Goldmaster Group. Tarihçe

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Goldmaster Group. Tarihçe"

Transkript

1 Franchise Sunum

2 taze hızlı lezzetli

3 Goldmaster Group Tarihçe 45 yıl önce tüketici elektroniği kategorisine giriş yapan, sadede ülkemizdeki değil tüm dünyadaki teknoloji trendlerini takip edip ülkemize kazandıran Goldmaster Group bugün 400 çalışanı, on binlerce m2 kapalı üretim alanı, binlerce satış noktası ve Türkiye geneline yayılmış 650 servis noktası ile ülkenin en bilinen markalarındandır. Elektronik sektöründeki tecrübesini bundan 8 yıl önce Küçük Ev Aletleri kategorisine girerek perçinleyen Goldmaster bu sektörde de Global Ürün Kalitesi, Ulaşılabilir Fiyat Stratejisi ile tüketicilerin aranılan markası olmuştur. Binlerce ürün çeşidini nin üzerinde satış noktası ile Türk tüketicilerine ulaştıran Goldmaster yaptığı ihracat ile de ülkenin ekonomisine katkı sağlamaktadır. Goldmaster Group MyCoffee, Medisana, Porio, NEC, I-Dance,Swiss Caherger gibi birçok markanın da sahibi/ülke distrübitörü konumundadır. Group hem ürün geliştirme hem tedarik hem de satış noktaları/franchise lar oluşturma konusunda ülkenin en önemli markalarından biridir. Goldmaster Group un Türkiye ve dünya geneline yayılmış Goldmaster markası ile 100 ün üzerinden bayilik (Franchise) noktası bulunmaktadır. Bu noktaların çoğu ile aralıksız onlarca yıldır ticaret yapmaktadır. 45 yılı aşkın süreçte ulusal ve uluslararası pek çok ödül de alan Goldmaster, Türkiye nin yüz akı ve teknoloji/konsept ihraç eden nadir markalarındandır.

4 Franchising Nedir? Franchise (veya franchising), bir sistem ve markanın imtiyaz hakkı sahibinin, belirli süre, koşul ve sınırlar içinde, işin yönetim ve organizasyonuna ilişkin sürekli disiplin ve destek sağlayarak, belirli bir bedel karşılığında, bağımsız yatırımcılara sistem ve markasını kullandırmasına dayanan, uzun vadeli ve sürekli bir iş ilişkisidir. Neden Franchising? Franchise, başarılı bir iş fikri etrafında toplanmış küçük girişimcilerin, büyük firma gibi davranmasını sağlar. Hem alırken hem de satarken kazanmanın yolu bu sistemden geçer. Bu sistemle müşterileriniz gözünde kaliteli ve bilinir olur istediğiniz satışları gerçekleltirebilirsiniz.

5 Kimler Franchise Açabilir? Kendi işini kurmak isteyen, kendi kazancını belirlemek isteyen ve TC. Devlet esaslarına göre bir kişi ya da kurum tüzel kişiliği oluşturabilecek herkes Franchising sistemi ile kendi işinin sahibi olabilir. Franchise açacak kişilerin MyCoffee Corner/HotSpot larda çalışanlarının yanı sıra kendi ailelerinden birinin de yer alması özellikle ilk 1 sene için önerilmektedir. Franchise Adaylarında Aranan Özellikler Girişimci bir ruha ve başarma hırsına sahip, başarılı bir iş geçmişi ve yönetim tecrübesi olup, yatırımın gerektirdiği finansal kaynaklara sahip olabilen işletmeci franchisee adayları tercih edilmektedir.

6 Yatırım Şartları: Yatırım bedeli, MyCoffee Corner/HotSpot lar için TL+KDV dir. MyCoffee nin Sub franchisee lere verdiği işletmecilik süresi 10 yıldır. Verilen lisans sayesinde, lisans alan kişi sahip olduğu noktada ve ilgili marka altında ticari faaliyet göstermeye hak kazanmaktadır. Her ay, net ciro üzerinden %3 royalty alınmaktadır. Ancak ilk sene için bu bedel SIFIR dır. Bu sayede diğer tüm franchise veren şirketlerden farklı olarak Franchise larımıza önemli bir destek de sunuyor olacağız.

7 KOSGEB ten Ne Gibi Teşvikler Alabilirim? Kosgeb Girişimcilik Destek Programı kapsamında TL ye kadar geri ödemesiz, TL ye kadar geri ödemeli TL teşvik alabilirsiniz. Bu destekleri almak için Yeni Girişimci Desteğine başvurmak için KOSGEB tarafından verilen Yeni Girişimci Eğitimini almanız gereklidir. Eğitimi tamamladıktan ve Franchise olduktan sonra KOSGEB e bizzat başvuru da bulunarak İş Planınızı sunabilir ve aşağıda yer alan teşviklerden faydalanabilirsiniz. KOSGEB Teşvikleri nden Faydalanabilir miyim? Evet. MyCoffee Corner/HotSpot açtıktan sonra KOSGEB teşviklerinden faydalanabilirsiniz. KOSGEB özellikle genç ve kadın girişimcilere pozitif ayrımcılık uygulamaktadır.

8 (1) İşletme kuruluş giderleri için geri ödemesiz olarak (iki bin) TL destek sağlanır. (2) Kuruluş Dönemi Makine, Teçhizat, Ofis Donanım ve Yazılım Desteği kapsamında, işletmenin kuruluş tarihinden itibaren 24 (yirmi dört) ay içinde satın alınan/alınacak makine, teçhizat, yazılım ve ofis donanımları için geri ödemesiz olarak üst limiti (onsekiz bin) TL destek sağlanır. (3) İşletme Giderleri Desteği kapsamında, işletmenin kuruluş tarihinden itibaren 24 (yirmi dört) ay içinde gerçekleşen işyeri kirası ve personel net ücretlerine yönelik olarak, aylık azami 5000 TL ve toplamda geri ödemesiz olarak (otuz bin) TL destek sağlanır. (4) Kuruluş Dönemi Makine, Teçhizat, Yazılım ve Ofis Donanım Desteği ile İşletme Giderleri Desteği üst limitleri; bu destek unsurları için belirlenen üst limitlerin toplamını aşmamak üzere ihtiyaç duyulması halinde Kurul Kararı ile % 50 (elli) ye kadar arttırılabilir. Bu durumda Kuruluş Dönemi Makine, Teçhizat, Yazılım ve Ofis Donanım Desteğinin üst limiti (yirmiyedibin) TL, İşletme Giderleri Desteği üst limiti (kırkbeş bin) TL ve her iki desteğin üst limitleri toplamı ise (kırksekiz bin) TL yi geçemez. (5) Sabit Yatırım Desteği kapsamında, işletme kuruluş tarihinden itibaren 24 (yirmi dört) ay içinde satın alınan/alınacak makine, teçhizat ve yazılım için teminat karşılığı geri ödemeli olarak (yüz bin) TL destek sağlanır.

9 MyCoffee Corner/HotSpot Konsept: MyCoffee konsepti adından da kolaylıkla anlaşılabiliceği gibi kahve, kahve ile ilgili ve kahve ile ikame (yerini alıcı) ürünlerin bir arada bulunduğu bir konsepttir. Konsept AVM lerde m2 arasında bir alanda doğrudan ürün satışına dayanır. (ürün listeleri sunum içerisinde yer almaktadır) Konsept gereği müşterileriniz satılan ürünleri paketli olarak alabileceği gibi; çay, kahve ve su gibi soğuk/sıcak ikramları da size konsept kapsamında sunacağımız hazırlama birimleri sayesinde anında da tüketebilirler. Kahve kültürümüzün en önemli parçalarından ve hem Türk hem Filtre, çözünebilir ve karışım kahve pazarının ülkemizde her yıl %100 ün üzerinde büyümesi konseptin neden başarılı olacağının kanıtlarından biridir.üstelik konsept sadece kahve satışını değil; sağlığa, cilde ve metobilizmaya mucizevi etkileri olan bu bitkinin bir çok farklı formunu satmanıza olanak tanımaktadır. Farklı/Kahve Konsept ürün satışı ile bir AVM ya da AVM dışı satış noktalarından kolaylıkla ayrışmanız mümkün olacaktır. Ülkemizde son yıllarda gittikçe artan kahve zincileri ve yaptıkları cirolar göz önünde bulunduruldğunda kahvenin önemli bir kazanç kapısı olduğu gerçeği de aşikardır.

10 MyCoffee Corner/HotSpot Franchise a Sunulan Hizmetler: Eğitim: Seçilen işletmeci adayı, Goldmaster Group tarafından verilen eğitim programına katılarak işletmeci olabilme hakkını kazanır. Lisans Alanın kendisi işletmeci olabildiği gibi; MyCoffee ve Girişimcinin ortak olarak tayin edeceği bir işletmeci ile de yürütebilir. Destek Hizmetleri: İşletmecilerimize, açılış hazırlıkları süresince ve açılışın ilk gününden itibaren pazarlama, reklam, satın alma, lojistik, eğitim, insan kaynakları, operasyon, kalite kontrol gibi konularda yoğun destek hizmetleri verilmektedir. Yer Seçimi: Yaya trafiğinin yoğun olduğu bölgeler, alışveriş merkezleri olarak belirlenmiştir. Yer seçimi MyCoffee Corner/HotSpot Yönetimi ve girişimci tarafından ortak belirlenmek durumundadır. MyCoffee Corner/HotSpot Yönetimi nin onaylamadığı yerlerde Franchise noktası oluşturulamaz.

11 Ürün Tedariği: MyCoffee Corner/HotSpot noktasında satılan tüm ürünler MyCoffee Corner/HotSpot yönetimi tarafından sağlanacak olup; ürün iadesi yapılmayacaktır. Ürün iadesinin tek koşulu gönderilen ürünlerin yapılan sözleşme içeriğinde belirtilen ürün özelliklerini taşımaması ya da elektrikli ürünlerde çalışmama durumunda geçerlidir.

12 Elektrikli Ürünler Satış Sonrası Destek: Satılan elektirikli ürünlerin iade-servis-tamir gibi süreçleri direkt olarak MyCoffee Corner/HotSpot yönetimi tarafından gerçekleştirelecektir. Ürünler tüm gerekli standartlara sahip olacaktır.

13 Servis Birimleri: Al-götür ya da yerinde tüket ürün satışları için MyCoffe logolu büyük/küçük karton kapaklı ve sıcak tutma özelliği olan servis bardakları kullanılacaktır. Çalışma Saatleri ve Günleri: Haftanın 7 günü saat 10:00-22:00 arasında açık olmak zorunluluğu vardır. Bunun dışında özel gün ve haftalarda nasıl çalışılacağı konusunda içinde bulunulan AVM nin çalışma prensipleri geçerlidir. Personel Sayısı: 2+1 personel (+1 kişi girişimci ve yakını olabilir) önerilmektedir. Hafta içi 1 gün izin esasıan dayanılır. Çünkü AVM ler için en yoğun zamanlar hafta sonlarıdır.

14 MyCoffee Corner HotSpot Açmak İçin Gereklilikler Fiziksel Özellikler: AVM içlerinde m2 içerisinde kurulabilmektedir. MyCoffee Corner/HotSpot un minimum 3 tarafı alışveriş ve ürün sergilemeye açık olmalıdır.. İçerisinden mutlaka mini bir buzdolabı konulmalıdır. Sadece paketli ürün satışı değil aynı zamanda sıcak ürün satışı da yapılacağından MyCoffee Corner/HotSpot yan taraflara bar taburesi tarzı her aynda makimum 2 adet oturma ünitesi eklenmelidir. MyCoffee Corner/HotSpot açılacak lokasyon MyCoffee Corner/HotSpot Yönetimi tarafından onaylanır.

15 MY COFFEE/STAND

16 Hazırlama Üniteleri: MyCoffee Corner/HotSpot sadece ürün satışı yapan değil aynı zamanda insanlara alışveriş yaparken bir mola noktası ya da alışveriş keyfini bölmeden sıcak/soğuk ürünler sunan bir konsepttir. Bu nedenler çay ve kahve hazırlama ekipmanları da konsept içinde yer almalıdır. Bunlar: Fitlre Kahve Hazılrama Makinesi Kettle Daha detaylı sunum isteyen franchise adaylarımıza özel sunacağımız çok amaçlı kahve hazırlama makineleridir. Hazırlamaya ve sunuma yardımcı araç-gereç (kaşık, kutu, slogolu peçete vb.)

17 MY COFFEE/PEÇETE - BARDAK SAECO LIKE

18 Satılabilir Ürün Listesi

19 MY COFFEE/LIKE MY COFFEE/TURKISH COFFEE POT

20 MY COFFEE/ TURKISH COFFEE FILTER COFFEE WATER CHOCOLATE TEA TEA

21 MY COFFEE /CARE MY COFFEE/FACE-BODY SCRUB

22 MY COFFEE/4 PARÇA KAHVE SETİ MY COFFEE/CUP

23 TEŞEKKÜRLER

We set the standards Bill GATES. Tankut ASLANTAŞ Endüstri Mühendisi / Yönetim Danışmanı

We set the standards Bill GATES. Tankut ASLANTAŞ Endüstri Mühendisi / Yönetim Danışmanı We set the standards Bill GATES Tankut ASLANTAŞ Endüstri Mühendisi / Yönetim Danışmanı Franchising Hakkında Franchising Nedir? Franchising Türleri Neden Franchise? Neden İhtiyaç? Franchising sistemi, bir

Detaylı

Maun Franchise Bilgilendirme Dosyası

Maun Franchise Bilgilendirme Dosyası Maun Franchise Bilgilendirme Dosyası çin ekil ø5 ø6 ø7 ø8 Biz Franchise Nedir? Maun Franchise (5 Adım) Kimler Yapabilir? conta c t 2 10 Daima Destekçiyiz Maliyet Tablosu er 12 14 Sıkça Sorulan Sorular

Detaylı

MARKAMIZ HAKKINDA. 1983Beyoğlu Çikolata & Kahve şubeleri; Antalya, Muğla, Mersin, Elazığ

MARKAMIZ HAKKINDA. 1983Beyoğlu Çikolata & Kahve şubeleri; Antalya, Muğla, Mersin, Elazığ MARKAMIZ HAKKINDA Beyoğlu nun tarihi meşhur kırma çikolatasını kahve konsepti ile birleştiren 1983Beyoğlu Çikolata & Kahve, ilk olarak Antalya da açıldı. Marka, her çeşidine aşk ve tutku ile bağlanılan,

Detaylı

MARKAMIZ HAKKINDA. çikolata severlerin beğenisine sunuyor.

MARKAMIZ HAKKINDA. çikolata severlerin beğenisine sunuyor. MARKAMIZ HAKKINDA Beyoğlu nun tarihi meşhur kırma çikolatasını kahve konsepti ile birleştiren 1983Beyoğlu Çikolata & Kahve, ilk olarak Antalya da açıldı. Marka, her çeşidine aşk ve tutku ile bağlanılan,

Detaylı

KOSGEB DESTEK MODELLERİ. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı

KOSGEB DESTEK MODELLERİ. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı KOSGEB Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı DESTEK MODELLERİ Hamza Alper DOĞRU KOSGEB Burdur Müdürü «KOSGEB Destekleri» Burdur TSO 10 Mart 2016 BURDUR KOSGEB Kimdir?

Detaylı

Doguran konsept Kazandiran kahve

Doguran konsept Kazandiran kahve Doguran konsept Kazandiran kahve İçindekiler Hakkımızda... Vizyon ve Misyon... Franchising... Hedeflerimiz... HAKKINDA Sektördeki 10 yılı aşkın deneyimiyle Ayaküstü Kahve markası Murat Öz tarafından İzmir

Detaylı

KOSGEB DESTEKLERİ. (1) İşletme kuruluş giderleri için geri ödemesiz olarak (iki bin) TL destek sağlanır.

KOSGEB DESTEKLERİ. (1) İşletme kuruluş giderleri için geri ödemesiz olarak (iki bin) TL destek sağlanır. KOSGEB DESTEKLERİ 1.GİRİŞİMCİLİK DESTEKLERİ Proje Destek Fonunun Adı: Girişimcilik Destek Programı Desteği Veren Kuruluş Adı: KOSGEB Desteğin Amacı: Bu programın amacı, ekonomik kalkınma ve istihdam sorunlarının

Detaylı

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini sürdürdü. 1987 de şirketleşti. 1996 da hem Türk kahvesini

Detaylı

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini sürdürdü. 1987 de şirketleşti. 1996 da hem Türk kahvesini

Detaylı

T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI TURQUALITY DESTEKLERİ

T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI TURQUALITY DESTEKLERİ T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI TURQUALITY DESTEKLERİ Direktif Proje Yönetim Ofisi / Haziran.2016 TURQUALITY Destekleri Nedir? Firmaların, üretimlerinden pazarlamalarına, satışlarından satış sonrası hizmetlerine

Detaylı

SUNUM PLANI GENEL BİLGİ KOSGEB DESTEK VE HİZMETLERİ DİĞER FAALİYETLERİMİZ

SUNUM PLANI GENEL BİLGİ KOSGEB DESTEK VE HİZMETLERİ DİĞER FAALİYETLERİMİZ 2017 KASIM KONYA 1 SUNUM PLANI GENEL BİLGİ KOSGEB DESTEK VE HİZMETLERİ DİĞER FAALİYETLERİMİZ 2 GENEL BİLGİ 3 GENEL BİLGİ 1. KOSGEB ve KOBİ ler 4 KOSGEB ve Kuruluş Amacı KOSGEB, 1990 yılında 3624 sayılı

Detaylı

Üretim Nedir? Üretim Planı

Üretim Nedir? Üretim Planı Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Üretim Planı Üretim Nedir? Mal ve hizmetleri bir dizi işlemden geçirerek biçim, zaman ve yer boyutuyla faydalı hale getirmek veya faydalılıklarını artırmaya yönelik her

Detaylı

DESTEK ORANI (%) (1. ve 2. Bölge) ÜST LİMİT (TL) 3.000 15.000 12.000 70.000

DESTEK ORANI (%) (1. ve 2. Bölge) ÜST LİMİT (TL) 3.000 15.000 12.000 70.000 Yeni Girişimci Destek Unsurları DESTEK UNSURU İşletme Kuruluş Geri ödemesiz Kuruluş Dönemi Geri Makine, Teçhizat ve ödemesiz Ofis Donanım İşletme Giderleri Geri ödemesiz Sabit Yatırım Geri Ödemeli ÜST

Detaylı

Avantaj ve dezavantajları Franchisee ve Franchisor'ın Yükümlülükleri nelerdir?

Avantaj ve dezavantajları Franchisee ve Franchisor'ın Yükümlülükleri nelerdir? Franchising Franchising Nedir? Franchising Türleri Avantaj ve dezavantajları Franchisee ve Franchisor'ın Yükümlülükleri nelerdir? Franchising sisteminin uygulama aşamaları nasıl gerçekleşmektedir? Franchising

Detaylı

FRANCHİSİNG SİSTEMİ TANITIMI MURAT Dİ KIRAN PAZARLAMA VE SATI KOORDİNATÖRÜ

FRANCHİSİNG SİSTEMİ TANITIMI MURAT Dİ KIRAN PAZARLAMA VE SATI KOORDİNATÖRÜ FRANCHİSİNG SİSTEMİ TANITIMI MURAT Dİ KIRAN PAZARLAMA VE SATI KOORDİNATÖRÜ Franchise Nedir? Franchising Sisteminin Faydaları Nelerdir? TANIMLAR Franchisee, franchise sistemini satın alan demektir. Franchisor,

Detaylı

İçindekiler: ELS Kimdir? Servis Verdiği Ürün Grupları ELS ve BSH İlişkisi Hizmet Verdiği Markalar Organizasyon Yapısı Avantajları Eğitim İş Akış

İçindekiler: ELS Kimdir? Servis Verdiği Ürün Grupları ELS ve BSH İlişkisi Hizmet Verdiği Markalar Organizasyon Yapısı Avantajları Eğitim İş Akış İçindekiler: ELS Kimdir? Servis Verdiği Ürün Grupları ELS ve BSH İlişkisi Hizmet Verdiği Markalar Organizasyon Yapısı Avantajları Eğitim İş Akış Süreci ELS Kimdir? Yaygın servis ağına sahip, bağımsız bir

Detaylı

Geri Ödemeli ve Geri Ödemesiz seçeneklerle Destek Üst Limiti Proje Teklif Çağrısında Belirlenir

Geri Ödemeli ve Geri Ödemesiz seçeneklerle Destek Üst Limiti Proje Teklif Çağrısında Belirlenir KOSGEB Destekleri a) KOBİ Proje Destek Programı Desteklenecek Proje Konuları İşletmelerin; üretim, yönetim-organizasyon, pazarlama, dış ticaret, insan kaynakları, mali işler ve finans, bilgi yönetimi ve

Detaylı

Franchise. Tanıtım Dosyası

Franchise. Tanıtım Dosyası Franchise Tanıtım Dosyası İÇERİK ; I. BÖLÜM : MITTO VE FROZEN YOGURT II. BÖLÜM: FROZEN ÜRÜN ÇEŞİTLERİ III. BÖLÜM: TERCİH EDİLEN ALANLAR IV. BÖLÜM: FRANCHISE VERİLEN HİZMETLER V. BÖLÜM: MITTO NEDEN CAZİP?

Detaylı

LOVE EAT SUNUM E-RESTAURANT KETTE START HERE. Contact Us Taner Çolak tr.linkedin.com/in/tanercolak/

LOVE EAT SUNUM E-RESTAURANT KETTE START HERE. Contact Us Taner Çolak tr.linkedin.com/in/tanercolak/ LOVE EAT E-RESTAURANT KETTE START HERE SUNUM Taner Çolak / İÇERİK İş Fikri 1 Misyon. 2 Vizyon.. 2 Nedir. 3 Konsept.. 4 Ürün Hizmet Tanıtım. 5 Ülke Profili 6 Yer Şeçimi. 7 Paket Servis Şehir Bilgi... 8

Detaylı

FRANCHISE TANITIM KATALOĞU

FRANCHISE TANITIM KATALOĞU FRANCHISE TANITIM KATALOĞU Asırlık Hikayemiz 1927 yılından beri 3 nesildir tecrübe ve güven ile Bursa da 5 şubeyle hizmet vermeye devam eden markamız Ayanoğlu, Türkiye nin birçok şehrinden özenle seçtiğimiz

Detaylı

SİZE SUNACAĞIMIZ ÇOK İYİ BİR ÇÖZÜMÜMÜZ VAR!

SİZE SUNACAĞIMIZ ÇOK İYİ BİR ÇÖZÜMÜMÜZ VAR! Geleceğinizin güvence altında olduğunu düşünüyor musunuz? Kendinize ve sevdiklerinizle yeterince zaman ayırabiliyor musunuz? Etikete bakmadan alışveriş yapabiliyor musunuz? Daha kaliteli bir yaşam tarzı

Detaylı

Oza Kahve yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti nde

Oza Kahve yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti nde Cafe katalogu TR:Mizanpaj 1 30.09.2016 04:27 Sayfa 1 40 yıllık hatır için çalışıyoruz Cafe katalogu TR:Mizanpaj 1 30.09.2016 04:27 Sayfa 2 Oza Kahve 1984 yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti nde kurulan

Detaylı

öneriyor FRANCHISE ALMAK FRANCHISE ALMANIN ADIMLARI PERLA cafe veya stand işletmeleri için franchise talebinde bulunan girişimcilerin kendileri için en doğru kararı vermeleri için aşağıdaki beş adımı sırasıyla

Detaylı

KOSGEB DESTEKLERİ (2010/YENİ DESTEKLER)

KOSGEB DESTEKLERİ (2010/YENİ DESTEKLER) KOSGEB DESTEKLERİ (2010/YENİ DESTEKLER) 1.KOBİ PROJE DESTEK PROGRAMI İşletmelere özgü sorunların işletmeler tarafından projelendirildiği ve projelendirilen maliyetlerin desteklenebildiği bir programa ihtiyaç

Detaylı

BATI AKDENİZ KALKINMA AJANSI (BAKA) KOSGEB DESTEKLERİ

BATI AKDENİZ KALKINMA AJANSI (BAKA) KOSGEB DESTEKLERİ BATI AKDENİZ KALKINMA AJANSI (BAKA) KOSGEB DESTEKLERİ Mehmet CANDAN Şubat 2015 SUNUM PLANI I. TEMATİK PROJE II. İŞBİRLİĞİ GÜÇBİRLİĞİ III. ARAŞTIRMA GELİŞTİRME, İNOVASYON VE ENDÜSTRİYEL UYGULAMA PROGRAMI

Detaylı

İster tek, ister toplu olarak İkinci el araç satın almanın hızlı, kolay ve güvenilir yolu. g a r a n t i f i l o i k i n c i e l.

İster tek, ister toplu olarak İkinci el araç satın almanın hızlı, kolay ve güvenilir yolu. g a r a n t i f i l o i k i n c i e l. İster tek, ister toplu olarak İkinci el araç satın almanın hızlı, kolay ve güvenilir yolu g a r a n t i f i l o i k i n c i e l. c o m İkinci El Araçlar Garanti den Garanti Filo İkinci El, yerinizden bile

Detaylı

GİRİŞİMCİLİK DESTEK PROGRAMI

GİRİŞİMCİLİK DESTEK PROGRAMI GİRİŞİMCİ ADI SOYADI : İŞ FİKRİ ADI : İŞLETMENİN ADI : 1 BÖLÜM 1: GENEL BİLGİLER 1.1 Girişimci Bilgileri: (Bu kısımda kendinizi/ortaklarınızı kısaca tanıtınız, iş tecrübenizi anlatınız) 1.2 İş Fikri: (Bu

Detaylı

08 Kasım 2012. Ankara

08 Kasım 2012. Ankara 08 Kasım 2012 Ankara KOBİ ler ve KOSGEB Türkiye de KOBİ tanımı KOBİ tanımı 250 den az çalışan istihdam eden, Yıllık bilanço veya net satış hasılatı 25 milyon TL yi geçmeyen işletmeler Ölçek Çalışan Sayısı

Detaylı

SUNUM PLANI. Araştırma-Geliştirme, İnovasyon ve Endüstriyel Uygulama Destek Programı

SUNUM PLANI. Araştırma-Geliştirme, İnovasyon ve Endüstriyel Uygulama Destek Programı Kasım 2017 1 SUNUM PLANI Araştırma-Geliştirme, İnovasyon ve Endüstriyel Uygulama Destek Programı Uluslararası Kuluçka Merkezi ve Hızlandırıcı Destek Programı Teknolojik Ürün Tanıtım ve Pazarlama (TEKNOPAZAR)

Detaylı

KOSGEB DESTEKLERİ NEVŞEHİR YATIRIM DESTEK OFİSİ

KOSGEB DESTEKLERİ NEVŞEHİR YATIRIM DESTEK OFİSİ 2014 NEVŞEHİR YATIRIM DESTEK OFİSİ İşbirliği - Güçbirliği Destek Programı KOBİ lerin bir araya gelerek tedarik, pazarlama, düşük kapasite kullanımı, rekabet gücü zayıflığı ve finansman gibi Ortak Sorunlara

Detaylı

Yatırım Kararı & Fizibilite Nedir?

Yatırım Kararı & Fizibilite Nedir? Gg G Nedir? YAPILABİLİRLİK ARAŞTIRMASI Gerçekleştirilecek olan yatırımın Teknik, Finansal ve Sektörel açıdan incelenerek yatırımın uygun olup olmadığına dair analizleri içeren rapordur. Kesin sonuçlar

Detaylı

KOBİ Proje Destek Programı

KOBİ Proje Destek Programı DESTEKLERİ KOBİ Proje Destek Programı PROGRAMIN AMACI VE GEREKÇESİ İşletmelere özgü sorunların işletmeler tarafından projelendirildiği ve projelendirilen maliyetlerin desteklenebildiği bir programa ihtiyaç

Detaylı

T.C. BİLİM SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI SANAYİ KURULUŞLARI İÇİN TEKNOLOJİK ÜRÜN YATIRIM DESTEK PROGRAMI

T.C. BİLİM SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI SANAYİ KURULUŞLARI İÇİN TEKNOLOJİK ÜRÜN YATIRIM DESTEK PROGRAMI T.C. BİLİM SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI SANAYİ KURULUŞLARI İÇİN TEKNOLOJİK ÜRÜN YATIRIM DESTEK PROGRAMI Proje Programından Kimler Faydalanabilir? Program, Ar-Ge ve yenilik faaliyetleri sonucu ortaya çıkan

Detaylı

KOSGEB DESTEK PROGRAMLARI

KOSGEB DESTEK PROGRAMLARI KOSGEB DESTEK PROGRAMLARI 31 Ocak 2014 Cuma 1/31/2014 1 KOBİ TANIMI VE DESTEKLENEN SEKTÖRLER Küçük ve orta büyüklükte işletme (KOBİ): 250 kişiden az yıllık çalışan istihdam eden, Yıllık net satış hasılatı

Detaylı

Bir işletmenin temel hedefi nedir?

Bir işletmenin temel hedefi nedir? Bir işletmenin temel hedefi nedir? Para Kazanmak Para kazanma mekanizmasını koruma altına almak ve geliştirmek Sürdürülebilir şekilde büyümek İş Hayatının Temel Denklemi Müşteri Değeri = Faydalar Fiyat

Detaylı

TÜRKİYE NİN TÜV-SÜD AKREDİTASYONUNA SAHİP İLK PROFESYONEL OTO EXPERTİZ MARKASI

TÜRKİYE NİN TÜV-SÜD AKREDİTASYONUNA SAHİP İLK PROFESYONEL OTO EXPERTİZ MARKASI 1 2 3 TÜRKİYE NİN TÜV-SÜD AKREDİTASYONUNA SAHİP İLK PROFESYONEL OTO EXPERTİZ MARKASI 7 ŞUBE GEREKLİLİKLERİ Bir OTORAPOR Exper/z Merkezi en az 150 m2 alana ve en az 4,5 metre tavan yüksekliğine sahip

Detaylı

ismi ile İstanbul Fatih Fevzipaşa Caddesinde kadromuzla hızlı bir şekilde sizlere ulaştırmak için sürekli

ismi ile İstanbul Fatih Fevzipaşa Caddesinde kadromuzla hızlı bir şekilde sizlere ulaştırmak için sürekli Hakkımızda ismi ile İstanbul Fatih Fevzipaşa Caddesinde faaliyete devam etmektedir. Uzun yıllar burada hizmet verdikten sonra. Faaliyet alanını ve bayi ağını genişleterek büyümeye devam etmektedir. Müşteri

Detaylı

2.000 70 70 70 x - 20.000 70 70 70 x - 10.000 70 70 70 x - 200.000 80 80 80 X

2.000 70 70 70 x - 20.000 70 70 70 x - 10.000 70 70 70 x - 200.000 80 80 80 X 1. Danışmanlık ve Eğitim 1.1. Danışmanlık Desteği 5 15.000 80 70 60 X 1.1.1. Enerji Verimliliği Etüt ve 5/A Danışmanlık Desteği 1.1.1.1. Ön Enerji Etütleri 1.1.1.2. Detaylı Enerji Etütleri 1.1.1.3. Verimlilik

Detaylı

So Big Burger Bir Adana Markasıdır.

So Big Burger Bir Adana Markasıdır. Biz Kimiz... So Big Burger olarak, 2012 yılında sadece bir fikir olan projemizi, 2 yıl süren ar-ge çalışmalarımızı tamamladıktan sonra, 2014 yılında müşterilerimize hizmet vermeye başladık. Handmade hamburgerlerimizle,

Detaylı

Kalite Sertifikaları

Kalite Sertifikaları 1 2 Kalite Sertifikaları İLAB HOLDİNG ORTAKLIĞI Grup Şirketleri 2016 yılı itibariyle ilab Holding, OTORAPOR A.Ş ortağı olmuştur. OTORAPOR arabam.com'un tek yetkili oto expertiz markasıdır. OTORAPOR Farkları

Detaylı

Salep. Hot Chocolate. Gold Cappuccino

Salep. Hot Chocolate. Gold Cappuccino Salep Hot Chocolate Gold Cappuccino Klasik 3 u 1 Arada gercekkahve Fiero Toz İçecekler Salep, Sıcak Çikolata, Cappuccino, 3 ü 1 Arada Fiero Kahve Espresso, Filtre Kahve, Aromalı Kahveler, Dünya Kahveleri

Detaylı

Dünyada otomatlar. İçindekiler:

Dünyada otomatlar. İçindekiler: Dünyada otomatlar İçindekiler: 1. Dünyada Otomatlar 2. Türkiye de Jetbite Jetomat nedir? Jetomatlar neden çok sevildi? Klasik severler için Jetbite Uygulama ve kullanım şekli İlkeler Hedefler 3. Ürünler

Detaylı

PAKETLİ KURUYEMİŞ İŞ ZEKASINI KULLANIYOR TADIM BÜTÇE PLANLAMA VE RAPORLAMA UYGULAMALARI

PAKETLİ KURUYEMİŞ İŞ ZEKASINI KULLANIYOR TADIM BÜTÇE PLANLAMA VE RAPORLAMA UYGULAMALARI PAKETLİ KURUYEMİŞ İŞ ZEKASINI KULLANIYOR TADIM BÜTÇE PLANLAMA VE RAPORLAMA UYGULAMALARI TADIM HAKKINDA Türkiye de ambalajlı kuruyemiş tüketimi,1971 yılında Tadım la başladı. Kuruyemiş keyfini ilk kez sağlık

Detaylı

Kalite Sertifikaları

Kalite Sertifikaları 1 2 Kalite Sertifikaları İLAB HOLDİNG ORTAKLIĞI Grup Şirketleri 2016 yılı itibariyle ilab Holding, OTORAPOR A.Ş ortağı olmuştur. OTORAPOR arabam.com'un tek yetkili oto expertiz markasıdır. OTORAPOR Farkları

Detaylı

HALKBANK GAP TA. Yunus ESMER

HALKBANK GAP TA. Yunus ESMER HALKBANK GAP TA Yunus ESMER Diyarbakır - 29 Ocak 2011 HALKBANK ve GAP Bölgesi HALKBANK olarak GAP bölgesinde 2 Bölge Koordinatörlüğü ve Toplam 37 Şube ile KOBİ ler ile esnaf ve sanatkarlarımıza hizmet

Detaylı

Türkiye nin En Büyük Online Mağazacılık Sistemine Hoşgeldiniz

Türkiye nin En Büyük Online Mağazacılık Sistemine Hoşgeldiniz Türkiye nin En Büyük Online Mağazacılık Sistemine Hoşgeldiniz MARPAR Ev Gereçleri San.ve Tic. Ltd. Şti. 2001-2009 tarihleri arasında ulusal ve uluslararası alanda bilinen markaların Karadeniz ve Doğu Anadolu

Detaylı

DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET SEKTÖRLERİ MARKALAŞMA DESTEKLERİ HAKKINDA KARAR (2015/9 sayılı KARAR)

DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET SEKTÖRLERİ MARKALAŞMA DESTEKLERİ HAKKINDA KARAR (2015/9 sayılı KARAR) DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET SEKTÖRLERİ MARKALAŞMA DESTEKLERİ HAKKINDA KARAR (2015/9 sayılı KARAR) SERBEST BÖLGELER, YURTDIŞI YATIRIM VE HİZMETLER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Hizmet Sektörüne Yönelik Destek Programları

Detaylı

ZÜCDER- Züccaciyeciler Derneği KOSGEB DESTEKLERİ BİLGİ NOTU

ZÜCDER- Züccaciyeciler Derneği KOSGEB DESTEKLERİ BİLGİ NOTU ZÜCDER- Züccaciyeciler Derneği KOSGEB DESTEKLERİ BİLGİ NOTU GİRİŞİMCİLİK DESTEK PROGRAMI Bu program, Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi, Yeni Girişimci Desteği, İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) Desteği, İş planı

Detaylı

herkesin i herkesin i www.bi. 0850 7 400 500 HAKKIMIZDA 20 yılı aşkın süredir, otomotiv sektöründe faaliyet gösteren EFT ailesinin ürünü bi. ; Türkiye de 2.el oto alım / satım sırasındaki ilişkiyi kurumsal

Detaylı

DOGO'da neler var? TURQS ve OTTO RELOADED koleksiyonları başta olmak üzere birbirinden farklı tasarımlar ile bay bayan t-shirt seçenekleri,

DOGO'da neler var? TURQS ve OTTO RELOADED koleksiyonları başta olmak üzere birbirinden farklı tasarımlar ile bay bayan t-shirt seçenekleri, FRANCHISE TANITIMI DOGO kimdir? 3500'e yakın tasarım ürünü olan ve sürekli yenilerini ekleyen DOGO T-shirt, sticker, ayakkabı, çanta, tablo, saat, ayna gibi ürünlerde ki tasarımları ile müşterilerinin

Detaylı

BELGELENDİRME HİBELER(1) DÖKÜMANLAR KREDİLER(2) HİBELER(1) KOSGEB HİBELER. Süt Üreten Tarımsal İşletmelere Yatırım. Et ve Et Ürünlerinin İşlenmesi

BELGELENDİRME HİBELER(1) DÖKÜMANLAR KREDİLER(2) HİBELER(1) KOSGEB HİBELER. Süt Üreten Tarımsal İşletmelere Yatırım. Et ve Et Ürünlerinin İşlenmesi HİBELER(1) BELGELENDİRME KREDİLER(2) DÖKÜMANLAR HİBELER(1) KALKINMA AJANSLARI HAZİNE HİBELERİ TARIMSAL KOSGEB HİBELER GİRİŞİMCİLİK DESTEĞİ 100.000 tl KOBİ Proje Destek Programı 150.000 Tematik Proje Destek

Detaylı

KOSGEB KÜÇÜK VE ORTA ÖLÇEKLİ İŞLETMELERİ GELİŞTİRME VE DESTEKLEME İDARESİ BAŞKANLIĞI

KOSGEB KÜÇÜK VE ORTA ÖLÇEKLİ İŞLETMELERİ GELİŞTİRME VE DESTEKLEME İDARESİ BAŞKANLIĞI KOSGEB KÜÇÜK VE ORTA ÖLÇEKLİ İŞLETMELERİ GELİŞTİRME VE DESTEKLEME İDARESİ BAŞKANLIĞI Kırıkkale Hizmet Merkezi Müdürlüğü 1 2012 YILI FAALİYETLERİ 15 Adet tanıtım toplantısı düzenlenmiştir. 5 adet Ar- Ge

Detaylı

Bu dosyayı okuyor iseniz ;

Bu dosyayı okuyor iseniz ; FRANCHİSİNG Bu dosyayı okuyor iseniz ; KAAN ACCECORIES yeniliklerinden faydalanmak için ilk adımı atmışsınız demektir.farklı ve karlı bir yatırım için KAAN ACCECORIES in sizlere sunduğu yeniliklerden faydalanmanın

Detaylı

KONOPİZZA HAZIRLAMAK KOLAY VE HIZLI! Pizzanız 3-4 dakika da hazır. Geleneksel pizza malzemeleri ile yapılır. Son ısırığa kadar sıcak kalır

KONOPİZZA HAZIRLAMAK KOLAY VE HIZLI! Pizzanız 3-4 dakika da hazır. Geleneksel pizza malzemeleri ile yapılır. Son ısırığa kadar sıcak kalır Konopizza tamamen yeni bir İtalyan lezzetidir. Tüm zamanların en favori yiyeceklerinden pizzanın, yeni bir şekilde tüketiciye sunulması için mükemmel bir seçenektir. Doğal içeriklerle dolu olan pizzamız

Detaylı

HAKKIMIZDA Araba Ekspertiz, girişimci bir proje olup, ülkedeki en yaygın ekspertiz ağına sahip olan firmadır. Araba Ekspertiz in amacı 2. el araç alım/satımı esnasında alıcının talep ettiği ekspertiz raporunun

Detaylı

Veysel VURAL Erzurum Müdürü. Kasım 2016, ERZURUM

Veysel VURAL Erzurum Müdürü. Kasım 2016, ERZURUM Veysel VURAL Erzurum Müdürü Kasım 2016, ERZURUM Türkiye de KOBİ tanımı KOBİ tanımı 250 den az çalışan istihdam eden, Yıllık bilanço toplamı veya net satış hasılatı 40 milyon TL yi geçmeyen işletmeler Ölçek

Detaylı

Saglıklı çocuklardan olusan, daha Saglıklı bir Dünya için el ele ; YAŞAMSAL GEREKSİNİMLERİMİZ

Saglıklı çocuklardan olusan, daha Saglıklı bir Dünya için el ele ; YAŞAMSAL GEREKSİNİMLERİMİZ Saglıklı çocuklardan olusan, daha Saglıklı bir Dünya için el ele ; YAŞAMSAL GEREKSİNİMLERİMİZ YAŞAMIMIZI DEVAM ETTİREBİLMEMİZ İÇİN OLMAZSA OLMAZ İHTİYAÇLARIMIZ NELERDİR? HAVA SU UYKU BESİN Neden Olmazsa

Detaylı

ALİ SEVİNÇ MERKEZ MÜDÜRÜ

ALİ SEVİNÇ MERKEZ MÜDÜRÜ ALİ SEVİNÇ MERKEZ MÜDÜRÜ KOBİ ler ve KOSGEB KOSGEB ve Kuruluş Amacı KOSGEB, 1990 yılında 3624 sayılı Kanun ile kuruldu. Amacı Ülkenin ekonomik ve sosyal ihsyaçlarının karşılanmasında küçük ve orta ölçekli

Detaylı

TÜRKİYE SINAİ KALKINMA BANKASI A.Ş. TÜRKİYE KALKINMA BANKASI A.Ş.

TÜRKİYE SINAİ KALKINMA BANKASI A.Ş. TÜRKİYE KALKINMA BANKASI A.Ş. TÜRKİYE SINAİ KALKINMA BANKASI A.Ş. TÜRKİYE KALKINMA BANKASI A.Ş. TÜRK EXİMBANK (TÜRKİYE İHRACAT KREDİ BANKASI A.Ş.) DÜNYA BANKASI AVRUPA YATIRIM BANKASI İSLAM KALKINMA BANKASI Ortaklık Yapısı İlk özel

Detaylı

w w w. c o f f e e v a. c o m

w w w. c o f f e e v a. c o m www.coffeeva.com 200 YILI AŞAN GERÇEK İTALYAN LEZZETİ KALİTE VAZGEÇİLMEZLERİ 200 yılı aşkın bir süre boyunca ayakta kalmanın ve bugün dünyanın 65 ten fazla ülkesinde tüketiciler tarafından tercih edilmenin

Detaylı

GİRİŞİMCİLİK DESTEK PROGRAMI

GİRİŞİMCİLİK DESTEK PROGRAMI GİRİŞİMCİ ADI SOYADI: İŞ FİKRİ : İŞLETMENİN ADI : 1 BÖLÜM 1: GENEL BİLGİLER 1.1 Girişimci (Bu kısımda kendinizi/ortaklarınızı kısaca tanıtınız) 1.2 İşletmenin Faaliyet Konusu (Bu kısımda kurduğunuz işi

Detaylı

KOSGEB DESTEKLERİ NEVŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI

KOSGEB DESTEKLERİ NEVŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI KOSGEB DESTEKLERİ NEVŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI KOSGEB DESTEKLERİ GENEL DESTEK PROGRAMI Programın Gerekçesi: Proje hazırlama kapasitesi düşük KOBİ ler ile KOSGEB hedef kitlesine yeni dahil olmuş sektörlerdeki

Detaylı

ERDOĞAN YÜKSEL KOSGEB Çanakkale Müdürü

ERDOĞAN YÜKSEL KOSGEB Çanakkale Müdürü ERDOĞAN YÜKSEL KOSGEB Çanakkale Müdürü 2011 Şubat 2012 Şubat Sayı % Sayı % Toplam 22.802 100,0 23.338 100,0 Ücretli veya yevmiyeli 14.001 61,4 14.668 62,9 İşveren 1.192 5,2 1.228 5,3 Kendi hesabına 4.685

Detaylı

METROTEL GROUP. Ocak 2011

METROTEL GROUP. Ocak 2011 METROTEL GROUP Ocak 2011 OTEL VE İYM(*) YATIRIM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ Uluslararası markalarla birçok projede çalışmış olan uzman ekiplerimiz, bilgi birikimleri ile her projeye özgün çözümler üretmekte,

Detaylı

Girişimcilik GİRİŞİMCİLİK. Ders 04. ŞENYURT / 1

Girişimcilik GİRİŞİMCİLİK. Ders 04. ŞENYURT   / 1 GİRİŞİMCİLİK Ders 04 www.ozersenyurt.net www.orbeetech.com / 1 Hiç kimse başarı merdivenine elleri cebinde çıkmamıştır. www.ozersenyurt.net www.orbeetech.com / 2 İş Planı Kavramı ve Öğeleri Eğitimi www.ozersenyurt.net

Detaylı

Kalite Sertifikaları

Kalite Sertifikaları 1 2 Kalite Sertifikaları İLAB HOLDİNG ORTAKLIĞI Grup Şirketleri 2016 yılı itibariyle ilab Holding, OTORAPOR A.Ş ortağı olmuştur. OTORAPOR arabam.com'un tek yetkili oto expertiz markasıdır. OTORAPOR Farkları

Detaylı

Franchise Tanıtım Dosyası. Suadiye Mahallesi, Kazım Özalp Sokak, No: 50, Suadiye Kadıköy /İstanbul Telefon: +90 216 363 2110 www.palmadoro.com.

Franchise Tanıtım Dosyası. Suadiye Mahallesi, Kazım Özalp Sokak, No: 50, Suadiye Kadıköy /İstanbul Telefon: +90 216 363 2110 www.palmadoro.com. Franchise Tanıtım Dosyası Suadiye Mahallesi, Kazım Özalp Sokak, No: 50, Suadiye Kadıköy /İstanbul Telefon: +90 216 363 2110 www.palmadoro.com.tr Palma d Oro Hakkında Palma D oro 1966 yılında İzzet Özilhan

Detaylı

İŞ ORTAKLIĞI EL KİTABI

İŞ ORTAKLIĞI EL KİTABI İŞ ORTAKLIĞI EL KİTABI MAĞAZA GÖRSELLERİ 1 İŞ ORTAKLIĞI MODELİMİZ UCZ Mağazacılık iş ortaklığı modeli iki kuruluş arasındaki sürdürülebilir ve karşılıklı kazançlı ticari ilişkiyi ifade eder. UCZ Mağazacılık

Detaylı

TÜBİTAK. 1512 Girişimcilik Aşamalı Destek Programı

TÜBİTAK. 1512 Girişimcilik Aşamalı Destek Programı 06/01/2016 1512 Girişimcilik Aşamalı Destek Programı Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı (TEYDEB) Programın amacı: İş fikrinden pazara kadar destek Bireysel girişimcilerin teknoloji ve yenilik

Detaylı

2018 DÖNEMİ PAYDAŞ GÜNÜ KILAVUZU

2018 DÖNEMİ PAYDAŞ GÜNÜ KILAVUZU 2018 DÖNEMİ PAYDAŞ GÜNÜ KILAVUZU İÇİNDEKİLER BGİV TANITIM FİLMİ BÖLÜM 1 İletişim Stratejisi & Sosyal Medya Paylaşımları BÖLÜM 2 TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! Hakkında BÖLÜM 3 Ödüller & Fırsatlar Tanıtım

Detaylı

MOBİLYA SATIŞ ELEMANI

MOBİLYA SATIŞ ELEMANI TANIM Mobilya satışı yapan işletmelerde ürün ile müşteri arasındaki ilişkiyi sağlayarak satışı gerçekleştiren kişidir. A- GÖREVLER KULLANILAN ARAÇ, GEREÇ VE EKİPMAN - Müşteriyi karşılar, - Müşteriye ürünlerin

Detaylı

www.mgadigitalrealty.com MGA / 009

www.mgadigitalrealty.com MGA / 009 www.mgadigitalrealty.com MGA / 009 Neden Gayrimenkul Sektörü? Büyüyen inşaat sektörü Yabancıların Türkiye ye olan ilgisi Kırsal yörelerden büyük kentlere olan göç Nüfus artışı ve ülke topraklarının genişliği

Detaylı

T.C. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı Mehmet TEZYETİŞ OSTİM Hizmet Merkezi Müdürü

T.C. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı Mehmet TEZYETİŞ OSTİM Hizmet Merkezi Müdürü KOSGEB T.C. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı Mehmet TEZYETİŞ OSTİM Hizmet Merkezi Müdürü KOSGEB VE KURULUŞ AMACI KOSGEB, 1990 yılında 3624 sayılı Kanun ile

Detaylı

GİRİŞİMCİLİK AKADEMİSİ KOSGEB TEMATİK PROJE DESTEK PROGRAMI

GİRİŞİMCİLİK AKADEMİSİ KOSGEB TEMATİK PROJE DESTEK PROGRAMI GİRİŞİMCİLİK AKADEMİSİ KOSGEB TEMATİK PROJE DESTEK PROGRAMI DERNEK BİLGİLERİ Genç Girişim ve Yönetişim Derneği, 19 Mayıs 2003 tarihinde kurulmuş, Girişimci ruha sahip iş adamı iş kadınlarından, kamu ve

Detaylı

8. Araştırmacılar Zirvesi, 9-10 Kasım 2004

8. Araştırmacılar Zirvesi, 9-10 Kasım 2004 , Biz araştırmacılar müşterilerimizin pazarlama, satış çabalarına destek olmak için varız... Tüketiciye odaklanma : Davranışlarının ardındaki nedenleri anlamak Onlara doğru mesajları iletmek Onları etkilemek

Detaylı

GİRİŞİMCİ; Fırsatları gören, Yaratıcı, yenilikçi, Fikirleri ürün ve/veya hizmete dönüştüren ve pazara sunan, Risk alan,

GİRİŞİMCİ; Fırsatları gören, Yaratıcı, yenilikçi, Fikirleri ürün ve/veya hizmete dönüştüren ve pazara sunan, Risk alan, GİRİŞİMCİLİK 1 GİRİŞİMCİ; Fırsatları gören, Yaratıcı, yenilikçi, Fikirleri ürün ve/veya hizmete dönüştüren ve pazara sunan, Risk alan, Maddi ve manevi karşılık bekleyen kişidir. 2 Girişimci Özellikleri

Detaylı

Franchise alırken sektör ve marka seçimi

Franchise alırken sektör ve marka seçimi ALMAK A2 Franchise alırken sektör ve marka seçimi Franchise verenin amacı ve kazancını anlamak, Franchise vereni incelemek, İsletmelerin cirosunu, masrafını ve karlılıgını incelemek, Bilgi kaynaklarını

Detaylı

ŞEKEROĞLU GROUP GIDA İTH. İHR. SAN. TİC.LTD. ŞTİ KAHVEMO KAHVE EVİ (KIOSK) FRANCHİSE SÖZLEŞMESİDİR.

ŞEKEROĞLU GROUP GIDA İTH. İHR. SAN. TİC.LTD. ŞTİ KAHVEMO KAHVE EVİ (KIOSK) FRANCHİSE SÖZLEŞMESİDİR. ŞEKEROĞLU GROUP GIDA İTH. İHR. SAN. TİC.LTD. ŞTİ KAHVEMO KAHVE EVİ (KIOSK) FRANCHİSE SÖZLEŞMESİDİR. FRANCHİSİNG: Bir mal ve/veya hizmet ve/veya teknoloji pazarlama yöntemidir. Yasal ve finansal açıdan

Detaylı

ULUSLARARASI KULUÇKA MERKEZİ KURMA PROGRAMI İŞ PLANI

ULUSLARARASI KULUÇKA MERKEZİ KURMA PROGRAMI İŞ PLANI . İŞLETİCİ KURULUŞLARA AİT BİLGİLER.. Yurtiçi İşletici Kuruluşa Ait Bilgiler Adı Unvanı Planlanan Ortakları ve Payları.. Yurtdışı İşletici Kuruluşa Ait Bilgiler Adı Unvanı Planlanan Ortakları ve Payları..

Detaylı

ULAŞTIRMA HİZMETLERİ LOJİSTİK ELEMANI (2.SEVİYE) MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

ULAŞTIRMA HİZMETLERİ LOJİSTİK ELEMANI (2.SEVİYE) MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü ULAŞTIRMA HİZMETLERİ LOJİSTİK ELEMANI (2.SEVİYE) MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2008 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim

Detaylı

Franchise İlişkilerinin Değerlendirilmesi ve Özel Kapsamlı Hizmetler

Franchise İlişkilerinin Değerlendirilmesi ve Özel Kapsamlı Hizmetler Franchise İlişkilerinin Değerlendirilmesi ve Özel Kapsamlı Hizmetler Franchise İlişkileri Markanızın başarısı, sadece Şirketinizin performansına değil, markanızın doğrudan veya dolaylı olarak tüketici

Detaylı

1962 yılından bu yana İskenderun da soslu döner Bu markayla tanındı ve sevildi FRANCHISE DOSYASI

1962 yılından bu yana İskenderun da soslu döner Bu markayla tanındı ve sevildi FRANCHISE DOSYASI 1962 yılından bu yana İskenderun da soslu döner Bu markayla tanındı ve sevildi FRANCHISE DOSYASI Eski köye yeni lezzet Türkiye de ilk soslu döner, 1962 yılında İSOS markası ile İskenderun da yapıldı İSOS

Detaylı

SALİHLİ TİCARET VE SANAYİ ODASI

SALİHLİ TİCARET VE SANAYİ ODASI SIKÇA SORULAN SORULAR ve CEVAPLAR : KOSGEB ne demektir? : Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı : KOBİ ne demektir? : 250 kişiden az yıllık çalışan istihdam eden,

Detaylı

TEB KOBİ BANKACILIĞI

TEB KOBİ BANKACILIĞI TEB KOBİ BANKACILIĞI Türkiye de KOBİ ler İşletme Büyüklüğü İstihdam Grubu (Çalışan Sayısı) İşletme Sayısı (2013) % Mikro 1 9 3.303.073 93,68% KüçükÖlç.İşl. 10 49 190.514 5,40% OrtaB.İşl. 50 249 27.330

Detaylı

Taptaze pratik filtre kahve!

Taptaze pratik filtre kahve! Taptaze pratik filtre kahve! Yeni kavrulmuş taze & nitelikli çekirdeklerden kolayca demlenen pratik filtre kahve üretiyoruz. Kaliteli kahveyi zahmetsizce içmek isteyenlerin kapısına kadar götürüyoruz.

Detaylı

VERGĐ SĐRKÜLERĐ NO: 2011/30 TARĐH: 16.05.2011

VERGĐ SĐRKÜLERĐ NO: 2011/30 TARĐH: 16.05.2011 VERGĐ SĐRKÜLERĐ NO: 2011/30 TARĐH: 16.05.2011 KONU 2006/4 Sayılı Türk Ürünlerinin Yurt Dışında Markalaşması, Türk Malı Đmajının Yerleştirilmesi ve Turqualıty nin Desteklenmesi Hakkında Tebliğ de Değişiklik

Detaylı

Tüketici Teknolojisi Ürünleri Pazarı ikinci çeyrekte %16 büyüdü. Tüketici Teknolojisi Ürünleri: Ciro Trendi 8,56 8,45 8,25 8,17 Q1-14 Q4-13 Q3-13

Tüketici Teknolojisi Ürünleri Pazarı ikinci çeyrekte %16 büyüdü. Tüketici Teknolojisi Ürünleri: Ciro Trendi 8,56 8,45 8,25 8,17 Q1-14 Q4-13 Q3-13 Basın Bülteni 19 Ağustos Hande Akdağ Marketing and Communications T +90 212 368-0700 F +90 212 368-0799 hande.akdag@gfk.com Tüketici Teknolojisi Ürünleri Pazarı ikinci çeyrekte %16 büyüdü. GfK TEMAX Türkiye

Detaylı

BARMEN PROGRAMINA İLİŞKİN AÇIKLAMALAR : YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ MESLEK SEVİYESİ : 4. SEVİYE

BARMEN PROGRAMINA İLİŞKİN AÇIKLAMALAR : YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ MESLEK SEVİYESİ : 4. SEVİYE BARMEN PROGRAMINA İLİŞKİN AÇIKLAMALAR ALAN : YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ MESLEK : BARMEN MESLEK SEVİYESİ : 4. SEVİYE MESLEK ELEMANI TANIMI Barmen/Barmaid, barda ön hazırlıkları, içecek hazırlama ve servisi,

Detaylı

TÜRK EXIMBANK ÜLKE KREDİ/GARANTİLERİ PROGRAMI. 04 Haziran 2013 F.Zehra TÜRKÖZ SAYAR

TÜRK EXIMBANK ÜLKE KREDİ/GARANTİLERİ PROGRAMI. 04 Haziran 2013 F.Zehra TÜRKÖZ SAYAR TÜRK EXIMBANK ÜLKE KREDİ/GARANTİLERİ PROGRAMI 04 Haziran 2013 F.Zehra TÜRKÖZ SAYAR 1 Genel Bilgi Ülke Kredi/Garanti Programları Ülke Kredi/Garanti Programı Alıcı Kredisi niteliğindedir. Yurtdışında yerleşik

Detaylı

FRANCHİSİNG İŞLEMLERİNİN GELİR VERGİSİ YÖNÜNDEN DEĞERLENDİRİLMESİ

FRANCHİSİNG İŞLEMLERİNİN GELİR VERGİSİ YÖNÜNDEN DEĞERLENDİRİLMESİ FRANCHİSİNG İŞLEMLERİNİN GELİR VERGİSİ YÖNÜNDEN DEĞERLENDİRİLMESİ Ertunç AKSÜMER* 27 ÖZ Franchising, kısaca tanınmış bir markanın ve oluşmuş bir imajın, belirli standartlar içinde ve belirlenen bir ücret

Detaylı

Bu destek programı KOSGEB tarafından yürütülmektedir.

Bu destek programı KOSGEB tarafından yürütülmektedir. Bu destek programı KOSGEB tarafından yürütülmektedir. TEKNOYATIRIM NEDİR? Öncelikli teknoloji alanlarında yer alan Ar-Ge ve yenilik faaliyetleri sonucu ortaya çıkan yeni ürün/ürünlerin ticarileştirilmesi,

Detaylı

hekzan 30 ON TESİS FABRİKA AYAKKABI TÜRKİYE GENELİNDE ARIYOR!!! BİN DEV BAY ÇOCUK BAYAN SERMAYE BİZDEN İŞLETME SİZDEN LERCE KENDİ İŞİNİN PATRONLARINI

hekzan 30 ON TESİS FABRİKA AYAKKABI TÜRKİYE GENELİNDE ARIYOR!!! BİN DEV BAY ÇOCUK BAYAN SERMAYE BİZDEN İŞLETME SİZDEN LERCE KENDİ İŞİNİN PATRONLARINI hekzan 100 BİN M² TESİS 30 ON DEV FABRİKA BİN LERCE BAY BAYAN ÇOCUK AYAKKABI TÜRKİYE GENELİNDE KENDİ İŞİNİN PATRONLARINI ARIYOR!!! SERMAYE BİZDEN İŞLETME SİZDEN 5 KURUŞ HARCAMADAN İŞ SAHİBİ YAPACAK! Ayakkabı

Detaylı

İÇİNDEKİLER SAYFA NO ÖNSÖZ IX GİRİŞ.. XI

İÇİNDEKİLER SAYFA NO ÖNSÖZ IX GİRİŞ.. XI İÇİNDEKİLER SAYFA NO ÖNSÖZ IX GİRİŞ.. XI BİRİNCİ BÖLÜM FRANCHISING SİSTEMİNİN TANIMI, KAPSAMI VE ÇEŞİTLERİ 1. FRANCHISING KAVRAMI VE TANIMI... 1 1.1. Franchising Kavramı.. 1 1.2. Franchising Sistemi 2

Detaylı

ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLETMELERİ PROSEDÜRÜ SÜRECİN AMACI

ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLETMELERİ PROSEDÜRÜ SÜRECİN AMACI ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLETMELERİ PROSEDÜRÜ SÜRECİN AMACI Özyeğin üniversitesi öğrencilerinin girişimcilik fikirlerinin değerlendirilmesi ve Üniversite içinde ihtiyaç duyulan mal ve hizmet tedarikine

Detaylı

- Finansman Teknikleri

- Finansman Teknikleri - Finansman Teknikleri Leasing (Finansal Kiralama): Finansal Kiralama (Leasing), kiracı tarafından seçilen bir yatırım malının mülkiyeti finansal kiralama şirketinde kalarak, belirlenen sözleşme süresi

Detaylı

KOSGEB DESTEKLERİ. Bu çalışmada güncel KOSGEB desteklerinin derlenmiş listesi bulunmaktadır. Derlenen bilgiler www.kosgeb.gov.tr adresinden alıntıdır.

KOSGEB DESTEKLERİ. Bu çalışmada güncel KOSGEB desteklerinin derlenmiş listesi bulunmaktadır. Derlenen bilgiler www.kosgeb.gov.tr adresinden alıntıdır. KOSGEB DESTEKLERİ Bu çalışmada güncel KOSGEB desteklerinin derlenmiş listesi bulunmaktadır. Derlenen bilgiler www.kosgeb.gov.tr adresinden alıntıdır. Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı İçindekiler KOBİ Proje

Detaylı

KOSGEB MÜDÜRLÜĞÜ NE. İşletme Yetkilisi Adı Soyadı

KOSGEB MÜDÜRLÜĞÜ NE. İşletme Yetkilisi Adı Soyadı KOSGEB MÜDÜRLÜĞÜ NE KOSGEB İşbirliği-Güçbirliği Destek Programından yararlanmak üzere hazırlamış olduğumuz projenin daha önce değerlendirilerek reddedilmediğini, bu başvuru formunu hazırlamış olmamızın,

Detaylı

Mr.Pato Franchise Bilgileri

Mr.Pato Franchise Bilgileri Mr.Pato Franchise Bilgileri Mr.Pato Đş Fikri Mr. Pato; Hakan Argüzen in yıllar boyu profesyonel olarak çalıştığı dünya lideri patates ve meşrubat üreticisi kuruluşlarda edindiği deneyim ve bilgi birikimini,

Detaylı

Franchise Tanıtım Dosyası

Franchise Tanıtım Dosyası Franchise Tanıtım Dosyası Sektör lideri Beyaz Butik Türkiye de hazır gelinlik sektörünün kurucusu Beyaz Butik, 1997 den beri, 17 yılı aşkın süredir ilk ithal hazır gelinlik mağazalar zinciri olarak pazardaki

Detaylı