BODRUM DAN TÜRKÜLERLE HER COĞRAFYAYA

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BODRUM DAN TÜRKÜLERLE HER COĞRAFYAYA"

Transkript

1 BODRUM DAN TÜRKÜLERLE HER COĞRAFYAYA Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği ndeki, Kral Grubunun 20. Yıl Kutlamaları çerçevesinde düzenlenen konserler kapsamında Halk müziği grubu Kardeş Türküler sahneye çıktı. Farklı dil ve lehçelerden söyledikleri türkülerle adını dünyaya duyuran Kardeş Türküler 2 yıl aradan sonra ikinci kez Bodrum da unutulmaz bir konser verdi Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği ndeki konserde Kardeş Türküler, 5 kişisi bayan sanatçılardan oluşan toplam 12 kişilik ekiple sahneye çıkarak Aşık Mahzuni Şerif in Çeşmi Siyahım isimli eseri ile türkülere hep bir dilden seslendiler. İlk türkünün ardından grubun solisti Feryal Öney, iki yıl önce Bodrum da yine konser verdiklerini dile getirerek; 2012 yılında biz 20. Yılımızı kutluyorduk, şimdi ise Kral ın 20. Yılında kutlama yapıyoruz. Yeniden Bodrumdayız ve şimdi de bizim yirmi ikinci sanat yılımızı kutlamaktayız. Biz bu ülkede yılardır, türkülerimizi ve şarkılarımızı her bölge için söyledik ve söylemeye de devam edeceğiz. dedi. Kardeş türkülerin diğer solisti Vedat Yıldırım ise Kürtçe olarak yaptığı hoş geldiniz konuşmasında, Bodrum da olmaktan çok mutlu olduğunu dile getirerek, bu gece sizleri şarkılarımızla coğrafyadan coğrafya ya taşıyacağız dedi. Türkçe, Kürtçe, Arapça, Ermenice, Yunanca ve Azerice ve Balkan ezgilerinin parçalarına yer veren grup, izleyicileri adeta coşturdu. Zaman zaman türkülere eşlik eden izleyiciler bazen doyasıya eğlenirken bazı şarkılarda duygulandılar. Yaklaşık iki saat süren konserde, izleyiciler de bazı türkülere eşlik ettiler. Geniş kadrosu ve zengin enstrümanları ile çok sesli müziğin öncülerinden olan Kardeş Türküler konserine turistlerin de ilgi gösterdiği görüldü. Konsere

2 çıkan grup, yaklaşık bin kişilik kalabalık bir gruba türkülerini söyledi. 2 saat süren konseri yaklaşık bin kişi izledi. Erçetin ile başlayan Kral Grubu 20. Yıl Kutlamaları, Leman Sam & Yaşar, Fatih Erkoç & Kerem Görsev, Yeni Türkü,Kardeş Türküler konserinden sonra, Teoman, Erol Evgin, Aynur, Hüsnü Şenlendirici & Taksim Trio, Nilüfer, Levent Yüksel, Sevval Sam & Kurtalan Ekspres ve Emre Aydın ın konserleriyle devam edecek.

3 Özgün müzikleri ile Yeni Türkü Bodrum Kalesinde Bodrum da, sahne alan Yeni Türkü, hayranlarını coşturdu. Bodrum Kalesi nde Kral Grubunun 20. Yıl Kutlamaları çerçevesinde düzenlenen konserlerin dördüncüsünde Yeni Türkü gurubu sahne aldı. Derya Köroğlu, Kral grubun 20. Yılını, Bodrum Kalesinde verdikleri konser sırasında kutladı. Yeni Türkü müzik topluluğu olarak 1977 yılında Derya Köroğlu, Zerrin Yaşar ve Selim Atakan ın Ankara da kurulmasının ardından yıllardır yaptıkları özgün müzikleri ve tarzları ile beğeni almaya devam ediyorlar. Yeni Türkü müzik grubu Bodrum kalesinde verdikleri konserinde aralarında, Eyvallah, Karanfil, Eyvallah, İmkansız, Sezenler Olmuş, Deliler, Çember adlı eserlerinde bulunduğu şarkılarını iki bölümde hayranlarına sundular. 2 saat süren konseri yaklaşık bin kişi izledi. Erçetin ile başlayan Kral Grubu 20. Yıl Kutlamaları, Leman Sam & Yaşar, Fatih Erkoç & Kerem Görsev ve Yeni Türkü konserlerinden sonra; Kardeş Türküler, Teoman, Erol Evgin, Aynur, Hüsnü Şenlendirici & Taksim Trio, Nilüfer, Levent Yüksel, Sevval Sam & Kurtalan Ekspres ve Emre Aydın ın konserleriyle devam edecek.

4 BODRUM KALESİNDE JAZZ RÜZGARI Bodrum da, sahne alan Fatih Erkoç ve Kerem Görsev Trio su cajj severlere güzel bir gece yaşattı. Bodrum Kalesi Kuzey Hendeğinde Kral Grubunun 20. Yıl Kutlamaları çerçevesinde düzenlenen üçüncü konserde Fatih Erkoç ile Kerem Görsev Trio sahne aldılar. Yaklaşık bin kişinin hayranlıkla izlediği konserde caz müziğinin değişik örneklerini büyük bir hayranlıkla izlediler.

5 Konserde basın mensuplarının ilk iki parçada görüntü çekmesine izin verildi. Kral grubunun 20 inci yılı nedeniyle yapılacak konserler ; Yeni Türkü, Kardeş Türküler, Teoman, Erol Evgin, Aynur, Hüsnü Şenlendirici & Taksim Trio, Nilüfer, Levent Yüksel, Sevval Sam & Kurtalan Ekspres ve Emre Aydın ın konserleriyle devam edeceği bildirildi. LEMAN SAM VE YAŞAR BODRUM KALESİNDE Bodrum da, sahne alan Leman Sam ve Yaşar ikilisi, şarkıları ile hayranlarını coşturdular. Seyirciler özçekim yaptı. Bodrum Kalesi Kuzey Hendeğinde Kral Grubunun 20. Yıl Kutlamaları çerçevesinde düzenlenen ikinci konserde Leman Sam ve Yaşar 13 kişilik orkestraları ile sahne aldılar. İkilinin beyaz giysiler içinde verdikleri konserde ilginç

6 diyaloglar yaşandı. Leman Sam, saçlarını kurutmaya vakti olmadan sahne aldığını ifade ettiği konser sırasında fırça ile saçlarını taradı, çok fazla terleyen Yaşar ın terini bir peçete ile sildi. Leman Sam şarkı arasında bir ara Yaşar ın belini göstererek bu bir göbek değil. Korse taktığı için böyle deyince, Yaşar da 3 ay önce ameliyat olduğu ve 3 ay daha tedavisinin devam edeceğini açıkladı. Konser boyunca sık sık trompet, gitar soloları ve renklendi. Konserin ilerleyen parçalarında çok sayıda seyirci oturdukları yerden kalkıp, sahne önüne inerek cep telefonları ile özçekim yapıp, oynadığını gören güvenlik elemanları duruma müdahale ettiler. Seyirci konser sırasında Leman sam ve Yaşar ın şarkılarına eşlik ederek birlikte söylediler. İlla, Gel Gör Beni Aşk Neyledi, Gel Benimle, Bana Esmeyi Anlat, Masal Perisi, Anladım ki adlı parçalarında yer aldığı ve 2 saat süren konseri yaklaşık 2 bine kişi coşku ve beğeni ile izledi. Konserde basın mensuplarının ilk iki parçada görüntü çekmesine izin verildi. Kral grubunun 20 inci yılı nedeniyle yapılacak konserler ; Fatih Erkoç & Kerem Görsev, Yeni Türkü, Kardeş Türküler, Teoman, Erol Evgin, Aynur, Hüsnü Şenlendirici & Taksim Trio, Nilüfer, Levent Yüksel, Sevval Sam & Kurtalan Ekspres ve Emre Aydın ın konserleriyle devam edeceği bildirildi.

7 TÜRK DÜĞÜMÜ BODRUM KALESİNDE SAHNELENDİ Türk Dili Konuşan Ülkeler İşbirliği Konseyi 4. Zirvesi kapsamında Türk Düğümü konulu kültürel etkinlik yapıldı. Doğuş gurubu tarafından yenilenen, Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği Konser alanında gerçekleştirilen programa Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen ile zirveye katılan ülkelerin bakanları katıldı. Konser salonunda başta; Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Cumhuriyet Başsavcısı Hayati Keskin eşleri ile katıldı. Etkinlikte İzmir Devlet Senfoni Orkestrası, İzmir Devlet Opera ve Balesi Korosu, İzmir Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu ile İstanbul Devlet Opera ve Balesi Modern Dans Topluluğu İstanbul sanatçıları yer aldı. Beyhan Murphy in sanat Yönetmenliğini yaptığı gösterinin sunuş konuşmasını Ayşen Yılmaz yaptı.

8 Açılışında, Manas Destanı ile başlayan etkinlikte, 17 ayrı müzik ve dans kareoğrafisi nin sahnelenmesi ile 45 dakika sürdü. Türk düğümü, Türk Konseyi dördüncü zirvesi nedeniyle, hazırlanan gösterinin ilham kaynağı oldu. Zirve için özel olarak hazrılanan gösteri de Türk Dünyası nın kültürel ve tarihi zenginliklerine dair manzaralar birbirlerine düğümlenerek seyirci ile buluştu. Etkinliğe aynı minibüsle gelen bakanlar, girişte vatandaşları ve turistleri selamladılar.

9 BODRUM DA HER POLİSİN DİKİLİ BİR AĞACI OLSUN EMNİYET MÜDÜRÜ PİŞİRDİ PERSONELİ YEDİ Bodrum ilçesinde polis haftası etkinliği kapsamından Bodrum ilçe Emniyet Müdürlüğü nde görevli polisler, aileleri ile birlikte fidan dikti. Bodrum a bağlı Kızılağaç mevkisinde düzenlenen etkinliğe Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akgün başta olmak üzere Müdür yardımcıları, komiserler, ve polis memurları katıldı. Fidan dikimi öncesinde mangal yakan İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akgün, personele sucuk ekmek dağıttı. Polis memurlarına teker teker ekmek arası sucuk pişirip veren,

10 Akgün personelinin polis haftasını kutladı. Ekmek arası sucuk yiyen Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli ve aileleri daha sonra fidan dikimi yaptılar 150 adet fidan diken polisler gecen sene 750 adet fidan dikmişlerdi. Polis koruluğu adını verdikleri yerde fidan dikimi öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akgün, Bu gün personellerimizle birlikte, polis teşkilatımızın 169 kuruluş yıl dönümü nedeniyle etkinlikler düzenlemeye başladık. Bugün polis hatıra ormanı tarzında orman müdürlüğü bir yer tahsis etti. Geçen sene başlattığımız bir etkinlikte gecen sene 700 den fazla fidan diktik. Bu senede aynı alanda fidan dikimleri gerçekleştiriyoruz. Bizim bir sloganımız var her polisin Bodrum da dikili bir ağacı olsun, bu kapsamda bütün Bodrum da çalışan polis arkadaşlarımız fidan dikiyor dedi.

11 BODRUM KALESİ KUZEY HENDEĞİ KONSER SALONU YENİLENİYOR Bodrum da bir çok etkinlik ve festivallerin yapıldığı Kuzey Hendeği nde yeni sezonun hazırlıkları yapılıyor. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un girişimleri ve çabası ile Doğuş Grubunun sponsorluğunda yapılan yeni projeye için Kuzey Hendeğine yapılan oturma ve sahne bölümlerinin sökümüne başlandı. Yeni oturma gurubu, sahne ve çevre düzenlemesi yapılacak alanın uluslararası organizasyonların yapılacağı daha görkemli bir görünüm kazanacağı bildirildi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği Konser Salonu nun Bodrum merkezinde olması nedeni ile ayrı bir öneme sahip olduğu ifade ediyor. Başkan Kocadon bu konudaki görüşlerini şöyle açıkladı: Yoğun geçen yaz sezonunda halkımızın düzenlenen etkinlik, konser ve festivalleri daha rahat izleyebilmesi için bu projeyi hayata geçiriyoruz. Hedefimiz Dünyanın en ünlü ve görkemli kültürel sanat etkinliklerini, müzik gösterilerini Bodrum da sahnelemek. Eski konser alanı birçok açıdan artık yetersiz kalmıştı. Bodrum a yakışan dünyaca ünlü sanatçı ve toplulukları davet edebilmek için, görkemli bir sahne yer alacak. Ayrıca seyirci kapasitesini yüzde yüz arttırıyoruz. Hedefimiz Haziran ayı içinde inşaatı tamamlayarak hizmete hazır hale getirmek dedi. Bodrum Kalesi, Rodos Saint Jean Şövalyeleri tarafından yılları arasında inşa edilmiş bulunuyor.

12

TARİH YENİDEN GÜN YÜZÜNE ÇIKTI

TARİH YENİDEN GÜN YÜZÜNE ÇIKTI TARİH YENİDEN GÜN YÜZÜNE ÇIKTI Tarihi ve doğa güzellikleriyle bilinen Gümüşlük Mahallesinde yılda birkaç defa görülen olay deniz altındaki tarihi gün yüzüne çıkardı. İlçeye bağlı Gümüşlük beldesinde yaşanan

Detaylı

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Müzik Korosu tarafından Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği nde Bestekar Erol Sayan Özel Konseri düzenlendi.

Detaylı

BODRUM DA TÜRK-YUNAN ŞARKILARI DOSTLUK KONSERİ

BODRUM DA TÜRK-YUNAN ŞARKILARI DOSTLUK KONSERİ BODRUM DA TÜRK-YUNAN ŞARKILARI DOSTLUK KONSERİ Bodrum Kalesi Kuzey hendeğinde düzenlenen konserde, Türk ve Yunan ezgileri yükseldi. Bodrum da düzenlenen ve 5 Yunanlı sanatçı nın da katıldığı konser büyük

Detaylı

Başkan Kocadon a ziyaret

Başkan Kocadon a ziyaret Milletvekili adaylarından Başkan Kocadon a ziyaret Muğla Milletvekili Adayları, il genelinde sürdürdükleri seçim çalışmaları kapsamında Bodrum a gelerek Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u da makamında

Detaylı

Konteynerler yenileniyor

Konteynerler yenileniyor Konteynerler yenileniyor Bodrum Belediyesi ekipleri, yaz sezonu öncesi Bodrum yarımadası genelindeki eskiyen çöp konteynerlerini yenileri ile değiştirmek için çalışmaları başlattı. Bodrum Belediyesi Temizlik

Detaylı

40 Yeni Yelkenci Daha Kursu Tamamladı

40 Yeni Yelkenci Daha Kursu Tamamladı 40 Yeni Yelkenci Daha Kursu Tamamladı Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Şubesi tarafından düzenlenen yelken kurslarının 3 üncüsüde tamamlandı. Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken şubesi tarafından Bodrumlu

Detaylı

KADINLAR YELKEN AÇIYOR

KADINLAR YELKEN AÇIYOR KADINLAR YELKEN AÇIYOR Women s Sailing School ( Kadınlar Yelken Okulu ) 23-30 Ağustos tarihleri arasında, 5. Uluslararası Kadınlar Yelken Haftası düzenliyor Kadınlar yelken haftası, 23 Ağustos akşamı Marmaris

Detaylı

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum Ticaret Odası (BODTO) ve Bodrum Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen organizasyon ile yaşamının bir bölümünü Bodrum da geçirmiş ve Bodrum a gönül

Detaylı

ROBOTİK DİGİTAL KOLPOSKOPİ CİHAZI VE KORDON DOKUSU SAKLAMA HİZMETİ

ROBOTİK DİGİTAL KOLPOSKOPİ CİHAZI VE KORDON DOKUSU SAKLAMA HİZMETİ ROBOTİK DİGİTAL KOLPOSKOPİ CİHAZI VE KORDON DOKUSU SAKLAMA HİZMETİ BODRUM ÖZEL GÜVENÇER & ÇİFTÇİ KADIN SAĞLIĞI TIP MERKEZİ NDE BAŞLADI Son yıllarda jinekolojik muayene ve kontrollerin rutin bir parçası

Detaylı

ÜNLÜ İSİMLER ENGELLİLER İÇİN SAHNE ALDI

ÜNLÜ İSİMLER ENGELLİLER İÇİN SAHNE ALDI ÜNLÜ İSİMLER ENGELLİLER İÇİN SAHNE ALDI SANATCILAR, OYUNCULAR, MANKENLER ENGELLİLER İÇİN GELDİ VATANDAŞLAR GELMEDİ YILDIZLAR GEÇİTİNE DÖNEN GECEYE VATANDAŞLAR DUYARSIZ KALDI ENGELLİLER YARARINA DÜZENLENDİ

Detaylı

12. Uluslararası Bodrum Bale Festivali başladı

12. Uluslararası Bodrum Bale Festivali başladı 12. Uluslararası Bodrum Bale Festivali başladı Bodrum da, bu yıl 12 incisi düzenlenen Uluslararası Bale Festivali, Çalıkuşu isimli gösteri ile başladı. 19 Temmuz 6 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek

Detaylı

Bodrum da 62.5 hektar otluk alan yandı

Bodrum da 62.5 hektar otluk alan yandı Bodrum da 62.5 hektar otluk alan yandı Bodrum Akyarlar Mahallesi ndeki otluk ve makilik alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Öğlen saatlerinde çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede

Detaylı

BODRUM YENİDEN PLANLANIYOR

BODRUM YENİDEN PLANLANIYOR BODRUM YENİDEN PLANLANIYOR Planları Bütünleme Çalışmaları kamuoyuyla paylaşıldı Bodrum un tek belediye olmasının ardından ortaya çıkan imar durumun tespit edilmesi için başlatılan çalışmalarda Bodrum Beldelerinde

Detaylı

Başkan Kocadon, Yalıkavak ta vatandaşlarla sohbet etti

Başkan Kocadon, Yalıkavak ta vatandaşlarla sohbet etti Başkan Kocadon, Yalıkavak ta vatandaşlarla sohbet etti Başkan Kocadon, Yalıkavak Mahallesi nde yaptığı kahve ziyaretinde kapanan Yalıkavak Belediyesi eski Başkanı Celal Yıldızhan ile bir araya gelerek

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

BODRUM DA LUNAPARKTA OYUNCAK KAZASI: 1 ÖLÜ

BODRUM DA LUNAPARKTA OYUNCAK KAZASI: 1 ÖLÜ BODRUM DA LUNAPARKTA OYUNCAK KAZASI: 1 ÖLÜ Bodrum da lunaparkta oyuncaktan düşen çocuk hayatını kaybetti. Ailesiyle birlikte Bodrum da faaliyet gösteren lunaparka giden Kerem Kutlu (11) lunaparkta bir

Detaylı

Şerif Kocadon için mevlit

Şerif Kocadon için mevlit Şerif Kocadon için mevlit 85 yaşında aramızdan ayrılan Bekir Şerif Kocadon için evinde mevlit okundu. Bodrum eşrafından merhum Mehmet Kocadon un oğlu, Fatma Kocadon un eşi; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet

Detaylı

LEMAN SAM VE YAŞAR BODRUM KALESİNDE

LEMAN SAM VE YAŞAR BODRUM KALESİNDE LEMAN SAM VE YAŞAR BODRUM KALESİNDE Bodrum da, sahne alan Leman Sam ve Yaşar ikilisi, şarkıları ile hayranlarını coşturdular. Seyirciler özçekim yaptı. Bodrum Kalesi Kuzey Hendeğinde Kral Grubunun 20.

Detaylı

Bodrum aşığı yabancıların buluşması

Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum da yaşayan, çoğunluğu yabancı uyruklu olan Internations üyeleri, Bodrum Eski Çeşme Mahallesi ndeki Sugar and Salt restoranda düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Detaylı

BODRUM BELEDİYESİNDEN ZEKİ MÜREN E BÜYÜK VEFA

BODRUM BELEDİYESİNDEN ZEKİ MÜREN E BÜYÜK VEFA BODRUM BELEDİYESİNDEN ZEKİ MÜREN E BÜYÜK VEFA Türk Sanat müziğinin unutulmaz sesi, sanat güneşimiz Zeki Müren anısına Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından düzenlenen ses yarışmasını Berna

Detaylı

Basın açıklamasının ardından Pazartesi saat 14:00 Bodrum Ticaret Odası Konferans salonunda deprem konusunda bir toplantı düzenleneceği bildirildi.

Basın açıklamasının ardından Pazartesi saat 14:00 Bodrum Ticaret Odası Konferans salonunda deprem konusunda bir toplantı düzenleneceği bildirildi. TMMOB:17 Ağustos 1999 depremini unutmadık, unutturmayacağız 17 Ağustos depremi 1999 Bodrum da düzenlenen yürüyüş ile anıldı. Bodrum Belediye meydanında toplanan sivil toplum örgütleri ve meslek odaları

Detaylı

Türkiye nin köklü şirketlerinden PET HOLDİNG 40 yaşında

Türkiye nin köklü şirketlerinden PET HOLDİNG 40 yaşında Türkiye nin köklü şirketlerinden PET HOLDİNG 40 yaşında 23 Nisan 2014 Çarşamba 17:23 Devremülk Turizm inden Sağlık Turizm ine, madencilik ve mermerden gayrimenkule kadar farklı alanlarda faaliyet gösteren

Detaylı

BODRUM DA JAPONLARIN RENKLİ ETKİNLİKLERİ İLGİ ÇEKTİ

BODRUM DA JAPONLARIN RENKLİ ETKİNLİKLERİ İLGİ ÇEKTİ BODRUM DA JAPONLARIN RENKLİ ETKİNLİKLERİ İLGİ ÇEKTİ Japonya ile Türkiye arasında diplomatik ilişki kurulmasının 90. yıl dönümü, Bodrum da da düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Bodrum Belediyesi ve Japon

Detaylı

BODRUM 24 SAAT CANLI GÖRÜNTÜLERLE İNTERNETTE

BODRUM 24 SAAT CANLI GÖRÜNTÜLERLE İNTERNETTE BODRUM 24 SAAT CANLI GÖRÜNTÜLERLE İNTERNETTE Bodrum merkezinde antik kent sınırları içinde, 3 noktaya yerleştirilen 4 kamera ile internet üzerinden 24 saat canlı olarak izlenebilecek. Bodrum Otelciler

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

Bodrumlu Sanatçılar Bodrum a Sahip Çıkıyor

Bodrumlu Sanatçılar Bodrum a Sahip Çıkıyor Bodrumlu Sanatçılar Bodrum a Sahip Çıkıyor Bodrum Kent Konseyi Başkanı Hamdi Topçuoğlu bir açıklama yaparak, 28 Mayıs Cumartesi günü 10.00-17.00 saatleri arasında Bodrum Belediye Meydanı nda, Bodrumlu

Detaylı

Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz. 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri

Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz. 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren AKM Klasik Türk Sanat Müziği Korosunun Şef Mitat

Detaylı

Sanatın adresi Fulya!..

Sanatın adresi Fulya!.. Sanatın adresi Fulya!.. Beşiktaş Belediyesi Fulya Sanat 2012-2013 sezonunu açtı. İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası ile İstanbul Devlet Opera ve Balesi yine Beşiktaş'ta! Dünya kalitesinde tasarlanan Beşiktaş

Detaylı

2015 YILI ETKİNLİK LİSTESİ

2015 YILI ETKİNLİK LİSTESİ 2015 YILI ETKİNLİK LİSTESİ Konser 15 Ocak 2015 15 Ocak 2015 Antalya Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı Piyano Anasanat Dalı Dönem sonu konseri gerçekleştirdi. Konser 16 Ocak 2015 16 Ocak

Detaylı

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Seçim sonuçlarını CHP Bodrum Merkez Seçim Ofisi Yağhane de takip eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, rakamların belli olmaya başlamasının ardından

Detaylı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı MAZLUM AĞAN DA KUTLAMAYA KATILDI Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, düzenlediğini davette Bodrum Belediyesi personelinin yeni yılını kutladı. Bodrum

Detaylı

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU 2017 yılı Ocak ayından beri Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Haluk Baş, Emniyet Genel Müdürlüğü nün 2017 Normal Şark Atama Tayinleri kapsamında

Detaylı

KUSADASl - demokrat 24 Nisan 2010 Sayfa 6 1. BALKAN TÜRKLERİ ŞENLİĞİ AYDIN'DA YAPILDI - Arif Şentürk'ün sahne aldığı gecede davetliler doyasıya eğlendi. Aydın Belediyesi ile Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma

Detaylı

GÜL-AY Basın-Meslek İlkelerine Uyar. Yazı ve ilanlar imza sahiplerine aittir. Köşe yazılarına ücret ödenmez. Makalelerinden kendileri sorumludur.

GÜL-AY Basın-Meslek İlkelerine Uyar. Yazı ve ilanlar imza sahiplerine aittir. Köşe yazılarına ücret ödenmez. Makalelerinden kendileri sorumludur. 06 EKİM 2014 REKLAM HABERLER Gül-Ay - Sayfa 3 06 EKİM 2014 Gül-Ay - Sayfa 5 HABERLER Erdemli de üzüm festivali yapıldı Erdemli'ye bağlı Üzümlü köyünde Üzüm festivali yapıldı. Erdemli Belediyesi tarafından

Detaylı

D-MARİN DE, 3 TENOR U 3 BİN KİŞİ İZLEDİ

D-MARİN DE, 3 TENOR U 3 BİN KİŞİ İZLEDİ D-MARİN DE, 3 TENOR U 3 BİN KİŞİ İZLEDİ Kurucu destekçiliğini Doğuş Grubu nun, Sanat Yönetmenliğini Yücel Canyaran ın üstlendiği D-Marin Turgutreis Uluslararası Klasik Müzik Festivali, 31 Temmuz/ 1-2-3

Detaylı

Okul yapımı sürüyor

Okul yapımı sürüyor Okul yapımı sürüyor Beşiktaş Kaymakamı Sadettin Yücel, yapımı devam eden Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu'ndaki çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. İncelemelerde, inşaatın bodrum,

Detaylı

FAZIL SAY BÜYÜK ALKIŞ ALDI

FAZIL SAY BÜYÜK ALKIŞ ALDI FAZIL SAY BÜYÜK ALKIŞ ALDI Bu yıl 10 uncusu düzenlenen D-Marin Turgutreis Uluslararası Klasik Müzik Festivali, 31 Temmuz/1-2-3 Ağustos tarihleri arasında Bodrum da gerçekleştiriliyor. Festivalin açılış

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

SANAYİ CAMİ İBADETE AÇILDI

SANAYİ CAMİ İBADETE AÇILDI SANAYİ CAMİ İBADETE AÇILDI Konacık Beldesi sanayi bölgesinde yaklaşık 7 ay önce yapımına başlanan Sariye-Saffet Çebi Cami ibadete açıldı. Bodrum İlçe Müftü Vekili Dursun Boz un kıldırdığı öğlen namazı

Detaylı

Sanat Güneşi Zeki Müren 20. ölüm yıldönümünde Bodrum da Anıldı

Sanat Güneşi Zeki Müren 20. ölüm yıldönümünde Bodrum da Anıldı Sanat Güneşi Zeki Müren 20. ölüm yıldönümünde Bodrum da Anıldı Tüm mal varlığını Türk Eğitim Vakfı ve TSK Mehmetçik Vakfı na bağışlayan Zeki Müren, ölüm yıldönümü olan 24 Eylül de Bodrum da düzenlenen

Detaylı

Naptorun Pansiyon İzleyiciden Tam Not Aldı

Naptorun Pansiyon İzleyiciden Tam Not Aldı Naptorun Pansiyon İzleyiciden Tam Not Aldı Sahne Gari organizasyonu olarak Naptorun Pansiyon adlı tiyatro oyunu Bodrum Belediyesi Heredot Kültür Merkezi gösteri salonunda sahnelendi. Bodrum da yaşayan

Detaylı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bakım ve rehabilitasyon çalışmaları tamamlanarak dünya standartlarında bir tesis haline getirilen Bodrum Belediyesi

Detaylı

Romanya İzmir Başkonsolosu Mioara Ştefan, Bodrum Belediye

Romanya İzmir Başkonsolosu Mioara Ştefan, Bodrum Belediye Romanya Bodrum'da Başkonsolosu Romanya İzmir Başkonsolosu Mioara Ştefan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u makamında ziyaret etti. Romanya İzmir Başkonsolosu Mioara Ştefan, Başkan Mehmet Kocadon

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI 2012-2013 AKADEMİK YILI 15 ŞUBAT 2012 TARİHİNDEN 17 EYLÜL 2012 TARİHİNE KADAR GERÇEKLEŞTİRİLEN FAALİYETLER I. MÜZİK BÖLÜMÜ AKADEMİK TEŞKİLAT ŞEMASI A)

Detaylı

Bodrumspor Uşak Deplasmanına Gidiyor

Bodrumspor Uşak Deplasmanına Gidiyor Bodrumspor Uşak Deplasmanına Gidiyor Bodrum Belediyesi Bodrumspor Pazar günü Uşak ta karşılaşacağı Selvioğluspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Geçtiğimiz Pazar günü Bodrum Şehir Stadı nda taraftarının

Detaylı

Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret

Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ozan Bahar, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u makamında ziyaret etti. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 03.11.2012. Salkım Söğüt Saç

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 03.11.2012. Salkım Söğüt Saç Beşiktaş Gazetesi Günlük web Gazetesi 03.11.2012 Salkım Söğüt Saç Beşiktaş Belediyesi'nde belgesel film gösterimleri tüm hızıyla devam ediyor. Levent Kültür Merkezi'nde sinema gösterimleri için de Salkım

Detaylı

ÜNLÜ İSİMLER BİR KEZ DAHA YELKEN AÇACAK

ÜNLÜ İSİMLER BİR KEZ DAHA YELKEN AÇACAK ÜNLÜ İSİMLER BİR KEZ DAHA YELKEN AÇACAK Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü (BAYK) ve Milta Bodrum Marina tarafından VODAFONE RED katkıları ile MARINA YACHT CLUB BODRUM un düzenlediği Famous Cup yelken yarışlarının

Detaylı

Genç Tiyatrocular Ödüllendirildi

Genç Tiyatrocular Ödüllendirildi Genç Tiyatrocular Ödüllendirildi ödül töreni Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi sahnesinde gerçekleştirildi. Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından ilki gerçekleştirilen, 30 Mayıs-5 Haziran tarihleri

Detaylı

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI Bodrum da bu yıl ilk kez düzenlenen tirhandil tipi ahşap yelken yarışlarında iki tekne çarpıştı. Yarışın ikinci etabında şamandırayı erken dönme çabası

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ UYUM HAFTASI 12 15 EYLÜL 2017 SKS Hizmet ve Destekleri

Detaylı

GENÇLİK HAFTASI PROGRAMI

GENÇLİK HAFTASI PROGRAMI GENÇLİK HAFTASI PROGRAMI 15 MAYIS 2015 Gençlik Haftası Çelenk Sunma Töreni ve Valilik Makamını Ziyaret: Yer : Cumhuriyet Meydanı Saat : 10.00 (Çelenk Sunumu) Saat : 10.15 (Valilik Makamını Ziyaret), İl

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ TARİH ETKİNLİK UYUM HAFTASI ETKİNLİK YERİ 12 15 EYLÜL 2017 Fen SKS Hizmet ve Destekleri

Detaylı

Bodrum da Japon Kültürü Festivali

Bodrum da Japon Kültürü Festivali Bodrum da Japon Kültürü Festivali Japonya ile Türkiye arasında diplomatik ilişki kurulmasının 90. yıl dönümü, Bodrum da da düzenlenen etkinliklerle kutlanıyor. Bodrum Belediyesi ve Japon Türk Kültür Değişim

Detaylı

Gümüşlük Klasik Müzik Festivali Antik Tiyatro da başladı

Gümüşlük Klasik Müzik Festivali Antik Tiyatro da başladı Gümüşlük Klasik Müzik Festivali Antik Tiyatro da başladı 12. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali, Bodrum Antik Tiyatro da sanatseverlerle buluştu. 12 yıldır Bodrum un Gümüşlük beldesinde gerçekleştirilen

Detaylı

Bodrum da Çukurova Kültür ve Dayanışma Derneği kuruldu

Bodrum da Çukurova Kültür ve Dayanışma Derneği kuruldu Bodrum da Çukurova Kültür ve Dayanışma Derneği kuruldu Bodrum Yarımadasında yaşayan Çukurovalılar tarafından Bodrum Çukurova Kültür ve Dayanışma Derneği kuruldu. Bodrum da yaşayan turizmci Birol Yoleri

Detaylı

II. ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI KÜLTÜR KONGRESİ ÖZEL BÖLÜMÜ

II. ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI KÜLTÜR KONGRESİ ÖZEL BÖLÜMÜ II. ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI KÜLTÜR KONGRESİ ÖZEL BÖLÜMÜ II. ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI KÜLTÜR KONGRESİ NİN ARDINDAN Pınar FEDAKÂR* Dünyadaki siyasal, sosyal, ekonomik ve kültürel gelişmelerin çok hızla

Detaylı

Muğla Emniyet Müdürlüğü bir açıklama yaparak asılsız haberlere itibar edilmemesini istedi.

Muğla Emniyet Müdürlüğü bir açıklama yaparak asılsız haberlere itibar edilmemesini istedi. ASILSIZ ETMEYİN HABERLERE İTİBAR Muğla Emniyet Müdürlüğü bir açıklama yaparak asılsız haberlere itibar edilmemesini istedi. BASIN DUYURUSU Ülkemizin bazı illerinde meydana gelen müessif terör olayları

Detaylı

Bodrum Deniz Filmleri Festivali

Bodrum Deniz Filmleri Festivali Bodrum Deniz Filmleri Festivali Bodrum da, Türkiye nin ilk deniz temalı festivali olduğu belirtilen Bodrum Deniz Filmleri Festivali başladı. Cinemarine Bodrum da 11 filmin ücretsiz gösterildiği festivalin

Detaylı

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bal ligi 7. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor Sarayköy spor karşısında zorlu geçen maç sonunda 2-1 galip geldi. Bu galibiyet ile Bodrumspor şampiyonluk yolunda iddiasın

Detaylı

TALİHSİZ KAZADA ÖLEN GÖKHAN ULUSOY, 6 KİŞİYE HAYAT VERDİ

TALİHSİZ KAZADA ÖLEN GÖKHAN ULUSOY, 6 KİŞİYE HAYAT VERDİ TALİHSİZ KAZADA ÖLEN GÖKHAN ULUSOY, 6 KİŞİYE HAYAT VERDİ 24 yaşındaki gencin organları 6 kişiye hayat verdi. Ölen gencin imam abisi organ bağışının din için caiz deyip ailesini ikna etti. Bodrum ilçesinde

Detaylı

Benimle Evlenir misin?

Benimle Evlenir misin? Benimle Evlenir misin? Bodrum sokakları ilginç bir evlenme teklifine daha sahne oldu. Bodrumlu genç kaptan Ali Özbaylan 9 yıl önce tanıştığı kız arkadaşı Tuba Cihat a, Milta Marina da bulunan bir kafede

Detaylı

BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU

BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU Bodrum da, Yunanistan ın İstanköy (Kos) Adası ve Bodrum a karşılıklı yolcu taşıyacak olan katamaran tipi feribot, sezonun ilk seferini İsrailli turistlerle

Detaylı

ERMAN, A. Suzuki Metodu Felsefesi ve Keman Eğitiminde Kullanılışı Ankara-2000 (Lisans Tezi)

ERMAN, A. Suzuki Metodu Felsefesi ve Keman Eğitiminde Kullanılışı Ankara-2000 (Lisans Tezi) TEZLER ERMAN, A. Suzuki Metodu Felsefesi ve Keman Eğitiminde Kullanılışı -2000 (Lisans Tezi) ERMAN, A. İlköğretim IV. Sınıf Öğrencilerinin Çoklu Zeka Türlerindeki Dağılım ve Düzey Ölçümlerinin Müziksel

Detaylı

Günlük Kent Gazetesi

Günlük Kent Gazetesi 23 NİSAN 2013 0 212 260 23 60-0 212 260 52 29 %50 ye varan indirimler 23 Nisan coşkusu Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türkiye Cumhuriyeti'nin en değer verilen ulusal bayramlarından biridir. Cumhuriyetimizin

Detaylı

Sanat Güneşi Zeki Müren 20. ölüm yıldönümünde Bodrum da Anıldı

Sanat Güneşi Zeki Müren 20. ölüm yıldönümünde Bodrum da Anıldı Sanat Güneşi Zeki Müren 20. ölüm yıldönümünde Bodrum da Anıldı Tüm mal varlığını Türk Eğitim Vakfı ve TSK Mehmetçik Vakfı na bağışlayan Zeki Müren, ölüm yıldönümü olan 24 Eylül de Bodrum da düzenlenen

Detaylı

BODRUM DA KASIM AYINDA DENİZ KEYFİ

BODRUM DA KASIM AYINDA DENİZ KEYFİ BODRUM DA KASIM AYINDA DENİZ KEYFİ Türkiye nin birçok şehrinde kış yaşanırken, Bodrum da yazdan kalan son, pastırma yazı devam ediyor. Bodrum da hava sıcaklığının ve deniz suyu sıcaklığının 21 dereceyi

Detaylı

BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ

BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ Kırçiçeği Bodrum Basket takımı ve yöneticileri, Kırçiçeği Konacık restoranında basınla buluştu Kurulduğu ilk yılında şampiyon olarak Türkiye Kadınlar Basketbol

Detaylı

Genel Müdürümüz Sayın İsmail GÜNEŞ Isparta ve Burdur da Toplu Temel Atma ve Açılış Merasimine İştirak Etti

Genel Müdürümüz Sayın İsmail GÜNEŞ Isparta ve Burdur da Toplu Temel Atma ve Açılış Merasimine İştirak Etti 1 Genel Müdürümüz Sayın İsmail GÜNEŞ Isparta ve Burdur da Toplu Temel Atma ve Açılış Merasimine İştirak Etti Orman ve Su İşleri Bakanı Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Isparta ve Burdur da açılış ve temel

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2015 ETKİNLİK PROGRAMI

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2015 ETKİNLİK PROGRAMI EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2015 ETKİNLİK PROGRAMI 01,02,09,16,23,30 MOZART AKADEMİ MAYIS.2015 Çocuk Korosu ve Orf Eğitimleri YER : Seminer D Salonu 02,09,16,23,30 MAVİ SANAT MAYIS.2015

Detaylı

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı.

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. 2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. Binanın açılış törenine Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul

Detaylı

Batı Cephesi Komutanı İsmet İnönü nün Yunanlılara karşı kazandığı zaferler, İnönü de anılmaktadır.

Batı Cephesi Komutanı İsmet İnönü nün Yunanlılara karşı kazandığı zaferler, İnönü de anılmaktadır. GÖSTERİ SANATLARI Festivaller ve Yerel Etkinlikler MART Eskişehir Ulusal Opera ve Bale Günleri Her sene Mart ayında Devlet Opera ve Balesi işbirliğiyle düzenlenen Eskişehir Ulusal Opera ve Bale Günleri

Detaylı

AKM restorasyonu için protokol imzalandı

AKM restorasyonu için protokol imzalandı AKM restorasyonu için protokol imzalandı Şubat 15, 2012-1:25:01 Atlas Pasajı'ndaki İstanbul Kültür ve Turizm Müdürlüğünde düzenlenen imza töreninde Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile Sabancı Holding

Detaylı

GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ

GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi'nde başlayan "Çanakkale Tanıtım Günleri"nde Gelibolu standı ilgi odağı oldu. Kazan başına

Detaylı

Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı

Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı Yasal düzenlemeler tamamlanmadığı için bir süredir aksayan Bodrum ile Datça arasındaki Feribot seferleri karşılıklı olarak başladı. Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum-Datça

Detaylı

CHP Lİ GENÇLER 7 BÖLGEDEN 7 FİDAN GETİRDİ

CHP Lİ GENÇLER 7 BÖLGEDEN 7 FİDAN GETİRDİ CHP Lİ GENÇLER 7 BÖLGEDEN 7 FİDAN GETİRDİ CHP Bodrum Gençlik Kolları tarafından Türkiye nin 7 coğrafi bölgesinden yöreye özgü 7 fidan getirildi. Fidanların 23 Nisan günü Bodrum da kararlaştırılacak uygun

Detaylı

2015-2016 Kurumsal Etkinlik & Düğün Sunum

2015-2016 Kurumsal Etkinlik & Düğün Sunum 2015-2016 Kurumsal Etkinlik & Düğün Sunum Sekiz Müzik Organizasyon,1996 yılından beri müzik piyasasında bir çok ünlü sanatçıya eşlik etmiş,orkestralarını kurmuş,yönetmiş,bir çok gecenin organizasyonunu

Detaylı

The Marmara Collection otellerinde kusursuz bir düğünle "Evet" demek...

The Marmara Collection otellerinde kusursuz bir düğünle Evet demek... The Marmara Collection otellerinde kusursuz bir düğünle "Evet" demek... Hayalinizdeki düğün ister bir kır düğünü olsun, ister ihtişamlı bir balo... The Marmara Collection, en mutlu gününüzü benzersiz

Detaylı

CUMHURİYETİN 93. YILDÖNÜMÜ COŞKUYLA KUTLANIYOR

CUMHURİYETİN 93. YILDÖNÜMÜ COŞKUYLA KUTLANIYOR CUMHURİYETİN 93. YILDÖNÜMÜ COŞKUYLA KUTLANIYOR Cumhuriyetin ilan edilişinin 93. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Bodrum da düzenlenen tören ve etkinliklerle kutlanıyor. Sabah saat 10.00 da Bodrum Şehir

Detaylı

Ekrem İMAMOĞLU Belediye Başkanı

Ekrem İMAMOĞLU Belediye Başkanı MEDYA SPONSORU Dostlarım, Tüm Dünyaya yaymak istediğimiz bir enerji, anlatmak istediğimiz bir mesaj var. Bu; barışın, sevginin, kardeşliğin ve birliğin mesajı. Tüm insanlık için niyetimiz çok net. Barış

Detaylı

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi açılışı derbi maçı öncesi gerçekleştirildi.

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi açılışı derbi maçı öncesi gerçekleştirildi. 4 MART 2013 0 212 260 23 60-0 212 260 52 29 %50 ye varan indirimler Heykel taşındı KARTAL Heykeli binlerce Beşiktaşlı'nın katılımıyla yeni yerinde açıldı. Açılışı, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal

Detaylı

Benimle Evlenir misin?

Benimle Evlenir misin? Benimle Evlenir misin? Bodrum sokakları ilginç bir evlenme teklifine daha sahne oldu. Bodrumlu genç kaptan Ali Özbaylan 9 yıl önce tanıştığı kız arkadaşı Tuba Cihat a, Milta Marina da bulunan bir kafede

Detaylı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur

Detaylı

Bodrum dan 88 yaşında bir Cumhuriyet aşığı

Bodrum dan 88 yaşında bir Cumhuriyet aşığı Bodrum dan 88 yaşında bir Cumhuriyet aşığı 60 yıldan fazla Cumhuriyet Halk Partisine üye olan 88 yaşındaki Bodrumlu Rıfat Güneri, elindeki bastonuyla yorgunluk nedir bilmeden neredeyse haftanın her günü

Detaylı

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI Bodrum, Global Run ile festival coşkusuna hazırlanıyor Global Yatırım Holding in, Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde 4 üncü kez gerçekleştireceği Global Run Bodrum

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 20 Şubat, Çarşamba, 19:00 MÖTBE Konseri İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü * Etkinlik ücretlidir. Biletler için www.biletiva.com 23 Şubat, Cumartesi, 09:30-18:00

Detaylı

w w w. a c d. o r g. t r w w w. a n k a racazfestivali . t r . o r g w w w. l e o. c o m medya raporu

w w w. a c d. o r g. t r w w w. a n k a racazfestivali . t r . o r g w w w. l e o. c o m medya raporu f13th international ankara j a z z 13. uluslararası ankara caz festivali l e s ti v a w w w. a c d. o r g. t r w w w. a n k a racazfestivali. t r. o r g w w w. l e o. c o m medya raporu 2010 f13th international

Detaylı

Merinos AKKM ETKİNLİKLER İSTATİSTİKLER. Yılda Yaklaşık %80 Tesis Doluluk Oranı 700 Etkinlik 500 bin Kişi Hareketi

Merinos AKKM ETKİNLİKLER İSTATİSTİKLER. Yılda Yaklaşık %80 Tesis Doluluk Oranı 700 Etkinlik 500 bin Kişi Hareketi Merinos AKKM ETKİNLİKLER İSTATİSTİKLER Yılda Yaklaşık %80 Tesis Doluluk Oranı 700 Etkinlik 500 bin Kişi Hareketi 2 Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Merinos AKKM, Bursa Modeli işletme ve yönetim

Detaylı

Ofspor maçı hazırlığı

Ofspor maçı hazırlığı Beşiktaş Gazetesi Günlük web Gazetesi 29.10.2012 Ofspor maçı hazırlığı BEŞİKTAŞ, Ofspor maçı hazırlıklarına akşam gerçekleştirdiği antrenmanla başladı. Teknik Direktör Samet Aybaba nın yönetiminde kondisyon

Detaylı

KÜÇÜK EBRU SANATÇISI İLK SERGİSİNİ ANNESİ İLE BİRLİKTE AÇTI

KÜÇÜK EBRU SANATÇISI İLK SERGİSİNİ ANNESİ İLE BİRLİKTE AÇTI KÜÇÜK EBRU SANATÇISI İLK SERGİSİNİ ANNESİ İLE BİRLİKTE AÇTI Bodrum lu usta sanatçı İkbal Gülşah Cesur un kızı Neslişah ile birlikte Nesilden Nesile Sanat isimli sergisini Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz

Detaylı

Eşsiz bir manzarada doyumsuz lezzetler

Eşsiz bir manzarada doyumsuz lezzetler KUSADASl - demokrat 27 Ağustos 2011 Sayfa 3 SÖKE TEKZEN YENİDEN KAPILARINI MÜŞTERİLERİNE AÇTI - NİSAN AYI İÇİNDE YANAN SÖKE TEKZEN MAĞAZASI YENİDEN SÖKELİLER VE MÜŞTERİLERİ İLE BULUŞTU - Perakende satışın

Detaylı

T.C. MANAVGAT KA YMAKAMLIGI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü (İşlemler Şefliği) DOSYA

T.C. MANAVGAT KA YMAKAMLIGI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü (İşlemler Şefliği) DOSYA Sayı :70868051-880-3298 Konu :2015 yılı 39. Turizm Haftası Etkinlikleri Programı T.C. MANAVGAT KA YMAKAMLIGI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü (İşlemler Şefliği) :ew : e. E.6\\EEH s::. tıi:e". ı

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi

MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle yaptığı 1 milyon liralık araç yatırımı kapsamında 10 adet damperli

Detaylı

Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT

Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT Tel: +90 (224) 2940962 e-mail: cigdemyigit07@gmail.com Ankara da doğdu. Müzik eğitimine Ankara Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosunda şarkı söyleyerek başladı. 1992 yılında Gazi

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

FAALİYET RAPORU 2017

FAALİYET RAPORU 2017 FAALİYET RAPORU 2017 Güzel Ordu Kültür Sanat Derneğimiz 19 Eylül 2016 tarihinde İstanbul da Dr. Canan Kaftancıoğlu, Tevfik Serdar Köksal, Hasan Ersoy, Saniye Yurdakul, Engin Çebi, Aysel Can Ekşi, Murat

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :15. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf. SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf. Sportmen ilavesi Sayfası :2. Syf Sayfası :31. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZTO dan Selvitopu ve ekibine

Detaylı

23 Mart Dünya Meteoroloji Günü Kutlandı

23 Mart Dünya Meteoroloji Günü Kutlandı 1 23 Mart Dünya Meteoroloji Günü Kutlandı Dünya Orman, Su ve Meteoroloji Günü kutlamaları, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Sayın Veysel Eroğlu, İstanbul Valisi Sayın Vasip Şahin, Emniyet Müdürü Sayın

Detaylı

5 Haziran Dünya Çevre Günü Kutlandı

5 Haziran Dünya Çevre Günü Kutlandı 5 Haziran Dünya Çevre Günü Kutlandı En çevreci organize sanayi bölgeleri ve ilköğretim okullarına ödülleri verildi 5 Haziran Dünya Çevre Günü, Antalya da Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu nun

Detaylı