Littlest Pet Shop Açıklamalar

Benzer belgeler
Voksporta Teknoloji Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Tüm hakları saklıdır.

Bilgisayarınızda bulunan dosyalara dilediğiniz her yerden erişin ve bu dosyaları istediğiniz yerde paylaşın

Horizons. BYOD (Kendi Cihazını Getir): Küresel Bir Perspektif. Çalışanların Yön Verdiği Yenilikten Faydalanmak. Yönetici Özeti

Online Davranışsal Reklamcılık (ODR) Neyi bilmeliyim? Neden?

Dünyanın en önemli ekonomisine odaklanıyoruz. Sizin ekonominize.

adjust, ülkelerin Apple App Store ve Google Play' deki en popüler sosyal ağ uygulamalarını açıklıyor

Kullanım Kılavuzul GTU 10

Key words: Viral marketing, marketing on internet, word-of-mouth communication.

DIJITAL YAŞAM E-KILAVUZU. Sosyal Mühendislik Numaralarının İşe Yaramasının 5 Nedeni

Dünyanın en büyük sosyal dil öğrenme ağı busuu şimdi Türkiye de!

Kindle for iphone/ipad Lisans Anlaşması ve Kullanım Koşulları Dijital İçerik Kindle Store. Dijital İçeriğin Kullanılması. Kısıtlamalar.

Kullanım kılavuzu Nokia Treasure Tag Mini (WS-10) WS-10

Türkçe - turkki KILAVUZ. Finlandiya'da Girişimci Olmak

Dernek olarak AB projesi yapmak istiyoruz bu konuda izlenecek yol ile yardım alabileceğimiz kişi ve kuruluşlar hakkında bilgi verebilir misiniz?

TURKCELL T-CAM 10 GÜVENLİK AMAÇLI KAMERA KULLANMA KILAVUZU

2008 Nokia telif hakkıdır. Tüm hakları mahfuzdur. Nokia, Nokia Connecting People ve Nseries, Nokia Corporation'ın ticari veya tescilli ticari

BİR YAYIN PLATFORMU OLARAK İNTERNETTE ÇEVRİM İÇİ VİDEOLAR VE KULLANICILARININ DOYUM FAKTÖRLERİ

Okul öncesinden 6 ncı Sınıfa kadar

ABBYY FineReader 10 Kullanıcı Kılavuzu

FARKLI KÜLTÜRLERDE RENKLERİN ANLAMLARI

HP Deskjet 1050 All-in-One series

Haklarım var, Hakların var, Hakları var...

İçerik. 3. Niteliklerin Sınıflandırılması: Her zaman içeriği nitelikleri özelliklerine göre ayırmalı ve bir nitelik kütüphanesi kurmalısınız.

Konsolidasyon: tek bir kontrol modeli

OKULUN BAŞLAMA DÖNEMİ

MODEL AL-2021 AL-2041 DİJİTAL ÇOK FONKSİYONLU SİSTEM KULLANIM KILAVUZU. Sayfa

HER KAZANANIN ARKASINDA BIR EKİP VARDIR. Başarıyı hızlandırın.

Verem (TB) ile teması olan kişiler için bilgiler

KX-MB2100 SERİSİ ÇOK FONKSİYONLU YAZICILAR. YÜKSEK ÜRETKENLİK, DÜŞÜK MALİYET.

Transkript:

Littlest Pet Shop Littlest Pet Shop Dünyası seni bekliyor! Bu uygulama ile en sevdiğin Minişler bir arada! Blythe ve Miniş arkadaşları ile birlikte sanal Minişlerin bakımlarıyla ilgilen, onlarla eğlenceli oyunlar oyna! Evler ve oyun alanları inşa ederek LPS şehrini büyüt, Minişlerini mutlu et. Littlest Pet Shop Uygulaması ve toplanan minişlere Uygulama şart ve koşullarına tabi olarak erişilebilecektir. Detaylar için uygulama açıklamasına ve şartlarına bakınız. LPS Your World uygulamasıyla ya da 2014 Sonbaharında veya sonrasında piyasaya çıkan minişlerle uyumlu değildir. Oyun internet bağlantısı gerektirir. Littlest Pet Shop Uygulaması ios 5.1 ve üstünde çalışan iphone, ipad, ipod touch 'larda ve Android 2.3 ve üstünde çalışan belirli Android cihazlarda çalışır. Apple, Apple logosu, ipad, iphone ve ipod Touch Apple Inc.'in ABD ve diğer ülkelerde tescilli ticari markalarıdır. App Store Apple Inc.'in hizmet markasıdır. Google Play Google Inc.'in ticari markasıdır. Tüm Hakları Saklıdır. Gameloft ve Gameloft logosu Gameloft'un ABD ve/veya diğer ülkelerde tescilli ticari markalarıdır. Açıklamalar Oyunlar ücretsiz olarak indirilebilecek ve sınırlı bir süre boyunca kullanılabilecektir. Oyun içinde küçük satın alımlar mevcuttur, ama zorunlu değildir. Çocuklar internete girmeden, bir şey indirmeden ya da oyun içi satın alımlar yapmadan önce anne babalarına sormalıdır.

Littlest Pet Shop Gameloft Game App Commonly Asked Questions LPS UYGULAMASI ÜCRETSİZ Mİ? EBEVEYN KONTROLLERİNE SAHİP Mİ? LPS oyununu indirmek ücretsizdir. Oyun içinde küçük satın alımlar mevcuttur, ama zorunlu değildir. Ebeveynler oyun içindeki küçük satın alımları sınırlandırmak içinapple App Store, Google Play or Amazon veya Amazon'u ziyaret ederek bu konudaki detayları öğrenmelidir. OYUN GEREKSİNİMLERİ: (PDF'yi açmak için tıklayın) iphone, ipad veya ipod Touch ve itunes Hesaplarının LPS Uygulamasını itunes Store'dan indirmesi gerekmektedir. Android cihazlar ve Google Play hesaplarının LPS uygulamasını Google Play Store'dan indirmesi gerekmektedir. LPS oyunu Uygulamasını oynamak için gerekli olan cihazlar ve işletim sistemleriyle ilgili ek bilgiler için lütfen itunes ve Google Play LPS oyunu sayfasına bakın. Kullanılabilirlik (PDF'yi açmak için tıklayın) LPS Oyunu Uygulaması tüm dillerde bulunmamaktadır. Halihazırda desteklenen diller şunlardır: İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca, Portekizce, İtalyanca, Rusça, Çince, Japonca ve Korece. Oyununuz varsayılan olarak otomatikmak İngilizce dilinde açılmazsa ve İngilizce dili versiyonunu açmak veya başka bir dile geçmek isterseniz oyun uygulamasının ios veya Android versiyonlarında şu talimatları takip etmeniz gerekmektedir:- Oyunu başlatın - Oyunun sağ alt tarafındaki Araçlar simgesine dokunun - Ekranı aşağı kaydırın ve Ayarlar simgesine dokunun - Dil simgesine dokunun - İngilizce için ABD bayrağı simgesini ya da istediğiniz diğer dil için o ülkenin bayrağına dokunun.

Microtransaction FAQ 1. 70 dolardan fazla oyun içi satın alım yapılabilen ücretsiz bir oyun yapmış olmanız normal mi? Böyle bir oyuna gerçekten ücretsiz diyebilir misiniz? Ücretsiz oynanan bir oyun, bir oyuncunun oynayarak oyunda ücretsiz olarak ilerleyebilmesine imkan veren ücretsiz erişimli bir oyundur. Oyuncu isterse bu ilerlemeyi hızlandırmayı ya da deneyimi başka şekillerde geliştirmeyi seçebilir, ancak bunu yapması gerekli değildir. 2. Ama oyuncunun er ya da geç para ödemesi gerekmeyecek mi? Ve çocukların bu parayı ebeveynlerine ödetmeleri gerekecektir. Bu durum bir çocuk için can sıkıcı değil mi? Çocuklar herhangi bir ücret ödemeden oyunu oynayabilecek ve oyundan keyif alabileceklerdir. Karşılarına bir satın alma seçeneği sunulduğunda, bu daima deneyimi geliştirici, ama şart olmayan bir seçenek olacaktır. 3. Peki kimse oyun içinde satın alımlar yapmazsa nasıl para kazanacaksınız? Ücretsiz oynanan oyunlar daha fazla kişinin oyunu oynamasına imkan verir, çünkü oyuna erişim ücretsizdir. Ücretsiz oynamaya imkan veren iş modeli kullanıcılara oyunu nasıl oynayacaklarına dair seçme şansı sunar. Oyuncu oyunu oynayabilir ve ücretsiz olarak oyunda ilerleyebilir. Ya da isterse bu ilerlemeyi hızlandırmayı ya da deneyimi bir şey satın alarak geliştirmeyi seçebilir, ancak bunu yapması gerekli değildir 4. Neden ipad ya da akıllı telefon gibi genelde çocukların sahip olmadığı platformlarda çalışan bir çocuk oyunu tasarladınız? Deneyimlerimiz bize akıllı telefon ya da tablet sahibi çoğu ebeveynin çocuklarına bunlarla oynamak için izin verdiğini göstermektedir. Akıllı telefonlar ve tabletler bir aile cihazı haline gelmiştir. [Gameloft her yaş için oyunlar geliştirmek suretiyle bütün aileyi eğlendirmeyi amaçlamaktadır. - ya da buna benzer başka bir yaklaşım] 5. Oyunlarınızı piyasaya çıkarmadan önce çocuklarda test ediyor musunuz? Evet ediyoruz! Oyuncularımızın oyundan keyif almasını sağlamak için oyunlarımızı ana hedef grupları üzerinde test ediyoruz.