D ü ş l e r i n ö t e s i n d e...

Benzer belgeler
Baş döndüren bir yaşam...

ELEGANT URLA

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

İZMİR İN EN HUZURLU SEMTİNDE BUTİK BİR PROJE!

Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler.

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR


Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

KENTİN YENİ ARMASI. YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE

55 Yıllık. bir markanın, 270 dairelik. fırsatı

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK...

Güçlü ve güvenilir bir isim...

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları

parkresidencescadde.com

KADERİMİN EFENDİSİ BENİM, RUHUMUN KAPTANI BENİM.


Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...

Ankara nın Yeni Vadisi

Vatanım Hazır Beton İnşaat

MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI

BAĞLICA. wwww.loftyhill.com 1

Gizli Bahçe. Simdi. Masalsı Bir Yasamın. Kapılarını Aralayın! Çünkü Burası

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ...

İstanbul u bir de bizimle yaşayın!

İSTANBUL A DEĞER KATAN PROJE

OSAGRUPYAPI OSALIFE. Mimarın Gözünden. Mimar Salih Zeki SALALI

Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama


DOĞANIN KALBİNDE SIRA DIŞI BİR PROJE

Yasamaya, deger yatırıma deger...

İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM!

Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam


MİMARIN KALEMİNDEN. Modern ve minimal tasarım anlayışıyla. kullanıcılarına lüks bir konuttan daha fazlasını;

OLİMPA PARK PLUS TA plus 0212

Yuvanda, yaşam alanında neler olmalı? Nasıl bir hayat? Evinle ilgili birçok isteğin, idealin, hayalin olsa...

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.


YEPYENİ BİR YAŞAM TARZINA HAZIR MISINIZ?

Gerçek olan bir rüya gibi..

Bir evden öte; cennetten ilham almış bir köşeye hoş geldiniz.

#kaliteyikesfet. #teknolojiyikesfet. #mutlulugukesfet. #degisimikesfet #konforuk. #dostlugukesfet. #tarzınıkesfet. #sagligikesfet.

A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ.

KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ!

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş.

HAYATINIZA ilham KATACAK

DOĞANIN YEŞİLİNDEN ŞEHRİN MAVİSİNE DOKUNUN!

www

FOLKART BOYALIK ÇEŞME DENİZE AÇILAN KAPI

Modern Çizgiler. Doğa. Biz Sizi Oscar a Layık Gördük. Güvenlik. Modern Çizgile. Konforlu Yaş OSCAR CITY

Fonksiyonel. Minimal. Futurist. Modern

Her detayında size özel şıklık...

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5.

En büyük hediyedir hayat.. Maximood Çeşme ayrıcalıklarını hak eden.

Sahip olduklarının değerini bilenler için...

ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI...

HAKKIMIZDA. Firmamız, inşaatın proje aşamasından itibaren fonksiyonel yaşam alanları oluştarmayı hedeflemektedir.

SERDİVAN Küçük Bir Cennet...

YAPI ELİT. da yasamak 4+1 KALİTELİ YAŞAM

rüya sehir

KOMŞULUK KÜLTÜRÜNÜN YAŞANDIĞI PROJE

şimdi mavi ve yeşili zamanı

232 NARLIDERE PREMIUM

Loft Garden Gazi Mah. 7733/7 Sokak Ulukent Menemen, İzmir

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin

YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA!

BİR DEĞER İNŞA ETMEKTİR.

DÖRT BİR YANINIZDA ŞEHRİN AYRICALIKLARI...

Çerkezköy ün. en iyi projesi

Rahat Bir Hayat İçin Esnek Çözümler

Hayatınıza elit bir değer katın...

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR

Bahçeli hayata bir adım...

Size Özel Yenilikler

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk.

/elaresort /elaresort

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN

HER DÜŞ GERÇEĞE DÖNÜŞMEK İÇİN VARDIR

Fortis Yapı // Hakkında

CENNETİN YERYÜZÜNDEKİ YANSIMASI

POLARİS EVLERİ. yaşamı değerli kılmak için...

1935 ten bugüne... Sektörde kendi öz sermaye ve güçlü finans destekleri ile Kayseri de üst düzey ve saygın şirketler arasında yerini almıştır.

Geleceğinizin İnşası...

Ülkesine değer katmayı amaçlayan kuruluşumuz, sektöründe sağlam ve istikrarlı adımlarla ilerleyişine devam etmektedir.

Aklınızdaki tüm soruların cevabı burada

Hep daha iyisini yapmak, bizim için Prestij meselesi...

Özel olduğunuzu hissedin!

Sizin için her şeyi düşündük... Dünyanın en güzel şehri İstanbul... Anadolu yakasının. Avrupa ya açılan kapısı Kadıköy... İstanbul un yeni yaşam

Sunduğu tüm avantajların yanı sıra, lokasyonu ile de benzersiz özelliklere sahip

ADEM CEYLAN VEFAKAR YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANI

Çeşme den ilham alan benzersiz bir yaşam

İstanbul un en seçkin semti denildiğinde akla önce Etiler gelir. Etiler i bu kadar benzersiz kılan, semte girdiğinizde size yaşattıkları ve

Caddeye Tarz, Hayata Değer

DOLCE VITA KAT KAT MUTLULUK

ANKARA DA GECENİN ALTIN RENGİ

Kendisi de prestiji de çok yüksek

SİZİN İÇİN SİZDEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE

Transkript:

Düşlerin ötesinde...

Ömer ÇAMOĞLU Mimar 1951 yılında doğdu. 1975 yılında İ.T.Ü Mimarlık Fakültesi nden mezun oldu. 1975-1977 İ.T.Ü Ayazağa kampüsünün fakülte binalarının ve bazı devlet hastanelerinin mimari tatbikat projelerinde yardımcı mimar olarak görev aldı. 1977-1978 yılları arasında bir inşaat şirketinde proje ve şantiye yöneticiliği yaptı. 1978 yılından itibaren mesleki çalışmalarına kendi kurduğu Mimarlık & İnşaat şirketi ile devam ediyor. Mimari proje konuları; öncelikle konut (villa, apartman, toplu konut, büyük siteler), tatil köyü ve oteller, "Shopping Center" olarak adlandırılan büyük alışveriş merkezleri ve çok katlı ofisler olarak tanımlanabilir. Hastane, sanayi yapıları, okullar vb. proje çalışmalarının da yapıldığı bu çalışma sürecinde ayrıca; mimarın, tasarımlarında fonksiyon, tefriş ve dekorasyonu ön plana çıkartan kabülü, şantiye mahalli malzeme ve uygulama olanakları ve detaylandırma özellikleri beraberinde dekorasyon ve inşaat taahhüt işlerini de zaman zaman ve tasarladığı özel projelerde bizzat yapım ve kontrol işlerini beraberinde getirmiştir. Mimari proje çalışmaları İstanbul merkez ağırlıklı olarak tüm Türkiye de devam etmektedir. Ayrıca yurt dışında Ukrayna, Rusya, Türkmenistan, Azerbeycan, İngiltere, Fransa, Kuveyt, Cezayir gibi ülkelerde de mesleki çalışmaları yaklaşık 20 yıldır devam etmektedir. Mimar; çalıştığı ülke ve bölgede, öncelikle mimari tasarımı direkt etkileyecek bölgesel özellikleri (mimari yapılanma, kültür, iklim, malzeme, fonksiyon, inşaat teknikleri vb.), tarihi ve tabii dokuyu iyi analiz ederek, global mimari anlayışla yapacağı özgür tasarımın, çevreye saygılı, ekolojik yaklaşımın öncelikle kullanıcıya, bölgeye ve de yatırımcıya olumlu yansıyacağı düşüncesindedir. Mimar; işveren olarak proje sahibinin isteklerini mesleki bilgi ve deneyimiyle birleştirerek ve geliştirerek, işverenin de kullanımından, görünüşünden ve hatta maliyetinden olumlu etkileneceği yapıların üretilmesinden yanadır.

Bir başkadır İzmir... Nasıl anlatılır ki İzmir kelimelerle? Tarih desek deniz eksik kalır, deniz desek doğa eksik kalır, doğa desek lezzetleri eksik kalır. Boyoz eşliğinde Ege Denizi ni derin derin içine çekmek, Kordon da salına salına yürümek, Efes te tarihe geçmek ya da keyiflenip efelerin zeybeğine eşlik etmek... Bazı şehirler gerçekten anlatılmaz, yaşanır. Tıpkı İzmir gibi.

Düşler ve Kusursuzluk İzmir de Buluşuyor... Bir yanda hayaller, diğer yanda kusursuzluk. İzmir i boğazına kadar düşlerle çevreleyecek yeni İzmir Köprüsü ile Atılgan Royal de baktığınız her yerde sadece kusursuz bir manzara göreceksiniz.

Öyle bir Yaşam ki... İzmir Karşıyaka da yükselen Atılgan Royal, sizlere düşlerin ötesinde bir hayat sunuyor. 39.000 inşaat alanı ve 2.700 lik yeşil alanı ile Ege Denizi ne sıfır hayaller Atılgan Royal de yaşanıyor. Eşsiz mimarisi ve sahip olduğu bir çok ayrıcalığı ile Atılgan Royal de hayat öyle yaşanıyor ki, düşler bile gölgede kalıyor. Her hayalin anında gerçeğe dönüştüğü bu masalsı yaşamın tek kahramanı siz oluyorsunuz. Sevdiklerinizle birlikte ayrıcalığınızın farkına varıyor ve düşlerin de ötesinde, mükemmel bir hayata kavuşuyorsunuz.

Düşlerin En Üst Noktası... Hayaller sınır tanımaz. Tıpkı Atılgan Royal de olduğu gibi. Masal gibi bir hayatın size sunulduğu Atılgan Royal yaşamında, her baktığınız yerde bir başka düş sizi bekliyor olacak. Etrafınızı saran kusursuzluk sizi düşlerinizin en üst noktasına taşıyacak. İzmir in yeni cazibe merkezi Atılgan Royal de hayat size sadece hayallerinizi sunacak.

Hayat Mükemmel Olabilir... 8 adet yalısı ve 2+1 den 4,5+1 e uzanan daire seçenekleri ile herkes için benzersiz yaşam alanları sunan Atılgan Royal, hayata mükemmellik katıyor. Yeşil alanları, denize sıfır konumu, eksiksiz sosyal olanakları ile Atılgan Royal de hayat hep daha farklı ve daha ayrıcalıklı yaşanıyor.

Düşlere Atılan İlk Adım... Attığınız bir adım hayatınızı değiştirebilir. Tıpkı Atılgan Royal de attığınız ilk adımda sizi karşılayan hayalleriniz gibi. Atılgan Royal in büyüleyici lobisi, daha ilk adımda sizi etkisi altına alacak ve düşlerinize ne kadar yakın olduğunuzu hissettirecek. Atılgan Royal, daha ilk adımınızda, benzersiz mimarisi ve etkileyici detayları ile herkesi kendine hayran bırakacak.

Mavinin Büyüsünde Kaybolmak... LOFT (4.5+1)

Doyasıya Yaşamak... Her doğan gün bir başka masal sunsa size ve sevdiklerinize. Her an bir başka mutluluk yaşasanız mesela. Hayalleriniz yaşamaya en hazır şekilde önünüze konsa. Size de sadece düşlerinizi, sevdiklerinizle birlikte doyasıya yaşamak kalsa. Tıpkı Atılgan Royal de olduğu gibi...

Ayrıcalık Detaylarda Gizlidir... Benzersiz bir iç tasarım ve dünyaca ünlü markaların yer aldığı evinizde, hayalleriniz bile gölgede kalacak. Her detayında kusursuzluğun sunulduğu Atılgan Royal de, her gün bir başka masal yaşayacaksınız. Etrafınızı saran kusursuzluk sizi kendisine hayran bırakacak ve Atılgan Royal de, yaşam mükemmel bir hal alacak.

Göz Alıcı Bir Yaşam... Düşlerin ve hayallerin buluştuğu noktada mükemmele ulaşan yaşam standardı, mutluluğunuzu da bulutların üstüne taşıyor. Düşlere sıfır bir yaşam sunan Atılgan Royal de, sevdiklerinizle birlikte yaşayacağınız kusursuz bir hayat, eşsiz bir manzara eşliğinde sizleri bekliyor.

Nereye baksan kusursuzluk göreceksin... 3,5+1

Mutluluk İçinde... Atılgan Royal in sahip olduğu görkemli yaşam, ihtişamı ile öyle bir ışık saçıyor ki, güneşi bile gölgede bırakıyor. Bu dikkat çekici, benzersiz yaşam, sizi ve sevdiklerinizi, düşlerinizin de ötesindeki kusursuzluğa çağırıyor. Yüzünüzden gülümseme hiç ama hiç eksik olmuyor.

Kahramanı Sizsiniz Bu Masalın... Atılgan Royal deki benzersiz mimari çizgiler, sahip olduğu büyüleyici tasarımlarla estetiği ve lüksü kusursuz bir biçimde yorumluyor. Her detay sizi kendisine hayran bırakıyor. Kahramanı olduğunuz masalsı Atılgan Royal yaşamı, sizi düşlerin ötesine çağırıyor.

2+1

Düşünün ki, Hayat Kusursuz Olsun... Çünkü düşlerinizi yaşıyorsunuz. Çünkü bu öykü sizin. Çünkü Atılgan Royal desiniz. Sizin için yazılmış bu masal o kadar benzersiz ki, herkes sizin yerinizde olmak istiyor. Ama bu görkemli yaşam, sadece sizi ve sevdiklerinizi bekliyor. Düşlerinizdeki kusursuzluk, Atılgan Royal de yaşanıyor.

Her An Bir Başka Düş... Öyle bir yaşam düşünün ki, gerçek olan tek şey düşleriniz olsun. Siz ve sevdikleriniz hayallerin içinde kaybolurken, zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Çünkü gözünüzü açtığınız her anda bir başka yeni düşünüz, sizi bekliyor olacak. Ve bu elit yaşam en mavi haliyle sizi Atılgan Royal de karşılayacak.

Düşlerin ötesinde...

Prestij Kendini Hissettirir... Yaşamınıza lüks bir boyut kazandırmak için Atılgan Royal in villaları dünyaca ünlü Versace çizgisi ile donatıldı. Kusursuzluğun adresi Atılgan Royal de seçkinlik ve prestij her detayda hissediliyor.

Hayat Ne Kadar Kusursuz Olabilir? Versace çizgisi ile renklenen Atılgan Royal villalarında, hayat bir başka yaşanıyor. Sizin ve sevdiklerinizin adeta başını döndüren bu seçkinlik, herkesi büyülüyor. Çünkü öyle bir öykünün içinde buluyorsunuz ki kendinizi, dört bir yanınız sadece mükemmellikle sarılıyor. Etrafta uçuşan düşler bile bu kusursuzluğu kıskanıyor.

Herkesin Gözü Üstünüzde Olacak... Her zaman kusursuz, her zaman ayrıcalıklı ve her zaman elit. Atılgan Royal dünyası öylesine muhteşem ki, her anınız gerçekten unutulmaz oluyor. Siz hayallerinizi ve lüksü kusursuzca yaşarken, tüm dünya da sizi izliyor. Ama bu sahnenin gerçek kahramanları siz ve sevdikleriniz oluyor.

Hayatın En Keyifli Yanı... Atılgan Royal de keyif içinde bir yaşam sizi ve sevdiklerinizi bekliyor. Versace estetiği ile dünya standartlarının da üstünde bir lüks ve seçkinlik, yaşamınızın her anında size kendinizi özel hissettiriyor. Ayrıcalık, Atılgan Royal villalarında hayatınızın vazgeçilmezi oluyor.

Sadece Size Özel... Herkesin masalı kendine özel yaşanır. Çünkü, herkes kendi masalının kahramanıdır. Atılgan Royal villarında da, hikayeniz sadece size özel yaşanıyor. Benzersiz iç tasarımı ve dünyaca ünlü ürün kalitesi ile elit bir yaşamın kapıları, sizin için ardına kadar açılıyor.

Su Yüzüne Çıkan Düşler... Atılgan Royal de beklentilerinizin çok üstünde, eksiksiz bir yaşam sizi bekliyor. Yarı olimpik masmavi havuzda geçireceğiniz keyifli anlar size yüzde yüz mutluluk katarken, sahip olduğunuz diğer bir çok ayrıcalık ve sosyal imkan ile de her anınız bir başka masala dönüşüyor.

Harekete Geçen Düşler... Atılgan Royal de sağlıklı ve eğlence dolu bir yaşam için her şey hazır. Spa, fitness salonu, dinlenme alanları, mini basketbol sahası ve cafesi ile hayatınıza enerji, eğlence ve sağlık katacak bir çok hizmet, en kusursuz haliyle Atılgan Royal de sizleri bekliyor. Sporun büyüsü Atılgan Royal de bir başka yaşanıyor.

Çocuklardan Mutlusu Yok... Onların yüzündeki gülümsemeden daha değerli ne var ki hayatta. Atılgan Royal de yer alan kreş, çocuk oyun alanları ve havuzu, onlara masal gibi bir hayat sunuyor. Çocukların her anını dolu dolu geçirecekleri Atılgan Royal de, onlar mutlu oldukça, sizin de yüzünüz gülecek.

Güven Duymak Önemlidir... Atılgan Royal de yer alan 24 saat lobi ve güvenlik hizmeti, sizin ve sevdiklerinizin daima güvende olmanızı sağlıyor. Kapalı otopark ve concierge gibi sahip olduğu bir çok ayrıcalıklı hizmeti ile benzersiz bir yaşam sunan Atılgan Royal, düşlerinizin ötesini yaşamanız için sizi bekliyor.

Daire Planları 2+1B LOFT2 LOFT1 LOFT2 Loft Üst Kat 2+1A 3,5+1B 3,5+1A 3,5+1B Normal Kat 2+1B LOFT2 LOFT1 LOFT2 Loft Alt Kat

2+1 A 2+1 B SALON 34.95 KORİDOR 4.29 SALON 34.95 KORİDOR 4.29 MUTFAK 11.86 ANTRE 5.88 MUTFAK 11.86 ANTRE 5.88 YATAK ODASI 13.12 BALKON 17.45 YATAK ODASI 13.12 BALKON 16.20 EBEVEYN YATAK ODASI 23.00 NET ALAN (BALKON DAHİL) 119.25 EBEVEYN YATAK ODASI 23.00 NET ALAN (BALKON DAHİL) 118.00 EBEVEYN BANYO 4.61 BRÜT ALAN 138.60 EBEVEYN BANYO 4.61 BRÜT ALAN 141.70 BANYO 4.09 BANYO 4.09

3.5+ 1 A 3.5+ 1 B SALON 49.63 KORİDOR 11.32 SALON 44.26 KORİDOR 5.82 MUTFAK 27.06 ANTRE 7.67 MUTFAK 14.69 ANTRE 7.65 YATAK ODASI 1 13.19 ÇAMAŞIR ODASI 6.23 YATAK ODASI 1 13.28 ÇAMAŞIR ODASI 3.70 YATAK ODASI 2 13.12 BALKON 43.16 YATAK ODASI 2 11.90 BALKON 18.86 EBEVEYN YATAK ODASI 25.35 NET ALAN (BALKON DAHİL) 209.50 EBEVEYN YATAK ODASI 23.95 NET ALAN (BALKON DAHİL) 156.35 EBEVEYN BANYO 6.61 BRÜT ALAN 230.40 EBEVEYN BANYO 7.17 BRÜT ALAN 176.30 BANYO 6.16 BANYO 5.07

4.5+ 1 A LOFT (Alt Kat) 4.5+ 1 A LOFT (Üst Kat) EBEVEYN YATAK ODASI 43.53 BANYO 9.02 EBEVEYN BANYO 12.59 BALKON 3.89 SALON 90.21 WC 5.16 EBEVEYN BALKON 6.26 ÜST KAT NET ALAN 132.27 MUTFAK 37.66 ALT KAT BALKON 34.84 ÇAMAŞIR-ÜTÜ ODASI 3.92 ÜST KAT BRÜT ALAN 198.77 LOBİ 17.16 ALT KAT NET ALAN 211.31 KORİDOR 18.29 MİSAFİR YATAK ODASI 19.74 ALT KAT BRÜT ALAN 229.82 YATAK ODASI 1 18.19 TOPLAM NET ALAN 343.58 MİSAFİR BANYO 6.54 YATAK ODASI 2 16.58 TOPLAM BRÜT ALAN 428.59

4.5+ 1 B LOFT (Alt Kat) 4.5+ 1 B LOFT (Üst Kat) EBEVEYN YATAK ODASI 27.83 BANYO 5.06 EBEVEYN SOYUNMA ODASI 16.51 BALKON 8.70 SALON 66.43 WC 4.68 EBEVEYN BANYO 6.70 ÜST KAT NET ALAN 112.15 MUTFAK 24.75 ALT KAT BALKON 26.60 ÇAMAŞIR-ÜTÜ ODASI 4.99 ÜST KAT BRÜT ALAN 162.00 LOBİ 16.87 ALT KAT NET ALAN 162.67 KORİDOR 14.75 MİSAFİR YATAK ODASI 19.41 ALT KAT BRÜT ALAN 179.53 YATAK ODASI 1 13.85 TOPLAM NET ALAN 274.82 MİSAFİR BANYO 3.93 YATAK ODASI 2 13.76 TOPLAM BRÜT ALAN 341.53

VİLLA A (Alt Kat) VİLLA A (Üst Kat) SALON 62.40 MUTFAK 35.60 ÇAMAŞIR-ÜTÜ ODASI 8.30 ANTRE 10.60 WC 3.30 BAHÇE 227.67 ALT KAT NET ALAN 130,50 ALT KAT BRÜT ALAN 126.77 EBEVEYN YATAK ODASI 38.50 EBEVEYN BANYO 11.50 EBEVEYN BALKON 3.18 YATAK ODASI 1 20.10 YATAK ODASI 1 BANYO 4.50 YATAK ODASI 2 17.17 YATAK ODASI 2 BANYO 3.80 YATAK ODASI 3 15.00 YATAK ODASI 3 BANYO 3.80 BALKON 2.50 KAT HOLÜ 7.20 ÜST KAT NET ALAN 127.25 ÜST KAT BRÜT ALAN 152.30 TOPLAM NET ALAN 257.75 TOPLAM BRÜT ALAN 290.60

VİLLA B (Alt Kat) VİLLA B (Üst Kat) SALON 62.40 MUTFAK 35.60 ÇAMAŞIR-ÜTÜ ODASI 8.30 ANTRE 10.60 WC 3.30 BAHÇE 227.67 ALT KAT NET ALAN 130,50 ALT KAT BRÜT ALAN 126.77 EBEVEYN YATAK ODASI 38.50 EBEVEYN BANYO 11.50 EBEVEYN BALKON 3.18 YATAK ODASI 1 20.10 YATAK ODASI 1 BANYO 4.50 YATAK ODASI 2 17.17 YATAK ODASI 2 BANYO 3.80 YATAK ODASI 3 15.00 YATAK ODASI 3 BANYO 3.80 BALKON 2.50 KAT HOLÜ 7.20 ÜST KAT NET ALAN 127.25 ÜST KAT BRÜT ALAN 152.30 TOPLAM NET ALAN 257.75 TOPLAM BRÜT ALAN 290.60

VAZİYET PLANI ULAŞIM HARİTASI ÇEVRE YOLU E87 E87 ÇEVRE YOLU O-30 ANADOLU CAD. ÇEVRE YOLU O-30 CAHER DUDAYEV BLV. RÖNESANS AVM AVM 2040 SK. CAHER DUDAYEV BLV. 2038 SK. 2035 SK. KÖPRÜ Atılgan Royal; Adnan Menderes Havalimanı na 22 km, Bostanlı İskelesi ne ve Arabalı Vapur İskelesi ne 2.5 km, Mavişehir İzban Metro İstasyonu na 1.5 km, Çevre Yolu na 500 m, Tramvay a 300 m, Mavibahçe ve Egepark Alışveriş Merkezleri ne 1 km, Çeşme ye 73 km uzaklıktadır.

TEKNİK DETAYLAR: Seramikler: VERSACE, La Fabbrica, Venis ve İspanya Valentino Banyo Armatürleri: İtalyan ve Alman Mutfaklar: Vanucci, Alman ve Bulthaup Mutfak Ankstre Ürünler: Gagenhau ve Miele Dış Doğramalar: Schüco Asansör: Otis, Schindler ve Hyundai Isıtma ve Soğutma Sistemi: Daikin, Viesmann ve Toshiba Banyo Sıhhi Tesisat Malzemeleri: Vitra ve Artema Bu katalogtaki görseller sadece Atılgan Royal hakkında bilgi vermek amacıyla kullanılmıştır. Atılgan İnşaat projenin teknik şartnamesinde, ön gördüğü hizmet ve fasilitelerde, kat planlarında, istediği değişikliği ve düzeltmeyi yapma hakkını saklı tutar.

ATILGAN İNŞAAT Orhan Şaik Gökyay Cad. No: 66 D: 3 Karşıyaka, İzmir / TURKEY T: 0232 367 39 65 / 0530 377 51 61 F: 232 367 38 45 atilganinsaaat.com / atilganroyal.com