MÜHENDİSLİK TOPLULUĞU BİZ KİMİZ?

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MÜHENDİSLİK TOPLULUĞU BİZ KİMİZ?"

Transkript

1

2 MÜHENDİSLİK TOPLULUĞU BİZ KİMİZ? Bilkent Üniversitesi Mühendislik Topluluğu 1992 yılında kurulmuş olup, Türkiye nin en köklü ve en önemli öğrenci toplululuklarından biridir. Mühendislik öğrencileri tarafından temelleri atılan kulübümüz, adının aksine üniversitemizin bütün öğrencilerine hitap etmektedir. Ana amacımız, öğrencilerin birbirleriyle, akademik dünyayla ve iş dünyasıyla kaynaşmaları ve kendilerine Mühendislik Topluluğu rehberliğinde bilinçli bir gelecek hazırlamalarına yardımcı olmaktır. Kulübümüz, bu amacı gerçekleştirebilmek için başarısını kanıtlamış kişilerin katıldığı seminerler, eğitim dizileri, eğitim kampları, yarışmalar, work shoplar, piknikler ve geziler düzenlemektedir. Kulübümüz ayrıca Bilkent öğrencilerinin yurtdışında staj yapabilmelerine katkı sağlamak amacıyla IAESTE (Milletlerarası Teknik Stajyer Öğrenci Mübadelesi Birliği) nin Bilkent ayağını temsil etmekte ve bu doğrultuda yabancı öğrencilere Ankara genelinde staj imkanı sağlamaktadır.

3 CASECAMP 10 Casecamp, Türkiye nin en iyi üniversitelerinde okuyan öğrencilerle tanınmış şirketleri buluşturan bir organizasyondur. Bu yıl dördüncüsü Casecamp 10 adıyla Aralık 2010 tarihlerinde gerçekleştirilecektir. 3 gün sürecek kamp boyunca öncelikle danışmanlık şirketi tarafından vaka analizi eğitimi verilecektir. Bu eğitimde genel olarak iş hayatında sorunlara nasıl yaklaşılmalı başlığı altında çeşitli konulardan bahsedilecektir. Kampın son günü düzenlecek olan vaka analizi yarışmasında katılımcılar şirketlerin vereceği case study ler üzerinde çalişacaktır. Belirlenen bir jüri eşliğinde değerlendirilen sunumlardan dereceye girenler ödüllendirilecektir. Mühendislik Topluluğu olarak amacımız öğrencileri daha mezun olmadan iş hayatı hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamaktır. Verilen case lerde yarışan katılımcılar tanınmış şirketlerin yaşanmış sorunlarına çözüm bulacaktır. Bu da yarının yöneticileri olan öğrenciler ile şirketler arasında şimdiden bir bağ kurulmasını sağlayacaktır. Casecamp 10 Türkiye nin önde gelen üniversitelerinin mühendislik, işletme ve iktisat bölümlerinde okuyan öğrencileri Bilkent te buluşturacaktır. 4 er kişilik 10 takımın katılımı ile gerçekleşecek casecamp da katılımcıların ulaşım dışında bütün masrafları klubümüz tarafından karşılanacaktır.

4 REFERANSLARIMIZ--Casecamp 2010 Casecamp Şubat 2010 da bir haftasonu boyunca Bilkent Üniversitesi nde gerçekleştirildi. Bilkent, Boğaziçi, Sabancı, İTÜ, ODTÜ ve Dokuz Eylül üniversitelerinden seçilen katılımcıların oluşturduğu 3 er kişilik 10 takımın yarışmasına sahne oldu. BNB Consulting in vaka eğitimini verdiği Casecamp 2010 nu Volkswagen nin ana sponsorluğunda gerçekleştirdik. Yarışma sonunda dereceye giren gruplar Volkswagen de stajla ödüllendirildi.

5 Referanslarımız Casecamp 2009 Bilkent, Boğaziçi, Dokuz Eylül, İTÜ, Koç, ODTÜ ve Sabancı üniversitelerinin mühendislik, işletme ve iktisat öğrencilerinin katılımı ile Mart 2009 da Bilkent Üniversitesi nde gerçekleştirildi. 5 er kişilik 8 takımın yarıştığı Casecamp 2009 un jüri üyeliğini Arçelik ve Borusan Holding yetkililerinden oluşan bir grup yaptı. Değerlendirme sonucu başarılı bulunan gruplar smartphone ile ödüllendirildi. Referanslarımız Casecamp 2008 Mühendislik Topluluğu nun Türkiye çapında düzenlendiği Yönet 2008 in son gününde ilk defa Casecamp 2008 adıyla yapılmıştır. 20 farklı üniversiteden katılımcının yarıştığı case in konusu Finansbank tarafından verilmiştir. Jüri üyeliğini Finansbank yetkililerinden oluşan bir grup yaptı. Dereceye giren katılımcılar Finansbank da satj ve ipod ile ödüllendirilmiştir. Ekonometri Dergisi mayıs sayısında Casecamp a tam bir sayfa ayırdı.

6

7 Referanslarımız- Casecamp 2008 Bankalar üniversite kulüplerini önemsiyor. Yeni mezun öğrencileri istihtam etmeyi amaçlayan bankalar üniversitelerin kendi bünyelerinde oluşturulan öğrenci kulüplerinide önemsiyor ve destekliyor. Bu kulüpler ile ortak organizasyon yapan bankalar, içerik ve/ veya finansal anlamda da onların yanlarında yer alarak ortak çalışmalar gerçekleştiriyor. Gençlerin daha okul hayatındayken profesyonel organizasyonlar düzünlediğini belirten Murat Bayburtluoğlu, üniversite gençliğine, hem fikir verip yönlendirerek hem de finansal anlamda sponsorluk yaparak destek olmaya çalıştıklarını söylüyor ve düzünledikleri bir organizasyonu şöyle anlatıyor : Bilkent Üniversitesi Mühendislik Kulübü ile Türkiye genelindeki 20 ayrı üniversitenin öğrencileri arasından seçilen bir öğrenci grubunu biraraya getiren Casecamp organizasyonuna sponsor olduk. Organizasyonda, Finansbank tarafından hazırlanan case tartışıldı ve gençlein yaptığı çalışmalar incelendi. Öğrenciler bu sayede bankacılığı tanıma fırsatı buldu. Biz de onlara kendimizi doğru bir biçimde aktarma şansına sahip olduk. Hürriyet İK ctionid=9

8 Sponsorluk Ana Sponsorluk (6000 USD+ KDV) - Organizasyonun isim hakkı, - Organizasyon basın bülteninde ve organizasyon ile ilgili haberlerde ana sponsor olarak yer alma, - Öğretim yılı boyunca FİRMA, etkinlik alanı dışında Bilkent Üniversitesi ne ait başka mekanlarda Üniversite Yönetimi uygun gördüğü takdirde; Tanıtım standı açabilecektir. Yine bu mekanlarda Üniversite Yönetimi nin uygun gördüğü promosyon ürünlerinin dağıtımını yapabilecektir. - Öğretim yılı boyunca Mühendislik Topluluğu, Bilkent Üniversitesi nde FİRMA afişlerini asacak, el ilanlarını dağıtacak, e-postalarını Bilkent e gönderecek ve talep halinde Bilkent öğrencilerine açık şirket tanıtım semineri düzenleyecektir. - FİRMA, etkinlik içinde bir seansta şirket tanıtımı yapabilecektir. - FİRMA, etkinliğin yapıldığı alanda tanıtım standı açabilecek, broşür dağıtımı yapabilecektir. - Etkinliğin duyurulduğu afişlerde FİRMA logosu bulunacaktır. - FİRMA, etkinliğin yapıldığı alanda afiş, bayrak ve flamalarının bulundurabilecektir. - FİRMA, etkinlik alanında dağıtım izni verilmiş olan promosyon ürünlerinin dağıtımını yapabilecektir. - Mühendislik Topluluğu, Bilkent Üniversitesi öğrencilerine etkinliği duyurmak amacıyla atılan toplu epostalarda FİRMA nın adının geçirilmesini sağlayacaktır.

9 - Mühendislik Topluluğu, kulüp ve etkinlik web sayfasında sponsorluk sözleşmesinin imzalandığı gün başlamak üzere, etkinliğin sonuna kadar FİRMA logosu ve linkinin yer almasını sağlayacaktır. - Mühendislik Topluluğu, etkinliğin Bilkent News ta duyurulması esnasında FİRMA nın sponsorluğunun belirtilmesini sağlayacaktır. - Etkinliğin tanıtılması ve duyurulması amacıyla üniversite kampüslerine asılacak olan afiş, broşür vb. görsel malzemeler etkinlik başlamadan 1 ay önce asılacak ve etkinliğin sona ermesini takiben de kaldırılacaktır Altın Sponsorluk (4000 USD+ KDV) - Organizasyon eğlencelerinden birinin isim hakkı, - Organizasyon tanıtımları boyunca (Mart ve Nisan ayları) FİRMA, etkinlik alanı dışında Bilkent Üniversitesi ne ait başka mekanlarda Üniversite Yönetimi uygun gördüğü takdirde; Tanıtım standı açabilecektir. Yine bu mekanlarda Üniversite Yönetimi nin uygun gördüğü promosyon ürünlerinin dağıtımını yapabilecektir. - Organizasyon tanıtımları boyunca Mühendislik Topluluğu, Bilkent Üniversitesi nde FİRMA afişlerini asacak, el ilanlarını dağıtacak, e-postalarını Bilkent e gönderecek ve talep halinde Bilkent öğrencilerine açık şirket tanıtım semineri düzenleyecektir. - FİRMA, etkinlik içinde bir seansta şirket tanıtımı yapabilecektir. - FİRMA, etkinliğin yapıldığı alanda tanıtım standı açabilecek, broşür dağıtımı yapabilecektir. - Etkinliğin duyurulduğu afişlerde FİRMA logosu bulunacaktır.

10 - FİRMA, etkinliğin yapıldığı alanda afiş, bayrak ve flamalarının bulundurabilecektir. - FİRMA, etkinlik alanında dağıtım izni verilmiş olan promosyon ürünlerinin dağıtımını yapabilecektir. - Mühendislik Topluluğu, Bilkent Üniversitesi öğrencilerine etkinliği duyurmak amacıyla atılan toplu epostalarda FİRMA nın adının geçirilmesini sağlayacaktır. - Mühendislik Topluluğu, kulüp ve etkinlik web sayfasında sponsorluk sözleşmesinin imzalandığı gün başlamak üzere, etkinliğin sonuna kadar FİRMA logosu ve linkinin yer almasını sağlayacaktır. - Mühendislik Topluluğu, etkinliğin Bilkent News ta duyurulması esnasında FİRMA nın sponsorluğunun belirtilmesini sağlayacaktır. - Etkinliğin tanıtılması ve duyurulması amacıyla üniversite kampüslerine asılacak olan afiş, broşür vb. görsel malzemeler etkinlik başlamadan 1 ay önce asılacak ve etkinliğin sona ermesini takiben de kaldırılacaktır. Gümüş Sponsorluk (2000 USD + KDV) - FİRMA, etkinlik içinde bir seansta şirket tanıtımı yapabilecektir. - FİRMA, etkinliğin yapıldığı alanda tanıtım standı açabilecek, broşür dağıtımı yapabilecektir. - Etkinliğin duyurulduğu afişlerde FİRMA logosu bulunacaktır. - FİRMA, etkinliğin yapıldığı alanda afiş, bayrak ve flamalarının bulundurabilecektir.

11 - FİRMA, etkinlik alanında dağıtım izni verilmiş olan promosyon ürünlerinin dağıtımını yapabilecektir. - Mühendislik Topluluğu, Bilkent Üniversitesi öğrencilerine etkinliği duyurmak amacıyla atılan toplu epostalarda FİRMA nın adının geçirilmesini sağlayacaktır. - Mühendislik Topluluğu, Mühendislik Topluluğu ve etkinlik web sayfasında sponsorluk sözleşmesinin imzalandığı gün başlamak üzere, etkinliğin sonuna kadar FİRMA logosu ve linkinin yer almasını sağlayacaktır. - Mühendislik Topluluğu, etkinliğin Bilkent News ta duyurulması esnasında FİRMA nın sponsorluğunun belirtilmesini sağlayacaktır. - Etkinliğin tanıtılması ve duyurulması amacıyla üniversite kampüslerine asılacak olan afiş, broşür vb. görsel malzemeler etkinlik başlamadan 1 ay önce asılacak ve etkinliğin sona ermesini takiben de kaldırılacaktır. İLETİŞİM BİLGİLERİ Göksenin Korkmaz Mühendislik Topluluğu Başkanı Güher Kayalı Organizasyon Sorumlusu gokseninkorkmaz@gmail.com guherkayali@gmail.com Cansu Tüzmen Sponsorluk Sorumlusu ctuzmen90@gmail.com

inovatif düşün farklılaş İzmir İnovasyon Ödülleri 14 Mayıs 2015 sponsorluk imkanları

inovatif düşün farklılaş İzmir İnovasyon Ödülleri 14 Mayıs 2015 sponsorluk imkanları inovatif düşün farklılaş sponsorluk imkanları sponsorluk imkanları inovasyonodulleri.com Sponsor Görünürlük Kullanımı Organizasyon içinde sponsorluklar; Ana Sponsorluk, Altın Sponsorluk ve Destek Sponsorluğu

Detaylı

İzmir Ekonomi Üniversitesi. Endüstri Mühendisliği Bölümü. Proje Fuarı. 31 Mayıs 2013. Sponsorluk dosyası

İzmir Ekonomi Üniversitesi. Endüstri Mühendisliği Bölümü. Proje Fuarı. 31 Mayıs 2013. Sponsorluk dosyası İzmir Ekonomi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Proje Fuarı www.ieu.edu.tr/esmpf 31 Mayıs 2013 Sponsorluk dosyası 1 Proje Fuarı nedir? Bölümümüz, öğrencilerinin mezun olmadan önce gerçek iş hayatından

Detaylı

İzmir Ekonomi Üniversitesi. Endüstri Mühendisliği Bölümü. Proje Fuarı. 31 Mayıs 2013. Sponsorluk dosyası

İzmir Ekonomi Üniversitesi. Endüstri Mühendisliği Bölümü. Proje Fuarı. 31 Mayıs 2013. Sponsorluk dosyası İzmir Ekonomi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Proje Fuarı www.ieu.edu.tr/esmpf 31 Mayıs 2013 Sponsorluk dosyası 1 Proje Fuarı nedir? Bölümümüz öğrencilerinin mezun olmadan önce gerçek iş hayatından

Detaylı

Mobil Günler Nedir? ----------------------------------------------------------------- 3

Mobil Günler Nedir? ----------------------------------------------------------------- 3 İÇİNDEKİLER Mobil Günler Nedir? ----------------------------------------------------------------- 3 Etkinliği Düzenleyen IEEE Nedir? -------------------------------------------------------------------

Detaylı

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari.

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari. 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI TARIM GIDA HAYVANCILIK MAKİNE HİZMET www.mardintarimfuari.com 2. Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarı 16-19 NİSAN MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI www.mardintarimfuari.com Organizasyon

Detaylı

12-15 Kasım 2017 İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ AYAZAĞA KAMPÜSÜ SÜLEYMAN DEMİREL KÜLTÜR MERKEZİ

12-15 Kasım 2017 İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ AYAZAĞA KAMPÜSÜ SÜLEYMAN DEMİREL KÜLTÜR MERKEZİ 12-15 Kasım 2017 İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ AYAZAĞA KAMPÜSÜ SÜLEYMAN DEMİREL KÜLTÜR MERKEZİ PFZ NEDİR? Pazarlama ve Finans Zirvesi, yaklaşık 2000 üniversite öğrencisini bir araya getiren bir organizasyondur.itü

Detaylı

6. ULUSAL BİYOMÜHENDİSLİK ÖĞRENCİ KONGRESİ

6. ULUSAL BİYOMÜHENDİSLİK ÖĞRENCİ KONGRESİ 6. ULUSAL BİYOMÜHENDİSLİK ÖĞRENCİ KONGRESİ DÜZENLEYENLER: YTÜ Biyomühendislik Bölümü YTÜ IEEE EMBS Bu Belge Yıldız Teknik Üniversitesi Biyomühendislik Bölümü ve IEEE YTÜ Öğrenci Kulübü Tarafından 2017-2018

Detaylı

YA S NRA 18. İNSAN YÖNETİMİ KONGRESİ

YA S NRA 18. İNSAN YÖNETİMİ KONGRESİ YA S NRA 18. İNSAN YÖNETİMİ KONGRESİ 6-7 Aralık 2017 18. İNSAN YÖNETİMİ KONGRESİ 06 07.12.2017 PERYÖN (Türkiye İnsan Yönetimi Derneği), Türkiye de çağdaş insan kaynakları yönetimi anlayışlarının yaygınlaştırılmasına

Detaylı

GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ IEEE ÖĞRENCİ KOLLARI SPONSORLUK TÜRLERİ... 3 PLATİN SPONSORLUK... 3 ALTIN SPONSORLUK... 4 GÜMÜŞ SPONSORLUK...

GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ IEEE ÖĞRENCİ KOLLARI SPONSORLUK TÜRLERİ... 3 PLATİN SPONSORLUK... 3 ALTIN SPONSORLUK... 4 GÜMÜŞ SPONSORLUK... İÇİNDEKİLER GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ IEEE ÖĞRENCİ KOLLARI SPONSORLUK TÜRLERİ... 3 PLATİN SPONSORLUK... 3 ALTIN SPONSORLUK... 4 GÜMÜŞ SPONSORLUK... 4 BRONZ SPONSORLUK... 5 GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ IEEE

Detaylı

İstanbul Gedik Üniversitesi IAESTE Komitesi

İstanbul Gedik Üniversitesi IAESTE Komitesi İstanbul Gedik Üniversitesi IAESTE Komitesi IAESTE Nedir? (The International Association for the Exchange of Students for Technical Experience) Milletlerarası Teknik Stajyer Öğrenci Mübadelesi Birliği

Detaylı

SPONSORLARA SAĞLANACAK HİZMET VE HAKLAR

SPONSORLARA SAĞLANACAK HİZMET VE HAKLAR SPONSORLARA SAĞLANACAK HİZMET VE HAKLAR ANA SPONSORLUK Ana sponsorluk sadece bir firmaya verilecek olup, aşağıdaki tüm hizmetler ana sponsora Tüm Basılı materyallerde ANA SPONSOR ibaresi ile yer alacaktır.

Detaylı

DÖNEMİ BİLKENT IEEE ÖĞRENCİ KOLU İDARİ VE KURUMSAL YAPILANMASI

DÖNEMİ BİLKENT IEEE ÖĞRENCİ KOLU İDARİ VE KURUMSAL YAPILANMASI 2015-2016 DÖNEMİ BİLKENT IEEE ÖĞRENCİ KOLU İDARİ VE KURUMSAL YAPILANMASI YK: Yönetim Kurulu IK: İdari Kurul Yönetim Kurulu Görev Tanımları Yönetim Kurulu Yapısı Yönetim Kurulu Başkanı Başkan Yardımcısı

Detaylı

Üniversitenin öğrenci mevcudu yaklaşık 15000 olup üniversitede aşağıdaki fakülte, yüksek okul ve enstitüler bulunmaktadır.

Üniversitenin öğrenci mevcudu yaklaşık 15000 olup üniversitede aşağıdaki fakülte, yüksek okul ve enstitüler bulunmaktadır. 1863 yılında Robert Kolej olarak kurulan Boğaziçi Üniversitesi, misyonunu evrensel boyutta bilgi üretmek, bilim ufkunu genişletmek, çağdaş bilimsel, teknolojik ve kültürel birikimin egemen olmasını sağlayacak

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI. 1 Aralık 2018 WOW Hotel. satinalmazirvesi.org

SPONSORLUK DOSYASI. 1 Aralık 2018 WOW Hotel. satinalmazirvesi.org SPONSORLUK DOSYASI 1 Aralık 2018 WOW Hotel satinalmazirvesi.org Değerli Yönetici, Sürdürülebilir etik satınalma yaklaşımı çerçevesinde satınalma mesleğini güçlendirme misyonu ile ön plana çıkan TÜSAYDER,

Detaylı

S P O N S ORLU K DOSYASI TRABZON

S P O N S ORLU K DOSYASI TRABZON S P O N S ORLU K DOSYASI 17 19 20 21 M AY I S TRABZON Kodla17 Takvimi Etkinlik Tarihleri ve Saati Karadeniz Teknik Üniversitesi Prof. Dr. Osman Turan Kongre Merkezi 19 20 21 MAYIS 2017 10:00 18:00 2017

Detaylı

MARMARA ÜNİVERSİTESİ BAHÇELİEVLER KAMPÜSÜ 23-24 Aralık 2014. w w w.sektorgunleri. c o m

MARMARA ÜNİVERSİTESİ BAHÇELİEVLER KAMPÜSÜ 23-24 Aralık 2014. w w w.sektorgunleri. c o m MARMARA ÜNİVERSİTESİ BAHÇELİEVLER KAMPÜSÜ 23-24 Aralık 2014 M.Ü. İşletme Kulübü 2014 yılında isim değiştirerek Marmara Üniversitesi Yaratıcı İşletmeciler Kulübü adını almıştır. M.Ü. İşletme Kulübü, 2002

Detaylı

GAZİANTEP AİLE HEKİMLERİ DERNEĞİ 3.AİLE HEKİMLERİ EĞİTİM GÜNLERİ. Gaziantep (28.03.2015 (08.00-18.00) DİVAN OTEL

GAZİANTEP AİLE HEKİMLERİ DERNEĞİ 3.AİLE HEKİMLERİ EĞİTİM GÜNLERİ. Gaziantep (28.03.2015 (08.00-18.00) DİVAN OTEL DİVAN OTEL Gaziantep Aile Hekimleri Derneği miz Gaziantep Aile Sağlığı Merkezlerinde (ASM) çalışan birinci basamak aile hekimlerinin karşılaştığı güncel tıbbi ve para medikal konularda bilgilendirilme

Detaylı

kentseldonusum.pirireisharita.org

kentseldonusum.pirireisharita.org 2. KENTSEL DÖNÜŞÜM ZİRVESİ Sponsorluk Dosyası kentseldonusum.pirireisharita.org YERİNDE DÖNÜŞÜM, YAŞANABİLİR KENTLER Değerli Sektör Yöneticisi; 2. Kentsel Dönüşüm Zirvesi 2014; inşaat ve finans sektörünü,

Detaylı

ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu

ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu ACM (Association for Computing Machinery) 100.000 i aşkın üyesiyle alanında dünyanın en büyüğü olma özelliğine sahip, eğitsel ve bilimsel bir bilişim topluluğudur. 1947

Detaylı

20. KAMU KALİTE SEMPOZYUMU 18 Nisan 2019 İş birliği dosyası

20. KAMU KALİTE SEMPOZYUMU 18 Nisan 2019 İş birliği dosyası 20. KAMU KALİTE SEMPOZYUMU 18 Nisan 2019 İş birliği dosyası Kamu Kalite Sempozyumu Türkiye Kalite Derneği (KalDer), ülkemizde tüm sektör ve kuruluşlarda yönetim kalitesinin artırılması ile daha iyi bir

Detaylı

Malzeme Şenliği' Mart 2018

Malzeme Şenliği' Mart 2018 Malzeme Şenliği'18 8-9-10-11 Mart 2018 YAPIT Nedir? Kilis 7 Aralık Üniversitesi Yapı Topluluğu, kısa adıyla YAPIT, 2013 yılında kurulmuş bir öğrenci topluluğudur. Kurulduğundan bu yana seminerler, belgesel

Detaylı

Vizyonumuz Misyonumuz

Vizyonumuz Misyonumuz SPONSORLUK DOSYASI Biz Kimiz? Marketing Anadolu, pazarlama alanında gelişen olayları yakından takip ederek Anadolu Üniversitesi öğrencilerine bu konuda bilgi ve destek sağlamak amacıyla 2 Mayıs 2000 tarihinde

Detaylı

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları KARİYER ZİRVESİ & FUARI MÜ Kariyer Merkezi(MARKAM); Yaşam boyu öğrenme felsefesi ışığında ve bilgi toplumu olma yolunda, öğrencilere yönelik kariyer planlama

Detaylı

S P O N S ORLU K DOSYASI TRABZON

S P O N S ORLU K DOSYASI TRABZON S P O N S ORLU K DOSYASI 17 19 20 21 M AY I S TRABZON Kodla17 Takvimi Etkinlik Tarihleri ve Saati Karadeniz Teknik Üniversitesi Prof. Dr. Osman Turan Kongre Merkezi 19 20 21 MAYIS 2017 10:00 18:00 2017

Detaylı

RİZE TÜRKİYE YE AÇILIYOR

RİZE TÜRKİYE YE AÇILIYOR RİZE TÜRKİYE YE AÇILIYOR Rize nin başta Turizm olmak üzere yetiştirdiği, ürettiği ürünlerin kamuoyuyla paylaşılması amacıyla düzenlenecek olan Rize Tanıtım ve Çay Günleri, Rize nin tanıtımı açısından büyük

Detaylı

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ SPONSORLUK SEÇENEKLERİ Üretim ve Uygulama Ekipmanları Fuarı www.aseurasia.com Medya Partnerleri Organizatör +90 212 324 0000 sales@artkim.com.tr BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR

Detaylı

Baharın getirdiği güzel anları hep birlikte geçirmek dileğiyle

Baharın getirdiği güzel anları hep birlikte geçirmek dileğiyle Bilişim Sektörünün değerli çalışanları, sektörümüze katkı sağlayan bilişim dostları, Bilindiği üzere Türkiye Bilişim Derneği, Bilişim Sektörünün gelişmesi amacıyla tam 40 yıldır çalışmalarına aralıksız

Detaylı

INFORMS REVENUE MANAGEMENT & PRICING CONFERENCE - 2014 Istanbul Technical University (ITU) Macka Campus, Turkey

INFORMS REVENUE MANAGEMENT & PRICING CONFERENCE - 2014 Istanbul Technical University (ITU) Macka Campus, Turkey REVENUE MANAGEMENT & PRICING CONFERENCE - 2014 Istanbul Technical University (ITU) Macka Campus, Turkey 4-6 June 2014 SPONSORLUK DOSYASI INFORMS 2014 Gelir Yönetimi ve Fiyatlandırma Konferansı, İstanbul

Detaylı

Doğal Kaynakların Yönetiminde YAEM. www.yaem2015.org

Doğal Kaynakların Yönetiminde YAEM. www.yaem2015.org ve Doğal Kaynakların Yönetiminde YAEM www.yaem2015.org Değerli Sektör Temsilcisi, Yöneylem Araştırması ve Endüstri Mühendisliği (YAEM) sosyo-teknik sistemlerin planlanması, tasarımı, iyileştirilmesi ve

Detaylı

17-20 EYLÜL 2015 İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI

17-20 EYLÜL 2015 İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI ISAF IT SECURITY FUAR VE KONFERANSI 2015 17-20 EYLÜL 2015 İSTANBUL Günümüzün en çok ihtiyaç duyulan Bilgi ve Ağ Güvenliği konularını kapsayan

Detaylı

HACETTEPE RACING HACETTEPE ÜNIVERSİTESİ FORMULA SAE/ FORMULA STUDENT TAKIMI TANITIM DOSYASI

HACETTEPE RACING HACETTEPE ÜNIVERSİTESİ FORMULA SAE/ FORMULA STUDENT TAKIMI TANITIM DOSYASI HACETTEPE RACING HACETTEPE ÜNIVERSİTESİ FORMULA SAE/ FORMULA STUDENT TAKIMI TANITIM DOSYASI Formula SAE Formula SAE, Uluslararası Otomotiv Mühendisleri Derneği (Society of Automotive Engineers) tarafından

Detaylı

:SEMOR Organizasyon fatma@semor.com.tr Tel: 0 312 479 91 03 Faks: 0 312 479 91 32 cep :0555 8000 524

:SEMOR Organizasyon fatma@semor.com.tr Tel: 0 312 479 91 03 Faks: 0 312 479 91 32 cep :0555 8000 524 Konferansın Gerçekleştirileceği Yer: ANKARA Katılımcı Sayısı ve Hedef Kitle : Hedef kitle, Bilişim teknolojileri konusunda faaliyet gösteren, teknolojik değişimi öngören, teknolojiyi geliştiren ve bu konudaki

Detaylı

Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster

Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster PERYÖN (Türkiye İnsan Yönetimi Derneği), Türkiye'de çağdaş insan kaynakları yönetimi anlayışlarının yaygınlaştırılmasına ve gelişimine liderlik eden, bu konuda ülkemizin

Detaylı

25 Haziran 20 Temmuz Medeniyet Üniversitesi Güney ve Kuzey Yerleşkesi.

25 Haziran 20 Temmuz Medeniyet Üniversitesi Güney ve Kuzey Yerleşkesi. 25 Haziran 20 Temmuz Medeniyet Üniversitesi Güney ve Kuzey Yerleşkesi StajOkulu Nedir? Bilişim alanında uzmanlaşmak isteyen gençler, alanlarında uzmanlaşmış, özel sektörde uzun yıllar hizmet vermiş profesyoneller

Detaylı

TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Zirvesi 2015. Sponsorluk Dosyası

TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Zirvesi 2015. Sponsorluk Dosyası TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Zirvesi 2015 Sponsorluk Dosyası Amaç ve Hedeflerimiz Vizyonumuz Türkiye de yatırımcı ilişkileri ile ilişkili farklı hedef kitleleri kurumsal ve bireysel platformda bir araya

Detaylı

20. KALİTE ÇEMBERLERİ PAYLAŞIM KONFERANSI

20. KALİTE ÇEMBERLERİ PAYLAŞIM KONFERANSI 20. KALİTE ÇEMBERLERİ PAYLAŞIM KONFERANSI Türkiye Kalite Derneği-KalDer yirmi yedi yıldır kurumların daha iyi yönetilmesi, daha başarılı ve uzun ömürlü olmaları için faaliyetlerini sürdürmektedir. KalDer

Detaylı

TEMİZ ENERJİ GÜNLERİ 2014

TEMİZ ENERJİ GÜNLERİ 2014 N N İÇİNDEKİLER I. İÇİNDEKİLER...1 II. ETKİNLİK ÖZETİ...2 III. İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ...3 IV. ETKİNLİĞİN TANIMI VE GENEL BİLGİLER...4 V. MALİYET DÖKÜMÜ...6 VI. ÖNGÖRÜLEN ETKİNLİK PROGRAMI...8 VII.

Detaylı

S PONS ORL U K D OS YAS I TR AB ZO N.

S PONS ORL U K D OS YAS I TR AB ZO N. S PONS ORL U K D OS YAS I 18 21-22 - 23 NiSAN TR AB ZO N www.kodla.co Kodla18 Takvimi Karadeniz Teknik Üniversitesi Etkinlik Tarihleri ve Saati Prof. Dr. Osman Turan Kongre Merkezi NiSAN 2018 contact@kodla.co

Detaylı

Vizyonumuz. Misyonumuz

Vizyonumuz. Misyonumuz M.Ü. İşletme Kulübü, 2002 yılında kurulmuş olan ülkemizde ilk lisans düzeyinde işletmecilik eğitimi veren ve fakülte kimliği kazanmış, İ.İ.B.F. Bünyesinde 13 yıl boyunca aralıksız faaliyetlerini sürdürmüştür.marmara

Detaylı

İnsan Kaynakları Kongresi

İnsan Kaynakları Kongresi İnsan Kaynakları Kongresi Esin Ver Tutku Yarat 14 Mayıs 2015 Ankara Sheraton Oteli İş Birliği Dosyası İnsan Kaynakları Kongresi Türkiye Kalite Derneği-KalDer, iş yaşamındaki profesyonellerin gelişim ve

Detaylı

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ SPONSORLUK SEÇENEKLERİ 10-12 Kasım 2016 FARKINIZI YARATIN Türkiye ve Avrasya nın En Geniş Kapsamlı Kimya Platformu, 7. Uluslararası Kimya Sanayi Grup Fuarı Chem Show Eurasia 2016 da bütün sektörün gözleri

Detaylı

Sayın Yetkili, Saygılarımla, Doç. Dr. Şenol BABUŞCU Başkent Üniversitesi 1. Uluslararası Bankacılık Kongresi Dönem Başkanı

Sayın Yetkili, Saygılarımla, Doç. Dr. Şenol BABUŞCU Başkent Üniversitesi 1. Uluslararası Bankacılık Kongresi Dönem Başkanı Sayın Yetkili, Türkiye de bankacılık disiplini akademik bir alan olarak son yıllarda bir atılım göstermektedir. Bankacılık sektörünün bilimsel bilgi birikimine katkı sağlayacak akademik ve uygulamaya yömelik

Detaylı

TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI

TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI 2014 DEPREM ZİRVESİ TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI www.turkiyedepremvakfi.org.tr tdv@turkiyedepremvakfi.org.tr twitter: twitter.com/tdvakfi facebook: facebook.com/turkiyedepremvakfi

Detaylı

Gelişen Teknoloji Günleri 2012 [GETEK 12] 11-12-13 Aralık 2012

Gelişen Teknoloji Günleri 2012 [GETEK 12] 11-12-13 Aralık 2012 Gelişen Teknoloji Günleri 2012 [GETEK 12] 11-12-13 Aralık 2012 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ IEEE ÖĞRENCİ KOLU Bu yıl 4. sünü düzenleyeceğimiz GETEK te sizleri de aramızda görmekten onur ve mutluluk duyarız. Elektrik

Detaylı

İÇİNDEKİLER ELEKTRİKLİ ARAÇLAR ZİRVESİ

İÇİNDEKİLER ELEKTRİKLİ ARAÇLAR ZİRVESİ I. ETKİNLİK ÖZETİ II. İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ III. ETKİNLİĞİN TANIMI VE GENEL BİLGİLER IV. MALİYET DÖKÜMÜ V. ÖNGÖRÜLEN ETKİNLİK PROGRAMI VI. SPONSORLUK VII. İLETİŞİM BİLGİLERİ İÇİNDEKİLER ELEKTRİKLİ

Detaylı

2!J /04/2013. T.C SİNCAN KAYMAKAMLlGı ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü. : 34203882/821~=1- Qe.:.\ Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

2!J /04/2013. T.C SİNCAN KAYMAKAMLlGı ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü. : 34203882/821~=1- Qe.:.\ Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim. : 34203882/821~=1- Qe.:.\ Sayı Konu : Web Tasarım Yarışması T.C SİNCAN KAYMAKAMLlGı ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü İLGİLİ OKUL MÜDÜRLÜKLERİNE SİNCAN 2!J /04/2013 İlgi :Ankara iı Milli Eğitim Müdürlüğünün

Detaylı

İÇİNDEKİLER. 1. IEEE HAKKINDA I. Dünya da IEEE II. Türkiye de IEEE. 2. EMBS HAKKINDA I. Dünya da EMBS II Türkiye de EMBS

İÇİNDEKİLER. 1. IEEE HAKKINDA I. Dünya da IEEE II. Türkiye de IEEE. 2. EMBS HAKKINDA I. Dünya da EMBS II Türkiye de EMBS İÇİNDEKİLER 1. IEEE HAKKINDA I. Dünya da IEEE II. Türkiye de IEEE 2. EMBS HAKKINDA I. Dünya da EMBS II Türkiye de EMBS 3. IEEE EMBS TÜRKİYE KONFERANSI I. Etkinlik Özeti II. Etkinlik Geçmişi III. Duyuru

Detaylı

Değerli İş Dünyası Temsilcileri,

Değerli İş Dünyası Temsilcileri, SPONSORLUK DOSYASI Değerli İş Dünyası Temsilcileri, Tüm Kuruyemiş Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TÜKSİAD) 2008 yılında kurulmuş olup, kuruluşundan bu yana üye sayısını sürekli artırmış ve faaliyetlerinin

Detaylı

1) IEEE Hakkında 3 i. Dünyada IEEE 4 ii. Türkiye de IEEE 5 2) EMBS Hakkında 6 i. EMBS Türkiye nin Geçmiş Etkinlikleri 7 3) IEEE EMBS Türkiye

1) IEEE Hakkında 3 i. Dünyada IEEE 4 ii. Türkiye de IEEE 5 2) EMBS Hakkında 6 i. EMBS Türkiye nin Geçmiş Etkinlikleri 7 3) IEEE EMBS Türkiye 1 1) IEEE Hakkında 3 i. Dünyada IEEE 4 ii. Türkiye de IEEE 5 2) EMBS Hakkında 6 i. EMBS Türkiye nin Geçmiş Etkinlikleri 7 3) IEEE EMBS Türkiye Konferansı 9 i. Etkinlik Özeti 9 ii. Etkinlik Programı 10

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ 8. KARİYER GÜNLERİ VE BİLİM ŞENLİĞİ 20-21 MAYIS 2015 SPONSORLUK DOSYASI

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ 8. KARİYER GÜNLERİ VE BİLİM ŞENLİĞİ 20-21 MAYIS 2015 SPONSORLUK DOSYASI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ 8. KARİYER GÜNLERİ VE BİLİM ŞENLİĞİ 20-21 MAYIS 2015 SPONSORLUK DOSYASI Değerli Sektör Paydaşımız, 20-21 Mayıs 2015 tarihlerinde Hacettepe Üniversitesi Fen Fakültesi

Detaylı

A L T I N F İ K İ R L E R A K A D E M İ S İ S P O N S O R L U K D O S Y A S I

A L T I N F İ K İ R L E R A K A D E M İ S İ S P O N S O R L U K D O S Y A S I A L T I N F İ K İ R L E R A K A D E M İ S İ S P O N S O R L U K D O S Y A S I www.jciturkiye.org www.facebook.com/jcitrafa İÇİNDEKİLER 1. Junior Chambers International Tanıtımı 2. Altın Fikirler Akademisi

Detaylı

5. Türkiye PostgreSQL Konferansı - PGDay.Istanbul. Sponsorluk Dosyası.

5. Türkiye PostgreSQL Konferansı - PGDay.Istanbul. Sponsorluk Dosyası. 5. Türkiye PostgreSQL Konferansı - PGDay.Istanbul Sponsorluk Dosyası sponsor@pgday.istanbul 5. Türkiye PostgreSQL Konferansı - PGDay.Istanbul 2011 yılında ilkini düzenlediğimiz PostgreSQL konferansının

Detaylı

Tanımlar: MADDE: 4 Bu protokolde geçen; a. T.C. Devlet Bakanlığı : T.C. Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı'nı;

Tanımlar: MADDE: 4 Bu protokolde geçen; a. T.C. Devlet Bakanlığı : T.C. Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı'nı; T.C. DEVLET BAKANLIĞI, T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI, YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI, HÜRRİYET GAZETECİLİK VE MATBAACILIK A.Ş. VE BİLİNÇLİ GENÇLER DERNEĞİ TÜRKİYE BİLİNÇLİ GENÇLİK PROJESİ İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ

Detaylı

TÜRKİYE HAYVANCILIK PLATFORMU 2013 4. TEDARİK İKİLİ GÖRÜŞMELERİ

TÜRKİYE HAYVANCILIK PLATFORMU 2013 4. TEDARİK İKİLİ GÖRÜŞMELERİ Değerli Sektör Temsilcisi, 11 15 Aralık 2013 tarihleri arasında Clup Hotel Sera Delue Antalya da gerçekleştireceğimiz TÜRKİYE HAYVANCILIK PLATFORMU 2013 4. TEDARİK İKİLİ GÖRÜŞMELERİ nin çalışmaları hızla

Detaylı

Sizinle iş birliği yapmaktan büyük mutluluk duyarız.

Sizinle iş birliği yapmaktan büyük mutluluk duyarız. SPONSORLUK DOSYASI Sayın Yetkili, Boğaziçi Üniversitesi Sürdürülebilirlik Zirvesi'ni 4 Mayıs 2015 tarihinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi olarak gerçekleştiriyoruz. Organizasyon, Saatli Bina adıyla

Detaylı

Metodoloji ve Örneklem büyüklüğü Katılımcı firmalar

Metodoloji ve Örneklem büyüklüğü Katılımcı firmalar Metodoloji ve Örneklem büyüklüğü 89 üniversiteden 18.635 kullanılabilir anket formu elde edilmiştir. Araştırma Ekim 2013 Şubat 2014 arasında online olarak yapılmıştır. Her üniversite için özel bir link

Detaylı

ÜNİVERSİTE İŞBİRLİĞİ ALANLARIMIZ SATIŞ İNSAN KAYNAKLARI

ÜNİVERSİTE İŞBİRLİĞİ ALANLARIMIZ SATIŞ İNSAN KAYNAKLARI ÜNİVERSİTE İŞBİRLİĞİ ALANLARIMIZ SATIŞ İNSAN KAYNAKLARI 2015-2016 Agenda BİZ KİMİZ? FİNANSAL DANIŞMANLIK MESLEĞİ İŞ BİRLİĞİ YAPABİLECEĞİMİZ ORTAK NOKTALAR FOTOKOPİSİZ STAJ,SÜPER MEZUN PROGRAMLARI DERSLERE

Detaylı

TTMD CLIMAMED 2013 KONGRESİ SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ

TTMD CLIMAMED 2013 KONGRESİ SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ TTMD CLIMAMED 2013 KONGRESİ SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ Ekteki Climamed 2013 Sponsorluk Yönergesi dahilinde; Kongre Partneri / Platin Sponsorluk Bedeli... 30.000.- EURO + KDV* Sponsor-A (Altın) Sponsorluk Bedeli...

Detaylı

ÜSİMP ULUSAL PATENT FUARI 17

ÜSİMP ULUSAL PATENT FUARI 17 ÜSİMP ULUSAL PATENT FUARI 17 ÜNİVERSİTELERİN PATENTLERİ AR-GE MERKEZLERİ İLE BULUŞUYOR 6-7 KASIM 2017 Harbiye Askeri Müzesi, İstanbul B2B GÖRÜŞMELER TTO TANITIMLARI KONFERANS VE PANELLER AR-GE MERKEZLERİ

Detaylı

Dünya ilk 100 de 10 Türk Tenisçi. Sponsorluk Sunumu

Dünya ilk 100 de 10 Türk Tenisçi. Sponsorluk Sunumu Sponsorluk Sunumu Gökhan Dönmez Tennis Academy Spor Kulübü, yüksek tenis performansına ve kişilerin ihtiyaçlarına odaklanılarak antrenman verilen profesyonel eğitmenler tarafından 2004 yılında İstanbul

Detaylı

25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI

25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI 25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI ORGANİZASYON www.ohsadkurultayi.org www.ohsadkurultayi.org SPONSORLUK DOSYASI TÜRKİYE SAĞLIK SEKTÖRÜ YİNE ANTALYA DA BULUŞUYOR! Özel Hastaneler

Detaylı

Sponsorluk katılımcılara ne sağlayacak?

Sponsorluk katılımcılara ne sağlayacak? Sizleri, PERYÖN Trakya Şubesi tarafından 17 Kasım 2018 tarihlerinde, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu nda düzenlenecek olan Dün Bugün Gelecek temalı İnsan Yönetimine ve iş hayatına dair

Detaylı

GOBI 2010 TANITIM KİTAPÇIĞI. www.ituyatirim.org. İTÜ Yatırım Kulübü İTÜ İşletme Fakültesi 80680 Maçka / İSTANBUL E-mail: yatirim@itu.edu.

GOBI 2010 TANITIM KİTAPÇIĞI. www.ituyatirim.org. İTÜ Yatırım Kulübü İTÜ İşletme Fakültesi 80680 Maçka / İSTANBUL E-mail: yatirim@itu.edu. GOBI 2010 TANITIM KİTAPÇIĞI İÇERİK 1. Kulübün Mesajı 2. İstanbul Teknik Üniversitesi Yatırım Kulübü 3. GOBI 2010 3.1 Etkinlik Tarihi 3.2 Etkinliğin İçeriği 3.3 Etkinliğin Amaçları 4. Finansman Yönetimi

Detaylı

Türkiye Kalite Derneği Ankara Şubesi 2018 İnsan Kaynakları Kongresi

Türkiye Kalite Derneği Ankara Şubesi 2018 İnsan Kaynakları Kongresi Türkiye Kalite Derneği Ankara Şubesi 2018 İnsan Kaynakları Kongresi Türkiye Kalite Derneği-KalDer, iş yaşamındaki profesyonellerin gelişim ve öğrenmesine katkı vererek, ülkenin gelişimine katkı sağlamak

Detaylı

İşbirliği ile Medya Partnerleri Destekleyen Organizatör

İşbirliği ile Medya Partnerleri Destekleyen Organizatör 25-27 EKiM 2018 İSTANBUL FUAR MERKEZİ www.interdyeprinting.com SPONSORLUK SEÇENEKLERİ İşbirliği ile Medya Partnerleri Destekleyen Organizatör Turkish Textile Dyeing and Finishing Industrialists Association

Detaylı

DOSYASI SPONSORLUK HILTON İSTANBUL CONVENTION & EXHIBITION CENTER NİSAN 2018

DOSYASI SPONSORLUK HILTON İSTANBUL CONVENTION & EXHIBITION CENTER NİSAN 2018 SPONSORLUK DOSYASI BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİ TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR. NEDEN SPONSOR OLMALISINIZ? Biz TG EXPO Uluslararası Fuarcılık A.Ş. ve destekçilerimiz;

Detaylı

TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015. Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR

TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015. Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015 Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR HKF FUARCILIK A.Ș. Barbaros Bulvarı 163/2 34349 Beșiktaș/

Detaylı

16.ULUSAL HASTA BİLGİLENDİRME YARIŞMASI SPONSOR DOSYASI

16.ULUSAL HASTA BİLGİLENDİRME YARIŞMASI SPONSOR DOSYASI 16.ULUSAL HASTA BİLGİLENDİRME YARIŞMASI SPONSOR DOSYASI ANKARA-2019 ULUSAL HASTA BİLGİLENDİRME YARIŞMASI NEDİR? Hasta bilgilendirme yarışması, Ankara Eczacı Odası Gençlik Komisyonu tarafından her yıl

Detaylı

15. Kamu Kalite Sempozyumu

15. Kamu Kalite Sempozyumu 15. Kamu Kalite Sempozyumu 27 Şubat 2014 Kamu Kalite Sempozyumu Geçmiş Sponsorları Sponsorluk Dosyası 15. Kamu Kalite Sempozyumu Logonuz Nasıl ve Nerede Yayınlanacak? KalDer web sayfasında KalDer Ankara

Detaylı

9. Genç AKADEMİ Tanıtım Dosyası

9. Genç AKADEMİ Tanıtım Dosyası 9. Genç AKADEMİ Tanıtım Dosyası Biz Kimiz Bilkent Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Operational Research Kulübü 1992 yılında Bilkent Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği öğrencileri

Detaylı

3. Türkiye PostgreSQL Konferansı. Sponsorluk Dosyası. bilgi@postgresql.org.tr

3. Türkiye PostgreSQL Konferansı. Sponsorluk Dosyası. bilgi@postgresql.org.tr 3. Türkiye PostgreSQL Konferansı Sponsorluk Dosyası bilgi@postgresql.org.tr 2. konferanstan kısa bilgiler Tamamı konu ile ilgili 250 katılımcı 1'i yurtdışından 8 firma sponsoru 2 salonda 13 seminer Kamu

Detaylı

21. KALİTE ÇEMBERLERİ PAYLAŞIM KONFERANSI

21. KALİTE ÇEMBERLERİ PAYLAŞIM KONFERANSI /kalderankara /kalderankara /KalDerAnkara /KalDerAnkara 21. KALİTE ÇEMBERLERİ Türkiye Kalite Derneği-KalDer yirmi yedi yıldır kurumların daha iyi yönetilmesi, daha başarılı ve uzun ömürlü olmaları için

Detaylı

YTU RACING 2014-2015 TANITIM DOSYASI YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

YTU RACING 2014-2015 TANITIM DOSYASI YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ TANITIM DOSYASI 1 1 1.FORMULA STUDENT HAKKINDA Formula Student (FS) Avrupanın en önemli üniversiteler arası motorsporları yarışmasıdır. Institution of Mechanical Engineers tarafından gerçekleştirilen yarışma,

Detaylı

B E Y T E P E K O N G R E M E R K E Z İ M A R T

B E Y T E P E K O N G R E M E R K E Z İ M A R T H a c e t t e p e K a r İ y e r F u a r ı ' 1 9 BİLGİLENDİRME SUNUMU B E Y T E P E K O N G R E M E R K E Z İ 2 1-2 2 İ Ç İ N D E K İ L E R Ekipten.. Hacettepe Kariyer Fuarı ile öğrencilerimizin ve mezunlarımızın

Detaylı

T.C. ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

T.C. ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ KULÜPLERİ GENEL TÜZÜĞÜ Amaç ve Kapsam BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1 Bu Tüzük, Öğrenci Kulüplerinin, Kulüpler Koordinatörlüğü ve Kulüpler

Detaylı

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ Renklerin büyüsünü keşfet... 7. Uluslararası Boya, Boya Hammaddeleri, Yapı Kimyasalları, Yapıştırıcı ve Hammaddeleri, Laboratuvar ve Üretim Ekipmanları Fuarı 22-24 Mart 2018 Hall 9-10-11-FOYER SPONSORLUK

Detaylı

Doğalgazın Geleceğine Köprü

Doğalgazın Geleceğine Köprü Paketleri (4 paket mevcuttur) Ana Kongre Medya VIP Katılım Hakkı Temsilci Çantası Diğer Ayrıcalık 40 m 2 Boş Sergi Standı sağlanacaktır. Kongrede 1 kişiye sunum yapabilme hakkı Ulusal ve Uluslararası basına

Detaylı

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ BİRİNİZ BİN OLSUN! www.artkim.com.tr

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ BİRİNİZ BİN OLSUN! www.artkim.com.tr SPONSORLUK SEÇENEKLERİ BİRİNİZ BİN OLSUN! "Chem Show Eurasia Sponsorluk Seçenekleri" Sponsorluk seçeneklerinin size sunduğu fırsatlar sonucu fuar alanında marka tanınırlığınızı optimum bir noktaya taşıyarak,

Detaylı

14-16 OCAK 2016 SPONSORLUK DOSYASI. WOW Convention Center, Istanbul / Türkiye 7. ENERJİ VERİMLİLİĞİ FORUMU VE FUARI. www.evf.gov.tr info@evf.gov.

14-16 OCAK 2016 SPONSORLUK DOSYASI. WOW Convention Center, Istanbul / Türkiye 7. ENERJİ VERİMLİLİĞİ FORUMU VE FUARI. www.evf.gov.tr info@evf.gov. 6 6 5. RİMLİLİĞİ FORUMU VE FUARI SPONSORLUK DOSYASI 14-16 OCAK 2016 WOW Convention Center, Istanbul / Türkiye www.evf.gov.tr info@evf.gov.tr FORUM HAKKINDA Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ndan üst

Detaylı

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR.

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR. MAYIS 06-07-08 CUMA - CUMARTESİ PAZAR Destekleyen Kurum ve Kuruluşlar Mavi Fuarcılık Organizasyonudur. TÜSHAD Sponsorluk Dosyası BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ)

Detaylı

IEEE MCBÜ Öğrenci Topluluğu

IEEE MCBÜ Öğrenci Topluluğu IEEE MCBÜ Öğrenci Topluluğu 1 IEEE Hakkında IEEE açılımı Institute for Engineers and Everyone Else dır. IEEE, elektrik, elektronik, bilgisayar, otomasyon, telekomünasyon ve diğer birçok alanda, mühendislik

Detaylı

Değerli meslektaşlarım,

Değerli meslektaşlarım, Türkiye Deprem Mühendisliği Derneği (TDMD) tarafından 11-13 Ekim 2017 tarihlerinde Eskişehir Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan Dördüncü Uluslararası Deprem Mühendisliği ve Sismoloji

Detaylı

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İstanbul Teknik Üniversitesi'nin tarihi, Osmanlı İmparatorluğu'na Sultan III. Mustafa nın saltanat yıllarına kadar uzanmaktadır. Osmanlı Devleti'nde ilk kez Batılı anlamda

Detaylı

BASIN SPONSORLUĞU DOSYASI

BASIN SPONSORLUĞU DOSYASI 20-23 MAYIS 2017 DÜNYADA YANKI UYANDIRAN BİR ETKİNLİK 1998 yılından bugüne Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali sinemanın görsel gücünden yararlanarak kadının toplumsal konumunu sorgulamayı,

Detaylı

1. KONUM BELİRLEME VE UYDU NAVİGASYONU ZİRVESİ 2015. Gerçek Zamanlı Yerel Sabit GNSS (CORS) Ağları ve Belediyecilik Uygulamalarındaki Önemi

1. KONUM BELİRLEME VE UYDU NAVİGASYONU ZİRVESİ 2015. Gerçek Zamanlı Yerel Sabit GNSS (CORS) Ağları ve Belediyecilik Uygulamalarındaki Önemi 1. KONUM BELİRLEME VE UYDU NAVİGASYONU ZİRVESİ 2015 Gerçek Zamanlı Yerel Sabit GNSS (CORS) Ağları ve Belediyecilik Uygulamalarındaki Önemi Değerli Sektör Temsilcisi; 1. Konum Belirleme ve Uydu Navigasyonu

Detaylı

1-4 EKİM 2015 İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI

1-4 EKİM 2015 İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI LED KONFERANSI VE LED&LED AYDINLATMA FUARI BİR ARADA LED Konferansı, Led&Led Aydınlatma Fuarı ile eşzamanlı olarak 01-04 Ekim 2015 tarihinde

Detaylı

DETAY Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti

DETAY Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti DETAY Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti HAKKIMIZDA Detay Fuarcılık Organizasyon & Tanıtım Hizmetleri Limited Şirketi TOBB- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği nin Y-276 numaralı Yurtiçinde

Detaylı

2016 Yılı GençKal Proje Raporu

2016 Yılı GençKal Proje Raporu 2016 Yılı GençKal Proje Raporu KalDer bünyesinde yer alan GençKal (Genç KalDer liler), kalite ve çağdaş yönetim anlayışını öğrenip içselleştirecek, liderlik niteliklerine sahip üniversite öğrencilerinden

Detaylı

ERKEN KAYIT FIRSATLARI! TANITIM DOSYASI

ERKEN KAYIT FIRSATLARI! TANITIM DOSYASI ERKEN KAYIT FIRSATLARI! TANITIM DOSYASI KARİYER PANAYIRI Kariyer Panayırı İşletme Kulübünün düzenlenediği en büyük kariyer organizasyonu olma özelliğine sahiptir. Klasik şirket sunumlarından farklı bir

Detaylı

SPONSORLUK PAKETLERİ. Etkinlik Sponsorluğu. Gala Yemeği Sponsorluğu. Etkinlik Çantası Sponsorluğu. Networking Kokteyl Sponsorluğu

SPONSORLUK PAKETLERİ. Etkinlik Sponsorluğu. Gala Yemeği Sponsorluğu. Etkinlik Çantası Sponsorluğu. Networking Kokteyl Sponsorluğu SPONSORLUK PAKETLERİ Etkinlik Sponsorluğu Gala Yemeği Sponsorluğu Etkinlik Çantası Sponsorluğu Networking Kokteyl Sponsorluğu Öğle Yemeği Sponsorluğu Dijital Literatür Sponsorluğu Fotoğraf Sponsorluğu

Detaylı

::::::: SPONSORLUK DOSYASI :::::::

::::::: SPONSORLUK DOSYASI ::::::: ::::::: SPONSORLUK DOSYASI ::::::: ab2018.karabuk.edu.tr İletişim : Yrd.Doç.Dr. Yüksel ÇELİK yukselcelik@karabuk.edu.tr 0532 779 7413 AKADEMİK BİLİŞİM 2018 ORGANİZASYONU HAKKINDA Üniversitelerde bilgi

Detaylı

19. Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı 6 Ekim 2016

19. Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı 6 Ekim 2016 19. Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı 6 Ekim 2016 Sponsorluk Dosyası 19. KALİTE ÇEMBERLERİ PAYLAŞIM KONFERANSI Türkiye Kalite Derneği-KalDer yirmi beş yıldır kurumların daha iyi yönetilmesi, daha başarılı

Detaylı

12. YÜKSEKÖĞRETİM TANITIM GÜNLERİ VE EĞİTİM FUARI 5-6-7 NİSAN 2012 ANTALYA

12. YÜKSEKÖĞRETİM TANITIM GÜNLERİ VE EĞİTİM FUARI 5-6-7 NİSAN 2012 ANTALYA 12. YÜKSEKÖĞRETİM TANITIM GÜNLERİ VE EĞİTİM FUARI 5-6-7 NİSAN 2012 ANTALYA SPONSOR BİLGİLENDİRME DOSYASI Kaleiçi Rotary Kulübü Pamir Cd. 141. Sk. Eroğlu Apt. 13/2 ANTALYA TEL: (242) 2447678 faks: (242)

Detaylı

21 ŞUBAT 2014 SPONSORLUK DOSYASI. İşbirliği ile

21 ŞUBAT 2014 SPONSORLUK DOSYASI. İşbirliği ile 21 ŞUBAT 2014 SPONSORLUK DOSYASI İşbirliği ile 2. Gaziantep Enerji Zirvesi 21 Şubat 2014 te Enerji Alanında Bölgenin Yol Haritasını Çiziyor. Dünyanın en hızlı büyüyen ilk 10 şehri arasında yer alan Gaziantep

Detaylı

ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ MERKEZLERİ PLATFORMU

ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ MERKEZLERİ PLATFORMU 1 ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ MERKEZLERİ PLATFORMU ÜSİMP ÜSİMP (Üniversite-Sanayi İşbirliği Merkezleri Platformu), üniversitelerde üretilen yeni teknolojilerin topluma aktarılmasını teşvik etmek ve sanayi

Detaylı

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YATIRIM KULÜBÜ INVESTMENT GAMES FOREX YARIŞMASI SPONSORLUK DOSYASI. İşletme Fakültesi 80680 Maçka / İ STANBUL

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YATIRIM KULÜBÜ INVESTMENT GAMES FOREX YARIŞMASI SPONSORLUK DOSYASI. İşletme Fakültesi 80680 Maçka / İ STANBUL INVESTMENT GAMES FOREX YARIŞMASI SPONSORLUK DOSYASI İÇİNDEKİLER: 1. Yatırım Kulübü 2. Forex Yarışması 2.1 Forex Yarışması Nedir? 2.2 Forex Yarışması nın Amacı ve Hedef Kitlesi 2.3 Forex Yarışması Zaman

Detaylı

Etkinlik hakkında. Enver ALTIN. Y. Boran PUHALOĞLU. enver.altin@linux.org.tr. boranp@cs.bilgi.edu.tr

Etkinlik hakkında. Enver ALTIN. Y. Boran PUHALOĞLU. enver.altin@linux.org.tr. boranp@cs.bilgi.edu.tr Etkinlik hakkında Türkiye'nin en büyük Özgür Yazılım ve Linux odaklı etkinliklerini 2002 yılından beri gerçekleştiren İstanbul Bİlgi Üniversitesi ve Linux Kullanıcıları Derneği'nin, 2. defa tek çatı ve

Detaylı

Brandmarker Uluslararası Pazarlama İletişimi Kongresi Brandmarker 14. Brandmarker Uluslararası Pazarlama İletişimi Kongresi

Brandmarker Uluslararası Pazarlama İletişimi Kongresi Brandmarker 14. Brandmarker Uluslararası Pazarlama İletişimi Kongresi ## # & &$ ##$! # % x #$ Türkiye nin en köklü öğrenci kulübü olan Boğaziçi Üniversite İşletme ve Ekonomi Kulübü nün en önemli aktivitelerinden biri 2011 yılında 14.sü düzenlenen Brandmarker Uluslararası

Detaylı

İletişim: Kavacık Mah. Ekinciler Cad. Yeni Sk. No:7 Beykoz / İSTANBUL Tel:

İletişim: Kavacık Mah. Ekinciler Cad. Yeni Sk. No:7 Beykoz / İSTANBUL Tel: İletişim: Kavacık Mah. Ekinciler Cad. Yeni Sk. No:7 Beykoz / İSTANBUL Tel: 0216 413 09 53 www.bankacilikteknolojileri17.com 6-7 Kasım 17 İTÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezi M a s l a k, İ s t a n b u l

Detaylı