Necmettin Erbakan Üniversitesi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Necmettin Erbakan Üniversitesi"

Transkript

1 Necmettin Erbakan Üniversitesi

2 Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Havacılık Yönetimi Bölümü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ulutaş Konya / 2015

3 Etkinlikler Dosyası

4 Havacılık Semineri ( ) Fakültemizde 21 Aralık 2015 Pazartesi günü 14:00-16:30 saatleri arasında Havacılık Semineri düzenlenmiştir. Seminere Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) Hava Ulaşım Daire Başkanlığı'ndan ilgili uzmanlar konuşmacı olarak katılmıştır. Seminerde aşağıdaki konular hakkında Fakültemiz Havacılık Yönetimi ve Uçak Mühendisliği öğrencilerine güncel bilgileri içeren sunumlar yapılmıştır: - İkili Hava Ulaştırma Anlaşmaları - Neslihan Baştuğ (SHGM) - Uçuş Müsaadeleri - Hilal Sakallı (SHGM) Seminer programına katılan Fakültemiz öğrencilerine SHGM tarafından katılım sertifikası verilecektir.

5

6

7

8 Türk Yıldızları Gezisi (4 Aralık 2015) Fakültemiz öğrencileri, 4 Aralık 2015 tarihinde Konya 3.Ana Jet Üssü nde Türk Yıldızlarını ziyaret etmiştir.

9

10 SHGM/YÖK Sivil Havacılık Komisyonu 7. Toplantısına Katılım ( ) SHGM-YÖK Sivil Havacılık Komisyonu Sivil Havacılık Komisyonu (SHK); Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) ile Genel Müdürlüğümüz (SHGM) arasında 07 Kasım 2012 tarihinde imzalanan işbirliği protokolü kapsamında; sektör ve üniversite temsilcilerinin katılımıyla oluşturulmuştur. Komisyon toplantıları SHGM ev sahipliğinde Mart ve Eylül ayının ilk Salı gününde gerçekleştirilmektedir. Komisyon başlıca aşağıdaki konularda çalışmalar yürütmektedir: -SHGM görev alanı ile ihtiyaç duyulacak yükseköğretim bölümlerinin açılması -Sivil havacılık sektörünün ve mevzuatının gerekliliklerini sağlayacak nitelikte eğitici yayınların hazırlanması ve bunların yükseköğretim müfredatına dâhil edilmesi -Sivil havacılığın gelişimine ve ulusal hedeflerin gerçekleştirilmesine yönelik sektörel analizlerin yapılması, sorunların tespit edilerek çözüm önerileri sunulması amacıyla çalışma gruplarının ve araştırma merkezlerinin oluşturulması -SHGM ve sektör çalışanlarının gelişimleri için hizmet içi eğitim programlarının açılması, yüksek lisans ve doktora programlarında eğitim almalarının teşvik edilmesi -Çalışmalar neticesinde elde edilen verilerin taraflarca belirlenecek dönemlerde değerlendirmesi ve analitik raporların hazırlanması SHGM ve YÖK tarafından düzenlenen Havacılık Komisyonu toplantılarına düzenli olarak katılım sağlanmaktadır.

11

12

13 Memak Makine Ziyareti (9 Haziran 2015 Üniversite Sanayi işbirliği çerçevesinde MEMAK a Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Akdemir başkanlığında bir ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarette Fakültemiz öğretim elemanlarından Yrd. Doç. Dr. Mustafa Coşkun, Yrd. Doç. Dr. Muhammed Zubair, Öğr. Gör. Nail Taşkın; Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi öğretim üyesi ve Fen Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Ahmet Samancı, Yrd. Doç. Dr. Ahmet Can; Seydişehir Meslek Yüksek Okulu Müdürü ve Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Makina Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hüseyin Arıkan ile TÜBİTAK SAGE den Müh. Mesut Bilici hazır bulundu. Ziyaretçilere MEMAK Genel Müdürleri Mehmet Büyükçiftçi ve Mustafa Er nezaret ettiler. Ziyaret sırasında MEMAK ın gönüllü model uçak yapım ekibinin faaliyetleri hakkında bilgi alındı. Görüşme sonunda model uçak gösterisi izlendi.

14

15

16 Takkeli Dağ Yamaç Paraşütü ve Maket Uçak Uçurma Gösterisi (17 Mayıs 2015) Takkeli Dağ da 17 Mayıs 2015 Pazar günü saat saatleri arasında Yamaç Paraşütü ve Model Uçak Uçurma gösterisi yapıldı. Etkinliğe dekanımız Prof. Dr. Ahmet AKDEMİR, Dekan yardımcımız Yrd. Doç. Dr. Mustafa COŞKUN ve Sivil Havacılık İşletmeciliği ile Uçak Mühendisliği bölümü öğrencileri katıldı

17

18

19

20

21 Bilal Büyükyıldırım Söyleşi (5 Mayıs 2015) Konya Hava Sporları Kulübü Kurucu Üyesi ve Başkanı Bilal Büyükyıldırım'ın konuşmacı olarak katılımıyla Fakültemiz bünyesinde 'Model Uçak Tasarımı, İmalatı ve Uçurulması' konulu bir söyleşi programı düzenlenmiştir.

22

23

24

25 Sivil Havacılık Eğitim Semineri (19-20 Mart 2015) Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) tarafından Fakültemiz ev sahipliğinde Sivil Havacılık Eğitim Semineri düzenlendi. Katılım sağlayan Sivil Havacılık İşletmeciliği ve Uçak Mühendisliği bölümleri 1. sınıf öğrencilerine SHGM tarafından sertifika verildi. Seminer konuları ve konuşmacılar: 1. Havaalanları Yer Hizmetlerine Giriş - M. Salih Yalçın 2. Havacılık İşletmelerinin Ruhsatlandırma Süreci - Seçkin Öksüz 3. Havaalanlarında Sıhhî / Gayrisıhhî İşyerlerinin Ruhsatlandırılması - Candan Uslu 4. Havaalanları Çevresinde Yapılaşmaların Kontrolü - Ertuğrul Aköz 5. Havacılık Güvenliğine Giriş - Yeşim Korhan 6. Havaalanı / Heliport Sertifikalandırması - Gültekin Arabacı 7. Uluslararası Sivil Havacılık Kuruluşları - Ufuk Erol 8. Temsil Gözetim Yönetim Hizmetleri - Süleyman Yeşilyurt

26

27

28

29

30

31

32 Bilim Merkezinde Söyleşi Cihan Kanlıgöz ve Selçuk Çamurcu (15 Mayıs 2014) Necmettin Erbakan Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri topluluğunun Havacılık ve Uzay Bilimleri üzerine düzenledikleri söyleşi Konya Bilim Merkezi konferans salonunda gerçekleştirildi. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Havacılık ve Uzay Teknolojileri Genel Müdürü Dr. Cihan Kanlıgöz ve Bakanlık Uzay Sistemleri Daire Başkanı Selçuk Çamurcu' nun konuşmacı olarak katıldığı söyleşiye Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şerafettin Erel, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Bilim Merkezinin gezilmesinden sonra başlayan söyleşide Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şerafettin Erel selamlama konuşması yaptı. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Havacılık ve Uzay Teknolojileri Genel Müdürü Dr. Cihan Kanlıgöz yaptığı konuşmada : "Dünyamızda havacılık ve uzay bilimleri en yüksek teknolojilerin kullanıldığı bir bilim dalı olmasıyla birlikte geleceği olan bir alandır. Bu alanda Uydu teknolojileri, Uzaya erişim teknolojileri ve hava araçlarıyla ilgili teknolojiler mevcuttur. Bu teknolojiye sahip ülkeler bugün dünyanın kaderini belirleyen ülkeler olmaktadırlar." dedi. Atatürk ün söylemiş olduğu İstikbal göklerdedir sözünün bugün gerçek olduğunu belirterek göklerine hakim olamayan ülkelerin artık istikballeri olduğu gibi istiklallerine de hakim olamayacaklarını vurguladı.

33

34

35

36

37

38

39

40 THY Teknik Ziyareti (7 Mayıs 2014) Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Rektör Yardımcısı Mehmet Emin Aydın, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şerafettin Erel, Dekan Yardımcıları ve Öğretim Üyelerinin yer aldığı heyet, Türk Hava Yollarının bakım ve onarım şirketi Turkish Technic e ziyarette bulundu. Genel Müdür Sayın Doç. Dr. İsmail Demir ve Sayın Halil Tokel e makamlarında yapılan ziyarette, Türkiye deki havacılık sektörünün çalışmaları, geleceğe dönük hedefleri konusunda bilgi verildi. Görüşmelerde, Necmettin Erbakan Üniversitesinin bu yıl ilk defa Sivil Havacılık İşletmeciliği ve Uçak Mühendisliği programlarına öğrenci alan Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi bünyesinde yapacağı her türlü bilimsel araştırma, etkinlik ve eğitim çalışmalarına destek sağlama konusunda uzlaşı sağlandı. Üniversite heyeti, Genel Müdür Yardımcısı Fazıl Çiftçi ile birlikte firmanın bakım-onarım çalışmalarını yürüttüğü hangarlarda çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Samimi ve sıcak bir atmosferde gerçekleşen ziyaret sonrası Rektör Şeker; kendilerine gösterilen ilgi ve teknik bilgilendirme ile sıcak misafirperverliklerinden dolayı THY Teknik A.Ş. Genel Müdürü Doç. Dr. İsmail Demir ve Genel Müdür Yardımcısı Fazıl Çiftçi ve Halil Tokel e teşekkür ederek günün anısına kendilerine hediye takdim etti.

41

42

43 Lokman Kuzu Konferansı (25 Nisan 2014 Necmettin Erbakan Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi öğrencilerinden oluşan Havacılık ve Uzay Bilimleri Topluluğu, Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Konevi Anfi salonunda Uydu Teknolojileri ve Türkiye konulu Konferans düzenledi TÜBİTAK Uzay Teknolojileri Araştırma Enstitüsü Müdürü Dr. Lokman Kuzu nun konuşmacı olarak katıldığı konferansa; Rektör Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Emin Aydın, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şerafettin Erel, Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Kırbıyık, Öğretim Üyeleri, Topluluk öğrencileri katıldı. Programın sonunda Prof. Dr. Muzaffer Şeker, verdiği önemli bilgiler için Dr. Lokman Kuzu ya teşekkür ederken, bir iki yılda verilecek bilgilerin neredeyse bir iki saatte özetlendiğini belirtti. Lokman Kuzu da; Necmettin Erbakan Üniversitesine katkıda bulunmaya her zaman hazır olduklarını ifade etti. Konferans Rektör Şeker in, Lokman Kuzu ya günün anısına plaket takdimiyle son buldu.

44

45 11.Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Şurasına Katılım (5-7 Eylül2013) Açılışına Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül ün teşrif ettiği şura kapsamında yürütülen etkinliklere, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı ve aynı zamanda Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakan Danışmanı Prof. Dr. Şerafettin Erel, Yrd. Doç. Dr. Mustafa Coşkun, Doç. Dr. Ömer Faruk Keser, Yrd. Doç. Dr. Arif Ankaralı katıldı. NEÜ heyeti, İstanbul Kongre Merkezi Hezarfen Ahmed Çelebi Salonunda Havacılık ve Uzay Teknolojileri Genel Müdürü Dr.Cihan Kanlıgöz ün ve Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Orhan Birdal ın Başkanlığında yürütülen Havacılık ve Uzay Teknolojileri sektör panellerine iştirak etti. 7 farklı sektörel başlık altında yürütülen 11. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Şurası etkinliklerinde çalışma gruplarının hazırlıkları esasında Havacılık ve Uzay Teknolojileri sektör raporunda toplam 99 adet karara imza atıldı.

46

47 Anadolu Üniversitesi Ziyareti (9 Temmuz 2013)

48 Öğrencilere Bölüm Tanıtımı

49 TÜHESFO ya Katılım (18-20 Ekim 2012) Necmettin Erbakan Üniversitesi heyeti, İstanbul Fuar Merkezi'nde Ekim tarihleri arasında düzenlenen 3. Türk Havacılık Endüstri Sergisi, Forumu ve Fuarı (TÜHESFO) ve Yerli Uçak Üretim Çalıştayı'na katıldı. Rektör Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Aydın, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şerafettin Erel'in katıldığı fuarda, üniversiteye ayrılan standda havacılık ve uzay bilimleri fakültesinin görsel ürünleri yer aldı. THY Teknik ve İstanbul Ticaret Odası'nın işbirliğiyle düzenlenen fuarın açılışını Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Davut Kavranoğlu, İstanbul Ticaret Odası Başkanı Murat Yalçıntaş ile THY Teknik Genel Müdürü İsmail Demir gerçekleştirdi.

50

7. dönem çalışma raporu EMO - GENÇ ÇALIŞMALARI. EMO Kocaeli Şubesi 104

7. dönem çalışma raporu EMO - GENÇ ÇALIŞMALARI. EMO Kocaeli Şubesi 104 EMO - GENÇ ÇALIŞMALARI 104 EMO GENÇ ÇALIŞMALARI 7. Dönemi boyunca, EMO-Genç çalışmalarına oldukça önem vermiş oda ile bağlarının gelişmesi yönünde çalışmalar yürütmüştür. Teknik geziler, tanışma toplantıları,

Detaylı

DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı ETKİNLİK BÜLTENİ 1 Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı 2008

Detaylı

TÜRK HAVA YOLLARI-THY TEKNİK AŞ.

TÜRK HAVA YOLLARI-THY TEKNİK AŞ. Sivil Havacılığın en büyük destekçisi TÜRK HAVA YOLLARI-THY TEKNİK AŞ. Yalnızca Türkiye nin sivil havacılık alanında gururu, Avrupa nın imrenerek izlediği havayolu şirketi THY nin değil, bölgenin öncü

Detaylı

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 11. Hafta (12-18 Mart 2012)

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 11. Hafta (12-18 Mart 2012) T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 11. Hafta (12-18 Mart 2012) 12 Mart 2012, PAZARTESİ 09:00-17:00 Avrupa Birliği Bakanlığı Mali İşbirliği Başkanlığı AB İşleri Uzmanı Pınar Başpınar

Detaylı

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 06 Eylül 2013- (Hande Tibuk) Kuzey Ren-Vestfalya Ekonomi Bakanlığı ve Nrw.Invest tarafından ikinci kez Türk firmalarına Kuzey Ren-Vestfalya da gerçekleştirdikleri başarılı ve

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 26.10.2015 Ekim ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 38 üyeye Kapasite Raporu, 3 üyemize Ekspertiz Raporu ve 3

Detaylı

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 9. Hafta (27 Şubat-04 Mart 2012)

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 9. Hafta (27 Şubat-04 Mart 2012) T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 9. Hafta (27 Şubat-04 Mart 2012) 27 ŞUBAT 2012, PAZARTESİ 09:00 Avrupa Birliği Bakanlığı Mali İşbirliği Başkanı Sn. M. Süreyya Süner ile Mali

Detaylı

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.06.2015 Haziran ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 42 adet Kapasite Raporu, 10 adet

Detaylı

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.09.2015 Eylül ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 25 üyeye Kapasite Raporu, 5 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 37. Hafta (10-16 Eylül 2012)

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 37. Hafta (10-16 Eylül 2012) T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 37. Hafta (10-16 Eylül 2012) 10 EYLÜL 2012, PAZARTESİ 09:00-17:00 Avrupa Birliği Bakanlığı Mali İşbirliği Başkanlığı AB İşleri Uzmanı Orhan Aydın

Detaylı

GENÇ PUPA. e-bülten TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ TEMMUZ / AĞUSTOS SAYI 9

GENÇ PUPA. e-bülten TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ TEMMUZ / AĞUSTOS SAYI 9 GENÇ PUPA e-bülten TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ TEMMUZ / AĞUSTOS SAYI 9 1 GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Teknoloji Transfer Ofisi Genç Pupa e-bülten 14 TEMMUZ 2016 19 TEMMUZ 2016 Uğur Metal Ldt. Şti. ye Teknoloji

Detaylı

ÇORUM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI YÖNETİM KURULU (01.01.2013 31.12.2013) DÖNEMİ FAALİYET RAPORU

ÇORUM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI YÖNETİM KURULU (01.01.2013 31.12.2013) DÖNEMİ FAALİYET RAPORU ÇORUM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI YÖNETİM KURULU (01.01.2013 31.12.2013) DÖNEMİ FAALİYET RAPORU 1. UZUN ZAMANDIR BEKLEDİĞİMİZ TESMER ÇORUM ŞUBESİ BÜNYESİNDE; ODAMIZ 3 MART 2013 TARİHİNDE YAPILACAK

Detaylı

Ekim ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 60 üyeye Kapasite Raporu, 11 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Ekim ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 60 üyeye Kapasite Raporu, 11 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. 1 Ekim ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 60 üyeye Kapasite Raporu, 11 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. Yine bu zaman zarfında Odamıza 15 adet yeni üye kaydı

Detaylı

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi 1 Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. Yine bu zaman zarfında Odamıza 9 adet yeni üye

Detaylı

Menopoz kitabının satışı sürdürülmektedir. Sayı :1 FLORENCE NİGHTİNGALE HEMŞİRELİK YÜKSEKOKULU MEZUNLARI DERNEĞİ BÜLTENİ HAZİRAN 2003-2005 DÖNEMİNDEKİ FAALİYETLER 1. Mesleki Eğitim Araçlarının Hazırlanması

Detaylı

SERGİ, FUAR VE TEKNİK GEZİ

SERGİ, FUAR VE TEKNİK GEZİ SERGİ, FUAR VE TEKNİK GEZİ Ülkemizde kurumsallaşmış bazı fuar ve sergilere Şubemizce her yıl düzenli olarak katılım ve destek sağlanmaktadır. Fuarların yanısıra, Şubemiz tarafından organize edilen teknik

Detaylı

TÜBĐTAK-AVRUPA AVRUPA BĐRLĐĞĐ 7. ÇERÇEVE PROGRAMI HAVACILIK VE HAVA ULAŞTIRMASI ÇALIŞTAYI. 12 Mart 2010

TÜBĐTAK-AVRUPA AVRUPA BĐRLĐĞĐ 7. ÇERÇEVE PROGRAMI HAVACILIK VE HAVA ULAŞTIRMASI ÇALIŞTAYI. 12 Mart 2010 TÜBĐTAK-AVRUPA AVRUPA BĐRLĐĞĐ 7. ÇERÇEVE PROGRAMI HAVACILIK VE HAVA ULAŞTIRMASI ÇALIŞTAYI 12 Mart 2010 ESBAŞ Teknoloji Merkezi Konferans Salonu Ege Serbest Bölgesi Gaziemir, Đzmir DÜZENLEYENLER ÇALIŞTAY

Detaylı

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti 21 Mayıs Dünya Süt Günümüzü Mecidiyeköy Meydanında Kutladık TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Üyeleri, Dünya Süt Günü etkinlikleri çerçevesinde süt ile alakalı yaşanan bilgi kirliliğini ortadan

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HEREKE MESLEK YÜKSEKOKULU

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HEREKE MESLEK YÜKSEKOKULU KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HEREKE MESLEK YÜKSEKOKULU ELEKTRONİK VE OTOMASYON BÖLÜMÜ TANITIM DOSYASI 2016 A. PROGRAMLARIMIZIN TARİHÇESİ VE MİSYONU Programlarımız Kocaeli, Gebze ve İstanbul Sanayi nin yetişmiş

Detaylı

3. ÜNIVERSITE. 30 Nisan 2016. ve MESLEK TANITIM GÜNÜ. Özel Eğitim Öğretim Derneği. Özel Eğitim-Öğretim Derneği YAYINLARI. Özel Eğitim-Öğretim Derneği

3. ÜNIVERSITE. 30 Nisan 2016. ve MESLEK TANITIM GÜNÜ. Özel Eğitim Öğretim Derneği. Özel Eğitim-Öğretim Derneği YAYINLARI. Özel Eğitim-Öğretim Derneği ÖZDEBİR ÖZEL EĞİTİM-ÖĞRE İ.İ. ÖZDEBİR ÖZEL EĞİTİM-ÖĞRE İ.İ. Özel Eğitim - Öğretim Derneği Özel Eğitim Öğretim Derneği YAYINLARI Özel Eğitim-Öğretim Derneği Özel Eğitim-Öğretim Derneği 3. ÜNIVERSITE ve

Detaylı

AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 27. Hafta (1-7 Temmuz 2013)

AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 27. Hafta (1-7 Temmuz 2013) AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 27. Hafta (1-7 Temmuz 2013) 1 Temmuz 2013 PAZARTESİ 09:00-18:00 AB Hukuku Başkanlığı AB İşleri Uzman Yardımcısı Çiğdem Akın Yavuz un İKV, TOBB, Yeditepe

Detaylı

Haziran ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 41 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz Raporu ve 7 adet de Fiili Tüketim

Haziran ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 41 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz Raporu ve 7 adet de Fiili Tüketim . Haziran ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 41 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz Raporu ve 7 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. . - Odamızın da desteklediği fuarlardan

Detaylı

MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.04.2015 Mayıs ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İTÜ SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ KULÜBÜ

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İTÜ SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ KULÜBÜ İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İTÜ SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ KULÜBÜ MART 2009 BÜLTEN I SAVTEK İTÜ bünyesinde 2008 yılı güz döneminde kurulmuş olan SAVTEK, savunma sanayileri konusunda bilinçli öğrenci toplulukları

Detaylı

-224 YENİ ÜYE KAYDI -1557 Sİ FAAL OLMAK ÜZERE TOPLAM ÜYE SAYIMIZ 1744-408 KAPASİTE RAPORU -130 EKSPERTİZ RAPORU -83 ADET FİİLİ TÜKETİM BELGESİ

-224 YENİ ÜYE KAYDI -1557 Sİ FAAL OLMAK ÜZERE TOPLAM ÜYE SAYIMIZ 1744-408 KAPASİTE RAPORU -130 EKSPERTİZ RAPORU -83 ADET FİİLİ TÜKETİM BELGESİ . -224 YENİ ÜYE KAYDI -1557 Sİ FAAL OLMAK ÜZERE TOPLAM ÜYE SAYIMIZ 1744-408 KAPASİTE RAPORU -130 EKSPERTİZ RAPORU -83 ADET FİİLİ TÜKETİM BELGESİ MUHTELIF KONULARDA 25 EĞİTİM DÜZENLENDİ.493 SANAYİCİMİZ

Detaylı

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Ağustos ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 40 Kapasite Raporu, 7 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

2014 YILI FAALİYETLERİ

2014 YILI FAALİYETLERİ 2014 YILI FAALİYETLERİ 28 Ağustos 2013 tarihinde Dekanımız Prof. Dr. Bayram Ali ÇETİNKAYA görevine başladı. 27 Eylül 2013 tarihinde Dekanımız Prof. Dr. Bayram Ali Çetinkaya Atatürk Üniversitesinde düzenlenen

Detaylı

02-03 ŞUBAT 2017 Ortadoğu Fuar Merkezi GAZİANTEP GÜNEY ANADOLU SAVUNMA, HAVACILIK VE UZAY SİSTEMLERİ YERLİLEŞTİRME ZİRVESİ DESTEKLEYENLER

02-03 ŞUBAT 2017 Ortadoğu Fuar Merkezi GAZİANTEP GÜNEY ANADOLU SAVUNMA, HAVACILIK VE UZAY SİSTEMLERİ YERLİLEŞTİRME ZİRVESİ DESTEKLEYENLER GÜNEY ANADOLU SAVUNMA, HAVACILIK VE UZAY SİSTEMLERİ YERLİLEŞTİRME ZİRVESİ DESTEKLEYENLER 02-03 ŞUBAT 2017 Ortadoğu Fuar Merkezi GAZİANTEP ANA SPONSORLAR 02-03 Şubat 2017 Tarihlerinde, Türk savunma havacılık

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2014 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Oda Faaliyetlerimiz 69 Slayt 31.01.2014 AB Slovenia Projesi Denetimi 03.01.2014 Belediye Başkan Adayı Kazım

Detaylı

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır.

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır. TOBB GGK, TOBB bünyesinde teşekkül ettirilen ve TOBB Yönetim Kurulu nun alacağı kararlara ışık tutan, genç girişimcilik konusunda genel politikalar geliştiren ve görüş oluşturulmasına katkıda bulunan istişari

Detaylı

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27.11.2015 Kasım ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 39 üyeye Kapasite Raporu, 11 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

inovasyon ve Teknolojide Dev Buluşma! İstanbul Kongre Merkezi(ICC)

inovasyon ve Teknolojide Dev Buluşma! İstanbul Kongre Merkezi(ICC) 2016 inovasyon ve Teknolojide Dev Buluşma! 20 / 23 Ekim 2016 İstanbul Kongre Merkezi(ICC) ALLINTECH 2015' e Katkı ve Ka lımlarında Dolayı Teşekkür Ederiz. ALLINTECH 2016 TÜM İNOVASYON TEKNOLOJİLERİ FUARI

Detaylı

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. ÜNĠVERSĠTELERLE ġube

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. ÜNĠVERSĠTELERLE ġube ÜNĠVERSĠTELERLE ġube GÜNCESĠ ĠLĠġKĠLER YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2009-2010 ELEKTRİK-ELEKTRONİK FAKÜLTESİ MEZUNİYET TÖRENİ 2009-2010 Öğretim yılı Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik- Elektronik Fakültesi

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (29.09.2017-26.10.2017) Oda Meclisimizin 26 Ekim 2017 tarih ve 56 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 29.09.2017-26.10.2017

Detaylı

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 40. Hafta (1-7 Ekim 2012)

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 40. Hafta (1-7 Ekim 2012) T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 40. Hafta (1-7 Ekim 2012) 1 EKİM 2012, PAZARTESİ 10:00-18:00 Avrupa Birliği Bakanlığı Mali İşbirliği Başkanlığı AB İşleri Uzman Yardımcısı Meltem

Detaylı

YENİ TÜRK TİCARET KANUNU NDA BİLİŞİM UYGULAMALARI 3 SEMİNERİ - 16 EKİM 2012

YENİ TÜRK TİCARET KANUNU NDA BİLİŞİM UYGULAMALARI 3 SEMİNERİ - 16 EKİM 2012 İTO BİLİŞİM Sayı 37 Ekim 2012 Her ayın ilk haftası İTO web sitesinde yayınlanır. YENİ TÜRK TİCARET KANUNU NDA BİLİŞİM UYGULAMALARI 3 SEMİNERİ - 16 EKİM 2012 Ülkemizin 2023 yılında dünyanın en büyük 10

Detaylı

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı Sayı : 18977135-900-E.29228 29/05/2017 Konu : YÖKSİS Mezuniyet Bilgisi Kontrolü DAĞITIM YERLERİNE Yükseköğretim Bilgi Sisteminde

Detaylı

DIŞİŞLERİ BAKANLIĞINA MENSUP İLGİLİ DAİRE BAŞKANLARI İLE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI. (25 Eylül 2013, Çarşamba, 10.00)

DIŞİŞLERİ BAKANLIĞINA MENSUP İLGİLİ DAİRE BAŞKANLARI İLE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI. (25 Eylül 2013, Çarşamba, 10.00) T.C. ULAŞTIRMA, DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI DIŞ İLİŞKİLER ve AVRUPA BİRLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DIŞİŞLERİ BAKANLIĞINA MENSUP İLGİLİ DAİRE BAŞKANLARI İLE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI (25 Eylül 2013, Çarşamba,

Detaylı

2013 KASIM FAALİYET RAPORU

2013 KASIM FAALİYET RAPORU 2013 KASIM FAALİYET RAPORU www.howtoistanbul.com Tanıtım Toplantısı 12 Kasım 2013 A. Murat Ersoy İstanbul Valiliği'nin, İstanbul Kalkınma Ajansı desteği ile İl Kültür Turizm Müdürlüğü Ortaklığı, TÜRSAB

Detaylı

Diş Hekimliği Fakültesi İlk Bilimsel Etkinliğini Gerçekleştirdi

Diş Hekimliği Fakültesi İlk Bilimsel Etkinliğini Gerçekleştirdi Diş Hekimliği Fakültesi İlk Bilimsel Etkinliğini Gerçekleştirdi GÜNCELLEME 30.05.2015 00:00 Diş Hekimliği Fakültesinin organize ettiği; Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumundan (TÜBİTAK) Araştırma

Detaylı

BURSA ECZA KOOPERATİFİ ODAMIZI ZİYARETİ 17 Eylül 2015 tarihinde Bursa Ecza Kooperatifi Konya Şubesi Müdürü Vedat GÖKDEMİR ve Mesul Müdür Ecz.

BURSA ECZA KOOPERATİFİ ODAMIZI ZİYARETİ 17 Eylül 2015 tarihinde Bursa Ecza Kooperatifi Konya Şubesi Müdürü Vedat GÖKDEMİR ve Mesul Müdür Ecz. BURSA ECZA KOOPERATİFİ ODAMIZI ZİYARETİ 17 Eylül 2015 tarihinde Bursa Ecza Kooperatifi Konya Şubesi Müdürü Vedat GÖKDEMİR ve Mesul Müdür Ecz. Oğuz Raşit KARAKULAK odamızı ziyaret etmiş. Oda Başkanımız

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN 125 7. TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN AĞRI İL TEMSİLCİLİĞİ 02 Temmuz 2011 tarihinde, Van da düzenlenen Van, Hakkâri, Muş, Ağrı, Bitlis İlleri Enerji Forumu na Temsilcilik heyeti ve üyelerce

Detaylı

Dr. Mustafa KURUCA Isparta da Sosyal Güvenlik Reformunun Yansımaları ve Sosyal Güvenlikte Teşvik Uygulamaları konulu konferans verdi

Dr. Mustafa KURUCA Isparta da Sosyal Güvenlik Reformunun Yansımaları ve Sosyal Güvenlikte Teşvik Uygulamaları konulu konferans verdi Dr. Mustafa KURUCA Isparta da Sosyal Güvenlik Reformunun Yansımaları ve Sosyal Güvenlikte Teşvik Uygulamaları konulu konferans verdi Isparta Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünce düzenlenen Sosyal Güvenlik Reformunun

Detaylı

Diyalog İçin Halk Bilimi Projesi Ankara Etkinlik Haftası Çerçevesinde BALKANLAR VE TÜRKİYEDE HALK KÜLTÜRÜ KONFERANSI

Diyalog İçin Halk Bilimi Projesi Ankara Etkinlik Haftası Çerçevesinde BALKANLAR VE TÜRKİYEDE HALK KÜLTÜRÜ KONFERANSI Bu proje AB tarafından desteklenmektedir. Diyalog İçin Halk Bilimi Projesi Ankara Etkinlik Haftası Çerçevesinde BALKANLAR VE TÜRKİYEDE HALK KÜLTÜRÜ KONFERANSI Türkiye & AB Sivil Toplum Diyaloğu II Kültür

Detaylı

Sendikamızın İSG faaliyetlerine yön veren ÇEİS

Sendikamızın İSG faaliyetlerine yön veren ÇEİS İSG İş Sağlığı ve Güvenliği ÇEİS İSG Kurulu nda nöbet değişimi Sendikamızın İSG faaliyetlerine yön veren ÇEİS İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu, 20. toplantısını 17 Mayıs 2010 tarihinde, İstanbul da Sendikamız

Detaylı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü 8 Mart Dünya Kadınlar Günü 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ - 2014 8 MART Dünya Emekçi Kadınlar Günü KUTLU OLSUN AÇIŞ KONUŞMASI Yahya ARIKAN - İSMMMO Başkanı KONUŞMACILAR Komite Başkanı Sezer Karan ın sunuşunun

Detaylı

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Öğretim Üyemizden Seminer Üniversitemiz İİBF öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Murat AYAN fakültemiz öğrencilerine hizmet kalitesi ile ilgili seminer verdi.

Detaylı

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 24. Hafta (13 19 Haziran 2011)

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 24. Hafta (13 19 Haziran 2011) Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği Haftalık Türkiye - AB Gündemi 24. Hafta (13 19 Haziran 2011) 13 HAZİRAN 2011, PAZARTESİ 09:30-11:30 Avrupa Birliği

Detaylı

AFYONKARAHİSAR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HER TÜRLÜ BAĞIMLILIKLA MÜCADELE PROJESİ UYGULAMA YÖNERGESİ

AFYONKARAHİSAR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HER TÜRLÜ BAĞIMLILIKLA MÜCADELE PROJESİ UYGULAMA YÖNERGESİ AFYONKARAHİSAR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HER TÜRLÜ BAĞIMLILIKLA MÜCADELE PROJESİ UYGULAMA YÖNERGESİ PROJENİN TANIMI; Bu proje, bağımlılıkla mücadele alanında paydaşlarımızla etkin bir işbirliği çerçevesinde

Detaylı

Kozmik Anafor Söyleşileri, Etkinlik ve Panel Davetleri Hakkında

Kozmik Anafor Söyleşileri, Etkinlik ve Panel Davetleri Hakkında Kozmik Anafor Söyleşileri, Etkinlik ve Panel Davetleri Hakkında Kozmik Anafor, ülkemizde gökbilimi bilgili/bilgisiz herkesin anlayabileceği biçimde; halkımızın her kesimine ulaştırmayı hedeflemiş, bu amaçla

Detaylı

18. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI. Ülkelerden gelen konukların gün boyu havaalanında karşılanması ve otele yerleştirme

18. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI. Ülkelerden gelen konukların gün boyu havaalanında karşılanması ve otele yerleştirme TOBB 18. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI 30 Nisan 2015 Perşembe - Ankara Ülkelerden gelen konukların gün boyu havaalanında karşılanması ve otele yerleştirme 12.30-13.30 Öğle Yemeği- Kent Otel (erken

Detaylı

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 4. Hafta (25 31 Ocak 2010)

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 4. Hafta (25 31 Ocak 2010) Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği Haftalık Türkiye - AB Gündemi 4. Hafta (25 31 Ocak 2010) 25 OCAK 2010, PAZARTESİ 09:00-17:00 Avrupa Birliği Genel

Detaylı

24 MAYIS 2015 DEMOKRATİK SOL PARTİ Adana Milletvekili adayları yaklaşan genel seçimler öncesi Yönetim Kurulumuzu ziyaret etti.

24 MAYIS 2015 DEMOKRATİK SOL PARTİ Adana Milletvekili adayları yaklaşan genel seçimler öncesi Yönetim Kurulumuzu ziyaret etti. 1 MAYIS 2015 Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma günü olan 1 Mayıs'ta Adana Eczacı Odası olarak Adana Eczane Teknisyenleri Derneği üyeleriyle birlikte alanlardaydık. 4 MAYIS 2015 Oda Başkanımız

Detaylı

Prof. Dr. Figen ÇOK Okulumuz Velilerine Yönelik Günümüzde Çocuklar ve Ergenler Konulu Seminer Verdi

Prof. Dr. Figen ÇOK Okulumuz Velilerine Yönelik Günümüzde Çocuklar ve Ergenler Konulu Seminer Verdi Prof. Dr. Figen ÇOK Okulumuz Velilerine Yönelik Günümüzde Çocuklar ve Ergenler Konulu Seminer Verdi TED Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı, Rehberlik ve Psikolojik Danışma Öğretim

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

EĞİTİM ÇALIŞMA GRUBUNUN FAALİYETLERİ

EĞİTİM ÇALIŞMA GRUBUNUN FAALİYETLERİ SHGM YÖK SİVİL HAVACILIK KOMİSYONU 8. TOPLANTISI - 01 MART 2016 - EĞİTİM ÇALIŞMA GRUBUNUN FAALİYETLERİ ŞAHİN KARASAR EĞİTİM ÇALIŞMA GRUBU ÜYELERİ 2 Adem KARSLIOĞLU Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Sektörel

Detaylı

EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Ekim ayı içerisinde üyelerimizce talep edilen 86 Kapasite Raporu, 9 Ekspertiz Raporu 4 adet Fiili Tüketim

Detaylı

2.5.ÖRGÜTLENME FAALİYETLERİ

2.5.ÖRGÜTLENME FAALİYETLERİ 2.5.ÖRGÜTLENME FAALİYETLERİ 27 Şubat 2008 Üyemiz H. Mehmet Mısırlı ya Meslekte 50. Yıl Plaketi verildi. 04 Mart 2008 Bilgisayar Mühendisi üyelerimizle toplantı 13 Mart 2008 Şereflikoçhisar İlçe Temsilciliği

Detaylı

SAĞLIK-SEN SİVAS ŞUBESİ DENETLEME KURULU RAPORU

SAĞLIK-SEN SİVAS ŞUBESİ DENETLEME KURULU RAPORU EK-1: SAĞLIK-SEN SİVAS ŞUBESİ DENETLEME KURULU RAPORU RAPOR NO: RAPOR TARİHİ:01.10.2014 Sağlık-Sen Sivas Şubesi Denetleme Kurulu Üyeleri olarak 31.10.2010-27.08.2014 iki olağan seçim arası idari ve mali

Detaylı

Güney Kore Ziyaretinden Düşen Notlar

Güney Kore Ziyaretinden Düşen Notlar Güney Kore Ziyaretinden Düşen Notlar Rektör Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi ve Hatay Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç.Dr. Zafer Yönden, Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi ve Erzin

Detaylı

TRABZON İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ VE TEKNİK ORTA ÖĞRETİM KURUMLARINDA TANITIM VE YAPILANDIRMA ÇALIŞMALARI İL EYLEM PLÂNI

TRABZON İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ VE TEKNİK ORTA ÖĞRETİM KURUMLARINDA TANITIM VE YAPILANDIRMA ÇALIŞMALARI İL EYLEM PLÂNI TRABZON İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ VE TEKNİK ORTA ÖĞRETİM KURUMLARINDA TANITIM VE YAPILANDIRMA ÇALIŞMALARI İL EYLEM PLÂNI MEVCUT DURUM Bilişim Teknolojilerinin amacı dışında kullanımı. Eğitim ve

Detaylı

İŞLETME ANABİLİM DALI YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA DERS PROGRAMI. Sayfa 1 / 5

İŞLETME ANABİLİM DALI YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA DERS PROGRAMI. Sayfa 1 / 5 1) 08:00-08:45 2) 08:50-09:35 Toplam Kalite Toplam Kalite Teknoloji Örgütlerde AR-GE Teknoloji Sayfa 1 / 5 3) 09:40-10:25 4) 10:30-11:15 Toplam Kalite Örgütlerde AR-GE Teknoloji Örgütlerde AR-GE Sermaye

Detaylı

TURKLAB Bülten Nisan-Mayıs-Haziran

TURKLAB Bülten Nisan-Mayıs-Haziran TURKLAB Bülten 2018 Nisan-Mayıs-Haziran TURKLAB Akademi ISO/IEC 17025:2017 Revizyon Geçiş Eğitimi TURKLAB Akademi tarafından 17-18 Nisan 2018 tarihlerinde düzenlenen, ISO/IEC 17025:2017 Deney ve Kalibrasyon

Detaylı

Dr. ÖMER FARUK EROL İDARENİN SİVİL HAVACILIK ALANINDA HAVA TAŞIMACILIĞINA İLİŞKİN FAALİYETLERİ

Dr. ÖMER FARUK EROL İDARENİN SİVİL HAVACILIK ALANINDA HAVA TAŞIMACILIĞINA İLİŞKİN FAALİYETLERİ Dr. ÖMER FARUK EROL İDARENİN SİVİL HAVACILIK ALANINDA HAVA TAŞIMACILIĞINA İLİŞKİN FAALİYETLERİ İÇİNDEKİLER SUNUŞ...VII ÖNSÖZ... IX İÇİNDEKİLER... XI KISALTMALAR...XXI GİRİŞ...1 BİRİNCİ BÖLÜM TÜRKİYE DE

Detaylı

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok Ankara Üniversite Oryantasyon Gezisi Mesleki rehberlik çalışmaları çerçevesinde 9. sınıf öğrencilerimize Ankara gezisi düzenlendi. Öğrencilerimizin, birçok üniversite ve bölüm hakkında bilgi sahibi olmalarını

Detaylı

T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI Gümrükler Genel Müdürlüğü 21.01.2014 / 01297 GÜMRÜK VE TİCARET BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI Gümrükler Genel Müdürlüğü 21.01.2014 / 01297 GÜMRÜK VE TİCARET BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE Sayı :31775355-153.08-9 Konu :Donatım ve işletme malzemeleri T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI 21.01.2014 / 01297 GÜMRÜK VE TİCARET BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığından alınan

Detaylı

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Aşağı Nohutlu Mahallesi, Sakarya Caddesi, Açıkgöz Apt Kat:2 Nu:4 Web:www.yozgattb.org.tr Tel: l:(0354)2129677 Fax:(0354)2170164 email: yozgattb@tobb.org.tr GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Borsamızın da Katılımıyla

Detaylı

2014 YILI AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ ELAZIĞ KADIN KONUK EVLERİ VE SEVGİ EVLERİNDE AİLE SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR

2014 YILI AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ ELAZIĞ KADIN KONUK EVLERİ VE SEVGİ EVLERİNDE AİLE SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR 2014 YILI AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ ELAZIĞ KADIN KONUK EVLERİ VE SEVGİ EVLERİNDE AİLE SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR Elazığ İl Müftülüğü Aile İrşat ve Dinî Rehberlik Bürosu görevlilerinden İl

Detaylı

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi ÜYE TOPLANTILARI 60 Gebze de Temsilcilik Ve Üye Toplantısı Gerçekleştirildi 24 Şubat 2012 7. Dönem yönetim kurulu 24 Şubat Cuma günü Gebze temsilciliği üyeleriyle bir araya geldi. Buluşmada Şube Başkanı

Detaylı

ÖĞRENCİLER AB'Yİ ÖĞRENİYOR PROJESİ 14 Nisan 2015 Kocaeli Tanıtım Konferansı BASIN DUYURUSU

ÖĞRENCİLER AB'Yİ ÖĞRENİYOR PROJESİ 14 Nisan 2015 Kocaeli Tanıtım Konferansı BASIN DUYURUSU ÖĞRENCİLER AB'Yİ ÖĞRENİYOR PROJESİ 14 Nisan 2015 Kocaeli Tanıtım Konferansı BASIN DUYURUSU T.C. Milli Eğitim Bakanlığı AB Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü nün 2011 yılı IPA-I (IPA - Katılım Öncesi Mali Destek

Detaylı

05-10 Ekim 2015. Bakanlığımız Teknik Heyetinin Azerbaycan Ziyareti

05-10 Ekim 2015. Bakanlığımız Teknik Heyetinin Azerbaycan Ziyareti 05-10 Ekim 2015 Bakanlığımız Teknik Heyetinin Azerbaycan Ziyareti Ülkemiz ile Azerbaycan Cumhuriyeti arasında idarenin ve kamu personel yönetiminin geliştirilmesi, desteklenmesi ve bu alanlarda işbirliğinin

Detaylı

BEZMİALEM VAKIF ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM

BEZMİALEM VAKIF ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM BEZMİALEM VAKIF ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Kuruluş MADDE 1- Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Yönergesi; 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 3. maddesinin

Detaylı

Değerli Üyelerimiz, Genel Kurul sürecini iyi değerlendirerek belirlenen zamanı aşmamak için, bu yıl ki faaliyetlerimize kısaca değinmek istiyorum.

Değerli Üyelerimiz, Genel Kurul sürecini iyi değerlendirerek belirlenen zamanı aşmamak için, bu yıl ki faaliyetlerimize kısaca değinmek istiyorum. Değerli Üyelerimiz, Genel Kurul sürecini iyi değerlendirerek belirlenen zamanı aşmamak için, bu yıl ki faaliyetlerimize kısaca değinmek istiyorum. Bu yıl içerisindeki çalışmalarımızda oldukça yoğun mesai

Detaylı

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 52. Hafta (26 Aralık 2011 1 Ocak 2012)

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 52. Hafta (26 Aralık 2011 1 Ocak 2012) T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 52. Hafta (26 Aralık 2011 1 Ocak 2012) 26 ARALIK 2011, PAZARTESİ 10:00-18:00 Avrupa Birliği Bakanlığı Müsteşarı Sayın Büyükelçi M. Haluk Ilıcak

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYAT ARAŞTIRMALARI ENSTİTÜSÜ. Doç.Dr. Yunus KOÇ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYAT ARAŞTIRMALARI ENSTİTÜSÜ. Doç.Dr. Yunus KOÇ HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYAT ARAŞTIRMALARI ENSTİTÜSÜ Doç.Dr. Yunus KOÇ TÜRKİYAT ARAŞTIRMALARI ANABİLİM DALI YÜKSEK LİSANS PROGRAMI ÖĞRETİM ÜYESİ SAYILARI/İSTATİSTİKLER Görevlendirme: 1 profesör (yabancı

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret TRAVEL TURKEY 2015'E KATILDIK. 9. Uluslararası Travel Turkey Turizm Fuarı 10-13 Aralık 2015 tarihleri arasında İzmir de düzenlendi. Yerli ve yabancı birçok firmaların katıldığı fuarda ilçemizin doğal ve

Detaylı

YARIM ELMA ETKİNLİĞİ

YARIM ELMA ETKİNLİĞİ YARIM ELMA ETKİNLİĞİ 13.09.2014 Salı günü Erciyes Üniversitesi nin ev sahipliğinde hazırlanan Yarım Elma etkinliğine 1.sınıf öğrencilerimiz ile biz de katıldık. Sosyal sorumluluk çalışmalarını her zaman

Detaylı

CANİK BAŞARI ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ

CANİK BAŞARI ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ CANİK BAŞARI ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve Kapsam MADDE 1 - (1) Bu Yönerge nin amacı ve kapsamı, Rektörlüğe bağlı

Detaylı

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI Benim Naçiz Vücudum Elbet Bir Gün Toprak Olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti İlelebet Payidar Kalacaktır. K.Atatürk ATATÜRK ÜN EBEDİYETE İNTİKALİNİN 71. YILDÖNÜMÜ ANMA TÖRENİ

Detaylı

KREDİ YURTLAR KURUMU İL MÜDÜRÜ Yılmaz EREN Mustafa HAYDİM Odamızdan Ziyaretler

KREDİ YURTLAR KURUMU İL MÜDÜRÜ Yılmaz EREN Mustafa HAYDİM Odamızdan Ziyaretler 65 66 67 KREDİ YURTLAR KURUMU İL MÜDÜRÜ Yılmaz EREN Mustafa HAYDİM Odamızdan Ziyaretler KONYA İL KOORDİNASYON KURULU olarak MHP İL BAŞKANI Av. Murat ÇİÇEK S.Ü. MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

ÜNİVERSİTEMİZ REKTÖRÜNÜN SUDAN ZİYARETİ İLE DEĞİŞİK PROJELER YAŞAMA GEÇİYOR

ÜNİVERSİTEMİZ REKTÖRÜNÜN SUDAN ZİYARETİ İLE DEĞİŞİK PROJELER YAŞAMA GEÇİYOR ÜNİVERSİTEMİZ REKTÖRÜNÜN SUDAN ZİYARETİ İLE DEĞİŞİK PROJELER YAŞAMA GEÇİYOR Hartum İnsan Kaynakları Bakanlığının daveti ile Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim SAVAŞ ve Rektör yardımcısı Prof.

Detaylı

PLATFORMUMUZUN YURTDIŞI TANITIM HİZMETLERİ

PLATFORMUMUZUN YURTDIŞI TANITIM HİZMETLERİ PLATFORMUMUZUN YURTDIŞI TANITIM HİZMETLERİ Hedefimiz, öncelikli pazarlarda ülkemizin sağlık turizmi potansiyelini tanıtmaktır. Sunmuş olduğunuz sağlık hizmetinin kalitesini ve imkânlarınızı tanıtmak, sağlık

Detaylı

JFMO BURSA ŞUBE BAŞKANLIĞI DANIŞMA KURULU TOPLANTISINA KATILIM

JFMO BURSA ŞUBE BAŞKANLIĞI DANIŞMA KURULU TOPLANTISINA KATILIM OCAK 2011 03.01.2011 YAYIN KURULU TOPLANTISI 04.01.2011 ODA 06.01.2011 ODA ODAMIZ VE BAŞBAKANLIK AFET VE ACİL DURUM YÖNETİMİ BAŞKANLIĞI, İL AFET VE ACİL DURUM MÜDÜRLÜKLERİNDE YENİ İŞE BAŞLAYAN JEOFİZİK

Detaylı

TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Temmuz ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 65 Kapasite Raporu, 18 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

TC FATİH ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ BÖLÜMÜ 1040000 AHMET İNAN

TC FATİH ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ BÖLÜMÜ 1040000 AHMET İNAN TC FATİH ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ BÖLÜMÜ REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA ANABİLİM DALI 2011-2012 GÜZ EDU 103 ORIENTATION TO EDUCATION DERSİ KARİYERİMDE İLK ADIMLAR DOSYASI 1040000

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ BÖLÜM 7 EMO GENÇ ÇALIŞMALARI. - EMO Genç Etkinliklerimiz

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ BÖLÜM 7 EMO GENÇ ÇALIŞMALARI. - EMO Genç Etkinliklerimiz TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ BÖLÜM 7 EMO GENÇ ÇALIŞMALARI - EMO Genç Etkinliklerimiz 9. dönem çalışma raporu / 2010-2011 EMO-GENÇ ETKİNLİKLERİ EMO nun toplumsal yaşamdaki yerini bugünün

Detaylı

KONFERANS GEÇİCİ KORUMA ALTINDAKİ YABANCILARIN TÜRKİYE DE ÇALIŞMASI

KONFERANS GEÇİCİ KORUMA ALTINDAKİ YABANCILARIN TÜRKİYE DE ÇALIŞMASI KONFERANS GEÇİCİ KORUMA ALTINDAKİ YABANCILARIN TÜRKİYE DE ÇALIŞMASI Geçici Koruma Sağlanan Yabancıların Türkiye de Çalışması Konferansı Büyük İlgi Gördü Ankara da ilk kez geçici koruma sağlanan yabancıların

Detaylı

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN GÜNDEM -Orhangazi Vizyon Çalıştayı Sonuç sunumlarının yer aldığı toplantının ikinci bölümünü gerçekleştirdik -Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Kapsamında Gemlik

Detaylı

YATIRIM İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU

YATIRIM İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU YATIRIM İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU 2015 İÇİNDEKİLER 1- Genel Değerlendirme 2 1.1- Kuruluşun Yatırımlarının Finansman Kaynakları: 2 1.2- Kuruluşun Mevcut Üretim/ Hizmet Kapasitesi: 2 1.3-2015 Yılı Yatırımlarıyla

Detaylı

ETB 2016 OCAK- ŞUBAT AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR

ETB 2016 OCAK- ŞUBAT AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR ETB 2016 OCAK- ŞUBAT AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK YENİ ŞUBE MÜDÜRÜ CANSEL ÇAĞLAR'DAN BORSAMIZA ZİYARET (05.01.2016) İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Yeni Şube Müdürü

Detaylı

ENDAZE. TMMOB Gemi Mühendisleri Odası. www.gmo.org.tr GEMİ İNŞAA&TASARIM SEKTÖRÜNDE DEVLET DESTEĞİ SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRDİK

ENDAZE. TMMOB Gemi Mühendisleri Odası. www.gmo.org.tr GEMİ İNŞAA&TASARIM SEKTÖRÜNDE DEVLET DESTEĞİ SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRDİK ENDAZE TMMOB Gemi Mühendisleri Odası Gemi ve Deniz Teknolojisi dergisinin özel sayısıdır. Gemi Mühendisleri Odası üyelerine faks ve e-posta yolu ile iletilir. Ulaşmasını istediğiniz faks/eposta detaylarını

Detaylı

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Bülteni Yıl: 3 Sayı: 12 Şubat 2016 SAĞLIK HİZMETLERİ İstanbul da Uluslararası Eğitim Zirvesi Dünyanın en seçkin üniversiteleri,

Detaylı

KONYA HAVA KARGO TERMİNALİ Ahmet ÇELİK

KONYA HAVA KARGO TERMİNALİ Ahmet ÇELİK 1. GİRİŞ Konya Havalimanı, 2 yılında hizmete girmiş, 21 de dış hatlar yolcu trafiğine açılmış olup, yıllık uçak kapasitesi 17.52 dir. Havaalanı 196. m² alan üzerine kurulmuştur. Konya Havalimanı 213 yılı

Detaylı

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2012 FAALİYET RAPORU

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2012 FAALİYET RAPORU EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2012 FAALİYET RAPORU Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi bünyesinde 2011 Şubat ayında kurulan Tarım Topluluğu, Ziraat Mühendisliği eğitimi alan öğrencilerin her alanda

Detaylı

KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2015 YILI FAALİYET RAPORU

KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2015 YILI FAALİYET RAPORU KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2015 YILI FAALİYET RAPORU PAYDAŞLARIMIZ KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2015 YILI FAALİYET RAPORU Stratejik Amaç 1: Kurumsal Tanınırlığı Artırmak Hedef 1: 2015 yılı sonuna kadar

Detaylı

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği Haftalık Türkiye - AB Gündemi 17. Hafta ( 25 Nisan 1 Mayıs 2011) 25 NİSAN 2011, PAZARTESİ 09:30-16:00 Avrupa Birliği

Detaylı

ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı

ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı Her yıl matematikçileri, matematik eğitimcilerini, eğitim uygulamasını yapan öğretmen ve öğrencileri, ayrıca kamuda

Detaylı

Engelliler ve Sosyal Güvenlik

Engelliler ve Sosyal Güvenlik Engelliler ve Sosyal Güvenlik ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKAN YARDIMCISI HALİL ETYEMEZ: -ASLINDA HER İNSAN BİR ENGELLİ ADAYI -KAMUDA ENGELLİ İSTİHDAMI SON 10 YIL İÇERİSİNDE YÜZDE 500 ORANINDA ARTTI SGK

Detaylı