Çağdaş Drama Derneği Mart 2018 Bülteni

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Çağdaş Drama Derneği Mart 2018 Bülteni"

Transkript

1 Çağdaş Drama Derneği Mart 2018 Bülteni 1. Çağdaş Drama Derneği Kuruluş Yıldönümü 2. Genel Merkez Bartın Tiyatro Festivali Uluslararası İzmir Tiyatro Günleri Ethos Ankara Uluslararası Tiyatro Festivali 6. İzmir Şube 7. İstanbul Şube 8. Muğla Temsilciliği 9. Kocaeli Temsilciliği 10. Antalya Temsilciliği 1. Çağdaş Drama Derneğinin 28. Kuruluş Yıldönümü 3 Mart Cumartesi günü Ayn Meristen Restaurant ta kutlandı. Sürpriz hediye çekilişleri gerçekleştirildi, bir kişi 29. Uluslararası Eğitimde Yaratıcı Drama Kongresine ücretsiz katılım kazandı. Temsilcilik ve Şubelerde de farklı etkinliklerle Çağdaş Drama Derneğinin Kuruluş Yıldönümü büyük bir coşkuyla kutlandı.

2 2. Genel Merkez de; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel "Kadın Olduğum Gün" adlı film izlendi. Film gösterimleri ve değerlendirmeleri devam edecek. Eskişehir Şube Başkanımız Doç. Dr. Ali Öztürk liderliğinde yürütülen 12 saatlik "Bedenim Çalgım" adlı konulu atölye 11 Mart 2018 de tamamlandı. Beden ve ritmin buluştuğu atölyede renkli anlar yaşandı. Gizli ritmin farkında olmak, yaşamın ritmini yakalamak, nasıl işlediğini anlamak, ve o ritimde değişiklikler yapabilmek adına farklı deneyimler edinildi. Matematiğin bolca yer aldığı atölyede, Ankara türkülerinin bedene yansımasıyla atölye sonlandı.

3 25 Mart 2018 Pazar, Takas Günü düzenlendi. Herkes ihtiyacı olmadığını düşündüğü bir eşyasını (kıyafet, takı, ayakkabı, çanta, atkı, müzikçalar vb.) getirdi. İhtiyacı olduğunu düşündüğü bir başka eşya ile takas etti. Kalan eşyalar Ankara Üniversitesinin Giysi Bankasına bağışlandı Bartın Tiyatro Festivali kapsamında Genel Başkanımız Prof. Dr. Ömer Adıgüzel'e "Drama Onur Ödülü", Eskişehir Şube Başkanımız Doç.Dr. Ali Öztürk'e "Drama Emek Ödülü" verildi. Hocalarımıza alana verdikleri emek ve katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. 4. Çağdaş Drama Derneği Tiyatro Topluluğu (ÇAT)'nun hazırladığı ''Bukalemunlar'' oyunu 36. Uluslararası İzmir Tiyatro Günlerinde sergilendi Uluslararası Ethos Ankara Tiyatro Festivali kapsamında derneğimizde Katarzyna Pastuszak liderliğinde Hareket, Dans ve Gelişim, Telat Yurtsever liderliğinde Antonin Artoud Vahşet Tiyatrosu, Wolfgang Nemo/Yaşar N. Eyüboğlu liderliklerinde Pantomim Sanatı İle Buluşma ve Songül Başbuğ liderliğinde Motiflerin Göçü konulu workshoplar gerçekleştirildi.

4 6. İzmir Şube de tarihleri arasında Ayşenur Dağyaran liderliğinde (24 katılımcı) 2. Aşama; tarihleri arasında S.Elif Özarı liderliğinde (21 katılımcı) 3. aşama atölyesi gerçekleşmiştir. EÇEV Yamanlar ve Altındağ kampüslerinde Mart ayı boyunca yaklaşık 200 çocukla 48 saatlik atölye çalışması yapılmıştır. Çalışmaya gönüllü olarak, Nilüfer Tufan, Ayça Turhan, Neslihan Perşembe, Yeşim Karabacak, Esin Sürgen, Mustafa Çevik, Asuman Arıcan Atay, Emine Kat, Zeynep Çiğdemal Özkurt, Özlem Çolak, Gülşah Çiftçi Okuyucu, Selcan Gözükara, Ayşe Mestanlı, Ece Ertan destek olmuştur. Bilge Özsarı, Muzaffer Taşdemir İlköğretim Okulu 3-A sınıfı öğrencileri ile 4 saatlik atölye çalışması yapmıştır. Zuhal Acarkan liderliğinde Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ile Geleceğin Çağdaş Öğretmenlerini Destekleme Programı kapsamında (17 katılımcı) 10 saatlik atölye çalışması yapılmıştır. Onur Kurtuluş Kara danışmanlığında, Burak Candan liderliğinde (15 katılımcı)19 Mart- 4 Nisan 2018 tarih aralığında, Çağdaş Drama Derneği İzmir Şubesi nde; yaratıcı drama lider adayları ve liderlerine yönelik Tiyatro Sporunun Yaratıcı Drama Yöntemi ile İncelenmesi konulu 18 saatlik paylaşım atölyesi düzenlenmiştir. Çağdaş Drama Derneği İzmir Şubesi Üyesi olduğu Kültür-Lab çalışmalarına devam ediyor. İzmir deki yerel kültür paydaşlarının katkılarıyla gerçekleştirilen çalışmada Resim heykel müzesinde Uğur Değirmencioğlu ve şube başkanımız Öğr.Gör. Erdem Erem müze eğitimi konulu konferans ve atölye çalışmasını beraber yürütmüştür. 7. İstanbul Şube de, 5 Mart 2018 tarihinde Sağlıklı Yaşam Derneği tarafından ÇDD İstanbul Şube katılımcıları ile birlikte "Müzikle Meditasyon" etkinliği gerçekleştirildi. 14 Mart 2018 tarihinde ÇDD İstanbul Şube'de Yaratıcı Drama Çocuk Grupları Eğitmenleri ile birlikte program geliştirme toplantıları gerçekleştirildi. 15 Mart 2018 tarihinde ÇDD İstanbul Şube'de Evin Doğan Kor kolaylaştırıcılığında çalışmalarını sürdüren Doğaçlama Birimi "Tiyatro Sporu" adlı doğaçlama tiyatro gösterisini sergiledi. 16 Mart 2018 tarihinde ÇDD İstanbul Şube'de Pera Müzesi Gönüllüleri ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında yapılacak gönüllü çalışmaları belirlemek için grup yöneticileri, Şennaz Sarraç ve Evin Doğan Kor tarafından toplantı gerçekleştirildi.

5 17-18 Mart 2018'de ÇDD İstanbul Şube'de Ayfer Artaç raportörlüğünde ve Özlem Gökbulut liderliğinde "Okul Öncesinde Drama" "Çorabını Kap Gel" adlı 12 saatlik konulu atölye (24 katılımcı) gerçekleştirildi. 18 Mart 2018'de ÇDD İstanbul Şube'de Açık Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Mart 2018'de; o Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Ataşehir Şube'de Deniz Devrim Şahin danışmanlığında, Emirhan Öztürk ve Derya Malkaç liderliğinde, yaş grubuyla, o Şevkatli Anaokulu'nda Cevdet Bayram danışmanlığında, Aslıhan Serbest Küçük ve Yaşar Başkal liderliğinde, 5-6 yaş grubuyla, o Sıtkı Çiftçi G.B.E de Özlem Yıldırım danışmanlığında, Nimet Sustam ve Nigar Sezmiş liderliğinde, 5-6 yaş grubuyla, o Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Gaziosmanpaşa Şube'de Sertaç Yıldırım danışmanlığında, Neray Çeşme ve Sevil Yılmaz liderliğinde, 9-11 yaş grubuyla 20 saatlik gönüllü çalışma kapsamındaki çalışmalar başlamıştır. Güz döneminde açılan birimler; o Beden Müzik Devinim Birimi, Volkan Binici ve Birsen Kılıçaslan Binici sorumluluğunda, o Dramaturji Birimi, Emre Bilgiç sorumluluğunda, o Müze Birimi, Ayhan Karayel sorumluluğunda, o Doğaçlama Birimleri, Evin Doğan Kor ve Özer Soner Güngören sorumluluğunda, o Oyun Birimi, Pelin Öney sorumluluğunda, o Dramatik Bir An ve Dramatik Bir Durum Birimi, Ayfer Artaç sorumluluğunda, o Tiyatro Birimi, Mehmet Dostay sorumluluğunda, o Eğitimin Eleştirel Okumaları Birimi, Fisun Aykır sorumluluğunda, o Özel Eğitim Birimi, Menşure Öztürk sorumluluğunda, o Edebiyat Birimi, Çilem Ulun sorumluluğunda, o Açık Atölye Birimi, Deniz Devrim Şahin sorumluluğunda, o Erken Çocukluk Edebiyatıyla Yaratıcı Drama Birimi, Kemal Altunboğa ve Serkan Özcan sorumluluğunda, o Toplumsal Cinsiyet ve LGBTİ Çalışmaları Birimi, Deniz Devrim Şahin sorumluğunda, mart ayı içerisinde de çalışmalarına devam etmektedir. 19 Mart 2018 tarihinde ÇDD İstanbul Şube'de ÇDD İstanbul liderleri ile birlikte Zümre Başkanları Toplantısı gerçekleştirildi Mart 2018'de ÇDD İstanbul Şube'de Birsen Kılıçaslan Binici ve Cevdet Bayram raportörlüğünde, İhsan Metinnam liderliğinde "Brian Way ile Olduğun Yerden Başlamak" adlı 12 saatlik konulu atölye (24 katılımcı) gerçekleştirildi.

6 27 Mart 2018 tarihinde ÇDD İstanbul Şube'de Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. 8. Muğla Temsilciliği nde; 3-4 Mart 2018 tarihlerinde Danstan Oyun ve Doğaçlamaya konulu drama atölyesi gerçekleştirildi. Atölye Özgür Adam İnanç tarafından (26 katılımcı) yapıldı. Atölye katılımcıları dans yaparak oyun oynamanın zevkini yaşarken, dans ile drama yaparak da yaratıcılıklarını sergilediler. Özgür hocanın seçmiş olduğu müzikler dans, oyun ve canlandırmalara farklı bir renk kattı. 9. Kocaeli Temsilciliği nde; 06 Mart 2018 de, Meisner Tekniği Uygulamalı Oyunculuk Atölyesi Yusuf Furkan Yıldız sorumluluğunda gerçekleştirildi.

7 11 Mart 2018 de Yaratıcı Drama Liderliği Programı ikinci aşama eğitimi Müze ve Yaratıcı Drama atölyesi, Şükran Peker sorumluluğunda Arkeoloji ve Etnografya Müzesin de gerçekleştirildi. 13 Mart 2018 de Doğaçlama Tiyatro Atölyesi Cenk Şen sorumluluğunda gerçekleştirildi. 18 Mart 2018 de Yaratıcı Drama Liderliği Programı ikinci aşama hafta sonu grubu eğitimleri Şükran Peker liderliğinde tamamlandı. 24 Mart 2018 de Şiir Atölyesi Oya Gül sorumluluğunda gerçekleştirildi.

8 26 Mart 2018 de Doğaçlama Tiyatro etkinliği olarak, Çağdaş Drama Derneği Kocaeli Temsilciliği Doğaçlama Tiyatrosu Birimi ilk gösterisini gerçekleştirdi. 30 Mart 2018 de Yaratıcı Drama Liderliği Programı ikinci aşama hafta içi grubu eğitimleri Burhan Akçin liderliğinde tamamlandı. 17 Şubat 2018 de başlayan Yaratıcı Drama Liderliği Programı beşinci aşama grubu Songül Başbuğ liderliğinde çalışmalarını tamamladı. 10. Antalya Temsilciliği nde; 3 Mart 2018 de gerçekleştirilen "Önce Atölye Sonra Söyleşi" buluşmasının atölye bölümüne "Tüketiyorum Öyleyse Varım" adli atölye konusuyla Gamze Karataş Karayel eğitmenlik yaptı. Tüketim toplumunun bir üyesi olarak tüketim alışkanlıklarımızı, tüketimin altında yatan gerçekleri, tüketimin doğa, sağlık, eğitim ve sanat alanındaki etkileri yaratıcı drama yöntemindeki farklı tekniklerle ele alındı.

Çağdaş Drama Derneği Şubat 2018 Bülteni

Çağdaş Drama Derneği Şubat 2018 Bülteni 1. Genel Merkez 2. 11. Liderler Buluşması 3. Muğla Temsilciliği 4. Antalya Temsilciliği 5. İzmir Şube 6. İstanbul Şube 7. Bursa Temsilciliği Çağdaş Drama Derneği Şubat 2018 Bülteni 1. Genel Merkez Nurhan

Detaylı

Çağdaş Drama Derneği Kasım 2017 Bülteni

Çağdaş Drama Derneği Kasım 2017 Bülteni Çağdaş Drama Derneği Kasım 2017 Bülteni 1. Genel Merkez 2. Antalya Temsilciliği 3. Ġstanbul ġube 4. EskiĢehir ġube 5. Ġzmir ġube 6. Kocaeli Temsilciliği 7. Denizli Temsilciliği 1. Genel Merkezimizde; Murat

Detaylı

Çağdaş Drama Derneği Mayıs 2017 Bülteni

Çağdaş Drama Derneği Mayıs 2017 Bülteni Çağdaş Drama Derneği Mayıs 2017 Bülteni 1. Genel Merkez 2. İstanbul Şube 3. Antalya Temsilciliği 4. Trabzon Temsilciliği 5. Denizli Temsilciliği 1. Derneğimiz eğitmenleriden Murat Moroğlu' nun yönettiği

Detaylı

ÇağdaĢ Drama Derneği Ocak 2018 Bülteni

ÇağdaĢ Drama Derneği Ocak 2018 Bülteni ÇağdaĢ Drama Derneği Ocak 2018 Bülteni 1. Genel Merkez 2. 15. Proje Sunum Günleri 3. Prof. Dr. Ömer Adıgüzel / Konulu Atölye 4. İstanbul Şube 5. İzmir Şube 6. Muğla Temsilciliği 7. Antalya Temsilciliği

Detaylı

Çağdaş Drama Derneği Ekim 2016 Bülteni

Çağdaş Drama Derneği Ekim 2016 Bülteni Çağdaş Drama Derneği Ekim 2016 Bülteni 1. 26. Uluslararası Eğitim Bilimleri Kongresi (ICES-UEBK) 20-21-22-23 Nisan 2017 tarihlerinde Antalya da yapılacak 2. IDEA Avrupa Toplantısı yapıldı 3. Zeki Özen

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 02 Ekim, Pazartesi, 10:00 TÖREN Ege Üniversitesi 2017-2018 Akademik Yılı Açılış Töreni Ege Üniversitesi Rektörlüğü 03-15 Ekim İpek Yolu Sakinleri Fotoğraf

Detaylı

17.PROJE SUNUM GÜNLERİ PROGRAMI,19-20 OCAK 2019

17.PROJE SUNUM GÜNLERİ PROGRAMI,19-20 OCAK 2019 17.PROJE SUNUM GÜNLERİ PROGRAMI,19-20 OCAK 2019 Aylin Ürün Çocuklar Sorun Çözüyor Anasınıfı 5-6 Yaş Grubu Öğrencilerine Kişilerarası Sorun Çözme Becerilerinin Yaratıcı Drama Yöntemiyle Öğretimi Figan Yılmaz

Detaylı

Çağdaş Drama Derneği Temmuz-Ağustos-Eylül 2017 Bülteni

Çağdaş Drama Derneği Temmuz-Ağustos-Eylül 2017 Bülteni Çağdaş Drama Derneği Temmuz-Ağustos-Eylül 2017 Bülteni 1. Genel Merkez 2. Ġzmir ġube 3. Kocaeli Temsilciliği 4. Bursa Temsilciliği 5. EskiĢehir ġube 6. Antalya Temsilciliği 7. Trabzon Temsilciliği 8. Ġstanbul

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 06-28 Şubat SERGİ Ege Üniversitesi Levanten Köşkleri Fotoğraf Sergisi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Levanten evleri İzmir in mimarlık tarihinin önemli

Detaylı

Çağdaş Drama Derneği Aralık 2016 Bülteni

Çağdaş Drama Derneği Aralık 2016 Bülteni Çağdaş Drama Derneği Aralık 2016 Bülteni 1. 26. Uluslararası Eğitim Bilimleri Kongresi (ICES-UEBK) 20-21-22-23 Nisan 2017 tarihlerinde Antalya da yapılacak 2. Genel başkanımız Ömer Adıgüzel in konulu atölyesi

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 03 Aralık, Pazartesi, 13:30 TÖREN Minik Sporcular Projesi Ödül Töreni ve Dünya Engelliler Günü Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 06 Aralık, Perşembe,

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 01 Nisan, Pazartesi, 10:00 SUNUM Topluma Hizmet Uygulamaları Kapsamında Gerçekleştirilmiş Sosyal Sorumluluk Projeleri Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Detaylı

Çağdaş Drama Derneği Mart 2017 Bülteni

Çağdaş Drama Derneği Mart 2017 Bülteni Çağdaş Drama Derneği Mart 2017 Bülteni 1. 26. Uluslararası Eğitim Bilimleri Kongresi (ICES-UEBK) 20-21-22-23 Nisan 2017 tarihlerinde Antalya da yapılacak 2. 27. Uluslararası Eğitimde Yaratıcı Drama Kongresi

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 07-09 Kasım KONGRE 1. Uluslararası Ebelikte Eğitim Araştırma Geliştirme Kongresi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü ve Ebelikte Eğitim Araştırma Geliştirme

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 07 Ocak, Pazartesi, 19:00 MÖTBE Konseri İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü * Etkinlik ücretlidir. Biletler için www.biletiva.com 30 Ocak, Çarşamba, 19:00

Detaylı

Çağdaş Drama Derneği Eylül 2015 Bülteni 10. 11. 12. 13. 14. 1.

Çağdaş Drama Derneği Eylül 2015 Bülteni 10. 11. 12. 13. 14. 1. Çağdaş Drama Derneği Eylül 2015 Bülteni 1. Drama ve Toplum- Yaratıcı Biçim Vermek! (Theater und community- kreativ gestalten!) Kültürel Eğitim Alanında Türk-Alman İş Birliği 2. 26. Uluslararası Eğitimde

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 20 Şubat, Çarşamba, 19:00 MÖTBE Konseri İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü * Etkinlik ücretlidir. Biletler için www.biletiva.com 23 Şubat, Cumartesi, 09:30-18:00

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 07 Kasım-08 Aralık SERGİ Renklerin Hikayesi Resim Sergisi Necla Coşkun Sergi Açılışı: 07 Kasım, Salı, 17:30 Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Necla Çoşkun

Detaylı

Çağdaş Drama Derneği Şubat 2016 Bülteni

Çağdaş Drama Derneği Şubat 2016 Bülteni Çağdaş Drama Derneği Şubat 2016 Bülteni 1. 9. ÇDD Liderler/Eğitmenler Buluşması 2. H. Hüseyin Altınova nın vefatının 40. Günü 3. Kamuoyu Duyurusu 4. 2016 Dünya IDEA Kongresinin Ertelenmesi 5. Eğitmenimiz

Detaylı

AĞUSTOS 2012 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 3 4 5

AĞUSTOS 2012 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 3 4 5 AĞUSTOS 2012 1 2 3 4 5 6 7 8 10 11 12 13 14 15 16 17 18 20 21 22 23 24 25 26 27 28 Yeni Kayıt Öğrenciler için İngilizce Kursu başlar (1.-6.sınıflar). (:00-12:00) 2 30 ZAFER 31 EYLÜL 2012 1 2 3 4 5 KAYIT

Detaylı

OKULUMUZDA DEPREM SEMİNERİ DÜZENLENDİ

OKULUMUZDA DEPREM SEMİNERİ DÜZENLENDİ OKULUMUZDA DÜZENLENDİ DEPREM SEMİNERİ Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü yetkilileri tarafından 25.02.2014 Salı günü 3. ve 4. sınıf öğrencilerimize Deprem konulu sunum yapılmıştır. Verdikleri bilgilerden

Detaylı

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz.

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. 1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. Sınava sayılı günler kala heyecanı gözlerinden okunan 8.sınıf öğrencilerimize TEOG öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı

Detaylı

EYLÜL 2018 EYLÜL 2018

EYLÜL 2018 EYLÜL 2018 EYLÜL 2018 EYLÜL 2018 1 Cumartesi 1 Cumartesi 2 Pazar 2 Pazar 3 Pazartesi 3 Pazartesi 4 Salı 4 Salı 5 Çarşamba 5 Çarşamba 6 Perşembe 6 Perşembe 7 Cuma 7 Cuma 8 Cumartesi 8 Cumartesi 9 Pazar 9 Pazar 10

Detaylı

AĞUSTOS 2012 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 3 4 5

AĞUSTOS 2012 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 3 4 5 AĞUSTOS 2012 1 2 3 4 5 6 7 8 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ŞEKER 1 ŞEKER 20 ŞEKER 21 ŞEKER 22 23 24 25 26 27 28 Yeni Kayıt Öğrenciler için İngilizce Kursu başlar (1.-6.sınıflar). (:00-12:00) 2 30 ZAFER 31

Detaylı

VAKIF ÜNİVERSİTESİNİN ADI : T.C İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ

VAKIF ÜNİVERSİTESİNİN ADI : T.C İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ VAKIF ÜNİVERSİTESİNİN ADI : T.C İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ FORM-19 A 2014-2015 ÖĞRETİM YILINDA YAPILAN ULUSAL BİLİMSEL TOPLANTILAR VE BUNLARIN SAYISAL DAĞILIMI (KONGRE, SEMPOZYUM, SEMİNER, FORUM, WORKSHOP

Detaylı

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2012 FAALİYET RAPORU

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2012 FAALİYET RAPORU EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2012 FAALİYET RAPORU Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi bünyesinde 2011 Şubat ayında kurulan Tarım Topluluğu, Ziraat Mühendisliği eğitimi alan öğrencilerin her alanda

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ TEZSİZ YÜKSEK LİSANS DERS PROGRAMI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ TEZSİZ YÜKSEK LİSANS DERS PROGRAMI Program : Yaratıcı Drama Tezsiz Yüksek Lisans Programları TEZSİZ YÜKSEK LİSANS DERS PROGRAMI YDE5031 Yaratıcı Dramanın Kuramsal Temelleri Z 1 2 3 2 Doç. Dr. Ömer ADIGÜZEL Pazartesi 17:00-20:00 YDE5005

Detaylı

B1 B3 B4 D1 D2 D3 D5 Y1 Y2 Y3 Y4 Y5 H1 H2 E1. MUZ219 Dünya Müzik Edebiyatı I Öğr.Gör. Emel DOĞAN UĞURLU. CYB353 Cila Hazırlığı I. Öğr.Gör.

B1 B3 B4 D1 D2 D3 D5 Y1 Y2 Y3 Y4 Y5 H1 H2 E1. MUZ219 Dünya Müzik Edebiyatı I Öğr.Gör. Emel DOĞAN UĞURLU. CYB353 Cila Hazırlığı I. Öğr.Gör. 21 OCAK 2019 PAZARTESİ Elemanı Odası OPA207 İtalyanca III CYB215 Çalgı Telleri Bilgisi I Sinan OPA107 İtalyanca I CYB101 Çalgı Bilgisi I Sinan OPA205 OPA307 İtalyanca V TYT111 Solfej I Sel en TYT217 Şan

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2015 ETKİNLİK PROGRAMI

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2015 ETKİNLİK PROGRAMI EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2015 ETKİNLİK PROGRAMI 01,02,09,16,23,30 MOZART AKADEMİ MAYIS.2015 Çocuk Korosu ve Orf Eğitimleri YER : Seminer D Salonu 02,09,16,23,30 MAVİ SANAT MAYIS.2015

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ UYUM HAFTASI 12 15 EYLÜL 2017 SKS Hizmet ve Destekleri

Detaylı

Çağdaş Drama Derneği Ekim 2015 Bülteni 10. 11. 1.

Çağdaş Drama Derneği Ekim 2015 Bülteni 10. 11. 1. Çağdaş Drama Derneği Ekim 2015 Bülteni 1. 10 Ekim e ilişkin Kamuoyu duyurusu 2. Şube ve Temsilcilikler Toplantısı 3. Liderler Buluşması 4. Kokteyl İptali 5. Liderlerimizden Aynur Eğitmen in Elma Yayınları

Detaylı

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2013-2014 GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAV PROGRAMI

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2013-2014 GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAV PROGRAMI ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2013-2014 GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAV PROGRAMI Saati Bölümü Dersin Adı Öğretim Üyesi Derslik Fen Bilgisi Öğretmenliği Fen Öğretimi Lab. Uygulamaları I - A Doç.

Detaylı

Tekfen Filar Mini Resim Yarışması Sonuçlandı 2013 / 2014 SAYI: 19. Haftanın Bazı Başlıkları

Tekfen Filar Mini Resim Yarışması Sonuçlandı 2013 / 2014 SAYI: 19. Haftanın Bazı Başlıkları 2013 / 2014 SAYI: 19 İklim Değişikliği Konferansı Haftanın Bazı Başlıkları Tekfen Filar Mini Resim Yarışması Sonuçlandı Hayatın İçinde Öğreniyoruz İklim Değişikliği Konferansı Tanıdık ve Tanıttık Uludağ

Detaylı

Bilim. ALES - Sözel Ve 50% Mülakat 30% Girmedi YDS Asil BAŞARILI

Bilim. ALES - Sözel Ve 50% Mülakat 30% Girmedi YDS Asil BAŞARILI 2018-2019 - GÜZ DÖNEMİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YARATICI DRAMA EĞİTİMİ (YL) (2016) ( T.li ) YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİ LİSTESİ S.No Türk/Yaba Alan ncı Dışı Ad Soyad Üniversite Fakülte / Yüksek Okul Bölüm

Detaylı

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ANAOKULU LKOKUL ORTAOKUL ANADOLU L SES FEN L SES CEM L ALEVL KOLEJ GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : Eylül 2013 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 2 Eylül 2013 Pazartesi

Detaylı

Devam Eden Etkinlikler

Devam Eden Etkinlikler Devam Eden Etkinlikler Fakülte / Bölüm: Edebiyat Fakültesi/ Felsefe Tarih Konu: Havzalar, Kişiler ve Eserler ile İslam Felsefe-Bilim Tarihi Konuşmacılar: Prof. Dr. İhsan Fazlıoğlu Hedef Kitle: Akademisyenler,

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ TARİH ETKİNLİK UYUM HAFTASI ETKİNLİK YERİ 12 15 EYLÜL 2017 Fen SKS Hizmet ve Destekleri

Detaylı

ÖZEL BAŞKENT OKULLARI

ÖZEL BAŞKENT OKULLARI BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ - EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ ORTAOKUL adanaozelbaskentokulları bilim bizde toplanır bizden yayılır - EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI TAKVİMİ Haziran ( Hafta) Temmuz Ağustos

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

Çağdaş Drama Derneği Kasım 2016 Bülteni

Çağdaş Drama Derneği Kasım 2016 Bülteni Çağdaş Drama Derneği Kasım 2016 Bülteni 1. 26. Uluslararası Eğitim Bilimleri Kongresi (ICES-UEBK) 20-21-22-23 Nisan 2017 tarihlerinde Antalya da yapılacak 2. 27 Kasım Dünya Yaratıcı Drama Günü Ulusal Bildirgesi,

Detaylı

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız Bülten Tarihi 17 Haziran 2016 Yıl boyunca öğrencilerimizin ve velilerimizin beklentilerini karşılamak ve okulumuz ile ailelerimizin arasındaki bağı daha da kuvvetlendirmek üzere çalışmalar yaptık. Okul

Detaylı

Bursa 7.Sınıflar Sosyal Bilgiler, Türkçe ve Fen Zümresi

Bursa 7.Sınıflar Sosyal Bilgiler, Türkçe ve Fen Zümresi EKİM KASIM ARALIK 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL TAKVİMİ TARİH ETKİNLİĞİN ADI YER KATILIMCILAR SORUMLU BİRİM/KİŞİLER 1 26 Eylül 2015 Cumartesi 2 27 Eylül 2015 Pazar 3 28 Eylül 2015 Pazartesi Okul Spor

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTE- Sİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİ- ORTAOKUL

BAŞKENT ÜNİVERSİTE- Sİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİ- ORTAOKUL BAŞKENT ÜNİVERSİTE- Sİ 2016-2017 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİ- ORTAOKUL Haziran 2016 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Temmuz 2016 1 2 3

Detaylı

Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT

Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT Tel: +90 (224) 2940962 e-mail: cigdemyigit07@gmail.com Ankara da doğdu. Müzik eğitimine Ankara Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosunda şarkı söyleyerek başladı. 1992 yılında Gazi

Detaylı

KADRO SAYISI DERECESİ A.B.D./PROGRAMI : Organik Kimya

KADRO SAYISI DERECESİ A.B.D./PROGRAMI : Organik Kimya ÖĞRETİM ÜYESİ DIŞINDAKİ ÖĞRETİM ELEMANI KADROLARINA NAKLEN VEYA AÇIKTAN YAPILACAK ATAMALARDA UYGULANACAK MERKEZİ SINAV İLE GİRİŞ SINAVLARINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR HAKKINDAKİ YÖNETMELİK UYARINCA ÜNİVERSİTEMİZİN

Detaylı

Öğretim Elemanının Unvanı, Adı- Dersin Adı T U K Şube Kodu

Öğretim Elemanının Unvanı, Adı- Dersin Adı T U K Şube Kodu Tablo 1. Fakülte Seçmeli Dersleri Tekrar Alacak Üçüncü ve Dördüncü Sınıf Öğrencileri İçin açılan İkinci Sınıf (Dördüncü Dönem) Birinci Öğretim SECF Kodlu Fakülte Seçmeli Dersleri Öğretim Elemanının Unvanı,

Detaylı

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /01-12

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /01-12 TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 06.01.2017 01 2017 01/01-12 Eğitim Bilimleri Enstitüsü Yönetim Kurulu Enstitü Müdürü Doç. Dr. Hakan KOÇ başkanlığında 06.01.2017 tarihinde saat 10.30 da toplanarak

Detaylı

Ağustos 2014. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar. Yeni yabancı öğretmenler için İstanbul oryantasyonu.

Ağustos 2014. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar. Yeni yabancı öğretmenler için İstanbul oryantasyonu. 15 Ağustos 2014 Ağustos 2014 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 İdareciler Göreve Başlar 12 13 14 15 16 17 Yeni Yab. Öğrt. Gelişi 18 Bölüm Başkanları göreve başlar 19 20 Tüm öğretmenler göreve başlar 21 22 23 24

Detaylı

ATAŞEHİR KAYMAKAMLIĞI

ATAŞEHİR KAYMAKAMLIĞI 7.SINIF / A ŞUBESİ ARDA İNAL E A ZEYNEP AYGEN K A HAKAN FURKAN KOÇAK E A DOĞUHAN İNAL E A CEM DORUK KAYA E A ŞÜKRAN NASRA KAPLAN E A YAĞIZ ÖNAL E A ZEYNEP ELA TEKDOĞAN K A ATAKAN BURAK EKMEKÇİ E A ÖMER

Detaylı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Güzel Sanatlar Bölüm Başkanlığı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Güzel Sanatlar Bölüm Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 12/09/2017-E.113081 T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Güzel Sanatlar Bölüm Başkanlığı *BE6PBS16V* Sayı : 22180811-770-E.113081 12/09/2017 Konu : 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı

Detaylı

NAZLI ÇEVİK AZAZİ AKADEMİK BİLGİLER SERTİFİKA PROGRAMLARI

NAZLI ÇEVİK AZAZİ AKADEMİK BİLGİLER SERTİFİKA PROGRAMLARI NAZLI ÇEVİK AZAZİ Adres:Cumhuriyet Mah.,Bilgiç Sok. No:27, 34381 Şişli-İSTANBUL Tel: 0538 6688717 Email: masalanlaticiligi@gmail.com AKADEMİK BİLGİLER Berlin Sanat Üniversitesi, Gösteri Sanatları Fakültesi,Tiyatro

Detaylı

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! K A Y I O K U L L A R I Haftalı 17-21 NİSAN 2017 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladık. Yarının aydınlık geleceği olan

Detaylı

2014-2015 ÖĞRETİM YILI GÜZEL SANATLAR VE ANADOLU BİLİŞİM TEKNİK LİSESİ ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL / SEPTEMBER

2014-2015 ÖĞRETİM YILI GÜZEL SANATLAR VE ANADOLU BİLİŞİM TEKNİK LİSESİ ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL / SEPTEMBER 2014-2015 ÖĞRETİM YILI GÜZEL SANATLAR VE ANADOLU BİLİŞİM ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL / SEPTEMBER 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 2014-2015 ÖĞRETİM YILININ BAŞLAMASI HAZIRBULUNUŞLUK SINAVLARI 15 16 17 18 19

Detaylı

SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ

SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ ANASINIFI SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ 21 Eylül Veli Toplantısı Anasınıfı Zümresi Okul İçi 10 Ekim Malatya Park AVM Anasınıfı Zümresi Okul Dışı 26 Ekim Aileler

Detaylı

Mayıs 2012 UGLA da Eğitimler

Mayıs 2012 UGLA da Eğitimler Mayıs 2012 UGLA da Eğitimler 10-15 Mayıs 2012 tarihleri arasında Müzakere ve Arabuluculuk 3. Eğitmen Eğitimini tamamladık. Gönüllü olarak destek veren Sabancı Üniversitesi Uyuşmazlık Analizi ve Çözümü

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR BÖLÜM BAŞKANLIĞI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DERS PROGRAMI

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR BÖLÜM BAŞKANLIĞI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DERS PROGRAMI GSB123 RESİM 1 GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ Resim Atölyesi B-01 Pazartesi 10:30-12:20 Öğr. Gör. Zuhal BAŞBUĞ GSB123 RESİM 2 GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ Resim Atölyesi B-01 Pazartesi 13:30-15:20 Öğr. Gör. Zuhal

Detaylı

EYLÜL 2017 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 3

EYLÜL 2017 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 3 EYLÜL 2017 1 2 3 KURBAN BAYRAMI KURBAN BAYRAMI 2017-2018 EĞİTİM YILININ BAŞLAMASI KİTAP SATIŞININ BAŞLANGICI HZ. VE 9.SNF. VELİ BİLGİ. TOP. 17:00-18:00 4 5 6 7 8 9 10 YGS DENEME 1 İNGİLİZCE SEVİYE TESPİT

Detaylı

Rota. Rota Koleji Kültür - Sanat Dergisi Mayıs 2012 Sayı: 1

Rota. Rota Koleji Kültür - Sanat Dergisi Mayıs 2012 Sayı: 1 Rota Rota Koleji Kültür - Sanat Dergisi Mayıs 2012 Sayı: 1 ROTA Rota Koleji Kültür - Sanat Dergisi Mayıs 2012 Sayı: 1 İÇİNDEKİLER YÖNETİCİLERİMİZ OKULUMUZU ANLATTILAR Başlamanın Güzelliği Kadir AÇIKBAŞLAR

Detaylı

2013-2014 ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ

2013-2014 ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ K A S I M 01 Kasım 2013 Cuma Öğrenci- 12.30-14.30 A/B/C Şube Velileri 3.SINIFLAR VELİ TOPLANTISI 02 Kasım 2013 Cumartesi 15.30-18.30 Katlar/Sınıflar D/E Şube Velileri 09.30-11.30 4.SINIFLAR VELİ TOPLANTISI

Detaylı

12-16/05/2011 TARİHLERİ ARASINDA 50 ADET SOSYAL GÜVENLİK UZMAN YARDIMCISI KADROSU İÇİN YAPILAN GİRİŞ SINAVINDA BAŞARILI OLANLARI GÖSTERİR LİSTE

12-16/05/2011 TARİHLERİ ARASINDA 50 ADET SOSYAL GÜVENLİK UZMAN YARDIMCISI KADROSU İÇİN YAPILAN GİRİŞ SINAVINDA BAŞARILI OLANLARI GÖSTERİR LİSTE YAZILIM, ELEKTRONİK, ELEKTRİK VE ELEKTRONİK İLE BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ MEZUNLARI 1 ARAZ MEHMET ALİ ASİL 2 BÜTÜN ERTAN ASİL 3 DEMİRCİOĞLU HATİCE ZEHRA ASİL 4 DEMİREL AHMET ALPEREN ASİL 5 DİNCER (PERPİL)

Detaylı

İBRAHİM ÖNAL ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ 2011 LYS SONUÇLARI

İBRAHİM ÖNAL ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ 2011 LYS SONUÇLARI İBRAHİM ÖNAL ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ 2011 LYS SONUÇLARI S. N. ADI SOYADI ÜNİVERSİTE ADI FAKÜLTE BÖLÜM 1 OĞUZCAN EREN FATİH ÜNİVERSİTESİ Tıp Fakültesi Tıp (Burslu) 2 ÖMER ÖZ DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Tıp

Detaylı

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu Yeditepe Üniversitesi Bölüm Başkanı ve Öğretim Görevlileri Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat Kuru ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ömer ŞENGÜL, 21 Şubat 2013 Perşembe günü Yeditepe Üniversitesi Gıda

Detaylı

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 68 Kasım 2017 Sosyal Medyada

Detaylı

Derviş Baba Bir Fikirdir! Bir araya gelen birkaç kişinin yakın çevresinden başlayarak ihtiyacı olana yardım etmesi fikridir.

Derviş Baba Bir Fikirdir! Bir araya gelen birkaç kişinin yakın çevresinden başlayarak ihtiyacı olana yardım etmesi fikridir. Derviş Baba Bir Fikirdir! Bir araya gelen birkaç kişinin yakın çevresinden başlayarak ihtiyacı olana yardım etmesi fikridir. Derviş Baba, Her Türlü Ayrımcılıkla Mücadele Eder! Tek soru vardır: YARDIMA

Detaylı

ÖZEL KOCAELİ MARMARA ANAOKULU İLKOKULU AKADEMİK TAKVİM KOCAELİ PRIVATE MARMARA KINDERGARTEN PRIMARY SCHOOL ACADEMIC CALENDAR

ÖZEL KOCAELİ MARMARA ANAOKULU İLKOKULU AKADEMİK TAKVİM KOCAELİ PRIVATE MARMARA KINDERGARTEN PRIMARY SCHOOL ACADEMIC CALENDAR ÖZEL KOCAELİ MARMARA ANAOKULU İLKOKULU 2018 2019 AKADEMİK TAKVİM KOCAELİ PRIVATE MARMARA KINDERGARTEN PRIMARY SCHOOL 2018 2019 ACADEMIC CALENDAR AĞUSTOS 2018 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 * MEK

Detaylı

Ağustos 2015. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar. Yeni öğretmenler için oryantasyon programı. 24 Tüm Öğretmenler Göreve başlar

Ağustos 2015. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar. Yeni öğretmenler için oryantasyon programı. 24 Tüm Öğretmenler Göreve başlar August 18, 2015 Ağustos 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Yeni Yabancı öğretmenlerin gelişi 18 Tüm yeni öğretmenler göreve başlar Oryantasyon Etkinlikleri 19 20 21 22 23 Yeni Yabancı Öğretmenlerin

Detaylı

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL 01 EYLÜL 2014 Sene başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 08 EYLÜL 2014 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Uyum Haftası

Detaylı

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ 30 Kasım Pazartesi günü saat 17:00 da BTEC Programının öğrenciye kazandırdıkları, programın temel gereklilikleri, başvuru koşulları, BTEC programında ölçme ve

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER 25.02.2014 Salı günü 3. ve 4. sınıf öğrencilerimize okulumuzun bahçesinde Yangın Söndürme Tatbikatı yapılmıştır. Tatbikatı öğrencilerimiz ilgiyle izlemişlerdir.

Detaylı

56. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI 5 TEMMUZ 2014 PAZAR

56. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI 5 TEMMUZ 2014 PAZAR 56. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI 5 TEMMUZ 2014 PAZAR 10.00 Geleneksel Dellal ın Halkı Etkinliğe Daveti Akşehir Belediyesi Sıra Yarenleri 12.30 Kur an-ı Kerim Ziyafeti

Detaylı

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI EYLÜL / 2014 ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : 1 EYLÜL / 2014 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 1 EYLÜL 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Öğretmen Seminerlerinin Başlaması

Detaylı

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016 Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri Okulumuzun Ana-B sınıfından Ada SEZGİN, Ana-D sınıfından Nil YÜCESAN ve 2-A. sınıfından Arda Hasan ÖRGÜ Türkiye genelinde düzenlenen Oxford Big Read kitap

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ SIRATARİH KONU SAAT-SÜRE YER UYGULAYICI KİME UYGULANACAĞI 1 17 Eylül 2013 Salı Okulun Açılış Günü İzlencesi 09:30-10:30 Okul Bahçesi Türkçe Bölümü Tüm Sınıflar 2 17 Eylül 2012 Pazartesi 'İlköğretim Haftası'

Detaylı

BODRUM DA KASIM AYINDA DENİZ KEYFİ

BODRUM DA KASIM AYINDA DENİZ KEYFİ BODRUM DA KASIM AYINDA DENİZ KEYFİ Türkiye nin birçok şehrinde kış yaşanırken, Bodrum da yazdan kalan son, pastırma yazı devam ediyor. Bodrum da hava sıcaklığının ve deniz suyu sıcaklığının 21 dereceyi

Detaylı

EYLÜL GÜN Hazırlık Sınıfı 9.Sınıf 10.Sınıf 11.Sınıf 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi. 4 Salı

EYLÜL GÜN Hazırlık Sınıfı 9.Sınıf 10.Sınıf 11.Sınıf 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi. 4 Salı EYLÜL 2018 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi 4 Salı Lise Öğrenci Okul Oryantasyonu 5 Çarşamba 6 Perşembe 7 Cuma YÜKSELİŞ Gelişim Akademisi 8 Cumartesi 9 Pazar 10 Pazartesi 11 Salı 12 Çarşamba 13 Perşembe

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ NİSAN 2015 ETKİNLİK PROGRAMI

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ NİSAN 2015 ETKİNLİK PROGRAMI EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ NİSAN 2015 ETKİNLİK PROGRAMI 02.NİSAN.2015 03.NİSAN.2015 TUBİTAK BİLİM İNSANI DESTEKLEME VE DAİRE BAŞK. 46. Ortaöğretim Proje Yarışması ve İzmir Bölge Ödül Töreni

Detaylı

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30 E Y L Ü L 2 0 1 8 1 Eylül Cumartesi 2 Eylül Pazar 3 Eylül Pazartesi 4 Eylül Salı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Okul Müdürü 09:00 Okul Yönetimi 5 Eylül Çarşamba / Kurulu 6 Eylül Perşembe Alan / Zümre Toplantıları

Detaylı

TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da

TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da Almanca Öğretmenlerimiz Öznur Polat, Çiğdem Erdem, Onur Karga ve Pervin Doğan Moodle üzerinden aldıkları eğitimin ikinci bölümünü de tamamladılar. 21.03.-22.03.2015

Detaylı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI MART AYI ETKİNLİK PROGRAMI FİLM GÖSTERİMİ

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI MART AYI ETKİNLİK PROGRAMI FİLM GÖSTERİMİ TÜRÜ Başlama Tarihi Bitiş Tarihi 3 Mart 2010 15:00 4 Mart 2010 15:00 4 Mart 2010 19:30 5 Mart 2010 15:00 5 Mart 2010 19:30 6 Mart 2010 19:30 SERGİ 8 Mart 2010 10 Mart 2010 13:00 MİNİ KONSER ETKİNLİĞİN

Detaylı

Eylül EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL BİLGE ATABEY İLKOKULU/ORTAOKULU ÇALIŞMA TAKVİMİ. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar

Eylül EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL BİLGE ATABEY İLKOKULU/ORTAOKULU ÇALIŞMA TAKVİMİ. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL BİLGE ATABEY İLKOKULU/ORTAOKULU ÇALIŞMA TAKVİMİ tesi rtesi Eylül.2018 Eylül 2018 3 10 17 24 1, Öğretmenlerin mesleki çalışmalarının planlanması ve öğretmenlere tebliği,

Detaylı

OKUL/KURUM ÇALIŞMA PLANI

OKUL/KURUM ÇALIŞMA PLANI ŞUBAT 1. Farklı Yeteneklere Sahip Öğrencilerin Tespit Edilmesi Öğrencilerin Yetenekleri keşfetmekmelerini Sağlamak Sınıf Rehber (06-10 ŞUBAT) 2. okuma saati planını hazırlamak ve her hafta planı uygulamaya

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-ANASINIFI ) ÇALIŞMA TAKVİMİ

2013-2014 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-ANASINIFI ) ÇALIŞMA TAKVİMİ EKİM E Y L Ü L 2013-2014 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-ANASINIFI ) ÇALIŞMA TAKVİMİ GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K S O R U

Detaylı

İlkokul Yabancı Diller Festivali

İlkokul Yabancı Diller Festivali İlkokul Festivali Yabancı Diller 50.KURULUŞ YILIMIZI RESİM SERGİMİZ İLE TAÇLANDIRDIK Milli değerlerine, kültürüne, diline sahip çıkan, kurucumuz Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ün ilkeleri doğrultusunda

Detaylı

OCAK 2017 AYLIK BÜLTEN

OCAK 2017 AYLIK BÜLTEN OCAK 2017 AYLIK BÜLTEN 02.01.2017 Öğrencimiz Alparslan Dinç Palmiye Satranç Turnuvası 13 yaş altı kategorisinde beşinci oldu. 03.01.2017 SERVİS ŞOFÖRLERİMİZE EĞİTİM Trafik Denetleme Şube Müdürü görevlilerinden

Detaylı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI MART AYI ETKİNLİK PROGRAMI FİLM GÖSTERİMİ

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI MART AYI ETKİNLİK PROGRAMI FİLM GÖSTERİMİ TÜRÜ Başlama Tarihi Bitiş Tarihi 3 Mart 2010 15:00 4 Mart 2010 15:00 4 Mart 2010 19:30 5 Mart 2010 15:00 5 Mart 2010 19:30 6 Mart 2010 19:30 SERGİ 8 Mart 2010 10 Mart 2010 13:00 MİNİ KONSER ETKİNLİĞİN

Detaylı

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI KÜLTÜR SERVİSİ 2014-2015 Akademik Yılı Öğrenci Toplulukları Etkinlik İstatistikleri 2014-2015 YILI TOPLULUKLAR FAALİYET RAPORU 2014-2015

Detaylı

Ocak-Mart 2012 UGLA bülteni

Ocak-Mart 2012 UGLA bülteni Ocak-Mart 2012 UGLA bülteni Ocak Mart 2012 döneminde İstanbul, Alanya, Diyarbakır, Batman, İzmir, Aydın, Erzincan, Denizli, Adıyaman ve Eskişehir kentlerinde ve Şişli Yunus Emre Lisesi nde, UGLA eğitimleri

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2017 ETKİNLİK PROGRAMI

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2017 ETKİNLİK PROGRAMI EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2017 ETKİNLİK PROGRAMI 03 MAYIS 2017 İŞ BANKASI EMEKLİLERİ DERNEĞİ İZMİR ŞUBESİ T.S.M. Konseri 04-12.MAYIS.2017 SEBA SANAT GALERİSİ 4. Uluslararası İzmir Sanat

Detaylı

26.12.2014 DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ODTÜ ÜLKEM DE BAŞLADI.

26.12.2014 DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ODTÜ ÜLKEM DE BAŞLADI. 26.12.2014 DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ODTÜ ÜLKEM DE BAŞLADI. Manisa Milli Eğitim Müdürlüğü nün başlatmış olduğu Değerler Eğitimi Projesi ODTÜ Ülkem Koleji nde hızla uygulamaya geçti. Öğrencilere temel insanî

Detaylı

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DOKTORA DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DOKTORA DEĞERLENDİRME SONUÇLARI T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DOKTORA DEĞERLENDİRME SONUÇLARI ARKEOLOJİ ANABİLİM DALI DOKTORA PROGRAMI 1 ÖZGÜR KAYA 67,14852

Detaylı

Ara sınıf Nakil Velilere yönelik Rehberlik Birimi Birinci Dönemin Başlaması / Hazırbulunuşluk Sınav Haftası Eylül / Rehberlik Bülteni

Ara sınıf Nakil Velilere yönelik Rehberlik Birimi Birinci Dönemin Başlaması / Hazırbulunuşluk Sınav Haftası Eylül / Rehberlik Bülteni EYLÜL 2018 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi 4 Salı 5 Çarşamba 6 Perşembe 7 Cuma 8 Cumartesi 9 Pazar 10 Pazartesi 11 Salı 12 Çarşamba 13 Perşembe 14 Cuma 15 Cumartesi 16 Pazar 17 Pazartesi 18 Salı 19 Çarşamba

Detaylı

ÇOCUK VE SANAT 3-6 EKİM 2017 IX. ULUSAL ÇOCUK KÜLTÜRÜ KONGRESİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÇOCUK KÜLTÜRÜ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (ÇOKAUM)

ÇOCUK VE SANAT 3-6 EKİM 2017 IX. ULUSAL ÇOCUK KÜLTÜRÜ KONGRESİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÇOCUK KÜLTÜRÜ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (ÇOKAUM) IX. ULUSAL ÇOCUK KÜLTÜRÜ KONGRESİ 3-6 EKİM 2017 ANKARA ÜNİVERSİTESİ CEBECİ KAMPÜSÜ ATAUM ANKARA ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÇOCUK KÜLTÜRÜ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (ÇOKAUM) IX. ULUSAL ÇOCUK KÜLTÜRÜ KONGRESİ

Detaylı

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ GÜZ DÖNEMİ ARA SINAV PROGRAMI

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ GÜZ DÖNEMİ ARA SINAV PROGRAMI ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2013-2014 GÜZ DÖNEMİ ARA SINAV PROGRAMI Saati Bölümü Dersin Adı Öğretim Üyesi Derslik 09:00 Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ölçme ve Değerlendirme

Detaylı

6. Yabancı Dil Festivalimizi Gerçekleştirdik.

6. Yabancı Dil Festivalimizi Gerçekleştirdik. 6. Yabancı Dil Festivalimizi Gerçekleştirdik. Bu yıl 6. düzenlenen İlkokul Yabancı Diller Festivali 26.05.2016 tarihinde saat 17.30 da okulumuz konferans salonunda okulumuz idareci, öğretmen, veli ve öğrencilerin

Detaylı

KTÜ FATİH EĞİTİM FAKÜLTESİ Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Fakülte Seçmeli Dersleri Görevlendirmeleri

KTÜ FATİH EĞİTİM FAKÜLTESİ Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Fakülte Seçmeli Dersleri Görevlendirmeleri Tablo 1. Fakülte Seçmeli Dersleri Tekrar Alacak (Sınav yapmak üzere) Öğrenciler İçin açılan İkinci Sınıf (Üçüncü Dönem) Birinci Öğretim SECF Kodlu Fakülte Seçmeli Dersleri Adı T U K Öğretim Elemanının

Detaylı

İstanbul Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi ARALIK Ayı Hekim Çalışma Takvimi

İstanbul Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi ARALIK Ayı Hekim Çalışma Takvimi Kalp ve Damar Cerrahisi Polikliniği Op.Dr. Op.Dr. Op.Dr. Op.Dr. Op.Dr. Op.Dr. Op.Dr. Op.Dr. Op.Dr. Op.Dr. Op.Dr. Op.Dr. Korhan Kürşat Taner Mehmet Sertaç Ünal Taşkın Erhan Burak Onur Timuçin Muhammed ERKANLI

Detaylı

ÖĞRENCİLERİN SORUMLU OLDUĞU DERSLER

ÖĞRENCİLERİN SORUMLU OLDUĞU DERSLER AİHL - 10. Sınıf / A Şubesi (İMAM HATİP PROGRAMI UYGULANAN ALAN) 1 597 KADRİYE GÜLER AİHL - 10. Sınıf / B Şubesi (İMAM HATİP PROGRAMI UYGULANAN ALAN) 1 476 HAYRUNİSA MOLLAOĞULLARI 2 596 ZEHRA KAYA 3 598

Detaylı

Dr.Öğretim Üyesi ŞULE KÖSEM :00 Z

Dr.Öğretim Üyesi ŞULE KÖSEM :00 Z 1. SINIF SNO102 Temel Matematik II Dr.Öğretim Üyesi MURAT GENÇ 116 12.04.2018 09:00 201-205-301 SNO104 Genel Kimya Prof.Dr. SONER YAVUZ 108 11.04.2018 09:00 108-202-205 SNO106 Türk Tarihi ve Kültürü Dr.Öğretim

Detaylı