İyi bir yaşam hayaliniz,



Benzer belgeler

Özel olduğunuzu hissedin!

Güçlü ve güvenilir bir isim...

İstanbul u bir de bizimle yaşayın!

Huzur, güven ve konforla her gününüzü yaşayın.

Çiçek gibi bir yuvanız olsun...

Yeni evinizde konforlu bir hayat sizi bekliyor.

YAŞAMAYA BEKLERİZ! 6. KISIM

Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz.

KENTİN YENİ ARMASI. YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE

armatema Geleceğe Yatırım Fırsatı

MİLLETİN KALBİNDE! gelecek İnşaA eder

şehrin yanıbaşında DOĞAYLA İÇ İÇE yeni bir yaşam başlıyor.

Özgürlüğün Ev Hali.

Doğa ile iç içe, hayallerinizin ötesinde...

Sağlıklı, Güvenli ve Huzurlu Bir Hayat

ONAY A.Ş DURUKENT DURUKENT

yaşamak güzeldir! burası yaşamaya değer bir yer.

5603 m² alan üzerinde toplam 5 blok, 54 daire ve 14 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 14 Adet 2+1 (89,83-101,37-101,90 m²), 20 Adet 3+1

HAKKIMIZDA. Firmamız, inşaatın proje aşamasından itibaren fonksiyonel yaşam alanları oluştarmayı hedeflemektedir.

MUTLULUK DOLU

www

Vatanım Hazır Beton İnşaat

Ankara nın Yeni Vadisi

MODERN YAŞAMIN TÜM ÖZELLİKLERİ, KENT HAYATININ GEREKSİNİMLERİYLE BİR ARADA...

BURSA DA YENİ BİR DÜNYA KURULUYOR

İnşaat sektöründe 1975 den beri hizmet veren, firmamızın deneyimli kurucularının tüm tecrübesi, günümüz teknolojisiyle

Tüm hakları MBN İnşaat a aittir. İzinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz.

SULTANBEYLİ NİN YENİ CAZİBE MERKEZİYLE TANIŞMAYA, HAYATINIZI DAHA KONFORLU YAPMAYA, HAYALLERİNİZİ YAŞAMAYA HAZIR MISINIZ?

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk.

rüya sehir

Geleceğe yapılan en huzurlu yatırım...

Sunduğu tüm avantajların yanı sıra, lokasyonu ile de benzersiz özelliklere sahip

Hayatınıza elit bir değer katın...

Nevsa Konakları nı keşfetmeye hazır mısınız?

Yeni Şehir in Yeni Görüntüsü

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor.

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

İSTANBUL A DEĞER KATAN PROJE

YENİ YAŞAM GÖRÜKLE m 2 lik inşaat alanı üzerine kurulan Yeni Yaşam Görükle Evleri; Bursa Nilüfer ilçesinde yer alan, Uludağ Üniversitesi ne

1000 m² alan üzerinde toplam 1 blok, 10 daire ve 3 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 2 Adet 2+1 (98,45 m²), 4 Adet 3+1 (110,66 m²), 4 Adet

Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak

w w w. i f b k a m e r y a p i. c o m

Demirtaş a CEMRE. Düşüyor...

Ödülü hayat olanlar için... Ayrıcalığı ile

YAŞAM BURADA BAŞLIYOR...


GENTAŞ MÜHENDİSLİK GAYRİMENKUL İNŞAAT TAAHHÜT SAN. VE TİC. A.Ş. Adres: Altınşehir Mh Sk. No:2 B/A Nilüfer/BURSA İletişim: / 0224

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor.

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN

w w w. a s i l i n s. c o m

Mutluluğa Açılan Kapı

Düşlerinizin ötesinde bir gerçek var...

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

C5-A A2 C5-B C4-B 622 ADA 1 PARSEL C4-A C3-A C2-A C3-B D6 C2-B A1 C1-A C9-B C1-B D1 D5 C8-A C9-A C8-B C7-B C6-A C7-A C6-B 616 ADA 15 PARSEL

parkresidencescadde.com

Kuruluşumuz var olduğu günden bu yana ilkelerine bağlı ve başarılı bir şekilde yoluna devam etmektedir.


Güvenliğin ve Modernliğin Adresinden Ayrıcalıklı İki Yeni Yaşam Alanı

Bursa nın konut ihtiyaçlarını doğru belirleyip,

değişimin başlangıç noktası

Helenium Wings in. Teras Bahçeli Evlerinde, Daha Yaşanacak Çok Masal Var!

POLARİS EVLERİ. yaşamı değerli kılmak için...

Yaşamda Konforlu ve ayrıcalıklı bir yaşam Reform Ankara da sizleri bekliyor...

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da.

AYSA GRUP YAPI. Vizyonumuz Müşterilerimizin uzun ve kısa vadede mutlak memnuniyeti, Müşteri portföyümüzün sürekli zenginleşerek artması.

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5.

OSAGRUPYAPI OSALIFE. Mimarın Gözünden. Mimar Salih Zeki SALALI

MUTLULUK BU ÇATININ ALTINDA

Başkent in en özel caddesinde,

55 Yıllık. bir markanın, 270 dairelik. fırsatı

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ...


Evinizden Çıkmak İstemeyeceksiniz...

1935 ten bugüne... Sektörde kendi öz sermaye ve güçlü finans destekleri ile Kayseri de üst düzey ve saygın şirketler arasında yerini almıştır.

Tamda istediğim SİZİN İÇİN, 1972 DEN GÜNÜMÜZE

Yapıda uzman imzası. Make. projesi

Yaşamınızda isteyeceğiniz tüm seçenekler bir arada!

SİZİN İÇİN SİZDEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE


Görseller tanıtım amaçlıdır Baltık İnşaat uygulama aşamasında değişiklik yapma hakkını saklı tutar

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK...

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR

Şehrin İçindeki. Huzur

KOMŞULUK KÜLTÜRÜNÜN YAŞANDIĞI PROJE

Merkezi konum, sessiz sakin bir yaşam...

Mağusa da yaşam değişiyor... Yepyenİ bir anlayış, NorthernLand kalitesiyle birleşerek hayatımıza giriyor...

Yenİlİkçİ. UZMAN. Başarılı. SAHINİnvest

İNŞAA T. Yeni yaşam Evleri Projesinde iş ortaklığı yapan Kare İnşaat ve Umeks İnşaat firmaları sektörde öncü olmayı hedeflemektedir.

TİP 2 TİP 1. Hol ve Koridor : 21.5 m 2. Hol ve Koridor : 31.5 m 2 Salon : 40 m 2 Oturma Odası : 15 m 2 Mutfak : 18 m 2 Oda : 12 m 2


Sahile 1,5 km mesafe Köprüye 3 km mesafe

w w w. p a r k e r d e m l i. c o m

Geleceğinizin İnşası...

keşfetmeye hazır mısın?

Yasamaya, deger yatırıma deger...

Transkript:

ATAGRUP 20 Yılı aşkın Yapı sektörün de tecrübesi ile son 7 sene içerisinde yapmış olduğu butik ve prestijli konut projeleriyle isminden bahsetmeyi başarmıştır. Esenyurt kökenli bir firma olan ATAGRUP, girmiş olduğu bu sektörde gerek inşaa ettiği yapılardaki farklılık ve kalitesinden gerekse de müşterileri ile olan ilişkileri ve onların memnuniyetlerinden dolayı gittikçe artan bir taleple karşılaşmıştır. Alıcılarının bu teveccühüne fazlasıyla cevap vermek hedefi ve arzusuyla hareket eden ATAGRUP Ailesi sektördeki gelişim ve teknolojiyi yakından takip ederek ailelerin yaşamlarını kolaylaştırmak için hiç durmadan çalışmalarına devam etmektedir. ATAGRUP olarak işimize duyduğumuz saygı, hayata duyduğumuz saygıdır. Bu yüzden biz hayata geçirdiğimiz projelerde yalnızca hayat konforunu değil, hayatın devamlılığını da sağlayan ilkelere özen gösteriyoruz. Dünyayı kirleten ve yaşanması zor bir gelecek hazırlayan projelerin dışına çıkarak, daha az atık üreten, enerji ve su tüketimini optimum düzeyde tutan, doğaya saygılı projelerle insanlığın yarınları için çalışıyoruz. Ve bu felsefemizi inşaatına başladığımız ESBAHÇE ve ESPARK DA devam ettiriyoruz. ATAGRUP Yaşam koşullarının hem günümüzde hem de yıllar sonra çocuklarımızın yaşayabileceği kaliteli yaşam alanları olabilmesi adına çevre konusunda birçok katkıda bulunuyoruz. İnşa ettiğimiz yaşam alanlarının öncelikle güvenli, estetik, kullanışlı ve bir insanın yaşam kalitesini en üst düzeye taşıyabilecek nitelikte olması bizim için çok önemli. Biz, bunun geri dönüşümünün ülkemize farklı iş kollarında bile olsa güzel olanaklar sağlayacağına inanıyoruz. Biz üretmeye devam ediyoruz.

İyi bir yaşam hayaliniz, ESBAHÇE ve ESPARK da gerçek oluyor: Doğal, huzurlu, güvenli... İstanbulun hızla gelişen bölgesi ve en değerli yaşam alanı Esenyurt da çok özel bir konut projesi yükseliyor. Yapımına başlanan ESBAHÇE ve ESPARK KONAKLARI, şimdi sizleri bekliyor.

Hem şehrin merkezinde, hem de büyük kentlerin getirdiği olumsuz koşulların dışında; yemyeşil bir peyzaj içinde huzurlu ve güvenli, otopark problemi olmayan,geniş daireleri ve tüm teknolojik altyapı, konfor ve donanıma sahip çok özel bir sitede yaşamak istemez misiniz? ESBAHÇE ve ESPARK; benzersiz özelliği,tertemiz havası, yürüyüş parkuru, sosyal ve sportif alanlarıyla size gerçekten farklı bir yaşam sunmaya söz veriyor.

HER AÇIDAN MÜKEMMEL... PROJE ÖZELLİKLERİ ES-BAHÇE KONAKLARI Arazinin tamamı 6200 m2 den oluşmaktadır.167,40 m ana caddeye cephesi olan arazinin derinliği ortalama 49,30 m derinliğe sahiptir. Arazinin 4415 m2 sine kapalı otopark inşaa edilecek olup 3020 m2 si ticari alan olarak dükkanlara ayrılmıştır. Kapalı otopark konut sahiplerinin istifade edebileceği bir alan olup her daire için otopark alanı sağlanacaktır. Ticari alanlar için dükkanlar önünde açık otopark alanları tesis edilmiştir. Zemin Kattaki dükkanlarımızın üstüne 500 m2 oturuma sahip, her katında 4 adet daire mevcut olan 2 adet 11 katlı bloklar inşaa edilecektir. Siteye 2 adet giriş yapılmıştır. Girişlerin biri siteye taşınan maliklerin eşyalarının taşınmasını sağlamak için, diğer giriş ise yaya girişinin sağlanması içindir. Siteye giriş alanı 1735 m2 lik bir alana sahiptir.bu alanlar ES-Bahçe Konakları Site Sakinlerinin istifade edebileceği dinlenme alanları, çocuk oyun alanları,peyzaj gibi uygulamalar ile zenginleştirilecektir. Bloklar arasında ki mesafe 45 m dir.bu mesafe dairelerinin bütün odaların ferahlığını ve aydınlığını arttırmaktadır. 2 blok arasındaki 1360 m2 dükkan üstündeki alan ise bina konut sakinlerinin kullanacağı, içeriğinde çocuk oyun alanları, botanik havuz, kamelya, oturma bankları, peyzaj çalışmaları olan alan olarak değerlendirilecektir. Sitenin bütün bağımsız bölümlerinin elektrik, su, doğalgaz tesisatları ve sayaçları birbirinden bağımsız olarak tesis edilecektir. Her blok içerisinde ilgili bloğa ait fitness salonu tesis edilecektir. ESPARK KONAKLARI Arazinin tamamı 5130 m2 den oluşmaktadır.181,56 m ana caddeye cephesi olan arazinin derinliği ortalama 56,77 m derinliğe sahiptir. Arazinin 3090 m2 sine kapalı otopark inşaa edilecektir. Zemin Katta 3180 m2 ticari alan olan dükkanlar oluşturulmuştur. Kapalı otopark konut sahiplerinin istifade edebileceği bir alan olup her daire için otopark alanı sağlanacaktır. Ticari alanlar için dükkanlar önünde açık otopark alanları tesis edilmiştir. Zemin Kattaki dükkanlarımızın üstüne 500 m2 oturuma sahip, her katında 4 adet daire mevcut olan 2 adet 12 katlı bloklar inşaa edilecektir. Siteye 2 adet giriş yapılmıştır. Girişlerin biri siteye taşınan maliklerin eşyalarının taşınmasını sağlamak için, diğer giriş ise yaya girişinin sağlanması içindir. Siteye giriş alanı 238 m2 lik bir alana sahiptir. Bloklar arasında ki mesafe 18 m dir. 2 blok arasındaki 760 m2 dükkan üstündeki alan ise bina konut sakinlerinin kullanacağı, içeriğinde çocuk oyun alanları, botanik havuz, kamelya, oturma bankları, peyzaj çalışmaları olan alan olarak değerlendirilecektir. Sitenin bütün bağımsız bölümlerinin elektrik, su, doğalgaz tesisatları ve sayaçları birbirinden bağımsız olarak tesis edilecektir. Her blok içerisinde ilgili bloğa ait fitness salonu tesis edilecektir.

ESBAHÇE ve ESPARK KONAKLARINDA...

doğal olarak Bu yaşama Bir evde yaşamanın belki de altın kuralı güven duygusu. Sitede bulunan profesyonel güvenlik personelleri, teknolojiyi en üst düzeyde kullanan emniyet sistemi ile hissetmek isteyeceğiniz güven duygusu 24 saat korumanız altındadır. Yaşam yeriniz Esbahçe ve Espark ise huzurunuzu bozabilecek sürprizlere yer yok.

ABDULLAH GÜL PARKI

Komşuluklarda Farklı Esbahçe ve Espark sadece bir konut projesi değil, bir yaşam biçimi. Kaliteli yaşamı seçmiş, sosyal ve kültürel seviyesi gelişmiş, seviyeli komşularınız olacak. Sitenin ortak sosyalleşme alanlarında kurulacak ilişkilerle; farklı ve elit bir yaşamı paylaşmanın keyfini çıkarın.

Fitness Salonu, evinizin salonuna çok yakın Esbahçe ve Esparkda yaşıyorsanız fitness salonuna gitmek için sadece kapıdan dışarı çıkmanız yeterli. Site sakinlerinin kullanımına açık spor salonu; sağlıklı ve modern yaşamın buluşma merkezi. Aileniz, çocuklarınız ve komşularınızla; spor yaparken sosyalleşebilme imkanı sağlayan salon sayesinde yaşamınızın kalp ritimleri daha sağlıklı atmaya başlayacak. Esbahçe ve Espark çocuklar için oyun parkı gibi Çocukların gelişim dönemlerinde en çok ihtiyaç duydukları güven içinde oyun oynayabilecekleri alanlara sahip olmak. Esbahçe ve Esparkda yetişecek olan çocuklar; evlerinden uzaklaşmadan arkadaşlık ilişkilerini geliştirebilecekleri, kişilik gelişimlerini pozitif yönde etkileyecek oyunlar oynayabilecekleri alanlara sahip olacaklar. Çünkü Esbahçe ve Espark onlar için son derece eğlenceli bir park. Huzurun ve Dinlenmenin Merkezi Esbahçe ve Esparkda yaşam detaylara önem vererek tasarlandı. 4 mevsim site sakinlerinin hizmetine sunulan kamelya ile komşularınızla ve ailenizle daha çok sosyalleşip Elit bir yaşama park etmek demek işte böyle bir şey... ATA GRUP TEKNİK GEREKLİLİKLER OLMASI HALİNDE PROJEDE HER TÜRLÜ DEĞİŞİKLİK YAPMA HAKKINA SAHİPTİR.

yatırım da var Esbahçe ve Espark; oturmak için alanı, modern aynı bir zamanda yaşam alanı, uzun aynı ve kısa zamanda vadede uzun ve kısa vadede kazandırabilecek yatırımlar sağlayan bir proje. Esenyurt un merkezinde konumlanmış olması ve şehirdeki sürekli gelişim sayesinde proje hayata geçtiği ilk günden itibaren değerini arttırmaya devam ediyor. Karlı ve kaçırılmayacak bir yatırım alanı olan Kâ konutlarda ister yaşayın, ister kazanın Esbahçe ve Espark için uygun ödeme koşulları Ata Grup un Esbahçe ve Espark projesine özel uyguladığı temelden kredi imkani ve 120 ay vade seçenekleri ile hayalinizdeki yaşam, hayal olmaktan uzak. Sizin için sunulan kaçırılmayacak bu elit yaşama herkes sahip olma imkanına sahip. 40 dükkan ve magazaların kapısı kazanca açılıyor Esbahçe ve Espark projesinin içinde blokların giriş katında yer alan birbirinden şık 40 adet dükkan ve mağazalar tam bir yatırım kapısı. Dışarıya dönük cephelere sahip dükkanlar doğru iş stratejileri belirlendiği taktirde gerek alışveriş merkezi olarak gerekse ihtiyacınıza uygun kazanç merkezleri olarak sahiplerine kazanç vaad ediyor. Fırsatı Kaçırmayın... ATA GRUP TEKNİK GEREKLİLİKLER OLMASI HALİNDE PROJEDE HER TÜRLÜ DEĞİŞİKLİK YAPMA HAKKINA SAHİPTİR.

PLAN A DAİRE PLANLARI PLAN B BALKON 2,93 m2 MUTFAK 9,5 m2 BALKON 2,93 m2 MUTFAK 9,50 m2 SALON 25 m2 Y.ODASI 12,5 m2 Y.ODASI 12,5 m2 SALON 25 m2 HOL 3 m2 HOL 2,15 m2 Ç.ODASI 11,7 m2 WC 1,80 m2 BANYO 5,95 m2 Ç.ODASI 11,7 m2 BANYO 5,95 m2 ANTRE 10,92 m2 ANTRE 10,92 m2 BANYO 2,90 m2 Y.ODASI 17,2 m2 BANYO 2,90 m2 SALON = 25 M2 ANTRE= 10.92 HOL= 3M2 MUTFAK= 9.5m2 MUTFAK B.= 2.93m2 Y.ODASI= 12.5m2 Ç.ODASI= 11.7m2 Y.ODASI= 17.2 m2 E.BANYO= 2.90m2 G.BANYO= 5.95 m2 WC: 1.80m2 BRÜT : 125M2 NET: 103.34M2 SALON = 25m2 ANTRE = 10. 92m2 HOL = 2. 15m2 MUTFAK = 9.5m2 MUTFAK B. = 2 93m2 Y. ODASI = 12.5m2 Ç. ODASI = 11.7m2 Y. ODASI = 17.2m2 E. BANYO = 2.90m2 G. BANYO = 5.95m2 BRÜT M2= 125M2 NET= 100.75M2 Y.ODASI 17,02 m2 ATA GRUP TEKNİK GEREKLİLİKLER OLMASI HALİNDE PROJEDE HER TÜRLÜ DEĞİŞİKLİK YAPMA HAKKINA SAHİPTİR.

TEKNİK ŞARTNAME DAİRE İÇİ 1. BANYOLAR 2. ISLAK ZEMİNLER 1.SINIF SERAMİK 3. BANYO DOLABI 4. DUŞA KABİN 5. 1. SINIF VİTRİFİYE VE ARMATÜRLER 6. MUTFAK DOLABI 7. DAVLUMBAZ, FIRIN VE SETÜSTÜ OCAK 8. MERKEZİ UYDU SİSTEMİ ALT YAPISI 9. WIRELESS İNTERNET 10.DAİRE İÇLERİ DUVAR KAĞIDI VEYA SATEN BOYA 11. DAİRE KAPILARI ÇELİK KAPI 12. DAİRE İÇ KAPILARI MEBRAN, MELEMİN VEYA MUADİLİ 13.PENCERELER AHŞAP RENK GÖRÜNÜMLÜ PVC DOĞRAMA 14. PENCERE CAMLARI ISI CAM 15. YATAK ODALARI VE SALON LAMİNANT PARKE 16.BALKONLAR 1. SINIF SERAMİK 17. MERKEZİ ISINMA VEYA KOMBİLİ ISINMA 18.HER DAİREDE DEKORATİF ALM KORKULUKLU VE CAM UYGULAMALI FRANSIZ BALKONLAR 19. MUTFAK BALKONLARINA KATLANIR CAM SİSTEMİ 20. HER DAİREDE VESTİYER ATA GRUP TEKNİK GEREKLİLİKLER OLMASI HALİNDE PROJEDE HER TÜRLÜ DEĞİŞİKLİK YAPMA HAKKINA SAHİPTİR.

Her yere Çok yakın... Esenyurt Devlet Hastanesine Esenyurt Abdullah Gül Şehir Parkına Esenyurt Belediyesine Akbatı AVM Marmara Park AVM TEM Bağlantı yoluna Alkop Sanayi Sitesine Tüyap Fuar ve Kongre Merkezine Atatürk Hava Alanına Atatürk Olimpiyat Stadına İş ticaret ve eğlence merkezlerine ı AKBATI İ

Yeşilkent Mah. Ahmet Arif Cad. 209/A Esenyurt/İST Tel: 0212 450 67 67 Fax: 0212 620 66 34 www.atagrup.com.tr - info@atagrup.com.tr twitter/atagrupinsaat facebook/atagrupkonut