TÜRK BÜRO-SEN GENEL MERKEZİ YILLARI ARASI FAALİYET RAPORU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TÜRK BÜRO-SEN GENEL MERKEZİ YILLARI ARASI FAALİYET RAPORU"

Transkript

1 TÜRK BÜRO-SEN GENEL MERKEZİ YILLARI ARASI FAALİYET RAPORU

2 TÜRK BÜRO-SEN GENEL MERKEZİ 2014 YILI FAALİYET RAPORU

3 2013 Ü KAYBETTİĞİMİZ GİBİ, 2014 VE 2015 DEN DE ÜMİDİMİZ YOK Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş, 4 Ocak 2014 Cumartesi günü Konya 1 Nolu Şubemiz tarafından düzenlenen "Kamu çalışanlarının 2013 yılının değerlendirilmesi ve 2014'ten beklentileri" toplantısına katıldı. SGK DA YEMEK ÜCRETLERİNE YAPILAN ZAMMI PROTESTO ETTİK [ 07 Ocak 2014, Salı 13:34 ] SGK Başkanlığı önünde gerçekleştirdiğimiz eylemimizde, SGK yönetimince yemek ücretlerinde % 300 oranında yapılan artışı protesto ettik. Eyleme, Türk Büro-Sen Genel Başkan Yardımcıları Bayram Öztürk, Osman Eksert, Hüseyin Aslan, A. Tahir Yüzbaşıoğlu, Nejla Öksüz, Cafer Seçer, Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcıları Musa Akkaş, Sami Özdemir, Türk Büro-Sen Ankara Şube Başkanları ve çok sayıda SGK çalışanı katıldı. GENEL BAŞKANIMIZ ŞIRNAK TA GÜMRÜK ÇALIŞANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş beraberinde Genel Başkan Yardımcımız Osman Eksert ile 9 Ocak 2014 tarihinde Şırnak ta Gümrük çalışanlarını ziyaret etti. 123 TL ZAM BORDRO YAKTIRDI, TAKKE DÜŞTÜ KEL GÖRÜNDÜ [ 15 Ocak 2014, Çarşamba 14:01 ] Memuru ve Emekliyi Toplu Sözleşme ve bütçe görüşmelerinde unutanları ve yok sayanları, Ayakkabı kutularında, çelik kasalarda milyon dolarları saklayıp kamu çalışanlarına koskoca bir yıl için 123 TL. yeter diyenleri, memuru masada satıp kaçan ve hakkımız olan 3 Milyar TL.yi peşkeş çekenleri, hırsızları, arsızları, yolsuzları TBMM Dikmen kapısı ve tüm illerimizde bordrolarımızı yakarak protesto ettik. Eylemimize, Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş, Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkanı İlhan Koyuncu, Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal, İmar-Sen Genel Başkanı Necati Alsancak, Türk Haber-Sen Genel Başkanı İsmail Karadavut, Türk Enerji-Sen Genel Başkanı Celal Karapınar, Türk Ulaşım-Sen Genel Başkanı Nazmi Güzel, Türk Türk Tarım Orman-Sen Genel Başkanı Ahmet Demirci, Türk Kültür Sanat-Sen Genel Başkanı Hasan Hüseyin Yılmaz, Türk Emekli-Sen Genel Başkanı Osman Özdemir, Genel Merkez Yöneticilerimiz, Şube Başkanlarımız ve çok sayıda kamu çalışanı katıldı. İŞKUR GENEL MÜDÜRÜ YAZICI İLE GÖRÜŞTÜK [ 16 Ocak 2014, Perşembe 16:33 ] Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş, Genel Başkan Yardımcımız Bayram Öztürk, Gebze de İş ve Meslek Danışmanı olarak çalışan Erhan Lafçı ve atanamayan İş ve Meslek Danışmanları Ulviye Altan, Eda Gülen, Ömür Özdemir, İbrahim Işık ile İŞKUR Genel Müdürü Dr. Nusret Yazıcı yı ziyaret etti.

4 ADALET ÇALIŞANLARININ SORUNLARINI MHP GRUP BAŞKAN VEKİLİ OKTAY VURAL A AKTARDIK Türk Büro-Sen Adalet Çalışanlarının sorunlarını ve çözüm önerilerini gündeme getirmeye devam ediyor. CHP Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu tarafından tarihinde TBMM Başkanlığına sunulan ve ilerleyen günlerde Meclis Genel Kurulu nda görüşülecek olan Adalet Çalışanların sorunlarının araştırılarak, alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılmasına ilişkin Meclis Araştırma Önergesinin görüşmesi öncesinde Türk Büro-Sen, Adalet Çalışanlarının sorunları hakkında bilgi vermek üzere TBMM de Grup Başkanvekillerini ziyaret ediyor. İlk olarak MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural ile gerçekleştirilen görüşmeye Türk Büro-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Arslan, Türk Büro-Sen Artvin İl Temsilcisi Uğur Özer, Türk Büro-Sen Ankara 14 Nolu Adliye Şubesi Başkanı Erol Bilir ve Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Erdal katıldı. İSTANBUL GÜMRÜK VE TİCARET BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ NDE GÖREVE BAŞLAYAN MEMURLARLA BİR ARAYA GELDİK [ 17 Ocak 2014, Cuma 15:54 ] Genel Başkan Yardımcımız Cafer Seçer ve İstanbul 6 Nolu Şube Yönetimimiz Türkiye genelinde gerçekleştirdiğimiz "Bordro Yakma" eyleminden sonra Ambarlı Gümrük çalışanlarını ziyaret ederek, Sendikamıza yeni üyeler yaptı. ANKARA 2 NOLU ŞUBE KADIN KOMİSYONUMUZUN ETKİNLİĞİNE KATILDIK [ 21 Ocak 2014, Salı 10:07 ] Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş beraberinde Genel Başkan Yardımcılarımız A. Tahir Yüzbaşıoğlu, Nejla Öksüz ve Ankara 2 Nolu Şube Başkanımız Ramazan Nacak ile, Ankara 2 Nolu Şube Kadın Komisyonumuz tarafından düzenlenen etkinliğe katıldı. DMO GENEL MÜDÜRÜ BÜYÜKUZUN A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDUK [ 21 Ocak 2014, Salı 16:25 ] Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş beraberinde Genel Başkan Yardımcımız Bayram Öztürk ve Ankara 9 Nolu Şube Başkan Yardımcımız Mehmet Özmen, DMO İşyeri Temsilcimiz Ahmet Kayaaslan ve Zeki Koca ile Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü görevine atanan Tufan Büyükuzun a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. ADALET ÇALIŞANLARININ SORUNLARINI CHP GRUP BAŞKAN VEKİLİ MUHARREM İNCE YE AKTARDIK [ 22 Ocak 2014, Çarşamba 16:22 ] Türk Büro-Sen Adalet Çalışanlarının sorunlarını ve çözüm önerilerini gündeme getirmeye devam ediyor. Chp İstanbul Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu tarafından tarihindetbmm ye sunulan Adalet Çalışanlarının sorunlarını konu edinen Meclis Araştırma Önergesi ilerleyen günlerde TBMM Genel Kurulu nda görüşülecek. Görüşme öncesi Türk Büro-Sen, Adalet Çalışanlarının sorunları hakkında bilgi vermek üzere TBMM de Grup Başkanvekillerini ziyaret ediyor.

5 Bu kapsamda MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural a yapılan ziyaretin ardından bu defa CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce ile bir araya gelindi. Görüşmeye Türk Büro-Sen Genel Başkan Yardımcısı A. Tahir Yüzbaşıoğlu, Türk Büro-Sen Artvin İl Temsilcisi Uğur Özer, Türk Büro-Sen Ankara 14 Nolu Adliye Şubesi Başkanı Erol Bilir ve Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Erdal ve Türk Büro-Sen Ankara 11 Nolu Adalet Bakanlığı Şube Başkan Yardımcısı Mücahit Güngör katıldı. KIZILCAHAMAM DA TEŞKİLATIMIZLA BİR ARAYA GELDİK 2014 yılı istişare toplantımız Kızılcahamam da Ocak 2014 tarihleri arasında gerçekleştirildi. İstişare Toplantımıza Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş, Genel Başkan Yardımcılarımız Bayram Öztürk, Osman Eksert, Hüseyin Aslan, A Tahir Yüzbaşıoğlu, Nejla Öksüz, Cafer Seçer, Şube Başkanlarımız ve İl Temsilcilerimiz katıldı. GÜMRÜK ÇALIŞANLARININ SORUNLARINI MÜSTEŞAR YARDIMCISI VE PERSONEL DAİRE BAŞKANINA AKTARDIK [ 31 Ocak 2014, Cuma 17:44 ] Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş beraberinde Genel Başkan Yardımcımız A. Tahir Yüzbaşıoğlu, Ankara 3 Nolu Şube Başkanımız Mehmet Soylu, Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz Sefer Nefes, Nimet Talakacı, Canan Ergöçmen ve İş Yeri Temsilcimiz Adem Baytemur ile Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sezai Uçarmak ve Personel Daire Başkanı Ramazan Metin i ziyaret etti. TÜRK EĞİTİM-SEN VE TÜRK KÜLTÜR SANAT-SEN İN GENEL KURULUNA KATILDIK [ 01 Şubat 2014, Cumartesi 15:23 ] Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş beraberinde Genel Başkan Yardımcılarımız Osman Eksert ve Hüseyin Aslan ile Konfederasyonumuza bağlı Türk Eğitim-Sen ve Türk Kültür Sanat-Sen in Ankara da düzenlenen Olağan Genel Kurullarına katıldı. TÜİK ÖNÜNDE İŞTEN ÇIKARTILAN 17 SÖZLEŞMELİ PERSONELİN HAKLARINI ARADIK [ 03 Şubat 2014, Pazartesi 10:55 ] Türkiye İstatistik Kurumu Ankara Bölge Müdürlüğü nde sözleşmeli olarak istihdam edilen 17 personel işten çıkartılmıştı. Aralarında Sendikamız üyelerinin de bulunduğu TÜİK çalışanları için Genel Merkezimiz tarafından TÜİK önünde basın açıklaması gerçekleştirildi.

6 Eyleme, Genel Başkan Yardımcımız Osman Eksert, Hüseyin Aslan, A. Tahir Yüzbaşıoğlu, Cafer Seçer, Ankara Şube Başkanlarımız ve iş akdine son verilen TÜİK çalışanları katıldı. GÜMRÜK VE TİCARET BAKAN YARDIMCISINA ÇALIŞANLARIN SORUNLARI İLETİLDİ [ 07 Şubat 2014, Cuma 11:11 ] Gümrük çalışanlarının sorunları Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Bakan Yardımcısı Fatih Metin e aktarıldı. Görüşmeye Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş, Genel Başkan Yardımcımız Bayram Öztürk, Ankara 3 Nolu Şube Başkanımız Mehmet Soylu, Şube Başkan Yardımcılarımız Sefer Nefes, Nimet Talakacı, Canan Ergöçmen ve Taahkuk İşleri Şube Müdürü Kadir Coşkun katıldı. 3Y İLE MÜCADELE DİYEREK YOLA ÇIKANLAR, YOLSUZLUK BATAKLIĞINDA BOĞULUYORLAR [ 10 Şubat 2014, Pazartesi 15:53 ] Türk İmar Sendikası nın 5. Olağan Genel Kurulu na katılan Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş, Türkiye gündemini değerlendiren bir konuşma yaptı. GENEL MERKEZ YÖNETİMİMİZ GÜVEN TAZELEDİ Sendikamızın 5. Olağan Genel Kurulu Şubat 2014 tarihleri arasında Ankara Büyük Anadolu Otel de gerçekleştirildi. 5. Olağan Genel Kurulumuza MHP Iğdır Milletvekili Dr. Sinan Oğan, Konfederasyonumuz Genel Başkanı İsmail Koncuk ile Konfederasyonumuza bağlı Sendikaların Genel Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Konfederasyonumuz eski Genel Başkanı Bircan Akyıldız, Şehit Aileleri Federasyonu Genel Başkanı Hamit Köse ve Sivil Toplum Örgütleri Temsilcileri katıldı. YENİ HİZMET BİNAMIZ FAALİYETE GEÇTİ [ 28 Şubat 2014, Cuma 11:24 ] Kuruluşumuzun 20. yılı etkinlikleri çerçevesinde temeli atılan ve o günden bugüne hızlı bir biçimde inşaatı devam eden Türkiye Kamu-Sen Genel Merkezi yeni hizmet binası faaliyete geçti. YÖNETİM KURULUMUZ GÖREV DAĞILIMINI GERÇEKLEŞTİRDİ 5. Olağan Genel Kurulumuz Şubat 2014 tarihleri arasında Ankara Büyük Anadolu Otel'de gerçekleştirilmişti. Genel Kurulumuz sonrası 3 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirilen Genel Merkez Yönetim Kurulu toplantımızda görev dağılımı yapıldı. Yönetim Kurulu görev dağılımı aşağıdaki gibidir.

7 Fahrettin YOKUŞ - Genel Başkan Bayram ÖZTÜRK - Genel Başkan Yardımcısı Osman EKSERT - Genel Başkan Yardımcısı/Mali İşler Hüseyin ASLAN - Genel Başkan Yardımcısı/Teşkilatlanma A. Tahir YÜZBAŞIOĞLU -Genel Başkan Yardımcısı/Mevzuat - Toplu Sözleşme Nejla ÖKSÜZ - Genel Başkan Yardımcısı/Eğitim ve Sosyal İşler Cafer SEÇER - Genel Başkan Yardımcısı/Basın ve Halkla İlişkiler SGK YÜKSEK DANIŞMA KURULUNA GENEL BAŞKANIMIZ DAMGA VURDU [ 20 Mart 2014, Perşembe 09:54 ] Sosyal Güvenlik Yüksek Danışma Kurulu SGK Başkanı Yadigar Gökalp İlhan, SGK Yönetimi ve Sivil Toplum Kuruşları Temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıya Türkiye Kamu-Sen adına Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş ve Genel Başkan Yardımcımız Osman Eksert katıldı. NEVŞEHİR DE ÜYELERİMİZLE BİR ARAYA GELDİK [ 21 Mart 2014, Cuma 13:59 ] Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş beraberinde Genel Başkan Yardımcımız Bayram Öztürk ile Nevşehir il temsilciliğimiz tarafından düzenlenen istişare toplantısına katıldı. YOKUŞ, DEVLET YÖNETİCİLERİ DÜRÜST VE FAZİLETLİ OLMALIDIR İzmir Şubelerimiz tarafından tarihinde düzenlenen Etkili İletişim ve Motivasyon Semineri ne Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş, Prof. Dr. Nadim Macit ve Doç. Dr. Oğuz Özyaral konuşmacı olarak katıldı. YOKUŞ, TÜRKİYE KAMU-SEN GÜÇLENİYOR Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş Eskişehir Şubemiz tarafından tarihinde düzenlenen istişare toplantısına katıldı. Toplantıda Eskişehir Şube Yönetimimiz, Konfederasyonumuza bağlı Sendikaların Eskişehir Şube Yöneticileri ve çok sayıda üyemiz de hazır bulundu. ADALET BAKANLIĞI MÜSTEŞARINA ADALET ÇALIŞANLARININ SORUNLARINI İLETTİK [ 14 Nisan 2014, Pazartesi 14:00 ] Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş beraberinde Genel Başkan Yardımcımız A. Tahir Yüzbaşıoğlu, İzmir 2 Nolu Şube Başkanımız Sevim Gökalp Yıldırım, Ankara 14 Nolu Şube Başkanımız Erol Bilir ve Şube Başkan Yardımcımız İbrahim Tufan ile Adalet Bakanlığı Müsteşarlığına atanan Kenan İpek i ziyaret etti.

8 Ziyarette Müsteşar Yardımcısı Basri Bağcı ve Personel Genel Müdürü Muharrem Ürgüp te hazır bulundu. TSK DAKİ DEVLET MEMURLARI TÜRK BÜRO-SEN İ TERCİH EDİYOR Konfederasyonumuz Genel Merkezinde tarihinde TSK da çalışan devlet memurları ile toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda Genel Başkan Yardımcılarımız Bayram Öztürk, Osman Eksert, Cafer Seçer ve Ankara Şube Başkanlarımız da hazır bulundu. Ayrıca, Toplantımıza 1995 yılında Konfederasyonumuza bağlı olarak kurulan Türk Asim-Sen Genel Başkanı Kenan Demirtaş ta katıldı. KONYA DA ÜYELERİMİZLE BİR ARAYA GELDİK Genel Başkan Yardımcılarımız Hüseyin Aslan ve A. Tahir Yüzbaşıoğlu Nisan 2014 tarihleri arasında Konya da üyelerimiz ile bir araya geldi. YOKUŞ, BAŞBAKAN BELKİ KAZANIYOR AMA TÜRKİYE KAYBEDİYOR Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş 21 Nisan 2014 tarihinde Afyonkarahisar Şubemiz tarafından düzenlenen istişare toplantısına katıldı. GENEL BAŞKANIMIZ DENİZLİ VE MUĞLA DA ÜYELERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş 22 Nisan tarihinde Denizli de, 23 Nisan tarihinde Muğla da üyelerimizle bir araya geldi. GENEL BAŞKAN YARDIMCILARIMIZ KIRIKKALE DE ÜYELERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ Genel Başkan Yardımcılarımız Bayram Öztürk ve Osman Eksert, 24 Nisan 2014 tarihinde Kırıkkale de üyelerimiz ile bir araya geldi. YOKUŞ, SENDİKACILIK HAKKI TUTUP KALDIRMAKTIR Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş Nisan 2014 tarihinde İzmir 1 Nolu Şubemiz tarafından düzenlenen istişare toplantısında üyelerimizle bir araya geldi. YOKUŞ, MEMURUN ENFLASYON FARKINI YANDAŞ KONFEDERASYON ÖDESİN Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş 25 Nisan 2014 tarihinde Balıkesir Şubemiz tarafından düzenlenen istişare toplantısında üyelerimiz ile bir araya geldi.

9 KONFEDERASYONUMUZ GENEL BAŞKANI SAKARYA DA SAĞDUYU ÇAĞRISI YAPTI [ 02 Mayıs 2014, Cuma 09:04 ] Kadıköy de yapılacak olan 1 Mayıs eylemine katılmak üzere İstanbul a hareket eden Türkiye Kamu-Sen heyeti, Türkiye Kamu-Sen Sakarya İl Temsilciliğinde bir toplantı yaptı. Toplantıya Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Türk Büro- Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş, Türk İmar-Sen Genel Başkanı Necati Alsancak, Türk Kültür Sanat- Sen Genel Başkanı Hüseyin Yılmaz ve Genel Merkez Yöneticileri katıldı. TEKİRDAĞ DA ÜYELERİMİZLE BİR ARAYA GELDİK Genel Başkan Yardımcımız Cafer Seçer beraberin Ankara 3 Nolu Şube Başkanımız Mehmet Soylu ve Şube Başkan Yardımcımız Nimet Talakacı ile Nisan 2014 tarihleri arasında Tekirdağ da kurum ziyaretlerinde bulundu. MALİYE BAKANLIĞI KİK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ Maliye Bakanlığı Kurum İdari Kurulu toplantısı, 29 Nisan 2014 tarihinde 10:00 da; Maliye Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İsa Coşkun, Personel Genel Müdürü Hasan Şahin ve Muhasebat Genel Müdürü Bekir Bayrakdar ın, sendikamızı temsilen Genel Başkan Yardımcımız Tahir Yüzbaşıoğlu, İzmir 1 Nolu Şube Başkanımız Nebi Yay ve Ankara 2 No lu Şube Başkan Yardımcımız Türkeş Güney in katılımıyla gerçekleştirildi. GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI KİK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ Gelir İdaresi Başkanlığı Kurum İdari Kurulu toplantısı, 30 Nisan 2014 tarihinde 15:00 da; Gelir İdaresi Başkan Yardımcısı Necmi Keskinsoy, Gelir İdaresi Daire Başkanı Kadir Cabur ve Gelir İdaresi Grup Başkanı İbrahim Ethem Bal ın, sendikamızı temsilen Genel Başkan Yardımcımız Tahir Yüzbaşıoğlu, Ankara 2 No lu Şube Başkanı Ramazan Nacak ve Yozgat Şube Başkanımız Hacı Turan Başkal ın katılımıyla gerçekleştirildi. ANKARA 13 NOLU ŞUBE YÖNETİMİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPTI [ 03 Mayıs 2014, Cumartesi 10:00 ] Milli Savunma Bakanlığı ve Türk Silahlı Kuvvetler iş yerlerindeki üyelerimiz tarafından oluşturulan Ankara 13 Nolu Şube aylık değerlendirme toplantısını Sendikamız Genel Merkezi Sabahattin Kavlak toplantı salonunda gerçekleştirdi. Toplantının bir bölümüne Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş ve Genel Başkan Yardımcımız Hüseyin Aslan da katıldı.

10 ANKARA NIN İLÇELERİNDE ÜYELERİMİZ İLE BİR ARAYA GELDİK [ 03 Mayıs 2014, Cumartesi 10:15 ] Genel Başkan Yardımcımız A. Tahir Yüzbaşıoğlu beraberinde Ankara 2 Nolu Şube Başkan Yardımcıları Türkeş Güney, Serkan Şengül, Sezai Aladağ ve Vedat Ulu ile Ankara nın ilçelerinde kurum ziyaretlerinde bulundular. YOKUŞ, DOĞRULARI ALKIŞLARIZ, YANLIŞLARA YANLIŞ DERİZ [ 03 Mayıs 2014, Cumartesi 10:38 ] Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş, Ankara 9 Nolu Şubemizin Konfederasyonumuz Genel Merkezi nde 2 Mayıs 2014 tarihinde düzenlediği istişare toplantısına katıldı. İZMİR DE ÜYELERİMİZLE BİR ARAYA GELDİK Genel Başkan Yardımcılarımız Bayram Öztürk ve Osman Eksert 3 Mayıs 2014 tarihinde İzmir de üyelerimizle bir araya geldi. BALIKESİR DE ÜYELERİMİZLE BULUŞTUK Genel Başkan Yardımcılarımız Bayram Öztürk ve Osman Eksert 28 Nisan 2 Mayıs 2014 tarihlerinde Balıkesir de kurum ziyaretlerinde bulundular. AFYONKARAHİSAR DA KURUM ZİYARETLERİNDE BULUNDUK Genel Başkan Yardımcılarımız Bayram Öztürk ve Osman Eksert Afyonkarahisar da 5-7 Mayıs tarihleri arasında kurum ziyaretlerinde bulundular. ANKARA 12 NOLU ŞUBEMİZ ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI [ 09 Mayıs 2014, Cuma 16:20 ] Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş Ankara 12 Nolu Şubemiz tarafından düzenlenen Anneler Günü programına katıldı. ANKARA 8 NOLU ŞUBEMİZ ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI [ 09 Mayıs 2014, Cuma 17:09 ] Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş Ankara 8 Nolu Şubemiz tarafından düzenlenen Anneler Günü programına katıldı.

11 GENEL BAŞKANIMIZ MANİSA VE EDİRNE DE ANNELER GÜNÜ PROGRAMINA KATILDI Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş Mayıs 2014 tarihinde Manisa ve Edirne de Anneler Günü programına katıldı. GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ ANTALYA DA ANNELER GÜNÜ PROGRAMINA KATILDI Genel Başkan Yardımcımız Osman Eksert Antalya Şubemiz tarafından 11 Mayıs 2014 tarihinde düzenlenen Anneler Günü programına katıldı. GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ KAYSERİ DE ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİNE KATILDI Genel Başkan Yardımcımız Bayram Öztürk 11 Mayıs 2014 tarihinde Kayseri Şube Kadın Kolları tarafından düzenlenen Anneler Günü etkinliğine katıldı. GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ İSTANBUL DA ÜYELERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ Genel Başkan Yardımcımız Cafer Seçer 5-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında İstanbul da ziyaretlerinde bulundu. kurum Kurum ziyaretlerinin ardından Genel Başkan Yardımcımız Cafer Seçer, İstanbul 7 Nolu Şube Yönetimimiz ve İş Yeri Temsilcilerimiz ile bir araya gelerek, istişare toplantısı düzenledi. GENEL BAŞKAN YARDIMCILARIMIZ ZONGULDAK VE BARTIN DA ŞUBE VE İL TEMSİLCİLİĞİ YÖNETİMLERİYLE BİRARAYA GELDİ Genel Başkan Yardımcılarımız Hüseyin Aslan ve A. Tahir Yüzbaşıoğlu Mayıs 2014 tarihleri arasında Zonguldak, Bartın ve Ulus ilçesinde kurum ziyaretlerinde bulundular. GENEL BAŞKAN YARDIMCILARIMIZ İSTANBUL 3 NOLU ŞUBEMİZİN ETKİNLİĞİNE KATILDILAR Genel Başkan Yardımcılarımız A. Tahir Yüzbaşıoğlu ve Cafer Seçer, İstanbul 3 Nolu Şubemiz tarafından tarihinde üyelerimiz için düzenlenen Boğaz Turu gezisine katıldılar. CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU KONFEDERASYONUMUZU ZİYARET ETTİ [ 30 Mayıs 2014, Cuma 12:56 ] CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi başlattığı ziyaretleri çerçevesinde Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk ve Yönetim Kurulumuzu ziyaret etti. Cumhurbaşkanlığı seçimine yönelik olarak Genel Başkanımız Ve Yönetim Kurulu üyelerimizle görüş alışverişinde bulunan Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Başkanımız İsmail Koncuk ziyaret sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundular.

12 TÜRK BÜRO-SEN YALOVA-BİLECİK ŞUBESİ 1.OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI Türk Büro-Sen Yalova-Bilecik Şubesi 1.Olağan Genel Kurulu 07 Haziran Cumartesi günü Yalova'da; Genel Başkan Yardımcılarımız Osman EKSERT ve Tahir YÜZBAŞIOĞLU,Türk Büro-Sen İstanbul 1 Nolu Şube Başkanı Remzi KAYA, İstanbul 2 Nolu Şube Başkanı Bayram Ali OYMAK, İstanbul 4 Nolu Şube Başkanı Ali SÖĞÜT, İstanbul 5 Nolu Şube Başkanı İlhan EREN ve Bursa Şube Başkanı İbrahim BULUT ve Şube yöneticileri,türkiye Kamu-Sen Yalova İl Temsilci Mustafa DEVİREN, Yalova da faaliyet gösteren Türkiye Kamu Sen'e bağlı sendikalarımızın Şube Başkanları, İl Temsilcileri, Şube Yöneticileri, Bilecik Müteşebbis Heyet Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Temsilcileri, İş Yeri Temsilcileri, Kadın Kurulu Temsilcilerimiz ve üyelerimizin katılımlarıyla gerçekleştirildi. GENEL MERKEZ YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ NEVŞEHİR'DE SENDİKAL FAALİYETLERDE BULUNDULAR Genel Başkan Yardımcılarımız Bayram ÖZTÜRK ve Osman EKSERT 13 Haziran 2014 tarihinde Nevşehir de sendikal faaliyetlerde bulundular. Genel Başkan Yardımcılarımız, SGK İl Müdürlüğüne atanan Sn. Kemal DURAN ı da makamında ziyaret ederek, başarı dilekleri ile birlikte çalışanların sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundular.genel Başkan Yardımcılarımızın programına, Nevşehir İl Temsilcisi ve Şube Başkan Yardımcısı Ömer KOÇ, Şube Başkan Yardımcısı İsmail KARABIYIK ve Sezayi DEMİR de katılmıştır. GENEL BAŞKAN YARDIMCILARIMIZ İSTANBUL DA TSK DAKİ DEVLET MEMURLARIYLA BİR ARAYA GELDİ Genel Başkan Yardımcılarımız A. Tahir Yüzbaşıoğlu ve Cafer Seçer İstanbul Şubelerimiz tarafından TSK da çalışan devlet memurlarına yönelik düzenlenen 15 Haziran 2014 tarihli toplantıya katıldı. Programa İstanbul 5 Nolu Şube Başkanımız İlhan Eren ve Şube Yönetimi, 3 Nolu Şube Başkanı Hüseyin Ofluoğlu, 6 Nolu Şube Başkanı Adnan Menderes Özer, 7 Nolu Şube Başkanı Gürkan Orhan, 9 Nolu Şube Başkanı Ali Hatip, GATA Hastanesi İşyeri Temsilcilerimiz Ayşegül Bursa, Ali Uzunaslan, Abdulkadir Kesen, Ümit Çeğindir, Erdal İnce ve GATA Çamlıca Bakımevi, Sarıyer Orduevi, Üsküdar Askerlik Şubesi, Kadıköy Askerlik Şubesi, Ümraniye Askerlik Şubesi, Kuleli Askeri Lisesi ve Harbiye Müzesi çalışanı sivil memurlar katıldı. GELİR İDARESİ BAŞKANI ADNAN ERTÜRK Ü ZİYARET ETTİK Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş beraberinde Genel Başkan Yardımcılarımız Bayram Öztürk, A. Tahir Yüzbaşıoğlu, Ankara 2 Nolu Şube Başkanımız Ramazan Nacak, İstanbul 1 Nolu Şube Başkanımız Remzi Kaya, İstanbul 2 Nolu Şube Başkanımız Bayram Ali Oymak, İstanbul 4 Nolu Şube Başkanımız Ali Söğüt, İstanbul 5 Nolu Şube Başkanımız İlhan Eren ve Bursa Şube Başkanımız İbrahim Bulut tan oluşan bir heyetle Gelir İdaresi Başkanlığı na atanan Adnan Ertürk e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

13 22. YILIMIZI KUTLADIK Sendikamızın 22. Kuruluş Yıl Dönümü kutlamaları 17 Haziran 2014 tarihinde Konfederasyonumuz Genel Merkezi nde gerçekleştirildi. 22. yıl kutlamalarımıza Kurucu Genel Başkanımız Ali Işıklar, Konfederasyonumuz Genel Başkanı İsmail Koncuk, Konfederasyonumuza bağlı Sendikaların Genel Başkanları, Sendikamız Onur Kurulu Üyeleri, Sendikamız Genel Merkez Yöneticileri, Şube Başkanlarımız ve çok sayıda davetli katıldı. KARA HARP OKULU KOMUTANLIĞI NI ZİYARET ETTİK Genel Başkan Yardımcımız Bayram Öztürk tarihinde Kara Harp Okulu Komutanlığı nı ziyaret etti. Ziyarete heyet olarak katılım sağlanmış olup, Kara Harp Okulu Komutanlığı ndan Topçu Albay Orhan Zafer, Personel Üsteğmen Oktay Demir, Personel Üsteğmen Birol Can ile Sendikamızı temsilen Genel Başkan Yardımcımız Bayram Öztürk, Kara Harp Okulu Temsilcilerimiz Faruk Soydan Bilen ve Taygun Özkök katıldı. TÜRKMEN KATLİAMI PROTESTOSUNA DESTEK VERDİK Türkmeneli Kültür, Sanat ve Stratejik Araştırmalar Derneği tarafından tarihinde Anakara Güvenpark ta Irak ta yaşanan Türkmen katliamı protesto edildi. Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş, Genel Başkan Yardımcımız Bayram Öztürk ve Konfederasyonumuza bağlı Sendikaların Genel Merkez Yöneticileri eyleme destek vererek, IŞİD tarafından Türkmenlerin katledilmesini kınadılar. YOKUŞ, SGK DA ADALET YOK Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş Sosyal Güvenlik Şefleri Derneği nin tarihinde düzenlenen 2. Olağan Genel Kurulu na katıldı. GENEL BAŞKAN YARDIMCILARIMIZ ARTVİN DE KURUM ZİYARETLERİNDE BULUNDULAR Genel Başkan Yardımcılarımız Osman Eksert ve Hüseyin Aslan Haziran 2014 tarihleri arasında Artvin de kurum ziyaretlerinde bulundular. GENEL MERKEZİMİZDE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI [ 24 Haziran 2014, Salı 11:07 ] Konfederasyonumuza bağlı sendikalarımızın Genel Başkanları ve Genel Merkez Yöneticileri Genel Başkanımız İsmail Koncuk başkanlığında değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

14 ILO DAN KONFEDERASYONUMUZA İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ İLE İLGİLİ ZİYARET [ 24 Haziran 2014, Salı 17:06 ] ILO İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Catherine Brakenhielm Konfederasyonumuzu ziyaret ederek, SOMA faciasının ardından gündeme gelen İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ndan ve uygulanmasından kaynaklı eksiklikleri görüştü. Toplantıda Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş, Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkanı İlhan Koyuncu, Türk İmar-Sen Genel Başkanı Necati Alsancak, Türk Ulaşım-Sen Genel Başkanı Şerafettin Deniz, Türk Enerji-Sen Genel Başkanı Mehmet Özer, Türk Kültür Sanat-Sen Genel Başkanı Hasan Hüseyin Yılmaz hazır bulundu. EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLARIN SESİ OLDUK [ 25 Haziran 2014, Çarşamba 15:03 ] Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş, TBMM Dikmen Kapısı nda Emeklilikte Yaşa Takılanlar Platformu nun düzenlediği protesto eylemine destek verdi. KONCUK: AKLINIZI BAŞINIZA ALIN, KAMU ÇALIŞANLARINI SINAMAYIN! [ 26 Haziran 2014, Perşembe 17:04 ] TBMM de görüşmeleri devam eden Torba yasa içerisine memurların İŞ GÜVENCELERİNİ ellerinden alacak maddeler eklenmesine tepki olarak TBMM Dikmen kapısı önünde geniş katılımlı bir eylem gerçekleştirdik. Ayrıca eş zamanlı olarak tüm illerimizde de teşkilatlarımız İş güvencesine sahip çıktı. BMM Dikmen kapısı önünde yaptığımız basın açıklamamıza Genel Başkanımız İsmail Koncuk ile birlikte, Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş, Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkanı İlhan Koyuncu, Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Hazım Zeki Sergi, Türk İmar-Sen Genel Başkanı Necati Alsancak, Türk Haber-Sen Genel Başkanı Sedat Yılmaz, Türk Enerji-Sen Genel Başkanı Mehmet Özer, Türk Ulaşım-Sen Genel Başkanı Şerafeddin Deniz, Türk Emekli-Sen Genel Başkanı Osman Özdemir, Genel Merkez Yöneticilerimiz, Şube Başkanlarımız ve çok sayıda kamu görevlisi katıldı. METLİS-DER DEN GENEL BAŞKANIMIZA ZİYARET [ 27 Haziran 2014, Cuma 10:31 ] Meteoroloji Meslek Lisesi Mezunlar Derneği Yönetimi, Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş u makamında ziyaret ettiler. Ziyarette METLİS-DER Genel Başkanı Fetih Dağlı, Başkan Yardımcısı Ahmet Eryılmaz, Sekreter Necdet Dolay, Yönetim Kurulu Üyeleri Adem Altıntaş, Gökhan Bekaroğlu, Fatih Göktürk, Murat Ayvazoğlu ve Ankara 12 Nolu Şube Başkan Yardımcımız Atıf Atasoy katıldı.

15 ADALET BAKANLIĞI MÜSTEŞAR YARDIMCISI CAFER ERGEN İ ZİYARET ETTİK Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş beraberinde Genel Başkan Yardımcımız Osman Eksert ile tarihinde Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevine atanan Cafer Ergen e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. GENEL BAŞKAN YARDIMCILARIMIZ GAZİ ORDUEVİ PERSONELİ İLE BİR ARAYA GELDİ Genel Başkan Yardımcılarımız Bayram Öztürk ve Osman Eksert tarihinde Genel Kurmay Başkanlığı Gazi Ordu Evi çalışanı sivil devlet memurları ile bir araya geldiler. EKMELEDDİN İHSANOĞLU KONFEDERASYONUMUZU ZİYARET ETTİ [ 01 Temmuz 2014, Salı 16:30 ] Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu Cumhurbaşkanlığı seçimi kapsamında sürdürdüğü ziyaretlerine Türkiye Kamu-Senle devam etti. Genel merkez binamızda gerçekleşen görüşmede Genel Başkanımız İsmail Koncuk ve Yönetim Kurulu üyelerimiz İhsanoğlu ile seçim öncesi görüş alış verişinde bulundular. ANKARA 12 NOLU ŞUBE KADIN KOMİSYONUMUZ KURULDU Ankara 12 Nolu (Meteoroloji) Şubemizin Kadın Komisyon Başkanlığına Yasemin Çelenk, Başkan Vekilliğine Demet Karaköse, Başkan Yardımcılıklarına ise Nafiye Yılmaz, Aysel Mandaloğlu ve Suna Gökalp seçilmiş olup, Genel Başkan Yardımız Nejla Öksüz ün katılımıyla tarihinde gerçekleştirilen toplantıda, Ankara 12 Nolu Şube Kadın Komisyonu Başkanımız Yasemin Çelenk, Meteoroloji çalışanlarının sorunları ve çözüm yolları noktasında yaptıkları çalışmaları dile getirmiştir. KALKINMA BAKANLIĞI ÇALIŞANLARININ HAKLARINI İSTEDİK Kalkınma Bakanlığı çalışanı üyelerimizin kazanılmış haklarının iadesi için Bakanlık önünde tarihinde basın açıklaması gerçekleştirdik. Basın açıklamasına Genel Başkan Yardımcılarımız Bayram Öztürk, Hüseyin Aslan, A. Tahir Yüzbaşıoğlu, Nejla Öksüz, Cafer Seçer ve Ankara 9 Nolu Şube Yönetimimiz, Ankara Şube Başkanlarımız ve Kalkınma Bakanlığı çalışanı üyelerimiz katıldı. GİB İNSAN KAYNAKLARI DAİRE BAŞKANINI ZİYARET ETTİK Genel Başkan Yardımcılarımız Bayram Öztürk ve A. Tahir Yüzbaşıoğlu tarihinde Gelir İdaresi Başkanlığı İnsan Kaynakları Daire Başkanı İsmail Aslan a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

16 TÜRKMEN SOYDAŞLARIMIZ İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILDIK [ 04 Temmuz 2014, Cuma 16:21 ] Doğu Türkistan Kültür ve Dayanışma Derneği öncülüğünde, Ankara Kocatepe Camii nde Cuma namazına müteakip başta Doğu Türkistan olmak üzere, Musul, Kerkük, Telafer ve dünyanın dört bir tarafında zulüm ve baskıya maruz kalarak hayatlarını kaybeden tüm Müslüman soydaşlarımız için gıyabi cenaze namazı kıldık. URUMÇİ KATLİAMININ 5. YILDÖNÜMÜ PROTESTO EDİLDİ [ 05 Temmuz 2014, Cumartesi 14:08 ] Urumçi katliamının 5. yıldönümü nedeniyle Doğu Türkistan Kültür ve Yardımlaşma Derneği Çin Büyükelçiliği önünde, Türkiye Kamu-Sen in de desteğiyle protesto gösterisi düzenledi. Eyleme, Genel Başkanımız İsmail Koncuk ile birlikte Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş, Türk Haber-Sen Genel Başkanı Sedat Yılmaz, Türk Emekli-Sen Genel Başkanı Osman Özdemir, Doğu Türkistan Kültür ve Yardımlaşma Derneği Ankara Şube Başkanı Hayrullah Efendigil, Genel Merkez Yöneticilerimiz ve çok sayıda vatandaşımız katıldı. ASKERİ İŞYERLERİNDE ÇALIŞAN SİVİL MEMURLAR İLE BİR ARAYA GELDİK Konfederasyonumuz Genel Merkezi nde tarihinde Askeri işyerlerinde çalışan Sivil Devlet Memurlarının katılımı ile toplantı düzenlendi. Toplantıya Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş, Genel Başkan Yardımcılarımız Bayram Öztürk, Osman Eksert, Hüseyin Aslan, A. Tahir Yüzbaşıoğlu, Cafer Seçer ve çok sayıda GATA da çalışan sivil memur katıldı. ADALET BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRÜ NÜ ZİYARET ETTİK Bilindiği üzere Sendikamız tarihinde Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek i ve tarihinde Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Cafer Ergen i ziyaret ederek adalet çalışanlarının sorunlarını dile getirmişti. Bu defa Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş beraberinde Genel Başkan Yardımcımız Bayram Öztürk ile tarihinde Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü ne atanan Muharrem Ürgüp e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. IŞİD İN KAÇIRDIĞI 49 ELÇİLİK GÖREVLİSİ İÇİN DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI NA SİYAH ÇELENK BIRAKTIK Musul Konsolosluğunda IŞİD terör örgütü tarafından 11 Haziran 2014 tarihinde kaçırılan ve günlerdir rehin olan 49 kamu görevlisi için Dışişleri Bakanlığı önünde tarihinde sessiz eylem düzenledik.

17 Eyleme Konfederasyonumuza Bağlı Sendikaların Genel Başkanları, Genel Merkez Yöneticileri, Genel Başkan Yardımcılarımız Bayram Öztürk, Osman Eksert, Hüseyin Aslan, Nejla Öksüz, Cafer Seçer, Şube Başkanlarımız ve çok sayıda üyemiz katıldı. İSRAİL ZULMÜNÜ LANETLEDİK! [ 19 Temmuz 2014, Cumartesi 13:37 ] İsrail in mübarek Ramazan ayında GAZZE de çocuk, kadın, erkek, genç, yaşlı demeden işlediği insanlık suçunu protesto ettik. İsrail Büyükelçiliği önünde düzenlediğimiz eylemde basın açıklaması yaparak Elçilik binasına siyah çelenk bıraktık. Konfederasyonumuzun düzenlediği protesto mitingine Sendikalarımızın Genel Başkanları, Genel Merkez Yöneticileri, Şube Başkanlarımız, kamu görevlilerimiz ve çok sayıda vatandaş katıldı. ADLİ YIL AÇILIŞINDA ADALET ÇALIŞANLARININ HAKLARINI ARADIK Sendikamız 1 Eylül 2014 Adli Yıl açılışında, Ankara Adalet Sarayı önünde Adalet Çalışanlarının hakkını aradı. Ankara Adalet Sarayı önünde gerçekleştirilen eyleme Genel Başkan Yardımcılarımız Bayram Öztürk, Hüseyin Aslan, A. Tahir Yüzbaşıoğlu, Konfederasyonumuza bağlı Sendikaların Yönetim Kurulu Üyeleri, Sendikamız Ankara Şube Başkanları ve çok sayıda adalet çalışanı katıldı. SGK DA YAŞANAN SINAV BİLMECESİ İÇİN YADİGAR GÖKALP İLHAN İLE GÖRÜŞTÜK Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş tarihinde beraberinde Genel Başkan Yardımcılarımız Bayram Öztürk ve Hüseyin Aslan ile SGK Başkanı Yadigar Gökalp İlhan ı ziyaret etti. GENEL BAŞKAN YARDIMCILARIMIZ 5. ULUSLARARASI SOSYAL GÜVENLİK SEMPOZYUMUNA KATILDILAR Genel Başkan Yardımcılarımız Osman Eksert ve Hüseyin Aslan Konfederasyonumuzu temsilen 4-5 Eylül 2014 tarihleri arasında Trabzon da Sosyal Güvenliğin Kapsamı, Prim Gelirlerinin Artırılması ve Bilgi Teknolojileri konulu 5. Uluslararası Sosyal Güvenlik Sempozyumu na katıldılar. GENEL BAŞKAN YARDIMCILARIMIZ ISPARTA-BURDUR ŞUBEMİZİN PİKNİĞİNE KATILDI Genel Başkan Yardımcılarımız Bayram Öztürk, Osman Eksert ve Hüseyin Aslan tarihinde Isparta - Burdur Şubemizin üyelerine yönelik düzenlediği Dostluk ve Dayanışma Pikniğine katıldılar.

18 SGK SOSYAL GÜVENLİK MERKEZ MÜDÜR YARDIMCILIĞI VE MEMUR KADROLARINA ATAMALAR YAPILDI Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş beraberinde Genel Başkan Yardımcılarımız Osman Eksert, Hüseyin Aslan ve Cafer Seçer ile tarihinde SGK da gerçekleştirilen Sosyal Güvenlik Merkez Müdür Yardımcılığı ve Memur kadroları için elektronik ortamda yapılan atamalara katıldılar. DERGİMİZ SENCE NİN YAYIN KURULU İLE TOPLANTIMIZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ Dergimiz Sence nin 6. Sayı hazırlıkları için Sendikamız Genel Merkezinde Yayın Kurulu üyelerimiz ile toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş, Genel Başkan Yardımcılarımız Nejla Öksüz ve Cafer Seçer, Dergimiz Yayın Kurulu Üyeleri Mustafa Karaşahin, Ahmet Azizoğlu, Mustafa Yılmaz, Banu Kıran Ülkü Davutoğlu, Süleyman Güngör ve Dergimiz Editörü Yasemin Güngör ile Fotoğraf Editörümüz Sahibe Bahar Alban katıldı. IŞİD TERÖR ÖRGÜTÜNÜN ELİNDEN KURTULAN ÜYEMİZE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDUK Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş tarihinde IŞİD terör örgütünün elinden tam 101 gün sonra kurtarılan Ekonomi Bakanlığı Musul Ticaret Müşaviri Sendikamız üyesi Mehmet Argüç e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. SGK YÖNETİMİNE ÇALIŞANLARIN SORUNLARI İÇİN ÇIKARMA YAPTIK [ 26 Eylül 2014, Cuma 10:18 ] Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş beraberinde Genel Başkan Yardımcımız Osman Eksert ile tarihinde SGK Yönetim Kurulu üyesi Salih Kılıç, Başkan Yardımcısı Cevdet Ceylan, tarihinde Başkan Yardımcısı Mustafa Kuruca ve tarihinde Yönetim Kurulu Üyeleri Sinan Özkan, Kazım Ergün, Mehmet Açıkel ve Halit Ortaköy ü ziyaret etti. YETKİYİ ALMAYA KARARLIYIZ Bilindiği üzere 2015 yılı Toplu Sözleşme yetki dönemidir. Yetkili Sendika olmanın önemi, hiç şüphesiz ki herkes tarafından kabul edilmektedir. Son iki dönemdir yetkili olan sendikaların, memurların haklarının korunması noktasında bir başarı ortaya koyamamaları, sorumluluğumuzu bir kat daha artırmıştır. Sorumluluğumuzun farkında olarak, 2015 yılında hizmet kolumuzda yetkili Sendika olabilmek için çalışmalarımıza hız vermiş bulunmaktayız. Bu bağlamda da; Genel Merkez Yöneticilerimiz, Ankara Şube Başkanlarımız ile tarihinde Sendikamız Genel Merkezi nde toplantı düzenledi.

19 ANKARA BATI ADLİYESİ NDE YETKİYİ ALDIK Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş beraberinde Genel Başkan Yardımcımız Hüseyin Aslan ve Ankara 14 Nolu Şube Başkanımız Erol Bilir ile tarihinde Ankara Batı Adliyesi Adalet Komisyonu Başkanı Şenel Altınay, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ahmet Hamdi KAYA ve adliye çalışanlarını ziyaret etti. KAMU AVUKATLARI 1 EKİM'DE ALANLARDA Bilindiği üzere Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Hakim ve Savcılara 1155 TL zam yapılacağını açıklamıştı. Ancak, yapılacak zamdan sayıları 50 bini aşkın Adalet Çalışanları ve Kamu Avukatları da faydalanamayacak. İş yükü altında ezilen Kamu Avukatları Girişim Grubu Sözcüsü Şerife Elibol beraberinde Ankara 2 Nolu Şube Disiplin Kurulu Başkanımız Mustafa Barlas ile tarihinde Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş u makamında ziyaret ederek, haklarının iadesi için Sendikamızdan destek talep etmişlerdi. TÜRKİYE KAMU-SEN KONYA İL TEMSİLCİLİĞİ NDEN ANLAMLI SEMİNER [ 29 Eylül 2014, Pazartesi 22:03 ] Türkiye Kamu-Sen Konya İl Temsilciliğinin düzenlediği Türkiye Kamu-Sen e bağlı Şube Başkanları, Yönetim Kurulları ve İşyeri Temsilcilerinin katıldığı Aidiyet Duygusu, Takım Çalışması, Kişisel İletişim konularında Doçent Dr. Ali İLSEVEN in sunduğu Eğitim Semineri Konya Makine Mühendisler Odasında düzenlendi. Seminere, Türkiye Kamu-Sen Teşkilatlandırma Sekreteri ve Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş, Türkiye Kamu-Sen Genel Eğitim Sekreteri ve Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Hazım Zeki Sergi, Türkiye Kamu-Sen Genel Toplu Görüşme Sekreteri ve Türk İmar-Sen Genel Başkanı Necati Alsancak, Türkiye Kamu-Sen Genel Basın Sekreteri ve Türk Haber-Sen Genel Başkanı Sedat Yılmaz ve Türkiye Kamu-Sen e bağlı sendikaların yönetim kurulu üyeleri katıldı. TÜRK EMEKLİLER DERNEĞİ GENEL MERKEZİNE ZİYARET [ 01 Ekim 2014, Çarşamba 12:03 ] Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş ve Genel Başkan Yardımcımız Osman Eksert Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün ü Genel Merkez binasında ziyaret ettiler. KAMU AVUKATLARI İÇİN EYLEMDEYDİK [ 01 Ekim 2014, Çarşamba 17:26 ] Bilindiği üzere Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Hakim ve Savcılara 1155 TL zam yapılacağını açıklamıştı. Ancak, yapılacak zamdan sayıları 50 bini aşkın Adalet Çalışanı ve Kamu Avukatlarının da faydalanamaması, Ankara Abdi İpekçi parkında Kamu avukatları ve Adalet Bakanlığı çalışanlarının yoğun katılımlarıyla gerçekleştirilen bir eylemle kamuoyuna duyuruldu.

20 Abdi İpekçi Parkında yapılan eyleme sendikamız da yoğun bir katılımcı kitlesi ile destek verdi. Eyleme Genel Merkezimiz adına Genel Başkan Fahrettin YOKUŞ, Genel Başkan Yardımcılarımız Osman EKSERT, Hüseyin ASLAN, A.Tahir YÜZBAŞIOĞU, Cafer SEÇER, Şube Başkanlarımız ve Yönetim Kurulu üyeleri de katıldılar.. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI FARUK ÇELİK İLE GÖRÜŞTÜK [ 02 Ekim 2014, Perşembe 14:38 ] Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Faruk ÇELİK le bugün bir görüşme gerçekleştirdik. Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail KONCUK başkanlığında Genel Başkanımız Fahrettin YOKUŞ, Genel Başkan Yardımcımız Osman EKSERT in katıldı. GÜMRÜKLER MUHAFAZA GENEL MÜDÜRÜ NE HABUR GÜMRÜK KAPISI ÇALIŞANLARININ SORUNLARINI İLETTİK Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş beraberinde Genel Başkan Yardımcımız Osman Eksert Ankara 3 Nolu Şube Başkanımız Mehmet Soylu, Şube Başkan Yardımcımız Sefer Nefes, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İşyeri Temsilcilerimiz Adem Baytemur ve Recep Kırış ile bugün ( tarihinde) Gümrükler Muhafaza Genel Müdürü Abdullah Soylu yu ziyaret ettiler. ŞUBELERİMİZİN ORGANLARINDA YER ALAN GENÇ YÖNETİCİLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİK Sendikamız Ekim 2014 tarihinde Ankara Kızılcahamam da Şube organlarımızda yer alan genç yöneticilerimize yönelik Kurumsal Aidiyet Eğitimi gerçekleştirdi. Genç yöneticilerimize yönelik gerçekleştirilen toplantıya, Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş, Genel Başkan Yardımcılarımız Bayram Öztürk, Osman Eksert, Hüseyin Aslan, A. Tahir Yüzbaşıoğlu, Nejla Öksüz ve Cafer Seçer katıldı. TBMM ÖNÜNDE HAKİM VE SAVCILARA YAPILACAK 1155 TL ZAMMIN TÜM KAMU ÇALIŞANLARINA YANSITILMASINI İSTEDİK Sendikamız Genel Merkezi Hakim ve Savcılara yapılacak 1155 TL lik zammın diğer Adalet Çalışanlarına ve tüm kamu çalışanlarına yansıtılması için, TBMM önünde bugün ( ) eylem gerçekleştirdi. TBMM Dikmen Kapısı önünde gerçekleştirilen eyleme, Konfederasyonumuz Genel Başkanı İsmail Koncuk, Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Hazım Zeki Sergi, Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkanı İlhan Koyuncu, Türk Enerji-Sen Genel Başkanı Mehmet Özer, Türk Emekli-Sen Genel Başkanı Osman Özdemir, Sendikamız Genel Merkez Yöneticileri, Şube Başkanları ve çok sayıda Adalet çalışanı üyemiz katıldı.

21 GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI MÜSTEŞAR YARDIMCISI NEŞET AKKOÇ A HABUR GÜMRÜK KAPISI ÇALIŞANLARININ SORUNLARINI İLETTİK Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş tarihinde beraberinde Ankara 3 Nolu Şube Başkan Yardımcıları Sefer Nefes, Nimet Talakacı, Canan Ergöçmen, İbrahim Haberal, İşyeri Temsilcimiz Recep Kırış, Şırnak Şube Başkan Yardımcılarımız Ömer Biçer ve Harun Türkmen ile Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Neşet Akkoç u ziyaret etti. NÜFUS VE VATANDAŞLIK İŞLERİ GENEL MÜDÜRÜ NE NÜFUS ÇALIŞANLARININ TALEPLERİNİ İLETTİK Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş beraberinde Genel Başkan Yardımcımız Nejla Öksüz, Ankara 7 Nolu Şube Başkanı Kadir Polat, Şube Başkan Yardımcıları Özkan Ulupınar ve Oğuzhan Erbay ile tarihide Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Dr. Ahmet Sarıcan ı ziyaret ettiler. CUMHURİYET KADINLARIMIZLA 29 EKİMİ KUTLADIK [ 30 Ekim 2014, Perşembe 10:41 ] 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nda Sendikamızca düzenlenen Cumhuriyet Bayramı etkinliğimiz Konfederasyonumuz Genel Merkezinde gerçekleştirildi. Yaklaşık 150 hanım üyemizin katıldığı etkinlikte Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş, Genel Başkan Yardımcılarımız Bayram Öztürk, Osman Eksert, Hüseyin Aslan A. Tahir Yüzbaşıoğlu, Nejla Öksüz ve Cafer Seçer de hazır bulundu. GÜMRÜK VE TİCARET BAKAN YARDIMCISINA GÜMRÜK ÇALIŞANLARININ SORUNLARINI İLETTİK Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş tarihinde beraberinde Ankara 3 Nolu Şube Başkanı Mehmet Soylu, Şube Başkan Yardımcıları Sefer Nefes, Canan Ergöçmen, İbrahim Haberal ve İşyeri Temsilcimiz Özgür Çelikbaş ile Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin i ziyaret etti. Ayrıca Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş tarihinde Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Gümrükler Genel Müdürü Cenap Aşçı ve Destek Hizmetleri Daire Başkanı Lütfü Kop u ziyaret ederek, Habur Gümrük Kapısı nda çalışan personelin can güvenliğinin sağlanması gerektiğini belirtti. GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI KİK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ Gelir İdaresi Başkan Yardımcısı Necmi Keskinsoy Başkanlığında tarihinde gerçekleştirilen Kurum İdari Kurul toplantısına Sendikamızı temsilen Genel Başkan Yardımcımız Bayram Öztürk, Ankara 2 Nolu Şube Başkanımız Ramazan Nacak ve Şube Başkan Yardımcımız Serkan Şengül katıldı. Toplantıda alınan kararlar ektedir. ASKERİ İŞYERLERİNDE ÇALIŞAN SİVİL MEMURLAR İLE BİR ARAYA GELDİK Sendikamız Genel Merkez yöneticileri tarihinde Askeri İşyerlerinde çalışan sivil memurlar ile bir araya geldi.

22 Toplantıya Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş, Genel Başkan Yardımcılarımız Osman Eksert, Hüseyin Aslan, Nejla Öksüz, Cafer Seçer ve çok sayıda Askeriyede çalışan sivil memur katıldı. MALİYE BAKANLIĞI KİK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ Maliye Bakanlığı Kurum İdari Kurulu toplantısı, 21 Ekim 2014 tarihinde; Maliye Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İsa Coşkun, Personel Genel Müdür V. Zekeriya Karakoç ve Muhasebat Genel Müdürü Bekir Bayrakdar ın, sendikamızı temsilen Genel Başkan Yardımcımız A. Tahir Yüzbaşıoğlu, İzmir 1 Nolu Şube Başkanımız Nebi Yay ve Ankara 2 No lu Şube Başkan Yardımcımız Türkeş Güney in katılımıyla gerçekleştirildi. USTA ÖĞRETİCİLERDEN GENEL BAŞKANIMIZ ZİYARET [ 08 Kasım 2014, Cumartesi 09:43 ] Halk Eğitim Merkezlerindeki kurslarda geçici ve ya ek ders görevi ile görevlendirilen usta öğreticileri temsilen, Çankırı Usta Öğreticiler Dernek Başkanı Dilek Bayındır ve beraberindeki Usta Öğreticiler Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş u makamında ziyaret ettiler. İSTİŞARE TOPLANTIMIZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ Konfederasyonumuza bağlı Sendikaların katılımıyla 6-9 Kasım 2014 tarihleri arasında "TÜRKİYE BULUŞMASI GENİŞLETİLMİŞ İSTİŞARE TOPLANTISI" gerçekleştirildi. Antalya'da Toplantıya Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş, Genel Başkan Yardımcılarımız Bayram Öztürk, Osman Eksert, Hüseyin Aslan, A. Tahir Yüzbaşıoğlu, Nejla Öksüz, Cafer Seçer, Şube Başkanlarımız ve İl Temsilcilerimiz katıldılar. NÜFUS ÇALIŞANLARI İÇİN MECLİS İÇİŞLERİ KOMİSYONU ÜYELERİYLE GÖRÜŞTÜK Genel Başkan Yardımcılarımız Hüseyin Aslan ve Nejla Öksüz 6 Kasım 2014 tarihinde TBMM İçişleri Komisyonu Başkan ve Üyelerini ziyaret etti. TÜM MEMURLARIMIZ İÇİN SERVİS İSTEDİK Tüm kamu kurumlarında servis hizmetinin verilmesi için tarihinde Maliye Bakanlığı önünde bisikletlerle eylem gerçekleştirdik. Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş, "Bilindiği üzere kamu kurum ve kuruluşlarının Merkez teşkilatlarının büyük bölümünde servis hizmeti verilmektedir. Ancak, taşra teşkilatlarında personele servis hizmeti yok denecek kadar azdır. Servis hizmeti verilmeyen kamu görevlilerine ulaşım ücreti de ödenmemektedir. Eyleme Konfederasyonumuz Genel Başkanı İsmail Koncuk, Konfederasyonumuza bağlı Sendikaların Genel Başkanları, Genel Merkez Yöneticileri, CHP Milletvekili Mahmut Tanal, MHP Milletvekili Özcan Yeniçeri ve çok sayıda üyemiz katıldı.

23 SERVİS İSTEDİK, POLİS MÜDAHALE ETTİ Tüm kamu kurumlarında servis hizmetinin verilmesi için tarihinde Maliye Bakanlığı önünde eylem gerçekleştirdik. EKONOMİ BAKANLIĞI VE HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI NDA AŞURE İKRAMINDA BULUNDUK Ankara 8 Nolu Şubemiz, Muharrem ayı münasebetiyle Ekonomi Bakanlığı ve Hazine Müsteşarlığı nda tarihinde çalışanlara aşure ikramında bulundu. İkrama Konfederasyonumuz Genel Başkanı İsmail Koncuk, Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş, Türk Emekli-Sen Genel Başkanı Osman Özdemir, Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcıları Musa Akkaş ve Seyit Ali Kaplan, Ankara 8 Nolu Şube Yönetimimiz ve çok sayıda çalışan katıldı. MALİYE BAKANLIĞI, GİB VE ÇATALHAN İŞYERİ TEMSİLCİLİĞİMİZDE AŞURE İKRAMINDA BULUNDUK Ankara 2 Nolu Şubemiz, Muharrem ayı münasebetiyle Maliye Bakanlığı, Gelir İdaresi Başkanlığı ve Çatalhan İşyeri Temsilciliğimizde tarihinde çalışanlara aşure ikramında bulundu. İkrama Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş, Genel Başkan Yardımcılarımız Bayram Öztürk, Osman Eksert, A. Tahir Yüzbaşıoğlu, Nejla Öksüz, Cafer Seçer, Ankara 2 Nolu Şube Yönetimimiz, Ankara Şube Başkanlarımız ve çok sayıda çalışan katıldı. ASKERİ İŞ YERLERİNDE ÇALIŞAN SİVİL MEMURLARLA ANITKABİR İ ZİYARET ETTİK Bilindiği üzere Sendikamız, 22 Kasım 2014 tarihinde saat 10:00 da Ankara da, Askeri işyerleri ve Emniyette çalışan sivil memurlar çalıştayı düzenleyecektir. Çalıştay için Türkiye nin çeşitli illerinden gelen sivil memurlarımız ile birlikte tarihinde Anıtkabir ziyareti düzenleyerek, Atamızın huzuruna çıktık. Anıtkabir ziyaretimizde Genel Başkan Yardımcımız Cafer Seçer, İstanbul 1 Nolu Şube Başkanımız Remzi Kaya, İstanbul 2 Nolu Şube Başkanımız Bayram Ali Oymak, İstanbul 5 Nolu Şube Başkanımız İlhan Eren ve il dışından gelen çok sayıda sendikamız üyesi sivil memur da hazır bulundu. ÇANKIRI DA ÜYELERİMİZLE BİR ARAYA GELDİK Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş, Çankırı Şubemiz tarafından tarihinde düzenlenen istişare toplantısına katıldı. ILO ANKARA DİREKTÖRÜNDEN KONFEDERASYONUMUZA ZİYARET [ 22 Kasım 2014, Cumartesi 08:49 ] Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) Ankara Direktörü Leyla Tegmo Reddy, Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk u ziyaret etti.

24 Ziyarette Türkiye Kamu-Sen Genel Sekreteri Önder Kahveci, Türkiye Kamu-Sen Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Fahrettin Yokuş, Türkiye Kamu-Sen Genel Dış İlişkiler Sekreteri Ahmet Demirci, ve Türk Kültür Sanat-Sen Genel Başkanı Hasan Hüseyin Yılmaz da hazır bulundu. ASKERİYE VE EMNİYETTE ÇALIŞAN SİVİL MEMURLAR ÇALIŞTAYIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK Sendikamız, tarihinde Ankara da Türkiye nin dört bir yanından gelen Askeri İşyerleri ve Emniyette çalışan sivil memurlarla Çalıştay düzenledi. Çalıştaya Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş, Genel Başkan Yardımcılarımız Bayram Öztürk, Osman Eksert, Hüseyin Aslan, A. Tahir Yüzbaşıoğlu, Nejla Öksüz Cafer Seçer, Türk Asim-Sen Kurucu Genel Başkanı Kenan Demirtaş, Konfederasyonumuza bağlı Sendikaların Genel Merkez Yöneticileri, Şube Başkanlarımız ve 150 ye yakın sivil memur katıldı. SGK BAŞKANLIĞI VE SOSYAL SİGORTALAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ NDE AŞURE İKRAMINDA BULUNDUK Ankara 1 ve 4 Nolu Şubemiz, Muharrem ayı münasebetiyle Sosyal Sigortalar Genel Müdürlüğü nde, Ankara 6 Nolu Şubemiz ise Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı nda tarihinde kurum çalışanlarına aşure ikramında bulundu. İkrama Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş, Genel Başkan Yardımcılarımız Osman Eksert, Hüseyin Aslan, A. Tahir Yüzbaşıoğlu, Nejla Öksüz, Cafer Seçer, Ankara 1-4 ve 6 Nolu Şube Yönetimimiz, Ankara Şube Başkanlarımız ve çok sayıda çalışan katıldı. ETİMESGUT VERGİ DAİRESİNDE SENDİKAMIZA KATILIMLAR DEVAM EDİYOR Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş beraberinde Genel Başkan Yardımcımız Tahir Yüzbaşıoğlu ile tarihinde Ankara 2 Nolu Maliye Şubemiz ile Etimesgut İlçe Temsilcimiz Rıfat Özgan, Vergi Dairesi Temsilcilerimiz Tolga Selvi ve Helmi Başpınar ın düzenlediği toplantıda Etimesgut Vergi Dairesi, Mal Müdürlüğü ve Nüfus Müdürlüğü çalışanları ile bir araya geldi. Etkinliğe Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş, Genel Başkan Yardımcımız Tahir Yüzbaşıoğlu, Ankara 2 Nolu Şube Başkanımız Ramazan Nacak, Şube Başkan Yardımcılarımız Türkeş Güney, Serkan Şengül, Vedat Ulu, Sezai Aladağ, Suat Hacıoğlu, Mustafa Şerefli, Ankara Batı Adliyesi Temsilcimiz Emrah Coşkun ve Etimesgut Vergi Dairesi, Mal Müdürlüğü ve Nüfus Müdürlüğü çalışanları katıldılar. ANAOKULU ÇOCUKLARINDAN SENDİKAMIZA ZİYARET Gülümse Kreş ve Gündüz Bakımevi'ndeki çocuklar öğretmenleri ile birlikte sosyal etkinlikler kapsamında tarihinde sendikamızı ziyaret ettiler.

25 SİMED YÖNETİCİLERİ SENDİKAMIZI ZİYARET ETTİLER Sivil Memurlar ve Emeklileri Derneği (SİMED) Genel Başkanı Hasan Akoğlu ile Genel Başkan Yardımcısı İsmail Şahin Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş u tarihinde makamında ziyaret ettiler. ANKARA 8 NOLU ŞUBE ÜYELERİMİZ İLE BİR ARAYA GELDİK Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş, Ankara 8 Nolu Şubemiz tarafından tarihinde düzenlenen etkinlikte Ekonomi Bakanlığı ve Hazine Müsteşarlığı çalışanı üyelerimiz ile Ekonomi Bakanlığı Musul Ticaret Müşaviri Mehmet Argüç le bir araya geldi. ANKARA 3 NOLU ŞUBE ÜYELERİMİZ İLE BİR ARAYA GELDİK Ankara 3 Nolu Şubemizin düzenlediği motivasyon ve kaynaşma etkinliği tarihinde Genel Merkezimizde gerçekleştirildi. Etkinliğe Genel Başkan Yardımcılarımız Bayram Öztürk, Osman Eksert, Şube Başkanlarımız, Şube Yönetim Kurulu üyelerimiz ile çok sayıda üyemiz katıldı. 2. ULUSLARARASI İŞ VE MESLEK DANIŞMANLIĞI KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ 2. Uluslararası İş ve Meslek Danışmanlığı Kongresi Kasım 2014 tarihleri arasında Antalya da gerçekleştirildi. Türkiye İş Kurumu tarafından ikincisi gerçekleştirilen kongrede, kurum tarafından oluşturulan bilim kurulu tarafından uygun görülen çok sayıda tebliğ sunuldu. Kongreye Konfederasyonumuz Türkiye Kamu-Sen i Genel Başkan Yardımcımız Hüseyin Aslan temsil etti. MALİYE BAKAN YARDIMCISI ABDULLAH ERDEM CANTİMUR İLE GÖRÜŞTÜK Genel Başkan Yardımcılarımız Bayram Öztürk ve A. Tahir Yüzbaşıoğlu Vergi Müfettiş Yardımcılarından oluşan bir heyetle tarihinde Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur u ziyaret etti. ADANA VE MERSİN DE ÜYELERİMİZ İLE BİR ARAYA GELDİK Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş tarihinde Adana da, tarihinde ise Mersin de üyelerimiz ile bir araya geldi.

26 TÜRKİYE KAMU-SEN KADIN KOMİSYONU ÜYELERİ KADIN RAPORUNU TBMM'YE SUNDU [ 05 Aralık 2014, Cuma 15:54 ] Türkiye Kamu-Sen Kadın Komisyonları, 5 Aralık 1930 yılında Kadına Seçme ve Seçilme Hakkı verilmesi münasebetiyle MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural a Kamuda Kadın raporunu sundu. Ziyarete Türkiye Kamu-Sen Kadın Komisyonları Üyeleri Leyla Polat, Nejla Öksüz, Aynur Telli, Gülnur Kaptanoğlu, Filiz Şahin, Ayşe Uğurcan katıldı. TÜRKİYE KAMU-SEN TÜRKMEN AİLEYE SAHİP ÇIKTI [ 05 Aralık 2014, Cuma 16:30 ] Irak ta yaşanan olaylar nedeniyle evlerini terk ederek Türkiye ye gelen, yaşadıkları sıkıntılar nedeniyle ana haber bültenlerinde yer bulan ve küçücük bir dairede 15 nüfusla hayatlarını devam ettirme gayretinde olan Türkmen ailesine Türkiye Kamu-Sen sahip çıktı. Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş ve Genel Merkez Yöneticilerimizle ziyaret ettiğimiz Türkmen kardeşlerimiz Türkiye Kamu-Sen ailesini coşku ve sevinçle karşıladı. YENİMAHALLE MAL MÜDÜRLÜĞÜ VE VERGİ DAİRESİ ÇALIŞANLARIYLA BİR ARAYA GELDİK Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş beraberinde Genel Başkan Yardımcılarımız Osman Eksert ve Hüseyin Aslan ile tarihinde Ankara 2 Nolu Şubemizin organize ettiği etkinlikte Yenimahalle Malmüdürlüğü ve Vergi Dairesi çalışanı üyelerimizle bir araya geldi. GENEL BAŞKAN YARDIMCILARIMIZ ÇANKIRI'DA SİVİL MEMURLAR İLE BİR ARAYA GELDİ Genel Başkan Yardımcılarımız Osman Eksert ve Hüseyin Aslan, Çankırı Şubemizin 9 Aralık 2014 tarihinde düzenlediği etkinlikte Emniyette çalışan sivil memurlarla bir araya geldi. Etkinliğe, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Nuh Yalçın, Türk Tarım Orman-Sen İl Temsilcisi Hasan Akgündüz, Türk Büro-Sen Çankırı Şubesi eski ve yeni Yönetim Kurulu üyeleri, Çankırı Emniyet Müdürlüğü İşyeri Temsilcisi Feyzullah Karadeniz ile Emniyette çalışan sivil memurlar katıldılar. KADIN KOMİSYONU ÜYELERİMİZ SGK BAŞKANI YADİGAR GÖKALP İLHAN I ZİYARET ETTİ [ 11 Aralık 2014, Perşembe 13:55 ] Kadın çalışanların sorunlarını dile getirmek, çözüm önerisinde bulunmak için Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Yadigar Gökalp İlhan ı ziyaret eden kadın komisyonu üyelerimiz bir de rapor sundu. Komisyon üyelerimizden, Leyla Polat, Necla Öksüz, Ayşe Uğurcan, Ayla Akyön, Günnur Kaptanoğlu ziyaretlerinde çalışma hayatındaki kadınlarımızın yaşadıkları problemlere değindiler. Konfederasyon olarak konuyla ilgili birçok çalışmaya imza attıklarını söyleyen Leyla Hanım, özellikle çalışan annelerin daha çok problemle karşı karşıya kaldıklarını söyledi.

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Aşağı Nohutlu Mahallesi, Sakarya Caddesi, Açıkgöz Apt Kat:2 Nu:4 Web:www.yozgattb.org.tr Tel: l:(0354)2129677 Fax:(0354)2170164 email: yozgattb@tobb.org.tr GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Borsamızın da Katılımıyla

Detaylı

Şebinkarahisar lı bir baba ve Rumeli göçmeni bir annenin oğlu, İlk, orta ve lise öğrenimini Özel Tarhan Koleji'nde tamamladı,

Şebinkarahisar lı bir baba ve Rumeli göçmeni bir annenin oğlu, İlk, orta ve lise öğrenimini Özel Tarhan Koleji'nde tamamladı, AHMET BAHA ÖĞÜTKEN 24.DÖNEM İSTANBUL MİLLETVEKİLİ TEŞKİLAT BAŞKAN YARDIMCISI 1961'de İstanbul, Fatih te doğdu, Şebinkarahisar lı bir baba ve Rumeli göçmeni bir annenin oğlu, İlk, orta ve lise öğrenimini

Detaylı

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili OCAK 2012 FAALİYET RAPORU Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Yenice Belde Belediye Başkanı Ali Kuru yu makamında ziyaret

Detaylı

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (Personel Daire Bşk.)

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (Personel Daire Bşk.) Şube Başkanlıkları 1 NOLU ANKARA ŞUBESİ Mustafa GÜRAN Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (Personel Daire Bşk.) Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tel 5366400073 2 NOLU KAHRAMANMARAŞ ŞUBESİ Mustafa Ertan ATALAR

Detaylı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur

Detaylı

YALOVA SMMM ODASI 2013 YILI ETKİNLİKLERİMİZ Tarihinde Sakarya SMMM Odasının Yeni Hizmet Binası açılış töreni

YALOVA SMMM ODASI 2013 YILI ETKİNLİKLERİMİZ Tarihinde Sakarya SMMM Odasının Yeni Hizmet Binası açılış töreni YALOVA SMMM ODASI 2013 YILI ETKİNLİKLERİMİZ... 05.01.2013 Tarihinde Sakarya SMMM Odasının Yeni Hizmet Binası açılış töreni 08.01.2013 SM ŞERİF ÖZTÜRK RUHSAT TÖRENİ 22.01.2013 Tarihinde Yalova SGK il Müdürlüğü'nün

Detaylı

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu Yeditepe Üniversitesi Bölüm Başkanı ve Öğretim Görevlileri Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat Kuru ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ömer ŞENGÜL, 21 Şubat 2013 Perşembe günü Yeditepe Üniversitesi Gıda

Detaylı

T.C. ÇANKIRI MÜFTÜLÜĞÜ RAMAZAN BULUŞMALARI

T.C. ÇANKIRI MÜFTÜLÜĞÜ RAMAZAN BULUŞMALARI T.C. RAMAZAN BULUŞMALARI (Atama I Daire Başkanı Dursun Ali ÇOŞKUN ve Kastamonu Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet AÇIK ın Çankırı Ziyaretleri) 31 Mayıs- 02 Haziran 2018 www.cankiri.diyanet.gov.tr 31 MAYIS 2018

Detaylı

26. DÖNEM MİLLETVEKİLLERİ EKİM AYI ÇALIŞMA PROGRAMI

26. DÖNEM MİLLETVEKİLLERİ EKİM AYI ÇALIŞMA PROGRAMI 01.09.2016 15:35 ANKARA 02.09.2016 15:40 YUNUSEMRE 02.09.2016 16:00 YUNUSEMRE 02.09.2016 16:30 YUNUSEMRE 02.09.2016 17:00 YUNUSEMRE 02.09.2016 17:30 YUNUSEMRE 02.09.2016 18:00 TURGUTLU 02.09.2016 19:15

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında

Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Yayın Organı Mart 2014 Yıl: 1 Sayı: 10 Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Çocuk Hizmetleri

Detaylı

MAYIS 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

MAYIS 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili MAYIS 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Aydıncık CHP İlçe Yönetim Kurulu ve Belediye

Detaylı

MART 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

MART 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili MART 2016 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Akdeniz/Karaduvar Mahallesinde saha çalışması

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry EYLÜL 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (28.08.2015-18.09.2015)

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2014 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Oda Faaliyetlerimiz 69 Slayt 31.01.2014 AB Slovenia Projesi Denetimi 03.01.2014 Belediye Başkan Adayı Kazım

Detaylı

NİSAN 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

NİSAN 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili NİSAN 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili 1 CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mezitli Belediye Başkanı nı makamında ziyaret ederek

Detaylı

ANTALYA ŞUBE TMMOB İL KOORDİNASYON KURULU SEKRETARYA SEÇİMİ YAPILDI ANTALYA İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI

ANTALYA ŞUBE TMMOB İL KOORDİNASYON KURULU SEKRETARYA SEÇİMİ YAPILDI ANTALYA İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI ANTALYA ŞUBE TMMOB İL KOORDİNASYON KURULU SEKRETARYA SEÇİMİ 3 Nisan 2014 tarihinde TMMOB Antalya İl Koordinasyon Kurulu yeni dönem Sekretarya seçimi için yapılan toplantıya Başkan Ömer Pınar Afşar katıldı.

Detaylı

ALTINCI BÖLÜM. Ziyaretler

ALTINCI BÖLÜM. Ziyaretler ALTINCI BÖLÜM Ziyaretler Ankara Barosu 61 inci Olağan Genel Kurulu nda seçilerek 13 Ekim 2010 tarihinde yeni görevine başlayan Ankara Barosu Başkanı Av. Metin Feyzioğlu, Baronun Yönetim Organları ve TBB

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

EKİM 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

EKİM 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili EKİM 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Aydıncık İlçesi nde meydana gelen dolu yağışı

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN 2017 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.02.2017-30.03.2017) Oda Meclisimizin 30 Mart 2017 tarih ve 49 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 30 MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 31 Kurum ve kuruluşlarla ilişkiler, Şube çalışmalarımızda önemli bir yer tutmaktadır.

Detaylı

OGM ÇALIŞANLARININ SORUNLARI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ ÇALIŞTAYI

OGM ÇALIŞANLARININ SORUNLARI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ ÇALIŞTAYI OGM ÇALIŞANLARININ SORUNLARI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ ÇALIŞTAYI YER ANKARA / KIZILCAHAMAM ÇAM HOTEL TARİH 15-17 ARALIK 2015 S. NO ADI SOYADI UNVANI BİRİMİ 1 İsmail ÜZMEZ Genel Müdür Genel Müdürlük 2 M. Zeki

Detaylı

26. DÖNEM MİLLETVEKİLLERİ NİSAN AYI ÇALIŞMA PROGRAMI

26. DÖNEM MİLLETVEKİLLERİ NİSAN AYI ÇALIŞMA PROGRAMI MİLLETVEK 01.04.2016 14:00 DİYARBAKIR 02.04.2016 15:00 VİYANA 03.04.2016 17:00 VİYANA 05.04.2016 10:00 ANKARA 07.04.2016 14:00 ANKARA 09.04.2016 12:00 ŞEHZADELER 09.04.2016 15:00 ŞEHZADELER 09.04.2016

Detaylı

TÜRKONFED 12. OLAĞAN GENEL KURULU

TÜRKONFED 12. OLAĞAN GENEL KURULU TÜRKONFED 12. OLAĞAN GENEL KURULU MAYIS 2015 MART 2016 DÖNEMİ FAALİYETLERİ 18 MART 2016, İSTANBUL 1. Yapısal Değişiklikler a. Yönetim Organları & Komisyonlar b. Bölgesel ve Sektörel Genişleme 2. İletişim

Detaylı

HAZİRAN 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

HAZİRAN 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ HAZİRAN 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Haziran ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 48 Kapasite Raporu, 16 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry EKİM 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2015 EYLÜL / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı

2012 AĞUSTOS DÖNEMİ İTİBARİYLE KISTAS AYLIĞI %83 ORANINA YÜKSELTİLEN CUMHURİYET BAŞSAVCI VE SAVCILARINA AİT LİSTE Sicil No Adı Soyadı Görev Yeri

2012 AĞUSTOS DÖNEMİ İTİBARİYLE KISTAS AYLIĞI %83 ORANINA YÜKSELTİLEN CUMHURİYET BAŞSAVCI VE SAVCILARINA AİT LİSTE Sicil No Adı Soyadı Görev Yeri Sayfa : 1 / 31137 32300 32311 33498 3318 33 3378 33943 3393 3394 3396 33969 33971 33979 33981 33989 33993 33996 34000 34004 34011 34021 34023 34026 34028 34030 3404 Birol ÇİÇEKÇİ Mehmet GÜNCAN Ali ERGEN

Detaylı

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti 21 Mayıs Dünya Süt Günümüzü Mecidiyeköy Meydanında Kutladık TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Üyeleri, Dünya Süt Günü etkinlikleri çerçevesinde süt ile alakalı yaşanan bilgi kirliliğini ortadan

Detaylı

oda etkinlikleri 2014 oda etkinlikleri

oda etkinlikleri 2014 oda etkinlikleri 2014 1 ORDU ODÜ Rektörü Prof.Dr. Tarık Yarılgaç tan OO Ziyareti Ordu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Tarık Yarılgaç, Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasını ziyaret etti. Ziyarette Ordu Mali Müşavirler

Detaylı

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI ENEL ELEKTRONİK İŞ YERİNDE ÜYE TOPLANTISI YAPILDI ENEL Elektronik iş yerinde meslektaşlarımızla 7 Temmuz 2010 tarihinde oda çalışmalarını değerlendirmek ve İşyeri temsilcisini

Detaylı

UYAP VİZYONU SEMİNERİ 04.06.2007 KATILIMCI PROFİLİ

UYAP VİZYONU SEMİNERİ 04.06.2007 KATILIMCI PROFİLİ 1. CUMHURBAŞKANLIĞI 1.1. Devlet Denetleme Kurulu UYAP VİZYONU SEMİNERİ 04.06.2007 KATILIMCI PROFİLİ 2. BAŞBAKANLIK 2.1. Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği(MGK) 2.2. Atatürk Kültür, Dil ve tarih Yüksek

Detaylı

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27.11.2015 Kasım ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 39 üyeye Kapasite Raporu, 11 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

EDİRNE TABİP ODASI ÇALIŞMA RAPORU

EDİRNE TABİP ODASI ÇALIŞMA RAPORU EDİRNE TABİP ODASI 2013 2014 ÇALIŞMA RAPORU Edirne Tabip Odası Yönetim Kurulu görev dağılımı ve diğer organlarda görev alan meslektaşlarımızın isimleri aşağıda ki gibi sıralanmıştır. BAŞKAN GENEL SEKRETER

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry OCAK 2017 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2017 OCAK / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin Ocak

Detaylı

lık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğü Sayfa 1 / 11 15 Ağustos 2014 CUMA Resmî Gazete Sayı : 29089 ATAMA KARARLARI Yardımcılığından: Karar Sayısı : 2014/936 1 Vakıflar Genel Müdürlüğünde açık

Detaylı

KASIM 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

KASIM 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili KASIM 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Akdeniz Karaduvar Mahallesinde muhtarları

Detaylı

25. DÖNEM MİLLETVEKİLLERİ YAZ ÇALIŞMA PROGRAMI

25. DÖNEM MİLLETVEKİLLERİ YAZ ÇALIŞMA PROGRAMI 26. DÖNEM MİLLETVEK ADAY ADAYLIĞI MANİSA SERVİSÇİ ESNAFLARIMIZ İLE İSTİŞARE 02.09.2015 16:50 ANKARA BAŞVURUMUZU YAPTIK 10 30.09.2015 12:10 ŞEHZADELER TOPLANTISI YAPTIK 75 ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞINA

Detaylı

ÇİMENTO ENDÜSTRİSİ İŞVERENLERİ SENDİKASI cilt: 27 sayı: 2 MART 2013 SENDİKAMIZIN 27. OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÇİMENTO ENDÜSTRİSİ İŞVERENLERİ SENDİKASI cilt: 27 sayı: 2 MART 2013 SENDİKAMIZIN 27. OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ ÇİMENTO ENDÜSTRİSİ İŞVERENLERİ SENDİKASI cilt: 27 sayı: 2 MART 2013 SENDİKAMIZIN 27. OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ 66 GENEL KURUL www.ceis.org.tr/dergi Sendikamızın 27. Olağan Genel Kurulu 23 Şubat

Detaylı

24 İle Yeni Vali Atandı

24 İle Yeni Vali Atandı 24 İle Yeni Vali Atandı Valililer kararnamesinin açıklanmasıyla birlikte 24 ile yeni vali atanırken, 36 ilin valisi de kendi arasında yer değiştirdi. 01.06.2016 / 10:00 Valiler kararnamesi imzalandı. 24

Detaylı

sendika haberleri İSG HABERLERİ İş Sağlığı ve Güvenliği Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi

sendika haberleri İSG HABERLERİ İş Sağlığı ve Güvenliği Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi İş Sağlığı ve Güvenliği Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi Sendikamıza Üye Çimento Fabrikalarının iş sağlığı ve güvenliği açısından 2010 yılı performans değerlendirme toplantısı 21 Aralık 2010 tarihinde

Detaylı

Doç. Dr. Selçuk ÖZDAĞ

Doç. Dr. Selçuk ÖZDAĞ AK PARTİ TBMM GRUP BAŞKANLIĞI MİLLETVEK KASIM 2016 FAALİYET RAPORLARI Doç. Dr. Selçuk ÖZDAĞ TBMM 24. 25. ve 26. Dönem Manisa Milletvekili AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi (FETÖ/PDY) 15 Temmuz

Detaylı

ETB 2016 OCAK- ŞUBAT AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR

ETB 2016 OCAK- ŞUBAT AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR ETB 2016 OCAK- ŞUBAT AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK YENİ ŞUBE MÜDÜRÜ CANSEL ÇAĞLAR'DAN BORSAMIZA ZİYARET (05.01.2016) İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Yeni Şube Müdürü

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI 9 Nolu Meclis Toplantısı AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY 1 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (26.10.2018-22.11.2018)

Detaylı

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI KARABÜK ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI Yıllara Göre Akademik Personel,İdari Personel ve Öğrenci Sayıları Öğrenci Sayıları Akademik Personel 9.877..79.78 İdari Personel.7..79.. 9 9 9 977 7.99 8.78

Detaylı

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Kasım 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Mezitli İlçesi CHP Belediye Başkanı aday adaylarının

Detaylı

HESAP UZMANLARI KURULU BAŞKANLARI

HESAP UZMANLARI KURULU BAŞKANLARI HESAP UZMANLARI KURULU BAŞKANLARI SIRA ADI SOYADI BAŞLAYIŞ TARİHİ AYRILIŞ TARİHİ 1 Ferit MELEN 30.05.1945 31.10.1945 (Vekil) 2 Abbas İDİL 01.11.1945 08.12.1947 3 İsmail Salih ÖZÜT 15.12.1947 23.06.1950

Detaylı

SİGORTA ACENTELERİ İL DELEGELERİ TOPLANTISI 26 HAZİRAN 2014 ANKARA

SİGORTA ACENTELERİ İL DELEGELERİ TOPLANTISI 26 HAZİRAN 2014 ANKARA SİGORTA ACENTELERİ İL DELEGELERİ TOPLANTISI 26 HAZİRAN 2014 ANKARA Sigorta Acentelerinin Türkiye Geneline Göre Dağılım Oranı (%) Sigorta Acentelerine İlişkin Bazı Veriler 7.794 Gerçek kişi acente sayısı

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (27.04.2018-24.05.2018) 27.04.2018-24.05.2018 tarihleri arasındaki faaliyetleri ve çalışmalarımız bilgilerinize sunulmaktadır. AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 28.03.2017 18.04.2017 ODAMIZ VE ALANYA SOSYAL HİZMET MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN HAYATA GEÇİRİLEN PROJE ÜYELERİMİZE VE VATANDAŞLARIMIZA TANITILDI- 12.04.2017 ODAMIZ VE ALANYA

Detaylı

2014 YEREL SEÇİMLERE YÖNELİK 81 İL ANALİZ SONUÇLARI. Mart, 2014

2014 YEREL SEÇİMLERE YÖNELİK 81 İL ANALİZ SONUÇLARI. Mart, 2014 2014 YEREL SEÇİMLERE YÖNELİK 81 İL ANALİZ SONUÇLARI Mart, 2014 İllerin Kazanacak Partilere Göre Dağılımı AK Parti CHP MHP BDP/HDP Rekabetin Olduğu İller 2 BAĞIMSIZ ZİHNİ ALDIRMAZ ADANA AK PARTİ CHP MHP

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ 2014 2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA NO ÇALIŞMA KONULARI TARİHİ 1. a) Mesleki Eğitim Çalışmaları (Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumları) b) İlçe Zümre Başkanları

Detaylı

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 68 Kasım 2017 Sosyal Medyada

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN AĞUSTOS 2016 YIL 1 SAYI 18 09.09.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:18 UTSO KOSGEB DESTEKLERİNE DEVAM EDİYOR (03/08/2016) Uzunköprü Ticaret

Detaylı

MADENCİLİĞİN SORUNLARI İLE İLGİLİ TBMM VE MİGEM E GİTTİK.

MADENCİLİĞİN SORUNLARI İLE İLGİLİ TBMM VE MİGEM E GİTTİK. YAHYALI TİCARET ODASI E-BÜLTEN Yahyalı Ticaret Odası Yayınıdır Yıl:4 Sayı:11 (Ocak-Şubat-Mart 2018) MADENCİLİĞİN SORUNLARI İLE İLGİLİ TBMM VE MİGEM E GİTTİK. Yahyalı İlçemizin ve yöremizin en önemli gelir

Detaylı

TARİH 672 S.K.H.K. İŞLEM YAPILANLARIN LİSTESİ

TARİH 672 S.K.H.K. İŞLEM YAPILANLARIN LİSTESİ 01.09.2016 TARİH 672 S.K.H.K. İŞLEM YAPILANLARIN LİSTESİ S.No Sicili Adı Soyadı Rütbesi Birimi 1 182752 ÖNDER MAÇ 3.Sınıf Emniyet Müdürü Hassas bölgeleri Koruma Şube 2 154192 OLCAY YAKUP İNANKUR 3.Sınıf

Detaylı

TMMOB Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği 41. DÖNEMDE RESİMLERLE TMMOB

TMMOB Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği 41. DÖNEMDE RESİMLERLE TMMOB TMMOB Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği 41. DÖNEMDE RESİMLERLE TMMOB 2010-2012 ISBN 978-605-01-0372-4 Baskı Mattek Basın Yayın Tanıtım Tic. San. Ltd. Şti Adakale Sokak 32/27 Kızılay/ANKARA Tel: (312)

Detaylı

ÇORUM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI YÖNETİM KURULU (01.01.2013 31.12.2013) DÖNEMİ FAALİYET RAPORU

ÇORUM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI YÖNETİM KURULU (01.01.2013 31.12.2013) DÖNEMİ FAALİYET RAPORU ÇORUM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI YÖNETİM KURULU (01.01.2013 31.12.2013) DÖNEMİ FAALİYET RAPORU 1. UZUN ZAMANDIR BEKLEDİĞİMİZ TESMER ÇORUM ŞUBESİ BÜNYESİNDE; ODAMIZ 3 MART 2013 TARİHİNDE YAPILACAK

Detaylı

Meclis Başkanı Katip Katip Recep ÖZKAN Tahir SARIOĞLU Tevfik AYYARKIN Belediye Başkanı

Meclis Başkanı Katip Katip Recep ÖZKAN Tahir SARIOĞLU Tevfik AYYARKIN Belediye Başkanı Karar Tarihi : 06/04/2009 Karar No : 08 Belediye Meclisi; nın 01/04/2009 tarihli yazılı daveti üzerine Belediye Başkan üyelerin tamamının mevcut olduğunu açıklayarak, 2009 yılı döneminin 4.toplantısının

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry NİSAN 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II- İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 MART / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 26.01.2018-22.02.2018 Oda Meclisimizin 22 Şubat 2018 tarih ve 60 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

T.C. OSMANİYE İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi K A R A R

T.C. OSMANİYE İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi K A R A R Karar No : 58 Konusu: Başkanının gizli oy açık tasnif neticesinde seçilmesi., Meclisin en yaşlı İl Genel Meclis üyesi Mehmet YILDIRIM ın Başkanlığında, üyelerin katılımı ile Toplantı salonunda 14.04.2014

Detaylı

TAKVİM KARTONLARI 2016 YILI RESMİ TATİL GÜNLERİ

TAKVİM KARTONLARI 2016 YILI RESMİ TATİL GÜNLERİ 2016 YILI RESMİ TATİL GÜNLERİ 2016 YILI MÜBAREK GÜN ve GECELER Yılbaşı 1 Ocak Cuma Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 23 Nisan Cumartesi Emek ve Dayanışma Günü 1 Mayıs Pazar Gençlik ve Spor Bayramı 19 Mayıs

Detaylı

KURUM ADI KADRO ADI KONT.

KURUM ADI KADRO ADI KONT. KURUM ADI KADRO ADI 310010002 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MEMUR (BOLU MERKEZ Merkez) 1 0 67,37392 67,37392 310040001 AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FİZYOTERAPİST (AFYONKARAHİSAR MERKEZ Merkez) 1 0 77,44521

Detaylı

: Normal. Son Gönderme Tarihi : Kura Tarih ve Saati : - MUSTAFA RİZE Lisans 8 ABDUSSELAM ALBAYRAK 1 / 9

: Normal. Son Gönderme Tarihi : Kura Tarih ve Saati : - MUSTAFA RİZE Lisans 8 ABDUSSELAM ALBAYRAK 1 / 9 Talebi Alan Ünite Adı : RİZE ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ Talebi Veren Kurum Adı : ÇAY İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Talebin Statüsü (Normal, engelli, eski hükümlü, terör mağduru) : Normal Meslek Adı

Detaylı

1.TİG Kursu "Tüm Yönleriyle TİG" Katılımcı Listesi

1.TİG Kursu Tüm Yönleriyle TİG Katılımcı Listesi 1.TİG Kursu "Tüm Yönleriyle TİG" 09-10 Eylül 2015- Ankara Adı-Soyadı ABDULKADİR DOST ABDULKADİR DENİZ AHMET GENÇ AHMET GÖDEKMERDAN AHMET KÜRŞAT ACAR AHMET ÖZYALÇIN AHMET ÜZÜM AHMET ZEREN ALAİDDİN DOMAÇ

Detaylı

2015 YILI İL MÜDÜRLÜĞÜ LOJMAN SIRA LİSTESİNE BAŞVURANLARA AİT LİSTEDİR.(1. GRUP) Lojman Tercihi. Yenimahalle. Balcıoğlu

2015 YILI İL MÜDÜRLÜĞÜ LOJMAN SIRA LİSTESİNE BAŞVURANLARA AİT LİSTEDİR.(1. GRUP) Lojman Tercihi. Yenimahalle. Balcıoğlu 2015 YILI İL MÜDÜRLÜĞÜ LOJMAN SIRA LİSTESİNE BAŞVURANLARA AİT LİSTEDİR.(1. GRUP) S.N. ADI SOYADI UNVANI GÖREV YERİ 1 Erdoğan AKSU VHKİ. İl Millî Eğitim Müdürlüğü X 140 6 6 28 180 2 Yavuz ÖZCAN Bil.İşletmeni

Detaylı

KASIM 2011 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

KASIM 2011 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili KASIM 2011 FAALİYET RAPORU Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. CHP Genel Merkezi tarafından Bingöl ilinden sorumlu Milletvekili

Detaylı

İLLERE GÖRE NÜFUS KÜTÜKLERİNE KAYITLI EN ÇOK KULLANILAN 5 KADIN VE ERKEK ADI

İLLERE GÖRE NÜFUS KÜTÜKLERİNE KAYITLI EN ÇOK KULLANILAN 5 KADIN VE ERKEK ADI İLLERE GÖRE NÜFUS KÜTÜKLERİNE KAYITLI EN ÇOK KULLANILAN 5 KADIN VE ERKEK ADI İL KADIN ADI ERKEK ADI ADANA ADIYAMAN AFYONKARAHİSAR AKSARAY SULTAN SULTAN İBRAHİM RAMAZAN 1/17 2/17 AMASYA ANKARA ANTALYA ARDAHAN

Detaylı

TABLO-3B. B GRUBU KADROLARA ATANACAKLARDA ARANACAK KOŞULLAR Yerleştirme Yapılacak Kadrolar Koşul ve

TABLO-3B. B GRUBU KADROLARA ATANACAKLARDA ARANACAK KOŞULLAR Yerleştirme Yapılacak Kadrolar Koşul ve 50 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) 8971 SANTRAL MEMURU (BOLU)... GİH 10 1... 13,17, 210 8981 DAKTİLOGRAF (BOLU)... GİH 12 1... 13, 17, 237, 242 8991 HEMŞİRELİK (BOLU)... SH 12 4... 13, 79, 216 9001

Detaylı

İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ

İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ E-BÜLTEN NİSAN 2018 / SAYI: 9 YAYIN KURULU T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN Mütevellî Heyet

Detaylı

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ 26/10/2017 PERŞEMBE SAAT:14.00

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ 26/10/2017 PERŞEMBE SAAT:14.00 MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ 26/10/2017 PERŞEMBE SAAT:14.00 1. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığımızın yetki ve sorumluluğunda bulunan ekli ilan listesinde koordinatları belirtilen

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 21.04.2015 26.05.2015 GÖÇ İDARESİ NEZDİNDE YAPTIĞIMIZ GİRİŞİMLER SONUÇ VERDİ ÖZELLİKLE EMLAK VE İNŞAAT SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN ÜYELERİMİZDEN TARAFIMIZA İLETİLEN SORUNLAR

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.11.2017-28.12.2017) Oda Meclisimizin 28 Aralık 2017 tarih ve 58 sayılı toplantısının gündeminde yer alan,

Detaylı

UNESCO Türkiye Millî Komisyonu XXVI. Dönem Genel Kurulu

UNESCO Türkiye Millî Komisyonu XXVI. Dönem Genel Kurulu UNESCO Türkiye Millî Komisyonu XXVI. Dönem Genel Kurulu 17 Mayıs 2014 Tarihinde Ankara da Gerçekleştirildi UNESCO Türkiye Millî Komisyonu Yönetmeliğinin 14. Maddesine göre toplanan XXVI. Genel Kurul, 2014-2018

Detaylı

NO ADI SOYADI AİDATLAR GÖZGÖZ 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 1 SEFER GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 2 ERCAN GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00

NO ADI SOYADI AİDATLAR GÖZGÖZ 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 1 SEFER GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 2 ERCAN GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 NO ADI SOYADI GÖZGÖZ 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 1 SEFER GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 2 ERCAN GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 60,00 60,00 60,00 3 SELMAN GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 60,00

Detaylı

ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI

ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 1 Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ, Disiplin Kurulu Başkanı Murat BAŞARAN SAĞRA, Haksız Rekabet Kurulu Başkanı Sayit GÜLTEPE, Etik Kurulu Başkanı

Detaylı

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI 25.08.2016 2016 Ağustos Ayı Faaliyet Raporu 25 Temmuz 25 Ağustos 2016 Tarihleri Arasında Odamızca Gerçekleştirilen Faaliyetler 15 Temmuz da milli iradeye yönelik yapılan

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve 2 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve 2 nolu kararı üzerine görüşüldü. 12.02.2014 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 24.01.2014 tarih ve 2 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 4290 TMMOB Makina Mühendisleri Odası Adana Şubesi adına açılmış olan Türkiye İş Bankası Yenişehir

Detaylı

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Ağustos ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 40 Kapasite Raporu, 7 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

Doç. Dr. Selçuk ÖZDAĞ

Doç. Dr. Selçuk ÖZDAĞ AK PARTİ TBMM GRUP BAŞKANLIĞI MİLLETVEK EYLÜL 2016 FAALİYET RAPORLARI Doç. Dr. Selçuk ÖZDAĞ TBMM 24. 25. ve 26. Dönem Manisa Milletvekili AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi 15 Temmuz Darbe Girişimi

Detaylı

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü. Orman Bölge Müdürlüğü. Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü. Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü. Orman Bölge Müdürlüğü. Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü. Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü İl Başkanlıkları İLİ GSM KURUM TELEFON KURUM FAKS ADANA 15 NOLU ŞUBE BAŞKANLIĞI Gürdal ERSOY 5358962272 adana@tocbirsen.org.tr ADANA 31 NOLU ŞUBE BAŞKANLIĞI Durmuş Bilal AKKUŞ 5052426404 322 457 06 453

Detaylı

KPSS 2009/3 MERKEZİ YERLEŞTİRMEDEKİ EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR ( ORTAÖĞRETİM ) ( YERLEŞTİRME TARİHİ : 27 TEMMUZ 2009 )

KPSS 2009/3 MERKEZİ YERLEŞTİRMEDEKİ EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR ( ORTAÖĞRETİM ) ( YERLEŞTİRME TARİHİ : 27 TEMMUZ 2009 ) 1931251 1 0 086.336 086.336 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ ŞOFÖR ( BOLU Merkez ) 1931253 1 0 089.445 089.445 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ ŞOFÖR ( BOLU Merkez ) 1931255 1 0 093.573 093.573 ADNAN MENDERES

Detaylı

Sosyal Güvenlik Haftası Çeşitli Etkinlik ve Ziyaretlerle Kutlandı

Sosyal Güvenlik Haftası Çeşitli Etkinlik ve Ziyaretlerle Kutlandı Sosyal Güvenlik Haftası Çeşitli Etkinlik ve Ziyaretlerle Kutlandı Sosyal Güvenlik Haftası 11-15 Mayıs tarihleri arasında çeşitli etkinlik ve ziyaretlerle kutlandı. Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK) Başkanı Yadigar

Detaylı

SOMA MADEN KAZASINDA YİTİRDİKLERİMİZ

SOMA MADEN KAZASINDA YİTİRDİKLERİMİZ Işığım söndü, işte gidiyorum.., Ah, en çok da şimdi, bir bilseniz Nasıl da bulutları, ağaçları, gökyüzünü özlüyorum. Işığım söndü.. Hoşçakalın, arkadaşlarım çoktan gitti, Artık ben de gidiyorum... Şerif

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (23.06.2017-27.07.2017) I- KAYIT, DEĞİŞİKLİK ve TERKLER: 23.06.2017-27.07.2017 tarihleri arasında Odamıza; 42 yeni üye kaydedilmiş, 71 üyenin kayıtlarında değişiklik yapılmış,

Detaylı

BİLECİK SMMM ODASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

BİLECİK SMMM ODASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU BİLECİK SMMM ODASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU 07/01/2014 Salı Yönetim Kurulu Toplantımızı Osmaneli İlçesinde yaptık, Yönetim Kurulu Toplantısı sonrasında Osmaneli ndeki meslektaşlar ile bir araya gelip

Detaylı

Hollanda Türkevi Topluluğu nun Ankara Ziyareti

Hollanda Türkevi Topluluğu nun Ankara Ziyareti H A B E R B Ü L T E N İ Hollanda Türkevi Topluluğu nun Ankara Ziyareti Hollanda Türkevi Topluluğu, geçtiğimiz hafta Ankara da hem yeni görevleri dolayısıyla dostları tebrik etmek, hem de gerek mevcut işbirliğinin

Detaylı

MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.04.2015 Mayıs ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

MESLEKTEBİRLİK TARİHLİ BASIN TOPLANTISI

MESLEKTEBİRLİK TARİHLİ BASIN TOPLANTISI MESLEKTEBİRLİK 25.02.2016 TARİHLİ BASIN TOPLANTISI Değerli meslektaşlarımız çok kıymetli basın mensupları değerli hanımefendiler beyefendiler, basın toplantımıza hoş geldiniz. Bilindiği üzere Mayıs ayı

Detaylı

TABLO-2. MERKEZİ YERLEŞTİRMEDEKİ EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR ( ÖNLİSANS MEZUNLARI )

TABLO-2. MERKEZİ YERLEŞTİRMEDEKİ EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR ( ÖNLİSANS MEZUNLARI ) 2751751 2 0 092.271 093.625 TEKNİKER (ANKARA) ADALET BAKANLIĞI (Merkez) 2751753 2 0 073.613 075.487 HEMŞİRE (AYDIN) ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ (Merkez) 2751755 1 0 088.601 088.601 LABORANT (AYDIN) ADNAN

Detaylı

2012-ÖMSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler (Önlisans)

2012-ÖMSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler (Önlisans) 20020123801 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MEMUR (BOLU / MERKEZ - Merkez) 1 0 77,71676 77,71676 20020123803 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MEMUR (BOLU / MERKEZ - Merkez) 2 0 77,52866 78,22274 20020123805

Detaylı

1- TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİNDE YAPILAN TOPLANTILAR

1- TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİNDE YAPILAN TOPLANTILAR 1- TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİNDE YAPILAN TOPLANTILAR 1.1.1-Kolluk Gözetimi Komisyonu Kurulması ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Tasarısı Türkiye Büyük Millet Meclisi Avrupa Birliği

Detaylı

GENEL KURUL. Sendikamızın 26. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi

GENEL KURUL. Sendikamızın 26. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi Sendikamızın 26. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi Sendikamızın 26. Olağan Genel Kurulu 20-21 Şubat 2010 tarihlerinde Ankara da Sendika Merkezi nde tertip edilmiştir. 53 Üye fabrikalarımızın temsilcilerinin

Detaylı

Talepte Bulunan PersonelinÜnvanlara Göre Dağılımı

Talepte Bulunan PersonelinÜnvanlara Göre Dağılımı 15/06/2011-05/08/2011 Tarihleri Arasında Başkanlığımız İnternet Sitesinde Yayınlanan "Hizmetiçi Eğitim İhtiyacının Belirlenmesi Anketi"ne Katılan 7.191 Personelin 58.878 Tercihin, "Tercih Edilen Eğitim

Detaylı

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 10. Hafta (8 14 Mart 2010)

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 10. Hafta (8 14 Mart 2010) Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği Haftalık Türkiye - AB Gündemi 10. Hafta (8 14 Mart 2010) 8 MART 2010, PAZARTESİ 09:00-17:00 Avrupa Birliği Genel Sekreterliği

Detaylı

AKADEMİK ZAMMI ADIMDA ALDIK

AKADEMİK ZAMMI ADIMDA ALDIK AKADEMİK ZAMMI ADIMDA ALDIK BİR SORUNU DAHA ÇÖZÜME KAVUŞTURDUK Üniversitelerde idari ve akademik personeli bir bütün olarak görüyoruz. 666 Sayılı KHK ile idari personelin ek ödeme oranlarında artış gerçekleştirilirken,

Detaylı