40. Vodafone İstanbul Maratonu. 11 KASIM 2018 Pazar

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "40. Vodafone İstanbul Maratonu. 11 KASIM 2018 Pazar"

Transkript

1 Pazar

2 KANSERSİZ YAŞAM DERNEĞİ MİSYONU: Sağlıklı ya da kanser hastası olan herkese, kansersiz bir dünyanın mümkün olduğunu anlatmak ve hastalıkla tanışmamaları için 7 den 70 e farkındalık sağlamak.

3 KANSERSİZ YAŞAM DERNEĞİ PROJELERİ: Yaşam Alanı İyileştirme: Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi Çocuk Onkoloji Şişli Etfal Çocuk Onkoloji Bölümü Ayakta Tedavi Servisi Ümraniye E.A. Hastanesi Renkli Düşler Oyun Alanı Ümraniye E.A. Hastanesi Çocuk Onkoloji/Hematoloji Yataklı Servisi Ümraniye E.A. Hastanesi Çocuk Kemik İliği Nakil Ünitesi Eğitim: Kansersiz Yaşam TV Barış İçin Bilim Konferansı Bilim ve Bilinçlendirme Günleri Meme Okulu Eğitim YaşaTIR İyilik, Sağlık Panelleri Girişimci Kansersiz Yaşam Anneleri Moral ve Motivasyon: Gülümse SEN Çocuk Panayırı Hastane Alanı Eğitim ve Atölye Çalışmaları Hastane Dışı Gezi ve Etkinlik Hastane Ziyaret ve Özel Etkinlikler En Anlamlı Sayı

4 HERKESİN KAZANDIĞI BİR YARIŞA VAR MISIN? Ruhsal ve fiziki sağlığımızın her geçen gün daha çok tehdit altında olduğu, herkesin kendi hayatına odaklandığı, ekonomik koşulların gitgide daha da zorlaştığı, kurumsal tanıtım bütçelerinin devamlı kesintiye uğradığı ama marka bilinirliği açısından iletişimin her açıdan kaçınılmaz olduğu bir zamanı yaşıyoruz. Spor yaparak sağlığınızı hem fiziksel, hem ruhsal olarak iyileştirebileceğinizi biliyorsunuz Peki birkaç adım atarak, çok az zaman ayırarak hem kişisel, hem kurumsal anlamda başkalarının hayatını iyileştirebileceğinizi biliyor musunuz?

5 Bireysel ve Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projeleri nin en verimlisi ile tanışmaya, hayatınıza ve markanıza değer katmak için büyük buluşmaya hazır mısınız?

6 ADIM ADIM İYİLİK PEŞİNDE KOŞAN KANSERSİZ YAŞAM DERNEĞİ SPORCU MELEKLER TAKIMI Profesyonel, amatör, bireysel ve kurumsal tüm Sporcu Melekler imiz, sporun bireysel kazanımı olan sağlıklı ve kaliteli yaşam anlayışını, gönüllü bir takım ruhunda bütünleyerek, sosyal sorumluluk bilinci ile toplumsal paylaşıma dönüştürmeyi amaçlamaktadır.

7 SADECE SPOR OLSUN DİYE DEĞİL; ÇOCUKLAR İYİ OLSUN DİYE! Sporcu Melekler, tüm spor dallarında katıldıkları yarışlarda, sizlerin desteği ve paylaşımları sayesinde çevrelerinden topladıkları bağışlarla, amaçlarını gerçekleştirmek için yarışmaya devam ediyorlar Siz de onlara katılabilir, toplayacağınız bağışlarla, çocuklara yaşam kaynağı ve umut olabilirsiniz.

8

9

10 KANSERSİZ YAŞAM DERNEĞİ 2017 PROJESİ: Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi Yapılandırma Kansersiz Yaşam Derneği olarak, T.C Sağlık Bakanlığı Genel Müdürlüğü nün görüş ve yönlendirmesi, T.C. İçişleri Bakanlığı nın bağış izniyle yürüttüğümüz toplam 2500 metrekarelik 3 ayrı alanı destekçilerimizle beraber hayata geçirdik: Tedavi ya da teşhis için gelen ebeveynlerin çocuklarının çocuk gelişimi uzmanı bir abla tarafından bakıldığı Türkiye de bir ilk olan Ümraniye E.A. Hastanesi Renkli Düşler Oyun Alanı İstanbul da devlete ait, dalındaki en büyük bölüm olma özelliğini taşıyan Ümraniye E.A. Hastanesi Çocuk Onkoloji/Hematoloji Yataklı Servisi İstanbul da devlete ait ilk ve tek Ümraniye E.A. Hastanesi Çocuk Kemik İliği Nakil Ünitesi Birlikte başardık

11 Ümraniye E.A. Hastanesi Renkli Düşler Oyun Alanı Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi nde, Kansersiz Yaşam Derneği nin Anadolu Kuzey Genel Sekreterliği ile işbirliği içerisinde gerçekleştirdiği SAĞLIKLI ÇOCUK OYUN ALANI projesi ile devlet hastanelerinde bir İLK e daha imza atıldı. Hastanelerde hasta bir annenin veya babanın çocuğu ile birlikte muayene olma zorluğu göz önüne alarak, sağlık hizmeti almaya gelen anne ve babaların muayene işlemleri bitene kadar çocuklarını gönül rahatlığı ile bırakabilecekleri, uzman personellerin olduğu ve hatta hastane fobisi olan miniklerin koşa koşa gelebilecekleri keyif dolu bir oyun alanı yaratıldı.

12 Ümraniye E.A. Hastanesi Renkli Düşler Oyun Alanı

13 Ümraniye E.A. Hastanesi Çocuk Onkoloji/Hematoloji Yataklı Servisi İstanbul da devlete ait en büyük Çocuk Hematoloji-Onkoloji Yataklı Servisi nde tek kişilik 15 odanın her biri kendi tuvalet ve banyoya sahip olarak tasarlanmıştır. Bölümde çocuklara yönelik oyun odasının yanı sıra bir eğitim alanı da yer almaktadır. Servisin koridorları resimler ile süslenmiş, her odanın tavanına farklı çizgi kahramanlar resmedilmiştir. Hemşirelerin kıyafetinden, serum kutularına kadar her detay çocukların ve ailelerin iyileşme yolculuklarına tedavi sürecinde destek olması, huzurlu hissetmeleri için danışmanlar ile konuşularak hazırlanmıştır. Bölümü gezmek isterseniz aşağıdaki linki kopyalayarak internette hastanemizi gezebilirsiniz:

14 Ümraniye E.A. Hastanesi Çocuk Onkoloji/Hematoloji Yataklı Servisi

15 Ümraniye E.A. Hastanesi Çocuk Kemik İliği Nakil Ünitesi İstanbul un Devlete Ait İlk ve Tek Çocuk Kemik İliği Nakil Ünitesi özelliğini taşıyan bu bölüm, özel kapı donanımı, havalandırma sistemleri, teknik teçhizat ve hizmet açısından özel hastanelerle yarışacak düzeydedir. Umut ile endişenin birlikte karşılandığı Çocuk Kemik İliği Nakil Ünitesi nde karşılama salonundan, muayene sürecine, mutfağından doktor toplantı salonuna, psikolog odasına kadar yapılan her odada, aile ve çocuğu rahatlatacak tüm ayrıntılar göz önünde bulundurulmuştur. Ümraniye de Kansersiz Yaşam Derneği tarafından hayata geçirilen iki bölümde de görev alacak destek amaçlı bir oyun ablası ve psikolog, yine derneğimiz tarafından görevlendirilmiştir.

16 Ümraniye E.A. Hastanesi Çocuk Kemik İliği Nakil Ünitesi

17 NASIL BAŞARDIK?

18 NASIL BAŞARDIK?

19 KANSERSİZ YAŞAM DERNEĞİ 2017 PROJESİ Nİ NASIL BAŞARDIK? KURUMSAL KOŞUCULAR SIRALAMASI BİREYSEL KOŞUCULAR SIRALAMASI

20 KANSERSİZ YAŞAM DERNEĞİ YENİ PROJESİ: ÜMRANİYE EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK KEMİK İLİĞİ NAKİL ÜNİTESİ TEKNİK TEÇHİZATLARIN TAMAMLANMASI

21 KANSERSİZ YAŞAM DERNEĞİ PROJESİ YENİ İZİN BELGESİ

22 KANSERSİZ YAŞAM DERNEĞİ YENİ PROJESİ Bu yıl aldığımız yeni izinle, geçen yıl yapılandırması biten hastanemizin ,00 TL değerindeki teknik teçhizat ve hizmet eksiklerini gidermeyi amaçlıyoruz. Bu yıl gerçekleşecek 40. Vodafone İstanbul Maratonu nda Sporcu Meleklerimizle beraber hedefimiz ise, TL bağış toplayarak hastanede kullanılacak Merkezi ve Hasta Başı Monitörlerini alabilmek

23 NASIL DESTEK OLABİLİRSİNİZ? ADIM ADIM İYİLİK PEŞİNDE KOŞARAK! Kansersiz Yaşam Derneği Sporcu Melekleri olarak Adım Adım dayız! Bize katılmak için yapmanız gereken önce adresinden Adım Adım'a üye olarak profil oluşturmak ve sonrasında adresinden İstanbul Maratonu için kayıt yaptırmak.

24 BİZİMLE KOŞMAYA VAR MISINIZ? Biz büyük bir aileyiz. Sizlerle daha da büyüyeceğiz. Bu projeyi ancak sizlerle birlikte başarabiliriz

25 Adım Adım ÜYELİK 1. adresine girip Kayıt Ol a tıklıyoruz.

26 Adım Adım ÜYELİK 2. Karşımıza çıkan kısa kayıt formunu doldurup devam ediyoruz.

27 Adım Adım ÜYELİK 3. Kayıt sırasında vermiş olduğunuz mail adresine bir aktivasyon kodu gelecek.

28 Adım Adım ÜYELİK 4. Aktivasyon kodunuz gelen kutunuza düşmediyse mutlaka spam kutunuzu kontrol edin.

29 Adım Adım ÜYELİK 5. Tebrikler, hesabınızı onayladınız.

30 Adım Adım ÜYELİK 6. Tekrar platforma giriş yaparak profil oluşturmaya başlayabilirsiniz.

31 Adım Adım ÜYELİK 7. Bağış toplayabilmeniz için profilinizi tamamlamanız gerekiyor. Profilim seçeneğini tıklayıp, profilinizi tamamlayın.

32 Adım Adım ÜYELİK 8. Detayları girin.

33 Adım Adım ÜYELİK 9. Altı çizili olan link sizin Adım Adım profil sayfanızın linki. Yani bağış toplayacağınız bir koşuda sosyal medyada bu linki paylaşacaksınız ve ne kadar bağış topladığınızı görebileceksiniz.

34 Adım Adım ÜYELİK 10. Şu anda kampanya oluşturamıyorsunuz ama işin en kritik kısmı da burası!!! Kampanyalar koşudan 2 hafta önce açılacak ve bu noktada Kansersiz Yaşam Derneği'ni seçmeniz büyük önem taşıyor. Kaydınız tamamsa kampanyalar açıldığında size bilgilendirme maili gelecek.

35 Bu adımdan sonra koşmak istediğiniz maratona adresinden kaydınızı yaparak, yarış gününe hazırlanmaya ve bağış toplamaya başlayabilirsiniz.

36 Adım Adım BAĞIŞ Kampanyalar açılır açılmaz, Kansersiz Yaşam Adım Adım profilinizi sosyal medyada veya çevrenize maille göndererek size destek olmalarını söyleyebilirsiniz. Bol bol video ve fotoğraf ile paylaşım yaparak farkındalık yaratmanız her açıdan çok önemli.

37 Adım Adım BAĞIŞ Size kimler destek olmuş, ne kadar bağış toplamışsınız gibi sorularınıza güncel bir şekilde Adım Adım Profilinizden yanıt bulabilirsiniz. Platform size bağış yollayanlara otomatik olarak teşekkür sertifikamızı yollar. Ama isterseniz, bağışçılarınızı profilinizden görerek onlara siz de bireysel olarak ulaşıp teşekkür edebilirsiniz.

38 Adım Adım BAĞIŞ İki bağışçınız olduğunda bize adresinden profil linkinizi ve iletişim detaylarınızı yollayarak Sporcu Melekler tişörtünüzü istemeyi unutmayın!

39 Adım Adım BAĞIŞ Ayrıca bağış toplamanız ve kampanyaya verdiğiniz desteğin bilinirliği açısından, sizlere tüm sosyal medya hesaplarımızdan, biz de destek vereceğiz. Kansersiz Yaşam Derneği Sosyal Medya Hesapları Facebook : KansersizYasamDernegi Takipçi Sayısı: Instagram : kansersizyasam Takipçi Sayısı: Twitter : kansersizyasam Takipçi Sayısı: 8644 Adım Adım Sporcu Melekler Sosyal Medya Hesapları Facebook: SporcuMelekler Takipçi Sayısı: 3634 Instagram: sporcumelekler Takipçi Sayısı: 3864 Twitter: sporcumelekler Takipçi Sayısı: 238

40 Daha detaylı bilgi için adresine başvurabilirsiniz. TEŞEKKÜRLER

40. VODAFONE İSTANBUL KOŞUCULARININ KENDİ BAĞIŞ TOPLAMA KAMPANYASINI BAŞLATMA ve YÜRÜTME ADIMLARI

40. VODAFONE İSTANBUL KOŞUCULARININ KENDİ BAĞIŞ TOPLAMA KAMPANYASINI BAŞLATMA ve YÜRÜTME ADIMLARI 40. VODAFONE İSTANBUL KOŞUCULARININ KENDİ BAĞIŞ TOPLAMA KAMPANYASINI BAŞLATMA ve YÜRÜTME ADIMLARI 40. Vodafone İstanbul Maratonu na kayıt oldum. Artık bireysel bağış kampanyamı başlatarak Genç Hayat Vakfı

Detaylı

ANTALYA ÇAĞDAŞ EĞİTİM VE KÜLTÜR VAKFI

ANTALYA ÇAĞDAŞ EĞİTİM VE KÜLTÜR VAKFI 1 Sıkça Sorulan Sorular KOŞARAK YANIMDA OL Antalya çağdaş eğitim ve kültür vakfı kızlarımızı destekleyerek, genç kızlarımızın gücünün topluma ve ekonomiye katılımını sağlıyor. Desteğiniz daha fazla kızımızın

Detaylı

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV) nedir?

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV) nedir? KAÇUV DA GÖNÜLLÜLÜK Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV) nedir? Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV) Nerede yaşam varsa, orada umut vardır felsefesi ile, ebeveynlerinin maddi sorunları nedeniyle tedavileri

Detaylı

Yardımseverlik Koşusu Rehberi

Yardımseverlik Koşusu Rehberi Yardımseverlik Koşusu Rehberi İnsanlar Neden Koşar Bilim insanlarına göre atalarımız, koşmaya yaklaşık 4.5 milyon yıl önce başladılar. Amaçları hayatta kalmak ve sevdikleri insanları korumaktı. O zamanlardan

Detaylı

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı 19. Olağan Genel Kurul Sunumu

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı 19. Olağan Genel Kurul Sunumu Kanserli Çocuklara Umut Vakfı 19. Olağan Genel Kurul Sunumu Kanserli Çocuklara Umut Vakfı 19.Olağan Genel Kurul Toplantısı GÜNDEM: 1- Açılış ve Yoklama, 2- Divan Heyeti nin seçimi ve saygı duruşu, 3- Divan

Detaylı

OKUYAN BİR GELECEK, ADIMLARINIZLA GELECEK MARATON KAMPANYASI #okuyanbirgelecek

OKUYAN BİR GELECEK, ADIMLARINIZLA GELECEK MARATON KAMPANYASI #okuyanbirgelecek OKUYAN BİR GELECEK, ADIMLARINIZLA GELECEK. 2016-2017 MARATON KAMPANYASI #okuyanbirgelecek #okuyanbirgelecek Çocukların kendini daha iyi ifade edebilen, olumlu iletişim becerilerine sahip, şiddete daha

Detaylı

Yardımseverlik Koşusu Rehberi. 3-4 Mart 2018 Runatolia 2018 Maratonu için hazırlanmıştır

Yardımseverlik Koşusu Rehberi. 3-4 Mart 2018 Runatolia 2018 Maratonu için hazırlanmıştır Yardımseverlik Koşusu Rehberi 3-4 Mart 2018 Runatolia 2018 Maratonu için hazırlanmıştır İnsanlar Neden Koşar? Bilim insanlarına göre atalarımız, koşmaya yaklaşık 4.5 milyon yıl önce başladılar. Amaçları

Detaylı

1. YazBee ana sayfasına girdiğinizde Üye Ol kısmını doldurup KAYIT butonuna tıklayınız.

1. YazBee ana sayfasına girdiğinizde Üye Ol kısmını doldurup KAYIT butonuna tıklayınız. 1. Üyelik 1. YazBee ana sayfasına girdiğinizde Üye Ol kısmını doldurup KAYIT butonuna tıklayınız. 2. Belirtmiş olduğunuz e-mail adresine YazBee tarafından gönderilen onay mailini onaylayınız. Doğrudan

Detaylı

Sivil Düşün bir Avrupa Birliği programıdır.

Sivil Düşün bir Avrupa Birliği programıdır. Sivil Düşün bir Avrupa Birliği programıdır. Facebook / SivilDusun Twitter / SivilDusun YouTube / sivildusunab Instagram / sivildusun Çalışmalarınızla ilgili duyuruları haber@sivildusun.eu adresine iletebilirsiniz.

Detaylı

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir.

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital Pazarlama, rekabet avantajı için yeni kaynaklara ulaşımı

Detaylı

Yardımseverlik Koşularının Bireylere ve Sivil Topluma Etkisi: Adım Adım Örneği

Yardımseverlik Koşularının Bireylere ve Sivil Topluma Etkisi: Adım Adım Örneği Yardımseverlik Koşularının Bireylere ve Sivil Topluma Etkisi: Adım Adım Örneği Yazan: Itır Erhart & İ. Renay Onur, Adım Adım 13.03.2015 Yardımseverlik Koşusu Nedir? Koşu gibi dayanıklılık gerektiren sporlar

Detaylı

Yeni bir Gmail hesabı açmak(almak) için İnternet Explorer gezgininde www.google.com.tr adresine ya da doğrudan www.gmail.com adresine girilir.

Yeni bir Gmail hesabı açmak(almak) için İnternet Explorer gezgininde www.google.com.tr adresine ya da doğrudan www.gmail.com adresine girilir. Gmail(Google Mail) Yeni bir Gmail hesabı açmak(almak) için İnternet Explorer gezgininde www.google.com.tr adresine ya da doğrudan www.gmail.com adresine girilir. Burada Gmail bağlantısını(linki) tıklayıp

Detaylı

SPoD LGBTİ, Cumhurbaşkanlığı Seçimlerini İzledi. Trans Terapi Toplantıları Devam Ediyor

SPoD LGBTİ, Cumhurbaşkanlığı Seçimlerini İzledi. Trans Terapi Toplantıları Devam Ediyor SPoD LGBTİ, Cumhurbaşkanlığı Seçimlerini İzledi SPoD, Bağımsız Seçim İzleme Platformu ile birlikte cumhurbaşkanlığı seçimlerinde demokratik gözetim hakkı çerçevesinde kırılgan grupların seçme ve seçilme

Detaylı

Hashtag ile ilgili bilmeniz gereken herşey Ne zaman hashtag yapmalıyım, nasıl hashtag oluşturmalıyım? HASHTAG KULLANIM REHBERİ

Hashtag ile ilgili bilmeniz gereken herşey Ne zaman hashtag yapmalıyım, nasıl hashtag oluşturmalıyım? HASHTAG KULLANIM REHBERİ HASHTAG KULLANMA REHBERİ 1 Hashtag ile ilgili bilmeniz gereken herşey Ne zaman hashtag yapmalıyım, nasıl hashtag oluşturmalıyım? #HASHTAG Hangimiz günlük olarak kullandığımız sosyal medya platformlarında

Detaylı

MUHTAR ADAYI İÇİN KULLANIM KILAVUZU

MUHTAR ADAYI İÇİN KULLANIM KILAVUZU MUHTAR ADAYI İÇİN KULLANIM KILAVUZU MUHTARIMIZ 2018 MUHTARIMIZ SİSTEMİNE NASIL KAYIT OLABİLİRİM? muhtarimiz.com anasayfasında üstteki menüde bulunan KAYIT OL butonuna tıklayınız. Butona tıkladığınızda

Detaylı

ULUSLAR ARASI BARIŞ İÇİN KOŞUYORUM / I RUN 4 PEACE MARATONU TARİHİ GELİBOLU YARIMADASI 2015 100. YIL ÇANAKKALE ZAFERİ SPONSORLUK DOSYASI

ULUSLAR ARASI BARIŞ İÇİN KOŞUYORUM / I RUN 4 PEACE MARATONU TARİHİ GELİBOLU YARIMADASI 2015 100. YIL ÇANAKKALE ZAFERİ SPONSORLUK DOSYASI ULUSLAR ARASI BARIŞ İÇİN KOŞUYORUM / I RUN 4 PEACE MARATONU TARİHİ GELİBOLU YARIMADASI 2015 100. YIL ÇANAKKALE ZAFERİ SPONSORLUK DOSYASI BARIŞ İÇİN KOŞUYORUM / I RUN 4 PEACE Çanakkale zaferinin 100.yılında

Detaylı

MÜŞTERİMİN SESİ. Müşteri Deneyimi Yönetimi Ocak 2016

MÜŞTERİMİN SESİ. Müşteri Deneyimi Yönetimi Ocak 2016 MÜŞTERİMİN SESİ Müşteri Deneyimi Yönetimi Ocak 2016 MÜŞTERİLERİMİZ İÇİN NELER YAPTIK İletişim İzni Seferberliği Başlattık ve İlk CRM ödülümüzü verdik Yapılanlar Hedeflenen Yetkinliklere Örnekler Bayi ve

Detaylı

Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü

Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi, halkla ilişkilerin tanıma ve tanıtma kavramlarının içinde yürütülen faaliyetlerin çoğunu gerçekleştirmektedir. Örgütü, hizmet alanlara, tedarikçilere, hizmet

Detaylı

Şimdi, resimler üzerinde anlatılanları sırasıyla ve hatasız olarak yapın.

Şimdi, resimler üzerinde anlatılanları sırasıyla ve hatasız olarak yapın. Facebook Tanıtım Uygulaması Seminer Video Sayfasına Sponsor Link Oluşturma Merhaba Değerli ProjeX Üyeleri, Aşağıdaki linke tıklayarak, Facebook Uygulaması için kendi sponsor linkinizi oluşturabilir, Facebook

Detaylı

2018 Yılı GençKal Faaliyet Raporu

2018 Yılı GençKal Faaliyet Raporu 2018 Yılı GençKal Faaliyet Raporu GençKal (GençKalderliler), KalDer'in gençlere ve geleceklerine yatırım yapmak amacıyla, mükemmellik kültürünü benimsemiş, değişim ve gelişime açık, disiplin ve donanım

Detaylı

Etkinlikler ve Haberler / Temmuz 2018

Etkinlikler ve Haberler / Temmuz 2018 Etkinlikler ve Haberler / Temmuz 2018 01 Eylül 2018, Çeşme TAİDER 6. Gelecek Nesil Zirvesi Çeşme İzmir'de gerçekleşecek buluşmamızı ajandanıza kaydetmenizi rica ederiz. Kayıt için lütfen tıklayınız. 5.Gelecek

Detaylı

Dijital Pazarlama Ajansı

Dijital Pazarlama Ajansı Ocak 2018 Strateji ve Hizmetler Dijital Pazarlama Ajansı Eda Kara Marketing Director Reklam taktikleri ve dijital çözümler İçindekiler 4 01 Hakkımızda Naapsak Sosyal Medya Ajansı hakkında merak 04 Müşteriler

Detaylı

İyilik Elçisi Aydınlık Toplum Gönüllüleri

İyilik Elçisi Aydınlık Toplum Gönüllüleri Basın Bülteni 18 Mayıs 2015 Give&Gain Çalışan Gönüllülüğü İyilik Elçisi Aydınlık Toplum Gönüllüleri VİKO çalışanları, bu yıl Türkiye de dördüncüsü gerçekleştirilen Uluslararası Give&Gain Çalışan Gönüllülüğü

Detaylı

ATLETİZM OYUN KURALLARI VE DERS NOTLARI

ATLETİZM OYUN KURALLARI VE DERS NOTLARI ATLETİZM OYUN KURALLARI VE DERS NOTLARI İ İ Ş 1 Bir pist veya alanda yapılan, dünyanın en eski sporlarından biridir. Bu oyunlarda atletler koşu, yürüyüş, atlama ve atma yeteneklerini gösterirler. Bu tür

Detaylı

Shopier ile Etsy de Yapılan Satışlarda Ödeme Alma

Shopier ile Etsy de Yapılan Satışlarda Ödeme Alma Shopier ile Etsy de Yapılan Satışlarda Ödeme Alma Bu doküman Etsy de satışını yaptığınız ürünlerin ödemelerini Shopier ile alabilmeniz için bir kılavuz niteliğindedir. Aşağıda anlatılan adımları uygulayarak

Detaylı

ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ ETKİNLİK TALEP FORMU OLUŞTURMA PROSEDÜRÜ

ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ ETKİNLİK TALEP FORMU OLUŞTURMA PROSEDÜRÜ ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ ETKİNLİK TALEP FORMU OLUŞTURMA PROSEDÜRÜ -2017- 1. EBYS,Formlar sekmesini kullanarak etkinlik talebinizi iletebilirsiniz. 2. Etkinlik talep formu akışının başlatılabilmesi

Detaylı

Vizyonumuz Misyonumuz

Vizyonumuz Misyonumuz SPONSORLUK DOSYASI Biz Kimiz? Marketing Anadolu, pazarlama alanında gelişen olayları yakından takip ederek Anadolu Üniversitesi öğrencilerine bu konuda bilgi ve destek sağlamak amacıyla 2 Mayıs 2000 tarihinde

Detaylı

Twitter Nedir? Nasıl Kullanılır? Mehmet Nuri Çankaya

Twitter Nedir? Nasıl Kullanılır? Mehmet Nuri Çankaya Twitter Nedir? Nasıl Kullanılır? Mehmet Nuri Çankaya Twitter Nedir? Twitter; 140 karakterden oluşan tweet adı verilen internet kısa mesajlarının gönderildiği ve başkalarının mesajlarının okunabildiği bir

Detaylı

IODA-International Organization Development Association Uluslararası Organizasyonel Gelişim Platformu Türkiye

IODA-International Organization Development Association Uluslararası Organizasyonel Gelişim Platformu Türkiye IODA-International Organization Development Association Uluslararası Organizasyonel Gelişim Platformu Türkiye Tanışma Toplantısı 9 Ekim 2015 OUR FIELD OUR WORLD OUR IMPACT Akış IODA Nedir? Neden IODA Türkiye?

Detaylı

ELEKTRİK İLETİM SİSTEMİ MÜHENDİSLERİ DERNEĞİ STRATEJİK PLANI

ELEKTRİK İLETİM SİSTEMİ MÜHENDİSLERİ DERNEĞİ STRATEJİK PLANI ELEKTRİK İLETİM SİSTEMİ MÜHENDİSLERİ DERNEĞİ STRATEJİK PLANI 1. Giriş 2. GZFT Analizi 3. Misyon,Vizyon ve İlkeler 4. Stratejik Amaç ve Hedefler 5. Mayıs 2016-Mayıs 2017 Dönemi Eylem Planı(Amaçlar ve Hedefler

Detaylı

Tanıtım Toplantısı. 24 Ekim 2014

Tanıtım Toplantısı. 24 Ekim 2014 Tanıtım Toplantısı 24 Ekim 2014 Projenin Amacı Nisan da Adana da olmak. Marka Şehir : Adana Yemekleri, yetiştirdiği ünlüleri, tarihi, geleneksel ve kültürel değerleriyle tanınan Adana nın Nisan ayında

Detaylı

ÇADED ÇARDAK AĞAÇLANDIRMA, DOĞA VE EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİ STRATEJİK EYLEM PLANI ÇALIŞTAY RAPORU

ÇADED ÇARDAK AĞAÇLANDIRMA, DOĞA VE EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİ STRATEJİK EYLEM PLANI ÇALIŞTAY RAPORU ÇADED ÇARDAK AĞAÇLANDIRMA, DOĞA VE EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİ STRATEJİK EYLEM PLANI ÇALIŞTAY RAPORU Çardak, DENİZLİ Kasım 2013 1 1. ÇALIŞTAYIN AMACI VE YÖNTEMİ ÇADED in kuruluş amaçlarına ulaşabilmesi

Detaylı

Gösterge Panelinizi tamamlayın!

Gösterge Panelinizi tamamlayın! Gösterge Panelinizi tamamlayın! SnapShot ın kutusunu açar açmaz birçok şeyi yapabilirsiniz. Kullanıcı girişi z anda OTA Expert ten gelen fiyatlama bilgilerine ve TripAdvisor dan gelen kullanıcı yorumlarına

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI İÇERİĞİ

SPONSORLUK DOSYASI İÇERİĞİ www.sspkongre.com i SSPKONGRE4 SPONSORLUK SPONSORLUK DOSYASI İÇERİĞİ SPONSORLUK DOSYASI İÇERİĞİ... i SSPKONGRE NEDİR?... 1 SSPKONGRE1... 2 SSPKONGRE2... 3 SSPKONGRE3... 4 ÖNCEKİ KONGRELERİMİZE DESTEK VEREN

Detaylı

KURUMSAL YÖNETİM VE YATIRIMCI İLİŞKİLERİ PORTALI İHRAÇÇI ÜYELİK KILAVUZU

KURUMSAL YÖNETİM VE YATIRIMCI İLİŞKİLERİ PORTALI İHRAÇÇI ÜYELİK KILAVUZU KURUMSAL YÖNETİM VE YATIRIMCI İLİŞKİLERİ PORTALI İHRAÇÇI ÜYELİK KILAVUZU 2011 İçerik Bilgileri 1. İhraççı Şirket Portal Katılım Süreci... 3 2.Şirket Kullanıcısı Portal Kayıt İşlemleri... 5 2 / 11 1. İHRAÇÇI

Detaylı

İL DIŞI SEVK VERİ GİRİŞİ KILAVUZU

İL DIŞI SEVK VERİ GİRİŞİ KILAVUZU İL DIŞI SEVK VERİ GİRİŞİ KILAVUZU İl Dışı Sevk Bilgi Formu, Kurumumuza bağlı sağlık tesislerimizden il dışına yapılan sevklerin hangi gerekçelerle yapıldığı düzenli olarak değerlendirilerek, ihtiyaçlarının

Detaylı

Endüstriyel Tasarım ve İç Mimarlık Online Bilgi Platformu

Endüstriyel Tasarım ve İç Mimarlık Online Bilgi Platformu Endüstriyel Tasarım ve İç Mimarlık Online Bilgi Platformu Hakkımızda Tasarım Akademi, tasarıma dair temel bilgileri bulabileceğiniz online bir bilgi platformudur. Tasarım tarihine geçeceğini düşündüğümüz

Detaylı

KIRKLARELİ İLİ KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ BABAESKİ DEVLET HASTANESİ

KIRKLARELİ İLİ KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ BABAESKİ DEVLET HASTANESİ KIRKLARELİ İLİ KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ BABAESKİ DEVLET HASTANESİ ÖZGEÇMİŞ 1961 tarihinde 10 yataklı Sağlık Merkezi olarak hizmete başlayan kurumumuz 1974 yılında 25 yataklı Sağlık Merkezi

Detaylı

TOHUM Türkiye Otizm Erken Tanı ve Eğitim Vakfı ADIMLARIMIZ OTİZMLİ ÇOCUKLAR İÇİN

TOHUM Türkiye Otizm Erken Tanı ve Eğitim Vakfı ADIMLARIMIZ OTİZMLİ ÇOCUKLAR İÇİN TOHUM Türkiye Otizm Erken Tanı ve Eğitim Vakfı ADIMLARIMIZ OTİZMLİ ÇOCUKLAR İÇİN TOHUM Türkiye Otizm Erken Tanı ve Eğitim Vakfı BİZ KİMİZ? TOHUM OTİZM VAKFI Tohum Türkiye Otizm Erken Tanı ve Eğitim Vakfı,

Detaylı

İŞ YERİNDE GELİŞİM. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma

İŞ YERİNDE GELİŞİM. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İŞ YERİNDE GELİŞİM Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İş gücünüz, müşterileriniz, ortaklarınız ve tedarikçileriniz, farklı konumlara dağılmış durumda ve hareketli. Akıllı telefonlar ve

Detaylı

Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Mahpus Hasta Bölümü İnceleme Raporu

Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Mahpus Hasta Bölümü İnceleme Raporu Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Mahpus Hasta Bölümü İnceleme Raporu 24. Dönem 4. Yasama Yılı 2014 (Rapor Komisyonun 29.01.2014 tarihli toplantısında kabul edilmiştir.) ANKARA NUMUNE EĞİTİM

Detaylı

4/5 6 7 8 9 10/14 15 İÇİNDEKİLER YEŞİL BİNA SERTİFİKA SİSTEMLERİ SERTİFİKA SİSTEMLERİNİN AMAÇLARI BİNALARIN ÇEVRESEL ETKİSİ LEED/BREEAM KRİTERLERİ

4/5 6 7 8 9 10/14 15 İÇİNDEKİLER YEŞİL BİNA SERTİFİKA SİSTEMLERİ SERTİFİKA SİSTEMLERİNİN AMAÇLARI BİNALARIN ÇEVRESEL ETKİSİ LEED/BREEAM KRİTERLERİ 4/5 6 7 8 9 10/14 15 İÇİNDEKİLER YEŞİL BİNA SERTİFİKA SİSTEMLERİ SERTİFİKA SİSTEMLERİNİN AMAÇLARI BİNALARIN ÇEVRESEL ETKİSİ LEED/BREEAM KRİTERLERİ ÇEVRE DOSTU ÜRÜN TALEBİ CEVREDOSTU.COM HAKKINDA CEVREDOSTU.COM

Detaylı

Dijital Dönüşüm Adımları

Dijital Dönüşüm Adımları Dijital Dönüşüm Adımları Başlarken 1 GÖRSEL YENİLİKLER Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfının dijital dünyasının görsel olarak yenilenme süreci 2 ALTYAPI & KULLANIM Yenilenen ve aktif kullanıma geçen modellerin

Detaylı

Omnichannel ile Multichannel Pazarlama Arasındaki 4 Temel Fark

Omnichannel ile Multichannel Pazarlama Arasındaki 4 Temel Fark Omnichannel ile Multichannel Pazarlama Arasındaki 4 Temel Fark Birbirleriyle karıştırılan terimleri düşününce akla ilk olarak multichannel ve omnichannel pazarlama geliyor. Omnichannel ve multichannel

Detaylı

Değerli Öğrencilerimiz,

Değerli Öğrencilerimiz, Değerli Öğrencilerimiz, Erasmus+ Programı Öğrenci Öğrenim, Staj ve Avrupa Staj Fırsatları Konsorsiyum (EPO) Hareketliliklerinden ve Mevlana Değişim Programından yararlanmak üzere başvuruda bulunmayı planlayan

Detaylı

KURUMSAL YÖNETİM VE YATIRIMCI İLİŞKİLERİ PORTALI İHRAÇÇI PORTAL ÜYELİK İŞLEMLERİ KILAVUZU

KURUMSAL YÖNETİM VE YATIRIMCI İLİŞKİLERİ PORTALI İHRAÇÇI PORTAL ÜYELİK İŞLEMLERİ KILAVUZU KURUMSAL YÖNETİM VE YATIRIMCI İLİŞKİLERİ PORTALI İHRAÇÇI PORTAL ÜYELİK İŞLEMLERİ KILAVUZU İçerik Bilgileri 1. İHRAÇÇI ŞİRKET PORTAL KATILIM SÜRECİ... 3 2. ŞİRKET KULLANICISI PORTAL KAYIT İŞLEMLERİ... 6

Detaylı

Kupa uygulaması nedir?

Kupa uygulaması nedir? Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Tamamlayıcı Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi (YBU-TATMER) tarafından düzenlenecek olan Kupa Uygulaması Kursu ile ilgili bilgi talep eden değerli meslektaşlarımız, Kupa Uygulaması

Detaylı

Rutinler temamız kapsamında sabah sporu yaptık, grup sohbetleri ile paylaşımlarda bulunduk. Sabah sporunda reçel yaptık, hayali reçellerimizi

Rutinler temamız kapsamında sabah sporu yaptık, grup sohbetleri ile paylaşımlarda bulunduk. Sabah sporunda reçel yaptık, hayali reçellerimizi Rutinler temamız kapsamında sabah sporu yaptık, grup sohbetleri ile paylaşımlarda bulunduk. Sabah sporunda reçel yaptık, hayali reçellerimizi pişirdik. Topla tanışma oyunları oynadık. Heykel ol, adını

Detaylı

ACIBADEM BODRUM HASTANESİ

ACIBADEM BODRUM HASTANESİ ACIBADEM BODRUM HASTANESİ KANSERE İNAT, EL ELE HAYAT DEDİ Acıbadem Bodrum Hastanesi, en sık görülen kanser türlerinin başında gelen kolon ve meme kanserine karşı farkındalık yaratmak için Kansere İnat,

Detaylı

Müteşebbis Üniversiteliler Bilgi İletişim Topluluğu

Müteşebbis Üniversiteliler Bilgi İletişim Topluluğu Müteşebbis Üniversiteliler Bilgi İletişim Topluluğu www.munbit.org Tanıtım Dosyası 02 Müteşebbis Üniversiteliler Bilgi İletişim Topluluğu MÜNBİT, dünyayı değiştireceğine inanan, engelleri aşacağını bilen,

Detaylı

ETKĐN ANKARA Ankara Artık daha Etkin

ETKĐN ANKARA Ankara Artık daha Etkin ETKĐN ANKARA Ankara Artık daha Etkin GENEL BĐLGĐLERĐMĐZ 2008 den 2011 e kadar sosyal paylaşım siteleri üzerinden takipçilerine hizmet veren Etkin Ankara, 2011 Ekim ayında etkinankara.com sitesi üzerinden

Detaylı

NU SKIN SOSYAL BİR TİCARETTİR NU SKIN SOCIAL MEDIA GUIDELINES

NU SKIN SOSYAL BİR TİCARETTİR NU SKIN SOCIAL MEDIA GUIDELINES NU SKIN SOSYAL BİR TİCARETTİR NU SKIN SOCIAL MEDIA GUIDELINES 1 DOĞRUDAN SATIŞ; ORJİNAL SOSYAL AĞ OLARAK DEĞERLENDİRİLEBİLİR İş modelimiz yüz yüze satış temeline dayanmaktadır sözlü olarak, ağızdan ağıza

Detaylı

19 Şubat 2018 itibariyle kurumsal faturalı aboneler için aşağıdaki Pass paketleri geçerli olacaktır.

19 Şubat 2018 itibariyle kurumsal faturalı aboneler için aşağıdaki Pass paketleri geçerli olacaktır. 19 Şubat 2018 itibariyle kurumsal faturalı aboneler için aşağıdaki Pass paketleri geçerli olacaktır. Pass paketleri, uygulamalar kapsamında tarifenin internet kotasından düşmeden kullanım yapılabilmesini

Detaylı

Yıldızını Bul Ödüllendir

Yıldızını Bul Ödüllendir Yıldızını Bul Ödüllendir Global ölçekte çalışan, takdir ve ödüllendirme platformu BIGGSTARS Biggstars, çalışan takdir ve sosyal ödüllendirme uygulamasında, şirket çalışanları kurum değerleri çerçevesinde

Detaylı

SOSYAL MEDYA MÜHENDİSLİĞİ

SOSYAL MEDYA MÜHENDİSLİĞİ SOSYAL MEDYA MÜHENDİSLİĞİ SEOPSİ Sosyal medya hesaplarının, doğru ve etkin kullanımı Sosyal medya, son zamanlarda öne çıkan bir araç olarak önümüzde durmaktadır. Peki, kurumsal anlamda sosyal medyanın

Detaylı

Uzaktan Eğitim Kılavuzu

Uzaktan Eğitim Kılavuzu Uzaktan Eğitim Kılavuzu Değerli Öğrenciler, Uzaktan eğitim sistemine katılanabilmeniz için gerekli tüm bilgiler aşağıda yer almaktadır. Uzaktan eğitim sistemimiz size bazı konularda bilgilendirme e-postaları

Detaylı

Biz Gönüllüyüz Ya SİZ?

Biz Gönüllüyüz Ya SİZ? T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı TOPLUM KALKINMASINDA GÖNÜL ELÇİLERİ PROJESİ Biz Gönüllüyüz Ya SİZ? 19 Aralık 2012, Ankara Bir gönüllünün taşıması gereken ilk ve vazgeçilmez nitelik samimi olarak

Detaylı

Doktor Web Tasarım ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz

Doktor Web Tasarım ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz KULLANIM KILAVUZU Doktor Web Tasarım ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz Her doktorun ihtiyacı olan doktor web sitesi, hasta ve doktor arasındaki

Detaylı

Yeni FreeZone Gençlik Tarifeleri 23 Temmuz da Satışta!

Yeni FreeZone Gençlik Tarifeleri 23 Temmuz da Satışta! Yeni FreeZone Gençlik Tarifeleri 23 Temmuz da Satışta! Vodafone FreeZone Kafama Göre Tarifelerinde seçim gençlerin! Müzik, Gamer Video veya Instagram! Birini seç, tarifendeki interneti ikite katla, en

Detaylı

TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI

TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI 2014 DEPREM ZİRVESİ TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI www.turkiyedepremvakfi.org.tr tdv@turkiyedepremvakfi.org.tr twitter: twitter.com/tdvakfi facebook: facebook.com/turkiyedepremvakfi

Detaylı

DESTEK. Müşteri Hizmetleri Servis Talep Takip Sistemi kullanma kılavuzu

DESTEK. Müşteri Hizmetleri Servis Talep Takip Sistemi kullanma kılavuzu DESTEK Müşteri Hizmetleri Servis Talep Takip Sistemi kullanma kılavuzu 1 SAYFA DİZİNİ Sayfa 3. Sisteme nasıl bağlanabilirim? 3. Nasıl Veri girişi Yapabilirm? 5. Talep Görüntüleme Sisteme Girilmiş Raporların

Detaylı

TEGEP te Neler Oluyor?

TEGEP te Neler Oluyor? Gündem Mayıs 2013 02 TEGEP te Neler Oluyor? Eğitim ve gelişim alanında referans olabilecek çalışmalar kapıda! 07 TEGEP - ASTD İşbirliği 05 Zirvede Buluşalım! 09 Tegep Eğitim Profesyonellerini Geliştiriyor

Detaylı

www.yerel.tv BOSS PRP GROUP kuruluşudur.

www.yerel.tv BOSS PRP GROUP kuruluşudur. Seyretmek için nedeniniz var www.yerel.tv bir BOSS PRP GROUP kuruluşudur. Atatürk Mahallesi Turgut Özal Bulvarı Gardenya 5 Plaza Kat: 5 Ataşehir İstanbul Tel.: +90 216 455 98 44 Faks : +90 216 548 19 72

Detaylı

VERİ GİRİŞLERİNİN TEMEL ADIMLARI

VERİ GİRİŞLERİNİN TEMEL ADIMLARI NİN TEMEL ADIMLARI 1- ÜYE OLUN Öncelikle labbul dan sorumlu olacak bir kuruluş yetkilisinin belirlenmesi ve bu yetkilinin sisteme tam üyelik başvurusunda bulunması gerekir. Üyelikte Dikkat edilecek hususlar:

Detaylı

KADIN VE ERKEK EŞ-PARTNER İLİŞKİLERİNDE BARIŞ WORKSHOP 26 TEMMUZ 2008, ANTALYA YER: TENİS KULUBÜ, ANTALYA SUNAN: AYŞE DİLEK ERGÜLER

KADIN VE ERKEK EŞ-PARTNER İLİŞKİLERİNDE BARIŞ WORKSHOP 26 TEMMUZ 2008, ANTALYA YER: TENİS KULUBÜ, ANTALYA SUNAN: AYŞE DİLEK ERGÜLER KADIN VE ERKEK EŞ-PARTNER İLİŞKİLERİNDE BARIŞ WORKSHOP 26 TEMMUZ 2008, ANTALYA YER: TENİS KULUBÜ, ANTALYA SUNAN: AYŞE DİLEK ERGÜLER - NEDEN AŞIK OLURUZ? 1 / 7 - KADIN VE ERKEK BİRBİRİNDE NE ARAR? - EŞ-PARTNER

Detaylı

FAALİYET RAPORU

FAALİYET RAPORU FAALİYET RAPORU 2015-2016 1 İÇERİK Başkanın Mesajı 3 Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu Üyeleri 4 Hakkımızda 5 Vakıf Faaliyetleri 6-8 Yeminli Mali Müşavir Onaylı Mali Tablolar 9-14 2017 Vakıf Hedefleri

Detaylı

SERVISCELL ONLINE KAYIT KILAVUZU

SERVISCELL ONLINE KAYIT KILAVUZU SERVISCELL ONLINE KAYIT KILAVUZU 2013 Sayın Velimiz, Öncelikle Serviscell sistemini kullanmayı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Serviscell, okul servisinin, öğrencinin bekleme noktasına yaklaştığını

Detaylı

Global Game Jam (GGJ) IGDA (International Game Developers Association) Eğitim Grubu tarafından yönlendirmesi yapılan, dünyanın çeşitli bölgelerinde

Global Game Jam (GGJ) IGDA (International Game Developers Association) Eğitim Grubu tarafından yönlendirmesi yapılan, dünyanın çeşitli bölgelerinde Global Game Jam (GGJ) IGDA (International Game Developers Association) Eğitim Grubu tarafından yönlendirmesi yapılan, dünyanın çeşitli bölgelerinde 48 saat içinde gerçekleştirilen en büyük açık kaynaklı

Detaylı

Freelance Grafik Tasarım Fiyat Listesi & Çalışma Şartları

Freelance Grafik Tasarım Fiyat Listesi & Çalışma Şartları Freelance Grafik Tasarım Fiyat Listesi & Çalışma Şartları 2016-2017 KURUMSAL KİMLİK ÇALIŞMALARI Logo Tasarımı Kurumsal Kimlik Tasarımları (8 Parçaya kadar.) 500 TL - 2000 TL 1000 TL - 2000 TL Kartvizit

Detaylı

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız Bülten Tarihi 17 Haziran 2016 Yıl boyunca öğrencilerimizin ve velilerimizin beklentilerini karşılamak ve okulumuz ile ailelerimizin arasındaki bağı daha da kuvvetlendirmek üzere çalışmalar yaptık. Okul

Detaylı

ÇOCUK VE ANNELER İÇİN ÇOK ÖZEL BİR GÜN MAYIS 2019 DA HERŞEY ANNELER VE ÇOCUKLARI İÇİN BU ŞENLİKTE BULUŞUYOR!

ÇOCUK VE ANNELER İÇİN ÇOK ÖZEL BİR GÜN MAYIS 2019 DA HERŞEY ANNELER VE ÇOCUKLARI İÇİN BU ŞENLİKTE BULUŞUYOR! ÇOCUK VE ANNELER İÇİN ÇOK ÖZEL BİR GÜN 11-12 MAYIS 2019 DA HERŞEY ANNELER VE ÇOCUKLARI İÇİN BU ŞENLİKTE BULUŞUYOR! İzmir Çocuk Festivali Ne Zaman ve Nerede? Neden İzmir Çocuk Fest? Festivalde Kimler var?

Detaylı

Enerjide alternatif bir yaklaşım

Enerjide alternatif bir yaklaşım alternatifenerji.com temiz enerji, enerji verimliliği, eko binalar, yeşil ulaşım, enerji mevzuatı konularında çalışma yapan profesyoneller, yatırımcılar ve bu konularda bilgi sahibi olmak isteyen herkes

Detaylı

GLOBAL GİRİŞİMCİLİK HAFTASI Etkinlik El Kitabı 2015

GLOBAL GİRİŞİMCİLİK HAFTASI Etkinlik El Kitabı 2015 GLOBAL GİRİŞİMCİLİK HAFTASI Etkinlik El Kitabı 2015 1 İçindekiler 1. Girişimcilik Hakkında 2. Global Girişimcilik Haftası 3. GGH 2014 4. Nasıl Destek Verebilirsiniz? 2 gi.ri.şim.ci Yaşadığı toplumu ve

Detaylı

Harita Güncelleme MODEL. - Model ; DAİİCHİ üniteye sahip olan TÜM modeller PROSEDÜR. 1. Öncelikle bilgisayarınızdan

Harita Güncelleme MODEL. - Model ; DAİİCHİ üniteye sahip olan TÜM modeller PROSEDÜR. 1. Öncelikle bilgisayarınızdan Harita Güncelleme Bu broşür DAİİCHİ marka Navigasyon ünitesine sahip olan Hyundai modellerimizin, Navigasyon programındaki haritanın güncelleme işleminin nasıl yapılacağı konusunda bilgilendirme amacıyla

Detaylı

DEBİP DENİZLİ EĞİTİMİNDE BAŞARIYI İZLEME VE GELİŞTİRME PROJESİ

DEBİP DENİZLİ EĞİTİMİNDE BAŞARIYI İZLEME VE GELİŞTİRME PROJESİ DENİZLİ EĞİTİMİNDE BAŞARIYI İZLEME VE GELİŞTİRME PROJESİ DEBİP ZEHRA SUNA MANASIR İLKOKULU / ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YIL SONU DEĞERLENDİRMESİ Raportör Müdür Yardımcısı Hasan ALKIN Okul

Detaylı

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ YAZA 46.Dönem Mezuniyet Töreni Resim Sergisi Lise ye Geçiş Töreni ORTAK SINAV PROGRAMI DUYURUSU TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM

Detaylı

HERKES Ç N KAL TEL E T M ERG 2013

HERKES Ç N KAL TEL E T M ERG 2013 HERKES Ç N KAL TEL E T M ERG 2013 Eğitim Reformu Girişimi (ERG) 2003 ten bu yana sürdürdüğü çalışmalarıyla, Türkiye de eğitimin niteliğiyle ilgili olarak kamu ve diğer paydaşlar arasında diyalog ortamı

Detaylı

HAZİRAN 2017 FAALİYETLER

HAZİRAN 2017 FAALİYETLER HAZİRAN 2017 FAALİYETLER EĞİTİM ve ETKİNLİKLER Hastanın Sesi projesi Hasta Hakları Bilgilendirme Eğitimleri devam ediyor 19-21 Haziran 2017 Evrensel Hasta Hakları Derneği nin yürütmekte olduğu Hastanın

Detaylı

www.buyukcekmece.kizilay.org.tr Merhamet Çınarı Değerli Yönetici, Türk Kızılayı'nın etkin bir parçası olarak, Türk Kızılayı İstanbul Büyükçekmece Şubesi'nin kurumsal temsilini desteklemek amacıyla, gerçekleştireceğimiz

Detaylı

SOSYAL MEDYA KULLANIM KILAVUZU

SOSYAL MEDYA KULLANIM KILAVUZU SOSYAL MEDYA KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER Amaç ve Kapsam Dijital Manifestomuz Sosyal Medya Kullanımında 7 Temel Süreç Sosyal Medya Hesaplarımızı Açarken Sosyal Medya Hesaplarından Paylaşım Nasıl Yapılır?

Detaylı

ZİRAAT BANKASI - SERVİS GÖREVLİSİ SINAVI

ZİRAAT BANKASI - SERVİS GÖREVLİSİ SINAVI ZİRAAT BANKASI - SERVİS GÖREVLİSİ SINAVI 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma İşlemleri 5. Şifre Değiştirme İşlemleri 6. Başvurduğunuz Sınavlar Genel Bilgi

Detaylı

Tekfen Filar Mini Resim Yarışması Sonuçlandı 2013 / 2014 SAYI: 19. Haftanın Bazı Başlıkları

Tekfen Filar Mini Resim Yarışması Sonuçlandı 2013 / 2014 SAYI: 19. Haftanın Bazı Başlıkları 2013 / 2014 SAYI: 19 İklim Değişikliği Konferansı Haftanın Bazı Başlıkları Tekfen Filar Mini Resim Yarışması Sonuçlandı Hayatın İçinde Öğreniyoruz İklim Değişikliği Konferansı Tanıdık ve Tanıttık Uludağ

Detaylı

İşletmeniz için en etkili tanıtım aracıdır. Düşük maaliyetli ve yüksek kalitelidir.

İşletmeniz için en etkili tanıtım aracıdır. Düşük maaliyetli ve yüksek kalitelidir. İşletmeniz için en etkili tanıtım aracıdır. Düşük maaliyetli ve yüksek kalitelidir. Street View, Tarayıcı, Google Haritalar, Google+ gibi tüm diğer Google servisleriyle entegredir. Erişiminizi genişletir

Detaylı

Trans Terapi Toplantılarının On Beşincisi Gerçekleşti. SPoD LGBTİ, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü yü Ziyaret Etti

Trans Terapi Toplantılarının On Beşincisi Gerçekleşti. SPoD LGBTİ, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü yü Ziyaret Etti Trans Terapi Toplantılarının On Beşincisi Gerçekleşti SPoD LGBTİ ve Uzman Psikiyatrist Dr. Seven Kaptan ın gönüllü işbirliğiyle Şubat 2013 ten itibaren düzenlenen Trans Terapi Toplantıları nın on beşincisi

Detaylı

BODRUM BAHÇEŞEHİR ÖĞRENCİLERİNDEN

BODRUM BAHÇEŞEHİR ÖĞRENCİLERİNDEN BODRUM BAHÇEŞEHİR ÖĞRENCİLERİNDEN OKULLARI ACIBADEM HASTANESİ ONKOLOJİ MERKEZİ İÇİN MORAL SERGİSİ Bodrum Bahçeşehir Okulları öğrencilerinin yaptıkları resimler Acıbadem Hastanesi Onkoloji Bölümü nde sergilenmeye

Detaylı

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - WEB SİTE EKSİKLERİ (02/07/2013) İLETİŞİM SAYFASI: 1- İLETİŞİM sayfasında şirket adresi Google map ile gösterilmemiş. 2- Mesaj formunun üstüne Bize Yazın şeklinde başlık eklensin - - - - - - - - - - - -

Detaylı

Avrupa Birliği Genel Sekreterliği Đllerimiz AB ye Hazırlanıyor Proje Teklif Çağrısı na Đlişkin Sıkça Sorulan Sorular ve Cevapları

Avrupa Birliği Genel Sekreterliği Đllerimiz AB ye Hazırlanıyor Proje Teklif Çağrısı na Đlişkin Sıkça Sorulan Sorular ve Cevapları Avrupa Birliği Genel Sekreterliği Đllerimiz AB ye Hazırlanıyor Proje Teklif Çağrısı na Đlişkin Sıkça Sorulan Sorular ve Cevapları Soru 1 Cevap 1 Projelere eş-finansman sağlanması zorunluluğu var mı? Projelere

Detaylı

İ.Ü. AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ Tanıtım Faaliyetleri Standartları Standardı

İ.Ü. AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ Tanıtım Faaliyetleri Standartları Standardı Dök. No: AUZEF-SS-2.1-10 Yayın Tarihi:30.06.2014 Rev.No:00 Rev Tarihi: Sayfa 1 / 8 1. AMAÇ... 3 2. KAPSAM... 3 3. SORUMLULAR... 3 4. TANIMLAR... 3 5. AUZEF Tanıtım Faaliyetlerin Standartları... 3 5.1.

Detaylı

TÜRKİYE'NİN EN KAPSAMLI GENÇLİK ARAŞTIRMA RAPORU YÜZLERCE GENCİN ÖNÜNDE AÇIKLANDI

TÜRKİYE'NİN EN KAPSAMLI GENÇLİK ARAŞTIRMA RAPORU YÜZLERCE GENCİN ÖNÜNDE AÇIKLANDI Basın Bülteni 16 Mayıs 2017 TÜRKİYE'NİN EN KAPSAMLI GENÇLİK ARAŞTIRMA RAPORU YÜZLERCE GENCİN ÖNÜNDE AÇIKLANDI Türkiye de bugüne kadar gerçekleştirilmiş en kapsamlı araştırma olan Türkiye deki Gençlerin

Detaylı

Sosyal Medya Tasarımı (SGT 328) Ders Detayları

Sosyal Medya Tasarımı (SGT 328) Ders Detayları Sosyal Medya Tasarımı (SGT 328) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Saati Uygulama Saati Laboratuar Saati Kredi AKTS Sosyal Medya Tasarımı SGT 328 Seçmeli 1 2 0 2 3 Ön Koşul Ders(ler)i Dersin

Detaylı

TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI

TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI TURNUVAYA KATILMAK İÇİN TAKIM OLMAN YETERLİ 29 OCAK - 3 ŞUBAT 2017 www.apsportif.com TEAM SPIRIT OF VOLLEYBALL TOURNAMENT JUST BE THE TEAM TO PARTICIPATE IN TOURNAMENT! VOLEYBOL

Detaylı

SOSYAL MEDYADA BOŞA VAKİT HARCAMAYIN!

SOSYAL MEDYADA BOŞA VAKİT HARCAMAYIN! SOSYAL MEDYADA BOŞA VAKİT HARCAMAYIN! ANIL ALTAŞ EĞİTMEN/DANIŞMAN 14 TEMMUZ 10 BÜMED AŞİYAN SALONU Sosyal Medya ile dünya artık düz! 2 Icons courtesy of Sosyal medya Katsayınızı biliyor musunuz? Test Sonucu

Detaylı

Demokrasi Nöbeti Araştırması

Demokrasi Nöbeti Araştırması Meydanların Profili Araştırma Hakkında Taksim Saraçhane Salı gecesi, saat :00 00:00 arası, Demokrasi Nöbeti çağrısı yapılan meydanlardan Kısıklı, Saraçhane ve Taksim de 875 kişi ile yüz yüze görüşüldü.

Detaylı

farkımız, bakış açımız.

farkımız, bakış açımız. farkımız, bakış açımız. ÜRÜN FOTOĞRAFLAMA ÜRÜN FOTOĞRAFLAMA Ürün çekiminde firmanıza gelerek veya stüdyomuzda, uzman kadromuz ile ürünlerinize en doğru fon ve format ile ayrı bir boyut katarak detaylı

Detaylı

Trans Grup Terapisi Toplantıları Devam Ediyor. SPoD LGBTİ, Gençlik LGBTİ Örgütleriyle Amsterdam'da Buluştu

Trans Grup Terapisi Toplantıları Devam Ediyor. SPoD LGBTİ, Gençlik LGBTİ Örgütleriyle Amsterdam'da Buluştu Biz Kimiz? Sosyal Politikalar Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları Derneği, LGBTİ (lezbiyen, gey, biseksüel, trans ve interseks) bireylerin insan haklarının yanı sıra sosyal ve ekonomik haklarıyla

Detaylı

Birinci Medya Reklam. Markanıza Değer KATALIM. Yeni Nesil TV - GençTVExpress Apple Ipad Online SMS EXPRESS CEP ABONE 2399

Birinci Medya Reklam. Markanıza Değer KATALIM. Yeni Nesil TV - GençTVExpress Apple Ipad Online SMS EXPRESS CEP ABONE 2399 HABER PORTALINIZ www.kibrisgenctv.com Kıbrıs ta Birinci, Akdeniz de bir inci 90.0* 96.6 Mağusa Yeni Nesil TV - GençTVExpress Apple Ipad Online SMS EXPRESS CEP ABONE 2399 Birinci Medya Reklam Markanıza

Detaylı

TEMMUZ 2017 BÜLTEN. Koçluk, Eğitim, Danışmanlık. Tel: +90(216)

TEMMUZ 2017 BÜLTEN. Koçluk, Eğitim, Danışmanlık.  Tel: +90(216) TEMMUZ 2017 BÜLTEN Koçluk, Eğitim, Danışmanlık Tel: +90(216) 337 01 64 E-mail: info@houseofhuman.com www.houseofhuman.com ileri sayfa Kurumsal Eğitimler...04 ICF Onaylı Profesyonel Koçluk Eğitimleri...1

Detaylı

Sunum: "Cinsiyetine Uymayanlar: LGBT nin T si. TransTerapi Toplantıları Devam Ediyor

Sunum: Cinsiyetine Uymayanlar: LGBT nin T si. TransTerapi Toplantıları Devam Ediyor Biz Kimiz? Sosyal Politikalar Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları Derneği, LGBTİ (lezbiyen, gey, biseksüel, trans ve interseks) bireylerin insan haklarının yanı sıra sosyal ve ekonomik haklarıyla

Detaylı

ESGM+ ESGM+ programımız kolay kurulumu, basit kullanımı ve küçük boyutu ile her bilgisayarda kullanılmak üzere tasarlanmıştır.

ESGM+ ESGM+ programımız kolay kurulumu, basit kullanımı ve küçük boyutu ile her bilgisayarda kullanılmak üzere tasarlanmıştır. ESGM+ ESGM+ programımız kolay kurulumu, basit kullanımı ve küçük boyutu ile her bilgisayarda kullanılmak üzere tasarlanmıştır. ESGM+ programı ile 4A, 4B, 4C, Son Dönem Bilgisi(Aktif Ayıklama), İşyeri Bilgisi

Detaylı