E mail: Web: KRİPTO DÜNYASINDA YENİ DÖNEM BASİT ALIŞVERİŞ - GÜVENLİ ÖDEME ICO-2018 TANITIM BELGESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "E mail: Web: KRİPTO DÜNYASINDA YENİ DÖNEM BASİT ALIŞVERİŞ - GÜVENLİ ÖDEME ICO-2018 TANITIM BELGESİ"

Transkript

1 E mail: Web: KRİPTO DÜNYASINDA YENİ DÖNEM BASİT ALIŞVERİŞ - GÜVENLİ ÖDEME ICO-2018 TANITIM BELGESİ COPYRIGHT HER HAKKI SAKLIDIR 20 Nisan 2018

2 İÇİNDEKİLER 01 Giriş 02 Özet 03 ICO (Initial Coin Offering) 04 Blockchain ve ödemelerin geleceği 05 Problem 06 Konsept 07 Vizyon 08 Misyon 09 Çözüm 10 Genel Satış Bilgisi 11 ICO Detayları 12 Güvenlik 13 Protokol / Token 14 PAYERA Hakkında Bilgiler 15 SHOPERA Hakkında Bilgiler 16 CARDERA Hakkında Bilgiler 17 Yol Haritası 18 Ekip

3 GİRİŞ KRİPTO DÜNYASINDA YENİ DÖNEM Kripto para birimleri piyasası, günümüzde en dinamik halindedir. Dijital para birimleri, kamu muhasebe sistemlerini dosya işlemleri için kullanır. Mevcut finansal sistemin geleceğinin Blockchain teknolojisinin gelişimine ve toplumun tepkisine bağlı olacağına inanıyoruz. Blockchain, bizim görüşümüze göre, finansal sistemin gerçekten güçlü ve olumlu gelişimini sağlamak için kullanılabilir ve kullanılacaktır. Oldukça uzun bir süredir, ekibimiz blockchain teknolojisi ve Kripto paralar üzerinde yoğun bir şekilde çalıştı. Güçlü volatilite ve yüksek anonimlik sayesinde insanların paraları bir para olarak kullanmaktan çok Kripto paralar ile daha fazla spekülasyon yaptıklarını keşfettik. Bu nedenle PAYERA fikri, Kripto paraları endişe duymadan kullanmaya başladı. Üzerinde çalışması kolay olan ve güvenli, çok işlevli bir platform oluşturacağız. İlk konsepti hazırladıktan sonra, kısa bir sunum yaptık, ilgili ortaklar ve danışmanlar ile çalışmaya başladık ve böylece ekibimizi sistematik olarak oluşturduk. Ana ürünümüzü en küçük ayrıntısına kadar optimize etme sürecinde, olağanüstü bir şey ortaya çıktı: Piyasada daha fazla esneklik ile çalışmamızı sağlayan Hepsi Bir Arada bir konsept. ATAKAN ALI YILDIRIM CEO & Kurucu Ortak

4 KISA ÜRÜN BİLGİSİ: ÜRÜNLERİMİZE GENEL BAKIŞ PAYERA Alıcı & Satıcı korumasına dayanan bir platform, cüzdan ve borsa SHOPERA Bireyler ve tüccarlar için en iyi kullanıcı deneyimini sunan basit bir çevrimiçi mağaza CARDERA Günlük ödemeler için kripto kart Bizi aktif olarak destekleyen herkese teşekkür ederiz. Ortaklarımız ve danışmanlarımızla yakın bir işbirliği içerisinde kısa bir süre içerisinde çok samimi ve tanıdık bir atmosfer ortaya çıkardık ve bu da kendine özgü bir kavram yarattı. Kendimize çok güveniyoruz ve kullanıcıların beklentilerini aşmayı umuyoruz. Tanıtım Belgesinin teknik detayları, ICO finansmanı aşamasından sonra sunulacaktır. En güncel bilgiler için veya sosyal medya kanallarımızdan bizi takip edin

5 02 ÖZET En çok tanınan Fiat ödeme koruma platformlarını analiz ettik, konseptimizi geliştirdik, bunları blockchain'in yenilikçi fonksiyonları ile birleştirdik ve benzersiz Pera Token'i entegre ettik. PAYERA: Bireyler ve tüccarların güvenli kripto alışverişi yapmalarını sağlayan cüzdan ve borsa ile ödeme platformu. Alıcılar, tam koruma altındayken satıcıya kendi tercih ettiği kripto paralarla ödeme imkanına sahiptir. Satıcılar, satın alma tutarını Fiat- veya Cüzdan'da listelenen istenen Kripto paralar ile ödemek isteyip istemediğine karar verebilir. PAYERA Bağışı: Topladığımız ücretlerin bir yüzdesi, otomatik olarak kıtalara göre bölünecek olan bir bağış kutusuna yatırılacaktır. Önceden belirlenmiş belirli bir miktar toplandıktan sonra, PAYERA vakıf ekibimiz, din veya milliyetten bağımsız olarak, destek sağlamak için herhangi bir ihtiyaç duyulan bölgeye uçacaktır. Yerel duruma göre, okullar ve su kuyuları inşa etmek ve her bir yörede ihtiyaç duyulan çocukların eğitimini desteklemek için okul malzemeleri tedarik etmek planlanmaktadır. Yani bir PAYERA kullanıcısı olarak bu bağışa bir katkıda bulunuyor olacaksınız. SHOPERA: Bireylerin ve tüccarların yeni ve kullanılmış malları satma fırsatına sahip olduğu kullanıcı dostu çevrimiçi alışveriş platformu. En çok satılan çevrimiçi mağaza portallarını analiz ettik ve sağlayıcıların en kullanıcı dostu özelliklerine odaklandık. Biz, SHOPERA'nın işletilmesinin kolay olacağını ve şimdiye kadarki en iyi kullanıcı deneyiminin keyfini çıkaracağınızdan emin olmak istiyoruz. CARDERA: Daha fazla esneklik sunan günlük kullanım için kripto - ödeme - kartı. Kart, PAYERA cüzdanınıza bağlanır ve PAYERA cüzdanınızdaki coinleri kullanmanız haricinde, alıştığınız gibi ATM'lerde alışveriş yapma veya Fiat para çekme olanağına sahip olursunuz.

6 03 ICO (Initial Coin Offering) ICO, bir kuruluşu finanse etmek için bir yöntemdir. Sözde İlk Para Teklifi, borsada menkul kıymetlerin ilk üretimi ile karşılaştırılabilir niteliktedir. ICO, kitle fonlaması yoluyla blockchain ekosistemindeki projeleri satın alma fırsatıdır. Destekleyenler ve yatırımcılar proje tokenlerini satın alırlar ve farklı platformlardaki listeye göre satın alınan tokenler ile ticari olarak çalışabilirler.

7 04 BLOCKCHAIN VE ÖDEMELERİN GELECEĞİ Kripto para birimleri bugün günümüzde yaşanılanlarla beraber büyük bir evrim geçirdiler. Geçmişte oyuncular için oyun parası denirdi, bugün diğer şeylerin yanı sıra spekülasyon da deniyor. Birçok kullanıcı kar elde etmek için farklı borsalarla ilgileniyor. Blockchain teknolojisinin günümüzde ödeme sistemine karşı büyük bir potansiyeli ve birçok avantajı olsa da, birçok satıcı Bitcoin & Co'yu para birimi olarak kabul etmemektedir. Teknik ve piyasa istatistikleri ile ilgili olarak, blockchain'in ve akıllı sözleşmelerin hızlı bir şekilde büyümesinin ön görüldüğüne inanıyoruz. Bankalar, perakendeciler, sigortalar ve diğer tüm etkilenen işletmeler gibi iş modelleri geleneksel ve modası geçmiş iş modellerini bu sisteme uyarlamalıdır. Blockchain endüstrisi, başlangıç safhasına ulaştığında, dünya PAYERA gibi güçlü ürünler için hazır olacaktır. 05 PROBLEM Blockchain teknolojisi ve aşırı hız, düşük ücretler ve yüksek esneklik gibi kripto işlemlerinin birçok avantajına rağmen, kripto para birimleri hala nadiren ödeme yöntemi olarak kullanılmaktadır. Alıcılar ve satıcılar, değişken oranlar ve karmaşık uygulama nedeniyle güvensiz bir ortamdadır. Bu nedenle, işletmeler bankalara ve finans kurumlarına bağlı geleneksel Fiat ödeme sistemlerini kullanmaya devam etmektedir. Alıcılar, kripto paralarla yapılan işlemlerin korunan bir ticaret sağladığını ve bir sorun ortaya çıkarsa, ödemenin garantili bir şekilde geri ödenmesini güvence altına almak istiyorlar. Satıcılar cirolarını artırmak ve kripto sahnesinde kendilerine rol biçmek istiyorlar. Bu nedenle PAYERA alıcı ve satıcı arasında güven oluşturmak için bir hedef belirledi.

8 06 KONSEPT PAYERA kendi yapısı gereği Asya bölgesindeki en başarılı e-ticaret kuruluşuna oldukça benzemekle birlikte kullanımı daha kolaydır. SHOP-& CARDERA bir araya geldiğinde, kripto pazarında henüz bulunmayan çok işlevli bir çözüm sunacağız. En iyi özelliklere dayanarak, kripto para birimlerinin, dünya çapındaki büyüyen kripto kullanıcı kitlesine pazarlamasını sağlamak için çok hızlı işlemler ve düşük ücretler sunmak zorundayız. Tüm özellikleriyle ve sadeliğiyle etkileyici olan bu proje, risk sermayesi yatırımları yoluyla finanse edilebilecek kripto dünyası için inanılmaz ve eşsiz bir ürün olacaktır. 7. VİZYON 8. MİSYON Vizyonumuz, kripto sahiplerinin online - alışveriş endişesi olmadan - ücretsiz alışveriş yapabileceği yer olan, dünyanın en fazla kullanıcı sayısına sahip kripto işletmesi olmaktır. Ayrıca dünyanın önde gelen global ve evrensel kripto platformu olmayı hedefliyoruz. Misyonumuz müşterilerimizin ilk tercihi olmaktır. Tercihen kriptoyla alıveriş yaptığınız aldığınız yer. Tüm faaliyetlerimizi ekonomik ve çevre dostu yapmayı kendimize taahhüt ettik.

9 09 ÇÖZÜM PAYERA, kripto kullanıcıları ve satıcıları için kolay çok işlevli bir çözüm sunar. PAY- / SHOP - ve CARDERA ile kripto ödeme ağ geçidinde yeni bir dönem oluşturacağız. ALICI SATICI DESTEKÇİLER ALICILAR, PAYERA aracılığıyla yapılan tüm işlemler için tam bir tüketici koruması sunulduğundan, suçlulara karşı korunmaktadır. Bu koruma, tüm geleneksel malları ve hizmetleri içerir. Ayrıca dahili cüzdan işlemlerini ücretsiz olarak yapma imkanına sahip olursunuz. SATICILAR, kripto sahnesinde rol almak ve uygun satış hacmini artırmak için mükemmel çözümü elde eder. Kripto piyasasında volatiliteye karşı tam bir koruma sunuyoruz. PAYERA'nın diğer sistemlere kıyasla daha düşük ücretleri ve daha kısa tutma süresi vardır. Satıcılar ayrıca dahili cüzdan işlemlerini ücretsiz olarak yapma fırsatına da sahip olacaktır. Destekleyenler için PERA, kripto ödemelerinde gelecekte önemli bir rol üstlenecek ve PERA spekülatif bir para olmayacak. Destekçilerimiz, sahte - spekülasyonlardan uzak olacak ve gerçek bir iş modelini finanse edecek. Biz, tokenimizin diğer platformlarda da yer alacağından eminiz.

10 10 GENEL SATIŞ BİLGİSİ 3 Nisan 2018'de yatırımcıların ilgisini çekmek için özel satışımızı başlattık. 30 Mayıs 2018'de halkın dikkatini çekmek için Ön-ICO satışına başlayacağız. 20 Haziran 2018'de 60 milyon dolarlık bir fona ulaşma hedefiyle ICO'yu başlatacağız. TOKEN SATIŞI PAYLARI Özel Satış 3 % Ön Satış 10 % Genel Satış (ICO) 57 % ICO'dan sonra, ICO satışında satılan belirli miktarda token, tüm token sahiplerine orantılı olarak dağıtılacaktır. Yol haritasına özel bir önem veren yüksek motivasyonlu ekibimiz sayesinde, bugüne kadar elde ettiğimiz şeylerin kendi imkanlarımızla desteklendiğini söylemekten gurur duyuyoruz. Mevcut araçlar, projemizi gerçekleştirmemize yardımcı olacak ve kripto para sektörüne olan tutkumuzu devam ettirmeye yardımcı olacaktır. PAYERA projesinde bölüm geliştirme, pazarlama, ekip genişletme ve dağıtımında desteğinize ihtiyacımız var, ancak öncelikle güveninizi istiyoruz. PAYERA'yı pazarın zirvesine taşıyacağımıza inanıyoruz ve bu şekilde her yeni iş ortağını dört gözle bekliyoruz. Birlikte, kripto dünyasında yeni bir dönem inşa edeceğiz.

11 11 ICO DETAYLARI ICO STRATEJİSİ ÖN ICO ICO WHEN 30 Mayıs 2018, 14:00 Uhr GMT / UTC Haziran 2018, 14:00 Uhr GMT/UTC +1 PRICE $ USD $ 0.05 USD + 25 % referral EK BİLGİ TOKEN SEMBOLÜ/ PROTOKOL: TOKEN MİKTARI: MAKS HARDCAP: ICO ÖDEME YOLLARI: PERA / ERC20 (Casper) 2,100,000,000 $ 60 million USD ETH, BTC, LTC, DASH, BCH

12 12 GÜVENLİK Güvenlik bizim en büyük önceliğimizdir. Herhangi bir tehdit uzmanlarımız tarafından önlenecek ve güvenli hale getirilecektir. Güncellemelere bir kendi kendine bir onarım kodu ekleyeceğiz. Müşterilerimizin verilerini güven altına almakla kalmıyoruz, aynı zamanda veri güvenliğini ve tutarlılığını sağlamak için bunları çeşitli kıtalardaki yedekli sunuculara kodluyor ve dağıtıyoruz. Herhangi bir veriyi üçüncü taraflara veya pazara, analizi amacı için iletmeyiz. Bu doğrulama suçlulara karşı gereklidir. 13 PROTOKOL / TOKEN AVANTAJLAR Casper - Protokol POS (Proof of Stake), özellikle kripto ekonomik nedenlerle, çalışma protokolünün standart kanıtına kıyasla çevreyle ilgili birçok avantajı olması nedeniyle kullanmayı tercih ettiğimiz protokolümüzdür. Ethereum Casper, diğer protokollere kıyasla teknolojik olarak gelişmiş ve üstündür. Kripto teknolojileri konusunda daima güncel kalıyoruz ve kullanıcılarımıza ve PAYERA için sadece en etkili teknolojileri uyguluyoruz. Ethereum, kripto dünyasındaki en bilinen ve kabul edilen protokollerden biridir. Birçok uygulama olasılığı var ve kripto topluluğunda birçok destekçisi bulunuyor. NOT: Ethereum geliştirme ekibi, ICO'nun başlangıcına kadar protokol test aşamasını sonlandıramazsa, tokenimizi ERC20 protokolüne göre uygulayacağız.

13 14 PAYERA HAKKINDA BİLGİLER 1. PAYERA için alıcıların ve satıcıların korunmasıyla ilgili kurallar şeffaf ve basittir. Kurulan sağlayıcılar genellikle uzun bir işlem süresine ihtiyaç duyarlar ve sadece fiziksel malları koruyan bir koruma programına dayanırlar. Kripto tabanlı hizmetler yalnızca bir ödeme sistemi olarak hizmet verir ve potansiyel suçlulara karşı herhangi bir güvenlik teşkil etmez. PAYERA, fiziksel ve sanal alımlar ve hizmetler için genişletilmiş tüketici koruması sunar. 2. Yüksek dolandırıcılık riski nedeniyle, çoğu sağlayıcılar geri ödemeyi yavaşlatan pek çok belge gerektirir. Bir işlemin 4 veya daha fazla hafta sürmesi olağandışı bir durum değildir. Olası bir durum halinde, her iki taraf için (alıcı / satıcı) basit bir çözüm bulacağız ve sorunu çözdükten sonra ödemeyi hemen iade edeceğiz. 3. Ortaya çıkabilecek sorunlar için kolay bir çözüm sunacağız. Taraflar, şu an için kendi arabuluculuğundaki bir tartışmada, sorunu canlı bir sohbette açıklığa kavuşturma fırsatına sahip olacaklar. Eğer çözüme ulaşılamıyorsa, borsa aracılarımızı üçüncü bir taraf olarak dahil etme ve gerçek zamanlı olarak sohbet etme seçeneğini sunuyoruz. Bizim görevimiz anlaşmazlıkları doğrudan ve hemen çözmek. Bir arabulucu dahil edilmesi durumunda, suçlu, varlık değerinin %1'i oranında bir ücret ödemekle yükümlü olacaktır. 4. Alıcılara tamamlanmış bir satın alma işleminden sonra satıcıya oy verme fırsatı vereceğiz. Satıcı, başarı oranına bağlı olarak sistemde farklı derecelere ulaşabilecek. İyi derecelendirmelerin, anında ödeme yapma ve daha düşük ücretler gibi bazı avantajları olacak. 5. Kullanıcılar cüzdandan ücretsiz olarak para gönderebilir. Ayrıca, özel bir kullanıcı, kullanıcı hesabını bir iş hesabına dönüştürebilir. M-cüzdan işlemlerini ücretsiz olarak sağlamakla birlikte, maalesef bir geri ödeme veya garanti sunamıyoruz.

14 6. Satıcının koruması için, satın alma işlemlerinden sürekli olarak olumsuz geri bildirim alan alıcıları diskalifiye edeceğiz. Doğal olarak, bundan önce, alıcıyı diskalifiye etmek için bu adımları atmadan önce olguları doğrulamak için vakayı ayrıntılı bir şekilde araştıracağız. 7. Diğer tedarikçiler toplam satın alma işleminin % 2,9 ila % 5'i arasında bir ücret alırken, PAYERA sadece % 1 talep ediyor ve satıcının sıralamasına bağlı olarak bu oranı daha da düşürebiliyor. 8. Bağış: Ücretlerin bir yüzdesi, kıtalara göre eşit olarak bölünecek bir bağış kutusuna otomatik olarak eklenecektir. Önceden belirlenmiş bir toplam miktarın toplanmasından sonra, PAYERA vakıf ekibimiz din veya milliyetten bağımsız olarak destek için herhangi bir ihtiyaç duyulan bölgeye uçacaktır. Yerel duruma göre, okullar ve su kuyuları inşa etmek ve her bir yörede ihtiyaç duyulan çocukların eğitimini desteklemek için okul malzemeleri tedarik etmek planlanmaktadır. Dolayısıyla, bir PAYERA kullanıcısı olarak, yardım kuruluşuna otomatik olarak katkıda bulunacaksınız. 9. Öneri Programı: Bir satıcının tanıtımını yaptığınız zaman, platformumuzdaki önerilen satıcı tarafından satılan ürün üzerinden size ömür boyu ödüllendireceğiz. Her bir satışta yapılan ücretlerin belirli bir yüzdesi otomatik olarak cüzdanınıza aktarılacaktır. Satıcı kaydı, kişisel bağlantınız veya profil adınız aracılığıyla aktif hale getirilmelidir. Tavsiye programı, satıcıların, özel kişilerin ve PAYERA'nın da ekonomik büyümesi üzerinde olumlu bir etkiye sahiptir. Bunun bir kazan-kazan durumu olduğunu söyleyebiliriz. 10.Zaman zaman kullanıcılar arasında oylama gerçekleştirilecektir. M- cüzdanda hangi diğer kripto paranın listeleneceğine karar verecekler. Ayrıca, bir değişim aracı entegre edilecektir. Değişim çözümü, kullanıcılara paraları ücretsiz değiştirme veya Fiat'a değiştirme fırsatı verecektir. 11.Yüz tanıma sistemi veya pin kodu ile parmak izinizle cüzdanınıza giriş yapabilirsiniz. PAYERA'da herkes kendi özel anahtarına sahip olduğundan, kimse başkasının kullanıcı hesabınıza erişemez.

15 15 SHOPERA HAKKINDA BİLGİLER Konseptimiz ayrıca, tüccarların yanı sıra özel şahısların kripto pazarında herhangi bir risk almadan mallarını ve hizmetlerini sunmalarını sağlayan bir online mağaza sunmaktadır. 1. İşlerinizi kolayca halledin. Piyasadaki en yaygın çevrimiçi mağazaları analiz ettik ve kullanıcılar için olabildiğince kolay hale getirmek için SHOPERA'yı oluşturmaya karar verdik: - kayıt olun - malların resimlerini gösterin- fiyatı ayarlayın - kısa bir açıklama yazın - ve reklamınız çevrimiçi olacak. Tüccarların yanı sıra özel şahıslar artık kripto para birimleriyle alışveriş yapma fırsatına sahip. Bir yer ayarı (isteğe bağlı) ile yakın çevrenizde hangi malların satılacağını bulabilirsiniz. Mesafeyi özgürce seçin. 2. Her çevrimiçi mağaza, satılan ürün başına bir temel ücret alır. Danışmanlarımızla birlikte en yaygın pazarları analiz ettikten sonra, mağazayı kullanan malların değerine bağlı olarak 0,05 ABD Doları ile 0,50 ABD Doları arasında bir temel ücret talep etmeye karar verdik.

16 Özel kullanıcıların eşyalarını ücretsiz olarak SHOPERA üzerinden satabilmesine karar verdik. Satıcıya karşı adil olmak için özel bir satıcı, bir ürün reklamını yapabilir ve satabilir. Ayda 10 ürün ücretsiz. Ek bir ücret ödeyerek özel bir satıcının daha fazla eşya satmasına izin verilir. Lütfen PAYERA ile sadece alımların ve satışların korunduğunu unutmayın. Malları satıcıların varış yerinde kendiniz alarak maalesef hiçbir alıcı koruması sağlanmayacaktır.

17 16 CARDERA HAKKINDA BİLGİLER Bizim konseptimizde ödeme kartı eksik olmamalıdır. Şimdi size kripto kullanıcıları için bir alışveriş cenneti sunan iki çevrimiçi çözüm sunacağız. CARDERA ile, günlük kullanım için kripto - ödeme - kartıyla müşterilerimize esnek hatta çevrim dışı olma imkanı sunmak istiyoruz. Paranızı ATM'lerde Fiat para birimine yatırırsınız veya mallarınızı kolayca satın alabilirsiniz. Gelecek için kısmi veya tam maaş depozitosu getirilmesi planlanmaktadır. (Kart 20,00 USD'ye mal olacaktır). NOT: Sevgili adaylar ve destekçiler, Belirlenen girişimcilerin vize kartlarıyla ilgili problemler olduğu için, yol haritamızdaki kartı Çeyrekte uygulamak için başarılı bir ICO önerilmiştir. Niyetimiz, hedeflediğimizden daha önce hedefimize ulaşmak ve CARDERA'yı başarılı bir şekilde pazarlamak olacaktır. Lütfen, hedeflerimizi sistematik olarak adım adım takip ettiğimizi ve başaramayacağımız bir şey vaat etmek istemediğimizi unutmayın.

18 17 YOL HARİTASI ÖZEL SATIŞ BAŞLANGICI ÖN ICO ICO Q ALTYAPI Q BETA CÜZDAN / APP Q RESMİ CÜZDAN Q SHOPERA BETA Q RESMİ SHOPERA SÜRÜMÜ Q ONLINESHOP APP Q API ARABİRİMİ Q CARDERA NOT: Sevgili adaylar ve destekçiler, lütfen yol haritamızın zaman çizelgesinin, hardcap'a ulaşarak büyük ölçüde kısalacağını unutmayın. Q BAĞIŞ

19 18 EKİP

20 TEŞEKKÜR EDERİZ! Bu Tanıtım Belgesi 7 Mayıs 2018'de yayınlanmıştır. E mail: info@payera.io Web:

Beğenilrin gelir kaynağı olma özelliğiyle sosyal ağ

Beğenilrin gelir kaynağı olma özelliğiyle sosyal ağ Beğenilrin gelir kaynağı olma özelliğiyle sosyal ağ https://monoreto.com Beğen. Paylaş. Kazan. 2018 yılında, sosyal ağların dünyası birçok zorlukla karşı karşıyadır: SIRADAN KULLANICI İÇİN KAR YOK Çoğu

Detaylı

YTLToken Türkiye nin güvenli, hızlı ve şeffaf kripto parası

YTLToken Türkiye nin güvenli, hızlı ve şeffaf kripto parası YTLToken YTLToken Türkiye nin güvenli, hızlı ve şeffaf kripto parası Özet... 3 YTLToken Akıllı Sözleşmeler... 4 YTLToken Nedir?... 5 Nasıl Katılınır?... 6 YTLToken Dağılım... 7 YTLToken Dağıtım ve Tedarik...

Detaylı

Daha Yaşanabilir bir Dünya için Karşılığı Güneş Enerjisi olan Çok kolay ve kullanışlı bir Kripto Varlık. TurkeyEnergy Token XTRL

Daha Yaşanabilir bir Dünya için Karşılığı Güneş Enerjisi olan Çok kolay ve kullanışlı bir Kripto Varlık. TurkeyEnergy Token XTRL Daha Yaşanabilir bir Dünya için Karşılığı Güneş Enerjisi olan Çok kolay ve kullanışlı bir Kripto Varlık TurkeyEnergy Token XTRL ETHEREUM ERC 20 KABUL EDİLEN SATIN ALMA YÖNTEMİ ETH Contract Adres 0x347a39127AE0730817B0caf177c4684e16a038fc

Detaylı

BORSABIT COIN WHITEPAPER

BORSABIT COIN WHITEPAPER BORSABIT COIN WHITEPAPER EFLATUN YAZILIM 30.07.2018 Giriş Bitcoin, Ethereum ve yüzlerce alternatif kripto paranın dünya çapında milyonlarca yatırımcının dikkatini çekmesiyle, kripto paralar 2017 nin en

Detaylı

XGEN WHITEPAPER YENİ NESİL YATIRIM ARACI

XGEN WHITEPAPER YENİ NESİL YATIRIM ARACI XGEN WHITEPAPER YENİ NESİL YATIRIM ARACI Hızlı ve Ucuz Para Transferi Güvenli Sağlıklı Ağ Akıllı Yatırım Büyüyen topluluk En İyi Ekip Desteği HAKKIMIZDA XGEN günlük hayatınızda kullanabileceğiniz bir dijital

Detaylı

Fiziki olarak olmayan, özel kodlar ve algoritmalar ile üretilen internet üzerinden belli protokoller ile kullanılan sanal para borsası

Fiziki olarak olmayan, özel kodlar ve algoritmalar ile üretilen internet üzerinden belli protokoller ile kullanılan sanal para borsası Fiziki olarak olmayan, özel kodlar ve algoritmalar ile üretilen internet üzerinden belli protokoller ile kullanılan sanal para borsası Sanal para birimlerinden en çok tanınan bitcoin; dolaşımdaki bitcoin

Detaylı

WHITEPAPER VERSION 1.0 ERC20 TOKEN İÇİN AKILLI KONTRAT TABANLI OYUN

WHITEPAPER VERSION 1.0 ERC20 TOKEN İÇİN AKILLI KONTRAT TABANLI OYUN WHITEPAPER VERSION 1.0 İÇİNDEKİLER TANITIM..03 STAKER KONSEPTİ VE ÖZELLİKLERİ. 04 PİYASAYA GENEL BAKIŞ.05 STAKER CEE-LO ZAR OYUNU TANITIMI...06 STAKER CÜZDAN....07 NEDEN STAKER...08 STAKER BELİRTEÇLERİ.....09

Detaylı

Whitepaper Versiyon 1.01 Kasım 1, 2018

Whitepaper Versiyon 1.01 Kasım 1, 2018 Whitepaper Versiyon 1.01 Kasım 1, 2018 1. BeLL Platformu 2 7. Yol haritası 17 2. BeLL Cüzdan ın Vizyonu 7 8. BeLL Token Detaylar 18 3. BeLL Cüzdanının Özellikleri 9. Token Dağıtımı 20 3.1 Sigorta 9 10.

Detaylı

1. Beex Coin Nedir? Beex Coin; Btcfinans.com tarafından Etherium blok zinciri üzerinde ERC-20 standartlarında (yüz bir milyon bir) adet

1. Beex Coin Nedir? Beex Coin; Btcfinans.com tarafından Etherium blok zinciri üzerinde ERC-20 standartlarında (yüz bir milyon bir) adet WHITE PAPER 28 Şubat 2019 1 1. Beex Coin Nedir? Beex Coin; Btcfinans.com tarafından Etherium blok zinciri üzerinde ERC-20 standartlarında 101.000.0001 (yüz bir milyon bir) adet üretilmiş yeni bir kripto

Detaylı

Dijital Pazarlama Ajansı

Dijital Pazarlama Ajansı Ocak 2018 Strateji ve Hizmetler Dijital Pazarlama Ajansı Eda Kara Marketing Director Reklam taktikleri ve dijital çözümler İçindekiler 4 01 Hakkımızda Naapsak Sosyal Medya Ajansı hakkında merak 04 Müşteriler

Detaylı

Plus500 Ltd. Gizlilik Politikası

Plus500 Ltd. Gizlilik Politikası Plus500 Ltd Gizlilik Politikası Gizlilik Politikası Plus500 Gizlilik Beyanı Müşterilerimizin ve web sitemizdeki ziyaretçilerin kişisel ve mali bilgilerinin gizliliği ve korunması en büyük önceliğimizdir.

Detaylı

Duru. Girişim. İnsan Kaynakları Yönetim Sistemleri

Duru. Girişim. İnsan Kaynakları Yönetim Sistemleri Duru Girişim İnsan Kaynakları Yönetim Sistemleri İçindekiler 3 4 5 7 9 11 13 14 15 Hakkımızda Hizmetlerimiz İnsan Kaynakları 360 Pazarlama OSGB Proje Geliştirme Hekim Menajerliği Hastane Açılış Projeleri

Detaylı

SP05 - Blockchain;Bankacılık ve Finansal Piyasalar. İstanbul Finans Enstitüsü tarafından yazıldı.

SP05 - Blockchain;Bankacılık ve Finansal Piyasalar. İstanbul Finans Enstitüsü tarafından yazıldı. Bu program katılımcılara Bankacılık ve Finansal Kurumlarda Blockchain teknolojisinin yükselişi ve Blockchain kavramını inceliyor ve bu yeni fenomenle ilgili en önemli uluslararası bankacılık projelerini

Detaylı

ELEKTRONİK TİCARET DR. AYŞEGÜL SAĞKAYA GÜNGÖR

ELEKTRONİK TİCARET DR. AYŞEGÜL SAĞKAYA GÜNGÖR ELEKTRONİK TİCARET DR. AYŞEGÜL SAĞKAYA GÜNGÖR E-İŞ Elektronik İş (E-iş) Bilgi ve iletişim teknolojilerinin bir şirketin tüm aktivitelerini desteklemek amaçlı uygulanması Şirketin iç ve dış veri sistemlerini

Detaylı

GOLDBLOCKS Präsentation Page

GOLDBLOCKS Präsentation Page GOLDBLOCKS Präsentation Page 1 Gold and Digital Money Goldblocks un tanıtım sunumuna Hoşgeldiniz GOLDBLOCKS Präsentation Page 2 Cryptocurrency The GOLDBLOCKS ALTIN KADAR DEĞERLİ! Digital Altın Madenciliği

Detaylı

Girişimcilik GİRİŞİMCİLİK. Ders 04. ŞENYURT / 1

Girişimcilik GİRİŞİMCİLİK. Ders 04. ŞENYURT   / 1 GİRİŞİMCİLİK Ders 04 www.ozersenyurt.net www.orbeetech.com / 1 Hiç kimse başarı merdivenine elleri cebinde çıkmamıştır. www.ozersenyurt.net www.orbeetech.com / 2 İş Planı Kavramı ve Öğeleri Eğitimi www.ozersenyurt.net

Detaylı

fargocoin.org Reklam kampanyası fargopromo.org Blok zinciri fargochain.org Github github.com/fargocoin Vinç fargofaucet.com Maden havuzu befargo.

fargocoin.org Reklam kampanyası fargopromo.org Blok zinciri fargochain.org Github github.com/fargocoin Vinç fargofaucet.com Maden havuzu befargo. fargocoin.org Reklam kampanyası fargopromo.org Blok zinciri fargochain.org Github github.com/fargocoin twitter.com/fargocoin facebook.com/fargocoin Vinç fargofaucet.com Borsa coinrate.net Maden havuzu

Detaylı

E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz.

E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz. Mehmet Can HANAYLI Sanal ortamda hukuksal kurallara uyarak e-ticaret yapabileceksiniz. E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz. E-Ticarette

Detaylı

CryptF. White Paper. Tarih: 6 Aralık, 2017 Versiyon: 0.94 ENG. CrytpF, hisse senedi ve bono tabanlı ilk kriptopara setini yaratıyor.

CryptF. White Paper. Tarih: 6 Aralık, 2017 Versiyon: 0.94 ENG. CrytpF, hisse senedi ve bono tabanlı ilk kriptopara setini yaratıyor. CryptF White Paper Tarih: 6 Aralık, 2017 Versiyon: 0.94 ENG CrytpF, hisse senedi ve bono tabanlı ilk kriptopara setini yaratıyor. Tüm sosyal sınıflar için, global finans piyasalarına katılma şansı sunuyoruz.

Detaylı

Ignition Coin ve Ignition Ağı

Ignition Coin ve Ignition Ağı Ignition Coin ve Ignition Ağı Değer, Sürdürülebilirlik ve Büyüme için geliştirildi Detaylı bilgi için https://ignitioncoin.org - Ignition Coin Projesi ::Giriş:: Ignition Ağı ve onun jetonu Ignition Coin,

Detaylı

Bu program katılımcılara Bankacılık ve Finansal Kurumlarda

Bu program katılımcılara Bankacılık ve Finansal Kurumlarda Bu program katılımcılara Bankacılık ve Finansal Kurumlarda Blockchain teknolojisinin yükselişi ve Blockchain kavramını inceliyor ve bu yeni fenomenle ilgili en önemli uluslararası bankacılık projelerini

Detaylı

Walgreens, Müşteri Deneyimlerinin Geleceği İçin Nasıl Hazırlanıyor?

Walgreens, Müşteri Deneyimlerinin Geleceği İçin Nasıl Hazırlanıyor? Walgreens, Müşteri Deneyimlerinin Geleceği İçin Nasıl Hazırlanıyor? Yazar Deepika Pandey Yayınlanma tarihi: Haziran 2017 Konular: Arama, Tüketici Analizleri, Çok Kanallı Tüketicilerin beklentileri büyük

Detaylı

Ayhan AKGÖZ İşNet İş Ortakları Satış Müdürü ayhan.akgoz@is.net.tr

Ayhan AKGÖZ İşNet İş Ortakları Satış Müdürü ayhan.akgoz@is.net.tr Ayhan AKGÖZ İşNet İş Ortakları Satış Müdürü ayhan.akgoz@is.net.tr Biz Kimiz? Hizmetlerimiz Türmob ve İşNet Ortaklığı Hizmetlerimiz ve Artılarımız Temel Süreçler Biz Kimiz? Türkiye İş Bankası'nın %100 iştiraki

Detaylı

ABD, İngiltere, İrlanda, Kanada, Hollanda, Avustralya, Yeni Zelanda.

ABD, İngiltere, İrlanda, Kanada, Hollanda, Avustralya, Yeni Zelanda. VerdeTaks dünya çapında vergi iadeleri hizmeti veren yeni kurulmuş bir şirkettir. Şirketimiz finansal, müşteri hizmetleri, pazarlama ve satış alanlarında 14 yıldan fazla bir deneyime sahiptir. Uzmanlarımızın

Detaylı

BİZ GLOBAL BİR FİRMAYIZ

BİZ GLOBAL BİR FİRMAYIZ BİZ GLOBAL BİR FİRMAYIZ < 700 K Üye Avrupa & BDT < 70 K Üye Kuzey Amerika ve Karayipler Afrika & Orta Doğu Hindistan Alt-Kıtası Büyük Çin < 1M Üye < 160 K Üye Latin Amerika < 120 K Üye < 130K Üye Asya

Detaylı

Biz Kimiz? Şirketimiz 2015 de kurulmuş olup, sermayesi 2017 yılında TL çıkarılmıştır.

Biz Kimiz? Şirketimiz 2015 de kurulmuş olup, sermayesi 2017 yılında TL çıkarılmıştır. Biz Kimiz? Şirketimiz 2015 de kurulmuş olup, sermayesi 2017 yılında 1.000.000 TL çıkarılmıştır. Genel Merkezi Çorum Teknokent te, Ankara Şubesi Azel Kulededir. Yazılım Franchising işi yapan şirketimiz,

Detaylı

ELEKTRONİK TİCARET (E-TİCARET) NEDIR? Ticaret Nedir?

ELEKTRONİK TİCARET (E-TİCARET) NEDIR? Ticaret Nedir? DERS NOTU - 1 ELEKTRONİK TİCARET (E-TİCARET) NEDIR? Ticaret Nedir? Ticaret ifadesi kavramsal olarak mal veya hizmetin satın alınması ve satılması işlemlerini kapsamaktadır. Bu sürecin elektronik ortamda

Detaylı

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin!

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! 444 87 36 Multinet Çağrı Merkezi Şirketlere, müşterilerine, üye işyerlerine ve çalışanlarına fayda sağlayan ve katma değerli çözümler sunan Multinet ile tanışın.

Detaylı

Mini rehber. Online Ödemeler.

Mini rehber. Online Ödemeler. Mini rehber Online Ödemeler. İçindekiler Giriş 3 Nasıl çalışır? 4 Neden online ödemeleri sağlıyoruz? 5 Booking.com sanal kredi kartları hakkında 6 Sıkça sorulan sorular için cevaplar 8 2 Online Ödemeler:

Detaylı

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz...

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... OEM İŞ ORTAKLIĞI NEDİR? MDS ap SAP OEM iş ortaklığı modeli, SAP platformlarını

Detaylı

Türkiye, dünyanın dijital bankacılık başkenti

Türkiye, dünyanın dijital bankacılık başkenti BASIN BÜLTENİ Fintech Istanbul 5. Buluşması: Türkiye, dünyanın dijital bankacılık başkenti 2016 yılında kurulan ve Türkiye de Fintech ekosisteminin sağlam bir temel üzerine kurulması için çalışmalar yapan

Detaylı

CEO - Yönetim Raporlama Sistemi

CEO - Yönetim Raporlama Sistemi CEO - Yönetim Raporlama Sistemi Tanıtım ve Çalışma Şekli: %100 Türk Mühendisleri tarafından geliştirilen CEO-Yönetim Raporlama Sistemi yazılımı, Nokta Bilgisayar A.Ş.'nin tescilli bir markasıdır. Günümüz

Detaylı

Türkiye nin En Büyük Online Mağazacılık Sistemine Hoşgeldiniz

Türkiye nin En Büyük Online Mağazacılık Sistemine Hoşgeldiniz Türkiye nin En Büyük Online Mağazacılık Sistemine Hoşgeldiniz MARPAR Ev Gereçleri San.ve Tic. Ltd. Şti. 2001-2009 tarihleri arasında ulusal ve uluslararası alanda bilinen markaların Karadeniz ve Doğu Anadolu

Detaylı

PROF. DR. GÖKHAN ÖZERTAN PROF. DR. ARZU TEKTAŞ PROF. DR. VEDAT AKGİRAY. Başkan. Kurumsal Yönetim Merkezi. Boğaziçi Üniversitesi DOÇ. DR.

PROF. DR. GÖKHAN ÖZERTAN PROF. DR. ARZU TEKTAŞ PROF. DR. VEDAT AKGİRAY. Başkan. Kurumsal Yönetim Merkezi. Boğaziçi Üniversitesi DOÇ. DR. EĞİTMENLERİMİZ AYŞEGÜL TOKER ARZU TEKTAŞ VEDAT AKGİRAY GÖKHAN ÖZERTAN Dekan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yüksek Okul Müdürü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Başkan Kurumsal Yönetim Merkezi Bölüm

Detaylı

BİLİŞİM SİSTEMLERİNİN PRENSİPLERİ

BİLİŞİM SİSTEMLERİNİN PRENSİPLERİ BİLİŞİM SİSTEMLERİNİN PRENSİPLERİ Derleyen: Prof. Dr. Güngör BAL Bölüm 8 Elektronik ve Mobil Ticaret Prensipler ve Öğrenme Hedefleri Elektronik ticaret ve mobil ticaret git gide gelişmekte ve işin yürütülmesi

Detaylı

Teknolojik alanda yaşanan gelişmelerin finansal hizmetler alanında

Teknolojik alanda yaşanan gelişmelerin finansal hizmetler alanında Fi nt ec h101eği t i m Pr ogr amı 2 Teknolojik alanda yaşanan gelişmelerin finansal hizmetler alanında uygulama bulması sayesinde oluşan girişimcilik faaliyetleri, global anlamda finansal hizmetler sektörünün

Detaylı

Doğal olarak dijital

Doğal olarak dijital Doğal olarak dijital 1 Doğadan ilham alan, yeni nesil teknoloji şirketi. Doğada her şey birbiri ile uyum ve bir denge içinde. Bitkiler etkin bir veri analitiği ve network yönetimi ile hayatta kalabiliyorlar.

Detaylı

Pay Opsiyon Sözleşmeleri. Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası

Pay Opsiyon Sözleşmeleri. Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası Pay Opsiyon Sözleşmeleri Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası Bu dokümanda kullanılan içeriğin bir kısmı, Türkiye deki düzenlemeler çerçevesinde menkul kıymetler veya türev araçlarla ilgili faaliyet göstermek

Detaylı

Omnichannel ile Multichannel Pazarlama Arasındaki 4 Temel Fark

Omnichannel ile Multichannel Pazarlama Arasındaki 4 Temel Fark Omnichannel ile Multichannel Pazarlama Arasındaki 4 Temel Fark Birbirleriyle karıştırılan terimleri düşününce akla ilk olarak multichannel ve omnichannel pazarlama geliyor. Omnichannel ve multichannel

Detaylı

Mobil ödemeler ve dijital cüzdan uygulamaları ödeme sistemlerinin geleceğini belirleyecek

Mobil ödemeler ve dijital cüzdan uygulamaları ödeme sistemlerinin geleceğini belirleyecek BKM Genel Müdürü Canko: Mobil ödemeler ve dijital cüzdan uygulamaları ödeme sistemlerinin geleceğini belirleyecek Son üç yılda İnternet ten ödeme hacminin dünyada yüzde 16, Türkiye de ise 41 büyüme gösterdiğini

Detaylı

VİZYON VİZYON VE DEĞERLER DEĞERLER

VİZYON VİZYON VE DEĞERLER DEĞERLER VİZYON VİZYON VE DEĞERLER DEĞERLER Önsöz Sevgili Çalışma Arkadaşlarım, Şirketimiz için net stratejik öncelikler ve iddialı hedef ler belirledik. Henkel de iş performansımızı arttırmamızda, önceliklerimizi

Detaylı

Satın alım ve birleşme danışmanlığı süreci

Satın alım ve birleşme danışmanlığı süreci Satın alım ve birleşme danışmanlığı süreci SBB Capital Partners Hizmetleri SBB Capital Partners Türkiye yatırım yönetiminde 4 farklı alanda müşterilerine hizmet vermektedir. Şirket satın alma ve birleşme

Detaylı

E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz.

E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz. Mehmet Can HANAYLI Sanal ortamda hukuksal kurallara uyarak e-ticaret yapabileceksiniz. E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz. E-Ticarette

Detaylı

ICO White Paper ( TANITIM YAZISI )

ICO White Paper ( TANITIM YAZISI ) ( TANITIM YAZISI ) BU WHITEPAPER İN AMACI, ONLINE ALIŞVERİŞİ TANITMAK, E-TİCARET BÜYÜMESİNİ SAĞLAMAK İÇİN ÇÖZÜMLER SUNMAK VE BU ÇÖZÜMLERİ ANALİZ ETMEKTİR. ICO White Paper https://www.gbptoken.org İÇERİK

Detaylı

FİNANS DÜNYASINDA ERKEN DÖNÜŞÜM. Sarp Demiray Ata Finans Grubu CDO

FİNANS DÜNYASINDA ERKEN DÖNÜŞÜM. Sarp Demiray Ata Finans Grubu CDO Sarp Demiray Ata Finans Grubu CDO İş dünyası, özellikle son 10 yıl içinde 3 farklı ana gruba doğru evrildi Büyüklük ve Güç Değişim ve Etki Çeviklik ve Esneklik Fintech ekosistemi hızlı ve sağlıklı bir

Detaylı

Görüntülü Reklamcılık neden önemlidir? Google Görüntülü Reklam Ağı. Önemlidir? MURATOLMEZ.COM

Görüntülü Reklamcılık neden önemlidir? Google Görüntülü Reklam Ağı. Önemlidir? MURATOLMEZ.COM Google Görüntülü Ağı. Görüntülü ü cılıkneden ede Önemlidir? Program. Neden çevrimiçi reklamcılık? Müşteri Satın Alma Döngüsü Neden? Doğru hedefleme seçeneklerini belirleme i i denetleme Çevrimiçi reklamcılık

Detaylı

[Type text] Başvuru Kılavuzu

[Type text] Başvuru Kılavuzu [Type text] Başvuru Kılavuzu MobilePASS Token pilot programına katıldığınız için teşekkür ederiz. Bu uygulama, Citi nin Dijital Güvenlik te sınıfının en iyi müşteri deneyimini sunma konusunda süregelen

Detaylı

Genel Bakış. Microsoft Dynamics CRM. Verimliliğinizi artırın.

Genel Bakış. Microsoft Dynamics CRM. Verimliliğinizi artırın. Genel Bakış Microsoft Dynamics CRM Verimliliğinizi artırın. Dinamik İşletme Haline Gelin Pazarlama: Pazarlama Etkinliğinizi Maksimuma Çıkarın Microsoft Dynamics CRM ile kuruluşunuzun pazarlama verimliliğini

Detaylı

Yöntem & Örneklem. Türkiye yi temsilen; 34 % %64 %36

Yöntem & Örneklem. Türkiye yi temsilen; 34 % %64 %36 Yöntem & Örneklem Türkiye yi temsilen; Toplam Sayı Bireysel Katılımcı Sayısı Kurumsal Katılımcı Sayısı Fikir Önderleri Sayısı Kamu & Özel Sektör Çalışan Sayısı 379 177 202 46 75 Cinsiyet Yaş Dağılımı Bitcoin

Detaylı

BİZ GELECEĞE HAZIRIZ YA SİZ?

BİZ GELECEĞE HAZIRIZ YA SİZ? BİZ GELECEĞE HAZIRIZ YA SİZ? Web Yazılımları Mobil Uygulamalar AR / VR Uygulamaları HoloLens Uygulamaları Bina İçi Navigasyon Siber Güvenlik ibeacon Uygulamaları Nesnelerin İnterneti (IOT) Dijital Pazarlama

Detaylı

Markaların 2017 Sonu Büyüme Hedefleri. 7,000 Mağaza. 6,000 Mağaza 5,000 Mağaza

Markaların 2017 Sonu Büyüme Hedefleri. 7,000 Mağaza. 6,000 Mağaza 5,000 Mağaza EKİM 2017 Geride bıraktığımız son iki yılda, Türkiye ekonomik olarak tarihindeki en dalgalı dönemlerinden birisini yaşadı. Bu dalgalanmayı sektörlere indirgediğimizde, markaların ve tüketicilerin denizleri

Detaylı

MPS. Multi-service Platform System Powered by QIHAN

MPS. Multi-service Platform System Powered by QIHAN MPS Multi-service Platform System Powered by QIHAN Düşük çalışan memnuniyeti ile daha Önsöz Geleneksel perakende işletmeler, ayak Esnek olmayan pazarlama tanıtımı yüksek ve daha yüksek trafiğini sürekli

Detaylı

Başlangıç. Bu Whitepaper yayınındaki notlar, Aegeus cryptocurrency kavram ve özelliklerinin resmi olarak belgelenmesi amaçlanmaktadır.

Başlangıç. Bu Whitepaper yayınındaki notlar, Aegeus cryptocurrency kavram ve özelliklerinin resmi olarak belgelenmesi amaçlanmaktadır. Başlangıç Bu Whitepaper yayınındaki notlar, Aegeus cryptocurrency kavram ve özelliklerinin resmi olarak belgelenmesi amaçlanmaktadır. Bu belge yöntemsel olarak açıklayacaktır, Aegeus sikke detayları, yapısı,

Detaylı

Gizlilik ve Güvenlik GİZLİLİK VE GÜVENLİK POLİTİKASI

Gizlilik ve Güvenlik GİZLİLİK VE GÜVENLİK POLİTİKASI Gizlilik ve Güvenlik GİZLİLİK VE GÜVENLİK POLİTİKASI Firmamız,çeşitli amaçlarla kişisel veriler toplayabilir. Aşağıda, toplanan kişisel verilerin nasıl ve ne şekilde toplandığı, bu verilerin nasıl ve ne

Detaylı

EDM SAP Business One

EDM SAP Business One EDM SAP Business One SAP Business One KOBİleri Dünya Standartlarına taşıyoruz.. SAP Business One Tek sistemle daha verimli ve etkin yönetim SAP Business One tüm KOBİ lerin taleplerini karşılamak üzere

Detaylı

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi JetMail JetMail, düzenli yaptığınız E-Mail gönderimlerinizi hedef kitlenizin önemsiz kutusundan çıkartarak gerçek bir satış aktivitesine dönüştürür. E- Mail

Detaylı

Çözüm İş Ortakları Kendi ticaret çözümlerinin entegre bir parçası olarak PayPal ödeme yöntemini sunan şirketlerdir.

Çözüm İş Ortakları Kendi ticaret çözümlerinin entegre bir parçası olarak PayPal ödeme yöntemini sunan şirketlerdir. CEMEA PayPal İş Ortağı Programı, sizler gibi ticaret ortaklarının, mağazaların artan iş ihtiyaçlarını karşılamasına yardımcı olur. Program üyeliğinin faydaları ve şartları hakkında ayrıntılı bilgi almak

Detaylı

ÖDEME TEKNOLOJİLERİNİN DİJİTAL DÖNÜŞÜMÜ. Serkan YAZICIOĞLU 1 Mart 2018

ÖDEME TEKNOLOJİLERİNİN DİJİTAL DÖNÜŞÜMÜ. Serkan YAZICIOĞLU 1 Mart 2018 ÖDEME TEKNOLOJİLERİNİN DİJİTAL DÖNÜŞÜMÜ Serkan YAZICIOĞLU 1 Mart 2018 GÜNDEM Kaçınılmaz Son: Dijitalleşme Finans ve Ödemelerde Dijitalleşme BKM nin Penceresinden Dijital Ödemeler Bilinen gerçek: Dünyada

Detaylı

WTO(DÜNYA TİCARET ÖRGÜTÜ): Mal ve hizmetlerin üretim, reklam, satış ve dağıtımlarının telekomünikasyon ağları üzerinden yapılmasıdır.

WTO(DÜNYA TİCARET ÖRGÜTÜ): Mal ve hizmetlerin üretim, reklam, satış ve dağıtımlarının telekomünikasyon ağları üzerinden yapılmasıdır. E-Ticarete Giriş E-Ticaret Tanımı WTO(DÜNYA TİCARET ÖRGÜTÜ): Mal ve hizmetlerin üretim, reklam, satış ve dağıtımlarının telekomünikasyon ağları üzerinden yapılmasıdır. OECD(İKTİSADİ İŞBİRLİĞİ VE KALKINMA

Detaylı

VERİ SİHİRBAZI. İşletmenizin Sihirli Değneği. VERİ SİHİRBAZI ile verilerinizi detaylı olarak inceleyebilir,

VERİ SİHİRBAZI. İşletmenizin Sihirli Değneği. VERİ SİHİRBAZI ile verilerinizi detaylı olarak inceleyebilir, VERİ SİHİRBAZI ile verilerinizi detaylı olarak inceleyebilir, işletmeniz için alacağınız kararların sürecini hızlandırabilirsiniz. VERİ SİHİRBAZI İşletmenizin Sihirli Değneği MİKROMAKS İÇİNDEKİLER Veri

Detaylı

U-BET MASTERNODE VE AKILLI KONTRATLAR ÜZERİNE KURULU SERBEST ONLİNE SPOR BAHİS PLATFORMU TANITIM ÖZETİ

U-BET MASTERNODE VE AKILLI KONTRATLAR ÜZERİNE KURULU SERBEST ONLİNE SPOR BAHİS PLATFORMU TANITIM ÖZETİ U-BET MASTERNODE VE AKILLI KONTRATLAR ÜZERİNE KURULU SERBEST ONLİNE SPOR BAHİS PLATFORMU ios ve Android Aplikasyonlarla (U-BET cüzdanları, entegre döviz ve ödeme geçitleri) TANITIM ÖZETİ Blockchain üzerinden

Detaylı

Basın Sohbet Toplantısı. 14 Temmuz 2009, İstanbul

Basın Sohbet Toplantısı. 14 Temmuz 2009, İstanbul Basın Sohbet Toplantısı 14 Temmuz 2009, İstanbul Kuruluş : 7 Ocak 2009 Internet Adresi : www.tuyid.org Posta Adresi : Nispetiye Cad. Levent İşhanı No: 6/2 34330 Levent - İstanbul Telefon : (212) 278 30

Detaylı

Genel Bakış. gobaba.com TÜRKÇE

Genel Bakış. gobaba.com TÜRKÇE Genel Bakış gobaba.com TÜRKÇE TEMEL MÜŞTERİ GEÇİŞLERİ ÜYE OL GİRİŞ YAP DOĞRULAMA PARA YATIRMA PARA ÇEKME ALIM SATIM BORSA KULLANICI DENEYİMİ Cüzdanlar'a tıklayarak varlıklarınızı görebilir, para yatırabilirsiniz.

Detaylı

Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş. (Fon Kullanıcı) TF Varlık Kiralama A.Ş. (İhraççı) Haziran 2018 KiraSertifikası Halka Arzı Termsheet.

Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş. (Fon Kullanıcı) TF Varlık Kiralama A.Ş. (İhraççı) Haziran 2018 KiraSertifikası Halka Arzı Termsheet. Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş. (Fon Kullanıcı) TF Varlık Kiralama A.Ş. (İhraççı) Nisan 2018 Haziran 2018 KiraSertifikası Halka Arzı Termsheet Yasal Uyarı Bu sunum TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI A.Ş.

Detaylı

Sunum Başlığı Arial Regular 20 pt. Departman Ad/Panel/Yer Tarih

Sunum Başlığı Arial Regular 20 pt. Departman Ad/Panel/Yer Tarih Sunum Başlığı Arial Regular 20 pt Departman Ad/Panel/Yer Tarih Yatırım Finansman Kurumsal Kimliğimiz Ürün ve Hizmetlerimiz 2 Türkiye nin ilk özel aracı kurumu olarak, Türkiye İş Bankası ve Türkiye Sınai

Detaylı

fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim?

fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim? 1 fastpay nedir? Cep Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim? fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim? fastpay den Hangi İşlemleri Yapabilirim? fastpay Kampanyaları Sıkça sorulan sorular 2 Nedir?

Detaylı

EDM SAP Business One

EDM SAP Business One EDM SAP Business One SAP Business One Kobileri Dünya Standartlarına taşıyoruz.. SAP Business One Tek sistemle daha verimli ve etkin yönetim SAP Business One tüm KOBİ lerin taleplerini karşılamak üzere

Detaylı

İDARİ ÖZET VE ÖN PROTOKOLÜ

İDARİ ÖZET VE ÖN PROTOKOLÜ İDARİ ÖZET VE ÖN PROTOKOLÜ " Değişim yaşamın yasasıdır. Ve sadece geçmişe ya da şimdiye bakanlar, geleceği kaçırırlar." - John F. Kennedy - www.goldfinx.io www.goldfinx.com İDARİ ÖZET GoldFinX (GFX), dünya

Detaylı

Logistics and Beyond...

Logistics and Beyond... Logistics and Beyond... ADP Şirket Profili Shanghai Asian Development Prosperous Import & Export Co., Ltd 2004 yılında kurulmuştur ve her ofisinde Yıllık 200 milyon USD ticaret hacmine tüm dünyada yaklaşık

Detaylı

Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş. (Fon Kullanıcısı) TF Varlık Kiralama A.Ş. (İhraççı) Halka Arz Edilecek Kira Sertifikası Termsheet.

Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş. (Fon Kullanıcısı) TF Varlık Kiralama A.Ş. (İhraççı) Halka Arz Edilecek Kira Sertifikası Termsheet. Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş. (Fon Kullanıcısı) TF Varlık Kiralama A.Ş. (İhraççı) Halka Arz Edilecek Kira Sertifikası Termsheet Aralık 2018 Yasal Uyarı Bu sunum TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI A.Ş.

Detaylı

Programatik Ekosistem

Programatik Ekosistem Programatik Ekosistem İçerik 1. Programatik Ekosistem 2. Programatik Teknolojiler 3. IAB Türkiye Girişimleri EMEA da programatik kullanımı oranı: %92 Görüntülü reklam kampanyaları için programatik kullananların

Detaylı

BLOCKCHAIN ANTIVIRUS. Whitepaper PrymeX

BLOCKCHAIN ANTIVIRUS. Whitepaper PrymeX Whitepaper PrymeX 1 1 Hakkında 1.1 Hikayesi 1.2 Fikir 1.3 Takım 1.4 Amaçlar İçindekiler: 2 İşlevsellik 2.1 Nasıl çalışır 2.2 Blockchain 2.3 PrymeXToken 2.4 Rekabet 3 Edinimler 3.1 Beta test 3.2 Yatırımlar

Detaylı

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları KARİYER ZİRVESİ & FUARI MÜ Kariyer Merkezi(MARKAM); Yaşam boyu öğrenme felsefesi ışığında ve bilgi toplumu olma yolunda, öğrencilere yönelik kariyer planlama

Detaylı

n11.com VAKA ANALİZİ İNCELEMESİ n11.com, euro.message Pazarlama Bulut Entegrasyonu ile Büyük Veriler Kullanıyor

n11.com VAKA ANALİZİ İNCELEMESİ n11.com, euro.message Pazarlama Bulut Entegrasyonu ile Büyük Veriler Kullanıyor n11.com VAKA ANALİZİ İNCELEMESİ n11.com, euro.message Pazarlama Bulut Entegrasyonu ile Büyük Veriler Kullanıyor ŞİRKET n11.com Müşteri n11.com, Mart 2013'te Türk Doğuş Grubu ile Güney Kore'li SK Grubu

Detaylı

Enerji verimliliğinin teşviki. Beyaz sertifika işlemleri

Enerji verimliliğinin teşviki. Beyaz sertifika işlemleri Enerji verimliliğinin teşviki Beyaz sertifika işlemleri Ocak 2011 Enerji verimliliği Beyaz sertifikalar/enerji verimliliği sertifikaları OPCOM un, Beyaz Sertifika işlemleri için tasarlanmış gönüllü, merkezi

Detaylı

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart 2011. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş.

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart 2011. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart 2011 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı nın Mart 2011 Dönemi Değerlendirmeleri ve Beklentileri Bank of America Merrill Lynch, küresel stratejisinin

Detaylı

PAZARLAMA İLE İLGİLİ TEMEL KAVRAMLAR

PAZARLAMA İLE İLGİLİ TEMEL KAVRAMLAR Ünite 1 Yrd. Doç. Dr. Polat TUNCER Pazarlama: Müşteri talep, istek ve ihtiyaçlarını tatmin etmek için değişim yönetimini kolaylaştırmaya yönelik birtakım insan aktiviteleridir. Pazarlama: Tüketicileri

Detaylı

FİNANS KONSEPTLERİ. Takım işleme için tezgahlar, yazılım ve hizmetler. Finans Konsepti

FİNANS KONSEPTLERİ. Takım işleme için tezgahlar, yazılım ve hizmetler. Finans Konsepti Creating Tool Performance A member of the UNİTED GRİNDİNG Group FİNANS KONSEPTLERİ Takım işleme için tezgahlar, yazılım ve hizmetler Finans Konsepti Finans konsepti hizmeti, müşteri odaklı kişiselleştirilmiş

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center Kurumsal yönetime inancınızı paylaşmak, sürdürülebilir kalkınma hedefiyle ilerlemek için VIII. Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi nde yerinizi alın!

Detaylı

Java. Hakkımızda. Java Eğitimi

Java. Hakkımızda. Java Eğitimi JAVA Hakkımızda 1999 yılında bilişim teknolojileri alanında eğitim vermek amacıyla kurulan Bilişim Eğitim Merkezi temellerini istihdam ve verimlilik odaklı bir yapı üzerinde atmış ve verdiği eğitimlerle

Detaylı

BM Fotoğrafı/Larry Barns GLOBAL IMPACT METLIFE TA KURUMSAL SORUMLULUK

BM Fotoğrafı/Larry Barns GLOBAL IMPACT METLIFE TA KURUMSAL SORUMLULUK BM Fotoğrafı/Larry Barns GLOBAL IMPACT METLIFE TA KURUMSAL SORUMLULUK Kurumsal sorumluluk; riskleri minimize edecek, mali gücü muhafaza edecek ve finansal taahhütlerimizi uzun vadede yerine getirmemize

Detaylı

Street Smart Marketing

Street Smart Marketing Tek bir hedef için tasarlanmış kamu hizmeti şirket programları. Başarı. Street Smart Marketing Müşterilerinizi cezbeden pazarlama kampanyaları 30 yıllık deneyim Tasarlarız. Yakalarız. İlerleriz. 1.4 milyon

Detaylı

6_ _ _n.mp4

6_ _ _n.mp4 SAP Business One SAP Business One http://gateteknoloji.com/wp-content/uploads/2016/12/1567832 6_306102789784420_1572539796541145088_n.mp4 Muhasebe araçlarından daha fazlasına mı ihtiyacınız var? Küçük

Detaylı

Ajans Sunumu İstanbul, 2015

Ajans Sunumu İstanbul, 2015 Ajans Sunumu İstanbul, 2015 Biz Kimiz? Dijital dünyanın afacanları, sorunlarınızın çözüm ortaklarıyız. Minik ofisimize sığdırdığımız kocaman dünya ile deli dolu, enerjik bir ekibiz. Tüm bu enerjimizi,

Detaylı

Ara Dönem Özet Konsolide Faaliyet Raporu Mart Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş.

Ara Dönem Özet Konsolide Faaliyet Raporu Mart Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş. Ara Dönem Özet Konsolide Faaliyet Raporu Mart 2010 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür'ün Mart 2010 Dönemi Değerlendirmeleri

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI. 1 Aralık 2018 WOW Hotel. satinalmazirvesi.org

SPONSORLUK DOSYASI. 1 Aralık 2018 WOW Hotel. satinalmazirvesi.org SPONSORLUK DOSYASI 1 Aralık 2018 WOW Hotel satinalmazirvesi.org Değerli Yönetici, Sürdürülebilir etik satınalma yaklaşımı çerçevesinde satınalma mesleğini güçlendirme misyonu ile ön plana çıkan TÜSAYDER,

Detaylı

Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak.

Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak. 1 Misyon Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak. Sahip olduğumuz prensiplerin ışığında, sürdürülebilirlik çerçevesinde, müşterilerimize verimlilik sunmak. 2

Detaylı

Kolay ve etkili x Forex çözümleri için bir üst seviye.

Kolay ve etkili x Forex çözümleri için bir üst seviye. Hakkımızda Haydi piyasanın hakkından gelelim Kolay ve etkili x Forex çözümleri için bir üst seviye. My System X, Yönetilen Hesap Forex çözümleri üzerine uzmanlaşmış, Avusturya, Avustralya, Almanya ve İsviçre'den

Detaylı

BitMax Borsası: Dijital Varlık Ticareti için Yenilikçi bir Platform. Geleceğin Topluluk Bazlı Ekosistemi. İngilizce aslından çeviren:

BitMax Borsası: Dijital Varlık Ticareti için Yenilikçi bir Platform. Geleceğin Topluluk Bazlı Ekosistemi. İngilizce aslından çeviren: BitMax Borsası: Dijital Varlık Ticareti için Yenilikçi bir Platform Geleceğin Topluluk Bazlı Ekosistemi İngilizce aslından çeviren: Can İnelli can@moonetize.io İçindekiler Genel Bakış...3 Topluluk bazlı

Detaylı

Yılından beri E-Ticaret in gelişmesi için çalıştık, sektörün büyümesi ve Türkiye nin kalkınmasında e-ticaretin rolünü artırmak için uğraştık.

Yılından beri E-Ticaret in gelişmesi için çalıştık, sektörün büyümesi ve Türkiye nin kalkınmasında e-ticaretin rolünü artırmak için uğraştık. 1998 Yılından beri E-Ticaret in gelişmesi için çalıştık, sektörün büyümesi ve Türkiye nin kalkınmasında e-ticaretin rolünü artırmak için uğraştık. Dünya değişti, ticaret de! Bir değişim her şeyi değiştirdi!

Detaylı

Sağlık Sektörünün Bugünü ve Geleceği

Sağlık Sektörünün Bugünü ve Geleceği Sağlık Sektörünün Bugünü ve Geleceği Antalya - 20.04.2018 Uğur GENÇ CEO Memorial Sağlık Grubu Yıkıcı trendler bugün sağlık sektörünü kökten değiştiriyor Bu trendler bakım hizmetinin verilmesi ve finansmanı

Detaylı

E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri

E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri Ürün Sitesi www.eticaretkiti.com Ürün Fiyatları 1797 TL - 2397 TL - 3497 TL Satış Başına Kazanç %20 Satış Oranı Satış Ortaklığı Başvuru Satış Artıran Etkenler

Detaylı

VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ

VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ GAYRİMENKULÜNÜZÜN PAZARLANMASI VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ HAKKINDA HERŞEY Aysın Reisoğlu Gayrimenkul Danışmanı Gayrimenkulünüzün Pazarlanması ve Gayrimenkul Danışmanınız Hakkında Bilmek İstediğiniz Her

Detaylı

AJANS SUNUMU.

AJANS SUNUMU. AJANS SUNUMU SİZİN İÇİN NELER YAPIYORUZ! WEB SİTE TASARIMI WEB SİTE YAZILIMI SOSYAL MEDYA İÇERİK YÖNETİMİ E-TİCARET YÖNETİMİ SEO DİJİTAL MEDYA REKLAMLARI E-POSTA PAZARLAMA Pazarlama ürettiğiniz şey neyse,

Detaylı

AG DANIŞMANLIK HAKKINDA

AG DANIŞMANLIK HAKKINDA AG DANIŞMANLIK HAKKINDA AG DANIŞMANLIK; Bilişim sektörü üreticileri ve iş ortaklarına, yurtiçi ve yurtdışında danışmanlık, kurulum, eğitim, bilişim güvenliği ve dış kaynak sağlama(outsource) alanlarında,

Detaylı

Ptt Kep Nedir? Novasta

Ptt Kep Nedir? Novasta Ptt Kep Nedir? 31 Aralık 2017 tarihi itibarı ile e-ticaret yapan firmalar etbis sistemi ile mevcut ticari faaliyetlerini bildirmek zorundalar. Sektör açısından e-ticarete güvenliğinde atılan önemli adımlardan

Detaylı

Google'da arayan potansiyel müşteriler sizi bulsun. edildiğinde veya telefonla arandığınızda ödeme yapın. MURATOLMEZ.COM

Google'da arayan potansiyel müşteriler sizi bulsun. edildiğinde veya telefonla arandığınızda ödeme yapın. MURATOLMEZ.COM Google Arama Ağı Reklamı. Tam olarak sunduğunuz ürün veya hizmetleri Google'da arayan potansiyel müşteriler sizi bulsun. Siz de yalnızca reklamınıztıklanıp web siteniz ziyaret edildiğinde veya telefonla

Detaylı