MUSTAFALAR GIDA. About Us. Hakkımızda

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MUSTAFALAR GIDA. About Us. Hakkımızda"

Transkript

1 MUSTAFALAR GIDA

2 MUSTAFALAR GIDA

3 MUSTAFALAR GIDA Hakkımızda Firmamız tarihinde, toptan ve perakende kuruyemiş ile şekerleme ürünleri üzerine hizmete girmiştir. Günümüzde firmamız tarım ve gıda ürünlerinin perakende ve toptan satışını yapmaktadır m 2 çalışma alanına sahip kabuklu fıstık, iç fıstık ve çekirdek yaparak kaliteli sorumlu, ayrıcalıklı bir anlayış ile müşteri memnuniyetini sağlamak için tam kapasite ile çalışmaktadır. Firmamızın yıllık cirosu $ civarındadır. Ayrıca diğer firmamız olan Özandırın Toprak Mahsulleri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi de Türkiye nin saygın firmaları arasında yer alan Peyman, Özçiğdem, Altıntop, Tunçlar, Yenigün, Tadım, Seyran vb. gibi firmalara toptan olarak yer fıstığı satışı yapmaktadır. Yaklaşık olarak $ civarında ciro ile sektörün içinde yer almaktadır. Firmamız tarım ürünleri alanında dünya çapında ihracat ve ithalat yapmaktadır. About Us Our firm was established at to wholesale and retail of nuts and candies. At the moment our company is doing retail and wholesales of food and agriculture products. We are working on 2500 m 2 working space with full capacity, to produce high quality shelled peanuts, pealed peanuts and edible seeds to provide maximum customer satisfaction. Our company s annual return is around $ Our other company Özandırın Toprak Mahsulleri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi is doing wholesales business of peanuts to very important companies in Turkey such as Peyman, Özçiğdem, Altıntop, Tunçlar, Yenigün, Tadım, Seyran. We are in this sector with around $ annual return. We are also doing Import and Export of agricultural products worldwide.

4 Firmamızın Kalite Politikası Tüm çalışanların katılımı ile gelişen ve değişen müşteri isteklerini, Ulusal ve Uluslararası kalite standartlarına uygun olarak, en ekonomik şekilde ve istenilen teslim süresi içinde ürünler üreterek müşterilerimizi memnun etmek, Hatalar oluşmadan önleyerek ve yaptığımız hataların tekrarlanmaması için tedbirler alarak kalite yönetim sistemimizi sürekli iyileştirmek, Personelimize sürekli eğitim programları düzenleyerek çalışanlarımızın istenilen tüm bilgi donanımlarına sahip olmalarını sağlamak ve firmamıza olan bireysel katkılarını artırmak, Tedarikçilerimizle işbirliği içinde olup; ortak çıkarlarımızı korumak ve geliştirmek, Sahip olduğumuz minimum kaynaklarımızı maksimum verim oluşturacak şekilde performansımızı arttırmaktır. Our Quality Standards We are working to produce our products according to the national and international quality standards, with the most cost effective way and within the delivery time, assuring the customer satisfaction, By taking precautions and develeoping our quality management system continously, preventing the mistakes before they occur, Organizing constant trainings for our employees in order to make sure they have the ultimate and the most updated knowledge, therefore maximizing their performance and valuable input to the production process, Staying in collaboration with our suppliers while protecting and improving our benefits, To improve our performance to a maximum in the most effective way.

5 MUSTAFALAR GIDA Gıda Güvenliği Politikamız Müşteri istekleri doğrultusunda ilgili mevzuatlara uyarak gıda güvenliği ve hijyeni birinci planda tutmak, Müşteri memnuniyetini sürekli artırarak güvenilir yüksek kaliteli hizmet ile sunmak, Güvenilir bir imaja sahip olarak, sunduğumuz hizmet karşılığında Pazar payını artırmak, Müşteriler ile etkin bir iletişim sağlamak ve yönetim sisteminin şartlarına uyup, sistemimizi sürekli iyileştirmektir. Our Food Safety Standards According to the customer s needs, keeping food safety and hygiene our top priority, Keeping the customer satisfaction level always in the raise, producing reliable and high quality products, Protecting our image quality while increasing our share in the sector, To maintain the best communication with our customers and according to the management quality procedure evolve our system to perfection.

6 Kuruyemişler / Nuts

7 MUSTAFALAR GIDA Kavrulmuş Ayçekirdeği Ayçekirdeği doymamış yağlar, kalsiyum, iyot, fosfor ve E vitamini açısından zengindir. Firmamız kavrulmuş ayçekirdeğini tuzlu ve tuzsuz olarak üretmekte ve tedarik etmektedir. Sunflower Seeds Sunflower seeds are rich in unsaturated oils, calcium, iodine, phosphorus and vitamin E. Our company produces and supplies roasted sunflower seeds with salt and without salt.

8 Fındık Fındık B1,B2, B6 ve C vitamini açısından, ayrıca demir, kalsiyum, çinko, potasyum, sodyum, magnezyum, bakır ve manganez açısından zengin bir besin kaynağıdır. Firmamız kavrulmuş ve çiğ fındık üretmekte ve tedarik etmektedir. Hazelnuts Hazelnuts are rich in vitamins such as B1, B2, B6 and C. Hazelnuts are also rich in iron, calsium, zinc, potassium, sodium, magnesium, copper and manganese. Our company produces and supplies hazelnuts roasted and raw.

9 MUSTAFALAR GIDA Badem Badem doymamış yağ, lif, fosfor, kalsiyum, demir, potasyum, magnezyum, çinko, A, B, C ve E vitamini açısından zengindir. Firmamız kavrulmuş ve çiğ badem üretmekte ve tedarik etmektedir. Almonds Almonds are rich in unsaturated oils, fiber, phosphorus, calcium, iron, potassium, magnesium, zinc, and vitamins A,B,C, and E. Our company produces and supplies roasted and raw almonds.

10 Kaju Kaju sodyum, potasyum, kalsiyum, magnezyum, demir ve C vitamini açısından zengindir. Firmamız kavrulmuş kaju üretmekte ve tedarik etmektedir. Roasted Cashews Cashews are rich in sodium, potassium, calcium, magnesium, iron and vitamin C. Our company produces and supplies roasted cashews.

11 MUSTAFALAR GIDA Karışık Kuruyemiş Firmamız müşteri isteğine göre belirlenen oranlarda karıştırılmış çeşitli çerezleri üretmektedir. Mixed (Cocktail) Nuts Our company produces and supplies mixed nuts according to the desires of customers needs.

12 Sarı Leblebi Sarı leblebi protein, karbonhidrat, diyet lifleri ve doymamış yağlar açısından zengindir. Firmamız tuzlu ve aromalı sarı leblebi üretimi yapmakta ve tedarik etmektedir. Beyaz Leblebi Beyaz leblebi fosfor, protein ve vitaminler açısından zengindir. Mide ağrısına iyi gelir. Firmamız beyaz leblebi üretimi yapmakta ve tedarik etmektedir. Chickpeas Chickpeas are rich in protein, carbohydrate, fibers and unsaturated oils. Our company produces and supplies roasted chickpeas with or without salt and flavored. White Chickpeas White chickpeas are rich in phosphorus, proteins and vitamins. It is also good for stomach ache. Our company produces and supplies white chickpeas.

13 MUSTAFALAR GIDA Şeker Leblebi Leblebinin besin değerlerini korurken şeker kaplayarak sağlıklı ve lezzetli bir atıştırmalık sunuyoruz. Candy Coated Chickpeas While protecting the food values of chickpeas, sugarcoating them produces a healthy and delicious snack.

14 Kabak Çekirdeği Kabak çekirdeği protein, omega 3 ve A, B2, B3 vitaminleri açısından zengindir. Firmamız kabak çekirdeği üretimi ve tedariği yapmaktadır. Roasted Pumpkin Seeds Roasted pumpkin seeds are rich in protein, omega 3, vitamins A, B2, B3. Our company produces and supplies roasted pumpkin seeds.

15 MUSTAFALAR GIDA Antep Fıstığı Antep fıstığı A, B1 ve C vitaminleri, kalsiyum, magnezyum, fosfor açısından zengindir. Pistachios Pistachios are rich in vitamins A, B1, C, as well ass calcium, magnesium and phosphorus.

16 Yer Fıstığı Yer fıstığı protein, yağlar, potasyum ve kalsiyum açısından zengindir. Firmamız yüksek kalitede tuzlu, tuzsuz, soslu ve kaplamalı fıstık üretmekte ve tedarik etmektedir. Peanuts Peanuts are rich in protein, fats, potassium and calcium. Our company produces and supplies high quality salted, unsalted, flavored and coated peanuts.

17 Kavrulmuş Soslu Mısır MUSTAFALAR GIDA Kavrulmuş soslu mısır protein, demir, fosfor, A ve B2 vitaminleri açısından zengindir. Enerji düzeyini yükseltir ve çok lezzetli bir atıştırmalıktır. Patlayan Mısır Karbonhidrat açısından zengin olan mısır enerji seviyesini arttırır. Ayrıca protein, kalsiyum, demir, fosfor ve A ile B2 vitaminleri içerir. Roasted Spicy Corn Rich in protein, calcium, iron, phosphorus vitamin A and B2. It will increase your energy level and its a delicious snack. Corn for Popcorn Rich in carbohydrates, it raises the energy level. It also contains protein, calcium, iron, phosphorus, vitamins A and B2.

18 Ceviz Ceviz, folik asit ve E vitamini, demir, fosfor, magnezyum, potasyum, çinko mineralleri, omega 3 yağ asidi açısından zengin bir kaynaktır. Ceviz yüksek kolesterol, kanser ve alzheimer gibi hastalıklara karşı koruyucudur. Firmamız ceviz üretmekte ve tedarik etmektedir. Walnuts Walnuts are rich in folic acid and vitamin E, iron, phosphorus, magnesium, potassium, zinc minerals and omega 3 fat acids. Studies show that walnuts are protecting the human body against high colestrol, cancer and alzheimer deseases.

19 MUSTAFALAR GIDA Lokum Türk lokumu dünyaca tanınan geleneksel bir türk tatlısıdır. Firmamız değişik aromalarda lokum tedariği yapmaktadır. Lokumun türüne göre fındık, fıstık, antep fıstığı veya ceviz içeren türleri mevcuttur. Turkish Delight Turkish delight is a traditional turkish desert, very well known worldwide. Our company produces and supplies turkish delight in different flavors, according to the type of turkish delight, it may contain walnuts, pistachios, peanuts and hazelnuts.

20 Kuru Meyve / Dry Fruits

21 MUSTAFALAR GIDA Kuru Kayısı Kuru Kayısı A ve C vitamini, potasyum, demir, folik asit ve lif açısından zengindir. Firmamız hem gün kurusu hem kuru kayısı tedariğini yapmaktadır. Dried Apricots Dried apricots are rich in vitamins A and C as well as potassium, iron, folic acid and fibers. Our company produces and supplies dried apricots with two types: sun dried apricots and industrially dried apricots.

22 Kuru Üzüm Kuru üzüm potasyum, kalsiyum ve diyet lifleri içerir. Çok iyi bir antioksidandır. Firmamız kara üzüm tedariği yapmaktadır. Dried Grapes Rich in potassium, calcium and diet fiber, it is an antioxidant. Our company produces and supplies dried grapes.

23 MUSTAFALAR GIDA Sultani Üzüm Sultani üzüm potasyum, kalsiyum ve diyet lifleri içerir. Çok iyi bir antioksidandır. Firmamız sultani üzüm tedariği yapmaktadır. Raisins Rich in potassium, calcium and diet fiber, it is an antioxidant. Our company produces and supplies raisins.

24 Kuru İncir Kuru incir potasyum, kalsiyum, magnezyum, fosfor, folik asit, lif açısından zengindir. Firmamız kuru incir tedarik etmektedir. Dried Figs Dried figs are rich in potassium, calcium, magnesium, phosphorus, folic acid and fibers. Our company produces and supplies dried figs.

25 MUSTAFALAR GIDA Kuru Erik Kalsiyum, magnezyum, fosfor, potasyum ve K vitamini açısından zengin olan kuru erik firmamız tarafından tedariği yapılmaktadır. Dried Plum - Prune They are rich in calcium, magnesium, phosphorus, and potassium as well as vitamin K. Our company produces and supplies prune.

26 Dut Kurusu Kurutulmuş dut potasyum, kalsiyum, demir, B1, B2 ve C vitaminleri açısından zengindir. Ayrıca, kan yapıcı özelliği de bilinmektedir. Firmamız dut kurusu tedariği yapmaktadır. Dried White Mulberry Dried white mulberries rich in potassium, calcium, iron and vitamins B1, B2, C. It also helps the body to produce blood.

27 MUSTAFALAR GIDA MUSTAFALAR GIDA

28 MUSTAFALAR GIDA Mustafalar Kuruyemiş Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti. Kuruyemiş Pazarı Gimat 10. Blok No: 290 Macunköy Yenimahalle-ANKARA TURKEY T: F:

Our packaged products are produced in 30gr, 40gr, 60gr, 80gr, 150gr, 200gr, 350gr, 700gr and 5kg bags.

Our packaged products are produced in 30gr, 40gr, 60gr, 80gr, 150gr, 200gr, 350gr, 700gr and 5kg bags. Saracoglu Nuts, Snacks and Food Ltd. Co. produces ranço branded dried nuts and snacks in its 5. m2 modern manufacturing facility with the latest technology to bring its consumers tasty, healthy and long-life

Detaylı

Dried Fruits / Trockenobst / Kurumeyveler

Dried Fruits / Trockenobst / Kurumeyveler Dried Fruits / Trockenobst / Kurumeyveler Dried Fruits / Trockenobst / Kurumeyveler Dried Malatya Apricots It is rich in C and A vitamin,potassium,iron, folic acid and fiber. Getrocknete Aprikosen aus

Detaylı

Urgancı Gıda 1965 yılından bu yana kuruyemiş sektöründe en

Urgancı Gıda 1965 yılından bu yana kuruyemiş sektöründe en Urgancı Gıda 1965 yılından bu yana kuruyemiş sektöründe en son teknolojik gelişmeleri yakından izleyerek hijyenik ve sağlıklı koşullarda üretimini sürdürmektedir. Yurt genelindeki satışlarının yanı sıra

Detaylı

Bütünüyle doğal, tadıyla özel atıştırmalıklar...

Bütünüyle doğal, tadıyla özel atıştırmalıklar... Kuru mey Bütünüyle doğal, tadıyla özel atıştırmalıklar... Completely natural, specially tasty snacks... Kurutulmuş yeşil elma dilimleri / Dried green apple slices Kurutulmuş portakal dilimleri / Dried

Detaylı

Dünya, ay, güneş, gezegenler gibi birçok büyük şekilli varlıklar doğal olarak yuvarlak olduğu gibi; en küçük varlıklar olan moleküller, hücreler ve

Dünya, ay, güneş, gezegenler gibi birçok büyük şekilli varlıklar doğal olarak yuvarlak olduğu gibi; en küçük varlıklar olan moleküller, hücreler ve Dünya, ay, güneş, gezegenler gibi birçok büyük şekilli varlıklar doğal olarak yuvarlak olduğu gibi; en küçük varlıklar olan moleküller, hücreler ve atomlarda doğal olarak yuvarlaktır. Tasarımında kullandığımız

Detaylı

NOVAPAC Ambalaj San. Tic. A.Ş

NOVAPAC Ambalaj San. Tic. A.Ş Ambalaj San. Tic. A.Ş 2014 yılında İstanbul'da 5.000 m2 lik alanda kurulan tek kullanımlık plastik ürünleri araştırıp, geliştirip, tasarlayıp üretmektedir. Uzun yılların deneyimi ile pazara yenilikçi,

Detaylı

Bu güç sevginizle artan bir ivme ile daha da büyüyecek. Birlikte büyük başarılara ulaşmak ümidiyle NEVPA GIDA

Bu güç sevginizle artan bir ivme ile daha da büyüyecek. Birlikte büyük başarılara ulaşmak ümidiyle NEVPA GIDA Firma Profili Company Profile Sektöründe Türkiye'nin önde gelen kuruluşları arasında yer alan NEVPA GIDA Sanayi Ltd. Şti. kendi sektöründe renkli, yenilikçi ve güçlü simalardan biri konumundadır. Bakliyat

Detaylı

premix PREMIUM KARIŞIK KURUYEMİŞ PREMIUM NUT MIX

premix PREMIUM KARIŞIK KURUYEMİŞ PREMIUM NUT MIX tadı içinde Saraçoğlu Kuruyemiş in ilk adımları Hacı Mehmet ve Mahmut Saraçoğlu kardeşlerin girişimcilik vizyonuyla 1950 yılında Samsun Gazi Caddesi nde toptan ve perakende olarak kuruyemişçiliğe başlamaları

Detaylı

Cevizli Sucuk. Kartelalı 70g Kartelalı 80g Kartelalı 100g Tabaklı 400g

Cevizli Sucuk. Kartelalı 70g Kartelalı 80g Kartelalı 100g Tabaklı 400g Ürü u ğ o l a t a K n F irma mızın temelleri 1988 li yıllara dayanmaktadır. Çocuk yaşlardan beri çiftçilik ile uğraşan aile, za manla fıstık yetiştiriciliği ve yöresel tatlılarda uzmanlaşmıştır. Uzun yılların

Detaylı

Ümit Özkan Dış Ticaret İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi.

Ümit Özkan Dış Ticaret İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi. Ümit Özkan Dış Ticaret İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi www.fruitandfoods.com Şirket Profili Fruit and foods a Hoşgeldiniz. 25 yıllık uluslararası ticaret deneyimimiz ve kuru meyve

Detaylı

Ümit Özkan Dış Ticaret İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi.

Ümit Özkan Dış Ticaret İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi. Ümit Özkan Dış Ticaret İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi www.fruitandfoods.com Şirket Profili Fruit and foods a Hoşgeldiniz. 25 yıllık uluslararası ticaret deneyimimiz ve kuru meyve

Detaylı

Hayallerimiz Ürettiklerimiz, Ürettiklerimiz Hayallerimizdir.

Hayallerimiz Ürettiklerimiz, Ürettiklerimiz Hayallerimizdir. www.rmmmakina.com Hayallerimiz Ürettiklerimiz, Ürettiklerimiz Hayallerimizdir. Misyonumuz Mira Kuruyemiş Makinaları olarak; Türkiye ve dünyada kuruyemiş makinaları adı altında satış servis ve yedek parça

Detaylı

Profil Boru Demir Çelik

Profil Boru Demir Çelik Profil Boru Demir Çelik Hakkımızda Fabrikamız; BORSAN PROFİL BORU DEMİR ÇELİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. 2007 Yılında Hatay'ın Payas İlçesinde 21.000 m2 açık, 10.000 m2 kapalı alan üzerine kurulmuştur. Bölgenin

Detaylı

We, as My Fruits use the individual approaches to each client and in all manner of ways take into account all wishes of every client.

We, as My Fruits use the individual approaches to each client and in all manner of ways take into account all wishes of every client. My Fruits olarak doğal kurutulmuş meyve işlemedeki tecrübemiz 40 yıllık bir süreyi kapsamaktadır. Dağlarından yağ ovalarından bal akan uzun ve sağlıklı yaşamın merkezi olarak ün yapan AYDIN / NAZİLLİ yöresinde

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU KURUYEMİŞ - KAHVE - ŞEKERLEME PRODUCT CATALOGUE // NUTS - COFFEE - CONFECTIONERY.

ÜRÜN KATALOĞU KURUYEMİŞ - KAHVE - ŞEKERLEME PRODUCT CATALOGUE // NUTS - COFFEE - CONFECTIONERY. ÜRÜN KATALOĞU KURUYEMİŞ - KAHVE - ŞEKERLEME PRODUCT CATALOGUE // NUTS - COFFEE - CONFECTIONERY HAKKIMIZDA Küçük bir perakende dükkan ile başlayan ticari iş hayatımız; geceli-gündüzlü yoğun bir çalışma

Detaylı

Erol KAYA Yönetim Kurulu Başkanı Chairman Of The Board

Erol KAYA Yönetim Kurulu Başkanı Chairman Of The Board Arifiye Fidancılık 1989 yılında Adapazarı Arifiye ilçesinde kurulmuştur. Kuruluşumuz 300 m2 alanda mevsimlik çiçek üretimi ve satışı ile faaliyet göstermeye başlamıştır. Geçen süre içersinde marka haline

Detaylı

We know what you want

We know what you want We know what you want Plastik & Ambalaj ww.orakpl om Hakkımızda : Orak Plastik Türkiye nin önde gelen plastik enjeksiyon ambalaj üreticilerinden birisidir. Gıda ve gıda dışı endüstrilerde yerel ve uluslararası

Detaylı

Ürün Kodu : 3511 Net Adet Ağırlığı (gr) : 1000 Kolideki Adet : 12 Ürün Kodu : 3510 Net Adet Ağırlığı (gr) : 3000

Ürün Kodu : 3511 Net Adet Ağırlığı (gr) : 1000 Kolideki Adet : 12 Ürün Kodu : 3510 Net Adet Ağırlığı (gr) : 3000 Ürün Kodu : 3507 Ürün Kodu : 3508 Net Adet Ağırlığı (gr) : 750 Ürün Kodu : 3511 Ürün Kodu : 3510 Ürün Kodu : 3512 Ürün Kodu : 3506 Ürün Kodu : 3509 Net Adet Ağırlığı (gr) : 600 Ürün Kodu : 3514 Net Adet

Detaylı

MAKARNA TON BALIĞI TAHİN & SUSAM KURUTULMUŞ MEYVE & ÇEREZ BİSKÜVİ PEYNİR AYÇİÇEK YAĞI PASTA TUNA FISH TAHINI & SESAME SEEDS DRIED FRUIT & NUTS

MAKARNA TON BALIĞI TAHİN & SUSAM KURUTULMUŞ MEYVE & ÇEREZ BİSKÜVİ PEYNİR AYÇİÇEK YAĞI PASTA TUNA FISH TAHINI & SESAME SEEDS DRIED FRUIT & NUTS MAKARNA TON BALIĞI TAHİN & SUSAM KURUTULMUŞ MEYVE & ÇEREZ BİSKÜVİ PEYNİR AYÇİÇEK YAĞI PASTA TUNA FISH TAHINI & SESAME SEEDS DRIED FRUIT & NUTS BISCUIT CHEESE SUNFLOWER OIL Makarna Özenle seçilmiş, mükemmel

Detaylı

Özkaradeniz Gıda has specialized in food production and supply, thus it has formed cooperation with many leading company of the world in its sector.

Özkaradeniz Gıda has specialized in food production and supply, thus it has formed cooperation with many leading company of the world in its sector. Özkaradeniz Gıda. imalatçı, ihracatçı ve ithalatçı kimliği ile kurulduğu 1955 yılından bugüne Türkiye nin sektöründe lider ve öncü kuruluş olarak faaliyet göstermektedir. Gaziantep teki genel merkez ve

Detaylı

Misyonumuz: Sektörde bilinen firmaların en iyileri arasında olmaktır.

Misyonumuz: Sektörde bilinen firmaların en iyileri arasında olmaktır. 20 yıllık sektörel deneyimle müşterisini merkeze konumlandıran, zamanında istenilen miktarda, en iyi kalitede, doğru fiyatlı ürün üretme idealini kurumsal kültür olarak benimseyerek kurulmuştur. Müşterilerini

Detaylı

YETERLİ DENGELİ BESLENME

YETERLİ DENGELİ BESLENME YETERLİ DENGELİ BESLENME Yeterli ve dengeli beslenme için günlük ihtiyaç duyulan ENERJİ ve BESİN ÖGELERİ besinlerle vücuda alınır. BESİNLER Besinler içerdikleri besin ögelerine göre 5 TEMEL BESİN GRUBU

Detaylı

Protoben. Baglama. Pulled. Lerida. pcs/kg Adet/kg. Calibration Boylama Calibration Boylama

Protoben. Baglama. Pulled. Lerida. pcs/kg Adet/kg. Calibration Boylama Calibration Boylama About Us Our company Haktes Tarım Ürünleri is active in dried food industry since 000. Our factory located in AYDIN - Germencik makes production in compliance with TSE (Turkish s Institution) standards.

Detaylı

SOFRALARIN İNCİSİ PERAL OF THE TABLES

SOFRALARIN İNCİSİ PERAL OF THE TABLES SOFRALARIN İNCİSİ PERAL OF THE TABLES CONFIDENTLY SINCE 30 YEARS HER TANESİ DOĞANIN İNCİSİ İnci Bulgur 30 yıllık yüksek üretim kapasitesi, gelişmiş teknolojik alt yapısı kaliteli ve sürdürülebilir üretim

Detaylı

Re - Sizing. Yıkama ve Kalibreleme Ünitesi

Re - Sizing. Yıkama ve Kalibreleme Ünitesi About Company Re - Sizing A success story of PAK Tarım Ürünleri LTD. ŞTİ. starting in the year 1986 in Malatya where the best quality apricots grown region in Turkey in order to process, pack and export

Detaylı

www.yorukhidrolik.com www.bombe.gen.tr BİZ KİMİZ? WHO ARE WE? Firmamız hidrolik pres konusunda Türk sanayisine hizmet etmek için 1980 yılında şahıs firması olarak kurulmuştur. Hidrolik Pres imalatına o

Detaylı

Besin Değerleri Tablosu ve İçerik Bilgisi

Besin Değerleri Tablosu ve İçerik Bilgisi Besin Değerleri Tablosu ve İçerik Bilgisi ALERJEN UYARISI Ürünlerimiz gluten, süt, yumurta, fındık gibi sert kabuklu meyveler, soya ve susam içerebilir. Detaylı bilgi için, ürün içerik bilgilerini incelemenizi

Detaylı

produktkatalog ürün kataloğu product catalog www.meray.eu

produktkatalog ürün kataloğu product catalog www.meray.eu Pistazien / AntepFıstı ı / Pistachios / Gelbe Kichererbsen /Sarı Leblebi /Yellow Chickpeas / Mandelkerne / Bademi çi /Almond Kernels Cashewkerne / Kaju / Cashew Kernels / Weisse ichererbsen / Beyaz Leblebi

Detaylı

APRİTAT Kuru Kayısı. www.mirsangida.com Tel : 0 532 385 01 20-0 422 326 43 15 Gıda Sicil No: TR-44-K-000482

APRİTAT Kuru Kayısı. www.mirsangida.com Tel : 0 532 385 01 20-0 422 326 43 15 Gıda Sicil No: TR-44-K-000482 APRİTAT Kuru Kayısı Üretici Firma: Mirsan Gıda Tarım İnş. San. Tic. Ltd. Şti. Adres büro : şire pazarı 10. blok no:11 Malatya Adres fabrika : Sivas yolu 12. km. Tepeköy Malatya www.mirsangida.com Tel :

Detaylı

www.aysultansekerleme.com 1970 ylında kurulan Aysultan şekerleme 1995 yılında 9700 m 2 açık alan ve 5000 m 2 kapalı alanda tesisleşerek, kalitesinden ödün vermeden üretimine devam etmektedir. Aradan geçen

Detaylı

Sekerleme ve Helva 1923 den beri Confectionery and Halvah Since 1923

Sekerleme ve Helva 1923 den beri Confectionery and Halvah Since 1923 Sekerleme ve Helva 1923 den beri Confectionery and Halvah Since 1923 Balkan Helva Üretim Tesisi / Balkan Helva Manufacturing Area 1 Mutluluğun sırrı tatlı, tatlının sırrı doğal lezzetler! Hakkımızda 1923

Detaylı

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 06/11/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 06/11/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK Sayfa: 1-8 ARPA YEMLİK MTS 0.60 0.65 0.6005 144,080.00 KG 86,521.70 3 ARPA YEMLİK TTS 0.65 0.65 0.6500 70,940.00 KG 46,111.00 2 ARPA YEMLİK ı: 134,774.70 6 ARPA ı 134,774.70 6

Detaylı

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ 7/08/ /08/2017. Tarih: Sayı: Sayfa: 1-8 Miktarı Br. Tutarı İşlem Sayısı

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ 7/08/ /08/2017. Tarih: Sayı: Sayfa: 1-8 Miktarı Br. Tutarı İşlem Sayısı HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-8 ARPA YEMLİK MTS 0.78 0.83 0.8203 3,863,527.00 KG 3,169,220.61 10 ARPA YEMLİK MTS- 0.82 0.82 0.8247 95,660.00 KG 78,887.75 1 GT ARPA YEMLİK TTS 0.79 0.86 0.8468

Detaylı

Anadolu' dan gelen lezzet...

Anadolu' dan gelen lezzet... wwwhakkatapancomtr wwwasilkoycomtr Anadolu' dan gelen lezzet Natural Taste That Comes From Anatolia Ürün Katalogu Product Cataloque ( Hakkımızda Corporate 1996 Yılında Asil Süt Ürünleri Gıda Tekstil Hayv

Detaylı

PROFESYONEL HİJYEN EKİPMANLARI PROFESSIONAL HYGIENE PRODUCTS

PROFESYONEL HİJYEN EKİPMANLARI PROFESSIONAL HYGIENE PRODUCTS PROFESYONEL HİJYEN EKİPMANLARI PROFESSIONAL HYGIENE PRODUCTS 2018 İçindekiler YENİ SIVI SABUN / KÖPÜK VERİCİ NEW SOAP / FOAM DISPENSER 3 1 YENİ SIVI SABUN / KÖPÜK VERİCİ 2 MAKSİ JUMBO TUVALET KAĞIT DİSPENSERİ

Detaylı

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ - 16/06/2017. Tarih: Sayı: 24 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ - 16/06/2017. Tarih: Sayı: 24 Maddelerin Cins ve Nev'ileri Tarih: HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-8 ARPA YEMLİK TTS 0.94 0.94 0.9393 5,436.00 KG 5,106.00 1 ARPA YEMLİK ( DÜŞÜK VASIFLI ) TTS 0.48 0.48 0.4800,060.00 KG 11,548.00 1 ARPA YEMLİK ı: 16,654.00

Detaylı

Hakkımızda / About. /teklezet /teklezet /teklezet

Hakkımızda / About.   /teklezet /teklezet /teklezet www.teklezet.com Hakkımızda / About Adıyaman organize sanayi bölgesinde TEKLEZET markası ile kurulan firmamız mantı, tel kadayıf, böreklik yufka ve baklavalık yufka imalatına başlamış olmakla beraber lavaş

Detaylı

MEMBRAN KAPAK SİSTEMLERİ PVC MEMBRAN PRESS MDF DOORS. www.mksmobilya.com www.facebook.com/mkscapak

MEMBRAN KAPAK SİSTEMLERİ PVC MEMBRAN PRESS MDF DOORS. www.mksmobilya.com www.facebook.com/mkscapak www.mksmobilya.com www.facebook.com/mkscapak FİRMAMIZ ; Mobilya İmalat&Satış taki 30 yıllık tecrübemizle, MKS MOBİLYA DEKORASYON SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. adı altında uzun yıllardır müşterilerimize hizmet

Detaylı

HAKKIMIZDA ABOUT US. kuruluşundan bugüne PVC granül sektöründe küresel ve etkin bir oyuncu olmaktır.

HAKKIMIZDA ABOUT US. kuruluşundan bugüne PVC granül sektöründe küresel ve etkin bir oyuncu olmaktır. ABOUT US HAKKIMIZDA FORPLAS ın temel amacı, kuruluşundan bugüne PVC granül sektöründe küresel ve etkin bir oyuncu olmaktır. 25 yılı aşkın üretim deneyimine sahip olan FORPLAS, geniş ve nitelikli ürün yelpazesiyle

Detaylı

SERT KABUKLU MEYVELER VE KURU MEYVELERDE

SERT KABUKLU MEYVELER VE KURU MEYVELERDE İSTANBUL İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ TABLOLARLA SERT KABUKLU MEYVELER VE KURU MEYVELERDE INC NİN KÜRESEL ÜRETİM DIŞ TİCARET VERİLERİ 2014 1 İÇİNDEKİLER Fındık......3 Badem......7 Kaju...11

Detaylı

Güçlü bir kas sistemi, beyin ve kalp için kuruyemiş tüketin!

Güçlü bir kas sistemi, beyin ve kalp için kuruyemiş tüketin! Güçlü bir kas sistemi, beyin ve kalp için kuruyemiş tüketin! Her anlamda güçlü olmak ne kadar önemli aslında. Güçlü bir kas sistemi, güçlü bir beyin, güçlü bir kalp, güçlü saçlar, kendini iyi hissetmek

Detaylı

YÜKSELİŞ ASANSÖR. www.yukselisasansor.com.tr YÜKSELİŞ ASANSÖR. Hedefiniz Yükselmek İse Yükselmenin Yolu YÜKSELİŞ tir.

YÜKSELİŞ ASANSÖR. www.yukselisasansor.com.tr YÜKSELİŞ ASANSÖR. Hedefiniz Yükselmek İse Yükselmenin Yolu YÜKSELİŞ tir. Hedefiniz Yükselmek İse Yükselmenin Yolu tir. SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Sektöre uzun yıllar hizmet vermiş olan Yükseliş Asansör, kararlı ve prensipli yönetim anlayışı ile, kaliteli üretim için

Detaylı

%100 Zeytinyağı ÜRÜN KATALOĞU / PRODUCT CATALOGUE.

%100 Zeytinyağı ÜRÜN KATALOĞU / PRODUCT CATALOGUE. %100 Zeytinyağı ÜRÜN KATALOĞU / PRODUCT CATALOGUE www.bozluyag.com Our company Our company has been built since 2003 and it is a family company. The place of our facility is in Torbalı,İzmir(Smyrna) where

Detaylı

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ 26/09/2016. Tarih: Sayı: - 30/09/2016 Satış Şekli

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ 26/09/2016. Tarih: Sayı: - 30/09/2016 Satış Şekli Tarih: HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 0 ARPA YEMLİK MTS 0.79 0.79 0.787 3,000.00 KG 24,400.00 ARPA YEMLİK TTS 0.75 0.75 0.7500 22,650.00 KG 6,987.50 ARPA YEMLİK ı: 4,387.50 2 ARPA ı 4,387.50 2

Detaylı

( ) GİMDES CERT NO : 1495-453

( ) GİMDES CERT NO : 1495-453 . HANAFI ( ) SHAFI ( ) GİMDES CERT NO : 1495-453 Company Profile Firmamız 2002 yılında Zeyko Tarım Gıda Sanayi İthalat ve İhracat Ltd. Şti. olarak kuruldu. Yaklaşık 19-20 ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir.

Detaylı

HAKKIMIZDA Tatlıdiller Şekerleme ; Bir asırlık şeker markası.. Merhum Mehmet Tatlıdil ve kardeşinin 1952 yılında Konya da kurduğu firmayı, 1990 yılında Mehmet Tatlıdil in vefatının ardından, ortaklıktan

Detaylı

www.imsamakina.com.tr

www.imsamakina.com.tr HAKKIMIZDA 2003 Yılında ahşap modelhanesi olarak kurulan firmamız, müşteri taleplerini göz önünde bulundurarak ve bu talepleri günümüz teknolojisine uyarlayarak, bünyesine CNC dik işleme merkezleri katmıştır.

Detaylı

Besin Değerleri Tablosu ve İçerik Bilgisi

Besin Değerleri Tablosu ve İçerik Bilgisi Besin Değerleri Tablosu ve İçerik Bilgisi ALERJEN UYARISI Ürünlerimiz gluten, süt, yumurta, fındık gibi sert kabuklu meyveler, soya ve susam içerebilir. Detaylı bilgi için, ürün içerik bilgilerini incelemenizi

Detaylı

OTOMOTİV SAN. TİC. LTD. ŞTİ. OTOMOTİV YEDEK PARÇA İMALATI AUTOMOTIVE SPARE PART MANUFACTURING

OTOMOTİV SAN. TİC. LTD. ŞTİ.   OTOMOTİV YEDEK PARÇA İMALATI AUTOMOTIVE SPARE PART MANUFACTURING OTOMOTİV SAN. TİC. LTD. ŞTİ. www.ozaksen.com.tr OTOMOTİV YEDEK PARÇA İMALATI AUTOMOTIVE SPARE PART MANUFACTURING ÜRÜNLERİMİZ OUR PRODUCTS INTERCOOL BAĞLANTI BORULARI INTERCOOL CONNECTION PIPES... 4 YAĞ

Detaylı

TM Leblebi Kızartma Makinaları Roasting Chickpeas Machine ÇRZ-4 LKM Elektrikli ÖZELLİKLER - PROPERTIES Enerji Energy 380/220 V Yakıt Fuel Type Elektrik Yakıt Sarfiyatı Fuel Consumption 4 KW Motor Adedi

Detaylı

ÜRÜN TEŞHİR STANDLARI ÜRETİMİ / DISPLAY DESIGN & PRODUCTION

ÜRÜN TEŞHİR STANDLARI ÜRETİMİ / DISPLAY DESIGN & PRODUCTION ÜRÜN TEŞHİR STANDLARI ÜRETİMİ / DISPLAY DESIGN & PRODUCTION KURUMSAL Ürün teşhir standları üretimi konusunda 2008 yılında kurulan Relax Stand günden güne arttırdığı başarı grafiği,tasarım gücü ve teknolojik

Detaylı

T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat MISIR , KG 3,609.

T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat MISIR , KG 3,609. Tarih: HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-10 ARPA YEMLİK OFİS-S 0.65 0.65 0.6511 1,286,120.00 KG 837,375.08 1 ARPA YEMLİK ı: 837,375.08 1 ARPA ı 837,375.08 1 MISIR MISIR MISIR MTS 0.71 0.71 0.7147

Detaylı

Türkiye nin ilk ve tek meyve barı

Türkiye nin ilk ve tek meyve barı 100 hurma 100 kayısı 1 Elma + 3 Kayısı 100 çilek 1 Elma + 12 Çilek 100 1 Elma + 5 Hurma 100 vişne 1 Elma + 12 Böğürtlen böğürtlen 1 Elma + 10 Vişne 1 Elma erik 100 1 Elma + 5 Erik 1 Elma + 1 Şeftali şeftali

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU PRODUCT CATALOGUE

ÜRÜN KATALOĞU PRODUCT CATALOGUE ÜRÜN KATALOĞU PRODUCT CATALOGUE Billurtuz, the first and largest refined salt factory of Turkey, started production in 1964 in Izmir, Turkey. The initial production capacity of 12.000 tons/year increased

Detaylı

ŞİRKET PROFİLİ ve ÜRÜN ÇEŞİTLERİ COMPANY PROFILE & PRODUCT RANGE

ŞİRKET PROFİLİ ve ÜRÜN ÇEŞİTLERİ COMPANY PROFILE & PRODUCT RANGE ŞİRKET PROFİLİ ve ÜRÜN ÇEŞİTLERİ COMPANY PROFILE & PRODUCT RANGE FİRMA PROFİLİ Üretime Buzdolabı Buzlukları imalatıyla başlayan AZAK Soğutma 1979 yılında Konya da kurulmuştur. 1983 yılında Sanayi Tipi

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK Sayfa: 1-8 ARPA YEMLİK MTS 0.57 0.69 0.6509 95,640.00 KG 62,247.64 4 ARPA YEMLİK TTS 0.50 0.74 0.5987 178,610.00 KG 106,940.99 5 ARPA YEMLİK ı: 169,188.63 9 ARPA ı 169,188.63 9

Detaylı

Bandırma / Türkiye. Kualalumpur / Malezya

Bandırma / Türkiye. Kualalumpur / Malezya Aydınlatma dünyasına yeni bir soluk getiren Stonelight markası HRN DİZAYN Bünyesinde 2002 yılında doğmuştur. Tüm dünya üzerinde 6 sene araştırma ve inceleme yapılarak tarafımıza verilen 20 yıl korumalı

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-10 ARPA YEMLİK MTS 0.74 0.74 0.7400 20,900.00 KG 15,466.00 1 ARPA YEMLİK TTS 0.69 0.76 0.7158 120,050.00 KG 85,934.70 5 ARPA YEMLİK ı: 101,400.70 6 ARPA ı 101,400.70

Detaylı

bölümleri ile ilgili gerekli eğitimleri almasını sağlayarak, verimliliği yükseltmek, kaynakları zamanında ve verimli kullanmak kalite politikasıdır.

bölümleri ile ilgili gerekli eğitimleri almasını sağlayarak, verimliliği yükseltmek, kaynakları zamanında ve verimli kullanmak kalite politikasıdır. Bağlantı Elemanları Makro Teknik, 1998 yılında, 18 yıllık uygulamacı geleneğinin ve birikiminin, üzerine inşa edilmiş, Hvac komponentleri üreten, ürettiklerinde ve üreteceklerinde, her zaman müşteri odaklı

Detaylı

~ 1

~ 1 www.akrasekerleme.com.tr ~ 1 2 ~ www.akrasekerleme.com.tr Hakkımızda Akra Şekerleme 2010 yılından itibaren sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşterileri ile paylaşmanın heyecanını duyar. Kurulduğu

Detaylı

Raf Sistemleri & Mimarlık Hizmetleri

Raf Sistemleri & Mimarlık Hizmetleri SHELF SYSTEMS AND ARCHİTECTURAL SERVİCES Raf Sistemleri & Mimarlık Hizmetleri Liderlik Yolunda Başarı Kalite ve Yeniliğe Bağlıdır. Hakkımızda Avrupa raf sistemleri sektöründe ekonomik, kaliteli, profesyonel

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat MISIR , KG 113,177.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat MISIR , KG 113,177. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK Sayfa: 1-11 ARPA YEMLİK MTS 0.50 0.70 0.5684 134,110.00 KG 76,226.00 4 ARPA YEMLİK TTS 0.65 0.75 0.7108 21,200.00 KG 15,069.00 4 ARPA YEMLİK ı: 91,295.00 8 ARPA ı 91,295.00 8 MISIR

Detaylı

2018 Ürün Kataloğu. Product Catalogue.

2018 Ürün Kataloğu. Product Catalogue. 2018 Ürün Kataloğu Product Catalogue Ürün kalitesinde malzeme kadar işçiliğinde önemli olduğunu bilen Mabaş; üretim sürecinin her bir aşamasında son derece titiz bir çalışma yürüterek kaliteden taviz vermeden

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ençok Fiyat. Enaz Fiyat. Ortalama Fiyat MISIR , KG 305,164.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ençok Fiyat. Enaz Fiyat. Ortalama Fiyat MISIR , KG 305,164. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-11 ARPA YEMLİK MTS 0.54 0.70 0.5957 120,000.00 KG 71,486.00 3 ARPA YEMLİK TTS 0.76 0.82 0.7948 11,920.00 KG 9,474.40 3 ARPA YEMLİK ı: 80,960.40 6 ARPA ı 80,960.40

Detaylı

Eren Makina Asansör İmalat San. Tic. Ltd. Şti.

Eren Makina Asansör İmalat San. Tic. Ltd. Şti. Eren Makina Asansör İmalat San. Tic. Ltd. Şti. Eren Makina Asansör İmalat San.Tic.Ltd. Şti. 1979 Yılında kurulan EREN MAKİNA ; Bu gün asansör sektörüne 3500 m2 kapalı alanda, en son teknolojiye sahip 30

Detaylı

T.C. SUNGURLU TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. SUNGURLU TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA BİRALIK - 30/0/2013 T.C. Sayfa: 1-9 ARPA MTS 0.65 0.66 0.6521 20,000.00 KG 13,02.50 2 ARPA TTS 0.69 0.70 0.6953 97,670.00 KG 67,907.0 ARPA BİRALIK ı: 80,99.90 6 ARPA ı 80,99.90 6 MISIR

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 7/0/206-2/0/206 T.C. Sayfa: - 5 ARPA YEMLİK MTS 0.7 0.78 0.7308 284,450.00 KG 207,864.00 8 ARPA YEMLİK TTS 0.76 0.82 0.806 34,830.00 KG 08,085.00 8 ARPA YEMLİK ı: 35,949.00 6 ARPA

Detaylı

Kakao Kremalı Dolgulu Pirinç Patlaklı Kokolin Chocolate Cocoa Cream Filled With Crispy Rice gr Çeşit No Item No. Net Ağırlık Net Weight

Kakao Kremalı Dolgulu Pirinç Patlaklı Kokolin Chocolate Cocoa Cream Filled With Crispy Rice gr Çeşit No Item No. Net Ağırlık Net Weight Ticari hayatına 1974 yılında başlayan firmamız kendini ve ürün yelpazesini sürekli geliştirerek bugün şekerleme, çikolata, kakaolu fındık kreması gibi ürünler ile reyonlarda yer almaktadır. Konya nın eski

Detaylı

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 31/08/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 31/08/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 01/0/2017 T.C. Sayfa: 1-15 ARPA YEMLİK MTS 0.70 0.5 0.15,519,572.00 KG 6,949,956.96 25 ARPA YEMLİK MTS- 0.2 0.2 0.247 95,660.00 KG 7,7.75 1 GT ARPA YEMLİK TTS 0.7 0.9 0.415 6,114,13.00

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 9/06/207-23/06/207 T.C. Sayfa: - 4 ARPA YEMLİK TTS 0.90 0.90 0.9000 03,440.00 KG 93,096.00 2 ARPA YEMLİK ı: 93,096.00 2 ARPA ı 93,096.00 2 MISIR MISIR MISIR YEMLİK TTS 0.72 0.72

Detaylı

T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ARPA YEMLİK TTS , KG 15,370.

T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ARPA YEMLİK TTS , KG 15,370. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-15 ARPA YEMLİK TTS 0.79 0.94 0.834 18,37.00 KG 15,370.00 2 ARPA YEMLİK ( DÜŞÜK VASIFLI ) TTS 0.48 0.48 0.4800 24,00.00 KG 11,548.00 1 ARPA YEMLİK ı: 2,918.00 3 ARPA

Detaylı

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/12/2017. Tarih: Sayı: 12 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/12/2017. Tarih: Sayı: 12 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 01//2017-31//2017 Sayfa: 1-18 ARPA YEMLİK 2017 MTS 0.74 0.90 0.8283 511,370.00 KG 423,574.40 13 ARPA YEMLİK 2017 TTS 0.80 0.90 0.8839 236,840.00 KG 209,350.00 3 ARPA İTHAL 2016

Detaylı

Tafe Gıda A. . özel lezzetleri Çikolatalı ürünler, spesiyal baklavalar, kurabiyeler, lokumlar ve drajeler Tafe Fehmi Tahincioğlu 1952 Tafe Gıda A.Ş.

Tafe Gıda A. . özel lezzetleri Çikolatalı ürünler, spesiyal baklavalar, kurabiyeler, lokumlar ve drajeler Tafe Fehmi Tahincioğlu 1952 Tafe Gıda A.Ş. KAPAK Tafe Gıda A.Ş. olarak özel lezzetleri sizlerle buluşturmak için son teknolojiyle modern tesisimizde üretim yapmaktayız. Çikolatalı ürünler, spesiyal baklavalar, kurabiyeler, lokumlar ve drajeler

Detaylı

AKOPAK AKOPAK OPAX AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK

AKOPAK AKOPAK OPAX AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK Temizlik Ürünleri AKOPAK Temizlik ve Hijyen Ürünleri; deterjan ve kozmetik ürünlerinde endüstriyel ve evsel ürün üretiminde faaliyet gösteren bir firmadır. Konya da 1500 m² kapalı, 2000 m² açık alan üzerine

Detaylı

Tafe Gıda A.Ş. geleneksel lezzetleri Geleneksel şekerlemeler, spesiyal baklavalar, kurabiyeler, lokumlar ve drajeler Tafe Fehmi Tahincioğlu 1952

Tafe Gıda A.Ş. geleneksel lezzetleri Geleneksel şekerlemeler, spesiyal baklavalar, kurabiyeler, lokumlar ve drajeler Tafe Fehmi Tahincioğlu 1952 Tafe Gıda A.Ş. olarak, geleneksel lezzetleri sizlerle buluşturmak için son teknolojiyle üretim yaptığımız modern tesisimizi kurduk. Geleneksel şekerlemeler, spesiyal baklavalar, kurabiyeler, lokumlar ve

Detaylı

HAKKIMIZDA about us. Mamullerin üzerine katalogda görüldüğü gibi DRY ofset baskı da yapılıyor.

HAKKIMIZDA about us. Mamullerin üzerine katalogda görüldüğü gibi DRY ofset baskı da yapılıyor. HAKKIMIZDA about us 25 yıllık tecrübesi, kalitesi ve servis anlayışı ile ambalaj sektörünün önde gelen firması Kastamonu Plastik KAST-KAP markası ile Türkiye de yeni ufuklar açıyor. Firmamızın imalatı

Detaylı

w w w. l e v o m. c o m. t r

w w w. l e v o m. c o m. t r HAKKIMIZDA Katkısız, vegan, glutensiz, natürel ürün odaklı olarak üretimine başladığımız Levom un lezzeti doğallığından gelir. Ürünlerimizin hammaddesi; Ordu nun fındığından, Malatya nın kayısısından,

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 2 ARPA YEMLİK MTS 0.80 0.85 0.872,620.00 KG 9,496.00 2 ARPA YEMLİK ı: 9,496.00 2 ARPA ı 9,496.00 2 MISIR MISIR MISIR YEMLİK MTS 0.66 0.85 0.7336 83,4.79 KG 34,554.35

Detaylı

TÜRKELİ RAY. www.turkeliray.com

TÜRKELİ RAY. www.turkeliray.com www.turkeliray.com TÜRKELİ RAY www.turkeliray.com History: Aktar Holding and Emin Aktar, in 1947, established Türkeli Ticaret A.Ş which has been general distributor of lifts of world-wide known Schlieren

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA YEMLİK TTS , KG 227,370.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA YEMLİK TTS , KG 227,370. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-11 ARPA YEMLİK TTS 0.70 0.76 0.7227 314,630.00 KG 227,370.78 11 ARPA YEMLİK ı: 227,370.78 11 ARPA ı 227,370.78 11 MISIR MISIR MISIR SLAJ MTS 0.15 0.15 0.1500 102,000.00

Detaylı

MİSYONUMUZ OUR MISSION VİZYONUMUZ OUR VISION

MİSYONUMUZ OUR MISSION VİZYONUMUZ OUR VISION www.adaset.com www.adaset.com MİSYONUMUZ Şirketimizin sürekli gelişen organizasyon yapısı içinde daha kaliteli ürün ve hizmet vermesini sağlamak ve modern yönetim anlayışıyla yeniliklere imza atan, global

Detaylı

Daha zinde bir yaşam için

Daha zinde bir yaşam için Daha zinde bir yaşam için Zinde bir yaşam... Soğuk Sıkım Nedir? (Cold Press) Bitkilerden, meyvelerden ya da tohumlardan Soğuk Sıkım yöntemiyle elde edilen yağlarda, herhangi bir ısıl ya da kimyasal işlem

Detaylı

Musa Meydan Yalova Lokumcusu Musa Meydan Yalova Lokumcusu

Musa Meydan Yalova Lokumcusu Musa Meydan Yalova Lokumcusu www.musameydan.com www.musameydan.com Musa Meydan Yalova Lokumcusu 1996 yılından bu yana kalite ve geleneğin temsilcisi olarak lokum ve şekerleme sektöründe örneklerine az rastlanabilecek bir uygulamayla

Detaylı

Established in 1979 as a local family business in Siirt, Aydin Nuts chose Istanbul as a management center in the following years.

Established in 1979 as a local family business in Siirt, Aydin Nuts chose Istanbul as a management center in the following years. KURUYEMİŞ Management 1979 yılında, Siirt'te lokal bir aile şirketi olarak kurulan Aydın Kuruyemiş, ilerleyen yıllarda yönetim merkezi olarak İstanbul'u seçmiştir. Yatırımlarını her geçen gün büyüten, iş

Detaylı

T.C. SUNGURLU TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. SUNGURLU TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat Tarih: HUBUBAT ARPA ARPA BİRALIK T.C. Sayfa: 1-8 ARPA MTS 0.54 0.57 0.5545 304,900.00 KG 19,054.10 31 ARPA SST-B 0.54 0.57 0.5570 233,20.00 KG 129,927.78 35 ARPA TTS 0.5 0.58 0.59 245,080.00 KG 138,928.80

Detaylı

2016 COLLECTION FURNITURE

2016 COLLECTION FURNITURE FURNITURE 2016 COLLECTION ÖZEN METAL SAN. ve TİC. LTD. ȘTİ. Yenidoğan Mah. Edebali Cad. No: 25 Sancaktepe / İstanbul Tel: +90 216 430 86 30 +90 216 430 86 35 E-Mail: info@ozenhandles.com www.ozenhandles.com

Detaylı

C o l l e c t i o n2012

C o l l e c t i o n2012 C o l l e c t i o n2012 Plastik Çerçeveler Plastic and Wooden Picture Frame Profiles 1 Resimler %50 küçültülmüştür Plastic Frames Dekoratif Mobilya Profilleri Plastic Picture Frame Profiles Downsized %50

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 2//206 T.C. Sayfa: - 6 ARPA YEMLİK MTS 0.70 0.80 0.7500 489,730.00 KG 367,32.09 6 ARPA YEMLİK TTS 0.85 0.85 0.8500 2,50.00 KG 2,33.50 ARPA YEMLİK ı: 369,445.59 7 ARPA ı 369,445.59

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK - 28/0/206 T.C. Sayfa: - 3 ARPA YEMLİK MTS 0.75 0.77 0.768 08,000.00 KG 82,950.00 3 ARPA YEMLİK ı: 82,950.00 3 ARPA ı 82,950.00 3 ÇAVDAR ÇAVDAR ÇAVDAR MTS 0.80 0.80 0.8000 6,700.00

Detaylı

KURU MEYVE VE MAMULLERİ İHRACATI OCAK 2014 İSTANBUL İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

KURU MEYVE VE MAMULLERİ İHRACATI OCAK 2014 İSTANBUL İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ KURU MEYVE VE MAMULLERİ İHRACATI OCAK 2014 İSTANBUL İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Tablo 1-Türkiye nin Toplam İhracatı İçinde Kuru Meyve ve Mamulleri (BİN $) SEKTÖRLER OCAK 2013 2014 Değ. Pay(%)

Detaylı

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. 16/06/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri - 20/06/2014.

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. 16/06/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri - 20/06/2014. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-12 ARPA YEMLİK MTS 0.62 0.62 0.6200 700.00 KG 434.00 1 ARPA YEMLİK TTS 0.65 0.76 0.6971 312,850.00 KG 218,101.66 9 ARPA YEMLİK ı: 218,535.66 10 ARPA ı 218,535.66

Detaylı

Güce Odaklanın.

Güce Odaklanın. Güce Odaklanın www.gucluhidrolik.com.tr HAKKIMIZDA GÜÇLÜ HİDROLİK olarak 2005 yılından beri hidrolikli mobil vinç sektöründe faaliyet göstermekteyiz. Yılların verdiği ziraat makinaları yapım tecrübe ve

Detaylı

1975 ten Bugüne Sizin için Üretiyoruz. We have been producing for you since 1975. 1975 ten Bugüne Sizin için Üretiyoruz.

1975 ten Bugüne Sizin için Üretiyoruz. We have been producing for you since 1975. 1975 ten Bugüne Sizin için Üretiyoruz. 03 MEMBRAN KAPI MK - 220 1975 ten Bugüne Sizin için Üretiyoruz. We have been producing for you since 1975 1975 ten Bugüne Sizin için Üretiyoruz. We have been producing for you since 1975 We have been producing

Detaylı

Premium quality Dry Dog

Premium quality Dry Dog ECOPET Premium quality Dry Dog Food Happy pet. Happy you. Puppy Formula ECOPET Alimento completo ed equilibrato per cuccioli e per cagne in gestazione o in allattamento Happy pet. Happy you. Farmina Pet

Detaylı

T.C. SUNGURLU TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat BUĞDAY YEMLİK , KG 37,950.

T.C. SUNGURLU TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat BUĞDAY YEMLİK , KG 37,950. HUBUBAT ARPA ARPA BİRALIK 01/0/013-8/0/013 T.C. Sayfa: 1-9 ARPA SST-B 0.65 0.68 0.6681 5,00.00 KG 3,473.96 ARPA TTS 0.68 0.69 0.689 73,010.00 KG 49,855.95 3 ARPA BİRALIK ı: 53,39.91 5 ARPA ı 53,39.91 5

Detaylı

1 Downsized %50 from the original picture size

1 Downsized %50 from the original picture size C o l l e c t i o n 2012 Decorative Profiles D e c o r a t i v e F u r n i t u r e P r o f i l e s 1 Downsized %50 from the original picture size Dekoratif Profil Dekoratif Mobilya Profilleri Decorative

Detaylı

Matbaa & Ambalaj San. Tic. Ltd. Şti. Since 1939

Matbaa & Ambalaj San. Tic. Ltd. Şti. Since 1939 Matbaa & Ambalaj San. Tic. Ltd. Şti. Since 1939 Hamle Printing House, 1939'da faaliyetlerine başlayan Hamle Matbaa, uzun yılların vermiş olduğu tecrübe ile önemli projelere imza atmış, sektördeki yerini

Detaylı

Günde bir elma doktoru evden uzak tutar.

Günde bir elma doktoru evden uzak tutar. ELMANIN FAYDALARI Günde bir elma doktoru evden uzak tutar. Elmanın Sağlığa Faydaları Elma A, E, B6, C, K vitamin kaynağıdır, bunun yanında yüksek miktarda potasyum ve çeşitli mineralleri içeren su içerir.

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-12 ARPA YEMLİK MTS 0.60 0.70 0.6145 197,050.00 KG 121,086.00 8 ARPA YEMLİK TTS 0.61 0.75 0.6689 108,500.00 KG 72,572.00 9 ARPA YEMLİK ı: 193,658.00 17 ARPA ı 193,658.00

Detaylı

Hangi vitamin hangi besinlerde var?

Hangi vitamin hangi besinlerde var? On5yirmi5.com Hangi vitamin hangi besinlerde var? Pazara ya da markete giderek filenizi doldururken aldığınız sebze ve meyvelerin hangi vitaminleri içerdiğini biliyor musunuz? Yayın Tarihi : 28 Nisan 2014

Detaylı