MUTLU YILLAR TÜRKİYE DAHA HUZURLU DAHA MUTLU DAHA GÜÇLÜ KISACASI DAHA GÜZEL BİR YIL OLSUN

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MUTLU YILLAR TÜRKİYE DAHA HUZURLU DAHA MUTLU DAHA GÜÇLÜ KISACASI DAHA GÜZEL BİR YIL OLSUN"

Transkript

1 2014 MUTLU YILLAR TÜRKİYE DAHA HUZURLU DAHA MUTLU DAHA GÜÇLÜ KISACASI DAHA GÜZEL BİR YIL OLSUN

2 YAKINDA loading gazetegraf

3 750 LİRAYA TAM SAYFA REKLAM MI OLUR? DEMEYİN. loading gazetegraf

4 BAŞ YAZI HER SAYI DAHA KALİTELİ OLACAK Her sayı önceki sayıdan daha kaliteli, daha dolu, daha renkli olacak. Bu sözleri hiç unutmayın ile birlikte yepyeni sürprizlerimiz var sizlere Dijital derginiz Medyatablet daha dijital ve daha teknolojik olacak. Planlamalarımız çalışmalarımızla doğru orantılı giderse bir dahaki sayımız çok ama çok farklı olacak. Sayfa mizanpajları yeniden düzenlenecek, yeni renler oluşturulacak. Web desteğiyle birlikte derginin içersinden hiç arama felan yapmadan bir tıkla habere veya sayfaya ulaşacaksınız. Ayrıca eğer bir aksilik çıkmazsa Medyatabler oyun adında bir oyunda derginizin içersinde olacak. Bunların yanı sıra bir diğer sürpriz ise ayın en komik televizyon olayları video olarak derginizin sayfasından izlenebilecek. Ve daha bir sürü sürpriz var OCAK SAYIMIZDA USTA VAR Biliyorsunuz bir yıl olacak Mehmet Ali Birand ı kaybedeli. Geçtiğimiz sene 17 Ocak günü aramızdan ayrıldı büyük usta. Bizde Ocak ta çıkacak sayımızı Mehmet Ali Birand özel yapacağız. Nur içinde yat büyük usta

5 KÜNYE SAHİBİ HATİCE KILIÇ EDİTÖR ALİ ÖZDEMİR GENEL YAYIN YÖNETMENİ OSMAN KILIÇ İLETİŞİM twitter.com/medyatablet

6 İÇİNDEKİLER SABA TÜMER TV8 DE EMEL ACAR KANALTÜRK TE YEMEKTEYİZ YAYINDAN KALDIRILDI KAYIP YAYINDAN KALDIRILDI CAN DÜNDAR +1 TV DE FATİH HARBİYE SHOW TV DE KOMEDİ DÜKKANI GERİ DÖNÜYOR İŞLER GÜÇLER EKİBİNDEN KARDEŞ PAYI OKAN BAYÜLGEN HABERTÜRK TE GÜLDÜREN ADAM: MEHMET ALİ ERBİL MEDYANIN GELECEĞİ DİZİ: İNADINA YAŞAMAK - TEST OKTAY KAYANARCA BAM TELİ YENİ KANALINDA AŞK IN GÜNÜ DEĞİŞTİ ÖZCAN DENİZ TEKRAR KARAGÜL DE GALİP DERVİŞ İN GÜNÜ DEĞİŞTİ ERKAN TAN BEYAZ TV DE ANLATACAKLARIM VAR A DEVAM, CANIM DOKTOR A VEDA TV8 DEN MAGAZİN PROGRAMI İSMAİL KÜÇÜKKAYA ANADOLU DAN GÜNAYDIN DİYOR TELEGOL YAYINDAN KALDIRILDI BİR DİZİ DAHA FİNAL YAPTI OSMAN SINAV DAN YENİ DİZİ - KANAL D DE YAYINLANAN 2 PROGRAM FİNAL YAPTI YAZI: SHOW TV NİN DİZİLERİ NEDEN TUTMUYOR YAYIN AKIŞI

7 MEDYA HAYATTIR YAKINDA IPHONE, IPAD VE ANDROİD TE

8 HABER SABA TÜMER TV8 DE Ekranların kahkahalı sunucusu Saba Tümer Tv8 de program yapmaya hazırlanıyor. Şov programına Habertürk Tv de başlayan güzel sunucu ardından Cnn Türk, oradan da Show Tv ye geçerek devam etti. Tümer Show Tv de diğer kanallarda yaptığı gibi gece programı yapmamıştı. Tv8 de de gece programı yapmaya hazırlanan güzel programı sunucu yapmaya haftanın dört günü program yapacak. Pazartesi den hazırlanan Perşembeye güzel 22:45 te sunucu ekrana gelecek program 16 Aralık Pazartesi haftanın gecesi dört başlıyor. günü Tümer program ayrıca Kanal D de bir gece şovu yapacak. Pazartesi den Perşembeye 22:45 te ekrana gelecek program 16 Aralık Pazartesi gecesi başlıyor. EMEL ACAR KANALTÜRK TE Show Tv den ayrılan Emel Acar Kanaltürk ile anlaştı. Show Tv de hafta sonları Emel Acar ile En Baştan programını yapan Acar Kanaltürk e geçti. Yine Kanaltürk te de aynı formatta ve aynı günlerde program yapacak olan Acar programın ismini Emel Acar ile Yeniden olarak değiştirdi. Program hafta sonları 13:30 da Kanaltürk ekranlarında. YEMEKTEYİZ Tümer ayrıca Kanal D de bir gece YAYINDAN şovu yapacak. KALDIRILDI Ekran serüvenine Show Tv de başlayan program uzun bir süre Show Tv de yayınlandıktan sonra Fox Tv de yeniden başlamıştı. Fox Tv ye geçtikten sonra kanala Esra Erol un transfer edilmesiyle birlikte saati değiştirilen program yayından kaldırıldı. Programın yayınlandığı zaman dilimine ise Uğur Arslan ın sunduğu Mucize Hayatlar getirildi. Programın ilerleyen zamanlarda hangi kanalda yayınlanacağı kesinleşmedi.

9 HABER KAYIP YAYINDAN KALDIRILDI Öyküsü Doğan Yayın Holding CEO su İrfan Şahin e ait olan polisiye dizi Kayıp yayından kaldırıldı. Dizi ilk bölümünden beridir düşük reytingleriyle dikkat çekiyordu. Diziye epey bir zaman tanınmasına rağmen dizi istenilen reytinglere bir türlü ulaşamadı. Ve sonunda Kayıp dizisinin ekran macerası sona erdi. Dizi Cuma günleri yayınlanmaya başlamıştı daha sonrada Cumartesi gününe alınmıştı ve son olarak Pazartesi gününe alınan dizi Pazartesi günüde reytinglerde düşük sonuçlar vermişti. CAN DÜNDAR +1 TV DE Daha önce NTV de ekrana gelen Canlı Gaste programı +1 Tv ye geçti. Son zamanlarda Milliyetteki işine son verilmesiyle gündeme gelen Can Dündar +1 Tv de hafta içi her gün saat 19:00 da Canlı Gaste ile ekrana geliyor. Dündar ayrıca Cumhuriyet Gazetesinde de köşe yazısı yazıyor.

10 HABER FATİH HARBİYE SHOW TV DE Yapımcılığını Ata Türkoğlu nun yaptığı başrollerinde Kadir Doğulu, Neslihan Atagül ve Yunus Emre Yıldırımer in yer aldığı aşk dizisi Fatih Harbiye Fox Tv de başladığı ekran serüvenine Show Tv de devam edecek. Show Tv de tanıtımları dönmeye başlayan dizi yine aynı gününde Show Tv ekranlarında olacak. Dizi 21 Aralık Cumartesi günü 19:45 te Show Tv de. KOMEDİ DÜKKANI GERİ DÖNÜYOR GERİ DÖNÜYOR Farklı bir formata sahip olan ve izleyicisini kendine hayran bırakan komedi programı Komedi Dükkanı yeniden ekranlara dönüyor. Yeni Komedi Dükkanın da Tolga Çevik e Ezgi Mola da eşlik edecek. Programın aynı formatla fakat ilk zamanlarda olduğu gibi partnerli olarak devam edecek. Yeni programın isminin Komedi Dükkanı: Arkadaşım Hoş geldin olarak değiştirilebileceği de konuşulanlar arasında. Programın 2014 ün başlarında ekrana gelmesi planlanıyor.

11 İŞLER GÜÇLER EKİBİNDEN KARDEŞ PAYI EKİBİNDEN KARDEŞ PAYI KARDEŞ PAYI Yılın en çok sevilen dizisi olan İşler Güçler ekibinden yeni yıla yeni bir dizi yapacakları müjdesi geldi. Dizinin Ocak ayında başlaması bekleniyor. Dizinin başrollerinde yine Ahmet Kural ve Murat Cemcir rol alacak. Dizinin hangi kanalda yayınlanacağı belli değil. HABER OKAN BAYÜLGEN HABERTÜRK TE Show Tv de Muhallebi Kafa, Çıplak Kafa ve Makina Kafa adında 3 gece program yapan Okan Bayülgen Show Tv deki Muhallebi Kafa ve Çıplak Kafa programlarını bitirme kararı aldı. Bu programların yerine ise Grubun diğer Televizyon kanalı olan Haberturk Tv de Beyin Bedava adında bir program yapmaya başladı. Bunun yanı sıra Bayülgen in Show Tv deki Makina Kafa programı ise devam ediyor. Ayrıca bilindiği gibi Okan Bayülgen önce Haberturk Tv de program yapmak istemiş fakat grup Bayülgen i Show Tv de program yapması konusunda ikna etmişti.

12 PORTRE GÜLDÜREN ADAM > MEHMET ALİ ERBİL

13 Mehmet Ali Erbil PORTRE 8 Şubat 1957 de İstanbul da doğmuştur. Babası tiyatro sanatçısı Saadettin Erbil dir yılında Ankara Devlet Konservatuarına yatılı olarak girmiş ve burada en iyi tiyatrocu ödülünü kazanmıştır. Ankara Devlet Konservatuarından mezun olduktan sonra, devlet tiyatrosunda çalışmaya başlamıştır. Devlet tiyatrosunda canlandırdığı Küheylan karakteriyle büyük bir ilgi toplamıştır. Tiyatronun ardından TRT de çalışmaya başlayan Erbil, TRT de bir eğlence programı sunmuştur. Özel kanalların kanalların açılmasıyla açılmasıyla birlikte TRT den Kanal6 ya geçiş birlikte yapmıştır. TRT den İlerleyen Kanal6 ya zamanlarda ise Atv ve İnterstar da diziler geçiş yapmıştır. Ayrıca İlerleyen Show Tv de de televizyon programı yapan zamanlarda Erbil Uyanıklar ise Dünyası Atv ve adı filmle tiyatroda topladığı başarıyı sinema İnterstar da filmi yaparak diziler da kazanmıştır. Emel Sayın ile birlikte yapmıştır. Aşkım Ayrıca Aşkım Show dizisini yaparak takdir gördüğü mecralara Tv de de televizyon televizyonla birlikte üçe çıkmıştır. programı yapan Erbil Televizyona ısınmaya başlayan Erbil, Kanal D de Çarkıfelek Uyanıklar Dünyası adı adında bir yarışma programı yapmaya başlamıştır. Çarkıfelek filmle tiyatroda topladığı ile birlikte Atv de Tatlı Kaçıklar adında bir dizi daha yapmıştır. başarıyı sinema filmi Bay E ve Hababam Sınıfı filmleri en bilindik filmleri arasında yer yaparak da kazanmıştır. alır. Emel Sayın ile birlikte Aşkım Çarkıfelek Aşkım dizisini programı yayınlandığı ülkeler arasında en yaparak beğenilen takdir ve gördüğü en uzun süre ekranda olan program olmuştur. mecralara Çarkıfelek televizyonla programını sırasıyla Kanal D, TGRT, Atv, Show Tv, Kanal birlikte 1, Fox üçe Tv, TNT çıkmıştır. kanalarında ekrana getirmiştir. Son olarak TV8 de Aşka Gel adında bir eğlence programı yapmış ve

14 PORTRE Televizyona ısınmaya başlayan Erbil, Kanal D de Çarkıfelek adında bir yarışma programı yapmaya başlamıştır. Çarkıfelek ile birlikte Atv de Tatlı Kaçıklar adında bir dizi daha yapmıştır. Bay E ve Hababam Sınıfı filmleri en bilindik filmleri arasında yer alır. Çarkıfelek programı yayınlandığı ülkeler arasında en beğenilen ve en uzun süre ekranda olan program olmuştur. Çarkıfelek programını sırasıyla Kanal D, TGRT, Atv, Show Tv, Kanal 1, Fox Tv, TNT kanalarında ekrana getirmiştir. Son olarak TV8 de Aşka Gel adında bir eğlence programı yapmış ve Harem adlı bir dizide rol almıştır. Dünyada sadece 100 kişide görülen Kaçış Sendromu hastasıdır. Erbil 3 çocuk babasıdır ve bekardır.

15 PORTRE Harakiri Şıpsevdi Hababam Sınıfı Güle Güle Vatan Kucağında Karımı Gördünüz Mü? Sevmek Yeniden Doğmak Fakir Milyoner Kızlar Sınıfı Yarışıyor Uyanıklar Dünyası Huysuz Kahkaha Marketi Loto Kralı Allah Allah Babamız Eğleniyor Hülya Sevmek Ve Ölmek Zamanı Bay E Zamanda Yolculuk Tatlı Kaçıklar Kahpe Bizans Can Dostlar Hemşo Aşkım Aşkım Hastayım Doktor Büyümüş De Küçülmüş Ömerçip Hababam Sınıfı Merhaba En Son Babalar Yıldızlar Savaşı Duyar Ece Hababm Sınıfı Maskeli Beşler Askerde Kıbrıs Teberik Şansız Pak Panter Hırsız Var! Harem Maskeli Beşler İntikam Peşinde Hababam Sınıfı Üç Buçuk Keloğlan Karaprens e Karşı Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu Emret Komutanım Şah Mat

16 ARAŞTIRMA MEDYANIN GELECEĞİ OSMAN KILIÇ yazıyor Her yerde her ortamda her ülkede bu konuşuluyor. Medyanın Geleceği ne olacak? Televizyondan başlayalım. Televizyonun televizyonda izlenmeyeceği bir öngörü fakat imkansız gibi bir şey. Televizyon bilgisayardan, tabletten, telefondan da izlenir ama televizyondan izlediğiniz tadı alamazsınız. Öncelikle -Televizyonda duraklama yoktur. - Fakat telefonda, tablette ve hatta bilgisayarda bile duraklama sıkıntısı vardır. - Televizyonda istediğimiz kanala istediğimiz anda zap yapabiliriz. - Fakat dijitalde bu çok uzun sürer. Bunlar saymakla bitmez, birde diğer tarafı var tabi. Televizyonun aileyi bağlayıcı bir tarafı da vardır. Tüm aile televizyonun başında hep birlikte oturabilir. Ama bir bilgisayarın, tabletin, telefonun başında yalnızca siz olursunuz. Yani aile bağlarını koparan bir yanı da vardır televizyonun kısaca televizyonu anlattım. Sırada Gazete var.

17 Gazetede durum pek farklı değildir. Ama gazetede alternatif yapılabilir. ARAŞTIRMA Gazetenin en küçük boyutu Tabloid gazetedir. Dijitalde ise 10 lik bir ekranda kocaman gazeteyi görüntülemeye çalışırız. Alternatif ise kağıda basılan gazetelerin dijital ortamda kağıda basılan gazeteyle aynı olmamasıdır. Yani kağıda basılan gazete değil elektronik bir gazete çıkarılmalıdır. Birçok gazete bunu denemiş fakat üzerinde durmamışlardır. Bir diğer konu ise Gazete basma devri kapanıyor mu? Soruları. Aslında çevre ve doğa açısından iyi bir durum olur. Böyle bir şeyin ortaya çıkması ise epey bir zaman alır. Toplumlar gazeteyi farklı boyutlarda okurlar ama hepsinin ortak yönü kağıttan okumalarıdır. E- gazete sistemi dünyada pekte ilgi görmemiştir. Bunun nedeni ise alışkanlıklar dışına çıkılması ve tabletlerin çok küçük olmasıdır. Gazeteyi okuyan bir insan çevresini göremez gazetenin büyüklüğünden dolayı, ayrıca dikkati de dağılmaz gazeteyi okurken.

18 ARAŞTIRMA Gazetenin kağıda basılmasının bir diğer nedeni de reklam verenin kağıda basılan gazeteye verdiği parayı dijital gazeteye vermemesidir. Reklam verenin bu düşüncesi de yıllar içinde kendini kaybederek zamanın ruhuna ayak uyduracaktır. Önümüzdeki yüzyılda çıkacak teknolojiye akıl erdirilemiyor, buda peşinden gazetelerin nasıl bir biçimde okunacağı konusunda fikir yürütmemizi engelliyor. Bu yazdıklarım önümüzdeki on yılı bağlar nitelikte mi? Yoksa önümüzdeki yüzyılı bağlar nitelikte mi? Gazete, internet siteleriyle birlikte etkinliğini yitirip yok mu olacak? Yoksa internet siteleri gazetenin teknolojiye ayak uydurmasıyla etkinliğini yitirip yok mu olacak? Bunları zaman gösterir. Hiç belli olmaz belki de gazeteler öyle bir teknoloji getirir ki yine gazeteleri okuruz. Kağıda basılan gazeteyi daha çok sevenler korkmayın, Gazetelerin yok olması imkansızdır. Onlar bir promosyon verir bir yazar koyar yine devam eder. Bunu da kısaca anlatmaya çalıştım. Sırada dijital medyanın geleceği var.

19 Gün gelir belki de öyle bir teknoloji gelir ki şuan yayınlanan dijital yayınları da konuşuruz, bitecek mi? Diye. ARAŞTIRMA Ama şuan durum gösteriyor ki yayınlanan dijital dergiler çok kişi tarafından takip edilen bir mecra oldu. Bu bahsettiğim dijital dergi basılı derginin dijital hali değil sadece dijital yayınlanan dergi. Fakat gazete de durum aynı değil. Çünkü sadece elektronik ortamda çıkan bir gazete yok denecek kadar az, bununda nedeni yine reklam gelirlerinin düşük olmasıdır. Birde gazetelerin bu işe güvenmemeleri de var tabi. Güvenmemeleri değil aslında tam olarak. Yeni çıkartacakları elektronik gazetenin tanıtımı yapılmadığından dolayı okunacağını zannetmiyorlar. He birde korkuyor da olabilirler. Bastıkları gazeteyi de etkiler mi diye. Çözüm ise açık gazeteler ya elektronik yada basılı olmalı, çevreyi ve doğayı düşünüyorlarsa toplanıp hep birlikte gazetelerini elektroniğe çevirmelililer ve devlette daha kağıda gazete basılmamalı diye kanun çıkarmalı. Size kısaca medyanın geleceğini anlatmaya çalıştım.

20

21

22 DİZİ KONUSU İNADINA YAŞAMAK Çınar 5 yaşında bir çocuktur. Annesi Asiye, Alinin eski karısıdır. Babası Rıdvan ise Zeynep in eski kocasıdır.çınarın anne ve babası (Asiye ve Rıdvan) çok büyük bir olay içerisindedir ve Çınar ı emanet verip ortadan kaybolurlar. Çınar ın emanet edilmesiyle birlikte hayatları kesişen Zeynep ve Ali nin dramı başlar. Bir çocuğun ve aşkın merkezde olduğu, aksiyonun ön planda olduğu bir dizidir.

23 DİZİ EMİR ATASOYLU OKTAY KAYNARCA ZEYNEP ERDEMLİOĞLU SANEM ÇELİK

24 DİZİ ALİ AYAZLI MURAT ÜNALMIŞ MERYEM NİLÜFER AÇIKALIN ÇINAR DORUK ÖZÖRMANOĞLU Yapım Şirketi: Süreç Film Yönetmen: Serdar Akar Yayınlandığı Kanal: Kanal D Yayınlandığı Tarih: Perşembe 20:00

25 LİRAYA SİZDE SİZDE HEPSİNDEN HEPSİNDEN BİRİ BİRİ OLUN MARKETİNİZİ BİZ OLUN KURALIM ÜRÜNLERİNİZİ BİZ VERELİM Başvuru Adresi

26 TEST 1- Aşağıdaki dizilerden hangisindeki bir karakter, bir futbol takımına ismini vermiştir? a) Ezel - Sekiz b) Kurtlar Vadisi Memati c) Adanalı - Maraz Ali d) Avrupa Yakası Gaffur 3- Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde Berrin, üniversitede hangi bölümde okumaktadır? a) Hukuk b) Öğretmenlik c) İşletme d) Tıp 5-Aşk ve Ceza dizisinde Savaş ve Yasemin nerede tanışmışlardı? a) Toplantıda b) Restoranda c) Çay bahçesinde d) Barda 2- Aliye, Bir İstanbul Masalı, Aşk ve Ceza gibi dizilerin müziklerini yapan sanatçı kimdir? a) Toygar Işıklı b) Ali Otyam c) Gökhan Kırdar d) Kıraç 4- Bizimkiler dizisinde Tahta Kafa rolüyle tanınan karakterin dizideki asıl adı neydi? a) Cemil b) Cenap c) Ergun d) Raşit 6-Geniş Aile dizisinde Cevahir Almanya dan neden dönmüştü? a) Okuldan atıldığı için b) Hastalandığı için c) İş bulamadığı için d) Boşandığı için

27 TEST 7- Fatmagül'ün Suçu Ne? adlı dizide Ebe Nine'nin gerçek adı nedir? a) Meryem b) Sultan c) Sumru d) Ayten 8- Selena dizisinde Selena dünyada ne olarak biliniyordu? a) Öğretmen b) Avukat c) Doktor d) Sihirbaz 9- Yaprak Dökümü dizisinin başında Ali Rıza Bey ile Oğuz nerede tanıştılar? a) Evde b) Kahvede c) İşyerinde d) Sahilde 11- Bitmeyen Şarkı dizisinde Feraye, Yaman'ı ilk nerede gördü? a) Parkta b) Pavyonda c) Pazarda d) Denizde 10- Hanımın Çiftliği dizisinde Güllü kiminle nişanlıyken kiminle evlendi? a) Kemal'le nişanlıyken Ramazan'la b) Ramazan'la nişanlıyken Muzaffer'le c) Muzaffer'le nişanlıyken Orhan'la d) Orhan'la nişanlıyken Kemal'le 12- Asmalı Konak dizisinde Seymen, Bahar'a nerede evlenme teklif etmişti? a) Resim sergisinde b) Kafede c) Yemekte d) Sinema salonunda

28 DİZİ PORTRE OKTAY KAYNARCA

29 DİZİ PORTRE 27 Ocak 1965 yılında Malatya da dünyaya gelmiştir. Çocukluğu Almanya da geçmiştir. Konservatuardan önce Ege Tiyatrosunda yer almıştır. Ayrıca birkaç çocuk oyununda da rol almıştır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarında okumuştur. TRT de Gençler Dizisinde oynamıştır. İlk profesyonel oyunculuğunu bir çocuk oyununda rol alarak başlamıştır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarından mezun olduktan sonra Kan Kardeşleri adlı bir müzikalde oynamıştır. Derin bir Soluk Al adlı tiyatro oyunuyla Avni Diligil

30 DİZİ PORTRE Derin bir Soluk Al adlı tiyatro oyunuyla Avni Diligil en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülünü almıştır. Televizyon karşısındaki ününe ise Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Çakır karakteriyle başlamıştır. Televizyondaki beğeni gün geçtikçe artmıştır yılında ise Adanalı dizisinde başrol oyuncusu Adanalı Yavuz karakteriyle sevenlerini ekrana kitlemiştir. Ardından 2011 yılında Nuri dizisinde rol almıştır. Nuri dizisi bittikten sonra 2012 yılında Ustura Kemal adlı dizide oynamıştır. Şuan ise Kanal D de İnadına Yaşamak adlı dizide rol almaktadır. Ayrıca sanatçının memleketi Hekimhan da Oktay Kaynarca adında bir caddeye ismini vermiştir.

31 DİZİ PORTRE.Gençler.Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni.Bir Kadının Anatomisi.Yengeç Sepeti.Köstebek.Yarın Geç Olmayacak.Yeditepe İstanbul.Deli Yürek: Bumerang Cehennemi.Tek Celse.Bayanlar Baylar.Lahmacun Ve Pizza.Esir Şehrin İnsanları.Kurtlar Vadisi Aşkımızda Ölüm Var.Avrupa Yakası.Kalbin Zamanı.Adı Aşk Olsun.İlk Aşkım.Geniş Zamanlar.Beynelmilel.Sıfır Dediğimde.Kuzey Rüzgarı.Alia.Adanalı.Hoşçakal Güzin.Kardelen.Seyyal 3.Nuri.Sakarya Fırat.Çanakkale Ruhu.Ustura Kemal.Nalet Oyun.İnadına Yaşamak

32 HABER BAM TELİ YENİ KANALINDA YENİ KANALINDA Yıllardır ekranların sevilen programı ünvanını yitirmeyen Tayfun Talipoğlu ile Bam Teli yeni bir kanal ile anlaştı. Bir çok kanalda Bam Teli programını devam ettiren Talipoğlu nun yeni adresi Kanal Sokak oldu. Tayfun Talipoğlu ayrıca Yurt Gazetesinde de köşe yazısı yazıyor. AŞK IN GÜNÜ DEĞİŞTİ Yapımcılığını Faruk Turgut un yaptığı, başrollerinde Hazal Kaya ve Hakan Kurtaş ın yer aldığı AŞK dizisinin yayın günü ve saati değişti. İlkin Çarşamba 20:00 da ekrana gelen yeni dizi Kanal D nin Vicdan dizisini Çarşamba gününe almasıyla AŞK dizisi de Pazartesi Kayıp dizisinin ardından ekrana gelecek. Yeni dizi AŞK her Pazartesi 22:00 da Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

33 HABER ÖZCAN DENİZ TEKRAR KARAGÜL DE Ünlü sanatçı Özcan Deniz in ilk bölümlerinde rol aldığı Karagül dizisinde canlandırdığı Murat karakterinin denizde boğulmasıyla diziden ayrılmak zorunda kalan Özcan Deniz diziye geri dönüyor. Özcan Deniz Karagül dizisinde canlandırdığı Murat karakteriyle birkaç bölüm sonra diziye döneceğini açıkladı. Murat karakteri denizde boğulduğunda öldü sanılmıştı, fakat ölmediği ortaya çıkacak ve Murat (Özcan Deniz) diziye devam edecek. GALİP DERVİŞ İN GÜNÜ DEĞİŞTİ Ekranların en farklı dizisi Galip Derviş in yayın günü değişti. Perşembe günleri 23:00 da ekranlara gelen ve daha sonra yine Perşembe günleri 20:00 a alınan dizi son olarak Cumartesi 23:00 a alındı. Nedeninin ise Kanal D nin yeni dizi İnadına Yaşamak ı Perşembe gününe alması olarak gösterildi. Galip Derviş artık Cumartesi 23:00 da sevenlerinin karşısına çıkıyor.

34 HABER ERKAN TAN BEYAZ TV DE TV DE Ekranların sevilen sunucusu Erkan Tan, Acun Ilıcalı nın Tv8 den haber programlarını kaldırmasıyla birlikte kanaldan ayrılmak zorunda kaldı. Yıllardır Tv 8 de görev alan Erkan Tan 14 yıl sonra yeni kanalı Beyaz Tv de program yapacak. 14 yıldır program yaptığı Tv8 de sabah haberleri sunan sunucu yeni kanalı Beyaz Tv de de sabah haberleri sunacak. Beyaz Tv nin yeni sabah haberleri sunucusu Erkan Tan 16 Aralıktan itibaren her sabah Beyaz Tv ekranlarında karşınıza çıkacak. TV8 DEN MAGAZİN PROGRAMI ANLATACAKLARIM VAR A DEVAM, CANIM DOKTOR A VEDA CANIM DOKTOR A VEDA Oylum Talu nun hafta içi her gün sunduğu Anlatacaklarım Var programı, Tv8 i Acun Ilıcalı nın almasıyla birlikte Ilıcalı yönetiminin isteği üzerine iç yapım olarak yoluna devam edecek. Program daha önce dış yapım olarak devam ediyordu. Ayrıca kanalın bir diğer programı olan Canım Doktor a iç yapım olması konusunda istekte bulunuldu, fakat Canım Doktor programı bu isteği kabul etmedi ve yayından kaldırıldı yılında Miss Turkey den tanıdığımız ve en son 2012 yılında Survivor da karşımıza çıkan Ece Begüm Yüceatan Tv8 de yeni başlayan magazin programının sunucusu oldu. Program Cuma gecesi yayınlanıyor.

35 İSMAİL KÜÇÜKKAYA ANADOLU DAN ANADOLU DAN GÜNAYDIN DİYOR GÜNAYDIN Akşam Gazetesi eski DİYOR genel yayın yönetmeni sempatik gazeteci İsmail Küçükkaya Fox Tv sabah haberleriyle izleyenleri kendine hayran bıraktı. Küçükkaya, Çalar Saatin eski sunucusu Fatih Portakal ında yaptığı gibi Anadolu nun çeşitli illerinden halkın ve yöre insanının da nabzını alarak ekranlarda farklılık yaratıyor. İsmail Küçükkaya artık Çalar Saat ile haftanın birkaç günü Anadolu dan sabahın en sıcak haberleriyle ekrana gelecek. HABER TELEGOL YAYINDAN KALDIRILDI Serhat Ulueren in sunuculuğunu yaptığı ve daimi konukları Erman Toroğlu, Ziya Şengül, Gökmen Özdenak ve Kaya Çilingiroğlu ile birlikte yaptığı ekranların sevilen spor programı Telegol Acun Ilıcalı nın kanalda spor programı istememesinden dolayı yayından kaldırıldı. Telegol daha önce Kanaltürk te yayınlanmış ve grubun gazetesi Bugün ile birlikte Telegol adında birde spor eki verilmiştir. Program için birçok kanal ile görüşülmektedir.

36 HABER BİR DİZİ DAHA FİNAL YAPTI FİNAL Yapımcılığını YAPTI NTC Medya nın yaptığı başrollerinde İlhan Şeşen ve Şenay Gürler gibi usta oyuncuların olduğu dizi yayından kaldırıldı. Fox Tv de yayınlanan dizinin reytingleri düşük geldiğinde dizinin final yapacağı sinyalleri verilmiş ve dizinin yayını geç saatlere alınmıştı. Ve son olarak dizi Fox Tv yönetimince yayından kaldırıldı. OSMAN SINAV DAN YENİ DİZİ Ekranların ilk ajan dizisi olmaya aday olacak dizinin fragmanları yayınlanmaya başladı. Dizi TRT 1 ekranlarında yayınlanacak. Başrolünde Furkan Pala yer alıyor. Osman Sınav ın yapımcılığını yaptığı iddalı dizi Kızıl Elma dizisi çok yakında ekranlardaki yerini alacak. KANAL D DE YAYINLANAN 2 PROGRAM FİNAL YAPTI Kuzey Güney dizisinde de rol alan Abdurrahman Yunusoğlu nun sunduğu Tuhaf Taksi ve her sabah 11 de yayınlanan Yemek Takımı programı final yaptı. Tuhaf Taksi reytinglerdeki düşüş nedeniyle yayından kaldırılırken Yemek Takımı programı ise yerine Seda Sayan geleceği için yayından kaldırıldı.

37 SİYASETTEN SANATA HERŞEY TABS DE TABLET SANTRAL YAKINDA WEBTE/CEPTE/TABLETTE REKLAM REZERVASYON

38 YAZI OSMAN KILIÇ SHOW TV NİN YENİ DİZİLERİ NEDEN NEDEN TUTMUYOR? TUTMUYOR?

39 OSMAN KILIÇ YAZI Show Tv TMSF den beridir bir türlü tutturamıyor yeni çıkardığı dizileri. Ciner Grubunun, Show Tv yi almasının ardından da bu talihsizlik devam etti. Show Tv de Ciner döneminde ekrana koyulan dizilerden sadece Sevdaluk iyi bir reyting aldı. Diğer diziler ise ilk 30 a zar zor girdi. Sevdaluk dizisinin iyi reyting almasının en büyük nedeni bir hafta geç yayına girmesi ve yayınladığı tanıtımlar oldu. Ayrıca Sevdaluk un Show Tv nin diğer dizilerinden de pek bir farkı yok. İzlediğim kadarıyla Aşk, Ekmek Hayaller dizisinin fazlalığı bile var diyebilirim. He birde Altındağlı var tabi. Altındağlı pek olmamış ama diğer tüm diziler güzeldi. Show Tv dizilerden başına gelen talihsizliği dizi transfer ederek yok etmeye çalışıyor. Sanki Show Tv değil de yeni kurulmuş bir kanal gibi dizi ve program transfer ediyor. Show Tv yöneticilerinin gözden kaçırdığı bir şey var. Ekrana yeni koyduğu dizilerin daha fazla tanıtıma ihtiyacı var. Birde gündüz AB izleyicisine hitap edecek şekilde programlar ve diziler yaparken, gece Tüm Kişilere hitap edecek tarzda diziler yapıyor. Bu durum diğer kanallarda tam tersi işliyor. Şuanda 10 tane PT dizisi olan Show Tv diziden yana şansı açılmıyorsa bir güne de program koysa ya, hem Kanal 1 den kalma öyle bir program var ki rakip tanımaz tanıtıma ihtiyacı yok. O programın adı Mucizeler Gecesi. Show Tv ye buradan çağrı bu programı yayınlayın da görün bakalım nasıl reytingler geliyor. İsterseniz tekrarını yayınlayarak başlayın ilk 10 a gireceğine şüphe bile yok. osmanklc-ok@hotmail.com

40 ALTINDAĞLI 20:00 SHOW TV HER PAZARTESİ YAYIN AKIŞI AŞK 22:00 KANALD HEY CANLI 22:30 SHOW TV KARADAYI 20:00 ATV

41 YAYIN AKIŞI HER SALI FİRUZE 23:15 SHOW TV ÇALIKUŞU 20:00 KANAL D BENİM İÇİN ÜZÜLME 20:00 SHOW TV

42 VİCDAN 20:00 KANAL D HER ÇARŞAMBA YAYIN AKIŞI GENÇ B. 00:30 KANAL D SEVDALUK 20:00 SHOW TV MERHAMET 22:00 KANAL D

43 İNTİK. 22:00 KANALD YAYIN AKIŞI HER PERŞEMBE İNADINA YAŞAMAK 20:00 KANAL D 32.GÜN 0030 KANAL D KURTLAR VADİSİ PUSU 20:00 ATV PİS YEDİLİ 20:00 SHOW TV

44 BEN ONU ÇOK SEVDİM 22:30 ATV YALAN DÜNYA 20:00 KANAL D HER CUMA YAYIN AKIŞI DİLA HANIM 20:00 SHOW TV BEYAZ SHOW 23:15 KANAL D

45 GALİP DERVİŞ 23:00 KANAL D YAYIN AKIŞI HER CUMARTESİ FATİH HARBİYE 19:45 SHOW TV MAKİNA KAFA 00:15 SHOW TV

46 TATAR RAMAZAN 22:00 ATV HER PAZAR YAYIN AKIŞI AŞK EKMEK HAYALLER 19:45 SHOW TV CESUR HEMŞİRE 20:00 ATV B.E.SHOW 22:45 SHOW TV

47 HK HATİCE KILIÇ MEDYA GRUBU YEREL SEÇİMLERDE SİZ ADAYLARIN YANINDA

48 5 YAYIN ORGANIMIZLA TANITIMINIZI YAPALIM ANKETLER DÜZENLEYELİM PR INIZI YAPALIM HER İŞİNİZLE İLGİLENEN BİR MEDYA OLSUN İSTEMEZMİSİNİZ BİZ VARIZ SİZDE VARSANIZ BUYURUN

SPOR PROGRAMLARINDAN OLUŞAN SPOR REKLAM PAKET KAMPANYAMIZ

SPOR PROGRAMLARINDAN OLUŞAN SPOR REKLAM PAKET KAMPANYAMIZ SPOR PROGRAMLARINDAN OLUŞAN SPOR REKLAM PAKET KAMPANYAMIZ PROGRAM ADI: PROGRAM GÜNÜ: FUTBOL GECESİ - CÜNEYT ŞEN PAZARTESİ-23:10 PROGRAM ADI: PROGRAM GÜNÜ: GOL SALI-20:30 PROGRAM ADI: PROGRAM GÜNÜ: TOP

Detaylı

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN "Benim Nâciz Vücûdum Elbet Bir Gün Toprak Olacaktır; Fakat, Türkiye Cumhuriyeti ilelebet Payidar Kalacaktır" Mustafa Kemal Atatürk 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN CUMHURİYETİMİZİN 90. YILI KUTLU

Detaylı

SOSYAL MEDYA TV ANALİZİ. 9. Hafta (27 Şubat- 5 Mart) 2017

SOSYAL MEDYA TV ANALİZİ. 9. Hafta (27 Şubat- 5 Mart) 2017 SOSYAL MEDYA TV ANALİZİ 9. Hafta (27 Şubat- 5 Mart) 2017 Somera Medya Metrikleri Somera Rating Bir TV kanalını veya TV programını konuşan tekil kullanıcıların, TV kanalları veya TV programları hakkında

Detaylı

Şef Makbul Ev Yemekleri'nin sahibi Pelin Tüzün Quality of magazine'e konuk oldu

Şef Makbul Ev Yemekleri'nin sahibi Pelin Tüzün Quality of magazine'e konuk oldu Şef Makbul Ev Yemekleri'nin sahibi Pelin Tüzün Quality of magazine'e konuk oldu Hayallere inanmam, insan çok çalışırsa başarır Pelin Tüzün, Bebek te üç ay önce hizmete giren Şef makbul Ev Yemekleri nin

Detaylı

Çocukların Medya Tüketimleri ve Yaşam Tarzları. Nobody s Unpredictable

Çocukların Medya Tüketimleri ve Yaşam Tarzları. Nobody s Unpredictable Çocukların Medya Tüketimleri ve Yaşam Tarzları 1 Nobody s Unpredictable Çocukluk Affan Dede ye para saydım,. Havuzda su şırıl şırıldır Zıpzıplarım pırıl pırıldır. Ne güzel güzel dönüyor çemberim; Hiç bitmese

Detaylı

ANTALYA ALTIN PORTAKAL'DA JÜRİ HEYECANI!

ANTALYA ALTIN PORTAKAL'DA JÜRİ HEYECANI! ANTALYA ALTIN PORTAKAL'DA JÜRİ HEYECANI! 51. ULUSLARARASI ANTALYA ALTIN PORTAKAL FİLM FESTİVALİ'NİN ULUSAL UZUN METRAJ FİLM YARIŞMASI'NIN JÜRİSİ BELLİ OLDU Bu yıl 51.si düzenlenecek olan Uluslararası Antalya

Detaylı

yılları arasında Yeni Şafak Gazetesinin İnternet Yayın Yönetmenliği görevini üstlendi.

yılları arasında Yeni Şafak Gazetesinin İnternet Yayın Yönetmenliği görevini üstlendi. Ertuğrul Acar KISA ÖZGEÇMİŞ İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünden 2000 yılında mezun oldu. Medyanın çeşitli kademelerinde muhabirlik, editörlük, köşe yazarlığı ve yöneticilik

Detaylı

4. B Ö L Ü M B a s ı n d a T Ü R S A B

4. B Ö L Ü M B a s ı n d a T Ü R S A B 4. BÖLÜM B a s ı n d a T Ü R S A B TARİH KANAL PROGRAM EKİM 2006 EKİM 2005 HABERTÜRK UYANDIRMA SERVİSİ KASIM 2006 KASIM 2005 KANALTÜRK SÖZ MECLİSİ 07 KASIM 2005 HABERTÜRK EKONOMİ GÜNDEMİ 16 KASIM 2005

Detaylı

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ : 2014 2015 Μάθημα : Τουρκικά Επίπεδο : Ε1 Διάρκεια : 2 ώρες

Detaylı

Türkçe Ulusal Derlemi Sözcük Sıklıkları (ilk 1000)

Türkçe Ulusal Derlemi Sözcük Sıklıkları (ilk 1000) Türkçe Ulusal Derlemi Sözcük Sıklıkları (ilk 1000) 14.08.2014 SIRA SIKLIK SÖZCÜK TÜR AÇIKLAMA 1 1209785 bir DT Belirleyici 2 1004455 ve CJ Bağlaç 3 625335 bu PN Adıl 4 361061 da AV Belirteç 5 352249 de

Detaylı

ÜRÜN KATEGORİSİYLE İLGİLİ:

ÜRÜN KATEGORİSİYLE İLGİLİ: ÜRÜN KATEGORİSİYLE İLGİLİ: 1. Gün içinde ürünü ne zaman satın aldı/tüketti/kullandı? (Hangi saatlerde) 2. Ürünü kendisi mi satın aldı, başkası mı? Kim? 3. Ürünü tüketmesini/satın almasını/kullanmasını

Detaylı

LOJISTIK SEKTÖRÜNÜN PÜF NOKTALARI ANLATILDI

LOJISTIK SEKTÖRÜNÜN PÜF NOKTALARI ANLATILDI Portal Adres LOJISTIK SEKTÖRÜNÜN PÜF NOKTALARI ANLATILDI : www.sabah.com.tr İçeriği : Gündem Tarih : 08.06.2015 : http://www.sabah.com.tr/guney/2015/06/08/lojistik-sektorunun-puf-noktalari-anlatildi 1/3

Detaylı

A1 DÜZEYİ A KİTAPÇIĞI NOT ADI SOYADI: OKUL NO:

A1 DÜZEYİ A KİTAPÇIĞI NOT ADI SOYADI: OKUL NO: A1 DÜZEYİ ADI SOYADI: OKUL NO: NOT OKUMA 1. Aşağıdaki metni -(y/n)a, -(n)da, -(n)dan, -(y/n)i ve -(I)yor ekleriyle tamamlayınız. (10 puan) Sevgili Ayşe, Nasılsın? Sana bu mektubu İstanbul dan yazıyorum.

Detaylı

A1 DÜZEYİ B KİTAPÇIĞI NOT ADI SOYADI: OKUL NO:

A1 DÜZEYİ B KİTAPÇIĞI NOT ADI SOYADI: OKUL NO: A1 DÜZEYİ ADI SOYADI: OKUL NO: NOT OKUMA 1. Aşağıdaki metni -(y/n)a, -(n)da, -(n)dan, -(y/n)i ve -(I)yor ekleriyle tamamlayınız. (10 puan) Sevgili Ayşe, Nasılsın? Sana bu mektubu İstanbul dan yazıyorum.

Detaylı

Türkiye nin En Fazla İzlenen Çizgi Filmi. Türkiye nin En Sevilen Çizgi Filmi. Türkiye nin En Kaliteli Çizgi Filmi

Türkiye nin En Fazla İzlenen Çizgi Filmi. Türkiye nin En Sevilen Çizgi Filmi. Türkiye nin En Kaliteli Çizgi Filmi Rafadan Tayfa, iyi kötü şeklinde sınıflandırmadan, olaylar, yaşantılar içinde öğrenmeye ve problem çözmeye odaklıdır. Karşısındakine duyarlı, etkili insan ilişkileri edinmeye yöneliktir. Yalnızlaşma, dünyaya

Detaylı

Kahkahalarımızı öksüz bırakan Zeki Alasya'nın hayatı

Kahkahalarımızı öksüz bırakan Zeki Alasya'nın hayatı 1 / 8 2015/05/15 18:31 Kahkahalarımızı öksüz bırakan Zeki Alasya'nın hayatı Oktay Volkan Alkaya (mailto:oktay.alkaya@radikal.com.tr mailto:oktay.alkaya@radikal.com.tr) Radikalist / 08/05/2015 Đnanmak,

Detaylı

BODRUM DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

BODRUM DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR TİYATROHAYAL@ BODRUM DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR İstanbul dan gelip, Bodrum un Akyarlar Mahallesine yerleşen tiyatro sanatçıları Ececan Gümeci ve Aykut Ünal ın ilk projesi Şahin Örgel in yazdığı iki kişilik oyunu

Detaylı

UŞAK ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI FİNAL PROGRAMI

UŞAK ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI FİNAL PROGRAMI UŞAK ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ 2018-2019 YILI GÜZ YARIYILI FİNAL PROGRAMI 09.00-10.00 SİYASET BİLİMİ PROF. DR. MURAT MUSTAFA ÖNTUĞ / 104- Meral Ö. Emre B. 102-101- MEDYA VE DİJİTAL KÜLTÜR DR.ÖĞR.

Detaylı

Jamie Foxx J

Jamie Foxx J Jamie Foxx J - - - - - - - - - - - - - 62 Corinne Foxx 63 Biz müzik ve sinemayı bir araya getiren bir aileyiz. Babam hem eğitimli bir müzisyen hem de bir oyuncu. Gerçekten çok şanslıyım! Corinne Foxx Jamie

Detaylı

İLHAM VEREN KONUŞMACILAR ALEM-İ İŞ İLE HERKES BİRBİRİNİ DAHA İYİ ANLAYACAK!

İLHAM VEREN KONUŞMACILAR ALEM-İ İŞ İLE HERKES BİRBİRİNİ DAHA İYİ ANLAYACAK! İLHAM VEREN KONUŞMACILAR ALEM-İ İŞ İLE HERKES BİRBİRİNİ DAHA İYİ ANLAYACAK! ALEM-İ İŞ, NE İŞ? Alem-i İştir kişinin lafa bakılmaz! diyoruz ve iş hayatında yaşadıklarımız konusunda bize, size, herkese esprili

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 03.11.2012. Salkım Söğüt Saç

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 03.11.2012. Salkım Söğüt Saç Beşiktaş Gazetesi Günlük web Gazetesi 03.11.2012 Salkım Söğüt Saç Beşiktaş Belediyesi'nde belgesel film gösterimleri tüm hızıyla devam ediyor. Levent Kültür Merkezi'nde sinema gösterimleri için de Salkım

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Her Cuma yeni bir film

Beşiktaş Gazetesi. Her Cuma yeni bir film Her Cuma yeni bir film BEŞİKTAŞ Belediye Başkanı İsmail Ünal sinema ile ilgili yeni projesini anlattı. Ünal, "Beşiktaş ta. Sinemamızın son dönemlerde üretilen çağdaş ürünlerini artık Beşiktaş Levent Kültür

Detaylı

Haftalık ortalama televizyon izlenme oranları Tüm kişiler

Haftalık ortalama televizyon izlenme oranları Tüm kişiler Haftalık ortalama televizyon izlenme oranları Tüm kişiler 23.Hafta 17.24 22.Hafta 17.80 21.Hafta 17.92 20.Hafta 17.18 2.0% Televizyon kanalları ortalama izlenme oranları Tüm kişiler 1.8% 1.6% 1.4% 1.2%

Detaylı

ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΔΟΚΙΜΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 6 (ΕΞΙ) ΣΕΛΙΔΕΣ

ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΔΟΚΙΜΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 6 (ΕΞΙ) ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑ: ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΟ: A ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ώρες ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:

Detaylı

Kitabı mı Çıkmış, Dizisi mi?

Kitabı mı Çıkmış, Dizisi mi? On5yirmi5.com Kitabı mı Çıkmış, Dizisi mi? Romanlardan uyarlanan dizilerin son dönemde popüler olduğunu düşünenlerdenseniz, yanılıyorsunuz... Yayın Tarihi : 13 Ekim 2009 Salı (oluşturma : 1/31/2017) Hazırlayan:

Detaylı

DORA DALGIÇ (ZEYNEP) TANSEL ÖNGEL (MEHMET)

DORA DALGIÇ (ZEYNEP) TANSEL ÖNGEL (MEHMET) İstanbul da yaşayan Çınar, bir müzik yarışmasına katılmanın hayalini kurmaktadır. Fakat planları babasının köye geri dönme kararıyla altüst olur. Çınar ve ultra zeki kız kardeşi Zeynep köydeki hayata adapte

Detaylı

Orhan benim için şarkı yazardı

Orhan benim için şarkı yazardı 70'li yılların ünlü ses sanatçısı ve sinema oyuncusu Yıldız Tezcan, 21 yaşındayken Orhan Gencebay ile büyük aşk yaşadığını, ancak o dönem çöpçatanlıklarını yapan Sevim Emre'nin sonradan Gencebay'ı elinden

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ TÖMER TÜRKÇE ÖĞRETİM ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ TÜRKÇE SINAVI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ TÖMER TÜRKÇE ÖĞRETİM ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ TÜRKÇE SINAVI ANKARA ÜNİVERSİTESİ TÖMER TÜRKÇE ÖĞRETİM ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ TÜRKÇE SINAVI T105004 ADI SOYADI NOSU UYRUĞU SINAV TARİHİ ÖĞRENCİNİN BÖLÜM Okuma Dinleme Yazma Karşılıklı Konuşma Sözlü Anlatım TOPLAM

Detaylı

TV Reklamları, Diziler, Akar Logo, Spot, Sanal, Bant Reklam, Ana Sponsorluk yayını Teklifi ve bilgilendirme dosyası.

TV Reklamları, Diziler, Akar Logo, Spot, Sanal, Bant Reklam, Ana Sponsorluk yayını Teklifi ve bilgilendirme dosyası. 02 Şubat 2010 Medya Reklamları ve TV Sponsorluk bölümü dikkatine TV Reklamları, Diziler, Akar Logo, Spot, Sanal, Bant Reklam, Ana Sponsorluk yayını Teklifi ve bilgilendirme dosyası. Televizyon reklamları

Detaylı

İklim değişikliğine ve biyolojik çeşitliliğe dikkat çekmek için «Dünyaya Bağlan»

İklim değişikliğine ve biyolojik çeşitliliğe dikkat çekmek için «Dünyaya Bağlan» İklim değişikliğine ve biyolojik çeşitliliğe dikkat çekmek için «Dünyaya Bağlan» Ana odağımıza etkinlikleri koyduk ve insanlardan kendi etkinliklerini oluşturmalarını istedik. Doğaya Dönüş Derneği ile

Detaylı

Dünyayı Değiştiren İnsanlar

Dünyayı Değiştiren İnsanlar Dünyayı Değiştiren İnsanlar Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı, bir mutluluk parıltısısınız! Memleketi asıl aydınlığa boğacak sizsiniz. Kendinizin ne kadar mühim,

Detaylı

OKUL MÜDÜRÜMÜZLE RÖPORTAJ

OKUL MÜDÜRÜMÜZLE RÖPORTAJ OKUL MÜDÜRÜMÜZLE RÖPORTAJ Kendinizden biraz bahseder misiniz? -1969 yılında Elazığ'da dünyaya geldim. İlk orta ve liseyi orada okudum. Daha sonra üniversiteyi Van 100.yıl Üniversitesi'nde okudum. Liseyi

Detaylı

TV LERDEKİ PROGRAMLARA ÇIKANLAR KURAN OKUMASINI BİLMİYOR

TV LERDEKİ PROGRAMLARA ÇIKANLAR KURAN OKUMASINI BİLMİYOR Site İsmi : Zaman 53 Tarih: 10.05.2012 Site Adresi : www.zaman53.com Haber Linki : http://www.zaman53.com/haber/14544/camilerin-ayaga-kalkmasi-lazim.html ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Detaylı

03-05 Şubat 2017 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar da düzenlenen Evlilik Hazırlıkları Fuarı, 15. yılında Modern Zaman Gelinleri konseptiyle

03-05 Şubat 2017 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar da düzenlenen Evlilik Hazırlıkları Fuarı, 15. yılında Modern Zaman Gelinleri konseptiyle 2017 SONUÇ RAPORU 03-05 Şubat 2017 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar da düzenlenen Evlilik Hazırlıkları Fuarı, 15. yılında Modern Zaman Gelinleri konseptiyle evlenecek çiftlere rehberlik eden bir organizasyon

Detaylı

Yönetmen VIJAY KRISHNA ACHARYA. Yapımcılar ADITYA CHOPRA. Türü Aksiyon. Oyuncular AAMIR KHAN KATRINA KAIF TABRETT BETHELL

Yönetmen VIJAY KRISHNA ACHARYA. Yapımcılar ADITYA CHOPRA. Türü Aksiyon. Oyuncular AAMIR KHAN KATRINA KAIF TABRETT BETHELL Yönetmen VIJAY KRISHNA ACHARYA Yapımcılar ADITYA CHOPRA Türü Aksiyon Oyuncular AAMIR KHAN KATRINA KAIF TABRETT BETHELL Yapım Yılı / Süre 2013 / 172 İthalat / Dağıtım Pinema Soluksuz izleyeceğiniz bir Bollywood

Detaylı

Halit Akçatepe Hayatını Kaybetti

Halit Akçatepe Hayatını Kaybetti Halit Akçatepe Hayatını Kaybetti Yeşilçam ın usta oyuncusu, Hababam sınıfının Güdük Necmi si Halit Akçatepe 76 yaşında hayatını kaybetti. Halit Akçatepe nin, beyin damarlarının tıkanması nedeniyle sağ

Detaylı

Bİ GÖZ ATIN. loading. gazetegraf. 0212 651 51 83 medyahk@gmail.com

Bİ GÖZ ATIN. loading. gazetegraf. 0212 651 51 83 medyahk@gmail.com SAVAŞ AY ÖZEL SAYI 0212 651 51 83 medyahk@gmail.com Bİ GÖZ ATIN. loading gazetegraf 0212 651 51 83 medyahk@gmail.com 250 LİRAYA REKLAM MI OLUR? DEMEYİN. loading gazetegraf BAŞ YAZI HEM İÇERİĞİ HEM DE MİZANPAJI

Detaylı

GÖRSEL ve İŞİTSEL MEDYADA EMO

GÖRSEL ve İŞİTSEL MEDYADA EMO GÖRSEL ve İŞİTSEL MEDYADA EMO 14 Nisan 2010- EMO 42. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Göltaş ve EMO Enerji Çalışma Grubu Başkanı Olgun Sakarya, Halk TV de yayınlanan Enerji Oyunu adlı programa konuk

Detaylı

Kendi bünyesinde oluşturduğu kortej ekiplerinin yanı sıra dünyaca ünlü performans sanatçıları ile başarılı işlerde bir araya gelmiştir.

Kendi bünyesinde oluşturduğu kortej ekiplerinin yanı sıra dünyaca ünlü performans sanatçıları ile başarılı işlerde bir araya gelmiştir. Kendi bünyesinde oluşturduğu kortej ekiplerinin yanı sıra dünyaca ünlü performans sanatçıları ile başarılı işlerde bir araya gelmiştir. Clown felsefesi ve yeni nesil sanat anlayışı ile Clown Art, geliştirdiği

Detaylı

KİTAP GÜNCESİ VIII. GELENEKSEL KİTAP GÜNLERİ SAYI:3

KİTAP GÜNCESİ VIII. GELENEKSEL KİTAP GÜNLERİ SAYI:3 KİTAP GÜNCESİ VIII. GELENEKSEL KİTAP GÜNLERİ SAYI:3 Issue #: [Date] MAVİSEL YENER İLE RÖPOTAJ 1. Diş hekimliği fakültesinden mezunsunuz. Bu iş alanından sonra çocuk edebiyatına yönelmeye nasıl karar verdiniz?

Detaylı

DÜZEY B1 Avrupa Konseyi Ortak Dil Ölçütleri Çerçevesinde BÖLÜM 4 SINAV GÖREVLİSİNİN KİTAPÇIĞI. Dönem Kasım 2009 DİKKAT

DÜZEY B1 Avrupa Konseyi Ortak Dil Ölçütleri Çerçevesinde BÖLÜM 4 SINAV GÖREVLİSİNİN KİTAPÇIĞI. Dönem Kasım 2009 DİKKAT ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ Milli Eğitim ve Din İşleri Bakanlığı Devlet Dil Sertifikası DÜZEY B1 Avrupa Konseyi Ortak Dil Ölçütleri Çerçevesinde BÖLÜM

Detaylı

ANKARA CAZ DERNEĞİ. Tarih Aralığı: Haber Sayısı: 49

ANKARA CAZ DERNEĞİ. Tarih Aralığı: Haber Sayısı: 49 ANKARA CAZ DERNEĞİ Tarih Aralığı: 01.11.2015-21.12.2015 Haber Sayısı: 49 İÇİNDEKİLER No Yayın Tarihi Yayın Adı Haber Başlığı Sayfa No 1 18.12.2015 BAŞKENT GAZETESİ "YANLIŞLARIN SUÇU" SAHNELENECEK 12 2

Detaylı

TÜRK NEFROLOJİ DERNEĞİ

TÜRK NEFROLOJİ DERNEĞİ TÜRK NEFROLOJİ DERNEĞİ 2013 YILI DÜNYA BÖBREK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ TELEVİZYON REKLAMI 08-14 Mart tarihleri arasında televizyon kanallarında reklam kuşağında yayınlanmak üzere bir reklam filmi hazırlandı.

Detaylı

Hülya Avşar Kimdir? Hülya Avşar (Doğum. 10 Ekim 1963), sinema ve dizi oyuncusu, şarkıcı ve sunucu.

Hülya Avşar Kimdir? Hülya Avşar (Doğum. 10 Ekim 1963), sinema ve dizi oyuncusu, şarkıcı ve sunucu. Hülya Avşar Kimdir? Hülya Avşar (Doğum. 10 Ekim 1963), sinema ve dizi oyuncusu, şarkıcı ve sunucu. Hayatı; Emral ve Celal Avşar'ın ilk çocuğu olarak Edremit-Balıkesir'de dünyaya geldi. Ailesi tarafından

Detaylı

TV KULLANIM GÜNLÜĞÜM 19.12.2011

TV KULLANIM GÜNLÜĞÜM 19.12.2011 SAMSUNG 5 SERIES TV KULLANIM GÜNLÜĞÜM 19.12.2011 1)Yorucu ve yoğun geçen bir gündü.sabah 09:30-15:30 yani hiç aralıksız, ders saatlerim sayesinde yorgun bir şekilde 17:00 de eve geldim ve yemek yerken

Detaylı

Sinan- Palladio Conference: Connected Architectural Histories in the Early Modern Eastern Mediterranean

Sinan- Palladio Conference: Connected Architectural Histories in the Early Modern Eastern Mediterranean Sinan- Palladio Conference: Connected Architectural Histories in the Early Modern Eastern Mediterranean 20-21 September 2013, with a trip to Edirne on 22 September Istanbul Bilgi University, Faculty of

Detaylı

1 SURVIVOR STAR TV 20:14:59 23:58:22 10,49 26,69 39,29 SAMANYOLU TV 3 O HAYAT BENIM FOX TV 21:14:31 00:17:13 5,87 14,87 39,50

1 SURVIVOR STAR TV 20:14:59 23:58:22 10,49 26,69 39,29 SAMANYOLU TV 3 O HAYAT BENIM FOX TV 21:14:31 00:17:13 5,87 14,87 39,50 04 MAYıS 2014 PAZAR TITLE CHANNEL START TIME END TIME RTG%(NET) SHARE%(NET) R% 1 SURVIVOR STAR 20:14:59 23:58:22 10,49 26,69 39,29 2 KUCUK GELIN 20:36:29 23:00:14 7,26 17,80 40,79 3 O HAYAT BENIM FOX 21:14:31

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 21-27 Eylül 2015

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 21-27 Eylül 2015 HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 21-27 Eylül 2015 Medyadan Haberler "Düş Tarlası" Dizisi Aralık Ayında Kanal D'de Düş Tarlası dizisinin başrol erkek oyuncusu Kerem Bursin olarak açıklanmıştı. Dizinin kadın başrol

Detaylı

BİR ACAYİP SOYGUN ADANA İŞİ. - Basın Toplantısı Haber Küpürleri. - 12.Ocak 2015 Adana Hilton Otel

BİR ACAYİP SOYGUN ADANA İŞİ. - Basın Toplantısı Haber Küpürleri. - 12.Ocak 2015 Adana Hilton Otel BİR ACAYİP SOYGUN ADANA İŞİ - Basın Toplantısı Haber Küpürleri - 12.Ocak 2015 Adana Hilton Otel 13.01.2015 Salı Adana İşi nde acayip soygun Bir Acayip Soygun Adana İşi adlı uzun metraj filmin çekimleri

Detaylı

Rutinler temamız kapsamında sabah sporu yaptık, grup sohbetleri ile paylaşımlarda bulunduk. Sabah sporunda reçel yaptık, hayali reçellerimizi

Rutinler temamız kapsamında sabah sporu yaptık, grup sohbetleri ile paylaşımlarda bulunduk. Sabah sporunda reçel yaptık, hayali reçellerimizi Rutinler temamız kapsamında sabah sporu yaptık, grup sohbetleri ile paylaşımlarda bulunduk. Sabah sporunda reçel yaptık, hayali reçellerimizi pişirdik. Topla tanışma oyunları oynadık. Heykel ol, adını

Detaylı

ALAMAYACAKSINIZ ALEVLENECEKSİNİZ İNANMAYACAKSINIZ SİZ EVLENECEKSİNİZ GÖNÜLLERİ FETHETTİK ELALEME İBRETTİK ÖDÜLLERE HASRETTİK SİZ DE GÖRECEKSİNİZ

ALAMAYACAKSINIZ ALEVLENECEKSİNİZ İNANMAYACAKSINIZ SİZ EVLENECEKSİNİZ GÖNÜLLERİ FETHETTİK ELALEME İBRETTİK ÖDÜLLERE HASRETTİK SİZ DE GÖRECEKSİNİZ SPONSOR FİRMA EQ DUYGUSAL ZEKA YARIŞMASI ŞARKISI GÖZLERİNİZİ BİZDEN HAYALLERİNİZLE SİZ KULAKLARINIZA HİÇ UMUTLARINIZLA SÖZ MAZİMİZİ YAD ETTİK AKILLARI ZAP ETTİK YILLARDIR BİZ SABRETTİK GELECEK VAAD ETTİK

Detaylı

Ürünü tüketmesini/satın almasını/kullanmasını ne tetikledi?

Ürünü tüketmesini/satın almasını/kullanmasını ne tetikledi? Alkollü İçecek: 18.12.2011 Gün içinde ürünü ne zaman satın aldı/tüketti/kullandı? -Akşam yemeğinden sonra saat 20:00 civarında. Ürünü kendisi mi satın aldı, başkası mı? Kim? -Kendim satın almadım. Kız

Detaylı

UŞAK ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI VİZE PROGRAMI

UŞAK ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI VİZE PROGRAMI UŞAK ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ 2018-2019 YILI GÜZ YARIYILI VİZE PROGRAMI SİYASET BİLİMİ PROF. DR. MURAT MUSTAFA ÖNTUĞ / 104-101- MEDYA VE DİJİTAL KÜLTÜR DR.ÖĞR. ÜYESİ EMRE VADİ BALCI BİLGİSAYAR UYGULAMALARI

Detaylı

Gençlerin Doğu Ekspresi keyfinde usulsüzlük iddiası

Gençlerin Doğu Ekspresi keyfinde usulsüzlük iddiası 1 / 6 2017/12/26 13:47 Aboneler İletişim 26 Aralık 2017 Salı Apple Android İSTANBUL 12 C / 8 C EURO 4,52 USD3,8 ALTIN156,41 % -0,03 % -0,11 % 0,28 YAZARLAR GÜNDEM SİYASET TÜRKİYE DÜNYA EKONOMİ KÜLTÜR-SANAT

Detaylı

ΤΠΟΤΡΓΔΙΟ ΠΑΙΓΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΣΙΜΟΤ ΙΓΡΤΜΑ ΓΙΑΥΔΙΡΙΗ ΑΠΟΓΔΤΜΑΣΙΝΩΝ ΚΑΙ ΒΡΑΓΙΝΩΝ ΔΠΙΜΟΡΦΩΣΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΣΩΝ ΚΡΑΣΙΚΑ ΙΝΣΙΣΟΤΣΑ ΔΠΙΜΟΡΦΩΗ

ΤΠΟΤΡΓΔΙΟ ΠΑΙΓΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΣΙΜΟΤ ΙΓΡΤΜΑ ΓΙΑΥΔΙΡΙΗ ΑΠΟΓΔΤΜΑΣΙΝΩΝ ΚΑΙ ΒΡΑΓΙΝΩΝ ΔΠΙΜΟΡΦΩΣΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΣΩΝ ΚΡΑΣΙΚΑ ΙΝΣΙΣΟΤΣΑ ΔΠΙΜΟΡΦΩΗ ΤΠΟΤΡΓΔΙΟ ΠΑΙΓΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΣΙΜΟΤ ΙΓΡΤΜΑ ΓΙΑΥΔΙΡΙΗ ΑΠΟΓΔΤΜΑΣΙΝΩΝ ΚΑΙ ΒΡΑΓΙΝΩΝ ΔΠΙΜΟΡΦΩΣΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΣΩΝ ΚΡΑΣΙΚΑ ΙΝΣΙΣΟΤΣΑ ΔΠΙΜΟΡΦΩΗ ΣΕΛΙΚΕ ΕΝΙΑΙΕ ΓΡΑΠΣΕ ΕΞΕΣΑΕΙ ΥΟΛΙΚΗ ΥΡΟΝΙΑ: 2012-2013 Μάθημα: Σοσρκικά

Detaylı

UŞAK ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI VİZE PROGRAMI

UŞAK ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI VİZE PROGRAMI UŞAK ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ 2018-2019 YILI GÜZ YARIYILI VİZE PROGRAMI GÜN SAAT DERSİN ADI SİYASET BİLİMİ PROF. DR. MURAT MUSTAFA ÖNTUĞ / 104-102- 101- MEDYA VE DİJİTAL KÜLTÜR DR.ÖĞR. ÜYESİ EMRE

Detaylı

ΣΔΛΙΚΔ ΔΝΙΑΙΔ ΓΡΑΠΣΔ ΔΞΔΣΑΔΙ. ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ώρες ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 24 Μαΐοσ 2011 ΣΟ ΔΞΔΣΑΣΙΚΟ ΓΟΚΙΜΙΟ ΑΠΟΣΔΛΔΙΣΑΙ ΑΠΟ 6 (ΔΞΙ) ΔΛΙΓΔ. Τπογραφή καθηγητή:

ΣΔΛΙΚΔ ΔΝΙΑΙΔ ΓΡΑΠΣΔ ΔΞΔΣΑΔΙ. ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ώρες ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 24 Μαΐοσ 2011 ΣΟ ΔΞΔΣΑΣΙΚΟ ΓΟΚΙΜΙΟ ΑΠΟΣΔΛΔΙΣΑΙ ΑΠΟ 6 (ΔΞΙ) ΔΛΙΓΔ. Τπογραφή καθηγητή: ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΠΟΤΡΓΔΙΟ ΠΑΙΓΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΣΙΜΟΤ ΓΙΔΤΘΤΝΗ ΜΔΗ ΔΚΠΑΙΓΔΤΗ ΚΡΑΣΙΚΑ ΙΝΣΙΣΟΤΣΑ ΔΠΙΜΟΡΦΩΗ ΣΔΛΙΚΔ ΔΝΙΑΙΔ ΓΡΑΠΣΔ ΔΞΔΣΑΔΙ ΜΑΘΗΜΑ: ΣΟΤΡΚΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΟ: A ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ώρες ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 24 Μαΐοσ 2011

Detaylı

27 NISAN 2014 PAZAR TITLE CHANNEL START TIME END TIME RTG% SHARE TVR% 1 SURVIVOR STAR TV 20:22:44 23:54:11 10,66 26,67 39,96

27 NISAN 2014 PAZAR TITLE CHANNEL START TIME END TIME RTG% SHARE TVR% 1 SURVIVOR STAR TV 20:22:44 23:54:11 10,66 26,67 39,96 27 NISAN 2014 PAZAR TITLE CHANNEL START TIME END TIME RTG% SHARE TVR% 1 SURVIVOR STAR TV 20:22:44 23:54:11 10,66 26,67 39,96 2 KUCUK GELIN SAMANYOLU TV 20:29:54 23:00:46 6,84 16,7 40,96 3 SURVIVOR OZET

Detaylı

4. SİHİRLİ MİKROFON RADYO ÖDÜLLERİ

4. SİHİRLİ MİKROFON RADYO ÖDÜLLERİ 4. SİHİRLİ MİKROFON RADYO ÖDÜLLERİ 2016 4. SİHİRLİ MİKROFON RADYO ÖDÜLLERİ BU YIL DA ZORLU CENTER PERFORMANS SANATLARI MERKEZİ NDE! OYLAMA www.sihirlimikrofon.org DA! ÖN ELEME 20-22 OCAK 2016 DA! OYLAMA

Detaylı

BİR KARA FİLM YAPIMI

BİR KARA FİLM YAPIMI BİR KARA FİLM YAPIMI İÇİMİZDEKİ SAKLI ŞİDDET; htr2b Dönüşüm İLE 28 ARALIK TA HAYATIMIZA GİRECEK! Reklam yönetmeni Osman Evre Tolga, NTV de izlediği The Independent Gazetesi nden alıntı habere kayıtsız

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ETKİNLİKLERİMİZ SİNEMA GÜNÜMÜZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ AİLE KATILIMI ETKİNLİKLERİMİZ ARALIK AYI

Detaylı

Bu deneyime sahip danışmanlar tarafından "size özel" hazırlanacak MEDYAFOBİ eğitimleri için bize adresinden ulaşabilirsiniz.

Bu deneyime sahip danışmanlar tarafından size özel hazırlanacak MEDYAFOBİ eğitimleri için bize adresinden ulaşabilirsiniz. Bir haberci, bir köşe yazarı olaylara nasıl yaklaşır? Bir istihbaratın habere nasıl dönüştüğü, daha sonra "mutfak" olarak adlandırılan Yazı İşleri'nde nasıl ele alındığı ve nasıl "ürün" haline getirilip

Detaylı

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2013-2014 Μάθημα: Τουρκικά Επίπεδο: Ε3 Διάρκεια: 2 ώρες Ημερομηνία:

Detaylı

FOTOİSTANBUL MEDYA YER ALIM RAPORU

FOTOİSTANBUL MEDYA YER ALIM RAPORU FOTOİSTANBUL MEDYA YER ALIM RAPORU İÇİNDEKİLER 1) GENEL ANALİZ 2) MEDYA HABER ANALİZİ REKLAM EŞDEĞERİ 3) MEDYA HABER ANALİZİ YER ALIM SAYISI 4) YAZILI BASIN ANALİZİ 5) GÖRSEL BASIN ANALİZİ 6) HABER RAPORU

Detaylı

Soner Sevgili Eğitim 1983-1994 Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo- Tv ve Sinema Bölümü. Deneyim

Soner Sevgili Eğitim 1983-1994 Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo- Tv ve Sinema Bölümü. Deneyim Soner Sevgili Eğitim 1983-1994 Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo- Tv ve Sinema Bölümü Deneyim 2012 İstanbul - Bir tür görüntülü İstanbul ansiklopedisi olan Zümrüd- ü Anka belgesel dizisinin yönetmeni

Detaylı

İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN

İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN Bodrum un beyaz perdedeki gülen yüzü İdil Dizdar, fotoğrafçılık ve oyunculuk kariyerine bir de yönetmenlik ekledi. Bodrum un yakından tanıdığı oyuncu, yönetmen ve fotoğraf

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 1-7 Şubat 2016

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 1-7 Şubat 2016 HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 1-7 Şubat 2016 Kenan İmirzalıoğlu İle Fahriye Evcen'in Ücreti Belli Oldu Birlikte yeni bir dizi için kamera karşısına geçecek olan Fahriye Evcen ve Kenan İmirzalıoğlu nun alacağı

Detaylı

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 12-18 Ekim 2015

HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ. 12-18 Ekim 2015 HAFTALIK MEDYA BÜLTENİ 12-18 Ekim 2015 Medyadan Haberler NTC Medya dan Yeni Dizi: Aile İşi NTC Medya sürpriz oyuncu kadrosuyla yepyeni bir dizi hazırlığına başladı, dizinin ismi ise Aile İşi olarak belirlendi.

Detaylı

(22 Aralık 2012, Cumartesi) GRUP A. 2012-2013 Türkçe Ortak Sınavı Lise Hazırlık Sınıfı

(22 Aralık 2012, Cumartesi) GRUP A. 2012-2013 Türkçe Ortak Sınavı Lise Hazırlık Sınıfı 2012-2013 Türkçe Ortak Sınavı Lise Hazırlık Sınıfı AÇIKLAMALAR 1. Soruların cevaplarını kitapçıkla birlikte verilecek optik forma işaretleyiniz. 2. Cevaplarınızı koyu siyah ve yumuşak bir kurşun kalemle

Detaylı

15 Temmuz 7 Ağustos 2013 Dönemi Ramazan Reklam Kampanyası Uygulama Planı

15 Temmuz 7 Ağustos 2013 Dönemi Ramazan Reklam Kampanyası Uygulama Planı 15 Temmuz 7 Ağustos 2013 Dönemi Ramazan Reklam Kampanyası Uygulama Planı TV Reklamları 15 Temmuz 7 Ağustos 2013 döneminde Keskinoğlu Ramazan Reklam Filmleri ve Ravika Reklam Filmi versiyonlarının yayın

Detaylı

Bu resmi ne yönden yada nasıl gördüğünüz,nasıl yorumladığınız çok önemli! Çünkü medya artık hayatımızın her alanında ve her an yanı başımızda!

Bu resmi ne yönden yada nasıl gördüğünüz,nasıl yorumladığınız çok önemli! Çünkü medya artık hayatımızın her alanında ve her an yanı başımızda! SUNUMUMUZA HOŞGELDİNİZ Bu resmi ne yönden yada nasıl gördüğünüz,nasıl yorumladığınız çok önemli! Çünkü medya artık hayatımızın her alanında ve her an yanı başımızda! Haber ve bilgi verme amacı başta olmak

Detaylı

DOĞAN YAYIN HOLDİNG A.Ş.

DOĞAN YAYIN HOLDİNG A.Ş. DOĞAN YAYIN HOLDİNG A.Ş. 1 OCAK - 31 MART 2009 ARA HESAP DÖNEMİ FAALİYET RAPORU www.dyh.com.tr İÇİNDEKİLER A. Doğan Yayın Holding A.Ş. Hakkında...4 B. 01.01-30.09.2008 Döneminde Önemli Gelişmeler...8 C.

Detaylı

Bu deneyime sahip danışmanlar tarafından "size özel" hazırlanacak MEDYAFOBİ eğitimleri için bize medyafobi@medyafobi.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Bu deneyime sahip danışmanlar tarafından size özel hazırlanacak MEDYAFOBİ eğitimleri için bize medyafobi@medyafobi.com adresinden ulaşabilirsiniz. Bir haberci, bir köşe yazarı olaylara nasıl yaklaşır? Bir istihbaratın habere nasıl dönüştüğü, daha sonra "mutfak" olarak adlandırılan Yazı İşleri'nde nasıl ele alındığı ve nasıl "ürün" haline getirilip

Detaylı

Türkiye Göllerarası Basketbol Turnuvası

Türkiye Göllerarası Basketbol Turnuvası Türkiye Göllerarası Basketbol Turnuvası Amaç: Turnuvanın amacı Burdur Belediyesi nin büyük önem verdiği ve sesini duyurup, bir kurtarma planı hazırlanmasını istediği Burdur Gölü nün sesini tüm Türkiye

Detaylı

2013 Kış Etkinlikleri

2013 Kış Etkinlikleri KARTAL ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi 2013 Kış Etkinlikleri İlk Dönem Sonu Eğitim sistemimizde seçkin bir yere sahip olan İmam Hatip Liseleri içerisinde ayrı bir konumda bulunan

Detaylı

2017 REFERANDUMU NDA SİYASİ PARTİLERİN MEDYA KULLANIMLARI

2017 REFERANDUMU NDA SİYASİ PARTİLERİN MEDYA KULLANIMLARI NDA SİYASİ PARTİLERİN MEDYA KULLANIMLARI ANA KANAL KULLANIMLARI 20+ ABC1 30 GRP PT ORANI ORTALAMA SÜRE (SANİYE) 2.418 1.459 37 539 0 4.264 (%65) 1.827 (28%) 10 (0,15%) 506 (8%) 0 (0%) 72% 67% 100% 76%

Detaylı

Sonrası. Jewett, Keman. Özcan Ulucan, Keman. Tuba Özkan, Viyola. Ozan Tunca, Cello. Program ile ilgili detaylar ise

Sonrası. Jewett, Keman. Özcan Ulucan, Keman. Tuba Özkan, Viyola. Ozan Tunca, Cello. Program ile ilgili detaylar ise Işık Tünelinin Sonrası Fulya SanatMerkezinde birbirinden güzel etkinlikler sanatseverler ile buluşuyor. Aralıkayının ilk haftası yine yoğun programlarıyla FulyaSanat Merkezi odak noktasıydı. Bu etkinliklerden

Detaylı

Yaşama Hakkı Nerede?

Yaşama Hakkı Nerede? Sayı:3 Ocak 2009 Yaşama Hakkı Nerede? T K TÜRK TABİPLERİ BİRLİĞİ TIP ÖĞRENCİLERİ KOLU FAKÜLTE DOKU muza Sahip Çıkalım Erdem Erkoyun Akdeniz TÖK görevlendirildiği; hiçbir tanımı olmayan konumu

Detaylı

Yüreğimize Dokunan Şarkılar

Yüreğimize Dokunan Şarkılar On5yirmi5.com Yüreğimize Dokunan Şarkılar Gelmiş geçmiş en güzel Türkçe slow şarkılar kime ait? Bakalım bizlerin ve sizlerin gönlünde yatan sanatçılar kimler? Yayın Tarihi : 6 Ocak 2010 Çarşamba (oluşturma

Detaylı

TÜRK DÜNYASI VAKFI. Bana Bir Hikaye yaz projesinin web portalına hoş geldiniz!

TÜRK DÜNYASI VAKFI. Bana Bir Hikaye yaz projesinin web portalına hoş geldiniz! 510 TÜRK DÜNYASI VAKFI HAKKIMIZDA Bana Bir Hikaye yaz projesinin web portalına hoş geldiniz! Bilginin hızla üretildiği ve tüketildiği bir çağda, çocuklarımızın okuma merakının dünya çapında hayli azaldığını

Detaylı

Arapgirli Haşim Koç. - şiirler - Yayın Tarihi: 6.7.2006. Yayınlayan: Antoloji.Com Kültür ve Sanat

Arapgirli Haşim Koç. - şiirler - Yayın Tarihi: 6.7.2006. Yayınlayan: Antoloji.Com Kültür ve Sanat - şiirler - Yayın Tarihi: 6.7.2006 Yayınlayan: Antoloji.Com Kültür ve Sanat Yayın Hakkı Notu: Bu e-kitapta yer alan şiirlerin tüm yayın hakları şairin kendisine ve / veya yasal temsilcilerine aittir. Şiirlerin

Detaylı

2- Takside. Türk kadınla Alman kadın aynı yerden taksiye bindiler aynı mesafeyi gidip aynı yerde indiler.

2- Takside. Türk kadınla Alman kadın aynı yerden taksiye bindiler aynı mesafeyi gidip aynı yerde indiler. Alman televizyon kanalı RTL de pazartesi akşamı yayınlanan Ekstra Magazin (Extra-Das RTL-Magazin) adlı program, bir Türk ve bir Alman kadını Türkiye ye tatile gönderdi ve yaşadıklarını başından sonuna

Detaylı

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016 Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri Okulumuzun Ana-B sınıfından Ada SEZGİN, Ana-D sınıfından Nil YÜCESAN ve 2-A. sınıfından Arda Hasan ÖRGÜ Türkiye genelinde düzenlenen Oxford Big Read kitap

Detaylı

ARAŞTIRMANIN KAPSAMI. Saha Tarihi: 9-10 Nisan 2011. 134 ilçe. 35 il. 200 mahalle/ köy. 2366 görüşme

ARAŞTIRMANIN KAPSAMI. Saha Tarihi: 9-10 Nisan 2011. 134 ilçe. 35 il. 200 mahalle/ köy. 2366 görüşme ARAŞTIRMANIN KAPSAMI Saha Tarihi: 9-10 Nisan 2011 35 il 134 ilçe 200 mahalle/ köy 2366 görüşme ARAġTIRMANIN KAPSAMI Türkiye nüfus 73,7 milyon 15-30 YaĢ nüfus 17,3 milyon Araştırma saha uygulama Araştırma

Detaylı

Selman DEVECİOĞLU. Gönül Gözü

Selman DEVECİOĞLU. Gönül Gözü Selman DEVECİOĞLU Gönül Gözü SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ ENGELLİLER BİRİMİ YAYINLARI Yayın No: 4 Editör Prof. Dr. Recep Toparlı Baskı Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Matbaası Kapak ve İç Düzen Sivas Cumhuriyet

Detaylı

FESTİVAL HAKKINDA. Magical Fest Türkiye'de en çok biletli seyircinin ağırlayacağı bir festival olacak.

FESTİVAL HAKKINDA. Magical Fest Türkiye'de en çok biletli seyircinin ağırlayacağı bir festival olacak. İÇİNDEKİLER Festival Hakkında... 3 Festival Programı... 4 Line Up (1.Gün)... 5 Line Up (2. Gün)... 6 Festival'in Tanıtımı... 7 Rakamlarla MagicalFest... 8 Festival Alanı... 9 Festivalin Mobil Uygulaması...

Detaylı

Anne Ben Yapabilirim Resimleyen: Reha Barış

Anne Ben Yapabilirim Resimleyen: Reha Barış Anne Ben Yapabilirim Resimleyen: Reha Barış MERAKLI KİTAPLAR 3. B A S I M Çocuklarla İlgili Her Türlü Faaliyette, Çocuğun Temel Yararı, Önceliklidir! 2 Süleyman Bulut Anne Ben Yapabilirim 4 Süleyman

Detaylı

1 SURVIVOR STAR TV 21:19:39 23:19:02 10,25 26,23 39,10 SAMANYOLU TV 3 SURVIVOR OZET STAR TV 19:58:42 21:19:39 6,06 18,73 32,34

1 SURVIVOR STAR TV 21:19:39 23:19:02 10,25 26,23 39,10 SAMANYOLU TV 3 SURVIVOR OZET STAR TV 19:58:42 21:19:39 6,06 18,73 32,34 18 MAYıS 2014 PAZAR TITLE CHANNEL START TIME END TIME RTG%(NET) SHARE%(NET) R% 1 SURVIVOR STAR 21:19:39 23:19:02 10,25 26,23 39,10 2 KUCUK GELIN 20:58:17 23:15:09 7,37 19,05 38,70 3 SURVIVOR OZET STAR

Detaylı

GIDA ZİNCİR MARKETLER SEKTÖRÜ

GIDA ZİNCİR MARKETLER SEKTÖRÜ Native Media iletişim bültenidir. GIDA ZİNCİR MARKETLER SEKTÖRÜ Native Media bu ay Gıda Zincir Marketler sektörünün medya iletişimlerini mercek altına aldı. Bu raporda, pazarda yer alan markaların medya

Detaylı

* Cümle içinde, tırnak içinde verilen cümleler büyük harfle başlar. Tolstoy, Amaç olmayınca hayatın da bitmesi gerekir. demiştir.

* Cümle içinde, tırnak içinde verilen cümleler büyük harfle başlar. Tolstoy, Amaç olmayınca hayatın da bitmesi gerekir. demiştir. YAZIM KURALLARI BÜYÜK HARFLERİN YAZIMI *Bitmiş cümleler büyük harfle başlar. İnanmak, başarmanın yarısıdır. * Cümle içinde, tırnak içinde verilen cümleler büyük harfle başlar. Tolstoy, Amaç olmayınca hayatın

Detaylı

Her güne bir tematik parti

Her güne bir tematik parti CLUB DIAMOND AÇILDI! Bodrum eğlence hayatının yeni cazibe merkezi Club Diamond, 18 Haziran gecesi düzenlenen büyük bir partiyle yaza merhaba dedi. Partiye, Miss & Mr Fashion TV 2014 finalistleriyle birlikte

Detaylı

BASIN BÜLTENİ. Tüm mecralarda ilk sırada Mobil Servis Sağlayıcıların reklamları var...

BASIN BÜLTENİ. Tüm mecralarda ilk sırada Mobil Servis Sağlayıcıların reklamları var... BASIN BÜLTENİ Hitay Yatırım Holding firmalarından Türkiye nin en büyük online araştırma şirketi DORinsight tarafından yapılan Reklam Bilinirliği Araştırması tamamlandı. Araştırmada 18 yaş üzeri tüketicilerin

Detaylı

BABA NERDESİN KAYBOLDUM

BABA NERDESİN KAYBOLDUM BABA NERDESİN KAYBOLDUM YÖNETMEN GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ SENARYO KURGU MÜZİK SANAT YÖNETMENİ SES SES TASARIM YAPIMCI OYUNCULAR TÜR SÜRE ÇEKİM FORMATI GÖSTERİM AHMET KARAMAN CEM CENEŞKE AHMET KARAMAN AZİZ İMAMOĞLU

Detaylı

T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı. Gönül Elçileri İletişim Stratejisi

T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı. Gönül Elçileri İletişim Stratejisi T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Gönül Elçileri İletişim Stratejisi Gönül Elçiliği tanımı Gönül Elçiliği: İnsana ve insanlığa hizmet için karşılık beklemeden emek veren kişi ve gruplar için kullanılan

Detaylı

İKONCAN TV PROGRAMI İKONCAN PROGRAMI. Potansiyel Hedef Kitle. 14 yaş ve üstü A,B,C,D,E özellikle kadın-erkek genel TV. izleyicisi

İKONCAN TV PROGRAMI İKONCAN PROGRAMI. Potansiyel Hedef Kitle. 14 yaş ve üstü A,B,C,D,E özellikle kadın-erkek genel TV. izleyicisi İKONCAN TV PROGRAMI HEDEF KİTLE Potansiyel Hedef Kitle 14 yaş ve üstü A,B,C,D,E özellikle kadın-erkek genel TV. izleyicisi Programın Hedef Kitlesi 14-65 yaş A,B,C,D,E özellikle kadın genel TV. izleyicisi

Detaylı

Ustalar Eşliğinde Mavi Tur Gelişim ve Sanat Atölyeleri 2013 BODRUM

Ustalar Eşliğinde Mavi Tur Gelişim ve Sanat Atölyeleri 2013 BODRUM BODRUM Güvertede Atölye Türkiye de ilk defa gerçekleşecek olan deniz üstü gelişim ve sanat etkinliğidir. Sanat yolcularımız, Ege nin eşsiz koylarında ilgi duydukları sanat dallarına ve hobilerine vakit

Detaylı

1 SURVIVOR STAR TV 20:23:31 23:51:15 10,18 25,03 40,66 SAMANYOLU TV 3 O HAYAT BENIM FOX TV 21:17:05 23:58:58 5,63 13,64 41,24

1 SURVIVOR STAR TV 20:23:31 23:51:15 10,18 25,03 40,66 SAMANYOLU TV 3 O HAYAT BENIM FOX TV 21:17:05 23:58:58 5,63 13,64 41,24 11 MAYıS 2014 PAZAR TITLE CHANNEL START TIME END TIME RTG%(NET) SHARE%(NET) R% 1 SURVIVOR STAR 20:23:31 23:51:15 10,18 25,03 40,66 2 KUCUK GELIN 20:25:59 22:59:58 6,55 15,96 41,06 3 O HAYAT BENIM FOX 21:17:05

Detaylı

YENİ BİLİM AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ

YENİ BİLİM AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ YENİ BİLİM AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ 2015-2016 ŞUBAT AYI BÜLTENİ STAR CLASS BU AYIN TEMASI KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ ANA HATLARIMIZ *Toplumların ve bireylerin ihtiyaçları farklı meslekleri ortaya çıkarır

Detaylı

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ 2017-18 DÖNEMİ BÜLTENİ Bülten No:22 Kulüp Toplantı No:956 Dönem Toplantı No: 40 Toplantı i: 03.04.2018 www.atasehirrotary.org U.R. Başkanı: Ian H.S. Riseley U.R. 2420. Bölge

Detaylı

Adı-Soyadı: Deniz kampa kimlerle birlikte gitmiş? 2- Kamp malzemelerini nerede taşımışlar? 3- Çadırı kim kurmuş?

Adı-Soyadı: Deniz kampa kimlerle birlikte gitmiş? 2- Kamp malzemelerini nerede taşımışlar? 3- Çadırı kim kurmuş? ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkok Benim adım Deniz. 7 yaşındayım. Bu hafta sonu annem ve babamla birlikte kampa gittik. Kampa

Detaylı