GÖKYÜZÜNDE FARK YARATANLAR Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Kişisel Gelişim Programı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "GÖKYÜZÜNDE FARK YARATANLAR Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Kişisel Gelişim Programı"

Transkript

1 GÖKYÜZÜNDE FARK YARATANLAR Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Kişisel Gelişim Programı Maltepe Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, Eğitim Fakültesi ve Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Birimi ile ortaklaşa yürütülen Gökyüzünde Fark Yaratanlar Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Kişisel Gelişim Programı tamamlandı. Program içeriğinde Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı öğrencilerimizde mesleki farkındalık yaratma hedeflendi ve kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak uygulamalar kabin simülatöründe yapılan canlandırma çalışmaları ile gerçekleştirildi. Program kapsamında öğrencilerin çalışma ortamında karşılaşacakları sorunlara çözüm önerileri getirmelerine yardımcı olmak, öğrencilerin kendilerini tanımalarını, güçlü ve gelişmeye açık yönlerini fark etmelerini sağlamak amaçlandı. Başvuruların değerlendirilmesi ve mülakat sonucunda seçilen öğrenciler Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Kişisel Gelişim Programı nda içsel kaynaklarını geliştirme, mesleki çalışmalarında fark yaratacak iletişim tekniklerini deneyimleme imkânını yakaladı. 10 hafta süren program içeriğinde; Etkin İletişim Yöntemleri Takım Çalışması Farkındalık Beden Dili Proaktif Olmak Empati Çatışma Yönetimi Motivasyon Stres Yönetimi Fark Yaratmak konu başlıklarında paylaşımlar ve uygulamalar akademisyenlerimiz ile birlikte gerçekleştirildi. Program sonunda eğitimleri başarı ile tamamlayan öğrencilerimiz düzenlenen törenle sertifikalarını aldılar.

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15 Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı THY Uçuş Eğitim Merkezi Mock up Eğitimi ACİL DURUM PROSEDÜRLERİ UYGULAMA EĞİTİMİ-THY UÇUŞ EĞİTİM BAŞKANLIĞI Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı 2.sınıf öğrencilerimiz 05 Mayıs 2018 tarihinde THY Uçuş Eğitim Başkanlığı'nda "Acil Durum Prosedürleri Uygulama Eğitimi" ne katıldılar. Eğitim kapsamında öğrencilerimiz; yangın ve duman eğitimi, basınç boşaltma eğitimi, acil durum ve emniyet ekipmanlarının kullanımı, acil durum tahliye, hayatta kalma ve suda hayatta kalma gibi konularda eğitim aldılar.

16

17 SİVİL HAVACILIK KABİN HİZMETLERİ PROGRAMI Tuzla Belediyesi Basın Yayın & Halkla İlişkiler Müdürlüğü nde Haber Editörü ve Protokol Sunucusu - Spiker Sayın Nur Gözde TAYFUR bugünkü Diksiyon dersimizin konuğu oldu. Kendisine katılımlarından dolayı teşekkürü bir borç biliriz.

18

19 SİVİL HAVACILIK KABİN HİZMETLERİ PROGRAMI SİVİL HAVA ULAŞTIRMA İŞLETMECİLİĞİ PROGRAMI SEKTÖR AKADEMİ BULUŞMASI Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı ve Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Programı tarafından düzenlenen sektör-akademi buluşmalarının 28 Mart 2018 tarihinde gerçekleştirilen etkinliğinin konuğu Türk Hava Yolları Kabin Operasyon Müdürü Sn. Alpaslan Duruman, nitelikli ve fark yaratan kabin memuru olmanın önemi, şirketin işe alım süreçleri ve mesleki deneyimleri konusunda öğrencilerimizle paylaşımlarda bulundu. Sn. Alpaslan Duruman a katılımı ve değerli paylaşımları için teşekkür ederiz.

20

21 SİVİL HAVACILIK KABİN HİZMETLERİ PROGRAMI SİVİL HAVA ULAŞTIRMA İŞLETMECİLİĞİ PROGRAMI SEKTÖR AKADEMİ BULUŞMASI Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı ve Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Programı tarafından düzenlenen sektör-akademi buluşmalarının 27 Mart 2018 tarihinde gerçekleştirilen etkinliğinin konuğu Pegasus Hava Yolları Sabiha Gökçen İstasyon Müdürü Sn. Erdinç Meriçli, yer hizmetleri çalışma alanları, şirket içi kariyer fırsatları ve mesleki deneyimleri konusunda öğrencilerimizle paylaşımlarda bulundu. Sn. Erdinç Meriçli ye katılımı ve değerli paylaşımları için teşekkür ederiz.

22 SİVİL HAVACILIK KABİN HİZMETLERİ PROGRAMI SİVİL HAVA ULAŞTIRMA İŞLETMECİLİĞİ PROGRAMI SEKTÖR AKADEMİ BULUŞMASI Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı ve Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Programı tarafından düzenlenen sektör-akademi buluşmalarının 21 Mart 2018 tarihinde gerçekleştirilen etkinliğinin konuğu Pegasus Hava Yolları Kabin Hizmetleri İş Geliştirme Operasyon ve Proje Yöneticisi Sn. Coşkun Kar, nitelikli ve fark yaratan kabin memuru olmanın önemi, şirketin işe alım süreçleri ve mesleki deneyimleri konusunda öğrencilerimizle paylaşımlarda bulundu. Sn.Coşkun Kar a katılımı ve değerli paylaşımları için teşekkür ederiz.

23 Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı Mezun-Öğrenci Buluşması Türk Hava Yolları nda kabin ekibi olarak görev alan Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı mezunlarımızdan Sercan Pınar (2015 mezunu) ve Yeliz Türkoğlu (2015 mezunu) 12 Ekim 2017 tarihinde Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı öğrencileri ile bir araya geldi. Mezunlarımız işe alım süreçleri, kabin ekibi olarak görev almanın sorumlulukları ve mesleki deneyimleri hakkında öğrencilerimiz ile paylaşımlarda bulundu. Mezunlarımız Genel Sekreterimiz Sn. Dr. Nuri Olur u makamında ziyaret etti.

24 ACİL DURUM PROSEDÜRLERİ UYGULAMA EĞİTİMİ Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı 2.sınıf öğrencilerimiz Nisan 2017 tarihlerinde THY Uçuş Eğitim Başkanlığı'nda "Acil Durum Prosedürleri Uygulama Eğitimi"ne katıldılar. Eğitim kapsamında öğrencilerimiz; yangın ve duman eğitimi, basınç boşaltma eğitimi, acil durum ve emniyet ekipmanlarının kullanımı, acil durum tahliye, hayatta kalma ve suda hayatta kalma gibi konularda eğitim aldılar.

25

26 THY Uçuş Eğitim Başkanlığı Ziyareti Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı 1.sınıf öğrencilerimiz 03 Kasım 2016 tarihinde Öğretim Görevlilerimiz Aybike Zorlu ve Yrd.Doç.Dr.Belis Gülay ile birlikte THY Uçuş Eğitim Başkanlığı nı ziyaret ettiler. Öğrencilerimiz ziyaret esnasında eğitim birimlerini gezerek eğitimcilerden detaylı bilgi aldılar. Öğrencilerimize bu imkânı sağlayan, mesleki birikimleri ile yönlendirici ve motive edici önerilerde bulunan Kabin Eğitim Müdürü Sn. Yonca Ceylan'a ve THY eğitmenlerine katkıları için teşekkür ederiz.

27

28 ACİL DURUM PROSEDÜRLERİ UYGULAMA EĞİTİMİ-THY UÇUŞ EĞİTİM BAŞKANLIĞI Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı 2.sınıf öğrencilerimiz THY Uçuş Eğitim Başkanlığı'nda "Acil Durum Prosedürleri Uygulama Eğitimi"ne katıldılar. Eğitim kapsamında öğrencilerimiz; yangın ve duman eğitimi, basınç boşaltma eğitimi, acil durum ve emniyet ekipmanlarının kullanımı, acil durum tahliye, hayatta kalma ve suda hayatta kalma gibi konularda eğitim aldılar.

29

30

31 IFTE 2016 İstanbul Havacılık Eğitim Fuarı 6-7 ve 8 Mayıs 2016 tarihleri arasında düzenlenen IFTE 2016 İstanbul Havacılık Eğitim Fuarına katılım sağlandı. Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı ve Uçak Teknolojileri Programı öğrencilerinin görev aldığı fuarda standımıza ilgi yoğundu.

32 Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı 1.sınıf öğrencilerimiz 24 Kasım 2015 tarihinde Öğretim Görevlilerimiz Sn. Aybike Zorlu ve Sn. İsmail uzut ile birlikte THY Uçuş Eğitim Başkanlığını ziyaret ettiler. Öğrencilerimiz ziyaret esnasında eğitim birimlerini gezerek ilgili eğitimcilerden ayrıntılı bilgi aldılar. Öğrencilerimize bu imkanı sağlayan, mesleki birikimleri ile yönlendirici ve motive edici önerilerde bulunan Kabin Eğitim Müdürü Sn. Yonca Ceylan'a ve THY eğitmeni Sn. Serpil Akan'a katkıları için teşekkür ederiz. Dünya Havacı Kadınlar Haftası kapsamında düzenlenen "Pembe Uçak Meydan Okuması" etkinliğine Meslek Yüksek Okulu öğrencilerimiz hazırladıkları uçakları 8 Mart 2016 tarihinde mesajları ile birlikte tüm dünyadan katılımcılarla aynı anda uçurdular.

33 Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri mezunları

34 Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri stajları

35 7.Kariyer Günleri kapsamında Türk Hava Yolları Kabin Hizmetleri Başkanı Sn. Nevin Çolak "Hızla Gelişen Sivil Havacılık Sektöründe Nitelikli ve Fark Yaratan Kabin Ekibinin Önemi" konulu söyleşisi ile 7 Mayıs 2015 tarihinde öğrencilerimizle buluştu. Sn. Nevin Çolak'a paylaşımları ve katkıları için teşekkür ederiz.

36 Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı 2.sınıf öğrencilerimiz THY Uçuş Eğitim Başkanlığı'nda "Acil Durum Prosedürleri Uygulama Eğitimi"ne katıldılar. Eğitim kapsamında öğrencilerimiz; yangın ve duman eğitimi, basınç boşaltma eğitimi, acil durum ve emniyet ekipmanlarının kullanımı, acil durum tahliye, hayatta kalma ve suda hayatta kalma gibi konularda eğitim aldılar.

37

38 Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı 1.sınıf öğrencilerimiz 10 Mart 2014 tarihinde Müdür Yardımcımız Sn.Doğan Korkmaz, Öğretim görevlilerimiz Sn.İsmail Uzut ve Sn.Serpil Özyazar ile birlikte THY Uçuş Eğitim Başkanlığını ziyaret ettiler. Öğrencilerimiz ziyaret esnasında eğitim birimlerini gezerek ilgili eğitimcilerden ayrıntılı bilgi aldılar. Öğrencilerimize bu imkanı sağlayan, mesleki birikimleri ile yönlendirici ve motive edici önerilerde bulunan Kabin Eğitim Müdürü Sn.Yonca Ceylan'a ve THY eğitimcilerine katkıları için teşekkür ederiz. Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı öğrencilerimiz 17 Nisan 2014 tarihinde Bölüm Başkanı Gülay Hacıoğlu, Öğretim Görevlileri Gülnaz Karahan ve İsmail Uzut ile birlikte THY Kabin Eğitim Müdürlüğü'nü ziyaret ettiler. Öğrencilerimiz ziyaret esnasında eğitim birimlerini gezerek ilgili eğitimcilerden ayrıntılı bilgiler aldılar. Öğrencilerimize bu imkanı sağlayan ve mesleki birikimi ile yönlendirici ve motive edici önerilerde bulunan Kabin Eğitim Müdürü Sn.Nevin Çolak'a ve THY eğitimcilerine katkıları için teşekkür ederiz.

39 İletişim Fakültesi öğretim görevlisi Sn.Elif Sungur 18 Mart 2014 tarihinde Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri ve Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümü öğrencilerimize öz geçmiş hazırlarken dikkat edilmesi gereken hususlar, iş başvuru yöntemleri ve kariyer planlama konularıyla ilgili bir sunum gerçekleştirmiştir. Sn. Elif Sungur a öğrencilerimize katkıları ve paylaşımları için teşekkür ederiz. Türk Hava Yolları ve Maltepe Üniversitesi işbirliğinin Akademik Yılı Değerlendirme Toplantısı 26 Mayıs 2014 tarihinde Maltepe Üniversitesi Kampüsü'nde gerçekleştirildi. Türk Hava Yolları'ndan Kabin Eğitim Müdürü Sn.Nevin Çolak, Kabin Yer Eğitim Öğretmenleri Sn.İnci Özbek Kayabaş ve Sn.Rüya Yılmaz ; Maltepe Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu'ndan Yüksek Okul Müdürü Sn.Dr.Nuri Olur, Müdür Yardımcısı Sn.Nuran Karaağaoğlu ve Bölüm Başkanı Sn.Gülay Hacıoğlu'nun katılımıyla gerçekleşen toplantıda Akademik Yılı Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı ve yapılan çalışmalar konusunda bilgi paylaşımında bulunuldu, birlikte yürütülen çalışmalar değerlendirildi ve Akademik Yılı çalışmaları için planlamalar yapıldı.

40 Meslek Yüksek okulu Müdürümüz Sn. Dr. Nuri OLUR, Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı ve Uçak Teknolojisi Programı Öğretim Görevlileri ve Öğrencileri 4 Mart 2014 Salı günü Sabiha Gökçen Hava limanında düzenlenen "Sivil Havacılık Güvenlik Eğitimi"ne katıldılar.

41 Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri programı öğrencileri en iyi hazırladıkları yiyecekleri "Herkesin Bir Spesiyali Olmalı" sloganıyla düzenledikleri etkinlikte sundular. Etkinliğe Rektörümüz Sn.Prof.Dr.Kemal Köymen, Rektör Yardımcısı Sn. Prof.Dr.Şahin Karasar, Meslek Yüksekokulu yöneticileri ve bölüm öğretim görevlileri ve öğrencileri katıldı.

SİVİL HAVACILIK KABİN HİZMETLERİ PROGRAMI ETKİNLİKLER. Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri mezunları

SİVİL HAVACILIK KABİN HİZMETLERİ PROGRAMI ETKİNLİKLER. Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri mezunları SİVİL HAVACILIK KABİN HİZMETLERİ PROGRAMI ETKİNLİKLER Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri 2014-2015 mezunları Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri 2014-2015 stajları 7.Kariyer Günleri kapsamında Türk Hava Yolları

Detaylı

Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Sertifika Töreni Marma Otelde gerçekleşti

Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Sertifika Töreni Marma Otelde gerçekleşti Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Sertifika Töreni Marma Otelde gerçekleşti Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Programı nın 35 öğrencisi, üniversite tarafından 25 Mayıs 2018 tarihinde organize edilen

Detaylı

EĞİTİM ÇALIŞMA GRUBUNUN FAALİYETLERİ

EĞİTİM ÇALIŞMA GRUBUNUN FAALİYETLERİ SHGM YÖK SİVİL HAVACILIK KOMİSYONU 8. TOPLANTISI - 01 MART 2016 - EĞİTİM ÇALIŞMA GRUBUNUN FAALİYETLERİ ŞAHİN KARASAR EĞİTİM ÇALIŞMA GRUBU ÜYELERİ 2 Adem KARSLIOĞLU Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Sektörel

Detaylı

Mesleki Eğitim İle Büyüyoruz

Mesleki Eğitim İle Büyüyoruz Temmuz 2015/Sayı:2 Bu Proje Avrupa Birliği Ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Finanse Edilmektedir Mesleki Eğitim İle Büyüyoruz Ahmet Şerif İZGÖREN den Öğretmenlerimize Seminer 3 Sektör 3Çalıştay Projemiz

Detaylı

TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI

TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI TED Okulları müdürleri arasında iletişim ve işbirliğini güçlendirmek amacıyla düzenlenen TED Okulları Müdürler Toplantıları nın on dördüncüsü,

Detaylı

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Öğretim Üyemizden Seminer Üniversitemiz İİBF öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Murat AYAN fakültemiz öğrencilerine hizmet kalitesi ile ilgili seminer verdi.

Detaylı

Anıtkabir Ziyaretimiz... 2 Köker Turizm Personeli İçin Eğitim... 2 Ana Sınıflarına Giriş Hakkında... 3 Haberli Yangın Tatbikatımız...

Anıtkabir Ziyaretimiz... 2 Köker Turizm Personeli İçin Eğitim... 2 Ana Sınıflarına Giriş Hakkında... 3 Haberli Yangın Tatbikatımız... İçindekiler Anıtkabir Ziyaretimiz... 2 Köker Turizm Personeli İçin Eğitim... 2 Ana Sınıflarına Giriş Hakkında... 3 Haberli Yangın Tatbikatımız... 3 Dünya Çocuk Hakları Günü... 3 Sayın Gökhan Okçu İle Söyleşi...

Detaylı

26.11.2015 22.12.2015 RUS KÖKENLİ VATANDAŞLARLA BİRLİK-BERABERLİK KAHVALTISI 05.12.2015 RUSYA İLE YAŞANAN UÇAK KRİZİ VE SONRASINDA YAŞANAN GELİŞMELER İLE İLGİLİ ALANYA DA YAŞAYAN RUS VATANDAŞLARINA YÖNELİK

Detaylı

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi. e-bülten. uio.akdeniz.edu.tr/tr. Akdeniz University International Relations Office

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi. e-bülten. uio.akdeniz.edu.tr/tr. Akdeniz University International Relations Office Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi e-bülten Akdeniz University International Relations Office @AkdenizUni_IRO YENİ ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERİMİZ ÜNİVERSİTEMİZDE Bu yıl 12 Mayıs 2018 tarihinde

Detaylı

BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ

BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ 1. 2014 Türkiye Kitap Pazarı İstatistikleri Açıklandı. Kültür ve Turizm Bakanlığı ISBN Ajansı, Telif Hakları ve Sinema Genel Müdürlüğü ve Yayımcı Meslek

Detaylı

TURİZM FAKÜLTESİ BÜLTENİ Yıl 2, Sayı 4 Ocak, 2018

TURİZM FAKÜLTESİ BÜLTENİ Yıl 2, Sayı 4 Ocak, 2018 BU SAYIDA; Dekanımızdan.. 1 TURİZM FAKÜLTESİ BÜLTENİ Ocak, 2018 DEKANIMIZDAN İşbirliği Protokolü..2 Birinci sınıfların Sapanca gezisi.....3 Aramızdan Yükselenler....4 Aramıza Katılanlar....5 Aramıza Katılanlar....6

Detaylı

SAYI: 3 HAZİRAN - ARALIK Keyifle okumanız dileğiyle. Prof. Dr. Murat GÜMÜŞ BATIOYO Müdür. (BATIOYO) Turizm ve Otel İşletmeciliği ile

SAYI: 3 HAZİRAN - ARALIK Keyifle okumanız dileğiyle. Prof. Dr. Murat GÜMÜŞ BATIOYO Müdür. (BATIOYO) Turizm ve Otel İşletmeciliği ile SAYI: 3 HAZİRAN - ARALIK 2018 Prof. Dr. Murat GÜMÜŞ BATIOYO Müdür B a t m a n Ü n i v e r s i t e s i T u r i z m İ ş l e t m e c i l i ğ i v e O t e l c i l i k Y ü k s e k o k u l u (BATIOYO) Turizm

Detaylı

Sigortacılık Haftası Kapsamında Elazığ da Sektör Buluşması SAB,Sigortacılık Haftası nedeniyle Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ve Elazığ Sigorta Acente

Sigortacılık Haftası Kapsamında Elazığ da Sektör Buluşması SAB,Sigortacılık Haftası nedeniyle Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ve Elazığ Sigorta Acente Sigortacılık Haftası Kapsamında Elazığ da Sektör Buluşması SABSigortacılık Haftası nedeniyle Elazığ Ticaret Sanayi Odası Elazığ Sigorta Acente leri Der neği işbirliğinde 4 Haziran Cumartesi günü Elazığ

Detaylı

JCI BURSA e-bülten Mart-Haziran 2015

JCI BURSA e-bülten Mart-Haziran 2015 6 Mart 2015 Resmi Kurum Ziyaretleri 6 Mart 2015 günü, JCI olarak, JCI Türkiye Başkanımız Ahmet Erhan Tanyeri ile birlikte Vali Vekili Sn. Vedat Müftüoğlu nu ve Büyükşehir Belediye Başkan vekili Sn. Atilla

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi 2013-2014 İSTANBUL KAGEM FAALİYET TAKVİMİ

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi 2013-2014 İSTANBUL KAGEM FAALİYET TAKVİMİ 2013-20 FAALİYET TAKVİMİ TARİH ETKİNLİK ADI EĞİTİMCİ ADI-SOYADI KATILIMCI SAYISI 10-11.09.2013 DANIŞMA KURULU TOPLANTISI II İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK TEMSİLCİLERİ VE İŞ DÜNYASININ TEMSİLCİLERİ 02-09-

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU Yrd. Doç. Dr. Mehmet ALTINÖZ Müdür Vekili Ankara, 18 Eylül 2012 1976 dan günümüze Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu; Büro Yönetimi ve Yönetici

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 25.03.2014 22.04.2014 ALANYA BELEDİYE BAŞKANI ADEM MURAT YÜCEL E HAYIRLI OLSUN TİCARETİ-09 OCAK 2014 30 MART 2014 TARİHİNDE GERÇEKLEŞEN SEÇİMLER SONUCUNDA HİZMET BAYRAĞINI

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

2014 YILI AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ ELAZIĞ KADIN KONUK EVLERİ VE SEVGİ EVLERİNDE AİLE SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR

2014 YILI AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ ELAZIĞ KADIN KONUK EVLERİ VE SEVGİ EVLERİNDE AİLE SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR 2014 YILI AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ ELAZIĞ KADIN KONUK EVLERİ VE SEVGİ EVLERİNDE AİLE SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR Elazığ İl Müftülüğü Aile İrşat ve Dinî Rehberlik Bürosu görevlilerinden İl

Detaylı

qwertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq

qwertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq qwertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq Çamlıhemşin Çok Programlı wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq Anadolu Lisesi

Detaylı

REHBERLİK DERSLERİ. 1. Sınıflarda, sınıf arkadaşlarını, sınıf öğretmenlerini, yönetici ve diğer çalışanları tanımaları

REHBERLİK DERSLERİ. 1. Sınıflarda, sınıf arkadaşlarını, sınıf öğretmenlerini, yönetici ve diğer çalışanları tanımaları REHBERLİK DERSLERİ EKİM AYI 1. Sınıflarda, sınıf arkadaşlarını, sınıf öğretmenlerini, yönetici ve diğer çalışanları tanımaları amacıyla İsim Çemberi etkinliği uygulandı. Ayrıca çocuğun aileyi nasıl algıladığını

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER 25.02.2014 Salı günü 3. ve 4. sınıf öğrencilerimize okulumuzun bahçesinde Yangın Söndürme Tatbikatı yapılmıştır. Tatbikatı öğrencilerimiz ilgiyle izlemişlerdir.

Detaylı

Fotoğraf: Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İlyas Çapoğlu nun Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Ziyareti

Fotoğraf: Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İlyas Çapoğlu nun Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Ziyareti Ülkemizin turizm sektörüne kalifiye elemanlar yetiştirme amacıyla 2008 yılında kurulan Erzincan Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu, aynı yıl Turizm ve Otel İşletmeciliği programı, sonrasında

Detaylı

BATMAN ÜNİVERSİTESİ ERASMUS+ PROGRAMI WROCLAW ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI PERSONEL EĞİTİM HAFTASI VE POLONYA ÜNİVERSİTELERİ İŞBİRLİĞİ ZİYARETİ

BATMAN ÜNİVERSİTESİ ERASMUS+ PROGRAMI WROCLAW ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI PERSONEL EĞİTİM HAFTASI VE POLONYA ÜNİVERSİTELERİ İŞBİRLİĞİ ZİYARETİ BATMAN ÜNİVERSİTESİ ERASMUS+ PROGRAMI WROCLAW ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI PERSONEL EĞİTİM HAFTASI VE POLONYA ÜNİVERSİTELERİ İŞBİRLİĞİ ZİYARETİ 14-18 MAYIS 2018 Üniversitemizin uluslar arasılaşma faaliyetleri

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI KARİYER GELİŞTİRME MERKEZİ 2011 2012 İSTANBUL KAGEM FAALİYETLERİ

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI KARİYER GELİŞTİRME MERKEZİ 2011 2012 İSTANBUL KAGEM FAALİYETLERİ TARİH ETKİNLİK ADI EĞİTİMCİ ADI-SOYADI 22-26.0.2011 23-2.0.2011 (ÖĞRETMENLERE YÖNELİK) (YARDIMCI PERSONELE YÖNELİK) DOÇ.DR. GÜL ŞENDİL UZM. PSK. DANIŞMAN BURCU DÜNDAR DOÇ.DR. GÜL ŞENDİL UZM. PSK. DANIŞMAN

Detaylı

2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU

2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU 2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU 08 Ocak 2014 - (A. Murat Ersoy - Hande Tibuk) 2014 CATHIC organizasyonu PR hazırlıklarını yürüten Alkaş firmasından Esra Dalgıç ile Dernek Başkanımız Sayın Murat Ersoy ve

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KARİYER MERKEZİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KARİYER MERKEZİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KARİYER MERKEZİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1-(1) Bu Yönergenin amacı; Karadeniz Teknik Üniversitesi Kariyer Merkezi nin amaçlarına,

Detaylı

ARALIK E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:12 DÖNEM:1

ARALIK E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:12 DÖNEM:1 ARALIK E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:12 DÖNEM:1 SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI VARANK SAMSUN TEKNOPARK TA Bir dizi ziyaret ve temaslar için Samsun da bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Samsun Teknopark

Detaylı

PROGRAM, PUAN TÜRÜ, KONTENJAN, BAŞARI SIRASI, EN KÜÇÜK PUAN VE ÖĞRENİM ÜCRETİ TABLOSU

PROGRAM, PUAN TÜRÜ, KONTENJAN, BAŞARI SIRASI, EN KÜÇÜK PUAN VE ÖĞRENİM ÜCRETİ TABLOSU PROGRAM, PUAN TÜRÜ, KONTENJAN, BAŞARI SIRASI, EN KÜÇÜK PUAN VE ÖĞRENİM ÜCRETİ TABLOSU Program Adı Öğrenim Süresi Puan Türü 2017-2018 Kontenjanları 2016 ÖSYS 0,12 Başarı Sırası 2016 ÖSYS En Küçük Puan Öğrenim

Detaylı

SİNOP ÜNİVERSİTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU

SİNOP ÜNİVERSİTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU SİNOP ÜNİVERSİTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU YÜKSEKOKULUMUZ Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu 31.12.2009 tarihli ve 27449 sayılı (7. Mükerrer) Resmi Gazetede yayımlanan,

Detaylı

İLK ve ACİL YARDIM PROGRAMI. 2. Ambulans Sürüş Teknikleri Eğitimi

İLK ve ACİL YARDIM PROGRAMI. 2. Ambulans Sürüş Teknikleri Eğitimi T.C. Kocaeli Üniversitesi Kocaeli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İLK ve ACİL YARDIM PROGRAMI İkinci Sınıf Öğrencileri İçin Düzenlenen 2. Ambulans Sürüş Teknikleri Eğitimi Başarıyla Tamamlandı. 28.5.2015

Detaylı

İstanbul Aydın Üniversitesi Mezunlar Derneği

İstanbul Aydın Üniversitesi Mezunlar Derneği İAÜMED Başkanından, İstanbul Aydın Üniversitesi Mezunlar Derneği (İAÜMED) 13 Nisan 2007 tarihinde kuruldu. İstanbul Aydın Üniversitesi mezun ve mensup bireylerini bir arada tutmak ve mezunlarının üniversiteleri

Detaylı

GENÇ PUPA. e-bülten TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ KASIM SAYI 12

GENÇ PUPA. e-bülten TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ KASIM SAYI 12 GENÇ PUPA e-bülten TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ KASIM SAYI 12 1 1 KASIM 2016 KOSGEB Kocaeli OSB Müdürü Hakan DEMİRCİ den Dinliyoruz Girişimcilik Destek Programı, Ar-ge, İnovasyon ve Endüstriyel Uygulama Destek

Detaylı

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Bülteni Yıl: 2 Sayı: 4 Haziran 2015

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Bülteni Yıl: 2 Sayı: 4 Haziran 2015 SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU Etkinlikler Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Bülteni Yıl: 2 Sayı: 4 Haziran 2015 İAÜ SHMYO Mezuniyet Töreni 13 14 Haziran 2015 Tarihinde Görkemli Bir Törenle Düzenlendi

Detaylı

Düpol"den Köseköy Myo"ya Ziyaret KAYNAŞLI MYO DAN STANDARD PROFİL E TEKNİK GEZİ Düzce Üniversitesi Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Lastik ve Plastik Teknolojisi Programı öğretim elemanları ve öğrencileri

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, 10 Kasım Atatürk ü Anma Günü töreni hazırlıkları, ortaokul öğrencilerimizin 1. deneme

Detaylı

TEMMUZ 2017 BÜLTEN. Koçluk, Eğitim, Danışmanlık. Tel: +90(216)

TEMMUZ 2017 BÜLTEN. Koçluk, Eğitim, Danışmanlık.  Tel: +90(216) TEMMUZ 2017 BÜLTEN Koçluk, Eğitim, Danışmanlık Tel: +90(216) 337 01 64 E-mail: info@houseofhuman.com www.houseofhuman.com ileri sayfa Kurumsal Eğitimler...04 ICF Onaylı Profesyonel Koçluk Eğitimleri...1

Detaylı

İLK FIRSAT 2017 MEZUNLAR BULUŞMASI // 27 Mayıs 2017

İLK FIRSAT 2017 MEZUNLAR BULUŞMASI // 27 Mayıs 2017 İLK FIRSAT 2017 MEZUNLAR BULUŞMASI // 27 Mayıs 2017 2016 Katılımcıları İlk Fırsat programı ardından kariyerlerine emin adımlarla devam ediyor. Programı başarıyla tamamlayan katılımcılar, mezunlar buluşmasında

Detaylı

EFES MESLEK YÜKSEKOKULU

EFES MESLEK YÜKSEKOKULU EFES MESLEK YÜKSEKOKULU TARİHÇEMİZ Efes Meslek Yüksekokulu; Dokuz Eylül Üniversitesi nin en yeni meslek yüksekokulu olarak Selçuk ilçesinde 2014 yılında kurulmuştur. Yüksekokul; Turizm ve Otel İşletmeciliği,

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret TOBB 72. GENEL KURULUNA KATILDIK.

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret TOBB 72. GENEL KURULUNA KATILDIK. TOBB 72. GENEL KURULUNA KATILDIK. TOBB un 72 inci Genel Kurulu M. Rifat Hisarcıklıoğlu nun ev sahipliğinde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Gümrük ve Ticaret Bakanı

Detaylı

düzenlemek ve küresel iş dünyasıyla üniversite arasında köprü kurmaktır.

düzenlemek ve küresel iş dünyasıyla üniversite arasında köprü kurmaktır. VİZYONUMUZ AGÜ Akademi, öğrenmeyi öğreten bir AGÜ Akademi, eğitim ve danışmanlık faaliyetleriyle bireylerin hayat boyu öğrenimine kurum olarak hayat boyu öğrenmeye nitelikli katkılarda bulunma ve katma

Detaylı

Mesleğe ve Odanıza Hoşgeldiniz Etkinliği. LPG Sorumlu Müdürlük Eğitimi Gerçekleştirdik. Üyelerimizle Kahvaltıda Buluştuk!

Mesleğe ve Odanıza Hoşgeldiniz Etkinliği. LPG Sorumlu Müdürlük Eğitimi Gerçekleştirdik. Üyelerimizle Kahvaltıda Buluştuk! ÇMO İSTANBUL BASIN YAYIN BİRİMİ ÇMO İSTANBUL EKİM-KASIM E-BÜLTENİ Değerli Üyemiz, Çevre Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Ekim - Kasım ayı e-bültenimiz bilgilerinize sunulmuştur. ÇMO İstanbul Şubesi Yönetim

Detaylı

T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi

T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr - Aralık 2014 AÖF Sınavları İlçemizde İlk Defa Yapıldı. Anadolu Üniversitesi AÖF sınavları için tüm alt yapı hizmetleri;

Detaylı

MUT TİCARET VE SANAYİ ODASI EYLÜL AYI BÜLTENİ. Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda ilgili makamlara sorunlar ile ilgili yazılar gönderilmiştir.

MUT TİCARET VE SANAYİ ODASI EYLÜL AYI BÜLTENİ. Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda ilgili makamlara sorunlar ile ilgili yazılar gönderilmiştir. 05/09/2018 Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda ilgili makamlara sorunlar ile ilgili yazılar gönderilmiştir. 10/09/2018 MUT ZEYTİNİ AVRUPA YOLUNDA: Koordinatörlüğü Mersin Üniversitesi bünyesinde

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 17.09.2013 22.10.2013 4.GELENEKSEL VE YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI(YÖREX) 19-22 EYLÜL 2013 19-22 EYLÜL TARİHLERİNDE ANTALYA EXPO CENTER DA DÜZENLENEN 4.GELENEKSEL VE YÖRESEL ÜRÜNLER

Detaylı

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 68 Kasım 2017 Sosyal Medyada

Detaylı

MEKATRONİK MÜHENDİSLERİ DERNEĞİ E-BÜLTEN MAYIS - HAZİRAN

MEKATRONİK MÜHENDİSLERİ DERNEĞİ E-BÜLTEN MAYIS - HAZİRAN MEKATRONİK MÜHENDİSLERİ DERNEĞİ E-BÜLTEN MAYIS - HAZİRAN 1 4-5 Mayıs 2016 Ekonomi bakanlığının koordinatörlüğünde TİM(Türkiye İhracatçılar Meclisi) ve OAİB(Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri) organizasyonu

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 30.09.2014 27.10.2014 PARİS SİAL GIDA FUARINDA ALTSO STANDI İLE YERİMİZİ ALDIK-19-23 EKİM 2014 6552 SAYILI İŞ KANUNU İLE BAZI KANUN VE KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMELERDE DEĞİŞİKLİK

Detaylı

AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017

AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017 AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017 IFAT EURASIA- 2. ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ FUARI 16-18 Şubat 2017 AKADEMİ ÇEVRE A.Ş. olarak ekibimizle Türkiye de 2. kez gerçekleşen IFAT Eurasia da standımızı kurarak paydaşlarımız,

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2014 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Oda Faaliyetlerimiz 69 Slayt 31.01.2014 AB Slovenia Projesi Denetimi 03.01.2014 Belediye Başkan Adayı Kazım

Detaylı

TED ANTALYA KOLEJİ ÖZEL LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 11. SINIFLAR MESLEKİ REHBERLİK PROGRAMI MESLEĞİMİ TANIYORUM ETKİNLİĞİ RAPORU

TED ANTALYA KOLEJİ ÖZEL LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 11. SINIFLAR MESLEKİ REHBERLİK PROGRAMI MESLEĞİMİ TANIYORUM ETKİNLİĞİ RAPORU TED ANTALYA KOLEJİ ÖZEL LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 11. SINIFLAR MESLEKİ REHBERLİK PROGRAMI MESLEĞİMİ TANIYORUM ETKİNLİĞİ RAPORU Lise PDR biriminin Mesleki Rehberlik Programı kapsamında 11. sınıflara

Detaylı

TRAVEL TURKEY İZMİR 10 13 ARALIK 2015 TURİZM FUAR RAPORU

TRAVEL TURKEY İZMİR 10 13 ARALIK 2015 TURİZM FUAR RAPORU TRAVEL TURKEY İZMİR 10 13 ARALIK 2015 TURİZM FUAR RAPORU TRAVEL TURKEY İZMİR Bu yıl 10 13 Aralık 2015 tarihlerinde İzmir in yeni fuar alanı olan FUAR İZMİR de kapılarını katılımcılara ve ziyaretcilere

Detaylı

Vizyon Siyasi Kalkınma Merkezi tarafından düzenlenen Filistin Ulusal Projesi Görüşler ve Perspektifler Sempozyumu Filistin in çeşitli kesimlerinden

Vizyon Siyasi Kalkınma Merkezi tarafından düzenlenen Filistin Ulusal Projesi Görüşler ve Perspektifler Sempozyumu Filistin in çeşitli kesimlerinden Neler Yaptık? Vizyon Siyasi Kalkınma Merkezi, Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın himayesinde 15 16 Eylül 2015 tarihleri

Detaylı

ETTOM BÜLTEN 2 TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

ETTOM BÜLTEN 2 TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ ETTOM BÜLTEN 2 TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Bültenimizin bu sayısında ETTOM olarak yürütmüş olduğumuz faaliyetlerden verdiğimiz eğitimlere kadar geride bıraktığımız dönemdeki

Detaylı

Sivas ı Turizm Profesyonelleriyle Buluşturuyoruz. 06-09 Kasım 2014 TÜRSAB İstanbul Bölgesi Acentaları Sivas Tanıtım Gezisi

Sivas ı Turizm Profesyonelleriyle Buluşturuyoruz. 06-09 Kasım 2014 TÜRSAB İstanbul Bölgesi Acentaları Sivas Tanıtım Gezisi Sivas ı Turizm Profesyonelleriyle Buluşturuyoruz 06-09 Kasım 2014 TÜRSAB İstanbul Bölgesi Acentaları Sivas Tanıtım Gezisi İlimizin turizm potansiyelinin tanıtılması, öne çıkarılması ve turizm gelirlerinden

Detaylı

EĞİTİM PROSEDÜRÜ. Aday Memur: 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu na tabi olarak ilk defa Devlet Memurluğuna atananları kapsar.

EĞİTİM PROSEDÜRÜ. Aday Memur: 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu na tabi olarak ilk defa Devlet Memurluğuna atananları kapsar. 1. AMAÇ Bu prosedür, Ahi Evran Üniversitesi nde görevli akademik ve idari personelin kuruma uyumunu sağlamak, mevcut ve/veya değişen iş akışını mümkün olan en kısa sürede öğrenmesini sağlamak, kurum kültürü

Detaylı

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok Ankara Üniversite Oryantasyon Gezisi Mesleki rehberlik çalışmaları çerçevesinde 9. sınıf öğrencilerimize Ankara gezisi düzenlendi. Öğrencilerimizin, birçok üniversite ve bölüm hakkında bilgi sahibi olmalarını

Detaylı

HABER BÜLTENİ OCAK ŞUBAT 2014. Detaylı Bilgi İçin: Mustafa YİĞİTOĞLU 0352 224 81 12 13 (131) 0534 813 93 50

HABER BÜLTENİ OCAK ŞUBAT 2014. Detaylı Bilgi İçin: Mustafa YİĞİTOĞLU 0352 224 81 12 13 (131) 0534 813 93 50 HABER BÜLTENİ OCAK ŞUBAT 2014 Detaylı Bilgi İçin: Mustafa YİĞİTOĞLU 0352 224 81 12 13 (131) 0534 813 93 50 Erciyes Üniversitesi Genkök Genom ve Kök Hücre Merkezi Akredite Belgesi Aldı Erciyes Teknoloji

Detaylı

SURİYELİ KADIN ve KIZ ÇOCUKLARI İÇİN GÜVENLİ ALANLAR PROJESİ Merkezlerimize ve etkinliklerimize ilişkin bazı fotoğraflar

SURİYELİ KADIN ve KIZ ÇOCUKLARI İÇİN GÜVENLİ ALANLAR PROJESİ Merkezlerimize ve etkinliklerimize ilişkin bazı fotoğraflar SURİYELİ KADIN ve KIZ ÇOCUKLARI İÇİN GÜVENLİ ALANLAR PROJESİ Merkezlerimize ve etkinliklerimize ilişkin bazı fotoğraflar 1 2 3 4 5 PROJE KAPSAMINDA GERÇEKLEŞTIRILEN ETKINLIKLER ÇOCUK YAŞTA EVLİLİKLER PANELİ

Detaylı

EK-B5 PAYDAŞ TOPLANTI BELGE ve GÖRSELLERİ

EK-B5 PAYDAŞ TOPLANTI BELGE ve GÖRSELLERİ EK-B5 PAYDAŞ TOPLANTI BELGE ve GÖRSELLERİ Rektör Akademik Personel Buluşmaları Rektör- Akademik Personel Buluşması Tarihi 11.10.2017 03.11.2017 29.11.2017 Vurgulanan Tema Başarının Anahtarı Uyumlu Çalışmaktır.

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 27.11.2012 25.12.2012 ATSO VERGİ ÖDÜL TÖRENİ-27.12.2012 GÜMRÜK VE TİCARET BAKANI HAYATİ YAZICI VE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ BAŞKANI RİFAT HİSARCIKLIOĞLU NUN DA

Detaylı

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu K.R Ravindran 2015-16 President,UR Kulüp Toplantı No: 1112 Dönem Toplantı No: 42 Bülten No: 40 Toplantı Yeri: Maslak Steigenberger Otel Toplantı Tarihi: 11 Mayıs 2 016 Toplantı Saati :12:30-13 : 30 Hizmetlerinizi

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Haziran/2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

Düzce Üniversitesi Düzce Meslek Yüksekokulu SON ALTI AY SUNUMU VE ÖĞRENCİ BULUŞMASI

Düzce Üniversitesi Düzce Meslek Yüksekokulu SON ALTI AY SUNUMU VE ÖĞRENCİ BULUŞMASI Düzce Üniversitesi Düzce Meslek Yüksekokulu SON ALTI AY SUNUMU VE ÖĞRENCİ BULUŞMASI Düzce Meslek Yüksekokulu OKUL MÜDÜRÜMÜZ Yrd.DoçDr. Ömer SİVRİKAYA 1 ) 2014, MÜDÜR, DÜZCE ÜNİVERSİTESİ, DÜZCE MESLEK YÜKSEK

Detaylı

Özlem GENÇER. Adres: Ankara / Türkiye

Özlem GENÇER.   Adres: Ankara / Türkiye Özlem GENÇER E-mail: ozlem.gencer@ufuk.edu.tr Adres: Ankara / Türkiye Eğitim: 2015 (tez aşaması) Ufuk Üniversitesi (Ankara) Yabancı Diller Eğitimi Anabilim Dalı İngiliz Dili Eğitimi Bölümü Yüksek Lisans

Detaylı

YALIN YÖNETİM DE İLETİŞİM SÜRECİ

YALIN YÖNETİM DE İLETİŞİM SÜRECİ YALIN YÖNETİM DE İLETİŞİM SÜRECİ Değişim olmadan gelişim olmaz. Değişim yönetiminin kullandığı araçlardan en vazgeçilmezi ise İLETİŞİM dir. Yeşim de insan odaklı bakış açımızın simgesi olan Önce İnsan

Detaylı

GençKal

GençKal KalDer Türkiye Kalite Derneği GençKal KalDer Ana Faaliyet Alanları Rekabet Gücünü Artırmada Destek Faaliyetleri Ulusal Kalite Hareketi Rehberlik Değerlendirme Hizmetleri Kıyaslama Çalışmaları Ulusal ve

Detaylı

Gaz Yakıcı Cihazların Teknik Eğitimi Technical Training on Gas Burning Devices

Gaz Yakıcı Cihazların Teknik Eğitimi Technical Training on Gas Burning Devices 2015 Gaz Yakıcı Cihazların Teknik Eğitimi Technical Training on Gas Burning Devices KARİYER EĞİTİMİ 13-15 Mayıs 2015 İZMİR- ORDU Yayına Hazırlık Muharrem FİRUZBAY Sibel BALKAN Serhat KARANFİL Esra ŞAHİN

Detaylı

Yönetim Kurulumuz Diş Hekimleri Oda Başkanlığına seçilen Dt.Fatih GÜLER i ve Diş Hekimleri Odası Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

Yönetim Kurulumuz Diş Hekimleri Oda Başkanlığına seçilen Dt.Fatih GÜLER i ve Diş Hekimleri Odası Yönetim Kurulunu ziyaret etti. 2 ŞUBAT 2015 Yönetim Kurulumuz, Adana Valimiz Sayın Mustafa BÜYÜK ü ziyaret etti.ziyarette; son günlerde nöbetçi eczanelerimizde yaşanan soygun olayları hakkında Sayın Valimize bilgi verilerek, gerek eczanelerde

Detaylı

İSG HABERLERİ. İSG Mevzuatında Yaşanan Son Gelişmeler konulu toplantı gerçekleştirildi

İSG HABERLERİ. İSG Mevzuatında Yaşanan Son Gelişmeler konulu toplantı gerçekleştirildi İSG Mevzuatında Yaşanan Son Gelişmeler konulu toplantı gerçekleştirildi İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri Yönetmeliği, İş Güvenliği Uzmanlarının Görev, Yetki, Sorumluluk ve Eğitimleri Hakkında Yönetmelik

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Ekim ayı içerisinde üyelerimizce talep edilen 86 Kapasite Raporu, 9 Ekspertiz Raporu 4 adet Fiili Tüketim

Detaylı

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 05 Mayıs 2016 26-29 Ocak 2017 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar alanında Başta T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir

Detaylı

BU KADAR YÖNETİCİYİ NASIL BULURUM?

BU KADAR YÖNETİCİYİ NASIL BULURUM? BU KADAR YÖNETİCİYİ NASIL BULURUM? Yetenek Seçimi ve Gelişiminde Teknosa Uygulaması HR Dergi Seçme Yerleştirme Zirvesi 21 Eylül 2012 Asena YALINIZ İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı İçindekiler Teknosa

Detaylı

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI ENEL ELEKTRONİK İŞ YERİNDE ÜYE TOPLANTISI YAPILDI ENEL Elektronik iş yerinde meslektaşlarımızla 7 Temmuz 2010 tarihinde oda çalışmalarını değerlendirmek ve İşyeri temsilcisini

Detaylı

Deneme. Doç.Dr. Güner Gürsoy. TURİZM ve OTEL İŞLETMECİLİĞİ (YGS-6)

Deneme. Doç.Dr. Güner Gürsoy. TURİZM ve OTEL İŞLETMECİLİĞİ (YGS-6) Deneme Doç.Dr. Güner Gürsoy TURİZM ve OTEL İŞLETMECİLİĞİ (YGS-6) Turizm ve Otel İşletmeciliği Bu program; Türkiye ve Dünya Turizm sektörü için gerekli bilgi, beceri, tecrübe ve iş kültürüne sahip olan

Detaylı

EKİM-KASIM-ARALIK 2007 BÜLTENİ AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAMLARININ TEKNİK GEZİLERİ

EKİM-KASIM-ARALIK 2007 BÜLTENİ AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAMLARININ TEKNİK GEZİLERİ TEKNİK PROGRAMLAR EKİM-KASIM-ARALIK 2007 BÜLTENİ AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAMLARININ TEKNİK GEZİLERİ İNŞAAT PROGRAMI: İnşaat Programı öğrencileri Öğr. Gör. Hasan BARIŞIK koordinatörlüğünde 26-28 Ekim

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ KARİYER MERKEZİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ KARİYER MERKEZİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ KARİYER MERKEZİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kariyer Merkezinin amaçlarına,

Detaylı

1 Şubat 2015 Karadeniz İpek Yolu Koridoru projesine ilişkin ilerleme raporu Avrupa Birliği ve Avrupa Birliği Bakanlığı`na gönderildi.

1 Şubat 2015 Karadeniz İpek Yolu Koridoru projesine ilişkin ilerleme raporu Avrupa Birliği ve Avrupa Birliği Bakanlığı`na gönderildi. 2015 YILI FAALİYET RAPORU OCAK 7 Ocak 2015 Karadeniz İpek Yolu Koridoru projesi, Merkezi Finans ve İhale Birimi ile yapılan görüşmeler sonrasında 7 Nisan 2015 tarihine kadar uzatıldı. ŞUBAT 1 Şubat 2015

Detaylı

Avrupa Akdeniz Gençlik Uygulama ve Araştırma Merkezi

Avrupa Akdeniz Gençlik Uygulama ve Araştırma Merkezi Avrupa Akdeniz Gençlik Uygulama ve Araştırma Merkezi 1 Ocak 2017-31 Aralık 2017 Faaliyet Raporu Özet Rapor, Avrupa Akdeniz Gençlik Uygulama ve Araştırma Merkezi nin 1 Ocak 2017-31 Aralık 2017 tarihleri

Detaylı

TURKLAB Bülten Ocak-Şubat-Mart. Metot Validasyonu Eğitimi Şubat 2018

TURKLAB Bülten Ocak-Şubat-Mart. Metot Validasyonu Eğitimi Şubat 2018 TURKLAB Bülten 2018 Ocak-Şubat-Mart Metot Validasyonu Eğitimi 13-14 Şubat 2018 13-14 Şubat 2018 tarihlerinde Metot Validasyonu konulu eğitim gerçekleştirilmiştir. Katılımcılara, TS EN ISO/IEC 17025 standardı

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Gençlik te İlköğretim Haftası. 1. Sınıf Okula Uyum Haftası. 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı

İÇİNDEKİLER. Gençlik te İlköğretim Haftası. 1. Sınıf Okula Uyum Haftası. 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı İÇİNDEKİLER Gençlik te İlköğretim Haftası 1. Sınıf Okula Uyum Haftası 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı Sosyal Etkinlik Tanıtım Programı Şehit ve Gazilere Vefa Ziyareti İngilizce Etkinliğimiz

Detaylı

EYLÜL E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:9 DÖNEM:1

EYLÜL E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:9 DÖNEM:1 EYLÜL E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:9 DÖNEM:1 ISIF 18 de OMÜ-TTO rüzgârı Ondokuz Mayıs Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi nin (OMÜ-TTO), 3. İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı nda (ISIF 18) 1 altın 1 gümüş 3

Detaylı

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ FAALİYET BÜLTENİ Mart 2017 İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ Seydikemer Bölgesinde Balıkçılık Faaliyetinde Bulunan Firmalar Ziyaret Edildi Fethiye ve Seydikemer Meslek Kuruluşları

Detaylı

AKADEMİK ETKİNLİKLER

AKADEMİK ETKİNLİKLER AKADEMİK ETKİNLİKLER 24.04.2018 tarihinde Turizm ve Otel İşletmeciliği programı öğrencilerimiz, mutfak uygulamaları dersi kapsamında Türkiye nin tek çikolata müzesi olan Pelit Çikolata Müzesini ziyaret

Detaylı

İLK ve ACİL YARDIM PROGRAMI İkinci Sınıf Öğrencileri. Ambulans Sürüş Teknikleri Eğitimini

İLK ve ACİL YARDIM PROGRAMI İkinci Sınıf Öğrencileri. Ambulans Sürüş Teknikleri Eğitimini Kocaeli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İLK ve ACİL YARDIM PROGRAMI İkinci Sınıf Öğrencileri Ambulans Sürüş Teknikleri Eğitimini Başarıyla Tamamladı. Kocaeli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü(KSHMYO)

Detaylı

ENDAZE. TMMOB Gemi Mühendisleri Odası. TMMOB İSTANBUL BİLEŞENLERİ EMEK BARIŞ DEMOKRASİ MİTİNGİ'NE ÇAĞRI YAPTI

ENDAZE. TMMOB Gemi Mühendisleri Odası.  TMMOB İSTANBUL BİLEŞENLERİ EMEK BARIŞ DEMOKRASİ MİTİNGİ'NE ÇAĞRI YAPTI ENDAZE TMMOB Gemi Mühendisleri Odası Gemi ve Deniz Teknolojisi dergisinin özel sayısıdır. Gemi Mühendisleri Odası üyelerine faks ve e-posta yolu ile iletilir. Ulaşmasını istediğiniz faks/eposta detaylarını

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 29.11.2016 27.12.2016 T E R Ö R Ü L A N E T L İ Y O R U Z ALANYA DA ALIŞVERİŞ VAR KAMPANYASI TALİHLİLERİNE HEDİYELERİ VERİLDİ-20.12.2016 ODAMIZINDA ORTAĞI OLDUĞU ANTALYA

Detaylı

Gaziantep Teknopark tan Erciyes Teknoparka Ziyaret. Baybars ALTUNTAŞ ile Girişimcilik Gününe Katılım Gösterdik

Gaziantep Teknopark tan Erciyes Teknoparka Ziyaret. Baybars ALTUNTAŞ ile Girişimcilik Gününe Katılım Gösterdik Gaziantep Teknopark tan Erciyes Teknoparka Ziyaret 30.11.2015 1 Gaziantep Üniversitesinden Gıda, Makine, Elektrik-Elektronik ve Endüstri Mühendisliği bölümlerinde görev yapan akademisyenler Gaziantep Teknoloji

Detaylı

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI 30.05.2016 2016 Mayıs Ayı Faaliyet Raporu 25 Nisan 30 Mayıs 2016 Tarihleri Arasında Odamızda Gerçekleştirilen Faaliyetler Odamız ile Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği

Detaylı

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti 21 Mayıs Dünya Süt Günümüzü Mecidiyeköy Meydanında Kutladık TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Üyeleri, Dünya Süt Günü etkinlikleri çerçevesinde süt ile alakalı yaşanan bilgi kirliliğini ortadan

Detaylı

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 11. Hafta (11-17 Mart 2013)

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 11. Hafta (11-17 Mart 2013) T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 11. Hafta (11-17 Mart 2013) 11 MART 2013 PAZARTESİ 09:45-17:00 Avrupa Birliği Bakanlığı Mali İşbirliği Başkanı M. Süreyya Süner ve beraberindeki

Detaylı

UNESCO TÜRKİYE MİLLÎ KOMİSYONU 3. BÜYÜK BULUŞMASI 4-5 KASIM 2016 TARİHLERİNDE ANTALYA DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

UNESCO TÜRKİYE MİLLÎ KOMİSYONU 3. BÜYÜK BULUŞMASI 4-5 KASIM 2016 TARİHLERİNDE ANTALYA DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ UNESCO TÜRKİYE MİLLÎ KOMİSYONU 3. BÜYÜK BULUŞMASI 4-5 KASIM 2016 TARİHLERİNDE ANTALYA DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ UTMK Genel Kurul Başkanı ve Millî Eğitim Bakanı Sayın İsmet YILMAZ ın onurlandırdığı Buluşmaya

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

Akademi. Denetim Kalite Kontrol. Danışmanlık

Akademi. Denetim Kalite Kontrol. Danışmanlık Akademi GO Denetim Kalite Kontrol Danışmanlık G-SEC Akademi, uzman eğitim kadrosu ile, sınıf eğitimleri gerçekleştirmekte ve bunları, düzenlediği işbaşı ve saha eğitimleri ile desteklemektedir. Güvenlik

Detaylı

FABRİKALARDAN. Beton Sempozyumu nda. hazır beton sektörüne ışık tuttu

FABRİKALARDAN. Beton Sempozyumu nda. hazır beton sektörüne ışık tuttu Beton Sempozyumu ile hazır beton sektörüne ışık tuttu Akçansa nın katkılarıyla, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi tarafından düzenlenen Beton Sempozyumu, sektörün profesyonel ve akademisyenlerini

Detaylı

ERASMUS KOORDİNATÖRLÜĞÜ ULUSAL HAREKETLİLİK KONSORİSYUMU 2014/2015 FAALİYET RAPORU

ERASMUS KOORDİNATÖRLÜĞÜ ULUSAL HAREKETLİLİK KONSORİSYUMU 2014/2015 FAALİYET RAPORU ERASMUS KOORDİNATÖRLÜĞÜ ULUSAL HAREKETLİLİK KONSORİSYUMU 2014/2015 FAALİYET RAPORU Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Ulusal Konsorsiyum Projesi Kapsamında Berlin Wildau Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Ziyaret

Detaylı

SAMSUN ŞUBE GENEL MERKEZ BAŞKANLAR KURULU TOPLANTISI MERKEZ GENEL KURUL VE SEÇİMLERİ SİNOP MİTİNGİ ÜST KURUL DELEGELERİ İLE TOPLANTI 1MASYIS MİTİNGİ

SAMSUN ŞUBE GENEL MERKEZ BAŞKANLAR KURULU TOPLANTISI MERKEZ GENEL KURUL VE SEÇİMLERİ SİNOP MİTİNGİ ÜST KURUL DELEGELERİ İLE TOPLANTI 1MASYIS MİTİNGİ SAMSUN ŞUBE GENEL MERKEZ BAŞKANLAR KURULU 05 Nisan 2014tarihindeGenel Merkezde düzenlenen, Başkanlar kurulu toplantısına Şube Başkanımız Gül Yüzüncü Yılmaz katıldı. ÜST KURUL DELEGELERİ İLE TOPLANTI 17

Detaylı

2017 YILI GAZİ ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ FAALİYET RAPORU

2017 YILI GAZİ ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ FAALİYET RAPORU 2017 YILI GAZİ ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ FAALİYET RAPORU 2018 İÇİNDEKİLER ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar C-

Detaylı