SAYI Kasım 2017

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SAYI Kasım 2017"

Transkript

1 SAYI Kasım 2017

2 GÖRDÜĞÜNÜZE inanin 2-3 Kasım 13, 85 5yerine 19, 50 5yerine Keskinoğlu 30'lu M-Orta Boy Yumurta (53-62 g) Scotch-Brite Mikrofiber Temizlik Bezi 3'lü Stok Adedi:.000 Stok Adedi: Gördüğünüze İnanın Kampanyası, Money Club Kart ile yapılan her 60 TL lik alışverişte geçerlidir. Her 60 TL lik alışverişte kampanyadaki ürünlerden bir tanesi alınabilir. Kampanyaya alkollü içkiler, sigara, operatör, TL ürün yükleme satışları, elektrikli ve elektronik ürünler, bahçe mobilyaları, fırsat paketleri ve yeniden satış amaçlı toplu satın alımlar dahil değildir. Money kullanılarak yapılan ödemelerde, Money tutarı kampanya harcama kotasına dahil değildir. Gördüğünüze İnanın Kampanyası başka kampanya ile birleştirilemez.

3 GÖRDÜĞÜNÜZE inanin 4-5 Kasım 19, yerine 7 /paket /paket 19, 7yerine Lipton Ice Tea Şeftali+Akdeniz Güneşi/Lipton Ice Tea Limon+ Karadeniz Rüzgârı 12x330 ml/ Pepsi 12x250 ml Ariel Jel Kapsül 15'li Stok Adedi:.000 Stok Adedi: Gördüğünüze İnanın Kampanyası, Money Club Kart ile yapılan her 60 TL lik alışverişte geçerlidir. Her 60 TL lik alışverişte kampanyadaki ürünlerden bir tanesi alınabilir. Kampanyaya alkollü içkiler, sigara, operatör, TL ürün yükleme satışları, elektrikli ve elektronik ürünler, bahçe mobilyaları, fırsat paketleri ve yeniden satış amaçlı toplu satın alımlar dahil değildir. Money kullanılarak yapılan ödemelerde, Money tutarı kampanya harcama kotasına dahil değildir. Gördüğünüze İnanın Kampanyası başka kampanya ile birleştirilemez.

4 GÖRDÜĞÜNÜZE inanin 6-7 Kasım 28, 29, 75 12yerine 12yerine Namet Kangal Sucuk 2x200 g Nescafe Gold Ekonomik Paket 200 g Stok Adedi: Stok Adedi: Gördüğünüze İnanın Kampanyası, Money Club Kart ile yapılan her 60 TL lik alışverişte geçerlidir. Her 60 TL lik alışverişte kampanyadaki ürünlerden bir tanesi alınabilir. Kampanyaya alkollü içkiler, sigara, operatör, TL ürün yükleme satışları, elektrikli ve elektronik ürünler, bahçe mobilyaları, fırsat paketleri ve yeniden satış amaçlı toplu satın alımlar dahil değildir. Money kullanılarak yapılan ödemelerde, Money tutarı kampanya harcama kotasına dahil değildir. Gördüğünüze İnanın Kampanyası başka kampanya ile birleştirilemez.

5 GÖRDÜĞÜNÜZE inanin 8-9 Kasım 25, 9yerine 25, 9yerine Lipton Yellow Label Demlik Poşet Çay 132'li Stok Adedi: Stok Adedi: Sensodyne Çok Yönlü Koruma Diş Macunu 75 ml+ Diş Fırçası Set Gördüğünüze İnanın Kampanyası, Money Club Kart ile yapılan her 60 TL lik alışverişte geçerlidir. Her 60 TL lik alışverişte kampanyadaki ürünlerden bir tanesi alınabilir. Kampanyaya alkollü içkiler, sigara, operatör, TL ürün yükleme satışları, elektrikli ve elektronik ürünler, bahçe mobilyaları, fırsat paketleri ve yeniden satış amaçlı toplu satın alımlar dahil değildir. Money kullanılarak yapılan ödemelerde, Money tutarı kampanya harcama kotasına dahil değildir. Gördüğünüze İnanın Kampanyası başka kampanya ile birleştirilemez.

6 GÖRDÜĞÜNÜZE inanin 10 Kasım 7, 95 1yerine /kg /kg 7, 95 1yerine /kg /kg Poşetli Bütün Piliç (2 kg'a kadar sınırlı) Stok Miktarı: kg Domates Kokteyl (2 kg'a kadar sınırlı) Stok Miktarı: kg Gördüğünüze İnanın Kampanyası, Money Club Kart ile yapılan her 60 TL lik alışverişte geçerlidir. Her 60 TL lik alışverişte kampanyadaki ürünlerden bir tanesi alınabilir. Kampanyaya alkollü içkiler, sigara, operatör, TL ürün yükleme satışları, elektrikli ve elektronik ürünler, bahçe mobilyaları, fırsat paketleri ve yeniden satış amaçlı toplu satın alımlar dahil değildir. Money kullanılarak yapılan ödemelerde, Money tutarı kampanya harcama kotasına dahil değildir. Gördüğünüze İnanın Kampanyası başka kampanya ile birleştirilemez.

7 GÖRDÜĞÜNÜZE inanin 11 Kasım 39, 95 /kg 15yerine 34, /kg 15yerine /kg /kg Uzman Kasap Dana Tekirdağ Köfte (1 kg'a kadar sınırlı) Stok Miktarı: kg Muratbey Burgu Peynir (1 kg'a kadar sınırlı) Stok Miktarı: kg Gördüğünüze İnanın Kampanyası, Money Club Kart ile yapılan her 60 TL lik alışverişte geçerlidir. Her 60 TL lik alışverişte kampanyadaki ürünlerden bir tanesi alınabilir. Kampanyaya alkollü içkiler, sigara, operatör, TL ürün yükleme satışları, elektrikli ve elektronik ürünler, bahçe mobilyaları, fırsat paketleri ve yeniden satış amaçlı toplu satın alımlar dahil değildir. Money kullanılarak yapılan ödemelerde, Money tutarı kampanya harcama kotasına dahil değildir. Gördüğünüze İnanın Kampanyası başka kampanya ile birleştirilemez.

8 GÖRDÜĞÜNÜZE inanin Kasım 31, 50 9yerine 34, 9yerine /adet /adet Komili Akdeniz Lezzetleri Natürel Sızma Zeytinyağı 1 l Stok Adedi: Stok Adedi: General Home Fanlı Isıtıcı/ Akel-Minisan Elektrikli Quartz Isıtıcı Gördüğünüze İnanın Kampanyası, Money Club Kart ile yapılan her 60 TL lik alışverişte geçerlidir. Her 60 TL lik alışverişte kampanyadaki ürünlerden bir tanesi alınabilir. Kampanyaya alkollü içkiler, sigara, operatör, TL ürün yükleme satışları, elektrikli ve elektronik ürünler, bahçe mobilyaları, fırsat paketleri ve yeniden satış amaçlı toplu satın alımlar dahil değildir. Money kullanılarak yapılan ödemelerde, Money tutarı kampanya harcama kotasına dahil değildir. Gördüğünüze İnanın Kampanyası başka kampanya ile birleştirilemez.

9 GÖRDÜĞÜNÜZE inanin Kasım 24, 95 7yerine 19, 7yerine Tahsildaroğlu Ezine İnek Peyniri 600 g Ariel 3 kg 20 Yıkama Stok Adedi: Stok Adedi: Gördüğünüze İnanın Kampanyası, Money Club Kart ile yapılan her 60 TL lik alışverişte geçerlidir. Her 60 TL lik alışverişte kampanyadaki ürünlerden bir tanesi alınabilir. Kampanyaya alkollü içkiler, sigara, operatör, TL ürün yükleme satışları, elektrikli ve elektronik ürünler, bahçe mobilyaları, fırsat paketleri ve yeniden satış amaçlı toplu satın alımlar dahil değildir. Money kullanılarak yapılan ödemelerde, Money tutarı kampanya harcama kotasına dahil değildir. Gördüğünüze İnanın Kampanyası başka kampanya ile birleştirilemez.

10 GÖRDÜĞÜNÜZE inanin Kasım 26, 50 9yerine 25, 9yerine Selpak Tuvalet Kâğıdı 18'li Mehtap 16 cm Tencere+14 cm Sosluk Set Stok Adedi: Stok Adedi: Gördüğünüze İnanın Kampanyası, Money Club Kart ile yapılan her 60 TL lik alışverişte geçerlidir. Her 60 TL lik alışverişte kampanyadaki ürünlerden bir tanesi alınabilir. Kampanyaya alkollü içkiler, sigara, operatör, TL ürün yükleme satışları, elektrikli ve elektronik ürünler, bahçe mobilyaları, fırsat paketleri ve yeniden satış amaçlı toplu satın alımlar dahil değildir. Money kullanılarak yapılan ödemelerde, Money tutarı kampanya harcama kotasına dahil değildir. Gördüğünüze İnanın Kampanyası başka kampanya ile birleştirilemez.

11 Tek seferde 25 TL ve üzeri piliç ve hindi alışverişine Kampanyaya katılmak için MONEY YAZ, 5818 e GÖNDER! Migros Mobil uygulamasını indir. İstediğin kampanyayı kartına ekle. 5 Money hediye 1 Money= 1TL 1 Money= 20 Mil 2-15 Kasım 2017 tarihleri arasında kayıtlı Money Club özellikli kartlar veya Money Bonus kredi kartı ile tek seferde 25 TL ve üzeri piliç veya hindi alışverişine 5 Money hediye edilecektir. Kampanyaya donuk piliç ve hindi ürünleri dahil değildir. Kazanılan Money ler 2 gün içinde karta yüklenecek ve 31 Aralık 2017 ye kadar kullanılabilecektir. Kampanyadan en fazla 2 kere yararlanılabilir. Money kullanılarak yapılan ödemelerde, Money tutarı kampanya harcama kotasına dahil değildir. Yeniden satış amaçlı toplu satın alımlardan ve aynı fişte 15 adet ve üzeri ürün alımlarından Money kazanılamamaktadır. Eksik veya yanlış kişisel bilgi paylaşılmış Money Club Kartlar kampanyaya dahil değildir. Kampanyalara katılmak için, MONEY yazıp 5818 e SMS gönderilmesi ya da kasiyere kampanya kayıt talebinin iletilmesi gerekmektedir. Migros Mobil uygulaması ile de kayıt yapılabilir. SMS gönderimleri her müşterinin kendi tarifesi üzerinden ücretlendirilecektir.

12 Tadına doyum olmaz beyaz et Piliç Baget 9, 95 /kg 7, 95 /kg Stok Miktarı: kg Stok Miktarı: kg Piliç Pirzola 10, /kg 8, 95 /kg Stok Adedi: Stok Miktarı: kg Şenpiliç Schnitzel 1 g 2, 95 2, 45 Şenpiliç Yaprak Döner 300 g 6, 95 5, 45 Şenpiliç Nugget 240 g 3, 95 2, 95 Stok Adedi: Stok Adedi: Stok Adedi: Bu fiyatlar Money Club Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde geçerlidir.

13 çeşitleri Migros ta! Bolca Hindi Sote Göğüs 750 g 18, 13, Stok Adedi: Bolca Hindi Sote But 39, /kg 27, /kg Stok Miktarı: kg CP Piliç Tenders 225 g 7, 95 5, 95 CP Piliç Tenders Acılı 225 g 7, 95 5, 95 CP Piliç Küps 225 g 8, 95 6, 95 YENİ ÜRÜN Stok Adedi: Stok Adedi: Stok Adedi: Bu fiyatlar Money Club Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde geçerlidir. 13

14 Tadı damağınıza, fiyatları bütçenize Kuzu Külbastı 59, 95 /kg Kuzu Fırınlık 39, 95 /kg Dana Rostoluk Et 42, 95 /kg Dana Haşlamalık Et 36, 95 /kg Kuzu Kelle 17, 95 /adet Kuzu Paça 4'lü 12, 95 Dana Paça Paket (Dilimlenmiş) 9, 95 /kg 14 Bu fiyatlar Money Club Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde geçerlidir.

15 Sağlıklı kış günleri için özel lezzetler! Uzman Kasap Dana Çorbalık (İlikli) 7, 95 /kg İlikli Kemik Suyu Malzemeler Dana ilikli kemik 500 g 1 adet soğan 2 adet pırasa 1-2 kereviz sapı 1 adet havuç 1 kaşık domates salçası 4 diş sarımsak Kekik Tane karabiber Defne yaprağı Hazırlanışı Defne yaprağı, sarımsak, kekik ve tane karabiberi temiz bir bezde toplayıp sıkıca sarın. (Minik kese gibi) Dana ilikli kemiklerinin üzerine fırça yardımıyla salça sürün ve 200 derece fırına verin. Tencerede zeytinyağı ile sebzeleri 1 yemek kaşığı salça ile kavurun. Üzerine fırından çıkan kemikleri ve su ilave edin. Hazırladığınız beze sarılı baharatları da suya atın. Kaynatın ve altını kısıp yaklaşık 4 saat daha pişirin. İlikli kemik suyunuzu süzüp kullanıma hazır edin. Et suyunu buz poşetlerine doldurup buzluğa da atabilirsiniz. Afiyet olsun. İlikli Kemik Suyunun Faydaları Enerjinizi yükseltmeye yardımcı olur. Bağışıklık sisteminin güçlenmesine yardımcı olur. Hafızanın güçlenmesine yardımcı olur. Saç, tırnak ve cildin beslenmesine yardımcı olur. Kaslarda yırtık, kemiklerde kırık ve çıkık tedavisinde etkilidir. Çocuklarda kemik gelişiminde etkilidir. Eral Kuzu Kokoreç Dilimli Yarı Pişmiş 200 g 16, 95 15, 95 Bereket Döner 250 g 11, Pınar Köfte Çeşitleri Akçaabat 400 g Cızbız 395 g 25, 50 /adet 21, 50 /adet Donuk Ürün Bu fiyatlar Money Club Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde geçerlidir. 15

16 2 KG DOAL ELMA ALANA EĞLENCELİ OYUNLARLA DOLU DOAL AKTİVİTE KİTABI HEDİYE! Golden Elma 2, 99 /kg Starking Elma Granny Smith Elma Fuji Elma Lahana Beyaz 1, 95 /kg Portakallı Kereviz Malzemeler: 750 g kereviz 1 adet orta boy havuç 1 adet orta boy patates 1 adet orta boy soğan 1 çay bardağı zeytinyağı 1 su bardağı portakal suyu 1 çay bardağı taze bezelye 1 bardak su Tuz Yapılışı: Soğanı yemeklik, kerevizi ve patatesi küp küp doğrayın. Soğanları pembeleşinceye kadar zeytinyağı ile kavurun. Havuçları soyup halka halka doğrayın. Pembeleşen soğana havuçları ilave edip 1-2 dakika daha kavurun. Tencereye bezelye, kereviz ve patatesleri ilave edin. 1-2 kez karıştırın, 1 su bardağı portakal suyunu ve 1 bardak suyu ilave edin. Yüksek ateşte kaynatın ve ocağı en kısığa alarak kerevizler yumuşayana kadar pişirin. Afiyet olsun. Kereviz 2, 95 /kg Atatürk Çiçeği (Poinsetia) Mini Gül 12, 6, 99 16

17 Çay saatlerine yeni bir lezzet katın! Migros Mini Kakao Damlalı Kurabiye 250 g 6, 99 Migros Mini Kakaolu Migros Mini Susamlı Yerfıstıklı Kurabiye 250 g Kurabiye 250 g 6, 99 Migros Mini Un Kurabiyesi 250 g 6, 99 6, 99 6, 50 /adet 5, /adet Uno Premium Sandwince Tam Buğdaylı Sandviç Ekmeği 360 g/uno Denge Tambuğdaylı ve Çiya Tohumlu Ekmek 440 g 38, /kg Kuru Meyve Karışık 26, /kg Stok Adedi: Stok Miktarı: kg 9, 8, Tel Şehriyeli Tavuk Suyu Çorba 500 ml Ezogelin Çorba 500 ml 5, 4, Bu fiyatlar Money Club Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde geçerlidir. 17

18 İYİ FİYAT cebinize iyi gelecek 1 ALANA 29, 21, Gurme Çemeni Sıyrılmış Pastırma 120 g 1 HEDİYE 24, /adet Polonez Kangal Sucuk 250 g Çeşitleri Sade Acılı 13, Stok Adedi: Polonez Fit Yaşam XL Hindi Füme 200 g 1 ALANA 1 HEDİYE 11, 9, 45 12, 75 9, 4, 85 4, 25 Namet Jambon 150 g Gurme Sosis 250 g Pınar Aç Bitir Sucuk g Stok Adedi: Stok Adedi: Stok Adedi: , /adet 7, /adet 11, /adet 8, /adet 6, 75 5, 75 Aytaç Keyifli Et Lokmaları Çeşitleri 25 g Kekikli Sade Namet Macar Salam Çeşitleri 150 g Fıstıklı Karabiberli Şahin Altın Kesim Kavurma 40 g 18 Stok Adedi: Stok Adedi: Stok Adedi: Bu fiyatlar Bu fiyatlar Money Money Club Club Kart Kart veya veya Money Money Bonus Bonus ile yapılan ile yapılan alışverişlerde geçerlidir. geçerlidir.

19 102, 89, /kg Antrikot Pastırma /kg İYİ FİYAT cebinize iyi gelecek 63, 43, /kg Stok Stok Miktarı: Adedi: kg /kg Erşan Isıl İşlem Görmüş Kangal Sucuk Sade Acılı 31, 95 /kg 28, 45 /kg Tahsildaroğlu Klasik Ezine İnek Peyniri Stok Miktarı: kg Stok Miktarı: kg 36, 27, /kg /kg 38, 32, /kg /kg 38, 32, /kg /kg Pınar Hindi Etli/Hindi Fıstıklı Salam Kırıtaklar İzmir Tulumu (Koyun Sütlü) Doğruluk Ezine Koyun/Truva Keçi Peyniri Stok Stok Miktarı: Adedi: kg Stok Miktarı: kg Stok Miktarı: kg 42, 29, /kg /kg 39, 34, 95 /kg /kg 37, 31, /kg /kg Polonez Sosis Bergen Anadolu Eski Kaşar Peyniri Tahsildaroğlu Süt Damlası Tam Yağlı Taze Peynir Stok Miktarı: kg Stok Miktarı: kg Stok Miktarı: kg Bu fiyatlar Money Club Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde geçerlidir. 19

20 İYİ FİYAT cebinize iyi gelecek 21, 16, 95 Taciroğlu Tam Yağlı Olgunlaştırılmış İnek Beyaz Peynir 600 g 28, 95 /adet 23, 45 /adet Tahsildaroğlu Tam Yağlı Olgunlaştırılmış Ezine Peyniri 600 g/525 g Koyun Sütlü Keçi Sütlü 20, 17, 45 Tahsildaroğlu Eski Kaşar 350 g Stok Adedi: Stok Adedi: Stok Adedi: , 50 10, 99 25, 75 18, 95 15, 95 12, 45 Altınkılıç Tam Yağlı Olgunlaştırılmış İzmir Tulum Peyniri 300 g Pınar Beyaz Peynir Salamuralı 800 g Pınar Denge Laktozsuz Beyaz Peynir 400 g Stok Adedi: Stok Adedi: Stok Adedi: , 7, 65 11, 95 9, 75 3, 35 /adet 2, 80 /adet Karper 18 Porsiyon Üçgen Peynir Ekici Krem Peynir 500 g Sek Quark Ürün Çeşitleri 150 g Yaban Mersini Çilek Elma Tarçın Armut Limon Ananas Şeftali Sade Granolalı Buğday-Pirinç Gevrekli 20 Stok Adedi: Stok Adedi: Stok Adedi: Bu fiyatlar Money Club Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde geçerlidir.

21 9, 25 7, Sek Çiftlik Kaymaksız Yoğurt 750 g İYİ FİYAT cebinize iyi gelecek 5, 4, 65 Sek Çiftlik Günlük Süt 1 l Stok Adedi: , 15 / kg 11, 95 /kg Sek UHT Süt 4x1 l Stok Adedi: Stok Adedi: , 99 8, 95 2, 95 /adet 2, 65 /adet 14, 95 12, 95 Eker Süzme Yoğurt 0 g Altınkılıç Kefirli Yoğurt Çeşitleri 150 g Yabanmersini Kayısı Ketentohumu Elma Tarçın Çilek Yörsan Tava Yoğurt 2 kg Stok Adedi: Stok Adedi: Stok Adedi: , 25 3, 75 2, 75 /adet 2, 15 /adet 11, 85 7, 75 Yörsan Susurluk Ayran 1 l Eker Sütlü Tatlı Çeşitleri 150 g Keşkül Sütlaç Supangle Sakızlı Muhallebi Krem Şokola Tavukgöğsü Kazandibi Höşmerim Eker Kaymak 200 g Stok Adedi: Stok Adedi: Stok Adedi: Bu fiyatlar Money Club Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde geçerlidir. 21

22 İYİ FİYAT cebinize iyi gelecek 1 ALANA 10, 70 /adet SuperFresh İkramlık Mini Börek Çeşitleri 500 g 1 ALANA 1 HEDİYE 1 HEDİYE 6, SuperFresh Kayseri Mantı 450 g MM ve MMM Migroslarda geçerlidir. 12, 95 /adet 9, Stok Adedi: /adet Dr.Oetker Ristorante Pizza Çeşitleri Stok Adedi: Stok Adedi: , 19, /kg /kg 17, 14, /kg /kg 31, 28, /kg /kg Cem Edremit Çizik Zeytin Ad/Kg Fora Gemlik Tipi Siyah Zeytin Ad/Kg Muratbey Tel Peyniri Stok Miktarı: kg Stok Miktarı: kg Stok Miktarı: kg 22 Bu fiyatlar Money Club Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde geçerlidir.

23 15, 45 /adet 11, 25 /adet Dilimli Beyaz Peynir 420 g Tam Yağlı Light 18, 75 13, 95 Taze Kaşar Peyniri 500 g 7, 95 6, 95 Lezzetli Peynir Topları 200 g 23, 99 15, 95 Eski Kaşar 350 g 8, 75 Rende Kaşar Peyniri 150 g 9, 45 /adet 7, 95 /adet Bembeyaz Süzme Beyaz Peynir 500 g Tam Yağlı Light Laktozsuz 12, 45 /adet 8, 45 /adet Dilimli Tost Peyniri 225 g Tam Yağlı Light 6, 25 Labne 200 g 10, 25 /adet 8, 45 /adet Çeçil Peyniri 200 g/ Örgü Peyniri 200 g/ Dil Peyniri 200 g/ Hellim Peyniri 250 g Bu Bu fiyatlar Money Money Club Club Kart Kart veya veya Money Money Bonus Bonus ile yapılan ile yapılan alışverişlerde alışverişlerde geçerlidir. geçerlidir. 23

24 Torku Ayran 2 l 5, 95 4, 95 Torku Yarım Yağlı Süt 1 l 2, 95 2, 75 Torku Labne 450 g 9, 75 7, 75 Torku Yoğurt 2250 g Torku Krempare 450 g 9, 8, 75 9, 75 7, 75 Danone Activia Sade 480 g Danone Kefir Çeşitleri 200 g 4, 95 2, 75 /adet Sade Çilekli Muzlu Orman Meyveli Bu fiyatlar Money Club Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde geçerlidir.

25 Kahvaltılarınıza keyif katacak fırsat! Tek seferde 40 TL ve üzeri Bal, Krem Çikolata, Reçel, Helva veya Tahin, Pekmez alışverişlerine Kampanyaya katılmak için MONEY YAZ, 5818 e GÖNDER! Migros Mobil uygulamasını indir. İstediğin kampanyayı kartına ekle. 10 Money hediye 1 Money= 1TL 1 Money= 20 Mil 2-15 Kasım 2017 tarihleri arasında kayıtlı Money Club özellikli kartlar veya Money Bonus kredi kartı ile tek seferde 40 TL ve üzeri bal, krem çikolata, reçel, helva veya tahin-pekmez alışverişine 10 Money hediye edilecektir. Kazanılan Money ler 2 gün içinde karta yüklenecek ve 31 Aralık 2017 ye kadar kullanılabilecektir. Kampanyadan en fazla 2 kere yararlanılabilir. Money kullanılarak yapılan ödemelerde, Money tutarı kampanya harcama kotasına dahil değildir. Yeniden satış amaçlı toplu satın alımlardan ve aynı fişte 15 adet ve üzeri ürün alımlarından Money kazanılamamaktadır. Eksik veya yanlış kişisel bilgi paylaşılmış Money Club Kartlar kampanyaya dahil değildir. Kampanyalara katılmak için, MONEY yazıp 5818 e SMS gönderilmesi ya da kasiyere kampanya kayıt talebinin iletilmesi gerekmektedir. Bu fiyatlar Money Migros Club Mobil Kart uygulaması veya Money ile de kayıt Bonus yapılabilir. ile yapılan SMS gönderimleri alışverişlerde her geçerlidir. müşterinin kendi tarifesi üzerinden 25 ücretlendirilecektir.

26 DALINDAN LEZZETLER SOFRANIZI RENKLENDİRECEK! YENİLENEN AMBALAJIYLA! Migros Karışık Meyve Nektarı 1 l

27 Birbirinden lezzetli tatlarla KEYİFLİ ANLAR! Migros Petit Beurre Bisküvi 1000 g Migros Kakao Kremalı Sandviç 300 g 10 lu Migros Çikolata Kaplamalı Sandviç 300 g 10 lu Migros Kakao Damlalı Bisküvi 150 g Migros Baharatlı/ Peynirli Kraker 65 g

28 Migros markalı ürünlerle aradığınız kalite, iyi fiyata! 3,25 7, /adet 0,35 Migros Ayran 1500 ml Migros Salam Çeşitleri 150 g Fıstıklı Macar Migros Sütlü Çikolatalı Gofret 32 g 2,50 Migros Üçgen Peynir 120 g 13,75 Migros Bal Çeşitleri 850 g /adet 7, Çiçek Çam Migros Fındık İçi 200 g

29 Binlerce çok özel ürün 11,95 Migros Ayçiçek Yağı 2 l 2,50 Migros Patlayan Mısır 500 g 2,25 Migros Sıvı Krem Çeşitleri 750 ml /adet 0, Migros Makarna Çeşitleri 500 g 11,85 Migros Gold Kahve 200 g 1,95 Migros Temizlik Bezi 5 li /adet Amonyaklı Limonlu

30 İYİ FİYAT cebinize iyi gelecek 64, 95 41, 95 Tariş Güney Ege Sızma Zeytinyağı 2 l 32, 28, 95 Komili Ayçiçek Yağı 5 l 52, 95 36, Kırlangıç Riviera Zeytinyağı 2 l Stok Adedi Stok Adedi: Stok Adedi: , 50 12, 95 27, 45 17, 95 13, 95 Kırlangıç Yeni Hasat Ayçiçek Yağı 2 l Salat Mısır Yağı 5 l Noba Osmancık Pirinç 2,5 kg Stok Adedi: Stok Adedi: , 15 /adet 1, 50 /adet 3, 75 /adet 2, 95 /adet 8, 95 5, 95 Veronelli Klasik Makarna Çeşitleri 500 g Noba Bulgur Çeşitleri 1 kg Pilavlık Köftelik Noba Kırmızı Mercimek 1 kg 30 Stok Adedi: Stok Adedi: Stok Adedi: Bu fiyatlar Money Club Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde geçerlidir.

31 22, 95 17, Doğuş Toz Şeker 5 kg İYİ FİYAT cebinize iyi gelecek 4, 95 3, 95 Stok Adedi: %20 / kg İNDİRİM /kg Doğuş Küp Şeker 1 kg Dardanel 2x160 g Ton Balıklarında Sade Light Zeytinyağlı Acılı 12, 50 9, Eriş Un 5 kg Stok Adedi: %25 İNDİRİM! Arifoğlu Baharat Çeşitlerinde 3 AL Dardanel Sardalya 100 g Çeşitlerinde Sade Acılı Domates Soslu 2 ÖDE! Tat Turşu Çeşitlerinde Stok Adedi: %25 İNDİRİM! 5, 95 4, SuperFresh Mısır 3x220 g 95 %30 İNDİRİM! Tat Hazır Yemek ve Uskumru Çeşitlerinde Stok Adedi: Bu fiyatlar Money Club Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde geçerlidir. 31

32 İYİ FİYAT cebinize iyi gelecek %20 Heinz ve HP Ürünlerinde İNDİRİM! 6, 50 4, 95 %25 İNDİRİM! Kühne Sirke ve Nar Ekşilerinde Tat Domates Salçası 710 g Stok Adedi: , 95 18, Karali Tiryaki Çay 1 kg 95 %25 İNDİRİM! Söke Glutensiz Un Çeşitlerinde 19, 95 14, 95 İlhan Sarı Organik Zeytinyağı Olgun Hasat 500 ml Stok Adedi: Stok Adedi: , 34, 8, /adet 6, /adet 8, 50 /adet 6, /adet Balparmak Çiçek Balı 850 g+ g Tüp Çam Balı Tamek Şeker İlavesiz Reçel Çeşitleri 2 g Çilek Vişne Torku Tahin Helva Çeşitleri 500 g Kakaolu Sade 32 Stok Adedi: Stok Adedi: Stok Adedi: Bu fiyatlar Money Club Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde geçerlidir.

33 %20 İNDİRİM! Doğadan 100'lü Demlik ve Bardak Poşet Çay Çeşitlerinde İYİ FİYAT cebinize iyi gelecek 14, 12, Torku Fındık Ezmesi 370 g 25, 75 / kg 23, /kg Çaykur Tiryaki Çayı 1 kg Stok Adedi: Stok Adedi: Nutella 825 g ÖZEL FİYAT 14, 95 Money Club Kart ile 825g Minions alışverişine çekilişle konuşan lisanslı Minions oyuncağı kazanma şansı! 200 ADET OYUNCAK HEDİYE! ÇILGIN HIRSIZ Universal Studios. Tüm Hakları Saklıdır. Bu kampanya Ferrero Türkiye Çikolata ve Tarım Ürün. San. ve Dış Tic. A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü nün tarihli ve E.4411 sayılı yazısı ile izin kapsamı dışında (Saat 09:00) (Saat 22:00) tarihleri arasında düzenlenmektedir. Kampanya tarihleri arasında Türkiye genelindeki tüm Migros, 5M Migros, Migrosjet Mağazaları ndan veya Sanal Market ten Ferrero Türkiye Çikolata Tarım Ürün. San. ve Dış Tic. A.Ş. ye ait Nutella 825 g Minyonlar ürününden 1 adet satın alan Money Club Kart, Money Bonus veya Money Club Kart özellikli (Migros Club Kart, Money Club Pro Kart, Koç Ailem, Money Club & More, Servis Kart, Positive Card) kart sahibi müşteriler satın aldıkları her 1 adet Nutella 825 g Minyonlar ürünü için 1 çekiliş hakkı kazanacaktır. Ad ve soyad bilgileri eksik veya kayıtlı olmayan Money Club Kart, Money Bonus veya Money Club Kart özellikli (Migros Club Kart, Money Club Pro Kart, Koç Ailem, Money Club & More, Servis Kart, Positive Card) kart sahibi müşterilere çekiliş hakkı verilmeyecektir. Kampanya tarihleri arasında alışverişlerini iptal eden tüketicilerin çekiliş hakları da iptal edilecektir. Çekilişte 200 kişi Minions Konuşan Gitar Oyuncak (birim değeri: 80,00 TL) ikramiyesi kazanacaktır. Çekiliş tarihinde saat da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. Gülbahar Mah. Cemal Sururi Sok. Halim Meriç İş Merk. No:15 D:39 Mecidiyeköy Şişli/İstanbul adresinde gerçekleştirilecektir. Kazanan talihliler tarihinde internet sitesinde yayınlanacaktır. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Kazanılan hak devredilemez, nakde çevrilemez. Kampanya Money Club Kart, Money Bonus veya Money Club Kart özellikli (Migros Club Kart, Money Club Pro Kart, Koç Ailem, Money Club & More, Servis Kart, Positive Card) kart sahibi müşterilere yöneliktir. Bu çekilişe Ferrero Türkiye Çikolata ve Tarım Ürün. San. ve Dış Tic. A.Ş., Migros Ticaret A.Ş. ve U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. çalışanları ile 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış olsalar dahi kazanmaları halinde ikramiyeleri verilmez. KDV ve ÖTV dışında tüm vergi ve yasal yükümlülükler talihlilere aittir. İkramiyeler, talihlilerin Money Club Kart, Money Bonus veya Money Club Kart özellikli kartlarında kayıtlı adreslerine yayın tarihinden itibaren en geç 4 hafta içerisinde gönderilecektir. Talihlilerin iletişim bilgilerinin eksik ya da hatalı olmasından veya adreslerinde bulunamamalarından dolayı ikramiyelerini teslim alamaması halinde Ferrero Türkiye Çikolata ve Tarım Ürün. San. ve Dış Tic. A.Ş. sorumluluk kabul etmez. Bu çekilişe katılan herkes, yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır. Bu fiyatlar Money Club Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde geçerlidir. 33

34 Money Club Kart ile Tek Seferde 15 TL lik Alışverişe 1 Adet NESCAFÉ Mocha 17,9 g ve 1 Adet NESCAFÉ Latte 17 g Hediye! NESCAFÉ Gold 285 g Ekonomik Paket Alana Nestlé 5 l Su Hediye 38, 75 34, 95 NESCAFÉ 3ü1 Arada 20 li (Cam Kavanoz Paket) 11, 95 NESCAFÉ Gold 100 g Kavanoz 23, 75 18, 95 NESTLÉ COFFEE MATE 625 g Ekonomik Paket 13, 95 11, 95 NESCAFÉ Latte 16 lı Paket (Cam Kupa Hediyeli) NESCAFÉ Sıcak Çikolata 16 lı Paket (Kupa Hediyeli) 8, 45 9, 45 NESCAFÉ Classic 200 g Ekonomik Paket (Kırmızı Kupa Hediyeli) 18, 75 16, 45 İki kat ekstra süt, yumuşacık kıvam Hadi Kaşıkla! NESTLÉ Nesquik 450 g Toz Paket (Avantajlı Paket) NESTLÉ Chokella 800 g 7, 95 10, Kasım tarihleri arasında Migros, 5M Migros, Migros Jet mağazalarından veya Sanal Market ten Money Club Kart, Money Bonus ya da Money Club özellikli diğer kartlar ile tek seferde 15 TL'LİK ALIŞVERİŞE NESCAFE MOCHA 17,9 G VE NESCAFE LATTE 17 G HEDİYE edilecektir. Ürün indirimi teknik nedenlerden dolayı yapılamadıysa indirim tutarı 2 gün içerisinde alışveriş yapılan karta tanımlanacak ve ilk alışverişte indirim olarak yansıtılacaktır. 34 Bu fiyatlar Money Club Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde geçerlidir.

35 Money Club Kart ile Tek Seferde 12 TL ve Üzeri Nestlé Çikolata Ürünü Alana 2 Money hediye Nestlé Damak Antep Fıstıklı Sütlü Çikolata 80 g 5, 00 Nestlé Damak Antep Fıstıklı Sütlü Çikolata 70 g Nestlé Damak Gece Antep Fıstıklı Bitter Çikolata 70 g 4, 75 /adet 3, 95 /adet 4, 25 Stok Adedi: Stok Adedi: Nestlé Damak Antep Fıstıklı Sütlü Çikolata 35 g 2, 50 00, 1, Stok Adedi: , 00 /adet Nestlé CRUNCH PATT 30 g // Nestlé KitKat CHUNKY 42 g Nestlé 1927 Sütlü Gofret 30 g // Nestlé 1927 Bitter Gofret %60 Kakao 30 g Nestlé 1927 Ekstra Sütlü Çikolata 70 g Nestlé 1927 Bitter Çikolata %60 Kakao 70 g 3, 50 /adet 2, 50 /adet Nestlé 1927 Bitter Çikolata %82 Kakao 70 g Nestlé 1927 Bitter Çikolata %73 Kakao 70 g 4, 25 /adet 3, 45 /adet Nestlé Classic Bol Sütlü Çikolata 70 g Nestlé Classic Bitter Çikolata %55 Kakao 70 g 2, 75 /adet 2, 00 /adet Stok Adedi: Stok Adedi: Stok Adedi: Nestlé Nesquik Gofret 5x32 g 3, 60 2, 95 Stok Adedi: Nestlé Classic Portakallı Bitter Çikolata %55 Kakao 80 g Nestlé Classic Üzümlü, Fındıklı, Bademli Bitter Çikolata %55 Kakao 80 g 4, 25 /adet 3, 45 /adet Stok Adedi: Kasım 15 Kasım 2017 tarihleri arasında Migros, 5M Migros, Migros Jet mağazalarından veya Sanal Market ten Money Club Kart, Money Bonus ya da Money Club özellikli diğer kartlar ile yapılacak tek seferde 12 TL ve üzeri Nestlé Çikolata alışverişine 2 Money hediye edilecektir. Kazanılan Money ler 2 gün içerisinde kartınıza yüklenecek ve 31 Aralık 2017 tarihine kadar kullanılabilecektir. Kampanyadan yalnızca kayıtlı kartlar yararlanabilir. Yeniden satış amaçlı toplu satın alımlar ile eksik ve yanlış bilgi paylaşılmış Money Club kartlar kampanya kapsamına dahil değildir. 1 Money, 1 TL dir. 35

36 İYİ FİYAT 2.si %50 cebinize iyi gelecek 6, 25 4, Milka Choco Grains 168 g/ Lila Stix 144 g 95 2.si %50 İNDİRİMLİ! İNDİRİMLİ! 6, 45 5, 45 Oreo Bisküvi 228 g 2, 25 /adet 1, Üzümlü Kakaolu Havuçlu Stok Adedi: /adet Dankek Lokmalık Kek 180 g Çeşitleri Stok Adedi: Stok Adedi: Money Club Kart ile tek seferde 10 TL ve üzeri Ülker Çikolata alışverişine 2 Money Hediye! 2 Money Hediye , tarihleri arasında, Migros, 5M Migros, Migros Jet mağazalarından veya Sanal Market ten Money Club Kart, Money Bonus ya da Money Club özellikli diğer kartlar ile tek seferde yapılacak 10 TL ve üzeri Ülker Çikolata ürün alışverişine 2 Money hediye edilecektir. Kazanılan Money ler 2 gün içerisinde kartınıza yüklenecek ve tarihine kadar kullanılabilecektir. Kampanyadan yalnızca kayıtlı kartlar yararlanabilir. Yeniden satış amaçlı toplu satın alımlar ve eksik ve yanlış bilgi paylaşılmış Money Club kartlar kampanya kapsamına dahil değildir. 1 Money, 1 TL dir. 36 Bu fiyatlar Money Club Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde geçerlidir.

37 4, 45 /adet 3, 95 /adet Eti Canga/Wanted Mini Bar Çeşitleri 140 g İYİ FİYAT cebinize iyi gelecek 2, 25 1, 95 Haribo Altın Ayıcık g Hediyeli Paket Stok Adedi: , 25 5, 25 Uno Çikolatalı Kruvasan 300 g Stok Adedi: Stok Adedi: , 95 /adet 6, 45 /adet 7, 15 5, 75 1, 45 /adet 1, 00 /adet Dr. Oetker Wolke Kek Çeşitleri Dr. Oetker Mozaik Pasta 262 g Pakmaya Ekmek Harcı Çeşitleri 30 g Çikolatalı 455 g Limonlu 430 g Vanilyalı 430 g Esmer Ekmek Harcı Beyaz Ekmek Harcı Stok Adedi: Stok Adedi: Stok Adedi: Stok Adedi: , 95 /adet 4, 45 /adet Milka Collage & ChipsAhoy Çikolata Çeşitleri 93 g g 4, 95 /adet 3, 95 /adet Milka LU & TUC Çikolata Çeşitleri 87 g Stok Adedi: , 95 /adet Milka Tablet Çikolata Çeşitleri 100 g Bu fiyatlar Money Club Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde geçerlidir. 37

38 STAR WARS HAYRANLARINA MÜJDE! Money Club Kart ile tek seferde 15 TL lik Nestlé Kahvaltılık Gevrek alımı yapın, çekilişle Londra Star Wars Temalı seyahat kazanma şansını yakalayın! Nestlé Nesquik Harfler 310 g 7, 75 6, 75 Nestlé Nesquik Gevrek 700 g 14, 45 12, 45 2 Aile ye Londra Seyahati Hediye! Stok Adedi: Stok Adedi: Nestlé Nesfit Çeşitleri 400 g 11, 45 /adet 9, /adet Nestlé Nesfit Çilekli Bar 23,5 g Bitter Çikolatalı Bar 23,5 g 2, 00 /adet 1, 75 /adet Stok Adedi: Nestlé Lifita 210 g 5, 95 4, 95 Nestlé Corn Flakes 650 g 10, 95 9, 45 Stok Adedi: Ayrıca Her Gün 10 Kişiye Nesquik Hediye Kiti! - 3 adet Nestlé Nesquik Bar 25 g - 1 adet Nestlé Nesquik HARFLER Gevrek 310 g - 1 adet Nestlé Nesquik Yaratıcı Kase 38 Stok Adedi: Stok Adedi: Bu kampanya Nestlé Türkiye Gıda Sanayi A.Ş. ( Nestlé ) tarafından MPİ nin tarihli ve E.4405 sayılı izni ile düzenlenmektedir (09:00) (22:00) tarihleri arasında Migros, 5M Migros, Migrosjet Mağazaları ndan veya Migros Sanal Market ten Nestlé markalı kahvaltılık gevrek ürünlerinden tek seferde 15 TL ve katları tutarında (her 15 TL için 1 çekiliş hakkı) alışveriş yapan Money Club Kart, Money Bonus veya Money Club Kart özellikli (Migros Club Kart, Money Club Pro Kart, Koç Ailem, Money Club & More, Servis Kart, Positive Card) ( Kart ) kart sahibi müşteriler kampanyaya katılacaklardır. Ad ve soyad bilgileri eksik veya kayıtlı olmayan müşterilere çekiliş hakkı verilmeyecektir. Çekilişte 2 kişi; her biri çift kişilik tavsiye edilen satış fiyatı TL değerinde olan Londra Seyahati (seyahat detayları sitesindedir.) ) kazanacaktır. Çekiliş tarihinde saat da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. ( U2 ) Gülbahar Mah. Cemal Sururi Sok. Halim Meriç İş Merk. No:15 D:39 Mecidiyeköy Şişli/İstanbul adresinde, noter huzurunda ve isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir. Sonuçlar tarihinde Takvim Gazetesi nde duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır. Katılımcının ikramiye kazanması durumunda, adres bilgileri eksik veya bilinmiyor ise gazetede yapılan ilan tebliğ için yeterlidir. Asil talihliler , yedek talihliler tarihine kadar kimlikleri ve iletişim bilgileri ile info@u2.com.tr mail adresine, nolu faksa ya da U2 Tanıtım ın yukarıda belirtilen adresine şahsen başvurmadıkları ve istenilen belgeleri eksiksiz teslim etmedikleri takdirde ikramiyelerini teslim alamazlar. Nestlé ve U2 çalışanları ile 18 yaşından küçükler katılamaz. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. KDV ve ÖTV dışında ikramiye ile ilgili tüm vergiler ve yasal yükümlülükler talihlilere aittir. Bu çekilişe katılan herkes, yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır. Kampanya ya katılan katılımcılar kişisel verilerinin kullanılmasına ve kampanya süresince arşivlenmesine açık rıza göstermişlerdir. Kişisel Verilerin Korunması na ilişkin olarak ve Kampanya detaylarına adresinden ulaşabilirsiniz.

39 Bitter Sütlü 3, 00 /adet 2, 75 /adet Eti Hoşbeş Çikolata Kremalı Gofret Çeşitleri 142 g İYİ FİYAT cebinize iyi gelecek 3, 75 3, Eti Benim O 216 g 45 Stok Adedi: , 50 /adet 4, 95 /adet Lay s/ruffles/doritos Mega Boy Çeşitleri Stok Adedi: Stok Adedi: , 75 /adet 3, 45 /adet 3, 25 2, 95 3, 3, 45 Ülker Pötibör Bisküvi Çeşitleri 450 g Sade Kakaolu Çifte Kavrulmuş O lala Sufle Mini 162 g Mix Magic Karışık Kraker 200 g Stok Adedi: Stok Adedi: Stok Adedi: , 75 7, 50 2, 95 2, 75 15, 95 13, /adet 45 /adet Kellogg s Extra Granola Çikolatalı Fındıklı 310 g Funchos Patates Cipsi 2 li Paket 250 g Peyman Bahçeden Çiğ Badem/ Dorleo Badem 170 g Stok Adedi: Stok Adedi: Stok Adedi: Bu fiyatlar ve kampanyalar Money Club Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde geçerlidir. 39

40 İYİ FİYAT cebinize iyi gelecek 4, 59 3, 25 Uludağ Doğal Maden Suyu 6x200 ml 3, 95 /adet Coca-Cola/ Coca-Cola Zero Cam Şişe 1 l 13, 85 10, /paket Stok Adedi: /paket Coca-Cola/Coca-Cola Zero/Fanta Kutu 8x250 ml Stok Adedi: Stok Adedi: , 10 2, /adet 65 Tropicana Nektar Çeşitleri 1 l Bursa Şeftali Malatya Kayısı Amasya Elma Anadolu Karışık /adet %25 İNDİRİM! Nescafe Xpress Soğuk Kahve Ürünlerinde 1, 45 1, Fruko Pet 1 l 25 6, 45 /paket 12, 5, 45 Stok Adedi: Stok Adedi: /paket 15, 80 /paket 50 /paket 6, 00 Çamlıca/Çamlıca Light 6x250 ml Red Bull Çeşitleri 4x250 ml Erikli Su 6x1,5 l Stok Adedi: Stok Adedi: Stok Adedi: Bu fiyatlar Money Club Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde geçerlidir.

41 Değerli Fransız Parfümleri Giysilerinizde Vernel Max Supreme Konsantre Çamaşır Yumuşatıcısı Fransız Parfüm Uzmanlarının Seçimi YENİ Vernel Max Supreme 1200 ml Çeşitleri 13, 45 /adet 11, 95 /adet Bu fiyatlar Money Club Kart veya Money Bu fiyatlar Bonus Money ile Club yapılan Kart veya Money Bonus ile yapılan *Ürünlerin alışverişlerde içinde geçerlidir. bulunan değerli Fransız Parfümleri 41 alışverişlerde geçerlidir. Fransız Parfümörler tarafından geliştirilmiştir.

42 İYİ FİYAT cebinize iyi gelecek 26, 23, Persil Premium Jel 30 Yıkama 24, Rinso 9 kg 60 Yıkama 16, 95 14, Yumoş 5 l Stok Adedi: Stok Adedi: Stok Adedi: , 20, 19, 16, 13, 12, Vanish Gold 1200 g Vanish Gold Tül Sistem Domestos 2x810 g+cif Jel 750 ml Set Stok Adedi: Stok Adedi: Stok Adedi: Rinso Sıvı 3 l 18, /adet 16, /adet 42 Bu fiyatlar Money Club Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde geçerlidir.

43 26, 21, Finish Hepsi Bir Arada Jel 1 l İYİ FİYAT cebinize iyi gelecek 6, 75 6, Pril 1350 g 25 Stok Adedi: , 28, Fairy Tablet Hepsi Bir Arada 70 li 8, 5, Marc 2,5 l Stok Adedi: , 75 6, Nazar Sıvı Arap Sabunu 1 l %25 İNDİRİM! Duru Markalı Ürünlerde Stok Adedi: Stok Adedi: Stok Adedi: , 95 8, 50 17, 50 14, Stok Adedi: Stok Adedi: Bu sayfada sabun ürünleri hariç tüm ürünlerde 6-9 taksit geçerlidir. Stok Adedi: 43

44 İYİ FİYAT cebinize iyi gelecek 23, 50 18, Pronto Ahşap Temizleyici 2,5 l 59, 49, Banat Fly Mop Fonksiyonel Temizlik Seti Alana Banat Fly Mop Mikrofiber Yedek Paspas Hediye 5, /adet 4, Camsil 750 ml Çeşitleri Camsil Matik Parlat Original Floral Mandalina Kokulu Stok Adedi: /adet Stok Adedi: Stok Adedi: , 50 4, 8, 95 6, 11, 25 8, Ernet Süper Yağ Çözücü 750 ml Marc Tüm Yüzeyler 750 ml Maestrowin Alkol Bazlı Yüzey Dezenfektanı 750 ml Banat Yer Fırçalarında Stok Adedi: %30 İNDİRİM! 10, 8, Silver Mini Ayakkabı Bakım Seti Stok Adedi: Domestos WC Blok Ürünlerinde Stok Adedi: %25 İNDİRİM! Stok Adedi: Bu fiyatlar Money Club Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde geçerlidir.

45 7, 5, Cook Kesilmiş Yağlı Pişirme Kâğıdı 16 Yaprak+Cook Buzdolabı Poşeti Paketi İYİ FİYAT cebinize iyi gelecek , 95 9, Parex 4 lü Fırsat Paketi Stok Adedi: , 75 /adet 8, Koroplast Büzgülü Çöp Torbası Çeşitleri Limon Çilek Lavanta /adet Stok Adedi: Stok Adedi: , 6, /adet /adet 14, 25 11, 12, /adet 10, /adet Scotch-Brite Sünger Çeşitleri 8 li Düz Oluklu Vileda Actifibre Mikrofiber Temizlik Bezi 2 li Scotch-Brite Islak Yer Bezi Çeşitleri Yer Bezi 30 lu Banyo Bezi 50 li Mutfak Bezi 50 li Stok Adedi: Stok Adedi: Stok Adedi: , 50 /paket 13, /paket 12, 50 /adet 9, /adet 9, /adet 6, /adet Glade Otomatik Sprey Çeşitleri Lavanta Temiz Çarşaf Ferahlığı Air Wick Life Scents Aerosol Çeşitleri Yaz Anıları Turkuaz Sular Kiraz Çiçeği Bahar Esintisi Varta Long Life Extra Pil Çeşitleri 4+2 Kalem Pil İnce Pil Stok Adedi: Stok Adedi: Stok Adedi: Bu sayfada sabun ürünleri hariç tüm ürünlerde 6-9 taksit geçerlidir. 45

46 İYİ FİYAT cebinize iyi gelecek 25, 19, Selpak Havlu 12 li Alana Koroplast Streç Film 15 m Hediye 39, 33, Selpak Tuvalet Kâğıdı 32 li Alana Frosch Bulaşık Deterjanı 750 ml Hediyeli set 13, 50 9, 75 Stok Adedi: Viva Eko Çift Katlı Tuvalet Kâğıdı 16 lı Stok Adedi: , 50 4, 4, 95 9, Stok Adedi: Maylo Hamarat Peçete 200 lü Maylo Dev Kâğıt Havlu Kleenex Oval Kutu/Cüzdan Mendil 1 ALANA 1 HEDİYE! Stok Adedi: Stok Adedi: Stok Adedi: , 95 /adet 7, 95 /adet 3, /adet 3, 50 /adet 6, 15 4, 95 Molped Ultra Süper Eko Paket Çeşitleri Molped Günlük Ped 40 lı Selpak Klasik Mendil 10 lu Stok Adedi: Stok Adedi: Stok Adedi: Bu fiyatlar Money Club Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde geçerlidir.

47 Orkid Platinum Süper Ekonomik Paket Çeşitleri 9, /adet Orkid Günlük Ped 20 li Çanta Paketi 3, Bu fiyatlar Money Club Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde geçerlidir.

48 İYİ FİYAT cebinize iyi gelecek 1 ALANA 1 HEDİYE Arko Tıraş Köpüğü ve Jellerinde 33, 23, Gilette Mach 3 Tıraş Makinesi+Yedek Bıçak 2 li+tıraş Jeli Set %30 İNDİRİM! Colgate Total Profesyonel Diş Macunu 75 ml Çeşitlerinde Nefes Sağlığı Profesyonel Beyazlık Diş Arası Temizliği Profesyonel Diş Eti Rahatlığı Profesyonel Aktif Etki Stok Adedi: , 54, %20 İNDİRİM! 39, Oral-B Cross Action Şarjlı Diş Fırçası D12 Oral-B Şarjlı Diş Fırçası Yedek Başlık Çeşitlerinde /paket 31, 50 /paket Durex Gerçek Dokunuş 12 li/karşılıklı Zevk 12 li/yok Ötesi 10 lu Çeşitleri Stok Adedi: Stok Adedi: %30 İNDİRİM 48 Bu fiyatlar Money Club Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde geçerlidir.

49 10 MONEY HEDİYE! Money Club Kart ile tek seferde 25 TL ve Üzeri NIVEA ürünleri alışverişine 10 MONEY HEDİYE! NIVEA Yüz Bakım Kremlerinde %30 NIVEA 10, Deodorant Çeşitleri /adet NIVEA EL Bakım Sprey Roll-on Stick %30 Ürünlerinde NIVEA Duş Jeli Çeşitlerinde %30 NIVEA Saç Bakım Ürünlerinde % Kasım 2017 tarihleri arasında Migros, 5M Migros, Migros Jet mağazalarından veya Sanal Market ten Money Club Kart, Money Bonus ya da Money Club özellikli diğer kartlar ile tek seferde yapılacak 25 TL NIVEA ürün alışverişine 10 Money hediye edilecektir. Kazanılan Money ler 2 gün içerisinde kartınıza yüklenecek ve 31 Aralık 2017 tarihine kadar kullanılabilecektir. Kampanyadan yalnızca kayıtlı kartlar yararlanabilir. Yeniden satış amaçlı toplu satın alımlar ve eksik ve Bu yanlış fiyatlar bilgi Money paylaşılmış Club Kart veya Money Money Club Bonus kartlar ile yapılan kampanya alışverişlerde kapsamına geçerlidir. dahil değildir. 1 Money, 1 TL dir adet stokla sınırlıdır. 49

50 İYİ FİYAT cebinize iyi gelecek %20 İNDİRİM! Tresan Şampuan Çeşitlerinde 13, /adet 9, /adet Dove Şampuan 550 ml Çeşitleri 11, 50 /adet 9, /adet Gliss Şampuan 400 ml Çeşitleri Stok Adedi: Stok Adedi: , /adet 7, /adet 27, /adet 24, /adet 19, /adet 15, /adet Koleston Naturals Saç Boyası Çeşitleri Syoss Saç Şekillendirici Ürün Çeşitleri Gliss Şampuan Sonrası Bakım Ürünleri 12, /adet 10, /adet Garnier Mineral Deodorant 150 ml Hediyeli Set Çeşitleri Stok Adedi: Stok Adedi: %25 İNDİRİM! Sebamed Men Serisi Ürünlerinde %20 İNDİRİM! Dax Hair Wax Saç Şekillendirici Ürünlerinde Stok Adedi: Stok Adedi: Bu fiyatlar Money Club Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde geçerlidir.

51 %25 İNDİRİM! Neutrogena Hydro Boost Serisi Ürün Çeşitlerinde İYİ FİYAT cebinize iyi gelecek 19, 16, Sebamed Kirazlı&Çilekli Dudak Koruyucu 2 li Set 1 ALANA 1 HEDİYE! Duru Duş Jellerinde , /adet Scholl Gel Activ Tabanlıklar Kadınlar İçin Özel Seri Stok Adedi: %20 İNDİRİM! Talya Bitkisel Yağ Çeşitlerinde 10, /paket Neutrogena El Kremi+Dudak Kremi Set Çeşitleri Alçak Topuklular Açık Ayakkabılar Düz Ayakkabılar Yüksek Topuklular Stok Adedi: %30 İNDİRİM Bu fiyatlar Money Club Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde geçerlidir. 51

52 Like Me Soğuk Sir Ağda 100 ml 5, 95 YENİ ÜRÜN Like Me Tüy Dökücü Krem 100 ml Çeşitleri Hassas Ciltler İçin Normal Ciltler İçin 5, 95 Like Me 41 li Sir Ağda Bandı /adet Çeşitleri Hassas Ciltler İçin Normal Ciltler İçin 6, 95 /adet YENİ ÜRÜN YENİ ÜRÜN 52 Bu fiyatlar Money Club Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde geçerlidir. Bu fiyatlar Money Club Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde geçerlidir.

53 Bebeklere Büyük Kazanç! Bebe Money, bebek ve çocuk ürünleri alışverişlerinizde size büyük fırsatlar sunan Money Club programıdır. Nasıl katılırım? 5818 e SMS atarak veya Migros Mobil Uygulamasından, kiosklardan, web sitesinden, ten üye olabilirsiniz. Nasıl kazanırım? Prima, Aptamil, Uni Baby, Fisher Price ürünlerinden ve Hayat Su İlk Hayat ım ürününden %10 Bebe Money, diğer tüm bebek ürünleri ve organik ürünlerden %5 Bebe Money kazanabilirsiniz Nasıl harcarım? Bebe Money Hediye Kataloğu na Migros Mobil Uygulaması, moneyclubkart.com ve mağazadaki kiosklardan ulaşabilirsiniz. 56, /adet 42, /adet 17, 50 /adet 26, 50 19, 75 Prima Süper Fırsat Paketi Çeşitleri Minies Bebek Bezi Çeşitleri Uni Baby Yenidoğan Islak Havlu 3+3 Travel Pack Özel Seri 10, 8, 95 Johnson s Baby Islak Havlu 3 lü Stok Adedi: , 50 12, 50 Johnson s Baby Şampuan 750 ml+ Bebek Yağı 200 ml Hediye Stok Adedi: %25 İNDİRİM! Uni Baby Deterjan ve Yumuşatıcılarda Stok Adedi: Stok Adedi: , 65, 12, 95 /adet 11, 50 /adet 7, 6, Aptamil Uni Baby 4 Şampuan Çocuk Devam 1000 Sütü ml 0 g+300 g Fırsat Paketi Hipp Kaşık Maması Çeşitleri 200 g Milupa Bebek Bisküvisi 32 li Stok Adedi: Stok Adedi: Stok Adedi: Bebe Money kazanmak için Bebe Money üyesi olmanız gerekmektedir. Bebe Money üyesi olmak için; BebeMoney yazarak bir boşluk bırakıp Money Club Kart numaranızı 5818 e SMS atabilirsiniz veya Bu fiyatlar Money Club Kart veya Money Bonus ile yapılan moneyclubkart.com alışverişlerde üzerinden geçerlidir. kayıt olabilirsiniz.bu fiyatlar Money 53Club Kart ve Money Bonus ile yapacağınız alışverişlerde geçerlidir.

54 A MONEY BONUS D M I S A K Z AN D I R I Y O R! A K E N İ Y Tek seferde ve farklı günlerde 2 kere 150 TL ve üzeri alışverişinize S ile katılırsanı z SM MARKET YAZ 3340 a GÖNDER! 30 MONEY z laş tan katılırs usf an n ı Bo 40 MONEY Kampanya detaylarını 55. sayfada görebilirsiniz.

55 1 Money = 20 Mil Kampanyası Yasal Metni Money Club-Miles&Smiles Kampanyası detaylarına adresinden ulaşabilirsiniz. Money Bonus Harcama Kampanyası 2 Kasım-2 Aralık 2017 tarihleri arasında Money Bonus kredi kartı ile Migros, 5M Migros, Macrocenter, Migros Jet, Kipa mağazalarından veya Migros Sanal Market ten farklı günlerde ve tek seferde 2 kez 150 TL ve üzeri alışveriş yapan SMS ile katılan kart sahipleri 30 Money, BonusFlaş uygulaması üzerinden katılan kart sahipleri 40 Money kazanacaktır. Kampanyaya katılım için ilk harcamadan önce; MARKET yazıp 3340 a SMS gönderilmeli veya BonusFlaş üzerinden Hemen Katıl butonu tıklanmalıdır. Kampanya farklı günlerde ve tek seferde yapılan 150 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir. Aynı gün içerisinde yapılan birden fazla 150 TL ve üzeri harcamaların ilki kampanya dahilindedir. Kampanya müşteri bazındadır. Money Bonus sahibi her müşteri SMS kanalı ile kampanyaya katılması durumunda en fazla 30 Money, BonusFlaş kanalı ile kampanyaya katılması durumunda en fazla 40 Money kazanabilir. Kazanılan Money ler 7-17 Aralık 2017 tarihleri arasında kazanan kart ile sadece Migros, 5M Migros, Macrocenter, Migros Jet, Kipa mağazalarında veya Migros Sanal Market te kullanılabilecektir. Kullanılmayan Money ler geri alınacaktır. Kampanya sadece Money Bonus kredi kartları için geçerlidir. Kampanyaya tek ödemeli işlemler ve sanal pos işlemleri dahildir. Taksitli işlemler ve ödül kullanımları kampanyaya dahil değildir. İade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır. BonusFlaş üzerinden kampanyaya katılan Bonus sahiplerinin kendi kart bilgileri ile uygulamaya giriş yapmaları, SMS ile kampanyaya katılan kart sahiplerinin Garanti Bankası sisteminde bulunan ve harcama yapılan kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından SMS göndermesi gerekmektedir. Kampanyaya öncelikle SMS yolu ile katılan kart sahipleri, katılımını iptal ederek tekrar BonusFlaş üzerinden katılım sağlayamayacaklardır. Kampanya katılım kısa mesajının sistemimize ulaşmasından sonraki işlemler dikkate alınır. İşlemler mutlaka Garanti Bankası POS undan geçmelidir. Gönderilen SMS ler, Garanti Bankası sisteminde bulunan ve harcama yapılan kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından gönderilmelidir. SMS veya BonusFlaş uygulaması ile kampanyaya katılmadan yapılan harcamalar kampanya haricinde olup geçmişe yönelik yararlandırma yapılmayacaktır. Kampanyaya katılım SMS leri KDV ve ÖİV dahil Avea için 0,50 TL, Turkcell için 0,65 TL, Vodafone için 0,40 TL dir. Geri Dönüş SMS leri Garanti Bankası tarafından karşılanır. Garanti Bankası ve Migros kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Detaylı bilgi için ve adresini ziyaret edebilirsiniz. Migroskop taki fiyatlar Money Club Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde geçerlidir. Migroskop ta basılı bulunan ürünler mağazaların fiziki büyüklükleri nedeniyle mağazalarımızın tamamında satışa sunulamamaktadır. VADE FARKSIZ 6,9 VEYA 12 TAKSİT Migros ta 20 TL ve üzerindeki alışverişlerinizde Money Bonus, Garanti Bonus, Bonus özellikli diğer kredi kartları, Miles&Smiles, AMEX (American Express), World (Yapı Kredi, Albaraka, TEB ve Vakıfbank), Maximum (İş Bankası ve Ziraat Bankası) veya Paraf kredi kartınıza züccaciye, deterjan, hijyenik ve temizlik kağıt ürünleri, deterjan, ev bakım ürünleri, bebek bezi, bebek bakım örtüsü, giyim, kişisel ilgi ürünleri, oyuncak, kitap, kırtasiye ürünü, evcil hayvan mama ve aksesuarları, ev ve bahçe mobilyaları alışverişlerinize vade farksız 6 veya 9 taksit yapabilirsiniz. Elektrikli/Elektronik ürünler (cep telefonu hariç) ve bilgisayar ürünlerinde sadece 6 taksit yapılabilir. Beyaz eşya, klima ve ısıtıcı alışverişlerinizde Money Bonus, Garanti Bonus, Bonus özellikli diğer kredi kartları, Miles&Smiles, AMEX (American Express), Maximum (İş Bankası ve Ziraat Bankası), veya Paraf kredi kartı ile vade farksız 12 taksit, World (Yapı Kredi,Albaraka,TEB ve Vakıfbank) kredi kartı ile vade farksız 6 taksit yapabilirsiniz. Gıda, kozmetik, ofis malzemeleri, sabun, ıslak havlu, bebek bakım ürünleri,hasta bakım havlusu ve temizleme mendili ürünleri taksit kapsamı dışındadır. Yasal düzenlemeler gereği belirtilen bu taksit kampanyaları ve seçenekleri değişiklik gösterebilir. Migros Ticaret A.Ş. farklı bankalar için yapılan taksit kampanyaları ile ilgili değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Konsept Mağazalar: ADANA KURTTEPE MM MİGROS, ADAPAZARI SERDİVAN AVM MİGROS, AKÇAY MİGROS, ALANYA MİGROS, ANADOLU HİSARI MİGROS, ANTAKYA MAĞAZASI, ANTAKYA PALLADIUM MMM MİGROS, ATAKÖY AFYON MM MİGROS, ATAKUM SAMSUN MİGROS, ATAŞEHİR SATIŞ MAĞAZASI, ATRIUM MAĞAZASI, AYDIN ÇEVREYOLU MM MİGROS, BAHÇEŞEHİR MAĞAZASI, BATMAN PARK MMM MİGROS, BEYAZSARAY MUŞ M MİGROS, BODRUM 2 SATIŞ MAĞAZASI, BODRUM GARAJ MMM MİGROS, BOSTANLI İZMİR SATIŞ MAĞAZASI, BOZÜYÜK BİLECİK MM MİGROS, BUCA İZMİR MAĞAZASI, CADDEBOSTAN MAĞAZASI, CEYHAN SATIŞ MAĞAZASI, ÇAMLIK FORUM DENİZLİ MMM MİGROS, ÇEŞME SATIŞ MAĞAZASI, ÇORLU ORİON MMM MİGROS, ÇORUM MM MİGROS, DALAMAN M MİGROS, DALYAN MİGROS, DATÇA SATIŞ MAĞAZASI, DEĞİRMENDERE KOCAELİ MMM MİGROS, DİDİM SATIŞ MAĞAZASI, DİYARBAKIR MEGA CENTER MMM MİGROS, EDİRNE MAĞAZASI, ELAZIĞ MM MİGROS, ELAZIĞ SÜRSÜRÜ MM MİGROS, EMİRDAĞ AFYON M MİGROS, ERZİNCAN EMNİYET MMM MİGROS, ERZİNCAN M MİGROS, ERZURUM MAĞAZASI, ESKİŞEHİR ADALAR MİGROS, ESPARK ESKİŞEHİR MMM MİGROS, FETHİYE ERASTAPARK AVM MMM MİGROS, FETHİYE SATIŞ MAĞAZASI, GALLERIA ADANA MAĞAZASI, GALLERIA MAĞAZASI, GAZİANTEP FORUM MMM MİGROS, GİRESUN G-CITY MM MİGROS, GİRESUN SAHİL MM MİGROS, GÖKTÜRK İSTANBUL MMM MİGROS, GÜZELBAHÇE İZMİR MM MİGROS, HATAY DÖRTYOL MM MİGROS, IĞDIR MİGROS, ILICA ÇEŞME İZMİR MMM MİGROS, ISPARTA MAĞAZASI, İSKENDERUN PRIME MALL MİGROS, İSTİNYE MİGROS, KADİRLİ M MİGROS, KARADENİZ EREĞLİ MM MİGROS, KARTAL ATALAR İSTANBUL MMM MİGROS, KASTAMONU MİGROS, KONYA NOVADA, KOZAN ADANA M MİGROS, KURTKÖY MMM MİGROS, KÜTAHYA MM MİGROS, MANAVGAT SATIŞ MAĞAZASI, MARDİN MİGROS, MARMARİS 2 MAĞAZASI, MAVİŞEHİR SATIŞ MAĞAZASI, MERSİN FORUM MİGROS, METRO CITY SATIŞ MAĞAZASI, MİLAS MERKEZ MİGROS, NAZİLLİ MAĞAZASI, NEVŞEHİR MM MİGROS, NİĞDE BOR YOLU MM MİGROS, NİLÜFER MİGROS, NOVADA TOKAT MMM MİGROS, OPTIMUM MMM MİGROS, ORDU SATIŞ MAĞAZASI, ORTAKAPI KARS MİGROS, ORTAKÖY MMM MİGROS, OSMANİYE MİGROS, OSMANİYE PARK 328 MM MİGROS, OUTLET PARK KÜTAHYA MMM MİGROS, ÖDEMİŞ MAĞAZASI, PARK YİRMİÜÇ AVM ELAZIĞ MM MİGROS, PERLA VISTA BEYKENT MMM MİGROS, SAMSUN SATIŞ MAĞAZASI, SANKO PARK AVM GAZİANTEP MMM MİGROS, SİDE SATIŞ MAĞAZASI, SİLİFKE GÖKSU MM MİGROS, SİVAS SATIŞ MAĞAZASI, ŞİŞLİ CEVAHİR MİGROS, TEKİRDAĞ YSK CENTER MMM MİGROS, TOKAT MİGROS, TRABZON FORUM MİGROS, TRABZON SATIŞ MAĞAZASI, TÜRK - İŞ SAMSUN MMM MİGROS, URFA CITY MMM MİGROS, URFA PIAZZA MMM MİGROS, UŞAK SATIŞ MAĞAZASI, VAN İSTASYON MAĞAZASI, VAN SATIŞ MAĞAZASI, VIALAND İSTANBUL MMM MİGROS, VİRANŞEHİR MERSİN MM MİGROS, VİŞNELİK ESKİŞEHİR MMM MİGROS, YALIKAVAK MAĞAZASI, YENİBOSNA İSTANBUL MMM MİGROS, ZAFER PLAZA BURSA SATIŞ MAĞAZASI, ZİRVEKENT MİGROS

56 SAYI KASIM 2017

57 SEÇKIN MARKALARDA INDIRIMLER VE HEDIYELER! Tüm kayıtlı Money Club Kart sahiplerini seçkin markalarda avantajlar bekliyor Kasım 2017 tarihleri arasında kampanya kodunuzu öğrenin, Money Club Kart ın size özel ayrıcalıklarını kaçırmayın! KAMPANYA KODU ALMAK İÇİN MİGROS MOBİL UYGULAMASI NI İNDİREBİLİRSİNİZ. DİLEDİĞİNİZ MARKANIN İSMİNİ YAZIP 5818 E SMS GÖNDEREBİLİRSİNİZ. Kampanya hakkındaki tüm detaylara mağazalarımızın kasalarından alabileceğiniz marka işbirliği kitapçıklarından, Migros Mobil Uygulaması ndan ve moneyclubkart.com dan ulaşabilirsiniz.

58 Aynı güne ya da başka bir tarihe sipariş seçeneği Online ya da kapıda nakit/kredi kartıyla ödeme seçeneği Kapıda iade güvencesi Netten Cepten Tabletten

59 Her şey kadınlar için... KOCHLER İYONİZER SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ TARAK Eşit ısı dağılımı, hızlı ani sıcaklık teknolojisi ve gelişmiş ısıtma teknolojisi LED ekranlı, 5 farklı ısı ayarı 150 o C den 230 o C ye ulaşır ve tüm saç tipleri için kullanılabilir 360 o serbest dönebilen güç kablosu Otomatik güvenli kapanma özelliği 59, 6 TAKSİT SİNBO EPİLATÖR CİHAZI& TIRAŞ MAKİNESİ SEL parça cımbız 2 hız Şarj edilebilir batarya 6 saat şarj, 45 dakika kablosuz kullanım süresi 44, 6 TAKSİT LA PLAYA EKOSE ŞAL 70x170 CM Farklı desen seçenekleri 14, /adet PENTİ FİT 40 DEN KÜLOTLU ÇORAP 500/2-3 Parlak, orta kalınlıkta 4, MONATHOME TEK KİŞİLİK NEVRESİM SETİ 160x220 CM Yastık kılıfı: 50x70 cm 27, /adet 6-9 TAKSİT

60 STEAM QUICK ÇOK FONKSİYONLU BUHARLI ÜTÜ 99, Kolay kullanım kuru ve buharlı ütüleme seçeneği 3 kademe sıcaklık ayarı: Naylon/akrilik, ipek/yün, pamuklu 6 TAKSİT 870 W CEO MAKYAJ DÜZENLEYİCİ 9, Yükseklik 8xDerinlik 12,5xBoy 22 cm SİNBO ELEKTRİKLİ CEZVE SCM fincan Türk kahve kapasitesi Aşırı ısınma ve susuz çalışmayı önleyen emniyet sistemi 1000 W 22, 50 6 TAKSİT GENERAL HOME POŞET KAPATICI 2 adet kalem pille çalışır, piller dahil değildir Poşetleri pratik bir şekilde kapatmayı sağlar 11, CEO MELAMİN TEPSİ ÇEŞİTLERİ Yuvarlak: Çap 33 cm Oval: 30x33x3 cm 6, /adet Farklı desen seçenekleri

61 MM - MMM Migroslarda geçerlidir. 6 Bu fiyatlar Money Club Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde geçerlidir.

62 MM - MMM Migroslarda geçerlidir. Bu sayfalardaki tüm ürünlerde 6-9 taksit geçerlidir. 7

63 Dunlop markalı sweatshirt, eşofman ve kazaklarda Akal Suyutti Kadın Bere 19, 95 /adet Kış modası için aradığınız her şey Migros ta! Nap Desenli Kadın Termal Tayt Dunlop Kadın Termal Tayt 19, 95 /adet 14, 95 /adet 29, 95 /adet Antonio 241 Kadın Eldiven 29, 95 /çift La Playa Akrilik Şal 19, 95 /adet MM - MMM Migroslarda geçerlidir. Nap Kot Kadın Termal Tayt 32, 95 /adet 8 Bu fiyatlar Money Club Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde geçerlidir.

64 Papilla Karadeniz Tavası 32 cm 29, 24, Balık ziyafetlerine özel ürünler! Paşabahçe Sarmaşık Desen Renkli Meşrubat Bardağı Tekli (42877) 2, 50 /adet 2, 00 /adet Paşabahçe Marine Balık Tabağı Tekli 26x21 cm (10257) 4, 3, Papilla 28 cm Çift Taraflı Balık Tavası 34, 27, Paşabahçe Habitat Su Bardağı 6 lı (52499) 4, 3, Paşabahçe Asos Yağlık 500 ml (96331) 9, 6, Kış lezzetleri için pratik ürünler! Moonstar Nar Ayıkla (NR-320) 4, 3, Ece Közmatik Tava (EPK662) 6, 5, Ferme Mısır Patlatma Tavası 7, 6, CKC Plastik Ceviz& Fındık Kıracağı (CK-621) 6, /adet 4, /adet Sinbo Kollu Narenciye Sıkacağı (ST06535) 89, 79, CKC Plastik Kestane Çizici (CK-616) 5, /adet 3, /adet MM - MMM Migroslarda geçerlidir. Bu sayfalardaki tüm ürünlerde 6-9 taksit geçerlidir. 9

65 Farklı lezzetler için özel fiyatlar! Mehtap Cam Kapaklı Wok Tava 28 cm 34, 26, Mehtap Granit Grill Döküm Tava 28x28 cm 74, 49, Metaltex Kızartma Yağ Sıçratmaz 12, 9, Metaltex Vaporette Buharlı Sebze Pişirici 29, 24, 12 li Muffin Kalıbı 54, 49, Tart Kalıbı 28 cm 19, 16, Kelepçeli Kapaklı Kek Kalıbı 26 cm 59, 49, Göbekli Kek Kalıbı 22 cm 39, 34, /set LAV ile sofralarda sonbahar heyecanı MM - MMM Migroslarda geçerlidir. Lal Su Bardağı 3 lü 9, /set 5, /set 19, /set 10, /set Karen Kase 300 cc 6 lı 39, /set 24, /set Masal Çay Seti 12 Parça 7, 50 /set Nez Çay Bardağı 6 lı 10 Bu fiyatlar Money Club Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde geçerlidir.

66 12, Flora /adet Tava 24 cm 14, Flora /adet Tava 28 cm Mutfağınızda yeni renklere yer açın. 23, Flora /adet Derin Tencere 22 cm 16, Flora /adet Kaçerola 18 cm 23, Flora /adet Sote Tava 26 cm Touch Me Porselen Fincan Takımı 6 lı Çanta Kutulu 34, 29, Rengârenk ve çok kullanışlı! Touch Me Newbone Kahve Fincan Takımı 6 lı 49, 39, Touch Me Stoneware Kase (SB A) 21, /adet 16, /adet Touch Me Poyraz Ütü Masası 89, 69, Ev işlerinizi kolaylaştıracak fırsatlar! Decobella Keçeli Ütü Masası Kılıfı 19, 14, Filpa 6 lı Büyük Boy Elbise Torbası 11, 50 8, MM - MMM Migroslarda geçerlidir. Bu sayfalardaki tüm ürünlerde 6-9 taksit geçerlidir. 11

67 JOLLY, JOKER ve Buddy Markalı 15 kg Köpek Mamaları 74, /adet 49, /adet 25, 00 Polly Pocket & Arkadaşları Monster High Minik Acayipler Hot Wheels Tekli Arabalar 9, /adet 6, 99 /adet 11, 99 /adet Original Ghoul Avia Fruit Frankie Geek Shriek Draculaura MM - MMM Migroslarda geçerlidir Mattel, Tüm hakları saklıdır. Power Ghoul Clawdeen Chalkboard Clawdeen Power Ghoul Cleo Her biri ayrı ayrı ve stoklara bağlı olarak satılır. 12 Bu fiyatlar Money Club Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde geçerlidir.

68 Pencere Süngeri Kapı Altı Bandı Kapı Süngeri 1, 1, 1, 1, 50 1, 50 1, 50 Kauçuk Pencere Bandı 7, 6, Sıcacık Fırsatlar Migros ta Stonebag Kumaş Valiz 60 cm Bordo Stonebag Kumaş Valiz 70 cm Bordo 179, Stonebag Kumaş Valiz 80 cm Bordo 129, 79, 109, 199, 119, Stonebag Kumaş Valiz 60 cm Füme Stonebag Kumaş Valiz 70 cm Füme 179, Stonebag Kumaş Valiz 80 cm Füme 129, 79, 109, 199, 119, Seyahat İçin Herşey Migros ta 21, /adet 9, 18, /adet OYUNCAK İLANI 21, /set 9, /adet 18, /set 32, /adet 24, 18, 29, /adet MM - MMM Migroslarda geçerlidir. Bu sayfalardaki tüm ürünlerde 6-9 taksit geçerlidir. 13

69 /adet /adet

70 İYİ FİYAT cebinize iyi gelecek 1379, 00 /adet 1279, 00 /adet Konsept mağazalarda bulunmaktadır. 64 GB Dahili Hafıza 2.2 GHz Octa-Core Işlemci 5.2 Super Amoled Ekran 16 MP Ön ve Arka Kamera 4 GB RAM 2600 MAH Pil Gücü Samsung C5 PRO 64GB Cep Telefonu Stok Adedi: , , 00 Samsung Galaxy J5 Prime 16GB 4.5G Cep Telefonu 4.5G 1,4 GHz 4 Çekirdekli İşlemci Android İşletim Sistemi 16 GB Dahili Bellek (ROM)/2 GB RAM 5 TFT LCD Ekran 13 MP Arka/5 MP Ön Kamera 2 Yıl İthalatçı Firma Garantisi 1399, , 00 Samsung J7 Max 32 GB Cep Telefonu 2.4 GHz 8 Çekirdek İşlemci Android İşletim Sistemi 32 GB Dahili Bellek (ROM)/4 GB Ram 5.7 PLS TFT Ekran 13 MP Ön ve Arka Kamera 2 Yıl İthalatçı Firma Garantisi Konsept mağazalarda bulunmaktadır. Stok Adedi: Konsept mağazalarda bulunmaktadır. Stok Adedi: , 1999, 00 Sunny Ekran UHD Uydu Alıcılı Smart LED TV Ekran 3840x2160 Ultra HD Dahili HD Uydu Alıcı Smart Mega Contrast 2x10 W Ses Çıkışı 3X HDMI Girişi 2 x USB (Media Player) VGA (PC) Girişi/PC Audio Ses Girişi Scart Girişi AV/ YPbPr Girişi Kulaklık Çıkışı Dahili Wi-Fi Analog Tuner Girişi 2 Yıl Garanti Ücretsiz Kurulum 249, , 00 Rowell 8 GB ROM/1 GB RAM 10.1 Tablet PC Allwinner A GHz (Cortex A7) Çift Çekirdekli İşlemci Android İşletim Sistemi 10.1 Kapasitif Ekran 8 GB Bellek (ROM)/1 GB RAM 2 MP Arka/0.3 MP Ön Kamera 6000 mah Batarya Wi-Fi Konsept mağazalarda bulunmaktadır. Konsept mağazalarda bulunmaktadır. 337,17 x6 TAKSİT Stok Adedi: ,17 x6 TAKSİT Stok Adedi: Bu fiyatlar Money Club Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde geçerlidir. 15

71 İYİ FİYAT cebinize iyi gelecek Kaymaz Ayak Güvenlik Kıskaçları Entegre Kablo Yuvası Tek Optimize Hız: Tüm Meyveler Için 400 W Posa Kabını Boșaltmaya Gerek Duymadan, Tek Seferde 1,5 l ye Kadar Meyve Suyu Yapabilme Șeffaf Posa Kabı Quickclean Teknolojisi Sayesinde Kolay Temizlik 399, 329, Philips Katı Meyve Sıkacağı HR1832/40 54,98 x6 TAKSİT Stok Adedi: , 84, 59, 44, Sinbo Elektrikli Çay Seti STM l Paslanmaz Çelik Su Isıtıcısı, 0.7 l Cam Demlik Otomatik Kapanma ve Sıcak Tutma Özelliği Aşırı Isınma ve Susuz Çalışmayı Önleyen Emniyet Sistemi Paslanmaz Çelik Gizli Rezistans Yıkanabilir Çay Süzgeci Paslanmaz Çelik Filtre 360 Dönebilme Özelliği Kablosuz Kullanım Kablo Saklama Yuvası 2200 W Premier Tost Makinesi PTM Paslanmaz Tost Plakaları Paslanmaz Çelik Gövde 750 W Işıklı Fonksiyon Göstergeleri 14,15 x6 TAKSİT 119, 149, Stok Adedi: ,48 x6 TAKSİT Stok Adedi: , 159, MM - MMM Migroslarda geçerlidir. Tefal FV3745 Maestro Buharlı Ütü 100 g/dk Şok Buhar Su Damlatmama Özelliği 30 g/dk Sürekli Buhar Gücü 300 ml Su Haznesi Sayesinde Kireç Önlemi Easy Gliding Taban 2300 W 19,98 x6 TAKSİT Arzum Smartmax Blender Seti 1000 W AR W Paslanmaz Çelik Çift Taraflı Bıçak 750 ml Kapasiteli Işlem Haznesi 0 ml Kapasiteli Ölçü Kabı Stok Adedi: ,98 x6 TAKSİT Stok Adedi: Bu fiyatlar Money Club Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde geçerlidir.

72 İYİ FİYAT cebinize iyi gelecek Ultrasonik Nemlendirme Teknolojisi Ayarlanabilir Buhar Çıkışı Kontrolü 5 l Çıkarılabilir Su Haznesi Çalışırken Su Ekleyebilme Özelliği Su Azaldığında Otomatik Kapanma Özelliği Aydınlatıcı Gece Lamba Düğmesi 30 W 99, Sinbo Hava Nemlendirici SAH ,65 x6 TAKSİT Stok Adedi: , 89, Kumtel Ecoray Mobile Infrared EXP-18+Ayak Kumtel KS-2760 Elektrikli Isıtıcı 800 W W Toplam 1800 W Güç Devrilme Emniyetli Ekonomi Modlu Ayaklı (Özel Tasarım Ayak) Termostatlı IPx2 Yağmura Karşı Korumalı Duvara Montaj Yapabilme Açık Alanda 12 m², Kapalı Alanda 24 m² Isıtma 2200 W 4 Quartz Rezistans Ayarlanabilir Termostat Devrilme Emniyetli 3 Ayrı Güçte Kullanım Olanağı Termostat Açık Alanda 15 m², Kapalı Alanda 25 m² Isıtma 23,32 x6 TAKSİT Stok Adedi: ,98 x6 TAKSİT Stok Adedi: , 79, 59, Sinbo Infrared Isıtıcı Duvar Tipi 2500 W Kumtel LX-2832 Quartz Isıtıcı Ayarlanabilir Termostat Duvara Monte Edebilme Özelliği 2500 W 1500 W 3 Quartz Rezistans Devrilme Emniyeti Açık Alanda 9 m², Kapalı Alanda 18 m² Isıtma 11,65 x6 TAKSİT Stok Adedi: ,98 x6 TAKSİT Stok Adedi: Bu sayfalardaki tüm ürünlerde 6 taksit geçerlidir. 17 MM - MMM Migroslarda geçerlidir.

5yerine. GÖRDÜĞÜNÜZE inanin 13, 85 19, 50. Keskinoğlu 30'lu M-Orta Boy Yumurta (53-62 g) Scotch-Brite Mikrofiber Temizlik Bezi 3'lü

5yerine. GÖRDÜĞÜNÜZE inanin 13, 85 19, 50. Keskinoğlu 30'lu M-Orta Boy Yumurta (53-62 g) Scotch-Brite Mikrofiber Temizlik Bezi 3'lü GÖRDÜĞÜNÜZE inanin 2-3 Kasım 13, 85 5yerine 19, 50 5yerine Keskinoğlu 30'lu M-Orta Boy Yumurta (53-62 g) Scotch-Brite Mikrofiber Temizlik Bezi 3'lü Stok Adedi:.000 Stok Adedi: 50.000 Gördüğünüze İnanın

Detaylı

04 KASIM KASIM 2016

04 KASIM KASIM 2016 İNDİRİM BÜLTENİMİZ 04 KASIM 2016 08 KASIM 2016 TARİHLERİ ARASINDA TÜM MAĞAZALARIMIZDA GEÇERLİDİR. Biriken Puanlarınızı ÇAĞRI HİPERMARKET te Harcayabilirsiniz! ÜCRETSİZ DANIŞMA HATTI 0800 261 70 70 facebook.com/cagrimarket

Detaylı

ET GRUBU. Dana Sote Kg. Kuzu But Kg. Baget. Kuzu Kol Kg. Baby,, Kuzu Gerdan Kg. Bu fiyatlar KimCard ile yapılan alışverişlerde geçerlidir.

ET GRUBU. Dana Sote Kg. Kuzu But Kg. Baget. Kuzu Kol Kg. Baby,, Kuzu Gerdan Kg. Bu fiyatlar KimCard ile yapılan alışverişlerde geçerlidir. ET GRUBU Dana Sote Kg 44 95 8 45 Kuzu But Kg Baget 7 45 37 95 Kuzu Kol Kg 35 95 12 95 Baby Kuzu Gerdan Kg 5 95 27 95 2 Bu fiyatlar KimCard ile yapılan alışverişlerde geçerlidir. ŞARKüTERi Pınar Hindi Etli

Detaylı

Karadeniz Harman Çay 1 kg 21,45. Karali. Çay 1 kg 28,45 21,99. Nescafe 2 si 1 Arada 48x10 gr. Nescafe 3 ü 1 Arada Sütlü Köpüklü 56 lı 33,25

Karadeniz Harman Çay 1 kg 21,45. Karali. Çay 1 kg 28,45 21,99. Nescafe 2 si 1 Arada 48x10 gr. Nescafe 3 ü 1 Arada Sütlü Köpüklü 56 lı 33,25 TİCARETE TOPTAN DESTEK 21 ŞUBAT - 06 MART 2019 TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİDİR Torku Gofret No: 1 Bulgur Patlaklı 24x32 gr????? 3 24 AL 20 ÖDE 20,95 24,11 Torku Gala Çikolata Kaplamalı Karamelli/Orman Meyveli

Detaylı

GÖRÜLMEMİŞ FIRSATLAR. 24 Ocak - 06 Şubat Tarihlerinde Geçerli Fiyatlar. Fresh Yüzey. 2,5 kg

GÖRÜLMEMİŞ FIRSATLAR. 24 Ocak - 06 Şubat Tarihlerinde Geçerli Fiyatlar. Fresh Yüzey. 2,5 kg 29 Kasım 50 ÜZERİ - 12 Aralık Tarihlerinde ALIŞVERİŞLERİNİZE** Geçerli Fiyatlar GÖRÜLMEMİŞ FIRSATLAR 24 Ocak - 06 Şubat Tarihlerinde Geçerli Fiyatlar Besler Ayçiçek Yağı 1 lt Torku Isıl İşlem Görmüş Sucuk

Detaylı

Osmancık Pirinç. Kg. Filiz Makarna 500 Gr. Çşt.

Osmancık Pirinç. Kg. Filiz Makarna 500 Gr. Çşt. Köy Tavuğu 4 9 Margarin 6x0 Gr. Un Hediyeli 9 Osmancık Pirinç 3 69 Filiz Makarna 00 Gr. Çşt. 9 Sırma Ayçiçek Yağı Lt. Tnk. Hurma İran Hurma Medine Hurma No: Kudüs Large 44 36 9 Rabbe Nuve Iran Hurma 300

Detaylı

Saray Sazende Bayramlık Çikolata 200 Gr. Saray Cevher Bayramlık Çikolata 450 Gr. Fındıklı. Saray Cevher s Ball Bayramlık Çikolata Kg.

Saray Sazende Bayramlık Çikolata 200 Gr. Saray Cevher Bayramlık Çikolata 450 Gr. Fındıklı. Saray Cevher s Ball Bayramlık Çikolata Kg. Ülker Sedef Çikolata 9 Ülker Ece Çikolata 35 Ülker Sırma Çikolata 5 Ülker Buklet Çikolata 08 Gr. Mavi /PEMBE Ülker Beylerbeyi Çikolata 88 Gr. 4 Ülker Ece Çikolata 443 Gr. 7 Ülker Ece Çikolata 340 Gr. 6

Detaylı

10.99 TL 3.29 TL 7.89 TL 7.99 TL TL TL 5.89 TL TL 3.99 TL TL TL TL 1.49 TL. İçim Süt 1 Lt.

10.99 TL 3.29 TL 7.89 TL 7.99 TL TL TL 5.89 TL TL 3.99 TL TL TL TL 1.49 TL. İçim Süt 1 Lt. İçim Süt 1 Lt. Tam Yağlı 3.29 TL Çaykur Tiryaki Çayı 500 Gr. 10.99 TL İçim Yoğurt 2000 Gr. Yarım Yağlı Tat Salça 830 Gr. Tnk. 7.89 TL Sek Tereyağı 1 Kg. 3 Vatan Yerli Pirinç 2 Kg. 10.90 TL Torku Banada

Detaylı

06 NİSAN NİSAN 2018

06 NİSAN NİSAN 2018 İNDİRİM BÜLTENİMİZ 06 NİSAN 2018 10 NİSAN 2018 TARİHLERİ ARASINDA TÜM MAĞAZALARIMIZDA GEÇERLİDİR. ÜCRETSİZ DANIŞMA HATTI 0800 261 70 70 İBB Kart sadece İstanbul Mağazalarında geçerlidir. facebook.com/cagrimarket

Detaylı

39.99 TL 8.99 TL 7.99 TL TLİçim Yoğurt TL 5.89 TL TL 1.75 TL 7.49 TL 3.99 TL TL TL TL 9.99 TL. Bütün Piliç Kg.

39.99 TL 8.99 TL 7.99 TL TLİçim Yoğurt TL 5.89 TL TL 1.75 TL 7.49 TL 3.99 TL TL TL TL 9.99 TL. Bütün Piliç Kg. Dana Köftelik Kıyma Kg. 3 Bütün Piliç Kg. İçim Süt Tam Yağlı 1/1 2000 Gr. Yarım Yağlı 7.99 TL 3.29 TLİçim Yoğurt Duru Pilavlık Pirinç 2500 Gr. 14.99 TL Söke Un 2 Kg. 5.89 TL Torku Banada 700 Gr. 11.99

Detaylı

GÖRÜLMEMİŞ FIRSATLAR. Cola Turka 4x1lt. Besler Nohut1kg. Torku Helva500gr

GÖRÜLMEMİŞ FIRSATLAR. Cola Turka 4x1lt. Besler Nohut1kg. Torku Helva500gr 50 ALIŞVERİŞİNİZE ** GÖRÜLMEMİŞ FIRSATLAR 29 Kasım - 12 Aralık Tarihlerinde Geçerli Fiyatlardır. Cola Turka 4x1lt Besler Nohut1kg 9,95 7,25 5,00 5,50 50.000adetstokilesınırlıdır. 50.000adetstokilesınırlıdır.

Detaylı

SEPETİNİZİ ONUR FIRSATLARIYLA DOLDURUN!SIRMA

SEPETİNİZİ ONUR FIRSATLARIYLA DOLDURUN!SIRMA 05-18 Ekim 2017 / 958 SEPETİNİZİ ONUR FIRSATLARIYLA BEREKET Toz Şeker 5000gr 17 45 16 45 DOLDURUN!SIRMA AYÇİÇEK YAĞI 4,5 LT 24 90 RİNSO 26 95 Matik 9 kg PAPİA Tuvalet Kağıdı 32 li 29 95 26 99 24 99 22

Detaylı

4.00 Gazete, dergi, tütün mamülleri ve alköllü içecek alışverişleri kampanya kapsamı dışındadır. Kampanyamız stoklarla sınırlıdır.

4.00 Gazete, dergi, tütün mamülleri ve alköllü içecek alışverişleri kampanya kapsamı dışındadır. Kampanyamız stoklarla sınırlıdır. tarihleri arasında İstanbul, Eskişehir, Kütahya ve Bozüyük mağazalarımızda stoklarımız dahilinde geçerlidir. YAYLA Karacadağ Pilavlık Pirinç 2 Kg. BANVİT Dana Kangal Sucuk 250 g. 25 TL ve üzeri ALIŞVERİŞLERİNİZDE

Detaylı

ilk ha Bebekle: Migrr.os mağazalar.ımda bebekler sahnede! BebekM ve 12 Fay Anne olmak hayatı durdur,;, değildir!

ilk ha Bebekle: Migrr.os mağazalar.ımda bebekler sahnede! BebekM ve 12 Fay Anne olmak hayatı durdur,;, değildir! 29 Mart - 25 Nisan 2018 Akasya Asıltürkmen: Anne olmak hayatı durdur,;, değildir! Prebiyotiklerin_, bebek bağışı güçlü etkiler ' Bebekle: ilk ha Bebeklere e alerii yapac rı unsurlar ve BebekM ve 12 Fay

Detaylı

12.90 TL TL 3.99 TL 8.49 TL 3.49 TL 5.99 TL TL TL TL TL TL 9.90 TL. Nestle Damak Çikolata 282 Gr.

12.90 TL TL 3.99 TL 8.49 TL 3.49 TL 5.99 TL TL TL TL TL TL 9.90 TL. Nestle Damak Çikolata 282 Gr. Ülker Sedef 20.90 TL Ülker Ece Çikolata 37.90 TL Ülker Sırma 26.90 TL Ülker Çikolatin 37.90 TL Ülker Buklet 208 Gr. Mavi Ülker Ece Çinili 340 Gr. 1 Ülker Buklet 208 Gr. Pembe Ülker Beylerbeyi Madlen 288

Detaylı

94, , 20 51, 90 18, 35 24, , 49

94, , 20 51, 90 18, 35 24, , 49 Besler Bitkisel Susuz Yağ Yemeklik 16,38 kg Besler Kızartmalık Yağ 18 lt Besler Mutfak Kırmızı Mercimek 87,50 KDV Lİ 94, 50 Hünkar Pilavlık Bulgur 87,50 KDV Lİ 94, 50 Hünkar Kırmızı Mercimek 106,93 KDV

Detaylı

22 ŞUBAT ŞUBAT 2017

22 ŞUBAT ŞUBAT 2017 İNDİRİM BÜLTENİMİZ 22 ŞUBAT 2017 28 ŞUBAT 2017 TARİHLERİ ARASINDA BEŞYÜZEVLER MAĞAZAMIZDA GEÇERLİDİR. Her Semte Bir Biriken Puanlarınızı ÇAĞRI HİPERMARKET te Harcayabilirsiniz! ÜCRETSİZ DANIŞMA HATTI 0800

Detaylı

25 TL ve üzeri ALIŞVERİŞLERİNİZDE BÜYÜK FIRSAT

25 TL ve üzeri ALIŞVERİŞLERİNİZDE BÜYÜK FIRSAT tarihleri arasında İstanbul, Eskişehir, Kütahya ve Bozüyük mağazalarımızda stoklarımız dahilinde geçerlidir. LIPTON Doğu Karadeniz Çayı 1 Kg. 50 TL ve üzeri ALIŞVERİŞLERİNİZDE BÜYÜK FIRSAT NESTLE Chokella

Detaylı

Bizim Toptan da yapacağınız ilk TL üzeri harcamanıza 50 TL bonus, TL üzeri harcamanıza 150 TL bonus Kampanya4

Bizim Toptan da yapacağınız ilk TL üzeri harcamanıza 50 TL bonus, TL üzeri harcamanıza 150 TL bonus Kampanya4 Bizim Toptan da yapacağınız ilk 1.000 TL üzeri harcamanıza 50 TL bonus, 3.000 TL üzeri harcamanıza 150 TL bonus Kampanya4 17Ekim2018tarihleriarasındaBizimToptanSatışMağazalarındayapılanharcamalardageçerlidir.

Detaylı

GÖRÜLMEMİŞ FIRSATLAR Şubat Tarihlerinde Geçerli Fiyatlar. Aytaç Geleneksel Sucuk 175 gr. Cafe Crown Latte 24x17 gr

GÖRÜLMEMİŞ FIRSATLAR Şubat Tarihlerinde Geçerli Fiyatlar. Aytaç Geleneksel Sucuk 175 gr. Cafe Crown Latte 24x17 gr 29 Kasım 50 ÜZERİ - 12 Aralık Tarihlerinde ALIŞVERİŞLERİNİZE** Geçerli Fiyatlar GÖRÜLMEMİŞ FIRSATLAR 07-20 Şubat Tarihlerinde Geçerli Fiyatlar Halk Sade-Kakaolu Süt Koli 27 li x 200 ml Aytaç Geleneksel

Detaylı

GÖRÜLMEMİŞ FIRSATLAR. Cafe Crown Latte. Activex Antibakteriyel SıvıSabun1lt

GÖRÜLMEMİŞ FIRSATLAR. Cafe Crown Latte. Activex Antibakteriyel SıvıSabun1lt 50 ve ÜZERİ ALIŞVERİŞİNİZE ** GÖRÜLMEMİŞ FIRSATLAR 1-14 Kasım Tarihlerinde Geçerli Fiyatlardır. Alpella KremÇikolata400gr Çamlıca Gazoz/Portakal4x1lt 5,15 8,95 4,50 6,50 50.000adetstokilesınırlıdır. 40.000adetstokilesınırlıdır.

Detaylı

HAFTANIN FIRSATLARI 5-11 ARALIK TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİDİR. 15.25

HAFTANIN FIRSATLARI 5-11 ARALIK TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİDİR. 15.25 HAFTANIN FIRSATLARI 5-11 ARALIK TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİDİR. dakikalarınızı ŞOK ta yükleyebilirsiniz. Yüklemelerinizde işlem ücreti alınmamaktadır. YENİLENEN WEB SİTEMİZİ GÖRDÜNÜZ MÜ? 5 kg Çamaşır Deterjanı

Detaylı

SEPETİNİZİ ONUR FIRSATLARIYLA DOLDURUN!BİZİM

SEPETİNİZİ ONUR FIRSATLARIYLA DOLDURUN!BİZİM 05-18 Ekim 2017 / 47 SEPETİNİZİ ONUR FIRSATLARIYLA IRMAK Toz Şeker 5000gr 19 79 16 79 DOLDURUN!BİZİM PAPİA Tuvalet Kağıdı 32 li 29 95 26 99 26 95 24 99 RİNSO Matik 9 kg 29 95 27 99 AYÇİÇEK YAĞI 5 LT 05-11

Detaylı

GÖRÜLMEMİŞ FIRSATLAR. Torku Miniki Kakaolu Süt 6x180ml. Ona Ayçiçek Yağı 2 lt. Torku No 1 Summer 24 lü

GÖRÜLMEMİŞ FIRSATLAR. Torku Miniki Kakaolu Süt 6x180ml. Ona Ayçiçek Yağı 2 lt. Torku No 1 Summer 24 lü 50 ve ÜZERİ ALIŞVERİŞİNİZE ** GÖRÜLMEMİŞ FIRSATLAR 6-19 Eylül Tarihlerinde Geçerli Fiyatlardır. Torku Miniki Kakaolu Süt 6x180ml Coca-Cola Orijinal / Şekersiz 6x250 ml 6,75 9, 00 4,99 7,50 50.000 adet

Detaylı

6.95 5.00 22.95 9.95. ORKİDE Ayçiçek Yağı 5 Lt. DOĞUŞ Siyah Filiz Çay 500 g. CIF Bulaşık Deterjanı 4 Lt. Sonbahar Fırsatları!

6.95 5.00 22.95 9.95. ORKİDE Ayçiçek Yağı 5 Lt. DOĞUŞ Siyah Filiz Çay 500 g. CIF Bulaşık Deterjanı 4 Lt. Sonbahar Fırsatları! tarihleri arasında İstanbul, Eskişehir, Kütahya ve Bozüyük mağazalarımızda stoklarımız dahilinde geçerlidir. DOĞUŞ Siyah Filiz Çay 500 g. 5.00 22.95 16.95 ORKİDE Ayçiçek Yağı 5 Lt. CIF Bulaşık Deterjanı

Detaylı

21 ŞUBAT ŞUBAT 2017

21 ŞUBAT ŞUBAT 2017 İNDİRİM BÜLTENİMİZ 21 ŞUBAT 2017 28 ŞUBAT 2017 TARİHLERİ ARASINDA GÜNEŞLİ MAĞAZAMIZDA GEÇERLİDİR. facebook.com/cagrimarket ÜCRETSİZ DANIŞMA HATTI 0800 261 70 70 PORTAKAL WASHINGTON ELMA STARKİNG-GOLDEN

Detaylı

02 ARALIK ARALIK 2017

02 ARALIK ARALIK 2017 İNDİRİM BÜLTENİMİZ 02 ARALIK 2017 10 ARALIK 2017 TARİHLERİ ARASINDA KURTKÖY MAĞAZAMIZDA GEÇERLİDİR. ÜCRETSİZ DANIŞMA HATTI 0800 261 70 70 İBB Kart sadece İstanbul Mağazalarında geçerlidir. facebook.com/cagrimarket

Detaylı

25 TL ve üzeri ALIŞVERİŞLERİNİZDE BÜYÜK FIRSAT

25 TL ve üzeri ALIŞVERİŞLERİNİZDE BÜYÜK FIRSAT tarihleri arasında Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Mardin ve Kilis mağazalarımızda stoklarımız dahilinde geçerlidir. YAYLA KARACADAĞ Pilavlık Pirinç 4 Kg. 50 TL ve üzeri ALIŞVERİŞLERİNİZDE BÜYÜK FIRSAT NESTLE

Detaylı

03 MART MART 2017

03 MART MART 2017 İNDİRİM BÜLTENİMİZ 03 MART 2017 07 MART 2017 TARİHLERİ ARASINDA İÇERENKÖY MAĞAZAMIZDA GEÇERLİDİR. Biriken Puanlarınızı ÇAĞRI HİPERMARKET te Harcayabilirsiniz! ÜCRETSİZ DANIŞMA HATTI 0800 261 70 70 facebook.com/cagrimarket

Detaylı

27 MART NİSAN 2019

27 MART NİSAN 2019 İNDİRİM BÜLTENİMİZ 27 MART 2019 02 NİSAN 2019 Sınırsız Müşteri Mutluluğu TARİHLERİ ARASINDA BAŞAK CENTER MAĞAZAMIZDA GEÇERLİDİR. facebook.com/cagrimarket instagram.com/cagrimarket twitter.com/cagrimarketleri

Detaylı

GÖRÜLMEMİŞ FIRSATLAR Şubat Tarihlerinde Geçerli Fiyatlar. Aytaç Geleneksel Sucuk 175 Gr. Cafe Crown Latte 24x17 gr

GÖRÜLMEMİŞ FIRSATLAR Şubat Tarihlerinde Geçerli Fiyatlar. Aytaç Geleneksel Sucuk 175 Gr. Cafe Crown Latte 24x17 gr ONLiNE SiPARiŞ 29 Kasım 50 ÜZERİ - 12 Aralık Tarihlerinde ALIŞVERİŞLERİNİZE** Geçerli Fiyatlar Bu ikonu gördüğünüz her ürünü bizimtoptan.com.tr den online şipariş verebilirsiniz GÖRÜLMEMİŞ FIRSATLAR 07-20

Detaylı

6.95 5.00 21.95 9.95. ORKİDE Ayçiçek Yağı 5 Lt. DOĞUŞ Siyah Filiz Çay 500 g. CIF Bulaşık Deterjanı 4 Lt. Sonbahar Fırsatları!

6.95 5.00 21.95 9.95. ORKİDE Ayçiçek Yağı 5 Lt. DOĞUŞ Siyah Filiz Çay 500 g. CIF Bulaşık Deterjanı 4 Lt. Sonbahar Fırsatları! tarihleri arasında Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Mardin ve Kilis mağazalarımızda stoklarımız dahilinde geçerlidir. DOĞUŞ Siyah Filiz Çay 500 g. 5.00 2 16.95 ORKİDE Ayçiçek Yağı 5 Lt. CIF Bulaşık Deterjanı

Detaylı

26 MAYIS HAZİRAN 2018

26 MAYIS HAZİRAN 2018 İNDİRİM BÜLTENİMİZ 26 MAYIS 2018 05 HAZİRAN 2018 TARİHLERİ ARASINDA TÜM MAĞAZALARIMIZDA GEÇERLİDİR. ÜCRETSİZ DANIŞMA HATTI 0800 261 70 70 İBB Kart sadece İstanbul Mağazalarında geçerlidir. facebook.com/cagrimarket

Detaylı

GÖRÜLMEMİŞ FIRSATLAR. 24 Ocak - 06 Şubat Tarihlerinde Geçerli Fiyatlar. Fresh Yüzey. 2,5 kg

GÖRÜLMEMİŞ FIRSATLAR. 24 Ocak - 06 Şubat Tarihlerinde Geçerli Fiyatlar. Fresh Yüzey. 2,5 kg ONLiNE SiPARiŞ 29 Kasım 50 ÜZERİ - 12 Aralık Tarihlerinde ALIŞVERİŞLERİNİZE** Geçerli Fiyatlar Bu ikonu gördüğünüz her ürünü bizimtoptan.com.tr den online şipariş verebilirsiniz GÖRÜLMEMİŞ FIRSATLAR 24

Detaylı

8,95 03 KASIM KASIM Sınırsız Müşteri Mutluluğu İNDİRİM BÜLTENİMİZ TARİHLERİ ARASINDA TÜM MAĞAZALARIMIZDA GEÇERLİDİR.

8,95 03 KASIM KASIM Sınırsız Müşteri Mutluluğu İNDİRİM BÜLTENİMİZ TARİHLERİ ARASINDA TÜM MAĞAZALARIMIZDA GEÇERLİDİR. İNDİRİM BÜLTENİMİZ 03 KASIM 2017 07 KASIM 2017 TARİHLERİ ARASINDA TÜM MAĞAZALARIMIZDA GEÇERLİDİR. 8,95 ÜCRETSİZ DANIŞMA HATTI 0800 261 70 70 İBB Kart sadece İstanbul Mağazalarında geçerlidir. facebook.com/cagrimarket

Detaylı

5.50 8. 90 22.90. Bingomatik, ŞOK ta çok ekonomik! dakikalarınızı ŞOK ta yükleyebilirsiniz. Piliç Tabaklı Fleto. Tam Yağlı Beyaz Peynir 750 gr

5.50 8. 90 22.90. Bingomatik, ŞOK ta çok ekonomik! dakikalarınızı ŞOK ta yükleyebilirsiniz. Piliç Tabaklı Fleto. Tam Yağlı Beyaz Peynir 750 gr 10-16 EKİM TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİDİR. Tam Yağlı Beyaz Peynir 750 gr 11-17 TEMMUZ TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİDİR. dakikalarınızı ŞOK ta yükleyebilirsiniz. Piliç Tabaklı Fleto 5.50 Nescafe Classic Ekonomik

Detaylı

07 OCAK OCAK 2017

07 OCAK OCAK 2017 İNDİRİM BÜLTENİMİZ 07 OCAK 2017 17 OCAK 2017 TARİHLERİ ARASINDA EYÜP, BAĞCILAR ve BEYLİKDÜZÜ MAĞAZALARIMIZDA GEÇERLİDİR. Biriken Puanlarınızı ÇAĞRI HİPERMARKET te Harcayabilirsiniz! ÜCRETSİZ DANIŞMA HATTI

Detaylı

FIRSATLAR ÇARŞAMBA GÜNLERİ BAŞLAR! 20-26 ŞUBAT TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİDİR. 10.90

FIRSATLAR ÇARŞAMBA GÜNLERİ BAŞLAR! 20-26 ŞUBAT TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİDİR. 10.90 FIRSATLAR ÇARŞAMBA GÜNLERİ BAŞLAR! 20-26 ŞUBAT TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİDİR. www.facebook.com/sokmarketler www.twitter.com/sokmarketler dakikalarınızı ŞOK ta yükleyebilirsiniz. Yüklemelerinizde işlem

Detaylı

2 Adet 20,90 24,90. Daha fazlası içeride! Kaç rmay n! 30 Temmuz-12 Ağustos 2014 tarihleri arasında geçerlidir. EN İYİ FİYAT. Adet

2 Adet 20,90 24,90. Daha fazlası içeride! Kaç rmay n! 30 Temmuz-12 Ağustos 2014 tarihleri arasında geçerlidir. EN İYİ FİYAT. Adet www.sokmarket.com.tr www.facebook.com/sokmarketler www.twitter.com/sokmarketler dakikalarınızı ŞOK ta yükleyebilirsiniz. Yüklemelerinizde işlem ücreti alınmamaktadır. 30 Temmuz- 2014 500 ml Keçi Sütlü

Detaylı

HAFTANIN FIRSATLARI. 19-25 ARALIK TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİDİR. dakikalarınızı ŞOK ta yükleyebilirsiniz. 750 ml Sıvı Bulaşık Deterjanı EN İYİ FİYAT

HAFTANIN FIRSATLARI. 19-25 ARALIK TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİDİR. dakikalarınızı ŞOK ta yükleyebilirsiniz. 750 ml Sıvı Bulaşık Deterjanı EN İYİ FİYAT HAFTANIN FIRSATLARI 19-25 ARALIK TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİDİR. dakikalarınızı ŞOK ta yükleyebilirsiniz. Yüklemelerinizde işlem ücreti alınmamaktadır. 5 kg Matik Çamaşır Deterjanı 16.50 400 gr Krem Deterjan

Detaylı

dakikalarınızı ŞOK ta yükleyebilirsiniz. Yüklemelerinizde işlem ücreti alınmamaktadır.

dakikalarınızı ŞOK ta yükleyebilirsiniz. Yüklemelerinizde işlem ücreti alınmamaktadır. www.sokmarket.com.tr www.facebook.com/sokmarketler www.twitter.com/sokmarketler dakikalarınızı ŞOK ta yükleyebilirsiniz. Yüklemelerinizde işlem ücreti alınmamaktadır. 30 Ekim- Anadolu Ekmek 120 gr Çemeni

Detaylı

31 EKİM 2015 04 KASIM 2015

31 EKİM 2015 04 KASIM 2015 İNDİRİM BÜLTENİMİZ 31 EKİM 2015 04 KASIM 2015 Sınırsız Müşteri Mutluluğu TARİHLERİ ARASINDA TÜM MAĞAZALARIMIZDA GEÇERLİDİR. 250-400 m 2 arasında olan kiralık yerleriniz varsa bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Detaylı

30 HAZİRAN TEMMUZ 2018

30 HAZİRAN TEMMUZ 2018 İNDİRİM BÜLTENİMİZ 30 HAZİRAN 2018 10 TEMMUZ 2018 TARİHLERİ ARASINDA TÜM MAĞAZALARIMIZDA GEÇERLİDİR. ÜCRETSİZ DANIŞMA HATTI 0800 261 70 70 İBB Kart sadece İstanbul Mağazalarında geçerlidir. facebook.com/cagrimarket

Detaylı

08 ARALIK ARALIK 2018

08 ARALIK ARALIK 2018 İNDİRİM BÜLTENİMİZ 08 ARALIK 2018 16 ARALIK 2018 TARİHLERİ ARASINDA ESENYURT MAĞAZAMIZDA GEÇERLİDİR. ÜCRETSİZ DANIŞMA HATTI 0800 261 70 70 facebook.com/cagrimarket instagram.com/cagrimarket twitter.com/cagrimarketleri

Detaylı

Avantajlı Alışverişin Tam Zamanı!

Avantajlı Alışverişin Tam Zamanı! 13-22 EKİM 2017 TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİDİR. SAYI: 379 Avantajlı Alışverişin Tam Zamanı! Piliç Pirzola Kg Doğuş Siyah Filiz Çayı 1 Kg Ateşoğlu Tam Yağlı Yoğurt 2000 Gr 9,99 7,99 24,49 21,99 7,69 6,49

Detaylı

HAFTANIN FIRSATLARI 28 KASIM - 4 ARALIK TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİDİR. 1 kazançlısınız!

HAFTANIN FIRSATLARI 28 KASIM - 4 ARALIK TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİDİR. 1 kazançlısınız! HAFTANIN FIRSATLARI 28 KASIM - 4 ARALIK TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİDİR. dakikalarınızı ŞOK ta yükleyebilirsiniz. Yüklemelerinizde işlem ücreti alınmamaktadır. YENİLENEN WEB SİTEMİZİ GÖRDÜNÜZ MÜ? 5 kg Matik

Detaylı

SIRA NO AÇIKLAMA BİRİM

SIRA NO AÇIKLAMA BİRİM SIRA NO AÇIKLAMA BİRİM TEREYAĞI KG 5 TL 5 TL 8 TL 3 TL MISIR UNU 5 GR 5 TL 5.5 TL 5,75 TL 3 GALATA UN KG 6 TL 6 TL 6,5 TL MARGARİN KG TL TL,5 TL,75 TL 5 SÜT (hazır) KG TL TL,75 TL,5 TL 6 YOĞURT KG,3 TL,

Detaylı

22,50. 49,95 8,325x6 Taksit Stok adedi: 5.892 10,95 23,90. Daha fazlası içeride! Kaç rmay n! Kaç rmay n! Kaç rmay n!

22,50. 49,95 8,325x6 Taksit Stok adedi: 5.892 10,95 23,90. Daha fazlası içeride! Kaç rmay n! Kaç rmay n! Kaç rmay n! www.sokmarket.com.tr www.facebook.com/sokmarketler www.twitter.com/sokmarketler dakikalarınızı ŞOK ta yükleyebilirsiniz. Yüklemelerinizde işlem ücreti alınmamaktadır. 18-24 Doğal Yoğurt 2250 gr Lipton

Detaylı

FRANSIZ BAGETİ KEPEKLİ KÖY BAGETİ TAM BUĞDAY EKMEĞİ KEPEKLİ EKMEK PANINI (ZEYTİNLİ) KEPEKLİ EKMEK BÜYÜK PANINI (DOMATESLİ) ÇAVDARLI EKMEK

FRANSIZ BAGETİ KEPEKLİ KÖY BAGETİ TAM BUĞDAY EKMEĞİ KEPEKLİ EKMEK PANINI (ZEYTİNLİ) KEPEKLİ EKMEK BÜYÜK PANINI (DOMATESLİ) ÇAVDARLI EKMEK Menu.. Ekmekler Ekmekler FRANCALA 1.25 TL FRANSIZ BAGETİ KEPEKLİ 1.75 TL TAM BUĞDAY EKMEĞİ KÖY BAGETİ 1.75 TL KEPEKLİ EKMEK PANINI KEPEKLİ EKMEK BÜYÜK PANINI (ZEYTİNLİ) ÇAVDARLI EKMEK PANINI (DOMATESLİ)

Detaylı

05 EKİM EKİM 2016

05 EKİM EKİM 2016 İNDİRİM BÜLTENİMİZ 05 EKİM 2016 12 EKİM 2016 TARİHLERİ ARASINDA ZEYTİNBURNU NURİPAŞA MAĞAZAMIZDA GEÇERLİDİR. Her Semte Bir Biriken Puanlarınızı ÇAĞRI HİPERMARKET te Harcayabilirsiniz! ÜCRETSİZ DANIŞMA

Detaylı

100 LERCE ÜRÜNDE İNANILMAZ FİYATLARLA GELENEKSEL ÇAĞRI BAHAR ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!

100 LERCE ÜRÜNDE İNANILMAZ FİYATLARLA GELENEKSEL ÇAĞRI BAHAR ŞENLİĞİ BAŞLIYOR! İNDİRİM BÜLTENİMİZ 05 NİSAN 2019 09 NİSAN 2019 Sınırsız Müşteri Mutluluğu TARİHLERİ ARASINDA TÜM MAĞAZALARIMIZDA GEÇERLİDİR. 100 LERCE ÜRÜNDE İNANILMAZ FİYATLARLA GELENEKSEL ÇAĞRI BAHAR ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!

Detaylı

PİYASA ANALİZ SONUÇLARI

PİYASA ANALİZ SONUÇLARI -7 PİYASA ANALİZ SONUÇLARI SIRA NO AÇIKLAMA BİRİM 5 7 TEREYAĞI KG 5 TL 5 TL 8 TL TL 5. TL MISIR UNU 5 GR 5 TL 5.5 TL 5,75 TL.5 TL GALATA UN KG TL TL,5 TL.89 TL MARGARİN KG TL TL,5 TL,75 TL. TL 5 SÜT (hazır)

Detaylı

11 KASIM KASIM 2017

11 KASIM KASIM 2017 İNDİRİM BÜLTENİMİZ 11 KASIM 2017 21 KASIM 2017 TARİHLERİ ARASINDA TÜM MAĞAZALARIMIZDA GEÇERLİDİR. ÜCRETSİZ DANIŞMA HATTI 0800 261 70 70 İBB Kart sadece İstanbul Mağazalarında geçerlidir. facebook.com/cagrimarket

Detaylı

18,50 13,45 18,45. 99,90 16,65x6 Taksit 14,25. Daha fazlası içeride! Kaç rmay n! Kaç rmay n! 1-14 Ocak tarihleri arasında geçerlidir.

18,50 13,45 18,45. 99,90 16,65x6 Taksit 14,25. Daha fazlası içeride! Kaç rmay n! Kaç rmay n! 1-14 Ocak tarihleri arasında geçerlidir. www.sokmarket.com.tr www.facebook.com/sokmarketler www.twitter.com/sokmarketler dakikalarınızı ŞOK ta yükleyebilirsiniz. Yüklemelerinizde işlem ücreti alınmamaktadır. -4 Çamaşır Makinesi Deterjanı 7 kg

Detaylı

HAFTANIN FIRSATLARI. 9-15 OCAK TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİDİR. dakikalarınızı ŞOK ta yükleyebilirsiniz. 3.00 kazançlısınız!

HAFTANIN FIRSATLARI. 9-15 OCAK TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİDİR. dakikalarınızı ŞOK ta yükleyebilirsiniz. 3.00 kazançlısınız! HAFTANIN FIRSATLARI 9-15 OCAK TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİDİR. dakikalarınızı ŞOK ta yükleyebilirsiniz. 13.95 10.95 www.facebook.com/sokmarketler www.twitter.com/sokmarketler Yüklemelerinizde işlem ücreti

Detaylı

12,50 4,90 10,90 17,90 11,90 13,00 12,55 21,00 GÖRÜLMEMİŞ FIRSATLAR 7,90 13,50 7, ve ÜZERİ ALIŞVERİŞİNİZE ** Coca-Cola Orijinal/Şekersiz 6x200ml

12,50 4,90 10,90 17,90 11,90 13,00 12,55 21,00 GÖRÜLMEMİŞ FIRSATLAR 7,90 13,50 7, ve ÜZERİ ALIŞVERİŞİNİZE ** Coca-Cola Orijinal/Şekersiz 6x200ml 50 ve ÜZERİ ALIŞVERİŞİNİZE ** GÖRÜLMEMİŞ FIRSATLAR 31 Mayıs - 20 Haziran Tarihlerinde Geçerli Fiyatlardır. 3,50 Ülker TürkKahvesi100gr Coca-Cola Orijinal/Şekersiz 6x200ml 7,90 2,50 5,90 7,50 Duru LimonKolonyası400ml

Detaylı

05 EYLÜL EYLÜL 2018

05 EYLÜL EYLÜL 2018 İNDİRİM BÜLTENİMİZ 05 EYLÜL 2018 12 EYLÜL 2018 TARİHLERİ ARASINDA FENERTEPE MAĞAZAMIZDA GEÇERLİDİR. ÜCRETSİZ DANIŞMA HATTI 0800 261 70 70 facebook.com/cagrimarket instagram.com/cagrimarket twitter.com/cagrimarketleri

Detaylı

21 EKİM EKİM 2017

21 EKİM EKİM 2017 İNDİRİM BÜLTENİMİZ 21 EKİM 2017 31 EKİM 2017 TARİHLERİ ARASINDA TÜM MAĞAZALARIMIZDA GEÇERLİDİR. ÜCRETSİZ DANIŞMA HATTI 0800 261 70 70 İBB Kart sadece İstanbul Mağazalarında geçerlidir. facebook.com/cagrimarket

Detaylı

02 MART MART 2019

02 MART MART 2019 İNDİRİM BÜLTENİMİZ 02 MART 2019 12 MART 2019 Sınırsız Müşteri Mutluluğu TARİHLERİ ARASINDA TÜM MAĞAZALARIMIZDA GEÇERLİDİR. Sodexo, Multinet, Metropol ve Setcard Tüm Mağazalarımızda, İBB Sosyal Kart Sadece

Detaylı

16 KASIM KASIM 2016

16 KASIM KASIM 2016 İNDİRİM BÜLTENİMİZ 16 KASIM 2016 21 KASIM 2016 TARİHLERİ ARASINDA BAĞCILAR MAĞAZAMIZDA GEÇERLİDİR. Her Semte Bir Biriken Puanlarınızı ÇAĞRI HİPERMARKET te Harcayabilirsiniz! ÜCRETSİZ DANIŞMA HATTI 0800

Detaylı

28 TEMMUZ AĞUSTOS 2018

28 TEMMUZ AĞUSTOS 2018 İNDİRİM BÜLTENİMİZ 28 TEMMUZ 2018 07 AĞUSTOS 2018 TARİHLERİ ARASINDA TÜM MAĞAZALARIMIZDA GEÇERLİDİR. ÜCRETSİZ DANIŞMA HATTI 0800 261 70 70 İBB Kart sadece İstanbul Mağazalarında geçerlidir. facebook.com/cagrimarket

Detaylı

06 OCAK OCAK 2018

06 OCAK OCAK 2018 İNDİRİM BÜLTENİMİZ 06 OCAK 2018 16 OCAK 2018 TARİHLERİ ARASINDA TÜM MAĞAZALARIMIZDA GEÇERLİDİR. ÜCRETSİZ DANIŞMA HATTI 0800 261 70 70 İBB Kart sadece İstanbul Mağazalarında geçerlidir. facebook.com/cagrimarket

Detaylı

İndirim Bülteni. 01-15 Eylül 2015. Tarihleri Arasında Geçerlidir. yerli. www.facebook.com/acemavm www.acemmarket.com.

İndirim Bülteni. 01-15 Eylül 2015. Tarihleri Arasında Geçerlidir. yerli. www.facebook.com/acemavm www.acemmarket.com. İndirim Bülteni 01-15 Eylül 2015 Tarihleri Arasında Geçerlidir. %100 yerli sermaye www.facebook.com/acemavm Sayı: 2015/30 et-tavuk Dana Döş Sarma 38.49 Dana Sote 40.90 Dana Az Yağlı Kuşbaşı 39.49 Kuzu

Detaylı

HAFTANIN FIRSATLARI 12-18 ARALIK TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİDİR. KAÇIRMAYIN 11.50 9.75. 750 gr Kakaolu Fındık Kreması

HAFTANIN FIRSATLARI 12-18 ARALIK TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİDİR. KAÇIRMAYIN 11.50 9.75. 750 gr Kakaolu Fındık Kreması HAFTANIN FIRSATLARI 12-18 ARALIK TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİDİR. dakikalarınızı ŞOK ta yükleyebilirsiniz. Yüklemelerinizde işlem ücreti alınmamaktadır. YENİLENEN WEB SİTEMİZİ GÖRDÜNÜZ MÜ? 11.50 9.75 1.75

Detaylı

Hesaplı ve Kaliteli Alışveriş

Hesaplı ve Kaliteli Alışveriş Hesaplı ve Kaliteli Alışveriş Fiyatlarımız 11-26 Eylül 2018 Tarihleri Arasında Tüm Mağazalarımızda Geçerlidir. www.mopas.com.tr Yamanlar Ceviz İçi Kg. Yamanlar Fındık İçi Kg. Yamanlar İncir Lüx Kg. 69.

Detaylı

29 TEMMUZ AĞUSTOS 2017

29 TEMMUZ AĞUSTOS 2017 İNDİRİM BÜLTENİMİZ 29 TEMMUZ 2017 08 AĞUSTOS 2017 TARİHLERİ ARASINDA TÜM MAĞAZALARIMIZDA GEÇERLİDİR. Biriken Puanlarınızı ÇAĞRI HİPERMARKET te Harcayabilirsiniz! ÜCRETSİZ DANIŞMA HATTI 0800 261 70 70 facebook.com/cagrimarket

Detaylı

Türk ye n n İlk G mdes Helal Sert f kalı Tem zl k ve Kozmet k Ürünler

Türk ye n n İlk G mdes Helal Sert f kalı Tem zl k ve Kozmet k Ürünler Türk ye n n İlk G mdes Helal Sert f kalı Tem zl k ve Kozmet k Ürünler Islak Havlu 72 li ( Parfümlü - Parfümsüz ve Hac Umre ) Cep Mendili 15 li Gül Suyu 500 gr 6,00 1,50 13,00 Çocuk Diş Macunu 75 gr Diş

Detaylı

Index. Besin Grubu kalori Cetveli. 1... Süt ve Süt Ürünleri. 5... Meyveler. 4... Sebzeler. 6... Yağlar. 3...Tahıllar. 7...

Index. Besin Grubu kalori Cetveli. 1... Süt ve Süt Ürünleri. 5... Meyveler. 4... Sebzeler. 6... Yağlar. 3...Tahıllar. 7... Sayfa Besin Grubu kalori Cetveli 1... Süt ve Süt Ürünleri Index 1... Tatlılar 2... Et Gurubu 3...Tahıllar 3...Sebzeler 4... Sebzeler 5... Meyveler 6... Yağlar 7... Kahvaltılıklar 8... Erişteli Ayran Aşı

Detaylı

07 EKİM EKİM 2017

07 EKİM EKİM 2017 İNDİRİM BÜLTENİMİZ 07 EKİM 2017 17 EKİM 2017 TARİHLERİ ARASINDA TÜM MAĞAZALARIMIZDA GEÇERLİDİR. ÜCRETSİZ DANIŞMA HATTI 0800 261 70 70 İBB Kart sadece İstanbul Mağazalarında geçerlidir. facebook.com/cagrimarket

Detaylı

Avantajlı Fiyatlar. Yüzünüzü Güldürüyor! SHOW FİYAT SAYI: 380. indirim ZAMANI 27 EKİM - 08 KASIM 2017 TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİDİR.

Avantajlı Fiyatlar. Yüzünüzü Güldürüyor! SHOW FİYAT SAYI: 380. indirim ZAMANI 27 EKİM - 08 KASIM 2017 TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİDİR. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun indirim ZAMANI 27 EKİM - 08 KASIM 2017 TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİDİR. SAYI: 380 Avantajlı Fiyatlar Yüzünüzü Güldürüyor! Piliç Bütün Kg İçim Süzme Beyaz Peynir 1000

Detaylı

Yemek tariflerimiz için QR kodu okutarak ONUR TV e ulaşabilirsiniz. ŞAHİN Dilimli Sucuk 35 gr / Salam 35 gr CP ADET 2, 49 ADET

Yemek tariflerimiz için QR kodu okutarak ONUR TV e ulaşabilirsiniz. ŞAHİN Dilimli Sucuk 35 gr / Salam 35 gr CP ADET 2, 49 ADET DANA TAS KEBABI 39, 99TL TABAKLI PİLİÇ PİRZOLA 10, 99TL Yemek tariflerimiz için QR kodu okutarak ONUR TV e ulaşabilirsiniz. TABAKLI PİLİÇ BAGET TABAKLI BÜTÜN PİLİÇ PINAR Doyum Hindi Salam 49TL 8, 99TL

Detaylı

15 TEMMUZ TEMMUZ 2017

15 TEMMUZ TEMMUZ 2017 İNDİRİM BÜLTENİMİZ 15 TEMMUZ 2017 25 TEMMUZ 2017 TARİHLERİ ARASINDA TÜM MAĞAZALARIMIZDA GEÇERLİDİR. Biriken Puanlarınızı ÇAĞRI HİPERMARKET te Harcayabilirsiniz! ÜCRETSİZ DANIŞMA HATTI 0800 261 70 70 facebook.com/cagrimarket

Detaylı

12 AĞUSTOS AĞUSTOS 2017

12 AĞUSTOS AĞUSTOS 2017 İNDİRİM BÜLTENİMİZ 12 AĞUSTOS 2017 22 AĞUSTOS 2017 TARİHLERİ ARASINDA TÜM MAĞAZALARIMIZDA GEÇERLİDİR. ÜCRETSİZ DANIŞMA HATTI 0800 261 70 70 facebook.com/cagrimarket KALEM BÖREĞİ 22.90 17.90 MİNİK EKLER

Detaylı

Alışverişte Doğru Karar

Alışverişte Doğru Karar Alışverişte Doğru Karar İndirim Kataloğumuz 23 EYLÜL - 03 EKİM 2017 Tarihleri Arasında Geçerlidir. NESTLE Damak 80 Gr. ZADE Ayçiçek Yağı 5 Lt. 28.99 2 DOLCE Aşure Kabı 6 lı 1.49 0.75 COLGATE Diş Fırçası

Detaylı

10-19 ŞUBAT 2017 Tarihleri Aras nda Geçerlidir. facebook.com/showhipermarket twitter.com/showhipermarket

10-19 ŞUBAT 2017 Tarihleri Aras nda Geçerlidir. facebook.com/showhipermarket twitter.com/showhipermarket İNDİRİM ZAMANI Sayı: 363 10-19 ŞUBAT 2017 Tarihleri Aras nda Geçerlidir. facebook.com/showhipermarket twitter.com/showhipermarket www.instagram.com/showhipermarket www.showhipermarket.com Fantom Pratik

Detaylı

HAFTANIN FIRSATLARI. 16-22 OCAK TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİDİR. dakikalarınızı ŞOK ta yükleyebilirsiniz. 7.95 EN İYİ FİYAT 5.50

HAFTANIN FIRSATLARI. 16-22 OCAK TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİDİR. dakikalarınızı ŞOK ta yükleyebilirsiniz. 7.95 EN İYİ FİYAT 5.50 HAFTANIN FIRSATLARI www.facebook.com/sokmarketler www.twitter.com/sokmarketler 16-22 OCAK TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİDİR. dakikalarınızı ŞOK ta yükleyebilirsiniz. Yüklemelerinizde işlem ücreti alınmamaktadır.

Detaylı

25 TL ve üzeri ALIŞVERİŞLERİNİZDE BÜYÜK FIRSATLAR!

25 TL ve üzeri ALIŞVERİŞLERİNİZDE BÜYÜK FIRSATLAR! tarihleri arasında İstanbul, Eskişehir, Kütahya ve Bozüyük mağazalarımızda stoklarımız dahilinde geçerlidir. ÖNCÜ Domates Salçası 1900 g. 25 TL ve üzeri DOMESTOS Ultra Çamaşır Suyu 2160 g. ALIŞVERİŞLERİNİZDE

Detaylı

BAYRAMDA MUTLU ETMENİN YOLU ŞOK KART TAN GEÇER! Ağzınızı tatlandıracak çikolata, ağzınızın tadını kaçırmayacak fiyata!

BAYRAMDA MUTLU ETMENİN YOLU ŞOK KART TAN GEÇER! Ağzınızı tatlandıracak çikolata, ağzınızın tadını kaçırmayacak fiyata! 17-23 EKİM TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİDİR. BAYRAMDA MUTLU ETMENİN YOLU ŞOK KART TAN GEÇER! 11-17 TEMMUZ TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİDİR. ŞOK HEDİYE KARTI ŞOK HEDİYE KARTI tek kullanımlıktır. 25 TL altındaki

Detaylı

23 MAYIS 2015 02 HAZİRAN 2015

23 MAYIS 2015 02 HAZİRAN 2015 İNDİRİM BÜLTENİMİZ 23 MAYIS 2015 02 HAZİRAN 2015 Sınırsız Müşteri Mutluluğu TARİHLERİ ARASINDA TÜM MAĞAZALARIMIZDA GEÇERLİDİR. 250-400 m 2 arasında olan kiralık yerleriniz varsa bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Detaylı

07 OCAK OCAK 2017

07 OCAK OCAK 2017 İNDİRİM BÜLTENİMİZ 07 OCAK 2017 17 OCAK 2017 TARİHLERİ ARASINDA TÜM MAĞAZALARIMIZDA GEÇERLİDİR. Biriken Puanlarınızı ÇAĞRI HİPERMARKET te Harcayabilirsiniz! ÜCRETSİZ DANIŞMA HATTI 0800 261 70 70 facebook.com/cagrimarket

Detaylı

Alışverişte Doğru Karar

Alışverişte Doğru Karar Alışverişte Doğru Karar İndirim Kataloğumuz 17 HAZİRAN - 28 HAZİRAN 2017 Tarihleri Arasında Geçerlidir. Bayramınız NAMET Kangal Sucuk DANA DÖŞ PİLİÇ GÖĞÜS BEŞLER Sosis 280 Gr. 49.95 3 41.95 DANA KUŞBAŞI

Detaylı

25 KASIM ARALIK 2017

25 KASIM ARALIK 2017 İNDİRİM BÜLTENİMİZ 25 KASIM 2017 05 ARALIK 2017 TARİHLERİ ARASINDA TÜM MAĞAZALARIMIZDA GEÇERLİDİR. ÜCRETSİZ DANIŞMA HATTI 0800 261 70 70 İBB Kart sadece İstanbul Mağazalarında geçerlidir. facebook.com/cagrimarket

Detaylı

12 ARALIK 2015 22 ARALIK 2015

12 ARALIK 2015 22 ARALIK 2015 İNDİRİM BÜLTENİMİZ 12 ARALIK 2015 22 ARALIK 2015 Sınırsız Müşteri Mutluluğu TARİHLERİ ARASINDA TÜM MAĞAZALARIMIZDA GEÇERLİDİR. 250-400 m 2 arasında olan kiralık yerleriniz varsa bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Detaylı

BAŞLANGIÇLAR SÜZME MERCİMEK ÇORBA GÜNÜN SPESİYAL ÇORBASI

BAŞLANGIÇLAR SÜZME MERCİMEK ÇORBA GÜNÜN SPESİYAL ÇORBASI MÖNÜ KAHVALTILAR (BREAKFAST) KAHVALTI TABAĞI Beyaz peynir, kaşar peyniri, siyah ve yeşil zeytin, domates, salatalık, dana jambon, salam, tereyağı, reçel, haşlanmış yumurta OMLET ÇEŞİTLERİ Sade, karışık,

Detaylı

FIRSATLAR ÇARŞAMBA GÜNLERİ BAŞLAR!

FIRSATLAR ÇARŞAMBA GÜNLERİ BAŞLAR! FIRSATLAR ÇARŞAMBA GÜNLERİ BAŞLAR! 6-12 MART TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİDİR. www.facebook.com/sokmarketler www.twitter.com/sokmarketler dakikalarınızı ŞOK ta yükleyebilirsiniz. Yüklemelerinizde işlem ücreti

Detaylı

HAFTANIN FIRSATLARI. 30 OCAK-5 ŞUBAT TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİDİR. dakikalarınızı ŞOK ta yükleyebilirsiniz. 250 gr Kangal Sucuk KAÇIRMAYIN 10.

HAFTANIN FIRSATLARI. 30 OCAK-5 ŞUBAT TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİDİR. dakikalarınızı ŞOK ta yükleyebilirsiniz. 250 gr Kangal Sucuk KAÇIRMAYIN 10. HAFTANIN FIRSATLARI www.facebook.com/sokmarketler www.twitter.com/sokmarketler 30 OCAK-5 ŞUBAT TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİDİR. dakikalarınızı ŞOK ta yükleyebilirsiniz. Yüklemelerinizde işlem ücreti alınmamaktadır.

Detaylı

34, 99 7, 99 39,99 49,99 %100 YERLİ. Piliç Baget - Pirzola Kg. Dana Kuşbaşı Kg MÜTHİŞ FİYAT. SHOWMARKET yaz 3172 ye gönder indirimler cebine gelsin

34, 99 7, 99 39,99 49,99 %100 YERLİ. Piliç Baget - Pirzola Kg. Dana Kuşbaşı Kg MÜTHİŞ FİYAT. SHOWMARKET yaz 3172 ye gönder indirimler cebine gelsin indirim ZAMANI 14-26 TEMMUZ 2017 TARİHLERİ ARASINDA ATEŞTUĞLA MAĞAZAMIZDA GEÇERLİDİR ÖZEL SAYI Ariel Matik 6 21,99 Familia Tuvalet Kağıdı 32 li 16,99 Yudum Ayçiçek Yağı 5 Lt 25,99 İçim Tam Yağlı Süt 1

Detaylı

04 MART MART 2017

04 MART MART 2017 İNDİRİM BÜLTENİMİZ 04 MART 2017 14 MART 2017 TARİHLERİ ARASINDA TÜM MAĞAZALARIMIZDA GEÇERLİDİR. Biriken Puanlarınızı ÇAĞRI HİPERMARKET te Harcayabilirsiniz! ÜCRETSİZ DANIŞMA HATTI 0800 261 70 70 facebook.com/cagrimarket

Detaylı

STOKLARLA SINIRLI EN İYİ FİYAT! EN İYİ FİYAT! EN İYİ FİYAT! EN İYİ FİYAT! Nescafe Spesiyal Kahve. 100 gr Alta Rica/Cap Colombie Adet STOKLARLA SINIRLI

STOKLARLA SINIRLI EN İYİ FİYAT! EN İYİ FİYAT! EN İYİ FİYAT! EN İYİ FİYAT! Nescafe Spesiyal Kahve. 100 gr Alta Rica/Cap Colombie Adet STOKLARLA SINIRLI YENİLENEN WEB SİTEMİZİ GÖRDÜNÜZ MÜ? 14-20 KASIM TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİDİR. 11-17 TEMMUZ TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİDİR. Yüklemelerinizde işlem ücreti alınmamaktadır. dakikalarınızı ŞOK ta yükleyebilirsiniz.

Detaylı

18 HAZİRAN 2016 26 HAZİRAN 2016

18 HAZİRAN 2016 26 HAZİRAN 2016 İNDİRİM BÜLTENİMİZ 18 HAZİRAN 2016 26 HAZİRAN 2016 TARİHLERİ ARASINDA TÜM MAĞAZALARIMIZDA GEÇERLİDİR. 250-400 m 2 arasında olan kiralık yerleriniz varsa bizimle irtibata geçebilirsiniz. emlak@semtmarket.com.tr

Detaylı

Fiyatı da kendisi kadar hafif. FIRSAT. 1 kazançl s n z! 9.95 FIRSAT. 3 kazançl s n z! Tabaklı Mangallık Piliç.

Fiyatı da kendisi kadar hafif. FIRSAT. 1 kazançl s n z! 9.95 FIRSAT. 3 kazançl s n z! Tabaklı Mangallık Piliç. 4-10 TEMMUZ TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİDİR. Kaymaksız Yoğurt 1,5 kg Tabaklı Mangallık Piliç 4.35 3.95 1 kazançl s n z! 9.95 8. 95 KG KG Fiyatı da kendisi kadar hafif. Geleneksel Karadeniz Çayı Ayçiçek Yağı

Detaylı

23 Mayıs - 1 Temmuz 2016 tarihleri arasında geçerlidir. RAMAZAN ÖZEL

23 Mayıs - 1 Temmuz 2016 tarihleri arasında geçerlidir. RAMAZAN ÖZEL 23 Mayıs - 1 Temmuz 2016 tarihleri arasında geçerlidir. RAMAZAN ÖZEL G2M_Ramazan16 3.indd 1 18/05/16 14:42 Süt ve Süt Ürünleri Yamaç Dilimli Tost Peyniri Yamaç Yarım Yağlı Süt Yamaç Yarım Yağlı Süt Yamaç

Detaylı

Böbrek Hastalıklarında BESLENME. TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ Hayat sağlıkla güzeldir. BESLENME ve DİYET POLİKLİNİĞİ

Böbrek Hastalıklarında BESLENME. TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ Hayat sağlıkla güzeldir. BESLENME ve DİYET POLİKLİNİĞİ Böbrek Hastalıklarında BESLENME TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ Hayat sağlıkla güzeldir BESLENME ve DİYET POLİKLİNİĞİ Böbrek Hastalıklarında BESLENME Diyetiniz günlük enerji gereksiniminize

Detaylı

İNDİRİM İNDİRİM İNDİRİM. /onurmarketler. onurmarket.com. onurmarket.tv. /onurmarketler

İNDİRİM İNDİRİM İNDİRİM. /onurmarketler. onurmarket.com. onurmarket.tv. /onurmarketler 4 l -0 ü l y 21 E Ekim 7 201 20 7 / 95 e ind r e l z e kb Bebe İNDİRİM 40 de r e l l i d k Men Isla İNDİRİM 30 erde l d e P ik n e y j i H İNDİRİM Tüm İndirimler İle geçerlidir. onurmarket.com onurmarket.tv

Detaylı

25 MART NİSAN 2017

25 MART NİSAN 2017 İNDİRİM BÜLTENİMİZ 25 MART 2017 04 NİSAN 2017 TARİHLERİ ARASINDA TÜM MAĞAZALARIMIZDA GEÇERLİDİR. Biriken Puanlarınızı ÇAĞRI HİPERMARKET te Harcayabilirsiniz! ÜCRETSİZ DANIŞMA HATTI 0800 261 70 70 facebook.com/cagrimarket

Detaylı

02 ŞUBAT ŞUBAT 2019

02 ŞUBAT ŞUBAT 2019 İNDİRİM BÜLTENİMİZ 02 ŞUBAT 2019 12 ŞUBAT 2019 Sınırsız Müşteri Mutluluğu TARİHLERİ ARASINDA TÜM MAĞAZALARIMIZDA GEÇERLİDİR. YEMEK KARTLARI MAĞAZALARIMIZDA GEÇERLİDİR. Multinet, Metropol ve Setcard Tüm

Detaylı

11 MAYIS MAYIS 2017

11 MAYIS MAYIS 2017 İNDİRİM BÜLTENİMİZ 11 MAYIS 2017 17 MAYIS 2017 TARİHLERİ ARASINDA İSTİKLAL MAĞAZAMIZDA GEÇERLİDİR. Her Semte Bir Biriken Puanlarınızı ÇAĞRI HİPERMARKET te Harcayabilirsiniz! ÜCRETSİZ DANIŞMA HATTI 0800

Detaylı

10 TL! 25 TL lik Alışverişinize. Raid 45 Gece Elektro Likit. Alışverişte Doğru Karar. Kurban Bayramınız Kutlu Olsun

10 TL! 25 TL lik Alışverişinize. Raid 45 Gece Elektro Likit. Alışverişte Doğru Karar. Kurban Bayramınız Kutlu Olsun Alışverişte Doğru Karar İndirim Kataloğumuz 25 AĞUSTOS - 05 EYLÜL 2017 Tarihleri Arasında Geçerlidir. Kurban Bayramınız Kutlu Olsun GÜÇLÜ ANNELER GİBİ, RAİD ASLA UYUMAZ 25 TL lik Alışverişinize Raid 45

Detaylı

İNDİRİM İNDİRİM İNDİRİM. /onurmarketler. onurmarket.com. onurmarket.tv. /onurmarketler

İNDİRİM İNDİRİM İNDİRİM. /onurmarketler. onurmarket.com. onurmarket.tv. /onurmarketler 21 E kim 04 E l ylü 7 201 20 / 46 Bebek e d n i r e Bezl İNDİRİM 40 de r e l l i d k Men Isla İNDİRİM 30 erde l d e P ik n e y j i H İNDİRİM Tüm İndirimler İle geçerlidir. onurmarket.com onurmarket.tv

Detaylı

03 MART MART 2018

03 MART MART 2018 İNDİRİM BÜLTENİMİZ 03 MART 2018 13 MART 2018 TARİHLERİ ARASINDA TÜM MAĞAZALARIMIZDA GEÇERLİDİR. facebook.com/cagrimarket ÜCRETSİZ DANIŞMA HATTI 0800 261 70 70 KÖY BAKLAVASI 29.90 24.90 KÖY BÖREĞİ 22.00

Detaylı