Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "http://kariyer.ieu.edu.tr"

Transkript

1

2 ÖZGEÇMİŞİ ANLAMAK Öncelikle özgeçmişin nedir ve ne işe yarar açıklığa kavuşturalım. Özgeçmiş kim olduğunuzu, eğitim ve deneyimlerinizi içeren iyi sunulmuş bir özettir. Özgeçmişin tek amacı bir staja veya işe başvurmak için kendinizi doğru ve etkin bir şekilde tanıtmaktır. İş arama sürecindeyseniz, şunları bilmelisiniz: Özgeçmişiniz mülakata çağırılmanızı sağlar, işe girmenizi değil! İşveren bir özgeçmişi incelemek için en fazla saniye vakit ayırır. Özgeçmişinizin işverenleri etkilemek için sahip olduğu tüm zaman bu kadardır!

3 ÖZGEÇMİŞİ ANLAMAK Aşağıda özgeçmişinizde yer alacak çeşitli bölümler yer almaktadır. Bölümler özgeçmişinizde, burada belirtilen sırayla yer almalıdır. Bölüm İşveren bu bölümde ne arar? Neye önem verir? 1. Fotoğraf Düzgün bir vesikalık fotoğraf Sizi tanıtıcı 2. Başlık Ad soyadınızve iletişim bilgileriniz 3. Hedef(zorunlu değil) Sizin hedeflerinizin işverenin beklentileriyle ne kadar uyuştuğu 4. Eğitim Bilgileri ve İlgili projeler 5. Staj/İş Deneyimleri ve İlgili Projeler Başvurduğunuz iş/staj için gerekli temel eğitime sahip olup olmadığınız Potansiyel yeterliliklerinizi yansıtan deneyimleriniz ve sizinle aynı bölümden mezun olan arkadaşlarınızdan ne yönde farklı olduğunuz

4 Bölüm ÖZGEÇMİŞİ ANLAMAK İşveren bu bölümde ne arar? Neye önem verir? 6. Bilgisayar Bilgisi Kullanabildiğiniz bilgisayar programları 7. Yabancı Dil Bilgisi Bildiğiniz yabancı diller, dereceleri ve ilgili sınav puanlarınız 8. Diğer Bilgiler Aldığınız sertifikalar, sosyal aktiviteleriniz, web sayfalarınız(varsa) 9. Kişisel Bilgiler Doğum yeri ve tarihiniz, Askerlik durumunuz(erkek adaylar için), sürücü belgeniz(varsa) 10. Referanslar Akademik ve/veya Staj İş bağlantınız olmuş olan hakkınızda etkin ve olumlu referans verebilecek kişilerin bilgileri Sunumun bundan sonraki kısmı size bu bölümleri oluşturmada rehberlik edecektir.

5 1. ADIM: HAZIRLIK VE ÖNEMLİ İPUÇLARI Özgeçmişinizi oluşturmaya başlamadan önce biraz hazırlık yapmak, süreci kolaylaştıracak ve hızlandıracaktır. Özgeçmişinize eklemek istediğiniz herşeyin bir listesini yapın: Stajlar, projeler, yarı zamanlı işler, sosyal aktiviteler, sporlar, eğitimler, beceriler, ilgi alanları vb Bu listeye her şeyi dahil etmek zorunda değilsiniz, listede eksik kalan noktalar olsa da, her zaman sonradan eklemeler yapabilirsiniz.

6 1. ADIM: HAZIRLIK VE ÖNEMLİ İPUÇLARI BAŞLAMADAN ÖNCE DİKKAT ETMENİZ GEREKEN ÖNEMLİ NOKTALAR Özgeçmişinizde vurguladığınız her nokta spesifik olmalı ve mümkün olduğu durumlarda elle tutulur, sayısal verilerle desteklenmeli. Satış destek işlemlerini yürüttüm yerine satış destek işlemlerini yürütmek veya satış destek işlemlerini yürütülmesi gibi ifadeler kullanın. Başarılarınızı ön plana çıkarın. Bir arkadaşınızın özgeçmiş formatını alıp birebir kopyalamak yerine, beğendiğiniz bir özgeçmiş formatını kendinize uyarlayın.

7 2. ADIM: FOTOĞRAF Fotoğraf seçimi çok dikkatli yapılmalıdır. Düzgün ve sizi iyi tanıtan ciddi bir fotoğraf seçmeniz önem taşır. Sizce bu fotoğraf örnekleri nasıl?

8 2. ADIM: FOTOĞRAF Fotoğraf seçimi çok dikkatli yapılmalıdır. Düzgün ve sizi iyi tanıtan ciddi bir fotoğraf seçmeniz önem taşır. Peki ya bunlar?

9 3. ADIM: BAŞLIK Özgeçmişinizin en üst kısmında bulunması gereken bölümdür. Amaç: Başvuru yaptığınız kurumdaki ilgili kişilerin sizinle iletişim kurmalarını sağlamak. Bu bölümde neler olmalı? AD SOYAD Cep Telefonu Ev Telefonu E posta Ev Adresi Nelere dikkat edilmeli? Ad soyad kısmı büyük ve kalın harfle yazılmalı. Bu alan çok yer kaplamamalı. Özgeçmişinize başlık olarak Özgeçmiş yazmayın!

10 4. ADIM: KARİYER HEDEFİ Özgeçmişinizde Hedef başlığı altında ele alabileceğiniz bölümdür. Böyle bir bölüme yer verilmesi zorunlu değildir. Bir şirkete genel başvuru yapıyorsanız, yer verilmesi faydalıdır. Amaç: Başvuru yaptığınız kurumdaki ilgili kişilere kariyer hedefinizi iletmektir. Belli bir iş pozisyonuna yönelik olmalıdır, bu nedenle her başvuruda kullanılacak hedef cümlesi değişkenlik gösterebilir. Nelere dikkat edilmeli? Hedef cümlesi kısa, açık ve net bir şekilde yazılmalıdır. Hedef, kişinin kendisine özgü olmalıdır. Başka birinin özgeçmişinden birebir kopyalanmamalıdır. Genel geçer ve belirsiz ifadelerden kaçının.

11 4. ADIM: KARİYER HEDEFİ Hadi bir de kariyer hedefi örneklerine göz atalım. Sizce hangisi iyi yazılmış bir hedef örneği? Kariyer Hedefi 1 Satış ve pazarlama alanındaki eğitim ve iş geliştirme becerilerimi bir e ticaret şirketinde yönetici konumunda değerlendirmek. Kariyer Hedefi 2 Kariyer hedefim, yazılım sektöründe önde gelen bir kurumlarda, bilgi ve deneyim seviyesi yüksek, çözüm odaklı ekip üyelerinin yer aldığı proje takımlarında yönetici pozisyonunda yer alarak güncel yazılım geliştirme yaklaşım ve teknolojilerini kullanan Türkiye ve dünyada fikri, teknik ve fonksiyonel açıdan farklılık yaratan ve iddialı, teknik olarak güvenilir ve güçlü, son kullanıcı açısından da hızlı öğrenilip kolay kullanılabilen ve bir o kadar da verimli çalışan yazılım projelerinin altına imza atmaktır.

12 5. ADIM: EĞİTİM BİLGİLERİ İLGİLİ PROJELER Özgeçmişinizde Eğitim Bilgileri başlığı altında ele alınan bölümdür. Amaç: Başvuru yaptığınız kurumdaki ilgili kişilere, başvuru yaptığınız işin/stajın gerektirdiği temel yeterliliklere sahip olduğunuz konusunda bilgi vermek Nelere dikkat edilmeli? Eğitim bilgilerinizi yazmaya lise döneminden başlayın. Eğitim gördüğünüz Lise nin adını ve hangi yıllar arasında devam ettiğinizi yazmanız yeterlidir. Yüksek bir not ortalamanız varsa onu da belirtebilirsiniz. Üniversite bilgileri için ise, Üniversite adı, fakülte ve bölümünüz, halen okumaktaysanız kaçıncı sınıfta olduğunuz gibi bilgiler önemlidir. ÇAP veya yan dal programlarına devam ediyorsanız, onu da belirtmeniz olumlu olacaktır. Not ortalamanız yüksekse yazabilirsiniz, değilse yazmanız şart değildir.

13 5. ADIM: EĞİTİM BİLGİLERİ İLGİLİ PROJELER Özgeçmişinizde Eğitim Bilgileri başlığı altında ele alınan bölümdür. Nelere dikkat edilmeli? Tüm bilgileri sondan başlayarak, günümüzden geçmişe doğru olacak şekilde sıralayın. Okuduğunuz/mezun olduğunuz bölümle ilgili bir işe başvuruyorsanız, almış olduğunuz başvurduğunuz pozisyona katkısı olabilecek dersleri İlgili Dersler başlığı altında belirtebilirsiniz. Projelerinizin konusunu, kapsamını; sizin projede aldığınız görevleri belirtin. Projelerinizin sonuçlarını sayısal verilerle ifade edebilirseniz, çok daha dikkat çekici olacaktır.

14 6. ADIM: STAJ/İŞ DENEYİMLERİ İLGİLİ PROJELER Bu bölümde bilgilerinizi uygulama imkanı bulduğunuz deneyimleriniz bulunur. Sizi farklılaştıracak, hangi alanlarda insiyatif kullandığınızı ve gerçek potansiyelinizi gösterecek bölüm budur. Amaç: Başvuru yaptığınız kurumdaki ilgili kişilere, bilgilerinizi ne kadar uygulamaya dökebildiğiniz, staj/iş deneyimleri sırasında aldığınız sorumluluklar ve başarılarınız konusunda bilgi vermek Bu bölümde neler olmalı? Staj yaptığınız kurumun adı ve faaliyet alanı Hangi tarihler arasında staj yaptığınız Stajınız boyunca aldığınız görevler Stajınız süresince yürüttüğünüz projelerle ilgili bilgiler

15 6. ADIM: STAJ/İŞ DENEYİMLERİ İLGİLİ PROJELER Zorunlu stajlarınızı ciddiye alın ve stajlarınızda olabildiğince aktif çalışın. Nelere dikkat edilmeli? Stajlarınızı sondan başlayarak, günümüzden geçmişe doğru olacak şekilde sıralayın. Başarılarınızı spesifik bir şekilde ifade edin. Mümkün olduğunda sayısal veriler ve elle tutulur sonuçlara yer verin. Stajlarınızla ilgili yazdıklarınızın, mülakatta karşınıza soru olarak geleceğini unutmayın. Stajda yaptığınız işlerle ilgili gerçekçi olun.

16 7. ADIM: BİLGİSAYAR BİLGİSİ Bu bölümde kullanabildiğiniz bilgisayar programlarına dair bilgiler bulunur. Amaç: Başvuru yaptığınız kurumdaki ilgili kişilere bilgisayar kullanımındaki becerileriniz konusunda bilgi vermek Nelere dikkat edilmeli? İşe/staja alınmanız durumunda özgeçmişinizde yazdığınız bilgisayar programlarını kullanmanız gerekebileceğini aklınızda tutarak, gerçekçi olmaya özen gösterin. Bilgisayar programlarının isimlerini kısaltma kullanmadan yazın.

17 8. ADIM: YABANCI DİL BİLGİSİ Yabancı dil bilginiz sizi diğerlerinden farklı kılarak öne geçirebilecek çok önemli bir unsurdur. Amaç: Başvuru yaptığınız kurumdaki ilgili kişilere yabancı dil yeterlilikleriniz konusunda bilgi vermek Bu bölümde neler olmalı? Bildiğiniz yabancı diller ve dereceleri İlgili sınav puanlarınız Nelere dikkat edilmeli? İşe/staja alınmanız durumunda özgeçmişinizde yazdığınız yabancı dilleri kullanmanız gerekebileceğini aklınızda tutarak, gerçekçi olmaya özen gösterin.

18 9. ADIM: DİĞER BİLGİLER Bu bölüm aldığınız sertifikalar, sosyal aktiviteleriniz ve web sayfalarınız(varsa) al başlıklarından oluşur. Amaç: Başvuru yaptığınız kurumdaki ilgili kişilere üniversite eğitiminize ek olarak kendinizi geliştirdiğiniz alanlar, sosyal aktiviteleriniz konusunda bilgi vermek Bu bölümde neler olmalı? Sertifikalar Sertifika Programı nın adı Sertifika nın hangi kurumdan ve hangi tarihte alındığı Sosyal Aktiviteler Üye olduğunuz Kulüp ve derneklerin isimleri Bu kurumlardaki görevleriniz Hobileriniz Web sayfalarınız Linked in profiliniz, bloglarınız Nelere dikkat edilmeli? Bir öğrenci kulübüne ilginiz üye olmakla kaldıysa, çalışmalara katılmadıysanız, sosyal aktivitelerinize onu yazmayın.

19 10. ADIM: KİŞİSEL BİLGİLER Bu bölüm aldığınız kendiniz hakkında bazı temel bilgileri verdiğiniz yerdir. Amaç: Sizin hakkınızda genel bilgiler verir. Bazı işlerde araç kullanma gereği olduğundan adayın sürücü belgesinin olması gereği bulunmaktadır. Bazı işyerleri sadece askerliğini tamamlamış erkek adayları işe almaktadır veya bazı işler için yaş sınırı olabilmektedir. Bu bölümde neler olmalı? Doğum yeri ve tarihi Askerlik durumu Sürücü Belgesi

20 11. ADIM: REFERANSLAR Akademik ve/veya Staj İş bağlantınız olmuş olan hakkınızda etkin ve olumlu referans verebilecek kişilerin bilgilerini içeren bölümdür. Amaç: Başvuru yaptığınız kurumdaki ilgili kişilerin sizin akademik çalışma şekliniz, iş/staj süresindeki çalışma davranışlarınız hakkında bilgi almalarını sağlamak Bu bölümde neler olmalı? Referans verilen kişinin; Adı soyadı Çalıştığı kurum ve o kurumdaki pozisyonu Telefon numarası ve e mail bilgileri Nelere dikkat edilmeli? Akrabanız olan kişileri veya sizin çalışma davranışlarınız hakkında bilgisi olmayan kişileri referans olarak vermeyin.

21 12. ADIM: SON KONTROLLER Özgeçmişinizi hazırlamayı tamamladınız. Şimdi kontrol etme ve düzeltmeleri yapma zamanı! Cümlelerinizi tekrar tekrar okuyarak iyileştirin. Yazım ve noktalama hatalarını düzeltin. Özgeçmişinizin tamamında aynı font u kullandığınızdan emin olun. Olabilecek hatalara karşı özgeçmişinizi 2. bir kişiye okutup, görüşlerini alın. Son olarak özgeçmişinizi pdf formatına çevirin ve o şekilde kullanın.

22 ÖZGEÇMİŞİNİZ ARTIK KULLANIMA HAZIR! İYİ ŞANSLAR

İÇİNDEKİLER 1. ÖZGEÇMİŞ TÜRLERİ 2. ÖZGEÇMİŞ BÖLÜMLERİ 3. ÖZGEÇMİŞ YAZILIRKEN YAPILAN 10 HATA 4. ETKİLİ ÖZGEÇMİŞ İÇİN

İÇİNDEKİLER 1. ÖZGEÇMİŞ TÜRLERİ 2. ÖZGEÇMİŞ BÖLÜMLERİ 3. ÖZGEÇMİŞ YAZILIRKEN YAPILAN 10 HATA 4. ETKİLİ ÖZGEÇMİŞ İÇİN İÇİNDEKİLER 1. ÖZGEÇMİŞ TÜRLERİ 2. ÖZGEÇMİŞ BÖLÜMLERİ 3. ÖZGEÇMİŞ YAZILIRKEN YAPILAN 10 HATA 4. ETKİLİ ÖZGEÇMİŞ İÇİN ÖZGEÇMİŞ TÜRLERİ Özgeçmişinizi vurgulamak istediğiniz özellikleriniz ve geçmiş deneyimlerinizi

Detaylı

Öz geçmiş, insanın hayatını, kabiliyetini, yeteneğini, iş yapma gücü ve tecrübelerini ortaya koyan bir belgedir. Yani insanın o güne kadar elde

Öz geçmiş, insanın hayatını, kabiliyetini, yeteneğini, iş yapma gücü ve tecrübelerini ortaya koyan bir belgedir. Yani insanın o güne kadar elde ÖZGEÇMİŞ HAZIRLAMA Öz geçmiş, insanın hayatını, kabiliyetini, yeteneğini, iş yapma gücü ve tecrübelerini ortaya koyan bir belgedir. Yani insanın o güne kadar elde ettiği becerilerin özetidir. Özgeçmiş

Detaylı

CV yi hazırlayıp göndermenin amacı, iş/staj mülakatına davetiye almaktır. Yani CV, iş/staj bulma sürecindeki ilk ve bu yüzden en önemli aşamadır.

CV yi hazırlayıp göndermenin amacı, iş/staj mülakatına davetiye almaktır. Yani CV, iş/staj bulma sürecindeki ilk ve bu yüzden en önemli aşamadır. Kariyer Merkezi CV HAZIRLARKEN... CV, olumlu bir ilk izlenim uyandırman ve profesyonel olarak kendini göstermen için en önemli araçlardan biridir. Sahip olduğun beceriler ile başvurduğun pozisyonun gerektirdiği

Detaylı

MÜLAKAT TEKNİKLERİ VE CV HAZIRLAMA

MÜLAKAT TEKNİKLERİ VE CV HAZIRLAMA MÜLAKAT TEKNİKLERİ VE CV HAZIRLAMA ALTUĞ TURAN 22.03.2017 MARCH 2017 Eğitim Yetkinlik Deneyim MARCH 2017 2 https://youtu.be/hk6bwf8lics MARCH 2017 3 ** Özgeçmişiniz hayat hikayeniz değildir! Kolay okunur

Detaylı

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. T.C. İstanbul Bilim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında öğrenci alınacaktır. PROGRAMIN ADI KONTENJANLAR

Detaylı

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. T.C. İstanbul Bilim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında öğrenci alınacaktır. PROGRAMIN ADI KONTENJANLAR

Detaylı

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. T.C. İstanbul Bilim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında öğrenci alınacaktır. PROGRAMIN ADI KONTENJANLAR

Detaylı

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. T.C. İstanbul Bilim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında öğrenci alınacaktır. PROGRAMIN ADI KONTENJANLAR

Detaylı

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. İstanbul Bilim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında

Detaylı

İŞ BAŞV U R U FORMU. (* Doldurulması zorunlu alanlar) Bilgiler. *T.C.Kimlik No: *Adınız: *Soyadınız: *Doğum Yeriniz: *Doğum Tarihiniz: *Uyruğunuz:

İŞ BAŞV U R U FORMU. (* Doldurulması zorunlu alanlar) Bilgiler. *T.C.Kimlik No: *Adınız: *Soyadınız: *Doğum Yeriniz: *Doğum Tarihiniz: *Uyruğunuz: İŞ BAŞV U R U FORMU (* Doldurulması zorunlu alanlar) Bilgiler *T.C.Kimlik No: *Adınız: *Soyadınız: *Doğum Yeriniz: *Doğum Tarihiniz: *Uyruğunuz: *Cinsiyetiniz: *Askerlik Durumunuz: *Medeni Durumunuz: *Sürücü

Detaylı

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. T.C. İstanbul Bilim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında öğrenci alınacaktır. PROGRAMIN ADI KONTENJANLAR

Detaylı

5- SAHA EPİDEMİYOLOJİSİ EĞİTİM PROGRAMININ İÇERİĞİNDE NELER

5- SAHA EPİDEMİYOLOJİSİ EĞİTİM PROGRAMININ İÇERİĞİNDE NELER 1- SAHA EPİDEMİYOLOJİSİ EĞİTİM PROGRAMI NEDİR? Saha epidemiyolojisi; toplumun sağlık düzeyini korumak, geliştirmek ve ortaya çıkan tehditleri belirleyip ortadan kaldırmak için güvenilir bilimsel incelemeler

Detaylı

1- TÜRKİYE SAHA EPİDEMİYOLOJİSİ SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI

1- TÜRKİYE SAHA EPİDEMİYOLOJİSİ SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI NEDİR? 1- TÜRKİYE SAHA EPİDEMİYOLOJİSİ SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI Türkiye Saha Epidemiyolojisi Sertifikalı Eğitim Programı; toplumun sağlık düzeyini korumak, geliştirmek ve ortaya çıkan tehditleri belirleyip

Detaylı

PERSONEL SEÇME ve YERLEŞTİRME. Doç. Dr. Yasemin ÖZDEMİR

PERSONEL SEÇME ve YERLEŞTİRME. Doç. Dr. Yasemin ÖZDEMİR B PERSONEL SEÇME ve YERLEŞTİRME Doç. Dr. Yasemin ÖZDEMİR İK seçim sürecinin başvuruların kabulü, ön görüşme ve başvuru formu doldurma aşamalarını, İK seçim sürecinin önemli birer unsuru olan başvuru formu

Detaylı

5- SAHA EPİDEMİYOLOJİSİ EĞİTİM PROGRAMININ İÇERİĞİNDE NELER

5- SAHA EPİDEMİYOLOJİSİ EĞİTİM PROGRAMININ İÇERİĞİNDE NELER 1- SAHA EPİDEMİYOLOJİSİ EĞİTİM PROGRAMI NEDİR? Saha epidemiyolojisi; toplumun sağlık düzeyini korumak, geliştirmek ve ortaya çıkan tehditleri belirleyip ortadan kaldırmak için güvenilir bilimsel incelemeler

Detaylı

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. İstanbul Bilim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında öğrenci alınacaktır.

Detaylı

*Notu yazan kişinin iletmek istediği önemli noktalar net, açık, basit ve kısa şekilde, yazı okunaklı olmalı,

*Notu yazan kişinin iletmek istediği önemli noktalar net, açık, basit ve kısa şekilde, yazı okunaklı olmalı, 2) RESMİ OLMAYAN NOTLAR Herhangi bir iş yerinde ve yakın çevredeki samimi insanlar arasında bazen kısa mesajlar göndermek, bazen de bir belge ya da koliyi havale etmek için üzerine kısa bilgiler yazılır.

Detaylı

Düzenleyen : İsmail Ünlü

Düzenleyen : İsmail Ünlü Düzenleyen : İsmail Ünlü CV NEDİR? CV profesyonel iş hayatınızda, iş başvurularında kullanacağınız ve sizi mülakata kadar götürebilecek özgeçmiş bilgilerinizi içeren bir belgedir. CV bir hayat hikayesi

Detaylı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi E-Hizmet Sitesi (ehizmet.tekirdag.bel.tr) İş Başvurusu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi E-Hizmet Sitesi (ehizmet.tekirdag.bel.tr) İş Başvurusu Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi E-Hizmet Sitesi (ehizmet.tekirdag.bel.tr) 1 - Sisteme Giriş İş Başvurusu Bu kılavuzda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine e-hizmet üzerinden nasıl iş başvurusunda bulunulacağı

Detaylı

LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ

LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU 2017-2018 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ Başvuru Tarihleri: 08.01.2018 17.01.2018 Sınav Tarihleri: Resim Anasanat Dalı Akademik ve Sanatsal Dosya Değerlendirme

Detaylı

TBMM BAŞKANLIĞI Uzman Yardımcılığı Aday Başvuru Formu

TBMM BAŞKANLIĞI Uzman Yardımcılığı Aday Başvuru Formu TBMM BAŞKANLIĞI Uzman Yardımcılığı Aday Başvuru Formu UYARI 1. Doldurmaya başlamadan önce lütfen dikkatle okuyunuz. 2. Cevaplarınızı mürekkepli kalemle ve kitap harfleri ile okunaklı yazınız. 3. Bu forma,

Detaylı

TOEFL Hakkında Herşey!

TOEFL Hakkında Herşey! On5yirmi5.com TOEFL Hakkında Herşey! TOEFL sınavına girmek istiyor ama ne yapmanız gerektiğini bilmiyorsanız işte size yol gösterecek bir yazı... Yayın Tarihi : 1 Ocak 2010 Cuma (oluşturma : 10/27/2015)

Detaylı

1 / 5. İlhan Güzel. Türkolog - Bilişim. İletişim Bilgileri

1 / 5. İlhan Güzel. Türkolog - Bilişim. İletişim Bilgileri İlhan Güzel Türkolog - Bilişim İletişim Bilgileri E-Posta : ilhan_910@hotmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - Ankara - Mamak - Merkez Ev Telefonu : 90 (312) 365 18 35 Cep Telefonu : 90 (554) 721 39 59

Detaylı

Suna Kuşadalı, PMP Esra Erdem

Suna Kuşadalı, PMP Esra Erdem Suna Kuşadalı, PMP Esra Erdem Değişen Dünya Koşullarında İşveren Beklentileri İş fırsatlarını etkin olarak takip etme Özgeçmiş (CV) Hazırlarken İş Görüşmesinde Şirket hedeflerini gerçekleştirecek kişisel

Detaylı

T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 Eğitim Öğretim yılı Güz Yarıyılı için Anabilim Dallarınca öğrenci alınacak olan programlar, kontenjanlar, adaylarda

Detaylı

ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ STAJ BİLGİLERİ

ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ STAJ BİLGİLERİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ STAJ BİLGİLERİ Zorunlu Stajlarda Kullanılacak Formlar ve Dikkat Edilmesi Gereken Tarihler. ZORUNLU STAJ BAŞVURU FORMU STAJ KABUL FORMU TESLİM TARİHİ İMZA/KAŞE TESLİM EDİLECEK BİRİM

Detaylı

Düzce Üniversitesi Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Yurt Dışından Öğrenci Kabulü Rehberi

Düzce Üniversitesi Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Yurt Dışından Öğrenci Kabulü Rehberi Düzce Üniversitesi 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Yurt Dışından Öğrenci Kabulü Rehberi Sevgili Adaylar, 2017-2018 eğitim-öğretim bahar yarıyılında üniversitemizde lisansüstü eğitim başvuruları

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ ALES Puan Türü Özel Öğrenci (Yüksek Lisans) Yatay Geçiş (Tezsiz Yüksek Lisans) Yatay Geçiş (Tezli Yüksek Lisans) Yatay Geçiş (Doktora) Doktora Yüksek Lisans (Tezsiz II.Öğretim) Yüksek Lisans (Tezsiz) Yüksek

Detaylı

CV HAZIRLAMA VE MÜLAKAT TEKNİKLERİ

CV HAZIRLAMA VE MÜLAKAT TEKNİKLERİ CV HAZIRLAMA VE MÜLAKAT TEKNİKLERİ OKAN ÜNİVERSİTESİ KARİYER MERKEZİ KARİYER TANIMI Bireyin, başlangıç yaptığı, yaşamının üretken yıllarını kullanarak geliştirdiği ve genelde çalışma hayatının sonuna dek

Detaylı

Teknik Takım Koordinatörü ve/veya Proje Yöneticisi tarafından talep edilecek diğer iş ve işlemleri gerçekleştirmek.

Teknik Takım Koordinatörü ve/veya Proje Yöneticisi tarafından talep edilecek diğer iş ve işlemleri gerçekleştirmek. T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU GEÇİCİ KORUMA ALTINDAKİ SURİYELİLERİN SAĞLIK STATÜSÜNÜN VE TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARAFINDAN SUNULAN İLGİLİ HİZMETLERİN GELİŞTİRİLMESİ PROJESİ (CRIS IPA 2016/378-641)

Detaylı

EGE İHRACATÇI BİRLİKLERİ MADEN MÜHENDİSİ UZMAN YARDIMCISI ALIMI DUYURUSU

EGE İHRACATÇI BİRLİKLERİ MADEN MÜHENDİSİ UZMAN YARDIMCISI ALIMI DUYURUSU EGE İHRACATÇI BİRLİKLERİ MADEN MÜHENDİSİ UZMAN YARDIMCISI ALIMI DUYURUSU 1- Aşağıda yer alan tabloda gösterildiği şekilde Ege İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcılığı kadrosuna 1 (bir) adet Maden Mühendisi

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi Kapsamında Alınacak Danışmanlar İçin İstihdam Duyurusu İLGİ BİLDİRİMİNE DAVET İkraz No:

Detaylı

Olmaması Gereken İş Başvurusu Örnekleri

Olmaması Gereken İş Başvurusu Örnekleri Etkili CV Hazırlama Olmaması Gereken İş Başvurusu Örnekleri Olmaması Gereken İş Başvurusu Örnekleri Olmaması Gereken İş Başvurusu Örnekleri Olmaması Gereken İş Başvurusu Örnekleri Olmaması Gereken İş Başvurusu

Detaylı

NC/CNC TEZGAH İŞÇİSİ (SEVİYE 3) BELGELENDİRME PROGRAMI TALİMATI

NC/CNC TEZGAH İŞÇİSİ (SEVİYE 3) BELGELENDİRME PROGRAMI TALİMATI BELGELENDİRME PROGRAMININ KODU-SEVİYESİ-ADI 14UY0202-3 NC/CNC TEZGAH İŞÇİSİ (SEVİYE 3) ULUSAL YETERLİLİĞİ ULUSLARARASI SINIFLANDIRMADAKİ YERİ ISCO 08: 8121 BELGELENDİRME PROGRAMININ YAYIN TARİHİ /REVİZYON

Detaylı

2. KAPSAM Bu prosedür personel talebinin onaylanmasından itibaren yeni personelin işe başlatılmasına kadar gerçekleştirilen tüm faaliyetleri kapsar.

2. KAPSAM Bu prosedür personel talebinin onaylanmasından itibaren yeni personelin işe başlatılmasına kadar gerçekleştirilen tüm faaliyetleri kapsar. 1. AMAÇ Bu dokümanın amacı; XXXXXXX genelinde, personel ihtiyacının İşe Alım Birimine iletilmesini, boşalan veya ilave kadrolara şirket vizyonu, misyonu ve kurum kültürüne uygun yetkinliklere sahip personelin

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi Kapsamında Alınacak Danışmanlar İçin İstihdam Duyurusu İLGİ BİLDİRİMİNE DAVET İkraz : 8531-TR

Detaylı

T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 014-015 Eğitim Öğretim yılı Bahar Yarıyılı için Anabilim Dallarınca öğrenci alınacak olan programlar, kontenjanlar, adaylarda

Detaylı

1 / 5. İlan Ref No: SMT-YZL-03. Okan Yurdakul. İletişim Bilgileri

1 / 5. İlan Ref No: SMT-YZL-03. Okan Yurdakul. İletişim Bilgileri İlan Ref No: SMT-YZL-03 Okan Yurdakul İletişim Bilgileri E-Posta : okanyurdakul@gmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - Ankara - Yenimahalle - Batıkent Ev Telefonu : 90 (530) 330 40 32 Cep Telefonu : 90

Detaylı

T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ BASVURU KOSULLARI

T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ BASVURU KOSULLARI 2015-2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ BASVURU KOSULLARI 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı başında, aşağıda kontenjanları belirtilen Anabilim Dallarına Celal Bayar Üniversitesi

Detaylı

Doktora Programına Kayıtlı Olmayan Öğrenciler (Herhangi bir doktora programına kayıtlı olmayan adaylar):

Doktora Programına Kayıtlı Olmayan Öğrenciler (Herhangi bir doktora programına kayıtlı olmayan adaylar): T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 100/2000 YÖK DOKTORA BURS BAŞVURULARI Yüksek Öğretim Kurulu tarafından devlet üniversitelerindeki doktora programlarında öğrenim

Detaylı

ENDÜSTRİYE DAYALI EĞİTİM (STAJ) DOSYASI

ENDÜSTRİYE DAYALI EĞİTİM (STAJ) DOSYASI T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ GÜMÜŞOVA MESLEK YÜKSEKOKULU ENDÜSTRİYE DAYALI EĞİTİM (STAJ) DOSYASI ÖĞRENCİNİN Adı Soyadı :. Programı :. Okul No :.. 20 / 20 Akademik Yılı «Değer Üreten Üniversitenin, Değer Üreten

Detaylı

T.C SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI SOSYAL YARDIMLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ISPARTA İLİ ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞI

T.C SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI SOSYAL YARDIMLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ISPARTA İLİ ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞI T.C AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI SOSYAL YARDIMLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ISPARTA İLİ ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞI BELİRSİZ SÜRELİ PERSONEL ALIM İLANI Isparta İli

Detaylı

T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ YABANCI ÖĞRENCİ BASVURU KOSULLARI

T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ YABANCI ÖĞRENCİ BASVURU KOSULLARI 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ YABANCI ÖĞRENCİ BASVURU KOSULLARI 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı başında, aşağıda kontenjanları belirtilen Anabilim Dallarına YURT DIŞINDAN

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi Kapsamında Alınacak Danışmanlar İçin İstihdam Duyurusu İLGİ BİLDİRİMİNE DAVET İkraz : 8531-TR

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI LİSANS PROGRAMLARINA ULUSLARARASI ÖĞRENCİ BAŞVURULARI

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI LİSANS PROGRAMLARINA ULUSLARARASI ÖĞRENCİ BAŞVURULARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI LİSANS PROGRAMLARINA ULUSLARARASI ÖĞRENCİ BAŞVURULARI 1. Başvuru dönemi: 6 Temmuz 2015-7 Ağustos 2015. 2. Adaylar başvuru döneminde, aşağıda listesi verilen evrakları Uluslararası

Detaylı

1 / 5. İlan Ref No: SMT-MFM-01. İlkbahar Eroğlu. İletişim Bilgileri

1 / 5. İlan Ref No: SMT-MFM-01. İlkbahar Eroğlu. İletişim Bilgileri İlan Ref No: SMT-MFM-01 İlkbahar Eroğlu İletişim Bilgileri E-Posta : ilkbahar_er@hotmail.com ilkbahar_er@hotmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - Ankara - Çankaya Ev Telefonu : 90 (312) 481 64 53 Cep Telefonu

Detaylı

MÜHENDİSLİK VE BİLGİSAYAR BİLİMLERİ STAJ BİLGİLERİ

MÜHENDİSLİK VE BİLGİSAYAR BİLİMLERİ STAJ BİLGİLERİ MÜHENDİSLİK VE BİLGİSAYAR BİLİMLERİ STAJ BİLGİLERİ Zorunlu Stajlarda Kullanılacak Formlar ve Dikkat Edilmesi Gereken Tarihler ZORUNLU STAJ BAŞVURU FORMU STAJ KABUL FORMU STAJYER DEĞERLENDİRME FORMU STAJ

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ALAÇAM MESLEK YÜKSEKOKULU

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ALAÇAM MESLEK YÜKSEKOKULU T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ALAÇAM MESLEK YÜKSEKOKULU POSTA HİZMETLERİ UZEM PROGRAMI ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI T.C. KİMLİK NO ADI SOYADI NUMARASI PROGRAMI SINIFI STAJ YAPILAN YER BÖLÜM STAJ SORUMLUSU ONDOKUZ

Detaylı

b) Yıl:. Ay: a) b) c)

b) Yıl:. Ay: a) b) c) BAKANLIK MAARİF MÜFETTİŞİ YAZILI SINAV BAŞVURU FORMU EK-1/A 1. Adı ve Soyadı 2. T.C. Kimlik Numarası 3. Doğum Yeri ve Tarihi 4. Nüfusa Kayıtlı Olduğu Yer (son 6 aylık dönemde çekilmiş vesikalık fotoğrafınız

Detaylı

Sınav Tarihi ve Saati Dil YDS Anabilim Dalı. Program Özel Şartları ya da Türü. Puan. Eşdeğeri

Sınav Tarihi ve Saati Dil YDS Anabilim Dalı. Program Özel Şartları ya da Türü. Puan. Eşdeğeri İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI DOKTORA ÖĞRENCİ ALIMI, KONTENJANLAR VE BAŞVURU KOŞULLARI ALES Sınav Tarihi ve Saati T.C. Yab. Yatay

Detaylı

Referans Araştırması Formu

Referans Araştırması Formu Referans Araştırması Formu../../... REFERANS ARAŞTIRMASI FORMU Adayın Adı Soyadı Başvurduğu Pozisyon Referansına Başvurulan Kişinin Adı Soyadı Çalıştığı Kuruluş Ünvanı Aday ile ilişki derecesi Adayı tanıdığı

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ LİSANS EĞİTİMİ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanım

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ LİSANS EĞİTİMİ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanım İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ LİSANS EĞİTİMİ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanım Amaç MADDE 1- Mühendislik ve Kimya Bölümü eğitimi boyunca yapılacak stajlar, öğrencilerin ilgi

Detaylı

ÖZEL BİLGİ VE İHTİSAS GEREKTİREN KONULARDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE SINAVLA KADRO KARŞILIKSIZ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALINACAKTIR.

ÖZEL BİLGİ VE İHTİSAS GEREKTİREN KONULARDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE SINAVLA KADRO KARŞILIKSIZ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALINACAKTIR. Savunma Sanayii Müsteşarlığı ndan: ÖZEL BİLGİ VE İHTİSAS GEREKTİREN KONULARDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE SINAVLA KADRO KARŞILIKSIZ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALINACAKTIR. A. Genel 3238 sayılı Kanunun 8inci maddesi ve

Detaylı

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ ÖN KAYIT YÖNERGESİ

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ ÖN KAYIT YÖNERGESİ KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ ÖN KAYIT YÖNERGESİ 1. Ön Kayıt Sayfasına Girilmesi ve Üyelik Oluşturulması Öncelikle ön kayıt işleminin bilgisayar üzerinden yapılması

Detaylı

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE KOŞULLARI. Namık Kemal Üniversitesi

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE KOŞULLARI. Namık Kemal Üniversitesi NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ÜSTÜ KONTENJANLARI VE KOŞULLARI Namık Kemal Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü -İlan Metni- Üniversitemiz Sosyal Bilimler

Detaylı

Doktora Yabancı Uyruklu. Yatay Geçiş (Doktora)

Doktora Yabancı Uyruklu. Yatay Geçiş (Doktora) İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIMI, KONTENJAN VE BAŞVURU KOŞULLARI Anabilim / Anasanat Dalı Tezli

Detaylı

T. HALK BANKASI A.Ş.

T. HALK BANKASI A.Ş. T. HALK BANKASI A.Ş. UZMAN YARDIMCISI, UZMAN YARDIMCISI (MÜHENDİS), SERVİS GÖREVLİSİ VE BANKO GÖREVLİSİ GİRİŞ SINAVI Bankamızın Genel Müdürlük Birimleri, Bölge Koordinatörlükleri ve Şubelerinde istihdam

Detaylı

TİYADER KARİYER MOBİL UYGULAMASI ÇALIŞMA SİSTEMİ

TİYADER KARİYER MOBİL UYGULAMASI ÇALIŞMA SİSTEMİ 1 2 Nedir? TİYADER KARİYER MOBİL UYGULAMASI ÇALIŞMA SİSTEMİ Apple Store ve Google Play store dan ücretsiz indirilen bir cep telefonu uygulamasıdır. Tiyader üyesi olan öğrenci, mezun ve çalışanlar, bu uygulamaya

Detaylı

1. Eğitim süresi ne kadar? İngilizce Hazırlık Programında eğitim süresi 2 dönem yani bir akademik yıldır.

1. Eğitim süresi ne kadar? İngilizce Hazırlık Programında eğitim süresi 2 dönem yani bir akademik yıldır. İSTİNYE ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER BÖLÜMÜ İNGİLİZCE HAZIRLIK PROGRAMI ÖĞRENCİ BİLGİLENDİRME KİTAPÇIĞI Sevgili Öğrencilerimiz, Bu kitapçık, İstinye Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü İngilizce Hazırlık

Detaylı

Kişisel Geçmiş Formu

Kişisel Geçmiş Formu BİRLEŞMİŞ MİLLETLER KALKINMA PROGRAMI Kişisel Geçmiş Formu LİMATLAR: lütfen her soruyu açık, net ve tam olarak cevaplayınız. Mürekkepli kalemle doldurunuz veya çıktı alınız. Dikkatli bir şekilde okuyunuz

Detaylı

İLKÖĞRETİM ANABİLİM DALI SINIF ÖĞRETMENLİĞİ DOKTORA PROGRAMI

İLKÖĞRETİM ANABİLİM DALI SINIF ÖĞRETMENLİĞİ DOKTORA PROGRAMI MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ÜSTÜ (DOKTORA, TEZLİ/TEZSİZ ) PROGRAM İLANI 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI İÇİN; BAŞVURU TARİHLERİ: 06-10 Temmuz 2015 tarihleri arasında

Detaylı

16UY İNŞAAT İŞÇİSİ SEVİYE 2 SINAV ŞARTNAMESİ

16UY İNŞAAT İŞÇİSİ SEVİYE 2 SINAV ŞARTNAMESİ 1.0. AMAÇ Bu şartname, 16UY0253-2 İnşaat İşçisi Seviye 2 adayının; iş sağlığı güvenliği konusunda bilinçlendirilmesi ve inşaatlarda çalışabilecek alt yapıya kavuşması için; Adayların sahip olması gereken

Detaylı

Firmanızın hedeflerine ulaşarak, gelişmesine ve kazancını arttırmasına katkıda bulunabilme fırsatını bana sağlarsanız çok memnun olurum.

Firmanızın hedeflerine ulaşarak, gelişmesine ve kazancını arttırmasına katkıda bulunabilme fırsatını bana sağlarsanız çok memnun olurum. Müge Dalgıç İletişim Bilgileri E-Posta : mugenurdalgic@gmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Kadıköy - Göztepe Ev Telefonu : 90 (216) 567 82 23 Cep Telefonu : 90 (541) 890 86 92 Kişisel

Detaylı

MÜLAKAT BECERİLERİ. Hazırlayan: İK Uzm.Seda MUMLU

MÜLAKAT BECERİLERİ. Hazırlayan: İK Uzm.Seda MUMLU MÜLAKAT BECERİLERİ Hazırlayan: İK Uzm.Seda MUMLU İçindekiler MÜLAKAT MÜLAKAT ÇEŞİTLERİ MÜLAKAT ÖNCESİ HAZIRLIK MÜLAKATTA NELER YAPILMALI/YAPILMAMALI MÜLAKAT SORULARI Mülakat Hakkında Mülakat ; Sınırlı

Detaylı

Açıköğretim Uygulamaları ve Araştırmaları Dergisi AUAd

Açıköğretim Uygulamaları ve Araştırmaları Dergisi AUAd Açıköğretim Uygulamaları ve Araştırmaları Dergisi AUAd auad.anadolu.edu.tr Başlarken AUAd Yazım Kuralları sayfasından size uygun olan şablonu seçiniz. Microsoft Word 2010 ortamı ya da üstü sürümü kullanınız.

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi Kapsamında Alınacak Danışmanlar İçin İstihdam Duyurusu İLGİ BİLDİRİMİNE DAVET İkraz No:

Detaylı

İLANIMIZI SON SAYFAYA KADAR LÜTFEN DİKKATLİCE İNCELEYİNİZ BAŞVURULARDA HATA YAPILMAMASI İÇİN

İLANIMIZI SON SAYFAYA KADAR LÜTFEN DİKKATLİCE İNCELEYİNİZ BAŞVURULARDA HATA YAPILMAMASI İÇİN ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2017 2018 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları ve Başvuru Koşulları Doktora Programları ANABİLİM DALI TÜRÜ / DERECE ALES

Detaylı

Kıbrıs Türk Toplumuna Yönelik AB Burs Programı Avrupa Birliği tarafından finanse edilmekte ve British Council tarafından uygulanmaktadır

Kıbrıs Türk Toplumuna Yönelik AB Burs Programı Avrupa Birliği tarafından finanse edilmekte ve British Council tarafından uygulanmaktadır Annex B Kıbrıs Türk Toplumuna Yönelik AB Burs Programı Avrupa Birliği tarafından finanse edilmekte ve British Council tarafından uygulanmaktadır KIBRIS TÜRK TOPLUMUNA YÖNELİK AB BURS PROGRAMI AKADEMİK

Detaylı

YÜKSEK LİSANS PROGRAMINA BAŞVURU VE KABUL SÜRECİ

YÜKSEK LİSANS PROGRAMINA BAŞVURU VE KABUL SÜRECİ Baş YÜKSEK LİSANS PROGRAMINA BAŞVURU VE KABUL SÜRECİ KONTENJAN İLAN SÜRECİ Akademik Takvime uygun olarak, Anabilim Dalları tarafından Enstitüye iletilen kontenjan istekleri, Sağlık Bilimleri Enstitüsü

Detaylı

Sekizinci Kurul Poster Çalışması

Sekizinci Kurul Poster Çalışması Sekizinci Kurul Poster Çalışması Sayın Öğretim Üyesi, Tıp Fakültesi 3. Sınıf Kardiyorespiratuvar hastalıklara giriş ders kurulu 5. Sınıftaki staj kurulu ve ilave eğitimöğretim etkinlikleri ile birlikte

Detaylı

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ SEYDİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DOSYASI ADI SOYADI : NUMARASI : BÖLÜMÜ : PROGRAMI :

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ SEYDİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DOSYASI ADI SOYADI : NUMARASI : BÖLÜMÜ : PROGRAMI : T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ SEYDİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DOSYASI ADI SOYADI : NUMARASI : BÖLÜMÜ : PROGRAMI : Adı ve Soyadı Numarası ÖĞRENCİNİN Bölümü Programı Çalışma Devresi (Staj) 1 2 Pratik

Detaylı

KONUK VEYA UİP ÖĞRENCİLERİ İÇİN DİNİ YÜKSEK İHTİSAS KURS DUYURUSU

KONUK VEYA UİP ÖĞRENCİLERİ İÇİN DİNİ YÜKSEK İHTİSAS KURS DUYURUSU EK-1 KONUK VEYA UİP ÖĞRENCİLERİ İÇİN DİNİ YÜKSEK İHTİSAS KURS DUYURUSU Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı dini yüksek ihtisas merkezleri, dini yükseköğrenim mezunu personele Temel İslam Bilimleri alanında

Detaylı

EUROPASS neden var? Avrupalıların (11.3 milyon insan) 2.3% ü kendi ülkesinden başka bir Avrupa ülkesinde yaşıyor ve çalışıyor.

EUROPASS neden var? Avrupalıların (11.3 milyon insan) 2.3% ü kendi ülkesinden başka bir Avrupa ülkesinde yaşıyor ve çalışıyor. Europass EUROPASS neden var? Bazı istatistikler: Avrupalıların (11.3 milyon insan) 2.3% ü kendi ülkesinden başka bir Avrupa ülkesinde yaşıyor ve çalışıyor. Kişilerin %52 sinin iş bulurken zorluk çektiğini

Detaylı

Pratik Çalışmanın Başladığı Tarih. Pratik Çalışmanın Bittiği Tarih. Kaç İş Günü Çalışma Yaptığı PRATİK ÇALIŞMALARI İNCELEME KOMİSYONUNUN KANAATİ

Pratik Çalışmanın Başladığı Tarih. Pratik Çalışmanın Bittiği Tarih. Kaç İş Günü Çalışma Yaptığı PRATİK ÇALIŞMALARI İNCELEME KOMİSYONUNUN KANAATİ T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ SEYDİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DOSYASI ADI SOYADI : NUMARASI : BÖLÜMÜ : PROGRAMI : Adı Soyadı ÖĞRENCİNİN Bölümü/Programı Numarası Çalışma Devresi (Staj) 1 2 Pratik Çalışmanın

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi Kapsamında Alınacak Danışmanlar İçin İstihdam Duyurusu İLGİ BİLDİRİMİNE DAVET İkraz : 8531-TR

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI TEZLİ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI TC YABANCI ALES ANABİLİM DALI UYRUKLU UYRUKLU PUAN TÜRÜ KALP VE DAMAR CERRAHİSİ ANABİLİM DALI PERFÜZYONİST TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI İÇİ DIŞI İÇİ DIŞI PROGRAMA BAŞVURU

Detaylı

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ SEYDİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ SEYDİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ SEYDİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DOSYASI ADI SOYADI : NUMARASI : BÖLÜMÜ : PROGRAMI : Adı ve Soyadı Numarası ÖĞRENCİNİN Bölümü Fotoğraf Programı Pratik Çalışmanın Başladığı

Detaylı

I-ZABIT KATİBİ KADROSUNA BAŞVURU ŞARTLARI

I-ZABIT KATİBİ KADROSUNA BAŞVURU ŞARTLARI YARGITAY BAŞKANLIĞINA KADROLU ZABIT KATİBİ ALIM İLANI Başkanlığımızda çalıştırılmak üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu uyarınca 40 Kadrolu zabıt katibi kadrosuna, Başkanlığımızca yapılacak uygulamalı

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ADAY ÖĞRENCİ VE MÜLAKAT GİRİŞ FORMU İNTERAKTİF BAŞVURU KLAVUZU. https://ensbasvuru.ankara.edu.

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ADAY ÖĞRENCİ VE MÜLAKAT GİRİŞ FORMU İNTERAKTİF BAŞVURU KLAVUZU. https://ensbasvuru.ankara.edu. ANKARA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ADAY ÖĞRENCİ VE MÜLAKAT GİRİŞ FORMU İNTERAKTİF BAŞVURU KLAVUZU 1 K O N U B A Ş L I K L A R I Sayfa No https://ensbasvuru.ankara.edu.tr/ Sisteme giriş. Şifre

Detaylı

Üniversitemize yerleşen öğrencilerimizi tebrik ediyor, Kesin Kayıt için BVU kayıt günlerinde Merkez Kampüsümüze bekliyoruz.

Üniversitemize yerleşen öğrencilerimizi tebrik ediyor, Kesin Kayıt için BVU kayıt günlerinde Merkez Kampüsümüze bekliyoruz. Üniversitemize yerleşen öğrencilerimizi tebrik ediyor, Kesin Kayıt için BVU kayıt günlerinde Merkez Kampüsümüze bekliyoruz. BVU Adres: Adnan Menderes Bulvarı Vatan Caddesi 34093 Fatih/İstanbul Telefon:

Detaylı

https://ensbasvuru.ankara.edu.tr/

https://ensbasvuru.ankara.edu.tr/ 1 ANKARA ÜNİVERSİTESİ TÜRK İNKILÂP TARİHİ ENSTİTÜSÜ ADAY ÖĞRENCİ VE MÜLAKAT GİRİŞ FORMU İNTERAKTİF BAŞVURU KLAVUZU K O N U B A Ş L I K L A R I Sayfa No https://ensbasvuru.ankara.edu.tr/ Sisteme giriş.

Detaylı

ilişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü tarafından 4 (Dört) Adet Ülke Koordinatörü Ülke Koordinatörü

ilişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü tarafından 4 (Dört) Adet Ülke Koordinatörü Ülke Koordinatörü İLGİ BİLDİRİME DAVET : TÜRKİYE CUMHURİYETİ SAĞLIK SEKTÖRÜNÜN YENİDEN YAPILANDIRILMASINA DESTEK PROJESİ (SSYYDP) KAPSAMINDA 4 (DÖRT) ADET ÜLKE KOORDİNATÖRÜ İSTİHDAM EDİLECEKTİR. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti,

Detaylı

İSTANBUL ŞEHİR ÜNİVERSİTESİ İŞLETME VE YÖNETİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ

İSTANBUL ŞEHİR ÜNİVERSİTESİ İŞLETME VE YÖNETİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ İSTANBUL ŞEHİR ÜNİVERSİTESİ İŞLETME VE YÖNETİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ 1. Öğrenci staj yapacağı işletme/kuruluş ve departmanı bölümlerin onayladığı alanlara uygun olarak tespit eder, başvurusunu

Detaylı

YÖNETMELİK. İstanbul Arel Üniversitesinden: İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

YÖNETMELİK. İstanbul Arel Üniversitesinden: İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM 6 Aralık 2009 PAZAR Resmî Gazete Sayı : 27424 İstanbul Arel Üniversitesinden: YÖNETMELİK İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam,

Detaylı

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ (DOKTORA, TEZLİ/TEZSİZ YÜKSEK LİSANS) PROGRAM İLANI

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ (DOKTORA, TEZLİ/TEZSİZ YÜKSEK LİSANS) PROGRAM İLANI MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ÜSTÜ (, / ) PROGRAM İLANI 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI İÇİN; BAŞVURU TARİHLERİ: 23 Temmuz-27 Temmuz 2018 tarihleri arasında Enstitüye

Detaylı

Tezli Yüksek Lisans programları

Tezli Yüksek Lisans programları ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2017 2018 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları ve Başvuru Koşulları Tezli Yüksek Lisans programları ANABİLİM DALI PROGRAM

Detaylı

Program Özel Şartları ya da Türü. Eşdeğeri DOKTORA BAŞVURU, KAYIT VE SINAV TARİHLERİ

Program Özel Şartları ya da Türü. Eşdeğeri DOKTORA BAŞVURU, KAYIT VE SINAV TARİHLERİ İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DOKTORA ÖĞRENCİ ALIMI, KONTENJANLAR VE BAŞVURU KOŞULLARI Yabancı ALES Sınav Tarihi ve Saati T.C. Yab.

Detaylı

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ SEYDİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ SEYDİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ SEYDİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DOSYASI ADI SOYADI : NUMARASI : BÖLÜMÜ : ELEKTRİK VE ENERJİ PROGRAMI : ELEKTRİK Adı ve Soyadı Numarası ÖĞRENCİNİN Bölümü ELEKTRİK

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Karaciğer Nakli Enstitüsü Anabilim Dallarına 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına öğrenci alınacaktır. (30.06.2017

Detaylı

KARMA HAYVAN YEMİ, HARUP ÜRÜNÜ VE LP GAZ ÜRETİM VE PAZARLAMA KOOPERATİFİ (BİNBOĞA) LTD MÜNHAL KILAVUZU

KARMA HAYVAN YEMİ, HARUP ÜRÜNÜ VE LP GAZ ÜRETİM VE PAZARLAMA KOOPERATİFİ (BİNBOĞA) LTD MÜNHAL KILAVUZU KARMA HAYVAN YEMİ, HARUP ÜRÜNÜ VE LP GAZ ÜRETİM VE PAZARLAMA KOOPERATİFİ (BİNBOĞA) LTD MÜNHAL KILAVUZU KARMA HAYVAN YEMİ, HARUP ÜRÜNÜ VE LP GAZ ÜRETİM VE PAZARLAMA KOOPERATİFİ (BİNBOĞA)LTD. Kooperatifimizde

Detaylı

Yatay Geçiş. T.C Uyruklu Başvuru Koşulları DİŞ HEKİMLİĞİ PROGRAMLARI SAĞLIK BİLİMLERİ PROGRAMLARI Hemşirelik lisans programı mezunu olmak.

Yatay Geçiş. T.C Uyruklu Başvuru Koşulları DİŞ HEKİMLİĞİ PROGRAMLARI SAĞLIK BİLİMLERİ PROGRAMLARI Hemşirelik lisans programı mezunu olmak. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIMI, KONTENJAN VE BAŞVURU KOŞULLARI Anabilim Dalı T.C Uyruklu Yabancı

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZLİ ve TEZSİZ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZLİ ve TEZSİZ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI TEZLİ ve TEZSİZ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI TC YABANCI ALES ANABİLİM DALI UYRUKLU UYRUKLU PUAN TÜRÜ KALP VE DAMAR CERRAHİSİ ANABİLİM DALI PERFÜZYONİST TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI İÇİ DIŞI İÇİ DIŞI PROGRAMA

Detaylı

Eğitim Durumu Lisans (Mezun) Medeni Durum Evli. Şehir İstanbul(Asya) Bitiş Tarihi Hala çalışıyorum

Eğitim Durumu Lisans (Mezun) Medeni Durum Evli. Şehir İstanbul(Asya) Bitiş Tarihi Hala çalışıyorum İletişim Bilgileri Mustafa Mermer S.M.M.M. E-Posta Adresi mustafamermer25@hotmail.com Telefon 90 (538) 455 11 37 Adres Türkiye - - Kartal - YAKACIK Kişisel Bilgileri Toplam Tecrübe 16 yıl 9 ay Çalışma

Detaylı

NC/CNC TEZGAH İŞÇİSİ (SEVİYE 3) BELGELENDİRME PROGRAMI TALİMATI

NC/CNC TEZGAH İŞÇİSİ (SEVİYE 3) BELGELENDİRME PROGRAMI TALİMATI 1.AMAÇ Bu talimat, üretim yapan işletme/kurumlara nitelikli personel arzının sağlanması, bu faaliyetlerin eğitim almış ve nitelik kazandırılmış kişiler tarafından yürütülmesi ve çalışmalarda kalitenin

Detaylı

LİSANÜSTÜ EĞİTİM ONLİNE BAŞVURU KLAVUZU

LİSANÜSTÜ EĞİTİM ONLİNE BAŞVURU KLAVUZU LİSANÜSTÜ EĞİTİM ONLİNE BAŞVURU KLAVUZU 1. Tezsiz yüksek lisans programları hariç, aynı anda birden fazla lisansüstü programa kayıt yaptırılamaz ve devam edilemez. Bu durumda olan adaylar, durumlarını

Detaylı

LİSANÜSTÜ EĞİTİM ONLİNE BAŞVURU KLAVUZU

LİSANÜSTÜ EĞİTİM ONLİNE BAŞVURU KLAVUZU LİSANÜSTÜ EĞİTİM ONLİNE BAŞVURU KLAVUZU 1. Tezsiz yüksek lisans programları hariç, aynı anda birden fazla lisansüstü programa kayıt yaptırılamaz ve devam edilemez. Bu durumda olan adaylar, durumlarını

Detaylı

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü bünyesindeki lisansüstü

Detaylı

Program Özel Şartları ya da Türü. Eşdeğeri

Program Özel Şartları ya da Türü. Eşdeğeri İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI DOKTORA ÖĞRENCİ ALIMI, KONTENJANLAR VE BAŞVURU KOŞULLARI Yabancı ALES Sınav Tarihi ve Saati T.C. Yab.

Detaylı