Sizi yine şaşırtacak.

Benzer belgeler
Yeni Mercedes-AMG GT.

Özgürlüğü içine çekmek. Özgürlüğü yaymak.

Bakışları kaçınılmaz kılar.

Her arazinin üstesinden gelecek kadar iyi formda.

Var olmanın yeni hafifliği.

Yeni C-Serisi. Hissedilir derecede daha klas.

CLA Coupé ve Shooting Brake

Gördüğü yoğun ilginin keyfine varıyor ve şimdi bunun karşılığını fazlasıyla veriyor.

Güneşin doğuşunu coşkuyla karşılayın.

Yeni S-Serisi Coupé. Gran Performer.

Özgürlüğün değeri nedir?

En büyük zorlukların üstesinden gelmek ve bunun çok kolay görünmesini sağlamak, büyük bir sanattır. Bu büyüleyiciliği, daha önce sizi hiç olmadığı

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

Yeni GLA. Özgürlük bulaşıcıdır.

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri

Kusursuz zarafet. Mükemmel orantılar ve sade tasarlanmış yüzeyler tümüyle kendine has bir yan görünüm ve büyüleyici bir Cabriolet tasarımı sağlar.

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFabia RS. Fabia RS

Mercedes-Benz Sport. Tutkularınızı takip edin.

Tek bir metre yol katetmeden geleceğe ulaşacaksınız.

Yeni Mercedes-Benz tasarım felsefesinin klasik bir örneği.

Mercedes S Serisi S 500 4Matic Aut.

Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri

Tüm hatlarıyla tam bir coupé.

Burada herkes kendi gibi olabilir.

DAHA DİNAMİK BİR HAYAT TARZI İÇİN!

Kendi hayatını yaşa. Sürüş hazzından vazgeçme.

Mutluluğu yolda bulun.

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

OPEL Astra Classic ][][

Bir bakışta * *Muhteşem bir Mercedes olduğunu anlayacaksınız!

MINI Cooper S HP

Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP

Mercedes-AMG GT ve GT Roadster

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP

S-Serisi Sedan Uzun Donanım Özellikleri

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir.

Mercedes C Serisi C 180 Sportcoupe Aut.

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN

Zamanın ruhundan daha güçlü.

Fiyat Listesi Şubat 17

Vito Minibüs. Yeni kartvizitiniz.

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

İnsanlar yanılır, aracınız asla.

Fiyat Listesi Şubat 17

Mercedes Viano 2.2 CDI V336 Ambiente Activity Orta 5+1

İlk karşılaşma ile her şeyin farklı olduğunu anlarsınız. Bakışlarınızı duyumsal netlikten, ikonik tasarımdan alamazsınız. Birden tüm benliğinizde

DAKAR RUHUNUN VÜCUT BULMUŞ HALİ!

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON

X-Class Power Donanım Özellikleri

Basım tarihi: Nisan 2017

X-Class Progressive Donanım Özellikleri

İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN!

DAHA HAFİF, DAHA SPORTİF, DAHA KOMPAKT VE DAHA AKILLI. YENİ FORZA 250 İLE LİMİTSİZSİN.

DAHA FAZLA GÜÇ, DAHA FAZLA EĞLENCE!

Sınırları aş. Fazlası ol.

Fiyat Listesi Şubat 17

VİRAJLAR DAHA YAKIN, DÜZLÜKLER DAHA KISA.

DAHA DİNAMİK BİR HAYAT TARZI İÇİN!

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş.

Tasarladığınız GLK-Serisi: GLK 350 CDI 4MATIC Premium

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA

MINI Cooper S HP

FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

Honda Civic 1.6 Premium

Mercedes M Serisi ML 320 CDI Lüks Otomatik

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

On: Konfor. Off: Günlük yaşam. Daha siz motoru çalıştırmadan M-Serisi konfor moduna geçer. Cömert M-Serisi nde günlük yaşamı arkanızda bırakın.

İlan detayları. İlan sahibi yorumları. Kocaeli, Darıca, Darıca, Osmangazi Mah. Model yılı Ocak km. Kapı sayısı 5 Koltuk sayısı 5 Sınıf

Volvo V40 V40 T-4 Aut.

Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline

FORD TRANSIT VAN TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ

Mercedes C Serisi C 180 BlueEFFICIENCY Avantgarde

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri

E-Serisi. Cabriolet.

Basım tarihi: Nisan 2018

Duygu ve mantık birbirine hiç bu kadar yakın olmamıştı.

BMW 6 Serisi 6.40i Cabrio

Audi A3 1.8 TFSI TL. İlan detayları KM DE TERTEMİZ İÇ DIŞ S-LİNE STRONİC. Sahibinden AUDİ A3 CABRİO İlan tarihi: 30 Kasım 2016

C-Serisi Coupé ve Cabriolet

YENİ CITROËN C4 PICASSO INTENSIVE 1.6 e-hdi 115 HP ETG6 (5 KİŞİLİK)

BMW 1 Serisi 1.16i Otomatik

Chery Tiggo HP Lusso

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu

BMW 3 Serisi 3.16i TL. İlan detayları BORUSAN ÇIKIŞLI SAHİBİNDEN TERTEMİZ BMW E90. Sahibinden. İlan tarihi: 29 Ağustos 2016.

Mükemmel olan var mı? Buna cevap veriyoruz.

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Sadece sürüş için değil, yön veren insanlar için tasarlandı.

Transkript:

SL Roadster

Sizi yine şaşırtacak. Benzersiz çarpıcı görünümü Roadster tutkunlarının en güzel anılarını canlandırıyor. SL, duygularınızı coşturacak iki harf. Açık havada modern lüksü ve sportifliği kutlayan ve daha fabrikadan çıkarken sportif AMG tasarımı yakalayan ikonik çizgilerinden ilham alın. Efsanevi spor otomobil geleneği, en yeni yürüyen aksam teknolojileri ile dinamik bir şekilde günümüze aktarılmıştır: Yeni nesil SL.

Sportif olarak en özel türünden kültürel bir ortam. SL, zarafet ve mükemmellikten taviz vermiyor. Çok sayıda malzemeden ve renkte zarif Exclusive Nappa deri ile yüksek kalitede işlenmiş alüminyum, ahşap veya karbon süslemelerden oluşan, özel designo serisi arasından seçim yapın. Yeni çok fonksiyonlu spor direksiyon mükemmel bir şekilde ele oturur. Parmakları nız, gerektiğinde vites değiştirme kulakçıkları üzerinden çekiş gücünü yönetebilir.

Mükemmel vücut dili. Enerjinin en heyecan verici hali. Entegre edilmiş egzoz borusu çıkışlarına ve arka tampon eteğinde difüzöre sahip, yeniden tasarlanmış geniş arka kısım Saf dinamizm. Büyük ebatlı çok kollu AMG tasarımı hafif alaşım jantlarla gücünü sergiler. Vario tavan, kalkış sırasında 40 km/saatʼlik bir hıza kadar açılır ve kapanır. SL 400 bile 270 kw (367 BG) üzerinde üstün güce ve ayrıca 500 Nmʼlik bir azami torka sahiptir. Dinamik yeteneklerini göstermek için sizi bekliyor.

Efsane gerçek yüzünü gösteriyor. Vario tavan kapanır. SL, spor otomobile dönüşür. Motor kaputundaki iki güç bombesi, altında saklı gücün kanıtıdır. Çift turbo beslemeli V6 motor daha da güçlüdür. Otomatik şanzıman 9G-TRONIC, güç kesintisi olmadan hızlı vites değişimi sağlar. Aktif Gövde Kontrolü (ABC) yürüyen aksam, büyüleyici çeviklik, viraj dinamiği veya rahat seyir sunar.

Onun hikayesi yazılmaya devam ediyor. Geleneğin, heyecan verici şekilde yeniden yorumlanması. Yenilikleri sürekli devam ettirmek. SL, güçlü bir motorun ifadesiydi ve hala da öyledir: LED Akıllı Işık Sistemi gibi yol gösteren fikirlere, Mercedes-Benz Intelligent Drive gibi vizyona ve yeni otomatik bagaj separatörü gibi en küçük ayrıntıda bile en iyiye sahip olmaya olan tutkudur. Hepsi de daha fazla dinamizm, güvenlik ve konfor için.

Sanki başka gezegene ait bir görüntü. Yeni ön kısım, Yüzyılın spor otomobili ne yönelik zarif bir hatırlatmadır. Modern yorumlanmış Panamericana tasarımlı elmas görünümlü ön ızgara, yeni geliştirilmiş dinamik tam LED farlar ile desteklenmiştir. Akıllı ve verimli teknolojiye sahip bir Mercedesʼten bekleyeceğiniz sıra dışı bir gündüz ve gece tasarımı da buna dahildir: LED akıllı ışık sistemi, düşük enerji tüketimi ve uzun ömrü ile etkileyicidir. Fakat her şeyden önce, daha fazla görünürlük ve güvenlik sunar. Dönüş lambası kavşaklardaki dönüşlerde, daha iyi bir yanal aydınlatma ile güvenliği arttırır. Aktif viraj lambası virajlardaki güvenliği arttırır. Kısa far, şehirler arası yolda ve otoyolda mümkün olan en iyi görüş için, kendini otomatik olarak ışık ve sürüş koşullarına göre ayarlar. Adaptif Uzun Far Yardımcısı, uzun far modunda karşıdan gelen araç sürücülerinin gözlerini kamaştırmayacak, fakat yolu her zaman ideal olarak aydınlatacak şekilde ışığı dağıtır. Böylece her zaman farların mümkün olan en iyi aydınlatma mesafesi sürücünün kullanımına sunulur.

Şampiyon yürüyen aksam. Daha fazla çevikliğe meyilli. Bir yandan sürüş dinamiği optimize edilirken diğer yandan arttırılmış sürüş konforu. Bu ayrım, isteğe bağlı olarak temin edilebilen Aktif Gövde Kontrolü (ABC) yürüyen aksamın kurnazlığı sayesinde sağlanır. Dört hidrolik aktif süspansiyon ünitesine sahiptir. Bunun sonucu; kalkış ve fren yaparken öne arkaya ve virajlarda sağasola salınım hareketlerinin azaltılmasıdır. Diğer bir deyişle: SL, adeta yola yapışır. Etkili süspansiyon sayesinde, sportif uyarlamada da yüksek sürüş konforunun keyfini çıkarabilirsiniz. Comfort, Sport ve Sport Plus ayarları ile süspansiyon tutumu en üst seviyede konforlu ile sportif sert arasında seçilebilir. Yüksek hızlarda aracın otomatik olarak alçalması, arttırılmış sürüş stabilitesi sağlar. Curve ayarı, benzersiz bir sürüş deneyimi sunar. Kayak yapar gibi otomobilin dönülecek tarafa doğru önceden yatması, yolcuların doğal salınım hareketini tersine çevirir. SL, zarif bir şekilde virajları döner. Aktif viraj eğim teknolojisi, şehirler arası yollarda ve otoyollarda benzersiz bir sürüş hissi ve konfor sunar. DYNAMIC SELECT sürüş karakter seçim fonksiyonu düğmesi üzerinden direksiyon, çekiş ve yürüyen aksam parametreleri değiştirilebilir. Konforludan sportife ve tamamen kişisele kadar uzanan beş sürüş programı arasından seçim yapılabilir.

AMG tasarım konsepti. Spor kıyafet. Bir SL içerisinde, AMG tasarımındaki A-Wing dizaynlı AMGʼye özgü ön tampon eteği ve elmas görünümlü krom ızgara sayesinde, fabrika çıkışından itibaren dinamik bir şekilde güneşe doğru yol alırsınız. SL, AMG tasarımı ile sportif yanını da gösterir: Örneğin isteğe bağlı 7 çift kollu AMG tasarımı, parlak siyah hafif alaşım jantlarla. 10 mm alçaltılmış spor yürüyen aksamın sert uyarlanmış süspansiyonu sürüş dinamiğini arttırır. Araçta yerinizi alın ve AMG tasarım konseptinin dinamik olarak düzenlenmiş iç mekanının da keyfine varın: Özel boylamasına şerit tasarımlı deri, isteğe bağlı Nappa deri veya Exclusive Nappa deri spor koltuklar. Damalı bayrak tasarımlı gösterge tablosu, opsiyonel seçilebilir süslemeler ve ayrıca AMG yazılı AMG paspaslar. Siyah tavan döşemesi, tavan kapalıyken AMG tasarımının iç mekanını tamamlar.

AMG gece paketi. Siyah ve şık. SL, AMG tasarım konseptine dayanarak istek üzerine kendini daha sportif ve dışa vurumcu olarak sunabilir. Bunu, her bakış açısından büyüleyen ön ayırıcı, difüzöre sahip arka tampon eteği ve dış ayna kapakları gibi çarpıcı tasarım elemanları ile yapar. 48,3 cm (19 inç) 7 çift kollu veya isteğe bağlı olarak çok kollu parlak siyah AMG tasarımı hafif alaşım jantlar üzerinde benzersiz bir duruş. Mercedes-AMG. Yarış kıyafeti. A harfi yapısındaki çarpıcı A-Wing e sahip ön tampon eteğinden AMG radyatör ızgarasına ve AMG yan marşpiye kaplamalarından difüzörlü parlak siyah arka tampon eteğine kadar olan öğelerden oluşan heyecan verici AMG tasarımı, Mercedes-AMG modellerinin istisnai durumlarının altını çizer. İç mekan; AMG spor koltuklar, AMG karbon süslemeler ve isteğe bağlı AMG Performance direksiyon simidi ile nabzı hızlandırır. İçten gelen güç: Mercedes-AMG SL 63ʼteki üstün performanslı V8 motor ve Mercedes-AMG SL 65ʼteki rakipsiz V12 motor, nefes kesen bir sürüş deneyimi sağlar.

Döşemeler ve süslemeler. Deri/Kumaş Deri 701 201 Döşemeler 201 205 207 211 218 501 505 507 511 514 515 701 801 805 807 811 814 815 X10 X17 X18 X24 X26 X30 X35 X46 siyah 1, 2 zencefil beji/espresso kahvesi 1, 2 bengal kırmızısı/siyah 1, 2 siyah 1, 3 kristal grisi/siyah 1, 2 siyah 1, 6 zencefil beji/espresso kahvesi 1, 6 bengal kırmızısı/siyah 1, 6 siyah 5, 6 eyer kahvesi/siyah 1 porselen rengi/siyah 1, 6 siyah siyah 1, 4 zencefil beji/espresso kahvesi 1, 4 bengal kırmızısı/siyah 1, 4 siyah 4, 5 eyer kahvesi/siyah 1 porselen rengi/siyah 1, 4 designo kum rengi/siyah 1 designo klasik kırmızı/siyah 1 designo toskana beji/siyah 1 designo siena kahvesi/siyah 1 designo titanyum grisi/siyah 1 designo platin beyazı/siyah 1 designo açık kahverengi/siyah 1 designo koyu beyaz/siyah 1 Süslemeler 739 729 731 736 H42 H73 H76 W26 W69 W70 Boylamasına taşlanmış, açık renkli alüminyum İpek mat açık kahverengi kavak ağacı 1 Parlak kahverengi ceviz ağacı 2 Parlak siyah dişbudak ağacı 1 Karbon dokulu açık renkli alüminyum 1 AMG karbon-fiber1, 4, 6 Boylamasına taşlanmış koyu renkli alüminyum 1, 3 designo doğal bambu 1 designo siyah piyano boyası 1 designo şampanya beyazı piyano boyası 1 205 207 211 218 1 İsteğe bağlı donanım. 2 SL 500 için standart donanım, SL 400 için isteğe bağlı donanım. 3 SL 400 ve SL 500 için AMG tasarım konseptinin bileşeni. 4 Mercedes-AMG SL 63 için standart donanım. 5 AMG tasarım konsepti ile bağlantılı olarak SL 400 ve SL 500 için isteğe bağlı donanım. 6 Mercedes-AMG SL 65 için standart donanım.

Nappa deri/exclusive Nappa deri designo Nappa deri/designo Exclusive Nappa deri Süslemeler 739 801 501 X10 X35 729 731 805 505 X17 X46 736 H42 807 507 X18 H73 811 511 X24 H76 designo süslemeler 814 514 X26 W26 W69 815 515 X30 W70

Renkler. Opak renkler Metalik renkler 1 designo renkler 1 040 183 775 297 Opak renkler 040 149 590 Siyah Kutup beyazı Ateş opali Metalik renkler 1 183 197 526 775 896 992 Magnetit siyahı Obsidiyan siyahı Dolomit kahvesi İridyum grisi Parlak mavi Selenit grisi 149 197 896 799 designo renkler 1 297 799 996 designo mat selenit grisi designo elmas beyazı designo metalik sümbül kırmızısı 1 İsteğe bağlı donanım. 590 526 992 996

Teknik değerler. SL 400 SL 500 Mercedes-AMG SL 63 Mercedes-AMG SL 65 Silindir yerleşim düzeni/sayısı V/6 V/8 V/8 V/12 Toplam silindir hacmi (cm 3 ) 2996 4663 5461 5980 Nominal güç 1 [kw (BG) d/dk.ʼda] 270 (367)/5500 6000 335 (455)/5250 430 (585)/5500 463 (630)/4800 5400 Nominal tork 1 [Nm d/dk.ʼda] 500/2000 4200 700/1800 3500 900/2250 3750 1000/2300 4300 Şanzıman 9G-TRONIC 9G-TRONIC 7 ileri oranlı AMG SPEEDSHIFT MCT spor şanzıman Hızlanma 0 100 km/saat (s) 4,9 4,3 4,1 4,0 Azami hız yakl. (km/saat) 250 2 250 2 250 2 250 2 AMG SPEEDSHIFT PLUS 7G-TRONIC Ön/arka lastik ebadı 255/40 R 18, 255/40 R 18 255/40 R 18, 285/35 R 18 255/35 ZR 19, 285/30 ZR 19 255/35 ZR 19, 285/30 ZR 20 Yakıt Süper plus benzin Süper benzin Süper plus benzin Süper plus benzin Yakıt tüketimi 3 (lt/100 km) şehir içi şehir dışı ortalama 10,5 6,0 7,7 12,4 7,0 9,0 14,2 14,0 7,7 7,5 10,1 9,8 17,4 8,8 11,9 CO 2 - emisyonları 3 (g/km) ortalama 175 205 234 229 279 Emisyon sınıfı 4 /Verimlilik sınıfı 5 Euro 6/D Euro 6/F Euro 6/G Euro 6/G Depo hacmi (lt) (bunun yakl. rez. kısmı) 65/8,0 65/8,0 75/14,0 75/14,0 Bagaj hacmi 6 (lt) tavan kapalıyken tavan açıkken 485 345 485 345 504 364 504 364 Dönüş çapı (m) 11,04 11,04 11,04 11,04 Boş ağırlık 7 (kg) 1735 1795 1845 1950 Müsaade edilen toplam ağırlık (kg) 2115 2175 2180 2210 Uzunluk 8 /Ayna dahil genişlik 8 (mm) 4631/2099 4631/2099 4640/2099 4640/2099 Aks mesafesi 8 (mm) 2585 2585 2584 2584 İz açıklığı, ön 8 /arka 8 (mm) 1597/1600 1597/1600 1621/1604 1621/1605 Motor için en iyisi: Mercedes-Benz orijinal motor yağları. 1 Nominal güç ve nominal tork ile ilgili 595/2009 (AT) talimatının geçerli olan metnine göre veriler. 2 Elektronik olarak sınırlandırılmıştır. 3 Yakıt tüketimi ve CO 2 emisyonları ile ilgili verilen değerler, öngörülen ölçme yöntemine ( 2 Nrn. 5, 6, 6a Pkw-EnVKV yönetmeliğinin geçerli olan metnine göre) göre belirlenmiştir. Bilgiler münferit bir araç için olmayıp bir teklifin parçasını oluşturmaz, sadece çeşitli araç tipleri arasında karşılaştırma yapma amaçlıdır. 4 Değer, sadece Avrupa Birliği içerisinde geçerlidir. 5 Ölçülmüş CO 2 emisyonlarına dayanarak, aracın kütlesi dikkate alınarak belirlenmiştir. 6 Değerler, 2007/46/AT yönetmeliğinin geçerli olan/at metnine göredir. 7 Değerler 92/21/AT yönetmeliğinin/at (Sürüşe hazır durumdaki kütle, yakıt deposu % 90 oranında dolu, sürücü dahil, 68 kg, ve bagaj, 7 kg) metnine göre standart donanıma sahip araçlar içindir. İsteğe bağlı donanımlar ve aksesuarlar bu değerleri genel olarak arttırır ve böylece yük kapasitesi buna göre azalır. 8 Belirtilen ölçüler ortalama değerlerdir. Temel donanıma sahip ve yüksüz durumdaki araçlar için geçerlidir. Ayrıntılı teknik değerleri www.mercedes-benz.com.tr altında bulabilirsiniz.

Mercedes-Benz, Laureus Sport for Good Foundation vakfının kurucu ortaklarından biridir. Mercedes-Benz, vakfına 2000 yılında kuruluşundan bu yana, hiçbir kar amacı gütmeyen bu küresel programın hedeflerini ve değerlerini, desteklemektedir: Sosyal spor projeleri ile mağdur veya hasta çocukların ve gençlerin hayatını iyileştirmek için. Laureus, Mercedes-Benz in sosyal sorumluluğunun temel bir parçası oldu. Bu nedenle her yeni Mercedes, bu değerlerin birer elçisidir. Bir Mercedes satın alarak, Laureus Sport for Good Foundation vakfına destek vermiş olursunuz. Bu broşürde yer alan verilerle ilgili açıklamalar: Bu baskının redaksiyonun bitiminden sonra (15.09.2015) üründe değişiklikler yapılmış olabilir. Teslimat süresi dahilinde, konstrüksiyon ve şekil değişiklikleri, renk tonunda sapmalar ve teslimat kapsamında üretici tarafından değişiklik yapma hakkı, değişiklikler ve sapmalar, satıcının menfaatleri gözetilerek, satın alan için kabul edilebilir sınırlar dahilinde kalması şartıyla saklıdır. Satıcı veya üretici, siparişi veya sipariş edilen satın alma konusunu işaret veya numaralarla tanımlıyorsa, sadece bu husustan hiçbir hak talebi türetilemez. Resimlerde, standart donanım kapsamında olmayan aksesuarlar ve isteğe bağlı donanımlar da gösterilebilir. Basım tekniği ile ilgili sebeplerden dolayı renklerde sapmalar meydana gelmiş olabilir. Bu baskı, uluslararası alanda kullanıma sunulur. Yasal, hukuksal ve vergi mevzuatı ile ilgili ifadeler ve etkileri, sadece Federal Almanya Cumhuriyeti için bu basılı belgenin redaksiyonunun bitim tarihinde geçerlidir. Bu nedenle sizin ülkenizde geçerli uygulamalar, bunların etkileri ve bağlayıcı son durum için lütfen Mercedes-Benz Türk A.Ş. bayisine danışınız. www.mercedes-benz.com.tr Eski araçların geri alınması. Döngü tamamlanıyor. Uzun bir çalışma hayatından sonra SL otomobilinizi ABʼnin (Avrupa Birliği) Ömrünü Tamamlamış Araçlar yönetmeliğince çevreye zarar vermeyecek şekilde bertaraf etmek için geri alıyoruz, ama o zamana kadar daha çok vakit var. Ulusal talimatlara göre 3,5 tona varana kadar izin verilmiş yüklü ağırlığı olan araçlar için geçerlidir. Geri dönüşüme ve değerlendirmeye uygun tasarım ile ilgili yasal talepleri Mercedes-Benz araçları yıllardan beri yerine getirir. Eski araçların geri alınması için aracınızı çevreye uygun olarak değerlendiren bir geri alma yerleri ve sökme işletmeleri ağı mevcuttur. Bu arada araçların ve parçaların değerlendirilmesi ile ilgili olanaklar sürekli daha da geliştirilmekte ve iyileştirilmektedir. Dolayısıyla SL serisi yasal geri dönüşüm paylarının arttırılmasını gelecekte de süreye uygun olarak yerine getirecektir. Eski araç geri dönüşümü, yeniden değerlendirme ve geri alma koşulları ile ilgili ayrıntılı bilgileri ulusal Mercedes-Benz ana sayfasından edinebilirsiniz. Daimler AG, Mercedesstr. 137, 70327 Stuttgart MS/MAC 6701 0818 17-00/0116 Printed in Germany