HAYAL ETTİĞİNİZ ULAŞIM, KONFOR, KALİTE, ESTETİK ve GÜVEN ARTIK HAYATINIZDA

Benzer belgeler
KOMŞULUK KÜLTÜRÜNÜN YAŞANDIĞI PROJE

Konforun Tanımı Değişti...

Sanatsal bir yaklaşımla bir yaşam stili sunan Meram Park Villaları ile tasarım ve fonksiyonelliğin mimari bütünlükle birleşimine şahit olacaksınız

İSTANBUL DA YAŞAM DEĞERİNİ GÖKSULIFE DA BULUYOR

Dünyada en mutlu insan evinde huzur olandır. Johann W. von Goethe

Ankara nın liderler zirvesi...

Sadece eviniz olmayacak Fitness salonlarından yüzme havuzlarına, basketbol sahalarından barbekü alanlarına modern mimarisiyle yalnızca bir ev değil;

Hayat dediğin. böyle olmalı

İstanbul un kalbi Şişli de

Akdeniz in İncisi Antalya

İstanbul u bir de bizimle yaşayın!

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk.

Duruşuyla, İŞ dünyasinin. İstİkrarlI gücü

Seçici olun farklı olun...

parkresidencescadde.com


Palmiye Park ı Hayata Geçirenler

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

Teşekkürler Hayat Şehrin en güzel günbatımına sahip

KILIÇ İNŞAAT

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR


Başkent in en özel caddesinde,

Geleceğinizin İnşası...


Gizli Bahçe. Simdi. Masalsı Bir Yasamın. Kapılarını Aralayın! Çünkü Burası

Yasamaya, deger yatırıma deger...

Loft Garden Gazi Mah. 7733/7 Sokak Ulukent Menemen, İzmir

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I

ayat, tüm doğallığıyla sizi çağırıyor...

DÖRT BİR YANINIZDA ŞEHRİN AYRICALIKLARI...

Vatanım Hazır Beton İnşaat

w w w. a s i l i n s. c o m

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

GENEL BAKIŞ. Her Katta 2 Daire İle Daha Özgür Bir Yaşam Sizi Bekliyor. Yaşamınıza Değerli Yatırımlar Yapmak İçin Adım Atın!

Günümüze kadar mimarlık, mühendislik, müteahhitlik, tasarım ve uygulama alanlarında pek çok projeye, imza atan firmamız;

Ayrıcalıklar dünyasındaki yerinizi almaya hazır mısınız?

Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler.

İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk

Sahip olduklarının değerini bilenler için...

Nevsa Konakları nı keşfetmeye hazır mısınız?

ÖZEL İLETİŞİM VERGİSİ GENEL TEBLİĞİ (SERİ NO: 14) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş.

İnşaat Sanayi KSO da buluştu



KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ!

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ...

OSAGRUPYAPI OSALIFE. Mimarın Gözünden. Mimar Salih Zeki SALALI

İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor.

Çiçek gibi bir yuvanız olsun...


Yuvanda, yaşam alanında neler olmalı? Nasıl bir hayat? Evinle ilgili birçok isteğin, idealin, hayalin olsa...

güvenmekte haklısınız

Başkan Kocadon Muğla basınını Bodrum da ağırladı

Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor.

HAKKIMIZDA. Firmamız, inşaatın proje aşamasından itibaren fonksiyonel yaşam alanları oluştarmayı hedeflemektedir.


ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİ

Özel olduğunuzu hissedin!

Gerçek olan bir rüya gibi..


Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları

ayat, tüm doğallığıyla sizi çağırıyor...

www

Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz.

Merhaba! Daha önce söyleyen muhakkak olmuştur, biz yine de hatırlatalım; Mutluluk herkese çok yakışıyor

YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA!

İSTANBUL A DEĞER KATAN PROJE

A.Ş. projesidir. 4 safir kadar parlak bir yaşam...

Şimdi Yaşamkent in en prestijli noktasında hayallerinizi gerçeğe dönüştürecek bir proje doğuyor. Ferah ve fonksiyonel tasarımı, rengârenk bahçeleri

Bahçeli hayata bir adım...

Günlük Kent Gazetesi 4/c'yi de kaldır!.. cümlelerine yer verildi. Basın açıklamasında özetle; Kamuda çalıştırlan

ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir.

Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir.

BURJ ANTEP F&H Y PI.

Biz Kocaman bir Aileyiz...

KENTİN YENİ ARMASI. YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE

ELEGANT URLA

2. Söz konusu koruma amaçlı imar planı üst ölçek plana aykırı hususlar içermektedir.

2016 YAZ BASKETBOL TURNUVASI VE KAMPI

Türkiye'nin En Büyük Dijital Şantiyesi!

Demirtaş a CEMRE. Düşüyor...

SARAL GAYRİMENKUL'DEN MEYDAN'DA ULTRA LÜX SATILIK OTEL Trabzon / Ortahisar

Yaşamda Konforlu ve ayrıcalıklı bir yaşam Reform Ankara da sizleri bekliyor...

Demir Çağı Başlıyor. Yeni bir çağa, Demir Çağı na hazır olun. Biraz da acele edin. Projelerimizi erken teslim etmek gibi bir alışkanlığımız var.

ÖZEL İLETİŞİM VERGİSİ GENEL TEBLİĞİ (SERİ NO: 14) BİRİNCİ BÖLÜM

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

1935 ten bugüne... Sektörde kendi öz sermaye ve güçlü finans destekleri ile Kayseri de üst düzey ve saygın şirketler arasında yerini almıştır.

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...

Kağıthane nin en kıymetlisi

ÖZEL BÖLÜM I KOJENERASYON. TÜRKOTED İltekno Topkapı Endüstri ST ELEKTRİK-ENERJİ I NİSAN 2016

MAVİ İLE YEŞİLİN, DOĞA İLE ŞEHRİN BULUŞTUĞU YERDESİNİZ! Yürüyüş ve koşu yapmak ya da bisiklete binmek isterseniz sahil, evinize çok yakın mesafede...

GERÇEK KALİTE İLE TANIŞIN...


Transkript:

HAYAL ETTİĞİNİZ ULAŞIM, KONFOR, KALİTE, ESTETİK ve GÜVEN ARTIK HAYATINIZDA

Bağcılar ın seçkin semtlerinden Kirazlı da sizi hayal ettiğiniz yaşama davet ediyoruz. Ulaşımı, konforu, kalitesi, estetiği ve sağlam altyapısıyla size konuttan beklediğinizin fazlasını yaşatacak, hayallerinizi yaşama dönüştürecek, sizi farklı kılacak bir mekan inşa ediyoruz. Güvenli yaşamaktan güvenilir komşuluk ilişkilerine kadar mutluluğu ve huzuru doyasıya yaşayabileceğiniz bir hayata merhaba diyoruz.

Ese Edirne TEM Masko Mall Of İstanbul İştoç Batı Şehir Ankara TEM Tekstil K Mahmutbey Gişeler Mahmutbey Aksaray Yo İkitelli Kavşağı Hastane Mahmutbey Yolu K i R A Z L I Yenimahalle Güneşli Kavşağı Koçman Cad. Kirazlı Güneşli Meydanı Bağcılar Belediyesi Ot Küçükçekmece Gölü Sefaköy Kavşağı Yenibosna Mahmutbey Cad. Ataköy Kavşağı İstanbul Kültür Üniversitesi E5 E5 Atatürk Havalimanı Sahil Y Marmara Denizi

ent nler Alibeyköy lu Eyüp Haliç ogar Fatih HAYAL ETTİĞİNİZ YAKINLIK Zeytinburnu olu Kirazlı da monoblok olarak inşa edilen GöksuTower, 2+1 ve 3+1 seçenekli 65 daireden oluşuyor. Altında her iki tarafı cadde üstünde olan, seçkin markalara hitap edebilecek altyapıya sahip işyerlerinin bulunması daire sahiplerine büyük kolaylık sağlıyor. Marmara Denizi GöksuTower; Bağcılar Belediyesi ne, Kirazlı Metrosu na, Havaalanına, 5 yıldızlı otellerin olduğu bölgeye ve Güneşli Meydanı na yakınlığı ile tam bir cazibe merkezidir. Ayrıca modern dış mimarisi ve iç mekanlarıyla kazançlı bir yatırımın hayalini kuranlar için en ideal adres.

HAYAL ETTİĞİNİZ KALİTE

Son deprem yönetmeliklerine göre projelendirilen GöksuTower ın inşasında tüm teknik ve mühendislik hesaplamalar ve zemin etüdleri en ince detayına kadar yapılmış, tüm önlemler alınmış kaliteden ödün verilmeden çalışılmış ve hayatınızdan deprem korkusu uzaklaştırılmıştır. Her çizgisi ve ayrıntısıyla modern mimarinin izlerini taşıyan GöksuTower, kaliteli malzeme ve 1. sınıf işçilikle en küçük parçasına kadar sizin için tasarlandı. Benzersiz bir duruş sergileyen dış cephe mimarisi ve her bir karesinde usta bir sanatçının elinden çıkan estetiği bulabileceğiniz iç mekanlar. Tüm detaylarda ise prestijli bir yaşamın izleri, tam hayalinizdeki gibi.

HAYAL ETTİĞİNİZ KAZANÇ

GöksuTower; huzurlu ve konforlu yaşam standartlarıyla yatırıma bakış açınızı da değiştirecek bir proje. Lokasyon olarak merkezi bir yerde olması nedeniyle sürekli değerlenen bir yatırım aracı haline dönüşmesi ise kaçınılmaz. GKS Yapı, tüm projelerinde müşterisine sürekli kazandıran unsurların yanında, peşin ve taksitli satışlarda da ödeme kolaylıkları sunmaktadır.

HAYAL ETTİĞİNİZ GÜVENLİK

Yüksek güvenlik, görüntülü görüşme ve modern teknolojinin tüm imkanlarına sahip GöksuTower sizin için rahat ve huzurlu bir yaşam demek. İstanbul gibi büyük bir metropolde her zaman huzur ve güven içerisinde olacağınız bir hayatın keyfini çıkarmak herkesin hayalidir. İşte bu proje size hayal ettiğiniz güvenliği sunuyor. Sevdiklerinizin güven içerisinde olduğunu ve projedeki size özel ayrıcalıkları hissederek yaşayacaksınız. Misafirleriniz dahi olsa sizin onayınız olmadan kimsenin içeriye girmesine izin vermeyecek bir yönetim ise sizlerle birlikte olacak.

HAYAL ETTİĞİNİZ ÇOCUK PARKI

GöksuTower da hayata merhaba diyen çocuklarımızı da unutamadık. Şehrin içinde doğadan ve yeşilden uzak kalmayacak, arkadaşlarıyla tüm gün güvenli bir şekilde zaman geçirebilecekler. Ayrıca arka bahçe mini çocuk parkını ve oturma alanını onların keyifli ve eğlenceli zaman geçirebilmeleri için inşa ediyoruz.

HAYAL ETTİĞİNİZ YEŞİLLİK

Şehrin merkezinde her an yeşille buluşmak çok zor. GöksuTower ın bahçesi bina konseptine uygun bir peyzaj çalışması ile yeşilendirilecek. Bahçe içerisinde, dinlenecek, komşularınızla buluşup, çay kahve içebilecek ve sohbet edebileceksiniz. Böylelikle şehrin içinde yeşille buluşacağınız bir alan sizleri bekliyor olacak.

HAYAL ETTİĞİNİZ OTOPARK

GöksuTower ın kapalı otoparkı modern güvenlik unsurlarıyla ve teknolojisiyle donatılmış olacak. Dairenizden otoparka direkt olarak inip çıkabileceksiniz. Kapalı otopark sayesinde ise hırsızlıktan çizilmeye bir çok risklerin ve tehlikenin uzağında olacaksınız.

HAYAL ETTİĞİNİZ ALIŞVERİŞ

Şehrin bir ucundan başka bir ucuna gitmeden alışveriş yapmanın kolaylığını yaşayacaksınız. Hem zamandan tasarruf edecek hem de evinizde ailenizle daha çok zaman geçirebileceksiniz. Altında seçkin markalara hitap edebilecek altyapıya sahip market, giyim, teknoloji gibi işyerlerinin burada bulunması hem hareketliliği artıracak hem de dairelerinizin ekonomik olarak prim yapmasını sağlayacak.

HAYAL ETTİĞİNİZ KONFOR

Huzur ve güven içerisinde ailenizle birlikte yaşayabileceğiniz konforlu bir yaşam alanını sizlerin kullanımına sunuyoruz. 2 tip 2+1 ve 1 tip 3+1 olarak yaptığımız dairelerle beklentileriniz en yüksek düzeyde karşılanacak. Her detayı titizlikle ve düşünülerek gerçekleştirilen daireler siz değerli sahiplerini bekliyor.

HAYAL ETTİĞİNİZ HUZUR

Sevdiklerinizle günün her saatinde huzuru tadabileceğiniz bir mekanı sizler için tasarladık. Hayatın yorucu temposundan uzaklaşıp ruhunuzu arındırabileceğiniz bir yaşam alanını hizmetinize sunuyoruz. Hayatınızı her yönüyle kolaylaştıran ve sıcak bir yuvanın tadını iliklerinize kadar hissedeceğiniz nitelikli komşularınızla bir ömür geçirebileceğiniz yaşamı sizlerle paylaşıyoruz.

HAYAL ETTİĞİNİZ MUTFAK KEYFİ

Gönül rahatlığıyla tüm marifetlerinizi sergileyebileceğiniz mutfakları da sizin için hazırladık. İçerisinde bolca zaman geçirebileceğiniz, her karesinden ve detayından faydalanabileceğiniz, yemek yaparken ilham alabileceğiniz göz alıcı ve şık mutfaklar sizleri bekliyor.

3+1 Planı 125 m 2 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Salon Yatak Odası E. Banyosu Oda Oda Mutfak Balkon Antre G.Holü Banyo WC 31,02 m 2 17,68 m 2 2,56 m 2 13,66 m 2 10,52 m 2 9,74 m 2 8,54 m 2 7,28 m 2 3,34 m 2 5,10 m 2 1,51 m 2

3+1 Planı 125 m 2 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Salon Yatak Odası E. Banyosu Oda Oda Mutfak Balkon Antre G.Holü Banyo WC 31,02 m 2 17,68 m 2 2,56 m 2 13,66 m 2 10,52 m 2 9,74 m 2 8,54 m 2 7,28 m 2 3,34 m 2 5,10 m 2 1,51 m 2

2+1 Planı 91 m 2 1 2 3 4 5 6 7 8 Salon Yatak Odası E. Banyosu Oda Mutfak Balkon Antre Banyo 22,26 m 2 14,50 m 2 1,91 m 2 10,47 m 2 9,66 m 2 5,13 m 2 11,30 m 2 4,70 m 2

2+1 Planı 91 m 2 1 2 3 4 5 6 7 8 Salon Yatak Odası E. Banyosu Oda Mutfak Balkon Antre Banyo 22,26 m 2 14,50 m 2 1,91 m 2 10,47 m 2 9,66 m 2 5,13 m 2 11,30 m 2 4,70 m 2

2+1 Planı 87 m 2 1 2 3 4 5 6 7 Salon Yatak Odası Oda Mutfak Balkon Antre Banyo 24,36 m 2 16,08 m 2 11,66 m 2 7,66 m 2 2,76 m 2 8,79 m 2 4,34 m 2

Dükkanlar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Dükkan Dükkan Dükkan Dükkan Dükkan Dükkan Dükkan Dükkan Dükkan 197,00 m 2 165,00 m 2 70,00 m 2 65,00 m 2 74,00 m 2 115,00 m 2 59,00 m 2 51,00 m 2 52,00 m 2

Bu katalogda yer alan görseller GÖKSU TOWER projesi hakkında genel bilgi vermek amacıyla tanıtım mahiyetinde kullanılmış olup, taahhüt niteliğinde değildir. çerik yazıları ve verilen bilgilerde yazım hatası olabileceğinden bağlayıcı değildir. GKSYAPI teknik ve/veya idari nedenlerle ya da tek taraflı insiyatifle projenin teknik şartnamesinde, kat planlarında, taslaklarında ve proje için kullanılan tüm görsellerde değişikliği, düzeltmeyi yapma ve/ veya bunları ortadan kaldırma haklarını saklı tutar. Bu katalogda yer alan görsellerin her hakkı saklı olup GKSYAPI dışında ve GKSYAPI nın yazılı onay verdiği firma ve kişiler dışında tanıtım ve pazarlama amaçlı kullanılması yasaktır.