EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2014 FAALİYET RAPORU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2014 FAALİYET RAPORU"

Transkript

1 EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2014 FAALİYET RAPORU Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi bünyesinde 2011 Şubat ayında kurulan Tarım Topluluğu, Ziraat Mühendisliği eğitimi alan öğrencilerin her alanda ve özellikle ziraat bilimi alanında ilgi ve fikirleri etrafında kendilerini, özgür ve çağdaş bir şekilde ifade edebilmeleri amacıyla gerçekleştirecekleri bilimsel, düşünsel ve kültürel bağlamdaki faaliyetlerini sunmak için bir çatı oluşturmak ve alt yapı çalışmalarına destek vermeyi amaç edinmektedir. Ziraat Mühendisliği eğitimi alan öğrencilerin tarımsal faaliyetleri bilimsel açıdan değerlendirmeyi; kongre, konferans, panel, söyleşi, öğrenci çalıştayı, öğrenci kurultayı, sergi v.b. çeşitli bilimsel ve kültürel etkinlikleri fakülte ve üniversite bünyesinde düzenleyerek, topluluk üyelerinin ortak bir ruha sahip olmalarını sağlar. Aynı zamanda topluluğumuz takım çalışması, sorumluluk alma, araştırma, deneme, sunu yapma becerisi gibi çeşitli kişisel, bilimsel ve düşünsel özelliklerini geliştirebilecekleri bir ortam oluşturur. Topluluk üyelerinin gerek topluluk içi gerekse iş dünyası ile ortak gerçekleştirecekleri faaliyetlerde, gelecekte yer alacakları iş hayatı hakkında tecrübe ve fikir edinme olanağı sağlar. Topluluğumuz çalışmalarını, Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanlığı ile birlikte yürütmektedir. Organizasyonlarımız, seminer, söyleşi, sertifikasyon eğitimleri, sergi, panel v.b gibi katılımcıların bilgi edinip, eksiklerini giderebildiği, sektörden gelen konuklar ile bilgi alışverişinde bulunarak sektörle kaynaşmanın sağlandığı, ayrıca kokteyller, tiyatro gösterimleri, müzik dinletileri, festival gibi sosyal etkinlikleri de içinde barındırmaktadır. Yapılacak olan bu etkinlikler ile birlikte hem mesleğimizi hem de kendimizi geliştirmeyi hedefliyoruz.

2 2014 yılında gerçekleştirdiğimiz aktivitelerin listesi aşağıda belirtildiği gibidir; 10 Ocak 2014 tarihinde Tarım Bayramı Etkinlikleri, 7 Mart 2014 tarihinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri, 26 Mart 2014 CV hazırlama ve Mülakat Teknikleri, 8 Nisan 2014 Literatür Tarama isimli konferans, 9Nisan 2014 Akademik Sunum Teknikleri isimli konferans, Nisan tarihleri arasında 4. Ulusal Tarım Öğrenci Kongresi ne bildirili katılım, 7 Mayıs 2014 Benim Pencerem Dört Köşe Değil Fark Yaratma isimli konferans, 6 Haziran 2014 tarihinde Mezuniyet Töreninde görev alma, 3 Eylül 2014 tarihinde Fakültemizi kazanan öğrencilerin kayıtları, 25 Eylül 2014 tarihinde Eğitim Öğretim Yılı Tarım Topluluğu Üye kayıtları alındı. 15 Ekim 2014 tarihinde Tarım Topluluğu Kermesi 20 Ekim 2014 tarihinde ZMO ile ortak yapılan Ekim Buluşması 7 Kasım 2014 tarihinde 10 Kasım 1938 Anısına İlknur GÜNTÜRKÜN KALIPÇI dan Atatürk isimli konferans, 23 Kasım 2014 tarihinde Lezita ya teknik gezi, 2 Aralık 2014 tarihinde Tarımda İş Güvenliği paneli, 15 Aralık 2014 tarihinde ZMO ile ortak yapılan Tat Konserve ve Ege Fide ye teknik gezi, 16 Aralık 2014 tarihinde Semih ERDEN den GİRİŞİMCİLİK 18 Aralık 2014 tarihinde Ziraat Parti 19 Aralık 2014 Sivil Toplum Kuruluşları ile Tanışma Toplantısı etkinliği düzenlendi. Tarım Bayramı Türkiye de tarım öğretiminin 168. Yıl Dönümünü kutlamak amacıyla gerçekleştirilen Tarım Bayramı etkinlikleri Fakültemiz ve ZMO İzmir Şubesi tarafından ortaklaşa düzenlenmiştir. 10 Ocak 2014 tarihinde Atatürk anıtına çelenk koyma ile başlayan program EÜ Atatürk Kültür Merkezi nde Büyükşehir Belediyesi Kanununun Kırsal Kesim Üzerine Etkileri ve Tarımda İnovasyon konulu iki panelle devam etmiştir. Açılış konuşmalarını; Bornova Belediye Başkanı Prof.Dr. Kamil Okyay SINDIR, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Semih ÖTLEŞ, Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. F.Akın OLGUN, Ziraat Odası İzmir Şube Başkanı Ferdan ÇİFTÇİ ve Fakültemiz Öğrenci Temsilcisi Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü öğrencisi Korhan ZENGİN yapmışlardır.

3

4 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri EÜ Ziraat Fakültesi Öğrenci Temsilciliği ve Tarım Topluluğu nun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle ortaklaşa düzenlemiş olduğu etkinlik 7 Mart 2014 tarihinde Fakültemiz Feyzi ÖNDER Konferans Salonu nda gerçekleştirilmiştir. Fakültemiz Süt Teknolojisi Bölümü öğretim üyesi Doç.Dr. Gülfem ÜNAL ın piyano dinletisi ile başlayan etkinliğe konuşmacı olarak Dekan Yardımcımız Prof.Dr. Hülya İLBİ, Baltalı Üretim Çiftliği Kurucusu Funda ÖZER BALTALI ve Banvit A.Ş Üretim Müdürü Raife DANIŞMAN katılmışlardır. Etkinlikte kadınların çeşitli iş kollarında yer aldıklarını gösteren pankartlar gösterilmiştir. Fakültemiz öğretim üyelerinin, personelinin ve öğrencilerinin katkı koyarak oluşturdukları Mutlu ve Mutsuz Kadınlar isimli bir fotoğraf çalışması da etkinlik süresince sergilenmiştir.

5 CV hazırlama ve Mülakat Teknikleri Tarım Topluluğu, SKEÇ ve EÜZF Öğrenci Temsilciliği işbirliği ile düzenlenen, CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri konulu konferans yaşam koçu Ayşen ÇOBANOĞLU tarafından 26 Mart 2014 tarihinde Feyzi Önder Konferans Salonu nda verildi. Konferansa Fakültemiz öğretim üyeleri ve öğrencileri katılmışlardır.

6 Literatür Tarama ve Akademik Sunum Teknikleri Tarım Topluluğu, SKEÇ ve EÜZF Öğrenci Temsilciliği işbirliği ile düzenlenen Literatür Tarama adlı konferansıdoç.dr. Özlem TUNCAY 8 Nisan 2014 tarihinde, Akademik Sunum Teknikleri adlı konferansı Prof.Dr. Tanay BİRİŞÇİ 9 Nisan 2014 tarihinde Feyzi Önder Konferans Salonu nda verdiler. Konferansa Fakültemiz öğretim üyeleri ve öğrencileri katılmışlardır. 4. Ulusal Tarım Öğrenci Kongresi Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Kulübü nün Nisan 2014 tarihleri arasında düzenlemiş olduğu 4.Ulusal Tarım Öğrenci Kongresi ne İzmir den Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Topluluğu öğrencileri olarak 34 öğrenci ve Tarım Topluluğu Koordinatörü ve EÜ Ziraat Fakültesi Halkla İlişkiler Sorumlusu Uzm.L.Yeşim SAYGILI ile katılım gösterilmiştir.

7 Kongre toplam 6 oturumda gerçekleşmiştir. Bu oturumlar sırasıyla şöyledir; 1. Gül Oturumu 2. Elma Oturumu 3. Toprak Oturumu 4. Kiraz Oturumu 5. Halı Oturumu 6. Doğa ve İnsan Oturumu Kongrede 21 öğrenci poster bildirileriyle, 9 öğrenci sözlü bildiri ve sunumlarıyla katılım göstermiştir. POSTER SUNUMLARI Fatih BAKİ-Ali AYDOĞAN: Türkiye de Organik Bal Üretimi Ve Pazarlaması Melike GÜNAYDIN-Tuğba ÖZDEVECİ: Gıda Güvenliği ve Tarım Burhan LÖKER-Ceren ER: Türkiye de Mısır Tarımı Salih ADALI- Semih ÖCAL: Gıda Güvenliği Ve Tarım (AB de ve Türkiye de Gıda Güvenliği) Ece KADER: Gıda Güvenliği ve Tarım Pelin ÖN-Ece YÜRÜK: Kırsal Alanda Çalışan Kadınların Kalkınma Açısından Önemi Korhan ZENGİN-Ahmet YÜCEL: Şeker Pancarı Nuriye TEMEL: Türkiye de Tohumluk Fide ve Fidan Üretimi ve Kullanımı Şeyda SEVİNÇ-Mehmet DENKTAŞ: Türkiye de Arazi ve Su Kaynaklarının Yanlış Kullanımı Ümmü ATILGAN-Yasemin ÜN: Organik Tarım Selma AKHAN-Ramazan COŞKUN: Çiftleşmeyi Engelleme (Şaşırtma) Tekniği Aykut KÜPÇÜ: Hayvan Islahı Üzerine Yapılan Çalışmaların Süt Ve Ürünlerine Etkisi

8 SÖZLÜ SUNUMLAR Alkan ÇAĞLI-Mevlüt ÇELİKBAŞ: Sütte Bulunan Doğal Antimikrobiyal Maddelerin Vücut Sağlığı Açısından önemi Umut SUZAN-Güldane ÜNAL: Arazi Toplulaştırması Yasin ÇAĞLAR:Modern Sebzecilik, Modern Meyvecilik ve Modern Süs Bitkileri Yetiştiriciliği (GDO) Mustafa Koray UĞUR: Tarım ve Gıda Ürünlerinin Pazarlanmasında Coğrafi İşaretlerin Önemi İhsan AHMETOĞLU: Tohumluk Mısır Üretimi Gizem Başak TULUKOĞLU-İsmail KARAKAŞ: Sofralarımızdaki Süt Sağlıklı mı? Kongre kapsamında 26 Nisan 2014 tarihinde Zindan Mağarası ve Meyvecilik Araştırma İstasyon Müdürlüğü ne gezi düzenlenmiştir. Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi poster ve sözlü sunum sayısı olarak en çok katılım gösteren üniversite olmuştur. Bunun yanında Ege Üniversitesi öğrencileri sunumlardaki kaliteli performansları ve oturum sonlarında yapılan soru-tartışma kısımlarındaki aktiflikleri ile büyük ölçüde etkinlik göstermişlerdir. Ev sahibi Süleyman Demirel Üniversitesi ve diğer Ziraat Fakültesi öğrencileri, Ege Üniversitesine öncelikle bu kongrenin öncülüğünü yapmalarından ve 4.Ulusal Tarım Öğrenci Kongresi nde gösterdikleri etkin katılımlarından dolayı tebrik ve teşekkür etmişlerdir.

9

10 Benim Pencerem Dört Köşe Değil Fark Yaratma Uluslararası Halkla İlişkiler Derneği (IPRA-International Public Relations Association) 2014 Dünya Başkanı Zehra GÜNGÖR tarafından Benim Pencerem Dört Köşe Değil Fark Yaratma konferansı gerçekleştirilmiştir. Mezuniyet Töreni Tarım Topluluğu olarak mezuniyet töreninde görev aldığımız Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi 55. Dönem Mezuniyet töreni 6 Haziran 2014 tarihinde EÜ Büyük Spor Salonu nda gerçekleştirildi. Törene, İzmir Büyükşehir Belediyesi Tarım Dairesi Başkanı Ziya ÇAVDAR, Bornova Belediyesi Meclis üyesi Bülent ÇETİNKAYA, Dekanımız Prof. Dr. Akın OLGUN, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Hülya İLBİ ve Prof. Dr. Ferruh IŞIN, İşletmeler Koordinatörü Prof. Dr. Harun YALÇIN, Ziraat Mühendisleri Odası Genel Başkanı Özden GÜNGÖR, Ziraat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Ferdan ÇİFTÇİ, Peyzaj Mimarları Odası İzmir Şubesi Başkanı Özay YERLİKAYA, Fakültemiz öğretim üyeleri ve mezuniyet sevinci yaşayan öğrenci aileleri katıldılar. Tarla Bitkileri Bölümü'nden Zübeyde KESEN 55. Dönem birincisi oldu ve Fakültemiz kütüğüne ismini emekli öğretim üyelerimizden Prof. Dr. Numan SUNGUR ve Prof.Dr. Şükrü Hazım EMİROĞLU ile birlikte çaktılar.

11

12 Fakültemizi Bu Yıl Kazanan Öğrencilerimizin Kayıtları Fakültemizi bu yıl kazanan öğrencilerimizin kayıtları 3 Eylül 2014 tarihinde Merkez Kütüphane de gerçekleştirildi. Her yıl olduğu gibi kayıtlar sırasında Fakültemize yeni gelen öğrencilerimize rehber olacak Tanıtım Kitapçıkları dağıtıldı. Öğrencilerimizi Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. F. Akın OLGUN, SKEÇ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Buket KARATURHAN, Halkla İlişkiler Sorumlusu L.Yeşim SAYGILI, Öğrenci Temsilcisi ve Tarım Topluluğu Başkanı Korhan ZENGİN karşıladılar.

13 Eğitim Öğretim Yılı Tarım Topluluğu Üye kayıtları alındı. Tarım Topluluğu Kermesi Tarım Topluluğu kermesi 15 Ekim 2014 tarihinde Fakültemiz D blok önünde yapıldı.

14 Ekim Buluşması Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğrenci Üyeleri ZMO GENÇ EKİM BULUŞMASI Etkinliği ile bir araya geldi. Öğrenci üyelerin çok yoğun katılım gösterdiği etkinlik, Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi ZMO Genç Öğrenci Temsilcisi Enver Nadir COŞAR ın açılış konuşması ile başladı. Ege Üniversitesi Öğrenci Temsilcisi ve Tarım Topluluğu Başkanı Korhan ZENGİN in de söz alarak öğrenci üye çalışmalarından bahsettiği konuşmaların ardından ZMO GENÇ Bölüm Temsilcileri tanıtıldı. Şube Başkanımız Ferdan ÇİFTÇİ Öğrenci Üye Temsilcilerine etkin ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, bu dönem onların da büyük çabaları ile İZMİR ZMO GENÇ olarak ne kadar güçlendiğini ve büyüdüğünü dile getirdi. Şube 2.Başkanı Ahmet TOMAR ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ela DALÇAM, Kurtuluş BİNGÖL, Mine PAKKANER, Ufuk BİRTÜRK ve öğrenci üye Doğacan TEKİN in gitarı ve şarkıları eşliğinde genç üyelerle coşkulu bir akşam geçirirken geleceğin meslektaşları üyelerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadılar.

15 10 Kasım 1938 Anısına İlknur GÜNTÜRKÜN KALIPÇI dan Atatürk 10 Kasım 1938 Anısına isimli söyleşi, 07 Kasım 2014 tarihinde Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Prof. Dr. Feyzi ÖNDER konferans salonunda yapıldı. ATATÜRK konulu söyleşi Prof. Dr. İlknur GÜNTÜRKÜN KALIPÇI'nın sunumu ile gerçekleşmiştir.

16 Teknik Geziler Lezita

17 Tat Konserve ve Ege Fide Teknik Gezisi

18 Tarımda İş Güvenliği Tarım Topluluğu tarafından Ziraat Mühendislerinin iş yaşamında karşılaşabilecekleri her türlü kaza ve risklerin anlatıldığı bir panel düzenlenmiştir. 2 Aralık 2014 tarihinde Feyzi Önder Konferans Salonu nda gerçekleştirilen bu etkinliğe; Prof.Dr.Bülent ÇAKMAK, Prof.Dr. Fazilet ALAYUNT, Doç Dr. Erdal ÖZ panelist olarak katılmışlardır. Katılan tüm öğrencilere Katılım Belgesi verilmiştir.

19 GİRİŞİMCİLİK - Semih ERDEN Tarım Topluluğu tarafından Ziraat Mühendislerinin iş yaşamlarında girişimciliğin neden önemli olduğunun anlatıldığı bir konferans düzenlenmiştir. 16 Aralık 2014 tarihinde Feyzi Önder Konferans Salonu nda gerçekleştirilen bu etkinliğe; Semih ERDEN konuşmacı olarak katılmıştır. Katılan tüm öğrencilere Katılım Belgesi verilmiştir.

20 Ziraat Parti

21 Sivil Toplum Kuruluşları ile Tanışma Toplantısı Tülay AKTAŞ Güç Birliği ne bağlı sivil toplum kuruluşları 19 Aralık 2014 tarihinde Fakültemiz Dekanlık Toplantı Salonu nda Tarım Topluluğu öğrencileriyle bir araya geldi ve proje kapsamında ilk toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda, Fakültemiz İşletmeler Koordinatörü Prof. Dr. Harun YALÇIN, Halkla İlişkiler Sorumlusu Yeşim SAYGILI, Tülay AKTAŞ Güç Birliği sözcüsü Şenel ANADOL ve Tarım Topluluğu başkanı Korhan ZENGİN konuşma yapmışlardır. Ayrıca her dernek temsilcisi kısaca kendi derneklerini tanıtmışlardır. Toplantı sonrası Tarım Topluluğu öğrencileri seçtikleri sivil toplum dernekleriyle çalışmaya başlamışlardır.

22

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2012 FAALİYET RAPORU

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2012 FAALİYET RAPORU EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2012 FAALİYET RAPORU Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi bünyesinde 2011 Şubat ayında kurulan Tarım Topluluğu, Ziraat Mühendisliği eğitimi alan öğrencilerin her alanda

Detaylı

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2011 FAALİYET RAPORU

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2011 FAALİYET RAPORU EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2011 FAALİYET RAPORU Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi bünyesinde 2011 Şubat ayında kurulan Tarım Topluluğu, Ziraat Mühendisliği eğitimi alan öğrencilerin her alanda

Detaylı

BİLİMSEL ETKİNLİKLER

BİLİMSEL ETKİNLİKLER BİLİMSEL ETKİNLİKLER Fakültemizin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı ile 2010 yılında yaptığı işbirliği protokolü çerçevesinde 2013-2015 yıllarını kapsayacak Kuzey Kıbrıs

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN 125 7. TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN AĞRI İL TEMSİLCİLİĞİ 02 Temmuz 2011 tarihinde, Van da düzenlenen Van, Hakkâri, Muş, Ağrı, Bitlis İlleri Enerji Forumu na Temsilcilik heyeti ve üyelerce

Detaylı

YIL : 6 SAYI : 1 OCAK 2007

YIL : 6 SAYI : 1 OCAK 2007 YIL : 6 SAYI : 1 OCAK 2007 TARIM ÖĞRETİMİNİN 161. YILI KUTLANDI * Fakültemiz, Ziraat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi ve Peyzaj Mimarları Odası İzmir Şubesi tarafından düzenlenen Tarım Öğretiminin 161.

Detaylı

Malzeme Şenliği' Mart 2018

Malzeme Şenliği' Mart 2018 Malzeme Şenliği'18 8-9-10-11 Mart 2018 YAPIT Nedir? Kilis 7 Aralık Üniversitesi Yapı Topluluğu, kısa adıyla YAPIT, 2013 yılında kurulmuş bir öğrenci topluluğudur. Kurulduğundan bu yana seminerler, belgesel

Detaylı

ETB 2016 OCAK- ŞUBAT AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR

ETB 2016 OCAK- ŞUBAT AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR ETB 2016 OCAK- ŞUBAT AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK YENİ ŞUBE MÜDÜRÜ CANSEL ÇAĞLAR'DAN BORSAMIZA ZİYARET (05.01.2016) İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Yeni Şube Müdürü

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ FAALİYET RAPORU. Bornova-İZMİR

EGE ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ FAALİYET RAPORU. Bornova-İZMİR EGE ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ FAALİYET RAPORU 2014 Bornova-İZMİR i Fakültemizin Değerli Mensupları, ÖNSÖZ ve TEŞEKKÜR 1955 yılında kurulan Ege Üniversitesi nin ilk fakültelerinden biri olan Ziraat

Detaylı

BİLİMSEL ETKİNLİKLER

BİLİMSEL ETKİNLİKLER BİLİMSEL ETKİNLİKLER Fakültemiz, Ziraat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi ve Peyzaj Mimarları Odası İzmir Şubesi tarafından düzenlenen Tarım Öğretiminin 163. Yılı Kutlama Etkinlikleri 9 Ocak 2009 tarihinde

Detaylı

BİLİMSEL ETKİNLİKLER

BİLİMSEL ETKİNLİKLER BİLİMSEL ETKİNLİKLER Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Hülya İLBİ, Tarla Bitkileri Bölümünden Prof. Dr. A. Esen ÇELEN ve Merkez Laboratuvarı Müdürlüğü nden Uzm. Dr. Refika AKÇALI GIACHINO, 24-25 Haziran 2014

Detaylı

TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN

TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN 125 AĞRI İL TEMSİLCİLİĞİ 09 10 Şubat 2008 tarihlerinde yapılan EMO D.Bakır Şubesi 15. Olağan Genel Kurulu toplantı ve seçimlerine BATMAN İL TEMSİLCİLİĞİ 11 Ocak 2009 tarihinde, İl

Detaylı

YABANCI HEYET ZİYARETİ

YABANCI HEYET ZİYARETİ YABANCI HEYET ZİYARETİ Bitki Koruma Bölümü ve Skierniewice (Polonya) Bahçe Bitkileri Araştırma Enstitüsü Agroteknoloji Bölümü işbirliğiyle Rizosfer Laboratuvarı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Lidia Sas Paszt,

Detaylı

TARIM BAYRAMI BİLİMSEL ETKİNLİKLER

TARIM BAYRAMI BİLİMSEL ETKİNLİKLER TARIM BAYRAMI Fakültemiz ve Ziraat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi tarafından düzenlenen Tarım Öğretiminin 167. Yılı Kutlama Etkinlikleri 10 Ocak 2013 tarihinde Cumhuriyet Meydanı ndaki Atatürk Anıtına

Detaylı

SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER

SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER Üniversitemiz Merkez Kütüphane Konferans Salonunda İnovasyon ve Liderlik Topluluğu tarafından gerçekleştirilen Anılarla

Detaylı

TOD MARMARA ŞUBESİ 4.DÖNEM FAALİYETLERİ

TOD MARMARA ŞUBESİ 4.DÖNEM FAALİYETLERİ TOD MARMARA ŞUBESİ 4.DÖNEM FAALİYETLERİ -18 OCAK-10 NİSAN 2015 TARİHLERİ ARASI- Türkiye Ormancılar Derneği Marmara Şubesi olarak 18 Ocak 2015 tarihinde göreve geldikten sonra 10 Nisan 2015 tarihine kadar

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK 5. ORYANTASYON PROGRAMI

EGE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK 5. ORYANTASYON PROGRAMI EGE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK 5. ORYANTASYON PROGRAMI Üniversitemizin en önemli amaçlarından biri lisansüstü öğrencilerimizin araştırma süreçlerini etkin bir şekilde yürütmeleri

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ

5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ 5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ 14.05.2014 Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Çalışma ve İş Kurumu Ordu İl Müdürlüğü işbirliğinde alternatif iş fırsatları yaratmak, öğrenciler ile

Detaylı

BİLİMSEL ETKİNLİKLER

BİLİMSEL ETKİNLİKLER BİLİMSEL ETKİNLİKLER Bitki Koruma Bölümünden Prof. Dr. Hatice ÖZAKTAN, 2 6 Şubat 2009 tarihleri arasında European and Mediterranean Plant Protection Organization - EPPO ve Bornova Zirai Mücadele Araştırma

Detaylı

YABANCI HEYET ZİYARETİ

YABANCI HEYET ZİYARETİ YABANCI HEYET ZİYARETİ Saskatchewan Üniversitesi (Kanada) öğretim üyesi Prof. Dr. Nettie WIEBE, 27 Aralık 2011 tarihinde Fakültemiz Dekanlık Toplantı Salonu nda Gıda Egemenliği konusunda konferans verdi.

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 17. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU PANEL, ÇALIŞTAY, FORUM, SEMPOZYUM, KURULTAY, KONFERANS, KONGRE

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 17. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU PANEL, ÇALIŞTAY, FORUM, SEMPOZYUM, KURULTAY, KONFERANS, KONGRE 5 PANEL, ÇALIŞTAY, FORUM, SEMPOZYUM, KURULTAY, KONFERANS, KONGRE 79 5. PANEL, ÇALIŞTAY, FORUM, SEMPOZYUM, KURULTAY, KONFERANS, KONGRELER 5.1 TMMOB Diyarbakır İl Koordinasyon Kurulu İle Yapılan Ortak Etkinlikler

Detaylı

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 68 Kasım 2017 Sosyal Medyada

Detaylı

MESLEK VE UZMANLIK ALANLARIMIZLA İLGİLİ ULUSAL ÖLÇEKLİ KONGRE, KURULTAY, SEMPOZYUM VE ÇALIŞTAYLAR

MESLEK VE UZMANLIK ALANLARIMIZLA İLGİLİ ULUSAL ÖLÇEKLİ KONGRE, KURULTAY, SEMPOZYUM VE ÇALIŞTAYLAR MESLEK VE UZMANLIK ALANLARIMIZLA İLGİLİ ULUSAL ÖLÇEKLİ KONGRE, KURULTAY, SEMPOZYUM VE ÇALIŞTAYLAR 19 20 TMMOB Makina Mühendisleri Odası, her çalışma döneminde olduğu gibi bu dönemde de örgütsel birikimiyle,

Detaylı

OCAK-ŞUBAT-MART BÜLTENİ

OCAK-ŞUBAT-MART BÜLTENİ OCAK-ŞUBAT-MART BÜLTENİ AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAMLARININ TEKNİK GEZİLERİ ÇOCUK GELİŞİMİ PROGRAMI: Aydın Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı II. sınıf öğrencileri, 22 Mart 2010 tarihinde Özel

Detaylı

XI. REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA ANA BİLİM DALI BAŞKANLARI TOPLANTISI 8-9 Haziran 2012 Kars

XI. REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA ANA BİLİM DALI BAŞKANLARI TOPLANTISI 8-9 Haziran 2012 Kars XI. REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA ANA BİLİM DALI BAŞKANLARI TOPLANTISI 8-9 Haziran 2012 Kars Değerli öğretim üyeleri Bu yıl XI. Rehberlik ve Psikolojik Danışma Ana Bilim Dalı Başkanları Toplantısı Kars

Detaylı

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Öğretim Üyemizden Seminer Üniversitemiz İİBF öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Murat AYAN fakültemiz öğrencilerine hizmet kalitesi ile ilgili seminer verdi.

Detaylı

ARALIK E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:12 DÖNEM:1

ARALIK E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:12 DÖNEM:1 ARALIK E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:12 DÖNEM:1 SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI VARANK SAMSUN TEKNOPARK TA Bir dizi ziyaret ve temaslar için Samsun da bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Samsun Teknopark

Detaylı

BİLİMSEL ETKİNLİKLER

BİLİMSEL ETKİNLİKLER BİLİMSEL ETKİNLİKLER Bahçe Bitkileri Bölümünden Prof. Dr. Uygun AKSOY, 10-11 Aralık 2009 tarihleri arasında Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü tarafından Ankara da düzenlenen

Detaylı

OCAK-ŞUBAT-MART 2007 BÜLTENİ TEMA SEMİNERİ

OCAK-ŞUBAT-MART 2007 BÜLTENİ TEMA SEMİNERİ OCAK-ŞUBAT-MART 2007 BÜLTENİ TEMA SEMİNERİ Yüksekokulumuzda 10 Ocak 2007 günü TEMA Vakfı nın düzenlediği Erozyon, Çevreye Verdiği Zararlar ve Alınabilecek Önlemler konulu seminer verildi. Seminer tema

Detaylı

Kayıt, https://tr.surveymonkey.com/r/loopege11 adresinden on-line yapılacaktır.

Kayıt, https://tr.surveymonkey.com/r/loopege11 adresinden on-line yapılacaktır. EGE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK 11. ORYANTASYON PROGRAMI LOOPEGE Üniversitemizin en önemli amaçlarından biri lisansüstü öğrencilerimizin araştırma süreçlerini etkin bir

Detaylı

Sayı: 69 Aralık 2017

Sayı: 69 Aralık 2017 Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 69 Aralık 2017 Sosyal Medyada

Detaylı

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu Yeditepe Üniversitesi Bölüm Başkanı ve Öğretim Görevlileri Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat Kuru ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ömer ŞENGÜL, 21 Şubat 2013 Perşembe günü Yeditepe Üniversitesi Gıda

Detaylı

DENİZLİ ŞUBE. 28 Şubat 2014 tarihinde ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. 20 Mart 2014 te PAYEK, Jeoloi Mühendisliği

DENİZLİ ŞUBE. 28 Şubat 2014 tarihinde ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. 20 Mart 2014 te PAYEK, Jeoloi Mühendisliği DENİZLİ ŞUBE 28 Şubat 2014 tarihinde ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. 20 Mart 2014 te PAYEK, Jeoloi Mühendisliği Bölümü ve şubemizce üniversitede Mermer Sektöründe Jeoloji Mühendisinin

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK 6. ORYANTASYON PROGRAMI LOOPEGE

EGE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK 6. ORYANTASYON PROGRAMI LOOPEGE EGE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK 6. ORYANTASYON PROGRAMI LOOPEGE Üniversitemizin en önemli amaçlarından biri lisansüstü öğrencilerimizin araştırma süreçlerini etkin bir şekilde

Detaylı

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI ENEL ELEKTRONİK İŞ YERİNDE ÜYE TOPLANTISI YAPILDI ENEL Elektronik iş yerinde meslektaşlarımızla 7 Temmuz 2010 tarihinde oda çalışmalarını değerlendirmek ve İşyeri temsilcisini

Detaylı

EMO-GENÇ ÇALIŞMALARI

EMO-GENÇ ÇALIŞMALARI EMO-GENÇ ÇALIŞMALARI 123 11 Nisan 2008 - Yıldız Teknik Üniversitesi Tiyatro Kulübü nün Kızılötesi Aydınlık isimli oyununa gidildi. 12 Nisan 2008-15 EMO-Genç üyesinin katılımıyla AutoCad semineri gerçekleştirildi.

Detaylı

34.MÜHENDİSLİK DEKANLARI KONSEYİ

34.MÜHENDİSLİK DEKANLARI KONSEYİ 34. 24-25 Kasım 2017 Balıkesir Üniversitesi BALIKESİR (MDK) Mühendislik dekanları arasında deneyimlerin paylaşıldığı, iyi uygulamaların tartışıldığı, güçlü ve zayıf yönlerin irdelendiği iletişimi güçlendiren

Detaylı

BİLİMSEL ETKİNLİKLER

BİLİMSEL ETKİNLİKLER BİLİMSEL ETKİNLİKLER Fakültemiz, Ziraat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi ve Peyzaj Mimarları Odası İzmir Şubesi tarafından düzenlenen Tarım Öğretiminin 164. Yılı Kutlama Etkinlikleri 7 Ocak 2010 tarihinde

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL TOPLANTI DÜZENLEMEVE DESTEKLEME İLKELERİ YÖNERGESİ

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL TOPLANTI DÜZENLEMEVE DESTEKLEME İLKELERİ YÖNERGESİ BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL TOPLANTI DÜZENLEMEVE DESTEKLEME İLKELERİ YÖNERGESİ Amaç Madde 1- Başkent Üniversitesinin Fakülte, Meslek Yüksekokulu, Konservatuvar, Enstitü ve Merkezler gibi akademik birimleri

Detaylı

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır.

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır. TOBB GGK, TOBB bünyesinde teşekkül ettirilen ve TOBB Yönetim Kurulu nun alacağı kararlara ışık tutan, genç girişimcilik konusunda genel politikalar geliştiren ve görüş oluşturulmasına katkıda bulunan istişari

Detaylı

EKONOMİ KULÜBÜ KENDİNİ KEŞFET GELECEĞİNİ PLANLA KONFERANSLAR SERİSİ

EKONOMİ KULÜBÜ KENDİNİ KEŞFET GELECEĞİNİ PLANLA KONFERANSLAR SERİSİ KENDİNİ KEŞFET GELECEĞİNİ PLANLA KONFERANSLAR SERİSİ 15 Mart 2018 Harran Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi konferans salonunda, 15 Mart Perşembe günü Harran Üniversitesi Ekonomi Kulübünün

Detaylı

AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017

AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017 AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017 IFAT EURASIA- 2. ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ FUARI 16-18 Şubat 2017 AKADEMİ ÇEVRE A.Ş. olarak ekibimizle Türkiye de 2. kez gerçekleşen IFAT Eurasia da standımızı kurarak paydaşlarımız,

Detaylı

TR 61 DÜZEY 2 BATI AKDENİZ KALKINMA AJANSI (ANTALYA-ISPARTA-BURDUR)

TR 61 DÜZEY 2 BATI AKDENİZ KALKINMA AJANSI (ANTALYA-ISPARTA-BURDUR) TR 61 DÜZEY 2 BATI AKDENİZ KALKINMA AJANSI (ANTALYA-ISPARTA-BURDUR) ANTALYA DA TARIM SEKTÖRÜNÜN SORUNLARI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ ÇALIŞTAYI GIDA ALT SEKTÖRÜ ÇALIŞMA GRUBU RAPORU 6 Eylül 2010, Antalya 1 ANTALYA

Detaylı

7. dönem çalışma raporu EMO - GENÇ ÇALIŞMALARI. EMO Kocaeli Şubesi 104

7. dönem çalışma raporu EMO - GENÇ ÇALIŞMALARI. EMO Kocaeli Şubesi 104 EMO - GENÇ ÇALIŞMALARI 104 EMO GENÇ ÇALIŞMALARI 7. Dönemi boyunca, EMO-Genç çalışmalarına oldukça önem vermiş oda ile bağlarının gelişmesi yönünde çalışmalar yürütmüştür. Teknik geziler, tanışma toplantıları,

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ BÖLÜM 7 EMO GENÇ ÇALIŞMALARI. - EMO Genç Etkinliklerimiz

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ BÖLÜM 7 EMO GENÇ ÇALIŞMALARI. - EMO Genç Etkinliklerimiz TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ BÖLÜM 7 EMO GENÇ ÇALIŞMALARI - EMO Genç Etkinliklerimiz 9. dönem çalışma raporu / 2010-2011 EMO-GENÇ ETKİNLİKLERİ EMO nun toplumsal yaşamdaki yerini bugünün

Detaylı

Öğrencilerimizden Haber... Öğrencilerimizden Haber. Genel Merkezde Çay Partisi

Öğrencilerimizden Haber... Öğrencilerimizden Haber. Genel Merkezde Çay Partisi Öğrencilerimizden Haber... Öğrencilerimizden Haber Genel Merkezde Çay Partisi GGıda Mühendisleri Odası nın Ankara üniversiteleri temsilcilikleri arasında yaptıkları çay partisi Mart ayında gerçekleşti.

Detaylı

YIL : 6 SAYI : 4 MAYIS 2007

YIL : 6 SAYI : 4 MAYIS 2007 YIL : 6 SAYI : 4 MAYIS 2007 ULUSLARARASI İŞBİRLİĞİ * Üniversitemizin karşılıklı işbirliği anlaşması imzaladığı Polonya Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr.

Detaylı

ANTALYA ŞUBE TMMOB İL KOORDİNASYON KURULU SEKRETARYA SEÇİMİ YAPILDI ANTALYA İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI

ANTALYA ŞUBE TMMOB İL KOORDİNASYON KURULU SEKRETARYA SEÇİMİ YAPILDI ANTALYA İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI ANTALYA ŞUBE TMMOB İL KOORDİNASYON KURULU SEKRETARYA SEÇİMİ 3 Nisan 2014 tarihinde TMMOB Antalya İl Koordinasyon Kurulu yeni dönem Sekretarya seçimi için yapılan toplantıya Başkan Ömer Pınar Afşar katıldı.

Detaylı

YIL : 6 SAYI : 7 EYLÜL 2007

YIL : 6 SAYI : 7 EYLÜL 2007 YIL : 6 SAYI : 7 EYLÜL 2007 SEMİNER * Fakültemiz Dekanlık Toplantı Salonunda 5 Eylül 2007 tarihinde Aberdeen Üniversitesi (İskoçya) öğretim elemanı Stan Matthews, Seed Vigoor and Crop Performance konulu

Detaylı

ULUDAĞ YAŞ MEYVE SEBZE İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER NO.: 248

ULUDAĞ YAŞ MEYVE SEBZE İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER NO.: 248 ULUDAĞ YAŞ MEYVE SEBZE İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER NO.: 248 T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü nden alınan yazıda; Türkiye de kiraz-vişne

Detaylı

I. ULUSAL ÜNİVERSİTELER ÇEVRE MERKEZLERİ TOPLANTISI

I. ULUSAL ÜNİVERSİTELER ÇEVRE MERKEZLERİ TOPLANTISI I. ULUSAL ÜNİVERSİTELER ÇEVRE MERKEZLERİ TOPLANTISI 20.05.2009 tarih ve 27233 sayılı Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe giren Adnan Menderes Üniversitesi Şehir Sağlığını Geliştirme Araştırma ve Uygulama

Detaylı

MART E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:3 DÖNEM:1

MART E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:3 DÖNEM:1 MART E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:3 DÖNEM:1 SAMSUN TEKNOPARK TA GOOGLE HASH CODE ETKİNLİĞİ Google ın her yıl 1 Mart tarihinde tüm dünyada eş zamanlı ve çevrimiçi olarak gerçekleştirdiği teknolojik problem çözme

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2014 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Oda Faaliyetlerimiz 69 Slayt 31.01.2014 AB Slovenia Projesi Denetimi 03.01.2014 Belediye Başkan Adayı Kazım

Detaylı

A-B VELİ & ÖĞRETMEN BİREYSEL GÖRÜŞME TANIŞMA

A-B VELİ & ÖĞRETMEN BİREYSEL GÖRÜŞME TANIŞMA EYLÜL 11.09.2017 1 A-B VELİ & ÖĞRETMEN BİREYSEL GÖRÜŞME TANIŞMA 12.09.2017 1ABCD BİREYSEL VELİ TOPLANTISI ANASINIFI BİREYSEL VELİ TOPLANTISI 2.SINIF GENEL TOPLANTI 1 C-D VELİ & ÖĞRETMEN BİREYSEL GÖRÜŞME

Detaylı

Arı Çalıştayı (Vet-Arı)

Arı Çalıştayı (Vet-Arı) Arı Çalıştayı (Vet-Arı) 17-18 Ekim 2014 ANKARA Veteriner Farmakoloji ve Toksikoloji Derneği öncülüğünde Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğrenci Topluluğu VetAnka ile birlikte organize edilen Arı

Detaylı

TÜRKİYE BÖLGESEL HEMOFİLİ SEMPOZYUMU 28 SUBAT 2016 PAZAR - RİZE

TÜRKİYE BÖLGESEL HEMOFİLİ SEMPOZYUMU 28 SUBAT 2016 PAZAR - RİZE 28 SUBAT 2016 PAZAR - RİZE Türkiye Hemofili Derneği (TRHD) nin düzenlediği 3.Türkiye Bölgesel Hemofili Sempozyumu 28 Şubat 2016 Pazar günü 10:00-17:30 saatleri arasında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi

Detaylı

YIL : 5 SAYI : 10 ARALIK 2006

YIL : 5 SAYI : 10 ARALIK 2006 YIL : 5 SAYI : 10 ARALIK 2006. YENİ YILINIZI KUTLAR, SAĞLIKLI VE MUTLU YILLAR DİLERİZ. ULUSLARARASI İŞBİRLİĞİ * Dekanımız Prof. Dr. Semih ERKAN ve Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Bülent OKUR, S.Seifullin Kazakh

Detaylı

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti 21 Mayıs Dünya Süt Günümüzü Mecidiyeköy Meydanında Kutladık TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Üyeleri, Dünya Süt Günü etkinlikleri çerçevesinde süt ile alakalı yaşanan bilgi kirliliğini ortadan

Detaylı

Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr - Haziran 2013

Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr - Haziran 2013 Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr - Haziran 2013 Yüksekokulumuz Projeleri Ankara da Tanıtıldı. Ankara Atatürk Kültür Merkezi nde düzenlenen Kahramanmaraş Tanıtım Günleri nde; Yüksekokulumuzda

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 21.04-18.05.2009 ODA MECLİSİ TOPLANTISI Tarih: 18.05.2009 Sayı: 06/06 BÖLGE TURİZMİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ YILLARA GÖRE TURİST GİRİŞİ (OCAK-ŞUBAT-M ART-NİSAN 4 AYLIK )

Detaylı

2013 Kış Etkinlikleri

2013 Kış Etkinlikleri KARTAL ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi 2013 Kış Etkinlikleri İlk Dönem Sonu Eğitim sistemimizde seçkin bir yere sahip olan İmam Hatip Liseleri içerisinde ayrı bir konumda bulunan

Detaylı

TÜRKİYE SORUNLARINA ÇÖZÜM KONFERANSI-I

TÜRKİYE SORUNLARINA ÇÖZÜM KONFERANSI-I TÜRKİYE SORUNLARINA ÇÖZÜM KONFERANSI-I 24-27 ARALIK 1997 Ankara III. GÜN (26 ARALIK 1997) Sayfa No AÇILIŞ KONUŞMALARI 1-4 - Haşan GEMİCİ (Devlet Bakanı) - Hikmet ULUĞBAY (Milli Eğitim Bakanı) VII. OTURUM

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 1. Hafta (2-8 Ocak 2012)

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 1. Hafta (2-8 Ocak 2012) T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 1. Hafta (2-8 Ocak 2012) 2 OCAK 2012, PAZARTESİ 14:00-15:00 Avrupa Birliği Bakanlığı Sivil Toplum, İletişim ve Kültür Başkan V. Sn. Başak İlisulu

Detaylı

Öğr.Dek. Prg(2) Öğr.Dek.Prg(3) Öğr.Dek. Prg(4) Öğr. Kon. Pr(10) YEMEK STANTLARI YEMEK STANTLARI

Öğr.Dek. Prg(2) Öğr.Dek.Prg(3) Öğr.Dek. Prg(4) Öğr. Kon. Pr(10) YEMEK STANTLARI YEMEK STANTLARI 11.9.2017 Pzt 12.9.2017 Salı 13.9.2017 Çrş 14.9.2017 Prş 15.9.2017 Cuma 09.00-10.00 Öğr. Kon. Prg(1) ELS Dersleri ELS Dersleri ELS Dersleri ELS Dersleri 10.00-11.00 Öğr.Dek. Prg(1) ELS Dersleri ELS Dersleri

Detaylı

Üyelerimizle kahvaltıda buluştuk. MMO Antalya Şube olarak üyelerimizle birlikte Geleneksel Kahvaltı etkinliğimizi Arıca Çiftlik te gerçekleştirdik.

Üyelerimizle kahvaltıda buluştuk. MMO Antalya Şube olarak üyelerimizle birlikte Geleneksel Kahvaltı etkinliğimizi Arıca Çiftlik te gerçekleştirdik. 27. Geleneksel Meslek Odaları Halı Saha Turnuvası nda Master ve Gençler kategorisinde 3 takımımız sahaya çıktı e-bülten 1-15 Nisan 2018 / Sayı 1 Üyelerimizle kahvaltıda buluştuk MMO Antalya Şube olarak

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 26.10.2015 Ekim ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 38 üyeye Kapasite Raporu, 3 üyemize Ekspertiz Raporu ve 3

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK 14. ORYANTASYON PROGRAMI LOOPEGE

EGE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK 14. ORYANTASYON PROGRAMI LOOPEGE EGE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK 14. ORYANTASYON PROGRAMI LOOPEGE Üniversitemizin en önemli amaçlarından biri lisansüstü öğrencilerimizin araştırma süreçlerini etkin bir

Detaylı

2.5.ÖRGÜTLENME FAALİYETLERİ

2.5.ÖRGÜTLENME FAALİYETLERİ 2.5.ÖRGÜTLENME FAALİYETLERİ 27 Şubat 2008 Üyemiz H. Mehmet Mısırlı ya Meslekte 50. Yıl Plaketi verildi. 04 Mart 2008 Bilgisayar Mühendisi üyelerimizle toplantı 13 Mart 2008 Şereflikoçhisar İlçe Temsilciliği

Detaylı

NİSAN 2014. KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan-Mayıs- Haziran) FAALİYET RAPORU

NİSAN 2014. KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan-Mayıs- Haziran) FAALİYET RAPORU NİSAN 2014 KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan ) FAALİYET RAPORU AY HAFTA 2013 FAALİYET PLANINIZA GÖRE BU HAFTA FAALİYETLERİNİZ İletişim Akademi Projesi 2 (Uygulamalı İletişim, Etkili

Detaylı

E- BÜLTEN. TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şube 5. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi. Tarım Öğretiminin Başlangıcı nın 170. Yıldönümü Kutlandı

E- BÜLTEN. TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şube 5. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi. Tarım Öğretiminin Başlangıcı nın 170. Yıldönümü Kutlandı E- BÜLTEN Sayı: 01 Ocak 2016 Telefon : 0224 4534741 Fax : 0224 4534500 E-Mail : bursagmo@gmail.com TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şube 5. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi Bursa Şube Yönetim Kurulu,

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ TB LKTRİK ÜHNDİSLRİ DASI ANTALYA ŞUBSİ 11. DÖN (2014-2015) ÇALIŞA RAPRU TB LKTRİK ÜHNDİSLRİ DASI ANTALYA ŞUBSİ BÖLÜ 9 BÖLÜ 9 -GNÇ ÇALIŞALARI antalya@emo.org.tr 121 TB LKTRİK ÜHNDİSLRİ DASI ANTALYA ŞUBSİ

Detaylı

TARIM BAYRAMI BİLİMSEL ETKİNLİKLER

TARIM BAYRAMI BİLİMSEL ETKİNLİKLER TARIM BAYRAMI Türkiye de Tarım Öğretiminin 171. Yıl Dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında 10 Ocak 2017 tarihinde Fakültemiz D Blok Prof. Dr. Feyzi Önder Konferans Salonunda Tarımsal Bilginin Paylaşımı

Detaylı

4- ÇALIŞMA DÖNEMİNDE ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI

4- ÇALIŞMA DÖNEMİNDE ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI 4- ÇALIŞMA DÖNEMİNDE ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI 4.1- DANIŞMA KURULLARI ODAMIZ 23. DÖNEM I. DANIŞMA KURULU TOPLANTISI Odamız 23 Dönem 1. Danışma Kurulu toplantısı 17 Temmuz 2010 tarihinde Ankara da gerçekleştirildi.

Detaylı

49. KÜTÜPHANE HAFTASI PROGRAMI İZMİR 25-31 MART 2013

49. KÜTÜPHANE HAFTASI PROGRAMI İZMİR 25-31 MART 2013 - 49. KÜTÜPHANE HAFTASI PROGRAMI İZMİR 25-31 MART 2013 25 Mart 2013 Pazartesi 10:00 Atatürk Anıtına Çelenk Konulması Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı Konuşmalar TKD İzmir Şubesi Başkanı İl Kültür ve Turizm

Detaylı

UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ

UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ FAALİYET RAPORU () YÖNETiM Dekan Prof.Dr. Harun TANRIVERMİŞ Dekan Yardımcısı Doç. Dr. F. Nihan ÖZDEMİR SÖNMEZ Fakülte Sekreteri Vekili Nuri KOCAER Fakülte Yönetim Kurulu Üyeleri

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI MART AYI KÜLTÜREL ETKİNLİKLER PROGRAMI

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI MART AYI KÜLTÜREL ETKİNLİKLER PROGRAMI TÜRÜ Başlama Tarihi ETKİNLİĞİN Bitiş Tarihi 2 Mart 2017 13:00 T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI MART AYI KÜLTÜREL ETKİNLİKLER SAAT YAPILACAK ETKİNLİĞİN TANIMI YER "TAGEM'

Detaylı

2017 Yılı GençKal Proje Raporu

2017 Yılı GençKal Proje Raporu 2017 Yılı GençKal Proje Raporu GençKal (GençKalderliler), KalDer'in 2016 yılında gençlere ve geleceklerine yatırım yapmak amacıyla, mükemmellik kültürünü benimsemiş, değişim ve gelişime açık, disiplin

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 06 Eylül 2013- (Hande Tibuk) Kuzey Ren-Vestfalya Ekonomi Bakanlığı ve Nrw.Invest tarafından ikinci kez Türk firmalarına Kuzey Ren-Vestfalya da gerçekleştirdikleri başarılı ve

Detaylı

Kayıt, https://tr.surveymonkey.com/r/loopege10 adresinden on-line yapılacaktır.

Kayıt, https://tr.surveymonkey.com/r/loopege10 adresinden on-line yapılacaktır. EGE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK 10. ORYANTASYON PROGRAMI LOOPEGE Üniversitemizin en önemli amaçlarından biri lisansüstü öğrencilerimizin araştırma süreçlerini etkin bir

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KADIN ARAŞTIMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (KTÜKAM)

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KADIN ARAŞTIMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (KTÜKAM) KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KADIN ARAŞTIMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (KTÜKAM) KTÜ Kadın Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Kasım 2012 tarihinde aktif hale gelmiştir. Yönetim: Merkez

Detaylı

T.C. Harran Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi BİLGİLENDİRME ve İSTİŞARE TOPLANTISI

T.C. Harran Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi BİLGİLENDİRME ve İSTİŞARE TOPLANTISI T.C. Harran Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi BİLGİLENDİRME ve İSTİŞARE TOPLANTISI Prof.Dr.Hasan AKAN Dekan V. Dekanlık ataması 1 Temmuz 2016 15 Temmuz olayları nedeniyle istifa 27 Temmuz da yeniden

Detaylı

EDİRNE TABİP ODASI ÇALIŞMA RAPORU

EDİRNE TABİP ODASI ÇALIŞMA RAPORU EDİRNE TABİP ODASI 2013 2014 ÇALIŞMA RAPORU Edirne Tabip Odası Yönetim Kurulu görev dağılımı ve diğer organlarda görev alan meslektaşlarımızın isimleri aşağıda ki gibi sıralanmıştır. BAŞKAN GENEL SEKRETER

Detaylı

A-B VELİ & ÖĞRETMEN BİREYSEL GÖRÜŞME TANIŞMA

A-B VELİ & ÖĞRETMEN BİREYSEL GÖRÜŞME TANIŞMA EYLÜL 11.09.2017 1 A-B VELİ & ÖĞRETMEN BİREYSEL GÖRÜŞME TANIŞMA 12.09.2017 1ABCD BİREYSEL VELİ TOPLANTISI ANASINIFI BİREYSEL VELİ TOPLANTISI 2.SINIF GENEL TOPLANTI 1 C-D VELİ & ÖĞRETMEN BİREYSEL GÖRÜŞME

Detaylı

AKADEMİK KURUL TOPLANTISI

AKADEMİK KURUL TOPLANTISI AKADEMİK KURUL TOPLANTISI Fakültemiz Akademik Genel Kurul Toplantısı, 11 Eylül 2008 tarihinde Dekanlık Toplantı Salonunda yapıldı. Toplantıya, Rektörümüz Prof. Dr. Candeğer YILMAZ, Rektör Yardımcılarımız

Detaylı

MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.04.2015 Mayıs ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

ÜNİVERSİTEMİZİN VE FAKÜLTEMİZİN BAŞARISI

ÜNİVERSİTEMİZİN VE FAKÜLTEMİZİN BAŞARISI ÜNİVERSİTEMİZİN VE FAKÜLTEMİZİN BAŞARISI Orta Doğu Teknik Üniversitesi Enformatik Enstitüsü bünyesinde 2009 yılında kurulmuş olan URAP (University Ranking by Academic Performance) Laboratuvarı, 2012 yılı

Detaylı

Necmettin Erbakan Üniversitesi

Necmettin Erbakan Üniversitesi Necmettin Erbakan Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Havacılık Yönetimi Bölümü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ulutaş Konya / 2015 Etkinlikler Dosyası Havacılık Semineri (21.12.2015) Fakültemizde

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK FAKÜLTESİ BİTİRME PROJELERİ YARIŞMASI

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK FAKÜLTESİ BİTİRME PROJELERİ YARIŞMASI 2013 YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK FAKÜLTESİ BİTİRME PROJELERİ YARIŞMASI 1. YARIŞMANIN AMACI 2. YARIŞMANIN HEDEFLERİ 3. YARIŞMANIN KONUSU 4. YARIŞMAYA KATILIM KOŞULLARI ve ESASLARI 5.

Detaylı

Oryantasyon 15 7-8 Eylül

Oryantasyon 15 7-8 Eylül Oryantasyon 15 Melikşah Üniversitesi ailesinin siz yeni öğrencileri için, 7-8 Eylül 2015 tarihlerinde Üniversiteyi Tanıma ve Uyum Günleri (Oryantasyon) Programı gerçekleştirilecektir. Bu program ile sizlere

Detaylı

12. bölüm. öğrenci üye çalışmaları

12. bölüm. öğrenci üye çalışmaları 12. bölüm öğrenci üye çalışmaları BÖLÜM 12: ÖĞRENCİ ÜYE ÇALIŞMALARI 2010-2011 Öğretim döneminde; Bursa Uludağ Üniversitesi den 497, Balıkesir Üniversitesi nden 366 ve Yalova Üniversitesinden 47, Bursa

Detaylı

20 MAYIS 2013 Yönetim Kurulumuzca, 20 Mayıs 2013 Pazartesi gününden itibaren eczanelerimizin kapanış saati saat 19.00 olarak belirlenmiştir.

20 MAYIS 2013 Yönetim Kurulumuzca, 20 Mayıs 2013 Pazartesi gününden itibaren eczanelerimizin kapanış saati saat 19.00 olarak belirlenmiştir. 1 MAYIS 2013 Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü nde Adana Eczacı Odası olarak meslektaşlarımızla birlikte 1 Mayıs ta alanlarda buluştuk, Uğur Mumcu Meydanı nda yapılan yürüyüşe katıldık. 9

Detaylı

JCI Antalya. Nisan-Mayıs-Haziran 2010 Haber Bülteni. Antalya

JCI Antalya. Nisan-Mayıs-Haziran 2010 Haber Bülteni. Antalya Etkinlik: Networking Performansınızı Geliştirin Tarih: Nisan 2010 Yer: Dedeman Otel JCI Salonu Network (iş ağı) kavramını daha iyi tanımak ve iş ağı performansımızı geliştirmek üzere üyelerimiz ve iş dünyasındaki

Detaylı

YIL : 6 SAYI : 3 MART 2007

YIL : 6 SAYI : 3 MART 2007 YIL : 6 SAYI : 3 MART 2007 YABANCI HEYET ZİYARETİ * Fakültemizi ziyaret eden Hollanda Dronten Professional Agricultural University den Wiil BEKKERING ve Dr. Tim MENGER ile 12 Mart 2007 tarihinde karşılıklı

Detaylı

20. ŞUBE ÇALIŞMA RAPOR ÖZETLERİ

20. ŞUBE ÇALIŞMA RAPOR ÖZETLERİ 20. ŞUBE ÇALIŞMA RAPOR ÖZETLERİ ADANA ŞUBE 10. GENEL KURULUMUZ Şubemiz 10. Olağan Genel Kurulu Makina Mühendisleri Odası Adana Şubesi Toplantı Salonu nda 08-09 Şubat2014 tarihlerinde yapıldı. 13.02.2014

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 02 Ekim, Pazartesi, 10:00 TÖREN Ege Üniversitesi 2017-2018 Akademik Yılı Açılış Töreni Ege Üniversitesi Rektörlüğü 03-15 Ekim İpek Yolu Sakinleri Fotoğraf

Detaylı

2. ROBOT YARIŞMASI VE ÖDÜL TÖRENİ YOĞUN KATILIMLA BESYO SPOR SALONUNDA YAPILDI

2. ROBOT YARIŞMASI VE ÖDÜL TÖRENİ YOĞUN KATILIMLA BESYO SPOR SALONUNDA YAPILDI 2. ROBOT YARIŞMASI VE ÖDÜL TÖRENİ YOĞUN KATILIMLA BESYO SPOR SALONUNDA YAPILDI Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunun organize ettiği, bu yıl Çizgi İzleyen Robot ve Sumo Robot olmak üzere

Detaylı