Reklama dair herşey...

Benzer belgeler
WORLD.


İÇ VE DIŞ MEKAN DİJİTAL BASKI HİZMETLERİ


Freelance Grafik Tasarım Fiyat Listesi & Çalışma Şartları

Promosyon & Matbaa PROMOSYON MATBAA TANITIM KATALOĞU 19.

Agate Creative ; Orta ve büyük ölçekli kurumsal firmaların ihtiyaçlarını analiz ederek, müşterilerinin ihtiyaç duyduğu marka kimliği çalışması, web

İçindekiler KURUMSAL KİMLİK KLAVUZU

İçindekiler. 15 Organizasyon 16 Dağıtım. Bi Parça Bizden. Biz Kimiz? Promosyon Ürünleri. ve Artık Üretimdeyiz. Kullan - at. Üretime Devam Ediyoruz

BİZ KİMİZ? DiSPLAY PRODUCTS

GalataMOON Neler Yapar?

A dan Z ye ihtiyacınız olan herşey bu katalog ta! Hizmet ve Ürün Kataloğu. # İşler Fon unda!

ozalit - reklam - matbaa

Kurumsal Kimlik. Web Sitesi Tasarımı & Kodlaması. Reklam Tanıtım Ürünleri. Dijital Medya. Stand Tanıtım Ürünleri. Prodüksiyon

Yaratıcılığın; uçsuz bucaksız, sınır tanımayan, sıra dışı fakat gerçekliği taçlandıran gücüne inanıyoruz

BĐZ KĐMĐZ? Reklamcı olarak amacımız, işlevlerimiz ve hızımızla birlikte siz müşterilerimizin bize sağlamış olduğu güvenle bu yolda ilerlemektir.

Kurumsal Kimlik. Web Sitesi Tasarımı & Kodlaması. Reklam Tanıtım Ürünleri. Dijital Medya. Stand Tanıtım Ürünleri. Prodüksiyon.


Sizin İçin Yapabileceklerimiz

DESKPORT. Bilișim Hizmetleri Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu

Vizyonumuz Posto, müşterilerine tasarım, baskı, kargo paketleme gereksinimlerinde tam çözüm sunan lider ve akla gelen ilk marka olacaktır.

KURUMSAL KİMLİK KILAVUZU. T. C. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından hazırlanmıştır.

Açık Hava Tanıtım Reklam Uygulamalarında 25 senelik Tecrübe...

Web Tasarım. Grafik Tasarım. Kurumsal Kimlik. Promosyon Ürünler


Uygulama Çözümleri. Karton Çanta. Poşet Baskı. Taslama Cilt

B2C & B2B PLATFORMS. MARKA DOSYASI

Kurumsal Sunum 2017/5. DİJİTAL BASKI n STAND SİSTEMLERİ n TABELA SİSTEMLERİ n DİSPLAY SİSTEMLERİ n FUAR MALZEMELERİ.

Kreatif yaklașımımız, profesyonel bakıș açımız, dinamik fikirlerimiz ile emek ve zamanımızı da harmanlayarak sizlere hizmet vermeyi hedefliyoruz.

BİZ KİMİZ? Birlikte çalışmak ve üretebilmek dileği ile... Daha fazla bilgi almak için ziyaret ediniz.

. TÜBITAK. Bilim fuarları katalogu ULUSAL VE ULUSLAR ARASI PROJE FAALİYETLERİ TANITIM, ARAŞTIRMA, YAYGINLAŞTIRMA VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

KURUMSAL KİMLİK KILAVUZU 2016

+ MENU WALL. Restorant/Fast Food Menü Ekranları

ÖZLEM MATBAACILIK VE REKLAMCILIK LTD. ŞTİ.

herkesin bir reklamı olmalı

KURUMSAL KİMLİK KILAVUZU

LOGO TASARIMI VE HİKAYESİ

üçleminde tedarikçiniz olmak isteriz.

develi Kurumsal Kimlik Kılavuzu 2017

Tam Hizmet Ajansı

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / 2018

31 MART 2019 YEREL SEÇİMLERİ KURUMSAL KİMLİK KILAVUZU

Karton Creative Works. Hakkımızda

20 YILLIK DENEYİM İLE MALTEPE DE HİZMETİNİZDEYİZ

firmanızı akıllara kazıyın

Baskı ve Reklam Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.

Detaylar ilerleyen sayfalarda!

OSMANİYE BELEDİYESİ GÖRÜNÜRLÜK KILAVUZU

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / 2018

Hayal Gücümüzü Kullanın.

KURUMSAL KİMLİK KILAVUZU

Enterprice Software Technologies


Web siteleri için en önemli

İÇ MEKAN BASKI HİZMETLERİ

GÖRÜNÜRLÜK İLKELERİ VE USULLERİ. Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı İzleme ve Değerlendirme Birimi Haziran 2013

BİLGİSAYAR DESTEKLİ GRAFİK TASARIM

6172 Sk. No:1/5 Karacaoğlan Mah. Bornova - İZMİR

Estetik; mükemmele ulaşma çabası içinde geçen bir mücadeledir...

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur.

YVM MEDYADİJİTALPAZARLAMA

HıZMETLERıMıZ MARKA TASARIMI DİJİTAL. - Web Sitesi Tasarımı - Advergame - Banner - ing - Web Hosting - E-Katalog Tasarımı

GÖRÜNÜRLÜK FAALİYETLERİ

Kurumsal Kimlik Kılavuzu

AJANS SUNUMU.

Kurumsal Kimlik Kılavuzu

BASKI REKLAM MALZEMELERĐ FĐYAT LĐSTESĐ

Tarih: Sayı: 1705

Firma Adı: EGELİ SERİGRAFİ REKLAM BİLGİSAYAR GÜV. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Yetkili: Zülfikar ÖZMERAL

Z G N ZİGANA GRUP ZGN MEDYA

VIAPORT MARINA, TUZLA Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI. Organizasyon

Marka Tanıtımı. Kurumsal Kimlik Fotograf çekimi. Dijital Medya. Web Sitesi Tasarımı & Yazılımı Arama Motoru Optimizasyonu (SEO) Sosyal Medya Yönetimi


Uzunca bir süreden beri Türkiye de sahih bir ilim ve dü şünce geleneğinin tesis edilemediğine, bu konuda bir buhran

MARKA İLETİŞİM SÜRECİ. Brif Toplantısı. Analiz ve Araştırma Süreci. İletişim Stratejisi. Konumlandırma ve İletişim Çalışmaları

BTO logotaypının etrafında bırakılması önerilen minimum alan (güvenlik alanı) aşağıda y ile gösterilen majiskülharflerin yüksekliği kadar olmalıdır.

Marka İletişim Süreci

İZMİR KALKINMA AJANSI MALİ DESTEK PROGRAMLARI GÖRÜNÜRLÜK USUL VE ESASLARI

Müşteri için Doğru yazılım çözümüne giden yolda ilk adım isteklerin ve problemlerin iyi dinlenilmesi ve analiz edilmesidir.

biz kimiz? Kuzey Kıbrıs'ta faaliyet gösteren yeni nesil EVENT ajansıyız!

Detaylı Bilgi için tıklayınız

BÖLÜM: 1. Dijital Promosyon Materyallerinin Tanıtımı

kurumsal kimlik dosyası yeni:layout 1 copy 1 4/12/16 12:19 AM Page 1

KİMDİR BU.

K U R U M S A L. K i M L i K K I L A V U Z U

Satış, pazarlama, iletişim ve müşteri deneyimleriniz için yaratıcı çözümler sunmaktayız.

Sponsorluk Fırsatları

Cnc Lazer Kesim...5 Pleksi,Aynalı pleksi, deri, kumaş, kağıt vb. ürün kesim işleri

Șerifali Mh. Beyit Sk. No:32 Y. Dudullu, Ümraniye, İstanbul T F

KURUMSAL KİMLİK KILAVUZU. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı Kurumsal Kimlik Kılavuzu Tanıtım ve Dış İlişkiler Birimi tarafından hazırlanmıştır.

MALİ DESTEK PROGRAMLARI GÖRÜNÜRLÜK REHBERİ

PROJE TEKLİF FORMU. Haydi birlikte harika bir iş çıkartalım.

FUARLARI REKLAM VE SPONSORLUK FIRSATLARI

AKILTOPU & TAB TANITIM DOSYASI. tabds.com akiltopu.com

KURUMSAL K ML K K TAPÇI I

- Alüminyum Kaplar - Alüminyum Kapaklar KARTON GRUBU - Karton Bardaklar - Karton Tabaklar - Hazır Yemek Kutuları

KURUMSAL KİMLİK REHBERİ

GRAPHIC AND DESIGN YAYINCILIK. Creative Design



Transkript:

Reklama dair herşey...

Ege Nisan Reklam 2017 yılında başladığı yolculuğuna profesyonel çalışma prensipleri ve markanıza değer katan size özel çalışmaları ile tam bir çözüm ortağı olmayı hedeflemektedir. Amacımız hizmet verdiğimiz kurum ve firmalara ihtiyacı olan reklam çözümlerini üreterek en iyi tanıtımı yapmalarını sağlamaktır. HAKKIMIZDA Günümüzde faaliyet gösterdiğiniz sektörde kalıcı bir yer edinebilmek için yapacağınız iyi bir tanıtım ve reklamın en iyi yatırım olduğuna inanıyoruz. Ege Nisan Reklam kaliteli ve profesyonel çalışma anlayışını, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını birinci planda tutarak, markanızın istediğiniz platformda konumlanmasını sağlayacak iletişim stratejileri oluşturmayı ilke edinmiştir.

İÇİNDEKİLER www.

GRAFİK TASARIM Görsel tasarım konusunda efektif ve yaratıcı çözümler sunan Ege Nisan Reklam Ajansı; Grafik Tasarım, Logo Tasarımı, Kurumsal Kimlik, İlan Tasarımı, Afiş Tasarımı, Katalog Tasarımı, Broşür Tasarımı gibi indoor-outdoor iletişim materyallerini, müşteri beklentileri doğrultusunda, hedef kitle üzerinde maksimum etkileşimi oluşturacak şekilde tasarlar.

KURUMSAL KİMLİK TASARIMI Markanızın imajı, pazardaki gücünüzü simgeler. Kurumsal Kimlik Tasarımı ile markanızın imajını kalıcı kılmak için gerekli her şeyi bünyemizde barındırıyoruz. Sıradışı bir ekibin ortak çalışmasıyla markanızın ihtiyacı olan yeni nesil tasarım trendlerini, kreatif fikirleri ve profesyonel uygulamaları bir bütün olarak size sunuyoruz. LOGO - AMBLEM TASARIMI Logo tasarımı; bir firmanın yapacağı her işte kullanılacağı ve tüm mecralarda markayı temsil edeceği için, gerekli analizler doğrultusunda, firmanın sektörüne vehedef kitlesine göre projelendirilerek hayata geçirilmelidir. Markanızın gerçekleştireceği tüm iletişim çalışmaları,logonuzla bütünlük oluşturacak şekilde, logonuz çevresinde tasarlanacağı için etkili ve işlevsel logo tasarımları, reklam faaliyetlerinizin başarıya ulaşması için en önemli gerekliliktir.

CEPLİ DOSYA TASARIMI Firmaların dışa dönük yüzlerinden biri olan cepli dosyalar ya da sunum dosyaları, bir teklif veya sunum yapılırken müşterilere takdim edilen önemli materyallerden biridir. İçine konulan tekliflerin yazıldığı antetli kağıtlarla, kartvizitle bir bütün olarak firmaların kimliklerine ve prestijlerine önemli katkılar sağlamaktadır. KATALOG TASARIMI Katalog Tasarımı, markaların pazarlama çalışmalarında kullanılan belki de en önemli materyaldir. Potansiyel müşterilerin eline geçen bu tanıtım materyali, markanızı doğrudan temsil ettiği için bazı detaylara yüksek hassasiyet gösterilmelidir. Bunlardan başlıcaları olan tasarım, içerik ve basım kalitesi diğer kataloglardan sıyrılmanıza yardımcı olarak dikkat çekmeyi başaracaktır.

BROŞÜR - EL İLANI TASARIMI Broşür, firmanızın/markanızın hizmelerini ya da ürünlerini tanıtmak amacı ile basılan detaylı bilgi ve görsel içeren tanıtım ve reklam aracıdır. Tüm ürün amaçlı hazırlanabilir veya çok sayı da ürün, hizmet hakkında bilgi içerebilir. Potansiyel müşterilerinizin ürününüze/makanıza ilgi duymasını, bilgi almasını, güven sağlamasını ve fiyatlarınız hakkında bilgi almasını amaçlayabilir. KARTVİZİT TASARIMI Firmanızın ve sizin daha fazla profesyonel olduğunuzu gösterir. Göz alıcı tasarımlar potansiyel müşterileriniz için iyi bir izlenim oluşturur. Potansiyel müşterinize vermiş olduğunuz her bir kartvizit size geri ulaşımında kolaylık sağlayacaktır. Kartvizit tasarımları şahsınız / firmanız logosunu barındıracağı için bilinirliğinizi arttıracaktır.

AFİŞ TASARIMI Afiş, halka açık yerlere duvar ilanıdır.afiş tasarımı, bir ürün ya da hizmeti tanıtmak için, festival, seminer, konser gibi kültürel etkinlikler için, politik bir düşünceyi ya da siyasi bir partiyi tanıtmak için ya da sosyal mesaj vermek için hazırlanabilir. Yani birçok sektöre amaçları doğrultusunda yardım eden önemli reklam araçlarından biridir. AMBALAJ - ETİKET TASARIMI Ambalaj tasarımı, içinde bulunan ürünü temiz ve güvenilir şekilde saklayıp koruyan, depolanmasını ve tüketiciye ulaştırılmasını sağlayan reklam aracıdır. Araştırmalara göre ambalaj tüketicileri büyük oranda etkiler, satın alma sürecini hızlandırır. Ürününüzün piyasada yerini alabilmesi, ambalajın tasarımının etkileyici olmasıyla doğru orantılıdır. Etiket tasarımları, ürününüz hakkında tüketiciyi bilgilendirmenizi sağlar. Etiket bir ürünü en iyi gösteren, fikir veren, tanıtan alandır. Resim ve yazılar etiket tasarımlarında de dikkat çekici bir biçimde kullanılmalıdır.

BLOKNOT TASARIMI Bloknotlar, firmaların ya da bir hizmetin en iyi reklam araçlarındandır. Bloknotlar baskılı ve üzerine not alınan küçük kağıtlardan oluşan defterlere verilen isimdir. Uzun süre masa üstünde kaldığından çok iyi bir reklam aracıdır. Firma logosu taşıdıklarından göz aşinalığı yaratırlar ve maliyetleri de uygundur. Bloknotlar istenilen her şekilde basılabilir. Küp bloknotlar kullanım kolaylığı yaratması ve masada az yer kaplaması nedeni ile en fazla tercih edilen bloknotlardır. Bloknotlar, yapıştırma, yandan dikişli, ferforajlı veya kapaklı ferforajlı imal edilirler. ANTETLİ - DİPLOMAT ZARF TASARIMI Kurumsal yazışmalarınızda, teklif sunumlarınızda kullanabileceğiniz firma profilinizi müşterilerin nezdinde artırmak için tasarlanan kağıda antetli kağıt (başlıklı kağıt) denir. Yine aynı amaçlar doğrultusunda posta gönderileriniz tasarlanmış zarfa diplomat veya buklet zarf denir. Antetli kağıt ve zarf önemli kurumsal kimlik öğelerindendir.

WEBSİTE TASARIM ETKİLEYİCİ: Sizi rakiplerinizden farklı kılan ve en önemli özelliklerinizi ön plana çıkaran web sitesi tasarımları, YARATICI: Firmanızın kurumsal kimliğini yansıtan ve sizi sanal dünyada görünür kılan yaratıcı internet sitesi tasarımları, SEO UYUMLU: İnternet dünyasının vazgeçilmez gerçeği olan seo uyumlu web siteleri sitenizi her zaman anahtar kelimelerinizde ilk sıraya taşıma ve aynı sırada tutma hedefi, MOBİL & KOLAY KULLANIM: Responsive tasarımlar ile mobil kullanımlarda estetik şık ve kolay kullanım özel liklerine sahip web sitesi tasarımları.

TANITIM FİLMLERİ Günümüz şartlarında şirketlerin rekabet güçlerini arttırmak amacıyla yapmaları gereken tanıtım faaliyetleri çok çeşitlilik göstermektedir. Bunların başında ürün ve hizmet şartlarının en kısa ve etkili anlatım yöntemi olan, belirli bir estetik ve akıcılıkla hazırlanmış tanıtım videolarıdır. Firmalar toplantı, konferans, organizasyon, seminerler için çeşitli videolara ihtiyaç duyarlar. Reklam ajansları yada firmaların kendi bünyelerinde hazırlanan senaryolar doğrultusunda hazırlanan videolar en etkili sunum araçlarındandır. -DRONE ÇEKİMLERİ -FOTOĞRAF ÇEKİMLERİ

İNDOOR - OUTDOOR UYGULAMALARI Açık hava reklamları hedef kitlenize doğrudan ulaşan bir mecradır. Yürürken, konuşurken, otururken, otobüs beklerken maruz kalınan tek reklam mecrasıdır. Yaratıcı fikirlerle desteklendiğinde etkin bir iletişim gücüne sahip olan Açıkhava, hedef kitlenizin görüş alanına girdiği andan itibaren etkisini gösterir. Raket, Billboard, Megalight, Duvar...

VİNİL BASKI Vinil Baskı; Branda baskı olarak da adlandırılan baskı türüdür. Vinil PVC (Polivinil klorür)esaslı bir malzemedir. Reklamcılar Dijital baskı sektöründe Vinili baskının vazgeçilmez ürünü olarak kullanıyorlar. Özellikle dijital baskının bu alanda gelişmesi ile beraber baskı yöntemi farklı bir boyut kazanmıştır. Dijital baskı vasıtası ile baskıda kullanılacak resimler çok yüksek görüntü kalitesine ulaşırken basım anında da oluşacak hatalarıen aza indirgemeyi sağlamıştır. ONE WAY VISION Ürünün ismi İngilizce olduğu için bu terimden çok,toplum arasında delikli folyo adı ile bilinmekte olan bir tür reklam amaçlı baskı prosedürüdür. PVC esaslı bir malzemeden üretilmekte olup, delikli bir yapısı vardır.

MEGALİGHT - BİLLBOARD REKLAM UYGULAMALARI Mega Board, etkileyiciliği yüksek olan bu sistem reklam ve tabela sistemlerinde kullanı lmaktadı r. Yoğun trafik akışı ve günlük yaşantının yoğun olarak kullanıldığıalanlarda daha fazla ercih edilen bu sistem her an her dakika insanları etkilemeke olup her anlamda tercih edilmenizi arttırmaktadır. Billbard, Belli başlı gereçlerin üzerine baskı yapılması prosedürünü baştan aşağıya değiştiren, geliştiren, kalitesini,ve hızını arttıran, bu alanda çağatlanmasına imkan tanıyan tekniğin adı dijital baskıdır. ARAÇ KAPLAMA UYGULAMALARI İnceliği vasıtası ile aracınızda istediğiniz her yeri basitçe kaplayabilirsiniz. Bu prosedürleri yapmak içinilk önce işi bilen ustalara yaptırmanız gereklidir. Araç kaplama prosedürüne başlanmadan önce kaplanacak aracın fotoğrafı ayrı ayrı alınır. Çekilen bu fotoğraflar bilgisayar ortamında uygulamalar ile aracı kaplayarak ön izleme görüntüsünü müşteriye aktarırlar.

ROLL UP-ÖRÜMCEK STAND Roll Up Standlar görsel olarak display reklam malzemeleri için vazgeçilmez bir stand çeşitidir. Roll-up fuar organizasyon tanıtım sunum reklam işlerinizde özel bez çantası ile kolayca taşıyabilceğiniz reklamaracıdır. Roll-up Dijital baskı için tasarım yapılır. Tasarım aşamasından sonra yapılan dijital baskı Roll-up üzerine monte edilir. YELKEN - KIRLANGIÇ BAYRAK Dış ve iç mekan kullanımına uygun Aluminyumdan oluşan sağlam bir portatif (demonte) gövde. 20 lt. plastik şemsiye bidonu ya da 30x30 genişliğinde 10 mm kalınlığında demir taban. Türkiye nin en kaliteli kumaşı ve dijital baskısı.

TABELA UYGULAMALARI Bir tabela, kullanılacak amaca ve mekâna göre istenilen boyutlarlarda, renklerde ve biçimde uygulanabilir. Bugün tabelasız herhangi bir firma binası görülemeyeceği gibi; çeşitli alanlarda kullanılan ışıklı tabela, totem, bilboard ve led tabela alternatifleri ile bulundukları alanların dışında da daha özgür reklam yapabilmektedirler. PLEKSİ ALÜMİNYUM LED FİLELİ KOMPOZİT PASLANMAZ VİNİL LAMPLEX KUTU HARF TABELA TABELA TABELA KUTU HARF TABELA OYMA TABELA KROM TABELA GERME TABELA TABELA

PİLON TABELA TOTEM TABELA Uzak mesafelerden farkedilerek hem yeni müşterilere daha kolay ulaşmak isteyen hem de marka bilinirliğini ve kurumsal kimlik algısını arttırmak isteyen müşterilerimiz için ürettiğimiz totem-pilon tabelalarımızda diğer bütün işlerimizde olduğu gibi kaliteli ve yaratıcı tasarım anlayışımızı yansıtıyoruz. Totem-Pilon tabela uygulama tercihi, alanın özelliklerine göre, ihtiyaçlarınız göz önünde bulundurularak yapılır. Geniş bir etki alannına hitap edilecekse totem tabelalar, daha ufak alanlar içinse pilon tabelalar tercih edilmektedir.

2018 PROMOSYON ÜRÜNLERİ

PROMOSYON ÜRÜNLERİ Markanızın tanınmasını sağlar, Markanızın akılda kalmasına yardımcı olur, Müşterileriniz her an hayatında olmanızı sağlar, Müşteriyle kopmaz bir bağ kurmanıza yardımcı olur, Logonuzu evrenselleştirir, Markanıza hayat verir. KALEM VE SETLERİ AJANDA TAKVİM ANAHTARLIK ÇANTA T-SHIRT ŞAPKA KUPA SAAT TABAK MASA SETLERİ SÜMEN HESAP MAKİNASI USB ÇAKMAK SERAMİK TERMOS MOUSE PAD ŞEMSİYE

GIDA DOLUM ISLAK MENDİL İç Ham Madde: Tuz, Şeker, Esmer Şeker, Tatlandırıcı, Karabiber, Toz Krema, Baharat Dolumları vb. Kağıt Cinsi: Kraft, Sülfit, Kuşe Baskı: Maksimum 10 renk Belgeler: BRC, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı izni Açıklama: Stick dolumun yanı sıra, farklı boyutlarda (kare ve dikdörtgen şekillerde) paketleme hizmeti sunuyoruz. Firmanızın tanıtımı için önemli bir role sahiptir. Özellikle büfe, restorant, otobüs firmalarının hizmet alanlarında çoğunlukla başvurduğu bir promosyon ürünüdür. Islak mendiller; Baskılı, baskısız, kolonyalı, çoklu, tekli şekilde olabilir.

REFERANSLARIMIZ

Ege Nisan Reklam San. ve Tic. Ltd. Şti. 0236 236 00 90 info@ www.