BREZİLYA & ARJANTİN & ŞİLİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BREZİLYA & ARJANTİN & ŞİLİ"

Transkript

1 GÜNEY AMERİKA BREZİLYA & ARJANTİN & ŞİLİ 22 ŞUBAT 06 MART 2018

2 GÜNEY AMERİKA BREZİLYA & ARJANTİN & ŞİLİ 22 ŞUBAT 06 MART Şubat 2018 Perşembe 10:35 Gidiş - 06 Mart 2017 Pazar 17:55 İstanbul Varış RIO DE JANERIO ( 3 ) IGUAZU ŞELALELERİ ( 2 ) BUENOS AIRES ( 3 ) SANTIAGO ( 3 )

3 1.Gün 22 Şubat 2018 Perşembe : İstanbul Sao Paulo Rio De Janerio İtanbul Atatürk Havalimanı nda Travel Dreams kontuarında buluşmanın ardından Türk Hava Yolları TK 15 uçuşu ile 10:35 te Brezilya Sao Paulo için hareket ediyoruz. Yolculuğumuz 13 saat 40 dakika sürüyor. Yerel saat ile 18:15 te Sao Paulo ya varışımızın ardından kısa aktarma süresi sonrası yerel havayolları ile Rio De Janerio ya gidiyoruz. Sonrasında otelimize yerleşeceğiz. Gezimizin Birinci Gecesi Rio De Janerio, 5* Sheraton Grand Rio Hotel ( 1 ) 2.Gün 23 Şubat 2018 Cuma : Rio De Janerio Corcovado Sugar Loaf Kahvaltının ardından tam gün sürecek turumuza başlıyoruz. İlk durağımız Dünya nın Yeni Yedi Harikası ndan biri olan Kurtarıcı İsa Heykeli nin bulunduğu Corcovado Tepesi olacak. Aracımızla belli bir noktaya geldikten sonra yolumuza özel küçük trenlerle devam edeceğiz. Türkçe anlamı Kambur olan tepe Tijuca ormanları ve milli parkı içerisinde yer alıyor. İsa Heykeli nin yanı sıra hemen hemen bütün Rio ayaklarınızın altında olacak. Sonrasında yine küçük trenlerle geri döneceğiz. Sonraki durağımız ise Rio nun başka sembolü olan Sugar Loaf olacak. İki farklı teleferik ile çıkacağımız tepeden etkileyici Guanabara Körfezi ve Rio manzarası bizleri bekliyor olacak. Manzaranın keyfini çıkardıktan sonra otobüsümüzle Rio nun ünlü plajlarını panoramik olarak gördükten sonra otelimize geri döneceğiz. Öğle ve akşam yemeklerini yerel restoranlarda alacağız. Gezimizin İkinci Gecesi Rio De Janerio, 5* Sheraton Grand Rio Hotel ( 2 )

4 3.Gün 24 Şubat 2018 Cumartesi : Rio De Janerio Kahvaltının ardından Rio Da Janerio turumuza devam edeceğiz. Rio nun tarihi ve modern taraflarını göreceğimiz bu turda geleneksel Cinelandia Meydanı, Belediye Binası, Katedral, renkli merdivenlerin olduğu Escadaria Selaron ve tarihi binaları ilk göreceğimi yerler olacak. Sonrasında daha modern olarak bilinen Water Front bölgesine gideceğiz. Olimpiyatlar için özel olarak dekore edilen bölgede Praça Maua Meydanı ve ünlü müzeler yer alıyor. Öğle yemeğini Rio nun en ünlü geleneksel restoranlarından biri olan Confeitaria Colombo da alacağız. Sonrasında Rio Karnavalının yapıldığı yer olan Sambodrome u görerek otelimize geri döneceğiz. Akşam ise etkileyici bir gösteri bizi bekliyor. Akşam yemeğini aldıktan sonra yarım saat sürecek profesyonel dansçıların eşliğinde Samba dersi başlayacak. Sonrasında ise yerlerimize geçip muhteşem gösteriyi izleyeceğiz. Gezimizin Üçüncü Gecesi Rio Da Janerio, 5* Sheraton Grand Rio Hotel ( 3 ) 4.Gün 25 Şubat 2018 Pazar : Rio De Janerio - Iguazu Kahvaltının ardından havalimanına gidiyor ve yerel havayolları ile Iguazu Şelalelerinin Brezilya kısmında yer alan Foz de Iguacu Havalimanı için hareket ediyoruz. Iguazu ya varışımızın ardından Brezilya tarafını gezeceğiz. Öğle yemeğinin ardından sınırdan geçerek Arjantin tarafında yer alan otelimize yerleşmiş olacağız. Akşam yemeğimiz otelde. Gezimizin Dördüncü Gecesi Iguazu, 5* Loi Suites Iguazu Hotel ( 1 ) 5.Gün 26 Şubat 2018 Pazar : Iguazu Kahvaltının ardından bu kez Arjantin tarafından Iguazu Şelalelerini gezeceğiz. Bugün tekne turu yapıp şelaleyi daha yakından görebileceğiz. Çok özel tekne turunda hem Brezilya hem Arjantin tarafı görülebiliyor. Sonrasında isterseniz San Martin şelalesinin altında ıslak ama keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Öğle yemeği tur sırasında yerel restoranda alınıyor. Akşam yemeği ise otelde.. Gezimizin Beşinci Gecesi Iguazu, 5* Loi Suites Iguazu Hotel ( 1 )

5 6.Gün 27 Şubat 2018 Salı : Iguazu Buenos Aires Program Kahvaltının ardından doğanın ortasında yer alan otelimizden ayrılıyor ve bu kez Arjantin tarafında yer alan Iguazu Havalimanı na gidiyoruz. Yerel havayolları ile yapacağımız 1 saat 55 dakikalık yolculuk sonrası öğleden sonra Buenos Aires e varmış olacağız. Sonrasında ise panoramik şehir turu yapıp otelimize yerleşeceğiz. Akşam yemeğini otelde alacağız. Gezimizin Altıncı Gecesi Buenos Aires, 5* Melia Buenos Aires ( 1 ) 7.Gün 28 Şubat 2018 Çarşamba : Buenos Aires Kahvaltının ardından şehir turumuz başlıyor. Arjantin in başkenti Buenos Aires, özellikle 20.yüzyılın başlarında dünyanın en zengin şehirlerinden biriydi. Güney Amerika nın Paris i olarak anılan Buenos Aires, mimari olarak daha çok Avrupa şehirlerine benziyor. Türkçe anlamı Güzel Havalar olan şehir, Brezilya Sao Paulo nun ardından Güney Amerika nın en büyük ikinci kentidir. Çoğu Güney Amerika ülkesi gibi anadili İspanyolca olsa da Buenos Aires te azımsanamayacak kadar İtalyan kökenli kişi bulunur. Ayrıca Avrupa dan kaçan Yahudilerin önemli bir bölümü de buraya yerleşmiş. Tangonun doğduğu topraklarda müziğe ve dansa doyacaksınız. Şehir turumuz sırasında ünlü isimlerin yattığı Recoleta Mezarlığı, Palermo, Mayıs Meydanı, Pembe Ev, Katedral, Puerto Madero, San Telmo,Caminito Caddesi, La Boca göreceğimiz yerler arasında. Öğle yemeğini tur sırasında geleneksel bir Arjantin restoranında alacağız. Akşam yemeği yerel restoranda alınıyor. Gezimizin Yedinci Gecesi Buenos Aires, 5* Melia Buenos Aires ( 2 )

6 8.Gün 01 Mart 2018 Perşembe : Buenos Aires Kahvaltının ardından Buenos Aires in yarım saat dışarısında yer alan, zengin mahalleleri ve muhteşem doğası ile Tigre Deltası bölgesine gidiyoruz. Tropikal ormanın içerisinden geçen Parana Nehri ve çevresinde yer alan binlerce küçük adacığın oluşturduğu delta görülmesi gereken yerlerden. Yolumuz üzerinde San Isidro da durup 19.yüzyılda yapılmış Katedrali göreceğiz. Sonrasında bizi bekleyen özel tekneler ile nehir üzerinde turumuza devam edeceğiz. Muhteşem manzaralar eşliğinde gerçekleştireceğimiz tekne turunun ardından yerel bir restoranda öğle yemeğimizi alacağız. Öğleden sonra ise Buenos Aires otelimize geri döneceğiz. Bu etkileyici şehri keşfetmek ve alışveriş yapmak için zamanımız olacak. Akşamüzeri ise Tango gösterisi izlemek için çok özel bir restorana gideceğiz. Gezimizin Sekizinci Gecesi Buenos Aires, 5* Melia Buenos Aires ( 3 ) ESQUİNA CARLOS GARDEL TANGO SHOW Arjantin in en ünlü tango sanatçılarından biri olan Carlos Gardel adı verilen kompleks yüzyılı aşkın süredir tango severlerin mabedi durumunda. İçerisinde yer alan restoran Chanta Chautro ise 1893 yılında açılmış. Başlarda sadece restoran olan mekan zamanla tango şovları ile ünlenmiş. Burda programımız akşam saatlerinde başlayacak. Önce bir saat kadar sürecek tango dersimiz var, profesyonel dansçılar size tangonun inceliklerini öğretmeye çalışacaklar. Sonrasında ise tarihi restoranda enfes bir menü bizleri bekliyor olacak. Yemeğin ardından ise gece yarısına kadar sürecek tango gösterileri başlayacak.

7 9.Gün 02 Mart 2018 Cuma : Buenos Aires Santiago Şili Kahvaltının ardından Buenos Aires havalimanına gideceğiz. Yerel havayolları ile 2 saat 10 dakikalık yolcuk sonrası öğle saatlerinde Şili nin başkenti Santiago ya varmış olacağız. Öğleden sonra şehir turumuz başlayacak. Kolonyal ve modern mimarinin bir arada olduğu Santiago turumuz 880 metre yüksekliği bulunan San Cristobal Tepesinde başlıyor. Buradan tüm şehri görecek, bolca fotoğraf çekeceğiz. Sonrasında şehir merkezine gidiyoruz. İlk durağımız hemen hemen bütün Latin Amerika ülkelerinde de bulunan Plaza de Armas olacak. Katedral, Belediye Binası, Merkez Postane göreceğimiz diğer yerler arasında. Kolonyal dönemi en iyi görebileceğimiz Concha y Toro Meydanını da gördükten sonra otelimize geri döneceğiz. Akşam yemeğini otelde alacağız. Gezimizin Dokuzuncu Gecesi Santiago, 5* Plaza San Francisco Hotel ( 1 ) 10.Gün 03 Mart 2018 Cumartesi : Santiago Maipo Vadisi Geç kahvaltının ardından dünyaca meşhur Şili şaraplarını tatmak ve muhteşem bağları görmek için Maipo Vadisine gideceğiz. Bugün iki farklı üzüm bağı gezeceğiz. İlk olarak kurulduğu 1856 yılından beri aynı aile tarafından işletilen Cousino Macul şaraplarının yapıldığı bağlara gideceğiz. Cousino Macul de Maipo Vadisinin tüm karakteristik özelliklerini bulabileceğiniz yüksek kaliteli Şili şarapları bulunuyor. Gezimizde tarihi mahzeni gezerken yetkililerden orada üretilen şarapların özelliklerini dinleyeceğiz. Sonrasında ise şarap tatma imkanımız var. Varietal, Reserva, Gran Reserva şaraplarını deneyeceğiz. Beğendiğiniz şarapları alabilirsiniz. Diğer şarap markası ise Concha y Toro yılında kurulan şarap evi Latin Amerika nın en büyük şarap ihracatçısı olarak biliniyor. Toplamda 130 ülkede satılan şaraplar içerisinde en ünlüleri ise «Casillero del Diablo» ve «Don Melchor» markaları. Burada da mahzen gezip şarapları tadacağız. Turumuzun ardından Santiago ya geri dönüyoruz. Gezimizin Onuncu Gecesi Santiago, 5* Plaza San Francisco Hotel ( 2 )

8 11.Gün 04 Mart 2018 Pazar : Santiago Vina Del Mar Valparaiso Kahvaltının ardından tam gün sürecek Vina del Mar & Valparaiso turu yapacağız. Santiago dan yaklaşık iki saat uzaklıkta bulunan sahil kasabası Vina Del Mar a Curacavi ve Casablanca Vadisi üzerinden gideceğiz. Üzüm bağları, meyve bahçeleri ve ormanlar arasında yapacağımız keyifli yolculuk sonrası plajları ile ünlü Vina Del Mar a varmış olacağız. Şili nin en eski otellerinden Hotel Del Mar, ünlü Casino, Peru Caddesi göreceğimiz yerler arasında. Sonrasında ise UNESCO miras listesinde yer alan büyüleyici şehir Valparaiso ya gidiyoruz. Sanatçıların çok sevdiği şehir kartpostaldan çıkmış gibi duruyor. Panoramik turumuzda önce Kongre Binası, O Higgins Park, İtalya Parkı, Victoria Meydanı, Sotomayor Meydanı göreceğimiz yerler. Sonrasında aracımızdan inip yürüyerek bu tarihi kenti gezeceğiz. Valparaiso tepelerinde yer alan manzara noktaları Atkinson ve Gervasoni de mola vereceğiz. Ardından hala kullanılan teleferiklerle kısa bir yolculuk yapacağız. Öğle yemeğini manzaralı restoranda alacağız. Turumuzun ardından Santiago ya geri döneceğiz. Gala yemeği için hoş bir restorana sizleri davet edeceğiz. Gezimizin On Birinci Gecesi Santaigo, 5* Plaza San Francisco Hotel ( 3 ) 12.Gün 05 Mart 2018 Pazartesi : Santiago Sao Paulo Kahvaltının ardından serbest zamanımız olacak. Akşamüzeri yerel havayolları ile Brezilya Sao Paulo ya geri döneceğiz. Burada yaklaşık dört saat aktarma süremiz olacak. Gezimizin On İkinci Gecesi Uçakta 13.Gün 06 Mart 2018 Salı : Sao Paulo İstanbul Brezilya Sao Paulo Havalimanında yapacağımız aktarmanın ardından Türk Hava Yolları TK 16 uçuşu ile 03:45 te İstanbul için hareket edeceğiz. Direkt yolculuğumuz 12 saat 25 dakika sürecek. Yerel saat ile 22:10 da İstanbul Atatürk Havalimanına varmış olacağız.

9 TUR FİYATI Çift Kişilik Odalarda Kişi Başı Tek Kişilik Odalarda Konaklama : Euro : Euro FİYATA DAHİL OLANLAR Türk Hava Yolları ile İstanbul Sao Paulo Uçuşları Yerel Havayolları ile Rio Da Janerio Iguazu / Iguazu Buenos Aires / Buenos Aires Santiago / Santiago Sao Paulo Uçuşları Rio Da Janerio, 5* Sheraton Grand Rio Hotel 3 Gece Kahvaltı Dahil Konaklama Iguazu, 5* Loi Suites Hotel 2 Gece Kahvaltı Dahil Konaklama Buenos Aires, 5* Melia Buenos Aires 3 Gece Kahvaltı Dahil Konaklama Santiago, 5* Plaza San Francisco Hotel 3 gece Kahvaltı Dahil Konaklama Programda belirtilen tüm transferler Rio Da Janerio Şehir Turu, Corcovado ve Sugar Loaf Gezileri Rio Da Janerio Akşam yemekli Samba Show Iguazu Brezilya ve Arjantin tarafları Şelale Turu, Tekne Gezisi Buenos Aires Şehir Turu, Tigre Deltası Turu Buenos Aires Akşam Yemekli Tango Show Santaigo Şehir Turu, Maipo Vadisi Turu, Vina Del Mar & Valparaiso Gezisi Milli Parklar Giriş Ücretleri Tur Sırasındaki Tüm Öğle ve Akşam Yemekleri Yerel Asistanlık ve Rehberlik Hizmetleri Seyahat Sağlık Sigortası Özel Seyahat Kiti Türkçe Rehberlik Hizmetleri FİYATA DAHİL OLMAYANLAR Yurtdışı Çıkış Harcı Programda Belirtilmeyen Geziler Programda Belirtilmeyen Yemekler ve Tüm Yemeklerdeki İçecekler Uçaklarda fazla bagaj ücretleri Kişisel Harcamalar Gümüşsuyu Dümen Sokak, Gümüş Palas Apartmanı No 1 Daire 4, Beyoğlu İstanbul info@traveldreams.com.tr T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Türsab Belge No A

BREZİLYA & ARJANTİN & ŞİLİ

BREZİLYA & ARJANTİN & ŞİLİ GÜNEY AMERİKA BREZİLYA & ARJANTİN & ŞİLİ 14 26 KASIM 2017 GÜNEY AMERİKA BREZİLYA & ARJANTİN & ŞİLİ 14 26 KASIM 2017 14 Kasım 2017 Salı 19:35 Gidiş - 26 Kasım 2017 Pazar 17:55 İstanbul Varış RIO DE JANERIO

Detaylı

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi İle. Arjantin-Brezilya. Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo. 23 Kasım - 02 Aralık 2016 (10 gün - 9 gece)

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi İle. Arjantin-Brezilya. Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo. 23 Kasım - 02 Aralık 2016 (10 gün - 9 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi İle Arjantin-Brezilya Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo 23 Kasım - 02 Aralık 2016 (10 gün - 9 gece) Tur Programı

Detaylı

Arjantin ve Brezilya

Arjantin ve Brezilya Türk Hava Yolları İle Arjantin ve Brezilya Arjantin - Brezilya Turu Buenos Aires-İguazu-Rio de Janeiro-Sao Paulo 18 Mayıs - 27 Mayıs 2017 (10 gün - 9 gece) Tur Programı 1. gün - 18 Mayıs 2017, Perşembe

Detaylı

ALSACE NOEL PAZARLARI

ALSACE NOEL PAZARLARI ALSACE NOEL PAZARLARI 13 16 ARALIK 2017 REN NEHRİ GÜZELLEMESİ STRASBOURG & RIQUEWIHR & COLMAR & TRIBERG 13 16 ARALIK 2017 13 Aralık 2017 Çarşamba 09:55 Gidiş - 16 Aralık 2017 Cumartesi 22:45 İstanbul Varış

Detaylı

PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT

PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT 2018 PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT 2018 29 Ocak 2018 Pazartesi 13:25 Gidiş - 05 Şubat 2018 Pazartesi 17:50 İstanbul Varış QATAR HAVAYOLLARI BOEING 787 DREAMLINER ile uçuş PHUKET PATONG

Detaylı

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG GÖKNUR BİRİNCİOĞLU İLE MASAL YOU 01 04 EYLÜL 2017 01 Eylül 2017 Cuma 10:40 Gidiş - 04 Eylül 2017 Pazartesi 17:45 İstanbul Varış BREMEN ( 1 ) Bremen Mızıkacıları

Detaylı

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. Arjantin - Brezilya. Sonbaharda Arjantin - Brezilya BUENOS AIRES-IGUAZU-RIO DE JANEIRO-SAO PAULO

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. Arjantin - Brezilya. Sonbaharda Arjantin - Brezilya BUENOS AIRES-IGUAZU-RIO DE JANEIRO-SAO PAULO Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Arjantin - Brezilya Sonbaharda Arjantin - Brezilya BUENOS AIRES-IGUAZU-RIO DE JANEIRO-SAO PAULO 21 Ekim - 30 Ekim 2016 (10 gün - 9 gece) Tur Programı 1. gün - 21 Ekim

Detaylı

BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG

BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG GÖKNUR BİRİNCİOĞLU İLE MASAL YOU 24 27 HAZİRAN 2017 24 Haziran 2017 Cumartesi 14:15 Gidiş - 27 Haziran 2017 Salı 21:40 İstanbul Varış BREMEN ( 1 ) Bremen

Detaylı

MEDENİYETLERİN BEŞİĞİ İRAN

MEDENİYETLERİN BEŞİĞİ İRAN MEDENİYETLERİN BEŞİĞİ İRAN 19 29 NİSAN 2018 BÜYÜLEYİCİ İRAN 19 29 NİSAN 2018 19 Nisan 2018 Perşembe 20:40 Gidiş - 29 Nisan 2018 Pazar 05:35 İstanbul Varış ŞİRAZ ( 2 ) PERSEPOLIS YEZD ( 2 ) ISFAHAN ( 2

Detaylı

TANZANYA SAFARİ TURU EKİM

TANZANYA SAFARİ TURU EKİM TANZANYA SAFARİ TURU 08 15 EKİM 2017 TANZANYA SAFARİ TURU NGORONGORO & SERENGETI & LAKE MANYARA 07 GECE 08 GÜN 1.Gün 08 Ekim 2017 Pazar : İstanbul Kilimanjaro Arusha İstanbul Atatürk Havalimanı nda Billur

Detaylı

ÖZBEKİSTAN MAYIS 2018

ÖZBEKİSTAN MAYIS 2018 ÖZBEKİSTAN 05 12 MAYIS 2018 ÖZBEKİSTAN 05 12 MAYIS 2018 05 Mayıs 2018 Cumartesi 18:25 Gidiş - 12 Mayıs 2018 Cumartesi 08:40 İstanbul Varış TAŞKENT ( 2 ) HIVE ( 1 ) BUHARA ( 2 ) SEMERKAND ( 2 ) 1.Gün 05

Detaylı

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG Penelope karakterinin yaratıcısı çocuk kitapları yazarı Göknur Birincioğlu ile hazırladığımız büyüleyici rotada Bremen Mızıkacıları, Rapunzel, Fareli Köyün

Detaylı

1.GÜN 7 Ocak, Çarşamba: İSTANBUL BUENOS AIRES

1.GÜN 7 Ocak, Çarşamba: İSTANBUL BUENOS AIRES 1.GÜN 7 Ocak, Çarşamba: İSTANBUL BUENOS AIRES İstanbul Atatürk Havalimanında saat 07:00 da buluşma. Check-in işlemlerini takiben Türk Havayolları nın TK15 seferi ile 09:30 da Buenos Aires e yolculuk. Yerel

Detaylı

ROMANYA TRANSILVANYA BÜKREŞ

ROMANYA TRANSILVANYA BÜKREŞ ROMANYA TRANSILVANYA BÜKREŞ ROMANYA TRANSILVANYA & BÜKREŞ 25 Nisan Salı 30 Nisan Pazar 23 Haziran Cuma 28 Haziran Çarşamba 18 Temmuz Salı 23 Temmuz Pazar 29 Ağustos Salı 3 Eylül Pazar 10 Ekim Salı 15 Ekim

Detaylı

MEKSİKA & GUATEMALA 27 EKİM KASIM 2017

MEKSİKA & GUATEMALA 27 EKİM KASIM 2017 MEKSİKA & GUATEMALA 27 EKİM 2017 06 KASIM 2017 MEKSİKA & GUATEMALA 27 EKİM 2017 CUMA 06 KASIM 2017 PAZARTESİ 11 GÜN 10 GECE 27 Ekim 2017 Cuma 06:00 Gidiş 06 Kasım 2017 Pazartesi 23:50 Türkiye Varış AIR

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Kurban Bayramı'nda Japonya Tokyo - Kyoto - Osaka 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 28 Ağustos 2017, Pazartesi İstanbul Tokyo 27 Ağustos saat

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Şeker Bayramı'nda Japonya Japonya 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 24 Haziran 2017, Cumartesi İstanbul - Tokyo 23 Haziran saat 22.30 da

Detaylı

Tur Programı. Arjantin'in tangosu, Brezilya'nın sambası ile coşan İguazu'ya yolculuk

Tur Programı. Arjantin'in tangosu, Brezilya'nın sambası ile coşan İguazu'ya yolculuk Arjantin - Brezilya Arjantin'in tangosu, Brezilya'nın sambası ile coşan İguazu'ya yolculuk Tarih : 26-01-2017-04-02-2017 Şehirler : Buenos Aires, Iguazu, Rio de Janeiro, Sao Paulo Otel : 4*, 5* Ulaşım

Detaylı

Arjantin - Brezilya Thy Ile. Tur Programı 1. Gün. Arjantin'in tangosu, Brezilya'nın sambası ile coşan İguazu'ya yolculuk

Arjantin - Brezilya Thy Ile. Tur Programı 1. Gün. Arjantin'in tangosu, Brezilya'nın sambası ile coşan İguazu'ya yolculuk Arjantin - Brezilya Thy Ile Arjantin'in tangosu, Brezilya'nın sambası ile coşan İguazu'ya yolculuk Tarih : 27-08-2017-05-09-2017 Şehirler : Buenos Aires, Iguazu, Rio de Janeiro, Sao Paulo Otel : 4*, 5*

Detaylı

Güney Amerika'nın Ritmi; Arjantin - Brezilya Thy Ile

Güney Amerika'nın Ritmi; Arjantin - Brezilya Thy Ile Güney Amerika'nın Ritmi; Arjantin - Brezilya Thy Ile Arjantin'in tangosu, Brezilya'nın sambası ile coşan Iguazu'ya yolculuk... Tarih : 16-08-2018-25-08-2018 Şehirler : Buenos Aires, Iguazu, Rio de Janeiro,

Detaylı

1.GÜN İSTANBUL- BUENOS AİRES ( ARJANTİN

1.GÜN İSTANBUL- BUENOS AİRES ( ARJANTİN 1.GÜN İSTANBUL- BUENOS AİRES ( ARJANTİN ) 17:55 06:45+1 Sabah saat 15:30 da İstanbul Atatürk Havalimanı EJDER Turizm kontuarında buluşma. Bilet ve pasaport işlemlerinden sonra KLM Hava Yolları ile Amsterdam

Detaylı

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece)

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Tokyo-Kyoto-Osaka 20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 20 Mayıs 2017,

Detaylı

PHUKET EĞLENCE & DİNLENCE & DENİZ GÜNEŞ KUM HER GÜN HAREKET İMKANI

PHUKET EĞLENCE & DİNLENCE & DENİZ GÜNEŞ KUM HER GÜN HAREKET İMKANI PHUKET EĞLENCE & DİNLENCE & DENİZ GÜNEŞ KUM HER GÜN HAREKET İMKANI 1.Gün : İstanbul Phuket Tayland a bağlı Phuket adası sizlere çok yönlü bir tatilin fırsatlarını sunan eğlenceli bir ada Her sokağı hareketli,

Detaylı

Güney Amerika Turu (Buenos Aires Iguazu Rio De Janeiro)

Güney Amerika Turu (Buenos Aires Iguazu Rio De Janeiro) Güney Amerika Turu (Buenos Aires Iguazu Rio De Janeiro) 20.01.2018'den itibaren kalkışlı 2.497,00 USD 9.208,94TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Aktarma Noktası İstanbul Atatürk Havalimanı Dış hatlar

Detaylı

Güney Amerika'nın Ritmi; Brezilya - Arjantin

Güney Amerika'nın Ritmi; Brezilya - Arjantin Güney Amerika'nın Ritmi; Brezilya - Arjantin Arjantin'in tangosu, Brezilya'nın sambası ile coşan İguazu'ya yolculuk Tarih : 03-10-2017-12-10-2017 Şehirler :, Iguazu, Rio de Janeiro Otel : 4*, 5* Ulaşım

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Batı Amerika. Batı Amerika. San Francisco - Las Vegas - Los Angeles. 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Batı Amerika. Batı Amerika. San Francisco - Las Vegas - Los Angeles. 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Batı Amerika Batı Amerika San Francisco - Las Vegas - Los Angeles 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 07 Ekim 2017, Cumartesi İSTANBUL - SAN FRANCISCO Atatürk

Detaylı

ARJANTİN & BREZİLYA BUENOS AIRES(3), IGUAZU(2), RIO DE JANEIRO(3), SAO PAULO(1) TÜRK HAVAYOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 18 27 KASIM 2016 09 GECE 10 GÜN

ARJANTİN & BREZİLYA BUENOS AIRES(3), IGUAZU(2), RIO DE JANEIRO(3), SAO PAULO(1) TÜRK HAVAYOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 18 27 KASIM 2016 09 GECE 10 GÜN ARJANTİN & BREZİLYA BUENOS AIRES(3), IGUAZU(2), RIO DE JANEIRO(3), SAO PAULO(1) TÜRK HAVAYOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 18 27 KASIM 2016 09 GECE 10 GÜN Gidiş Dönüş Tarihler Günler İstanbul - Buenos Aires

Detaylı

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada...

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Kanada Folyaj Dönemi Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Tarih : 15-10-2017-22-10-2017 Şehirler : Montreal, Ottawa, Quebec City, Toronto Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile Ücret

Detaylı

KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün

KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI 22-25 Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün

SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün Ljubljana, ışıl ışıl sokakları, gerçekleştirilen sanatsal aktiviteler, sokak sanatçıları ve rengarenk meydanı ile Avrupa lı turistlerin en popüler

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi...

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Sicilya Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Tarih : 29-08-2017-03-09-2017 Şehirler : Agrigento, Katanya, Palermo, Siracussa, Taormina

Detaylı

UNUTULMAZ AFRİKA CAPE TOWN VICTORIA FALLS - BOTSWANA 25 Kasım 02 Aralık / 7 Gece 8 Gün

UNUTULMAZ AFRİKA CAPE TOWN VICTORIA FALLS - BOTSWANA 25 Kasım 02 Aralık / 7 Gece 8 Gün UNUTULMAZ AFRİKA CAPE TOWN VICTORIA FALLS - BOTSWANA 25 Kasım 02 Aralık / 7 Gece 8 Gün Dünya üzerinde her ülkenin görülmeye değer bir yanı vardır mutlaka ama Güney Afrika vahşi doğayı ayaklarınızın altına

Detaylı

Küba. Havana ve Cayo Santa Maria 26 Mart - 03 Nisan 2017 (9 gün - 8 gece)

Küba. Havana ve Cayo Santa Maria 26 Mart - 03 Nisan 2017 (9 gün - 8 gece) Küba Havana ve Cayo Santa Maria 26 Mart - 03 Nisan 2017 (9 gün - 8 gece) Tur Programı 1. gün - 26 Mart 2017, Pazar İstanbul - Amsterdam - Havana Saat 03.00'te Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali'nde

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA A15-19 Ocak 2018 Kuzey in büyülü dünyasını Saffet Emre Tonguç danışmanlığında gezmek, dünyanın en etkileyici görsel şovu olan Aurora Borealis- Kuzey Işıkları

Detaylı

ARJANTİN & BREZİLYA BUENOS AIRES(3), IGUAZU(2), RIO DE JANEIRO(3), SAO PAULO(1) TÜRK HAVAYOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 2 11 Kasım GECE 10 GÜN

ARJANTİN & BREZİLYA BUENOS AIRES(3), IGUAZU(2), RIO DE JANEIRO(3), SAO PAULO(1) TÜRK HAVAYOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 2 11 Kasım GECE 10 GÜN ARJANTİN & BREZİLYA BUENOS AIRES(3), IGUAZU(2), RIO DE JANEIRO(3), SAO PAULO(1) TÜRK HAVAYOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 2 11 Kasım 2017 09 GECE 10 GÜN Gidiş Dönüş Tarihler Günler İstanbul -Buenos Aires Kalkış

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ Ekim 2017

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ Ekim 2017 SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ 12 15 Ekim 2017 Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı sıra bir birinden renkli ve süslü kasabaları ile sizi kendisine hayran bırakacak.

Detaylı

Arjantin Brezilya Turu 2

Arjantin Brezilya Turu 2 Arjantin Brezilya Turu 2 http://deepnature.com/vizesiz-turlar/arjantin-brezilya-turu-2/ Süre:9 GECE 10 GÜN (13-22 Nisan 2017) Dolu dolu programla Arjantin Brezilya Turu. Türk Hava Yolları ile, 4 yıldızlı

Detaylı

Air France Hava Yolları ile. Sömestir Küba. Havana,Cayo Santa Maria. Remedios, Trinidad, ve Santa Clara Şehir Turları Dahil

Air France Hava Yolları ile. Sömestir Küba. Havana,Cayo Santa Maria. Remedios, Trinidad, ve Santa Clara Şehir Turları Dahil Air France Hava Yolları ile Sömestir Küba Havana,Cayo Santa Maria Remedios, Trinidad, ve Santa Clara Şehir Turları Dahil 22 Ocak - 29 Ocak 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 22 Ocak 2017, Pazar

Detaylı

Arjantin Brezilya Turu SE(Buenos Aires Iguazu Rio de Janeiro Sao Paulo)

Arjantin Brezilya Turu SE(Buenos Aires Iguazu Rio de Janeiro Sao Paulo) Arjantin Brezilya Turu SE(Buenos Aires Iguazu Rio de Janeiro Sao Paulo) 27.08.2017'den itibaren kalkışlı 4.020,00 USD 14.472,00TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Buenos Aires Programımız, sizi havalimanındaki

Detaylı

Air France ve KLM Hava Yolları İle. Küba. Havana, Cayo Santa Maria 10 Mart - 17 Mart 2017 (8 gün - 7 gece)

Air France ve KLM Hava Yolları İle. Küba. Havana, Cayo Santa Maria 10 Mart - 17 Mart 2017 (8 gün - 7 gece) Air France ve KLM Hava Yolları İle Küba Havana, Cayo Santa Maria 10 Mart - 17 Mart 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 10 Mart 2017, Cuma İstanbul Paris Havana Saat 03.00 de Atatürk Havalimanı

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Küba. Remedios,Trinidad ve Santa Clara Şehir Turları Dahil. Havana - Cayo Santa Maria

Türk Hava Yolları ile. Küba. Remedios,Trinidad ve Santa Clara Şehir Turları Dahil. Havana - Cayo Santa Maria Türk Hava Yolları ile Küba Remedios,Trinidad ve Santa Clara Şehir Turları Dahil Havana - Cayo Santa Maria 04 Nisan - 11 Nisan 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 04 Nisan 2017, Salı İstanbul -

Detaylı

Tur Programı. Cengiz Han'ın Torunları Bugünde At Sırtında Ve Göçebe Halde Yaşamlarını Sürdürüyor

Tur Programı. Cengiz Han'ın Torunları Bugünde At Sırtında Ve Göçebe Halde Yaşamlarını Sürdürüyor Moğolistan Turu Cengiz Han'ın Torunları Bugünde At Sırtında Ve Göçebe Halde Yaşamlarını Sürdürüyor Tarih : 23-06-2017-01-07-2017 Şehirler : Karakorum, Khustai Ulusal Parkı, Terelj Ulusal Parkı, Ulan Bator

Detaylı

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA Giverny - Saint Michel St.Malo Deauville Trouville Honfleur Rouen 26-29 Nisan 2018 3 gece 4 gün Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı

Detaylı

Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün

Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans

Detaylı

1. GÜN: İSTANBUL ROMA // 10 EYLÜL CUMARTESİ

1. GÜN: İSTANBUL ROMA // 10 EYLÜL CUMARTESİ KURBAN BAYRAMI ARJANTİN & BREZİLYA BUENOS AIRES(3), IGUAZU(1), RIO DE JANEIRO(3) ALITALIA HAVAYOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 10 19 EYLÜL 2016 07 GECE 8 GÜN Gidiş Dönüş Tarihler Günler Ist- Roma- Buenos Aires

Detaylı

ARJANTİN & BREZİLYA BUENOS AIRES(3), IGUAZU(2), RIO DE JANEIRO(3), SAO PAULO(1) TÜRK HAVAYOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE NİSAN 2016

ARJANTİN & BREZİLYA BUENOS AIRES(3), IGUAZU(2), RIO DE JANEIRO(3), SAO PAULO(1) TÜRK HAVAYOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE NİSAN 2016 ARJANTİN & BREZİLYA BUENOS AIRES(3), IGUAZU(2), RIO DE JANEIRO(3), SAO PAULO(1) TÜRK HAVAYOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 15 24 NİSAN 2016 Gidiş Dönüş Tarihler Günler İstanbul - Buenos Aires Kalkış ve İniş

Detaylı

ARJANTİN & BREZİLYA BUENOS AIRES(3), IGUAZU(2), RIO DE JANEIRO(3), SAO PAULO(1) TÜRK HAVAYOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE KASIM GECE 10 GÜN

ARJANTİN & BREZİLYA BUENOS AIRES(3), IGUAZU(2), RIO DE JANEIRO(3), SAO PAULO(1) TÜRK HAVAYOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE KASIM GECE 10 GÜN ARJANTİN & BREZİLYA BUENOS AIRES(3), IGUAZU(2), RIO DE JANEIRO(3), SAO PAULO(1) TÜRK HAVAYOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 18 27 KASIM 2016 09 GECE 10 GÜN Gidiş Dönüş Tarihler Günler İstanbul - Buenos Aires

Detaylı

Dünya'nın En Yoksul Ama Kültürel Olarak Dünya'nın En Zengin Ülkelerinden Bir Ay ve Güneş Simgeli Nepal...

Dünya'nın En Yoksul Ama Kültürel Olarak Dünya'nın En Zengin Ülkelerinden Bir Ay ve Güneş Simgeli Nepal... Nepal - Hızlı Ve Kolay Keşifler Turu Dünya'nın En Yoksul Ama Kültürel Olarak Dünya'nın En Zengin Ülkelerinden Bir Ay ve Güneş Simgeli Nepal... Tarih : 14-04-2017-20-04-2017 Şehirler : Çitvan, Katmandu

Detaylı

SÖMESTRE ARJANTİN & BREZİLYA BUENOS AIRES(3), IGUAZU(2), RIO DE JANEIRO(3), SAO PAULO(1) TÜRK HAVAYOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 27 OCAK 05 ŞUBAT 2017

SÖMESTRE ARJANTİN & BREZİLYA BUENOS AIRES(3), IGUAZU(2), RIO DE JANEIRO(3), SAO PAULO(1) TÜRK HAVAYOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 27 OCAK 05 ŞUBAT 2017 SÖMESTRE ARJANTİN & BREZİLYA BUENOS AIRES(3), IGUAZU(2), RIO DE JANEIRO(3), SAO PAULO(1) TÜRK HAVAYOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 27 OCAK 05 ŞUBAT 2017 Gidiş Dönüş Tarihler Günler İstanbul - Buenos Aires Kalkış

Detaylı

FRANCE & KLM HAVAYOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE OCAK

FRANCE & KLM HAVAYOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE OCAK SÖMESTRE ÖZEL!! ARJANTİN & BREZİLYA TURU Buenos Aires(3), Iguazu(1), Rio de Janeiro(3) AIR FRANCE & KLM HAVAYOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 22 31 OCAK 2018 7 Gece 10 Gün Gidiş Dönüş Tarihler Günler İst Ams

Detaylı

ARJANTİN & BREZİLYA TURU Buenos Aires(3), Iguazu(1), Rio de Janeiro(3) KLM HAVAYOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE Nisan Gece 10 Gün

ARJANTİN & BREZİLYA TURU Buenos Aires(3), Iguazu(1), Rio de Janeiro(3) KLM HAVAYOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE Nisan Gece 10 Gün ARJANTİN & BREZİLYA TURU Buenos Aires(3), Iguazu(1), Rio de Janeiro(3) KLM HAVAYOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 17 26 Nisan 2018 7 Gece 10 Gün Gidiş Dönüş Tarihler Günler İst Ams Buenos Aires Kalkış ve İniş

Detaylı

LJUBLJANA DA NOEL PAZARI Aralık 2016 / 3 Gece 4 Gün

LJUBLJANA DA NOEL PAZARI Aralık 2016 / 3 Gece 4 Gün LJUBLJANA DA NOEL PAZARI 15-18 Aralık 2016 / 3 Gece 4 Gün Ljubljana, Noel için süslenmiş ışıl ışıl sokakları, gerçekleştirilen sanatsal aktiviteler, sokak sanatçıları ve rengarenk Noel Pazarları ile Avrupa

Detaylı

ARJANTİN - BREZİLYA KÜLTÜR TURU. 27 Ocak - 5 Şubat 2016. www.gazella.com 0 212 233 15 98 1

ARJANTİN - BREZİLYA KÜLTÜR TURU. 27 Ocak - 5 Şubat 2016. www.gazella.com 0 212 233 15 98 1 ARJANTİN - BREZİLYA KÜLTÜR TURU 27 Ocak - 5 Şubat 2016 www.gazella.com 0 212 233 15 98 1 BUENOS AIRES (1,2,3) Buenos Aires'te Başkanlık Binası ve Belediye Binası'nı go recek, 9 Temmuz Bulvarı'nın keyfini

Detaylı

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Toskana - Portofino - Cinque Terre Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Tarih : 15-05-2017-20-05-2017 Şehirler : Bologna, La Spezia, Lucca, Siena Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

Condé Nast Traveler Okuyucu Ödüllerinden Esinlenerek Hazırlanmış En İyi Safari Turu

Condé Nast Traveler Okuyucu Ödüllerinden Esinlenerek Hazırlanmış En İyi Safari Turu KENYA & TANZANYA SAFARİ TURU Condé Nast Traveler Okuyucu Ödüllerinden Esinlenerek Hazırlanmış En İyi Safari Turu KENYA & TANZANYA SAFARİ TURU NAIROBI & MASAI MARA & SERENGETI & NGORONGORO 11 GECE 12 GÜN

Detaylı

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Toskana - Portofino - Cinque Terre Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Tarih : 03-10-2016-08-10-2016 Şehirler : Cenova, La Spezia, Lucca, Siena Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Norveç Fiyortları İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Tarih : 02-08-2017-06-08-2017 Şehirler : Bergen, Flam, Hardanger, Oslo Otel : 4* Ulaşım

Detaylı

Altın Üçgen Hindistan

Altın Üçgen Hindistan Türk Hava Yolları ile Altın Üçgen Hindistan Agra, Fatehpur Sikri, Jaipur, Delhi Tüm Öğle Ve Akşam Yemekleri Dahil 5* Otellerde Konaklama 23 Ocak - 29 Ocak 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 23

Detaylı

NORMANDİYA & BRETONYA

NORMANDİYA & BRETONYA NORMANDİYA & BRETONYA Rouen Deauville Trouville Hounfleur Saint Michael St.Malo - Giverny 27 Eylül 01 Ekim 2017 Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı sıra bir birinden renkli ve

Detaylı

GÜNEY AFRİKA & BEYOND

GÜNEY AFRİKA & BEYOND GÜNEY AFRİKA & BEYOND GÜNEY AFRİKA CUMHURİYETİ & ZIMBABWE & ZAMBIA & BOTSWANA 23 AĞUSTOS 03 EYLÜL 2017 GÜNEY AFRİKA & BEYOND GÜNEY AFRİKA CUMHURİYETİ & ZİMBABVE & ZAMBİYA & BOTSVANA 23 AĞUSTOS 03 EYLÜL

Detaylı

Vietnam - Hızlı Ve Kolay Keşifler Turu

Vietnam - Hızlı Ve Kolay Keşifler Turu Vietnam - Hızlı Ve Kolay Keşifler Turu Kanallardan Denizine, Yeraltından Gökyüzüne İsyan Bayrağı Yükselten; Buda'ya saygıda Kusur Etmeyen Sisler İçinde Kanallarda Yolculuk Eden Bir Geni Vietnam.. Tarih

Detaylı

Beyrut. Beyrut (20-24 Nisan 2011)

Beyrut. Beyrut (20-24 Nisan 2011) arkanızda ayak izi bırakmayın! (20-24 Nisan 2011) Bir yandan gökyüzünün kapladığı o esrarengiz gri örtünün ardında kim bilir ne öyküler yaşanmıştır diye düşündüren, diğer yandan da farklı kültürleri, şık

Detaylı

NLN TURİZM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

NLN TURİZM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Baile en Küba turumuza katılarak 1 Ocak 2018 / Kasım 2018 tarih aralığında başkent Havana da güzel bir tatil geçirmenin dışında Küba lıların danslarını, kültürlerini ve yaşam enerjilerini yakından görüp,

Detaylı

KLM Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. 1 Mayıs'ta Küba. 1 Mayıs'ta Küba. Havana - Cayo Santa Maria. 25 Nisan - 02 Mayıs 2017 (8 gün - 7 gece)

KLM Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. 1 Mayıs'ta Küba. 1 Mayıs'ta Küba. Havana - Cayo Santa Maria. 25 Nisan - 02 Mayıs 2017 (8 gün - 7 gece) KLM Hava Yolları Tarifeli Seferi ile 1 Mayıs'ta Küba 1 Mayıs'ta Küba Havana - Cayo Santa Maria 25 Nisan - 02 Mayıs 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 25 Nisan 2017, Salı İstanbul Amsterdam Havana

Detaylı

Geçişler Ülkesi Meksika; Kuzeyden Güneye, Geçmişten Günümüze, Tapınaklardan Şehirlere

Geçişler Ülkesi Meksika; Kuzeyden Güneye, Geçmişten Günümüze, Tapınaklardan Şehirlere Meksika Ve Maya Rivierası Geçişler Ülkesi Meksika; Kuzeyden Güneye, Geçmişten Günümüze, Tapınaklardan Şehirlere Tarih : 17-10-2017-25-10-2017 Şehirler : Campache, Cancun, Merida, Mexico City Otel : 4*,

Detaylı

9 GÜN BAŞTAN BAŞA İSPANYA TÜM TURLAR DAHİL

9 GÜN BAŞTAN BAŞA İSPANYA TÜM TURLAR DAHİL 9 GÜN BAŞTAN BAŞA İSPANYA TÜM TURLAR DAHİL MALAGA - SEVILLA - CORDOBA GRANADA - TOLEDO - MADRİD GIRONA - FIGUERAS BARSELONA 4* MERKEZİ OTELLER 01.GÜN İSTANBUL - MALAGA - SEVİLLA 29 Ocak Atatürk Havalimanı

Detaylı

İnkalar Ve Kolonyal Latin Amerika

İnkalar Ve Kolonyal Latin Amerika İnkalar Ve Kolonyal Latin Amerika Arjantin, Brezilya, Uruguay ve Peru ile Latin Amerika'nın en güzel ülkelerine gidiyoruz Tarih : 28-09-2017-11-10-2017 Şehirler : Buenos Aires, Cuzco, Iguazu, Lima, Rio

Detaylı

Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao)

Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao) Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao) 24.06.2017'den itibaren kalkışlı 997,00 EUR 3.797,47TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. GÜN: İstanbul Bordo Biarritz "Bordo Şehir Turu" İstanbul Atatürk Havalimanı Dış

Detaylı

MASAL DİYARINDA NOEL PAZARI COLMAR & STRASBOURG

MASAL DİYARINDA NOEL PAZARI COLMAR & STRASBOURG MASAL DİYARINDA NOEL PAZARI COLMAR & STRASBOURG 13 Aralık 2017 / 4 Gece 5 Gün Fransa, İsviçre ve Almanya sınırının orta bölgesinde kalan Alsas bölgesinin iki vazgeçilmez şehri Colmar ve Strasbourg. Noel

Detaylı

SIRADIŞI FRANSIZ ŞATOLARI

SIRADIŞI FRANSIZ ŞATOLARI SIRADIŞI FRANSIZ ŞATOLARI 25 Mayıs 2017 itibariyle Her Perşembe / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı,

Detaylı

Ortadoğu nun Paris i Beyrut

Ortadoğu nun Paris i Beyrut l Ortadoğu nun Paris i Beyrut Türk Havayolları ile 17 19 Mayıs Beyrut 2 gece 3 gün Ortadoğu'nun Paris'i diye anılan Beyrut, 70'lerdeki iç savaş dönemi ve 96'daki İsrail - Lübnan krizi sonucu peş peşe maruz

Detaylı

SEYŞELLER DENİZ GÜNEŞ KUM & DİNLENCE & DOĞA HER GÜN HAREKET İMKANI

SEYŞELLER DENİZ GÜNEŞ KUM & DİNLENCE & DOĞA HER GÜN HAREKET İMKANI SEYŞELLER DENİZ GÜNEŞ KUM & DİNLENCE & DOĞA HER GÜN HAREKET İMKANI 1.Gün : İstanbul Seyşeller Seyşeller Afrika ya bağlı, Hint Okyanusu nda yer alan bir ada ülkesidir. Bu adaya, THY in direkt seferleri

Detaylı

İtalyan Lezzetlerinin Peşinde: Murat Yankı ile Piemonte Gurme Gezisi Ekim 2018

İtalyan Lezzetlerinin Peşinde: Murat Yankı ile Piemonte Gurme Gezisi Ekim 2018 İtalyan Lezzetlerinin Peşinde: Murat Yankı ile Piemonte Gurme Gezisi 27-30 Ekim 2018 Slow Food un kurucusu Carlo Petrini nin Ne yersek oyuz felsefesiyle yarattığı markası Eataly işbirliği ve Murat Yankı

Detaylı

ARJANTİN BREZİLYA Mart USD. Seyahat süresi: 10 gün Konaklama süresi: 7 gece

ARJANTİN BREZİLYA Mart USD. Seyahat süresi: 10 gün Konaklama süresi: 7 gece ARJANTİN BREZİLYA 17-26 Mart 2017 2980 USD Seyahat süresi: 10 gün Konaklama süresi: 7 gece PROGRAM ÖZETİ: Tarihi kent merkezlerinde yürüyüş turları Buenos Aires in gözde mekânlarından birinde akşam yemeği

Detaylı

ROMA Lezzet turu Nisan Nisan 2018 Cuma 11:05 Gidiş - 30 Nisan 2018 Pazartesi 17:10 İstanbul Varış Sabiha Gökçen Havalimanı

ROMA Lezzet turu Nisan Nisan 2018 Cuma 11:05 Gidiş - 30 Nisan 2018 Pazartesi 17:10 İstanbul Varış Sabiha Gökçen Havalimanı ROMA Lezzet turu 27-30 Nisan 2018 27 Nisan 2018 Cuma 11:05 Gidiş - 30 Nisan 2018 Pazartesi 17:10 İstanbul Varış Sabiha Gökçen Havalimanı Marcus Gavius Apicius un Roması ndan bu yana Roma mutfağı ile ilgili

Detaylı

Küba - Kolombiya - Panama

Küba - Kolombiya - Panama Küba - Kolombiya - Panama Dans ve müziğin, puronun, klasik Amerikan arabaları ile devrimin, modern ile kolonyal mimarinin insanı kendinden geçiren birleşimi; Karayiplerin mücevheri: Küba Tarih : 25-06-2017-03-07-2017

Detaylı

içeceklerin tadımını gerçekleştireceğiz. Konaklama Porto daki otelimizde. 2.Gün 27/01/2017 Porto - Guimares - Braga - Porto Otelde alacağımız

içeceklerin tadımını gerçekleştireceğiz. Konaklama Porto daki otelimizde. 2.Gün 27/01/2017 Porto - Guimares - Braga - Porto Otelde alacağımız Porto - Lizbon Buram buram tarih kokan Porto; her köşesi ayrı bir hazine olan Lizbon; masal kitaplarından çıkmışcasına varlığını sürdüren Sintra; saklı hazineler Obidos, Batalha, Coimbra ve Fatima Tarih

Detaylı

PROGRAMI 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR

PROGRAMI 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR Öne Çıkanlar Milyonlarca yıllık ihtişamlı coğrafyasıyla Kapadokya'da keyifli anlar sizi bekliyor... Konaklama, Ürgüp'ün eşsiz güzellikte bir vadi manzarasına hakim 13.000 m2 alanı ile Kapadokya nın en

Detaylı

BÜYÜK KEŞİF 22 HAZİRAN 01 TEMMUZ 2017

BÜYÜK KEŞİF 22 HAZİRAN 01 TEMMUZ 2017 BÜYÜK KEŞİF AVUSTRALYA & YENİ ZELLANDA 22 HAZİRAN 01 TEMMUZ 2017 TUR PROGRAMI 1.GÜN (22.06.2017) İSTANBUL MELBOURNE Melbourne e varış sizi bekleyen özel aracınız ile otelinize transfer. Odalara yerleşme.

Detaylı

Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu

Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu Milyonlarca yıllık ihtişamlı coğrafyasıyla Kapadokya'da keyifli anlar sizi bekliyor... Konaklamalar Perissia Hotel'lerden

Detaylı

Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali

Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali Türk Hava Yolları İle Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali Agra, Fatehpur Sikri, Jaipur, Delhi Tüm öğle ve akşam yemekleri dahil 5 yıldızlı otellerde konaklama 09 Mart - 15 Mart 2017 (7 gün - 6 gece) Tur

Detaylı

www.karyatech.com.tr LVOV 08-11 KASIM 2013

www.karyatech.com.tr LVOV 08-11 KASIM 2013 www.karyatech.com.tr LVOV 08-11 KASIM 2013 08 KASIM 2013 İSTANBUL-LVOV Saat 08:35 de Sabiha Gökçen Havalimanı nda kurulacak olan deskimizde buluşuyoruz. Bilet ve pasaport işlemlerinin ardından Pegasus

Detaylı

1. / 2 Gün İstanbul Paris Rio De Janeiro

1. / 2 Gün İstanbul Paris Rio De Janeiro Tango, Samba ve Bossa Nova Brezilya & Arjantin Rio de Janeiro (3) - Iguassu (2) Buenos Aires (3) 10 gece 11 gün 20 Ekim 2016 1. / 2 Gün İstanbul Paris Rio De Janeiro Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali

Detaylı

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi...

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Sicilya Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Tarih : 19-05-2017-23-05-2017 Şehirler : Agrigento, Katanya, Palermo, Siracussa Otel :

Detaylı

Tur Programı. Ortaçağ'a doğru bir zaman yolculuğu

Tur Programı. Ortaçağ'a doğru bir zaman yolculuğu Belçika Kasabaları Ortaçağ'a doğru bir zaman yolculuğu Tarih : 18-05-2017-21-05-2017 Şehirler : Brüksel, Maillen, Namur Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile Ücret : 1090 EURO Tek Kişilik

Detaylı

Kurban Bayramında ENDÜLÜS TE RAKS Granada Sevilla - Malaga 10 Eylül 2016 / 5 Gece 6 Gün

Kurban Bayramında ENDÜLÜS TE RAKS Granada Sevilla - Malaga 10 Eylül 2016 / 5 Gece 6 Gün Kurban Bayramında ENDÜLÜS TE RAKS Granada Sevilla - Malaga 10 Eylül 2016 / 5 Gece 6 Gün İspanya nın 17 Özerk bölgesinden biri olan Endülüs, 8.Yüzyıldan 11.Yüzyıla kadar Emevilerin himayesinde İslam medeniyetine,

Detaylı

ARJANTİN & BREZİLYA TURU

ARJANTİN & BREZİLYA TURU ARJANTİN & BREZİLYA TURU AIR FRANCE & KLM HAVAYOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 22 31 OCAK 2018 *7 Gece 10 Gün 2 ve 3 Kişilik Oda / Kişi başı Tek Kişilik Oda Farkı 3 12 Yaş Çocuk 0 2 Yaş Çocuk 4* Kenton Palace

Detaylı

JAPONYA & KORE TURU 28 Mart 18 Nisan 23 Mayıs 20 Haziran 29 Ağustos /2.Gün İstanbul Seul (Uçakta) Tokyo 3.Gün Tokyo 4.

JAPONYA & KORE TURU 28 Mart 18 Nisan 23 Mayıs 20 Haziran 29 Ağustos /2.Gün İstanbul Seul (Uçakta) Tokyo 3.Gün Tokyo 4. JAPONYA & KORE TURU Asiana Hava Yolları uçuşu ile Tokyo(3) Kyoto (1) Osaka (2) Seul (2) 09 Gece / 10 Gün 28 Mart 18 Nisan 23 Mayıs 20 Haziran 29 Ağustos 2017 1./2.Gün İstanbul Seul (Uçakta) Tokyo Gezimiz,

Detaylı

Kazan'dan Moskova'ya Volga Nehri

Kazan'dan Moskova'ya Volga Nehri MS General Lavrinenkov Gemisi ile Kazan'dan Moskova'ya Volga Nehri Kazan - Çeboksar - Kosmodemyansk - Nijni Novgrod - Plioş - Kostroma - Yaroslavl - Ugliç - Moskova 03 Mayıs - 12 Mayıs 2017 (10 gün - 9

Detaylı

ardından, ufak bir ortaçağ kasabası olan Langeais kasabasında kısa bir yürüyüş turu gerçekleştiriyoruz. Gezinin sonunda Tours'daki otelimize hareket

ardından, ufak bir ortaçağ kasabası olan Langeais kasabasında kısa bir yürüyüş turu gerçekleştiriyoruz. Gezinin sonunda Tours'daki otelimize hareket Fransa Şatolar Loire Vadisi ve Cher nehri kıyılarına kurulmuş surlar ve asma köprüler ile çevrili Ortaçağ şatolarını gezerken, Loire vadisinin ünlü üzüm bağlarını ziyaret ediyoruz. Tarih : 26-10-2016-30-10-2016

Detaylı

ARJANTİN - BREZİLYA KÜLTÜR TURU. 18-27 Eylül 2015. www.gazella.com 0 212 233 15 98 1

ARJANTİN - BREZİLYA KÜLTÜR TURU. 18-27 Eylül 2015. www.gazella.com 0 212 233 15 98 1 ARJANTİN - BREZİLYA KÜLTÜR TURU 18-27 Eylül 2015 www.gazella.com 0 212 233 15 98 1 BUENOS AIRES (1,2,3) Buenos Aires'te Başkanlık Binası ve Belediye Binası'nı go recek, 9 Temmuz Bulvarı'nın keyfini çıkaracag

Detaylı

Fukuoka(5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) LİONS 2016 KONVANSİYONU JAPONYA Fukuoka(5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3)

Fukuoka(5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) LİONS 2016 KONVANSİYONU JAPONYA Fukuoka(5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) LİONS 2016 KONVANSİYONU JAPONYA (5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) 23 Haziran 7 Temmuz 2016 1.GÜN / 23 Haziran 2016, Perşembe Istanbul Tokyo Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde

Detaylı

1. Gün İstanbul Amsterdam

1. Gün İstanbul Amsterdam Tango, Samba ve Bossa Nova: Brezilya & Arjantin Rio de Janeiro (3) - Iguassu (2) Buenos Aires (3) KLM & Air France ile 10 Gece / 11 Gün 06 Eylül 2016 1. Gün İstanbul Amsterdam Atatürk Havalimanı Dış Hatlar

Detaylı

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi...

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Sicilya Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Tarih : 19-05-2017-23-05-2017 Şehirler : Agrigento, Katanya, Palermo, Siracussa, Taormina

Detaylı

Tur Programı. Güney Fransa'nın inclileri; Avignon, Arles ve Aix-en-Provence

Tur Programı. Güney Fransa'nın inclileri; Avignon, Arles ve Aix-en-Provence Baştan Başa Güney Fransa Güney Fransa'nın inclileri; Avignon, Arles ve Aix-en-Provence Tarih : 16-05-2017-21-05-2017 Şehirler : Arles, Avignon, Nice, Toulouse Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları tarifeli

Detaylı

3 Gece 4 Gün Prag Turu

3 Gece 4 Gün Prag Turu 3 Gece 4 Gün Prag Turu Prag 12/07/2018-15/07/2018 1.GÜN ISTANBUL - PRAG Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali kontuarda saat 09:00 da buluşma. Bilet ve gümrük işlemlerinden sonra Türk Hava Yolları TK

Detaylı

Ateş ve buz ülkesi diye anılan İzlanda'da volkanların patlamalarının oluşturduğu doğa harikalarını fotoğraflama fırsatını bulacağız..

Ateş ve buz ülkesi diye anılan İzlanda'da volkanların patlamalarının oluşturduğu doğa harikalarını fotoğraflama fırsatını bulacağız.. İzlanda Ve Kuzey Işıkları Ateş ve buz ülkesi diye anılan İzlanda'da volkanların patlamalarının oluşturduğu doğa harikalarını fotoğraflama fırsatını bulacağız.. Tarih : 02-03-2017-07-03-2017 Şehirler :

Detaylı

I SALONI MILANO FUARI AY DAN TURİZM

I SALONI MILANO FUARI AY DAN TURİZM I SALONI MILANO FUARI Sayın Yetkili, 13 Mart 2013 Ekte, grubunuza özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Milano I Saloni Fuar programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize sunarız. Grubunuz için

Detaylı

Küba - Kolombiya - Panama Latin Amerika'nın Altın Üçgeni

Küba - Kolombiya - Panama Latin Amerika'nın Altın Üçgeni Küba - Kolombiya - Panama Latin Amerika'nın Altın Üçgeni Dans ve müziğin, puronun, klasik Amerikan arabaları ile devrimin, modern ile kolonyal mimarinin insanı kendinden geçiren birleşimi; Karayiplerin

Detaylı