T.C. ANTALYA DÖŞEMEALTI BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Belediye Başkan V.:Zafer YÖRÜK Divan Katibi :Suzan KÜÇÜKBAŞKAN Divan Katibi :Musa ÜNAR

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. ANTALYA DÖŞEMEALTI BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Belediye Başkan V.:Zafer YÖRÜK Divan Katibi :Suzan KÜÇÜKBAŞKAN Divan Katibi :Musa ÜNAR"

Transkript

1 :00 74 KARARIN ÖZÜ : Döşemealtı Belediye Meclisinin tarihli toplantısında yapılan yoklama sonucunda Meclis üyelerinden Şevket ÖZKAN ve Yusuf AYGÜL ün bulunmadığı, diğer meclis üyelerinin hazır oldukları anlaşılarak toplantının açıldığı hk. Gündemin maddesi gereği yapılan yoklama neticesinde Meclis Üyelerinden Zafer YÖRÜK, Sami ALTUN, Süleyman GÜÇLÜ, Suzan KÜÇÜKBAŞKAN, Ramazan BAHŞİ, Ahmet KÜÇÜKTEKİN, Hüseyin ÇETİNKAYA, Ahmet ŞİMŞEK, Ali ACIR, Bekir DİKMEN, Arzu YILDIRIM, Musa ÜNAR, İsmail TOSUN, Muhammet URAL, Ramazan KAŞLI, Adil ÖZEK, Özkan YAŞAR, Mustafa EMİRLİ, Mehmet SARILAR, Ali COŞANAY, Süleyman ATALIK, Mehmet YALÇINKAYA, Hakan ALTUN un hazır oldukları, Meclis Üyesi Şevket ÖZKAN ve Yusuf AYGÜL ün bulunmadığı anlaşıldı Döşemealtı Belediye Meclisinin tarihli toplantısında yapılan yoklama sonucunda Meclis üyelerinden Şevket ÖZKAN ve Yusuf AYGÜL ün bulunmadığı diğer meclis üyelerinin hazır oldukları anlaşılarak toplantı açıldı.

2 :00 75 KARARIN ÖZÜ : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 14. maddesi doğrultusunda Kültür ve sanat, turizm ve tanıtım, gençlik ve spor ile sosyal ilişkiler kapsamında Eğitim, Öğretim yılı sonunda öğrencilerin yaz tatillerini eğitsel ve sportif olarak değerlendirmeleri amacıyla Yaz Kursları düzenlenmesi ile ilgili önergenin gündemin 18. maddesine alınmasına oybirliği ile karar verildiği hk. DÖŞEMEALTI BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞINA ; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 14. maddesi doğrultusunda Kültür ve sanat, turizm ve tanıtım, gençlik ve spor ile sosyal ilişkiler kapsamında Eğitim, Öğretim yılı sonunda öğrencilerin yaz tatillerini eğitsel ve sportif olarak değerlendirmeleri amacıyla Yaz Kursları düzenlenmesi öğrenciler üzerinde olumlu etki oluşturacaktır.kursların düzenlenmesi için belediyemizin yeterli alt yapısı bulunmaması nedeniyle İlçemizde bulunan; İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim merkezi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe kurslarının verimliliğini artıracaktır.belediyemiz ile İlçemizde bulunan diğer kurumlarla işbirliği içersinde Yaz Kursları düzenlenmesi ve İlgili kurumlarla protokol yapılması için 5393 Sayılı Belediye Kanununun 7 maddesi (a) ve (c) fıkrası gereği Belediye Meclisince görüşülmesi hususunda; Gereğini arz ederim ifadeli Melis Üyesi Ramazan BAHŞİ, Suzan KÜÇÜKBAŞKAN imzalı önerge okundu. Başkan; önerge ile ilgili görüşmeye açtı, yapılan müzakereler sonucunda oylamaya sundu, işaretle yapılan oylama sonunda; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 14. maddesi doğrultusunda Kültür ve sanat, turizm ve tanıtım, gençlik ve spor ile sosyal ilişkiler kapsamında Eğitim, Öğretim yılı sonunda öğrencilerin yaz tatillerini eğitsel ve sportif olarak değerlendirmeleri amacıyla Yaz Kursları düzenlenmesi ile ilgili önergenin gündemin 18. maddesine alınmasına oybirliği ile karar verildi.

3 :00 76 KARARIN ÖZÜ : 2014 yılı 9. düzenlenmesi düşünülen Geleneksel Döşemealtı Nar Festivali ve Yağlı Pehlivan Güreşlerin tarihlerinin belirlenmesi ve yapılması için Belediye Başkanı başkanlığında, Belediye Meclis üyeleri arasından, gerektiğinde mahalle muhtarlarından, Kamu Kurum ve Kuruluşlarından, kamu yararına çalışan dernek, vakıf, spor kulüplerinden özel teşebbüslerden oluşan Organizasyon komitesi kurulması ile ilgili önergenin gündemin 19.maddesine alınmasına oybirliği ile karar verildiği hk. DÖŞEMEALTI BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞINA ; 5393 Sayılı Yasanın 14. Maddesinin (a) fıkrası hükümleri gereğince kültür ve sanat, turizm ve tanıtım, gençlik ve spor, ile sosyal ilişkileri geliştirmek amacıyla belediyemizin tarafından Geleneksel Döşemealtı Nar Festivali nin bu yıl 9.sı gerçekleştirilmesi düşünülmektedir. Geleneksel Döşemealtı Nar Festival kapsamında Yağlı Pehlivan Güreşlerinin de yapılması Ata Sporumuzun geliştirilmesine büyük katkı sağlamaktadır.bu yıl festival ve güreşlerin, tarihlerinin belirlenmesi ve yapılması için Belediye Başkanı başkanlığında, Belediye Meclis üyeleri arasından, gerektiğinde mahalle muhtarlarından, Kamu Kurum ve Kuruluşlarından, kamu yararına çalışan dernek, vakıf, spor kulüplerinden özel teşebbüslerden oluşan Organizasyon komitesi kurulmasını Belediye Meclisince görüşülmesi hususunda; Gereğini arz ederim. ifadeli Meclis Üyesi Ramazan BAHŞİ, Suzan KÜÇÜKBAŞKAN imzalı önerge okundu. Başkan; önerge ile ilgili görüşmeye açtı, yapılan müzakereler sonucunda oylamaya sundu, işaretle yapılan oylama sonunda; 2014 yılı 9. düzenlenmesi düşünülen Geleneksel Döşemealtı Nar Festivali ve Yağlı Pehlivan Güreşlerin tarihlerinin belirlenmesi ve yapılması için Belediye Başkanı başkanlığında, Belediye Meclis üyeleri arasından, gerektiğinde mahalle muhtarlarından, Kamu Kurum ve Kuruluşlarından, kamu yararına çalışan dernek, vakıf, spor kulüplerinden özel teşebbüslerden oluşan Organizasyon komitesi kurulması ile ilgili önergenin gündemin 19.maddesine alınmasına oybirliği ile karar verildi.

4 :00 77 KARARIN ÖZÜ :Belediyemiz sınırları içerisinde, Antalya İli Döşemaltı İlçesi K.Yeniköy tapulamasına ait 1704 ada 10 nolu parselde ve Yeniköy Mahallesi Atatürk Caddesi No:454 adresindeki, mülkiyeti Belediyemize ait İşmerkezine İsim verilmesi ile ilgili önergenin gündemin 20. maddesine alınmasına oy birliği ile karar verildiği hk. DÖŞEMEALTI BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞINA; Belediyemiz sınırları içerisinde, Antalya İli Döşemaltı İlçesi K.Yeniköy tapulamasına ait 1704 ada 10 nolu parselde ve Yeniköy Mahallesi Atatürk Caddesi No:454 adresindeki, mülkiyeti Belediyemize ait İşmerkezine İsim verilmesi konusunun; 5393 Sayılı Belediye Kanununa istinaden Belediye Meclis gündemine alınarak karara bağlanması hususunda; Gereğini arz ederim. ifadeli Meclis Üyesi Ramazan BAHŞİ, Suzan KÜÇÜKBAŞKAN imzalı önerge okundu. Başkan; önerge ile ilgili görüşmeye açtı, yapılan müzakereler sonucunda oylamaya sundu, işaretle yapılan oylama sonunda; Belediyemiz sınırları içerisinde, Antalya İli Döşemaltı İlçesi K.Yeniköy tapulamasına ait 1704 ada 10 nolu parselde ve Yeniköy Mahallesi Atatürk Caddesi No:454 adresindeki, mülkiyeti Belediyemize ait İşmerkezine İsim verilmesi ile ilgili önergenin gündemin 20. maddesine alınmasına oy birliği ile karar verildi.

5 :00 78 KARARIN ÖZÜ : Döşemealtı Belediyesi ile Alevi Yolu Kültür ve Araştırma Derneği arasında, yer kullanımı, hizmet değişimi vs. için protokol yapmak üzere başkan ve encümene yetki verilmesi ile ilgili önergenin gündemin 2 maddesine alınmasına oybirliği ile karar verildiği hk. DÖŞEMEALTI BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞINA ; Döşemealtı Belediyesi ile Alevi Yolu Kültür ve Araştırma Derneği arasında, yer kullanımı, hizmet değişimi v.s. için protokol yapmak üzere başkan ve encümene yetki verilmesini arz ve teklif ederim ifadeli Meclis Üyesi Sami ALTUN, Ahmet KÜÇÜKTEKİN imzalı önerge okundu. Başkan; önerge ile ilgili görüşmeye açtı, yapılan müzakereler sonucunda oylamaya sundu, işaretle yapılan oylama sonunda; Döşemealtı Belediyesi ile Alevi Yolu Kültür ve Araştırma Derneği arasında, yer kullanımı, hizmet değişimi v.s. için protokol yapmak üzere başkan ve encümene yetki verilmesi ile ilgili önergenin gündemin 2maddesine alınmasına oybirliği ile karar verildi.

6 :00 79 KARARIN ÖZÜ : Uluslararası Azerbaycan Güreş Turnuvası nda altın madalyayı ülkemize kazandıran Yunus Emre DEDE ye ödül verilmesi ile ilgili önergenin gündemin 22. maddesine alınmasına oybirliği ile karar verildiği hk. DÖŞEMEALTI BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞINA ; Uluslararası Azerbaycan Güreş Turnuvası nda altın madalyayı ülkemize kazandıran Yunus Emre DEDE ye ödül verilmesini meclis gündemine alınmasını saygılarımla arz ederim ifadeli Meclis Üyesi Suzan KÜÇÜKBAŞKAN, Zafer YÖRÜK imzalı önerge okundu. Başkan; önerge ile ilgili görüşmeye açtı, yapılan müzakereler sonucunda oylamaya sundu, işaretle yapılan oylama sonunda; Uluslararası Azerbaycan Güreş Turnuvası nda altın madalyayı ülkemize kazandıran Yunus Emre DEDE ye ödül verilmesi ile ilgili önergenin gündemin 22. maddesine alınmasına oybirliği ile karar verildi

7 :00 80 KARARIN ÖZÜ: Antalya İli Döşemealtı İlçesi Yeniköy Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 734 Ada 1 parsel ve yakın çevresinde 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği önerisinin gündeme alınması ile ilgili önergenin gündemin 23. maddesine alınmasına oybirliği ile karar verildiği hk. DÖŞEMEALTI BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞINA ; Antalya İli Döşemealtı İlçesi Yeniköy Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 734 Ada 1 parsel ve yakın çevresinde 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği önerisinin gündeme alınmasını saygılarımla arz ederim ifadeli Meclis Üyesi Süleyman GÜÇLÜ, Zafer YÖRÜK imzalı önerge okundu. Başkan; önerge ile ilgili görüşmeye açtı, yapılan müzakereler sonucunda oylamaya sundu, işaretle yapılan oylama sonunda; Antalya İli Döşemealtı İlçesi Yeniköy Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 734 Ada 1 parsel ve yakın çevresinde 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği önerisinin gündeme alınması ile ilgili önergenin gündemin 23. maddesine alınmasına oybirliği ile karar verildi.

8 :00 81 KARARIN ÖZÜ Belediye Meclisinin tarihli Olağan toplantısında alınan 15 adet karar özetinin kabulüne oy birliği ile karar verildiği hk. Gündemin 2.maddesinde yer alan ; Belediyemiz Meclisinin tarihli Nisan Ayı Olağan Toplantısında alınan; 1- : 59 ÖZÜ : Döşemealtı Belediye Meclisinin tarihli toplantısında yapılan yoklama sonucunda Meclis üyelerinin tamamının hazır bulunduğu anlaşılarak toplantı açıldığı hk. 2- : 60 ÖZÜ : Belediye Meclisinin tarihli Olağan toplantısında alınan 18 adet karar özetinin kabulüne oy birliği ile karar verildiği hk. 3- : 61 ÖZÜ : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 19. maddesine göre Meclis Başkan Vekilliğine Ramazan BAHŞİ 15 oy, Meclis 2.Başkan Vekilliğine Şevket ÖZKAN 14 oy, Asil Katip Üyeliğe Suzan KÜÇÜKBAŞKAN 17 oy, Musa ÜNAR 17 oy, yedek katip üyeliğe Bekir DİKMEN 14 oy, Arzu YILDIRIM 13 oy alarak seçildiği hk. 4- : 62 ÖZÜ : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 33. maddesine göre bir yıl süre ile görev yapmak üzere Encümen Üyeliğine Süleyman GÜÇLÜ 15 oy, Ramazan BAHŞİ 15 oy alarak seçildiği hk. 5- : 63 ÖZÜ : 5393 Sayılı Belediye Kanunun 24. maddesine göre bir yıl süre ile görev yapmak üzere; Plan ve Bütçe Komisyonuna Meclis Üyesi Ahmet ŞİMŞEK, Suzan KÜÇÜKBAŞKAN, Mustafa EMİRLİ, İmar Komisyonuna Meclis Üyesi Ali ACIR, Hüseyin ÇETİNKAYA, Ramazan KAŞLI, Çevre ve Sağlık Komisyonuna Meclis Üyesi Hüseyin ÇETİNKAYA, Bekir DİKMEN, Ali COŞANAY, Eğitim Kültür Geçlik ve Spor Komisyonuna Meclis Üyesi Musa ÜNAR, Ahmet KÜÇÜKTEKİN, Mehmet SARILAR, İsim Verme Komisyonuna Meclis Üyesi Zafer YÖRÜK, Sami ALTUN, Özkan YAŞAR oybirliği ile seçildikleri hk. 6- :64 ÖZÜ : 5355 Sayılı Kanun gereğince Akdeniz Belediyeler Birliği ne asıl üye olarak Meclis Üyesi Suzan KÜÇÜKBAŞKAN ve Hüseyin ÇETİNKAYA, yedek üye olarak Meclis Üyesi Arzu YILDIRIM seçildiği hk. 7- : 65 ÖZÜ : Türk Dünyası Belediyeler Birliği nde Belediyemizi Birlik Genel Kurulun da temsil etme yetkisi olan Belediye Başkanının temsilci olarak yetkilendirilmesine oybirliği ile karar verildiği hk. 8- :66 ÖZÜ : 4081 Sayılı Yasanın 4.maddesi gereği Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı Meclis Teşekkülünde görev yapmak üzere asil üye olarak Ahmet ŞİMŞEK, Ahmet KÜÇÜKTEKİN, Hamza DEVECİ, Sadık SAYGIN, Nazif ÖZKAN, yedek üye olarak Cemal BAĞCI, Yılmaz AYÇİÇEK, Dursun ÖZEN, Mehmet TORGAZ ve Mehmet ÜNAR ın oybirliği ile seçildikleri hk.

9 : : 67 ÖZÜ : Döşemealtı Belediyesinin 01/01/ /12/2013 dönemini kapsayan Denetim Komisyonu Raporu hakkında meclis üyeleri bilgilendirildiği hk. 10- : 68 ÖZÜ : Döşemealtı Belediyesi 2013 Yılı İdari Faaliyet Raporunun kabulüne oy çokluğu ile karar verildiği hk. 11- : 69 ÖZÜ : Belediyemiz sınırları içerisinde tonluk soğuk hava deposu yapılması ile ilgili konunun reddine oybirliği ile karar verildiği hk. 12- : 70 ÖZÜ : Kırkgöz Yeniköy Tapulamasına kayıtlı 877 ada 8 nolu parselde bulunan Belediyemize ait hissenin 3194 İmar Kanunu nun 17. maddesine göre satışının yapılmasına, satış işlemleri için Belediye Encümeni ve Belediye Başkanına yetki verilmesine oy birliği ile karar verildiği hk. 13- : 71 ÖZÜ : 6831 Sayılı Orman Kanununun 3302 Sayılı Kanunla değişik 2/B maddesi uyarınca; Yeşilbayır Mahallesi için asil olarak Adem METİN, yedek olarak Mehmet SARIYER, Altınkale Mahallesi için asil olarak Hüseyin MANAV, yedek olarak Alim AKÇA nın bilirkişi seçilmelerine belediye meclisince oybirliği ile karar verildiği hk. 14- : 72 ÖZÜ : K.Yeniköy tapulaması 405 ada 10,11,12,20,21 ve 22 parseller,406 ada 5 ve 6 parseller,1143 ada 4,5 ve 6 parseller ile 1424 ada 1 ve 2 parseller,407 ada 1 ve 2 parseller,2143 ada 1 ve 2 parseller,2144 ada 1 ve 2 parseller,1646 ada 1 parsellerin arasından geçen yol düzenlemesine ilişkin hazırlanan plan değişikliğine askı ilan tarihleri arasında yapılan 1(bir) adet itirazın reddine oybirliği ile karar verildiği hk. 15- : 73 ÖZÜ : K.Yeniköy tapulaması 1980 ada 1 no lu parselde hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliğinin;döşemealtı Belediye Meclisinin tarih 246 sayılı, Antalya Büyükşehir Belediye Meclisinin tarih 43 sayılı kararları ile onaylanan antik suyoluna ait koruma alan sınırının da dikkate alınarak yeniden düzenlenmesi ile ilgili olarak hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğinin kabulüne oybirliği ile karar verildiği hk. Başkan, Belediye Meclisinin tarihli toplantısında alınan karar özetlerini oylamaya sundu, işaretle yapılan oylama sonucunda; Döşemealtı Belediye Meclisinin tarihli toplantısında alınan 15 adet karar özetinin kabulüne oybirliği ile karar verildi.

10 :00 82 KARARIN ÖZÜ : Belediyemizde Münhal bulunan 1 adet dereceli Başkan Yardımcısı kadrosuna Naci ALIN, 1 adet dereceli Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü kadrosuna Cavit Esen ve 1 adet dereceli Park ve Bahçeler Müdürü kadrosuna Mutlu ARICA nın atandıkları hakkında Meclisin bilgilendirildiği hk. Gündemin 4.maddesinde yer alan Belediyemizde Münhal bulunan 1 adet dereceli Başkan Yardımcısı kadrosuna Naci ALIN, 1 adet dereceli Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü kadrosuna Cavit Esen ve 1 adet dereceli Park ve Bahçeler Müdürü kadrosuna Mutlu ARICA atanmışlardır sayılı Kanunun 49. maddesi gereği atamalın Mayıs ayı meclis gündemine alınarak Belediye Meclisinin bilgisine sunulmasını olurlarınıza arz ederim İfadeli İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün tarih ve 283 sayılı yazısı okundu. Başkan, atama hakkında Meclisin bilgilendirildiğini ve buna göre; Belediyemizde Münhal bulunan 1 adet dereceli Başkan Yardımcısı kadrosuna Naci ALIN, 1 adet dereceli Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü kadrosuna Cavit Esen ve 1 adet dereceli Park ve Bahçeler Müdürü kadrosuna Mutlu ARICA nın atandıkları hakkında Meclis bilgilendirildi.

11 :00 83 KARARIN ÖZÜ : 4688 ve 6356 Sayılı Kanunlar çerçevesinde belediyemiz ile memur ve İşçi sendikaları arasında yapılacak toplu iş sözleşmelerini yapmaya Belediye Başkanına yetki verilmesine oybirliği ile karar verildiği hk. Gündemin maddesinde yer alan 4688 ve 6356 Sayılı Kanunlar çerçevesinde belediyemiz ile memur ve İşçi sendikaları arasında yapılacak toplu iş sözleşmelerini yapmaya Belediye Başkanına yetki verilmesi hususunun görüşülmesinin Belediye Meclisinin Mayıs ayı gündemine alınmasını olurlarınıza arz ederim İfadeli İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün tarih ve 284 sayılı yazısı okundu. Başkan; konuyu görüşmeye açtı, yapılan müzakereler sonucunda oylamaya sundu, işaretle yapılan oylama sonunda; 4688 ve 6356 Sayılı Kanunlar çerçevesinde belediyemiz ile memur ve İşçi sendikaları arasında yapılacak toplu iş sözleşmelerini yapmaya Belediye Başkanına yetki verilmesine oybirliği ile karar verildi.

12 :00 84 KARARIN ÖZÜ : Belediye ve Bağlı Kuruluşları İle Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmelik Hükümlerine, 5393 sayılı kanunun 48 ve 49/8. maddesine, Belediyemizin bütçe, mali ve fiziki yapısına uygun olarak; 1 adet dereceli Hukuk İşleri Müdürü, 1 adet dereceli Kültür ve Sosyal İşler Müdürü, adet dereceli Kırsal Hizmetler Müdürü, 1 adet dereceli Muhasebeci, 5 adet dereceli Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni, 5 adet 7. dereceli Memur, 1 adet dereceli Memur, 1 adet dereceli Şoför, 1 adet 8. dereceli Teknisyen, 1 adet 4. dereceli Sosyal Çalışmacı, 1 adet 4. dereceli Sosyolog ve adet dereceli Avukat kadroları ile 6360 sayılı yasa gereği norm kadro fazlası kalan ve kendi kadrolarını kullanan işçilerin Norm Kadroya dahil edilmesi için 24 adet İşçi kadrosu İhdas edilmesine Belediye meclisince oy birliği ile karar verildiği hk. Gündemin 6. maddesinde yer alan Tarih ve sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren Belediye ve Bağlı Kuruluşları İle Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmelikte değişiklik yapılmasına dair Yönetmelikte Belediyemiz C 9 kadro grubuna dahil edilmiş olup 6360 sayılı Kanunla Belediyemizin Mahallesi olan belediyelerden devir alınan memur ve işçilerin kadro durumlarına göre memur ve işçi kadroları ile yeni oluşturulacak müdürlüklerin ve bu müdürlükler emrine verilecek memur kadroların ihdas edilmesi gerekmektedir. Kadroların İhdası, iptali ve değiştirilmesi 5393 sayılı Kanunun 18/l ve Yönetmeliğin 10. maddesi hükümlerine göre Belediye Meclislerince yapılması gerektiğinden konunun görüşülmek üzere Belediye Meclisinsin mayıs ayı gündemine alınmasını olurlarınıza arz ederim İfadeli İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün tarih ve 285 sayılı yazısı okundu. Başkan; konuyu görüşmeye açtı, yapılan müzakereler sonucunda oylamaya sundu, işaretle yapılan oylama sonunda; Belediye ve Bağlı Kuruluşları İle Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmelik Hükümlerine, 5393 sayılı kanunun 48 ve 49/8. maddesine, Belediyemizin bütçe, mali ve fiziki yapısına uygun olarak; 1 adet dereceli Hukuk İşleri Müdürü, 1 adet dereceli Kültür ve Sosyal İşler Müdürü, adet dereceli Kırsal Hizmetler Müdürü, 1 adet dereceli Muhasebeci, 5 adet dereceli Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni, 5 adet 7. dereceli Memur, 1 adet dereceli Memur, 1 adet dereceli Şoför, 1 adet 8. dereceli Teknisyen, 1 adet 4. dereceli Sosyal Çalışmacı, 1 adet 4. dereceli Sosyolog ve adet dereceli Avukat kadroları ile 6360 sayılı yasa gereği norm kadro fazlası kalan ve kendi kadrolarını kullanan işçilerin Norm Kadroya dahil edilmesi için 24 adet İşçi kadrosu İhdas edilmesine Belediye meclisince oy birliği ile karar verildi.

13 :00 85 KARARIN ÖZÜ : Döşemealtı Belediyesi 2013 Mali Yılı Bütçe Kesin Hesabının Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesine oy birliği ile karar verildiği hk. Gündemin 7. maddesinde yer alan Mahalli İdareler Bütçe Muhasebe Yönetmeliği nin 40. ve 4 maddeleri, 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunun 42. maddesine göre hazırlanan Döşemealtı Belediyesi 2013 Mali Yılı Bütçe Kesin Hesabı ile 2013 Mali Yılı Taşınır Kesin Hesap Raporlarının 5393 Sayılı Belediye Kanunun 64. maddesi gereği Belediyemiz Meclisince görüşülmek üzere havalesini arz ederim İfadeli Mali Hizmetler Müdürlüğü nün tarih ve 394 sayılı yazısı okundu. Başkan; konuyu görüşmeye açtı, yapılan müzakereler sonucunda oylamaya sundu, işaretle yapılan oylama sonunda; Döşemealtı Belediyesi 2013 Mali Yılı Bütçe Kesin Hesabının Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesine oy birliği ile karar verildi.

14 :00 86 KARARIN ÖZÜ: Mellidağ Tapulamasına kayıtlı 113 ada 1 nolu parselde bulunan Belediyemize ait hissenin 3194 Sayılı İmar Kanunu nun 17. maddesine göre satışının yapılmasına, satış işlemleri için Belediye Başkanı ve Belediye Encümenine yetki verilmesine oy birliği ile karar verildiği hk. Gündemin 8. maddesinde yer alan İlgi: Mustafa KAYA nın 18/04/2014 tarih ve 4117 sayı kayıtlı dilekçesi. Belediyemiz sınırları içerisinde; ilgi dilekçe ile Mellidağ tapulaması 113 ada 1 nolu parselde Mustafa KAYA Belediyemizle hissedar olduğunu ve bu hissedarlığın giderilmesi için Döşemealtı Belediyesine ait hissenin tarafına satılmasını talep etmektedir. Döşemealtı Belediye Meclisince, Mellidağ tapulaması 113 ada 1 nolu parselde hissedarlığın giderilmesi için 5393 sayılı yasa gereği, konunun Belediye Meclisinde görüşülerek karara bağlanması hususunda; Olur larınıza arz ederim. İfadeli Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün tarih ve 247 sayılı yazısı okundu. Başkan; konuyu görüşmeye açtı, yapılan müzakereler sonucunda oylamaya sundu, işaretle yapılan oylama sonunda; Mellidağ Tapulamasına kayıtlı 113 ada 1 nolu parselde bulunan Belediyemize ait hissenin 3194 Sayılı İmar Kanunu nun 17. maddesine göre satışının yapılmasına, satış işlemleri için Belediye Başkanı ve Belediye Encümenine yetki verilmesine oy birliği ile karar verildi.

15 :00 87 KARARIN ÖZÜ: Kırkgöz Yeniköy Tapulamasına kayıtlı 1486 ada 23 nolu parselde bulunan Belediyemize ait hissenin 3194 Sayılı İmar Kanunu nun 17. maddesine göre satışının yapılmasına, satış işlemleri için Belediye Başkanı ve Belediye Encümenine yetki verilmesine oy birliği ile karar verildiği hk. Gündemin 9. maddesinde yer alan İlgi: Yeniköy Eğitime Hizmet Derneğinin 24/04/2014 tarih ve 4273 sayı kayıtlı dilekçesi. Belediyemiz sınırları içerisinde; ilgi dilekçe ile K.Yeniköy tapulaması 1486 ada 23 nolu parselde Yeniköy Eğitime Hizmet Derneği Belediyemizle hissedar olduğunu ve bu hissedarlığın giderilmesi için Döşemealtı Belediyesine ait hissenin tarafına satılmasını talep etmektedir. Döşemealtı Belediye Meclisince, K.Yeniköy 1486 ada 23 nolu parselde hissedarlığın giderilmesi için 5393 sayılı yasa gereği, konunun Belediye Meclisinde görüşülerek karara bağlanması hususunda; Olur larınıza arz ederim.ifadeli Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün tarih ve 252 sayılı yazısı okundu. Başkan; konuyu görüşmeye açtı, yapılan müzakereler sonucunda oylamaya sundu, işaretle yapılan oylama sonunda; Kırkgöz Yeniköy Tapulamasına kayıtlı 1486 ada 23 nolu parselde bulunan Belediyemize ait hissenin 3194 Sayılı İmar Kanunu nun 17. maddesine göre satışının yapılmasına, satış işlemleri için Belediye Başkanı ve Belediye Encümenine yetki verilmesine oy birliği ile karar verildi.

16 :00 88 KARARIN ÖZÜ : Y.Karaman tapulamasına kayıtlı 272 ada 3 nolu parselde bulunan Belediyemize ait hissenin 3194 Sayılı İmar Kanunu nun 17. maddesine göre satışının yapılmasına, satış işlemleri için Belediye Başkanı ve Belediye Encümenine yetki verilmesine oy birliği ile karar verildiği hk. Gündemin 10. maddesinde yer alan İlgi:a) Ekrem TABAN ın 24/04/2014 tarih ve 4267 sayı kayıtlı dilekçesi. b )Fadime KARAKURT vk.ekrem ÇAMPINAR ın 24/04/2014 tarih ve 4269 sayı kayıtlı dilekçesi. c )Osman CEYLAN vk.ekrem ÇAMPINAR ın 24/04/2014 tarih ve 4266 sayı kayıtlı dilekçesi. d )Aziz TURSUN vk.ekrem ÇAMPINAR ın 24/04/2014 tarih ve 4268 sayı kayıtlı dilekçesi. e )Zeynal ÇELİK in tarih ve 4233 sayı kayıtlı dilekçesi. Belediyemiz sınırları içerisinde; ilgi dilekçeler ile Y.Karaman tapulaması 272 ada 3 nolu parselde Belediyemizle hissedar olduklarını ve bu hissedarlığın giderilmesi için Döşemealtı Belediyesine ait hissenin taraflarına satılmasına talep etmektedirler.döşemealtı Belediye Meclisince, Y.Karaman tapulaması 272 ada 3 nolu parselde hissedarlığın giderilmesi için 5393 sayılı yasa gereği, konunun Belediye Meclisince görüşülerek karara bağlanması hususunda; Olurlarınıza arz ederim.ifadeli Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün 25/04/2014 tarih ve 254 sayılı yazısı okundu. Başkan; konuyu görüşmeye açtı, yapılan müzakereler sonucunda oylamaya sundu, işaretle yapılan oylama sonunda; Y.Karaman tapulamasına kayıtlı 272 ada 3 nolu parselde bulunan Belediyemize ait hissenin 3194 Sayılı İmar Kanunu nun 17. maddesine göre satışının yapılmasına, satış işlemleri için Belediye Başkanı ve Belediye Encümenine yetki verilmesine oy birliği ile karar verildi.

17 :00 89 KARARIN ÖZÜ : Y.Karaman tapulaması 231 ada 5 nolu parsel ve Y.Karaman tapulaması 272 ada 3 nolu parsellerde hissedarlığın giderilmesi için takas (Trampa) işlemi için Belediye Başkanı ve Belediye Encümenine yetki verilmesi oy birliği ile karar verildiği hk. Gündemin 1 maddesinde yer alan İlgi:a) Ekrem TABAN nın 30/04/2014 tarih ve 4524 sayı kayıtlı dilekçesi. Belediyemiz sınırları içerisinde; ilgi dilekçe ile Y.Karaman tapulaması 272 ada 3 nolu parselde Belediyemizle hissedar olduğunu ve bu hissedarlığın giderilmesi için Döşemealtı Belediyesine ait hissenin Y.Karaman tapulaması 231 ada 5 nolu parseldeki şahsına ait hissesiyle takas (Trampa) yapılmasını talep etmektedirler. Döşemealtı Belediye Meclisince, Y.Karaman tapulaması 272 ada 3 nolu parselde hissedarlığın giderilmesi için 5393 sayılı yasa gereği, konunun Belediye Meclisinde görüşülerek karara bağlanması hususunda; Olur larınıza arz ederim.ifadeli Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün tarih ve 266 sayılı yazısı okundu. Başkan; konuyu görüşmeye açtı, yapılan müzakereler sonucunda oylamaya sundu, işaretle yapılan oylama sonunda; Y.Karaman tapulaması 231 ada 5 nolu parsel ve Y.Karaman tapulaması 272 ada 3 nolu parsellerde hissedarlığın giderilmesi için takas (Trampa) işlemi için Belediye Başkanı ve Belediye Encümenine yetki verilmesi oy birliği ile karar verildi.

18 :00 90 KARARIN ÖZÜ : Konut alanı olarak planlı Dağbeli 1581 ve 1582 no lu parsellerin 2500 m 2 lik kısmının Cami Alanı olarak değiştirilmesine ilişkin hazırlanan 1/2000 ölçekli Nazım İmar Planı ile 1/1000 ölçekli Uygulama İmar planı Değişikliğinin kabulüne oy birliği ile karar verildiği hk. Gündemin 12. maddesinde yer alan Dağbeli tapulaması 1581 ve 1582 no lu parsellerde hazırlanan 1/2000 ölçekli Nazım İmar Planı ile 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Plan tadilatına ilişkin tarih 16 sayılı İmar Komisyonu toplantı tutanağı yazımız ekinde gönderilmiş olup 5393 sayılı yasa gereği konunun Meclisimizce görüşülerek karara bağlanması hususunda; Gereğini arz ederim İfadeli İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün tarihli 564 sayılı yazısı ve İMAR KOMİSYON RAPORU Konut alanı olarak planlı Dağbeli 1581 ve 1582 no lu parsellerin 2500 m 2 lik kısmının Cami Alanı olarak değiştirilmesine ilişkin hazırlanan 1/2000 ölçekli Nazım İmar Planı ile 1/1000 ölçekli Uygulama İmar planı Değişikliği Komisyonumuzca incelenerek uygun bulunmuştur Ali ACIR Hüseyin ÇETİKAYA Ramazan KAŞLI Komisyon Başkanı Üye Üye İmza İmza İmza lı komisyon kararı okundu. Başkan; konuyu görüşmeye açtı, yapılan müzakereler sonucunda İmar Komisyonundan geldiği şekli ile oylamaya sundu, işaretle yapılan oylama sonunda; Konut alanı olarak planlı Dağbeli 1581 ve 1582 no lu parsellerin 2500 m 2 lik kısmının Cami Alanı olarak değiştirilmesine ilişkin hazırlanan 1/2000 ölçekli Nazım İmar Planı ile 1/1000 ölçekli Uygulama İmar planı Değişikliğinin kabulüne oy birliği ile karar verildi.

19 :00 91 KARARIN ÖZÜ : Antalya İl Özel İdaresine tahsisli Kömürcüler tapulaması 8196 ada 1, 4, 5, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 no lu parseller ile 8197 ada 58, 59, 99 ve 100 no lu parsellerin Afet Eğitim Yönetim ve Destek Merkezi olarak planlamasına ilişkin hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğinin reddine oy birliği ile karar verildiği hk. Gündemin 13. maddesinde yer alan Kömürcüler Tapulaması 8196 ada 1, 4, 5, 7, 8, 9,10, 11, 12, 13, 14, 15,16,17,18,19 numaralı parseller ve 8197 ada 58,59,99,100 numaralı parsellerde hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planlarına ilişkin 28/04/2014 tarih 17 sayılı İmar Komisyonu toplantı tutanağı yazımız ekinde gönderilmiş olup 5393 sayılı yasa gereği konunun Meclisimizce görüşülerek karara bağlanması hususunda; Gereğini arz ederim. İfadeli İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün tarihli 565 sayılı yazısı ve İMAR KOMİSYON RAPORU Antalya İl Özel İdaresine tahsisli Kömürcüler tapulaması 8196 ada 1,4,5,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19 no lu parseller ile 8197 ada 58,59,99 ve 100 no lu parsellerin Afet Eğitim Yönetim ve Destek Merkezi olarak planlamasına ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı, komisyonumuzca incelenmiş, karar verilmesi için meclisin takdirine sunulmuştur Ali ACIR Hüseyin ÇETİKAYA Ramazan KAŞLI Komisyon Başkanı Üye Üye İmza İmza İmza lı komisyon kararı okundu Başkan; konuyu görüşmeye açtı, yapılan müzakereler sonucunda İmar Komisyonundan geldiği şekli ile oylamaya sundu, işaretle yapılan oylama sonunda; Antalya İl Özel İdaresine tahsisli Kömürcüler tapulaması 8196 ada 1,4,5,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19 no lu parseller ile 8197 ada 58,59,99 ve 100 no lu parsellerin Afet Eğitim Yönetim ve Destek Merkezi olarak planlamasına ilişkin hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğinin reddine oy birliği ile karar verildi.

20 :00 92 KARARIN ÖZÜ: Yeşilbayır tapulaması 345 ada 1 parselin LPG-Akaryakıt ve Servis İstasyonu olarak değiştirilerek E=0.10 inşaat alanı katsayısı ile Hmax=6.50m yükseklik verilmesine ilişkin hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği; Antalya Büyükşehir Belediye Meclisinin tarih ve 659 sayılı meclis kararı ile onaylanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliğine uygun olarak hazırlanmış olup 5 er metre olarak önerilen batı, kuzey ve güney yapı yaklaşma mesafelerinin 10 ar metre olarak değiştirilmesi şartıyla oy çokluğu ile karar verildiği hk. Gündemin 14. maddesinde yer alan Yeşilbayır tapulaması 345 ada 1 nolu parselde hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğine ilişkin tarih 18 sayılı İmar Komisyon Toplantı Tutanağı yazımız ekinde gönderilmiş olup 5393 sayılı yasa gereği konunun Meclisimizce görüşülerek karara bağlanması hususunda; Gereğini arz ederim. İfadeli İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün tarihli 566 sayılı yazısı ve İMAR KOMİSYON RAPORU E=0.60 inşaat alanı katsayısı, Hmax=9.50 yükseklik ile konut alanında kalan Yeşilbayır tapulaması 345 ada 1 parselin LPG-Akaryakıt ve Servis İstasyonu olarak değiştirilerek E=0.10 inşaat alanı katsayısı ile Hmax=6.50m yükseklik verilmesine ilişkin hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği; Antalya Büyükşehir Belediye Meclisinin tarih ve 659 sayılı meclis kararı ile onaylanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliğine uygun olarak hazırlanmış olup 5 er metre olarak önerilen batı, kuzey ve güney yapı yaklaşma mesafelerinin 10 ar metre olarak değiştirilmesi şartıyla Komisyonumuzca incelenerek uygun bulunmuştur Ali ACIR Hüseyin ÇETİKAYA Ramazan KAŞLI Komisyon Başkanı Üye Üye İmza İmza İmza lı komisyon kararı okundu. Başkan; konuyu görüşmeye açtı, yapılan müzakereler sonucunda İmar Komisyonundan geldiği şekli ile oylamaya sundu, işaretle yapılan oylama sonunda; Yeşilbayır tapulaması 345 ada 1 parselin LPG-Akaryakıt ve Servis İstasyonu olarak değiştirilerek E=0.10 inşaat alanı katsayısı ile Hmax=6.50m yükseklik verilmesine ilişkin hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği; Antalya Büyükşehir Belediye Meclisinin tarih ve 659 sayılı meclis kararı ile onaylanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliğine uygun olarak hazırlanmış olup 5 er metre olarak önerilen batı, kuzey ve güney yapı yaklaşma mesafelerinin 10 ar metre olarak değiştirilmesi şartıyla oy çokluğu ile karar verildi.

21 :00 93 KARARIN ÖZÜ : Kırkgöz Yeniköy tapulama 47 ve 234 nolu parsellerde tarım dışı maksatlı olarak kullanılması kamunun menfaatine olduğundan bu alanda planlama çalışmaları yapılması amacıyla, 5403 Sayılı Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanununun 13.maddesinin (d) be ndi gereğince İçişleri Bakanlığı ndan Kamu Yararı Kararı alınmasına oybirliği ile karar verildiği hk. Gündemin 1 maddesinde yer alan İlgi (a):antalya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ne(toprak Koruma Kurulu na) tarih ve sayılı yazımız. (b):antalya Valiliği İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü nün tarih ve / Gİ sayılı yazısı. (c):döşemealtı Kaymakamlığı İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü ne tarih 1211/5992 sayılı yazımız. (d): Döşemealtı Kaymakamlığı İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü nün tarih 1222 sayılı yazısı. İlgi (a) yazımızda; İlave İmar Planı yapılmak istenilen 1,44 ha (14.400m 2 ) K.Yeniköy tapulaması 49 no lu parsel Tarımsal Niteliği Korunacak Alanda kaldığından, tarım dışı amaçlı kullanımı için Toprak Koruma Kurulu tarafından değerlendirilmesi istenilmiştir. İlgi (b) yazıda; Tarım Dışı Kullanımı talep edilen K.Yeniköy tapulaması 47 ve 234 no lu parseller 6,82 ha Sulu Mutlak Tarım Arazisi; Toprak Koruma Kurulu nun 11/09/2013 tarih /2 No lu kararı ile, çevre parsellerinin de planlı ve yapılaşmış olmasından dolayı Tarım Dışı Amaçlı Kullanımı Uygun Görülmüştür. İlgi (c) yazımız ile K.Yeniköy tapulaması 47 ve 234 no lu parseller için imar planı çalışmalarına esas olmak üzere kamu yararı kararının alınması ile ilgili Döşemealtı Belediyesinin tarih 201 sayılı Meclis Kararı, İl Toprak Koruma Kurulunun Kararı ve parsellere ait hazırlanan dosya ekte sunularak kamu yararı kararının alınması için dosyanın İçişleri Bakanlığı na gönderilmesi istenilmiştir. İlgi (d) yazı ile söz konusu talebin devam etmesi isteniyorsa yeni alınacak Belediye Meclis kararının gönderilmesi istenilmekte olup konunun Belediye Meclisimizce yeniden görüşülerek karara bağlanması hususunda; Gereğini arz ederim ifadeli İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün tarih ve 561 sayılı yazısı okundu. Başkan; konuyu görüşmeye açtı, yapılan müzakereler sonucunda oylamaya sundu, işaretle yapılan oylama sonunda; Kırkgöz Yeniköy tapulama 47 ve 234 nolu parsellerin bulunduğu alanda imar planlarının bütünlüğü, yolların ulaşım ağının devamının sağlanması için tarım dışı maksatlı olarak kullanılması kamunun menfaatine olduğundan bu alanda planlama çalışmaları yapılması amacıyla, 5403 Sayılı Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanununun 13.maddesinin (d) bendi gereğince İçişleri Bakanlığı ndan Kamu Yararı Kararı alınmasına oybirliği ile karar verildi.

22 :00 94 KARARIN ÖZÜ : Kırkgöz Yeniköy tapulama 49 nolu parselin bulunduğu alanda imar planlarının bütünlüğü, yolların ulaşım ağının devamının sağlanması için tarım dışı maksatlı olarak kullanılması kamunun menfaatine olduğundan bu alanda planlama çalışmaları yapılması amacıyla, 5403 Sayılı Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanununun 13.maddesinin (d) bendi gereğince İçişleri Bakanlığı ndan Kamu Yararı Kararı alınmasına oybirliği ile karar verildiği hk. Gündemin 16. maddesinde yer alan İlgi (a):antalya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ne(toprak Koruma Kurulu na) tarih ve sayılı yazımız. (b):antalya Valiliği İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü nün tarih ve / Gİ sayılı yazısı. (c):döşemealtı Kaymakamlığı İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü ne tarih 1210/5991 sayılı yazımız. (d): Döşemealtı Kaymakamlığı İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü nün tarih 1223 sayılı yazısı. İlgi (a) yazımızda; İlave İmar Planı yapılmak istenilen 1,44 ha (14.400m 2 ) K.Yeniköy tapulaması 49 no lu parsel Tarımsal Niteliği Korunacak Alanda kaldığından, tarım dışı amaçlı kullanımı için Toprak Koruma Kurulu tarafından değerlendirilmesi istenilmiştir. İlgi (b) yazıda; Tarım Dışı Kullanımı talep edilen K.Yeniköy tapulaması 49 no lu parsel 1,44 ha Sulu Mutlak Tarım Arazisi; Toprak Koruma Kurulu nun 11/09/2013 tarih /1 No lu kararı ile, çevre parsellerinin de planlı ve yapılaşmış olmasından dolayı Tarım Dışı Amaçlı Kullanımı Uygun Görülmüştür. İlgi (c) yazımız ile K.Yeniköy tapulaması 49 no lu parsel için imar planı çalışmalarına esas olmak üzere kamu yararı kararının alınması ile ilgili Döşemealtı Belediyesinin tarih 200 sayılı Meclis Kararı, İl Toprak Koruma Kurulunun Kararı ve parsellere ait hazırlanan dosya ekte sunularak kamu yararı kararının alınması için dosyanın İçişleri Bakanlığı na gönderilmesi istenilmiştir. İlgi (d) yazı ile söz k onusu talebin devam etmesi isteniyorsa yeni alınacak Belediye Meclis kararının gönderilmesi istenilmekte olup, konunun Belediye Meclisimizce yeniden görüşülerek karara bağlanması hususunda; Gereğini arz ederim. İfadeli İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün tarihli 562 sayılı yazısı okundu. Başkan; konuyu görüşmeye açtı, yapılan müzakereler sonucunda oylamaya sundu, işaretle yapılan oylama sonunda; Kırkgöz Yeniköy tapulama 49 nolu parselin bulunduğu alanda imar planlarının bütünlüğü, yolların ulaşım ağının devamının sağlanması için tarım dışı maksatlı olarak kullanılması kamunun menfaatine olduğundan bu alanda planlama çalışmaları yapılması amacıyla, 5403 Sayılı Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanununun 13.maddesinin (d) bendi gereğince İçişleri Bakanlığı ndan Kamu Yararı Kararı alınmasına oybirliği ile karar verildi.

23 :00 95 KARARIN ÖZÜ : Yağca Köyü 433, 8707 ada 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 parseller, 1906 ada 1 parsel,1907 ada 1 parsel, 8711 ada 1 parsellerde hazırlanan imar planı değişikliğine askı ilan süresinde yapılan 2 adet itirazın görüşülmek üzere İmar Komisyonuna havalesine oybirliği ile karar verildiği hk. Gündemin 17. maddesinde yer alan Yağca Köyü 433, 8707 ada 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 parseller, 1906 ada 1 parsel,1907 ada 1 parsel, 8711 ada 1 parsellerde hazırlanarak Döşemealtı Belediye Meclisinin tarih 12 sayılı kararı ile kabul, Antalya Büyükşehir Belediye Meclisinin tarih ve 109 sayılı kararıyla değiştirilerek onaylanarak ile tarihleri arasında askıya çıkarılan imar planı değişikliğine tarih ve tarih kayıt no lu dilekçeler ile yapılan 2 adet itirazın 5393 sayılı yasa gereği Meclisimizce görüşülerek karara bağlanması hususunda; Gereğini arz ederim. İfadeli İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün tarihli 563 sayılı yazısı okundu. Başkan; konuyu görüşmeye açtı, yapılan müzakereler sonucunda oylamaya sundu, işaretle yapılan oylama sonunda; Yağca Köyü 433, 8707 ada 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 parseller, 1906 ada 1 parsel,1907 ada 1 parsel, 8711 ada 1 parsellerde hazırlanan imar planı değişikliğine askı ilan süresinde yapılan 2 adet itirazın görüşülmek üzere İmar Komisyonuna havalesine oybirliği ile karar verildi.

24 :00 96 KARARIN ÖZÜ : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 14. maddesi doğrultusunda Kültür ve sanat, turizm ve tanıtım, gençlik ve spor ile sosyal ilişkiler kapsamında Eğitim, Öğretim yılı sonunda öğrencilerin yaz tatillerini eğitsel ve sportif olarak değerlendirmeleri amacıyla Yaz Kursları düzenlenmesi ve ilgili kurumlarla protokol yapılması için Belediye Başkanına yetki verilmesine oybirliği ile karar verildiği hk. Gündemin 18. maddesinde yer alan DÖŞEMEALTI BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞINA ; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 14. maddesi doğrultusunda Kültür ve sanat, turizm ve tanıtım, gençlik ve spor ile sosyal ilişkiler kapsamında Eğitim, Öğretim yılı sonunda öğrencilerin yaz tatillerini eğitsel ve sportif olarak değerlendirmeleri amacıyla Yaz Kursları düzenlenmesi öğrenciler üzerinde olumlu etki oluşturacaktır.kursların düzenlenmesi için belediyemizin yeterli alt yapısı bulunmaması nedeniyle İlçemizde bulunan; İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim merkezi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe kurslarının verimliliğini artıracaktır.belediyemiz ile İlçemizde bulunan diğer kurumlarla işbirliği içersinde Yaz Kursları düzenlenmesi ve İlgili kurumlarla protokol yapılması için 5393 Sayılı Belediye Kanununun 7 maddesi (a) ve (c) fıkrası gereği Belediye Meclisince görüşülmesi hususunda; Gereğini arz ederim ifadeli Melis Üyesi Ramazan BAHŞİ, Suzan KÜÇÜKBAŞKAN imzalı önerge okundu. Başkan; konuyu görüşmeye açtı, yapılan müzakereler sonucunda oylamaya sundu, işaretle yapılan oylama sonunda; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 14. maddesi doğrultusunda Kültür ve sanat, turizm ve tanıtım, gençlik ve spor ile sosyal ilişkiler kapsamında Eğitim, Öğretim yılı sonunda öğrencilerin yaz tatillerini eğitsel ve sportif olarak değerlendirmeleri amacıyla Yaz Kursları düzenlenmesi ve ilgili kurumlarla protokol yapılması için Belediye Başkanına yetki verilmesine oybirliği ile karar verildi.

25 :00 97 KARARIN ÖZÜ : 2014 yılı 9. düzenlenmesi düşünülen Geleneksel Döşemealtı Nar Festivali ve Yağlı Pehlivan Güreşlerin tarihlerinin belirlenmesi, Belediye Meclis üyeleri arasından, gerektiğinde mahalle muhtarlarından, Kamu Kurum ve Kuruluşlarından, kamu yararına çalışan dernek, vakıf, spor kulüplerinden özel teşebbüslerden oluşan Organizasyon komitesi kurulması için Belediye Başkanına yetki verilmesine oy birliği ile karar verildiği hk. Gündemin 19. maddesinde yer alan DÖŞEMEALTI BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞINA ; 5393 Sayılı Yasanın 14. Maddesinin (a) fıkrası hükümleri gereğince kültür ve sanat, turizm ve tanıtım, gençlik ve spor, ile sosyal ilişkileri geliştirmek amacıyla belediyemizin tarafından Geleneksel Döşemealtı Nar Festivali nin bu yıl 9.sı gerçekleştirilmesi düşünülmektedir. Geleneksel Döşemealtı Nar Festival kapsamında Yağlı Pehlivan Güreşlerinin de yapılması Ata Sporumuzun geliştirilmesine büyük katkı sağlamaktadır.bu yıl festival ve güreşlerin, tarihlerinin belirlenmesi ve yapılması için Belediye Başkanı başkanlığında, Belediye Meclis üyeleri arasından, gerektiğinde mahalle muhtarlarından, Kamu Kurum ve Kuruluşlarından, kamu yararına çalışan dernek, vakıf, spor kulüplerinden özel teşebbüslerden oluşan Organizasyon komitesi kurulmasını Belediye Meclisince görüşülmesi hususunda; Gereğini arz ederim. ifadeli Meclis Üyesi Ramazan BAHŞİ, Suzan KÜÇÜKBAŞKAN imzalı önerge okundu. Başkan; konuyu görüşmeye açtı, yapılan müzakereler sonucunda oylamaya sundu, işaretle yapılan oylama sonunda; 2014 yılı 9. düzenlenmesi düşünülen Geleneksel Döşemealtı Nar Festivali ve Yağlı Pehlivan Güreşlerin tarihlerinin belirlenmesi, Belediye Meclis üyeleri arasından, gerektiğinde mahalle muhtarlarından, Kamu Kurum ve Kuruluşlarından, kamu yararına çalışan dernek, vakıf, spor kulüplerinden özel teşebbüslerden oluşan Organizasyon komitesi kurulması için Belediye Başkanına yetki verilmesine oy birliği ile karar verildi.

26 :00 98 KARARIN ÖZÜ : Belediyemiz sınırları içerisinde, Antalya İli Döşemaltı İlçesi K.Yeniköy tapulamasına ait 1704 ada 10 nolu parselde ve Yeniköy Mahallesi Atatürk Caddesi No:454 adresindeki, mülkiyeti Belediyemize ait İşmerkezine İsim verilmesi ile ilgili konunun isim verme komisyonuna havalesine oy birliği ile karar verildiği hk. Gündemin 20. maddesinde yer alan DÖŞEMEALTI BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞINA; Belediyemiz sınırları içerisinde, Antalya İli Döşemaltı İlçesi K.Yeniköy tapulamasına ait 1704 ada 10 nolu parselde ve Yeniköy Mahallesi Atatürk Caddesi No:454 adresindeki, mülkiyeti Belediyemize ait İşmerkezine İsim verilmesi konusunun; 5393 Sayılı Belediye Kanununa istinaden Belediye Meclis gündemine alınarak karara bağlanması hususunda; Gereğini arz ederim. ifadeli Meclis Üyesi Ramazan BAHŞİ, Suzan KÜÇÜKBAŞKAN imzalı önerge okundu. Başkan; konuyu görüşmeye açtı, yapılan müzakereler sonucunda oylamaya sundu, işaretle yapılan oylama sonunda; Belediyemiz sınırları içerisinde, Antalya İli Döşemaltı İlçesi K.Yeniköy tapulamasına ait 1704 ada 10 nolu parselde ve Yeniköy Mahallesi Atatürk Caddesi No:454 adresindeki, mülkiyeti Belediyemize ait İş merkezine İsim verilmesi ile ilgili konunun isim verme komisyonuna havalesine oy birliği ile karar verildi.

27 :00 99 KARARIN ÖZÜ : Döşemealtı Belediyesi ile Alevi Yolu Kültür ve Araştırma Derneği arasında, yer kullanımı, hizmet değişimi v.s. için protokol yapmak üzere başkan ve encümene yetki verilmesi ile ilgili konunu Plan ve Bütçe komisyonuna havalesine oy birliği ile karar verildiği hk. Gündemin 2 maddesinde yer alan DÖŞEMEALTI BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞINA ; Döşemealtı Belediyesi ile Alevi Yolu Kültür ve Araştırma Derneği arasında, yer kullanımı, hizmet değişimi v.s. için protokol yapmak üzere başkan ve encümene yetki verilmesini arz ve teklif ederim ifadeli Meclis Üyesi Sami ALTUN, Ahmet KÜÇÜKTEKİN imzalı önerge okundu. Başkan; konuyu görüşmeye açtı, yapılan müzakereler sonucunda oylamaya sundu, işaretle yapılan oylama sonunda; Döşemealtı Belediyesi ile Alevi Yolu Kültür ve Araştırma Derneği arasında, yer kullanımı, hizmet değişimi v.s. için protokol yapmak üzere başkan ve encümene yetki verilmesi ile ilgili konunu Plan ve Bütçe komisyonuna havalesine oy birliği ile karar verildi.

28 : KARARIN ÖZÜ : Uluslararası Azerbaycan Güreş Turnuvası nda altın madalyayı ülkemize kazandıran Yunus Emre DEDE ye ödül verilmesi ile ilgili konunun Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesine oy birliği ile karar verildiği hk. Gündemin 22. maddesinde yer alan DÖŞEMEALTI BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞINA ; Uluslararası Azerbaycan Güreş Turnuvası nda altın madalyayı ülkemize kazandıran Yunus Emre DEDE ye ödül verilmesini meclis gündemine alınmasını saygılarımla arz ederim ifadeli Meclis Üyesi Suzan KÜÇÜKBAŞKAN, Zafer YÖRÜK imzalı önerge okundu. Başkan; konuyu görüşmeye açtı, yapılan müzakereler sonucunda oylamaya sundu, işaretle yapılan oylama sonunda; Uluslararası Azerbaycan Güreş Turnuvası nda altın madalyayı ülkemize kazandıran Yunus Emre DEDE ye ödül verilmesi ile ilgili konunun Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesine oy birliği ile karar verildi.

29 : KARARIN ÖZÜ : Antalya İli Döşemealtı İlçesi Yeniköy Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 734 Ada 1 parsel ve yakın çevresinde 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği önerisinin gündeme alınması ile ilgili konunun İmar Komisyonuna Havalesine oybirliği ile karar verildiği hk. Gündemin 23. maddesinde yer alan DÖŞEMEALTI BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞINA ; Antalya İli Döşemealtı İlçesi Yeniköy Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 734 Ada 1 parsel ve yakın çevresinde 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği önerisinin gündeme alınmasını saygılarımla arz ederim ifadeli Meclis Üyesi Süleyman GÜÇLÜ, Zafer YÖRÜK imzalı önerge okundu. Başkan; konuyu görüşmeye açtı, yapılan müzakereler sonucunda oylamaya sundu, işaretle yapılan oylama sonunda; Antalya İli Döşemealtı İlçesi Yeniköy Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 734 Ada 1 parsel ve yakın çevresinde 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği önerisinin gündeme alınması ile ilgili konunun İmar Komisyonuna Havalesine oybirliği ile karar verildi.

30 : KARARIN ÖZÜ : Döşemealtı Belediye Meclisinin tarihli toplantısının ikinci oturumunda yapılan yoklama sonucunda Meclis üyelerinden Şevket ÖZKAN ve Yusuf AYGÜL ün bulunmadığı, diğer meclis üyelerinin hazır oldukları anlaşılarak toplantının açıldığı hk. Gündemin maddesi gereği yapılan yoklama neticesinde Meclis Üyelerinden Zafer YÖRÜK, Sami ALTUN, Süleyman GÜÇLÜ, Suzan KÜÇÜKBAŞKAN, Ramazan BAHŞİ, Ahmet KÜÇÜKTEKİN, Hüseyin ÇETİNKAYA, Ahmet ŞİMŞEK, Ali ACIR, Bekir DİKMEN, Arzu YILDIRIM, Musa ÜNAR, İsmail TOSUN, Muhammet URAL, Ramazan KAŞLI, Adil ÖZEK, Özkan YAŞAR, Mustafa EMİRLİ, Mehmet SARILAR, Ali COŞANAY, Süleyman ATALIK, Mehmet YALÇINKAYA, Hakan ALTUN un hazır oldukları, Meclis Üyesi Şevket ÖZKAN ve Yusuf AYGÜL ün bulunmadığı anlaşıldı Döşemealtı Belediye Meclisinin tarihli toplantısının ikinci oturumunda yapılan yoklama sonucunda Meclis üyelerinden Şevket ÖZKAN ve Yusuf AYGÜL ün bulunmadığı diğer meclis üyelerinin hazır oldukları anlaşılarak oturum açıldı.

31 : KARARIN ÖZÜ : Döşemealtı Belediyesi 2013 Mali Yılı Bütçe Kesin Hesabının kabulüne oybirliği ile karar verildiği hk. Gündemin 7. maddesinde yer alıp Plan ve Bütçe Komisyonuna havale olan; Mahalli İdareler Bütçe Muhasebe Yönetmeliği nin 40. ve 4 maddeleri, 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunun 42. maddesine göre hazırlanan Döşemealtı Belediyesi 2013 Mali Yılı Bütçe Kesin Hesabı ve 2013 Mali Yılı Taşınır Kesin Hesap Raporları ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon Raporunun görüşülmesine geçildi. PLAN VE BÜTÇE KOMİSYON RAPORU Döşemealtı Belediye Meclisinin tarihli Mayıs ayı olağan toplantısında gündemin 7. maddesi görüşülmek üzere komisyonumuza havale edilen, Döşemealtı Belediyesi 2013 Mali Yılı Bütçe Kesin Hesabı ile ilgili gerekli çalışmaları yapmak üzere komisyonumuz tarihinde saat de toplanmıştır. Plan ve Bütçe Komisyonumuz gündemin 7.maddesinde yer alan; Döşemealtı Belediyesi 2013 Mali Yılı Kesin Hesabı ve Diğer Cetveller üzerinde yapılan inceleme neticesinde; 2013 MALİ YILI GİDER KESİN HESABI GİDER KESİN HESABI Mali Yılında toplam ,00.TL bütçe ödeneği verilmiş olup, ödeneğin aşağıda yer alan tabloda belirtildiği şekilde dağılımının yapılmıştır. EKONOMİK SINIFLANDIRMA EKONOMİK KODU GİDERİN ÇEŞİDİ 2013 MALİ YILI TOPLAM NET ÖDENEK 01 PERSONEL GİDERLER ,00 02 SOSYAL GÜV.KUR.DEV.PRİMİ GİDER ,00 03 MAL VE HİZMET ALIM GİDERLERİ ,00 04 FAİZ GELİRLERİ ,00 05 CARİ TRANSFERLER ,00 06 SERMAYE GİDERLERİ ,00 09 YEDEK ÖDENEKLER ,00 TOPLAM ,00 Ödenek verilmiştir. 2- Yılı içinde ödeneği yeterli olmayan tertiplere Meclis kararı ile ,00.TL ek bütçe yapılmış, Encümen Kararı ile de ,00.TL ödenek aktarması yapılmıştır Yılı içinde ,12.TL bütçe gideri tahakkuk etmiş olduğu görülmüş olup, harcamalar aşağıda yer alan tabloda belirtildiği şekilde yapılmıştır.

32 : EKONOMİK 2013 MALİ YILI G.ORANI GİDERİN ÇEŞİDİ KODU HARCAMASI % 01 PERSONEL GİDERLER ,79 11,49 02 SOSYAL GÜV.KUR.DEV.PRİMİ GİDER ,89 1,79 03 MAL VE HİZMET ALIM GİDERLERİ ,97 24,25 04 FAİZ GİDERLERİ 89743,46 2,48 05 CARİ TRANSFERLER ,03 0,94 06 SERMAYE GİDERLERİ ,98 33,60 TOPLAM ,12 74, Mali Yılı içinde aşağıda yer alan tabloda belirtildiği şekilde ,88.TL kullanılmayıp yıl sonu kalan ödenek imha edilmiştir. EKONOMİK KODU GİDERİN ÇEŞİDİ İMHA EDİLEN ÖDENEK 01 PERSONEL GİDERLER ,21 02 SOSYAL GÜV.KUR.DEV.PRİMİ GİDER ,11 03 MAL VE HİZMET ALIM GİDERLERİ ,03 04 FAİZ GİDERLERİ ,14 05 CARİ TRANSFERLER ,97 06 SERMAYE GİDERLERİ ,02 09 YEDEK ÖDENEK ,00 TOPLAM ,88 FONKSİYONEL SINIFLANDIRMA DÜZEYİNDE 2013 YILI HARCAMALARI FONKS. KODU GİDERİN ÇEŞİDİ 2013 MALİ YILI 2013 MALİ YILI ÖDENEĞİ GERÇEKLEŞEN 01 GENEL KAMU HİZMETLERİ , ,59 03 KAMU DÜZENİ VE GÜVENLİK HİZM , ,32 05 ÇEVRE KORUMA HİZMETLERİ , ,94 06 İSKAN VE TOPLUM REFAHI HİZM , ,98 TOPLAM , ,1212

Planı Değişikliğine ait tarih 17 sayılı İmar Komisyonu toplantı tutanağı ile ilgili

Planı Değişikliğine ait tarih 17 sayılı İmar Komisyonu toplantı tutanağı ile ilgili 1- Karar No : 51 ÖZÜ : Döşemealtı Belediye Meclisinin 02.04.2015 tarihli toplantısında yapılan yoklama sonucunda Meclis üyelerinin tamamının hazır bulunduğu anlaşılarak toplantı açıldığı hk. 2- Karar No

Detaylı

T.C. ANTALYA DÖŞEMEALTI BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Belediye Başkanı:Turgay GENÇ Divan Katibi :Suzan KÜÇÜKBAŞKAN Divan Katibi :Musa ÜNAR

T.C. ANTALYA DÖŞEMEALTI BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Belediye Başkanı:Turgay GENÇ Divan Katibi :Suzan KÜÇÜKBAŞKAN Divan Katibi :Musa ÜNAR 59 KARARIN ÖZÜ : Döşemealtı Belediye Meclisinin 07.02014 tarihli toplantısında yapılan yoklama sonucunda Meclis üyelerinin tamamının hazır bulunduğu anlaşılarak toplantı açıldığı hk. Gündemin maddesi gereği

Detaylı

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA l û l T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü EXP02016 ANTALYA Sayı : 90852262-301.03-3 6 - ^ ^ 3 ^ Konu: Döşemealtı Yeniköy 155 ada 11,

Detaylı

T.C. DÖŞEMEALTI BELEDİYESİ 01/10/2014 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISI 10. BİRLEŞİM 1. OTURUM KARAR ÖZETLERİ

T.C. DÖŞEMEALTI BELEDİYESİ 01/10/2014 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISI 10. BİRLEŞİM 1. OTURUM KARAR ÖZETLERİ 1- Karar No : 170 ÖZÜ : Meclis Üyesi Suzan KÜÇÜKBAŞKAN ın mazeretli sayılmasına oybirliği ile karar verilerek ve yeterli çoğunluğun katıldığı anlaşılarak Döşemealtı Belediyesinin 01/10/2014 tarihli Meclis

Detaylı

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. 50 plan değişikliği

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. 50 plan değişikliği T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU KARAR NO 50 Akkuyu Mahallesi 158 ada 1 Akkuyu Mahallesi 158 ada 1 Sarıçam İlçe Belediye Meclisinin 04.05.2015 tarihli oturumunda okunan parsel 1/1000

Detaylı

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU KARAR NO 60 Sofulu Mah. 556 Ada 3 Parsel 1/1000 Ölçekli İmar Plan Değişikliği Sofulu Mah. 556 Ada 3 Parsel 1/1000 Ölçekli İmar Plan Sarıçam İlçe Belediye

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 01.09.2014 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Başkanlığında, hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Yusuf Hakan ÖZDEMİR in izin dilekçesi okundu izinli

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI. Meclis toplantısı Belediye Başkanı Doğan EKİCİ Başkanlığında, sözleri ile başlatıldı.

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI. Meclis toplantısı Belediye Başkanı Doğan EKİCİ Başkanlığında, sözleri ile başlatıldı. 05.10.2015 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Belediye Başkanı Doğan EKİCİ Başkanlığında, sözleri ile başlatıldı. hoş geldiniz Açılış ve yoklama yapıldı; Meclis Üyesi Yaşar

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 47 Palandöken İlçesi Adnan Menderes Mahallesinde bulunan taşınmazın ifraz tevhit ve parselasyon işlemleri sonucunda Kadastronun ada 1620 parsel 17 de kayıtlı 172,38 m² den ibaret olan taşınmazda

Detaylı

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 21 İlgi: a) Şimşek AKPINAR IN 08.02.2017 tarih ve 20 sayılı dilekçesi. b) Danıştay 8.Dairesinin 10.03.2016 gün ve 2016/53 E.2016/2408 Sayılı Kararı. c) Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu nun

Detaylı

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü EXP0?.C)16 Sayı : 90852262-301.03-1^9^- ü T - 5 ^ Konu: Döşemealtı K.Yeniköy 713, 715 ila 724 ve 1557p.

Detaylı

Belediye Başkan Vekili Divan Katibi Divan Katibi

Belediye Başkan Vekili Divan Katibi Divan Katibi T.C. ANTALYA DÖŞEMEALTI BELEDİYESİ MECLİS KARARI Birleşim 1 0. ' Belediye Başkan Vekili Divan Katibi Divan Katibi Zafer YÖRÜK Bekir DİKMEN Arzu YILDIRIM Oturum 1. Karar Tarİ.hİ: Saati 02/10/2018-14:00

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 44 Mülkiyeti Belediyemize ait Erzurum İli Palandöken İlçesi Yunus Emre (Osman Bektaş) Mahallesi Kadastronun Ada 6090, Parsel 5 de kayıtlı 2381.17 m² den ibaret konut arsası 2886 sayılı Devlet

Detaylı

2015 YILI KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI 19. BİRLEŞİM 1. OTURUM

2015 YILI KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI 19. BİRLEŞİM 1. OTURUM Karar Tarihi : 03.11.2015 Karar No : Konu:2015 Yılı Kasım Ayı Meclis Toplantısı 2015 YILI KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI 19. BİRLEŞİM 1. OTURUM BAŞKAN: Sayın Meclis Üyeleri; 5393 sayılı kanunun 20. maddesine

Detaylı

Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları

Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları 06.06.2017 Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları KARAR NO 66 TARİH VE NOSU 15.05.2017 / 4212 İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ DEVİR İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ne ait 15.05.2017

Detaylı

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü t.c. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü EXp^ Q16 ANTALYA Sayı : 90852262-301.03-0 9 S. 2 j0 2 3 Konu: Döşemealtı Atatürk Caddesi Yol boyu ticaret

Detaylı

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE MECLİSİ. Dönemi : 2014 Karar Tarihi : 08.04.2014 Karar No : 20

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE MECLİSİ. Dönemi : 2014 Karar Tarihi : 08.04.2014 Karar No : 20 Karar No : 20 5393 Sayılı Belediye Kanununun 19. Maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 5.ve 19.maddesi uyarınca görev süreleri tamamlanan 1. Meclis Başkan Vekili ve 2. Meclis Başkan Vekilinin

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 02.07.2012 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in Başkanlığında ve hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Hazirun cetveli

Detaylı

Dönemi : 2017 Karar Tarihi : Karar No : 13

Dönemi : 2017 Karar Tarihi : Karar No : 13 Karar No : 13 Mülkiyeti Leyla YILDIZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi, pafta: 82, ada: 1262, Parsel: 2 de kayıtlı taşınmaz 18 M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2015-21000 Birleşim Tarihi : 09/10/2015 Birleşim Saati : 20:00 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 02.01.2012 Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in Başkanlığında ve hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Yoklama yapıldı hazirun listesi meclis

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2017-1000 Birleşim Tarihi : 02/01/2017 Birleşim Saati : 19:30 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı

T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI 2010 YILI EKİM AYI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI

T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI 2010 YILI EKİM AYI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI 200 YILI EKİM AYI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI Karar tarihi : 04/0/200 Karar sayısı : 200/09 Birleşim : 9 Oturum :.7 : Başkan Değerli arkadaşlar gündemimizin

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 70 ÖZÜ : (Önerge) Belediyemizce Yapılacak Asfalt Yapım İşi İçin İhtiyaç Duyulan Ödeneğin; İller Bankası, Yurt İçindeki Fonlardan, Özel Veya Kamu

Detaylı

Karar No 50 PLAN VE BÜTÇE KOMİSYON RAPORU

Karar No 50 PLAN VE BÜTÇE KOMİSYON RAPORU GÜNDEM-2): 2017 yılı ve izleyen 2 yıla ait Çatalca TEKLİF: 2017 Yılı Bütçe Tasarısı 23/08/2016 tarih 425 karar numarası ile Encümenimizde görüşülmüş olup, hazırlanan Bütçe tasarısının Mahalli İdareler

Detaylı

T.C. Belediye Meclisini Teşkil Eden Zevat Karar Tarihi 09/10/2015 Cem KARA ( )

T.C. Belediye Meclisini Teşkil Eden Zevat Karar Tarihi 09/10/2015 Cem KARA ( ) GÜNDEM 1: 2016 yılı ve izleyen 2 yıla ait Çatalca TEKLİF: 2016 Yılı Bütçe Tasarısı 25/08/2015 tarih 353 karar numarası ile Encümenimizde görüşülmüş olup, hazırlanan Bütçe tasarısının Mahalli İdareler Bütçe

Detaylı

T.C. Belediye Meclisini Teşkil Eden Zevat Karar Tarihi 10/10/2014 Cem KARA ( ) Karar No 50

T.C. Belediye Meclisini Teşkil Eden Zevat Karar Tarihi 10/10/2014 Cem KARA ( ) Karar No 50 GÜNDEM-3: 2015 yılı ve izleyen 2 yıla ait Çatalca Belediyesi Bütçesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon raporunun görüşülmesi. TEKLİF: 2015 Yılı Bütçe Tasarısı 26/08/2014 tarih 311 Karar numarası ile Encümenimizde

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ. Karar No : 21 Özü: Meclis 1. ve 2. Başkan Vekili Seçimi. Karar Trh :

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ. Karar No : 21 Özü: Meclis 1. ve 2. Başkan Vekili Seçimi. Karar Trh : Karar No : 21 Özü: Meclis 1. ve 2. Başkan Vekili Seçimi. Karar Trh : Belediye Meclisi, ın Başkanlığında, seçilmiş DAĞISTANLI, Hüseyin BAYRAKTAR,, Selvet KARAOĞLU, Ahmet ÇALIŞKAN,, Mehmet KOCABAY, Mahmut

Detaylı

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. : 2017 Mali Yılı Tahmini Bütçenin görüşülmesi.

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. : 2017 Mali Yılı Tahmini Bütçenin görüşülmesi. KONU : 2017 Mali Yılı Tahmini Bütçenin görüşülmesi. İNCELEME : Belediye Meclisimizin 03.10.2016 günlü birinci Birleşiminde Plan ve Bütçe Komisyonu ile Hukuk Komisyonuna havale edilen Mali Hizmetler Müdürlüğünün

Detaylı

T.C. MALKARA BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ

T.C. MALKARA BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ T.C. MALKARA BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ KARAR TARİHİ : 09.05.2017 KARAR NO : 118 KONUSU : 2016 Mali Yılı Kesin Hesabı MECLİS BAŞKANI : Ulaş YURDAKUL MECLİS KÂTİPLERİ : Ali İhsan USLU, Nuran BAŞKÜTÜK OTURUMA

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 05.11.2012 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in Başkanlığında ve hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Meclis Üyeleri

Detaylı

Karar No:75 Özü: Önergenin gündemin 37. Maddesi olarak görüşülmesine oy birliği ile karar verildiği hk.

Karar No:75 Özü: Önergenin gündemin 37. Maddesi olarak görüşülmesine oy birliği ile karar verildiği hk. 04.02.2015 TARİHLİ MECLİS KARARLARI Karar No. 68 Özü : 04.02.2015 günlü meclis toplantısına katılamayan Üye Recep Tokgöz, Nuran Yılmaz, Murat Şimşek, Can Kasapoğlu, Bahadır Yantaç, Ayhan Ateş, Ercan Merthatun

Detaylı

Ergün DOĞAN Meclis Katibi

Ergün DOĞAN Meclis Katibi Tarihi 02.09.2016 Sayısı 51 Özü İlçemiz Merkez mahallelerini kapsayan toplamda 103 adet sokak ve mevcutta bulunan caddelerin isimlerinin onaylanması hususunun görüşülmesi, Gündemin 3. Maddesi; Gündemimizin

Detaylı

Karar Tarihi : / Karar No: 2015 / Meclis Başkanı : Halil Dilek ÖZCAN

Karar Tarihi : / Karar No: 2015 / Meclis Başkanı : Halil Dilek ÖZCAN Karar Tarihi : 01.05.2015 24344638-301.05/ Karar No: 2015 / : 1. birleşim Türkeli Belediye Meclisi, 5393 Sayılı Belediye Kanunun 20.nci maddesi gereğince 01.05.2015 Cuma günü saat 15:00 da Belediye Başkanlığı

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Karar No: 205/23 Karar Tarih:07/04/205 Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Konu: Plan Tadilatı. Evrak No: 9483 Özet: Zeytinburnu İlçesi, Beştelsiz Mahallesi, 400/ Pafta, 2085 Ada 8 ve 9 parsel sayılı

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-125 10.06.2013 Özü: İsim verilmesi K A R A R Büyükşehir Belediye Meclisinin 10.06.2013 tarihli oturumunda okunan, Şehit Komiser Mustafa

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 07.07.2014 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Başkanlığında, hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Hazirun cetveli imza altına alındı. Gündem maddelerinin

Detaylı

Orhan BULUTLAR Ömer DÜZGÜN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Ömer DÜZGÜN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 90 Erzurum ili Palandöken ilçesi Solakzade Mahallesi, 757 ada, 10 Parselde kayıtlı tarla vasfındaki taşınmaz İ46-B 11-D 2-B 1/1000 ölçekli uygulama imar planında ayrık nizam 2 kat TAKS: 0.20,

Detaylı

Denetim Komisyonu çalışmalarında uzman kişi görevlendirilmesine gerek olmadığına oy birliği ile karar verilmiştir.

Denetim Komisyonu çalışmalarında uzman kişi görevlendirilmesine gerek olmadığına oy birliği ile karar verilmiştir. Karar Tarihi : 02.01.2017 Karar No : 41850698.301.05-1 : Seçimler KARAR : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereği, Belediyemizde 2016 Yılı Gelir ve Giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt ve

Detaylı

VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİN MART 2016 TARİHLİ KARAR ÖZETLERİ

VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİN MART 2016 TARİHLİ KARAR ÖZETLERİ VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİN MART 2016 TARİHLİ KARAR ÖZETLERİ KARAR TARİHİ : 01.03.2016 KARAR NO: 40 Belediye Meclisinin 07.05.2014 tarih ve 10 sayılı kararlarıyla ihdas edilen, Tuşba Belediyesi norm

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 19 gündemin V. Bölümünün Başkanlıktan Gelen Önergelerin Görüşülmesi 1inci maddesinde yer alan Encümene iki üye seçimine ilişkin 27/03/2018 tarih ve 3449 sayılı Yazı İşleri Müdürlüğü ifadeli

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Karar No: 205/23 Karar Tarih:07/04/205 Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Konu: Plan Tadilatı. Evrak No: 9483 Özet: Zeytinburnu İlçesi, Beştelsiz Mahallesi, 400/ Pafta, 2085 Ada 8 ve 9 parsel sayılı

Detaylı

T.C. MUT BELEDİYESİ MECLİS KARARI Sahife No: 1 TOPLANTI DÖNEMİ

T.C. MUT BELEDİYESİ MECLİS KARARI Sahife No: 1 TOPLANTI DÖNEMİ KARAR NO 75 TARİH VE NOSU 10.06.2015/ 3118 KÜLTÜR MAHALLESİ DUDAYEV CADDESİNİN İMAR KOMİSYONUNA HAVALESİ 2 İmar Komisyonu ile ilgili evrakların Görüşülmesi 10.06.2015 tarih ve 3118 sayılı müzekkeresi meclise

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 09.11.2016 Kararın Nosu : 98 Belediye Meclisinin 01.11.2016 tarih ve 95 sayılı kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen sokak ismi ile ilgili 09.11.2016 tarih ve 12 sayılı İmar

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Norm Kadro, İptal-İhdas. : Olağan

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Norm Kadro, İptal-İhdas. : Olağan Karar Tarihi : 01.11.2016 Karar No : 41850698.301.05-188 : Norm Kadro, İptal-İhdas KARAR : 22/02/2007 tarihli 26442 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren, İçişleri Bakanlığı Belediye ve Bağlı

Detaylı

02.09.2015 TARİHLİ MECLİS KARARLARI

02.09.2015 TARİHLİ MECLİS KARARLARI TARİHLİ MECLİS KARARLARI Karar No. 458 Özü : günlü meclis toplantısına katılamayan Üye İbrahim Güney, Mehmet Tosun, Bahadır Yantaç, Mustafa Küçükoğlu, Can Kasapoğlu, Ercan Merthatun un mazeretli sayılmalarına

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 04.04.2011 Meclis toplantısı Sn. Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in hoş geldiniz temennisiyle gerçekleşti. Yoklama yapıldı Mahmut DEVECİ nin izin dilekçesi okundu

Detaylı

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No 01 Mevcut Mustafa ÖZDEMİR- Mustafa TOKSÖZ - İsmail KAHYA- Doğan SAYDAM- Keles Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet TEKE başkanlığında yukarıda isimleri yazılı bulunan üyelerin iştiraki ile

Detaylı

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 02.05.2013 Karar No : 46 Karar Konusu : Belediyemize ait Yıldırım Mahallesi 376 ada 6 numaralı parselin İmar Planı Değişikliği. İmar Komisyonunun 19.04.2013 tarih ve 09 nolu raporu Belediye

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 07.02.2011 Meclis toplantısı Sn. Başkan Ahmet HERDEM in hoş geldiniz temennisiyle gerçekleşti. Yoklama yapıldı Filiz YILMAZ GÜNER ve Mustafa BAKTIR ın izin

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No: 131 KARAR 131- Meclis Üyesi Ali Muzaffer TUNÇAĞ ve Mehmet DUMAN ın mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oy birliği ile karar verildi. Karar No: 132 KARAR 132 Yarımada Belediyeler Birliği nin

Detaylı

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü EXPO AN TALYA Sayı : 90852262-301.03- Konu: Döşemealtı İlçesi, Aydınlar Mahallesi, Koruma alanı

Detaylı

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİNE e-imzahdır Birol EKİCİ Genel Sekreter

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİNE e-imzahdır Birol EKİCİ Genel Sekreter M ik d iy c i D u y u K ş e n ıı D u iu u ıy e b i Planlama Şube Müdürlüğü Sayı: 90852262-301.03-E.583 Tarih: 28.02.201719:53 Dosya Numarası: 2017-40963 T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar

Detaylı

======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ=========================

======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ========================= ======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ========================= Toplantı Dönemi : 2017 yılı Kasım Ayı Birleşim : 11 Oturum : 1 Tarihi : 06.11.2017 Karar Sayıları : 111, 112, 113, 114, 115 ÖDEMİŞ BELEDİYE

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :101 KARAR 101 : Gündem maddelerinin görüşülmesi tamamlanmış olduğundan Nisan ayı meclis toplantısının ikinci birleşiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis toplantısının 02 Mayıs 2014 Cuma günü

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ Karar No : 119 Özü: İlçemiz, İstiklal Mahallesi, 54 pafta, Karar Trh : 2923 no lu parsel. (PİN:4260,7) Belediye Meclisi, ın Başkanlığında, seçilmiş Tahsin ÇUHADAR, Yusuf KARACA, Adem KÜMBET, Haluk Uğur

Detaylı

KARAR NO : KARAR TARİHİ : KARAR ÖZETLERİ

KARAR NO : KARAR TARİHİ : KARAR ÖZETLERİ 1 Tekirdağ Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince MART 2009 Ayı toplantısını 04 Mart Çarşamba günü saat 10.00 da yapmış olup, alınan karar özetleri aşağıya çıkarılmıştır.

Detaylı

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU Tarih:

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU Tarih: /«I ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU Tarih:22.08.2014 BİRİM İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI T A L E P SAHİBİ Batı Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü MECLİS

Detaylı

Orhan BULUTLAR İbrahim YÜKSEL Güven SARİ Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR İbrahim YÜKSEL Güven SARİ Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 16 Mülkiyeti Maliye Hazinesine ait olup, İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü adına tahsisli olan Erzurum ili Palandöken ilçesi Tuzcu Mahallesi Çat Karayolu üzerinde bulunan 1003 Parsel

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 05/01/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 05/01/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ ERENLER N 05/01/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1- Kozluk Mahallesi İmar Plan Tadilatına Ait Komisyon

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 22 gündemin V. Bölümünün Başkanlıktan Gelen Önergelerin Görüşülmesi 1 inci maddesinde yer alan Encümene iki üye seçimine ilişkin önerge meclisin görüşüne sunuldu: Encümen Üyeliğine Erdoğan ÖZTÜRK

Detaylı

Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı

Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı BAŞKAN : Baki ERGÜL-Belediye ve Meclis Başkanı ÜYELER : Rahmi BALFİDAN - Ziya BİLGİLİ - Necati CANEL- Kamil GÜRBÜZ -Ayten KESKİN - Hüseyin MİNOĞLU-Zeynel

Detaylı

======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ=========================

======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ========================= ======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ========================= Toplantı Dönemi : 2018 yılı Kasım Ayı Birleşim : 13 Oturum : 1 Tarihi : 05.11.2018 Karar Sayıları : 464, 465, 466, 467, 468, 469 ÖDEMİŞ

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 50 Belediye Meclisi, Ağustos ayı toplantısının 1 inci birleşim ve 1 inci oturumunda görüşülmesine geçilen ve gündemin 5 inci bölümüne Başkanlıktan Gelen Önergelerin Görüşülmesi geçmeden önce

Detaylı

/ 47 ARA KARAR NOLU 2016 YILI HESİN HESAB İLE İLGİLİ RAPORUN GÖRÜŞÜLMESİ

/ 47 ARA KARAR NOLU 2016 YILI HESİN HESAB İLE İLGİLİ RAPORUN GÖRÜŞÜLMESİ TOPLANTI TARİHİ 02.05.2017 KARAR NO 57 BÜTÇE KOMİSYON BAŞKANLIĞI 19-20-27.04.2017/ 47 ARA KARAR NOLU 2016 YILI HESİN HESAB İLE İLGİLİ RAPORUN GÖRÜŞÜLMESİ 04.04.2017 tarih ve 47 nolu Meclis Kararı ile Plan

Detaylı

ANTALYA MURATPAŞA BELEDİYE MECLİSİNİN TARİH VE 369 SAYILI KARARI

ANTALYA MURATPAŞA BELEDİYE MECLİSİNİN TARİH VE 369 SAYILI KARARI ANTALYA MURATPAŞA BELEDİYE MECLİSİNİN 07.09.2018 TARİH VE 369 SAYILI KARARI Gündemin 19. Maddesi Karar No. 369 Özü: Cami kullanımlı 12067 ada 11 parselde kullanım kararı değiştirilmeden yapı yaklaşma mesafelerinin

Detaylı

ANTALYA MURATPAŞA BELEDİYE MECLİSİNİN 05.03.2014 TARİH VE 105 SAYILI KARARI

ANTALYA MURATPAŞA BELEDİYE MECLİSİNİN 05.03.2014 TARİH VE 105 SAYILI KARARI 05.03.2014 TARİH VE 105 SAYILI KARARI Gündemin 2. Maddesi Karar No. 105 Özü: İsim Verme Komisyonu raporu doğrultusunda Şirinyalı Mahallesi eski Lara Caddesi-İsmet Gökşen Caddesi kesişimindeki parka Gezi

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 05.12.2011 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in Başkanlığında ve hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Yoklama yapıldı hazirun listesi meclis

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :365 KARAR 365 : İlçenin Altıntaş Mahallesi 2193 ada 1 parselde Belediyemizin 1771/26670 hisse oranına düşen 17,71 m2 lik hissesi, Cemile KAYACAN ın 23448/26670 hisse oranına düşen 234,88 m2 lik

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 20 : Belediyemizin üyesi bulunduğu Hatay Belediyeler Birliği karar organlarında görev almak üzere, 1 asil, 1 yedek üye seçiminin yapılması Belediyemizin hissesi sebebiyle

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R Sayı: M.01.1.ABB.0.10.01-050.01.04-141 10.09.2012 Özü: İsim verilmesi Büyükşehir Belediye Meclisinin 10.09.2012 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın 10.09.2012 tarih ve M.01.1.ABB.010.01-301.01-151 sayılı

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 04.12.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 29 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 04.12.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 29 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA MECLİSİ Tarih : 04.12.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 29 HUKUK KOMİSYONU KONU : Bina Kiralama. TEKLİFİN ÖZÜ : Belediye Meclisi nin 03/12/2012 tarihli oturumunda incelenmek üzere komisyonumuza

Detaylı

T.C. ÇORUM İLİ ORTAKÖY İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR TUTANAĞI. Karar Tarihi : Gündem : 01 Karar No :22

T.C. ÇORUM İLİ ORTAKÖY İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR TUTANAĞI. Karar Tarihi : Gündem : 01 Karar No :22 MECLİS TUTANAĞI ERDEMİRCİ, Faruk ÖNCÜL, Yusuf ÖZDEMİRCAN, Cavat ÖZÖNDEL, Osman MÜTLÜ, Yılmaz HELVACI NIN iştirakleri ile Başkanlığımızın 02.08.2016 tarih ve 520 sayılı davetiyesine uyularak aşağıdaki gündem

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Ekim 2015 Perşembe günü saat 18.00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

İrfan MANDALI Nedim YILANCI İrfan DEMİR Belediye Başkanı Meclis Kâtibi Meclis Kâtibi

İrfan MANDALI Nedim YILANCI İrfan DEMİR Belediye Başkanı Meclis Kâtibi Meclis Kâtibi KAPAKLI BELEDİYESİ MECLİS KARARI -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Karar Tarihi: 04.06.2013 Toplantı No: 6 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R Sayı: M.01.1.ABB.0.10.01-050.01.04-264 12.12.2011 Özü: Geçici ve Mevsimlik İşçi Büyükşehir Belediye Meclisinin 12.12.2011 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın 12.12.2011 tarih ve M.01.1.ABB.0.10.01-301.01-208

Detaylı

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Antalya Büyükşehir Belediyesi Planlama Şube MüdüriOğu Sayı: 90852262-301.03-E.940 Tarih: 05.04.2017 10:52 Oosya Numarası: 2017-64224 T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Dairesi

Detaylı

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü A n ta ly a B üyükşehir B elediyesi P la n la m a Ş u b e M üdürlüğü S ayı: 9 0 8 5 2 2 6 2-3 0 1.0 3 -E.4 1 1 1 Tarih: 3 0.1 2.2 0 1 6 19:11 D o sya N u m arası: 2 0 1 6-1 0 2 3 5 T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR

Detaylı

T.C. SİVAS BELEDİYESİ MECLİS PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU. Sayı :15 08/05/2018 Konu : MECLİS BAŞKANLIĞINA (KOMİSYON RAPORU)

T.C. SİVAS BELEDİYESİ MECLİS PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU. Sayı :15 08/05/2018 Konu : MECLİS BAŞKANLIĞINA (KOMİSYON RAPORU) MECLİS PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU Sayı :15 08/05/2018 Meclisimizin 03.05.2018 tarihli olağan toplantısında komisyonumuza havale edilen Gelir Gider Kesin Hesap incelenmesinde; A- GİDER BÜTÇESİ: 1-2017 yılı

Detaylı

Karar Tarihi : Konu : Norm Kadro, İptal-İhdas

Karar Tarihi : Konu : Norm Kadro, İptal-İhdas Karar Tarihi : 01.06.2015 Karar No : 41850698.301.05-140 Konu : Norm Kadro, İptal-İhdas KARAR : 22/02/2007 tarihli ve 26442 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren, Norm Kadro İlke ve Standartlarına

Detaylı

Top Tarihi Karar No Konusu : : :

Top Tarihi Karar No Konusu : : : 336 Belediyemiz sınırları içerisinde uygulanacak Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinin görüşülmesi. Meclis gündeminin 1. maddesinde bulunan, Belediyemiz sınırları içerisinde uygulanacak Kayseri

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2019-1000 Birleşim Tarihi : 07/01/2019 Birleşim Saati : 18:00 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R Sayı: M.01.1.ABB.0.10.01-050.01.04-112 10.07.2012 Özü: Nazım İmar Planı Büyükşehir Belediye Meclisinin 10.07.2012 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın 10.07.2012 tarih ve M.01.1.ABB.0.10.01-301.01-91

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 26.10.2016 Kararın Nosu : 92 İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü' nün 24.10.2016 tarih ve E.11827418 sayılı yazısı ile Belediye Meclisimizin 01.06.2016 tarih ve 67 sayılı kararı ile Halk

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Eylül 2015 Salı günü saat 18.00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 16.02.2017 Kararın Nosu : 17 Dolu kadro iptal-ihdasının görüşülmesi. başkanlığında, üyeler,, İlhan KURAL, Hüseyin ERTUĞRUL, Ahmet Belediye İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Karar No: 207/48 Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Konu: Yenileme Avan Projesi. Evrak No: 24775 Özet: Zeytinburnu İlçesi,Kazlıçeşme Mahallesi, 392 Pafta,629 Ada bütünü ile,,2,3 Parsellerin Yenileme

Detaylı

KARAR TARIHI : 02/05/2014 KARAR NOSU : 74. GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler

KARAR TARIHI : 02/05/2014 KARAR NOSU : 74. GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler KARAR TARIHI : 02/05/2014 KARAR NOSU : 74 ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler Belediye Meclis Başkanı Dr Tuncay ACEHAN 6.Dönem 6.Birleşim 1.oturum meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : Konu : Kadro İptal-İhdas Talebi.

Karar Tarihi : Karar No : Konu : Kadro İptal-İhdas Talebi. Karar Tarihi : 01.07.2014 Karar No : 41850698.301.05-112 Konu : Kadro İptal-İhdas Talebi. KARAR : 22.02.2007 tarihli ve 26442 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Norm Kadro İlke ve Standartlarına

Detaylı

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 03.04.2017 Karar No : 30 5393 Sayılı Belediye Kanununun 33. Maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 20.maddesi uyarınca; görev süreleri tamamlanan Belediye Encümen Üyelerinin

Detaylı

Süleyman EVCİLMEN Belediye Başkanı Devlet İlkay ÖNCEL Hasan Hüsnü KİLİT Belediye Meclis Başkanı Divan Katibi Divan Katibi

Süleyman EVCİLMEN Belediye Başkanı Devlet İlkay ÖNCEL Hasan Hüsnü KİLİT Belediye Meclis Başkanı Divan Katibi Divan Katibi 03.03.2014 TARİH VE 69 SAYILI KARARI Karar No. 69 Özü: Sağlık İşleri Müdürlüğü yazısının gündemin 33. Maddesi olarak görüşülmesine oy birliği ile karar verildiği hk. Yazı İşleri Müdürü, T.C. Muratpaşa

Detaylı

Tarihi. Özü KARAR. Mazeretsiz katılmayanlar :----- Necmettin ÖZCAN ve Bülent GÜDE

Tarihi. Özü KARAR. Mazeretsiz katılmayanlar :----- Necmettin ÖZCAN ve Bülent GÜDE Tarihi Saat 14.00 07.04.2016 Sayısı 19 4 Özü Meclis katipi Seçilmesi 2 (İki)Asil 2 ( İki) Yedek ( Gizli Oyla) Akçadağ Belediye Meclisi, Meclis 2 Başkan vekili Başkanlığında, Belediye Meclis Üyeleri, Cumali

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 18 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 18 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 07.11.2017 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 18 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : Tahsis. TEKLİFİN ÖZÜ : Belediye Meclisi nin 06/11/2017 tarihli oturumunda komisyonumuza

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 08.12.2015 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2015 / 20 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 08.12.2015 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2015 / 20 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2015 / 20 Yüzme Havuzu Tahsisi Hk. edilen Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün 19/11/2015 tarih ve 2583 sayılı teklifi üzerinde gerekli inceleme yapılması talep edilmektedir. neticesinde;

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 117 KARAR 117 : Meclis Üyesi Yılmaz KARAKOYUNLU, Mehmet BİLGİN, Ayşın AKYARLI SAVATLI nın mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oy birliği ile karar verildi. Karar No : 118 KARAR 118 1/1000

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 05.03.2013 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2013 / 5 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 05.03.2013 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2013 / 5 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 05.03.2013 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2013 / 5 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : İptal-İhdas. TEKLİFİN ÖZÜ : Sultanbeyli Belediye Meclisi nin 04/03/2013 tarihli oturumunda

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R Sayfa 1 T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2016-10000 Birleşim Tarihi : 05/05/2016 Birleşim Saati : 17:00 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA

Detaylı

===========================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ=======================

===========================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ======================= ===========================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ======================= Toplantı Dönemi : 2014 yılı Mayıs Ayı Birleşim : 5 Oturum : 1 Tarihi : 05/05/2014 Karar Sayıları : 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ÖDEMİŞ

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI TARİH : 02/05/2018 BİRLEŞİM NO : 01 KARAR NO : 30 Belediye Meclisi, Mayıs ayı toplantısının 1 inci birleşim ve 1 inci oturumunda gündemin 5 inci bölümüne geçmeden Başkanlıktan Gelen Önergelerin Görüşülmesi

Detaylı

Belediye Meclisini Teşkil Eden Zevat Karar Tarihi 09/01/2015 Cem KARA ( )

Belediye Meclisini Teşkil Eden Zevat Karar Tarihi 09/01/2015 Cem KARA ( ) GÜNDEM -1: 1/1000 Ölçekli Nakkaş Mahallesi Komisyon Raporunun görüşülmesi. İMAR KOMİSYON RAPORU Plan ve Proje Müdürlüğü'nün 29.12.2014 tarih 1745-9781 sayılı yazısında; İLGİ: a)08.11.2012 tarih ve 154

Detaylı