1- GÜVENLİK. 1.1 Uyarılar

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "1- GÜVENLİK. 1.1 Uyarılar"

Transkript

1

2 1- GÜVENLİK 1.1 Uyarılar

3 1.2 Güvenlik talimatları 1.3 Topraklama ve toprak hatası koruması Vacon NX frekans dönüştürücüsü her zaman, topraklama terminaline bağlı bir topraklama iletkeni ile topraklanmalıdır. Frekans dönüştürücünün içindeki toprak hatası koruması, motor ya da motor kablosundaki toprak hatalarına karşı yalnızca dönüştürücünün kendisini korur. Frekans dönüştürücüsünde bulunan yüksek kapasiteli akımlar yüzünden hatalı akım koruyucu anahtarları düzgün bir şekilde çalışmayabilir. Hatalı akım koruyucu anahtarları kullanılıyorsa bunlar hatalı durumlarda ortaya çıkması olası toprak hatalı akımlarla birlikte sürücü ile test edilmelidir. 1.4 Motoru çalıştırma Uyarı sembolleri Kendi güvenliğiniz için lütfen aşağıdaki sembollerle işaretlenen talimatlara özel bir dikkat gösteriniz:

4 2 EMC yönergesi 2.1 Genel EMC Yönergesi, elektrikli cihazın kullanıldığı ortamı aşırı derecede rahatsız etmemesi gerektiğini öngörür, öte yandan bu cihaz aynı ortamdaki diğer parazitlere yönelik olarak belli bir bağışıklığa sahip olmalıdır. Vacon NX frekans dönüştürücülerin EMC yönergesine uygunluğu, Yetkili Organ Competent Body olan SGS Fımko tarafından kontrol edilen ve onaylanan Teknik Yapı Dosyaları (TCF) ile tasdik edilir Teknik yapı dosyaları, Vacon frekans dönüştürücülerin Yönerge ye uygunluğunu onaylamak için kullanılır, çünkü bu kadar büyük boyutlu bir ürün ailesinin laboratuarda test edilmesi imkansızdır, ayrıca kurulum kombinasyonları oldukça çeşitlidir. 2.2 Teknik ölçütler Temel düşüncemiz, en uygun kullanışlılığı ve maliyet uygunluğunu vaat eden bir dizi frekans dönüştürücü geliştirmekti. EMC uygunluğu, tasarımın başlangıcından bu yana temel düşünce olmuştur. Vacon NX frekans dönüştürücüleri dünya çapında pazarlanmaktadır, bu gerçek de müşterilerin EMC gerekliliklerini farklı kılmaktadır. Bağışıklık söz konusu olduğunda, tüm Vacon NX frekans dönüştürücüleri en katı gereklilikleri bile yerine getirmek üzere tasarlanmıştır, bu arada emisyon düzeyiyle ilgili olarak, müşteri Vacon un elektromanyetik parazitleri süzme konusundaki halihazırdaki yüksek kabiliyetini daha da iyileştirmek isteyebilir. 2.3 Vacon frekans dönüştürücü EMC sınıflandırması Vacon NX frekans dönüştürücüleri yaydıkları elektromanyetik parazit düzeyine göre dört gruba ayrılır. Bu grupların işlev ve kontrol elektroniği bakımından birbirinden bir farkı yoktur, ama EMC özellikleri aşağıdaki farkları taşır: Sınıf C (NX_5, FR4 den FR6 ya, Koruma sınıfı IP54): Bu sınıftaki frekans dönüştürücüleri, 1 inci (kısıtlamasız dağıtım) ve 2 nci ortam için ürün standardı EN A11 koşullarını yerine getirmektedir. Emisyon düzeyleri EN koşullarına karşılık gelmektedir. Not: Frekans dönüştürücüsünün koruma sınıfı IP21 ise, Sınıf C koşulları yalnızca iletilen emisyonlar söz konusu olduğu müddetçe yerine getirilir. Sınıf H: Vacon NX_5 frekans dönüştürücüleri (FR4 den FR9 a) ve NX_2 frekans dönüştürücüleri (FR4 den FR6 ya), 1 inci ortam kısıtlı dağıtım ve 2 inci ortam için ürün standardı EN A11 in koşullarını yerine getirmek üzere tasarlanmıştır. Emisyon düzeyleri EN koşullarına karşılık gelmektedir.

5 Sınıf L (NX_5, F10 ve NX_6 yalnızca FR6 dan FR10 a): EN A11 (IEC ) uyarınca kısıtlı dağıtım, 2 inci ortam için filtreleme sağlar. Sınıf T: T-sınıfı dönüştürücülerde küçük bir toprak akımı vardır ve bunlar yalnızca IT donanımıyla kullanılabilirler. Başka malzemelerle kullanılırlarsa EMC koşullarına uyulmaz. Sınıf N: Bu sınıfın sürücüleri EMC emisyon koruması sağlamaz. Bu tip sürücüler kapalı yerlere monte edilirler. Tüm Vacon NX frekans dönüştürücüler, tüm EMC muafiyet koşullarını (EN , EN ve EN A11) yerine getirirler. Uyarılar: Bu ürün, IEC 'ye göre kısıtlı satış dağıtım sınıfına aittir. Bu ürün, ev ortamında radyo parazitine neden olabilir, bu durumda kullanıcının ek önlemler alması gerekebilir. Not: Vacon NX frekans dönüştürücünüzün EMC koruma sınıfını, sınıf H den sınıf T ye dönüştürmek istiyorsanız lütfen 5.4 Bölümünde verilen talimatlara bakınız. 2.4 Üreticinin Uygunluk Beyannamesi Aşağıdaki sayfalar, Vacon frekans dönüştürücülerin EMC yönergelerine uygunluğunu temin eden Üretici nin Uygunluk Beyannameleri nin fotokopilerini sunmaktadır.

6

7

8

9 3 Tuş Takımı : Kontrol tuş takımı Vacon frekans dönüştürücü ile kullanıcı arasında bir bağlantıdır. 3 adet durum LED'i vardır. Tuş takımında 8 adet buton bulunmaktadır. Bu butonlar ile parametre ayarlarını yapmak ve sürücünün değerlerini izlemek mümkündür. 3.1 Sürücü Durum Göstergeleri : Motor Dönüyor Motor Dönüş Yönü Motor Duruyor AC Enerji mevcut ve sürücüde herhangi bir arıza yok Sürücü limitleri dışında çalışıyor ve bir UYARI mevcut durumunda. Sürücü veya Motorda güvenli olmayan bir durum söz konusu ve Sürücü HATA Sürücüde AC Enerji mevcut ve sürücüde herhangi bir arıza olmadığını gösterir. Sürücünün çalıştığını gösterir. Sürücü veya Motorda güvenli olmayan bir durum söz konusu ve Sürücü HATA durumunda olduğunu gösterir.

10 3.2 Tuş takımı Butonları : Bu buton ile değerler sürücüye girilir / hatalar menüsünde ise 2-3 saniye basılı tutulursa Hata Geçmişini siler. Anlık hataları Sıfırlar. Ana menü ve Alt menüler içerisinde gezinmeyi, Değerlerin arttırılması için kullanılır. Ana menü ve Alt menüler içerisinde gezinmeyi, Değerlerin azaltılması için kullanılır. Menüden çıkıp bir önceki menüye geçişi sağlar, Değer girişlerinde basamaklar arasında dolaştırır. Menüye girip bir sonraki menüye geçişi sağlar, Değer girişlerinde basamaklar arasında dolaştırır. 3.3 Tuş takımı Butonları ile Menüler arası dolaşma : Kontrol tuş takımı Menüler ve Alt Menüler halinde düzenlenmiştir. Menüler motorun ve sürücünün akım, gerilim, vb. gibi öğeleri görüntüleme ve sürücüyü yapılandırmak için kullanılan parametrelerin düzenlenmesi için kullanılır. Sürücünün çeşitli fonksiyonları 7 adet Ana Menü ve bunların Alt Menülerinden oluşan basit bir menü yapısında düzenlenmiştir: M1-----> Monitor. P > Parametreler. K > Tuş Takımı Kontrol. F > Aktif Hatalar. H > Hata Geçmişi. S > Sistem Menüsü. E > Opsiyonel Kartlar.

11

12 3.4 DEĞER İZLEME MENÜSÜ İÇERİĞİ : 3.5 ARIZA BULMA Frekans konvertoru kontrol elektroniği tarafından bir arıza algıladığında, surucu durdurulur ve F sembolu ile birlikte arıza numarası, arıza kodu ve kısa bir arıza acıklaması ekranda gorulur. Arıza, kontrol keypad uzerinde bulunan Reset duğmesi veya I/O terminali yoluyla sıfırlanabilir. Arızalar, taranabilen bir Arıza Gecmişli menusunde saklanır. Farklı arıza kodlarını aşağıdaki tabloda bulabilirsiniz.

13 Arıza kodları ve muhtemel sebepleri aşağıdaki tabloda sunulmaktadır.

14

15 4- ASENKRON MAKİNA İLE ASANSÖR DEVREYE ALMA: PanasonLift olarak siz değerli müşterilerimize sunmuş olduğumuz VACON Asansör Sürücülerinin parametreleri optimum düzeyde ayarlanmış durumdadır. Aşağıda anlatılan parametreler ve konfor ayarları daha kaliteli ve konforlu sonuçlar almanız için elden geçirilmesi gerekli parametrelerdir. Aşağıda bulunan talimatlar 1 m / s ve daha az kabin hızları için Vacon NXL açık çevrim sürücü ile asansörünüzü devreye almanız içindir. Doğru yapılacak ayarlar, doğru kat düzeyleri, asansörün sorunsuz çalışmasını ve durmasını ve düşük hızlarda iyi motor torku özelliklerini almak için gereklidir. 4.1 İlk Kurulumda Genel Kontroller : 1- Panonuza enerji vermeden önce öncelikle kullanmakta olduğunuz Asansör Motorunuzun üzerinde bulunan etiketten MOTOR Etiket Değerlerini not alınız. a. Motor Nominal Akımı A b. Motor Nominal Voltajı V c. Motor Nominal Frekansı Hz d. Motor Cos Phi Θ Θ e. Motor Nominal RPM RPM. 2- Motor Uçlarının Sürücüye doğru bağlandığını ve bu bağlantıların güvenli olarak tutturulmuş olduğunuz kontrol ediniz. 3- Fren, Termistörlerin (varsa) ve motor fanı (varsa) düzgün şekilde bağlı olduğundan emin olun ve güvenli bir şekilde bağlandığını kontrol ediniz. 4- Kontrol Panonuzun Revizyonda olduğundan emin olun ve güvenli bir şekilde Aşağı/Yukarı hareket edebilecek durumda olduğunu kontrol ediniz. Kişisel güvenliğinizden ve her şeyin hazır durumda olduğundan eminseniz, Asansör Panonuza enerji verebilirsiniz. 4.2 İlk Kurulumda Genel Parametre Ayarları : 1- Aşağıdaki Motor Parametrelerini ayarlayınız. * P2.1.1 Motor Nominal Voltajı : Motor Etiketi üzerinden aldığımız VOLTAJ (V) Değeri girilir. * P2.1.2 Motor Nominal Frekansı : Motor Etiketi üzerinden aldığımız FREKANS (Hz) Değeri girilir. * P2.1.3 Motor Nominal Devri : Motor Etiketi üzerinden aldığımız DEVİR (RPM) Değeri girilir. * P2.1.4 Motor Nominal Akımı : Motor Etiketi üzerinden aldığımız AKIM (A) Değeri girilir. * P2.1.5 Motor Cos-Phi Θ : Motor Etiketi üzerinden aldığımız Cos Θ Değeri girilir.eğer etiket üzerinde bu değeri bulamıyorsanız 0.78 olarak bu değer girilir. 2- Aşağıdaki Motor Hız Parametrelerini ayarlayınız. * P Asansör Durma Hızı : İlk deneme için 0.05 m/s * P Asansör Yüksek Hızı : İlk deneme için 0.7 m/s * P Asansör Yavaş Hızı : İlk deneme için 0.5 m/s * P Asansör Revizyon Hızı : İlk deneme için istenilen hız girilebilir fakat 0.25 m/s den yüksek olmamalıdır.

16 4.3 İlk Kurulumda Kabin Yön Kontrolü : Panomuz halen REVİZYON da iken Kabin ve Motor hareket Yönlerini kontrol ediniz. Yukarı hareket verdiğinizde kabin Aşağı yöne gidiyorsa Sürücünüze bağladığınız Motor uçlarından 2sini yer değiştiriniz. Tüm kontroller ve hareketler kontrol edildikten sonra Asansör Sürücünüzü ve Motorunuz AÇIK ÇEVRİM de devreye almaya başlayabilirsiniz Açık Çevrim Asansör Devreye Alma : Aşağıda bulunan talimatlar 1 m / s ve daha düşük Asansör Kabin hızları için bir açık çevrim sürücü ile asansörünüzü devreye almanız içindir. Yapacağınız Doğru Ayarlar, doğru kat düzeyleri, düşük hızlarda iyi motor torku, asansörünüzün sorunsuz çalışmasını ve durmasını sağlamak için gereklidir. Vacon Asansör Sürücülerimiz, Açık Çevrim Kontrol Modunda sizlere en iyi Torku ve Performansı verme adına, Vacon markasına tescilli algoritmalar kullanmaktadır. Aşağıda sizlere sunulan devreye alma prosedürlerini takip ettiğinizde, KOLAY ve KONFORLU bir şekilde Asansörünüzü devreye alabilirsiniz İlk kurulumda ayarlamış olduğunuz MOTOR ETİKET DEĞERLERİNİ kontrol ediniz. * P2.1.1 Motor Nominal Voltajı : Motor Etiketi üzerinden aldığımız VOLTAJ (V) Değeri girilir. * P2.1.2 Motor Nominal Frekansı : Motor Etiketi üzerinden aldığımız FREKANS (Hz) Değeri girilir. * P2.1.3 Motor Nominal Devri : Motor Etiketi üzerinden aldığımız DEVİR (RPM) Değeri girilir. * P2.1.4 Motor Nominal Akımı : Motor Etiketi üzerinden aldığımız AKIM (A) Değeri girilir. * P2.1.5 Motor Cos-Phi Θ : Motor Etiketi üzerinden aldığımız Cos Θ Değeri girilir.eğer etiket üzerinde bu değeri bulamıyorsanız 0.78 olarak bu değer girilir.

17 Asansör Motor/Kabin Hız Parametrelerini ayarlayınız. * P Asansör Durma Hızı : m/s * P Asansör Yüksek Hızı : m/s * P Asansör Yavaş Hızı : m/s * P Asansör Revizyon Hızı : m/s Asansör Motor/Kabin Yüksek Hız Kontrolü. Ayarlamış olduğunuz P Asansör Yüksek Hızı parametresi ile Asansör Kabininizin hareketini gözlemleyiniz. Eğer Asansör Kabini ayarlamış olduğunuz Yüksek Hızda Katını geçme durumu oluşuyor ise P Asansör Duruş Süresi Parametresi ile ayar yaparak Asansör Kabininizi Katında durdurabilirsiniz. * P Asansör Durma Süresi : m/s 2 (Bu parametrenin birimi m/s 2 olduğundan, parametrenin içeriğini arttırdığınızda Asansör Kabininiz daha kısa sürede durmaya çalışacak, Azalttığınızda ise daha uzun sürede durmaya çalışacaktır.)

18 Asansörünüzün Yüksek Hız Ayarı ve Kontrolünü yaparken aynı zamanda V.1.1 Sürücü Çıkış Frekansı izleme menüsünden motorunuzun kaç Hz ile Yüksek Hızda döndüğünü gözlemleyiniz. Çıkış Frekansınız 48,00-50,01 Hz arası olmalıdır Asansör Motor/Kabin Yavaş ve Durma Hızı Kontrolü. Ayarlamış olduğunuz P Asansör Yavaş Hızı ve P Asansör Durma Hızı Parametrelerinizi bu aşamada kontrol ediniz Asansör Motor/Kabin Kalkış ve Hızlar Arası Geçiş Konforlarının Kontrolü. * P Asansör Kalkış Süresi : m/s 2 (Bu parametrenin birimi m/s 2 olduğundan, parametrenin içeriğini arttırdığınızda Asansör Kabininiz daha kısa sürede hızlanmaya çalışacak, Azalttığınızda ise daha uzun sürede hızlanmaya çalışacaktır.) * P Kalkıştan Hızlanmaya Geçiş Konforu : s * P Hızlanmadan Yüksek Hıza Geçiş Konforu : s * P Yüksek Hızdan Yavaş Hıza Geçiş Konforu : s * P Yavaş Hızdan Durma Hızına Geçiş Konforu : s Yukarıda görülen KONFOR PARAMETRELERİ ile HIZLAR ARASI GEÇİŞLERDEKİ KONFORLARINIZI ayarlayabilirsiniz. Yüksek değerler girilirse Asansör Kabini Durma esnasında sürüklenme yapabilir.!!!!

19 Asansör Motor/Kabin Kalkışta DC Fren ve Mekanik Fren Ayarlarının Kontrolü Asansör Motor/Kabin Duruşta DC Fren ve Mekanik Fren Ayarlarının Kontrolü Son Kontroller. Yukarıda anlatılan Asansör Devreye alma parametreleri sonucunda konforlu bir şekilde Asansörünüzü devreye aldıktan sonra Son Güvenlik Kontrolleri yapılarak devreye alma işlemi bitirilir.

20 4- VACON SÜRÜCÜ ASANSÖR PARAMETRELERİ Motor parametreleri P2.1.1 Motor Nominal Voltajı Motor Etiketinde bulunan Motor Nominal Voltajı Girilir P2.1.2 Motor Nominal Frekansı Motor Etiketinde bulunan Motor Nominal Frekansı Girilir P2.1.3 Motor Nominal Devri Motor Etiketinde bulunan Motor Nominal Devri RPM Girilir P2.1.4 Motor Nominal Akımı In Amps Motor Etiketinde bulunan Motor Nominal Akımı Girilir P2.1.5 Motor cos-phi 0.78 Motor Etiketinde bulunan Motor cos-phi değeri Girilir (Yoksa 0.78 girin) P2.1.6 Akım Limiti 2.5 x In Amps Motor Etiketinde bulunan Nominal Akım Değerinin 2.5 katı girilir Hız Kontrol Parametreleri P2.2.1 Nominal Linear Hız P2.2.2 Hız Referansı Kaynak Seçimi 1 Motor Anma Frekansında Asansör Hızına karşılık gelir. Arttırıldığında Asansör Hızı düşer. Örn: 1 m/s iken daha çabuk, 5m/s iken daha yavaş hızlanır. Bu parameter değiştirildiğinde tüm hız parametreleri de değişerek bu hıza gore ayarlanır.. 0 Bu parameter hangi kaynaktan Hız Referans bilgisinin alınacağını belirler. Fabrika değeri olarak ACTIVITY seçilidir ve Hız Referans bilgileri aşağıdaki gibidir. DIN 4,5,6 Hız Referansı Öncelik Sırası Durma Hızı 0 0,0,0 Yüksek Hız 1 1,0,0 Yavaşlama Hızı 2 0,1,0 Revizyon Hızı 3 0,0,1 Hız Referansları (m/s) P Durma Hızı 0,10 P Yüksek Hız 1 P Yavaşlama Hızı 0,25 P Revizyon Hızı 0,50 Hız Referansları (Hz) P To P Asansör Hız Değerlerinin HZ olarak girilebildiği Parametrelerdir. m/s olarak girildiğinde otomatik olarak değişmektedir.

21 1. Hız Eğrisi Parametreleri P Kalkış İvmesi m/s² Asansörün m/s² cinsinden Kalkış İvmesi P Duruş İvmesi m/s² Asansörün m/s² cinsinden Duruş İvmesi

22 P Accel Inc jerk s Kalkıştan Hızlanmaya geçişteki Konfor P Accel dec jerk s Hızlanmadan Yüksek Hıza geçişteki Konfor P Dec Inc jerk s Yüksek Hızdan Yavaş Hıza geçişteki Konfor P Dec dec jerk s Yavaş Hızdan Durma Hızına geçişteki Konfor Kalkışta Mekanik Fren Kontrol Parametreleri P Current limit FWD 0 Kullanılmaz 0 girilmelidir P Current limit REV 0 Kullanılmaz 0 girilmelidir P Torque limit FWD 0 Kullanılmaz 0 girilmelidir P Torque limit REV 0 Kullanılmaz 0 girilmelidir P Frequency limit 0 Kullanılmaz 0 girilmelidir FWD P Frequency limit 0 Kullanılmaz 0 girilmelidir REV P Fren Açma 0.02s Mekanik Fren Açma gecikmesi Gecikmesi P Mekanik Fren 0.05 s P Tepkime Süresi Fren Kapama Max. Frekansı Duruşta Fren Kapama Kontrol Parametreleri 0.1 x mf Fren Enerjilenmezse sürücünün çıkış vereceği max frekans değeri(4hz) P Fren Kapama Frekans Limiti 0.01 x mf Fren kapama gecikmesi süresinin başlaması için gerekli sürücü çıkış frekans limiti P Fren Kapama Gecikmesi 0.5 s P frenkapama frekans limiti sonrası freni kapatma gecikmesi DC Fren Kontrol Parametreleri P DC Fren Akımı 0.8 x In Duruş anında Motora basılacak DC Fren Akım Değeri P P P Kalkışta DC Frenleme Zamanı Duruşta DC Frenleme Zamanı DC Frenleme başlama Frekansı 0.6 s Kalkışta DC Fren Basma Zamanı 1.1 s Duruşta DC Fren Basma Zamanı 0.01 x mf Durmaya geçişte DC Frenlemeye başlama frekansı Sürücü Kontrol Parametreleri

23 P2.4.1 Fren Kıyıcı 1 Takılı olan Frenleme Direncinin açılacağı parametre P2.4.2 Sürücü Motor Durma Fonksiyonu 1 Rampalı Duruş P2.4.3 Frekans Limit 0 Kullanılmaz Motor Kontrol Parametreleri P2.5.1 Motor Kontrol Modu 1 Bu parameter ile Sürücü Açık Çevrim olarak ayarlanır P2.5.2 U/F optimizasyonu 1 Otomatik Tork P2.5.3 U/F Eğri Seçimi 2 U/f eğri seçimi Programlanabilir. P2.5.4 Alan Zayıflama Noktası 50Hz Alan zayıflama noktası, çıkış gerilimi P2.5.5 ayarlanan değere ulaştığındaki çıkış frekansı. P2.5.5 P2.5.6 P2.5.7 P2.5.8 P2.5.9 Alan Zayıflama Noktası Voltajı U/F eğrisi orta nokta Frekansı U/F eğrisi orta nokta Voltajı 0Hz de Çıkış Voltajı Anahtarla ma Frekansı 100% Alan zayıflama noktasındaki gerilim Motor anma geriliminin yüzdesi olarak ayarlanır 0.1 x mf Bu parametre, programlanabilir U/F eğrisinin orta nokta frekans tanımlar. 13% Bu parametre, programlanabilir U/F eğrisinin orta nokta Voltajını tanımlar.bu parameter 10% and 13% arasında tanımlanmalıdır. 2.5% Bu parametre daha düşük frekanslarda sürücünün asgari gerilim çıkışını tanımlar. 2.5% ve 5% arasında tanımlanmalıdır. 10 khz Sürücü Modülasyon Frekansı. Arttırılarak Motor sesi azaltılabilir, fakat sürücü değerlerini ve performansını etkileyebilir Yüksek Volt Kontrolcüsü Düşük Volt Kontrolcüsü Ölçülen RS volt düşümü 0 Kullanılmıyor Giriş Sinyalleri 1 Bu sürücü çalışırken giriş voltajı çok düşük olmadığını izler. Motora uygun Bu parametre, iki faz arasında stator direnci voltluk damla bir ölçüsüdür

24 P2.6.1 Start/stop Şekli 1 İleri Start (DIN1) ve Geri Start (DIN2) P2.6.2 DIN 3 Fonksiyonu 4 Hata Reset P2.6.3 DIN 4 Fonksiyonu 0 Kullanılmıyor P2.6.4 DIN 5 Fonksiyonu 0 Kullanılmıyor P2.6.5 DIE 1 Fonksiyonu 10 Speed reference 1 P2.6.6 DIE2 Fonksiyonu 11 Speed reference 2 P2.6.6 DIE3 Fonksiyonu 12 Speed reference 3 Çıkış Sinyalleri P2.7.1 Röle 1 Çıkışı 3 Hata Çıkış Rölesi P2.7.2 Dijital Çıkış 2 0 Kullanılmıyor P2.7.3 Relay output 2 16 Mekanik Fren Çıkış Rölesi function P2.7.2 Dijital Çıkış 1 0 Kullanılmıyor P2.7.5 Analog Çıkış 0 Kullanılmıyor P2.7.6 Analog Çıkış 1.00 Kullanılmıyor filter time P2.7.7 Analog Çıkış 0 Kullanılmıyor inversion P2.7.8 Analog Çıkış 0 Kullanılmıyor minimum P2.7.9 Analog Çıkış 100 Kullanılmıyor scale Korumalar P2.8.1 Hata Tepkisi 3 3 = Hata, Serbest Duruş P2.8.2 Korumalar Düşük Voltaj Hatasına Tepki 3 3 = Hata, Serbest Duruş P2.8.3 Çıkış Faz 3 3 = Hata, Serbest Duruş Denetlemesi P2.8.4 Toprak 3 3 = Hata, Serbest Duruş Hatası Motor Hataları P2.8.5 Motor Isı Koruması 3 3 = Hata, Serbest Duruş P2.8.6 Ortam Isı Faktörü 0%

FRENIC MEGA ÖZET KULLANIM KLAVUZU

FRENIC MEGA ÖZET KULLANIM KLAVUZU FRENIC MEGA ÖZET KULLANIM KLAVUZU GENEL BİLGİLER SÜRÜCÜ KONTROL BAĞLANTILARI PLC 24 VDC CM DİJİTAL GİRİŞ COM UCU FWD REV DİJİTAL GİRİŞLER ( PNP / NPN SEÇİLEBİLİR ) SW1 X1 - X7 EN ENABLE GİRİŞİ Y1 - Y4

Detaylı

FUJI MICRO HIZLI DEVREYE ALMA KILAVUZU

FUJI MICRO HIZLI DEVREYE ALMA KILAVUZU FUJI MICRO HIZLI DEVREYE ALMA KILAVUZU KONTEK OTOMASYON A.Ş. BEYİT SOK. NO:27 YUKARI DUDULLU ÜMRANİYE / İSTANBUL 0216 466 47 00 (T) 0216 466 21 20 (F) www.kontekotomasyon.com.tr Sayfa 1 / 7 TUŞ FONKSİYONLARI

Detaylı

FRENIC MEGA ÖZET KULLANIM KLAVUZU

FRENIC MEGA ÖZET KULLANIM KLAVUZU FRENIC MEGA ÖZET KULLANIM KLAVUZU GENEL BİLGİLER SÜRÜCÜ KONTROL BAĞLANTILARI PLC 24 VDC CM DİJİTAL GİRİŞ COM UCU FWD REV X1 - X7 EN DİJİTAL GİRİŞLER ( PNP / NPN SEÇİLEBİLİR ) ENABLE GİRİŞİ SW1 Y1 - Y4

Detaylı

FRENIC MULTİ ÖZET KULLANIM KLAVUZU

FRENIC MULTİ ÖZET KULLANIM KLAVUZU FRENIC MULTİ ÖZET KULLANIM KLAVUZU GENEL BİLGİLER SÜRÜCÜ KONTROL BAĞLANTILARI PLC 24 VDC CM DİJİTAL GİRİŞ COM UCU FWD REV X1 X5 EN DİJİTAL GİRİŞLER ( PNP / NPN SEÇİLEBİLİR ) ENABLE GİRİŞİ SW1 Y1 Y2 DİJİTAL

Detaylı

Unidrive M200, M201 (Boy 1-4) Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Unidrive M200, M201 (Boy 1-4) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu kılavuzun amacı bir motoru çalıştırmak üzere bir sürücünün kurulması için gerekli temel bilgileri sunmaktır. Lütfen www.controltechniques.com/userguides veya www.leroy-somer.com/manuals adresinden indirebileceğiniz

Detaylı

İNVERTÖRLER HAKKINDA SIKÇA SORULAN SORULAR

İNVERTÖRLER HAKKINDA SIKÇA SORULAN SORULAR İNVERTÖRLER HAKKINDA SIKÇA SORULAN SORULAR S-SERİSİ İNVERTÖR Kullanıcı invertörünü dışardan RUN/STOP ve REV/FWD yapmak istediği takdirde öncelikle eğer çok fazla parametre değişikli yapmamış ya da yapsa

Detaylı

CHF100A KOLAY DEVREYE ALMA KİTAPÇIĞI

CHF100A KOLAY DEVREYE ALMA KİTAPÇIĞI CHF100A KOLAY DEVREYE ALMA KİTAPÇIĞI LED PANEL LCD PANEL PANEL ÜZERİNDEKİ BUTONLAR VE AÇIKLAMALARI GÜÇ VE KONTROL TERMİNALLERİ BAĞLANTI ŞEMASI Hız kontrol cihazları, panel üzerinden start/stop ve panel

Detaylı

FRENIC ECO ÖZET KULLANIM KLAVUZU

FRENIC ECO ÖZET KULLANIM KLAVUZU FRENIC ECO ÖZET KULLANIM KLAVUZU GENEL BİLGİLER SÜRÜCÜ KONTROL BAĞLANTILARI PLC 24 VDC CM DİJİTAL GİRİŞ COM UCU FWD REV X1 - X5 Y1 - Y3 DİJİTAL GİRİŞLER ( PNP / NPN SEÇİLEBİLİR ) DİJİTAL ÇIKIŞ SW1 CMY

Detaylı

NXS/P FREKANS DÖNÜŞTÜRÜCÜSÜ

NXS/P FREKANS DÖNÜŞTÜRÜCÜSÜ NXS/P FREKANS DÖNÜŞTÜRÜCÜSÜ all in one UYGULAMA KILAVUZU 1 Tel. +358 (0)201 2121 Fax +358 (0)201 212 205 2 vacon İÇİNDEKİLER VACON NX "All in One" UYGULAMA KILAVUZU DİZİN 1 Temel Uygulama 2 Standart Uygulama

Detaylı

Unidrive M400 (Boy 1 ila 4) Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Unidrive M400 (Boy 1 ila 4) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu kılavuzun amacı bir motoru çalıştırmak üzere bir sürücünün kurulması için gerekli temel bilgileri sunmaktır. Daha ayrıntılı kurulum bilgileri için lütfen www.controltechniques.com/userguides veya www.leroy-somer.com/manuals

Detaylı

1. MV100 serisi sürücülerde hızlı devreye alma işlemi;

1. MV100 serisi sürücülerde hızlı devreye alma işlemi; 1. MV100 serisi sürücülerde hızlı devreye alma işlemi; Üç fazlı ürünler için R-S-T, Mono faz ürünler için L-N uçlarına besleme bağlantısı yapmak sürücüye enerji vermek için yeterlidir. Ancak, enerji vermeden

Detaylı

TECO N3 SERİSİ HIZ KONTROL CİHAZLARI

TECO N3 SERİSİ HIZ KONTROL CİHAZLARI 1/55 TECO N3 SERİSİ HIZ 230V 1FAZ 230V 3FAZ 460V 3FAZ 0.4 2.2 KW 0.4 30 KW 0.75 55 KW 2/55 PARÇA NUMARASI TANIMLAMALARI 3/55 TEMEL ÖZELLİKLER 1 FAZ 200-240V MODEL N3-2xx-SC/SCF P5 01 03 Güç (HP) 0.5 1

Detaylı

PINAR MÜHENDİSLİK A.Ş. FRENIC LIFT AÇIK/KAPALI ÇEVRİM REDÜKTÖRLÜ MOTOR DEVREYE ALMA KILAVUZU

PINAR MÜHENDİSLİK A.Ş. FRENIC LIFT AÇIK/KAPALI ÇEVRİM REDÜKTÖRLÜ MOTOR DEVREYE ALMA KILAVUZU PINAR MÜHENDİSLİK A.Ş. FRENIC LIFT AÇIK/KAPALI ÇEVRİM REDÜKTÖRLÜ MOTOR DEVREYE ALMA KILAVUZU Bu kullanım kılavuzunun kullanılabilmesi için TP-G1-ELS tuş takımının cihaza takılı olması gereklidir. Burada

Detaylı

L300P GÜÇ BAĞLANTISI BAĞLANTI TERMİNALLERİ

L300P GÜÇ BAĞLANTISI BAĞLANTI TERMİNALLERİ L3P HITACHI HIZ KONTROL ÜNİTESİ KULLANIM KILAVUZU L3P GÜÇ BAĞLANTISI KONTROL DEVRESİ TERMİNAL BAĞLANTISI BAĞLANTI TERMİNALLERİ Terminal Tanımı Açıklama Sembolü L1 L2 L3 Giriş fazları Şebeke gerilimi bağlanacak

Detaylı

Yumuşak Yolvericiler. Kalkış için kontrollü yol verme fonksiyonları. Duruş için özellikle pompa uygulamalarına yönelik yumuşak duruş fonksiyonları

Yumuşak Yolvericiler. Kalkış için kontrollü yol verme fonksiyonları. Duruş için özellikle pompa uygulamalarına yönelik yumuşak duruş fonksiyonları Yumuşak Yolvericiler Vektör kontrollü AKdem dijital yumuşak yol vericisi, 6-tristör kontrollü olup, 3 fazlı sincap kafesli motorlarda yumuşak kalkış ve duruş prosesleri için tasarlanmıştır. Vektör kontrol,

Detaylı

TEKNİK ÖZELLİKLER. Giriş Beslemesi. Giriş besleme voltajı. Motor Çıkışı. Motor gerilimi. Aşırı yük ve kısa devre korumalı.

TEKNİK ÖZELLİKLER. Giriş Beslemesi. Giriş besleme voltajı. Motor Çıkışı. Motor gerilimi. Aşırı yük ve kısa devre korumalı. 1 TEKNİK ÖZELLİKLER Giriş besleme voltajı Maks. güç harcaması Besleme koruması Motor gerilimi Motor çıkış akımı Motor kontrol şekli Motor koruması Encoder tipi Encoder çözünürlüğü Encoder voltajı Kumanda

Detaylı

VVVF ASANSÖR KUMANDA PANOLARI MONTAJ VE KULLANIM KLAVUZU

VVVF ASANSÖR KUMANDA PANOLARI MONTAJ VE KULLANIM KLAVUZU VVVF ASANSÖR KUMANDA PANOLARI MONTAJ VE KULLANIM KLAVUZU Niosis ver1.1 PANO KLEMENS BAĞLANTILARI R,S,T - Faz girişleri, U,V,W Motor uçları, Nötr Nötr Mp, UPS + (ups fazını bağlayınız) (Eğer UPS yoksa R

Detaylı

TECO N3 SERĐSĐ HIZ KONTROL CĐHAZI HIZLI BAŞLAT DÖKÜMANI. ADIM 1: Sürücü beslemesini ve motor uçlarını bağlama

TECO N3 SERĐSĐ HIZ KONTROL CĐHAZI HIZLI BAŞLAT DÖKÜMANI. ADIM 1: Sürücü beslemesini ve motor uçlarını bağlama 1/6 TECO N3 SERĐSĐ HIZLI BAŞLAT DÖKÜMANI ADIM 1 Sürücü beslemesini ve motor uçlarını bağlama Monofaze N3 serisinde 220 volt beslemesi L1 (L) ve L3 (N) girişlerine bağlanarak cihaza enerji verilir. Aşağıdaki

Detaylı

WAT Endüstriyel Sürücüler

WAT Endüstriyel Sürücüler WAT Endüstriyel Sürücüler WAT Endüstriyel Sürücüler İçindekiler Yüksek verimli WAT motorlarla entegre sistem çözümleri 4-5 WF 80 in özellikleri 6-7 WF 80 in pompa uygulamalarına özel fonksiyonları 8-9

Detaylı

DC baradaki voltaj çok yükselmiş olabilir. Çıkışlarda bir kısadevre olabilir. bağlantıyı kontrol ediniz. Enkoder hatası olabilir.

DC baradaki voltaj çok yükselmiş olabilir. Çıkışlarda bir kısadevre olabilir. bağlantıyı kontrol ediniz. Enkoder hatası olabilir. ARIZA KODU AÇIKLAMASI ARIZA SEBEBİ ÇÖZÜM ÖNERİLERİ DC baradaki voltaj çok yükselmiş olabilir Firenleme direncinin doğru bir şekilde takıldığını kontrol Yavaşlama süresi çok düşükse yükseltiniz. Çıkışlarda

Detaylı

yabancı cisim olup olmadığını kontrol edin. Sıcaklık algılama devresi arızalanmış olabilir.

yabancı cisim olup olmadığını kontrol edin. Sıcaklık algılama devresi arızalanmış olabilir. ARIZA KODU AÇIKLAMASI ARIZA SEBEBİ ÇÖZÜM ÖNERİLERİ DC baradaki voltaj çok yükselmiş olabilir Çıkışlarda bir kısadevre Çıkışta faz kaybı Firenleme direncinin doğru bir şekilde takıldığını kontrol Yavaşlama

Detaylı

Senkronizasyon Opsiyon Modülü. SV-IS7 Serisi. Kullanıcı Manueli

Senkronizasyon Opsiyon Modülü. SV-IS7 Serisi. Kullanıcı Manueli Senkronizasyon Opsiyon Modülü SV-IS7 Serisi Kullanıcı Manueli Ürün Standartları Madde Nasıl Montaj Yapılır Master Enkoder Girişi Slave Enkoder Girişi Master Enkoder Geridönüş Çıkışı Terminal Bloğu Çıkışı

Detaylı

U-V-W çıkışları ile motor arası bağlantıyı kontrol ediniz. Enkoderi, kablosunu veya bağlantısını kontrol ediniz. Akım algılayıcıyı değiştiriniz.

U-V-W çıkışları ile motor arası bağlantıyı kontrol ediniz. Enkoderi, kablosunu veya bağlantısını kontrol ediniz. Akım algılayıcıyı değiştiriniz. ARIZA KODU AÇIKLAMASI ARIZA SEBEBİ ÇÖZÜM ÖNERİLERİ DC baradaki voltaj çok yükselmiş olabilir Çıkışlarda bir kısadevre Çıkışta faz kaybı Firenleme direncinin doğru bir şekilde takıldığını kontrol Yavaşlama

Detaylı

TRİSTÖR MODÜL SÜRÜCÜ KARTI (7 SEG) KULLANIM KILAVUZU AKE-PE-TMS-001

TRİSTÖR MODÜL SÜRÜCÜ KARTI (7 SEG) KULLANIM KILAVUZU AKE-PE-TMS-001 TRİSTÖR MODÜL SÜRÜCÜ KARTI (7 SEG) KULLANIM KILAVUZU AKE-PE-TMS-001 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz

Detaylı

Hydrokon Pompa Sistemleri için Tasarlanmış Hız Kontrol Cihazı

Hydrokon Pompa Sistemleri için Tasarlanmış Hız Kontrol Cihazı Hydrokon Pompa Sistemleri için Tasarlanmış Hız Kontrol Cihazı 1. Özellikler 2* 16 karakter LCD ekran Enerji var / Çalışıyor / Genel Hata ledleri Özel aparatlarla motor üstü montaj imkanı 1 asıl + 3 yardımcı

Detaylı

FRENIC Multi (E1S) ile Asansör Uygulamaları için Hızlı Devreye Alma Kılavuzu

FRENIC Multi (E1S) ile Asansör Uygulamaları için Hızlı Devreye Alma Kılavuzu FRENIC Multi (E1S) ile Asansör Uygulamaları için Hızlı Devreye Alma Kılavuzu Tarih _ Versiyon 10/05/06_1d İçindekiler Giriş... 3 Bölüm 1 Enerji Terminalleri... 4 Kontrol Terminalleri... 5 Bağlantı Örneği...

Detaylı

DKG-190 AKÜ ŞARJ KONTROL CİHAZI TANITIM ÖZELLİKLER. DKG-190 Kullanım Kılavuzu V-1.1 (24.03.2015) -1-

DKG-190 AKÜ ŞARJ KONTROL CİHAZI TANITIM ÖZELLİKLER. DKG-190 Kullanım Kılavuzu V-1.1 (24.03.2015) -1- DKG-190 AKÜ ŞARJ KONTROL CİHAZI TANITIM DKG-190 telekom sistemlerinde kullanılan jeneratörlerin çalışma saatlerini azaltmak amacıyla tasarlanmış ileri teknoloji ürünü bir cihazdır. Cihaz kullanıldığı yerlerde

Detaylı

BMBC-L1000 Serisi Kullanma Kılavuzu

BMBC-L1000 Serisi Kullanma Kılavuzu BMBC-L000 Serisi Kullanma Kılavuzu. Önsöz BMBC-L000 serisi yüksek performanslı invertörü seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Bu doküman son kullanıcıya teslim edilmeli ve ürünün kullanım ömrü boyunca saklanmalıdır.

Detaylı

Tanımıı Bu parametre sürücünün çıkış frekansını komuta eder. Dururken : Frekans Komutu Çalışırken : Çıkış Frekansı Çoklu adım Çalışmada: Çokluadım

Tanımıı Bu parametre sürücünün çıkış frekansını komuta eder. Dururken : Frekans Komutu Çalışırken : Çıkış Frekansı Çoklu adım Çalışmada: Çokluadım 1. Fonksiyon listesi LED Parametre display adı 0.0 [Frekans komutu] Min/Maks değeri 0/400 ACC [Hız.Zamanı] 0/6000 dec [Yvş.Zamanı] [saniye] Drv Frq [Sürme modu] (Run/Stop modu) [Frekans modu] 0/3 Tanımıı

Detaylı

MX2 İnvertörlerde Frenleme Direnci Bağlantısı

MX2 İnvertörlerde Frenleme Direnci Bağlantısı MX2 İnvertörlerde Frenleme Direnci Bağlantısı İÇİNDEKİLER Giriş Harici Frenleme Direnci(Dinamik) Kullanımı Frenleme Direnci Boyutları ve Seçim Tablosu MX2 de Frenleme Direnci Bağlantıları MX2 de Frenleme

Detaylı

TOSVERT VF-S11 PARAMETRE LİSTESİ

TOSVERT VF-S11 PARAMETRE LİSTESİ TOSVERT VF-S11 PARAMETRE LİSTESİ 1.KULLANICI PARAMETRELERİ FC KONTROL PANEL ÇALIŞMA FREKANSI Hz LL-UL Arasında. 2.TEMEL PARAMETRELER AUH TARİH FONKSİYONU - En Son değişiklik yapılan 5 parametreyi gösterir

Detaylı

Parametre açıklamaları

Parametre açıklamaları Parametre fonksiyon açıklamaları 5.1 Sembol tanımlama ---- sürücü çalışırken parametre değiştirilemez. ---- sürücü çalışırken parametre değiştirilebilir. * ---- yalnızca okunabilir parametreler, değiştirilemez.

Detaylı

DKG-175 TRANSFER KONTROL ÜNİTESİ (DC BESLEME GEREKTİRMEYEN)

DKG-175 TRANSFER KONTROL ÜNİTESİ (DC BESLEME GEREKTİRMEYEN) DKG-175 TRANSFER KONTROL ÜNİTESİ (DC BESLEME GEREKTİRMEYEN) TANITIM Datakom DKG-175 DIN ray montajlı ve DC besleme gerektirmeyen bir transfer kontrol cihazıdır. Bu özelliğiyle transfer panolarına akü beslemesi

Detaylı

vacon 10 ac drives hizli kilavuz

vacon 10 ac drives hizli kilavuz vacon 10 ac drives hizli kilavuz GÜVENLIK Bel.: DPD01025D1, Basım Tarihi: 15.10.2012 vacon 1 1. GÜVENLİK Bu hızlı kılavuz, Vacon 10 frekans dönüştürücünün kolay montaj ve kurulumu için temel adımları

Detaylı

TOSHIBA TOSVERT VF-NC1S PARAMETRE TABLOSU TEMEL PARAMETRELER

TOSHIBA TOSVERT VF-NC1S PARAMETRE TABLOSU TEMEL PARAMETRELER TOSHIBA TOSVERT VF-NC1S PARAMETRE TABLOSU TEMEL PARAMETRELER AUH Tarih Fonksiyonu En son değiştirilen 5 parametreyi grup olarak gösterir :- 1:Temel ayarlama sihirbazı 2:Preset hız sihirbazı AUF Sihirbaz

Detaylı

MİDEA ISI POMPASI-HAVUZ /SPA SU ISITMA

MİDEA ISI POMPASI-HAVUZ /SPA SU ISITMA MİDEA ISI POMPASI-HAVUZ /SPA SU ISITMA Bireysel ve Ticari Tipler üzme Havuzu için Isıtma ve Soğutma Suyu sağlar. Kapasite Durumu 6 kw: 40m³ 8 kw: 50m³ BİREYSEL HAVUZ/SPA ISI POMPASI 12kW: 60~85m³ 14kW:

Detaylı

EMOTRON FDU/VFX DEVREYE ALMA KLAVUZU

EMOTRON FDU/VFX DEVREYE ALMA KLAVUZU EMOTRON FDU/VFX DEVREYE ALMA KLAVUZU Arıza Ledi 30 VSet/View ref Run 8.0 bar Çalışıyor Ledi Sola Dön Toggle Tuşu Program içinde gezmek için Değişiklik Tuşları Enerji Ledi Sağa Dön Stop / Hata Reset Program

Detaylı

DENEY 3 HAVALI KONUM KONTROL SİSTEMİ DENEY FÖYÜ

DENEY 3 HAVALI KONUM KONTROL SİSTEMİ DENEY FÖYÜ DENEY 3 HAVALI KONUM KONTROL SİSTEMİ DENEY FÖYÜ 1. Deneyin Amacı Bu deneyde, bir fiziksel sistem verildiğinde, bu sistemi kontrol etmek için temelde hangi adımların izlenmesi gerektiğinin kavranması amaçlanmaktadır.

Detaylı

Kullanım Uygulamaları Ön Görünüş. Dijital Ekran Mode Butonu Programlama Tuşu Sıcaklık Değiştirme tuşu ( - ) Sıcaklık Değiştirme tuşu ( +)

Kullanım Uygulamaları Ön Görünüş. Dijital Ekran Mode Butonu Programlama Tuşu Sıcaklık Değiştirme tuşu ( - ) Sıcaklık Değiştirme tuşu ( +) Kullanım Uygulamaları Ön Görünüş Dijital Ekran Mode Butonu Programlama Tuşu Sıcaklık Değiştirme tuşu ( - ) Sıcaklık Değiştirme tuşu ( +) Dijital Ekran Üzerindeki Bilgiler 1.Manuel Çalışma 2.Çalışma Fonksiyonları

Detaylı

SIEMENS MICROMASTER 430 ve FAN UYGULAMA ÖRNEKLERİ

SIEMENS MICROMASTER 430 ve FAN UYGULAMA ÖRNEKLERİ SIEMENS MICROMASTER 430 ve FAN UYGULAMA ÖRNEKLERİ Fan yükleri, uygulama ihtiyaçları ve bu uygulamayı motor hız kontrol cihazları ile çözerken, uygulamanın özel ihtiyaçlarının neler olabileceğine daha yakından

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 1.RÖLE KARTI VE ÖLÇÜLERİ

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 1.RÖLE KARTI VE ÖLÇÜLERİ 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 1.RÖLE KARTI VE ÖLÇÜLERİ 3.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 4.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara

Detaylı

KAÇAK AKIM RÖLESİ. www.ulusanelektrik.com.tr. Sayfa 1

KAÇAK AKIM RÖLESİ. www.ulusanelektrik.com.tr. Sayfa 1 DELAB TM-18C KAÇAK AKIM RÖLESİ İÇERİK GENEL / BUTON FONKSİYONLARI.2 PARAMETRE AYARLARI...2 PARAMETRE AÇIKLAMALARI 3 KAÇAK AKIM AYARLARI...3 AÇMA SÜRESİ AYARLARI.3 AŞIRI AKIM AYARLARI...4 ÇALIŞMA SÜRESİ..4

Detaylı

EMOTRON FDU/VFX DEVREYE ALMA KLAVUZU

EMOTRON FDU/VFX DEVREYE ALMA KLAVUZU EMOTRON FDU/VFX DEVREYE ALMA KLAVUZU Arıza Ledi 30 VSet/View ref Run 8.0 bar Çalışıyor Ledi Sola Dön Toggle Tuşu Program içinde gezmek için Değişiklik Tuşları Enerji Ledi Sağa Dön Stop / Hata Reset Program

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara uyulmalıdır. Aksi takdirde

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara uyulmalıdır. Aksi takdirde

Detaylı

AKE MİKSER KONTROL KARTI-TEK HIZLI (7 SEG DOKUNMATİK YATAY TİP) KULLANIM KILAVUZU

AKE MİKSER KONTROL KARTI-TEK HIZLI (7 SEG DOKUNMATİK YATAY TİP) KULLANIM KILAVUZU AKE.207.001.04.01 MİKSER KONTROL KARTI-TEK HIZLI (7 SEG DOKUNMATİK YATAY TİP) KULLANIM KILAVUZU AKE.207.001.04.01 MİKSER KONTROL KARTI-TEK HIZLI (7 SEG DOKUNMATİK YATAY TİP) KULLANIM KILAVUZU 1 1.CİHAZ

Detaylı

vacon 100 flow ac sürücüler uygulama kilavuzu

vacon 100 flow ac sürücüler uygulama kilavuzu vacon 100 flow ac sürücüler uygulama kilavuzu vacon 0 İÇINDEKILER Belge: DPD01264C Sürüm yayınlanma tarihi: 2.1.14 FW0159V008.vcx yazılım paketine ilişkin 1. Vacon 100 FLOW - Hızlı başlangıç kılavuzu...

Detaylı

Ters Faz Koruması RS485 Bilgisayar Bağlantısı Ara Birimi. Kalibrasyon Butonu Kullanıcı dostu bağlantı şemaları

Ters Faz Koruması RS485 Bilgisayar Bağlantısı Ara Birimi. Kalibrasyon Butonu Kullanıcı dostu bağlantı şemaları LTB1 (Üretici Firma Teknolojik değişiklikler nedeniyle, ürünün gelişimi ile ilgili Ürün özelliklerini önceden haber verilmeksizin değişiklikler yapabilir.) TOU 01 EPC akıllı kontrol panosu Dalgıç Pompa,

Detaylı

BÖLÜM 6 DC Kompunt Motor Testleri

BÖLÜM 6 DC Kompunt Motor Testleri BÖLÜM 6 DC Kompunt Motor Testleri 6-1 DENEY 6-1 Düz Kompunt Motorun Bağlantı ve Motor Yönü Kontrolü AMAÇ Testler tamamlandıktan sonra DC Düz kompunt motorun bağlantısı ve motorun devir yönü kontrolü konusunda

Detaylı

TOU 01 ÖZELLİKLER: ÜRÜN GÖRÜNÜMÜ ve ÖLÇÜLER

TOU 01 ÖZELLİKLER: ÜRÜN GÖRÜNÜMÜ ve ÖLÇÜLER TOU 01 (Üretici Firma Teknolojik değişiklikler nedeniyle, ürünün gelişimi ile ilgili Ürün özelliklerini önceden haber verilmeksizin değişiklikler yapabilir.) TOU 01 EPC akıllı kontrol panosu Dalgıç Pompa,

Detaylı

OTOMATİK TRANSFER ŞALTERLERİ

OTOMATİK TRANSFER ŞALTERLERİ OTOMATİK TASFE ŞALTELEİ Otomatik Transfer Şalterleri MAU Otomatik Transfer Şalterleri İçindekiler Genel Bilgi.... 71 Modüler Otomatik Transfer Şalteri (100A den 800A e kadar)... 73 İzleme & Kontrol...

Detaylı

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No REVİZYON DURUMU Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No Hazırlayan: Onaylayan: Onaylayan: Mustafa Arnavut Adem Aköl Kalite Konseyi Başkanı Sinan Özyavaş Kalite Koordinatörü 1/6 1. AMAÇ Bu talimatın amacı

Detaylı

B603 - B603B SERİSİ FREKANS KONTROLLÜ SÜRÜCÜLER KULLANMA KILAVUZU

B603 - B603B SERİSİ FREKANS KONTROLLÜ SÜRÜCÜLER KULLANMA KILAVUZU B603 - B603B SERİSİ FREKNS KONTROLLÜ SÜRÜCÜLER KULLNM KILUZU İÇERİK Sayfa BĞLNTI E KULLNIM BİLGİLERİ... 1 1.0 Elektriksel bağlantılar... 1 1.1 na terminal... 1 1.2 Kontrol devresi bağlantıları... 1 2.0

Detaylı

RX İnvertörlerde Frenleme Direnci Bağlantısı

RX İnvertörlerde Frenleme Direnci Bağlantısı RX İnvertörlerde Frenleme Direnci Bağlantısı İÇİNDEKİLER Giriş Harici Frenleme Direnci(Dinamik) Kullanımı Frenleme Direnci/Ünitesi Boyutları ve Seçim Tablosu RX de Frenleme Direnci Bağlantıları RX de Frenleme

Detaylı

BÖLÜM 7 DC Seri Jeneratör Testleri

BÖLÜM 7 DC Seri Jeneratör Testleri BÖLÜM 7 DC Seri Jeneratör Testleri 7-1 DENEY 7-1 Yük Karakteristiği AMAÇ Testler tamamlandıktan sonra DC seri jeneratörün yük altında çalışma karakteristiğinin belirlenmesi konusunda yeterli bilgiye sahip

Detaylı

Centronic MemoControl MC42

Centronic MemoControl MC42 Centronic MemoControl MC42 tr Montaj ve İşletme Talimatı Bellek Tuşları Aşağıdaki kişilere yönelik önemli bilgiler: Montaj elemanı / Elektrik teknisyeni / Kullanıcı Lütfen ilgili kişilere iletiniz! Bu

Detaylı

ACS 350 SÜRÜCÜSÜNÜN YAPISI

ACS 350 SÜRÜCÜSÜNÜN YAPISI ACS 350 SÜRÜCÜSÜNÜN YAPISI ABB genel makine sürücüleri, endüstride bir çok alanda kullanıma yönelik olarak gıda ve meşrubat, malzeme taşıma, tekstil, baskı, kauçuk ve plastik ile ahşap işleri gibi uygulamalarda

Detaylı

0 Giriş kontağı ile Servo On 1 Giriş kontağı aktif değil Powerda Servo On

0 Giriş kontağı ile Servo On 1 Giriş kontağı aktif değil Powerda Servo On PARAMETRE Cn001 Cn002.0 H000* Cn002.1 H00*0 Cn002.2 H0*00 Cn002.3 H*000 ĐSĐM & FONKSĐYON 0 Tork kontrol 1 Hız Kontrol 2 Pozisyon Kontrol (External) 3 Pozisyon / Hız Kontrol Switch 4 Hız / Tork Kontrol

Detaylı

OTOMATİK KUTULU LCD GÖSTERGELİ MODEL 1 KAZAN KONTROL PANOSU KULLANIM KLAVUZU

OTOMATİK KUTULU LCD GÖSTERGELİ MODEL 1 KAZAN KONTROL PANOSU KULLANIM KLAVUZU OTOMATİK KUTULU LCD GÖSTERGELİ MODEL 1 KAZAN KONTROL PANOSU KULLANIM KLAVUZU Kazan Kontrol Panosu Ürün Açıklaması Pano AÇ/KAPA tuşundan açılır. Cihaz açıldığında ekran görüntüsü aşağıdaki gibidir. Burada

Detaylı

SSM - 4 ORANSAL SERVOMOTOR SSM 4 TANITIM BİLGİLERİ :

SSM - 4 ORANSAL SERVOMOTOR SSM 4 TANITIM BİLGİLERİ : SSM - 4 ORANSAL SERVOMOTOR SSM 4 TANITIM BİLGİLERİ : SSM Serisi servo motorlar Era Ltd.Şti. ticari ürünüdür. Saha da çalışması için basit ve sorunsuz bir yapıya sahiptir. 4 Pinli bağlantı soketi ile, kolay

Detaylı

EPLC-6 Kontrol Paneli

EPLC-6 Kontrol Paneli EPLC-6 Kontrol Paneli 1. Ürün Bilgisi EPLC-6, 4.3 TFT dokunmatik ekrana sahip özel tasarlanmış PLC ve röle modülünden oluşan bir pompa kontrol ünitesidir. Dokunmatik PLC ünitesi pano kapağına, röle modülü

Detaylı

BÖLÜM 5 DC Şönt Motor Testleri

BÖLÜM 5 DC Şönt Motor Testleri BÖLÜM 5 DC Şönt Motor Testleri 5-1 DENEY 5-1 Bağlantı ve Motor Yönü Kontrolü AMAÇ Testler tamamlandıktan sonra DC şönt motorun bağlantısı ve motorun devir yönü kontrolü konusunda yeterli bilgiye sahip

Detaylı

Unidrive M100 Açık çevrim uygulamalara değer, kalite ve performans katar

Unidrive M100 Açık çevrim uygulamalara değer, kalite ve performans katar Unidrive M100 Açık çevrim uygulamalara değer, kalite ve performans katar 0,25 kw - 7,5 kw Ağır Yük Çalışma (0,33 hp - 10 hp) 100 V 200 V 400 V Unidrive M En iyi verim, açık otomasyon sistemleri, maksimum

Detaylı

Sinamics G120C Genel Tanımlar & Parametre Açıklamaları

Sinamics G120C Genel Tanımlar & Parametre Açıklamaları Sinamics G120C Genel Tanımlar & Parametre Açıklamaları Siemens Endüstri Sektörü Hareket Kontrol Sistemleri I DT MC Endüstri Sektörü / Hareket Kontrol Sistemleri Ba lıklar * G120C Güç ve Kontrol Terminal

Detaylı

DD2 DOT MATRIX DISPLAY KARTI PROGRAMLAMA VE MONTAJ KILAVUZU SÜRÜM: 1.1

DD2 DOT MATRIX DISPLAY KARTI PROGRAMLAMA VE MONTAJ KILAVUZU SÜRÜM: 1.1 DOT MATRIX DISPLAY KARTI PROGRAMLAMA VE MONTAJ KILAVUZU SÜRÜM: 1.1 AYBEY ELEKTRONİK LTD. ŞTİ. Fabrika : Merkez Mah. Güney Yanyol Cad. No:17 B/1 Orhanlı-Tuzla-İstanbul / Türkiye Tel: (90) (216) 394 50 55-56-57

Detaylı

GW420. Kurutma Makinesi Bilgisayar Kullanım Klavuzu. Lütfen kurulumdan önce dikkatle okuyunuz.

GW420. Kurutma Makinesi Bilgisayar Kullanım Klavuzu. Lütfen kurulumdan önce dikkatle okuyunuz. GW420 Kurutma Makinesi Bilgisayar Kullanım Klavuzu Lütfen kurulumdan önce dikkatle okuyunuz. KATALOG Bölüm 1 Klavye Arayüzü... 1 Bölüm 2 Çalışma Talimatı... 2 1. Sistem Başlatma... 2 2. Parametre Ayarları...

Detaylı

Ecras Elektronik Multimetre

Ecras Elektronik Multimetre Ecras Elektronik Multimetre Modüler tasarım Soket kablosu gerektirmez Tespit vidası gerektirmez En yeni teknoloji Kolay panel montajı sistem bağlantısı Anlık Her fazda VL-N ve ortalama değerleri. Her fazda

Detaylı

ALEV MONİTÖRÜ. ( 4 20 ma ) 03MA. 03MA Alev monitörünün uygulama alanları : 03MA Alev monitörünün yapısı : Özellikler :

ALEV MONİTÖRÜ. ( 4 20 ma ) 03MA. 03MA Alev monitörünün uygulama alanları : 03MA Alev monitörünün yapısı : Özellikler : ALEV MONİTÖRÜ ( 4 20 ma ) 03MA 03MA Alev monitörünün uygulama alanları : Brülörlerde alev denetimi Ultraviyole fotoseller ile alev izlemek için. Yüksek gerilim hatlarında korona tespit etmek için. Yarı

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara uyulmalıdır. Aksi takdirde

Detaylı

1. MV200P serisi sürücülerde hızlı devreye alma işlemi;

1. MV200P serisi sürücülerde hızlı devreye alma işlemi; 1. MV200P serisi sürücülerde hızlı devreye alma işlemi; MV200P serisi sürücülerde hızlı devreye alma işlemi; Giriş R-S-T terminallerine enerji besleme bağlantısı yapmak, sürücüye enerji vermek için yeterlidir.

Detaylı

BÖLÜM 8 DC Şönt Jeneratör Testleri

BÖLÜM 8 DC Şönt Jeneratör Testleri BÖLÜM 8 DC Şönt Jeneratör Testleri 8-1 DENEY 8-1 Boşta Çalışma Karakteristiği AMAÇ Testler tamamlandıktan sonra DC şönt jeneratörün boşta çalışma karakteristiğinin belirlenmesi konusunda yeterli bilgiye

Detaylı

ÜRÜN KODLARININ AÇIKLAMASI

ÜRÜN KODLARININ AÇIKLAMASI ÜRÜN KODLARININ AÇIKLAMASI 22F - A 1P6 N 1 0 3 A B C D E F G ÜRÜN SEÇİM TABLOSU BOYUTLAR Sürücü boyutları mm cinsindendir. Parantez içinde yazılan boyut bilgisi inç dir. Sürücü ağırlığı kg cinsindendir.

Detaylı

AKE ELEKTRİKLİ DÖNER TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU

AKE ELEKTRİKLİ DÖNER TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU AKE.370.502.01.01 ELEKTRİKLİ DÖNER TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU AKE.370.502.01.01 ELEKTRİKLİ DÖNER TABANLI FIRIN KONTROL KARTI KULLANIM KILAVUZU 1 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.RÖLE

Detaylı

TEKNİK KULLANIM KILAVUZU TD3200 SÜRÜCÜ

TEKNİK KULLANIM KILAVUZU TD3200 SÜRÜCÜ TEKNİK KULLANIM KILAVUZU TD3200 SÜRÜCÜ İçindekiler TD3200 Yapısı ve Boyutları... 2 İşletim Klavye & Görüntüleme ünitesi... 3 Parametrelerin Düzenlenme Yöntemi. 4 Sistem Kablolama Şeması & Sistem Kablolama

Detaylı

ACD BİLGİ İŞLEM ACD KABLOSUZ VERİ TOPLAMA SİSTEMLERİ URT-V2 KABLOSUZ VERİ TOPLAMA TERMİNALİ DONANIM TEKNİK BELGESİ. URT-V2 Terminallerinin

ACD BİLGİ İŞLEM ACD KABLOSUZ VERİ TOPLAMA SİSTEMLERİ URT-V2 KABLOSUZ VERİ TOPLAMA TERMİNALİ DONANIM TEKNİK BELGESİ. URT-V2 Terminallerinin ACD BİLGİ İŞLEM URT-V2 KABLOSUZ VERİ TOPLAMA TERMİNALİ DONANIM TEKNİK BELGESİ URT-V2 Terminallerinin Donanım Özellikleri Genel Yetenekleri Terminal Dış Özellikler Montajda Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Detaylı

İNVERTER ENTEGRELİ MOTORLAR

İNVERTER ENTEGRELİ MOTORLAR İNVERTER ENTEGRELİ MOTORLAR ENTEGRE MOTOR ÇÖZÜMLERİ Günümüzde enerji kaynakları hızla tükenirken enerjiye olan talep aynı oranda artmaktadır. Bununla beraber enerji maliyetleri artmakta ve enerjinin optimum

Detaylı

Mentor II DC sürücüler için Pratik Devreye Alma Klavuzu

Mentor II DC sürücüler için Pratik Devreye Alma Klavuzu Mentor II DC sürücüler için Pratik Devreye Alma Klavuzu 1. Adım : Motor & Sürücü Bağlantılarını Yapınız. 2. Adım : Motor Plaka Değerlerine Bakınız Mentor II nin parametrelerini ayarlamak için, önce motor

Detaylı

GERGİ DENETİM CİHAZI KULLANIM KLAVUZU

GERGİ DENETİM CİHAZI KULLANIM KLAVUZU GERGİ DENETİM CİHAZI KULLANIM KLAVUZU Cihaz üzerinde görülen tuşların fonksiyonları aşağıda detaylı olarak açıklanmıştır. Programa giriş ve çıkış yapmayı sağlar.5 sn basılı tutmak gerekir Dara alma işlemini

Detaylı

AKE GAZLI SABİT TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU

AKE GAZLI SABİT TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU AKE.370.502.01.03 GAZLI SABİT TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU AKE.370.502.01.03 GAZLI SABİT TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU 1 AKE.370.502.01.03

Detaylı

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No REVİZYON DURUMU Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No Hazırlayan: Onaylayan: Onaylayan: Mustafa Arnavut Adem Aköl Kalite Konseyi Başkanı Sinan Özyavaş Kalite Koordinatörü 1/12 1. AMAÇ Bu talimatın amacı

Detaylı

VACON NXL KULLANIMI KOLAY AC SÜRÜCÜ

VACON NXL KULLANIMI KOLAY AC SÜRÜCÜ VACON KULLANIMI KOLAY AC SÜRÜCÜ 1 KURMASI KOLAY, ÇALIŞ TIRMASI DAHA DA KOLAY Vacon 0.25 ile 30 kw güç aralığında endüstriyel ortamlarda ve yaşam alanlarında kullanılabilecek kompakt AC sürücüdür. Kurulum

Detaylı

!!! DİKKAT!!! Bu kılavuzu okumadan kurulum yapmayınız...

!!! DİKKAT!!! Bu kılavuzu okumadan kurulum yapmayınız... H-SVC10 Reaktif Enerji Regülasyonlu Endüktif yük sürücü. Bu kitapçık 1 Adet H-SVC10 Cihazı kullanımı ve montajıyla ilgili son kullanıcıya yönelik bilgiler içerir.!!! DİKKAT!!! Bu kılavuzu okumadan kurulum

Detaylı

KULLANIM KLAVUZU DCB-I KRAMER KAPI KONTROL KARTI. Lifkon Elektrik Elektronik DCB-I. D.No: 005 - D.Ver: 104-27.04.2015 - www.lifkon.

KULLANIM KLAVUZU DCB-I KRAMER KAPI KONTROL KARTI. Lifkon Elektrik Elektronik DCB-I. D.No: 005 - D.Ver: 104-27.04.2015 - www.lifkon. KRAMER KAPI KONTROL KARTI KULLANIM KLAVUZU Bütün Hakları Saklıdır. 1 / 11 İÇİNDEKİLER GĠRĠġ... 3 TEKNĠK ÖZELLĠKLER... 4 BAĞLANTI ġemasi... 5 KART ÇALIġMA MODLARI... 6 MENÜ... 7 KAPI HAREKETLERĠ... 10 MONTAJ...

Detaylı

OMRON FREKANS İNVERTÖRLERİNDE AUTO-TUNING

OMRON FREKANS İNVERTÖRLERİNDE AUTO-TUNING OMRON FREKANS İNVERTÖRLERİNDE AUTO-TUNING İÇİNDEKİLER Giriş MX2 İnvertörlerde Auto-tuning RX İnvertörlerde Auto-tuning V1000 İnvertörlerde Auto-tuning A1000 İnvertörlerde Auto-tuning SX İnvertörlerde Auto-tuning

Detaylı

Oransal Kontrol Cihazı RWF 40

Oransal Kontrol Cihazı RWF 40 Oransal Kontrol Cihazı RWF 40 Güç artımı AÇ/2. kademe Güç azaltma KAPAT/1ci kademe Brülör devrede Değer azaltma 2ci kademe çalışma Gerçek değer görünümü (kırmızı) Ayar noktası görünümü (yeşil) El kontrol

Detaylı

VERSİYON A1.0. Cihaz Defrost konumunda

VERSİYON A1.0. Cihaz Defrost konumunda SM-988H DİJİTAL TERMOSTAT VERSİYON A1.0 Özellik SM-988H Termostat sıcak / soğuk çalışır, soğuk depolama ve muhafa odalarında,sıcak-soğuk yemek servis ekipmanlarında,su ısıtıcılarında, Ön panel su geçirmez

Detaylı

ÖZKAY ELEKTRONİK. TK-103 Asansör Kumanda Kartı. KULLANIM KILAVUZU v1.00

ÖZKAY ELEKTRONİK. TK-103 Asansör Kumanda Kartı. KULLANIM KILAVUZU v1.00 ÖZKAY ELEKTRONİK TK-103 Asansör Kumanda Kartı KULLANIM KILAVUZU v1.00 TK-103 ASANSÖR KUMANDA KARTI KULLANIM KILAVUZU v1.00 ÖZKAY ELEKTRONİK 2008 Eğitim Mahallesi Postane Sokak 13/2 Kadıköy İstanbul Tel

Detaylı

ÖZKAY ELEKTRONİK. BK-103 Asansör Kumanda Kartı KULLANIM KILAVUZU

ÖZKAY ELEKTRONİK. BK-103 Asansör Kumanda Kartı KULLANIM KILAVUZU ÖZKAY ELEKTRONİK BK-103 Asansör Kumanda Kartı KULLANIM KILAVUZU 1. GİRİŞ BK-103 asansör kumanda kartında kumanda ayarlarını yapabilmek ve arıza kayıtlarını izleyebilmek gibi fonksiyonlar için 2x16 LCD

Detaylı

HT 250 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım

HT 250 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım HT 250 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 250 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. - Hassas

Detaylı

1. Ürün Bilgisi. Şekil 1: AVS Pano Dış Görünümü. EPC-6 Kontrol Paneli. Manuel / Otomatik / Kapalı / Seçici / Çalıştırma Butonu

1. Ürün Bilgisi. Şekil 1: AVS Pano Dış Görünümü. EPC-6 Kontrol Paneli. Manuel / Otomatik / Kapalı / Seçici / Çalıştırma Butonu AVS Kontrol Panosu 1. Ürün Bilgisi AVS; değişken hızlı kontrol sayesinde yüksek enerji tasarrufu sağlayan, 4.3 TFT dokunmatik ekrana sahip özel tasarlanmış PLC ve röle modülünden oluşan, bir pompa kontrol

Detaylı

İçindekiler. Teknik Özellikler 6. Parametre Tablosu 8. Kullanıcı Arabirimi 10. Montaj 16. Ürün Seçimi 20

İçindekiler. Teknik Özellikler 6. Parametre Tablosu 8. Kullanıcı Arabirimi 10. Montaj 16. Ürün Seçimi 20 İçindekiler Teknik Özellikler 6 Parametre Tablosu 8 Kullanıcı Arabirimi 10 Montaj 16 Ürün Seçimi 20 Teknik Özellikler 6 Teknik Özellikler AC Besleme DC Besleme Giriş Voltajı 100 220 VAC ± %10 24 VDC ±

Detaylı

İÇİNDEKİLER ÖZELLİKLER. 3-4 KONTROL PANELİ HARİCİ KONTROL ÜNİTESİ BAĞLANTILAR VE HABERLEŞMELER 23-24

İÇİNDEKİLER ÖZELLİKLER. 3-4 KONTROL PANELİ HARİCİ KONTROL ÜNİTESİ BAĞLANTILAR VE HABERLEŞMELER 23-24 ULD-25AL ÇAP ÖLÇER 2016 İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER ÖZELLİKLER. 3-4 KONTROL PANELİ... 5-13 HARİCİ KONTROL ÜNİTESİ... 14-22 BAĞLANTILAR VE HABERLEŞMELER 23-24 2 ÖZELLİKLER ÖZELLİKLER MODEL : U25AL ÖLÇÜM YÖNTEMİ.:

Detaylı

Ürün Görünümü ve Ölçüler

Ürün Görünümü ve Ölçüler Ürün Özellikleri Fonksiyon şalteri değişik uygulamalarda kullanılabilir. Seviye flatörlü,sıvı seviye elektrotlu sistemlerde uygulanır. Basınç şalterli ve genleşme tanklı Hidrofor sistemlerinde uygulanır.

Detaylı

PRO NA011 DĐJĐTAL OTOMATĐK TEKRAR KAPAMALI 3 FAZ AŞIRI AKIM

PRO NA011 DĐJĐTAL OTOMATĐK TEKRAR KAPAMALI 3 FAZ AŞIRI AKIM PRO NA011 DĐJĐTAL OTOMATĐK TEKRAR KAPAMALI 3 FAZ AŞIRI AKIM ve TOPRAK KORUMA RÖLESĐ HIZLI KULLANIM KILAVUZU (TEDAŞ MYD-96/27B UYGUN) VERSĐYON 1.01 OCAK 2011 1 RÖLE TUŞ TAKIMI ve LEDLER (MMI) Menü içinde

Detaylı

ac sürücüleri. kullanım kılavuzu

ac sürücüleri. kullanım kılavuzu vacon 10 ac sürücüleri. kullanım kılavuzu Dokument code: DPD00121A Last edited: 18.02.2009 1. GÜVENLİK...3 1.1 Uyarılar...3 1.2 Güvenlik yönergeleri...5 1.3 Topraklama ve kaçak akım koruması...5 1.4 Motoru

Detaylı

BÖLÜM 13 Üç Fazlı Rotoru Sargılı İndüksiyon Motorları Testleri

BÖLÜM 13 Üç Fazlı Rotoru Sargılı İndüksiyon Motorları Testleri BÖLÜM 13 Üç Fazlı Rotoru Sargılı İndüksiyon Motorları Testleri 13-1 DENEY 13-1 Bağlantı ve Motor Yönü Kontrolü AMAÇ Deneyler tamamlandıktan sonra üç fazlı rotoru sargılı indüksiyon motorunun bağlantısı

Detaylı

EURA Drives firması yaklaşık 25 yıllık tecrübeye sahip bir firmadır den fazla çalışanı ile merkezi Çin dir ve üretim burada yapılmaktadır.

EURA Drives firması yaklaşık 25 yıllık tecrübeye sahip bir firmadır den fazla çalışanı ile merkezi Çin dir ve üretim burada yapılmaktadır. EURA Drives firması yaklaşık 25 yıllık tecrübeye sahip bir firmadır. 1000 den fazla çalışanı ile merkezi Çin dir ve üretim burada yapılmaktadır. Hamburg'daki Avrupa ofisi arge yapmakta, bir çok özel ürün

Detaylı

TECO 7300PA HIZ KONTROL CİHAZI PARAMETRELERİ. An-xx Frekans Komut Parametreleri

TECO 7300PA HIZ KONTROL CİHAZI PARAMETRELERİ. An-xx Frekans Komut Parametreleri 1/13 PARAMETRE LİSTESİ An-xx Komut Parametreleri An-xx Adı LCD Ekran Değer Aralığı An- Komut 1 An-=000.00Hz Frequency Comand 1 Ayar Birimi Fabrika Ayarı 0.00~180.0 Hz 0.Hz 0.00Hz An-02 Komut 2 An-02=000.00Hz

Detaylı

AKE GAZLI DÖNER TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU

AKE GAZLI DÖNER TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU AKE.370.502.01.02 GAZLI DÖNER TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU AKE.370.502.01.02 GAZLI DÖNER TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU 1 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ

Detaylı