Isparta nın Yeni Yaşam Merkezi İYİ FİKİRLER, İYİ HAYATLAR



Benzer belgeler
İstanbul u bir de bizimle yaşayın!

KENTİN YENİ ARMASI. YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE

Güçlü ve güvenilir bir isim...

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ...

Evin, senin artın olmalı.

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN

Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer

Yeni bir hayatın ve kaliteli bir yaşamın anahtarını satın alın.

D E Ğ İ Ş İ M B A Ş L A D I

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK...

KOMŞULUK KÜLTÜRÜNÜN YAŞANDIĞI PROJE

İstanbul u kıskandıracak bir kent!

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I

Nevsa Konakları nı keşfetmeye hazır mısınız?

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi

MİMARIN KALEMİNDEN. Modern ve minimal tasarım anlayışıyla. kullanıcılarına lüks bir konuttan daha fazlasını;

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR

İSTANBUL A DEĞER KATAN PROJE

Esenyurt un Parlayan Güneşi

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5.


BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU

Konforun tam yeri, yatırımın tam zamanı...

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları

Demir Çağı Başlıyor. Yeni bir çağa, Demir Çağı na hazır olun. Biraz da acele edin. Projelerimizi erken teslim etmek gibi bir alışkanlığımız var.

SERDİVAN Küçük Bir Cennet...

Akşam ye kadar bilgi alabilirsiniz. YAPI

232 NARLIDERE PREMIUM

Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak

Daha fazlası için. Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek


Size Özel Yenilikler

Kendisi de prestiji de çok yüksek

Hayatınıza elit bir değer katın...

GENEL BAKIŞ. Her Katta 2 Daire İle Daha Özgür Bir Yaşam Sizi Bekliyor. Yaşamınıza Değerli Yatırımlar Yapmak İçin Adım Atın!

Ankara nın Yeni Vadisi

Bu katalogta kullanılan tüm görseller tanıtım amaçlı olup, yapımcı ortak girişim firmaları değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

C5-A A2 C5-B C4-B 622 ADA 1 PARSEL C4-A C3-A C2-A C3-B D6 C2-B A1 C1-A C9-B C1-B D1 D5 C8-A C9-A C8-B C7-B C6-A C7-A C6-B 616 ADA 15 PARSEL

Yaşamınıza Renk Katacak Bir Proje

Hayallerinize ulaşmanız için...

Geleceğinizin İnşası...

Bodrum'u 12 ay yaşamanın adresi

NE SÖYLENSE AZ. KARŞINIZDA DOĞAŞEHİR PLUS.

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Lansmana özel peşin fiyatına 60 ay sıfır faiz Hemen tapu

SULTANBEYLİ NİN YENİ CAZİBE MERKEZİYLE TANIŞMAYA, HAYATINIZI DAHA KONFORLU YAPMAYA, HAYALLERİNİZİ YAŞAMAYA HAZIR MISINIZ?

İster YATIRIM!.. İster OTURUN!..

Düşlerinizin ötesinde bir gerçek var...

www. birlikinsaat.com

Çiçek gibi bir yuvanız olsun...

KARADENİZİN EN BÜYÜK KONUT PROJESİ

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

Sadece bir konut değil, bir yaşam tarzı aradığınızı biliyoruz.

Görseller tanıtım amaçlıdır Baltık İnşaat uygulama aşamasında değişiklik yapma hakkını saklı tutar

Sahip olduklarının değerini bilenler için...

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

yeni nesil yaşam alanı

Özel olduğunuzu hissedin!

DOĞANIN KALBİNDE SIRA DIŞI BİR PROJE

ayat, tüm doğallığıyla sizi çağırıyor...


Seçici olun farklı olun...

ADEM CEYLAN VEFAKAR YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANI


KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM

parkresidencescadde.com

WEST SİDE STANBUL BEYLİKDU ZU PROJESİ ~ EMLAK 34 ~ Telefon: İlan No:f Referans No:WS-111

TUVAL GARDEN, bir TPD GRUP Projesidir.

w w w. l i t s a y a p i. c o m. t r

Yaşam Standartlarınız Çok Yükseklere Taşınıyor

ADEM CEYLAN VEFAKAR YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANI

Doğaya komşu konforlu bir yaşam

KEYFİN GÜZELİ MAVİDEN

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da.

A.Ş. projesidir. 4 safir kadar parlak bir yaşam...

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş.

Baş döndüren bir yaşam...

NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ

İzmir de şehir kuzeye doğru gelişiyor.

Ülkesine değer katmayı amaçlayan kuruluşumuz, sektöründe sağlam ve istikrarlı adımlarla ilerleyişine devam etmektedir.

w w w. p a r k e r d e m l i. c o m

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama

GENTAŞ MÜHENDİSLİK GAYRİMENKUL İNŞAAT TAAHHÜT SAN. VE TİC. A.Ş. Adres: Altınşehir Mh Sk. No:2 B/A Nilüfer/BURSA İletişim: / 0224

YAŞAMAYA BEKLERİZ! 6. KISIM

İzmir de şehir kuzeye doğru gelişiyor


Hep daha iyisini yapmak, bizim için Prestij meselesi...

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor.

Sizin için her şeyi düşündük... Dünyanın en güzel şehri İstanbul... Anadolu yakasının. Avrupa ya açılan kapısı Kadıköy... İstanbul un yeni yaşam

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor.

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR

65 yıllık tecrübe ve Emlak Konut güvencesiyle Kuzey Yakası nda ofisler, alışveriş merkezleri, okullar, spor alanları, otel, hayvanat bahçesi ve

ANKARA DA GECENİN ALTIN RENGİ

GAYRİMENKUL GELİŞTİRME

şehrin yanıbaşında DOĞAYLA İÇ İÇE yeni bir yaşam başlıyor.

MUTLULUK BU ÇATININ ALTINDA

İnsanlar ihtiyacı olanı aramak için dünyayı gezer ve onu bulmak için eve geri dönerler...

Transkript:

Isparta nın Yeni Yaşam Merkezi İYİ FİKİRLER, İYİ HAYATLAR

MERHABA ISPARTA Isparta da yakında yepyeni bir yaşam başlayacak. Konut standartlarını yükselten modern mimarisi, olanakları ve kalitesiyle Centrum Garden, Isparta ya değer katacak.

ilham KAYNAĞI ISPARTA Centrum Garden tasarlanırken Ispartalıların yaşam alışkanlıkları ve bir evden beklentileri dikkate alındı. Heybetli dağların ortasında verimli ve yemyeşil bir ovaya kurulu bu kadim şehire yakışan, bir yerleşim planı yapıldı. Isparta nın bereketli ovaları gibi rengarenk bir dış cephe tasarımı yaşam enerjinizi tazeleyecek. Evinizin hemen altındaki alışveriş merkezi sayesinde modern hayatın tüm ihtiyaçları elinizin altında olacak. Katalogda yer alan görseller tanıtım ve bilgi amaçlıdır. Şener Yapı teknik olarak gerekli gördüğü değişiklikleri yapma hakkını saklı tutar.

FARKLI beklentiler, FARKLI TARZLAR, FARKLI PLANLAR Centrum Garden daki daire planları ve büyüklükleri hesaplanırken farklı hayatlar farklı beklentiler göz önüne alındı. Projenin sıradışı ve modern mimarisi, herkesin kendine göre ideal daire planını seçmesine imkan tanıyor. Burada 102 metrekare 1+1 daireden 290 metrekare 5+1 daireye kadar farklı büyüklükte seçenekler var. Size kalan kendinize en uygun planı seçmek ve hayatın keyfini çıkarmak. Katalogda yer alan görseller tanıtım ve bilgi amaçlıdır. Şener Yapı teknik olarak gerekli gördüğü değişiklikleri yapma hakkını saklı tutar.

hayatınız güzelleşirken kazancınız artacak Centrum Garden Isparta nın yeni kentleşme merkezinin tam ortasında yer alıyor. Aynı kompleksin içinde yer alan 5 yıldızlı otel ve alışveriş merkezi sayesinde burası hem ticari hayatın hem de sosyal hayatın yeni merkezi olacak. Yeni kurulan 600 Yataklı Bölge Hastanesi ne de çok yakın konumda olan Centrum Garden da birinci sınıf bir ev sahibi olurken, aynı zamanda da değerini her zaman artıracak kazançlı bir yatırım yapmış olacaksınız. HASTANENİZ ÇOK YAKINDA Isparta da 800 yataklı bir Entegre Sağlık Kampüsü çok yakında inşa edilmeye başlıyor. Isparta nın ve Bölge nin çehresini değiştirecek olan bu dev hastane, Centrum Garden a sadece 5 dakika mesafede yükselecek. Bu dev sağlık kampüsü Centrum Garden da yaşayanların hayatını kolaylaştırırken yatırım değerini de yükseltiyor. Katalogda yer alan görseller tanıtım ve bilgi amaçlıdır. Şener Yapı teknik olarak gerekli gördüğü değişiklikleri yapma hakkını saklı tutar.

NASIL BİR HAYAT? Bizler Centrum Garden daki hayatı kısaca şöyle tanımlıyoruz: kale kadar güvenli, saray kadar konforlu. Bu amaçla projede pek çok olanak yaşayanların hizmetine sunuluyor. Alışveriş Merkezi 7/24 Güvenlik Kapalı Devre Güvenlik Kameraları 24 saat aktif Jeneratör Her daireye özel kapalı otopark Otomatik yangın güvenlik sistemi Fitness Center Kapalı Yüzme Havuzu Sauna Ankastre Mutfak Eşyaları Birinci Sınıf Yapı Malzemeleri ve İşçilik Enerji tasaruufu sağlayan otomatik panjur sistemi Katalogda yer alan görseller tanıtım ve bilgi amaçlıdır. Şener Yapı teknik olarak gerekli gördüğü değişiklikleri yapma hakkını saklı tutar.

Katalogda yer alan görseller tanıtım ve bilgi amaçlıdır. Şener Yapı teknik olarak gerekli gördüğü değişiklikleri yapma hakkını saklı tutar.

Centrum Garden da evinizin içinde gözünüzün gördüğü, görmediği her noktada birinci sınıf bir kalite var. Evlerin cephe tasarımları gün ışığından maksimum yararlanacak bir tarzda planlandığı için; banyonuz, mutfağınız, odalarınız her zaman aydınlık, her zaman pırıl pırıl. Katalogda yer alan görseller tanıtım ve bilgi amaçlıdır. Şener Yapı teknik olarak gerekli gördüğü değişiklikleri yapma hakkını saklı tutar.

Katalogda yer alan görseller tanıtım ve bilgi amaçlıdır. Şener Yapı teknik olarak gerekli gördüğü değişiklikleri yapma hakkını saklı tutar.

Katalogda yer alan görseller tanıtım ve bilgi amaçlıdır. Şener Yapı teknik olarak gerekli gördüğü değişiklikleri yapma hakkını saklı tutar.

AKŞAMA SPORDA BULUŞURUZ Centrum Garden da spor her zaman hayatınızın içinde olacak. Burada yaşam kalitenizi yükseltirken sağlıklı ve formda kalacaksınız Her daim tertemiz olan birinci sınıf spor merkezinde Kapalı Yüzme Havuzu ve donanımlı bir fitness center sizi bekliyor. İstediğiniz her zaman, ister ter atın, ister kulaç atın. Spor salonunuz emrinize amade... Katalogda yer alan görseller tanıtım ve bilgi amaçlıdır. Şener Yapı teknik olarak gerekli gördüğü değişiklikleri yapma hakkını saklı tutar.

5 YILDIZLI KALİTENİN KANITI Centrum Garden da proje kompleksinin bir bloğu beş yıldızlı bir otel olarak hizmet verecek. Beş yıldız kalitesini ve prestijini projenin her detayında ve yaşamın her anında hissedeceksiniz. Katalogda yer alan görseller tanıtım ve bilgi amaçlıdır. Şener Yapı teknik olarak gerekli gördüğü değişiklikleri yapma hakkını saklı tutar.

SİZİN İÇİN HUZUR VE GÜVEN ÇOCUĞUNUZ İÇİN EĞLENCE Centrum Garden Isparta nın içinde konforlu ve güvenli bir yaşamın yeni adresi. Çocuklarınız, oyun alanlarında güven içinde eğlenirken sizler huzurlu bir ortamda yaşamanın keyfini çıkarın Katalogda yer alan görseller tanıtım ve bilgi amaçlıdır. Şener Yapı teknik olarak gerekli gördüğü değişiklikleri yapma hakkını saklı tutar.

KULLANIŞLI, KALICI VE GÜZEL Centrum Garden Isparta nın köklü ve güvenilir şirketi ŞENER YAPI güvencesiyle Isparta nın en değerli bölgesinde yükseliyor. Mimarisiyle ve kalitesiyle göz kamaştırıcı, çevresine değer katan,içinde yaşayanların ve kentin sosyal hayatını güzelleştiren, sıradışı bir mimari eser niteliğinde. Isparta için tam bir referans proje olan Centrum Garden da geç kalmadan yerinizi alın. Yeni bir hayata ilk adımınızı atın... Katalogda yer alan görseller tanıtım ve bilgi amaçlıdır. Şener Yapı teknik olarak gerekli gördüğü değişiklikleri yapma hakkını saklı tutar.

MİGROS E BLOK ÇOCUK PARKLARI D BLOK OTEL C BLOK KAT PLANLARI Katalogda yer alan görseller tanıtım ve bilgi amaçlıdır. Şener Yapı teknik olarak gerekli gördüğü değişiklikleri yapma hakkını saklı tutar.

C BLOK TİP 1 / 4+1 7. Kat - 248,37 m 2 1. Kat / 227,06 m 2 2. Kat / 238,54 m 2 3. Kat / 242,23 m 2 4. Kat / 249,69 m 2 5. Kat / 240,47 m 2 6. Kat / 244,50 m 2 8. Kat / 250,06 m 2

C BLOK Tip 2 / 3+1 1. Kat - 189,56 m 2 2. Kat / 183,56 m 2 3. Kat / 190,78 m 2 4. Kat / 187,94 m 2 5. Kat / 190,82 m 2 6. Kat / 187,55 m 2 7. Kat / 193,97 m 2 8. Kat / 191,81 m 2

C BLOK Tip 3 / 3+1 2. Kat - 188,05 m 2 1. Kat / 188,05 m 2 3. Kat / 181,87 m 2 4. Kat / 180,31 m 2 5. Kat / 185,00 m 2 6. Kat / 190,04 m 2 7. Kat / 187,21 m 2

C BLOK Tip 4 / 1+1 6. Kat - 104,57 m 2 1. Kat / 102,05 m 2 2. Kat / 104,57 m 2 3. Kat / 104,56 m 2 4. Kat / 102,30 m 2 5. Kat / 111,88 m 2 7. Kat / 104,58 m 2

D BLOK D BLOK TİP 1 / 5+1 290,61 M2 TİP 1 / 5+1 290,61 M2 10. KAT DUBLEKS ALT KAT 10. KAT DUBLEKS ÜST KAT

D BLOK Tip 2 / 4+1 5. Kat - 252,65 m 2 1. Kat / 240,11 m 2 2. Kat / 243,48 m 2 3. Kat / 246,51 m 2 4. Kat / 245,78 m 2 6. Kat / 250,12 m 2 7. Kat / 243,20 m 2 8. Kat / 249,10 m 2 9. Kat / 246,00 m 2

D BLOK Tip 3 / 2+1 1. Kat - 130,97 m 2 2. Kat / 139,23 m 2 3. Kat / 141,07 m 2 4. Kat / 138,37 m 2 5. Kat / 141,14 m 2 6. Kat / 143,90 m 2 7. Kat / 141,14 m 2 8. Kat / 143,84 m 2 9. Kat / 149,80 m 2

E BLOK Tip 1 / 3+1 5. Kat - 188,59 m 2 1. Kat 185,89 m 2 2. Kat 187,92 3. Kat 184,23 m 2 4. Kat 182,88 m 2 6. Kat 7. Kat 184,23 m 2 180,97 m 2 8. Kat 9. Kat 10. Kat 11. Kat 189,33 m 2 193,02 m 2 190,50 m 2 186,07 m 2

E BLOK Tip 2 / 2+1 9. Kat / 125,72 m 2 1. Kat / 123,02 m 2 2. Kat / 127,64 m 2 3. Kat / 123,02 m 2 4. Kat / 130,34 m 2 5. Kat / 125,72 m 2 6. Kat / 128,80 m 2 7. Kat / 123,02 m 2 8. Kat / 131,50 m 2 10. Kat / 128,80 m 2 11. Kat / 123,02 m 2

E BLOK Tip 3 / 3+1 5. Kat / 177,15 m 2 1. Kat / 167,84 m 2 2. Kat / 175,28 m 2 3. Kat / 179,42 m 2 4. Kat / 182,16 m 2 6. Kat / 175,28 m 2 7. Kat / 179,42 m 2 8. Kat / 182,16 m 2 9. Kat / 177,80 m 2 10. Kat / 175,28 m 2 11. Kat / 179,14 m 2

E BLOK Tip 4 / 3+1 5. Kat / 152,31 m 2 1. Kat / 144,20 m 2 2. Kat / 149,62 m 2 3. Kat / 149,62 m 2 4. Kat / 152,31 m 2 6. Kat / 149,62 m 2 7. Kat / 149,62 m 2 8. Kat / 156,01 m 2 9. Kat / 156,00 m 2 10. Kat / 153,29 m 2

Atatürk Bulvarı Köy Hizmetleri Kavşağı Migros Yanı ISPARTA TURKEY Tel: 0246 224 18 04 Faks: 0246 224 18 06 www.centrumgarden.com

Atatürk Bulvarı Köy Hizmetleri Kavşağı Migros Yanı ISPARTA TURKEY Tel: 0246 224 18 04 Faks: 0246 224 18 06 www.centrumgarden.com İYİ FİKİRLER, İYİ HAYATLAR Katalogda yer alan görseller tanıtım ve bilgi amaçlıdır. Şener Yapı teknik olarak gerekli gördüğü değişiklikleri yapma hakkını saklı tutar. www.atom-atom.com