Benzer belgeler
OTOMATÝK BETON BLOK ÜRETÝM TESÝSÝ NHP

Ne-Ka. Grouptechnic ... /... / Sayýn Makina Üreticisi,

K A L İ T E B E L G E L E R İ M İ Z

- Alüminyum Kaplar - Alüminyum Kapaklar KARTON GRUBU - Karton Bardaklar - Karton Tabaklar - Hazır Yemek Kutuları

K A L İ T E B E L G E L E R İ M İ Z

Baský ve Tasarým Çözümleri 9YIL. garantisiyle. Ajans & Matbaalarýn ORTAK NOKTASINDA EN ÝYÝ BASKI. EN ÝYÝ FÝYAT.

BUNKERLER VE HAVAÝ HAT SÝSTEMLERÝ

Amblem-Logotayp Kurumsal Kimlik Uygulamalarý Kurumsal Kimlik

Tekstil, Kaðýt, Plastik Ambalaj, Baský ve Matbaa Sektörleri için komple silindir üretimi ve kaplamasý,

Ürün Kataloğu ikibinonaltı

ATÝK MATBAACILIK Basým Tarihi : 05 Kasým 2010

Marka Değerinizi Koruyan. Paketleme Ürünleri

HPB Hepa Filtre Kutusu


SUBWAY INTERNATIONAL'ın Avrupa, Türkiye ve Ortadoğu resmi tedarikçisiyiz.


Moher Kimya, Türkiye nin önde gelen temizlik ürünleri üreten tesisine sahip firmalardan birisidir.


80 lt. 120 lt. 2 tekerlekli arabalý bidonlar. farklý atýklarýn toplanmasý için üretilmiþ modeller. Tek. Kod. 240 Lt. Tek. Kod. 80 Lt. Tek. Kod.


EZGÝ. PLASTÝK ENJEKSÝYON MAKÝNESÝ ENERJÝ TASARRUF SÝSTEMLERÝ ve OTOMASYONU ELEKTRONÝK OTOMASYON.


TÜRKÝYE / Fabrika SWITZERLAND. Tel : ( 0090 ) ( 0090 ) Fax : ( 0090 ) Gönen / ISPARTA

Sayın Yetkili, Saygılarımızla,


BMCOLOR M A T B A A M Ü R E K K E P L E R Ý KURUMSAL KILAVUZ

Sizin İçin Yapabileceklerimiz

Palet Ambalajında Yeni Çözüm. Palletizing SLIP-STOP

INDEX INDEX. V.I.P. Ajanda. Organizer Ajanda. Ajandalar. Defterler. Takvimler. Çakmaklar. Kalem Setler. PDA & Jel Kalemler.

KARTON BARDAK İMALATI AŞAMALARI


Panjur Kataloðu 2010 M7. Her þey kolaylýkla. Kolaylýkla her þey.

ideaambalaj Köşe Koruyucular İhtiyaca göre istenilen tüm ebatlarda hazırlanabilen karton köşe koruyucular.


Metapan Metal Panel HOOK-ON TAVANLAR

SACA RASA-19/35 RULO KOLİ KAPAMA MAKİNASI

Bir Doğallık Hikayesi


Vizyon: Ambalaj makineleri & sarf malzemeleri ve yedek parça satışı ile makine teknik servis ve bakımında dünya çapında Sorunsuz Güvence


FBE Kelebek Tip Dairesel Yangýn Damperi

dakikalarınızı ŞOK ta yükleyebilirsiniz. Yüklemelerinizde işlem ücreti alınmamaktadır numaralarda

Ballorex Vario. Çift Regülatörlü Vana. Precision made easy

FÝYAT LÝSTESÝ Satýþlarýmýz E-Ticaret Sistemi Ýle Online Olarak da Yapýlmaktadýr.

Metapan Metal Panel DOGRUSAL TAVANLAR



Sürüm 1.0 Temmuz Ofis Son Ýþlemci LX. Kullaným Kýlavuzu

ISO 9001 CERTON N.008/02. SAIT Abrasivi S.p.A.

Ürün Ebadı Reklam Ebadı Blok Ebadı Yapraklar Alt Karton. Ürün Ebadı Reklam Ebadı Blok Ebadı Yapraklar Alt Karton


Temizlik İhtiyaçlarınızda, Ürünleri Yanınızda... APARAT GRUBU ÇÖP TORBALARI TEMİZLİK GEREÇLERİ DETERJAN GRUBU TEMİZLİK KAĞITLARI



2017 yılının ülkemize, milletimize ve tüm müşterilerimize bereketli bir yıl olmasını temenni ederiz.

3AH Vakum Devre-Kesicileri: Uygun Çözümler

SLOT DÝFÜZÖR. Taným ve Özellikler. Ölçülendirme ve Montaj

TAM OTOMATÝK BETON BLOK ÜRETÝM TESÝSÝ NFP

Fiskomar. Baþarý Hikayesi

Şeyma Özlem TÜRELİ Füsun YÜKSEKLİ Büşra DUATEPE Merve ÇÖLDEN

EKOZ KOZMETİK. Farklı ve Kaliteli Ürünler. ekozkozmetik.com facebook.com/ekozkozmetik

MART 2016 Fiyat Listesi

ýf you need something relýable... Er Metal

08 11 ARALIK 2011 ALTINPARK EXPO CENTER SPONSORLUK DOSYASI

BİZ KİMİZ? DiSPLAY PRODUCTS

TÜRKİYE PET TERMOFORM SEKTÖR RAPORU PAGEV

MESLEK KOMİTELERİ ORTAK TOPLANTISI

AMBALAJLAYAMADIĞIMIZ TEK ŞEY ZAMAN ONUNLA DA YARIŞMAYI TERCİH EDİYORUZ. ÜRÜN KATALOĞU.

Ofis Ürünleri. Üretimini yapmış olduğu ürünlerin sağlık kriterlerine uygunluğunu belgelendirmiştir.

B2C & B2B PLATFORMS. MARKA DOSYASI

E-100. Bonbon Şeker Bonbon Candy


Ballorex Venturi. Çift Regülatörlü Vana

PROMOSYON USB BELLEK KATALOĞU

/2006 TR(TR) Kullanýcý için. Kullanma talimatý. ModuLink 250 RF - Modülasyonlu kalorifer Kablosuz Oda Kumandasý C 5. am pm 10:41.

MOBİL ŞARJ CİHAZI. mobil şarj cihazı telefonunuza enerji, kendinize özgürlük katın! DTS-003 Mobil Şarj Cihazı. DTS-001 Mobil Şarj Cihazı

01 Kasým 2018

Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri. Hijyenik. bir yaşam biçimi!

fabrika ürünleri gıda üretim ürünleri

ŞİRKET PROFİLİ: Bugün, İzmir Çiğli de 500 m2 kapalı 1000 m2 açık alana sahip kendi üretim tesisinde faaliyet göstermektedir.

Bir Doğallık Hikayesi

M İ S Y O N U M U Z (GÖREVİMİZ) Teknolojik Gelişmeleri Takip Ederek Türkiye de Kağıt, Matbaa Ambalaj ve Defter Sektöründe Lider Olmak.

Firmamýz mühendisliðinde imalatýný yaptýðýmýz endüstriyel tip proses filtreleri ile, siklonlar, seperatörler çalýþma koþullarýna göre anti nem,anti

MESLEK KOMİTELERİ ORTAK TOPLANTISI

Ambalaj ve Tasarım Dr. Orhan Irmak

TASARIM KALIP. PLASTİK

20 TL. Aile Evi Bez Çanta

isik etiket katalog.pdf :20 CMY

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

METAL METAL KALEMLER

FÝYATLAR A. FÝYATLARDAKÝ GENEL GÖRÜNÜM

YALÇIN PLASTİK Kaliteli ve Ekonomik Çözümler Sunar TAŞIMA-İSTİFLEME KASALARI PLASTİK PALETLER

BELLO DEKOR. Tasarımlar cam ile hayat buluyor

MENFEZ. Taným ve Özellikler. Ölçülendirme ve Montaj

Hacim (gr) Volume / Punnet. 500 gr kapaklı (with lid) 500 gr kapaksız (without lid) 750 gr kapaksız (without lid) 1000 gr kapaklı (with lid)

a good idea... Piri Reis Mh. Nazım Hikmet Blv. No:52 New Residence D:302 Beylikdüzü - Esenyurt / İSTANBUL : : T F E W : :

her zaman bir adým öndesiniz Kameralý Otopark Yeri Hatýrlatma ve Yönlendirme Sistemi

OTOMATÝK KAPI SÝSTEMLERÝ

İçindekiler KURUMSAL KİMLİK KLAVUZU

aypromosyon matbaa, yazılım, promosyon

Transkript:

KRÝSTAL KÝMYASAL ÜRÜNLER ÝMALATI SAN. TÝC. LTD. ÞTÝ. 1996 yýlýnda GALERÝ KRÝSTAL A.Þ. bünyesinde kurulmuþtur. 4.000m2 lik kapalý alanda otel buklet malzemesi olarak adlandýrýlan sarf malzemelerinin imalatý yapýlmaktadýr. Kristal Kimya bu güne kadar kendi çabasý ile makinalaþma ve büyüme hýzýnda önemli yol katetmiþtir. Sektördeki müþteri potansiyeline, bölgedeki en büyük imalat donanýmýna sahip ilk ürün imalatçýsý olmasý neticesi ile güncel olarak müþterilerinin depolarýna ürünlerini, ilk elden teslim ederek müþteri memnuniyetini saðlamýþtýr. Çeþitli araþtýrmalar sonucunda amacýna uygun olarak makina dizaynlarýný kendi bünyesinde tasarlayýp; Türkiye pazarýnda yerli makina olarak imal ettirmiþtir. Full otomatik pet þiþirme makinesi ile dört deðiþik þiþe kalýbýný ayný anda çalýþtýrabilerek saatde 6000 þiþe imal etmektedir.plastik enjeksiyon makinalarýnda, çeþitli kalýplarda þiþe kapaklarý, ayakkabý çekecekleri, sabun kutularý, buklet tepsileri, vb. ürünlerin imalatý yapýlmaktadýr. Sabun imalat makinalarý ile çeþitli gramajlarda ve formlarda, farklý esanslarla sabun üretilmekte; tam otomatik sabun pile sargý makinesi ve mevcut makinelerde ambalajlanmaktadýr. Bünyesinde bulunan matbaa ile tüm ofset baskýlý ürünler basýlabilmektedir. Ayrýca üç renk bardak altý baský makinesi ile otel ve restaurantlarýn çeþitli bardak altý üretimleri yapýlabilmektedir.alanýnda profesyonel tasarým ekibi ile firmalarýnýza çeþitli konseptler tasarlayýp uygulamalarý yapýlmaktadýr.

kozmetik þiþeler Kozmetik Ürünler: Saç þampuaný- vücut þampuaný( duþ jeli) - banyo köpüðü - saç kremi - kremli þampuan - el ve vücut losyonu - banyo tuzu. Kozmetik, Ph ve aktivite oranlarý: Ph=5,5 Aktivite oraný %9 Kozmetik þiþe ve kapak çeþitleri: Þiþe ve þiþe kapaðý çeþitlerimizin tamamý kendi tesislerimizde üretilmektedir. Kod numaralarý ile sunulmuþ çeþitlerimize, arzu edilen þiþe kapaðý ve kozmetik ürün uygulamaktayýz. Ayrýca size özel þiþe tasarýmý yapabilme ve uygulama imkanýna da sahibiz. Baský: Tesisimizde bulunan tampon baský makineleri ile þiþe üzerine arzu ettiðiniz deseni ( logo vb.), tek renk iki renk ya da sýcak yaldýz uygulamasý yapma imkanýna sahibiz. Ayrýca kuþe çýkartma ve þeffaf sticker üzerine baský uygulamasý imkanlarýmýz dahilindedir.

KSH-63 33x78mm / 55cc-55gr KSH-64 33x78mm / 55cc-55gr KSH-65 30x85mm / 40cc-45gr KSH-52 85x32mm / 35cc-45gr KSH-50 98x42x28mm / 50cc-55gr KSH-56 85x32mm / 40cc-50gr KSH-55 84x35x27mm / 45cc-50gr saç þampuaný- vücut þampuaný( duþ jeli) - banyo köpüðü - saç kremi -kremli þampuan - el ve vücut losyonu - banyo tuzu.

kozmetik þiþeler KSH-20 83x42x24mm / 35cc-50gr KSH-70 85x32mm / 45cc-50gr KSH-67 85x32mm / 50cc-55gr KSH-58 85x43x23mm / 60cc- 70gr KSH-12 93x45mm / 60cc-70gr KSH-53 93x45mm / 50cc-60gr KSH-62 77x30x25mm / 30cc-40gr saç þampuaný- vücut þampuaný( duþ jeli) - banyo köpüðü - saç kremi -kremli þampuan - el ve vücut losyonu - banyo tuzu. 3

KSH-50 98x42x28mm / 60cc-70gr KSH-20 83x42x24mm / 55cc-60gr KSH-60 80x38x18mm / 35cc-45gr KSH-66 38x38x65mm / 50cc-60gr KSH-68 39x97mm / 50cc-60gr KSH-59 83x42x24mm / 40cc-50gr Saç þampuaný- vücut þampuaný( duþ jeli) - banyo köpüðü - saç kremi -kremli þampuan - el ve vücut losyonu - banyo tuzu.

kozmetik þiþeler 5

6

Hammadde özellikleri: 80/20 ithal ve yerli hammadde kullanýlmakta olup TSE garantili 1. kalite tuvalet sabunudur. Esans bilgisi: Özel esans kullanýlmaktadýr. Esans alternatifimiz ayrýca beðeninize sunulabilir. Renk: Sabun ürünlerinin standart imalat rengi beyazdýr. Ýsteðiniz doðrultusunda ayrýca renk çeþitleri uygulanabilmektedir. Sabun kalýplarýmýz: Kataloðumuzda yer alan sabun kalýplarýmýza alternatif, isteðinize uygun sabun kalýplarý üretme imkanýmýz bulunmaktadýr. Sabun üzeri baský uygulamalarý: Sabunlarýn üzeine isteðinize baðlý olarak kurumsal logonuzu uygulama imkanýmýz bulunmaktadýr. Ambalajlama: Sabun çeþitlerimiz ambalajsýz olarak hazýrlanmaktadýr. Ýsteðe baðlý olarak seçilen ambalajlama alternatifleriyle ürün teslimatý yapabilme imkanýmýz bulunmaktadýr. Karton kutular: Sabun gramajlarýna uygun, çeþitli formlarda baskýlý karton kutu, plastik kutu çeþitlerimiz bulunmaktadýr. Kurumsal kimliðinizi temsil edecek tasarým ve iþletme logonuzu kutu üzerlerine tesisimizin matbaasýnda uygulama imkanýmýz bulunmaktadýr. Streç ambalajlar: Tüm sabunlu ürünlerimizde streç ambalajlama imkanýmýz bulunmaktadýr. Pile kaðýt sargý: tam otomatik pileleme makinamýz ile yuvarlak formlu tüm sabunlarýmýz pile sargý ile kaplanabilmektedir. Sabun üzerine baský uygulamasýnýn yanýnda pile sargý üzerine baskýlý çýkartma kaðýt etiket uygulamasýda yapýlabilmektedir. Özel sabun imalatý: Zeytinyaðlý, kekikli, naneli, tarçýnlý, þeffaf, renkli saydam sabun imalatýmýz kendi bünyemizde yapýlmaktadýr. 7

KSA-15 20/25/30/35gr KSA-14 20/25/30/35gr KSA-1 20/25/30/35/40gr KSA-10 20/25/30/35/40gr KSA-11 20/30/40/50/60/80gr KSA-9 20/25gr 8

sabunlar KSA-8 25/30/40/65gr KSA-4 20/25/30/35/40gr KSA-13 30/35/40gr KSA-2 20/25gr KSA-5 35/40gr KSA-3 20/25/30/35/40/50/60gr 9

KSA-1P 20/25/30/35/40/50gr PEARLÝZE PÝLE KAÐIT AMBALAJLI SABUN KSA-2P 20/25/30/35/40/50gr ÞEFFAF PÝLE SARGILI SABUN KSA-3P KRAFT PÝLE SARGILI SABUN 20/25/30/35/40/50/60gr KSA-5P (Þeffaf poþetli ambalajlama) 10

sabunlar Tesisimiz bünyesinde bulunan tam otomatik sabun pile sargý makinasý ile paketleme yapýlmaktadýr. Teknik olarak sadece yuvarlak formlardaki ürünlere uygulama imkaný vardýr. Standart olarak beyaz, renkli, þeffaf Pearlize kaðýt kullanýlmaktadýr. Logonuz ofset baskýlý ve selofon kaplamalý etiket ile ürünün üzerine uygulanmaktadýr. Þeffaf ambalajlama, katkýlý sabunlarda (kekik, nane, tarçýn vb.) estetiði ön plana çýkarma açýsýndan tercih edilebilir ambalajlama þeklimizdir. Logonuz ofset baskýlý ve selefon kaplamalý etiket ile ürünün üzerine uygulanmaktadýr. 11

KSA-7SF KSA-8SF KSA-10SF KSA-9SF KSA-11SF KSA-15SF KSA-12SF KSA-14SF KSA-13SF Özel kalýp sabunlarýmýz 25 gr. dan 120 gr a kadar tesisimizde üretilmektedir. 12

sabunlar KSA-16SF KSA-3SF KSA-1SF KSA-20SF KSA-2SF KSA-21SF KSA-17SF KSA-22SF KSA-18SF KSA-23SF KSA-19SF Þeffaf sabunlarýmýz 30 gr. dan 70 gr. a kadar tesisimizde üretilmektedir. 13

KSA-5SF Tesisimizde, mevcut kalýplarýmýz dýþýnda, isteðe baðlý olarak özel kalýplarda sabun imalatý yapmaktayýz. KSA-6SF KSA-4SF 45x45x45mm KSA-11K 60x40x15mm KSA-12K 90x69x25mm 14

sabunlar KSA-3K KSA-10K 50x50x20mm KSA-5K 54x54x22mm KSA-2K 60x40x15mm 55x55x20mm KSA-6K 72x45x20mm KSA-13K 70x70x35mm 15