Audi A3 Sedan A3 Cabriolet Audi S3 Sedan S3 Cabriolet. Teknoloji ile bir adım önde

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Audi A3 Sedan A3 Cabriolet Audi S3 Sedan S3 Cabriolet. Teknoloji ile bir adım önde"

Transkript

1 A3 Audi A3 Sedan A3 Cabriolet Audi S3 Sedan S3 Cabriolet Audi Teknoloji ile bir adım önde

2

3 Sayfa Büyüleyicilik 4 Audi A3 Sedan 36 Audi S3 Sedan 20 Audi A3 Cabriolet 48 Audi S3 Cabriolet Teknik 60 Yenilikler 68 Audi tron 76 Kolaylık 62 Audi ultra 70 Performans 78 LED farlar 64 Audi connect 72 Dinamik 66 quattro 74 Asistan sistemleri Donanımlar Diyalogta: Audi QR kodları Audi nizi daha yakından yaşayın: Akıllı telefonunuza (smartphone) bir QR uygulaması yükleyin ve ardından QR kodunu tarayın veya internet tarayıcınızda belirtilen linkten yararlanın. Diğer hususlar 82 Stil rehberi 98 Audi exclusive 112 Direksiyon/Kullanım elemanları 84 S-Modeller 100 Renkler/Tente 112 Konfor 86 Audi ultra 102 Jantlar/Lastikler 115 Bilgi-Eğlence sistemi 88 Motorlar 104 Koltuklar 118 Asistan sistemleri 90 Donanım seçenekleri 108 Dekoratif aksesuarlar 120 Teknik/Güvenlik 94 S line 110 Farlar 121 Audi ilave garantisi 96 Audi design selection 111 Tasarım 122 Audi orjinal aksesuarları 132 Ebatlar 142 Audi nin büyüleyiciliği 126 Teknik veriler 134 Dizin Büyüleyicilik bölümünde gösterilmiş olan araçların donanımlarını sayfa 141 de bulabilirsiniz. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri ile verimlilik sınıflarını sayfa 126 dan itibaren bulabilirsiniz.

4 4 A3 Audi A3 Sedan Büyük olaylar gelmeden önce gölgeleri görülür.

5 Audi A3 Sedan Dinamik hatlar. Kaslı, gergin yüzeyler. Coupe türü hafiflik. Audi A3 Sedan, sedan kavramının baştan sona sportif, şık ve güven veren, dünyayı yeniden keşfetmeye hazır tamamen yeni bir görünüm almasını sağlamaktadır. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri ile verimlilik sınıflarını sayfa 126 dan itibaren bulabilirsiniz.

6 6 Yeni konsept. büyüleyici. Nefes kesici İlk bakışta kendine özel bir görünüm. Geniş, alçak ve kompakt. Hissedilebilir geniş ortamlar oluşturan belirgin hatlar. Üç boyutlu çizgi akışına mükemmel entegre edilmiş opsiyonel ful LED farlar. Sportifliğini öne çıkaran hava girişleri ve markaya özgü spoyler kenarı. Tümünü barındıran büyüleyici bir araç: Audi A3 Sedan. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri ile verimlilik sınıflarını sayfa 126 dan itibaren bulabilirsiniz.

7

8 8 Yeni sürüş deneyimi. Etkileyici dinamizm. Çok güçlü ve verimli TFSI ve TDI motorlar ile hissedilen dinamizm ve tamamındaki tutarlılık. İstek üzerine hassas ve direkt ilerici direksiyon sistemi sayesinde daha atak. Opsiyonel çift kavramalı S tronic ile verimli ve sportif. Kalkıştan itibaren etkileyici. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri ile verimlilik sınıflarını sayfa 126 dan itibaren bulabilirsiniz.

9 Audi A3 Sedan

10 10

11 Audi A3 Sedan Hiçbir yol uzak gelmez. Dinamizm ve sürüş konforu birliktedir. Opsiyonel Audi drive select ile Audi karakteristiği bir düğmeye basarak sürüş durumuna ya da kendi keyfinize özel uyarlanabilir. Ayrıca istek üzerine çok sayıda asistan sistemi yola hakim ve rahat bir yolculuk yapılmasını destekler. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri ile verimlilik sınıflarını sayfa 126 dan itibaren bulabilirsiniz.

12

13 Yeni çizgi akışı. İlerici ve sportif. Yeni bir görüş tarzının oluşturduğu Coupé özelliği olan kompakt sedan. Tam bir dinamizm uyandıran alçak, akıcı tasarlanmış tavan çizgisi. Öne çıkarılmış tekerlek davlumbazları olan ve 19 inçe varan opsiyonel büyük jantları saran kaslı tasarlanmış çamurluklar. Geniş iz ve tekerlek sonrası kısa uzantılar. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri ile verimlilik sınıflarını sayfa 126 dan itibaren bulabilirsiniz.

14 14 Yeni bir çığır açan ortam. Geniş araç omuzları ve uzun dingil mesafesi sayesinde daha araçta yer alırken yaşanan farklı iç mekan. İsteğe göre Milano deri şık koltuklar. Örneğin opsiyonel alınan ve sezgiye dayanan MMI touch olan MMI navigasyon plus ile olmak üzere kullanım yüzeyleri azaltılan, fonksiyonelliği arttırılan akıllı düzenlenmiş iç mekan. Buna ilaveten 7 inç ile yüksek çözünürlüklü, gömülebilir renkli ekran büyüklüğünü kanıtlayan Audi connect destek hizmetleri kullanılması. Yeni ortamlar. Olağanüstü konforlu. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri ile verimlilik sınıflarını sayfa 126 dan itibaren bulabilirsiniz.

15

16 16 Yeni verimlilik. süreklilik. Etkileyici İyi bir hisle ileri. Audi ultra sayesinde. Ağırlık azaltılmış. Verim artırılmış. Böylece menzil arttırılmış. Ve emisyonlar azaltılmış. Etkileyici aerodinamik ve start-stop sistemi ile enerjinin geri kazanımı tarafından desteklenmiş. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri ile verimlilik sınıflarını sayfa 126 dan itibaren bulabilirsiniz.

17

18 QR kodu Audi A3 sedanı hareketli olarak yaşamak isterseniz, bu QR kodunu akıllı cep telefonunuz ile tarayın (bağlantı ücreti cep telefonu tarifesi doğrultusundadır). Ya da tarayıcınızdaki şu linki kullanın: Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri ile verimlilik sınıflarını sayfa 126 dan itibaren bulabilirsiniz.

19 Audi A3 Sedan hayal edilemeyecek yeni ufuklar açmaktadır. Hazır mısınız? Audi A3 Sedan

20 20 Hareket sağlayan anlar. A3 Audi A3 Cabriolet

21 Audi A3 Cabriolet Audi A3 Cabriolet. QR kodu Audi A3 Cabriolet i hareketli olarak yaşamak isterseniz, bu QR kodunu akıllı cep telefonunuz ile tarayın (bağlantı ücreti cep telefonu tarifesi doğrultusundadır). Ya da tarayıcınızdaki şu linki kullanın: Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri ile verimlilik sınıflarını sayfa 126 dan itibaren bulabilirsiniz.

22 İlham veren özgürlük. İlk bakışta büyüleyicilik. Derinliği olan çizgiler. Dinamik orantılar. Şık bir hafiflikle kombine edilmiş. Yeni Audi A3 Cabriolet. Dururken bile sportif. İlham verici. Yeni fikirlere açık. Ve sınırsız özgürlük. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri ile verimlilik sınıflarını sayfa 126 dan itibaren bulabilirsiniz.

23

24 24 Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri ile verimlilik sınıflarını sayfa 126 dan itibaren bulabilirsiniz.

25 Audi A3 Cabriolet Sürükleyen karakter. Yeni perspektifler. Sınırsız şekilde heyecan verici. Standart donanımdaki tam otomatik kumaş tente tarafından açılmış. 50 km/h ye kadar hızla seyir sırasında da. Opsiyonel olarak sunulan kaliteli akustik tente sayesinde özellikle sessiz. Veya özellikle kuvvetli ses. İsteğe bağlı olarak alınabilen Bang & Olufsen ses sistemi ile birlikte.

26 26

27 Kısa bir süre duruş. Etkileyici tasarımın etki etmesine izin veriş. Duygusal. Dikkat çekici ve sportif. Belirgin tekerlek yuvaları ile. Opsiyonel olarak sunulan daha büyük tekerlekler için de hazır. 19 inçe kadar. Alüminyum görünümlü dış görünüş standart. Aktif takla koruma sistemi. İddialı. Kaliteli. Böyle devam edebilir. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri ile verimlilik sınıflarını sayfa 126 dan itibaren bulabilirsiniz.

28 28

29 Audi A3 Cabriolet Heyecan uyandıran manzaralar. İç değerler. Olağan dışı. Cazip bir mekan konsepti. Yatay şekilde düzenlenmiş mimari. Uyumlu şekilde entegre edilmiş iç mekan. Birinci sınıf donanım. İstendiğinde ısıtılabilir spor koltuklar ve baş bölgesi ısıtıcısı. Ve buna ilave olarak üst düzey bilgi-eğlence sistemi, aynı opsiyonel olarak dokunmalı MMI touch ile birlikte MMI navigasyon plus gibi. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri ile verimlilik sınıflarını sayfa 126 dan itibaren bulabilirsiniz.

30 30 Tahrik eden dinamik. Güçlü dinamik tarafından tahrik ediliyor. Opsiyonel olarak dört tekerden çeken quattro ile. Güneşe karşı. Veya tersi. Yol, hedef oluyor. Ve daha sonra: Gece, gündüz oluyor. Opsiyonel olarak sunulan yenilikçi tamamen LED farlarla. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri ile verimlilik sınıflarını sayfa 126 dan itibaren bulabilirsiniz.

31 Audi A3 Cabriolet

32

33 Doğanın tadını çıkarmak. Yeniyi keşfetmek, ve ona koruyucu şekilde davranmak. Start-stop sistemi sayesinde. Enerjinin geri kazanımı. Ve efficiency (verimlilik) modu ile Audi drive select-ambition donanım versiyonunda standart. Buna ilaveten güçlü ve verimli motorlar. TDI ve TFSI. Audi ultra tarafından desteklenmiş. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri ile verimlilik sınıflarını sayfa 126 dan itibaren bulabilirsiniz.

34

35 Audi A3 Cabriolet Kalıcı tutku. Hayatın keyfini çıkarma sanatı. Aniden. Tutkuyla. Yoğun şekilde. Kısıtlama olmaksızın. Audi A3 Cabriolet ile dünya önünüzde açıktır. Her gün bir yenisi. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri ile verimlilik sınıflarını sayfa 126 dan itibaren bulabilirsiniz.

36 36 Yeni hareket. Daha da sportif. S3 Audi S3 Sedan Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri ile verimlilik sınıflarını sayfa 128 den itibaren bulabilirsiniz.

37 Audi S3 Sedan

38

39 Yeni konsept. Daha da büyüleyici. S faktörüne sahip sedan. Daha güçlü. Daha sportif. İlk bakışta büyüleyici. Eşsiz bir görünüme sahip. Tipik S serisi. Arkadan difizör ve iki kanallı egzoz sistemi. Oval, ikili uç boruları beklentiler uyaran bir duruş. Ve yerine getiriyor. Heyecan verici. Audi S3 sedan. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri ile verimlilik sınıflarını sayfa 128 de bulabilirsiniz.

40 40 Yeni sürüş deneyimi. Daha da dinamik. Daha fazla dinamizm. 221 kw. S tronic ile 4,9 saniyede sıfırdan 100 km/h ye. İnsanı hiç bırakmayan kuvvet. 380 Nm. Dört tekerleğe dağıtılmış. Quattro sürekli dört tekerden çekiş sistemi tarafından. Üstün ve standart. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri ile verimlilik sınıflarını sayfa 128 de bulabilirsiniz.

41 Audi S3 Sedan

42

43 Yeni mekanlar. Daha da yoğun. Audi S3 Sedan Etkileyici sportiflik. Yoğun bir şekilde yaşamak. İstendiğinde olağanüstü yan destek sağlayan S spor koltukta. S serisine özgü start-stop düğmesini görerek. Kalkışa hazır. Opsiyonel olarak sunulan alt kısmı düz, çok fonksiyonlu spor tip deri direksiyonu sıkıca tutarak. Hissedilebilen dinamizm. İleri atılma duygusu. Hedeften emin şekilde hayata geçirilmiş. İlaveten alınabilen MMI touch ile donatılmış MMI navigasyon plus ile. Audi connect tarafından desteklenen opsiyonel hizmetler kullanıcı dostu şeklinde entegre edilmiş. Bir sürücü mahalli ancak bu kadar geleceğe dönük olabilir. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri ile verimlilik sınıflarını sayfa 128 de bulabilirsiniz.

44 44 İnsanın hissettiği dinamizm. Ve gördüğü. Örneğin opsiyonel olarak sunulan 19 inç ölçüsüne kadar jantlarda. 5 çift kollu yıldız tasarımı. Kontrast grisi. Kısmen parlatılmış*. S Serisi için karakteristik. Performansa uygun. * Lütfen sayfa 130 da lastiklerin özellikleriyle ilgili bilgileri dikkate alın. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri ile verimlilik sınıflarını sayfa 128 de bulabilirsiniz.

45

46 46 Geriye doğru kısa bir bakış. Alüminyum görünümlü dış aynaya. Arkadakilerle mesafenin nasıl arttığını görmek için. Zira S3 Sedan sadece bir yön tanır. İleri. Benzersiz ve sportif şekilde ileri. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri ile verimlilik sınıflarını sayfa 128 de bulabilirsiniz.

47

48 48 S faktörlü Cabriolet. S3 Audi S3 Cabriolet

49 Audi S3 Cabriolet Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri ile verimlilik sınıflarını sayfa 128 de bulabilirsiniz.

50 50 Karakter sahibi çelik gücü. Bir Cabriolet yazının yoğunluğu anında hayran bırakan dinamizmle daha da yoğunlaştırılmış. Ve Audi S3 Cabriolet, bu görselliğin vadettiklerini yaşatır. S tasarımın çekiciliği. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri ile verimlilik sınıflarını sayfa 128 de bulabilirsiniz.

51 Audi S3 Cabriolet

52

53 Audi S3 Cabriolet 210 kw ile özgürlük arzusu. Çekici turbo güç ve kuvvetli 210 kw anında büyüler. S tronic le 5,4 saniyede 0 dan 100 km h e ulaşılır. S ye özgü alüminyum 18 inç veya opsiyonel olarak 19 inç döküm jantlarla. Üstün performans dahildir. Standart olarak S spor süspansiyon ve sürekli dört tekerden çekişli quattro ile. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri ile verimlilik sınıflarını sayfa 128 de bulabilirsiniz.

54

55 Audi S3 Cabriolet Havadar ortam. Opsiyonel ön spor koltuklarda hissedilebilen rüya gibi sportif hava. Karakteristik S elementleri tarafından çevrelenmiş. Opsiyonel olarak S ye özgü 3 boyutlu siyah dekoratif aksesuarlar ve çok kullanımlı spor deri direksiyon altı düzleştirilmiş olarak alınabilir. Parlatılmış paslanmaz çelikten pedaller. Üstün atmosfer. Opsiyonel olarak MMI toch lu MMI Navigasyon plus ile birlikte. Yenilikçi navigasyon teknolojileri. Büyüleyici kullanım seçenekleri. Ve duyguya dayalı kullanım konforu. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri ile verimlilik sınıflarını sayfa 128 de bulabilirsiniz.

56 56 Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri ile verimlilik sınıflarını sayfa 128 de bulabilirsiniz.

57 Audi S3 Cabriolet

58 58

59 Audi S3 Cabriolet QR kodu Audi A3 cabrioleti hareketli olarak yaşamak isterseniz, bu QR kodunu akıllı cep telefonunuz ile tarayın (bağlantı ücreti cep telefonu tarifesi doğrultusundadır). Ya da tarayıcınızdaki şu linki kullanın: 50 km/h ye kadar sürüş esnasında bile standart tam otomatik kumaş tente sayesinde 17 saniyede muhteşem manzaralar. Audi S3 Cabriolet le sınırsızca hayatın tadını çıkarın. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri ile verimlilik sınıflarını sayfa 128 de bulabilirsiniz.

60 60 >>> Audi tron CO₂ emisyonu azaltılmış araç kullanımının geleceği. >>> Audi connect Ağa bağlanmış araç kullanımının geleceği. >>> quattro Dört tekerden çekişin geleceği.

61 Yenilikler >>> Tasarım Geleceğe yeni formlar verir. >>> Audi ultra Verimli teknolojilerin geleceği.... teknoloji sayesinde. Dünya devamlı değişmektedir. Teknolojik gelişme devamlı olarak çok hızlı bir şekilde ilerlemekte ve bu sayede size özellikle araç kullanımında gittikçe daha fazla olanak sunulmaktadır. Hayatınıza renk katacak teknolojiyi size vermek amacıyla teknoloji ile bir adım önde olma düşüncemizle sadece günümüzdeki ve gelecekteki araç kullanımı ile ilgili beklentilerinizi karşılamak değil, aynı zamanda onları daha da aşmamız için bu gelişmeyi önemli ölçüde birlikte şekillendiriyoruz.

62 62 >>> Aerodinamik Daha az seyir direnci, daha fazla verim. Aracın çizgilerinin tavizsiz şekilde aerodinamik biçimlendirilmesi suretiyle aerodinamik verim için olabilecek en iyi biçimi oluşturmak amacıyla. Ama aynı zamanda yuvarlanma direnci azaltılmış lastiklerle. Hepsi de Audi rüzgar tünelinde 300 km/h ye kadar hızlarda denenerek. >>> Şanzıman yetkinliği Daha iyi şanzıman tahvil oranları sayesinde daha iyi verim değerleri. Büyük bir tork, özellikle büyük viteslerde tahvil oranının daha uzun yapılabilmesini sağlamaktadır. Yakıt tüketimini azaltan, ama sürüş performansını ve sportiflik üzerine neredeyse hiç hissedilir etkisi olmayan düşük devirlerde güçlü bir çekiş için. >>> Hafif yapı yetkinliği Daha az ağırlık. Daha fazla tasarruf, kuvvet ve dayanıklılık. Audi yapı tarzı. Kaportanın hafif yapılmasından başlayarak günümüzde neredeyse her yerde kullanılıyor ve alüminyum ve magnezyum gibi yenilikçi malzemeleri, akıllı tasarım ilkelerini ve kaynakları üretim süreçlerini bir toplam konsept şeklinde birleştiriyor.

63 >>> Enerji geri kazanımı Frenler, fren enerjisinin geri kazanılmasıyla daha verimli bir sürüş sağlamaktadırlar. Frenleme ve gaz kesme safhaları esnasında oluşan hareket enerjisinin bir kısmı araç şebekesi aküsünde geçici olarak toplanmakta ve hızlanma saflarında kullanılmaktadır, bu sayede her kontak açıp kapamada % 3 e varan yakıt tasarrufu sağlanmaktadır. Audi ultra Audi ultra Mükemmel birleşim. Verimli teknolojilerin geleceği. Bir Audi üretmek çok karmaşıktır. Ancak buna rağmen tüm modeller için basit bir prensip olan emisyonları azaltan sinerjiler oluşturmak için aracın tüm yapı elemanları kesinlikle birbirleri için çalışırlar prensibi geçerlidir. Bu temel ilkeye uyarak seksenli yılların sonunda Audi hafif yapı tarzı ve devrim yaratan Audi Space Frame (ASF ) ile başlayan günümüzdeki içinden çıkılamayan ağırlık sarmalındaki şu geriye dönmedir: Her hafif yapı elemanı yine boyutları azaltılabilecek diğer yapı elemanlarına etki etmesidir. Bu şekilde araçlarımızı daha verimli ve kaynakları koruyacak şekilde yapmak için mevcut formlar ve malzemeler fonksiyonelliği, mümkün olan en düşük ağırlığı ve üretim süreci ile ilgili olarak sürekli yeniden iyileştirilirler. Buna ilaveten sürüş dinamiğinin arttırılması, yüksek kompresyon, daha verimli yanma ve daha az CO₂ emisyonu olması için bir Audi de örneğin enerji geri kazanım sistemi ve start-stop sistemi veya ilerici ve verimli ileri teknoloji motorları gibi verimlilik teknolojileri gittikçe daha fazla uygulanmaktadır. Günümüzde ve gelecekte CO₂ nin azaltıldığı araç kullanma yolunda olmak için. >>> Motor uzmanlığı. Motor sektöründe verimli teknolojiler ile Audi ultra dan güçlü ve verimli tahrik sağlanmaktadır. Örneğin Audi cylinder on demand ve Audi valvelift sistemi motorun daha az enerji tüketmesini sağlamakta veya clean dizel teknolojisi ile emisyonlar düşürülebilmektedir.

64 64 İletişim & Navigasyon İlgi duyulan yerler arama (POI) Google ¹ veri bankasında, sesli komutlu kullanım olan A3 sedan/s3 sedan da Online trafik bilgileri Dinamik rota yönlendirmesini ayrı ayrı yol bölümlerinin aynı anda alınan ve verilen trafik bilgileri ile tamamlar myaudi özel hedefleri² Navigasyon sistemi kişisel yol atlası olarak kişisel ilgi duyulan yerler listelerini myaudi portalı üzerinden araca alır Harita güncelleme hizmeti² Teslim edilen harita versiyonu altı ayda bir olmak üzere birbirini takip eden 5 navigasyon güncellemesi ile güncellenebilir myaudi veya Gogle Maps ¹ üzerinden hedef girilmesi Navigasyon hedefleriniz istek üzerine rahatça ev bilgisayarından planlanabilir. myaudi veya Google Maps ¹ veya Audi MMI connect, kişisel navigasyon hedeflerinin araca gönderilmesini sağlar. Yolculuk başladığında bu rahatça hedef olarak alınabilir. Ülke bilgileri² Örneğin sınırdan çıkıldığında geçerli hız sınırları, paralı yol ücretinin ödendiğine dair etiket yapıştırma yükümlülüğü, vs. Navigasyon resim kitapçığı Resimlerinizin GPS verileri sizi gideceğiniz yere götürür Yakıt fiyatları Gideceğiniz yerdeki veya yakınınızdaki en uygun yakıt istasyonlarını görürsünüz İletişim WiFi Hotspot Taşınabilir son kullanım cihazlarınızı internete bağlar c Au Park yeri bilgileri Park yerleri ve kapalı otoparkları aramada yardımcı olur. Mevcut olduğu takdirde fiyatlar ve güncel olarak henüz boş olan park yerleri gösterilir Google Earth ¹ ve Google Street View ¹ ile navigasyon Yüksek çözünürlüklü hava fotoğrafları ve uydu resimleri, fotoğraflar ve adres bilgileri sayesinde sizi daha kolay gideceğiniz yere götürür ler² Audi MMI ye aktarılır ve konforlu bir şekilde sesli olarak okutulabilir Mesajlar (SMS) Kısa mesajlar (SMS) konforlu bir şekilde sesli olarak okutulabilir veya söyleyerek yazdırma fonksiyonu ile yazdırılabilir (A3/S3 Cabriolet te söyleyerek yazdırma fonksiyonu yoktur.) Facebook a erişim Kişisel ağınızı Cockpit e entegre eder. Sesli söyleme ve diğer konforlu metin fonksiyonları ile birliktedir Twitter a erişim Twitter haberler hizmetini Cockpit e entegre eder. Sesli söyleme ve diğer konforlu metin fonksiyonları ile birliktedir ¹ Google ve Google logosu Google Inc. kayıtlı markalarıdır. ² MMI touch olan MMI navigasyon plus öğesidir. Hizmetlerin mevcut olması, ekran gösterimi ve ücretleri ülke, model, son kullanım cihazı ve tarifeye göre değişir. Ayrıntılı yasal bilgiler ve kullanım hatırlatmalarını sayfa 117 de ve adresinde bulabilirsiniz.

65 di nnect. myaudi Kişisel kumanda merkeziniz Size adresinden tek bir kez şifre korumalı kayıttan sonra Audi connect tarafından desteklenen hizmetleri isteklerinize göre bir araya getirmeyi, yönetmeyi ve evden rahatça konfigürasyonunu yapmanızı sağlar. Audi connect Audi connect Ağa bağlanmış araç kullanımının geleceği. Dünya size sayısız olanaklar sunmaktadır. Opsiyonel Audi connect ile birlikte aracınızdaki myaudi ve Audi connect tarafından desteklenen hizmetler sayesinde bu çok sayıda olanağı dünyanın birçok yerinde sezerek, kolayca ve rahatça bir düğmeye basarak size özel uyarlanmış şekilde dijital olarak ve doğrudan Audi nize alabilirsiniz. Bilgi ve multimedya sistemi Hava durumu İstenilen yerin hava tahminleri ve haritaları Audi music stream Akıllı telefon uygulaması ve WiFi bağlantısı plus ile tüm dünyadaki radyo istasyonlarına erişilir. Akıllı telefon medya merkezine erişim Online haberler (kişisel) Güncel dünya olayları ile ilgili metinler ve resimler, okuma fonksiyonlu, bireysel olarak konfigüre edilebilir. Seyahat bilgileri Görülmeye değer yerler hakkında bilgiler ve bunları navigasyon hedefi olarak alma fonksiyonu ile birliktedir Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerlerini sayfa 126 dan itibaren bulabilirsiniz.

66 66 quattro yol izleri. quattro ile.

67 Çekiş kuvveti sürekli olarak dört tekerin tümüne dağıtıldığı için yola tam hakim olunur. Hidrolik lamelli kavrama ile arka aks daima duruma göre ve daima seçmeli olarak değişken kumanda edilir. quattro ile sürüş stabilitesi, dinamizm ve ataklık yeniden yaşanır ve arkadan kayma ve önden kaymaya ters yönde etki edilir. Çekişin arttırılması ve ilerleme kuvvetinin iyileştirilmesi içindir. Her yolun üstesinden gelir. Virajlarda, düz yollarda ve her zeminde olmak üzere kendi hedefini daima göz önünde bulundurur. Yolda ve kafanızda yer tutuşu konusunda hayran bırakmak içindir. quattro

68 68 Audi Audi e-tron Araç kullanımı değişmektedir. Audi nin günümüz ve yarının beklentilerine olan yanıtı Audi tron dur. Hedefimiz CO₂ siz bir araç kullanımıdır. Buna giden yol yeni yakıt tüketimi açısından verimli yeni tahrik teknolojileri, sürdürülebilir enerji yakıtları ve müşterilerimizi büyüleyen pazara uygun konseptlerdir. Dolayısıyla Audi A3 Sportback e-tron daki örneğin en modern TFSI teknolojisi ve elektrikli motor kombinasyonu sadece 35 g CO₂/km de (karma) 1,5 l/100 km şeklinde tasarruf sağlamaktadır. Ayrıca bu, toplam 940 kilometreye kadar olan menzilde gerçekleşmektedir (50 kilometreye kadar araç sadece elektrik ile kullanılmaktadır). Audi A3 Sportback e-tron için ECE normuna göre karma değerler: Yakıt tüketimi: 1,5 l/100 km; CO₂ emisyonları: 35 g/km. Audi A3 Sportback e-tron ile ilgili ayrıntılı bilgileri A3 Sportback e-tron ile ilgili katalogda bulabilirsiniz. Tam uygulama tarihini lütfen Audi yetkili satıcınızdan öğrenin. Audi A3 Sportback g-tron için ECE normuna göre değerler: Yakıt tüketimi: 3,3 3,2 l/100 km; CO₂ emisyonları: 89 g/km. Audi A3 Sportback g-tron ile ilgili ayrıntılı bilgileri A3 Sportback g-tron ile ilgili katalogda bulabilirsiniz.

69 Audi tron Audi g-tron Bir Audi g-tron ile endişe duymadan uygun maliyetli gaz verilir. Kısaca CNG denilen sıkıştırılmış doğalgaz kullanılır, daha az CO₂ oluşur. Audi A3 Sportback g-tron da ilk Audi seri üretim modeli olarak CNG modifiyeli TFSI teknolojisi ve dolayısıyla 400 km ye varan kesin bir gaz menzili vardır. Dünyayı değiştirir. Günlük yaşamı değil.

70 70 Performans Azami kuvvet. Azami kullanılır. Her hareketin bir başlangıcı vardır. Onu harekete geçiren şey bir fikirdir. Audi A3 ünüzün motorları da tüketimin azaltılmasının yanı sıra gücün arttırıldığı bir başlangıç ateşlemesini temel almaktadır. Bu kaçınılmaz çelişkiyi devrim yaratan 2 tahrik teknolojisi olan TDI ve TFSI de birleştiriyoruz. Her ikisini tanıyın ve sizi en fazla harekete geçiren motoru seçin. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonları değerleri ile verimlilik sınıflarını sayfa 126 dan itibaren bulabilirsiniz.

71 Performans TDI Audi TDI motorları direkt püskürtme ve turboşarj motorları kombinasyonu ile sabit bir kuvvet artışı ile birlikte tüm devir sayısı aralığı boyunca yüksek tork sayesinde olağanüstü performans sağlarlar. Emisyonu azaltılmıştır ve yakıt tüketiminde alışılageldiği gibi tasarrufludur. Ancak her yolda azami performansı elde edebilmek için hayran bırakan bir dinamizmi vardır. TFSI Audi TFSI motorları çok yüksek bir sıkıştırma sağlar. Sonuç: En iyi güç kapasitesinin yanı sıra mükemmel verimlilik olmasıdır. Motor hacmi yerine turboşarjlı hava beslemesi kullanılması sayesinde aracın hareketsiz durumundan itibaren kendini belli eden bir kuvvet artışı sağlayan etkileyici dinamizm değişmeden aynı kalırken motor büyüklüğü ve ağırlığı belirgin şekilde azaltılmaktadır. Audi cylinder on demand Silindir kapakları da akıllı olabilir. Audi cylinder on demand bunu kanıtlamaktadır. Yarım yük aralığında 4 silindir TFSI motorun 3 silindiri otomatik olarak devreden çıkmaktadır. Bu durum geçiş hissedilmeden ve sürüş dinamiği olumsuz yönde etkilenmeden yakıt tüketimini düşürmeye ve emisyonları azaltmaya yardımcı olmaktadır.

72 72 >>> Audi drive select Audi drive select ile Audi A3 ünüzün sürüş özelliklerini sportif, konforlu, dengeli veya tasarruflu olmak üzere düğmeye basarak kişisel ihtiyaçlarınıza göre uyarlayabilirsiniz. >>> S tronic Sportif ve verimli çift kavramalı şanzıman size hissedilebilir çekiş kuvveti kesilmesi olmadan şimşek hızında vites değiştirme işlemleri sağlar. >>> Elektro mekanik servo direksiyon Servo direksiyon hıza bağlı direksiyon desteği ile yüksek hızda da hassas bir direksiyon kullanma duygusu sağlar, direksiyonu ters yöne çevirirken sizi destekler ve park etmeyi kolaylaştırır. >>> Progresif direksiyon Daha direkt direksiyon aktarması sayesinde sürüş dinamiğinin arttırılmasını ve azaltılan direksiyonu çevirme miktarı sayesinde gündelik kullanımda yüksek sürüş konforu sağlar. Progresif direksiyon direksiyonu çevirmeye bağlı değişken direksiyon desteği ile size etkileyici sürüş özellikleri sunar. >>> Audi magnetic ride Sürüş durumuna bağlı amortisör kuvvetleri ayarı konforludan sportife kadar ayarlanabilir. >>> quattro Sürekli dört tekerden çekiş sistemi daha fazla çekiş ve dinamizm için çekiş kuvvetlerini sürüş durumuna bağlı olarak her bir tekere dağıtır.

73 Dinamizm Dinamizm Sizi bir daha bırakmayan dinamizm Araca binin. Emniyet kemerinizi takın. Motoru çalıştırın. Nereye giderseniz gidin heyecan verici dinamizmi yaşayın. Zira biliyorsunuz ki Audi A3 ünüzde size tüm yollar açıktır. Yönünüzü, vites türünü ve hızı belirleyin ve aracınızın her mesafeden en iyisini elde etmek için yeterli olan özelliklerini yaşama özgürlüğünün keyfini çıkarın. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonları değerleri ile verimlilik sınıflarını sayfa 126 dan itibaren bulabilirsiniz. Modelinizde hangi donanımın standart veya opsiyonel olarak alındığını sayfa 134 ten itibaren olan endeksten öğrenebilirsiniz.

74 74 >>> Audi pre sense ön dahil uyarlanabilir hız sabitleme sistemi Önünüzdeki trafiği izler, aradaki mesafeyi muhafaza etmek için aracı otomatik olarak frenler veya hızlandırır ve araçlara karşı sizi zamanında uyarır >>> Audi side assist Arkadan gelen trafiği saptar ve bu sayede şerit değişimi esnasında sizi destekler >>> Audi active line assist Algılanan yol sınırlama çizgileri olduğunda şeritte kalınması için yumuşak direksiyon müdahaleleri ile sizi destekler. MMI touch olan MMI navigasyon plus ile birlikte kamera ile trafik işareti algılaması entegre edilmiştir >>> Audi pre sense basic Sürüş durumunu algılar ve gerektiğinde sizinle ve diğer yolcularla ilgili önleyici ve koruyucu önlemler uygular Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonları değerleri ile verimlilik sınıflarını sayfa 126 dan itibaren bulabilirsiniz. Modelinizde hangi donanımın standart veya opsiyonel olarak alındığını sayfa 134 ten itibaren olan endeksten öğrenebilirsiniz.

75 Asistan sistemler Asistan sistemler Nereye olursa olsun iyi bir duygu yaşanarak gidilir Audi nizdeki asistan sistemler ile. Her yolculuk başkadır. Ancak biri tüm yolculuklarda aynıdır ve bu her Audi nin yaşattığı korunma duygusudur. Audi nizdeki tüm sürücü asistan sistemleri yolculuğunuzda sizi destekler ve yollarda daha fazla konfor sağlar. En önemli sürücü asistan sistemlerini tanıyın. >>> LED farlar Yolu net bir şekilde gün ışığına benzer ışık ile aydınlatırlar. Farklı far ışık dağılımları daha fazla güvenlik ve konfor ile trafiğe diğer katılanların çok iyi bir şekilde görünmesini sağlar >>> Park yardım sistemi plus Park ederken ve manevra yaparken görsel gösterimleri ile tüm araç etrafının daha fazla görülmesini sağlar >>> Park asistanı Yola paralel ve dik park boşluklarına park ederken ve yola paralel park boşluklarından çıkarken hemen hemen otomatik bir direksiyon çevirme işlevi ile sizi destekler Lütfen şunları dikkate alın: Sistemler sadece sistem sınırları dahilinde çalışırlar. Sürüş esnasında sürücüyü desteklerler. Sürüşteki her şeyin üstesinden gelme sorumluluğu ve gösterilmesi gereken gerekli dikkat tamamen sürücüye aittir.

76 76 >>> Audi connect MMI touch olan MMI navigasyon ile Audi connect tarafından desteklenen tüm opsi yonel hizmetleri hızlı ve rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Sezerek MMI kullanılması sayesinde birçok internete dayanan fonksiyona erişim etkileyici şekilde karmaşasızdır. >>> Navigasyon MMI touch olan MMI navigasyon üzerinden üç boyutlu harita görünümü ve üç boyutlu görmeye değer yerler ve özgün binalar gösterimi ile gideceğiniz yerlere daha konforlu varabilirsiniz. y >>> Car MMI radyodan itibaren çok rahat ve az miktarda el müdahaleleri ile sürüş asistanları sistemleri, araç ayarları ile klima ve servis fonksiyonlarını kumanda edebilir ve değiştirebilirsiniz. >>> Telefon Eller serbest tertibatı üzerinden güvenli ve konforlu telefon görüşmeleri yapabilirsiniz. MMI de rehberinizdeki kişileri rahatça seçebilir veya telefon numarasını sezerek MMI touch üzerinden girebilirsiniz. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonları değerleri ile verimlilik sınıflarını sayfa 126 dan itibaren bulabilirsiniz. Modelinizde hangi donanımın standart veya opsiyonel olarak alındığını sayfa 134 ten itibaren olan endeksten öğrenebilirsiniz.

77 Kolaylık >>> Medya Müzik kutusu, takılmış SD kartları, Audi müzik arayüzü veya CD ler gibi mevcut tüm medya kaynaklarında ve MMI touch olan MMI navigasyon plus ile birlikte DVD lerde müzik koleksiyonunuzun kapak resimleri ile tarama yapabilirsiniz. u >>> MMI touch MMI touch ile multimedya arabiriminin ayrı ayrı yapı elemanlarının kullanımı daha kolaydır. Döndürülüp basılan ayar düğmesine entegre edilmiş dokunmatik mouse sadece bir parmak ile dahi kullanılabilir. Kolaylık MMI akıllı, kişiye özel ve sezgiseldir. Azaltılmıştır. Kolaydır. Mantıklıdır. Taşınabilir bilgi ve multimedya dünyası yeniden tanımlanan opsiyonel multimedya arabirimidir (MMI). Telefon edebilir, navigasyon veya istek üzerine ilaveten alınan Audi connect üzerinden internet kullanabilirsiniz. Çok sezgisel, çok fonksiyonlu ve konforludur. Tabii ki A3 sedan ve S3 sedan daki sözlü komutlu kumanda sayesindedir. Opsiyonel MMI radyo veya MMI touch olan MMI navigasyon plus ile birlikte Audi nizde her şeyi elinizle çok kolay kullanabilirsiniz.

78 78 LED farlar Işık Yolları mükemmel aydınlatan modern LED teknolojisinde en iyi gündüz görülür doğal temel ilkesi uygulanır. Gün ışığına benzer renk görünümü ile Audi LED farların ışığı gözlerin yorulmasını önler. Işık dağılımını ilgili duruma uyarlamak için yol verileri kullanılır. Bu, MMI touch olan MMI navigasyon plus ile birlikte bilgi ağı sayesinde ileriyi görecek şekilde gerçekleşir. Böylece gözünüzden mümkün olduğunca hiçbir şey kaçmaz ve Audi niz tüm bakışları üzerine çeker.

79 Bakış LED farlar

80 80

81 Donanımlar Sizin kadar eşsiz. Donanım olanakları. Sportiflik, konfor, tasarım, fonksiyonellik dahil Audi niz ile ilgili hangi beklentileriniz olursa olsun size bol miktarda kişiselleştirme olanakları sunar. Audi donanım seçenekleri çok çeşitli ve farklı kalitededir ve tamamen ihtiyaçlarınıza göre uyarlayabilirsiniz.

82 82 Birçok karakter vardır. Bunlardan ikisi şunlardır. Bir Audi yi ne sizin Audi niz yapar? Bunu tamamen ihtiyaçlarınıza uyarlanmış bir donanım yapar. Daha fazla sportiflik mi yoksa daha fazla şıklık mı istiyorsunuz? Aracınıza hayalinizdeki görünümü vermek için size çok sayıda esinlenebileceğiniz olanak sunulmaktadır. Sedefli Misano kırmızısı Audi A3 Sedan Ambition 10 kollu dinamik tasarımlı alüminyum döküm jantlar Alcantara/siyah deri spor koltuklar Mistral gümüş alüminyum dekoratif aksesuarlar Bang & Olufsen ses sistemi 3 kollu çok fonksiyonlu spor deri direksiyon, Alt tarafı düzleştirilmiş Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonları değerleri ile verimlilik sınıflarını sayfa 126 dan itibaren bulabilirsiniz.

83 Stil rehberi Metalik mitos siyahı Audi A3 Cabriolet Ambiente 5 kollu yıldız tasarımlı alüminyum döküm jantlar Siyah tente Pashmina beji Milano deri koltuklar Luv 3 boyutlu görünümde dekoratif aksesuarlar İç mekan alüminyum aksesuarları

84 84 Daha hareket etmeden görülen ve hissedilen sportiflik. S sportiflik anlamına gelir. Dinamik bir görünüm, sportif bir konfor ve üstün bir performans sağlayan S ye özgü geniş kapsamlı donanımı ile Audi S3 Sedan veya Audi S3 Cabriolet aracınız çok etkileyicidir. Buna ilaveten S faktörünü yine hissedilebilen bir heyecan uyandıran opsiyonel donanım ile daha da arttırma olanağını alabilirsiniz. Resimde Audi A3 Sedan gösterilmektedir. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonları değerleri ile verimlilik sınıflarını sayfa 128 den itibaren bulabilirsiniz.

85 S Modeller S3 e özgü standart kapsamları S ye özgü özel donanımlar 5 paralel kollu tasarımlı (S tasarımı) alüminyum döküm jantlar, Kısmen parlatılmış¹ 8 J x 18 ebadında, 225/40 R 18 lastikler ile birlikte² Siyah boyalı fren kaliperleri Önde S3 yazısı ile birliktedir Audi Singleframe Çift krom kaplı yatay krom kirişleri olan platin gri radyatör panjuru ve S3 amblemi Tamponlar Çiftli krom kirişler ile birlikte petek şeklinde yapıda hava giriş ızgaraları olan sportif markaya özgü tasarımdadır. Yan ayna gövdesi Alüminyumdur. Yan marşpiye çıtaları, gövde renginde boyanmış Arka difüzör elemanı Platin gri, kromlu Egzoz çıkışları Krom kaplanmış 2 oval sol ve sağ çıkışı olan 2 borulu egzoz sistemidir Arka spoyler (S3 Sedan) bagaj kapağı üzerindedir. Model tanımı/yazısı S3 amblemi Audi Singleframe in ve bagaj kapağının üzerindedir. Opsiyonel olarak arka tarafta model tanımı/ yazısı olmayabilir. Alüminyum aksesuarlı kapı eşik çıtalarında ve S3 yazısı mecvuttur. Araç içi alüminyum aksesuarları Paslanmaz çelik pedal takımı ve ayak desteği Kombi gösterge Gri kadranlar, beyaz ibreler ve devir saatinde S3 yazısı; dinamik ibre fırlaması ve entegreli turbo şarj basıncı göstergesi ile birliktedir Renkli ekranı olan sürücü bilgilendirme sistemi 3 kollu spor deri direksiyon S3 amblemli ve S-serisine özel dikişlerle. Ön spor koltuklar Trophy kumaşı/deri koltuk döşemeleri Ön koltukların sırtlıklarında kontrast dikişler ve S3 baskısı ile birliktedir Ön orta kol dayaması Dekoratif aksesuarlar Parlatılmış mat alüminyumdandır Siyah renkli kumaş tavan/tente döşemesi Konfor otomatik klima Aydınlatmalı makyaj aynası Eşya koyma yerleri ve bagaj paketi Hırsızlık alarm sistemi Far temizleme sistemi dahil Xenon plus farlar Sürekli dört tekerden çekiş sistemi quattro S spor süspansiyonu Daha dinamik yay-amortisör uyarlamasına sahiptir ve 25 mm kadar daha alçaktır Progresif direksiyon Audi drive select Sedefli Sepang mavi, Daytona grisi ve kristal parlaklığında panter siyahı özel renklerden oluşur Diğer 18 inç ve Audi magnetic ride ile birlikte 19 inç jantlar Fren kaliperleri kırmızı renkli, önde S3 logosu bulunmaktadır. Audi magnetic ride Motor start-stop düğmesi Kırmızı renkli eloksal halkalıdır (opsiyonel konfor anahtar ile birliktedir) Audi exclusive alüminyum vites³ Alt tarafı düzleştirilmiş 3 kollu çok fonksiyonlu spor deri direksiyon S3 amblemli ve S- serisine özel dikişlidir. Opsiyonel olarak alüminyum vites kumandaları ile birliktedir. Ön S spor koltuklar Koltuk döşemeleri Alcantara/siyah veya ay gümüş deri Siyah veya ay gümüş silk nappa deri Korsa kırmızısı Audi design selection Ön koltukların sırtlıklarında her birinde kontrast dikişler ve S3 baskısı ile birliktedir. Dekoratif aksesuarlar Siyah 3 boyutlu görünüm Audi exclusive siyah parlaklık paketi³ Audi tek çerçeve, ön ve arka tampon ile yan camlardaki süs çıtalarında siyah görünümler oluşturur. Modeli araç modeline ve donanıma göre değişir ¹ Lütfen sayfa 130 da lastiklerin özellikleriyle ilgili bilgileri dikkate alın. ² Lastiklerin teknik özellikleri ile ilgili bilgileri sayfa 131 de bulabilirsiniz. ³ quattro GmbH sunumudur.

86 86 Maksimum verimliliğin Audi de bir adı vardır. Audi A3 ultra modelleri tip serisinin en sürdürülebilir TDI ve TFSI modelleridir. Mükemmel sürüş keyfi değişmeden yakıt tüketimi ve emisyonlarının azaltılması ile ilgili teknolojiler ve önlemler Audi ultra da yaşanır ve bunlar her Audi modelinde standarttır. Uzun vadeli hedefi tamamen emisyonsuz bir araç kullanmaktır. Bunun için örneğin en modern TFSI veya TDI motorlarını doğalgazlı veya elektro tahrikler ile bir araya getiren g-tron veya e-tron tahrikler gibi daima daha verimli tahrik teknolojileri olmak üzere tutarlı bir şekilde geliştirmeye devam ediyoruz. Ancak ekonomik benzinli ve dizel motorlar da kendine özgüdür. Sizler tarafından bizim en sürdürülebilir motorlarımız olarak belirtilmiştir. Modelin arka tarafındaki ultra amblemi ile Audi A3 ultra TDI modellerinde 92 g/km de ve Audi cylinder on demand (gerektiği kadar silindirin çalışması) olan TFSI modellerinde 104 g/km arasında karma CO₂ emisyon değerleri sayesinde ve bunun yanı sıra Audi ye özgü dinamizmden vazgeçmek zorunda kalmadan burada azami verimli aracın kullanıldığını göstermektedir. Audi A3 ultra modelleri ile verimli sürüşü yeniden tanımlayan araçları yaşayın.

87 Audi ultra 81kW gücünde 1,6 litre TDI ultra motor her kontak açma kapama arasındaki karma sürüş esnasında şu CO₂ emisyonlarını sağlar: A3 Sedan: 92 g/km 1.6 TDI ultra modelinde standart olarak şunlar mevcuttur: Uyarlanmış vites tahvil oranlarına sahip 6 ileri vitesli düz mekanik şanzıman Daha düşük cw değeri ve daha iyi aerodinamik değeri olması için iyileştirilmiş denge durumu ve yan marşpiye çıtaları 5 kollu tasarımlı alüminyum dövme jantlar 7J x 16 ebadında, 205/55 R 16 lastikler ile birlikte* Opsiyonel olarak: 15 kollu Y-tasarımlı alüminyum döküm jantlar 7J x 16 ebadında, 205/55 R 16 lastikler ile birlikte* 110 kw gücü ve Audi cylinder on demand (gerektiği kadar silindirin çalışması) teknolojisi olan 1.4 litre TFSI ultra motor her kontak açma kapama arasındaki karma sürüş esnasında aşağıdaki CO₂ emisyon değerlerini sağlar: A3 Sedan: 104 g/km, A3 Cabriolet: 109 g/km. 1.4 TFSI ultra modellerinin gücü arttırılmıştır ve standart model ile aynı donanımlara sahiptir. Modele özgü standart ve opsiyonel donanımları lütfen sayfa 134 ten itibaren dizinden alın. Resimde Audi A3 Sedan 1.6 TDI ultra gösterilmektedir. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri ile verimlilik sınıflarını sayfa 129 da bulabilirsiniz. * Lastiklerin teknik ozellikleri ile ilgili bilgileri sayfa 131 de bulabilirsiniz.

88 88 Her kişilik için doğru motor. Hangi Audi motoruna karar verirseniz verin tüm motorlarda yüksek bir sıkıştırma, yüksek verimli bir yanma ve mükemmel bir verim mevcuttur. Yada kısaca söylenecek olursa yakıt tüketiminin azaltılması ve emisyonlarının düşürülmesinin yanı sıra güç arttırılmıştır.

89 Motorlar 1.4 TFSI 2.0 TDI TFSI TDI Audi TFSI motorlar: Örneğin Audi A3 Sedan ve Audi A3 Cabriloet teki cylinder on demand teknolojisi olan 1.4 TFSI ultra (110 kw) veya S tronic olduğunda 0 km/h den 100 km/h ye 4,9 saniyede hızlanan Audi S3 Sedan ve 5,4 saniyede hızlanan Audi S3 Cabriolet deki 221 kw gücünde 2.0 TFSI quattro olmak üzere artırılan güç kapasitesi ve değişmeden aynı kalan dinamizmin yanı sıra etkileyici verimliliğe sahiptir. A3 Sedan/A3 Cabriolet 1.4 TFSI (92 kw) A3 Sedan/A3 Cabriolet 1.4 TFSI ultra (110 kw) Audi cylinder on demand Teknolojisi olan A3 Sedan/A3 Cabriolet 1.8 TFSI (132 kw)* S3 Sedan/S3 Cabriolet 2.0 TFSI quattro (221 kw) Audi TDI motorlar: Sabit bir kuvvet artışı ile birlikte tüm devir sayısı aralığı boyunca yüksek torka sahiptirler. 2.0 TDI (135 kw) gibi. 241 km/h lik bir en yüksek hıza sahip olan ve 0 km/h den 100 km/h ye 7,4 saniyede hızlanan Audi A3 Sedan emisyonları azaltılmıştır ve yakıt tüketiminde alışılageldiği gibi tasarrufludur. A3 Sedan 1.6 TDI ultra (81 kw) A3 Sedan/A3 Cabriolet 1.6 TDI (81 kw)* A3 Sedan/A3 Cabriolet 2.0 TDI (110 kw)* A3 Sedan/A3 Cabriolet 2.0 TDI (135 kw)* Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri ile verimlilik sınıflarını sayfa 126 dan itibaren bulabilirsiniz. * Sürekli dört tekerden çekişli quattro ile de sunulmaktadır.

90 90 Sportiflikten lükse kadar seçim sizin. Büyüleyici 3 donanım seçeneği ile Audi A3 ünüzü tamamen kendi düşüncenize göre düzenleyebilirsiniz. Attraction ile kendinize özel bir kişilik verebilirsiniz. Ambition donanım seçeneği ile tam bir sportif görünüm verebilirsiniz yada Ambiente modelindeki lüks ve konforun zevkini yaşayabilirsiniz. Ne hayal ederseniz edin donanım seçeneklerinin her biri bir Audi deki yolculuğu çok ayrıcalıklı yapacaktır.

91 Donanım ve paketler Donanım seçenekleri S line Audi design selection Attraction Karakter ve duygular Modele özgü standart donanım İç mekandaki farklar: Kapı kaplamaları ve ön panel için mikro metalik gümüş dekoratif aksesuarlar Marathon kumaşı koltuk döşemeleri Araç dışındaki farklar: Tam jant kapağı dahil çelik jantlar, 7 J x 16 ebadında, 205/55 R 16* lastikler ile birlikte Fonksiyonel farklar: 4 kollu sünger kaplanmış direksiyon Resimler Audi A3 Sedan ı göstermektedir. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonları değerleri ile verimlilik sınıflarını sayfa 126 dan itibaren bulabilirsiniz. * Lastiklerin teknik özellikleri ile ilgili bilgileri sayfa 131 de bulabilirsiniz.

92 92 Ambition Sportiflik ve dinamizm Modele özgü standart donanım İç mekandaki farklar: Kapı kaplamaları ve ön panel için mikro metalik gümüş dekoratif aksesuarlar Kapı marşpiyelerinde alüminyum aksesuarlı eşik çıtaları Rallye kumaşı koltuk döşemeleri Araç dışındaki farklar: 5 kollu tasarımlı alüminyum döküm jantlar, 7,5 J x 17 ebadında, 225/45 R 17* lastikler ile birlikte Krom egzoz çıkışları, motor cinsine göre tekli veya çiftli Fonksiyonel farklar: Ön spor koltuklar 3 kollu spor deri direksiyon, deri vites topuzu veya otomatik vites topuzu dahil Renkli ekranı olan sürücü bilgilendirme sistemi, dijital hız göstergesi ve verimlilik programı olan yol bilgisayarı dahil Audi drive select Halojen sis farları, ön eteğe entegre edilmiştir Spor süspansiyon, dinamik süspansiyon ile birlikte de alınabilir Resimler Audi A3 Sedan ı göstermektedir. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonları değerleri ile verimlilik sınıflarını sayfa 126 dan itibaren bulabilirsiniz.

93 Donanım ve paketler Donanım seçenekleri S line Audi design selection Ambiente Lüks ve konfor Modele özgü standart donanım İç mekandaki farklar: Kapı kaplamaları ve ön panelde luv üç boyutlu görünümde dekoratif aksesuarlar Kapı marşpiyeleri üzerinde siyah eşik çıtaları Regatta/mono.pur kumaşı koltuk döşemeleri Araç dışındaki farklar: 15 kollu Y tasarımlı alüminyum döküm jantlar, 7 J x 16 ebadında, 205/55 R 16* lastikler ile birlikte Parlaklık paketi (A3 Sedan da) veya rüzgar paneli (A3 Cabriolet te) Krom egzoz çıkışları, motor cinsine göre tekli veya çiftli Fonksiyonel farklar: Renkli ekranı olan sürücü bilgilendirme sistemi, dijital hız göstergesi ve verimlilik programı olan yol bilgisayarı dahil Hız ayar sistemi 4 kollu deri direksiyon, deri vites topuzu veya otomatik vites topuzu dahil Ön orta kol dayaması Işık paketi Arka park yardımı Resimler Audi A3 Sedan ı göstermektedir. * Lastiklerin teknik özellikleri ile ilgili bilgileri sayfa 131 de bulabilirsiniz.

94 94 Sportif tasarımı mükemmelleştiren: S line paketleri S line paketleri ile Audi A3 ünüzün sportif karakterini vurgularsınız. Örneğin dinamik çizgileri öne çıkarabilirsiniz, iç mekana daha fazla görünüm verebilirsiniz veya arttırılan sürüş dinamiği için süspansiyonu daha sportif olarak belirleyebilir ve Audi nizden gerçek bir atlet yaratabilirsiniz. S line araç dışı görünüm paketi Ön ve arka tamponlar, yan marşpiye çıtaları ve difüzör eleman Markaya özgü sportif tasarımlıdır Radyatör panjuru Parlak siyah renktedir Yan eşik çıtaları gövde rengindedir. Difüzör eleman Petek şeklinde yapıda platin gri rengindedir Sis farları Sis farlarının çerçeveleri Parlak siyah renktedir Krom egzoz çıkışları Motor cinsine göre tekli veya çiftlidir Eşik çıtaları Alüminyum aksesuarlı ve S line yazılıdır Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonları değerleri ile verimlilik sınıflarını sayfa 126 dan itibaren bulabilirsiniz. S line amblemi Ön çamurlukların üzerindedir

95 Donanım ve paketler Donanım seçenekleri S line Audi design selection S line spor paketi¹ S line spor paketinde aşağıda belirtilen donanım kapsamları mevcuttur: 5 paralel kollu tasarımlı alüminyum döküm jantlar (S tasarım) kısmen parlatılmış, 8 J x 18 ebadında, 225/40 R 18 lastikler ile birlikte³ S line spor süspansiyon⁴ Daha dinamik yay-amortisör uyarlamasına sahiptir ve spor süspansiyona göre 10 mm veya dinamik süspansiyona göre 25 mm kadar daha alçaktır Eşik çıtaları Alüminyum görünümlü ve S line yazısı ile birlikte S line amblemi Ön çamurlukların üzerindedir İç mekan, ön panel ve tavan döşemesi/tente tavan Siyah renktedir, koltuk orta şeridi, koltuk yanları, spor deri direksiyon ve vites veya otomatik vites kolu körüğünde siyah kontrast dikişler mevcuttur Ön spor koltuklar Biathlon kumaşı/siyah deri S line koltuk döşemeleri Ön koltukların sırtlıklarında S line baskısı ile birliktedir. Opsiyonel alınır: Diğer 18 inç ve spor süspansiyon veya Audi magnetic ride ile birlikte 19 inç jantlar Audi magnetic ride Ön S spor koltuklar Perfore alcantara/deri veya silk nappa deri S line koltuk döşemeleri Ön spor koltuklarda omuz bölgesinde kadife deri ve ön S spor koltuklarda silk nappa deri, aralıklı kontrast dikişlidir, her biri ön koltukların sırtlıklarında S line baskısı ile birlikte siyah renktedir S line alt tarafı düzleştirilmiş 3 kollu çok fonksiyonlu spor deri direksiyon S tronic olduğunda isteğe göre alüminyum vites kumandaları ile birliktedir, her biri S line amblemi ile birlikte siyah deridir (direksiyon tutma yerleri perfore deridir) Dekoratif aksesuarlar Siyah 3 boyutlu görünüm Seçilen renk standart/opsiyonel donanım rengindedir, ilave renk olarak sedefli Daytona gri özel rengindedir 3 kollu S line spor deri direksiyon Kontrast dikişler ve S line amblemi ile birlikte siyah deridir (direksiyon tutma yerleri perfore deridir) Vites veya otomatik vites topuzu Siyah perfore deridir Dekoratif aksesuarlar Parlatılmış mat alüminyumdur Eşya koyma yerleri ve bagaj paketi Aydınlatmalı makyaj aynası Resimler Audi A3 Sedan ı göstermektedir. ¹ Sadece Ambition için sunulmaktadır. ² Lütfen sayfa 130 da lastiklerin özellikleriyle ilgili bilgileri dikkate alın. ³ Lastiklerin teknik özellikleri ile ilgili bilgileri sayfa 131 de bulabilirsiniz. ⁴ A3 Cabriolet için sunulmamaktadır.

96 96 Beklediğiniz kadar eşsiz: Audi design selection. Audi design selection size iç mekanda özel malzemeler ve renkler ile ilgili estetik bir ön seçim sunar. Çekici kontrast dikişleri olan lasso kahverengi veya Korso kırmızı renklerinde çok kaliteli deri donanımlar iç mekana ayrıcalıklı bir ambiyans verir. Audi design selection lasso kahve¹ Lasso kahve Audi design selection şunları içermektedir: Ön spor koltuklar Merkezi koltukların panelleri, yan yükseltileri ve kafalık orta bölümleri Lasso kahve, kontrast dikişleri siyah Milano deridir. Koltuk, kapı/kapı yan panelleri deri/kadife lasso kahvedir. Siyah deri kapı yan panelleri, ön orta kol dayama konsolu (sipariş ile), bacak baldır desteği ve kol dayama Lasso kahve kontrast dikişli 3 kollu siyah spor deri direksiyon lasso kahve kontrast dikişli Siyah deri vites kolu topuzu Siyah deri vites kolu körüğü lasso kahve kontrast dikişli lasso kahve biyeli Siyah paspaslar Resimler Audi A3 Sedan ı göstermektedir. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerleri ile verimlilik sınıflarını sayfa 126 dan itibaren bulabilirsiniz. A3 Cabriolet da ısı koruma dahildir

97 Donanım ve paketler Donanım seçenekleri S line Audi design selection Audi design selection korso kırmızı² Korso kırmızı Audi design selection şunları içermektedir: Ön spor koltuklar Merkezi koltukların panelleri siyah silk nappa deri korso kırmızı kontrast dikişli koltuk yan destekleri ve koltuk başlıkları Koltuk yan yükseltileri deri/kadife korso kırmızı, kapı kaplama elemanları siyah deri/kadife Ön koltuk sırtlıklarında S3 logosu Siyah deri kapı yan panelleri, ön orta kol dayama konsolu, bacak baldır desteği ve kol dayama Korso kırmızı kontrast dikişli 3 kollu siyah spor deri direksiyon Korso kırmızı kontrast dikişli Siyah deri vites kolu topuzu Siyah deri vites kolu körüğü korso kırmızı kontrast dikişli Siyah pasapaslar korso kırmızı biyeli Resimler Audi A3 Sedan ı göstermektedir. ¹ Sadece Ambition için sunulmaktadır. ² Sadece S3 Sedan/S3 Cabriolet için sunulmaktadır. S3 Cabriolet da ısı koruma dahildir

98 98 Siz özel bir karaktere sahipsiniz. Audi nizin neden olmasın? Özel olma talebiniz Audi exclusive* sunumunun adında dahi bulunmaktadır. Renkli deriyi tam sizin istediğiniz gibi büyük Audi exclusive renk sunumundan kişiye özel bir renk ile bir araya getirir. Böylece aracınızın olağandışı karakterini daha da öne çıkarırsınız. Audi yetkili satıcınız ve Neckarsulm Audi Forum Audi exclusive stüdyosu isteklerinizi beklemektedir. QR kodu Audi exclusive donanım çeşitliliği ve niteliği ile ilgili iddiasını öğrenmek isterseniz bu QR kodunu akıllı telefonunuz tarayın veya internet tarayıcınızda linkinden yararlanın. Audi exclusive bir quattro GmbH sunumudur.

99 Audi exclusive Racing Blue Mica özel renginde Audi A3 Sedan Ambition Parlatılmış mat titan 10 kollu tasarımlı Audi spor alüminyum döküm jantları* Kontrast dikişleri olan Alabaster beyazı ve bulut gri Audi exclusive silk nappa deri donanımı Audi exclusive genişletilmiş deri donanımı Audi exclusive deri kullanım elemanları Parlatılmış mat alüminyum dekoratif aksesuarlar Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonları değerleri ile verimlilik sınıflarını sayfa 126 dan itibaren bulabilirsiniz. * Lütfen sayfa 130 da lastiklerin özellikleriyle ilgili bilgileri dikkate alın.

100 Audi niz tek kat boyanmaz. Aksine dört kat boyanır. Kişiliğinizi en iyi yansıtan boya rengini seçin. Hangi renge karar verirseniz verin boyama sürecinde mükemmel kaliteyi uygulayacağımızdan emin olabilirsiniz. Bir Audi deki boya bir insan saçından daha kalın olmamasına rağmen dört tabakadan oluşur. Aracınızda sadece sizin mükemmel görünmeniz için değil, aynı zamanda Audi nizin çevre etkilerine aşınmaya karşı en mükemmel şekilde korunması içindir ve bu otomobilin tüm ömrü boyunca sağlanmaktadır.

101 Tente renkleri Siyah tente Kaliteyi görün ve hissedin: Çeşitli renk tonlarındaki farklı kalite döşemeleri ve çepeçevre alüminyum çıtası olan bir tente bölmesi ile hayran bırakır. 50 km/h lik bir hıza kadar açılabilir ve kapatılabilir. Mükemmel malzemesinden dolayı iç mekanda daima hoş bir sessizlikte yolculuk yapılmasını ve mükemmel bir ısı yalıtımı olmasını sağlar. Kahverengi tente Gri tente

102 100 Opak renkler Metalik renkler İbis beyazı Metalik folyo gümüş Metalik beluga kahverengi Parlak kırmızı Metalik muson gri Metalik glacier beyazı Parlak siyah Metalik Dakota gri Metalik Şiraz kırmızı Modele özgü standart ve opsiyonel donanımları lütfen sayfa 134 ten itibaren dizinden alın.

Audi A3 A3 Sportback Audi S3 S3 Sportback. Teknoloji ile bir adım önde

Audi A3 A3 Sportback Audi S3 S3 Sportback. Teknoloji ile bir adım önde A3 Audi A3 A3 Sportback Audi S3 S3 Sportback Audi Teknoloji ile bir adım önde Sayfa Büyüleyicilik 4 Audi A3/A3 Sportback 30 Audi S3/S3 Sportback Teknik 48 Yenilikler 58 Performans 50 Audi ultra 60 Dinamik

Detaylı

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri Kod 401 Siyah deri / Valence kumaş döşeme E 350 + 601 Siyah ARTICO deri / DINAMICA mikrofiber kumaş döşeme, siyah konsol 561 siyah nappa deri döşeme 08U 09U 14U 15U 16U 17U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri

Detaylı

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri 401 Siyah deri / Valence kumaş döşeme E 350 + 601 Siyah ARTICO deri / DINAMICA mikrofiber kumaş döşeme, siyah konsol 561 siyah nappa deri döşeme 14U 15U 16U 17U Akıllı telefon entegrasyon paketi Benz Link

Detaylı

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş.

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Corolla Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Motor Güç Yakıt tüketimi* CO 2 emisyonları* Hızlanma Bulunduğu modeller 1.33 litre benzinli 99 PS 5.6 l/100 km 129 g/km 12.6 saniye Life Dual VVT-i 6/MT

Detaylı

Diyalogta: Audi QR kodları

Diyalogta: Audi QR kodları A7 S7 Sayfa Büyüleyicilik 4 Audi A7 Sportback 22 Audi S7 Sportback Teknoloji 34 Yenilikler 40 quattro 46 Dinamizm 36 Audi ultra 42 Audi Matrix LED Farlar 48 Asistan sistemleri 38 Audi connect 44 Performans

Detaylı

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFabia RS. Fabia RS

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFabia RS. Fabia RS SIMPLY CLEVER ŠkodaFabia RS Fabia RS Fabia RS, güvenli viraj geçişlerine imkan tanıyan döner modüllü halojen projektör farlara sahiptir. RS logolu ön ızgara dostça bir görünüm verirken, sağlam ön tamponu

Detaylı

X-Class Power Donanım Özellikleri

X-Class Power Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

X-Class Progressive Donanım Özellikleri

X-Class Progressive Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir.

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir. Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

OPEL Astra Classic ][][

OPEL Astra Classic ][][ OPEL Astra Classic ][][ Astra Classic ][][ nin sunduğu keyif sınırsız. Yüksek standartları ve üstün özellikleri ile son derece etkileyici bir otomobil. Astra Classic ][][! Çarpıcı bir görünüm, üstün bir

Detaylı

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu Teknik özellikler 1.33 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort Extra 1.6 VVT-i Elegant Düz Vites Düz Vites Düz Vites Otomatik Vites Düz Vites Otomatik Vites ÖLÇÜLER Boy x En x Yükseklik mm 4545

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Audi Q5 Q5 hybrid quattro Audi SQ5 TDI Audi Teknoloji ile bir adım önde

Audi Q5 Q5 hybrid quattro Audi SQ5 TDI Audi Teknoloji ile bir adım önde Audi Q5/Q5 hybrid quattro/sq5 TDI Donanımları Q5_SQ5TDI_US_77_2015_03.indd 1 89 118 91 59, 78, 79 95 84 91 85 92 91 112 92 97 116 112 84 112 112 93 93 59, 89 116 59 116 91 59 59, 85 81 59, 85 59, 80, 81

Detaylı

Vito Tourer Donanım Özellikleri

Vito Tourer Donanım Özellikleri Pro 114 / 116 114 ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik

Detaylı

Mercedes-Benz Sport. Tutkularınızı takip edin.

Mercedes-Benz Sport. Tutkularınızı takip edin. Mercedes-Benz Sport. Tutkularınızı takip edin. A-Serinizin atletik görünümünü zarif bir donanım ile taçlandırın. Mercedes-Benz Sport Deri Direksiyon A17246016039E38 / 808 TL Özel, siyah deri kaplamalı

Detaylı

Audi Teknoloji ile bir adım önde

Audi Teknoloji ile bir adım önde Audi Teknoloji ile bir adım önde AUDI AG 85045 Ingolstadt Doğuş Otomotiv Servis ve Ticaret A.Ş Yönetim ve İletişim Şekerpınar Mah. Anadolu Cad. No: 22 Tel: +90 (0262) 676 90 90 Faks: +90 (0262) 676 91

Detaylı

Vito Select Donanım Özellikleri

Vito Select Donanım Özellikleri Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik Güç

Detaylı

Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri

Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri Yeni S-Serisi Donanım Özellikleri 801 Siyah nappa deri döşeme 501 Siyah Exclusive nappa deri döşeme 08U 09U 11R 14U 15U 16U 17U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri Uzaktan araç durum bilgisine erişim

Detaylı

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive İlan no: 322902 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive Sahibinden 2015 Model 1,6 JTD Distincsive, HASARSIZ Servis Bakımlı 66.000 TL İlan tarihi: 23 Eylül 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı

Detaylı

Audi A6 Sedan A6 Avant A6 allroad quattro Audi S6 Sedan S6 Avant. Teknoloji ile bir adım önde

Audi A6 Sedan A6 Avant A6 allroad quattro Audi S6 Sedan S6 Avant. Teknoloji ile bir adım önde A6 Audi A6 Sedan A6 Avant A6 allroad quattro Audi S6 Sedan S6 Avant Audi Teknoloji ile bir adım önde Sayfa Büyüleyicilik 4 Audi A6 Sedan ve A6 Avant 18 Audi A6 allroad quattro 26 Audi S6 Sedan ve S6 Avant

Detaylı

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ RENAULT FLUENCE NEDEN RENAULT? 2 2 FLUENCE AYRINTILAR RENAULT FLUENCE KUSURSUZ AYRINTILAR KONFORLU KONFORU ARTTIRAN DONANIMLAR FAYDALI Renault eco 2 2 2 ALANI 18 > 19 Önde oturan her yolcunun kendisine

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Beklentilerinizi yükseltin opel astra classic III. Dinamik tasarım, kaliteli mühendislik ve üstün konfor standartlarının birbiriyle eşsiz uyumunu keşfedin. Electronik Stabilite

Detaylı

CITROËN BERLINGO COMBI

CITROËN BERLINGO COMBI CITROËN BERLINGO COMBI MODERN ETKİLEYİCİ TASARIM YENİ CITROËN BERLINGO, etkileyici tasarımını yenilenen ön tasarımıyla pekiştiriyor. Keskin hatlı yeni tampon, daha alçak ve genişletilmiş radyatör ızgarası

Detaylı

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri Mixto 111 Mixto 114 Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı)

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK 2012 EMİSYON SINIFI ŞANZIMAN MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK YAKIT TIPI Sport AT Sport Plus AT Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön yolcu

Detaylı

Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri

Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri S-Serisi Donanım Özellikleri Kod 801 Siyah Nappa Deri 501 Siyah Exclusive Nappa Deri 11R 14U 15U 16U 17U 19 inç, çok kollu hafif alaşım jantlar Akıllı telefon entegrasyonu Benz link ön hazırlığı Apple

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN 2012 EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK ŞANZIMAN Sport Sport Plus Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2016 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S BVM5 Manuel BVM5 Manuel BVM5 Manuel

Detaylı

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 185 / 1500 Maksimum hız (km/s) 162 0-100 km/s hızlanma

Detaylı

MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI!

MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI! MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI! ZEKASI İÇİNDE SAKLI! MODUNUZA GÖRE KİŞİSELLEŞTİRİN, KOLAYCA KULLANIN. Sürücü, üç farklı direksiyon hassasiyetinden (spor, konfor ve normal) birini seçerek en doğru

Detaylı

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Beklentilerinizi yükseltin opel astra CLASSIC III. Dinamik tasarım, kaliteli mühendislik ve üstün konfor standartlarının birbiriyle eşsiz uyumunu keşfedin. Elektronik Stabilite

Detaylı

A5 Coupé Cabrio Audi A5 Coupé Cabrio Audi S5 Coupé Cabrio

A5 Coupé Cabrio Audi A5 Coupé Cabrio Audi S5 Coupé Cabrio Audi A5 Coupé/A5 Cabrio/S5 Coupé/S5 Cabrio Donanımlar Kafalıklar 132 Kalkış asistanı 116 Kapı içlerindeki deri kol dayamaları 103 Karartılmış camlar (privacy cam) 111 Katlanabilir arka koltuk sırtlığı

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

*Icon paketi ile * 1. Renault R-Link. 7 ekrana dokunarak ya da sesli komutlar ile onunla konușarak yenilikçi ve pratik ișlevlere erișin: multimedya, Tomtom navigasyon, telefon ve Bluetooth bağlantısı.

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 Tam Otomatik LIVE, FEEL LIVE,

Detaylı

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Beklentilerinizi yükseltin opel astra classic III. Dinamik tasarım, kaliteli mühendislik ve üstün konfor standartlarının birbiriyle eşsiz uyumunu keşfedin. Electronik Stabilite

Detaylı

Yaratıcı ruhun eşsiz ürünü FORD B-MAX...

Yaratıcı ruhun eşsiz ürünü FORD B-MAX... Yaratıcı ruhun eşsiz ürünü FORD B-MAX... Ford B-MAX 2010 yılında Cenevre fuarında konsept araç olarak ilk kez tanıtıldığında eşsiz tasarımı sayesinde büyük hayranlık uyandırmış ve tüm otomobilseverlerin

Detaylı

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1248 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 190 / 1750 Vites kutusu 5 ileri düz vites Uzunluk - Genişlik (mm)

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

Audi Q7 3.0 TDI quattro tiptronic

Audi Q7 3.0 TDI quattro tiptronic İlan no: 332195 Audi Q7 3.0 TDI quattro tiptronic Sahibinden S-LİNE 2012 YENİ- GÖRÜNÜM-BOSE OTM BAGAJ-7 KİŞİLİK HASAR KAYI 118.900 TL İlan tarihi: 7 Aralık 2016 İlan detayları İlan detayları İl Gaziantep,

Detaylı

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT S3 1.6 e-hi 92 HP Style M/T STT TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 92 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 230 / 1750 Uzunluk - Genişlik (mm) 3948-1715 Yükseklik -

Detaylı

DAHA HAFİF, DAHA SPORTİF, DAHA KOMPAKT VE DAHA AKILLI. YENİ FORZA 250 İLE LİMİTSİZSİN.

DAHA HAFİF, DAHA SPORTİF, DAHA KOMPAKT VE DAHA AKILLI. YENİ FORZA 250 İLE LİMİTSİZSİN. KOŞULSUZ ÖZGÜRLÜK DAHA HAFİF, DAHA SPORTİF, DAHA KOMPAKT VE DAHA AKILLI. YENİ FORZA 250 İLE LİMİTSİZSİN. Forza 250 üstün GT konforu, üst düzey güvenlik sağlayan teknolojik donanımları, seçkin ve aerodinamik

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Ağustos 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ

YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ 2 MODERN ETKİLEYİCİ TASARIM YENİ CITROËN BERLINGO, etkileyici tasarımını yenilenen ön tasarımıyla pekiştiriyor. Keskin hatlı yeni tampon, daha alçak ve genişletilmiş radyatör

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON 2012 DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK 134 g/km Benzin 140PS/103kW@6000rpm 200Nm@1850rpm DONANIM Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir

Detaylı

DAHA DİNAMİK BİR HAYAT TARZI İÇİN!

DAHA DİNAMİK BİR HAYAT TARZI İÇİN! DAHA DİNAMİK BİR HAYAT TARZI İÇİN! LÜKÜN ZEVKİNİ ÜRÜN! Bagaj alanı, ihtiyaca göre koltuklar değişik konumlarda yatırılarak optimum seviyede kullanılır. GENİŞ İÇ HACİM Rodius un ön ve arka bölümünün havalandırması

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style Titanium ST-Line Style donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 17 aluminyum alaşım jantlar 18'' Alaşım Jant 19'' alaşım Jant Ön sis farları 8 Dokunmatik

Detaylı

MINI Cooper S 1.6 175 HP

MINI Cooper S 1.6 175 HP MINI Cooper S 1.6 175 HP Sahibinden SAHİBİNDEN HATASIZ KAZASIZ F1 SANZIMAN İlan no: 236189 57.000 TL İlan tarihi: 28 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl Antalya, Konyaaltı Model yılı Ocak 2008

Detaylı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Sahibinden Ford Focus 1.6 TDCi 115 İlan no: 186963 İlan detayları 72.000 TL 17 Şub 2014 72.000 TL 15 Şub 2014 75.000 TL HP Titanium 4 Kapı (2013) İlan tarihi:

Detaylı

EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA!

EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA! EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA! HEYECAN VERİCİ İÇ TASARIM MODUNUZA GÖRE KİŞİSELLEŞTİRİN, KOLAYCA KULLANIN. Sürücü, üç farklı direksiyon hassasiyetinden (spor, konfor ve normal) birini seçerek en doğru duyarlılık

Detaylı

S-Serisi Sedan Uzun Donanım Özellikleri

S-Serisi Sedan Uzun Donanım Özellikleri 201 Siyah deri döşeme 501 Siyah Exclusive nappa deri döşeme 08U 09U 14U 15U 16U 17U 26U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri Uzaktan araç durum bilgisine erişim hizmeti Akıllı telefon entegrasyonu paketi

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN!

İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN! İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN! İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN! DFSK Mini Maxi Güçlü Motor Mini Maxi'nin DK1506 motoru, Dual VVT teknolojisi ile orta, düşük ve yüksek devirlerde mükemmel bir tork çıkışı sağlayarak güçlü

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Toyota Corolla Sedan HP Elegant Otomatik

Toyota Corolla Sedan HP Elegant Otomatik İlan no: 332326 Toyota Corolla Sedan 1.6 124 HP Elegant Otomatik Sahibinden ÖĞRETMENDEN TOYOTA COROLLA 1.6 ELEGANT- OTOMATİK 56.250 TL İlan tarihi: 8 Aralık 2016 İlan detayları İlan detayları İl Afyonkarahisar,

Detaylı

tourliner SINIFININ LİDERİ 13 METRE VIP CLASS

tourliner SINIFININ LİDERİ 13 METRE VIP CLASS tourliner SINIFININ LİDERİ 13 METRE VIP CLASS Yeni Tourliner. Keyifli bir yolculuk zamanı ETKİLEYİCİ BİR OTOBÜS Yeni Tourliner ilk bakışta hayranlık uyandırır. Sadece ekstra yüksek yolculuk konforu, mükemmel

Detaylı

Toyota Corolla Sedan 1.6 Elegant MMT

Toyota Corolla Sedan 1.6 Elegant MMT Toyota Corolla Sedan 1.6 Elegant MMT Sahibinden Öğretmenden 1.6 toyota elegant lpg li ve otomatik İlan no: 249819 40.500 TL İlan tarihi: 7 Kasım 2015 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Polatlı, Çarşı,

Detaylı

Özgürlüğü içine çekmek. Özgürlüğü yaymak.

Özgürlüğü içine çekmek. Özgürlüğü yaymak. GLE. Özgürlüğü içine çekmek. Özgürlüğü yaymak. Dinamizm. Atılganlık. Her şeyi oluruna bırakma sanatı. Bu yetenekleri birleştirebilenler etraflarına huzur yayar, elde edilenlerin değerini bilir ve her

Detaylı

YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN.

YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN. YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN. YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN. Yeni Nissan X-TRAIL ile hayalindeki yolculuğa çıkmaya hazır mısın? Çünkü sen hazırsan onun yolu, senin

Detaylı

BlueEFFICIENCY teknolojisinin özellikleri:

BlueEFFICIENCY teknolojisinin özellikleri: BlueEFFICIENCY teknolojisinin özellikleri: Yeni motor nesli, ihtiyaca göre ayarlanan, elektrik destekli hidrolik direksiyon ve vites değiştirme göstergesi, ekonomik sürüşün temelleridir. BlueEFFICIENCY

Detaylı

Audi A3 1.8 TFSI TL. İlan detayları KM DE TERTEMİZ İÇ DIŞ S-LİNE STRONİC. Sahibinden AUDİ A3 CABRİO İlan tarihi: 30 Kasım 2016

Audi A3 1.8 TFSI TL. İlan detayları KM DE TERTEMİZ İÇ DIŞ S-LİNE STRONİC. Sahibinden AUDİ A3 CABRİO İlan tarihi: 30 Kasım 2016 İlan no: 331455 Audi A3 1.8 TFSI Sahibinden AUDİ A3 CABRİO 63.000 KM DE TERTEMİZ İÇ DIŞ S-LİNE STRONİC 77.000 TL İlan tarihi: 30 Kasım 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2010 Km Kasa

Detaylı

Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1

Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1 İlan no: 189193 Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1 Sahibinden Günlük : 99 TL Haftalık : 99 TL Aylık : 99 TL ASSOY TURİZM'den KİRALIK LÜX VIP ARAÇLAR İlan tarihi: 15 Mart 2014 İlan

Detaylı

Vito Minibüs. Yeni kartvizitiniz.

Vito Minibüs. Yeni kartvizitiniz. Vito Minibüs Vito Minibüs. Yeni kartvizitiniz. İlk izlenimdeki etki kalıcıdır. Vito Minibüs sizi ilk andan itibaren büyüler. Profesyonel taşımacılık uzmanı olarak, yolcularınıza ilk andan itibaren hoş

Detaylı

Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium

Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium İlan no: 216074 Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium Sahibinden BUZ BEYAZ 2011 Mondeo 1.6 EcoBoost Titanium 50.000 KM 52.500 TL İlan tarihi: 3 Aralık 2014 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul,

Detaylı

Honda Accord 2.4 Executive

Honda Accord 2.4 Executive Honda Accord 2.4 Executive Sahibinden 2004 Honda Accord 2.4 Executive İlan no: 290048 35.999 TL İlan tarihi: 19 Mayıs 2016 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Çankaya, Yıldız Model yılı Ocak 2004

Detaylı

Audi A8 A8 L A8 L W12 Audi S8

Audi A8 A8 L A8 L W12 Audi S8 Audi A8/A8 L/A8 L W12/S8 Donanımları Emniyet-kemerleri 114 Enerji geri kazanımı 114 Eşik çıtaları 55, 85 Eşya gözleri 112 Far/yağmur sensörü 110 Fren-sistemi 113 Garaj kapısı açma ünitesi (HomeLink) 89

Detaylı

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport Yakıt tüketim değerleri, ideal şartlarda ölçülmüş minimum tüketim değerleridir. Kullanım koşulları ve çevresel şartlara göre farklılık gösterebilir. DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir

Detaylı

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG İlan no: 302363 Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG Sahibinden Garantisi Devam eden, SEAT LEON 1.6 TDI 105 HP DSG S&S, 2013 64.000 TL İlan tarihi: 9 Haziran 2016 İlan detayları İlan detayları İl Adana,

Detaylı

A4 S4. Audi Teknoloji ile bir adım önde

A4 S4. Audi Teknoloji ile bir adım önde Audi Teknoloji ile bir adım önde AUDI AG Auto-Union-Straße 1 85045 Ingolstadt Dogus Otomotiv Servis ve Ticaret A. Ş Yönetim ve İletişim Şekerpınar Mah. Anadolu Cad. No: 22 Tel: +90 (0262) 676 90 90 Faks:

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ

FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ Teknik Özellikler 330S 330S 470ELD Çekiş Arka Arka Arka Arka Arka Arka Arka Arka Motor 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue

Detaylı

Q5 Audi Q5 Q5 hybrid quattro. Audi Teknoloji ile bir adım önde

Q5 Audi Q5 Q5 hybrid quattro. Audi Teknoloji ile bir adım önde Q5 Audi Q5 Q5 hybrid quattro Audi Teknoloji ile bir adım önde Sayfa Büyüleyicilik 4 Audi Q5 32 Audi Q5 hybrid quattro Teknik 36 Audi ve Verimlilik 50 Yürüyen aksam, Offroad, ESC 38 Audi ultra 52 Audi

Detaylı

Audi A4 A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 S4 Avant Audi Teknoloji ile bir adım önde

Audi A4 A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 S4 Avant Audi Teknoloji ile bir adım önde A4 Audi A4 A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 S4 Avant Audi Teknoloji ile bir adım önde Sayfa Büyüleyicilik 4 Audi A4 Sedan ve A4 Avant 26 Audi A4 allroad quattro 36 Audi S4 Sedan ve S4 Avant Teknik

Detaylı

Audi A7 Sportback Audi S7 Sportback

Audi A7 Sportback Audi S7 Sportback Donanımlar Audi A7 Sportback/S7 Sportback HomeLink 86 İç aydınlatma 85 İç ve dış aydınlatma paketi 85 İlkyardım malzemesi 98 Isı yalıtımlı cam 87 Isıtmalı koltuklar 88 ISOFIX çocuk koltuğu bağlantısı 88

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

İdeal toplu taşıma aracı

İdeal toplu taşıma aracı TR İdeal toplu taşıma aracı ATAK, 60 kişilik yolcu kapasitesi, engelli erişimine uygun alçak tabanlı yapısı, aracın arkasında konumlandırılmış ekonomi, performans ve sessiz yolculuk sağlayan motoru ve

Detaylı

En konforlu yolculuklar

En konforlu yolculuklar TR Maksimum konfor STAR, 31 kişilik yolcu kapasitesi, 4,25 m 3 lük yüksek kapasiteli ve kesintisiz bagajı, aracın arkasında konumlandırılmış ekonomi, performans ve sessiz yolculuk sağlayan motoru, bağımsız

Detaylı

En konforlu yolculuklar. Maksimum konfor

En konforlu yolculuklar. Maksimum konfor TR En konforlu yolculuklar STAR, 31 kişiye kadar yolcu taşıma kapasitesi, geniş ve konforlu koltuk aralıkları ve farklı oturum alternatifleri ile turizm, personel ve şehirler arası taşımacılıktaki ihtiyaçlara

Detaylı

Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive

Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive İlan no: 209121 Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive Sahibinden 2012 MAYIS TRAFİĞE ÇIKIŞLI RENAULT LATİTUDE 58.500 TL İlan tarihi: 12 Ekim 2014 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Beylikdüzü,

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Peugeot 508 1.6 e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure

Peugeot 508 1.6 e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure İlan no: 214982 Peugeot 508 1.6 e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure Sahibinden SIFIR AYARINDA 508 - EN DOLUSU - HATASIZ 70.000 TL İlan tarihi: 26 Kasım 2014 İlan detayları İlan detayları İl Ankara,

Detaylı

Hyundai i CVVT Style

Hyundai i CVVT Style Hyundai i20 1.4 CVVT Style Sahibinden 23500 km 2017 i20 mpı otomatik İlan no: 409786 66.500 TL İlan tarihi: 15 Temmuz 2017 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2017 Km Kasa tipi Vites tipi

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Mercedes C Serisi C 180 Sportcoupe Aut.

Mercedes C Serisi C 180 Sportcoupe Aut. İlan no: 245718 Mercedes C Serisi C 180 Sportcoupe Aut. Sahibinden HATASIZ 2012 C 180 COUPE 156 PS 7G- TRONİC AMG PLUS CGI 115.000 TL İlan tarihi: 15 Eylül 2015 İlan detayları İlan detayları İl Ankara,

Detaylı

; YRP`L.LULS +PZ[YPI [ Y ;6-(Ǹ ; YR 6[VTVIPS -HIYPRHZÛ ( Ǹ ^^^ QLLW JVT [Y

; YRP`L.LULS +PZ[YPI [ Y ;6-(Ǹ ; YR 6[VTVIPS -HIYPRHZÛ ( Ǹ ^^^ QLLW JVT [Y Mart 2017 RENEGADE Tüm ürün çizimleri ve özellikleri, dosyanın hazırlandığı tarihlerdeki mevcut bilgilere dayandırılmıștır. Katalogdaki ürünler ülkeden ülkeye farklılık gösterebilir. TOFAȘ Türk Otomobil

Detaylı

Kia Sorento 2.5 CRDi EX Premium Aut.

Kia Sorento 2.5 CRDi EX Premium Aut. İlan no: 405496 Kia Sorento 2.5 CRDi EX Premium Aut. Sahibinden MEMURDAN TEMİZ KAZASIZ 4X4 KIA SORENTO JEEP (FİYAT DÜŞTÜ!) 41.000 TL İlan tarihi: 19 Mayıs 2017 İlan detayları İlan detayları İl Tekirdağ,

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

A3-S3. Audi S3 S3 Sportback. Teknoloji ile bir adım önde AUDI AG

A3-S3. Audi S3 S3 Sportback. Teknoloji ile bir adım önde AUDI AG Donanımlar Audi A3/A3 Sportback/A3 Cabriolet/S3/S3 Sportback İç aydınlatma 104 İlkyardım malzemesi 115 İpek Nappa deri donanımı 96 97 Immobilizer 106 Isı yalıtımlı cam 106 Işık paketi 104 Isınma koruması

Detaylı

270 hp 0-100 Km/h: 5.9 s

270 hp 0-100 Km/h: 5.9 s YENİ PEUGEOT RCZ R 270 hp 0-100 Km/h: 5.9 s 145 g/km CO 2 Yeni Peugeot RCZ R, şimdi tasarımı ve performansını yükselten yeni özellikleri ile tam bir sportmen; ekonomik yakıt tüketimi ile tam bir çevreci.

Detaylı

Peugeot HDi Premium Otomatik

Peugeot HDi Premium Otomatik Peugeot 308 1.6 HDi Premium Otomatik İlan no: 322237 İlan detayları Sahibinden 47.500 TL 12 Oca 2017 47.500 TL 18 Eyl 2016 52.500 TL ÖZEL ÜRETİM TÜRKİYEDE TEK DİYENLER BİDAHA DÜŞÜNSÜN KAZASIZ İlan tarihi:

Detaylı

JEEP RENEGADE DONANIMLAR

JEEP RENEGADE DONANIMLAR Kasım 2015 JEEP RENEGADE DONANIMLAR Güvenlik Alarm ABS, ESC Şerit İkaz Uyarı Sistemi - - Gelişmiş Kaza Tepki Sistemi - - Panik Fren Yardım Sistemi Yokuş Kalkış Destek Sistemi Elektronik Devrilme Önleme

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Suzuki SX4 S-Cross ta geniş motor yelpazesi

Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Suzuki SX4 S-Cross ta geniş motor yelpazesi SUZUKI SX4 Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Orta konsolda yer alan bir ayar düğmesiyle kolayca 4 farklı sürüş modu arasında seçim yapabilirsiniz. Allgrip

Detaylı

Skoda Octavia 1.6 CR TDI Elegance DPF

Skoda Octavia 1.6 CR TDI Elegance DPF İlan no: 332873 Skoda Octavia 1.6 CR TDI Elegance DPF Sahibinden TÜRKİYEDE BİR BENZERİ KESİNLİKLE YOK 92.000 TL İlan tarihi: 13 Aralık 2016 İlan detayları İlan detayları İl Antalya Model yılı Ocak 2015

Detaylı

Fiat Linea 1.3 Multijet Emotion

Fiat Linea 1.3 Multijet Emotion Fiat Linea 1.3 Multijet Emotion Sahibinden Öğretmenden Temiz Linea 29.500 TL İlan tarihi: 18 Ağustos 2015 İlan no: 243549 İlan detayları İlan detayları İl Kayseri Model yılı Ocak 2008 Km 141.000 km Kasa

Detaylı