Onları keşfetmek. Yıldızlar uzakta değiller aslında, gözümüzün önünde durur, keşfedilmeyi beklerler sadece. Benim işim de yıllardır bu zaten.

Benzer belgeler
AVRUPARK TOKİ İŞTİRAKİ EMLAK KONUT GYO A.Ş. Kaynak Geliştirme Uygulamaları Kapsamında Yapılmaktadır.

Emlak Konut. Ankara da

65 yıllık tecrübe ve Emlak Konut güvencesiyle Kuzey Yakası nda ofisler, alışveriş merkezleri, okullar, spor alanları, otel, hayvanat bahçesi ve

Yaşamda Konforlu ve ayrıcalıklı bir yaşam Reform Ankara da sizleri bekliyor...

Emlak Konut GYO A.Ş. 65 yıllık birikim ve güveniyle yüksek standartlardaki karma yaşam projelerinden birine imza atıyor.

Doğaya tutkun, şehir ile iç içe bir yaşam...

Alırken Kazanın Satarken Kar Edin Kazançlı Kiralayın İşinize Değer Katın!

hayatınızın koordinatları yeniden belirleniyor...

Ş E H R İ N D E Ğ İ Ş İ Y O R Ritmi 1

Eskişehir Yolu na Emlak Konut imzası!

Ankara da. Emlak Konut. Eskişehir Yolu na Emlak Konut imzası!

YENİKÖY KONAKLARI NDA YEPYENİ BİR İSTANBUL

YENİKÖY KONAKLARI NDA YEPYENİ BİR İSTANBUL

parkresidencescadde.com

ADEM CEYLAN VEFAKAR YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANI

ADEM CEYLAN VEFAKAR YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANI

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Bir CEMRE Düşer, YAŞAM Renklenir

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da.


Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler.

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama

www

ayat, tüm doğallığıyla sizi çağırıyor...

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ...

Karat 34, sürdürülebilir yaşam hedefiyle çevreye duyarlı bir proje olarak geliştirilmiş ve ticari blokları için LEED Gold Sertifikası adayı olmuştur.

İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM!

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş.

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk


ZİRVEDE YERİNİZİ ALIN.

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk.

İstanbul u bir de bizimle yaşayın!

DOĞA İLE İÇ İÇE BİR YAŞAM ALANI 3 BLOK 124 DAİRE. Taşdelen ormanlarına sıfır konumda, size bambaşka bir İstanbul yaşatmak için inşa ediliyor...

KALİTE; HER DÖNEMDE ZAMANININ RUHUNU YANSITIR, FARKINI HİSSETTİRİR.

Güçlü ve güvenilir bir isim...

Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul F:

Bahçeli hayata bir adım...

Akşam ye kadar bilgi alabilirsiniz. YAPI

SERDİVAN Küçük Bir Cennet...


Çerkezköy ün. en iyi projesi


Gerçek olan bir rüya gibi..

w w w. l i t s a y a p i. c o m. t r

İnsanlar ihtiyacı olanı aramak için dünyayı gezer ve onu bulmak için eve geri dönerler...

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları

İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un

DOĞANIN YEŞİLİNDEN ŞEHRİN MAVİSİNE DOKUNUN!

C5-A A2 C5-B C4-B 622 ADA 1 PARSEL C4-A C3-A C2-A C3-B D6 C2-B A1 C1-A C9-B C1-B D1 D5 C8-A C9-A C8-B C7-B C6-A C7-A C6-B 616 ADA 15 PARSEL

İ Ç İ N D E K İ L E R

NE SÖYLENSE AZ. KARŞINIZDA DOĞAŞEHİR PLUS.

TURKUAZ GÜNEŞLİ. Güneşli nin yükselen yıldızı


CASALARA BIANCA


SÖĞÜTLÜ TOWERS. Rüyaları Gerçeğe Dönüştürür

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

Sahip olduklarının değerini bilenler için...

Ev parası için hayatınızı harcamayın, hayatınızın evinde yaşayın...

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Gaziosmanpaşa Koza Sokak Numara 66 / ANKARA KOZA SOKAK, MESA KALİTESİYLE TANIŞIYOR!

Yapı ve Emlak Projeleri Tasarım Kategorisi Kazananı

Merhaba! Daha önce söyleyen muhakkak olmuştur, biz yine de hatırlatalım; Mutluluk herkese çok yakışıyor

Yasamaya, deger yatırıma deger...


moonparktasdelen.com

KÖRFEZKENT İN TAM ORTASINDA YENİ BİR TİCARET MERKEZİ KÖRFEZKENT ÇARŞI

BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU

BAHÇEŞEHİR İN EN GÜZEL BAHÇESİ MAHALLE KÜLTÜRÜYLE BULUŞUNCA

Merkez Ofis: Ortacami Mah. Kolordu Cad. Ziver Bey İş Merkezi No: 66 Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ Şantiye: 100. Yıl Mah. Yekta Kara Sok.

Ankara nın Yeni Vadisi

Evin, senin artın olmalı.

Sahile 1,5 km mesafe Köprüye 3 km mesafe

Bağdat Caddesi ne yakışan yüksek standartlar

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I

Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam

ayat, tüm doğallığıyla sizi çağırıyor...

Yaşamınıza Renk Katacak Bir Proje

YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA!

Kağıthane nin en kıymetlisi

ANKARA DAN TAM İSTEDİĞİNİZ UZAKLIKTA, ANKARA YA TAM İHTİYAÇ DUYDUĞUNUZ YAKINLIKTAYIZ

İZMİR İN OKSİJENİ E

YAPI ELİT. da yasamak 4+1 KALİTELİ YAŞAM

Deniz ile Ormanın Birleştiği Proje

Vatanım Hazır Beton İnşaat

KIPTAS LA ISTANBUL SIZE KALBINI ACIYOR



A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ.

Beyaz Rezidans Eyüp Avrupa yakasının en cazip noktasında

Daha Fazlası İçin Bu Eşsiz Manzarayı Hill Kartal la Tamamladık

KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ!

Geleceğinizin İnşası...

HER DÜŞ GERÇEĞE DÖNÜŞMEK İÇİN VARDIR

BP YAPI kurulduğu günden bu yana inşaa ettiği yaşam merkezi, konut projeleriyle büyük takdir görmeyi başarmıştır.

Biz Kocaman bir Aileyiz...

Transkript:

Yıldızlar uzakta değiller aslında, gözümüzün önünde durur, keşfedilmeyi beklerler sadece. Benim işim de yıllardır bu zaten. Onları keşfetmek Yukarıdaki görsel tanıtım amaçlı hazırlanmış olup Cihan İnşaat ve Konut Yapı teknik gereklilikler dahilinde, Emlak Konut GYO A.Ş. nin onayıyla her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

Avrupark da böyle bir yer. Altyapısıyla, planlamasıyla, konumuyla, İstanbul un geleceğinin yıldızı Kimilerinin önünden yıldızlar kayıp gidecek ama kimileri onu keşfedecek. Mustafa Denizli Yukarıdaki görsel tanıtım amaçlı hazırlanmış olup Cihan İnşaat ve Konut Yapı teknik gereklilikler dahilinde, Emlak Konut GYO A.Ş. nin onayıyla her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

Avrupa Yakası nda yeni bir yaşam alanı Avrupark, İstanbul un yeni yaşam alanlarının tam kalbinde yer alan Bahçekent te yükseliyor. Geniş yeşil alanları, örnek şehircilik anlayışı, evrensel standartlardaki altyapısı ve kent hizmetleriyle burası gerçek bir ayrıcalıklar dünyası... Yukarıdaki görsel tanıtım amaçlı hazırlanmış olup Cihan İnşaat ve Konut Yapı teknik gereklilikler dahilinde, Emlak Konut GYO A.Ş. nin onayıyla her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

Gelecekten beklentiniz büyükse, doğru projeyi ilk siz keşfetmelisiniz. Yukarıdaki görsel tanıtım amaçlı hazırlanmış olup Cihan İnşaat ve Konut Yapı teknik gereklilikler dahilinde, Emlak Konut GYO A.Ş. nin onayıyla her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

AVRUPARK TA HAYATA YENİDEN BAŞLAYIN Sağlam zemin kuşağında büyüyen Yeni İstanbul, 3. Havalimanı ndan, TEM Otoyolu na, Kuzey Marmara Otoyolu ndan Kanal İstanbul Projesi ne kadar birçok önemli noktanın ev sahibi. Son yıllarda Emlak Konut öncülüğünde gelişen ve her geçen gün daha da büyüyen Ataşehir ve Kayaşehir gibi yaşam bölgelerinin bugün geldiği nokta, Bahçekent in ve Avrupark ın sahip olduğu potansiyeli anlatmak için yeterli... Yukarıdaki görsel tanıtım amaçlı hazırlanmış olup Cihan İnşaat ve Konut Yapı teknik gereklilikler dahilinde, Emlak Konut GYO A.Ş. nin onayıyla her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

Yukarıdaki görsel tanıtım amaçlı hazırlanmış olup Cihan İnşaat ve Konut Yapı teknik gereklilikler dahilinde, Emlak Konut GYO A.Ş. nin onayıyla her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

AVRUPARK TA HER ŞEY YANI BAŞINIZDA Emlak Konut un gelişimini planladığı Bahçekent te şimdi yepyeni bir yaşam alanı, Avrupark yükseliyor! Cihan İnşaat ve Konut Yapı iş birliğinde, Emlak Konut güvencesiyle inşa edilen Avrupark 78.640 m 2 alan üzerinde 1.394 daire ve 86 ticari üniteden oluşuyor. İstanbul un dev şehir parkı Hayat Park ın yanı başında konumlanmış Avrupark, hem bu yeni kentin sağlık, eğitim, alışveriş, spor gibi imkânlarını hem de kendi içindeki zengin sosyal olanakları bir arada yaşama şansı sunuyor. Yukarıdaki görsel tanıtım amaçlı hazırlanmış olup Cihan İnşaat ve Konut Yapı teknik gereklilikler dahilinde, Emlak Konut GYO A.Ş. nin onayıyla her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

AVRUPARK LA İLKLERİN SEMTİNDE İLK OLUN Bahçekent in ilk projelerinden biri olan Avrupark ta parlak bir gelecek sizleri bekliyor. Değeri her geçen gün artan bölge, hızlı davrananlar için önemli bir yatırım fırsatı sunuyor. Avrupark, insan odaklı tasarımını Bahçekent bünyesindeki olanaklarla birleştirerek siz ve aileniz için sıcak bir yaşam alanı oluştururken, yatırımınıza da değer katacak. Yukarıdaki görsel tanıtım amaçlı hazırlanmış olup Cihan İnşaat ve Konut Yapı teknik gereklilikler dahilinde, Emlak Konut GYO A.Ş. nin onayıyla her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

Ailenizin geleceği için doğru yatırım Yukarıdaki görsel tanıtım amaçlı hazırlanmış olup Cihan İnşaat ve Konut Yapı teknik gereklilikler dahilinde, Emlak Konut GYO A.Ş. nin onayıyla her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

HAYAL ETTİĞİNİZ HAYATA ÇOK YAKINSINIZ Avrupark ta yer alan sosyal olanaklar ve kent hizmetleriyle tüm ihtiyaçlarınıza yürüme mesafesinde olacaksınız. Marketler Restoranlar ve Kafeler Alışveriş Üniteleri Mağazalar Okullar Etkinlik Alanları Spor Alanları Çim Amfi Yamaç Terasları Çocuk Havuzu Kapalı Havuz Göletler Çocuk Oyun Alanları Piknik Alanları Cami Yukarıdaki görsel tanıtım amaçlı hazırlanmış olup Cihan İnşaat ve Konut Yapı teknik gereklilikler dahilinde, Emlak Konut GYO A.Ş. nin onayıyla her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

MANZARANIZ ÇOK YEŞİL Avrupark taki tüm bloklar birbirinin önünü kapatmayacak şekilde İstanbul un dev şehir parkı olan Hayat Park manzarasına ya da peyzaj alanlarına bakıyor. Evinizden bahçede oynayan çocuğunuzu ya da akşam işinden dönen eşinizin gelişini izleyebilmenin huzurunu Avrupark ta yaşayacaksınız. Yukarıdaki görsel tanıtım amaçlı hazırlanmış olup Cihan İnşaat ve Konut Yapı teknik gereklilikler dahilinde, Emlak Konut GYO A.Ş. nin onayıyla her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

Hayat Park ın yanı başında yeşilliklerle çevrili bir dünya Avrupark ın %80 i yeşil alanlara ayrıldı. Avrupark ta hem sitenizin peyzaj alanlarında yeşilliğe doyacak hem de İstanbul un dev şehir parkı Hayat Park ın içerisinde yer alan göletler, piknik alanları, yürüme ve spor alanlarından sınırsızca faydalanabileceksiniz. Yukarıdaki görsel tanıtım amaçlı hazırlanmış olup Cihan İnşaat ve Konut Yapı teknik gereklilikler dahilinde, Emlak Konut GYO A.Ş. nin onayıyla her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

BAHÇELi VE BALKONLU DAiRELERDE DOĞANIN KEYFİNİ ÇIKARIN Avrupark ın özel peyzaj düzenlemesi ile dilediğiniz her anı doğayla iç içe geçirecek, göz alıcı kış bahçesinde şehrin hava ve gürültü kirliliğinden uzakta yaşayacağınız keyifli anlarla hayat standardınızı yukarıya taşıyacaksınız. Yukarıdaki görsel tanıtım amaçlı hazırlanmış olup Cihan İnşaat ve Konut Yapı teknik gereklilikler dahilinde, Emlak Konut GYO A.Ş. nin onayıyla her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

HER ANINIZ SPOR DOLACAK Avrupark modern yaşamın vazgeçilmezlerinden olan ve şehir hayatında yokluğunu hissettiğiniz tüm aktiviteleri yanı başınıza getiriyor. Dilerseniz kapalı havuzda günün stresini atabilir ya da çocuklarınız havuzda suyun tadını çıkarırken, siz de hemen yanı başındaki kafede kahvenizi yudumlayarak onların bu eğlenceli anlarına tanıklık edebilirsiniz. Açık havuz (çocuklar için) Kapalı yetişkin havuzu Bisiklet ve futbol sahaları Saunalar Buhar odaları Türk hamamı Fitness, pilates salonları Çocuk parkı Masa oyunları (langırt, masa tenisi) Yürüyüş, koşu ve bisiklet yolları Yukarıdaki görsel tanıtım amaçlı hazırlanmış olup Cihan İnşaat ve Konut Yapı teknik gereklilikler dahilinde, Emlak Konut GYO A.Ş. nin onayıyla her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

Yukarıdaki görsel tanıtım amaçlı hazırlanmış olup Cihan İnşaat ve Konut Yapı teknik gereklilikler dahilinde, Emlak Konut GYO A.Ş. nin onayıyla her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

ARAÇLARINIZ İÇİN KAPALI OTOPARK Kapalı otopark sistemi ile konfor ve güvenlik bir arada. Avrupark ta park yeri aramakla vakit kaybetmeyecek, aracınızı gönül rahatlığıyla kapalı otoparktaki size ait park alanına bırakabileceksiniz. Yukarıdaki görsel tanıtım amaçlı hazırlanmış olup Cihan İnşaat ve Konut Yapı teknik gereklilikler dahilinde, Emlak Konut GYO A.Ş. nin onayıyla her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

AVRUPARK TA GÜVENDESİNİZ Aileniz ve sevdikleriniz için her zaman en güvenli olanı istediğinizi biliyoruz. Bu yüzden sizi ve sevdiklerinizi güvende hissettirebilmek için son teknolojiden yararlanıyoruz. Tek noktadan kontrollü geçiş sistemi, 7/24 özel güvenlik sistemi, kapalı otopark ve sizleri düşünen birçok ayrıntıyla her anınızı daha güvenli, daha mutlu hale getiriyoruz. Yukarıdaki görsel tanıtım amaçlı hazırlanmış olup Cihan İnşaat ve Konut Yapı teknik gereklilikler dahilinde, Emlak Konut GYO A.Ş. nin onayıyla her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

Yukarıdaki görsel tanıtım amaçlı hazırlanmış olup Cihan İnşaat ve Konut Yapı teknik gereklilikler dahilinde, Emlak Konut GYO A.Ş. nin onayıyla her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

İSTEDİĞİNİZ ZAMAN İSTEDİĞİNİZ YERDESİNİZ TEM Otoyolu ve yeni yapılacak Kuzey Marmara Otoyol bağlantı yolları üzerinde yer alan Avrupark ta yaşarken, şehir içi trafiğine takılmadan en hızlı şekilde evinize varmanın ayrıcalığını yaşayacaksınız. Bahçeşehir e 5 dakika mesafede yer alan Avrupark aynı zamanda 3. Havalimanı ve Kanal İstanbul Projesi ne yakın konumuyla da kısa sürede hayatınızı ulaşım olanakları açısından kolaylaştıracak. Yukarıdaki görsel tanıtım amaçlı hazırlanmış olup Cihan İnşaat ve Konut Yapı teknik gereklilikler dahilinde, Emlak Konut GYO A.Ş. nin onayıyla her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

HER ŞEY KONFORLU BİR YAŞAM İÇİN ÖZENLE SEÇİLDİ Evinizin her metrekaresinin birinci sınıf malzemelerle tasarlandığı Avrupark ta örnek bir yaşam merkeziyle tanışacaksınız. 1+1 den 4+1 e kadar farklı daire seçeneklerinden ve 2 kattan 26 kata kadar farklı yükseklikte bloklardan oluşan Avrupark, değişen ihtiyaçlara uygun bir mimari tasarıma sahip. Rahat ve aydınlık bir gelecek için tasarlanan projede, planlı yapılaşma ve ferah konut dağılımı sayesinde güneş her zaman evinizde olacak. Çevresindeki doğal güzelliği dairelerine de yansıtan Avrupark ta, herkese ve her ihtiyaca uygun bir daire var. Yukarıdaki görsel tanıtım amaçlı hazırlanmış olup Cihan İnşaat ve Konut Yapı teknik gereklilikler dahilinde, Emlak Konut GYO A.Ş. nin onayıyla her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

Yukarıdaki görsel tanıtım amaçlı hazırlanmış olup Cihan İnşaat ve Konut Yapı teknik gereklilikler dahilinde, Emlak Konut GYO A.Ş. nin onayıyla her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

Yukarıdaki görsel tanıtım amaçlı hazırlanmış olup Cihan İnşaat ve Konut Yapı teknik gereklilikler dahilinde, Emlak Konut GYO A.Ş. nin onayıyla her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

Yukarıdaki görsel tanıtım amaçlı hazırlanmış olup Cihan İnşaat ve Konut Yapı teknik gereklilikler dahilinde, Emlak Konut GYO A.Ş. nin onayıyla her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

Yukarıdaki görsel tanıtım amaçlı hazırlanmış olup Cihan İnşaat ve Konut Yapı teknik gereklilikler dahilinde, Emlak Konut GYO A.Ş. nin onayıyla her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

Yukarıdaki görsel tanıtım amaçlı hazırlanmış olup Cihan İnşaat ve Konut Yapı teknik gereklilikler dahilinde, Emlak Konut GYO A.Ş. nin onayıyla her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

Yukarıdaki görsel tanıtım amaçlı hazırlanmış olup Cihan İnşaat ve Konut Yapı teknik gereklilikler dahilinde, Emlak Konut GYO A.Ş. nin onayıyla her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

Yukarıdaki görsel tanıtım amaçlı hazırlanmış olup Cihan İnşaat ve Konut Yapı teknik gereklilikler dahilinde, Emlak Konut GYO A.Ş. nin onayıyla her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

VAZİYET PLANI 17 18 15 1 14 16 19 20 3 6 21 22 23 13 3 24 25 26 22 11 9 5 7 8 9 10 12 13 1 14 15 A1-2 A1-1 E1 E2 E3 1 6 5 D1 C1 C2 A2-2 A2-1 21 27 8 26 4 26 3 2 1 E2 T1 B1 T2 E1 T3 A1-2 A1-1 B6 T5 B5 T4 B4 T3 B3 T2 B2 T1 B1 21 33 21 13 34 28 3 21 23 26 32 2 31 1 5 9 28 21 32 31 26 13 4 21 30 29 28 9 1. SERVİS-YÜRÜYÜŞ YOLU 2. TERASLI BİTKİ DUVARLARI 3. AHŞAP KÖPRÜ 4. KAMERİYE 5. AHŞAP PLATFORM 6. BASKETBOL SAHASI 7. YAYA YOLLARI 8. KAFETERYA-KIŞ BAHÇESİ SERVİS ALANI 9. ZEMİN TERASI 10. HAVUZ ÜSTÜ IŞIKLIK 11. MERDİVENLER 12. AHŞAP KONSOL 13. GÖLET 14. KAPALI OTOPARK GİRİŞ-ÇIKIŞ 15. SİTE GİRİŞİ 16. ŞEV ALANI-ÇİÇEKLİKLER 17. ENGELLİ ASANSÖRÜ 18. AHŞAP GİRİŞ PLAZASI 19. SOSYAL TESİS 20. SOSYAL TESİS SERVİS ALANI 21. OTOPARK YAYA ÇIKIŞI 22. ÇİÇEK PARTERLERİ 23. AHŞAP GAZEBO 24. OKUMA ALANI 25. PERFORMANS ALANI 26. GEZİNTİ ve YÜRÜYÜŞ YOLU 27. KASKATLI SU HAVUZU 28. KAFETERYA-KIŞ BAHÇESİ 29. BİTKİ SERGİ ALANI 30. YETİŞKİN BAHÇESİ 31. ÇOCUK OYUN ALANI 32. ÇOCUK OYUN HAVUZU 33. SUYA İNEN OTURMA BASAMAKLARI 34. OTURMA ve DİNLENME ALANI Yukarıdaki görsel tanıtım amaçlı hazırlanmış olup Cihan İnşaat ve Konut Yapı teknik gereklilikler dahilinde, Emlak Konut GYO A.Ş. nin onayıyla her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

DAİRE PLANLARI Yukarıdaki görsel tanıtım amaçlı hazırlanmış olup Cihan İnşaat ve Konut Yapı teknik gereklilikler dahilinde, Emlak Konut GYO A.Ş. nin onayıyla her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

1+1 DAİRE PLANI D Blok Tip 1 BRÜT: 63,88 m 2 1+1 DAİRE PLANI D Blok Tip 2 BRÜT: 74,43 m 2 Banyo Salon + Mutfak Salon + Mutfak Balkon Giriş Holü Banyo Balkon SALON + MUTFAK : 23,93 m 2 EBV. YATAK ODASI : 11,00 m 2 BALKON : 4,76 m 2 BANYO : 4,62 m 2 SALON + MUTFAK : 26,13 m 2 EBV. YATAK ODASI : 13,05 m 2 BALKON : 4,34 m 2 BANYO : 4,21 m 2 GİRİŞ HOLÜ : 2,95 m 2 Satış vaadi sözleşmesinde yer alan m 2, KDV Tebliği ne esas olacak şekilde hesaplanmıştır. Satış vaadi sözleşmesinde yer alan m 2, KDV Tebliği ne esas olacak şekilde hesaplanmıştır.

2+1 DAİRE PLANI A Blok Tip 1-BT BRÜT: 95,41 m 2 + 15,75 m 2 (teras) 2+1 DAİRE PLANI A Blok Tip 2-BT BRÜT: 116,88 m 2 + 15,75 m 2 (teras) Zemin Terası SALON + MUTFAK : 23,66 m 2 EBV. YATAK ODASI : 10,37 m 2 EBV. BANYOSU : 3,76 m 2 EBV. YATAK ODASI BALKONU : 4,39 m 2 BANYO : 4,59 m 2 YATAK ODASI 1 : 9,75 m 2 YATAK ODASI 1 BALKON : 4,50 m 2 GİRİŞ HOLÜ : 2,91 m 2 HOL : 8,89 m 2 ZEMİN TERASI : 15,75 m 2 Giriş Holü Banyo Hol Ebv. Banyosu Mutfak Yatak Odası 1 Balkon Yatak Odası 1 Balkonu Balkonu Mutfak Balkonu Salon Yatak Odası 1 Salon + Mutfak Yatak Odası 1 Balkon Giriş Holü Banyo Hol Ebv. Banyosu Zemin Terası SALON : 23,90 m 2 MUTFAK : 9,76 m 2 MUTFAK BALKONU : 7,05 m 2 EBV. YATAK ODASI : 10,37 m 2 EBV. BANYOSU : 3,76 m 2 EBV. YATAK ODASI BALKONU : 4,39 m 2 BANYO : 4,59 m 2 YATAK ODASI 1 : 9,75 m 2 YATAK ODASI 1 BALKON : 4,50 m 2 GİRİŞ HOLÜ : 2,91m 2 HOL : 8,89 m 2 ZEMİN TERASI : 15,75 m 2 Satış vaadi sözleşmesinde yer alan m 2, KDV Tebliği ne esas olacak şekilde hesaplanmıştır. Satış vaadi sözleşmesinde yer alan m 2, KDV Tebliği ne esas olacak şekilde hesaplanmıştır.

2+1 DAİRE PLANI C Blok Tip 4-BT BRÜT: 120,75 m 2 + 10,32 m 2 (teras) 2+1 DAİRE PLANI C Blok Tip 5 BRÜT: 126,24 m 2 Mutfak Balkonu Ebv. Banyosu Banyo Giriş Holü Hol Salon Mutfak Salon Mutfak Balkonu Yatak Odası Yatak Odası Hol Giriş Holü Mutfak Balkonu Banyo Zemin Terası Balkonu Ebv. Banyosu SALON : 22,82 m 2 MUTFAK : 9,32 m 2 MUTFAK BALKONU : 10,70 m 2 EBV. YATAK ODASI : 9,82 m 2 EBV. BANYOSU : 4,58 m 2 EBV. YATAK ODASI BALKONU : 5,03 m 2 BANYO : 4,36 m 2 YATAK ODASI 1 : 10,31 m 2 GİRİŞ HOLÜ : 5,28 m 2 HOL : 5,28 m 2 ZEMİN TERASI : 10,32 m 2 SALON : 26,24 m 2 MUTFAK : 10,16 m 2 MUTFAK BALKONU : 7,27 m 2 EBV. YATAK ODASI : 11,25 m 2 EBV. BANYOSU : 4,51 m 2 EBV. YATAK ODASI BALKONU : 4,61 m 2 BANYO : 4,56 m 2 YATAK ODASI : 9,69 m 2 GİRİŞ HOLÜ : 5,41 m 2 HOL : 8,09 m 2 Satış vaadi sözleşmesinde yer alan m 2, KDV Tebliği ne esas olacak şekilde hesaplanmıştır. Satış vaadi sözleşmesinde yer alan m 2, KDV Tebliği ne esas olacak şekilde hesaplanmıştır.

2+1 DAİRE PLANI D Blok Tip 6-BT BRÜT: 112,73 m 2 + 18,90 m 2 (teras) 2+1 DAİRE PLANI D Blok Tip 7 BRÜT: 124,87 m 2 Zemin Terası Salon Mutfak Balkonu Yatak Odası 1 Balkon Salon + Mutfak Mutfak Yatak Odası Hol Ebv. Banyosu Banyo Giriş Holü Ebv. Yatak Odası Balkonu Giriş Holü Ebv. Banyosu Balkonu SALON + MUTFAK : 35,77 m 2 BALKON : 6,24 m 2 YATAK ODASI : 9,90 m 2 EBV. YATAK ODASI : 13,05 m 2 EBV. YATAK ODASI BALKONU : 6,34 m 2 BANYO : 4,21 m 2 GİRİŞ HOLÜ : 2,95 m 2 ZEMİN TERASI : 18,82 m 2 SALON : 24,15 m 2 MUTFAK : 11,47 m 2 MUTFAK BALKONU : 4,60 m 2 EBV. YATAK ODASI : 14,59 m 2 EBV. BANYOSU : 4,22 m 2 EBV. YATAK ODASI BALKONU : 6,34 m 2 BANYO : 4,54 m 2 YATAK ODASI 1 : 8,80 m 2 GİRİŞ HOLÜ : 4,41 m 2 HOL : 2,52 m 2 Satış vaadi sözleşmesinde yer alan m 2, KDV Tebliği ne esas olacak şekilde hesaplanmıştır. Satış vaadi sözleşmesinde yer alan m 2, KDV Tebliği ne esas olacak şekilde hesaplanmıştır.

3+1 DAİRE PLANI A-B-E Blok Tip 1-BT BRÜT: 144,59 m 2 + 16,80 m 2 (teras) 3+1 DAİRE PLANI A-B-E Tip 2-BT BRÜT: 154,44 m 2 + 16,80 m 2 (teras) SALON : 27,62 m 2 MUTFAK : 10,62 m 2 MUTFAK BALKONU : 6,05 m 2 EBV. YATAK ODASI : 12,19 m 2 EBV. BANYOSU : 3,71 m 2 EBV. YATAK ODASI BALKONU : 6,17 m 2 BANYO : 4,58 m 2 YATAK ODASI 1 : 10,47 m 2 YATAK ODASI 1 BALKON : 5,83 m 2 YATAK ODASI 2 : 10,60 m 2 GİRİŞ HOLÜ : 4,99 m 2 HOL : 10,65 m 2 ZEMİN TERASI : 16,80 m 2 Zemin Terası Balkonu Ebv. Banyosu Hol Banyo Giriş Holü Mutfak Yatak Odası 1 Balkon Mutfak Balkonu Salon Yatak Odası 2 Yatak Odası 1 Salon Mutfak Balkonu Yatak Odası 1 Mutfak Yatak Odası 2 Balkon Yatak Odası 1 Balkon Yatak Odası 2 Balkonu Ebv. Banyosu Hol Banyo Giriş Holü SALON : 27,62 m 2 MUTFAK : 10,64 m 2 MUTFAK BALKONU : 7,65 m 2 EBV. YATAK ODASI : 12,19 m 2 EBV. BANYOSU : 3,71 m 2 EBV. YATAK ODASI BALKONU : 6,17 m 2 BANYO : 4,58 m 2 YATAK ODASI 1 : 10,86 m 2 YATAK ODASI 1 BALKON : 6,05 m 2 YATAK ODASI 2 : 10,47 m 2 YATAK ODASI 2 BALKON : 5,83 m 2 GİRİŞ HOLÜ : 4,99 m 2 HOL : 9,49 m 2 ZEMİN TERASI : 16,80m 2 Zemin Terası Satış vaadi sözleşmesinde yer alan m 2, KDV Tebliği ne esas olacak şekilde hesaplanmıştır. Satış vaadi sözleşmesinde yer alan m 2, KDV Tebliği ne esas olacak şekilde hesaplanmıştır.

3+1 DAİRE PLANI B Blok Tip 3-BT BRÜT: 159,97 m 2 + 17,85 m 2 (teras) 3+1 DAİRE PLANI C Blok Tip 4-BT BRÜT: 145,85 m 2 + 16,27 m 2 (teras) SALON : 33,48 m 2 MUTFAK : 14,10 m 2 MUTFAK BALKONU : 7,40 m 2 EBV. YATAK ODASI : 12,90 m 2 EBV. BANYOSU : 3,71 m 2 EBV. YATAK ODASI BALKONU : 6,70 m 2 BANYO : 4,58 m 2 YATAK ODASI 1 : 10,86 m 2 YATAK ODASI 1 BALKON : 8,39 m 2 YATAK ODASI 2 : 9,80 m 2 GİRİŞ HOLÜ : 4,99 m 2 HOL : 10,44 m 2 ZEMİN TERASI : 17,85 m 2 Zemin Tarası Balkonu Yatak Odası 1 Ebv. Banyosu Banyo Hol Giriş Holü Yatak Odası 1 Balkon Balkon Salon Mutfak Yatak Odası 2 Yatak Odası 1 Salon Mutfak Yatak Odası 2 Balkonu Mutfak Balkonu Yatak Odası 2 Balkonu Ebv. Banyosu Hol Banyo Giriş Holü Zemin Terası SALON : 26,24 m 2 MUTFAK : 10,16 m 2 MUTFAK BALKONU : 6,98 m 2 EBV. YATAK ODASI : 11,25 m 2 EBV. BANYOSU : 4,51 m 2 EBV. YATAK ODASI BALKONU : 4,61 m 2 BANYO : 4,56 m 2 YATAK ODASI 1 : 9,69 m 2 YATAK ODASI 2 : 9,99 m 2 YATAK ODASI 2 BALKON : 5,85 m 2 GİRİŞ HOLÜ : 5,41 m 2 HOL : 6,77 m 2 ZEMİN TERASI : 16,27 m 2 Satış vaadi sözleşmesinde yer alan m 2, KDV Tebliği ne esas olacak şekilde hesaplanmıştır. Satış vaadi sözleşmesinde yer alan m 2, KDV Tebliği ne esas olacak şekilde hesaplanmıştır.

3+1 DAİRE PLANI T Blok Tip 5-D BRÜT: 170,86 m 2 + ÜST KAT TERAS 56,25 m 2 + ALT KAT TERAS 29,66 m 2 3+1 DAİRE PLANI T Blok Tip 6-D BRÜT: 191,62 m 2 + ÜST KAT TERAS 65,54 m 2 + ALT KAT TERAS 33,32 m 2 Banyo Banyo Giriş Holü Hol Hol Yatak Odası 1 Yatak Odası 2 Mutfak Salon ALT KAT Yatak Odası 1 Yatak Odası 2 Mutfak Salon ALT KAT Teras Teras Ebv. Banyosu Hol Merdiven Teras SALON : 27,72 m 2 MUTFAK : 9,34 m 2 EBV. YATAK ODASI : 16,35 m 2 EBV. BANYO : 4,38 m 2 BANYO : 4,38 m 2 YATAK ODASI 1 : 10,73 m 2 YATAK ODASI 2 : 10,97 m 2 GİRİŞ HOLÜ : 3,34 m 2 HOL ALT KAT : 8,50 m 2 HOL ÜST KAT : 3,26 m 2 MERDİVEN : 9,40 m 2 ÜST KAT TERAS : 56,25 m 2 ALT KAT TERAS : 29,66 m 2 Ebv. Banyosu Hol Merdiven Teras SALON : 32,30 m 2 MUTFAK : 10,16 m 2 EBV. YATAK ODASI : 18,71 m 2 EBV. BANYO : 4,97 m 2 BANYO : 4,97 m 2 YATAK ODASI 1 : 12,56 m 2 YATAK ODASI 2 : 12,18 m 2 GİRİŞ HOLÜ : 4,34 m 2 HOL ALT KAT : 9,50 m 2 HOL ÜST KAT : 3,26 m 2 MERDİVEN : 9,40 m 2 ÜST KAT TERAS : 65,54 m 2 ALT KAT TERAS : 33,32 m 2 ÜST KAT ÜST KAT Satış vaadi sözleşmesinde yer alan m 2, KDV Tebliği ne esas olacak şekilde hesaplanmıştır. Satış vaadi sözleşmesinde yer alan m 2, KDV Tebliği ne esas olacak şekilde hesaplanmıştır.

4+1 DAİRE PLANI C Blok Tip 1-BT BRÜT: 174,37 m 2 + 16,27 m 2 (teras) 4+1 DAİRE PLANI C Blok Tip 2-BT BRÜT: 182,26 m 2 + 16,27 m 2 (teras) Zemin Tarası Zemin Tarası Yatak Odası 1 Balkon Oturma Odası Balkonu Yatak Odası 1 Balkon Oturma Odası Balkonu Mutfak Mutfak Yatak Odası 1 Yatak Odası 1 Salon Salon Oturma Odası Yatak Odası 2 Hol Giriş Holü Oturma Odası Yatak Odası 2 Hol Giriş Holü Balkonu Banyo Balkonu Banyo Banyo SALON : 26,24 m 2 MUTFAK : 14,15 m 2 EBV. YATAK ODASI : 11,25 m 2 EBV. BANYOSU : 4,51 m 2 EBV. YATAK ODASI BALKONU : 4,61 m 2 OTURMA ODASI : 15,53 m 2 OTURMA ODASI BALKONU : 5,03 m 2 BANYO : 4,56 m 2 YATAK ODASI 1 : 9,99 m 2 YATAK ODASI 1 BALKON : 5,85 m 2 YATAK ODASI 2 : 9,69 m 2 GİRİŞ HOLÜ : 9,26 m 2 HOL : 6,77 m 2 ZEMİN TERASI : 16,27 m 2 SALON : 26,24 m 2 MUTFAK : 14,15 m 2 EBV. YATAK ODASI : 11,25 m 2 EBV. BANYOSU : 4,51 m 2 EBV. YATAK ODASI BALKONU : 4,61 m 2 OTURMA ODASI : 20,87 m 2 OTURMA ODASI BALKONU : 6,44 m 2 BANYO : 4,56 m 2 YATAK ODASI 1 : 9,99 m 2 YATAK ODASI 1 BALKON : 5,85 m 2 YATAK ODASI 2 : 9,69 m 2 GİRİŞ HOLÜ : 9,26 m 2 HOL : 6,77 m 2 ZEMİN TERASI : 16,27 m 2 Satış vaadi sözleşmesinde yer alan m 2, KDV Tebliği ne esas olacak şekilde hesaplanmıştır. Satış vaadi sözleşmesinde yer alan m 2, KDV Tebliği ne esas olacak şekilde hesaplanmıştır.

4+1 DAİRE PLANI B Blok Tip 3 BRÜT: 185,31 m 2 Yatak Odası 2 Balkon Oturma Odası Balkonu Balkon Yatak Odası 2 1953 yılında bir ülkenin kentleşme çalışmalarına öncülük edecek, insanların yaşam kalitesini yükseltecek anlayış hayat buldu. İnşaat alanının köklü markası Emlak Konut un, başarılarla dolu yolculuğu başladı. İnsan hayatına konfor katacak, çevreye duyarlı, modern kentler kurmak kurumsal vizyon olarak belirlendi. Bu temel amaçla birlikte Emlak Konut, sektörüne pek çok yenilik getiren uygulamaların mimarı oldu. Yatak Odası 1 Oturma Odası Hol Salon Mutfak Emlak Konut, ülkemizin planlı kentleşmesinde örnek teşkil eden, iz bırakan projeler gerçekleştirdi. Bulunduğu semte ismini verecek büyüklükte ve döneminin en yenilikçi kentlerini inşa etti. Bu istikrarlı büyüme, ciddi bir dönüm noktasını beraberinde getirdi. Ve 2002 yılında Emlak Konut, gayrimenkul yatırım ortaklığına dönüştü. Bu dönüşüm aslında dev projelerin, ses getirecek atılımların ve daha büyük bir şirket olmanın habercisiydi. Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı olmasıyla beraber Emlak Konut; tasarım alanında dünyada yankı bulan, çevreye duyarlı teknolojileri barındıran, şehre değer katan niteliklerde projelerin ardında yer aldı. 2003 yılından itibaren 12 yıllık dönemde yaklaşık 100.000 bağımsız bölümün ihalesini gerçekleştirmiştir. Balkonu Ebv. Banyosu Banyo Giriş Holü Emlak Konut hızlı büyümesini taçlandıracak, hedeflerini daha geniş ufuklara taşıyacak bir atılımla iki kez halka arz edildi. 2010 yılındaki ilk arz, cumhuriyet tarihinin en büyük 5 halka arzı arasına girdi. 2013 teki ikinci halka arz ise son 5 yılda Avrupa da gayrimenkul alanında yapılan en büyük halka arz oldu. Halka arzlarla büyüyen Emlak Konut, 3.8 milyar liralık ödenmiş sermayesi ve 31 Mart 2015 itibarıyla ulaştığı 16.4 milyar liralık aktif toplamıyla Türkiye nin en güçlü şirketleri arasındaki yerini daha da sağlamlaştırmıştır. Emlak Konut kuruluşundan beri süregelen artan ivmesi, insan odaklı kurum felsefesi ve geldiği noktadaki konumu itibarıyla yarınlara güçlü adımlarla yürüyor. Bu ülkenin gururla anılacak, küresel oyuncusu olma hedefine her geçen gün biraz daha yaklaşıyor SALON : 33,48 m 2 MUTFAK : 11,87 m 2 MUTFAK BALKONU : 7,54 m 2 EBV. YATAK ODASI : 12,90 m 2 EBV. BANYOSU : 3,71 m 2 EBV. YATAK ODASI BALKONU : 6,70 m 2 OTURMA ODASI : 14,65 m 2 OTURMA ODASI BALKONU : 7,40 m 2 BANYO : 4,58 m 2 YATAK ODASI 1 : 9,79 m 2 YATAK ODASI 2 : 10,86 m 2 YATAK ODASI 2 BALKON : 8,39 m 2 GİRİŞ HOLÜ : 4,99 m 2 HOL : 10,44 m 2 Satış vaadi sözleşmesinde yer alan m 2, KDV Tebliği ne esas olacak şekilde hesaplanmıştır.

444 61 63 avrupark.com