Daire Başkanlığı nın tarih ve 300 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof. Dr. Mücahit EĞRİ Başkanlığında toplandı. KARAR 41.01- Personel

Detaylı

KARAR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 10662

KARAR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 10662 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 09.01- Sosyal Bilimler

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi. Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi. Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 31.01.2018 6 68-87 Fakülte Yönetim Kurulu 31.01.2018 tarihinde saat 13:00'da Dekan

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektörü Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /5

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /5 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 30.03.2006 2006/5 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 30.03.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 377 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 13:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 15:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 15:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI Tarih : 06 Kasım 2012 Toplantı Sayısı : 41 T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI Karar:1 Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümünde (ÖYP) kapsamında Araştırma Görevlisi olarak

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 15:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

FAKÜLTE KURULU KARARLARI

FAKÜLTE KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ:06.01.2016 TOPLANTI SAYISI:105 Prof.Dr. Serdar CARUS Prof.Dr. H.Turgut ŞAHİN FAKÜLTE KURULU I 1- Akademik Teşvik Ön İnceleme Heyeti Kurulması Orman Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 05.01.2016

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /20

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /20 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 14.12.2006 2006/20 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 14.12.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 29/12/ : /6

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 29/12/ : /6 Evrak Tarih ve Sayısı: 2/02/2016-133076 T.C. Üniversitemiz Yönetim Kurulu 29/12/2015 tarihinde saat 1:00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 340 TOPLANTI TARİHİ : 18.02.2010 Üniversitemiz Senatosu Rektör Vekili Prof. Dr. Binnaz BAYTEKİN Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 11.05.2017 tarihinde Saat 12:30 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /12

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /12 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 21.03.2017 Saat 14.30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

Yönetim Kurulu Kararları

Yönetim Kurulu Kararları Evrak Tarih ve Sayısı: 04/08/2014-48295 T.C. Üniversitemiz 01.07.2014 tarih ve 2013-2014/15.9 sayılı Yönetim Kurulu kararı uyarınca yaz aylarında çoğunluğun sağlanamadığı hallerde acil konularda karar

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 14/5/ /7

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 14/5/ /7 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 14/5/2015 2015/7 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 14/5/2015 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 23/01/ : /8

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 23/01/ : /8 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 23/01/2015 tarihinde saat 16:30 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI Fakültemiz Yönetim Kurulu 02.05.2017 tarihinde Saat 12:30 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı.

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /10

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /10 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 07.02.2017 Saat 10:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN 2018/38 2018/525-543 13.11.2018 Fakülte Yönetim Kurulumuz 13.11.2018 Salı günü saat 15.00 de Dekan Prof.Dr.Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /3

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 31.10.2016 Saat 15:30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL KONTENJAN BİLDİRME FORMU Form

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL KONTENJAN BİLDİRME FORMU Form Eğitim Fakültesi Fakülte Kurulu Tarihi 07.08.07 Fakülte Kurulu Sayısı 5 07-08 Eğitim-Öğretim Yılı Çift Anadal Açacak Bölüm.SINIF 3.SINIF Çift Anadal Programına Öğrenci Kabul Edilecek Bölümler Fen Bilgisi

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Prof.Dr.Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 16:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 07.07.2009 2009/11 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 07.07.2009 Salı günü saat 11:00 de Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ayşe

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 16/11/ /16

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 16/11/ /16 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 16/11/2016 2016/16 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 16/11/2016 Çarşamba günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 12.06.2008 2008/8 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 12.06.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUĞOLU

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI Fakültemiz Yönetim Kurulu 24.08.2017 tarihinde Saat 12:30 da Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI YÖNETİM KURULU KARARLARI Tarih Toplantı Sayısı : 14 Aralık 2004 : 42 T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI Karar 1/1 Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü Yaylı Çalgılar Anasanat

Detaylı

KARAR Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sefa TARHAN ın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sefa TARHAN ın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 11.01- Döner Sermaye

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /1

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /1 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 26.09.2016 Saat 14:30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN Fakülte Yönetim Kurulumuz 27.11.2018 Salı günü saat 15.00 de Dekan Prof.Dr.Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki konuların görüşülmesine geçildi.

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 26/06/ /12

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 26/06/ /12 Üniversitemiz Senatosu 26.06.2015 tarihinde saat 09:30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI 1 T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 25.05.2018 14 2018 14/01-22 Eğitim Bilimleri Enstitüsü Yönetim

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 352 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 24.06.2004 2004/11 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 24.06.2004 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Evrak Tarih ve Sayısı: 08/01/2014-19948 T.C. Üniversitemiz Yönetim Kurulu 29/11/2013 tarihinde saat 09:30 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 16.10.2008 2008/11 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 16.10.2008 Perşembe günü saat 11:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

KARAR Üniversitelerarası Kurul un tarihli yazısı görüşüldü.

KARAR Üniversitelerarası Kurul un tarihli yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 43.01-Üniversitemiz

Detaylı

17/01/2017 tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulunda alınan kararlar onaylandı.

17/01/2017 tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulunda alınan kararlar onaylandı. Fakülte Yönetim Kurulu, Fakülte Dekan V. Prof.Dr.Nermin KILIÇ başkanlığında toplandı. Gerekli çoğunluğun olduğu anlaşıldı ve gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. KARAR NO: 2017/16 17/01/2017 tarihinde

Detaylı