TEMMUZ 2018 Perakende Fiyat Listesi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TEMMUZ 2018 Perakende Fiyat Listesi"

Transkript

1 TEMMUZ 2018 Perakende Fiyat Listesi Akçaburgaz Mahallesi Ahmet Yesevi Cad. No.5 Esenyurt / İstanbul Telefon: Fiyatlara KDV dahildir. Taksitler ve toplam tutarlar arasında yuvarlamadan dolayı farklılıklar olabilir. Vergi oranında olabilecek değişiklikler fiyatlara aynen yansıtılacaktır. Talepler stok ve üretim olanakları dahilinde karşılanacaktır. Fiyatlar tavsiye edilen, hemen teslim ve Türk Lirası bazında perakende fiyatlardır. Fiyatları haber vermeden değiştirme hakkımız saklıdır. Bu fiyat listesinde yer alan yazım ve basım hatalarından firmamız sorumlu değildir. Altın Yatak gerekli gördüğü durumlarda ürünler üzerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Broşürde karşılaşılabilecek tipografik renk hatalarından Altın Yatak sorumlu tutulamaz. T.C. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı nın 25 Mayıs 1994 gün ve sayılı tebliğine uygun düzenlenmiştir.

2 Her yeni gün yeni bir başlangıç, yeni bir yolculuk... Güne dinç bir şekilde başlamak ise sağlıklı ve mutlu bir yaşamın anahtarı. Tam 27 yıldır mutlu başlangıçların, konforlu ve sağlıklı bir yaşamın adresi olarak sizlere hizmet veriyoruz. Kendinizi her zaman dinç ve zinde hissedebilmeniz, kaliteli uyku deneyimini hayatınıza taşıyabilmeniz için ürünlerimizi modern yaklaşımlarla şekillendiriyor, teknolojik gelişmeleri ürünlerimize yansıtıyoruz. Sahip olabileceğiniz en rahat, en sağlıklı, en konforlu ürünleri sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Hep birlikte daha iyi, daha konforlu bir hayata...

3 YATAK Signature Collection Yeni serimiz Signature Collection da yer alan her bir modellerimizi % el işçiliği ile sizin için size özel üretiyoruz. Tüm el yapımı yataklarımız Altın Yatak ın eşsiz konforunu ve lüksünü sunar. Kaliteli ve sağlıklı bir uyku için tüm ihtiyaçlarınıza en uygun konfor seviyelerinde farklı dolgu malzemeleri ve teknolojileri ile üretilen el yataklarımızı mutlaka denemelisiniz. Diana El işçiliği ile sizin için size özel olarak üretilen Diana ile uyku konforunuzu arttırın Doğanın bizlere hediyesi olan pamuğu ve doğal Talalay Lateks i, el işçiliğiyle konfora dönüştüren Diana yatağımız, pocket spring sistemi ile vücudunuzun doğru noktalarından destekler. Yumuşak dokunuşlu doğal viskon kumaşı ve doğal içerik katmanlarıyla kendinizi şımartın... x x x Matilda Matilda, usta ellerin emeğiyle hazırlandı... Tamamen elde dikilen Matilda yatağımızda hava sirkülasyonu sağlayan doğal Talalay Lateks, tay tüyü ve pamuğu kullanarak sizlere konforlu uykular sunuyoruz. pocket spring sistemi ile vücudunuz doğru noktalardan desteklenirken Matilda nın doğal viskon kumaşıyla uykunuzu rahatlıkla alırsınız. x x x Signature Collection Signature Collection * fiyatlarımız 6 taksitli ödemelerde geçerlidir. ** nakit fiyatlarımız, sadece nakit ödemelerde geçerlidir.

4 YATAK TALALAY EMBRACE Yepyeni Bir Uyku Konforu: Talalay Embrace Sevdiğiniz yatakta gömülme hissini en doğal haliyle sunan Talalay Embrace, aynı zamanda doğal Talalay Lateks in tüm üstün karakteristik özelliklerini barındırır. Yeni Talalay Embrace teknolojisi ile üretilen yataklarımız esnek yapıları sayesinde vücut şeklinizi alır ve sizi sarar. Açık hücre yapısı sayesinde uyku sırasında hava, nem ve ısı transferi yaparak bakteri oluşumunu ve terlemeyi önler. Farklı sertlik seviyelerinde yatağa gömülme hissi veren bu özgün Talalay Embrace teknolojisi sayesinde yatağınız vücudunuzun ağırlığına göre şekil alır, omurganızı destekler. Sağlıklı bir uyku ortamı yaratır. Visco dokunuşu Talalay Lateks konforuyla... EMBRACE V1 EMBRACE V1 Alışkanlıklarından vazgeçmeden visco hissini yaşamak isteyenler için ürettiğimiz Embrace V1 de, yumuşak yatak sevenler için pocket spring konforunu yeni teknolojimiz Embrace ile buluşturduk. Açık hücre yapısıyla pocket spring konforunun bir araya geldiği Embrace V1 le vücudunuzun her noktadan sarılarak desteklendiğini, şimdiye kadar deneyimlediğiniz uyku konforunun çok daha yükseğe taşındığını hissedersiniz.. Talalay Embrace Pocket Spring Tencel Yükseklik 23 cm Yumuşak 90 x 3. x x x x x x Eski formuna hızlıca geri döner ve nemi barındırmaz. EMBRACE V4 EMBRACE V4 Açık hücre yapısı sayesinde nefes alan, uyku esnasında vücudunuzun hareketlerine uyum sağlayan Embrace V4 ü orta-sert yatak tercih edenler için ürettik. Viscoelastik yapısı sayesinde sizi her noktadan destekleyen Embrace V4, kolay hareket etmenizi sağlayarak kaslarınıza gereksiz baskı uygulanmasını önler. 90 x x x x x x x Talalay Embrace Dolgu Malzemeleri Tencel Yükseklik 21 cm Orta Sert * fiyatlarımız 6 taksitli ödemelerde geçerlidir. ** nakit fiyatlarımız, sadece nakit ödemelerde geçerlidir.

5 YATAK YAYLI YATAKLAR YAYLI YATAKLAR KLASİK KLASİK Alışkanlıklarından vazgeçemeyenler için ürettiğimiz, flex spring sistemine sahip Klasik ile kaliteli uyku konforunu en ekonomik şekilde sunduk. Sabahları keyifli bir şekilde uyanmanıza yardımcı olan Klasik ile alıştığınız konforu sürdürürsünüz. 90 x 890 x 970 x x x x ASCOT ASCOT Sert yatak tercih edenler için ürettiğimiz Ascot ta zengin ve özel dolgu malzemeleri ile omurgaya destek veren dayanıklı flex spring sistemini bir arada kullandık. İhtiyacınız olan rahatlığı sunan Ascot ile gece boyu rahat uyur, sabahları dinç uyanırsınız. 90 x 1. x x x x x x x STANFORD STANFORD Stanford u uyku sırasında vücudunuzla uyum içinde hareket ederek sizi her noktada destekleyen 5 zone pocket spring teknolojisiyle ürettik. Stanford, uyku kalitenizle birlikte yatak keyfinizi de arttırır. STANFORD PLUSH STANFORD PLUSH Stanford Plush ı, vücudunuzu tümüyle destekleyen 5 zone pocket spring sistemini pamuk dolgu ile harmanlayarak ürettik. İçerisinde kullandığımız pamuk dolgu sayesinde uyku esnasında vücut ısınızı dengeleyip terlemeyi azaltan Stanford Plush ile kesintisiz bir şekilde uyursunuz. 90 x x x x x x x x x x x x x x x x * fiyatlarımız 6 taksitli ödemelerde geçerlidir. ** nakit fiyatlarımız, sadece nakit ödemelerde geçerlidir.

6 YATAK YAYLI YATAKLAR YAYLI YATAKLAR OXFORD PLUSH OXFORD PLUSH Sınıfının en yumuşak modeli olan Oxford Plush ı yumuşak yatak sevenler için özel olarak ürettik. Sağlıklı, konforlu ve kesintisiz bir uyku keyfi sunan Oxford Plush ile bulutların üzerinde uyursunuz. 90 x x x x x x x x PEARL MEDIUM PEARL MEDIUM Micro pocket spring teknolojisi ile ürettiğimiz Pearl Medium, vücudunuzu her noktada desteklerken içerdiği pamuk sayesinde vücut ısınızı dengeler ve terlemeyi azaltır. Mükemmel bir uyku için ihtiyacınız olan konforu, orta sertlikteki Pearl Medium da bulabilirsiniz. 90 x x x x x x x 5. x OXFORD EUROTOP OXFORD EUROTOP Kusursuz bir uyku için orta-sert yataktan vazgeçemeyenlere özel ürettiğimiz Oxford Eurotop un üst kısmında içerdiği doğal Talalay Lateks ile ekstra konfor sağlayan pede yer verdik. Doğal Talalay Lateks içeren ped ile vücudunuzun şeklini alan, pamuk katmanıyla daha iyi bir uyku konforu sağlayan Oxford Eurotop ile vazgeçemeyeceğiniz bir uyku deneyimi yaşarsınız. 90 x x x x x x x x PEARL FIRM PEARL FIRM Sert yatak tercih edenler için özel olarak tasarladığımız Pearl Firm de micro pocket spring sisteminin mükemmel desteğini ve pamuğun sağlığını bir araya getirdik. Vücut ısısını ve nemi dengeleyerek terlemeyi azaltan Pearl Firm ile güne daha enerjik uyanırsınız. 90 x x x x x x x x WINDSOR PILLOWTOP WINDSOR PILLOWTOP Aynı yatakta iki farklı konfor seviyesi arayanlar için tasarladığımız Windsor Pillowtop ın bir tarafında kullandığımız özel pillowtop ped ile yumuşak yatak sevenlere, pedsiz tarafıyla sert yatak sevenlere konfor sunduk. Windsor Pillowtop ile isterseniz sert bir yatakta isterseniz yumuşak bir yatakta uyuma fırsatına sahip olursunuz. 90 x x x x x x x x OTTOMAN OTTOMAN Sert yatak tercih eden ancak konfordan taviz vermek istemeyenler için tasarladığımız Ottoman da, flex spring sisteminin vücuda destek veren dayanıklı çelik yapısını, yatağın her iki tarafına entegre ettiğimiz konfor pedleriyle destekledik. 90 x x x x x x x x * fiyatlarımız 6 taksitli ödemelerde geçerlidir. ** nakit fiyatlarımız, sadece nakit ödemelerde geçerlidir. * fiyatlarımız 6 taksitli ödemelerde geçerlidir. ** nakit fiyatlarımız, sadece nakit ödemelerde geçerlidir.

7 YATAK LATEKS YATAKLAR LATEKS YATAKLAR IMPERIAL IMPERIAL 5 zone pocket spring sistemini ve doğal Talalay Lateks katmanlarını birlikte kullanıldığımız Imperial de farklı vücut tiplerinin aynı konforu yaşamasını sağladık. Çiftlerin uyku esnasında birbirlerinden etkilenmeden daha kaliteli ve kesintisiz bir şekilde uyumalarına yardımcı olan Imperial ile partnerinizin uykusundaki dönüş hareketlerini hissetmeden, rahatça uyursunuz. 90 x x x x x x x x IMPERIAL PLUS IMPERIAL PLUS Flex spring ve doğal Talalay Lateks katmanını bir arada kullandığımız Imperial Plus la vücudunuza ihtiyacı olan desteği verdik. Hava transferi yaparak vücut ısınızı dengeleyen, bakteri oluşumunu önleyici özelliğinin yanı sıra bedeninizin ihtiyacı olan ergonomik desteği sağlayan Imperial Plus ile sabahları dinlenmiş uyanırsınız. 90 x x x x x x x x DIAMOND DIAMOND Vücudunuzun her bölgesinin birbirinden farklı sertlikteki yaylarla desteklemesini sağlayan 5 zone pocket spring sistemi ve Talalay Lateks katmanı ile bambaşka bir uyku deneyimi sunuyoruz. İçerdiği pamuk ve at kılı doğal klima görevi görürken, üzerinde kullandığımız doğal bambu kumaşıyla nem dengesini sağlayan Diamond, yıllarca yıpranmayacak bir konfor sunar. FIRMREST FIRMREST Hareketli sistemler üzerinde kullanılmak üzere ürettiğimiz, 17cm lik yatak yüksekliğinin 15 cm i doğal Talalay Lateks bloğundan oluşan Firmrest te sağlık ve konforu buluşturduk. Hava, ısı ve nem transferi yapabilen Firmrest ile her koşulda nefes alan bir yatak tercih etmiş olursunuz. 90 x x x x x x x 90 x x x x x x * fiyatlarımız 6 taksitli ödemelerde geçerlidir. ** nakit fiyatlarımız, sadece nakit ödemelerde geçerlidir.

8 YATAK LATEKS YATAKLAR KARYOLA ORCHID ORCHID Toplam yatak yüksekliği 21 cm olan Orchid in içindeki 18 cm'lik doğal Talalay Lateks bloğu sayesinde ısı, hava ve nem transferinin en üst seviyede gerçekleşmesini sağladık. Yumuşak yatak sevenler için tasarlanan, gözenekli yapısıyla kendi kendini havalandıran Orchid ile sağlıklı uykuya kavuşursunuz. 90 x x x x x x x 14. x DİVA LATALI KARYOLA DİVA LATALI KARYOLA Geniş renk yelpazemizden seçeceğiniz farklı kumaşlarla kaplanabilen, modern ve klasik çizgileri bir arada sunan Diva latalı karyolamız, geniş iç hacmi ile estetiğin yanı sıra işlevsellik de sunar. x x x AMOUR AMOUR Toplam yatak yüksekliği 22 cm olan ve 20 cm kalınlığında doğal Talalay Lateks bloğu kullanarak ürettiğimiz Amour ile gece boyunca bedeninize mükemmel destek veren keyifli bir yatak tasarladık. Sert yatak tercih edenler için Amour Firm, orta-sert sevenler için Amour Medium olarak ürettiğimiz Amour u bir tarafı medium bir tarafı firm olarak da üretebiliyoruz. 90 x x 9. x x x x x 17. x Özel olarak hazırlanan, % pamuklu hava alabilen kumaşı sayesinde terlemeyi minimum seviyeye düşüren Amour ile düşlediğiniz uyku keyfine kavuşursunuz. DUNLOPPER DUNLOPPER PED 8 cm yüksekliğindeki Dunlopper ped ile yatağında ekstra rahatlık isteyenler için doğal Talalay Lateks bloğundan ürettiğimiz yatak pedi ile çok daha konforlu ve keyifli uyku ortamı yarattık. Dunlopper ped ile uyku kalitenizi artırmak için ihtiyacınız olan çözüme kavuşmuş olursunuz. 90 x x x x x x x x * fiyatlarımız 6 taksitli ödemelerde geçerlidir. ** nakit fiyatlarımız, sadece nakit ödemelerde geçerlidir. * fiyatlarımız 9 taksitli ödemelerde geçerlidir. ** nakit fiyatlarımız, sadece nakit ödemelerde geçerlidir.

9 BAZA SABİT BAZA SABİT BAZA Yatağınızın sertlik derecesini orijinal hali ile koruyarak sadece yatağınızı taşıma görevini yerine getiren sabit bazamız, tercih ettiğiniz kumaş ve deri seçenekleri ile kaplanarak yatak odanıza şık ve estetik bir görünüm kazandırır. YAYLI BAZA YAYLI BAZA Üretiminde kullandığımız flex spring sistemi sayesinde üzerindeki yatağa ekstra esneklik ve rahatlık sağlayan yaylı bazamız farklı ölçü ve renk alternatifleriyle yatak odanız için ideal bir seçenektir. LATALI SANDIKLI BAZA LATALI SANDIKLI BAZA Latalı sandıklı bazamız yatağınıza ekstra esneklik kazandırır. Latalar yatağınızın formuna göre öne arkaya hareket ederek üzerine gelen darbenin yayılmasını sağladıkları için yatağınız daha uzun ömürlü olur. Sandık kısmının üzeri tamamen kapanmadığı için hava sirkülasyonu gerçekleşir, bu da koku ve bakteri oluşumuna uygun ortam yaratılmasına engel olur. Güçlü amortisörleri size kullanım kolaylığı sağlarken, emniyet kilidi sayesinde latalı sandıklı bazamızı güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz. 90 x x x x x x 80 x x 2 90 x x 2 x x 2 80 x x 2 90 x x 2 x x 2 LİFTLİ LATALI SANDIKLI BAZA LİFTLİ LATALI SANDIKLI BAZA Latalı olarak üretilen liftli bazamız yatağınızı en mükemmel şekilde desteklerken, asansör sisteminden esinlenen tasarımı ile bazanızın her alanını kolayca kullanmanıza olanak sağlar. Üretiminde kullanılan yüksek kaliteli latalar ile yatağınıza birebir uyum gösterir. 90 x x x x x x 80 x x 2 90 x x 2 x x 2 90 x x x x x x 80 x x MOTORLU 5 HAREKETLİ LATA VE BAZASI MOTORLU 5 HAREKETLİ LATA VE BAZASI Üzerinde kullandığınız yatak için daha elastik bir zemin sunan motorlu hareketli latamız, el kumandası ile kullanım kolaylığı sağlar. Sırt ve ayak bölümleri, diz bükümü ve boyun kısmı kolaylıkla ayarlanabilen motorlu hareketli latamız size her konumda eşsiz konfor sunar. SABİT LATA SABİT LATA Yüksek kalitede, esnek ve dayanıklı latalardan ürettiğimiz sabit latamız oluşturduğu esnek zemin ile yatağınızın konforunu artırır. AYAKLAR AYAKLAR En yüksek kalitede ki malzemelerden üretilen zarif stilli ayak seçeneklerimiz ile yatak odanızın şıklığını tamamlayabilirsiniz. Metal Ayak 10 cm Art Ayak 6 cm Kont Ayak 12 cm Natura Ayak 10 cm Art Ayak 12 cm Rosa Ayak 12 cm Ceviz Ayak 10 cm Punto Ayak 12 cm Eva Ayak 12 cm MOTORLU 5 HAREKETLİ LATA 80 x 90 x x x x MOTORLU LATA BAZASI 80 x 90 x x x x SABİT LATA 80 x 90 x x x PROFİL AYAK TAKIMI Tek Kişilik Ürünler Metal Ayak Natura Ayak Ceviz Ayak Art Ayak - 6cm Art Ayak - 12cm Dali Ayak Punto Ayak Kont Ayak Rosa Ayak Form Ayak Eva Ayak * fiyatlarımız 6 taksitli ödemelerde geçerlidir. ** nakit fiyatlarımız, sadece nakit ödemelerde geçerlidir. *** Baza fiyatlarımıza başlık fiyatlarımız dahil değildir. 90 x x 2 x x * fiyatlarımız 6 taksitli ödemelerde geçerlidir. ** nakit fiyatlarımız, sadece nakit ödemelerde geçerlidir. *** Baza fiyatlarımıza başlık fiyatlarımız dahil değildir.

10 BAZA PABLO BAZA PABLO BAZA Ekstra hafif oluşuyla dikkat çeken Pablo bazamız aynı zamanda güçlü yapısıyla uzun süreli kullanıma uygundur. 90 x x x x x x ZEUS BAZA ZEUS BAZA Kullanım kolaylığı ve depolama alanı sağlamasıyla yatak odalarının vazgeçilmezi olmaya aday Zeus bazamız aynı zamanda yatağınıza güçlü destek sağlar. 90 x x x x x x x x x x x x x x REST BAZA REST BAZA Rest bazamız sağladığı optimum desteği ile yatağınızın uzun yıllar kullanılmasını sağlarken zengin kumaş ve renk seçenekleriyle yatak odanızda dileğiniz atmosferi yakalamanıza yardımcı olur. 90 x x x x 80 x x 2 90 x x 2 x x 2 * NakitFiyatı** ROMEO YAYLI BAZA ROMEO YAYLI BAZA Pocket spring teknolojisi ile üretilen Romeo yaylı bazalarımız yatağınıza ekstra esneklik ve konfor sağlarken aynı zamanda yatağınızın ömrünü uzatır. İçeriğinde kullanılan pocket spring teknolojisi sayesinde uyku esnasındaki hareketlerinize birebir uyum sağlarken, sessiz yapısı ile uyku konforunuzu çok yukarılara taşır. * NakitFiyatı** 90 x x x x x x x x x x ANDY ÇERÇEVE VE PLATFORM ANDY ÇERÇEVE VE PLATFORM Tüm başlık seçeneklerimizi zarif çizgileriyle tamamlayan Andy çerçevemiz ve yatağınızın taşıyıcı görevini gören platformumuz ile yatak odanıza istediğiniz renk ve kumaşlar ile sofistike bir görünüm katarsınız. ANDY ÇERÇEVE 90 x x x x x x x x PLATFORM 90 x x x x x x x x * NakitFiyatı** DALİ SANDIKLI BAZA DALİ BAZA Dali bazamız size tek elle kullanım kolaylığı sağlarken, derin sandık alanıyla evinizde ekstra yer kazandırır. Dali baza ile fonsiyonelliği ve şıklığı bir arada yaşamanın keyfine varacaksınız. SOLO ELECTRO BAZA SOLO ELECTRO BAZA Hareketli baza sistemlerimizden Solo Electro bazamızın ayarlanabilir yapısı sayesinde uyku kalitenizi arttırabilirsiniz. Vücudunuza kolayca uyum sağlayan Solo Electro bazamız çeşitli pozisyonlarda rahatlık ve destek sağlar. Fiyatı* NakitFiyatı** Liste 90 x x x x x x x x Liste Fiyatı* NakitFiyatı** 90 x x x x x x x x x x * Liste fiyatlarımız 6 taksitli ödemelerde geçerlidir. ** Nakit fiyatlarımız, sadece nakit ödemelerde geçerlidir. *** Baza fiyatlarımıza başlık fiyatlarımız dahil değildir. * Liste fiyatlarımız 6 taksitli ödemelerde geçerlidir. ** Nakit fiyatlarımız, sadece nakit ödemelerde geçerlidir. *** Baza fiyatlarımıza başlık fiyatlarımız dahil değildir.

11 BASLIK KARMA KARMA LISA LISA KARIA KARIA PETRA PETRA TALIA TALIA HELEN HELEN LOTUS LOTUS DİVA DİVA * fiyatlarımız 6 taksitli ödemelerde geçerlidir. ** nakit fiyatlarımız, sadece nakit ödemelerde geçerlidir. * fiyatlarımız 6 taksitli ödemelerde geçerlidir. ** nakit fiyatlarımız, sadece nakit ödemelerde geçerlidir.

12 LAURA LAURA GİZA GİZA TESLA TESLA LILLIAN LILLIAN FRIDA FRIDA ROMEO ROMEO RICHMOND RICHMOND JULIET JULIET BASLIK * Liste fiyatlarımız 6 taksitli ödemelerde geçerlidir. ** Nakit fiyatlarımız, sadece nakit ödemelerde geçerlidir. * Liste fiyatlarımız 6 taksitli ödemelerde geçerlidir. ** Nakit fiyatlarımız, sadece nakit ödemelerde geçerlidir

13 KOMODİN VEGAS KOMODİN VEGAS KOMODİN 43 x SEBASTIAN KOMODİN SEBASTIAN KOMODİN 55 x OPERA KOMODİN OPERA KOMODİN 50 x JULIET KOMODİN JULIET KOMODİN 45 x QUATTRO KOMODİN QUATTRO KOMODİN 55 x JULIET MARKİZ JULIET MARKİZ x * Liste fiyatlarımız 6 taksitli ödemelerde geçerlidir. ** Nakit fiyatlarımız, sadece nakit ödemelerde geçerlidir. * Liste fiyatlarımız 6 taksitli ödemelerde geçerlidir. ** Nakit fiyatlarımız, sadece nakit ödemelerde geçerlidir.

14 BEBEK ALTIN BEBEK ALTIN BEBEK Bebeğinizin vücuduna destek veren, sert bir yapıya sahip Altın Bebek i saf bebek tenine uyumlu, örme kumaş ile kapladık. Altın Bebek ile bebeğinizin gece boyunca keyifli ve konforlu bir şekilde uyumasını sağlarsınız. NATURA BABY NATURA BABY Bebeğinizin gelişen omurgasını her noktadan desteklemek için pocket spring sistemi kullanarak ürettiğimiz Natura Baby i örme kumaş ile kapladık. İçerdiği pamuk sayesinde Natura Baby, bebeğinize sağlıklı ve keyifli bir uyku ortamı sağlar. 70 x x 80 x x 70 x x 80 x x SILVER FEATHER SILVER FEATHER BEBEK YASTIĞI % kaz tüyünden üretilen Silver Feather bebek yastığı, bebeğinizin keyifli bir şekilde uyumasını sağlar. SILVER FEATHER SILVER FEATHER BEBEK YORGANI % pamuklu kumaşı, kaz tüyünün yumuşaklığı ve nemi ayarlama özelliği sayesinde bebeğiniz için gerekli olan uyku atmosferini sağlar. Ürün Silver Feather Bebek Yastığı Ürün Silver Feather Bebek Yorganı IMPERIAL BABY IMPERIAL BABY Bebeğinizin gelişimini düşünerek tasarladığımız Imperial Baby de pocket spring sisteminin destekleyici özelliğini ve doğal Talalay Lateks in gözenekli, uyku sırasında terlemeyi önleyen yapısını bir araya getirdik ve örme kumaşla kapladık. Imperial Baby ile bebeğinizin gece boyunca huzurla uyuması için ideal ortamı sağladığınızdan emin olursunuz. 70 x x 80 x x DUNLOPILLO BABY DUNLOPILLO BABY Esnek yapısıyla bebeğinizin vücut şekline ve omurgasına uyum gösteren, hava dolaşımı sağlayan doğal Talalay Lateks ten ürettiğimiz Dunlopillo Baby i örme kumaşla kapladık. Dunlopillo Baby ile bebeğinizin ihtiyacı olan uykuyu en sağlıklı şekilde aldığından emin olursunuz. 70 x x 80 x x * fiyatlarımız 6 taksitli ödemelerde geçerlidir. ** nakit fiyatlarımız, sadece nakit ödemelerde geçerlidir. * fiyatlarımız 6 taksitli ödemelerde geçerlidir. ** nakit fiyatlarımız, sadece nakit ödemelerde geçerlidir.

15 BEBEK YASTIKLAR YORGANLAR BAMBU YASTIK BAMBU BEBEK YASTIK % pamuk kumaşı, bambu elyaf dolgusuyla ıslaklığı üzerine çekerek nem dengesini sağlarken bebeğiniz için ideal bir uyku ortamı sunar. Ürün Bambu Bebek Yastık BAMBU YORGAN BAMBU BEBEK YORGAN Bebek bambu yorgan, % pamuk kumaşı, bambu elyaf dolgusuyla nemi ve teri çekerek hava geçirgenliği sağlar. Bebeğinize sağlıklı bir uyku ortamı sunar. Ürün Bambu Bebek Yorgan PAMUK YASTIK PAMUK BEBEK YASTIK Organik pamuk elyaf dolgusuyla üretilen pamuk bebek ürünlerimiz hava sirkülasyonu sağlayarak bebeğinizin vücut ısısını dengeler. Ürün Pamuk Bebek Yastık PAMUK YORGAN PAMUK BEBEK YORGAN Pamuk bebek yorgan % pamuk kumaşı, organik pamuk elyaf dolgusuyla nem dengesini sağlarken bebeğinize doğal ve sağlıklı bir uyku ortamı oluşturur. MICROFIBER YORGAN MICROFIBER BEBEK YORGAN Microfiber bebek yorgan % pamuk jakarlı kumaşı, yumuşak ve hafif yapısıyla hava sirkülasyonu sağlarken bebeğiniz için uygun uyku ortamı sunar. Ürün Pamuk Bebek Yorgan Ürün Microfiber Bebek Yorgan MICROFIBER YASTIK MICROFIBER BEBEK YASTIK Yumuşak ve hafif yapısıyla kaz tüyüne alternatif oluşturan Microfiber bebek yastığı ile hava sirkülasyonu sağlanır. Ürün Microfiber Bebek Yastık BAMBU ÇARŞAF SIVI GEÇİRMEZ BAMBU BEBEK ÇARŞAF 70 x % Bambu ağacından üretilen 80 x 130 elyaf sayesinde terleme, koku yapmaz, serinlik hissi vererek ince yapısıyla bebeğinizin yatağını korur * fiyatlarımız 9 taksitli ödemelerde geçerlidir. ** nakit fiyatlarımız, sadece nakit ödemelerde geçerlidir. * fiyatlarımız 6 taksitli ödemelerde geçerlidir. ** nakit fiyatlarımız, sadece nakit ödemelerde geçerlidir.

16 UYKU GOLDENGOOSE GOLDENGOOSE KAZ TÜYÜ YASTIKLAR Golden Sleep Twin Yastık (İç: % 60 gıdık - % 40 sırt tüyü; ara katman % 15 gıdık - % 85 sırt tüyü) Ürünler Silver Feather %30 - % Golden Sleep Twin %60 - % 40 Golden Sleep %60 - % LATEKS LATEKS YASTIK ÜRÜN ÖZELLİKLERİ Talalay Lateks ten ürettiğimiz yastıklarımız, hava, ısı ve nem transferi yapar. Başın ve boynun şeklini alarak tam destek sağlar. Serenity Zone Ürünler Serenity Deep Serenity Zone Contour GOLDEN SLEEP GOLDEN SLEEP KAZ TÜYÜ YORGANLAR Golden Sleep Yorgan (%60 gıdık tüyü - %40 sırt tüyü) Ürünler Golden Sleep Kışlık Tek Golden Sleep Kışlık Çift Golden Sleep Kışlık Battal GOLDEN DREAMS GOLDEN DREAMS KAZ TÜYÜ YORGANLAR Golden Dreams Yorgan (%80 gıdık tüyü - %20 sırt tüyü) Ürünler Golden Dreams Yazlık Tek 1. Golden Dreams Yazlık Çift Golden Dreams Yazlık Battal Golden Dreams Kışlık Tek Golden Dreams Kışlık Çift Golden Dreams Kışlık Battal SATIN DREAMS SATIN DREAMS KAZ TÜYÜ YORGANLAR Satin Dreams Yorgan (%90 gıdık tüyü - % 10 sırt tüyü) Ürünler Satin Dreams Kışlık Tek 2. Satin Dreams Kışlık Çift Satin Dreams Kışlık Battal * fiyatlarımız 6 taksitli ödemelerde geçerlidir. ** nakit fiyatlarımız, sadece nakit ödemelerde geçerlidir. * fiyatlarımız 6 taksitli ödemelerde geçerlidir. ** nakit fiyatlarımız, sadece nakit ödemelerde geçerlidir.

17 UYKU YASTIKLAR YASTIKLAR BAMBU YASTIK BAMBU YASTIK % pamuk kumaşı, bambu elyaf dolgusuyla ıslaklığı üzerine çekerek nem dengesini sağlar. Ürün Bambu Yastık SÜPER BONCUK YASTIK SÜPER BONCUK YASTIK Süper boncuk yastık % pamuk jakarlı, saten biyeli olarak üretilir. Esnek ve boşluklu yoğun silikon dolgusuyla baş kısmına uygun desteği sağlar. Ürün Süper Boncuk Yastık PAMUK YASTIK PAMUK YASTIK % pamuk kumaşı, organik pamuk elyaf dolgusuyla nem dengesini sağlar. Ürün Pamuk Yastık KANGURU YASTIK KANGURU YASTIK Fonksiyonelliğin ön plana çıktığı kanguru yastığımız ile bir yastıkta içinden çıkan kanguru yastığı sayesinde iki farklı yükseklik tercihine sahip olmanın keyfini yaşarsınız. Ürün Kanguru Yastık 156 YÜN YASTIK YÜN YASTIK % pamuk kumaşı, Woolmark sertifikalı dolgu malzemesiyle boyun bölgesini en iyi şekilde destekler. Ürün Yün Yastık MICROFIBER YASTIK MICROFIBER YASTIK % pamuk jakarlı kumaşı, yumuşak ve hafif yapısıyla kaz tüyüne alternatif oluşturmaktadır. Ürün Microfiber Yastık * fiyatlarımız 6 taksitli ödemelerde geçerlidir. ** nakit fiyatlarımız, sadece nakit ödemelerde geçerlidir. * fiyatlarımız 6 taksitli ödemelerde geçerlidir. ** nakit fiyatlarımız, sadece nakit ödemelerde geçerlidir.

18 UYKU YORGANLAR ALEZLER BAMBU YORGANLAR BAMBU YORGANLAR Bambu yorganlarımız; bambu ferahlığından vazgeçemeyenler ve bambunun nefes alabilen yapısı sayesinde doğal ve sağlıklı bir uyku ortamı arayanlar için idealdir. PAMUK YORGANLAR PAMUK YORGANLAR Doğal pamuk dolgusundan üretilen pamuk yorganlarımız hava sirkülasyonu sağlayarak vücut ısısını dengelerken doğal ve serin bir uyku ortamı sağlar. 155 x x x x PAMUK ALEZLER PAMUK ALEZLER Fitted ve lastikli seçenekleri ile ürettiğimiz pamuk alezlerimiz, organik dokusu ve nem dengesi ile mükemmel bir hava sirkülasyonu sağlar. YÜN ALEZLER YÜN ALEZLER Fitted yün alezimizin içerdiği Woolmark sertifikalı yün, boşluklu doğal yapısıyla hava sirkülasyonunu sağlar ve ısı dengesini korur. Fitted x 240 Fitted x 280 Fitted x 350 Fitted x 380 Lastikli 90 x Lastikli x 170 Lastikli x Lastikli x 210 Lastikli x 230 Lastikli x 240 Lastikli x 290 Lastikli x 340 Fitted x 350 Fitted x YÜN YORGANLAR YÜN YORGANLAR Nefes alan, ısıyı eşit dağıtan saf ve organik yapısından dolayı yün yorganlarımız vücuttaki nemi alır ve terletmez. MICROFIBER YORGANLAR MICROFIBER YORGANLAR Microfiber yorganımız, elyaf özelliği sayesinde hava transferi sağlar, ısıyı daha iyi dengelerler ve ısı kaybını en aza indirir. Microfiber dolgu malzemeleri hava sirkülasyonu özelliği sayesinde terleme yapmaz. 155 x x x x BAMBU ALEZLER SIVI GEÇİRMEZ BAMBU ALEZLER İnsan teni ile özdeş yapısı, sıvı geçirmez özelliği, nefes alan dokusu ve antibakteriyel özelliği ile % bambu ağacından üretilen elyaf sayesinde yatağınızı uzun süre koruyarak, temiz kalmasını sağlar. 90 x x x x x x x x Yastık kılıfı * fiyatlarımız 6 taksitli ödemelerde geçerlidir. ** nakit fiyatlarımız, sadece nakit ödemelerde geçerlidir. * fiyatlarımız 6 taksitli ödemelerde geçerlidir. ** nakit fiyatlarımız, sadece nakit ödemelerde geçerlidir.

19 OTURMA 1927 Orijinal Latalı Sandalye 9 oyillik KONFOR Avenger TV Koltuğu DÜNDEN BUGÜNE LA-Z-BOY LA-Z-BOY UN HİKÂYESİ GERÇEKLEŞEN BİR AMERİKAN RÜYASI 1927 yılında Amerikalı Edward Knabush ve Edwin Shoemaker kuzenler doğal dinlenme düşüncesiyle tasarladıkları ağaç latalı ve katlanır, veranda sandalyeleriyle yola çıkarak dünyanın ilk sallanan recliner koltuğunu ürettiler yılında sandalyelerini kumaşlarla kaplayarak koltuk tasarımlarını tamamladılar. Sıra koltuklara isim vermeye geldiğinde, ortaklar bir yarışma düzenlendiler. Yarışma sonucunda koltuklar La-Z-Boy (tembel çocuk) ismini aldı de La-Z-Boy, tarihinin kaderini değiştirecek, hem sallanıp hem de yatabilen yepyeni bir koltuk olan Reclina Rocker ı üretti. Dünyanın ilk sallanan koltuğu La-Z-Boy, 90 yılı aşkın süredir sayısız stillerde ürettiği koltuklar ile başta Amerika olmak üzere dünya çapında tanınır bir marka haline geldi.

20 OTURMA 1 SALLANMA ÖZELLİĞİ Patentli La-Z-Boy mekanizması, sırt ve bel desteği ile geriye doğru yaslanıp sallanabilme konforunu sunar. Neden La-Z-Boy TV koltukları diğerlerine benzemez? ÇIKARTILABİLEN KİLİTLİ, SIRT PARÇASI Çıkartılabilen, özel sırt tasarımı taşımayı kolaylaştırır. EN YÜKSEK KALİTEDE MİNDER Üst vücudun tüm bölgelerine eşit destek vermek için tasarlanmıştır. EN ELASTİK DOLGU Son derece elastik bir destek ve maksimum konfor için yüksek kaliteli, özel tasarım dolgu malzemesi kullanılmıştır. ÜSTÜN KALİTE KONTROLÜ Tüm parçalar, en yüksek kalite standartlarını sunmak için kalite testinden geçmiştir. 2 EŞSİZ YATMA ÖZELLİĞİ 3 kademede ayarlanan ayak desteği ve sırt bölümü birbirinden bağımsız çalışır. Dünyada ayak desteği açılmadan sırt bölümü yatabilen tek koltuktur. 3 DÖNME ÖZELLİĞİ Tüm La-Z-Boy koltukları için tasarlanan dönüş mekanizması, opsiyonel olup 360 o dönme olanağı sağlar. AŞINMA TESTİNDEN GEÇMİŞ KUMAŞ La-Z-Boy onayından önce, tüm kumaşlar laboratuvarda sıkı testlerden geçerler. KADEMELİ GERİ YASLANMA 16 ayrı kademede yüksek konfor seviyesi ve birbirinden bağımsız hareket edebilen sırt ile ayak desteği sunar. 3 KADEMELİ AYAK DESTEĞİ Ayak desteği, rahatınıza göre seçeceğiniz 3 farklı kademede sabitlenebilir. SON TEKNOLOJİ KONSTRÜKSİYON Patentli, 4 duvarlı La-Z-Boy Unibody çerçeve sistemi, mekanizmaya binen yükün taşınmasına yardım eder.

21 OTURMA 10T704 Nora 10T584 Parker 10T505 Rialto 10T512 Pinnacle

22 OTURMA 10T541 Avenger 10T550 Cardinal 10T765 Rowan 10T360 Ethen 10T403 Vail

23 OTURMA 10T650 Corona 10T713 Tripoli 32T505 Rialto 1LT512 Liftli Pinnacle 1LT859 Liftli Grand Eden 35T512 Pinnacle

24 OTURMA Model Açıklama Döşeme Döner Baza Ahşap T403 Vail T704 Nora T704 Nora Sallanmayan TV Koltuğu T584 Parker T505 Ethan T3601 Rialto T505 Rialto AV Deri T512 Pinnacle T512 Pinnacle AV Deri T541 Avenger T541 Avenger AV Deri T550 Cardinal T550 Cardinal AV Deri T650 Corona FL Deri T713 Tripoli T765 Rowan T505 Rialto İkili TV Koltuğu T505 Rialto İkili TV Koltuğu AV Deri T512 Pinnacle İkili TV Koltuğu T512 Pinnacle İkili TV Koltuğu AV Deri T505 Rialto Üçlü, Ortası Katlanan TV Koltuğu T505 Rialto Üçlü, Ortası Katlanan TV Koltuğu AV Deri T512 Pinnacle Üçlü, Ortası Katlanan TV Koltuğu T512 Pinnacle Üçlü, Ortası Katlanan TV Koltuğu AV Deri PT505 Rialto Motorlu, PT505 Rialto Motorlu, AV Deri PT512 Pinnacle Motorlu, PT512 Pinnacle Motorlu, AV Deri LT512 Pinnacle Liftli TV Koltuğu LT859 Grand Eden Liftli TV Koltuğu Görsellerde yer alan ürün renkleri, döşeme kumaşları stoklar ile değişkenlik gösterebilir. 35T512 Pinnacle ve 35T505 Rialto modellerinde orta koltuk sırtı kapanarak sehpa/masa olarak kullanılabilir. * Liste fiyatlarımız 6 taksitli ödemelerde geçerlidir. ** nakit fiyatlarımız, sadece nakit ödemelerde geçerlidir.

Ocak 2017 Perakende Fiyat Listesi

Ocak 2017 Perakende Fiyat Listesi Ocak 2017 Perakende Fiyat Listesi AKÇABURGAZ MAHALLESİ AHMET YESEVİ CAD. (4.CAD) NO: 5 ESENYURT İSTANBUL T: 0212 886 90 90 www.altinyatak.com.tr Fiyatlara KDV dahildir. Taksitler ve toplam tutarlar arasında

Detaylı

EYLÜL 2018 Perakende Fiyat Listesi

EYLÜL 2018 Perakende Fiyat Listesi EYLÜL 2018 Perakende Fiyat Listesi Akçaburgaz Mahallesi Ahmet Yesevi Cad. No.5 Esenyurt / İstanbul Telefon: 0212 886 90 90 www.altinyatak.com.tr Fiyatlara KDV dahildir. Taksitler ve toplam tutarlar arasında

Detaylı

MAYIS 2018 Perakende Fiyat Listesii

MAYIS 2018 Perakende Fiyat Listesii MAYIS 2018 Perakende Fiyat Listesii Akçaburgaz Mahallesi Ahmet Yesevi Cad. No.5 Esenyurt / İstanbul Telefon: 0212 886 90 90 www.altinyatak.com.tr Fiyatlara KDV dahildir. Taksitler ve toplam tutarlar arasında

Detaylı

Mayıs Perakende Fiyat Listesi

Mayıs Perakende Fiyat Listesi Mayıs 2017 Perakende Fiyat Listesi Her yeni gün yeni bir başlangıç, yeni bir yolculuk... Güne dinç bir şekilde başlamak ise sağlıklı ve mutlu bir yaşamın anahtarı. Tam 26 yıldır mutlu başlangıçların, konforlu

Detaylı

Tüm koltuklar eşit yaratılmadı. BENZERSİZ

Tüm koltuklar eşit yaratılmadı. BENZERSİZ Tüm koltuklar eşit yaratılmadı. BENZERSİZ La-Z-Boy TV Koltuğu Sadece orijinal La-Z-Boy koltuklar, öncelikle konforunuz için üretilir; üstün kalitesi ile yıllarca dayanır. Her La-Z-Boy koltuk, arkaya yaslanmanızı

Detaylı

Mart 2016 PERAKENDE FİYAT LİSTESİ

Mart 2016 PERAKENDE FİYAT LİSTESİ Mart 2016 PERAKENDE FİYAT LİSTESİ Her yeni gün yeni bir hikâye, yeni bir yolculuk. Ve her yolculuk sonunda dönülen yer ise yuvamız. Günün yorgunluğu ve koşturmacasının ardından evimizde aradığımız ise

Detaylı

Mart 2016 PERAKENDE FİYAT LİSTESİ

Mart 2016 PERAKENDE FİYAT LİSTESİ ALTIN YAYLI YATAK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Akçaburgaz Mahallesi Ahmet Yesevi Cad. (4.cad.) No: 5 34522 Esenyurt / İSTANBUL www.altinyatak.com.tr info@altinyatak.com.tr Fiyatlara KDV dahildir. Taksitler ve

Detaylı

PERAKENDE FİYAT LİSTESİ

PERAKENDE FİYAT LİSTESİ PERAKENDE FİYAT LİSTESİ Her yeni gün yeni bir hikâye. Her yeni gün yeni bir yolculuk. Ve her yolculuk sonunda dönülen yer ise insanın yuvası. Günün yorgunluğu ve koşturmacasının ardından insanın evinde

Detaylı

NET %10 SON GÜN 31 MART

NET %10 SON GÜN 31 MART % NET 30 %10 SON GÜN 31 MART 1 İçerik Bambi, Home Textile ürünlerini modern üretim araçlarını gelenekselin tecrübesinden faydalanarak doğallık çizgisinden ödün vermeden en kaliteli malzemeleri kullanarak

Detaylı

LEEEP E ASY 2016 Yatak Koleksiyonu

LEEEP E ASY 2016 Yatak Koleksiyonu LEEEPEASY 2016 Yatak Koleksiyonu Diamond Europed Pedli ve dolgun görünümüyle eşsiz konfor sunar. Üst yüzey içerisinde bulunan ekstra sünger katman uyku pedi ile vücudun ergonomik yapısını korur. Ultra

Detaylı

Yatak Alırken. Lateks (Kauçuk) Yatak nedir? İyi Bir Uyku için. Visco Yatak nedir?

Yatak Alırken. Lateks (Kauçuk) Yatak nedir? İyi Bir Uyku için. Visco Yatak nedir? SÜNSA Yatak Müşteri taleplerine uygun, zengin ürün çeşitleriyle, 1979 yılından bugüne sektöründeki konumunu, güvenilirlik zemininde güçlendiren SÜN-SA Yatak, ev dekorasyonu alanında hizmet kalitesinden

Detaylı

Setler. www.oztaskin.com.tr

Setler. www.oztaskin.com.tr Setler 4 Asos Set 5 6 Royal Silver Set 7 8 Royal Bamboo Set 9 10 Visco Royal Set 11 12 Cashmere Set 13 14 Cool Set 15 16 Capri Soft Set 17 18 Leon Set 19 20 Smartwool Set 21 Nilüfer King Baza 22 Yataklar

Detaylı

Elit & Platin Baza MDF

Elit & Platin Baza MDF Elit & Platin Baza MDF 90x190 569 90x200 587 100x200 620 120x200 690 140x190 Ç.P 1.052 140x200 Ç.P 1.070 150x200 Ç.P 1.087 160x200 Ç.P 1.104 180x200 Ç.P 1.173 200x200 Ç.P 1.242 Fiyatlara yatak ve başlık

Detaylı

olivia sofa set Olivia Koltuk Takımı/Sofa Set ÜÇLÜ G/W: 245 D/D: 105 Y/H: 83 BERJER G/W: 75 D/D: 89 Y/H: 105

olivia sofa set Olivia Koltuk Takımı/Sofa Set ÜÇLÜ G/W: 245 D/D: 105 Y/H: 83 BERJER G/W: 75 D/D: 89 Y/H: 105 2018 Collection olivia sofa ÜÇLÜ G/W: 245 D/D: 105 Y/H: 83 Olivia Koltuk Takımı/Sofa Set BERJER G/W: 75 D/D: 89 Y/H: 105 02 olivia sofa / olivia koltuk takımı www.sevyat.com 03 valente sofa ÜÇLÜ G/W: 248

Detaylı

SİZİN İÇİN EN İYİ HAMMADDELERİ ÖZENLE SEÇTİK...

SİZİN İÇİN EN İYİ HAMMADDELERİ ÖZENLE SEÇTİK... SİZİN İÇİN EN İYİ HAMMADDELERİ ÖZENLE SEÇTİK... Koşulsuz müşteri memnuniyetinin ilk halkası, doğru hammade seçimi ve yüksek standartlarda kalite kontrol mekanizmasıdır. Bunun bilinci ile üretici firmalarımızı

Detaylı

HAKKIMIZDA Bedpark ta biz...

HAKKIMIZDA Bedpark ta biz... www.bedpark.com.tr HAKKIMIZDA Bedpark ta biz... Uykuyu da yatakları da çok seviyoruz. Dolayısıyla işimizi aşkla yapıyoruz. İnsanların konforlu yataklarda rahatça uyuyup mutlu uyandığı güzel bir gelecek

Detaylı

CLASSIC FOUR SEASONS

CLASSIC FOUR SEASONS İÇİNDEKİLER / INDEX KAZ TÜYÜ YASTIKLAR 3-7 KAZ TÜYÜ YORGANLAR 8-11 ÖZEL SERİ DOĞAL ÜRÜNLER 12-15 ELYAF YASTIKLAR 16-18 ELYAF YORGANLAR 19-21 ERGONOMİK YASTIKLAR 22 ALEZLER & UYKU PEDLERİ 23 KAZ TÜYÜ YASTIKLAR

Detaylı

Hep m z sabah uyandığımızda d nlenm ş ve yen b r güne hazır kalkmak ster z...

Hep m z sabah uyandığımızda d nlenm ş ve yen b r güne hazır kalkmak ster z... ürün kataloğu 14 Hep m z sabah uyandığımızda d nlenm ş ve yen b r güne hazır kalkmak ster z... D nlenm ş ve güzel b r uyku ç n en öneml şey, tab k yatağınızdır. B sco Yatak, s ze uygun konforda farklı

Detaylı

mutlu başlamanın yolu huzurlu bir uykudan geçer

mutlu başlamanın yolu huzurlu bir uykudan geçer mutlu ve zinde bir güne başlamanın yolu huzurlu bir uykudan geçer sağlıklı uyku dostu... mutlu ve zinde bir güne başlamanın yolu, huzurlu bir uykudan geçer... Uyku konforunuz, genel sağlığınız adına çok

Detaylı

Endüstriyel Çamaşır Yıkama Fabrikası Otel Tekstil ve Yatakları Fabrika Satış Merkezi

Endüstriyel Çamaşır Yıkama Fabrikası Otel Tekstil ve Yatakları Fabrika Satış Merkezi Endüstriyel Çamaşır Yıkama Fabrikası Otel Tekstil ve Yatakları Fabrika Satış Merkezi www.kugufethiye.com Kuğu Çamaşır Yıkama Fabrikası Tatil köyleri ve Otel tekstillerinin yıkama hizmetini modern çamaşırhanesinde

Detaylı

Sağlıklı uyku için...

Sağlıklı uyku için... Sağlıklı uyku için... Yatak - Baza - Başlık www.ervabaza.com Yatak odanızı düzenleyip yer açmanın zamanı Tek ve çift kişilik bazalar özenle üretilen yataklarımızla birlikte dayanıklı ve uzun ömürlü olarak

Detaylı

SİZİN İÇİN EN İYİ HAMMADDELERİ ÖZENLE SEÇTİK...

SİZİN İÇİN EN İYİ HAMMADDELERİ ÖZENLE SEÇTİK... SİZİN İÇİN EN İYİ HAMMADDELERİ ÖZENLE SEÇTİK... Koşulsuz müşteri memnuniyetinin ilk halkası, doğru hammade seçimi ve yüksek standartlarda kalite kontrol mekanizmasıdır. Bunun bilinci ile üretici firmalarımızı

Detaylı

ŞUBAT 2017 %8 KDVLİ FİYAT LİSTESİ

ŞUBAT 2017 %8 KDVLİ FİYAT LİSTESİ ŞUBAT 2017 %8 KDVLİ LİSTESİ 444 4 327 www.idas.com.tr Seçkin İdaş Mağazalarında LATEX CLIMAPOCKET YATAK 1199 TL den BAŞLAYAN LAR, %8 KDV VE 12 TAKSİT AVANTAJI İLE SİZLERLE... 2 CLIMA POCKET LATEX BOSTON

Detaylı

Otel Ürünleri Kataloğu

Otel Ürünleri Kataloğu Otel Ürünleri Kataloğu Yay Sistemleri Dünyada en çok kullanılan klasik Bonnell yay sistemi. Talep edildiği takdirde yatak kumaşı veya tüm yatak katmanlarında alev geciktirici özellikte hammaddeler kullanılır.

Detaylı

Evlerde huzurun Abc si...

Evlerde huzurun Abc si... Evlerde huzurun Abc si... Her sabah, yeni bir güzelliğe uyanmaktır. Abc sleep concept, tüm yatak üretiminde, Kanserojen içermeyen, D2 Normuna sahip Hot Melt (Su bazlı yapıştırıcı) kullanmaktadır. Hot Melt

Detaylı

Sleep well. Move better.

Sleep well. Move better. Sleep well. Move better. Sleep well. Slow Motion Yatakları Günlük hayatımız giderek yoğunlaşmakta, sorumluluklarımız artmakta, çalışma saatlerimiz eskisine oranla daha uzun olup, buna karşın daha az uyumaktayız.

Detaylı

Uneo Koleksiyonu. Tasarım Martin Ballendat

Uneo Koleksiyonu. Tasarım Martin Ballendat Uneo Koleksiyonu Tasarım Martin Ballendat Ağırlığınıza otomatik uyum sağlayan en iyi performans koltuklarından biri. Uneo, ağırlığınıza uyum sağlamanın yanı sıra vücut ölçülerinize göre ayarlayabileceğiniz,

Detaylı

TÜM ÜRÜNLERDE. KDV indirimi KIŞ KOLEKSİYONU. Perakende fiyat listesi.

TÜM ÜRÜNLERDE. KDV indirimi KIŞ KOLEKSİYONU. Perakende fiyat listesi. TÜM ÜRÜNLERDE KIŞ KOLEKSİYONU KDV indirimi Perakende fiyat listesi. YATAĞINIZIN SELENA OLMASI İÇİN 7 İYİ NEDEN İyi yatak, vücut yapınıza uygun seçilmiş, bel, sırt, baş, boyun ve diz bölgenizi destekleyen

Detaylı

TÜM YATAKLARDA. KDV indirimi KIŞ KOLEKSİYONU. Perakende fiyat listesi.

TÜM YATAKLARDA. KDV indirimi KIŞ KOLEKSİYONU. Perakende fiyat listesi. TÜM LARDA KIŞ KOLEKSİYONU KDV indirimi Perakende fiyat listesi. YATAĞINIZIN SELENA OLMASI İÇİN 7 İYİ NEDEN İyi yatak, vücut yapınıza uygun seçilmiş, bel, sırt, baş, boyun ve diz bölgenizi destekleyen yataktır.

Detaylı

Grandë Taşıma ML1005 ML1005-01 ML1005-06

Grandë Taşıma ML1005 ML1005-01 ML1005-06 Grandë Taşıma ML1005 Lüx ve Zerafet 0-13 kg arası kullanım Özel Alüminyum tutma kolu Anne kucağı formu Açılır - Kapanır güneşlik Darbe emici gövde 3 noktalı özel emniyet kemeri Darbe emici emniyet kemer

Detaylı

2015 Mattresses Collection

2015 Mattresses Collection 3 güzel bir geleceğe uyanmak için! Uyku, sağlıklı ve kaliteli bir yaşam için vazgeçilmezdir. Kendinize en uygun yatağı almanız, yaşam kaliteniz ve sağlığınız için yapacağınız en iyi yatırımdır, özellikle

Detaylı

BAZA-AR K O L E K S İ Y O N.

BAZA-AR K O L E K S İ Y O N. BAZA-AR M O D E R N Ş I K E S T E T İ K K O N F O R L U 2 0 1 0 K O L E K S İ Y O N 2010 KOLEKSİYON Kayseri Fabrika Organize San. Böl. 18. Cad. No : 21 / KAYSERİ Tel: +90 352 321 33 28 Faks: +90 352 321

Detaylı

EKSTRA İNDİRİM. Belirli ürünlerde KIŞ KOLEKSİYONU. Perakende fiyat listesi.

EKSTRA İNDİRİM. Belirli ürünlerde KIŞ KOLEKSİYONU. Perakende fiyat listesi. İNDİRİM EKSTRA Belirli ürünlerde KIŞ KOLEKSİYONU Perakende fiyat listesi. YATAĞINIZIN SELENA OLMASI İÇİN 7 İYİ NEDEN İyi yatak, vücut yapınıza uygun seçilmiş, bel, sırt, baş, boyun ve diz bölgenizi destekleyen

Detaylı

TÜM ÜRÜNLERDE NET. indirim KIŞ KOLEKSİYONU. Perakende fiyat listesi.

TÜM ÜRÜNLERDE NET. indirim KIŞ KOLEKSİYONU. Perakende fiyat listesi. TÜM ÜRÜNLERDE NET % indirim KIŞ KOLEKSİYONU Perakende fiyat listesi. YATAĞINIZIN SELENA OLMASI İÇİN 7 İYİ NEDEN İyi yatak, vücut yapınıza uygun seçilmiş, bel, sırt, baş, boyun ve diz bölgenizi destekleyen

Detaylı

KOLEKSİYONU. Perakende fiyat listesi.

KOLEKSİYONU. Perakende fiyat listesi. YAZZ KOLEKSİYONU Perakende fiyat listesi. YATAĞINIZIN SELENA OLMASI İÇİN 7 İYİ NEDEN İyi yatak, vücut yapınıza uygun seçilmiş, bel, sırt, baş, boyun ve diz bölgenizi destekleyen yataktır. Başka bir deyişle,

Detaylı

İLKBAHAR KOLEKSİYONU. Perakende fiyat listesi.

İLKBAHAR KOLEKSİYONU. Perakende fiyat listesi. İLKBAHAR KOLEKSİYONU Perakende fiyat listesi. YATAĞINIZIN SELENA OLMASI İÇİN 7 İYİ NEDEN İyi yatak, vücut yapınıza uygun seçilmiş, bel, sırt, baş, boyun ve diz bölgenizi destekleyen yataktır. Başka bir

Detaylı

TÜM ÜRÜNLERDE. KDV indirimi YAZ KOLEKSİYONU. Perakende fiyat listesi.

TÜM ÜRÜNLERDE. KDV indirimi YAZ KOLEKSİYONU. Perakende fiyat listesi. TÜM ÜRÜNLERDE YAZ KOLEKSİYONU KDV indirimi Perakende fiyat listesi. YATAĞINIZIN SELENA OLMASI İÇİN 7 İYİ NEDEN İyi yatak, vücut yapınıza uygun seçilmiş, bel, sırt, baş, boyun ve diz bölgenizi destekleyen

Detaylı

YILIN SON KAMPANYASI TÜM ÜRÜNLERDE NET % indirim SONBAHAR KOLEKSİYONU. Perakende fiyat listesi.

YILIN SON KAMPANYASI TÜM ÜRÜNLERDE NET % indirim SONBAHAR KOLEKSİYONU. Perakende fiyat listesi. YILIN SON KAMPANYASI TÜM ÜRÜNLERDE 20 NET % indirim SONBAHAR KOLEKSİYONU Perakende fiyat listesi. YATAĞINIZIN SELENA OLMASI İÇİN 7 İYİ NEDEN İyi yatak, vücut yapınıza uygun seçilmiş, bel, sırt, baş, boyun

Detaylı

KOLEKSİYONU. Perakende fiyat listesi.

KOLEKSİYONU. Perakende fiyat listesi. YAZZ KOLEKSİYONU Perakende fiyat listesi. YATAĞINIZIN SELENA OLMASI İÇİN 7 İYİ NEDEN İyi yatak, vücut yapınıza uygun seçilmiş, bel, sırt, baş, boyun ve diz bölgenizi destekleyen yataktır. Başka bir deyişle,

Detaylı

Değişimin başladığı yer. The place where change starts

Değişimin başladığı yer. The place where change starts Değişimin başladığı yer The place where change starts 1915 New York City New Polo Bedding Factory Birileri gelir, dünyayı değiştirir... Birileri bazen bir düşünceyle gelir, değiştirir dünyayı... Bazen

Detaylı

TÜM YATAKLARDA SONBAHAR KIŞ KOLEKSİYONU. KDV indirimi. Perakende fiyat listesi.

TÜM YATAKLARDA SONBAHAR KIŞ KOLEKSİYONU. KDV indirimi. Perakende fiyat listesi. TÜM YATAKLARDA SONBAHAR KIŞ KOLEKSİYONU KDV indirimi Perakende fiyat listesi. 2+2 Dolgu Garantisi 10 Yay Garantisi Selena bir markasıdır. YATAĞINIZIN SELENA OLMASI İÇİN 7 İYİ NEDEN İyi yatak, vücut yapınıza

Detaylı

Core Koleksiyonu. Tasarım Justus Kolberg

Core Koleksiyonu. Tasarım Justus Kolberg Core Koleksiyonu Tasarım Justus Kolberg Sağlık ve konfor bir arada. Core, uzun süreli çalışmaların sebep olduğu yorgunluğu ve sağlık sorunları riskini azaltan bir performans koltuğudur. Yüksek kalite ve

Detaylı

BONEZZA HAKKIMIZDA Yılında yeni markası olan BONEZZA Yatak&Baza ile uyku dünyasına giriş yapmıştır.

BONEZZA HAKKIMIZDA Yılında yeni markası olan BONEZZA Yatak&Baza ile uyku dünyasına giriş yapmıştır. BONEZZA HAKKIMIZDA 2001 Yılında Darteks ünvanıyla ticaret faaliyetlerine başlayan firmamız Elyaf sanayii ve ev tekstil ürünleri olarak faaliyetlerine başlamıştır. 2016 Yılında yeni markası olan BONEZZA

Detaylı

Atom Star Yatak Organic Mattress Ürün Kodu: 423

Atom Star Yatak Organic Mattress Ürün Kodu: 423 Atom Star Yatak Organic Mattress Ürün Kodu: 423 * Atom Star yatak ile unutulmaz bir uyku... * Uzun yıllar mukavemeti bozulmayan hasır yay kullanılmıştır. * Yüzeysel Doğal Pamuk işlemeli kumaş... * Terlemeyi

Detaylı

BİRİNCİ SINIF İŞÇİLİK İPEKSİ UYKULARLA BİRLEŞTİ

BİRİNCİ SINIF İŞÇİLİK İPEKSİ UYKULARLA BİRLEŞTİ BİRİNCİ SINIF İŞÇİLİK İPEKSİ UYKULARLA BİRLEŞTİ 7 - ÖRME KUMAŞ - İPEK DOLGU - KUŞ TÜYÜ SÜNGER - VISCO FRESH - LATEX - VISCO 7- PAKET YAY SİSTEMİ... Multi Touch PAKET YAY TEKNOLOJİSİ Çok Noktalı Bağımsız

Detaylı

2016/1 KIŞ/İLKBAHAR KOLEKSİYONU

2016/1 KIŞ/İLKBAHAR KOLEKSİYONU 2016/1 KIŞ/İLKBAHAR KOLEKSİYONU TÜM YATAKLARDA % KDV İNDİRİMİ 2+2 YIL Dolgu Garantisi 10 YIL Yay Garantisi Selena bir markasıdır. YATAĞINIZIN SELENA OLMASI İÇİN 7 İYİ NEDEN İyi yatak, vücut yapınıza uygun

Detaylı

Mükemmel form, kusursuz konfor!

Mükemmel form, kusursuz konfor! Mükemmel form, kusursuz konfor! Urün yelpazemizde yer alan ve en çok tercih edilen ürünlerinden biri olan FlexiForm, 14 ile 60 dansite (yoğunluk- kg/m3) arasında üretilebilen konvansiyonel sünger çeşitlerini

Detaylı

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma ÇEKMECE SİSTEMLERİ Stil ve Konfor Modern mobilya dünyasının dekorasyona katacağı farklılık, yaratıcı vizyonla tasarlanmış fonksiyonlardır. SAMET, sahip olduğu tecrübe ve yüksek teknoloji olanaklarını SAMET

Detaylı

D Chair. Kullanım ve Montaj Kılavuzu

D Chair. Kullanım ve Montaj Kılavuzu D Chair Kullanım ve Montaj Kılavuzu Genç ve yalın D Chair, dinamik tasarımı ve zengin renk seçenekleri ile keyifli bir çalıșma ortamı sunar. Ayarlanabilir bel desteği ve kolları ile kullanım süresince

Detaylı

Me Too Koleksiyonu. Tasarım Nurus D Lab

Me Too Koleksiyonu. Tasarım Nurus D Lab Me Too Koleksiyonu Tasarım Nurus D Lab Dünyanın en iyi kişisel koltuklarından biri. İnsan anatomisi uzun süre oturmaya uygun olmasa da hayatımızın en az 15 yılını oturarak geçiyoruz. Bu sürecin sağlığımız

Detaylı

Core. Kullanım ve Montaj Kılavuzu

Core. Kullanım ve Montaj Kılavuzu Core Kullanım ve Montaj Kılavuzu Sağlık ve konfor bir arada Core, ayarlanabilir sırt yüksekliği ile farklı vücut ölçülerine sahip bireylere sağlıklı bir șekilde uyum sağlar. Core, Pro-Support ve Dyna-Support

Detaylı

CARDİMO UYKU TEKNOLOJİLERİ İLE RAHAT BİR UYKUYU GARANTİYE ALIN

CARDİMO UYKU TEKNOLOJİLERİ İLE RAHAT BİR UYKUYU GARANTİYE ALIN CARDİMO UYKU TEKNOLOJİLERİ İLE RAHAT BİR UYKUYU GARANTİYE ALIN DAHA SAĞLIKLI UYKU İÇİN YARATICI ÇÖZÜMLER. CARDİMO UYKU TEKNOLOJİLERİ İLE RAHAT BİR UYKUYU GARANTİYE ALIN Günlük uyku düzenimiz, verimli

Detaylı

Puffy Nevresim ve yatak örtülerinde. %40 indirim

Puffy Nevresim ve yatak örtülerinde. %40 indirim Puffy Nevresim ve yatak örtülerinde %40 indirim PAMUK SATEN NEVRESİM TAKIMLARI Desenlerin daha modern ve gençlere uygun bir biçimde tasarlandığı bu seride, derinlik veren soft ve canlı renk varyantları

Detaylı

www.valerimobilya.com ROSE Yatak Odası 2 2 Kapaklı Sürgülü Dolap 2165 2490 655 2 Kapaklı XL Sürgülü Dolap 2165 2640 655 Karyola 1341 1930 2045 Tuvalet Masası 1542 1270 462 Komodin 430 634 468 Puf 420 370

Detaylı

Evlerde huzurun Abc si...

Evlerde huzurun Abc si... Evlerde huzurun Abc si... Her sabah, yeni bir güzelliğe uyanmaktır. Abc sleep concept, tüm yatak üretiminde, Kanserojen içermeyen, D2 Normuna sahip Hot Melt (Su bazlı yapıştırıcı) kullanmaktadır. Hot Melt

Detaylı

Me Too. Kullanım ve Montaj Kılavuzu

Me Too. Kullanım ve Montaj Kılavuzu Me Too Kullanım ve Montaj Kılavuzu Her açıdan mükemmel Me Too, bedeni mükemmel șekilde tamamlar ve çalıșma hayatındaki gereksinimlere akıllı yanıtlar verir. Her detayı teknoloji, deneyim ve özenle tasarlanan

Detaylı

designed by Nurus D Lab teknik doküman

designed by Nurus D Lab teknik doküman designed by Nurus D Lab teknik doküman Me Too, bedeni mükemmel şekilde tamamlar ve çalışma hayatındaki gereksinimlere akıllı yanıtlar verir. Her detayı teknoloji, deneyim ve özenle tasarlanan Me Too, yorgunluğu

Detaylı

Uneo. Kullanım ve Montaj Kılavuzu

Uneo. Kullanım ve Montaj Kılavuzu Uneo Kullanım ve Montaj Kılavuzu Sağlıklı oturma alıșkanlığı kazanın Sempatik görüntüsü ve hafifliğinin yanı sıra Uneo, zengin renk ve kumaș yelpazesi ile her ofise yakıșır. İskeleti tek parça halinde

Detaylı

Paylaşacağımız Çok Şey Var

Paylaşacağımız Çok Şey Var 2017-2018 Paylaşacağımız Çok Şey Var Bu katalogdaki ürünler Karaca Home tarafından, Aşerenler, İsim düşünenler, Gece sık sık uyananlar, Bebeğinin gülüşüyle tüm yorgunluğunu unutanlar için özel olarak

Detaylı

hastalıkta ve sağlıkta her zaman yanınızda... Viskoelastik Medikal Destek Sistemleri

hastalıkta ve sağlıkta her zaman yanınızda... Viskoelastik Medikal Destek Sistemleri hastalıkta ve sağlıkta her zaman yanınızda... Viskoelastik Medikal Destek Sistemleri İşbir Yatak, yaptığı AR-GE çalışmaları sonrasında sektörde bir devrim niteliğinde olan viskoelastik malzemeyi üretti.

Detaylı

Breeze. Kullanım ve Montaj Kılavuzu

Breeze. Kullanım ve Montaj Kılavuzu Breeze Kullanım ve Montaj Kılavuzu Yeni çalıșma trendlerinin akıllı koltuğu Breeze, çalıșma hayatında değișken kullanıcı ihtiyaçlarına yenilikçi formu ve teknolojisi ile akılcı çözümler sunar. Breeze,

Detaylı

NEW COLLECTION

NEW COLLECTION www.sevyat.com NEW COLLECTION WELCOME TO NEW C OL L E C T I ON INDEX www.sevyat.com 08-87 90-139 Koltuk Takımları UykuSetleri 140-143 B a z a l a r 145-171 172-175 Y a t a k l a r B a ş l ı k l a r KOLTUK

Detaylı

MaxiFoam. classicrange. Dikişsiz Naylon Astar üzerinde Nitril Köpük Kaplama. Yağlı ve kirli koşullarda genel amaçlı işleme için tasarlanmıştır.

MaxiFoam. classicrange. Dikişsiz Naylon Astar üzerinde Nitril Köpük Kaplama. Yağlı ve kirli koşullarda genel amaçlı işleme için tasarlanmıştır. MaxiFoam Dikişsiz Naylon Astar üzerinde Nitril Köpük Kaplama. Yağlı ve kirli koşullarda genel amaçlı işleme için tasarlanmıştır. MaxiFoam : bir gerilmiş 15 gauge naylon dikişsiz astar üzerinde nitril köpük

Detaylı

MONEMA Yemek Masası. Berjer

MONEMA Yemek Masası. Berjer MONEMA 1.412 840 Yemek Masası 1.786 1.250 Berjer Yeniliğe Yer Açın Geleneksel Motiflerden İlham Alan Tasarım Modern çizgilerle klasik motiflerin uyum içinde yorumlandığı yeni MONEMA koleksiyonu... Zamansız

Detaylı

CAPRICE VISCO GRUBU YASTIK VE YATAKLAR;

CAPRICE VISCO GRUBU YASTIK VE YATAKLAR; CAPRICE VISCO GRUBU YASTIK VE YATAKLAR; KOD / BOYUT CP 001 60X40X16 NASA tarafından üretilen memory foam (hafızalı sünger) adı verilen viscoelastik malzemeden yapılmıştır.memory Foam yastığının en önemli

Detaylı

1 ÜRÜN ALANA İNDİRİMLİ. 2 nci ÜRÜN

1 ÜRÜN ALANA İNDİRİMLİ. 2 nci ÜRÜN 1 ÜRÜN ALANA 2 nci ÜRÜN % 50 İNDİRİMLİ *Kampanya kapsamında ürünlerin fiyatı hesaplanırken fiyat sıralamasına göre (büyükten küçüğe) 2. ürüne %50 indirim uygulanacaktır. Çoklu alımlarda kampanyanın katları

Detaylı

Caffè Crema kapsülleri şimdi çok avantajlı 12 Ağustos ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda

Caffè Crema kapsülleri şimdi çok avantajlı 12 Ağustos ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Caffè Crema kapsülleri şimdi çok avantajlı 12 Ağustos ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: İç Dengenizi Yoga ile Keşfedin. 4 Kutu Kapsül Kahve 39,80

Detaylı

MARSALA KOLEKSİYON LANSMANI

MARSALA KOLEKSİYON LANSMANI MARSALA KOLEKSİYON LANSMANI mimari esinlenmeler tarihi referanslar ispanyol zerafeti abartısız lüks YILIN MODA RENGİ TASARIMLA BULUŞUYOR Adını Güney Akdeniz in gün batımından alan ve moda dünyasına damgasını

Detaylı

MİA. Tasarım Nurus D Lab. Teknik Doküman

MİA. Tasarım Nurus D Lab. Teknik Doküman MİA Tasarım Nurus D Lab Teknik Doküman Mia, özel olarak tasarlanmış mekanizmaları ile sağlıklı oturma alışkanlığı kazanmanıza yardımcı olan bir performans koltuğudur. Kullanım kolaylığı ve zengin renk

Detaylı

REVELLA.COM.TR COLLECTION

REVELLA.COM.TR COLLECTION REVELLA.COM.TR 2017-2018 COLLECTION ... Gece de sizin için, gündüz de; Gündüz gün ışığı, gece ay ışığı; Ay ışığında yapraklar; Yapraklarda merak; Yapraklarda akıl; Gün ışığında binbir yeşil; Sarılar da

Detaylı

12,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 39,9 TL. SHE1350 Kutu 1 Adet Koli 96 Adet

12,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 39,9 TL. SHE1350 Kutu 1 Adet Koli 96 Adet Kulakiçi Kulaklık SHE1350 Kutu 1 Adet Koli 96 Adet Bass Beat vent sistemi, 15 mm hoparlör sürücüsü 12,9 TL SHE3010TL mıknatıslar, Kauçuk dış yüzey, Soft tasarım, Turkuaz SHE3010PH mıknatıslar, Kauçuk dış

Detaylı

SAMIRA KOLEKSİYON LANSMANI

SAMIRA KOLEKSİYON LANSMANI SAMIRA KOLEKSİYON LANSMANI BEYAZIN VE IŞILTININ AHENKLİ BULUŞMASI YENİ SAMİRA SERİSİ Kristalin saflığından ilham alan Samira, beyazın yalınlığını, geometrik formların rafine şıklığı ile buluşturuyor. Doğallıkla

Detaylı

Sakura. Sadelik ve ihtişamı bir arada arayanlara...

Sakura. Sadelik ve ihtişamı bir arada arayanlara... SLEEP ROYAL S MATTRESS Sakura Sadelik ve ihtişamı bir arada arayanlara... Lüksün, üstün konfor ve en ileri teknolojilerle buluştuğu Sakura Serisi krallara layık uykunun tadını çıkarmak isteyenlere özel

Detaylı

Yaşamaya Değer...

Yaşamaya Değer... Yaşamaya Değer... www.burakhomefurnitures.com Üçlü Spor/ Pietra V6 - Üçlü Kapitone / Puma Yeşil Lizbon Üçlü Spor/ Truva 3015 - Üçlü Kapitone / Parma V910 Hem modern hem de klasik sevenlere ilham verici

Detaylı

1 ÜRÜN ALANA İNDİRİMLİ. 2 nci ÜRÜN*

1 ÜRÜN ALANA İNDİRİMLİ. 2 nci ÜRÜN* 1 ÜRÜN ALANA 2 nci ÜRÜN* 50 İNDİRİMLİ *Kampanya kapsamında ürünlerin fiyatı hesaplanırken fiyat sıralamasına göre (büyükten küçüğe) 2. ürüne %50 indirim uygulanacaktır. Çoklu alımlarda kampanyanın katları

Detaylı

Laressa Yatak, sağlıklı bir uyku için doğru tasarlanmış ve kaliteli yatak ürünlerinin önemini bilerek araştırıyor, üretiyor.

Laressa Yatak, sağlıklı bir uyku için doğru tasarlanmış ve kaliteli yatak ürünlerinin önemini bilerek araştırıyor, üretiyor. Kökleri 1973 yılında kurulan Üçler Mefruşat a uzanan, Ankara Yatak ve Kapitone Sanayi ve Ticaret A.Ş. olarak 1992 den beri yatak ve mobilya pazarında faaliyet gösteren şirketimiz 2005 yılında oluşturduğu

Detaylı

PANEL YAPI PANEL YAPI

PANEL YAPI PANEL YAPI PANEL YAPI İNŞAAT VE TAAHHÜT VE TİCARET PANEL YAPI İNŞAAT VE TAAHHÜT VE TİCARET Panel Yapı İnşaat ve Taahhüt ve Ticaret Genel Müdürlük / Head Office: Eski Edirne Asfaltı 71. Sok. No:24 K:1 D:2 Sultançiftliği,

Detaylı

Breeze Koleksiyonu. Tasarım Justus Kolberg

Breeze Koleksiyonu. Tasarım Justus Kolberg Breeze Koleksiyonu Tasarım Justus Kolberg Farklı çalışma stilleri için akıllı performans koltuğu. Oturarak çalışmanın sebep olduğu sağlık problemlerini en aza indirmek amacıyla tasarladığımız Breeze, doğru

Detaylı

27 yıllık tecrübe... Uykunun en tatlı hali

27 yıllık tecrübe... Uykunun en tatlı hali Koşulsuz müşteri memnuniyetinin ilk halkası, doğru hammadde seçimi ve yüksek standartlarda kalite kontrol mekanizmasıdır. Bunun bilinci ile her bir hammaddemizi ve üretici firmayı özenle seçeriz. Bunun

Detaylı

Decubitus Prophylaxis Üstün Tedavi

Decubitus Prophylaxis Üstün Tedavi Decubitus Prophylaxis Üstün Tedavi Decubitus Prophylaxis Üstün Tedavi TEMPUR-MED Ürününün Sağladıkları Optimum basınç azaltımı Yüksek konfor Yüksek hijyen Kullanım kolaylığı Geniş uygulama alanı Minimum

Detaylı

www.aspen.com.tr 02.2015 I w w w. F i k i r K a h v e s i. c o m. t r 14999347 I

www.aspen.com.tr 02.2015 I w w w. F i k i r K a h v e s i. c o m. t r 14999347 I Aspen Yapı ve Zemin Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlük / Head Office: Leylak Sokak Murat İş Merkezi B Blok Kat 3/14 Mecidiyeköy 34387 İSTANBUL Tel +90 212 318 88 88 (pbx) Faks/Fax +90 212

Detaylı

TÜM ÜRÜNLERDE %10 KDV İNDİRİMİ BELİRLİ ÜRÜNLERDE. %35 e varan İNDİRİM

TÜM ÜRÜNLERDE %10 KDV İNDİRİMİ BELİRLİ ÜRÜNLERDE. %35 e varan İNDİRİM TÜM ÜRÜNLERDE %10 KDV İNDİRİMİ BELİRLİ ÜRÜNLERDE %35 e varan İNDİRİM 7.317 *5.357 Yatak Odası 7.048 *5.160 Yemek Odası * Belirtilen fiyat, sürgülü dolap, şifonyer, şifonyer aynası, 160 lık başlık ve 2

Detaylı

HANGİ YATAK DEĞİL, HANGİ LOVA!

HANGİ YATAK DEĞİL, HANGİ LOVA! HANGİ YATAK DEĞİL, HANGİ LOVA! Uyku ve yaşam kalitenizi, yatağınız belirleyecek. O yüzden yatak seçiminizi şansa bırakamazsınız. Çünkü hayatınızın bundan sonraki uzun bir dönemini birlikte geçireceksiniz.

Detaylı

DORUK OTEL TEKSTİLİ 2015 KATALOĞU

DORUK OTEL TEKSTİLİ 2015 KATALOĞU DORUK OTEL TEKSTİLİ 2015 KATALOĞU HAVLU GRUBU LİNEN GRUBU YASTIK GRUBU RESTAURANT SPA GRUBU TEK KULLANIMLIK ÜRÜNLER OTEL YATAKLARI DİGER ÜRÜNLER OTEL HAVLULARI %100 Pamuk. %100 Hidrofil,özelliği kazandırılmıştır.

Detaylı

CASABLANCA KOLEKSİYON LANSMANI

CASABLANCA KOLEKSİYON LANSMANI CASABLANCA KOLEKSİYON LANSMANI GELENEKSELLİĞİN MODERN YORUMU Masallarla büyüdük, sevdiklerimizle masallardaki gibi bir hayat yaşamak en büyük hayalimiz Casablanca Serisi ile bu hayal biraz olsun gerçekleşiyor.

Detaylı

elegance elagance başlık / damask yatak / mina kanyon baza

elegance elagance başlık / damask yatak / mina kanyon baza elegance elagance başlık / damask yatak / mina kanyon baza Elegance yatak seti, modern mekânlar için özenle ve titizlikle sizlerin rahatlığı düşünülerek tasarlanmış özel bir üründür. Elegance yatak seti,

Detaylı

NEW. Evinizdeki Konfor... COLLECTION. Comfort of your Home...

NEW. Evinizdeki Konfor... COLLECTION. Comfort of your Home... NEW COLLECTION Evinizdeki Konfor... Comfort of your Home... Yeni Nesil Rahatlık Konforlu Bir Yaşam Salon takımlarından Oturma Gruplarına, Maksi Takımlardan, Köşe Takımlarına kadar geniş bir ürün yelpazesinde

Detaylı

Yataklar Yorganlar, yastıklar ve alezler 2016

Yataklar Yorganlar, yastıklar ve alezler 2016 SATIN ALMA KILAVUZU Yataklar Yorganlar, yastıklar ve alezler 2016 Herkese iyi uykular Konu yatak olduğunda herkesin tercihi farklıdır. Çünkü her insanın yapısı farklıdır. Her insan farklı uyur. Biz bu

Detaylı

COLLECTION2017. dawood.com.tr

COLLECTION2017. dawood.com.tr COLLECTION2017 dawood.com.tr Seçkin Tasarım Anlayışı Detaylı İşçilik Modern Yaklaşım Geniş Ürün Gamı Güçlü Üretim Teknikleri Hayal etmek tasarımın en güçlü süreci, kalite iyi tasarımın vazgeçilmez bir

Detaylı

İYİ BİR UYKU İÇİN EN GÜZELİ ŞİMDİ VARAN PERAKENDE FİYAT LİSTESİ 2017/2. TÜM YATAK, BAZA, BAŞLIK ve EV TEKSTİLİNDE

İYİ BİR UYKU İÇİN EN GÜZELİ ŞİMDİ VARAN PERAKENDE FİYAT LİSTESİ 2017/2. TÜM YATAK, BAZA, BAŞLIK ve EV TEKSTİLİNDE PERAKENDE LİSTESİ 207/2 45 İYİ BİR UYKU İÇİN EN GÜZELİ ŞİMDİ e VARAN TÜM, BAZA, BAŞLIK ve EV TEKSTİLİNDE Laressa da Sonbahar Fırsatları 45 45 40 Kökleri, 973 yılında kurulan Üçler Mefruşat a uzanan Ankara

Detaylı

Eski yatakta %35 e varan indirim, yeni Yataş ta %100 uyku.

Eski yatakta %35 e varan indirim, yeni Yataş ta %100 uyku. Eski yatakta %35 e varan indirim, yeni Yataş ta %100 uyku. Geleneksel Yataş Yatak Değiştirme Kampanyası başladı. Eski yatağınızı %35 e varan indirimlerle Yataş yataklarla değiştirin, sağlıklı uykuyu kesintisiz

Detaylı

indeks 04 / 05 lotus oturma grubu 06 / 07 pasifik oturma grubu 44 / 45 parga oturma grubu 08 / 09 terra oturma grubu

indeks   04 / 05 lotus oturma grubu 06 / 07 pasifik oturma grubu 44 / 45 parga oturma grubu 08 / 09 terra oturma grubu NEW collection indeks 04 / 05 lotus oturma grubu 06 / 07 pasifik oturma grubu 44 / 45 parga oturma grubu 08 / 09 terra oturma grubu 46 / 47 diana oturma grubu 10 / 11 terra oturma grubu 48 / 49 diana oturma

Detaylı

Tekstil ve Kumaş Teknolojileri

Tekstil ve Kumaş Teknolojileri Tekstil ve Kumaş Teknolojileri TEKNOLOJİ MODANIN EMRİNDE Akmens, kurumsal kıyafetler pazarında deneyimiyle yer edinmiş köklü bir firmadır. Teknolojiye ve yeniliğe yatırım yapan Akmens, piyasada kullanılan

Detaylı

Lizbon, Her Ayrıntısıyla Modern ve Retro

Lizbon, Her Ayrıntısıyla Modern ve Retro Anteros Konforlu ve Davetkâr 12.252 7.995 TL Lizbon, Her Ayrıntısıyla Modern ve Retro Ceviz renginin sıcaklığı, siyah krom düğme kulpların şıklığı, yüksek ayaklı yapısı, kapaklardaki desen yönü farklılığı

Detaylı

Temizlik Setleri. Ürün Özellikleri: Mop. Sap. Kova. Tekerlekli Taşıma Aparatı. Ürün Kodu. Ürün Barkod Koli Barkod Koli İçi Hacim (lt)

Temizlik Setleri. Ürün Özellikleri: Mop. Sap. Kova. Tekerlekli Taşıma Aparatı. Ürün Kodu. Ürün Barkod Koli Barkod Koli İçi Hacim (lt) İÇİNDEKİLER TEMİZLİK SETLERİ... 4 MOPLAR... 6 APARATLAR... SAPLAR... 14 CAM TEMİZLİK ÜRÜNLERİ... 16 TEMİZLİK BEZLERİ... 18 SÜNGER VE OVMA ÜRÜNLERİ... 20 Temizlik Setleri Mop Temizleme alanı genişletilmiş

Detaylı

genç odası Özgün bir biçimde dekore edilen odalar, gençleri mutlu eder. Genç odası dekore edilirken mümkün olduğunca bilindik kalıplardan ve renklerden arınılmalı, daha özgün ve yenilikçi çözümlere yönelinmelidir.

Detaylı

Yatağınızı aldığınız yılı hatırlıyor musunuz?

Yatağınızı aldığınız yılı hatırlıyor musunuz? Fiyat Listesi 2013 Yatağınızı aldığınız yılı hatırlıyor musunuz? O zamanlar kim başbakandı acaba? Ya o yılın hit şarkıları... Hiç biri aklınıza geliyor mu? Yakın çevrenizde neler olmuştu kim bilir? Evlenenler,

Detaylı

CEVİZ RENGİNİN KLASİK ZARAFETİ CAMIN MODERNLİĞİYLE BULUŞUYOR

CEVİZ RENGİNİN KLASİK ZARAFETİ CAMIN MODERNLİĞİYLE BULUŞUYOR CEVİZ RENGİNİN KLASİK ZARAFETİ CAMIN MODERNLİĞİYLE BULUŞUYOR Tam 7 sene önce Exclusive Serisi ni tasarladığımızda o kadar çok sevildi ki, o kadar çok beğenildi ki, 40 yıllık Doğtaş, Doğtaş Exclusive oldu.

Detaylı

Alpha Active 4 Havalı Şilte Sistemi

Alpha Active 4 Havalı Şilte Sistemi Alpha Active 4 Havalı Şilte Sistemi Siz ve hastalar için basıncı hafifletmek Basınç ülserlerinin önlenmesi ve yönetilmesi için tasarlanan Alpha Active 4 basınç dağıtan şilte sistemi, çeşitli bakım ortamları

Detaylı

Rüyalarınız için temiz hava akımı

Rüyalarınız için temiz hava akımı Rüyalarınız için temiz hava akımı Daha iyi bir uyku için temiz hava Temiz hava, Dünya üzerindeki en temel unsurlardan biridir ve insanlar için hayati önem taşır. Akciğerlerimizi günde 25,000 kereden daha

Detaylı