Gün olur, alır başımı giderim, Denizden yeni çıkmış ağların kokusunda. Şu ada senin, bu ada benim, Yelkovan kuşlarının peşi sıra.

Benzer belgeler
parkresidencescadde.com

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ...

www

Pencereniz adalara açılsın!


Sahile 1,5 km mesafe Köprüye 3 km mesafe


şimdi mavi ve yeşili zamanı

Güçlü ve güvenilir bir isim...

MAVİ İLE YEŞİLİN, DOĞA İLE ŞEHRİN BULUŞTUĞU YERDESİNİZ! Yürüyüş ve koşu yapmak ya da bisiklete binmek isterseniz sahil, evinize çok yakın mesafede...

CASALARA BIANCA

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama

İSTANBUL A DEĞER KATAN PROJE

İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM!

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk.

Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir.

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş.

BAĞLICA. wwww.loftyhill.com 1

moonparktasdelen.com

TURKUAZ GÜNEŞLİ. Güneşli nin yükselen yıldızı

DOĞANIN YEŞİLİNDEN ŞEHRİN MAVİSİNE DOKUNUN!

Lilyum Garden ALEMDAĞ

Sizin için her şeyi düşündük... Dünyanın en güzel şehri İstanbul... Anadolu yakasının. Avrupa ya açılan kapısı Kadıköy... İstanbul un yeni yaşam

AVRUPARK TOKİ İŞTİRAKİ EMLAK KONUT GYO A.Ş. Kaynak Geliştirme Uygulamaları Kapsamında Yapılmaktadır.

Özel olduğunuzu hissedin!

MECİDİYEKÖY MECİDİYEKÖY

YAPI ELİT. da yasamak 4+1 KALİTELİ YAŞAM

Lansmana özel peşin fiyatına 60 ay sıfır faiz Hemen tapu

DOĞA İLE İÇ İÇE BİR YAŞAM ALANI 3 BLOK 124 DAİRE. Taşdelen ormanlarına sıfır konumda, size bambaşka bir İstanbul yaşatmak için inşa ediliyor...

İstanbul u bir de bizimle yaşayın!

BİR DEĞER İNŞA ETMEKTİR.


YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA!

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor.

Kağıthane nin en kıymetlisi

SERDİVAN Küçük Bir Cennet...

GENEL BAKIŞ. Her Katta 2 Daire İle Daha Özgür Bir Yaşam Sizi Bekliyor. Yaşamınıza Değerli Yatırımlar Yapmak İçin Adım Atın!

KIPTAS LA ISTANBUL SIZE KALBINI ACIYOR

HAYATINIZA ilham KATACAK

Aklınızdaki tüm soruların cevabı burada

Rahat Bir Hayat İçin Esnek Çözümler

Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor.


ÇİÇEK APARTMANI. Zümrüt Çıkmazı Sokak No:8 Caddebostan


YEPYENİ BİR YAŞAM TARZINA HAZIR MISINIZ?

smart investment in Turkey AKILLI YATIRIM [ İSTANBUL 216 YETKİLİ SATIŞ TEMSİLCİSİ

OLİMPA PARK PLUS TA plus 0212

ELEGANT URLA

MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI

Size yakışan hayat bu Butik te!

Merhaba! Daha önce söyleyen muhakkak olmuştur, biz yine de hatırlatalım; Mutluluk herkese çok yakışıyor

ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI...

Bağdat Caddesi ne yakışan yüksek standartlar

ADEM CEYLAN VEFAKAR YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANI

Gizli Bahçe. Simdi. Masalsı Bir Yasamın. Kapılarını Aralayın! Çünkü Burası

ZİRVEDE YERİNİZİ ALIN.


Kendisi de prestiji de çok yüksek

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları


Modern Çizgiler. Doğa. Biz Sizi Oscar a Layık Gördük. Güvenlik. Modern Çizgile. Konforlu Yaş OSCAR CITY

Geleceğinizin İnşası...

SİZE VE YAŞAMINIZA DEĞER KATACAK PROJE...

Her detayında size özel şıklık...

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN

İSTANBUL MARKASI GERÇEK YAŞAM İSTEKLERİN EN BÜYÜK SINIRI LÜKS BEŞ YILDIZLI AYRICALIKLI İÇ DÜNYA HAYAT

1935 ten bugüne... Sektörde kendi öz sermaye ve güçlü finans destekleri ile Kayseri de üst düzey ve saygın şirketler arasında yerini almıştır.

KENTİN YENİ ARMASI. YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE

Akzirve Strada projesine katkıda bulunan tasarımcılar: Mimari: İç Mimari: Peyzaj: DBArchitects Gönye Proje Tasarım On Tasarım

Pırıl pırıl güneşli bir günde, içini sımsıcak saran bir mutlulukla. Cadde de yürüyordu. Yüzü gülümseyen. insanların kullandığı yoldan;

rüya sehir

BP YAPI kurulduğu günden bu yana inşaa ettiği yaşam merkezi, konut projeleriyle büyük takdir görmeyi başarmıştır.

NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ

Yuvanda, yaşam alanında neler olmalı? Nasıl bir hayat? Evinle ilgili birçok isteğin, idealin, hayalin olsa...

1999 yılındaki deprem sonrası, tüm inşaatlarını ve sistemlerini gözden geçirmiş eksiksiz ve güvenli bir şekilde yapıp teslim etmiştir.

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5.

Nevsa Konakları nı keşfetmeye hazır mısınız?

NE SÖYLENSE AZ. KARŞINIZDA DOĞAŞEHİR PLUS.


Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak


YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR

Gerçek olan bir rüya gibi..

İnsanlar ihtiyacı olanı aramak için dünyayı gezer ve onu bulmak için eve geri dönerler...

Yenilenen Fikirtepe ye bir Pana Yapı imzası daha...

İSTANBUL MARKASI GERÇEK YAŞAM İSTEKLERİN EN BÜYÜK SINIRI LÜKS BEŞ YILDIZLI AYRICALIKLI İÇ DÜNYA HAYAT

DÖRT BİR YANINIZDA ŞEHRİN AYRICALIKLARI...

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...

yıldızlara yer açtık...


BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU

* Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup, Pearl İnşaat teknik gereklilik halinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

ADEM CEYLAN VEFAKAR YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANI

Beyaz Rezidans Eyüp Avrupa yakasının en cazip noktasında

Transkript:

Gün olur, alır başımı giderim, Denizden yeni çıkmış ağların kokusunda. Şu ada senin, bu ada benim, Yelkovan kuşlarının peşi sıra.

GELENEKSEL VE MODERN Sahili, güzel zamanlar geçirmeye odaklı mekânları, alışveriş mağazaları ve kültür sanat merkezleriyle Suadiye, herkesin gözdesi! İSTANBUL GİBİ METROPOL BİR ŞEHİRDE GELENEKSEL YAŞAMLA MODERN YAŞAMI BİR ARADA SUNAN SUADİYE, ADETA İSTANBUL UN HUZURUNU SİMGELİYOR. DİĞER SEMTLERE NAZARAN DAHA AZ GÖÇ ALAN VE İSTANBUL UN ESKİ MAHALLE KÜLTÜRÜNÜN YAŞATILDIĞI NADİR YERLERDEN BİRİ OLARAK DİKKAT ÇEKEN SUADİYE DE, GENELLİKLE HERKESİN BİRBİRİNİ TANIDIĞI VE UZUN YILLARDIR İKAMET EDEN AİLELERİN VARLIĞI, SEMTTEKİ SAKİNLİĞİN VE HUZURUN EN TEMEL KAYNAĞINI OLUŞTURUYOR. KADIKÖY ÜN BOSTANCI VE ERENKÖY SEMTLERİ ARASINDA YER ALAN VE İSTANBUL UN EN GÖZDE CADDESİ BAĞDAT CADDESİ Nİ DE KAPSAYAN, ANADOLU YAKASININ İNCİSİ, BİR ZAMANLARIN YAZLIK MEKÂNLARI VE PLAJLARIYLA ÜNLÜ SEMTİ, ŞİMDİLERDE DEĞİŞİMİN VE ÖZÜNÜ KAYBETMEDEN YENİLENEN KENT YAŞAMI ANLAYIŞININ MERKEZİNİ TEMSİL EDİYOR. YENİLENEN KENT YAŞAMI ANLAYIŞININ MERKEZİ

SUADİYE MODERN KENT YAŞAMIYLA MAHALLE KÜLTÜRÜNÜN BİR ARAYA GELDİĞİ İSTANBUL'UN EŞSİZ SEMTİ ADALAR İSTANBUL'UN GERDANINA ARMAĞAN EDİLEN HAZİNE "BEŞİBİRYERDE" ADEN KADİM DİLLERDE VE İNANIŞLARDA CENNET SUADEN GÜNERİ'NİN UZMANLIĞIYLA BAĞDAT CADDESİ'NDE YÜKSELEN BİR PROJE ESTETİĞİN, KONFORUN VE MÜKEMMELİN HER KATI SİZE REZERVE, Mavi, yesil Pek çok şaire ve söz yazarına esin kaynağı olan Adalar, sizin de her gün esin ve moral kaynağınız olacak! Alabildiğine mavinin ve yeşilin içinde Suaden Home By Güneri; Adalar manzarasıyla her sabah yeni güne umutla bakmanızı sağlarken, günün sonunda da bütün yorgunluğunuzu üzerinizden alacak.

GELENEKSEL VE MODERN İSTANBUL UN ANADOLU YAKASINDA, KALİTELİ YAŞAMIN SİMGESİ BAĞDAT CADDESİ NDE KEYİFLİ VAKİT GEÇİRMEK İÇİN TERCİH EDİLEBİLECEK KAFE VE RESTORANLAR, CADDEYİ BAŞTAN SONA KOCA BİR ALIŞVERİŞ MERKEZİNE ÇEVİREN PEK ÇOK SEÇKİN MARKANIN MAĞAZALARI VE GÜNÜN HER ANI BİR ETKİNLİĞİN YAPILDIĞI SİNEMA, TİYATRO VE SERGİ SALONLARI SUADEN HOME'A "BİR ADIM"

ŞEHRİN MERKEZİNDE, ŞEHRİN KARMAŞASINDAN UZAK, SAKLI BİR CENNET SUADEN HOME BY GÜNERİ İLE YEŞİLE VE MAVİYE DOYACAKSINIZ. SABAH İŞE GİDERKEN, ALIŞVERİŞ YAPARKEN VEYA SAHİL YÜRÜYÜŞLERİNDE KARŞILAŞILAN, DAHA ÖNCE HİÇ TANIŞILMADIĞI HALDE TANIDIK GELEN YÜZLERLE ÇEVRİLİ SEMT YAŞAMI, METROPOL YAŞAM İÇİNDE ÖZLENİLEN MAHALLE HAYATINI SİZE YENİDEN YAŞATACAK. İŞTEN EVE DÖNERKEN GEÇTİĞİNİZ AĞAÇLI YOLLAR BÜTÜN İŞ STRESİNDEN ARINARAK EVİNİZE DÖNMENİZİ SAĞLARKEN, ADALAR MANZARASINDA BATAN GÜNEŞİN KIZILLIĞI EVİNİZDE SİZİ KARŞILIYOR OLACAK.

SUADEN HOME BY GÜNERİ 40 YILI AŞKIN BİR SÜREDİR İSTANBUL UN ANADOLU YAKASI NDA BOĞAZ HATTI BOYUNCA LÜKS KONUT VE VİLLA PROJELERİ GERÇEKLEŞTİREN GÜNERİ İNŞAAT, KADIKÖY ÜN EN CANLI VE MERKEZİ YAŞAM ALANLARININ BULUNDUĞU BAĞDAT CADDESİ Nİ DE İÇİNE ALAN SUADİYE DE 101 DAİRELİK SUADEN HOME BY GÜNERİ PROJESİNİ HAYATA GEÇİRİYOR. KENTSEL DOKUYA SAYGI DUYARAK HAZIRLANAN VE DOĞA İLE İÇ İÇE BİR ORTAMDA BİRÇOK İHTİYACA YÖNELİK YAŞAM ALANLARINI KAPSAYAN PROJE, GÜNERİ İNŞAAT IN KURUMSAL KİMLİĞİYLE ÖRTÜŞEN YAŞAMA SANATI FELSEFESİNDEN İZLER TAŞIYOR.

18 KATLI BİR BİNAYA KOCA BİR YAŞAM SIĞDIRIYORUZ. MODERN YAŞAMIN İHTİYAÇLARI İÇİN EN YENİ TEKNOLOJİLERLE DONATILAN SUADEN HOME BY GÜNERİ DE KALİTELİ BİR YAŞAM İÇİN İHTİYACINIZ OLAN HER ŞEYİ TEK BİR BİNADA BULACAKSINIZ. SUADEN HOME BY GÜNERİ DE BULUNAN SPOR SALONLARI, PİLATES SAHASI, HOBİ ALANLARI, ÇOCUK OYUN ALANLARI, OTURMA VE TOPLANTI SALONLARI İLE SİZİNLE ORTAK İLGİ ALANLARINA SAHİP KİŞİLERLE ESKİ KOMŞULUK ANLAYIŞINI MODERN BİR YAŞAM ALANINDA YENİDEN YAKALAYACAKSINIZ.

YEŞİLİ DE MAVİSİ DE SİZİN İÇİN REZERVE GÜZEL BİR MANZARA İLE BAŞLAYAN VE YİNE GÜZEL BİR MANZARA İLE BİTEN GÜNLERİN VERDİĞI KEYİF BİR BAŞKA. SUADEN HOME BY GÜNERİ, ADALAR VE DENİZ MANZARALI DAİRELERİN YANI SIRA ÖZEL PEYZAJ DÜZENLEMESİNDE YER ALAN BAHÇESİ, SÜS HAVUZLARI VE ŞELALESİYLE DE SİZLERE HUZURLU BİR YAŞAM ALANI SUNUYOR.

Mesafeler BOSTANCI KÖPRÜSÜ... 1.8km... 5dk PENDİK İDO... 18km... 18dk FSM KÖPRÜSÜ... 20km... 25dk 15 TEMMUZ ŞEHİTLER KÖPRÜSÜ... 13km... 20dk SABİHA G.HAVALİMANI... 25km... 30dk ATATÜRK HAVALİMANI... 38km... 50dk CADDEBOSTAN KÜLTÜR MRK.(CKM)... 3.5km... 5dk YAYLA SANAT MERKEZİ... 8km... 13dk KOZZY ALIŞVERİŞ VE KÜLTÜR MRK... 1.8km......3dk PALLADIUM ALIŞVERİŞ MERKEZİ...5km...... 10dk OPTIMUM OUTLET... 5km...... 10dk AKASYA ALIŞVERİŞ MERKEZİ... 9km...... 15dk BAĞDAT CADDESİ... 500m... 5dk SAHİL... 850m... 8dk METRO... 200m... 2dk BOSTANCI GÖSTERİ M... 950m... 9dk BOSTANCI İSKELE... 970m... 10dk

Sizi neler bekliyor... DAİRE TİPLERİ OTOPARK 2+1, 3+1 VE 4+1 TERASLI DUBLEKS DAİRE TİPLERİ 105 ARAÇ KAPASİTELİ KAPALI OTOPARK ACİL DURUMLAR İÇİN 2 ARAÇLIK OTOPARK GÜVENLİK RESEPSİYON DEPO KONTROL VE GÜVENLİKLİ ANA BİNA GİRİŞİ RESEPSİYON VE LOBİ ALANI D HER DAİRE İÇİN BAĞIMSIZ DEPO ALANI ASANSÖR İÇ AVLU BAHÇE HER KATTA 5 ASANSÖR İÇ AVLU, KONUK KARŞILAMA, OTURMA ALANI, FUAYE FİTNESS SALONU HOBİ ODASI BOTANİK BAHÇE 3000m 2 YEŞİL ALAN AÇIK VE KAPALI ÇOCUK OYUN ALANI KAMELYA ALANI Ercan Akkas MİMAR:

Fuaye Salonu

Vaziyet planı

2+1ANTRE : 7,93 m2 SALON : 23,82 m 2 MUTFAK : 6,86 m 2 EBEVEYN YATAK ODASI : 14,94 m 2 YATAK ODASI 1 : 8,07 m 2 BANYO : 4,86 m 2 NET : 66,48 m 2 BRÜT : 98,45 m 2 2+1 DAİRELER: 66,48m 2 NET / 98,45m 2 BRÜT 3+1 DAİRELER: TİP 1 97,29m 2 NET / 146,83m 2 BRÜT TİP 2 98,74m 2 NET / 149m 2 BRÜT TİP 3 94,29m 2 NET / 142,27m 2 BRÜT TİP 4 91,07m 2 NET / 136,63m 2 BRÜT TİP 5 102,86m 2 NET / 155,07m 2 BRÜT TİP 6 136,37m 2 NET / 200,67m 2 BRÜT 4+1 DAİRELER: TİP 1 180,91m 2 NET / 282,18m 2 BRÜT TİP 2 186,02m 2 NET / 287,04m 2 BRÜT TİP 3 181,79m 2 NET / 284,57m 2 BRÜT TİP 4 168,20m 2 NET / 262,28m 2 BRÜT TİP 5 187,33m 2 NET / 293,52m 2 BRÜT

3+1

3+1 KAT PLANI

3+1 TİP01 3+1 TİP02 ANTRE : 8,99 m 2 SALON : 29,89 m 2 MUTFAK : 10,47 m 2 EBEVEYN YATAK ODASI : 18,60 m 2 YATAK ODASI 1 : 10,24 m 2 YATAK ODASI 2 : 10,26 m 2 BANYO : 5,15 m 2 EBEVEYN BANYOSU : 3,69 m 2 NET : 97,29 m 2 BRÜT : 146,83 m 2 ANTRE : 8,99 m 2 SALON : 30,39 m 2 MUTFAK : 11,31 m 2 EBEVEYN YATAK ODASI : 18,60 m 2 YATAK ODASI 1 : 10,24 m 2 YATAK ODASI 2 : 10,26 m 2 BANYO : 5,15 m 2 EBEVEYN BANYOSU : 3,80 m 2 NET : 98,74 m 2 BRÜT : 149,00 m 2

3+1 TİP03 3+1 TİP04 ANTRE : 11,30 m 2 SALON : 30,14 m 2 MUTFAK : 8,43 m 2 EBEVEYN YATAK ODASI : 17,11 m 2 YATAK ODASI 1 : 9,92 m 2 YATAK ODASI 2 : 8,71 m 2 BANYO : 5,25 m 2 EBEVEYN BANYOSU : 3,43 m 2 NET : 94,29 m 2 BRÜT : 142,27 m 2 ANTRE : 8,43 m 2 SALON : 29,51 m 2 MUTFAK : 10,10 m 2 EBEVEYN YATAK ODASI : 16,62 m 2 YATAK ODASI 1 : 8,93 m 2 YATAK ODASI 2 : 8,93 m 2 BANYO : 5,09 m 2 EBEVEYN BANYOSU : 3,46 m 2 NET : 91,07 m 2 BRÜT : 136,63 m 2

3+1 TİP05 3+1 TİP06 ANTRE : 11,78 m 2 SALON : 37,04 m 2 MUTFAK : 10,84 m 2 EBEVEYN YATAK ODASI : 18,08 m 2 YATAK ODASI 1 : 7,67 m 2 YATAK ODASI 2 : 11,71 m 2 BANYO : 3,13 m 2 EBEVEYN BANYOSU : 2,61 m 2 NET : 102,86 m 2 BRÜT : 155,07 m 2 ANTRE : 11,78 m 2 SALON : 37,04 m 2 MUTFAK : 10,84 m 2 EBEVEYN YATAK ODASI : 18,08 m 2 YATAK ODASI 1 : 7,67 m 2 YATAK ODASI 2 : 11,71 m 2 BANYO : 3,14 m 2 EBEVEYN BANYOSU : 2,78 m 2 BALKON 1 : 12,93 m 2 BALKON 2 : 14,08 m 2 BALKON 3 : 6,32 m 2 NET : 136,37 m 2 BRÜT : 200,67 m 2

4+1

4+1 ALT KAT PLANI 4+1 ÜST KAT PLANI

4+1 TİP01 ALT KAT ANTRE : 9,59 m 2 SALON : 41,43 m 2 MUTFAK : 16,59 m 2 EBEVEYN YATAK ODASI : 16,83 m 2 BANYO : 4,72 m 2 EBEVEYN BANYOSU : 5,61 m 2 ALT KAT NET : 94,77 m 2 4+1 TİP01 ÜST KAT ANTRE : 5,40 m 2 YATAK ODASI 1 : 14,07 m 2 YATAK ODASI 2 : 10,89 m 2 YATAK ODASI 3 : 14,54 m 2 BANYO 1 : 4,03 m 2 BANYO 2 : 4,76 m 2 BANYO 3 : 5,57 m 2 TERAS : 24,26 m 2 TERAS DEPO : 2,62 m 2 ÜST KAT NET : 86,14 m 2 NET : 180,91 m 2 BRÜT : 282,18 m 2

4+1 TİP02 ALT KAT ANTRE : 9,49 m 2 SALON : 42,72 m 2 MUTFAK : 16,59 m 2 EBEVEYN YATAK ODASI : 17,23 m 2 BANYO : 4,90 m 2 EBEVEYN BANYOSU : 5,31 m 2 ALT KAT NET : 96,24 m 2 4+1 TİP02 ÜST KAT ANTRE : 5,35 m 2 YATAK ODASI 1 : 21,66 m 2 YATAK ODASI 2 : 10,89 m 2 YATAK ODASI 3 : 16,85 m 2 BANYO 1 : 3,96 m 2 BANYO 2 : 5,84 m 2 TERAS : 22,61 m 2 TERAS DEPO : 2,62 m 2 ÜST KAT NET : 89,78 m 2 NET : 186,02 m 2 BRÜT : 287,04 m 2

4+1 TİP03 ALT KAT ANTRE : 9,67 m 2 SALON : 40,03 m 2 MUTFAK : 16,64 m 2 EBEVEYN YATAK ODASI : 16,78 m 2 BANYO : 5,22 m 2 EBEVEYN BANYOSU : 4,95 m 2 ALT KAT NET : 93,29 m 2 4+1 TİP03 ÜST KAT ANTRE : 10,13 m 2 YATAK ODASI 1 : 19,11 m 2 YATAK ODASI 1 DEPO : 3,50 m 2 YATAK ODASI 2 : 9,65 m 2 YATAK ODASI 3 : 11,52 m 2 BANYO 1 : 3,87 m 2 BANYO 2 : 4,50 m 2 TERAS : 26,22 m 2 ÜST KAT NET : 88,50 m 2 NET : 181,79 m 2 BRÜT : 284,57 m 2

4+1 TİP04 4+1 TİP04 ALT KAT ANTRE : 9,14 m 2 SALON : 40,07 m 2 MUTFAK : 13,87 m 2 EBEVEYN YATAK ODASI : 15,09 m 2 BANYO : 4,55 m 2 EBEVEYN BANYOSU : 5,07 m 2 ALT KAT NET : 87,79 m 2 ÜST KAT ANTRE : 6,46 m 2 YATAK ODASI 1 : 17,95 m 2 YATAK ODASI 2 : 6,02 m 2 YATAK ODASI 3 : 10,21 m 2 BANYO 1 : 2,71 m 2 BANYO 2 : 3,25 m 2 TERAS : 29,77 m 2 TERAS DEPO : 4,04 m 2 ÜST KAT NET : 80,41 m 2 NET : 168,20 m 2 BRÜT : 262,28 m 2

4+1 TİP05 4+1 TİP05 ALT KAT ANTRE : 13,36 m 2 SALON : 47,42 m 2 MUTFAK : 11,35 m 2 EBEVEYN YATAK ODASI : 21,28 m 2 BANYO : 3,16 m 2 EBEVEYN BANYOSU : 3,65 m 2 ALT KAT NET : 100,22 m 2 ÜST KAT ANTRE : 11,83 m 2 YATAK ODASI 1 : 17,01 m 2 YATAK ODASI 2 : 8,02 m 2 YATAK ODASI 3 : 13,68 m 2 BANYO 1 : 4,13 m 2 BANYO 2 : 3,84 m 2 TERAS : 28,60 m 2 ÜST KAT NET : 87,11 m 2 NET : 187,33 m 2 BRÜT : 293,52 m 2

0549 290 10 10 www.guneri.com / www.suaden.com.tr