Vizyonumuz. Misyonumuz

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Vizyonumuz. Misyonumuz"

Transkript

1

2 M.Ü. İşletme Kulübü, 2002 yılında kurulmuş olan ülkemizde ilk lisans düzeyinde işletmecilik eğitimi veren ve fakülte kimliği kazanmış, İ.İ.B.F. Bünyesinde 13 yıl boyunca aralıksız faaliyetlerini sürdürmüştür.marmara Üniversitesi Yaratıcı İşletmeciler Kulübü ise 2012 yılında kurulmuş ve daha çok sosyal alanda yapmakta olduğu çalışmalar ile bu kısa zamanda Marmara Üniversitesi'nin en gözde kulüpleri arasına girmiştir. Marmara Üniversitesi'ne bağlı olan bu iki kulübümüzün temel amaçları ; alınan teorik eğitimin pratiğe dökülmesini sağlamak, başta İ.İ.B.F ve İşletme Fakültesi öğrencilerinin olmak üzere üniversitemiz bünyesinde eğitim veren diğer fakültelerdeki öğrencilerinde kariyerlerine yön vermeleri esasında onlara yol göstermek, okul ve iş hayatına farklı açılardan bakabilmelerine yardımcı olmaktır. İşletme Kulübü ve Yaratıcı İşletmeciler Kulübü gerçekleştirdiği organizasyonlarla bu geniş alanın daha yakından tanınmasına farklı sektörlerde faaliyet gösteren firmaların stratejilerinin öğrenciler tarafından öğrenilmesine ve staj part time çalışma imkanlarıyla doğru karar vermelerine destek olmaktadır. Eğitim ve Seminerler projelerimiz ile rekabetin çok yoğun olduğu iş dünyasında öğrencilerin daha iyi hazırlanılması ve iş dünyasındaki rakiplerin önünde en iyi olmasını sağlamaktır. Ortak faaliyetlerde bulunan bu iki kulübümüzü farklı kılan bir diğer unsur ise her yıl farklı aktivitelerle kendini yenilemesi ve zamana uyarak bunu başta İ.İ.B.F ve İşletme Fakültesi öğrencileri olmak üzere diğer fakültelerde öğrenim gören öğrencilere de katkı sağlayacak şekilde yansıtmasıdır. İşletme Kulübü ve Yaratıcı İşletmeciler Kulübünün bu başarısının ardında tabii ki her sene katılan İ.İ.B.F. ve İşletme Fakültesi adaylarıyla daha da genişleyen, ne istediğini ve ne yapacağını bilen, fark yaratabilen, geleceğin işletmecilerine doğrudan yatırımı bugünden yapan şirketler vardır.

3 Vizyonumuz Vizyon yılları arasında ulaşacağımız hedefler bütünüdür. Bizim için başarı yılları arasında bu hedeflere ulaşmak demektir. İşlerimizi planlarken ve uygularken tamamen bu hedeflere odaklanırız. Misyonumuz. Amacımız; üyelerimiz, yöneticilerimiz ve üstün başarı göstererek bu seviyeye gelmiş mükemmel hocalarımız ile büyüyen ve Marmara Üniversitesi nin İsmini Türkiye ye daha çok duyurmayı amaçlayan kulüp olmaktadır.

4 İşletmede Kariyer ve Akademi Günleri İşletmede Kariyer ve Akademi Günleri ulusal olarak artı değer katan Marmara Üniversitesi öğrencileri ve misafir öğrenci arkadaşlarımız için önemli bir programdır ve bizler İşletme Kulübü ve Yaratıcı İşletmeciler Kulübü olarak öğrenci arkadaşlarımıza ve kendimize artı değer katmanın mutluluğunu bir kez daha yaşamak istiyoruz. İşletmede Kariyer ve Akademi Günleri katılımcıların belleğini doldurmayacak ufkunu açacak, yönlendirecek teşvik edecek imkanlar sunacaktır. Şirket yöneticileri ile öğrencileri bir araya getirerek, öğrencilerin iş dünyasına yönelik aklındaki soru işaretlerini çözecek, gelecekle ilgili planlarını yaparken nelere dikkat etmesi hakkında fikir sahibi olmasını sağlayacak ve gün geçtikçe artan kişisel gelişim için en önemli alanlarda eğitilmelerine yardımcı olacaktır.. Şirket sunumları ile öğrenci arkadaşlarımız çalışmak istedikleri sektörler ve firmalar hakkında bilgi alacaklar, ayrıca katılan şirketlerin kariyer, staj ve iş olanakları hakkında bilgi sahibi olacaklardır.. İşletmede Kariyer ve Akademi Günleri'nin bitimi ile katılımcı şirketlerimizin ve öğrenci arkadaşlarımızın gözlerinden aldığımız mutluluk bir sonraki sene gerçekleşecek programımızı yaparken içimizi kıpır kıpır edecektir.. Katılımcı Hedef Kitle İşletme Fakültesi (İşletme,İngilizce İşletme, Almanca İşletme, İşletme Enformatiği) İktisat Fakültesi Mühendislik Fakültesi (İktisat, İngilizce İktisat, Maliye, Ekonometri,ÇEKO) (Bilgisayar Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Elektrik Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği ) NOT ; Göztepe ve Anadolu Hisarı Kampüsleri nde bulunan öğrenciler içinde, servislerimiz kaldırılacak ve programımıza katılımları sağlanacaktır. Ve en önemlisi ise amatör ruhla bu işleri profesyonel bir şekilde yapmaya çalışmanın heyecanı Marmara Üni İşletme Kulübü ve Marmara Üni Yaratıcı İşletmeciler Kulübü üyelerinin ve yöneticilerinin hayatında iz bırakacaktır.

5 KATILIMCILARA NELER SUNUYORUZ? Konferans ve Paneller Tüm üniversite öğrencileri, genç profesyonellere ve ilgili herkesin katılımına açık olan etkinliğimizde katılımcılarımıza sunduğumuz fırsatlar; Kişisel gelişimin kilit noktalarını ve yaşanmış örnekleri profesyonellerinden dinleme Sektörel trendlerini takibe yardımcı olma İnsan kaynakları operasyonları ve stratejileriyle öne çıkan firmalarla buluşma Genç profesyoneller arasında bir ağ oluşmasına öncülük etme Özel sektörlerin tarihine bakış atarak, geleceğe yönelik projeksiyonlar oluşturma İş dünyasının dinamiklerini anlama Yeni yetenekler olarak özel pazarlamanın renkli dünyasına doğru bir adım daha atma Girişimciler ve sektöre yeni adım atacaklar için rota belirleme İşletmede Kariyer ve Akademi Günleri nin iskeletini 2 gün boyunca sürecek konferanslar ve paneller oluşturmaktadır.kurumlar casestudy ve workshop paralel oturumlarında yer alabilirler. Konferans ve paneller: - Üst Düzey Yöneticiler - Marka Temsilcileri - Alanında Uzman Kişiler - Akademisyenler katılımıyla gerçekleşecek sunumlardan oluşmaktadır. Fuaye Alanı Firmalar konferans salonu önündeki fuar alanında standlarını açarak katılımcılarla birebir temasa geçip tanıtımlarını yapabileceklerdir. Etkinlik alanında girişte herhangi bir kısıtlama olmadığından firmalar etkinlik alanı için gelen diğer ziyaretçiler ile de gün boyu görüşme imkanına sahiptir. Firmalar stand alanları dahilinde istedikleri aktiviteleri gerçekleştirmekte serbesttirler. Tanıtımlarını içeren materyaller, promosyonlar, anket yapıp bilgi toplayabilirler. İş hayatında başarının şifrelerini çözme KİMLER KATILIYOR? Üniversiteliler başta olmak üzere Mülakat ve Case Çalışmaları Hazırlanmış olan mülakat odalarında,katılımcı kurumlar organizasyon takvimi öncesinde belirlenecek olan adaylara ya da organizasyon fuaye alanında başvurular arasından seçecekleri adaylarla görüşmeler yaparak işe alım ve stajyer alımı yapabilirler. Özel sektöre ilgi duyan ve alanda kendini geliştirmek isteyen herkes, Özel sektör alanında network ünü güçlendirmek için çabalayan herkes, Özel sektör uzmanları ve profesyonellerinin tecrübelerinden faydalanmak isteyen herkes.

6 Tanıtım Çalışmaları ETKİLİ PR ÇALIŞMASI İletişim danışmanı koordinasyonunda etkinlik boyunca çekilen canlı yayın görüntüleri fotoğraflar ve röportajlar tanıtım faaliyetlerini yürütmek üzere kullanılır. İNTERNET TANITIMLARI web adresi yanı sıra, internet iletişim sponsoru ve dijital medya sponsoru işbirliği ile sektörün sürekli kullandığı internet sayfalarından tanıtımlar ve ilanlar yayınlanır. ÜNİVERSİTE TANITIMLARI 60 farklı üniversitede yapılacak olan online duyurularda organizasyonun tanıtımları gerçekleştirilecektir. Üniversiteler içerisindeki 200 adet CLP Pano organizasyon tanıtımları yer alacaktır. BASIN TANITIMLARI 3 kez toplamda sanal duyuru ve 1000 adet baskı gönderim i basına yapılır. Basılı tanıtım kitlerinde içerisinde aşağıdakiler yer almaktadır; - Sponsorluk Broşürü - Duyuru ve Program - Basın Bülteni - Final programı - Zirve tanıtımını içerir - Basın Davetiyesi BASIN İLANLARI Zirve medya sponsorları işbirliği ile yazılı ve görsel basında tanıtım(amaçlı) ve ilanlar yayınlanır. E- PAZARLAMA Kurumsal ing çalışması ile yöneticilere 5.000, bireysel ing çalışması ile hedef katılımcı kitleye elektronik posta gönderilir. ORTALAMA 10 ÜNİVERSİTEDE YAKLAŞIK KİŞİYE DOĞRUDAN ERİŞİM AFİŞ VE BROŞÜR ÇALIŞMALARI Marmara Üniverstesi kampüslerinde bulunan billboardlarda giydirme çalışmaları yapılacaktır.

7

8 Liderlik Her Seviyede Lider Yetiştirme: Hedefleri ile mevcut durum arasındaki fark kapatılmalı Kurumsal Gelişim: Köklü bir değişime hazır olunmalı Performans Yönetimi Değişiyor: Geleneksel performans değerlendirmesi yaklaşımı bırakılmalı, koçluk ve mentorluk esas olmalı İşgücü Kapasitesi: Her alanda ve küresel çapta yetenek tedariği sağlanmalı Yetenek Çekme ve Bağlılık Yeteneği Çekme: Rekabetin giderek arttığı pazarlarda yeteneği çekme stratejileri çeşitlendirilmeli Bağlılık ve Ötesi: Bağlılığın da ötesinde yapılan işe tutku yaratılmalı ve yapılan işin amacı açık olmalı Farklılık ve Entegrasyon: Mevzuata uyum sağlamanın ötesinde farklılıkları kucaklamak iş stratejisi haline getirilmeli Aşırı bilgi ve teknoloji yükü altındaki çalışanlar: Çalışma ortamı sadeleştirilmeli İK Dönüşümü İK Ekibinin Gelişimi: İK profesyonelleri kurum içi iş ortaklarına/danışmanlara dönüştürülmeli Yetenek Analitiği Uygulamaları: İK nın veri bazlı ve stratejiye etki edecek çalışmalar gerçekleştirmesi sağlanmalı Bulut Teknoloji: Yetenek, İK ve iş teknolojileri bulut teknoloji çatısı altında entegre edilmeli Küresel ve Yerel İK fonksiyonları: Global İK organizasyonları ve lokal İK uygulamaları arasında denge sağlanmalı

9 SPONSORLUK OLANAKLARI 1 2 Aralık 2015 tarihinde yapılacak olan İşletmede Kariyer ve Akademi Günleri kapsamında sponsorlara aşağıdaki görünürlük olanakları sağlancaktır. Sponsor şirketlerin logoları aşağıdaki alanlarda bulundukları kategorilere özel olarak ayrılmış kısımlarda yer alır. SPONSORLUK ÇEŞİTLERİ Ana Sponsorluk Katılımcı firma 50 dakikalık oturuma katılma hakkı ve 2 gün boyunca stand açma hakkı kazanır TL+KDV - Tüm zirve davetiyelerinde logo kullanımı - 50 Adet Billboard çalışması yapılacaktır Adet El ilanı dağıtımı yapılacaktır. - Etkinlik Web Sitesi ( adet kurumsal eposta adresine ing çalışması yapılır. Oturum Sponsorluğu Katılımcı firma 50 dakikalık oturuma katılma hakkı kazanır TL+KDV adet bireysel eposta adresine ing çalışması yapılır. - İşletmede Kariyer ve Akademi Günleri tanıtımının yapıldığı tüm web sayfalarında yer verilir. - İşletmede Kariyer ve Akademi Günleri içerisinde yer alan tüm yazılı ve görsel materyallerde yer verilir. Ürün Sponsorluğu Katılımcı firma ürün desteği ile oturum hakkı kazanır. - İşletmede Kariyer ve Akademi Günleri basın bültenlerinde yer verilir. - Şirketlere yer alacakları sponsorluk kategorilerene göre programında sunum yapma hakkı verilir. - Şirketlere yer alacakları sponsorluk kategorilerine göre fuaye alanında stand açma hakkı verilir. - Şirketlere yer alacakları sponsorluk kategorilerine göre organizasyona katılımcı davetiyesi verilecektir. Stand Açma İmkanı Katılımcı firma fuaye alanında stand açma imkanına sahiptir TL+KDV

10 Zoom Organization

11

MARMARA ÜNİVERSİTESİ BAHÇELİEVLER KAMPÜSÜ 23-24 Aralık 2014. w w w.sektorgunleri. c o m

MARMARA ÜNİVERSİTESİ BAHÇELİEVLER KAMPÜSÜ 23-24 Aralık 2014. w w w.sektorgunleri. c o m MARMARA ÜNİVERSİTESİ BAHÇELİEVLER KAMPÜSÜ 23-24 Aralık 2014 M.Ü. İşletme Kulübü 2014 yılında isim değiştirerek Marmara Üniversitesi Yaratıcı İşletmeciler Kulübü adını almıştır. M.Ü. İşletme Kulübü, 2002

Detaylı

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları KARİYER ZİRVESİ & FUARI MÜ Kariyer Merkezi(MARKAM); Yaşam boyu öğrenme felsefesi ışığında ve bilgi toplumu olma yolunda, öğrencilere yönelik kariyer planlama

Detaylı

farklı tasarlanan modern çizgisi ile etkinliğin yeterli ilgi ve katılımı sağlaması hedeflenmektedir.

farklı tasarlanan modern çizgisi ile etkinliğin yeterli ilgi ve katılımı sağlaması hedeflenmektedir. Değerli İş Ortağımız, İMSAD tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek 3. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 11, düzenlenmeye başladığı 2009 yılından buyana inşaat endüstrisinin gündemini değiştiriyor İMSAD

Detaylı

Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak

Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak PERYÖN - TÜRKİYE İNSAN YÖNETİMİ DERNEĞİ 12. İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ Lades Olmam Çünkü MUTLULUK AKLIMDA PERYÖN - Türkiye İnsan Yönetimi

Detaylı

12. İSTANBUL BİLİŞİM KONGRESİ. Verinin Paraya Dönüşümü Ticarette Dijital Çağ

12. İSTANBUL BİLİŞİM KONGRESİ. Verinin Paraya Dönüşümü Ticarette Dijital Çağ 12. İSTANBUL BİLİŞİM KONGRESİ Verinin Paraya Dönüşümü Ticarette Dijital Çağ 6 Aralık 2018 Bu sene 12. si düzenlenen İstanbul Bilişim Kongresi" ile Türkiye Bilişim Derneği ve Kadir Has Üniversitesi, Türkiye

Detaylı

www.sosyalmedyaodulleri.com.tr

www.sosyalmedyaodulleri.com.tr 2015 Sosyal Medya Kulübü SMÖ 2015 Takvim Dijital Dünya da Biz Benzer Etkinlikler Sponsorluk Türleri Ana Sponsorluk Platin Sponsorluk Gold Sponsor Silver Sponsorluk Kategori Sponsorlukları Diğer Sponsorluklar

Detaylı

E-TİCARET ZİRVESİ. İstanbul E-Ticaret Zirvesi, 17 Ekim 2015 tarihinde İstanbul Dedeman Otel de gerçekleştirilecektir.

E-TİCARET ZİRVESİ. İstanbul E-Ticaret Zirvesi, 17 Ekim 2015 tarihinde İstanbul Dedeman Otel de gerçekleştirilecektir. 1 E-TİCARET ZİRVESİ İstanbul E-Ticaret Zirvesi, Türkiye de e-ticaret girişimcilerini destekleyerek pazara yeni ürün ve servislerin sunulmasına imkân sağlamayı hedeflemekte ve bu sayede yenilik ve teknoloji

Detaylı

İtibar Yönetimi Zirvesi

İtibar Yönetimi Zirvesi SPONSORLUK DOSYASI İtibar Yönetimi Zirvesi Sayın Yetkili, Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi olarak, 3 Aralık 2015 tarihinde üniversitemizde Kurumsal İletişim ve İtibar Yönetimi

Detaylı

:SEMOR Organizasyon fatma@semor.com.tr Tel: 0 312 479 91 03 Faks: 0 312 479 91 32 cep :0555 8000 524

:SEMOR Organizasyon fatma@semor.com.tr Tel: 0 312 479 91 03 Faks: 0 312 479 91 32 cep :0555 8000 524 Konferansın Gerçekleştirileceği Yer: ANKARA Katılımcı Sayısı ve Hedef Kitle : Hedef kitle, Bilişim teknolojileri konusunda faaliyet gösteren, teknolojik değişimi öngören, teknolojiyi geliştiren ve bu konudaki

Detaylı

Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster

Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster PERYÖN (Türkiye İnsan Yönetimi Derneği), Türkiye'de çağdaş insan kaynakları yönetimi anlayışlarının yaygınlaştırılmasına ve gelişimine liderlik eden, bu konuda ülkemizin

Detaylı

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ SPONSORLUK SEÇENEKLERİ Üretim ve Uygulama Ekipmanları Fuarı www.aseurasia.com Medya Partnerleri Organizatör +90 212 324 0000 sales@artkim.com.tr BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR

Detaylı

Vizyonumuz Misyonumuz

Vizyonumuz Misyonumuz SPONSORLUK DOSYASI Biz Kimiz? Marketing Anadolu, pazarlama alanında gelişen olayları yakından takip ederek Anadolu Üniversitesi öğrencilerine bu konuda bilgi ve destek sağlamak amacıyla 2 Mayıs 2000 tarihinde

Detaylı

YA S NRA 18. İNSAN YÖNETİMİ KONGRESİ

YA S NRA 18. İNSAN YÖNETİMİ KONGRESİ YA S NRA 18. İNSAN YÖNETİMİ KONGRESİ 6-7 Aralık 2017 18. İNSAN YÖNETİMİ KONGRESİ 06 07.12.2017 PERYÖN (Türkiye İnsan Yönetimi Derneği), Türkiye de çağdaş insan kaynakları yönetimi anlayışlarının yaygınlaştırılmasına

Detaylı

34. ULUSAL BİLİŞİM KURULTAYI

34. ULUSAL BİLİŞİM KURULTAYI 2 0-21 Ara lık 2 0 1 7 Sheraton Ankara Hotel & Convention Centre 34. ULUSAL BİLİŞİM KURULTAYI Üretim İnnovas yon S ü rdü rü lebilir Kalkınm a S ü reç Destekleyen Kurum ve Kuruluşlar Sayısal Paz ar Ekonomi

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI. 1 Aralık 2018 WOW Hotel. satinalmazirvesi.org

SPONSORLUK DOSYASI. 1 Aralık 2018 WOW Hotel. satinalmazirvesi.org SPONSORLUK DOSYASI 1 Aralık 2018 WOW Hotel satinalmazirvesi.org Değerli Yönetici, Sürdürülebilir etik satınalma yaklaşımı çerçevesinde satınalma mesleğini güçlendirme misyonu ile ön plana çıkan TÜSAYDER,

Detaylı

Yılda 24 tematik toplantı: Tematik toplantılara ortalama 200 kişi katılıyor.

Yılda 24 tematik toplantı: Tematik toplantılara ortalama 200 kişi katılıyor. SPONSORLUK DOSYASI BİZ KİMİZ? Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) gücünü ve etkinliğini; Türkiye nin 7 bölgesinden gelen iş insanlarının oluşturduğu federasyon ve derneklerinin gönüllü,

Detaylı

6. ULUSAL BİYOMÜHENDİSLİK ÖĞRENCİ KONGRESİ

6. ULUSAL BİYOMÜHENDİSLİK ÖĞRENCİ KONGRESİ 6. ULUSAL BİYOMÜHENDİSLİK ÖĞRENCİ KONGRESİ DÜZENLEYENLER: YTÜ Biyomühendislik Bölümü YTÜ IEEE EMBS Bu Belge Yıldız Teknik Üniversitesi Biyomühendislik Bölümü ve IEEE YTÜ Öğrenci Kulübü Tarafından 2017-2018

Detaylı

SUIT TALKS. Biz kimiz? SUIT TALKS Konferans Serisinin İçeriği

SUIT TALKS. Biz kimiz? SUIT TALKS Konferans Serisinin İçeriği Istanbul, suit up! Biz kimiz? Ekibimizin, hem Türkiye de hem de İspanya da reklam, tasarım, dijital pazarlama, organizasyon gibi birbiri ile bağlantılı alanlarda edindiği tecrübeyi birleştirerek, bu alanlarda

Detaylı

SPONSORLUK BİLGİ DOSYASI

SPONSORLUK BİLGİ DOSYASI SPONSORLUK BİLGİ DOSYASI 31 Mayıs 2019 MSGSÜ Sedad Hakkı Eldem Oditoryumu Avrasya BIM Forumu, ülkemizde ve dünyada hızla yaygınlaşmakta olan BIM-Yapı Bilgi Modellemesi yaklaşımlarını farklı yönleri ile

Detaylı

2 MAYIS MAYIS Stratejik Ortak YERLİLİK

2 MAYIS MAYIS Stratejik Ortak YERLİLİK 2 MAYIS 2019 2 MAYIS 2019 YERLİLİK Stratejik Ortak Türkiye nin En Büyük ve En Köklü Odası Türk sanayinin en köklü temsilcilerinden biri olan İstanbul Odası, kurulduğu 1952 yılından bu yana, çalışmalarını,

Detaylı

İşbirliği ile Medya Partnerleri Destekleyen Organizatör

İşbirliği ile Medya Partnerleri Destekleyen Organizatör 25-27 EKiM 2018 İSTANBUL FUAR MERKEZİ www.interdyeprinting.com SPONSORLUK SEÇENEKLERİ İşbirliği ile Medya Partnerleri Destekleyen Organizatör Turkish Textile Dyeing and Finishing Industrialists Association

Detaylı

İÇİNDEKİLER SPONSORLUK OLANAKLARI...3 REKLAM OLANAKLARI...6

İÇİNDEKİLER SPONSORLUK OLANAKLARI...3 REKLAM OLANAKLARI...6 İÇİNDEKİLER SPONSORLUK OLANAKLARI...3 REKLAM OLANAKLARI...6 SPONSORLUK OLANAKLARI SPONSORLARA SAĞLANACAK ORTAK HİZMETLER Yaka Kartı Sponsoru veya Kayıt Alanı Sponsoru olarak HPKON 2017 Fuarı na katılan

Detaylı

Bilgi ve Haberleşme - Telekomünikasyon. PACS, Sayısal Tıbbı Arşiv, İlaç ve Malzeme Takibi. RFID, Ses ve Görüntüleme Teknolojileri

Bilgi ve Haberleşme - Telekomünikasyon. PACS, Sayısal Tıbbı Arşiv, İlaç ve Malzeme Takibi. RFID, Ses ve Görüntüleme Teknolojileri ORGANİZASYON HAKKINDA Organizasyon Adı : 3. Uluslararası Sağlık Bilişim Zirvesi İçerik : Sağlık Bilişimi, Biomedikal, Görüntüleme Teknolojileri,Tesis, Dijital Hastane-Sağlık, Tele-tıp, HBYS, Bilişim, İletişim,

Detaylı

- İş dünyası ve akademik dünyayı çevreleyen oluşumlarımız ile 600 ün üzerinde Profesyonel Konuşmacı ve Akademisyen ile işbirliği içindeyiz.

- İş dünyası ve akademik dünyayı çevreleyen oluşumlarımız ile 600 ün üzerinde Profesyonel Konuşmacı ve Akademisyen ile işbirliği içindeyiz. Hakkımızda BMI Conferences, 2004 yılından bu yana eğitim danışmanlık sektörünün vizyoner markası olan Business Management Institute organizasyonudur. Ulusal ve uluslararası uzmanların katılımıyla gerçekleştirdiği

Detaylı

7. VE SPONSORLUK DOSYASI.

7. VE SPONSORLUK DOSYASI. 7. VE SPONSORLUK DOSYASI www.miceodulleri.com NEDİR ACE of M.I.C.E. Awards Etkinlik ve Toplantı Sektörü Ödülleri; kongre, toplantı ve etkinlik faaliyetlerinin sürdürülebilir büyümesine yön vermeyi, sektörde

Detaylı

Sizinle iş birliği yapmaktan büyük mutluluk duyarız.

Sizinle iş birliği yapmaktan büyük mutluluk duyarız. SPONSORLUK DOSYASI Sayın Yetkili, Boğaziçi Üniversitesi Sürdürülebilirlik Zirvesi'ni 4 Mayıs 2015 tarihinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi olarak gerçekleştiriyoruz. Organizasyon, Saatli Bina adıyla

Detaylı

KARİYER PANAYIRI İSTANBUL DAN ANADOLU YA

KARİYER PANAYIRI İSTANBUL DAN ANADOLU YA s KARİYER PANAYIRI Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) olarak, 2006 yılından itibaren; sektörlerin önde gelen firmalarıyla üniversite öğrencilerini, yeni mezunları ve kişisel kariyerine yön vermek

Detaylı

İnsan Kaynaklarının Dijital Dönüşümü Zirvesi

İnsan Kaynaklarının Dijital Dönüşümü Zirvesi Düzenleyen Zirve Hakkında Bu zirveyi düzenleyen; İndense Eğitim ve Dış Kaynak Hizmetleri Ltd. Şti. işletmelere 2009 yılından bu yana mesleki ve bireysel gelişim alanında hizmet veren bir kurumsal eğitim

Detaylı

Etkinlik Bilgi. Sayın Yetkili,

Etkinlik Bilgi. Sayın Yetkili, SPONSORLUK DOSYASI Sayın Yetkili, Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi olarak, 13 Ocak 2016 tarihlerinde üniversitemizde İnşaat Ekonomisi Zirvesi ni gerçekleştiriyoruz. Türkiye nin

Detaylı

12-15 Kasım 2017 İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ AYAZAĞA KAMPÜSÜ SÜLEYMAN DEMİREL KÜLTÜR MERKEZİ

12-15 Kasım 2017 İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ AYAZAĞA KAMPÜSÜ SÜLEYMAN DEMİREL KÜLTÜR MERKEZİ 12-15 Kasım 2017 İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ AYAZAĞA KAMPÜSÜ SÜLEYMAN DEMİREL KÜLTÜR MERKEZİ PFZ NEDİR? Pazarlama ve Finans Zirvesi, yaklaşık 2000 üniversite öğrencisini bir araya getiren bir organizasyondur.itü

Detaylı

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari.

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari. 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI TARIM GIDA HAYVANCILIK MAKİNE HİZMET www.mardintarimfuari.com 2. Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarı 16-19 NİSAN MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI www.mardintarimfuari.com Organizasyon

Detaylı

GalataMOON Neler Yapar?

GalataMOON Neler Yapar? GalataMOON 2011 yılında farklı bir isimle faaliyete başlayan firmamız, 2014 yılından itibaren yeni bir yapılanmaya girerek GalataMOON ismiyle, hizmet vermeye başlamıştır. Uzun yıllar televizyon, yapım

Detaylı

Büyük düşler kuranlar düşlerini gerçekleştirmez, aşarlar. Alfred Lord Whıtehead.

Büyük düşler kuranlar düşlerini gerçekleştirmez, aşarlar. Alfred Lord Whıtehead. Büyük düşler kuranlar düşlerini gerçekleştirmez, aşarlar. Alfred Lord Whıtehead www.goldawards.org MİSYON Topaloğlu Vakfı olarak Ailenin gelişimi için araştırmalar yapmak, eğitim ve sağlık hizmetleri üretmek;

Detaylı

[ ab2018.karabuk.edu.tr ]

[ ab2018.karabuk.edu.tr ] [ ab2018.karabuk.edu.tr ] ::::::: SPONSORLUK DOSYASI ::::::: İletişim : Yrd.Doç.Dr. Yüksel ÇELİK yukselcelik@karabuk.edu.tr 0532 779 7413 AKADEMİK BİLİŞİM 2018 ORGANİZASYONU HAKKINDA Üniversitelerde bilgi

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center Kurumsal yönetime inancınızı paylaşmak, sürdürülebilir kalkınma hedefiyle ilerlemek için VIII. Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi nde yerinizi alın!

Detaylı

TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015. Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR

TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015. Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015 Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR HKF FUARCILIK A.Ș. Barbaros Bulvarı 163/2 34349 Beșiktaș/

Detaylı

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ Renklerin büyüsünü keşfet... 7. Uluslararası Boya, Boya Hammaddeleri, Yapı Kimyasalları, Yapıştırıcı ve Hammaddeleri, Laboratuvar ve Üretim Ekipmanları Fuarı 22-24 Mart 2018 Hall 9-10-11-FOYER SPONSORLUK

Detaylı

17-20 EYLÜL 2015 İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI

17-20 EYLÜL 2015 İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI ISAF IT SECURITY FUAR VE KONFERANSI 2015 17-20 EYLÜL 2015 İSTANBUL Günümüzün en çok ihtiyaç duyulan Bilgi ve Ağ Güvenliği konularını kapsayan

Detaylı

::::::: SPONSORLUK DOSYASI :::::::

::::::: SPONSORLUK DOSYASI ::::::: ::::::: SPONSORLUK DOSYASI ::::::: ab2018.karabuk.edu.tr İletişim : Yrd.Doç.Dr. Yüksel ÇELİK yukselcelik@karabuk.edu.tr 0532 779 7413 AKADEMİK BİLİŞİM 2018 ORGANİZASYONU HAKKINDA Üniversitelerde bilgi

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center Kurumsal yönetime inancınızı paylaşmak, sürdürülebilir kalkınma hedefiyle ilerlemek için IX. Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi nde yerinizi alın! Uluslararası

Detaylı

HAKKINDA HINDISTAN. Organizasyon, dünyanın farklı ülkelerinden, alanlarında en iyi MICE ve Wedding acenteleri, CEO ve üst düzey

HAKKINDA HINDISTAN. Organizasyon, dünyanın farklı ülkelerinden, alanlarında en iyi MICE ve Wedding acenteleri, CEO ve üst düzey SPONSORLUK DOSYASI International MICE & Wedding Forum, ilk olarak 03 Nisan - 09 Nisan 2016 tarihleri arasında Inventum Global Workshop adı altında St.Regis, Mumbai ve Grand Hotel, New Delhi'de gerçekleşmiştir.

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI

SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI TEGEP İN DEĞERLERİ Şeffaflık Yerellik Bilimsellik Değer Katmak TEGEP İN AMACI; EĞİTİM VE GELİŞİM ALANINA SAĞLAYACAĞI FAYDALAR TEGEP in en temel amacı Türkiye de yetişkin öğrenim sürecini

Detaylı

25 Haziran 20 Temmuz Medeniyet Üniversitesi Güney ve Kuzey Yerleşkesi.

25 Haziran 20 Temmuz Medeniyet Üniversitesi Güney ve Kuzey Yerleşkesi. 25 Haziran 20 Temmuz Medeniyet Üniversitesi Güney ve Kuzey Yerleşkesi StajOkulu Nedir? Bilişim alanında uzmanlaşmak isteyen gençler, alanlarında uzmanlaşmış, özel sektörde uzun yıllar hizmet vermiş profesyoneller

Detaylı

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ 24-26 Mart 2016 İstanbul Fuar Merkezi 22-23 Mart 2016 SPONSORLUK SEÇENEKLERİ 6. Uluslararası Boya, Boya Hammaddeleri, Yapı Kimyasalları, Yapıştırıcı ve Hammaddeleri, Laboratuvar ve Üretim Ekipmanları Fuar

Detaylı

TEGEP Eğitim ve Gelişim Zirvesi bu yıl sekizinci kez, Ekim 2018 tarihinde, «Çarpışma» teması ile gerçekleşecek.

TEGEP Eğitim ve Gelişim Zirvesi bu yıl sekizinci kez, Ekim 2018 tarihinde, «Çarpışma» teması ile gerçekleşecek. TEGEP Eğitim ve Gelişim Platformu Derneği; kurumlar, eğitimciler, akademisyenler ve eğitim alanlardan oluşan paydaşları ile iş birliği içinde fikir üretip, araştırma ve geliştirme yapıp, ilkeler belirleyerek,

Detaylı

Sponsorluk katılımcılara ne sağlayacak?

Sponsorluk katılımcılara ne sağlayacak? Sizleri, PERYÖN Trakya Şubesi tarafından 17 Kasım 2018 tarihlerinde, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu nda düzenlenecek olan Dün Bugün Gelecek temalı İnsan Yönetimine ve iş hayatına dair

Detaylı

Etkinlik hakkında. Enver ALTIN. Y. Boran PUHALOĞLU. enver.altin@linux.org.tr. boranp@cs.bilgi.edu.tr

Etkinlik hakkında. Enver ALTIN. Y. Boran PUHALOĞLU. enver.altin@linux.org.tr. boranp@cs.bilgi.edu.tr Etkinlik hakkında Türkiye'nin en büyük Özgür Yazılım ve Linux odaklı etkinliklerini 2002 yılından beri gerçekleştiren İstanbul Bİlgi Üniversitesi ve Linux Kullanıcıları Derneği'nin, 2. defa tek çatı ve

Detaylı

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ SPONSORLUK SEÇENEKLERİ 10-12 Kasım 2016 FARKINIZI YARATIN Türkiye ve Avrasya nın En Geniş Kapsamlı Kimya Platformu, 7. Uluslararası Kimya Sanayi Grup Fuarı Chem Show Eurasia 2016 da bütün sektörün gözleri

Detaylı

TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI

TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI 2014 DEPREM ZİRVESİ TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI www.turkiyedepremvakfi.org.tr tdv@turkiyedepremvakfi.org.tr twitter: twitter.com/tdvakfi facebook: facebook.com/turkiyedepremvakfi

Detaylı

VIAPORT MARINA, TUZLA Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI. Organizasyon

VIAPORT MARINA, TUZLA Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI.   Organizasyon VIAPORT MARINA, TUZLA 02-05 Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI www.expomaritt.com Organizasyon BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR.

Detaylı

Etkinlik merkezinde 6 m² lik ücretsiz stant alanı sağlanacaktır. Stant alanı kullanmayan firmalara ek davetiye hakkı sağlanacaktır.

Etkinlik merkezinde 6 m² lik ücretsiz stant alanı sağlanacaktır. Stant alanı kullanmayan firmalara ek davetiye hakkı sağlanacaktır. TEGEP Eğitim ve Gelişim Platformu Derneği; kurumlar, eğitimciler, akademisyenler ve eğitim alanlardan oluşan paydaşları ile iş birliği içinde fikir üretip, araştırma ve geliştirme yapıp, ilkeler belirleyerek,

Detaylı

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ Uluslararası Kimya Sanayi Fuarları SPONSORLUK SEÇENEKLERİ 08-10 Kasım 2018 İstanbul Fuar Merkezi Medya Partneri İş Birliği ile Destekleyen Organizatör K mya Sektör Platformu ve Üyeler BU FUAR 5174 SAYILI

Detaylı

I. Türkİye. Mühendİslİk. Karİyer Fuarı. TÜMKAF n 5-6 EKİM 2015 n İTÜ Merkez Spor Salonu. www.kyyd.org.tr. Resmi Sponsor

I. Türkİye. Mühendİslİk. Karİyer Fuarı. TÜMKAF n 5-6 EKİM 2015 n İTÜ Merkez Spor Salonu. www.kyyd.org.tr. Resmi Sponsor I. Türkİye Mühendİslİk Karİyer Fuarı TÜMKAF n 5-6 EKİM 2015 n İTÜ Merkez Spor Salonu www.kyyd.org.tr Resmi Sponsor Resmi Sponsor Medya Takip Sponsoru 2 Yetenek Burada Sİz Neredesİnİz? TÜMKAF, mühendislik

Detaylı

TED Üniversitesi, Türk Eğitim Derneği nin eğitim alanındaki 91 yıllık deneyimini yükseköğretime taşımasıyla 2009 yılında, Ankara da kurulmuş, genç,

TED Üniversitesi, Türk Eğitim Derneği nin eğitim alanındaki 91 yıllık deneyimini yükseköğretime taşımasıyla 2009 yılında, Ankara da kurulmuş, genç, TED Üniversitesi, Türk Eğitim Derneği nin eğitim alanındaki 91 yıllık deneyimini yükseköğretime taşımasıyla 2009 yılında, Ankara da kurulmuş, genç, dinamik, çağdaş bir şehir üniversitedir. Önce insan ilkesi

Detaylı

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi GELECEĞiN YAPILARI GELECEĞiN ŞEHiRLERi ZİRVE VE FUARI www.yapivesehirzirvesi.com GELECEĞİN YAPILARI GELECEĞİN ŞEHİRLERİ ZİRVE VE FUARI Geleceği inşa etmek büyük ölçüde daha modern, sağlıklı, güvenli,

Detaylı

Büyük düşün... İstanbul da Yaklaşan Etkinlik Büyük düşün ve Pazarını Küresel Olarak Genişlet! 195 ülke potansiyel pazarınızdır

Büyük düşün... İstanbul da Yaklaşan Etkinlik Büyük düşün ve Pazarını Küresel Olarak Genişlet! 195 ülke potansiyel pazarınızdır Büyük düşün... David Avrin Bugün dünyada en çok talep gören İş Dünyası Pazarlama/Markalaştırma Konuşmacısı olan DAVİD AVRİN, Görünürlük Koçu olarak tanınır. Şaşırtıcı derecede eğlenceli bir tarzı olan

Detaylı

Bir Gün CEO Program Elçi Ağı ODGERS BERNDTSON

Bir Gün CEO Program Elçi Ağı ODGERS BERNDTSON Bir Gün CEO Program Elçi Ağı ODGERS BERNDTSON Bir Gün CEO Programı nedir? Dünyada sadece Odgers Berndtson Global tarafından gerçekleştirilen Bir Gün CEO (CEO 1 x Day) programının dünyada 12. Yılı ve Türkiye

Detaylı

Mobil Günler Nedir? ----------------------------------------------------------------- 3

Mobil Günler Nedir? ----------------------------------------------------------------- 3 İÇİNDEKİLER Mobil Günler Nedir? ----------------------------------------------------------------- 3 Etkinliği Düzenleyen IEEE Nedir? -------------------------------------------------------------------

Detaylı

TÜMKAF 18 TÜMKAF 18 TÜRKİYE MÜHENDİSLİK KARİYER FUARI EKİM 2018 VODAFONE PARK

TÜMKAF 18 TÜMKAF 18 TÜRKİYE MÜHENDİSLİK KARİYER FUARI EKİM 2018 VODAFONE PARK TÜMKAF 18 15-16 EKİM 2018 VODAFONE PARK TÜMKAF 18 Düzenleyen Ev Sahibi Catering Hizmetleri : Divan Teknik Hizmetleri : Stagecraft : Kariyer ve Yetenek Yönetimi Derneği (KYYD) : BJK TÜRKİYE MÜHENDİSLİK

Detaylı

ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ MERKEZLERİ PLATFORMU

ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ MERKEZLERİ PLATFORMU 1 ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ MERKEZLERİ PLATFORMU ÜSİMP ÜSİMP (Üniversite-Sanayi İşbirliği Merkezleri Platformu), üniversitelerde üretilen yeni teknolojilerin topluma aktarılmasını teşvik etmek ve sanayi

Detaylı

Sayın Yetkili, Saygılarımla, Doç. Dr. Şenol BABUŞCU Başkent Üniversitesi 1. Uluslararası Bankacılık Kongresi Dönem Başkanı

Sayın Yetkili, Saygılarımla, Doç. Dr. Şenol BABUŞCU Başkent Üniversitesi 1. Uluslararası Bankacılık Kongresi Dönem Başkanı Sayın Yetkili, Türkiye de bankacılık disiplini akademik bir alan olarak son yıllarda bir atılım göstermektedir. Bankacılık sektörünün bilimsel bilgi birikimine katkı sağlayacak akademik ve uygulamaya yömelik

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ REHBERLİK VE KARİYER MERKEZİ (ÖRKAM) YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ REHBERLİK VE KARİYER MERKEZİ (ÖRKAM) YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ REHBERLİK VE KARİYER MERKEZİ (ÖRKAM) YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı, Yıldız Teknik Üniversitesi Sağlık, Kültür

Detaylı

2015 YILI GENEL KURULU 29-31 MAYIS 2015 SPICE HOTEL&SPA BELEK/ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI. www.tuksiad.org

2015 YILI GENEL KURULU 29-31 MAYIS 2015 SPICE HOTEL&SPA BELEK/ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI. www.tuksiad.org SPONSORLUK DOSYASI Değerli İş Dünyası Temsilcileri, Tüm Kuruyemiş Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TÜKSİAD) uzun yıllar bir çatı altında toplanmamış kuruyemiş sanayicilerinin arasında işbirlikleri

Detaylı

Sağlıkta Deneyim SPONSORLUK DOSYASI

Sağlıkta Deneyim SPONSORLUK DOSYASI Sağlıkta Deneyim SPONSORLUK DOSYASI ORGANİZASYON HAKKINDA Organizasyon Adı : İçerik : Web Sitesi : Tarih : Resmi Açılış : Zirve Ziyaret Saatleri : Organizasyon yeri : Düzenleyen : 4. Uluslararası Sağlık

Detaylı

RİZE TÜRKİYE YE AÇILIYOR

RİZE TÜRKİYE YE AÇILIYOR RİZE TÜRKİYE YE AÇILIYOR Rize nin başta Turizm olmak üzere yetiştirdiği, ürettiği ürünlerin kamuoyuyla paylaşılması amacıyla düzenlenecek olan Rize Tanıtım ve Çay Günleri, Rize nin tanıtımı açısından büyük

Detaylı

ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu

ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu ACM (Association for Computing Machinery) 100.000 i aşkın üyesiyle alanında dünyanın en büyüğü olma özelliğine sahip, eğitsel ve bilimsel bir bilişim topluluğudur. 1947

Detaylı

11-12 Aralık 2014 - BURSA. www.yesilsehirler.org SPONSORLUK DOSYASI

11-12 Aralık 2014 - BURSA. www.yesilsehirler.org SPONSORLUK DOSYASI 11-12 Aralık 2014 - BURSA www.yesilsehirler.org SPONSORLUK DOSYASI 1 Yeşil Şehirler Zirvesi, İtibar Yönetimi Enstitüsü tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı himayelerinde, Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir

Detaylı

YILIN GENÇ LİDERLERİ ÖDÜL TÖRENİ 2010

YILIN GENÇ LİDERLERİ ÖDÜL TÖRENİ 2010 l YILIN GENÇ LİDERLERİ ÖDÜL TÖRENİ 2010 Genç Liderler Kimdir? Genç Liderler 2004 yılında kurulmuş, Türkiye nin yönetimiyle ilgili her alan ve her kademede etkin görev almak ve Türkiye nin daha iyi yönetilerek

Detaylı

SATINALMA PROFESYONELLERİ ve YÖNETİCİLERİ DERNEĞİ SPONSORLUK DOSYASI

SATINALMA PROFESYONELLERİ ve YÖNETİCİLERİ DERNEĞİ SPONSORLUK DOSYASI SATINALMA PROFESYONELLERİ ve YÖNETİCİLERİ DERNEĞİ SPONSORLUK DOSYASI 2017 Derneğin Amacı SÜRDÜRÜLEBİLİR SATINALMA Satınalma Mesleğini Türkiye de ve Uluslararası Alanda Geliştirmek 2 Mesleki Değerlerimiz

Detaylı

ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU

ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU Projenin Adı: 2. ULUSLARARASI ANTALYA KUM HEYKEL FESTİVALİ, BEACHPARK 2007 Projenin Teması: 1001 gece masalları Projenin konusu: Dünyada

Detaylı

Malzeme Şenliği' Mart 2018

Malzeme Şenliği' Mart 2018 Malzeme Şenliği'18 8-9-10-11 Mart 2018 YAPIT Nedir? Kilis 7 Aralık Üniversitesi Yapı Topluluğu, kısa adıyla YAPIT, 2013 yılında kurulmuş bir öğrenci topluluğudur. Kurulduğundan bu yana seminerler, belgesel

Detaylı

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi GELECEĞiN YAPILARI GELECEĞiN ŞEHiRLERi ZİRVE VE FUARI www.yapivesehirzirvesi.com Geleceği inşa etmek büyük ölçüde daha modern, sağlıklı, güvenli, konforlu, verimli, tasarruflu, çevreci, teknolojik, sürdürülebilir

Detaylı

Bilişimle Güçlü Lojistik Mayıs Swissotel Ankara

Bilişimle Güçlü Lojistik Mayıs Swissotel Ankara Bilişimle Güçlü Lojistik 25-26 Mayıs 2017 Swissotel Ankara BİLİŞİMLE GÜÇLÜ LOJİSTİK Lojistik, ürün ve hizmetlerin başlangıç noktasından tüketildiği noktaya kadar olan hareketinin planlanması, uygulanması

Detaylı

9. ULUSAL ÇATI VE CEPHE KONFERANSI NDA YERİNİZİ ALIN

9. ULUSAL ÇATI VE CEPHE KONFERANSI NDA YERİNİZİ ALIN 9. ULUSAL ÇATI VE CEPHE KONFERANSI NDA YERİNİZİ ALIN Sayın İlgili, 12 Ağustos 2017 2002 den bu yana düzenlediğimiz Ulusal Çatı ve Cephe Sempozyumu, her geçen yıl büyüyen ilgi ve katılımdan aldığı güçle

Detaylı

Teknolojide Yeni Trendler

Teknolojide Yeni Trendler 10. İSTANBUL BİLİŞİM KONGRESİ Teknolojide Yeni Trendler SPONSORLUK DOSYASI 10. İSTANBUL BİLİŞİM KONGRESİ Teknolojide Yeni Trendler 21 Aralık 2016 Bu sene 10. su düzenlenen İstanbul Bilişim Kongresi" ile

Detaylı

KONFERANS PROGRAMI. Forum Düzenleme Kurulu: Forumun Gerçekleştirileceği Yer: İstanbul Teknik Üniversitesi, Süleyman

KONFERANS PROGRAMI. Forum Düzenleme Kurulu: Forumun Gerçekleştirileceği Yer: İstanbul Teknik Üniversitesi, Süleyman KONFERANS PROGRAMI Forumun Amaç ve İçeriği: Geleneksel sağlık sistemleri, hastaneler, tedavi süreçleri, hasta-doktor ilişkileri günümüzde dijital bir dönüşüm yaşayarak yeni bir yapıya bürünmektedir. Özellikle

Detaylı

inovatif düşün farklılaş İzmir İnovasyon Ödülleri 14 Mayıs 2015 sponsorluk imkanları

inovatif düşün farklılaş İzmir İnovasyon Ödülleri 14 Mayıs 2015 sponsorluk imkanları inovatif düşün farklılaş sponsorluk imkanları sponsorluk imkanları inovasyonodulleri.com Sponsor Görünürlük Kullanımı Organizasyon içinde sponsorluklar; Ana Sponsorluk, Altın Sponsorluk ve Destek Sponsorluğu

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI POWERED BY

SPONSORLUK DOSYASI POWERED BY SPONSORLUK DOSYASI POWERED BY Corporate Stars, Türkiye nin en iyi markalarını bir araya getiren sosyal bir iş platformudur Corporate Stars her yıl Türkiye nin en iyi kurumsal firmalarını bir araya getirir

Detaylı

TEMİZ ENERJİ GÜNLERİ 2014

TEMİZ ENERJİ GÜNLERİ 2014 N N İÇİNDEKİLER I. İÇİNDEKİLER...1 II. ETKİNLİK ÖZETİ...2 III. İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ...3 IV. ETKİNLİĞİN TANIMI VE GENEL BİLGİLER...4 V. MALİYET DÖKÜMÜ...6 VI. ÖNGÖRÜLEN ETKİNLİK PROGRAMI...8 VII.

Detaylı

GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ IEEE ÖĞRENCİ KOLLARI SPONSORLUK TÜRLERİ... 3 PLATİN SPONSORLUK... 3 ALTIN SPONSORLUK... 4 GÜMÜŞ SPONSORLUK...

GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ IEEE ÖĞRENCİ KOLLARI SPONSORLUK TÜRLERİ... 3 PLATİN SPONSORLUK... 3 ALTIN SPONSORLUK... 4 GÜMÜŞ SPONSORLUK... İÇİNDEKİLER GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ IEEE ÖĞRENCİ KOLLARI SPONSORLUK TÜRLERİ... 3 PLATİN SPONSORLUK... 3 ALTIN SPONSORLUK... 4 GÜMÜŞ SPONSORLUK... 4 BRONZ SPONSORLUK... 5 GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ IEEE

Detaylı

Baharın getirdiği güzel anları hep birlikte geçirmek dileğiyle

Baharın getirdiği güzel anları hep birlikte geçirmek dileğiyle Bilişim Sektörünün değerli çalışanları, sektörümüze katkı sağlayan bilişim dostları, Bilindiği üzere Türkiye Bilişim Derneği, Bilişim Sektörünün gelişmesi amacıyla tam 40 yıldır çalışmalarına aralıksız

Detaylı

Gelişen Teknoloji Günleri 2012 [GETEK 12] 11-12-13 Aralık 2012

Gelişen Teknoloji Günleri 2012 [GETEK 12] 11-12-13 Aralık 2012 Gelişen Teknoloji Günleri 2012 [GETEK 12] 11-12-13 Aralık 2012 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ IEEE ÖĞRENCİ KOLU Bu yıl 4. sünü düzenleyeceğimiz GETEK te sizleri de aramızda görmekten onur ve mutluluk duyarız. Elektrik

Detaylı

KAMU BİLİŞİM ZİRVESİ 2016

KAMU BİLİŞİM ZİRVESİ 2016 KAMU BİLİŞİM ZİRVESİ 2016 Bilişim teknolojilerinin en fazla etkilediği kesimlerden biri kuşkusuz kamu kurumlarıdır. Kamu kurumlarının bilişim teknolojilerini yoğun olarak kullanmasıyla birlikte, verilen

Detaylı

1. KONUM BELİRLEME VE UYDU NAVİGASYONU ZİRVESİ 2015. Gerçek Zamanlı Yerel Sabit GNSS (CORS) Ağları ve Belediyecilik Uygulamalarındaki Önemi

1. KONUM BELİRLEME VE UYDU NAVİGASYONU ZİRVESİ 2015. Gerçek Zamanlı Yerel Sabit GNSS (CORS) Ağları ve Belediyecilik Uygulamalarındaki Önemi 1. KONUM BELİRLEME VE UYDU NAVİGASYONU ZİRVESİ 2015 Gerçek Zamanlı Yerel Sabit GNSS (CORS) Ağları ve Belediyecilik Uygulamalarındaki Önemi Değerli Sektör Temsilcisi; 1. Konum Belirleme ve Uydu Navigasyonu

Detaylı

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR BİLİM ve TEKNOLOJİ FUARI 11-14 Ekim 2018, BURSA Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi B l m Sektöründek Yen l kler ARGE www.kosgeb.gov.tr Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi info@merinosakkm.com

Detaylı

16-19 KASIM 2017 Gloria Golf Otel - ANTALYA

16-19 KASIM 2017 Gloria Golf Otel - ANTALYA 16-19 KASIM 2017 Gloria Golf Otel - ANTALYA Değerli Bilişimciler, Bilişimin kaldıraç etkisinden faydalanarak vatandaşlarımıza daha kaliteli, hızlı, doğru ve güvenli hizmet vermek için çalışan tüm bilişimcilerin

Detaylı

SPONSORLARA SAĞLANACAK HİZMET VE HAKLAR

SPONSORLARA SAĞLANACAK HİZMET VE HAKLAR SPONSORLARA SAĞLANACAK HİZMET VE HAKLAR ANA SPONSORLUK Ana sponsorluk sadece bir firmaya verilecek olup, aşağıdaki tüm hizmetler ana sponsora Tüm Basılı materyallerde ANA SPONSOR ibaresi ile yer alacaktır.

Detaylı

Değerli Proje Ortağımız,

Değerli Proje Ortağımız, Değerli Proje Ortağımız, Sağlıklı ve yeterli miktarda gıdaya erişimin giderek zorlaştığı ve buna paralel olarak gıda üretiminin ve ticaretinin büyük önem kazandığı günümüz dünyasında, gıda endüstrisi içinde

Detaylı

Stajyer Eğitim Programı (SEP)

Stajyer Eğitim Programı (SEP) Stajyer Eğitim Programı (SEP) Güzin Ceyhan içindekiler İstanbul Enstitüsü Hakkında Stajyer Eğitim Programı (SEP) Vizyon ve Misyon Beklentilerimiz Programın Akışı Programın Özellikleri Başvuru Seminerler

Detaylı

2. ART ANKARA / ÇAĞDAŞ SANAT

2. ART ANKARA / ÇAĞDAŞ SANAT 9-13 Mart 2016 tarihlerinde uluslararası 2. ART ANKARA / ÇAĞDAŞ SANAT Fuarı ATO Congresium Kongre ve Sergi Sarayı nda Atis Fuarcılık tarafından gerçekleştirilecektir. Ankara'da bu boyutta ikinci defa düzenlenecek

Detaylı

ERASMUS+ KURUM KOORDİNATÖRLÜĞÜ ÇALIŞANLARI GÖREV TANIMLARI

ERASMUS+ KURUM KOORDİNATÖRLÜĞÜ ÇALIŞANLARI GÖREV TANIMLARI ERASMUS+ KURUM KOORDİNATÖRLÜĞÜ ÇALIŞANLARI GÖREV TANIMLARI Erasmus Kurum Koordinatörü Üniversite ile Ulusal Ajans arasındaki iletişimin ve koordinasyonun sağlanması İkili Anlaşmalar: AB Programları çerçevesinde

Detaylı

TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Zirvesi 2015. Sponsorluk Dosyası

TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Zirvesi 2015. Sponsorluk Dosyası TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Zirvesi 2015 Sponsorluk Dosyası Amaç ve Hedeflerimiz Vizyonumuz Türkiye de yatırımcı ilişkileri ile ilişkili farklı hedef kitleleri kurumsal ve bireysel platformda bir araya

Detaylı

Global Game Jam (GGJ) IGDA (International Game Developers Association) Eğitim Grubu tarafından yönlendirmesi yapılan, dünyanın çeşitli bölgelerinde

Global Game Jam (GGJ) IGDA (International Game Developers Association) Eğitim Grubu tarafından yönlendirmesi yapılan, dünyanın çeşitli bölgelerinde Global Game Jam (GGJ) IGDA (International Game Developers Association) Eğitim Grubu tarafından yönlendirmesi yapılan, dünyanın çeşitli bölgelerinde 48 saat içinde gerçekleştirilen en büyük açık kaynaklı

Detaylı

SMART FUTURE EXPO ZiRVE ve FUARI SPONSORLUK DOSYASI 6-7 EYLÜL İSTANBUL KONGRE MERKEZİ

SMART FUTURE EXPO ZiRVE ve FUARI SPONSORLUK DOSYASI 6-7 EYLÜL İSTANBUL KONGRE MERKEZİ SMART FUTURE EXPO ZiRVE ve FUARI SPONSORLUK DOSYASI 6-7 EYLÜL 2017 - İSTANBUL KONGRE MERKEZİ SMART FUTURE EXPO ZİRVE VE FUARI Türkiye son on üç yılda birçok alanda elde ettiği başarılar ve gelişimler ile

Detaylı

IFIA INTERNATIONAL FEDERATION

IFIA INTERNATIONAL FEDERATION ISIF 18 Ülkemizin gelişimine değer katacak buluş, ar-ge ve inovasyon faaliyetlerinin ulusal ve uluslararası katılımcılarla buluşturulması ve üretilen teknik bilginin ticarileştirilerek toplumun yararına

Detaylı

PMI TÜRKİYE SPONSORLUK

PMI TÜRKİYE SPONSORLUK PMI TÜRKİYE SPONSORLUK PMI & PMI TÜRKİYE HAKKINDA NEDEN PMI TÜRKİYE YE SPONSOR OLMALISINIZ? PROJE YÖNETİM ZİRVESİ İçindekiler GEÇMİŞ PROJE YÖNETİM ZİRVELERİ SPONSORLUK HAKLARI İLETİŞİM BİLGİLERİ 2 PMI

Detaylı

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ LÜKS TÜKETİM ZİRVESİ

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ LÜKS TÜKETİM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ LÜKS TÜKETİM ZİRVESİ Sayın Yetkili, Bogăziçi Üniversitesi I ktisadi ve I dari Bilimler Fakültesi olarak, Boğaziçi Üniversitesi Lüks Tüketim Zirvesi ni 28 Ocak 2016

Detaylı

Peki Kurumsal Akademi kurmanın bir yol haritası var mı? Kurumsal Akademi kurmaya nereden başlamak gerekir?

Peki Kurumsal Akademi kurmanın bir yol haritası var mı? Kurumsal Akademi kurmaya nereden başlamak gerekir? TEGEP Eğitim ve Gelişim Platformu Derneği; kurumlar, eğitimciler, akademisyenler ve eğitim alanlardan oluşan paydaşları ile iş birliği içinde fikir üretip, araştırma ve geliştirme yapıp, ilkeler belirleyerek,

Detaylı

MÜHENDİSLİK TOPLULUĞU BİZ KİMİZ?

MÜHENDİSLİK TOPLULUĞU BİZ KİMİZ? MÜHENDİSLİK TOPLULUĞU BİZ KİMİZ? Bilkent Üniversitesi Mühendislik Topluluğu 1992 yılında kurulmuş olup, Türkiye nin en köklü ve en önemli öğrenci toplululuklarından biridir. Mühendislik öğrencileri tarafından

Detaylı

Tecrübelerimizi gelecek vizyonuyla harmanladığımız Zirve Fuar ile organizasyon sektörüne yeni bir bakış açısı, farklı bir heyecan ve özgün içerikler

Tecrübelerimizi gelecek vizyonuyla harmanladığımız Zirve Fuar ile organizasyon sektörüne yeni bir bakış açısı, farklı bir heyecan ve özgün içerikler Tecrübelerimizi gelecek vizyonuyla harmanladığımız Zirve Fuar ile organizasyon sektörüne yeni bir bakış açısı, farklı bir heyecan ve özgün içerikler kazandırıyoruz. Bugüne kadar onlarca başarılı organizasyonu

Detaylı