AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir.

Benzer belgeler
AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir.

AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir.

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU: İlan Tarihi: 21-22/03/2018. Son Başvuru Tarihi: 04-05/04/2018. Ön Değerlendirme Tarihi: 10/04/2018

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU:


AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir.


AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir.

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğünden:


ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

AKADEMİK PERSONEL İLANI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir.






















KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU


Yazdır Kapat İLAN LİSTESİ


Sakarya Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemiz birimlerine, 09 Kasım 2018 tarihli ve sayılı Resmi Gazetede yayımlanan "Öğretim Üyesi



Akademik Kadro İlanları














Akademik Kadro İlanları



BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ VE MESLEK YÜKSEKOKULLARINA ÖĞRETİM ÜYELERİ, ÖĞRETİM GÖREVLİLERİ VE ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİ ALINACAKTIR.





Yazdır ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ >ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU >HUKUK BÖLÜMÜ >ADALET PR.




1 Başvurdukları bölüm/anabilim dalı/program adı, ilan tarihi ve son başvuru tarihleri, yazışma adreslerini ve telefon numaralarını belirten dilekçe

AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir.

Akademik Kadro İlanları


ALES/YDS. Bölüm/Program/ Anabilim Dalı. Kadro Unvanı. Kadro. Eşdeğeri Puanı *Başvuracak adayların Diş Hekimliği Fakültesi mezunu. Fakülte/Yüksekokul






Akademik Kadro İlanları


Akademik Kadro İlanları





Türk-Alman Üniversitesi Rektörlüğünden:







Akademik Kadro İlanları

İnönü Üniversitesi Rektörlüğünden:

26 Aralık 2018 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 30637




Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemiz birimlerine, 09 Kasım 2018 tarihli ve sayılı Resmi Gazetede yayımlanan


Kırıkkale Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine; 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyesi Dışındaki

DRC. UNVAN ALES. Öğr.Gör. (Arş.Gör kadrosu karşılık gösterilerek atama yapılacaktır) Yüksek Lisans yapmış olmak Torul MYO/Hukuk Bölümü/ Adalet Pr.

Transkript:

AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU: Üniversitemiz birimlerine, 2547 sayılı Kanun un ilgili maddeleri ile 31.07.2008 tarihli ve 26953 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde öğretim elemanları alınacaktır. İlan Tarihi: 28-29/12/2017 Son Başvuru Tarihi: 12/01/2018 Ön Değerlendirme Tarihi: 25/01/2018 Sınav Giriş Tarihi: 30/01/2018 Sonuçların Açıklanacağı Tarih: 07/02/2018 A- GENEL ŞARTLAR 1- Öğretim Elemanı kadrolarına yapılacak atamalarda 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak, a) Öğretim üyesi dışındaki öğretim elemanı kadrolarına naklen veya açıktan yapılan her türlü atamada ALES ten en az 70 puan almış olmak. (1-Araştırma görevlisi kadrolarına başvurularda, ilan edilen bölüm/ana bilim dalı/ program hangi alandan öğrenci alıyorsa o alandaki ALES puan türününden 2- Öğretim görevlisi, okutman, uzman, çevirici ve eğitim öğretim planlamacısı kadrolarına başvurularda; adayın, lisans mezuniyeti hangi alanda ise o alandaki ALES puan türünden ya da ilan edilen bölüm/ana bilim dalı/ program hangi alandan öğrenci alıyorsa o alandaki ALES puan türünden 3- Özel yetenekle öğrenci alan programlar ile yabancı dil puanı ile öğrenci alan programlardan mezun olanların öğretim üyesi dışındaki öğretim elemanı kadrolarına başvurularda herhangi bir ALES puan türününden 4- Eğitim Bilimleri Bölümünde yer alan ana bilim dallarındaki (Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık hariç) araştırma görevlisi kadrolarına başvurularda, adayın lisans mezuniyeti hangi alanda ise o alandaki ALES puan türünden 5- Açıköğretim programlarından mezun olanların, araştırma görevlisi hariç öğretim üyesi dışındaki öğretim elemanı kadrolarına başvurularında; mezun oldukları programın örgün eğitimle öğrenci aldığı alandaki ALES puan türünden veya ilan edilen bölüm/ ana bilim dalı hangi alandan öğrenci alıyorsa o alandaki ALES puan türünden 6- Öğretim üyesi dışındaki öğretim elemanı kadrolarına başvurularında alan türü değişen lisans programlarından mezun alanların, lisans öğrenimine başladıkları alandaki ALES puan türünü veya mezun olanların, lisans öğrenimine başladıkları alandaki ALES puan türünü veya mezun oldukları programın ilan tarihinde öğrenci aldığı alandaki ALES puan türünden)

b) Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (YDS) en az 50 puan veya Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince eşdeğerliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmak. 2- Ön değerlendirme ve değerlendirme aşamalarında lisans mezuniyeti notunun hesaplanmasında kullanılacak, not sistemlerinin 100 lük not sistemine eşdeğerliği Yükseköğretim Kurulu kararıyla belirlenir. 3- Yabancı ülkelerden alınan diplomaların denkliğinin onaylanmış olması gerekir. NOT: Tecrübe süresinde Lisans mezuniyetinden sonraki süre esas alınacaktır. Lisansüstü eğitim süresi tecrübeden sayılacaktır. B- ÖZEL ŞARTLAR 1- Öğretim Görevlisi kadrosuna başvuru için aranacak özel şartlar şunlardır: a) Lisans düzeyinde eğitim yapılan birimlere (rektörlüğe bağlı bölümler dâhil) başvuracak öğretim görevlisi adaylarında en az tezli yüksek lisans mezunu olmak veya lisans mezunu olmak ve belgelendirmek kaydıyla alanında en az beş yıl tecrübeli olmak, b) Güzel Sanatlar Fakülteleri, Eğitim Fakültelerinin Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümleri, Konservatuarlar ile ön lisans düzeyinde eğitim yapılan birimlere başvuracak öğretim görevlisi adaylarında en az tezli yüksek lisans mezunu olmak veya lisans mezunu olmak ve belgelendirmek kaydıyla alanında en az iki yıl tecrübeli olmak. c) İlanda belirtilmiş olan şartları taşımak. 2- Uzman kadrosuna başvuru için aranacak özel şartlar şunlardır: İlanda belirtilmiş olan şartları taşımak.. 3- Araştırma Görevlisi kadrosuna başvuru için aranacak özel şartlar şunlardır: a) İlanda belirtilmiş olan şartları taşımak. b) İlk başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak.

C- MUAFİYET Doktorasını tamamlamış olanlar, 29/6/2009 tarihli ve 2009/15153 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla yürürlüğe konulan Tıpta ve Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Yönetmeliği hükümlerine göre uzmanlık eğitimini tamamlayanlar, meslek yüksekokullarının Yükseköğretim Kurulu tarafından belirlenen uzmanlık alanlarına atanacak öğretim görevlileri, yükseköğretim kurumlarında bu kadro unvanlarında çalışmakta olanlar ile yükseköğretim kurumlarından ayrılan öğretim elemanlarının çalışmakta oldukları yükseköğretim kurumlarında veya başka yükseköğretim kurumlarında öğretim elemanı kadrolarına başvurularında, merkezi sınav; Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı kapsamında, Yükseköğretim Yürütme Kurulu kararı ile belirlenen araştırma görevlisi kadrolarına yapılacak başvurular ile meslek yüksekokullarının yabancı dil okutmanı hariç öğretim elemanı kadrolarına başvurularında ise yabancı dil şartı aranmaz. D- BAŞVURMA YERİ VE İSTENEN BELGELER 1- Başvuru Dilekçesi 2- Özgeçmiş ve varsa bilimsel yayınlarını kapsayan dosya 3- Lisans Diploması/Mezuniyet Belgesi (Onaylı)* 4-İlan Edilen Kadroya Bağlı Olarak, YL,Doktora-Tıpta Uzm. -Sanatta Yet.Öğrenim Durum Belgesi/ Mezuniyet Belgesi (Onaylı)* 5- Lisans Transkript Belgesi (Onaylı)* 6- Yabancı Dil Belgesi (YDS/KPDS/ÜDS veya Muadili) 7- ALES Belgesi Fotokopisi 8- Nüfus Cüzdan Fotokopisi 9-2 Adet Vesikalık Fotoğraf (Son Altı Ay İçinde Çekilmiş) 10-Tecrube Belgesi (İlan Edilen Kadroya Bağlı Olarak) 11- Askerlikle ilişkisi Olmadığına Dair Askerlik Durum Belgesi (Erkek Adaylar İçin) 12-Hizmet Belgesi (Daha Önce Kamuda Hizmeti Varsa) *( Islak İmzalı ve ya Elektronik İmzalı Olmalıdır.) NOT: Belgelerin noter onaylı olması zorunlu değildir. Herhangi bir kamu kurumu tarafından (Aslı Gibidir) onaylanmış olması yeterlidir. Belgelerin aslı görülmek kaydıyla, kurumumuzda da Aslı Gibidir onayı yapılır.

- Başvurular; Erciyes Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı Akademik Kadro-Tayin Şube Müdürlüğü ne şahsen veya posta yoluyla yapılabilecektir. Süresi içinde yapılmayan, postadaki gecikmeler ve eksik belgeli başvurular dikkate alınmayacaktır. -Başvuruda bulunan adaylar yalnızca ilan edilen bir kadroya müracaatta bulunabilirler. - Bu konularda ayrıca bir duyuru yapılmayacaktır. Üniversitemiz web sitesinde yapılacak olan duyurular tebligat niteliğindedir. BAŞVURU EVRAKLARI İADE EDİLMEYECEKTİR. Başvuru Adresi: Erciyes Üniversitesi Rektörlük Binası Zemin Kat Personel Daire Başkanlığı Akademik Kadro-Tayin Şube Müdürlüğü KAYSERİ Tel: (0 352) 207 66 66-10617 Faks: (0 352) 437 52 64 NOT: Bu konularda ayrıca bir duyuru yapılmayacaktır. Üniversitemiz web sitesinde yapılacak olan duyurular tebligat niteliğindedir.

İLAN NO 1023213 BİRİMİ BÖL/ABD/ASD/PROG UNVAN DRC ADET AÇIKLAMA DEVELİ HÜSEYİN ŞAHİN MESLEK YÜKSEKOKULU 1023214 HALİL BAYRAKTAR SHMYO TIBBİ DÖKÜMANTASYON VE SEKRETERLİK ÇOCUK GELİŞİMİ ÖĞR. GÖR. 3 1 ÇOCUK GELİŞİMİ BÖLÜMÜ MEZUNU OLMAK. ÇOCUK GELİŞİMİ PROGRAMINDA TEZLİ YÜKSEK LİSANS YAPMIŞ OLMAK. ÖĞR. GÖR. 2 1 SAĞLIK İDARESİ/SAĞLIK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ MEZUNU VE SAĞLIK YÖNETİMİ ALANINDA TEZLİ YÜKSEK LİSANS YAPMIŞ OLMAK. 1022931 HALİL BAYRAKTAR SHMYO ANESTEZİ ÖĞR. GÖR. 5 1 ANESTEZİYOLOJİ VE REANİMASYON UZMANI OLMAK. 1023218 KAYSERİ MESLEK YÜKSEKOKULU 1023236 SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU 1022933 UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU 1023222 HAVACILIK VE UZAY BİLİMLERİ FAKÜLTESİ KONTROL VE OTOMASYON TEKNOLOJİSİ ÖĞR. GÖR. 4 1 ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ MEZUNU OLMAK. YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARINDA EN AZ İKİ YIL DERS VERME DENEYİMİNE SAHİP OLMAK. İŞLETME YÖNETİMİ ÖĞR. GÖR. 4 1 İŞLETME BÖLÜMÜ LİSANS MEZUNU OLMAK. YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARINDA EN AZ 5 YIL DERS VERME TECRÜBESİNE SAHİP OLMAK. MUHASEBE VE FİNANS YÖNETİMİ ÖĞR. GÖR. 1 1 HUKUK FAKÜLTESİ MEZUNU OLMAK. LİSANS MEZUNİYETİNDEN SONRA ALANINDA EN AZ 2 YIL TECRÜBEYE SAHİP OLMAK YA DA ALANINDA TEZLİ YÜKSEK LİSANS YAPMIŞ OLMAK. UÇAK GÖVDE ÖĞR. GÖR. 3 1 SİVİL HAVACILIK VEYA MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ MEZUNU OLMAK. SİVİL HAVACILIK VEYA MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ ANA BİLİM YAPMIŞ OLMAK. 1023223 ECZACILIK FAKÜLTESİ ANALİTİK KİMYA ARŞ. GÖR. 4 1 ANALİTİK KİMYA ANA BİLİM DALINDA TEZLİ YÜKSEK LİSANS VEYA DOKTORA 1022941 EDEBİYAT FAKÜLTESİ KURUMLAR SOSYOLOJİSİ ARŞ. GÖR. 4 1 SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ MEZUNU OLMAK. SOSYOLOJİ ANA BİLİM DALINDA TEZLİ YÜKSEK LİSANS YAPIYOR OLMAK. (2547 KAPSAMINDA 1023225 EĞİTİM FAKÜLTESİ REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK ARŞ. GÖR. 5 1 REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK/PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK LİSANS

MEZUNU OLMAK. REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK/PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK PROGRAMINDA TEZLİ YÜKSEK LİSANS VEYA DOKTORA YAPIYOR OLMAK.(2547 KAPSAMINDA 1022945 EĞİTİM FAKÜLTESİ OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ ARŞ. GÖR. 5 1 OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ BÖLÜMÜ MEZUNU OLMAK. OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ PROGRAMINDA TEZLİ YÜKSEK LİSANS VEYA DOKTORA YAPIYOR 1022948 EĞİTİM FAKÜLTESİ SINIF EĞİTİMİ ARŞ. GÖR. 4 1 SINIF ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ MEZUNU OLMAK. SINIF EĞİTİMİ PROGRAMINDA TEZLİ YÜKSEK LİSANS 1022949 FEN FAKÜLTESİ KATIHAL FİZİĞİ ARŞ. GÖR. 4 1 FİZİK ANA BİLİM DALI VEYA KATIHAL FİZİĞİ PROGRAMINDA TEZLİ YÜKSEK LİSANS 1022950 FEN FAKÜLTESİ ANALİTİK KİMYA ARŞ. GÖR. 4 1 KİMYA ANA BİLİM DALI VEYA ANALİTİK KİMYA PROGRAMINDA TEZLİ YÜKSEK LİSANS YAPIYOR OLMAK. (2547 KAPSAMINDA 1022952 HAVACILIK VE UZAY BİLİMLERİ FAKÜLTESİ 1022953 HUKUK FAKÜLTESİ CEZA VE CEZA MUHAKEMESİ HUKUKU UÇAK MÜHENDİSLİĞİ ARŞ. GÖR. 4 1 UÇAK MÜHENDİSLİĞİ, UÇAK GÖVDE- MOTOR VEYA UÇAK ELEKTRİK- ELEKTRONİK BÖLÜMÜ MEZUNU OLMAK.UÇAK MÜHENDİSLİĞİ VEYA SİVİL HAVACILIK ANA BİLİM DALINDA ARŞ. GÖR. 4 1 HUKUK FAKÜLTESİ MEZUNU OLMAK. KAMU HUKUKU ANA BİLİM DALINDA OLMAK. (2547 SAYILI KANUN UN 50/d

1022956 HUKUK FAKÜLTESİ İDARE HUKUKU ARŞ. GÖR. 4 1 HUKUK FAKÜLTESİ LİSANS MEZUNU OLMAK. KAMU HUKUKU ANA BİLİM 1022958 HUKUK FAKÜLTESİ MEDENİ HUKUK ARŞ. GÖR. 4 1 HUKUK FAKÜLTESİ MEZUNU OLMAK.ÖZEL HUKUK ANA BİLİM 1022960 HUKUK FAKÜLTESİ TİCARET HUKUKU ARŞ. GÖR. 4 1 HUKUK FAKÜLTESİ MEZUNU OLMAK. ÖZEL HUKUK ANA BİLİM DALINDA 1023226 İLAHİYAT FAKÜLTESİ ARAP DİLİ VE BELEGATİ ARŞ. GÖR. 5 1 ARAP DİLİ VE BELEGATİ ANA BİLİM 1022963 İLETİŞİM FAKÜLTESİ BASIN YAYIN TEKNİĞİ ARŞ. GÖR. 4 1 GAZETECİLİK BÖLÜMÜ MEZUNU OLMAK. GAZETECİLİK ANA BİLİM 1022966 İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ MALİYE TEORİSİ ARŞ. GÖR. 4 1 MALİYE BÖLÜMÜ MEZUNU OLMAK. MALİYE ANA BİLİM DALI VEYA MALİYE TEORİSİ PROGRAMINDA TEZLİ YÜKSEK LİSANS 1023229 MİMARLIK FAKÜLTESİ RESTORASYON ARŞ. GÖR. 4 1 MİMARLIK BÖLÜMÜ MEZUNU OLMAK. RESTORASYON PROGRAMINDA TEZLİ YÜKSEK LİSANS YAPIYOR OLMAK.(2547 KAPSAMINDA 1023230 MİMARLIK FAKÜLTESİ YAPI BİLGİSİ ARŞ. GÖR. 4 1 MİMARLIK BÖLÜMÜ LİSANS MEZUNU

1022970 MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ KURAMSAL TEMELLER OLMAK.YAPI BİLGİSİ PROGRAMINDA ARŞ. GÖR. 4 1 BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ MEZUNU OLMAK.BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ ANA BİLİM DALINDA VEYA BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ KURAMSAL TEMELLER PROGRAMINDA 1022972 MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR YAZILIMI ARŞ. GÖR. 4 1 BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ MEZUNU OLMAK.BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ ANA BİLİM DALI VEYA BİLGİSAYAR YAZILIMI PROGRAMINDA 1022973 MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ 1023017 MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTROMANYETİK ALAN VE MİKRODALGA TEKNİĞİ ARŞ. GÖR. 4 1 BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ LİSANS MEZUNU OLMAK. BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ ANA BİLİM ARŞ. GÖR. 4 2 ELEKTRONİK/ELEKTRİK-ELEKTRONİK YA DA ELEKTRONİK VE HABERLEŞME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ LİSANS MEZUNU OLMAK VE ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ ANA BİLİM 1023019 MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ISI TEKNİĞİ ARŞ. GÖR. 4 1 ENERJİ SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ MEZUNU OLMAK VE ENERJİ SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ ANA BİLİM

1023020 MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ENERJİ ARŞ. GÖR. 5 1 MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ MEZUNU OLMAK.MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ ANA BİLİM DALI VEYA ENERJİ PROGRAMINDA TEZLİ YÜKSEK LİSANS 1023021 MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ KONSTRÜKSİYON VE İMALAT ARŞ. GÖR. 5 1 MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ MEZUNU OLMAK. MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ ANA BİLİM DALI VEYA KONSTRÜKSİYON VE İMALAT PROGRAMINDA TEZLİ YÜKSEK LİSANS 1023022 MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MEKANİK ARŞ. GÖR. 4 1 MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ MEZUNU OLMAK. MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ ANA BİLİM DALI VEYA MEKANİK PROGRAMINDA TEZLİ YÜKSEK LİSANS YAPIYOR OLMAK.(2547 KAPSAMINDA 1023023 SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ 1023024 SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ 1023025 SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI HEMŞİRELİĞİ KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM HEMŞİRELİĞİ RUH SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI HEMŞİRELİĞİ ARŞ. GÖR. 4 1 HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ MEZUNU OLMAK. ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI HEMŞİRELİĞİ ANA BİLİM YAPIYOR OLMAK. (2547 SAYILI ARŞ. GÖR. 6 1 HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ MEZUNU OLMAK. KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM HEMŞİRELİĞİ ANA BİLİM ARŞ. GÖR. 4 1 HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ MEZUNU OLMAK. RUH SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI HEMŞİRELİĞİ ANA BİLİM

1023026 SEYRANİ ZİRAAT FAKÜLTESİ FİTOPATOLOJİ ARŞ. GÖR. 4 1 BİTKİ KORUMA BÖLÜMÜ MEZUNU OLMAK. BİTKİ KORUMA ANA BİLİM VEYA DOKTORA YAPIYOR OLMAK. (2547 KAPSAMINDA 1023028 TIP FAKÜLTESİ TIBBİ GENETİK ARŞ. GÖR. 4 1 TIBBİ GENETİK ANA BİLİM DALINDA DOKTORA YAPIYOR OLMAK.(2547 KAPSAMINDA 1023029 TIP FAKÜLTESİ TIBBİ BİYOLOJİ ARŞ. GÖR. 4 1 TIBBİ BİYOLOJİ PROGRAMINDA TEZLİ YÜKSEK LİSANS YA DA DOKTORA 1023030 TIP FAKÜLTESİ TIBBİ MİKROBİYOLOJİ ARŞ. GÖR. 4 1 TIBBİ MİKROBİYOLOJİ PROGRAMINDA TEZLİ YÜKSEK LİSANS YA DA DOKTORA YAPIYOR OLMAK.(2547 KAPSAMINDA 1023031 TURİZM FAKÜLTESİ TURİZM REHBERLİĞİ ARŞ. GÖR. 4 1 TURİZM REHBERLİĞİ ALANINDA TEZLİ YÜKSEK LİSANS YAPIYOR OLMAK.(2547 KAPSAMINDA 1023032 VETERİNER FAKÜLTESİ VETERİNERLİK İÇ HASTALIKLARI 1023034 VETERİNER FAKÜLTESİ VETERİNERLİK PARAZİTOLOJİSİ ARŞ. GÖR. 4 1 VETERİNER FAKÜLTESİ MEZUNU OLMAK. VETERİNER İÇ HASTALIKLARI ANA BİLİM DALINDA DOKTORA ARŞ. GÖR. 4 1 VETERİNER FAKÜLTESİ MEZUNU OLMAK. VETERİNER PARAZİTOLOJİ ANA BİLİM DALINDA DOKTORA 1023233 REKTÖRLÜK UZMAN 3 1 ELEKTRİK-ELEKTRONİK VEYA BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ MEZUNU OLMAK. ELEKTRİK- ELEKTRONİK VEYA BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ ANA BİLİM DALINDA

TEZLİ YÜKSEK LİSANS YAPMIŞ OLMAK.