EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÜSKÜDAR KANDİLLİ KIZ ANADOLU LİSESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÜSKÜDAR KANDİLLİ KIZ ANADOLU LİSESİ"

Transkript

1 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI Yatılı Öğrenci Pansiyon El Kitabı

2 Değerli Velimiz ve Öğrencimiz, Ülkemizin en köklü eğitim kurumlarından biri olan Kandilli Kız Anadolu Lisesi ni tercih ettiğiniz için sizi tebrik ederiz yılında Adile Sultan İnas Mekteb-i Sultanisi adı altında, Türkiye nin ikinci kız lisesi olarak açılan okulumuz 124 yatak kapasiteli Kız Yatılı Pansiyonuna sahiptir. Okul Pansiyonumuzda kalacak öğrencilerimiz için, pansiyon hayatı ile ilgili vereceğimiz kısa bilgilerin yer aldığı bu kitapçığı kayıt esnasında okumuş olmanız sizin için yararlı olacaktır. Değerli öğrencilerimiz; Eğitim hayatlarını yatılı öğrenciler olarak tamamlayan başarılı Kandilli Kız Anadolu Lisesi mezunlarının köklü geleneğini sizler geleceğe taşıyacaksınız. Sizleri; yeni arkadaşlıklar, dostluklar, yeni bilgi ve deneyimler kazanacağınız; hayatınızın diğer kalanını şekillendirecek samimi bir aile ortamı bekliyor. Yeni bir ortama girerken bir takım sorumlulukları da yerine getirmeniz gerekecektir. Yatılı öğrencilerimiz, kendi yataklarını yapmak, etüt ve yatak odalarının temizliğini yapmak, kişisel temizliklerini yapmak ( saç, kılık kıyafet, el ayak, diş, vücut vb) ve pansiyon nöbet görevi gibi sorumluluk duygularının gelişeceği birçok işi de yapmak durumundadırlar. Okul pansiyonumuzda geçireceğiniz süre zarfında üzerinize düşen sorumlulukları yerine getirdiğiniz takdirde, pansiyon hayatı sizi hayata hazırlamada çok önemli bir işlev görecektir. Bu kitapçık pansiyonumuz hakkında gereksinim duyacağınız bilgileri bulabileceğiniz bir başvuru kaynağı olması amacıyla hazırlanmıştır. Hepinize verimli bir yatılılık deneyimi ve çok başarılı bir eğitim-öğretim yılı diliyoruz.

3 Bulunduğu İlin Adı İSTANBUL İlçenin Adı ÜSKÜDAR Bağlı Olduğu Kurum ORTAÖĞRETİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Telefon OKUL: 0 (216 ) (216) BELGEGEÇER: 0 (216 ) Adres KANDİLLİ CAD KANDİLLİ MAH LİSELİ SOK NO: ÜSKÜDAR/ İSTANBUL FİZİKİ YAPI Yatakhane Kapasitemiz: 124 Kız Öğrenci Pansiyon binamız 5 kattır. Giriş katında çamaşırhane, 3 adet müştemilat, depo ve kazan dairesi bulunmaktadır. I. katta yemekhane, etüt sınıfı, mutfak, kuru erzak deposu vardır. II. katta sınıfların ve belletmen öğretmenlerin odaları bulunmaktadır. III. Katta sınıfların ve belletmen öğretmenlerin odaları, revir, IV. katta ise 12. Sınıf öğrencilerimizin dinlenme ve serbest ders çalışma odaları vardır. Her odada banyo ve tuvalet bulunmaktadır. Odalarda altı öğrenci kalmaktadır. 2 odada dört öğrenci, bir odada da sekiz öğrenci kalmaktadır.

4 Eğitim Öğretim Yılı Takvimi Yatılı öğrencilerimizin resmi törenlere katılmaları beklenmektedir. Veli ve öğrencilerimizin seyahat planlamalarını bu takvimi dikkate alarak yapmalarını önemle rica ederiz. Millî Eğitim Bakanlığının eğitim ve öğretim yılı takviminde herhangi bir değişiklik yapması durumunda, aşağıdaki tarihlerde ortaya çıkabilecek değişiklikler velilere bildirilecektir Yatılı Bölüm Oryantasyonu Öğretim Yılı nın Başlaması 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Yılbaşı Tatili 1.Dönemin Sona Ermesi Tatil Tarihleri 16 Eylül 2018 Pazar 17 Eylül 2018 Pazartesi 29 Ekim 2018 Pazartesi 01 Ocak 2019 Salı 18 Ocak 2019 Cuma Yarıyıl Tatili 18 Ocak 04 Şubat Yarıyıl Başlangıcı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Emek ve Dayanışma Günü 19 Mayıs Atatürk ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Eğitim-Öğretim Yılının Sona Ermesi 04 Şubat 2019 Pazartesi 23 Nisan 2019 Salı 1 Mayıs 2019 Çarşamba 19 Mayıs 2019 Pazar 14 Haziran 2019 Cuma Öğrencilerimizin tatillerde saat e kadar yurttan ayrılmış olmaları gerekmektedir.

5 Haklar ve Sorumluluklar Yatılı öğrenciler çeşitli haklara ve sorumluluklara sahiptir. Bunlar aşağıda maddeler halinde belirtilmiştir: Haklar Akademik, sosyal ve kültürel bağlamdaki gelişmeyi destekleyen bir ortamda öğrenim görmek Güvende olmak Sorumluluklar Atatürk ilkelerine bağlı, demokrasiye ve evrensel değerlere saygılı, okul değerlerine ve geleneklerine bağlı olmak Tehdit, yaralama ve diğer zarar verici davranışlardan uzak durarak diğerlerinin güvenliğine karşı tehdit oluşturmamak ve sivil savunma faaliyetlerine katılım sağlamak Kişisel eşyaların güvende olması Kişisel eşyaların kullanımına saygı göstermek ve diğer bireylerin kişisel eşyalarını çalmamak; izinsiz almamak Haklar Saygılı ve kibar davranışlar görmek Sorumluluklar Kendi dışındakilere saygılı ve kibar bir şekilde davranmak ayrıca yöneticilerin idaresine saygı duymak Anlayışlı bir şekilde karşılanmak Değişikliklere ve farklılıklara hoşgörülü yaklaşmak Düzenli bir çevrede barınmak Kurallara uyumlu olmak, işbirliği içinde davranmak; öz denetim sağlamak ve diğer bireylerin haklarına saygı göstermek Yatılılık yaşamının ve okulun değer verilen bir üyesi olmak Davranış, duruş ve sözleriyle okulu en iyi şekilde temsil etmek; okulun ve yatılılık çevresinin saygınlığını korumak ve arttırmak Uygun ortamda ders çalışmak Diğerlerinin uygun ders çalışma ortamını bozmamak ve bu ortama katkıda bulunmak Sorunlar karşısında fikir beyan etmek Güvenli, bakımlı okul binaları ve malzemeleri kullanmak Fikirlerin uygun yer ve zamanda uygun bir dille ifade edilmesi Tespit edilen hasarlı malzemeyi okula rapor etmek ve okul malına zarar vermemek *Gerekli görülürse el kitabı içindeki kural ve uygulamalar okul ve pansiyon idaresi tarafından değiştirilebilir veya eklenebilir.

6 Davranış Puanı Sistemi *Yatılı Bölüm disiplin kuralları çerçevesi Milli Eğitim Bakanlığı yönetmeliğince düzenlenmiştir. Ayrıca yatılı öğrencilerden aşağıdaki kitapçık ve yönetmeliklere uymaları beklenir.. MEB Ödül ve Disiplin Yönetmeliği. KKAL Veli ve Öğrenci El Kitabı. Kurallar nasıl işler? Öğrenciler Yatılı Bölüm için her öğretim yılına 100 puan ile başlar..yatılı Bölüm kurallarına uyulmaması durumunda, disiplin uygulamaları çizelgesinde belirtilen oranlarda puan kaybedilir..gerekli durumlarda yatılı bölüm yöneticisi yurt kuralları ve yönetimiyle ilgili bazı idari kararlar alabilir.. Öğretim yılı sonu itibarı ile en yüksek pansiyon davranış puanı ve akademik çalışma puanı alan öğrenciler yatılı bölüm yönetimi tarafından ödüllendirilir..yurt Davranış Puanı 70 in altında olan öğrenciler, herhangi bir yurt ödülü alamazlar Yurt Kuralları Sabah yurttan zamanında çıkma Akşam yatış saatine uyma Yurtta olması gereken saatlerde bulunma Kendi odasında ve kendi yatağında yatma Yapılan uyarıları dikkate alma Yurt yönetici ve çalışanlarına saygısız hitap ve davranışlarda bulunmama Odada ilaç bulundurmama Kişisel bakım ve temizliğine özen gösterme ve okul kıyafet yönetmeliğine uygun giyinerek okula gitme Kişisel bakım ve ortak alan kullanımları (banyo, mutfak, çamaşır odası, ütü vb.)

7 Etüt Saatleri ve Kuralları Pazartesiden perşembeye- pazar saatleri arasında etüt saati vardır. Etüde zamanında gelinmesi zorunludur. Gerekli bütün ders araç ve gereçleri getirilmiş olmalıdır Öğrenciler sessiz çalışmalıdır. Etüt saatlerini ödev yapmak, proje tamamlamak, öğrendiklerini tekrar etmek için verimli kullanmaları beklenmektedir. Öğrenciler, etüt bitene kadar hiçbir sebeple başka odalarda bulunmaz. Etütlerde her öğrenci diğer arkadaşlarını rahatsız edecek her türlü davranışı yapmaktan uzak duracaktır. Etütlerde cep telefonu kullanımına kesinlikle izin verilmez. Veliler öğrencileri ders ve etüt saatleri dışında ararlar. Dersi olmayan öğrencilerden kitap okumaları beklenmektedir. Etüt alanı düzenli ve temiz bırakılmalıdır. Etütlerde masalara, duvarlara ve sandalyelere hiçbir yazı yazılmaz. Etüt salonlarındaki eşyalara zarar verilmez. Aksi takdirde verilen zarar etüt salonunda çalışan öğrencilerden tanzim edilir. Etüt sınıfına su dışında, yiyecek ve içecek getirilmesine izin verilmez. Grup çalışması yapacak öğrenciler yatılı bölüm yönetiminden önceden izin almak zorundadır. Grup çalışmaları yatılı bölüm yöneticisinin uygun gördüğü yerde yapılır

8 Oda Kuralları Odaların temizlik ve düzeni öğrencilerin sorumluluğundadır ve aşağıdaki başlıkları içerir: Yatak, kabul edilebilir ölçülerde düzenli olmalıdır. Çarşaf yatak üstünde düzgün ve potsuz olmalıdır. Yastık, düzenli bir şekilde baş tarafta, yorganın altında olmalıdır. Yorgan düzenli bir şekilde konulmuş olmalı ve kenarları aşağıya düzgün sarkıtılmalıdır. VI. Kayıt İşlemleri Okulumuza öğrenci kayıtları, ilgili yönetmelik gereği Milli Eğitim Bakanlığımızın açıkladığı tarihler arasında E-Okul Modülü üzerinden LGS SınavI sonucunda YEB puanına göre yapılmaktadır. Öğrencilerimiz ilgili yönetmelikler doğrultusunda Paralı Yatılı ve Parasız Yatılı olarak okulumuzun pansiyonunda kalabilmektedir. Öğrencinin okul kaydı yapılırken okulumuz pansiyonunda kalmak istiyorsa pansiyon kaydı da birlikte yapılmaktadır Eğitim Öğretim yılı kapsamında pansiyona öğrenci kayıtlarımız, Eylül 2018 tarihleri arasında yapılacaktır. Mevcut kontenjandan fazla başvuru olması durumunda kayıtlar TEOG puan üstünlüğüne göre yapılacaktır. Kayda gelen velilerimizin aşağıdaki belgeleri eksiksiz bir şekilde hazırlayarak gelmeleri gerekmektedir. Pansiyona yerleştirme sonuçları 16 Eylül 2018 tarihinde okulumuzun internet sitesinden ilan edilecektir. Paralı Yatılı Öğrenci Alımı Paralı Yatılı öğrencilerden her yıl Bütçe Kanunu ile tespit edilen ücret alınır. Paralı Yatılı öğrencilerden ücretler ilk taksit öğrencinin pansiyona kayıt olduğu gün, ikinci üçüncü ve dördüncü taksitler ise Kasım, Şubat ve Nisan aylarının ilk on günü içinde olmak üzere dört taksitle alınır. Taksitini zamanında ödemeyen öğrencinin Paralı Yatılı öğrencilikle ilişiği kesilir. PARALI YATILI ÖĞRENCİLERİN PANSİYON TAKSİTLERİNİ ÖDEME PLANI 1.TAKSİT İlk kayıt sırasında: 725TL 2.TAKSİT KASIM 2017: 725TL 3.TAKSİT ŞUBAT 2018: 2018 Mali yıl bütçesinde belli olacak 4.TAKSİT NİSAN 2018: 2018 Mali yıl bütçesinde belli olacak

9 Öğrenci ve Veli Uyum Programı Programın amacı, yeni öğrencileri ve velileri yatılı yaşamın özellikleri ve işleyişi hakkında bilgilendirmektir. Program içeriği ve katılımın gerektiği durumlar velilere bildirilecektir. İstanbul Velisi Gerekli ve acil durumlar için bir asil ve bir yedek İstanbul velisi tayin edilmek zorundadır. İstanbul velisinin görevleri: Acil sağlık durumlarında öğrenci velisi gelene kadar ilgilenmek üzere öğrenciyi Pansiyondan almak. Tatil dönüşlerinde veya gidişlerinde Pansiyon giriş ve çıkış saatleri dışında öğrencinin sorumluluğunu almak. Yatılı Öğrencilerin Yanlarında Getirmesi Gereken Malzeme Listesi Pansiyon odalarında okul yönetiminin temin ettiği demirbaşların dışında (yatak vb.) herhangi bir eşya kabul edilmez. Giyecekler: Spor ayakkabısı dışında mevsimine göre 1 çift ayakkabı Okul forması ( bluz, pantolon, tişört, ceket) Okul spor giyim ve malzemesi ve 1 çift spor ayakkabısı Yağmurluk, şemsiye, Gecelik/ pijama/ iç çamaşırı/ çorap Bornoz Oda terliği ve altı kaymayan banyo terliği Yatakhane Malzemeleri: 1 yastık, en az 2 adet yastık kılıfı Çarşaf ve nevresim takımı 1 er adet yorgan ve battaniye 1 yatak örtüsü Banyo havlusu, el havlusu Yeterli sayıda elbise askısı, çamaşır filesi Kişisel Bakım ve Temizlik Malzemeleri: Sabun ve şampuan Diş fırçası ve diş macunu Tarak ve fırça Varsa sürekli kullanılan ilaçlar ( Raporu ile beraber teslim edilecek)

10 !Yukarıda belirtilen liste dışında yurda getirilecek her türlü eşya veya malzeme için Pansiyon yönetiminden önceden izin alınması zorunludur.!su ısıtıcısı, kahve makinesi, ütü(şahsa ait), saç düzleştirici, fön makinası vb. elektrikli aletlerin pansiyona getirilmesi ve kullanılması yasaktır. Saç düzleştirici özelliği olan kurutma makineleri de düzleştirici kapsamında değerlendirilir. Kontroller sırasında bulunan cihazlar idare tarafından alınır ve dönem sonuna kadar verilmez. GÜNLÜK YAŞAM VE KURALLAR 1. Okul Bahçesinin Kullanımı Okulumuz yatılı öğrencileri serbest saatlerde okul bahçesinde vakit geçirebilir. Hava karardıktan sonra güvenlik nedeniyle tüm öğrenciler pansiyon binasında bulunurlar. Pansiyon giriş saatinden sonra izinsiz olarak pansiyon bahçesinde bulunmak yasaktır. 2.Ziyaretçi Ziyaretçi görüşmeleri Pazartesi Cuma ile arası; hafta sonu arası yapılır. Yatılı öğrenciler için ziyaret yeri pansiyon giriş katındaki dinlenme odasıdır. Ziyaretçilerin başka bir alanda bulunmaları kesinlikle yasaktır. Olağanüstü durumlar ve eşya taşımak amacı dışında ziyaretçiler pansiyon katlarına giremez. Önceden pansiyon yöneticisinden izin alan ziyaretçiler (veliler dahil) yanlarında Nüfus Cüzdanlarını getirmelidir. Ziyaretçilerin gelişi belletici öğretmenlere de bildirilmelidir. Anne baba resmi olarak ayrı ise mahkeme kararı gereklidir. Gündüzlü öğrencilerin ziyaret veya başka amaçlarla yatakhane bölümüne çıkmaları yasaktır. 3.Okul ve Pansiyondan Çıkış Çarşı İzni Öğrenciler ders saatleri dışında okul idaresince belirlenen zamanlarda ihtiyaçlarını karşılamak üzere AŞAĞIDAKİ ŞARTLARI YERİNE GETİRMİŞ OLMAK KAYDIYLA izin kullanabilirler. 1) Saat Sınırlamaları, Çarşı izni günleri ve süreleri okul idaresince belirlenir ve öğrencilere duyurulur. Bu saatlere uygun hareket etmek zorunludur. Herhangi bir nedenden dolayı geç kalacak öğrenci Pansiyon müdür yardımcısından izin almak ve nöbetçi/belletici öğretmenini durumdan haberdar etmekle yükümlüdür.

11 Acil Durumda Pansiyondan Çıkış ve Dönüşler. Acil durumlarda sadece velisinin telefonu ve yazılı talebiyle çıkış izni verilir. Bir öğrencinin pansiyondan belirtilen kuralların dışında ayrılmasını gerektirecek bir durum olursa, öğrencinin velisi en geç bir gün önce, yazılı olarak, Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcısına başvurmalıdır.. Pansiyona dönüş saatinde gecikme yaşayacak öğrenciler: I. Pansiyon yönetimini II. Veliyi aramak zorundadır. Böyle bir durumda veli de pansiyonu arayarak pansiyon yönetimini bilgilendirmelidir.. Pansiyon yönetimini bilgilendirmeden yapılan her türlü gecikme, idari işlem gerektirir..gecikme okul etkinliği gibi önceden bilinen bir durumla ilgiliyse, öğrenciler gerekli formu doldurarak önceden Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcısına vermek zorundadır ve pansiyondan ayrılmadan gerekli izni alır. Hafta İçi Pansiyon Dışında Geceleme Hafta içi pansiyon dışında geceleme izni verilemez. Öğrencinin hafta içinde çıkış yapılabilmesi ancak acil durumlar için öğrenci velisinin Yatılı Bölüm Dışında Geceleme Dilekçesi vermesi ve Pansiyon İdaresinin onayıyla mümkündür. Hafta Sonu Pansiyon Dışında Geceleme ( Evci İzni ) Hafta sonu evci çıkacak öğrenciler Cuma akşam saat 17:00 ye kadar çıkışlarını tamamlamalı ve Pazar saat 17:30 a kadar pansiyona dönmüş olmalıdırlar. Geç kalan öğrenciler, beklenmeyen durumlar hariç, pansiyona kabul edilmezler. Hafta sonunda pansiyon dışında gecelemek için velinin okula kayıt sırasındaki bildirimi esas alınır. Bunun dışında Hafta sonunda yatılı çıkış yapacak öğrencilerin izin dilekçeleri en geç o hafta Perşembe günü saat 13:30 a kadar pansiyondan sorumlu Müdür Yardımcısına ulaştırılmalıdır. İzin isteği pansiyon yönetimince kabul edildikten sonra geçerlilik kazanır. Ayrıca veli bizzat gelerek (saat dan önce) öğrenciyi alabilir. Her durumda öğrenci çıkarken Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcısını, hafta sonları ise nöbetçi belletmeni görmeli ve durumu bildirmelidir. Evci izni olmadan pansiyondan çıkış yapılmayacak; hafta içinde evci çıkmak zorunda kalan öğrencilerin velileri idareyi bilgilendirecektir. Öğrenciler izinli oldukları zaman diliminde pansiyona giriş-çıkış yapamazlar. Yurttan ayrılmadan önce öğrenciler odalarını düzenli bir şekilde bırakmakla yükümlüdürler.

12 Hafta Sonu ve Tatil Günlerinde Pansiyonda Kalmak Hafta sonları, bayramlar ve okulun kapanış saati olan Cuma günü saat 17.00'da Evci çıkmak isteyen tüm yatılı öğrenciler pansiyondan ayrılmış olmalıdır. Yarıyıl ve yaz tatillerden önceki son gün, tüm yatılılar en geç saat 16.00'dan önce pansiyondan ayrılmalıdır. Öğrenciler pazar günü veya tatilin son gününde pansiyona en geç saat de dönmüş olmalıdır Bilişim Araçları Bilişim araçlarının sorumluluğu kişiye aittir. Etütlerde cep telefonu kullanımına izin verilmez. Bilgisayar kullanımı sadece eğitim amaçlıdır. Hafta içi , hafta sonu saatleri arasında cep telefonu kullanılamaz. Güvenlik Pansiyon Binası dışarıdan güvenlik kameralarıyla 24 saat izlenmektedir. Ücreti önceden ödenmemiş koliler güvenlik veya yatılı bölüm yöneticileri tarafından kesinlikle kabul edilmeyecektir. Pansiyon yöneticileri öğrencilere gelen kolileri öğrencinin yanında, kontrol ederek teslim eder. Öğrenciler eşyalarından ve paralarından kendileri sorumludur. Ancak öğrenciler pansiyona maddi değeri yüksek herhangi bir eşya getirmemelidir Herhangi bir eşya veya malın kaybı durumunda derhal idareye bilgi verilmelidir. Açıkta bulunan değerli eşyaların ya da kilitsiz dolaplardaki eşyaların kayıplardan kişi kendi sorumludur. Pansiyonumuz güvenlik kameraları ile denetlenmektedir. Dinlenme TV Odası Öğrenciler etüt saatleri dışında TV odasını kullanabilirler. Öğrenciler ayrıca okulun belirlediği televizyon kullanım talimatına uyarlar. Yemek Hizmetleri Pansiyonumuzda yemek hizmeti 124 kişi kapasiteli yemekhanemizde, kendi mutfağımızda kendi personelimiz tarafından verilmektedir. Yemek menülerimiz hazırlanırken öğrencilerimizin sağlıklı, dengeli ve hijyenik beslenmelerinin kontrolünü sağlamak amacıyla Milli Eğitim Bakanlığımızın Yatılı ve Pansiyonlu Okullar için Beslenme Rehberi nden yararlanılmaktadır. Öğrencilerimize, Açık Büfe (8 çeşit) Kahvaltı, 4 çeşitten oluşan 2 Ana Öğün ve 2 çeşit Ara öğün olarak yemek hizmetimiz sunulmaktadır. Okul dışından satın alınan yiyeceklerden dolayı oluşabilecek herhangi bir sağlık sorunundan pansiyon yönetimi sorumlu değildir. Dışarıdan gelen yemek siparişleri kesinlikle kabul edilemez.

13 Yemekhaneden Yatakhane bölümüne yiyecek çıkartmak yasaktır. Yemekhaneye hafta sonları da dahil olmak üzere uygun ayakkabı ve giysi ile gidilmelidir. Sağlık Hizmetleri Öğrencilerimizin kayıtlar sırasında ve her öğretim yılı başında tüm sağlık bilgilerinin tam ve eksiksiz bir şekilde idareye teslim edilecek formlarda belirtilmesi büyük önem taşır. Sene içinde geçirilen hastalıklar, operasyonlar ve kendi hekimleri tarafından başlatılan tedavilerin okul idaresine mutlaka bildirilmesi gereklidir. 3 günden fazla rapor alan öğrenci, ailesi bilgilendirilerek evci iznine gönderilir. Öğrencinin bulaşıcı herhangi bir hastalığa yakalanması durumunda rapor süresi gözetilmeksizin öğrenci evci iznine gönderilir. Öğrencinin yurda dönüş yapabilmesi için veli, tedavi eden kurum veya doktordan resmi imzalı ve kaşeli sağlık raporu getirmek durumundadır. Aksi durumda pansiyon yönetimi öğrenciyi kabul etmeme yetkisine sahiptir. Acil olmayan sağlık durumlarında öğrencinin hastaneye gitmesine okul idaresi veya velisi karar verir. Böyle bir durumda, öğrenciyi hastaneye götürmekten için öncelikle velisi sorumludur. Mümkün olmayan durumlarda velinin talebiyle velisi gelene kadar öğrenciyi görevlendireceği kişi götürmek durumundadır. Acil durumlarda pansiyon yönetimi öğrenciyi ambulans ile hastaneye nakleder. Devamında, öncelikle ailesi, velisi bilgilendirilerek öğrenci velisine bırakılır. Kurumumuzun herhangi bir sağlık merkeziyle anlaşması yoktur. Acil durumlarda en yakın sağlık merkezi tercih edilir. Ders günü süresince revirde kalan yatılı öğrenci pansiyon binası dışına sadece velisi ile çıkabilir. İlaçlar Tüm ilaçlar Yatılı Bölüm revirinde ilaç dolabında muhafaza edilir. Sürekli kullanılan veya doktor reçetesiyle kullanılacak ilaçlar pansiyon yönetimine teslim edilir. Öğrenci velisiyle görüşerek ilaç ve reçete doğrulanır. Hafta sonunu evinde geçiren öğrenci yeni bir ilaçla pansiyona dönerse, ilacı ve reçeteyi pansiyon yönetimine teslim eder. Her türlü gıda takviyesi, vitamin, protein tozu, enerji içecekleri için yurda getirilmeden önce doktor tavsiyesi veya reçetesi alınması zorunludur ve ilaç ile aynı kurallara tabidir.

14 Acil Durumlar Deprem, yangın ve terör etkinlikleri olasılığına karşı pansiyonun boşaltılması için her yıl en az iki kez tatbikat yapılır. Posta Hizmeti Mektup, koli vs. göndermek isteyen öğrenciler PTT ve diğer kargo şirketlerinin olanaklarından yararlanabilirler. Yatılı Etkinlikleri Yatılı etkinlikleri programının amacı, yatılı öğrencilere spor, tiyatro, konser, diğer etkinliklere katılım olanağı sunmaktır. Yatılı etkinlikleri programı gerek okul içinde, gerekse dışındaki etkinlikleri kapsar. Okulda sohbetler, toplantılar düzenlenebilir. Okul dışındaki etkinlikler arasında voleybol maçları, şehir içi ve şehirlerarası geziler sayılabilir. Tüm etkinliklere Kandilli Kız Anadolu Lisesi belletmen öğretmenleri ve görevlileri refakat eder; bu etkinliklerin gerçekleştirilebilmesi için önceden gerekli izinler okul idaresi ve Millî Eğitim Müdürlüğünden alınır. Öğrencilerin katılmak istedikleri etkinliklerle ilgili kendi önerileri de değerlendirilir. Oda Dağılımları 9, sınıf öğrencilerinin oda dağılımları pansiyon yönetimi tarafından yapılır. Öğrencilerin oda dağılımı, öğrencilerin davranışları, kurallara uyma alışkanlıkları ve ders çalışma düzenleri göz önünde bulundurularak Pansiyon idaresi onayı ile yapılır. Temizlik - Çamaşır Öğrenciler odalarını düzenli tutmalıdır. Oda temizlikleri öğrenciler tarafından yapılır. Öğrencilerin kendi çamaşırlarını yıkayıp ütüleyebilmeleri için pansiyonda çamaşır makinesi ve ütüler ile ütü masaları mevcuttur. Odalarda ütü bulundurulmasına izin verilmez. Pansiyon yönetimi tarafından belirlenen çamaşır yıkama günlerine uyulması zorunludur. Pansiyon Eşyasına Zarar Verme Pansiyon yönetimi, öğrenci tarafından Yatılı bölüm bina ve eşyalarına kasıtlı verilen zararı veliden talep eder. Zarar veren öğrenci veya öğrenciler tespit edilemez ise, hasar pansiyon yönetimi tarafından giderilir ve fatura miktarı eşit olarak bölünerek tüm öğrencilerden tahsil edilir. Pansiyona bina ve eşyalarına zarar veren öğrenci veya öğrenciler Disiplin Uygulamaları Çizelgesi çerçevesinde değerlendirilirler.

15 ÖĞRENCİ VELİSİNİN SORUMLULUKLARI: a) Velisi bulunduğum öğrencinin okula devam durumu, dersleri, sağlığı ve genel davranışlarıyla yakından ilgileneceğim. b) Öğrencimin disiplin yönetmeliğinde belirtilen hususlara uymasını sağlayacağım. c) Okula ait eşya araç ve gereçlere her ne suretle olursa olsun vereceği az veya çok zararı itiraz etmeksizin ödeyeceğim. d) Adresim ve telefonum değiştiğinde okula bildireceğim. e) Okul aile birliği ve koruma derneği toplantılarına katılacağım. f) Öğrencimin evcilik durumlarını kontrol edeceğim bizzat kendim evci alacağım ya da yazılı belge ile evci çıkaracağım(faks veya dilekçe) g) Öğrenci ile ilgili okul idaresince yapılacak ödemeli telefon görüşmelerini ve öğrencimin sağlık giderlerini ödemeyi kabul ediyorum. h) Her ne sebeple olursa olsun OKUL İDARESİNİN İZNİ olmadan OKUL YURTLARINA GİRMEYECEĞİM. I) Yıl içinde paralı yatılı taksitlerini zamanında yatıracağım.(öğrencisi paralı yatılı olanlar) i) Öğrenciniz maddi değeri çok yüksek eşya ve parayı yanında ya da pansiyonda bulundurmayacaktır. j) Öğrencimi ziyarete geldiğimde pansiyona yiyecek maddesi çıkartmayacağımı. k) Öğrencimin okul pansiyonunda ve okulda ısıtıcı ve benzeri aletlerin kullanılmasında doğacak sorumluluğu kabul ediyorum. l)velisi bulunduğum öğrenci ihtiyaçlarını karşılamak üzere hafta arası, ya da hafta sonu çarşı izinlerine yalnız başına izin almak kaydıyla çıkıp gelebilir. Her türlü sorumluluk bana aittir. n)öğrencimin yemeğini vakitlerinde yemekhanede yiyeceğini ve yatakhaneye hiçbir şekilde çıkarmayacağını kabul ediyorum. o) OKUL YÖNETMELiKLERİNİN BÜTÜN HÜKÜMLERİNE UYGUN HAREKET EDECEĞİM. Yukarıdaki sorumluluklarımı okudum ve çocuğuma da okudum. Kabul ediyoruz. Öğrenci Adı Soyadı: Veli Adı Soyadı Pansiyon Md. Yrd Adı Soyadı Uygundur /./2018 Canan ÇİFTÇİ Okul Müdürü

16 TEKNOLOJİK CİHAZ KULLANIM SÖZLEŞMESİ Kişisel teknolojik cihazlar, öğrencilerin kendi sorumluluklarındadır. Öğrencilerimizden, Türk Bilişim Kanunlarına uygun hareket etmeleri beklenmektedir. Sosyal paylaşım sitelerinde, Üsküdar Kandilli Kız Anadolu Lisesini ve Yatılı Bölümü zor durumda bırakacak her türlü görsel ve yazılı paylaşım kesinlikle yasaktır. Veli tarafından kişiye özel internet paketi sağlanırsa sorumluluk veliye aittir. Etütlerde cep telefonu kullanımına izin verilmez. Bilgisayar kullanımı sadece eğitim amaçlıdır. Hafta içi , hafta sonu saatleri arasında cep telefonu ve bilgisayar kullanılamaz. BİLGİ TEKNOLOJİLERİ SÖZLEŞMESİ Nİ OKUDUM VE KABUL EDİYORUM. Öğrenci Adı, Soyadı Veli Adı, Soyadı

17 KANDİLLİ KIZ ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE Pansiyon Demirbaş Eşya Taahhütnamesi./... Öğretim Yılı / /.. tarihinde. Sınıf nolu yatılı öğrenciniz. velisi olarak aşağıda, cins, miktarı, nitelikleri yazılı demirbaş eşyaları sağlam olarak ilgiliden teslim aldık. Eşyaları sağlam olarak teslim etmeyi demirbaş eşyada meydana gelebilecek zarar ve ziyanı tespit olunan o günün rayiç bedeli üzerinden ödemeyi ve aynı olarak yerine koymayı taahhüt ederiz../ /20 Velinin Adı-Soyadı: İmza: Adres: Tel: Öğrencinin Adı-Soyadı: İmza: Sınıf- no: SIRA EŞYANIN ADI MİKTARI NİTELİĞİ 1 RANZA Sağlam Kullanılır 2 DOLAP Sağlam Kullanılır 3 YATAK Sağlam Kullanılır Oda boyası yeni; su ve elektrik tesisatı yeni bakım yapılmış çalışır durumda; kapı ve pencereler sağlam durumdadır. Yemekhane için tabak, çatal.kaşık, bıçak ve bardak ( Birer adet) Pans. Md.Yrd. UYGUNDUR.././20 OKUL MÜDÜRÜ

18 İZİN MUVAFAKAT BELGESİ Velisi bulunduğunuz aşağıda künyesi yazılı KANDİLLİ KIZ ANADOLU LİSESİ Öğrencisinin okuldaki eğitim öğretim hayatı boyunca çeşitli izinlere gönderilecektir. Sömestr, Yaz tatilinin yanı sıra, Yılbaşı, Bayram izini gibi çok kısa süreli izinlerde bulunduğunuz yer uzak ise sizin muvafakatinizle Öğrencinizi bir tanıdığınızın yanına gönderebiliriz. Aşağıda belirtilen normal ve kısa süreli izinlerde Öğrencinizin gitmesine izin verdiğiniz birinci derece yakınların adreslerini belirterek imzalayınız ve Okul İdaresi ne teslim ediniz. Öğrenciniz bunun dışında hiçbir şekilde evci iznine çıkamaz. ÖĞRENCİNİN : ADI VE SOYADI : OKUL NO : SINIFI : Öğrenci Hafta sonu, Yaz, Sömestr, Bayram ve Yılbaşı tatillerinde normal izinlerde evine yalnız GELEBİLİR / GELEMEZ İSE, birinci derece yakını... nin yanında ve... adresinde geçirmesine muvafakat ediyorum. Kısa süreli ve hafta sonları...nın yanında ve adresinde geçirmesine muvafakat ediyorum. Öğrenci Velisinin ADI VE SOYADI İMZASI

19 KANDİLLİ KIZ ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE.../.../ 2018 Öğrencinin Adı ve Soyadı:... Sınıf ve No :... 1-Öğrenim süresince okulun düzenlediği her türlü gezi, gözlem, araştırma ve inceleme için, 2-Okulca düzenlenen her türlü antrenman, müsabakalar, yarışmalar ve laboratuvar çalışmaları için 3-Hafta sonları evci, hafta içi günlük çarşı izni için ve bu izinlerde yalnız gidip gelebilmesi için 4-Hafta içi akşam ve hafta sonu gündüz ve akşam dershane ders, etüt, deneme sınavları için ve bunlara yalnız gidip gelebilmesi için 5-Hafta içi ders zamanı ve ders dışı zamanlarda verilecek her türlü izinler için, 6-Yarıyıl dinlenme tatili Bayram tatili ve benzeri her türlü tatillerde okuldan ayrılabilmesi için 7-Disiplin cezası sebebiyle okuldan eve gelebilmesi için 8- Hafta içi ve hafta sonları öğrencilerin kendi aralarında veya öğretmenlerince düzenlenecek sportif, sosyal ve kültürel faaliyetlere (il içinde sinema-tiyatro-konser-seminer-konferans vb. organizasyonlara katılma ve izleme; salon sporları oyun faaliyetlerine katılma ve izleme, bu faaliyetlere öğretmen eşliğinde veya yalnız gidebilmesi için izin veriyor ve her türlü sorumluluğu kabul ediyorum. 1 Öğrenci Velisinin (Yasal Vasisi) Adı ve Soyadı İmzası

20 VELi izin FAKSI KANDİLLİ KIZ ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE Velisi bulunduğum, Okulunuz. sınıfında okumakta olan. Numaralı. nın /../20. Tarihinde için okuldan çıkmasına, kendisinin yalnız veya.. tarafından alınmasına ve onun yanında kalmasına muvafakat ediyorum. Nüfus cüzdanımın örneği ile birlikte imzalı muvafakatnamemi faksla gönderiyorum. Talebimin kabulünü arz ederim. Veli Adı-Soyadı: İmza: Tel: Tarih: Faks Telefon Teyidi: Öğrenci velisi ile / /20.. gün ve...saatte telefonla görüşülmüş ve göndermiş olduğu faksın teyidi alınmıştır. Müdür Yardımcısı Adı-Soyadı: İmza:

21 Birlikteliğimizin ve işbirliğimizin çocuklarımızın öğrenim hayatı boyunca devam edeceği inancıyla sağlıklı, başarılı ve verimli bir eğitim-öğretim yılı dileriz.

22 YATILILIK SÖZLEŞMESİ Eğitim-Öğretim Yılında yatılı öğrenci velileri ve öğrencilerine elektronik ortamda okulumuz web sayfasında yayınlanan KANDİLLİ KIZ ANADOLU LİSESİ Pansiyon Talimatnamesini ve Pansiyon El Kitabını dikkatlice okudum. Kitapçıktaki kuralların her birini inceledim, velisi olduğum öğrencime anlatıp onun da bilgilenmesini sağladım. Ben, kızım pansiyon el kitabı ve pansiyon talimatnamesinde belirtilen kurallara uymadığımızda okul idaresinin alacağı tedbirlere ve yapacağı uygulamalara itiraz etmeden uyacağımızı taahhüt ederiz. Tarih : Veli Adı-Soyadı : İmzası : Öğrenci Adı-Soyadı : İmzası :

23 YATILI TAAHÜTNAMESİ Kandilli Kız Anadolu Lisesi Pansiyonunda kalan ben 1. Pansiyon yönetimince tarafıma tahsis edilen oda, ranza, yatak, dolap, masa, sandalye vb.den başka yer ve eşyayı işgal etmeyeceğimi ve Yönetiminin bilgisi dışında odamda ilave büyük eşya (mobilya, vb.) bulundurmayacağımı, 2. Pansiyon İdaresinin izni olmadan oda değişikliği yapmayacağımı ve odamı başkasına devretmeyeceğimi, 3. Pansiyon yönetimince belirlenen yerler dışında ziyaretçi kabul etmeyeceğimi, 4. Odamda hiç kimseyi yatılı olarak alıkoymayacağımı, şahsıma tahsis edilmiş odadan başka yerde kalmayacağımı, 5. Pansiyon binasında duvarlara, kapılara, demirbaş eşya üzerine yazı yazarak, işaret ve şekiller çizerek zarar vermeyeceğimi; zarar verdiğim takdirde hasarların karşılığını ödeme günündeki maliyet üzerinden ödeyeceğimi, 6. Pansiyon binasında ve yurt çevresinde alkollü içecek, uyuşturucu ve uyarıcı madde bulundurmayacağımı ve kullanmayacağımı, sayılı kanun gereğince, pansiyon binası içerisinde (öğrenci odaları ve diğer tüm alanlarda) sigara ve benzeri tütün mamulleri kullanmayacağımı, 8. Kumar olarak tanımlanan oyunları oynamayacağımı, 9. Genel ahlaka aykırı resim ve afişleri odama ve pansiyona asmayacağımı, 10. Odamda bulunan dolap ve çekmecelerimde yiyecek maddeleri bulundurmayacağımı, buz dolaplarına kokulu ve bozulmuş yiyecek malzemeleri koymayacağımı, aksi takdirde bu malzemelerin tarafıma bilgi verilmeksizin imha edileceğini, 11. Odamda mum, tütsü gibi yangına sebebiyet verebilecek maddeleri bulundurmayacağımı ve kullanmayacağımı, odamda ütü yapmayacağımı, 12. Yurtlarda kaldığım süre içerisinde değerli eşyalarımı odamda bulundurmayacağımı veya kilit altında tutacağımı, şahsıma ve eşyalarıma gelebilecek zarar ve kayıplardan Pansiyon idaresini sorumlu tutmayacağımı, kayıp veya hasar oluşması halinde sorumluluğun tamamen şahsıma ait olacağını, 13. Kişilerle olan ilişkilerimde kaba ve saygısız davranmayacağımı, çevremi temiz tutacağımı, gürültü etmeyeceğimi, başkalarını rahatsız edecek şekilde yüksek tonda müzik dinleyip TV izlemeyeceğimi, aynı şekilde herhangi bir müzik aleti çalmayacağımı ve şarkı söylemeyeceğimi, 14. Görgü kurallarına uyacağımı, odamı ve diğer pansiyon bölümlerini temiz ve düzenli tutacağımı, 15. Pansiyonda görevli personelin işlerine müdahale etmeyeceğimi, onlara karşı saygılı davranacağımı, 16. Odamın Pansiyon idaresince görülebilecek lüzum üzerine değiştirilebileceğini,

24 17. Gerek duyulduğunda Pansiyon İdaresi tarafından odama kontrol amaçlı olarak girilebileceğini, 18. Öğrenim döneminin başlangıcından en erken 1 gün önce yurda girebileceğimi, öğrenim dönemi bittiği gün pansiyondan ayrılacağımı, 19. Pansiyon İdaresi tarafından yapılan tüm duyuru ve ilanları dikkate alarak, kural olarak benimseyip uyacağımı, 20. Pansiyona giriş için gerekli idari ve mali tüm yükümlülüklerimi tamamlayarak pansiyona giriş yapacağımı, odamı kontrol ederek teslim alacağımı, odamda varsa- daha önceden oluşmuş hasarları aynı gün içerisinde Pansiyon İdaresine bildireceğimi, bildirmediğim takdirde hasarın tarafıma borç kaydedileceğini, 21. Pansiyondan ayrılacağım zaman Pansiyon İdaresine haber vererek pansiyondan çıkış işlemlerini yerine getireceğimi, bu işlemleri yapmadan pansiyondan ayrılmam halinde odamda bırakmış olduğum eşyaların toplanarak elden çıkarılacağını kabul ettiğimi ve bu eşyalar ile ilgili olarak Pansiyon İdaresini sorumlu tutmayacağımı, 22. Yukarıda ve Yatılı Bölüm El Kitapçığı nda belirtilen hususlara uymadığım takdirde Pansiyon Yönetimi tarafından hakkımda disiplin işlemi yapılacağını ve bunu bildiğimi beyan ve taahhüt ederim. Öğrenci Adı / Soyadı : İmza : Tarih :

TC ANKARA VALİLİĞİ Kemal Şahin Mesleki Ve Teknik Anadolu Müdürlüğü Okul Pansiyonu

TC ANKARA VALİLİĞİ Kemal Şahin Mesleki Ve Teknik Anadolu Müdürlüğü Okul Pansiyonu Ek-5:Pansiyon Öğrenci Sözleşmesi TC ANKARA VALİLİĞİ Kemal Şahin Mesleki Ve Teknik Anadolu Müdürlüğü Okul Pansiyonu PANSİYON İDARESİ ÖĞRENCİ SÖZLEŞMESİ ÖĞRENCİNİN YURT İDARESİNE KARŞI SORUMLULUKLARI 1)

Detaylı

T.C. ŞİLE KAYMAKAMLIĞI Şile Oya Ali Osman Keçici Sosyal Bilimler Lisesi Müdürlüğü

T.C. ŞİLE KAYMAKAMLIĞI Şile Oya Ali Osman Keçici Sosyal Bilimler Lisesi Müdürlüğü (EVCĠ ĠZĠN BELGESĠ) ÖĞRENCĠNĠN Adı ve... Doğum Yeri ve Yılı :... Cep Telefonu :. Email :.. VELĠSĠNĠN Adı ve... Mesleği :... İş i :... Ev i :...... Ev Tel No :... İş Tel No :... Cep Telefonu : Email : Evci

Detaylı

T.C AKSARAY VALĠLĠĞĠ Merkez Ahmet Cevdet PaĢa Sosyal Bilimler Lisesi Müdürlüğü

T.C AKSARAY VALĠLĠĞĠ Merkez Ahmet Cevdet PaĢa Sosyal Bilimler Lisesi Müdürlüğü VELİSİ ANNE BABA ÖĞRENCİNİN T.C 1 TC Kimlik No Adı Soyadı Geldiği Yer Telefon No Kan Grubu 2016-2017 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI ÖĞRENCĠ PANSĠYONU BAġVURU BĠLGĠ FORMU İlaç Alerjisi var mı? Rahatsızlığı Sosyal

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ PANSİYONU BAŞVURU BİLGİ FORMU

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ PANSİYONU BAŞVURU BİLGİ FORMU (Pansiyon Müracaat Dilekçesi) YUSUF ZİYA ÖNER FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE Okulunuzun./.. Sınıfı,.. nolu. nın velisiyim. Çocuğumun okulunuz pansiyonunda Parasız / Paralı yatılı olarak kalmasını istiyorum. Gereğini

Detaylı

ÖĞRENCİ VELİSİ SORUMLULUK FORMU

ÖĞRENCİ VELİSİ SORUMLULUK FORMU Form 1 ÖĞRENCİ VELİSİ SORUMLULUK FORMU Öğrencinin Adı Soyadı Sınıfı ve No Doğum Yeri ve Yılı Velisinin Adı ve Soyadı Yakınlık derecesi Ev Telefonu İş Adresi İş Telefonu Çiftlikköy Atatürk Anadolu Lisesine

Detaylı

MİLLİ EGITIM BAKANLIĞINA BAĞLI RESMİ OKULLARDA YATILILIK, BURSLULUK, SOSYAL YARDIMLAR VE OKUL PANSİYONLARI YÖNETMELİĞİ

MİLLİ EGITIM BAKANLIĞINA BAĞLI RESMİ OKULLARDA YATILILIK, BURSLULUK, SOSYAL YARDIMLAR VE OKUL PANSİYONLARI YÖNETMELİĞİ MİLLİ EGITIM BAKANLIĞINA BAĞLI RESMİ OKULLARDA YATILILIK, BURSLULUK, SOSYAL YARDIMLAR VE OKUL PANSİYONLARI YÖNETMELİĞİ 2017-2018 EDİRNE SOSYAL BİLİMLER LİSESİ PANSİYONU İÇ YÖNERGESİ Bu yönerge Milli Eğitim

Detaylı

ERDEMLİ İMKB FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE

ERDEMLİ İMKB FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE ERDEMLİ İMKB FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE Paralı Yatılı olarak öğrenim gören okulunuz.. sınıfından... nolu kızım/oğlum..... nın 2016-2017 Öğretim yılı sonuna kadar paralı yatılı olarak okul pansiyonuna kaydının

Detaylı

BORSA İSTANBUL İSLAHİYE FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE

BORSA İSTANBUL İSLAHİYE FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE BORSA İSTANBUL FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE Okulunuz öğrencilerinden...'in velisiyim.öğrencimiz Borsa İstanbul İslahiye Fen Lisesi pansiyonunda kalacağından almış olduğu bursluluk parasının kesilmesi gerekmektedir.

Detaylı

TRABZON MERKEZ FEN LİSESİ DERS YILI YATILILIK KABUL ŞARTLARI

TRABZON MERKEZ FEN LİSESİ DERS YILI YATILILIK KABUL ŞARTLARI TRABZON MERKEZ FEN LİSESİ 2017-2018 DERS YILI YATILILIK KABUL ŞARTLARI PARASIZ YATILILIK HAKKI KAZANABİLMEK İÇİN; a) Türkiye Cumhuriyeti veya Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti vatandaşı olmak. b) Ortaokullar,

Detaylı

ÇAYCUMA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ NE (İlçe Bursluluk Ve Yatılılık Komisyonu na)

ÇAYCUMA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ NE (İlçe Bursluluk Ve Yatılılık Komisyonu na) ÇAYCUMA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ NE (İlçe Bursluluk Ve Yatılılık Komisyonu na).. Yılında yapılan Merkezi Sistem sınavını kazanarak ilçenizdeki..okulunu kazandım. Boş kontenjan kalması durumunda Çaycuma

Detaylı

Bu yönerge Milli Eğitim Bakanlığı Okul Pansiyon Yönetmeliği nin 10 uncu maddesine göre hazırlanmıştır.

Bu yönerge Milli Eğitim Bakanlığı Okul Pansiyon Yönetmeliği nin 10 uncu maddesine göre hazırlanmıştır. PANSİYON İÇ YÖNERGESİ Bu yönerge Milli Eğitim Bakanlığı Okul Pansiyon Yönetmeliği nin 10 uncu maddesine göre hazırlanmıştır. PANSİYON GÜNLÜK ZAMAN ÇİZELGESİNİN UYGULANMASI: 07.00 da Öğrenciler nöbetçi

Detaylı

ARGUVAN ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ PANSİYONU

ARGUVAN ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ PANSİYONU T.C. ARGUVAN KAYMAKAMLIĞI Arguvan Çok Programlı Lisesi Pansiyonu 2015/2016 1 2015 I. BÖLÜM a) Pansiyon Adı : Arguvan Çok Programlı Anadolu Lisesi Erkek Pansiyonu Arguvan Çok Programlı Anadolu Lisesi Kız

Detaylı

A) EVCİ YATILI (Her hafta Cuma ders bitiminden Pazar günü saat 20:00 ye kadar okulda. bulunmayan ve kalmayan ) Evet ( )

A) EVCİ YATILI (Her hafta Cuma ders bitiminden Pazar günü saat 20:00 ye kadar okulda. bulunmayan ve kalmayan ) Evet ( ) GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ GALATASARAY LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ NE İSTANBUL ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI :... OKUL NO VE SINIF I :... A) EVCİ YATILI (Her hafta Cuma ders bitiminden Pazar günü saat 20:00 ye kadar okulda

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NARMAN ANADOLU LİSESİ YENİ KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN GEREKLİ BELGELER

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NARMAN ANADOLU LİSESİ YENİ KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN GEREKLİ BELGELER 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NARMAN ANADOLU LİSESİ YENİ KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN GEREKLİ BELGELER *- KAYIT İŞLEMLERİ Kayıt işlemleri yerleştirme işlemleri ve esaslarına göre e okul sistemi üzerinden otomatik

Detaylı

TRABZON SPOR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE

TRABZON SPOR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE TRABZON SPOR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE Velisi bulunduğum okulu sınıfı Öğrencisi nın okulunuz pansiyonuna giriş çıkış saatleri ve evci adresi aşağıdaki çizelgede bulunmaktadır. Aşağıda belirttiğim pansiyon saatleri

Detaylı

ANTALYA SPOR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE Kepez/ANTALYA

ANTALYA SPOR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE Kepez/ANTALYA ANTALYA SPOR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE Kepez/ANTALYA Velisi bulunduğum Okulunuz... sınıfı... nolu... aşağıdaki ekli belgeleri incelenerek 2017-2018 öğretim yılında pansiyona kabulünü arz ederim. Bilgilerinize

Detaylı

GÜLKENT ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ

GÜLKENT ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ GÜLKENT ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ Sevgili Öğrencimiz; Isparta nın öncü eğitim kurumlarından birisi olan Gülkent Anadolu Lisesi ni tercih ettiğiniz için sizi tebrik ederiz. Isparta dan ve Isparta dışından

Detaylı

HAYDARPAŞA LİSESİ PANSİYON EL KİTABI hpal.meb.k12.tr

HAYDARPAŞA LİSESİ PANSİYON EL KİTABI hpal.meb.k12.tr HAYDARPAŞA LİSESİ PANSİYON EL KİTABI 2018-2019 hpal.meb.k12.tr İçindekiler İLETİŞİM BİLGİLERİ...3 YATILILIK TAKVİMİ (2018-2019)...4 YATILILIK...5 GENEL KURALLAR...6 GÜNLÜK YAŞAM VE KURALLAR...6 2 OKUL

Detaylı

BEŞİKDÜZÜ İMKB FEN LİSESİ ÖĞRENCİ EL KİTAPÇIĞI

BEŞİKDÜZÜ İMKB FEN LİSESİ ÖĞRENCİ EL KİTAPÇIĞI BEŞİKDÜZÜ İMKB FEN LİSESİ ÖĞRENCİ EL KİTAPÇIĞI 2017 İÇİNDEKİLER SUNUŞ... 3 TARİHÇEMİZ... 3 PERSONELİMİZ... 3 FİZİKİ YAPI... 4 Derslikler... 4 Bilişim Teknolojileri Sınıfı... 4 Spor Salonu ve Spor Alanları...

Detaylı

AKÇAABAT ŞEHİT GÖKHAN UZUN FEN LİSESİ KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER ( Eğitim-Öğretim Yılı)

AKÇAABAT ŞEHİT GÖKHAN UZUN FEN LİSESİ KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER ( Eğitim-Öğretim Yılı) AKÇAABAT ŞEHİT GÖKHAN UZUN FEN LİSESİ KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER (2017 2018 Eğitim-Öğretim Yılı) Paralı Yatılı okuyacaklar için istenilen belgeler 1. Aday Kayıt Formu 2. Nüfus cüzdanını fotokopisi 3.

Detaylı

PARASIZ YATILILIĞA TERCİH VE YERLEŞTİRME İŞLEMLERİ

PARASIZ YATILILIĞA TERCİH VE YERLEŞTİRME İŞLEMLERİ PARASIZ YATILILIĞA TERCİH VE YERLEŞTİRME İŞLEMLERİ Ortaöğretim okul/kurumlarında parasız yatılı olarak okumaya hak kazanan öğrencilerin kayıt işlemleri; kazandıkları pansiyonlu okul müdürlükleri tarafından

Detaylı

2. Yurt İdaresinin izni olmadan oda değişikliği yapmayacağımı ve odamı başkasına devretmeyeceğimi,

2. Yurt İdaresinin izni olmadan oda değişikliği yapmayacağımı ve odamı başkasına devretmeyeceğimi, Birim No: 93984972 Form 1 Yurtlar Taahhütnamesi Çankaya Üniversitesi Öğrenci Yurtlarında kalan ben... 1. Yurt yönetimi tarafından bana tahsis edilen odayı ve içinde bulunan yatak, baza, çalışma masası,

Detaylı

YENİ ( ) KAYITLARI İÇİN ÖNEMLİ HUSUSLAR

YENİ ( ) KAYITLARI İÇİN ÖNEMLİ HUSUSLAR YENİ (2017-2018) KAYITLARI İÇİN ÖNEMLİ HUSUSLAR (Lütfen Dikkatlice Okuyunuz ) OKUL KAYDI İÇİN 1. 1 adet vesikalık fotoğraf ( son 6 ay içinde çekilmiş ) 2. Nüfus cüzdanının aslı ve önlü-arkalı fotokopisi

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI FATSA KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ FEN VE SOSYAL BİLİMLER PROJE OKULU DEVLET PARASIZ YATILI PANSİYONU KAYIT KILAVUZU

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI FATSA KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ FEN VE SOSYAL BİLİMLER PROJE OKULU DEVLET PARASIZ YATILI PANSİYONU KAYIT KILAVUZU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI FATSA KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ FEN VE SOSYAL BİLİMLER PROJE OKULU DEVLET PARASIZ YATILI PANSİYONU KAYIT KILAVUZU İletişim Bilgileri: Web Adresi: http://fatsakizimamhatip.meb.k12.tr/

Detaylı

ÖĞRENCİ AİLESİNİN MADDİ DURUMUNU GÖSTERİR BEYANNAMENİN (EK 1 BELGESİNİN) DOLDURULMASI

ÖĞRENCİ AİLESİNİN MADDİ DURUMUNU GÖSTERİR BEYANNAMENİN (EK 1 BELGESİNİN) DOLDURULMASI PENDİK ALİ YAKUP CENKÇİLER ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ PANSİYON KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER PENDİK ALİ YAKUP CENKÇİLER ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015-2016 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI PARASIZ/PARALI YATILI KAYIT/KABUL

Detaylı

Adı/Soyadı:... Doğum Yeri ve Tarihi:.../.../... T.C Kimlik Numarası:... Cep Numarası ve Kan Grubu:... Okulu / Bölümü:......

Adı/Soyadı:... Doğum Yeri ve Tarihi:.../.../... T.C Kimlik Numarası:... Cep Numarası ve Kan Grubu:... Okulu / Bölümü:...... Kayıt Tarihi Adı/Soyadı:....../.../... Doğum Yeri ve Tarihi:....../.../... T.C Kimlik Numarası:... Cep Numarası ve E-Mail:......@... Cinsiyet:... Kan Grubu:... Okulu / Bölümü:... Okulun Bulunduğu İlçe:...

Detaylı

PANSİYONA KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİ VELİLERİNİN DİKKATİNE!!!

PANSİYONA KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİ VELİLERİNİN DİKKATİNE!!! PANSİYONA KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİ VELİLERİNİN DİKKATİNE!!! Öğrenciniz okul pansiyonunda kalmaya hak kazanmış ise pansiyon kaydının kesinleşebilmesi için eğitim öğretim yılı başında mutlaka öğrenci ile

Detaylı

ÖĞRENCİ VELİ OKUL SÖZLEŞMESİ

ÖĞRENCİ VELİ OKUL SÖZLEŞMESİ ÖĞRENCİ VELİ OKUL SÖZLEŞMESİ Okul - Veli iş birliği, öğrenci başarısını artıran önemli faktörlerden biridir. Güvenli ve düzenli bir okul ortamının sağlanmasında veli katılımının rolü büyüktür. Veli katılımının

Detaylı

PANSİYON BAŞVURU DİLEKÇESİ

PANSİYON BAŞVURU DİLEKÇESİ Form: 1- Pansiyon BaĢvuru Dilekçesi PANSİYON BAŞVURU DİLEKÇESİ KONYA TÜRK TELEKOM SOSYAL BİLİMLER LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE 2017 TEOG yerleştirmeleri sonucunda okulunuzu kazanan ve kesin kaydı yapılan okulunuz...

Detaylı

ÖĞRENCİNİN HAK VE SORUMLULUKLARI

ÖĞRENCİNİN HAK VE SORUMLULUKLARI Okul - veli iş birliği, öğrenci başarısını artıran önemli etmenlerden biridir. Güvenli ve düzenli bir okul ortamının sağlanmasında velilerin rolü büyüktür. Veli katılımının öncelikli amacı, okulun eğitim

Detaylı

ŞEHĐT PĐYADE ASTEĞMEN YILMAZ KAAN ÇOK PROGRAMLI LĐSESĐ PANSĐYONU ĐÇ YÖNERGESĐ

ŞEHĐT PĐYADE ASTEĞMEN YILMAZ KAAN ÇOK PROGRAMLI LĐSESĐ PANSĐYONU ĐÇ YÖNERGESĐ ŞEHĐT PĐYADE ASTEĞMEN YILMAZ KAAN ÇOK PROGRAMLI LĐSESĐ PANSĐYONU ĐÇ YÖNERGESĐ Bu yönerge Milli Eğitim Bakanlığı Okul Pansiyon Yönetmeliği nin 10 uncu maddesine göre hazırlanmıştır. PANSĐYON GÜNLÜK ZAMAN

Detaylı

2017/2018 PANSİYON KAYIT DOSYASI ÖĞRENCİNİN ADI- SOYADI:

2017/2018 PANSİYON KAYIT DOSYASI ÖĞRENCİNİN ADI- SOYADI: 2017/2018 PANSİYON KAYIT DOSYASI ÖĞRENCİNİN ADI- SOYADI: Sayın veli, öğrencinizin büyük bir sınavdan başarı ile geçerek TBMM Vakfı Bingöl Fen Lisesini kazanmasından dolayı sizleri yürekten kutluyoruz.

Detaylı

Tel: +90 (216) 325 08 26. Fotoğraf ÖZEL GÜNDÜZ BAKIM EVİ

Tel: +90 (216) 325 08 26. Fotoğraf ÖZEL GÜNDÜZ BAKIM EVİ K A Y I T F O R M U Fotoğraf ÇOCUK BİLGİLERİ Adı-Soyadı : TC numarası : Doğum Yeri ve Tarihi : Okula Başlama Tarihi : Ayrılma Tarihi : Kan Grubu : En Son İkâmetgâh Adresi : Ev Tel : ANNE BİLGİLERİ Adı-Soyadı

Detaylı

ŞEHİT ŞEYHMUS DEMİR KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ PANSİYON KAYIT İŞ VE İŞLEMLERİ

ŞEHİT ŞEYHMUS DEMİR KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ PANSİYON KAYIT İŞ VE İŞLEMLERİ ŞEHİT ŞEYHMUS DEMİR KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ PANSİYON KAYIT İŞ VE İŞLEMLERİ A) PANSİYON KAYDI İÇİN GEREKLİ BELGELER: 1. Öğrencinin burslu olmadığını ifade eden pansiyonda kalma dilekçesi (Okul tarafından

Detaylı

T.C ARDEŞEN KAYMAKAMLIĞI Ardeşen Kanuni Anadolu Lisesi Müdürlüğü PARASIZ YATILILIK İÇİN BAŞVURUDA BULUNACAK ÖĞRENCİLERDEN İSTENECEK BELGELER:

T.C ARDEŞEN KAYMAKAMLIĞI Ardeşen Kanuni Anadolu Lisesi Müdürlüğü PARASIZ YATILILIK İÇİN BAŞVURUDA BULUNACAK ÖĞRENCİLERDEN İSTENECEK BELGELER: T.C ARDEŞEN KAYMAKAMLIĞI Ardeşen Kanuni Anadolu Lisesi Müdürlüğü 1 PARASIZ YATILILIK İÇİN BAŞVURUDA BULUNACAK ÖĞRENCİLERDEN İSTENECEK BELGELER: A) Normal Statüdeki Öğrenciler : 1- Parasız Yatılılık Müracaat

Detaylı

MENEMEN HALDUN KOŞAY ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL GELİŞİM PLANI

MENEMEN HALDUN KOŞAY ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL GELİŞİM PLANI MENEMEN HALDUN KOŞAY ANADOLU LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL GELİŞİM PLANI AMAÇ VE HEDEFLER AMAÇ 1: Kaliteli bir eğitim öğretim ortamı için okulun fiziki yapısını, araç - gereç ve donanımını

Detaylı

NESİN MATEMATİK KÖYÜ ŞİRİNCE

NESİN MATEMATİK KÖYÜ ŞİRİNCE Kırmızı Sınıf 2014 NESİN MATEMATİK KÖYÜ ŞİRİNCE KIRMIZI SINIF NEDİR? Hedefler / amaçlar : Öğrencilere farklı bir çalışma ve okul kavramı sunmak. Farklı bir ortamda matematik ve ingilizce öğrenmek. Öğrencilerin

Detaylı

İSTANBUL KADIKÖY LİSESİ YATILI ÖĞRENCİ-VELİ EL KİTABI 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

İSTANBUL KADIKÖY LİSESİ YATILI ÖĞRENCİ-VELİ EL KİTABI 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İSTANBUL KADIKÖY LİSESİ YATILI ÖĞRENCİ-VELİ EL KİTABI 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1 İÇİNDEKİLER I. OKUL İLETİŞİM BİLGİLERİ 3 II. OKULUN TARİHÇESİ 4 III. FİZİKİ ŞARTLAR 5 IV YATILI BÖLÜM TAKVİMİ 2013-2014

Detaylı

ANITTEPE JANDARMA LOJMANLARI ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Çankaya/ANKARA

ANITTEPE JANDARMA LOJMANLARI ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Çankaya/ANKARA ANITTEPE JANDARMA LOJMANLARI ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Çankaya/ANKARA.doğumlu oğlum/kızım 2015/2016 Eğitim Öğretim Yılı için okulunuza kaydetmek istiyorum. Gereğini arz ederim. Öğrenci Velisi Adı-Soyadı Tarih/Ġmza

Detaylı

ETİMESGUT ŞEHİT SALİH HELVACI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2017/2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NÖBET GÖREVİ VE UYULMASI GEREKEN ESASLAR 1- Günlük vakit

ETİMESGUT ŞEHİT SALİH HELVACI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2017/2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NÖBET GÖREVİ VE UYULMASI GEREKEN ESASLAR 1- Günlük vakit ETİMESGUT ŞEHİT SALİH HELVACI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2017/2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NÖBET GÖREVİ VE UYULMASI GEREKEN ESASLAR 1- Günlük vakit çizelgesini uygulamak, 2-Öğretmenlerin derslere zamanında

Detaylı

MERKEZ ÇANAKKALE ANADOLU LİSESİ PANSİYONU TALİMATNAMESİ

MERKEZ ÇANAKKALE ANADOLU LİSESİ PANSİYONU TALİMATNAMESİ MERKEZ ÇANAKKALE ANADOLU LİSESİ PANSİYONU TALİMATNAMESİ MERKEZ ÇANAKKALE ANADOLU LİSESİ PANSİYONU 2017 1 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Dayanak ve Tanımlar Amaç Bu talimatnamenin amacı, Merkez Çanakkale Anadolu Lisesi

Detaylı

ÇAY KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE

ÇAY KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE ÇAY KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE Velisi bulunduğum okulunuz...sınıfı... nolu... nın aşağıdaki ekli belgeleri incelenerek 2012/2013 öğretim yılında PARALI YATILI / PARASIZ YATILI öğrenci olarak

Detaylı

KONYA TÜRK TELEKOM EROL GÜNGÖR SOSYAL BİLİMLER LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ

KONYA TÜRK TELEKOM EROL GÜNGÖR SOSYAL BİLİMLER LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ KONYA TÜRK TELEKOM EROL GÜNGÖR SOSYAL BİLİMLER LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ Sevgili Öğrencimiz; Konya Türk Telekom Erol Güngör Sosyal Bilimler Lisesi ni tercih ettiğiniz için sizi tebrik ederiz. Konya dan veya Konya

Detaylı

MAVİ SINIF UCPA - Kirkit Otel

MAVİ SINIF UCPA - Kirkit Otel MAVİ SINIF 2017-2018 UCPA - Kirkit Otel UCPA / MARMARİS MAVİ SINIF NEDİR? Hedefler / amaçlar : Öğrencilere farklı bir çalışma ve okul kavramı sunmak. Aynı seviyedeki öğrenci grupları arasında birlik ve

Detaylı

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI GEMLİK ANADOOLU İMAM HATİP LİSESİ PANSİYON KAYIT KILAVUZU

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI GEMLİK ANADOOLU İMAM HATİP LİSESİ PANSİYON KAYIT KILAVUZU T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI GEMLİK ANADOOLU İMAM HATİP LİSESİ PANSİYON KAYIT KILAVUZU 2013-2014 İÇİNDEKİLER pansiyon Başvuru Dilekçesi. 3 Öğrenci Ailesinin Maddi Durumunu Gösteren Beyanname (Ek-1)... 4

Detaylı

MAVİ SINIF UCPA - Hisarönü Otel

MAVİ SINIF UCPA - Hisarönü Otel MAVİ SINIF 2018-2019 UCPA - Hisarönü Otel UCPA / MARMARİS MAVİ SINIF NEDİR? Hedefler / amaçlar : Öğrencilere farklı bir çalışma ve okul kavramı sunmak. Aynı seviyedeki öğrenci grupları arasında birlik

Detaylı

ÖĞRENCİNİN HAK VE SORUMLULUKLARI

ÖĞRENCİNİN HAK VE SORUMLULUKLARI Okul - veli iş birliği, öğrenci başarısını artıran önemli etmenlerden biridir. Güvenli ve düzenli bir okul ortamının sağlanmasında velilerin rolü büyüktür. Veli katılımının öncelikli amacı, okulun eğitim

Detaylı

19 Ağustos Eylül 2016

19 Ağustos Eylül 2016 EMİNE KONUKOĞLU ANADOLU LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL PANSİYONU KAYIT KILAVUZU MEB Okul Pansiyonları yönetmeliği uyarınca pansiyona yerleştirilecek öğrencilerin % 80 i parasız % 20 si paralı

Detaylı

AMASYA SABUNCUOĞLU ŞEREFEDDİN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

AMASYA SABUNCUOĞLU ŞEREFEDDİN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ AMASYA SABUNCUOĞLU ŞEREFEDDİN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ OKUL TANITIMI VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİ SON 3 YILIN TABAN PUANLARI YIL ÖĞRENCİ SAYISI OLUŞAN TABAN PUAN 2015-2016 102 370 2016-2017

Detaylı

ÇİĞLİ FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSİYONU KONTENJAN DURUMU

ÇİĞLİ FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSİYONU KONTENJAN DURUMU ÇİĞLİ FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSİYONU KONTENJAN DURUMU AÇIKLAMALAR Öğrenci Pansiyonuna 2017-2018 eğitim öğretim yılında Parasız Yatılı, Paralı Yatılı öğrencilere ilişkin

Detaylı

Bilgi için: H.İbrahim YAMAN Müdür Yardımcısı 0362 2332312 0 / 124

Bilgi için: H.İbrahim YAMAN Müdür Yardımcısı 0362 2332312 0 / 124 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSİYONU KONTENJAN DURUMU 2015-2016 Öğretim Yılında Alınacak Yatılı Öğrenci Kontenjanı: 30 Erkek + 35 Kız = 65 YENİ KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİLER İÇİN AYRILAN KONTENJAN

Detaylı

UCPA / KİRKİT HOTEL / HİSARÖNÜ

UCPA / KİRKİT HOTEL / HİSARÖNÜ UCPA / KİRKİT HOTEL / HİSARÖNÜ MAVİ SINIF NEDİR? Hedefler / amaçlar : Öğrencilere farklı bir çalışma ve okul kavramı sunmak. Aynı seviyedeki öğrenci grupları arasında birlik ve dayanışma ruhu oluşturmak.

Detaylı

İMKB SOSYAL BİLİMLER LİSESİ. Adres : Güneşli Mah. Fidanlık Mevkii No:49 Merkez/TOKAT Web : Tel :

İMKB SOSYAL BİLİMLER LİSESİ. Adres : Güneşli Mah. Fidanlık Mevkii No:49 Merkez/TOKAT Web :  Tel : İMKB SOSYAL BİLİMLER LİSESİ Adres : Güneşli Mah. Fidanlık Mevkii No:49 Merkez/TOKAT Web : http://tokatsbl.meb.k12.tr/ Tel : 0356 2280770 Edebiyat ve sosyal bilimler alanlarında ihtiyaç duyulan üstün nitelikli

Detaylı

T.C. SİLİVRİ KAYMAKAMLIĞI Prof. Dr. FUAT SEZGİN FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU

T.C. SİLİVRİ KAYMAKAMLIĞI Prof. Dr. FUAT SEZGİN FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU T.C. SİLİVRİ KAYMAKAMLIĞI Prof. Dr. FUAT SEZGİN FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU Telefon: 0212 731 75 99 FAX: 0212 731 72 28 ADRES: Selimpaşa Merkez Mah. 2156. Sokak No

Detaylı

YATILI ÖĞRENCİLERE VERİLECEK STANDART MALZEMELER

YATILI ÖĞRENCİLERE VERİLECEK STANDART MALZEMELER YATILI ÖĞRENCİLERE VERİLECEK STANDART MALZEMELER Sır Malzemenin Adı Açıklama a 1 Dolap-Ranza-Yatak-Battaniye Okul tarafından zimmet karşılığı verilecek, 2 Ayakkabılık, Masa, Sandalye Ortak YATILI ÖĞRENCİLERİMİZİN

Detaylı

TOKİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU

TOKİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU AFYONKARAHİSAR TOKİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU PANSİYONA KAYIT İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR Okulumuz Kız Pansiyonlu olup 2017 2018 eğitim-öğretim yılı için okulumuzu

Detaylı

T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ S. NO 1 OKUL/KURUM/ KURUL/İŞ/İŞLEM / KONU Açık Ortaokul Birinci Dönem Yeni

Detaylı

BEYOĞLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ DEVLET PARASIZ YATILI PANSİYONU TALİMATNAMESİ

BEYOĞLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ DEVLET PARASIZ YATILI PANSİYONU TALİMATNAMESİ BEYOĞLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2017 DEVLET PARASIZ YATILI PANSİYONU TALİMATNAMESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Dayanak ve Tanımlar Amaç Bu talimatnamenin amacı, Millî Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüne

Detaylı

T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü S. NO 1 OKUL/KURUM/ KURUL/İŞ/İŞLEM / ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ KONU Açık Ortaokul Birinci Dönem Yeni

Detaylı

5- EK-1 AİLE MADDİ DURUM BELGESİ VE EKLERİ (EK1 Açıklama Formunda Belirtilmiştir)

5- EK-1 AİLE MADDİ DURUM BELGESİ VE EKLERİ (EK1 Açıklama Formunda Belirtilmiştir) Öğrenciniz okul pansiyonunda kalmaya hak kazanmış ise pansiyon kaydının kesinleşebilmesi için en geç 18.09.2016 (okulun açıldığı ilk gün) tarihinde mutlaka öğrenci ile birlikte okula gelerek pansiyon kaydı

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU T.C. SAMSUN VALİLİĞİ Nedime Serap Ulusoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KLAVUZU 2017- Not: Pansiyon Kayıt Tarihleri Başvuru Tarihi : 14/08/2017

Detaylı

T.C ARAKLI KAYMAKAMLIĞI Hamit Özdağ Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü

T.C ARAKLI KAYMAKAMLIĞI Hamit Özdağ Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü T.C ARAKLI KAYMAKAMLIĞI Hamit Özdağ Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü PARASIZ YATILILIK İÇİN BAŞVURUDA BULUNACAK ÖĞRENCİLERDEN İSTENECEK BELGELER 1-YATILILIK MÜRACAAT DİLEKÇESİ VE DİĞER MATBUU EVRAKLAR(OKUL

Detaylı

YUSUF ZİYA ÖNER FEN LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL PANSİYONU KAYIT KILAVUZU

YUSUF ZİYA ÖNER FEN LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL PANSİYONU KAYIT KILAVUZU YUSUF ZİYA ÖNER FEN LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL PANSİYONU KAYIT KILAVUZU MEB Okul Pansiyonları yönetmeliği uyarınca pansiyona yerleştirilecek öğrencilerin % 80 i parasız % 20 si paralı yatılı

Detaylı

önsöz Çalışmanın pansiyonlardan yararlanan öğrencilere faydalı olması dileğiyle

önsöz Çalışmanın pansiyonlardan yararlanan öğrencilere faydalı olması dileğiyle önsöz Kadıköy ilçemizde bulunan pansiyonlu okullarda eğitim gören ve pansiyonlarda kalan öğrencilerin yatılılığa oryantasyon hizmetlerinin kalitesini arttırmak, eğitim dışında öğrencinin ders çalışma,beslenme,

Detaylı

MARTI KOLEJİ --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MARTI KOLEJİ -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sayın Velimiz, Öğrencilerimizin başarılı, sağlıklı ve güvenli bir eğitim ortamında olmaları için okulumuzun Öğrenci Veli Okul Sözleşmesi size gönderilmiştir. Bu sözleşmeleri öğrencimizle birlikte okuyup

Detaylı

TOSYA BAHÇELİEVLER ANADOLU LİSESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU

TOSYA BAHÇELİEVLER ANADOLU LİSESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI KASTAMONU İLİ TOSYA İLÇESİ TOSYA BAHÇELİEVLER ANADOLU LİSESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU 2015-BAL Sayfa - 1 - / 13 İÇİNDEKİLER PANSİYONA KAYIT İLE

Detaylı

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖĞRENCİ - VELİ - OKUL SÖZLEŞMESİ

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖĞRENCİ - VELİ - OKUL SÖZLEŞMESİ ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖĞRENCİ - VELİ - OKUL SÖZLEŞMESİ Okul - veli işbirliği, öğrenci başarısını artıran önemli unsurlardan biridir. Veli katılımının öncelikli amacı, okulun eğitim - öğretim faaliyetlerini

Detaylı

ANKARA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013 2014 ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

ANKARA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013 2014 ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ANKARA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013 2014 ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA NO 1. 2. 3. 4. 5. 6. YAPILACAK İŞ 2013-2014 Eğitim Öğretim yılı öğretmenlerin göreve başlaması 2013 2014 Öğretim Yılı Eğitim Bölgelerinde

Detaylı

ÖZEL ÇERKEZKÖY GÜLERÇİN EĞİTİM KURUMLARI

ÖZEL ÇERKEZKÖY GÜLERÇİN EĞİTİM KURUMLARI ÖZEL ÇERKEZKÖY GÜLERÇİN EĞİTİM KURUMLARI 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İÇİN Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Lise ÖĞRENCİLERİMİZİN ve VELİLERİMİZİN DİKKATİNE! 2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılı için tüm hazırlıkların

Detaylı

DOĞA OKULU NEDİR? Hedefler / amaçlar

DOĞA OKULU NEDİR? Hedefler / amaçlar DOĞA OKULU NEDİR? Hedefler / amaçlar Öğrencilere farklı bir çalışma ortamında okul kavramını sunmak. Aynı seviyedeki öğrenci grupları arasında birlik ve dayanışma ruhu sağlamak. Öğrencilerin sorumluluk

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. KARABÜK VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 2016-2017 EĞITIM ÖĞRETIM YILI ÖĞRETMENLERIN GÖREVE BAŞLAMASI 2 Halk Eğitim Merkezlerinde Görevli Öğretmenlerin

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. KARABÜK VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 2015-2016 EĞITIM ÖĞRETIM YILI ÖĞRETMENLERIN GÖREVE BAŞLAMASI 01 Eylül 2015 Salı 2 Örgün Eğitim Kurumlarındaki

Detaylı

T.C ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI Ankara Fen Lisesi Müdürlüğü

T.C ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI Ankara Fen Lisesi Müdürlüğü T.C ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI Ankara Fen Lisesi Müdürlüğü Pansiyon Ġç Yönergesi BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - Bu yönergenin amacı Ankara Fen Lisesi pansiyonunda kalan paralı/parasız

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C ALTINORDU KAYMAKAMLIĞI ZUVER KAYA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2017 2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ALTINORDU-2017 SUNUŞ İddialı okullar öğrenci merkezlidir, zengin akademik

Detaylı

KÜTAHYA NAFİ GÜRAL FEN LİSESİ PANSİYON TALİMATNAMESİ

KÜTAHYA NAFİ GÜRAL FEN LİSESİ PANSİYON TALİMATNAMESİ KÜTAHYA NAFİ GÜRAL FEN LİSESİ PANSİYON TALİMATNAMESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Dayanak ve Tanımlar Amaç Bu talimatnamenin amacı, Millî Eğitim Bakanlığına bağlı örgün ve resmi ortaokullar, imam-hatip ortaokulları,

Detaylı

Gamze ALTINOKLU Mehtap ACAR ÜNAL Sefa YILDIZ UĞURLU İlkokul Müdür V. Ortaokul Müdürü Lise Müdür V.

Gamze ALTINOKLU Mehtap ACAR ÜNAL Sefa YILDIZ UĞURLU İlkokul Müdür V. Ortaokul Müdürü Lise Müdür V. Sayın Velimiz, Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Özel Okulları olarak 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılının tüm ANKÜ ailesi için sağlıklı, mutlu ve başarılı geçmesini diliyoruz. Yeni eğitim ve öğretim

Detaylı

1.Sınıflar Tanışma Toplantısı. 17 Eylül -2014

1.Sınıflar Tanışma Toplantısı. 17 Eylül -2014 1.Sınıflar Tanışma Toplantısı 17 Eylül -2014 Ders Saatleri Türkçe 10 İngilizce 8 Matematik 5 Hayat Bilgisi 4 Görsel Sanatlar 2 Beden Eğitimi 2 Jimnastik 1 Satranç 1 Drama 1 Müzik 2 Oyun ve Fiziki Etkinlikler

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ PROF. FAİK SOMER GÜZEL SANATLAR VE SPOR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ İSTANBUL 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ PROF. FAİK SOMER GÜZEL SANATLAR VE SPOR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ İSTANBUL 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ PROF. FAİK SOMER GÜZEL SANATLAR VE SPOR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ İSTANBUL 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU BAŞVURULAR 12 AĞUSTOS 06 EYLÜL 2013 1 İSTANBUL PROF. FAİK

Detaylı

T.C Kavak Kaymakamlığı Kavak Anadolu Lisesi Pansiyon İç Yönergesi

T.C Kavak Kaymakamlığı Kavak Anadolu Lisesi Pansiyon İç Yönergesi T.C Kavak Kaymakamlığı Kavak Anadolu Lisesi Pansiyon İç Yönergesi BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu yönergenin amacı Kavak Anadolu Lisesi pansiyonunda kalan paralı parasız

Detaylı

Neşe ve Eğlence dolu tatil..

Neşe ve Eğlence dolu tatil.. Eğitimde ZİRVE - Hizmette KALİTE Neşe ve Eğlence dolu tatil.. Eğitim yılı kayıtlarımız devam ediyor.. 2 Sayın velimiz; Bu broşürde yalnızca YAZ OKULUMUZUN Bazı özet bilgileri bulunmaktadır. Okulumuzun

Detaylı

T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2015 2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2015 2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. BALIKESİR VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2015 2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 2 Ortaöğretim Kurumlarına Öğrenci kayıtları a) Tercihe Esas Kontenjan

Detaylı

DAZKIRI AHMET-ZÜBEYDE TURBA ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSİYONU KONTENJAN DURUMU

DAZKIRI AHMET-ZÜBEYDE TURBA ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSİYONU KONTENJAN DURUMU 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSİYONU KONTENJAN DURUMU 9. SINIFA KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİLER İÇİN AYRILAN KONTENJAN OYP'ye Göre Yerleştirilecek Parasız Yatılı Öğrenci Kontenjanı %80 %20 %100 Yönetmeliğin

Detaylı

ĠSMET KÖROĞLU ANADOLU LĠSESĠ ÖĞRENCĠ PANSĠYONU TALĠMATNAMESĠ

ĠSMET KÖROĞLU ANADOLU LĠSESĠ ÖĞRENCĠ PANSĠYONU TALĠMATNAMESĠ ĠSMET KÖROĞLU ANADOLU LĠSESĠ ÖĞRENCĠ PANSĠYONU TALĠMATNAMESĠ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Dayanak ve Tanımlar Amaç Bu talimatnamenin amacı, Millî Eğitim Bakanlığına bağlı Ġsmet Köroğlu Anadolu Lisesi müdürlüğüne

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU T.C. ADIYAMAN VALİLİĞİ ADIYAMAN FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU Tlf: 0416 216 1624 Faks: 0416 214 9359 Mail: 959458@meb.k12.tr www.adiyamanfenlisesi.meb.k12.tr 1 Sayın

Detaylı

PİNOKYO AÇI ANAOKULU

PİNOKYO AÇI ANAOKULU Hoş geldiniz! Bir Pinokyo yılında daha birlikteyiz. Tüm Pinokyo Açı ekibi çocuklarımızla yeniden birlikte olmanın ve yeni başlayanlarla tanışmanın heyecanı içindeyiz. Hep birlikte keyifli bir eğitim yılı

Detaylı

Veli toplantıları, veli öğretmen görüşme gün ve saatlerine düzenli olarak katılmak,

Veli toplantıları, veli öğretmen görüşme gün ve saatlerine düzenli olarak katılmak, Veli toplantıları, veli öğretmen görüşme gün ve saatlerine düzenli olarak katılmak, Çocuğunun internette zararlı içeriklerin yer aldığı sitelere erişmesini engellemek, 51 Okul rehberlik servisi ile işbirliği

Detaylı

T.C. İZMİR VALİLİĞİ ÖZEL TAKEV FEN VE ANADOLU LİSESİ

T.C. İZMİR VALİLİĞİ ÖZEL TAKEV FEN VE ANADOLU LİSESİ T.C. İZMİR VALİLİĞİ ÖZEL TAKEV FEN VE ANADOLU LİSESİ Sayın Velimiz ve Sevgili Öğrencimiz, TAKEV Okulları olarak ülke geleceğini çağdaş ve aydınlık yarınlara taşımak için yola çıkıyoruz. Özel TAKEV Anadolu

Detaylı

T.C GİRESUN VALİLİĞİ Atatürk Anadolu Lisesi Müdürlüğü PARASIZ YATILILIK İÇİN BAŞVURUDA BULUNACAK ÖĞRENCİLERDEN İSTENECEK BELGELER:

T.C GİRESUN VALİLİĞİ Atatürk Anadolu Lisesi Müdürlüğü PARASIZ YATILILIK İÇİN BAŞVURUDA BULUNACAK ÖĞRENCİLERDEN İSTENECEK BELGELER: T.C GİRESUN VALİLİĞİ Atatürk Anadolu Lisesi Müdürlüğü PARASIZ YATILILIK İÇİN BAŞVURUDA BULUNACAK ÖĞRENCİLERDEN İSTENECEK BELGELER: A) Normal Statüdeki Öğrenciler : 1- Parasız Yatılılık Müracaat Dilekçesi.

Detaylı

ANKARA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014 2015 ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

ANKARA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014 2015 ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA NO 1. 2. ANKARA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014 2015 ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ YAPILACAK İŞ 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Öğretmenlerin Göreve Başlaması Örgün Eğitim Kurumlarındaki Öğretmenlerin Mesleki

Detaylı

Hotel Römerhof / Erlensee

Hotel Römerhof / Erlensee Hotel Römerhof / Erlensee 1. Genel anlamda AB Eğitim Projeleri kapsamında kabul ettiğmiz grupları şirket olarak Frankfurt un 30 kilometre doğusunda bulunan Erlensee de Hotel Römerhof da ağırlamaktayız.

Detaylı

SUNGURLU FEN LİSESİ EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU

SUNGURLU FEN LİSESİ EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU SUNGURLU FEN LİSESİ 2018-2019 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU SFL - 2018 PANSİYONA KAYIT İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR Okulumuz kız-erkek pansiyonlu olup 2018-2019 eğitim - öğretim yılında boş bulunan

Detaylı

... LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ NE

... LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ NE ... LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ NE MEF Üniversitesi ve MEF Okullarının, lise öğrencileri arasında düzenlediği 26. ULUSLARARASI ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI na okulunuz adına gönderilen proje, Bilim Kurulu Üyelerimiz

Detaylı

T.C. ATAŞEHİR KAYMAKAMLIĞI İSTANBUL PROF. FAİK SOMER SPOR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ İSTANBUL 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU

T.C. ATAŞEHİR KAYMAKAMLIĞI İSTANBUL PROF. FAİK SOMER SPOR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ İSTANBUL 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU T.C. ATAŞEHİR KAYMAKAMLIĞI İSTANBUL PROF. FAİK SOMER SPOR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ İSTANBUL 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU BAŞVURULAR 17 AĞUSTOS 11 EYLÜL 2015 1 İSTANBUL PROF. FAİK SOMER

Detaylı

ANKARA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

ANKARA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA NO 1. 2. 3. 4. 5. 6. ANKARA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2018 2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ YAPILACAK İŞ 2018-2019 Eğitim - Öğretim Yılı Öğretmenlerin Göreve Başlaması Eğitim-Öğretim Kurumlarındaki

Detaylı

ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ KIZ ÖĞRENCİ KONUKEVİ İLKE VE KURALLARI

ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ KIZ ÖĞRENCİ KONUKEVİ İLKE VE KURALLARI ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ KIZ ÖĞRENCİ KONUKEVİ İLKE VE KURALLARI Üsküdar Üniversitesi Kız Öğrenci Konukevi, Üniversitemize 200 m. yakınlıkta 26 odadan oluşmakta olup, 72 kişilik kapasiteye sahiptir. Öğrenciler

Detaylı

Programı Seçme Sınavı

Programı Seçme Sınavı Bilim İnsanı Yetiştirme Programı Seçme Sınavı Lise Kısmı Bilgilendirme Toplantısı Sayın Velimiz, Okulumuz Lise kısmı bilgilendirme toplantımız kapsamında, 2018-2019 öğretim yılında okulumuzda ilk kez uygulamaya

Detaylı

T.C AKSARAY VALİLİĞİ. Merkez Ahmet Cevdet Paşa Sosyal Bilimler Lisesi Müdürlüğü Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSİYONU KONTENJAN DURUMU

T.C AKSARAY VALİLİĞİ. Merkez Ahmet Cevdet Paşa Sosyal Bilimler Lisesi Müdürlüğü Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSİYONU KONTENJAN DURUMU 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSYONU KONTENJAN DURUMU 2017-2018 EĞTM ÖĞRETM YILI PANSYON BOŞ KONTENJANININ SINIFLAR BAZINDA DAĞILIMI ( T A S L A K ) SIRA NO PANSYONLU OKULUN ADI PANSYON TÜRÜ PANSYON

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI KASTAMONU İLİ MERKEZ İLÇESİ GÖL ANADOLU LİSESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU 2015 Sayfa - 1 - / 16 İÇİNDEKİLER SAYFA NO PANSİYONA KAYIT İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR...

Detaylı

SIRA YAPILACAK İŞLEMLER TARİHİ

SIRA YAPILACAK İŞLEMLER TARİHİ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SAMSUN İLKADIM GÜLİZAR HASAN YILMAZ SPOR LİSESİ ne 2.YETENEK SINAVI İÇİN ÖĞRENCİ ALIMI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA YAPILACAK İŞLEMLER TARİHİ 1 Yetenek Sınavı Başvuruları 14-18 Eylül

Detaylı