EKPSS/KURA DA NE YAPMALIYIZ HAZIRLAYAN: ÜMİT KORKMAZ PSİKOLOJİK DANIŞMAN VE REHBER ÖĞRETMEN

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "EKPSS/KURA DA NE YAPMALIYIZ HAZIRLAYAN: ÜMİT KORKMAZ PSİKOLOJİK DANIŞMAN VE REHBER ÖĞRETMEN"

Transkript

1 EKPSS/KURA DA NE YAPMALIYIZ? HAZIRLAYAN: ÜMİT KORKMAZ PSİKOLOJİK DANIŞMAN VE REHBER ÖĞRETMEN

2 EKPSS SINAV TARİHİ : 24 NİSAN 2016 EKPSS SINAV SAATİ : NOT: ASAYIN 1 SAAT ÖNCEDEN SINAV YERİNDE HAZIRBULUNMASI GEREKİR.

3 Engelli Kimdir? Doğuştan veya sonradan; bedensel, zihinsel, ruhsal, duyusal ve sosyal yetenekleri bakımından engel oranının yüzde kırk veya üzerinde olduğunu engelli sağlık kurulu raporu ile belgeleyenleri ifade eder.

4 Engelli Grupları Nelerdir? Genel (Ortopedik, Dil ve Konuşma, Süreğen-Kronik, Ruhsal ve Duygusal, Sınıflanamayan), Görme, İşitme, Zihinsel, olmak üzere 4 adettir.

5 Engelli Sağlık Kurulu Raporu Nedir? Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre alınmış rapordur.

6 BAŞVURU KOŞULLARI EKPSS/kuraya; 07/02/2014 tarihli ve sayılı Resmî Gazete de yayımlanarak yürürlüğe giren "Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı ve Engellilerin Devlet Memurluğuna Alınmaları Hakkında Yönetmelik hükümlerine uygun en az %40 ve üzerinde engelli olanlar başvurabileceklerdir. Sağlık kurulu raporlarında %40 tan daha az engelli olduğu belirtilen adaylar EKPSS ve kuraya başvuramazlar.

7 Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı (EKPSS) Nedir? Engelli grupları arasında herhangi bir ayrımcılık ve ötekileştirme yapmadan eğitim durumları dikkate alınarak yapılan merkezi sınavdır.

8 EKPSS ye Hangi Eğitim Düzeylerinden Mezun Olanlar Girebilmektedir? EKPSS ye; Ortaöğretim (lise ve dengi), Önlisans Lisans, düzeyinden mezun olanlar girebilmektedir.

9 Engelli Alımında Kura Nedir? Engel grubu ayrımı yapılmaksızın ilkokul, ortaokul ve ilköğretim mezunu engellilerin ilan edilen kadrolara tercihlerine göre yerleştirilmesini sağlamak amacıyla noter huzurunda yapılan seçim yöntemidir.

10 2016-EKPSS ye başvurarak sınava giren adaylar, Kuraya başvuramazlar. 2016EKPSS ye başvurarak sınava giren adayların 2016-Kuraya başvuruları sistem tarafından engellenecektir.

11 EKPSS, Kura ve Merkezi Yerleştirme İşlemleri Hangi Kurum Tarafından Yapılmaktadır? Devlet Personel Başkanlığı adına Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca yapılmaktadır.

12 Zihinsel engellilere engel durumlarını dikkate alarak ayrı bir test oluşturulmasına ve sınav süresinin 1/3 ü kadar ek süre verilmesine, okuyucu ve işaretleyici yardımı alarak soru kitapçığını hiç okuyamayan zihinsel engellilere ise sınav süresinin 2/3 ü kadar ek süre verilmesine.

13 yani:; 60+20:80 dakika

14 Kuraya İse İlkokul/ortaokul/ilköğretim/özel eğitim iş uygulama merkezi veya okulu mezunu veya bu okullardan yerleştirme işlemlerine son başvuru tarihi itibarıyla mezun olabilecek durumda olan engelli adaylar başvurabileceklerdir.

15 EKPSS/kuranın başvurularının başladığı ilk gün itibarıyla, 65 yaşını dolduran engelli adayların başvurusu sistem tarafından kabul edilmeyecektir. Tercih kılavuzlarında ilan edilen kadrolara atanmak için başvuracak adayların 18 yaşını tamamlamış olmaları gerekmektedir (Bir meslek veya sanat okulunu bitirenler en az 15 yaşını doldurmuş olmak ve Türk Medeni Kanununun 12 nci maddesine göre KAZAİ RÜŞT kararı almak şartıyla Devlet memurluklarına atanabilirler.).

16 EKPSS Soruları Nasıl Hazırlanmaktadır? EKPSS soruları; ÖSYM Başkanlığınca engelli dernek, federasyon ve konfederasyonları ve ilgili kamu kurum ve kuruluşları ile EKPSS Bilim Kurulunun görüşleri alınarak hazırlanmaktadır.

17 EKPSS de Hangi Testler Uygulanmaktadır? EKPSS de her öğrenim düzeyi ve engel grubu için ayrı soru kitapçığı olacak şekilde Genel Yetenek ve Genel Kültür Testleri uygulanmaktadır.

18 Genel Yetenek Testi Soru Sayısı EKPSS de Uygulanacak Testler ve Soru Sayıları GENEL YETENEK TESTİ SORU SAYISI Türkçe 15 Matematik 15 GENEL KÜLTÜR TESTİ SORU SAYISI Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi 10 Temel Yurttaşlık Bilgisi 6 Türk Kültür ve Medeniyetleri 3 Türkiye Coğrafyası 5 Türkiye ve Dünya ile İlgili Genel ve Güncel Sosyoekonomik Konular 6

19 Ekpss De Çıkmış Soru Örnekleri

20 Ekpss De Çıkmış Soru Örnekleri

21 Ekpss De Çıkmış Soru Örnekleri

22 Ekpss De Çıkmış Soru Örnekleri

23 Ekpss De Çıkmış Soru Örnekleri

24 Ekpss De Çıkmış Soru Örnekleri

25 Ekpss De Çıkmış Soru Örnekleri

26 EKPSS ve Yerleştirme Sonuçları Nasıl Öğrenilmektedir? EKPSS ve yerleştirme sonuçları, adayların T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM nin internet adresinden öğrenilmektedir. Sonuçlar adayların adreslerine postalanmamaktadır.

27 Atanabilmek İçin Genel Şartlar Nelerdir? Türk vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Atanacağı kadro için istenilen öğrenim düzeyine sahip olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Devlet memuriyetine engel suçlardan hükümlü olmamak, Askerlikle ilişiği bulunmamak.

28 EKPSS Sonucuna Göre Yerleştirme İşlemi Nasıl Yapılmaktadır? Adaylar puanları ve tercih sıraları itibariyle yerleştirilmektedir. Daha yüksek puanlı adaylar yerleştiği için birinci tercihine yerleşemeyen bir aday ikinci tercihine, ikinci tercihine yerleşemeyen aday üçüncü tercihine yerleştirilmeye çalışılmaktadır. Adayın son tercihine de daha yüksek puanlı bir aday yerleştirildiği takdirde bu aday herhangi bir kadroya yerleşemeyecektir.

29 Kura Sonucuna Göre Yerleştirme İşlemi Nasıl Yapılmaktadır? Kura sonucuna göre öncelik ilköğretim/ortaokul mezunlarına verilmektedir. Kura ile çekilen aday, boş kadro bulunan tercihleri arasından en üst sıradakine yerleştirilmekte, tercihleri arasında boş kadro kalmaması halinde ise adayın yerleştirilmesi yapılamamaktadır.

30 İlkokul Mezunu Adayların Kura Sonucuna Göre Yerleştirme İşlemi Nasıl Yapılmaktadır? İlköğretim/ortaokul mezunlarının kura ile yerleştirme işlemi sonrasında boş kadro kalması halinde, kalan kadrolara ilkokul mezunu adaylar tercih sırası itibariyle yine kura usulüyle yerleştirilmektedir.

31 Yerleştirilen Aday Atanmak İçin Nereye Başvuru Yapacaktır? Bir kadroya yerleşen aday atanmak üzere doğrudan yerleştirildiği kuruma başvuru yapacaktır. Atanmak için gerekli belgeler ve bu belgelerin hangi tarihe kadar nereye teslim edileceğine ilişkin bilgiler adayın yerleştirildiği kurumdan öğrenilecektir.

32 Engel durumuna ilişkin bilgileri hariç Sınav Uygulamasına İlişkin Bilgiler inde engeli nedeniyle değişiklik/düzeltme yapmak isteyen adaylar ise bu taleplerini, yine başvuru süresi içinde Genel Amaçlı Dilekçe örneği dilekçe ile Merkezimize bildireceklerdir. Adayın talebi Merkezimiz tarafından engel grubuna bağlı olarak değerlendirilecektir

33

34 Elektronik Şifre Nedir? Adayların EKPSS/Kura başvuru bilgileri ile yerleştirme tercih işlemlerini ÖSYM nin internet sitesi üzerinden görebilmeleri veya gerçekleştirmeleri için ÖSYM Başvuru Merkezlerince verilecek olan şifredir.

35 Belgede yer alan şifre, adayın geçici şifresidir. Aday bu şifreyi en kısa sürede ÖSYM nin internet adresinden değiştirmelidir. Aday, daha sonraki işlemlerde de kullanacağından şifresini unutmamalı ve hiç kimse ile paylaşmadan özenle saklamalıdır

36 EKPSS Sonuçları Ne Kadar Süreyle Geçerlidir? EKPSS sonuçları 2 yıl süreyle geçerlidir. Bu süre içinde yeni bir sınavın yapılamaması durumunda önceki sınav sonuçları geçerliliğini devam ettirecektir.

37 EKPSS ve Kura Başvuru Bilgileri Nasıl Duyurulmaktadır? ÖSYM Başkanlığının ( ve Devlet Personel Başkanlığının ( internet adreslerinde duyurulmaktadır.

38 EKPSS ye Başvuruda Hangi Belgeler İstenilmektedir? 1. Öğrenci Belgesi, Diploma, Mezuniyet Belgesi, Mezun Olabileceğini Gösteren Belge, 2. Ön Kabul ve Taahhüt Beyanı Belgesi, 3. EKPSS Aday Başvuru Formu, 4. Engel Bilgi Formu 5. Engelli Sağlık Kurulu Raporunun Fotokopisi, 6. Sınavda yanında insülin pompası bulunacak şeker hastası adayların, şeker hastası olduğunu belirtir raporları, Nüfus Cüzdanı veya Pasaport, 8. Banka Dekontu.

39 Ön Kabul ve Taahhüt Belgesi Nedir? Birden fazla engeli olan adayın, hangi engel grubundan sınava alınacağına ilişkin olarak adayın şahsen başvurusu üzerine, ikamet edilen ildeki Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğü (varsa ilçe müdürlüğüne) il görevlileri tarafından imzalanan belgedir.

40

41 EKPSS Aday Başvuru Formu

42 SINAV MERKEZLERİ VE KODLARI Konya 510 Niğde Adana

43 Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi (Okulu) Öğrenim Belgesine(Mezun Olanlar) sahip olanlar (Okul kodu olarak kodu kullanılacaktır.), Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi (Okulu) Eğitim Programı(Okul kodu olarak kodu kullanılacaktır.) İş Okulu Eğitim Programı (Okul kodu olarak kodu kullanılacaktır.)

44 Engel Bilgi Formu

45 EKPSS SINAV ÜCRETİ : 30,00 TL ADAY TARAFINDAN 23 ŞUBAT-10 MART 2016 TARİHLERİ ARASINDA YATIRILACAKTIR 80,00 TL İSE AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI TARAFINDAN SINAVA GİRECEK HER BİR ADAY İÇİN ÖSYM HESABINA YATIRILACAKTIR.)

46 SINAV / KURA BAŞVURU ÜCRETİNİN YATIRILACAĞI BANKALAR Akbank ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC den başvuracak adaylar hariç) Kuveyt Türk Katılım Bankası nın tüm şubeleri ve internet bankacılığı (KKTC den başvuracak adaylar hariç) Türk Ekonomi Bankası nın tüm şubeleri ve internet bankacılığı Halkbank ATM, internet bankacılığı ve şubeler Ziraat bankası nın tüm şubeleri ve internet bankacılığı

47 SADECE KURAYA KATILACAK ADAYLAR İÇİN BAŞVURU ÜCRETİ : 15,00 TL (BU ÜCRET, ADAY TARAFINDAN 3-17 MAYIS 2016 TARİHLERİ ARASINDA YATIRILACAKTIR.)

48 DİĞER ÜCRETLER Başvuru Hizmeti Ücreti : 3,00 TL ÖSYM Sınav Koordinatörlüklerinden Yeniden Şifre Edinme Ücreti : 5,00 TL ÖSYM Sınav Koordinatörlüklerinden Fotoğraf Güncelleme Ücreti : 10,00 TL

49 DİNLEDİĞİNİZ İÇİN

Özürlü Kimdir? duyusal ve sosyal yetenekleri bakımından özür. sağlık kurulu raporu ile belgeleyenleri ifade eder.

Özürlü Kimdir? duyusal ve sosyal yetenekleri bakımından özür. sağlık kurulu raporu ile belgeleyenleri ifade eder. Özürlü Kimdir? Doğuştan ğ veya sonradan; bedensel, zihinsel, ruhsal, duyusal ve sosyal yetenekleri bakımından özür oranının yüzde kırk k veya üzerinde olduğunu ğ özürlü ülü sağlık kurulu raporu ile belgeleyenleri

Detaylı

EKPSS 2016 (ENGELLİ KAMU PERSOLENİ SEÇME SINAVI) BİLGİLENDİRME

EKPSS 2016 (ENGELLİ KAMU PERSOLENİ SEÇME SINAVI) BİLGİLENDİRME EKPSS 2016 (ENGELLİ KAMU PERSOLENİ SEÇME SINAVI) BİLGİLENDİRME SAYIN VELİ SINAVLA İLGİLİ TÜM BİLGİLER AYRINTILI OLARAK ÖSYM nin http://www.ais.osym.gov.tr ADRESİNDE YER ALMAKTADIR. Lütfen bu kılavuzu dikkatle

Detaylı

ENGELLİ KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (E-KPSS)

ENGELLİ KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (E-KPSS) ENGELLİ KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (E-KPSS) E-KPSS Nedir? E-KPSS (Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı), Ortaöğretim, ön lisans ve lisans mezunu engellilerin engel grupları ve eğitim durumlarına göre yapılan

Detaylı

2014 ENGELLİ KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (EKPSS) BAŞVURU SÜRECİ

2014 ENGELLİ KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (EKPSS) BAŞVURU SÜRECİ 2014 ENGELLİ KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (EKPSS) BAŞVURU SÜRECİ 1- GENEL BİLGİ Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) 27 Nisan 2014 tarihinde 81 il merkezinde yapılacaktır. Başvurular 24 Şubat-07

Detaylı

2012 KPSS (Lisans) Başvuru İşlemleri

2012 KPSS (Lisans) Başvuru İşlemleri 2012 KPSS (Lisans) Başvuru İşlemleri 2013 KPSS başvurusunda izlenecek yollar burada anlatılmıştır. KPSS Başvuru Süresi: 9-18 Nisan 2012 Sınav Tarihi: 7-8 Temmuz 2012 Sınav Saati: Sabah oturumları 09.30

Detaylı

2015/2 EKPSS/KURA İLE ENGELLİ KAMU PERSONELİ YERLEŞTİRME TERCİH KILAVUZU

2015/2 EKPSS/KURA İLE ENGELLİ KAMU PERSONELİ YERLEŞTİRME TERCİH KILAVUZU 2015/2 EKPSS/KURA İLE ENGELLİ KAMU PERSONELİ YERLEŞTİRME TERCİH KILAVUZU 1. GENEL BİLGİLER, TEMEL İLKE VE KURALLAR 1.1 Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı ve Engellilerin Devlet Memurluğuna Alınmaları Hakkında

Detaylı

Teknik Öğretmenler İçin Mühendislik Tamamlama Programları Tercih Kılavuzu

Teknik Öğretmenler İçin Mühendislik Tamamlama Programları Tercih Kılavuzu 2017 Teknik Öğretmenler İçin Mühendislik Tamamlama Programları Tercih Kılavuzu 1 1. GENEL BİLGİLER, TEMEL İLKE VE KURALLAR Teknik Öğretmenler İçin Mühendislik Tamamlama Programlarına (2017-Mühendislik

Detaylı

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI KPSS-2018/6 TERCİH KILAVUZU

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI KPSS-2018/6 TERCİH KILAVUZU KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI KPSS-2018/6 TERCİH KILAVUZU KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ADAYLARIN DİKKATİNE: Adayların tercih işlemini tamamlamadan önce, tercih etmek istediği tüm sözleşmeli personel pozisyonların

Detaylı

ENGELLİ KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI VE ENGELLİLERİN DEVLET MEMURLUĞUNA ALINMALARI HAKKINDA YÖNETMELİK

ENGELLİ KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI VE ENGELLİLERİN DEVLET MEMURLUĞUNA ALINMALARI HAKKINDA YÖNETMELİK 6103 ENGELLİ KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI VE ENGELLİLERİN DEVLET MEMURLUĞUNA ALINMALARI HAKKINDA YÖNETMELİK Bakanlar Kurulu Kararının Tarihi : 2/1/2014 No : 2014/5780 Dayandığı Kanunun Tarihi : 14/7/1965

Detaylı

2018/2 EKPSS/KURA İLE ENGELLİ KAMU PERSONELİ YERLEŞTİRME TERCİH KILAVUZU

2018/2 EKPSS/KURA İLE ENGELLİ KAMU PERSONELİ YERLEŞTİRME TERCİH KILAVUZU 2018/2 EKPSS/KURA İLE ENGELLİ KAMU PERSONELİ YERLEŞTİRME TERCİH KILAVUZU ADAYLARIN DİKKATİNE! Adayların tercih işlemini tamamlamadan önce, tercih etmek istediği tüm kadroların genel ve özel koşullarını

Detaylı

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI KPSS-2017/6 TERCİH KILAVUZU

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI KPSS-2017/6 TERCİH KILAVUZU KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI KPSS-2017/6 TERCİH KILAVUZU ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ADAYLARIN DİKKATİNE: Adayların tercih işlemini tamamlamadan önce, tercih etmek istediği

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SOSYAL HİZMETLER VE ÇOCUK ESİRGEME KURUMU TARAFINDAN BAKILAN VE KORUNAN ÇOCUKLARDAN MEB TAŞRA TEŞKİLATI PERSONEL ALIMINA İLİŞKİN BAŞVURU VE ATAMA KILAVUZU

Detaylı

EKPSS/KURA İLE ENGELLİ KAMU PERSONELİ YERLEŞTİRME TERCİH KILAVUZU

EKPSS/KURA İLE ENGELLİ KAMU PERSONELİ YERLEŞTİRME TERCİH KILAVUZU 2016 EKPSS/KURA İLE ENGELLİ KAMU PERSONELİ YERLEŞTİRME TERCİH KILAVUZU ADAYLARIN DİKKATİNE! Adayların tercih işlemini tamamlamadan önce, tercih etmek istediği tüm kadroların genel ve özel koşullarını dikkatle

Detaylı

SINAV UYGULAMA DUYURUSU

SINAV UYGULAMA DUYURUSU SINAV UYGULAMA DUYURUSU SINAVIN ADI Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü (CTE) Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı. SINAV ÜCRETİ Aday; 80 (seksen) TL KDV dahil sınav ücretini

Detaylı

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI KPSS-2019/3 TERCİH KILAVUZU

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI KPSS-2019/3 TERCİH KILAVUZU KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI KPSS-2019/3 TERCİH KILAVUZU ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ADAYLARIN DİKKATİNE: Adayların tercih işlemini tamamlamadan önce, tercih etmek istediği

Detaylı

BT UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV İLANI

BT UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV İLANI BT UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV İLANI 2019 Bankamızda istihdam edilmek üzere aşağıda belirtilen unvanda personel alımı yapılacaktır. Unvan Görev Yeri İstihdam Edilmesi Planlanan Personel Sayısı Bilgi Teknolojileri

Detaylı

T. HALK BANKASI A.Ş.

T. HALK BANKASI A.Ş. T. HALK BANKASI A.Ş. UZMAN YARDIMCISI, UZMAN YARDIMCISI (MÜHENDİS), SERVİS GÖREVLİSİ VE BANKO GÖREVLİSİ GİRİŞ SINAVI Bankamızın Genel Müdürlük Birimleri, Bölge Koordinatörlükleri ve Şubelerinde istihdam

Detaylı

2014 YILI 4. DÖNEM İLKDEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI. Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun Ek 1 maddesi (4924 Sayılı Kanunla eklenen) ile

2014 YILI 4. DÖNEM İLKDEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI. Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun Ek 1 maddesi (4924 Sayılı Kanunla eklenen) ile 2014 YILI 4. DÖNEM İLKDEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI (ECZACI VE DİŞ TABİPLERİ İLE EMEKLİ OLAN TABİP VE UZMAN TABİPLER DAHİL) Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun Ek 1 maddesi (4924 Sayılı Kanunla eklenen)

Detaylı

b) Erkek adayların askerliğini yapmış veya en az 1 yıl tecil ettirmiş olması,

b) Erkek adayların askerliğini yapmış veya en az 1 yıl tecil ettirmiş olması, BİNGÖL VALİLİĞİNDEN KAMUOYUNA DUYURULUR 4/B SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI İçişleri Bakanlığı Bingöl Valiliği emrinde çalıştırılmak üzere ekli listede unvanı ve adedi belirtilen Sözleşmeli Personel Pozisyonlarına

Detaylı

2015 YILI 2. DÖNEM İLK DEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI. Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun Ek 1 maddesi (4924 Sayılı Kanunla eklenen) ile

2015 YILI 2. DÖNEM İLK DEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI. Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun Ek 1 maddesi (4924 Sayılı Kanunla eklenen) ile 2015 YILI 2. DÖNEM İLK DEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI (ECZACI, UZMAN DİŞ TABİBİ VE DİŞ TABİBİ İLE EMEKLİ OLAN TABİP VE UZMAN TABİPLER DAHİL) Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun Ek 1 maddesi (4924 Sayılı

Detaylı

2016 YILI 5.DÖNEM İLK DEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI İLAN METNİ

2016 YILI 5.DÖNEM İLK DEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI İLAN METNİ 2016 YILI 5.DÖNEM İLK DEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI İLAN METNİ (Eczacı, Diş Tabibi Ve Uzman Diş Tabibi İle Emekli Olan Tabip Ve Uzman Tabipler Dahil) Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun Ek Madde 1

Detaylı

SÖĞÜT BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI

SÖĞÜT BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI SÖĞÜT BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI Söğüt Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara

Detaylı

2016 YILI İLK DEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI (ECZACI, UZMAN DİŞ TABİBİ VE DİŞ TABİBİ İLE EMEKLİ OLAN TABİP VE UZMAN TABİPLER DÂHİL)

2016 YILI İLK DEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI (ECZACI, UZMAN DİŞ TABİBİ VE DİŞ TABİBİ İLE EMEKLİ OLAN TABİP VE UZMAN TABİPLER DÂHİL) 2016 YILI İLK DEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI (ECZACI, UZMAN DİŞ TABİBİ VE DİŞ TABİBİ İLE EMEKLİ OLAN TABİP VE UZMAN TABİPLER DÂHİL) Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun Ek 1 maddesi ile 10.07.2015 tarihli

Detaylı

ÖD.SHŞ.FR /5 SINAV UYGULAMA DUYURUSU. 20. Ulusal Bilim Olimpiyatları Sınavı ve 17. Ulusal İlköğretim Matematik Olimpiyatı Sınavı

ÖD.SHŞ.FR /5 SINAV UYGULAMA DUYURUSU. 20. Ulusal Bilim Olimpiyatları Sınavı ve 17. Ulusal İlköğretim Matematik Olimpiyatı Sınavı Doküman Kodu Yayın Revizyon Tarihi Revizyon No Sayfa No Tarihi ÖD.SHŞ.FR.01 25.06.2008 - - 1/5 SINAV UYGULAMA DUYURUSU SINAVIN ADI 20. Ulusal Bilim Olimpiyatları Sınavı ve 17. Ulusal İlköğretim Matematik

Detaylı

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI KPSS-2017/8 TERCİH KILAVUZU

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI KPSS-2017/8 TERCİH KILAVUZU KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI KPSS-2017/8 TERCİH KILAVUZU SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU ADAYLARIN DİKKATİNE: Adayların tercih işlemini tamamlamadan önce, tercih etmek istediği tüm sözleşmeli

Detaylı

ALES Hakkında Bilgiler

ALES Hakkında Bilgiler ALES Hakkında Bilgiler 2012-2013 ALES Tarihleri 2012 İlkbahar Dönemi ALES 13.05.2012 tarihinde yapılacaktır. 2012 Sonbahar Dönemi ALES 11.11.2012 tarihinde yapılacaktır. 2013 İlkbahar Dönemi ALES 12.05.2013

Detaylı

Üniversiteye girişte uygulanan birinci aşama sınavı Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) başvurular, 15 Ocak'a kadar uzatıldı.

Üniversiteye girişte uygulanan birinci aşama sınavı Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) başvurular, 15 Ocak'a kadar uzatıldı. Üniversiteye girişte uygulanan birinci aşama sınavı Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) başvurular, 15 Ocak'a kadar uzatıldı. Bankaya parasını yatıranlar 15 Ocak Pazar günü saat 23:59'a kadar başvuru

Detaylı

EKPSS/KURA İLE ENGELLİ MEMUR YERLEŞTİRME TERCİH KILAVUZU

EKPSS/KURA İLE ENGELLİ MEMUR YERLEŞTİRME TERCİH KILAVUZU 2015 EKPSS/KURA İLE ENGELLİ MEMUR YERLEŞTİRME TERCİH KILAVUZU 1. GENEL BİLGİLER, TEMEL İLKE VE KURALLAR 1.1 Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı ve Engellilerin Devlet Memurluğuna Alınmaları Hakkında Yönetmelik

Detaylı

Sanatkar, toplumda uzun çaba ve çalışmalardan sonra alnında ışığı ilk duyan insandır.

Sanatkar, toplumda uzun çaba ve çalışmalardan sonra alnında ışığı ilk duyan insandır. Sanatkar, toplumda uzun çaba ve çalışmalardan sonra alnında ışığı ilk duyan insandır. İÇİNDEKİLER SAYFA 1- BAŞVURU İŞLEMLERİ 4 Ön Kayıt Koşulları 4 Ön Kayıt İçin Gerekli Belgeler 5 Önemli Uyarılar 6 2-

Detaylı

2019 YILI İLK DEFA VE YENİDEN ATAMA KURASI İLAN METNİ

2019 YILI İLK DEFA VE YENİDEN ATAMA KURASI İLAN METNİ 2019 YILI İLK DEFA VE YENİDEN ATAMA KURASI İLAN METNİ Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun ek birinci maddesi ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Açıktan Kura ile Atanacak Bazı Sağlık Personelinin Atama Usul

Detaylı

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsüne aşağıda isimleri yazılı Anabilim Dallarına 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına

Detaylı

DOĞANHİSAR BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI

DOĞANHİSAR BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI DOĞANHİSAR BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI Doğanhisar Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk

Detaylı

YÖNETMELİK. MADDE 2 (1) Bu Yönetmelik, 2828 sayılı Kanunun ek 1 inci maddesi kapsamına girenlerin;

YÖNETMELİK. MADDE 2 (1) Bu Yönetmelik, 2828 sayılı Kanunun ek 1 inci maddesi kapsamına girenlerin; 12 Haziran 2014 PERŞEMBE Resmî Gazete Sayı : 29028 YÖNETMELİK Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı (Devlet Personel Başkanlığı) ndan: SOSYAL HİZMETLER KANUNU KAPSAMINDA TANINAN İSTİHDAM HAKKININ KULLANIMINA

Detaylı

ENGELLİ KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (EKPSS) VE KURA BAŞVURU KILAVUZU

ENGELLİ KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (EKPSS) VE KURA BAŞVURU KILAVUZU 2016 ENGELLİ KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (EKPSS) VE KURA BAŞVURU KILAVUZU 2016-EKPSS/Kura için başvuru işleminizi kılavuzda belirtildiği şekilde yaptıktan sonra sınav/kura başvuru ücretini yatırınız. 2016-EKPSS/Kura

Detaylı

2018 YILI 2. DÖNEM İLK DEFA VE YENİDEN ATAMA KURASI İLAN METNİ

2018 YILI 2. DÖNEM İLK DEFA VE YENİDEN ATAMA KURASI İLAN METNİ 2018 YILI 2. DÖNEM İLK DEFA VE YENİDEN ATAMA KURASI İLAN METNİ Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun ek birinci maddesi ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Açıktan Kura ile Atanacak Bazı Sağlık Personelinin Atama

Detaylı

T.C. MERSİN VALİLİĞİ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İNSAN KAYNAKLARI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ - 1 HİZMET STANDARTLARI

T.C. MERSİN VALİLİĞİ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İNSAN KAYNAKLARI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ - 1 HİZMET STANDARTLARI İNSAN KAYNAKLARI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ - 1 HİZMET STANDARTLARI ADI 1-Nüfus cüzdanı aslı 2-3 Adet Fotoğraf 3-Adli sicil beyanı 1-Nüfus cüzdanı aslı 2-3 Adet Fotoğraf 3-Adli sicil beyanı Aile ve Sosyal Politikalar

Detaylı

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI KPSS-2016/6 SAĞLIK BAKANLIĞI VE BAĞLI KURULUŞLARI TERCİH KILAVUZU

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI KPSS-2016/6 SAĞLIK BAKANLIĞI VE BAĞLI KURULUŞLARI TERCİH KILAVUZU KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI KPSS-2016/6 SAĞLIK BAKANLIĞI VE BAĞLI KURULUŞLARI TERCİH KILAVUZU ADAYLARIN DİKKATİNE: Bu yerleştirme işlemleri ile yalnızca Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarına ait kadrolara

Detaylı

SERVİS GÖREVLİSİ SINAV İLANI

SERVİS GÖREVLİSİ SINAV İLANI SERVİS GÖREVLİSİ SINAV İLANI 2017 HALKBANK SERVİS GÖREVLİSİ GİRİŞ SINAVI İLANI Bankamızda istihdam edilmek üzere aşağıda belirtilen unvanlarda personel alımı yapılacaktır. Unvan Görev Yeri İstihdam Edilmesi

Detaylı

2017 YGS-LYS. Psk. Dan. İrem Perizat SEZER USTABULUT Psk. Dan. Ezgi TANIŞ

2017 YGS-LYS. Psk. Dan. İrem Perizat SEZER USTABULUT Psk. Dan. Ezgi TANIŞ 2017 YGS-LYS Psk. Dan. İrem Perizat SEZER USTABULUT Psk. Dan. Ezgi TANIŞ Sınav Tarihleri YGS 4-18 OCAK 12 Mart 10:00 (160 dk) LYS-1 4-17 NİSAN 11 Haziran 10:00 (135 dk) LYS-2 4-17 NİSAN 17 Haziran 10:00

Detaylı

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI KPSS-2017/3 TERCİH KILAVUZU

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI KPSS-2017/3 TERCİH KILAVUZU KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI KPSS-2017/3 TERCİH KILAVUZU SAĞLIK BAKANLIĞI VE TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ADAYLARIN DİKKATİNE: Adayların tercih işlemini tamamlamadan önce, tercih etmek istediği tüm sözleşmeli

Detaylı

1-BAŞVURU İŞLEMLERİ ÖN KAYIT KOŞULLARI

1-BAŞVURU İŞLEMLERİ ÖN KAYIT KOŞULLARI BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ RESİM VE BASKI SANATLARI BÖLÜMLERİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖN KAYIT - YETENEK SINAVI UYGULAMA ESASLARI Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Resim

Detaylı

Araştırma Geliştirme ve Proje Dairesi Başkanlığı

Araştırma Geliştirme ve Proje Dairesi Başkanlığı VERİ TÜRÜ VERİ KAYNAĞI İSTİHDAM Devlet Personel Başkanlığı Türkiye İş Kurumu EĞİTİM Milli Eğitim Bakanlığı SOSYAL YARDIMLAR Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü BAKIM Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü

Detaylı

T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KILAVUZU

T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KILAVUZU T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018 2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KILAVUZU Sevgili Adaylar, 2018 2019 Eğitim Öğretim yılı Güz Yarıyılında Enstitümüze

Detaylı

T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KILAVUZU

T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KILAVUZU T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KILAVUZU Sevgili Adaylar, 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı Bahar Yarıyılında Enstitümüze

Detaylı

Akademik Kadro İlanları

Akademik Kadro İlanları Akademik Kadro İlanları Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : İlanın Çıkılacağı yer 1012543 (İlan Özel Şartlarında güncelleme yapılmıştır.)

Detaylı

T.C ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİNE ÖNKAYIT VE ÖZEL YETENEK SINAVIYLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR.

T.C ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİNE ÖNKAYIT VE ÖZEL YETENEK SINAVIYLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR. T.C ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİNE ÖNKAYIT VE ÖZEL YETENEK SINAVIYLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR. Güzel Sanatlar Fakültesinin Baskı Sanatları, Cam, Çizgi Film (Animasyon), Grafik,

Detaylı

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI KPSS-2017/9 SPOR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TERCİH KILAVUZU

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI KPSS-2017/9 SPOR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TERCİH KILAVUZU KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI KPSS-2017/9 SPOR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TERCİH KILAVUZU ADAYLARIN DİKKATİNE! 1) Bu yerleştirme Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik

Detaylı

ENSTİTÜMÜZ BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

ENSTİTÜMÜZ BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ ENSTİTÜMÜZ 2018-2019 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI 2018-2019 Öğretim yılı Bahar yarıyılında

Detaylı

ÖN SÖZ. Prof. Dr. Ömer DEMİR. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanı

ÖN SÖZ. Prof. Dr. Ömer DEMİR. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanı ÖN SÖZ Merkezimizin kuruluş yılı olan 1974 ten bu yana öğrenciler, yükseköğretim programlarının büyük bir bölümüne merkezi sınav sistemi ile yerleştirilmektedir. Bu sistemde, yükseköğretim programlarının

Detaylı

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsüne aşağıda isimleri yazılı Anabilim Dallarına 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına

Detaylı

VEHBİ KOÇ VAKFI KOÇ ÖZEL İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

VEHBİ KOÇ VAKFI KOÇ ÖZEL İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI VEHBİ KOÇ VAKFI KOÇ ÖZEL İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3, 4 ve 5 inci SINIFLAR SEVİYE TESPİT SINAVI Başvuru : http://www.meb.gov.tr (Sınav ücreti yatırıldıktan sonra başvuru yapılabilmektedir.)

Detaylı

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU TAKVİMİ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU TAKVİMİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU TAKVİMİ Başvuru ve Ön Kayıt : 08-10 Ocak 2018 Giriş Sınavı Tarihi : 29-31 Ocak 2018 Adaylar ön kayıt için istenilen belgeleri Enstitümüze (09:00-12:00

Detaylı

*Her bir Başvuru formu ayrı ayrı düzenlenmiş olup, ilan metni ekinde bulunmaktadır. Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü Lisans mezunu HASTANESİ

*Her bir Başvuru formu ayrı ayrı düzenlenmiş olup, ilan metni ekinde bulunmaktadır. Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü Lisans mezunu HASTANESİ *Her bir Başvuru formu ayrı ayrı düzenlenmiş olup, ilan metni ekinde bulunmaktadır. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN 4/B SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI Üniversitemiz Farabi Hastanesi Başhekimliğinde,

Detaylı

İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ... 3 ÖZEL YETENEK SINAVI GENEL BİLGİLER. Ön Kayıt Bilgileri Bölüm Kontejanları Ön Kayıt Koşulları...

İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ... 3 ÖZEL YETENEK SINAVI GENEL BİLGİLER. Ön Kayıt Bilgileri Bölüm Kontejanları Ön Kayıt Koşulları... İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ... 3 ÖZEL YETENEK SINAVI GENEL BİLGİLER Ön Kayıt Bilgileri... 5 Bölüm Kontejanları... 5 Ön Kayıt Koşulları... 7 Ön Kayıtlar İçin Gerekli Belgeler... 8 Sınavda Gerekli Malzeme ve Belgeler...

Detaylı

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=51570

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=51570 19.08.2016 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=51570 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1010021 İlanın Çıkılacağı yer

Detaylı

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü Güz Yarıyılı Anabilim Dalları-Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları DEĞERLENDİRME %

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü Güz Yarıyılı Anabilim Dalları-Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları DEĞERLENDİRME % ALES PUAN TÜRÜ T.C. Uyruklu ÜNİP * ALES PUANI MEZUNİYET NOT ORTALAMASI MÜLAKAT T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü 2017-2018 Güz Yarıyılı Anabilim Dalları-Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları

Detaylı

AKADEMİK PERSONEL İLANI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir.

AKADEMİK PERSONEL İLANI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir. AKADEMİK PERSONEL İLANI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir. ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU Üniversitemiz birimlerine,

Detaylı

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU TAKVİMİ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU TAKVİMİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU TAKVİMİ Başvuru ve Ön Kayıt : 30 Mayıs - 10 Haziran 2016 Adaylar başvuru linki; http://oys.msgsu.edu.tr/fenbilimleri/basvuru/olustur üzerinden yapacakları

Detaylı

YÖNETMELİK B. ARINÇ A. BABACAN B. ATALAY E. İŞLER. Başbakan Yardımcısı Başbakan Yardımcısı Başbakan Yardımcısı Başbakan Yardımcısı

YÖNETMELİK B. ARINÇ A. BABACAN B. ATALAY E. İŞLER. Başbakan Yardımcısı Başbakan Yardımcısı Başbakan Yardımcısı Başbakan Yardımcısı 7 Şubat 2014 CUMA Resmî Gazete Sayı : 28906 Karar Sayısı : 2014/5780 YÖNETMELİK Ekli Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı ve Engellilerin Devlet Memurluğuna Alınmaları Hakkında Yönetmelik in yürürlüğe konulması;

Detaylı

ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YKS İLE YERLEŞEN ÖĞRENCİLER İÇİN KAYIT KILAVUZU 1 İÇİNDEKİLER 1. KAYITLA İLGİLİ ÖNEMLİ BİLGİLER

Detaylı

T.C. MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI

T.C. MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI T.C. MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YURT DIŞI ÖĞRENCİ KONTENJANINDAN BAŞVURACAKLAR İÇİN BAŞVURU KAYIT TARİHLERİ, TABAN PUANLAR,

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIM İLANI 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI İLANIDIR.

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIM İLANI 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI İLANIDIR. mardin ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN mardin Artuklu Üniversitesi Yaşayan Dil Enstitüsü başvuru şartları ve kontenjanlar için

Detaylı

TED TRABZON KOLEJİ. Öğrenci Kayıt Kabul Kılavuzu

TED TRABZON KOLEJİ. Öğrenci Kayıt Kabul Kılavuzu TED TRABZON KOLEJİ Öğrenci Kayıt Kabul Kılavuzu 2019-2020 GİRİŞ Bu kılavuz, TED Trabzon Kolejine kayıt yaptırmak isteyen öğrenci velilerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Okulumuza, 2019-2020

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 AKADEMİK YILI KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 AKADEMİK YILI KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER BARTIN ÜNİVERSİTESİ -2016 AKADEMİK YILI KAYIT KILAVUZU 28 Temmuz- 05 Ağustos tarihleri arasında isteyen öğrenciler E-kayıt (elektronik kayıt) yapabileceklerdir. Elektronik kaydı tercih etmeyen veya zorunlu

Detaylı

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI KPSS-2017/5 TERCİH KILAVUZU

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI KPSS-2017/5 TERCİH KILAVUZU KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI KPSS-2017/5 TERCİH KILAVUZU SAĞLIK BAKANLIĞI, TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU VE TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU ADAYLARIN DİKKATİNE: Adayların tercih işlemini tamamlamadan önce,

Detaylı

Önlisanstan Lisans Eğitimine; DGS

Önlisanstan Lisans Eğitimine; DGS On5yirmi5.com Önlisanstan Lisans Eğitimine; DGS Önlisans eğitiminden lisansa geçmek istiyorsanız öncelikle Dikey Geçiş Sınavı'na girmeniz gerekiyor. Peki DGS nedir? Yayın Tarihi : 4 Haziran 2010 Cuma (oluşturma

Detaylı

İlgili Tarihler Başvuru Tarihi Başlangıcı (Yatay Geçiş ve Özel Öğrenci Dahil) 10 Aralık 2014. Başvuru Tarihi Sonu (Yatay Geçiş ve Özel Öğrenci Dahil)

İlgili Tarihler Başvuru Tarihi Başlangıcı (Yatay Geçiş ve Özel Öğrenci Dahil) 10 Aralık 2014. Başvuru Tarihi Sonu (Yatay Geçiş ve Özel Öğrenci Dahil) T.C. BAYBURT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2014-2015 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ALINACAK ÖĞRENCİLERİN BAŞVURU TARİHLERİ, KONTENJANLARI VE KABUL KOŞULLARI İlgili Tarihler Başvuru Tarihi

Detaylı

T.C ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİNE ÖNKAYIT VE ÖZEL YETENEK SINAVIYLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR.

T.C ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİNE ÖNKAYIT VE ÖZEL YETENEK SINAVIYLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR. T.C ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİNE ÖNKAYIT VE ÖZEL YETENEK SINAVIYLA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR. Güzel Sanatlar Fakültesinin Baskı Sanatları, Cam, Çizgi Film (Animasyon), Grafik,

Detaylı

AÇIKÖĞRETİM, İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ BATI AVRUPA PROGRAMLARI

AÇIKÖĞRETİM, İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ BATI AVRUPA PROGRAMLARI AÇIKÖĞRETİM, İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ BATI AVRUPA PROGRAMLARI 2016-2017 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ SEÇME SINAVI İKİNCİ ÜNİVERSİTE SINAVSIZ KAYIT İNTERNET BAŞVURU KILAVUZU Başvuru Tarihleri SEÇME SINAVI

Detaylı

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI KPSS-2016/7 TERCİH KILAVUZU

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI KPSS-2016/7 TERCİH KILAVUZU KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI KPSS-2016/7 TERCİH KILAVUZU SAĞLIK BAKANLIĞI VE BAĞLI KURULUŞLARI ADAYLARIN DİKKATİNE: Adayların tercih işlemini tamamlamadan önce, tercih etmek istediği tüm sözleşmeli pozisyonların

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü Öğretim Programlarına 2011 2012 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için öğrenci alınacaktır. Öğrenci

Detaylı

2014 YILI POLİS MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ ADAYLIĞINA BAŞVURMAK İSTEYEN ADAYLARDA ARANAN ŞARTLAR

2014 YILI POLİS MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ ADAYLIĞINA BAŞVURMAK İSTEYEN ADAYLARDA ARANAN ŞARTLAR 2014 YILI POLİS MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ ADAYLIĞINA BAŞVURMAK İSTEYEN ADAYLARDA ARANAN ŞARTLAR a) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, b) Lise ve dengi okul mezunu olmak veya Lise 4.sınıfta okuyor olmak,

Detaylı

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞINA ÖSYM TARAFINDAN KPSS-2012-1 SONUCUNA GÖRE YERLEŞTİRİLENLERİN İŞ TALEP FORMU

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞINA ÖSYM TARAFINDAN KPSS-2012-1 SONUCUNA GÖRE YERLEŞTİRİLENLERİN İŞ TALEP FORMU SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞINDAN 2012/1 KPSS SONUÇLARINA İLİŞKİN DUYURU A- GENEL VE ÖZEL ŞARTLAR Kurumumuz hizmetlerinin aksamadan yürütülebilmesi için merkez teşkilatımızda boş bulunan 5 adet mütercim

Detaylı

Akademik Kadro İlanları

Akademik Kadro İlanları Akademik Kadro İlanları Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : İlanın Çıkılacağı yer 1013518 (İlan Özel Şartında güncelleme yapılmıştır.)

Detaylı

ENGELLİ KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (EKPSS) KILAVUZU

ENGELLİ KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (EKPSS) KILAVUZU 2014 ENGELLİ KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (EKPSS) KILAVUZU 2012-ÖMSS/Kuraya başvuru yapan adayların başvuruları, 2014-EKPSS/kura için geçerli değildir. 2014-EKPSS/kuraya yeniden katılmak isteyen adayların

Detaylı

2013-2014 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ SEÇME SINAVI- İKİNCİ ÜNİVERSİTE- SINAVSIZ KAYIT İNTERNET BAŞVURU KILAVUZU

2013-2014 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ SEÇME SINAVI- İKİNCİ ÜNİVERSİTE- SINAVSIZ KAYIT İNTERNET BAŞVURU KILAVUZU T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ BATI AVRUPA PROGRAMLARI 2013-2014 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ SEÇME SINAVI- İKİNCİ ÜNİVERSİTE- SINAVSIZ KAYIT İNTERNET BAŞVURU KILAVUZU Başvuru Tarihleri 15 Mart 26 Nisan 2013 İnternet

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ

GAZİ ÜNİVERSİTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ GAZİ ÜNİVERSİTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA EĞİTİM GÖREN ÜNİVERSİTEMİZ ÖĞRENCİLERİ VE MEZUNLAR İÇİN (GAZİ ÜNİVERSİTESİ VE DİĞER ÜNİVERSİTELER) PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA

Detaylı

YYÜ YAŞAYAN DİLLER ENSTİTÜSÜ

YYÜ YAŞAYAN DİLLER ENSTİTÜSÜ YYÜ YAŞAYAN DİLLER ENSTİTÜSÜ 2013-2014 Eğitim-Öğretim I. yarıyılı (güz) için üniversitemiz Yaşayan Diller Enstitüsü nün lisansüstü programlarına, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Öğretim Yönetmeliği

Detaylı

T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜMÜDÜRLÜĞÜ

T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜMÜDÜRLÜĞÜ T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜMÜDÜRLÜĞÜ 2011-2012Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için aşağıda belirtilen Bilim/Sanat Dallarına Tezli Yüksek Lisans ile Doktora öğrencisi alınacaktır. LİSANSÜSTÜ

Detaylı

SÖĞÜT BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI

SÖĞÜT BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI SÖĞÜT BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI Söğüt Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye İtfaiye Yönetmeliği ve

Detaylı

TÜRKİYE İHRACATÇILAR MECLİSİ PERSONEL ALIMI DUYURUSU

TÜRKİYE İHRACATÇILAR MECLİSİ PERSONEL ALIMI DUYURUSU TÜRKİYE İHRACATÇILAR MECLİSİ PERSONEL ALIMI DUYURUSU 1- Türkiye İhracatçılar Meclisi Genel Sekreterliği ne Uzman Yardımcısı ve İdari Memur(Engelli) kadrolarıiçin aşağıda belirtilen kriterler çerçevesinde

Detaylı

İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ YATAY GEÇİŞ İLKELERİ

İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ YATAY GEÇİŞ İLKELERİ A- FAKÜLTE İÇİ VE FAKÜLTELER ARASI 02 Mayıs 2014 tarih ve 28988 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak bazı maddelerinde değişiklik yapılan 24 Nisan 2010 tarih ve 27561 sayılı Yükseköğretim Kurumlarında Ön

Detaylı

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü Güz Yarıyılı Anabilim Dalları-Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü Güz Yarıyılı Anabilim Dalları-Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları ALES PUAN TÜRÜ T.C. Uyruklu ÜNİP * ALES PUANI MEZUNİYET NOT ORTALAMASI MÜLAKAT T.C 2017-2018 Güz Yarıyılı Anabilim Dalları-Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları DEĞERLENDİRME % İlköğretim Anabilim Dalı/Temel

Detaylı

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=49972

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=49972 02.05.2016 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=49972 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1008440 İlanın Çıkılacağı yer

Detaylı

KPSS. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı ile PTT Genel Müdürlüğünün Kadro ve Sözleşmeli Pozisyonları için. Tercih Kılavuzu

KPSS. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı ile PTT Genel Müdürlüğünün Kadro ve Sözleşmeli Pozisyonları için. Tercih Kılavuzu KPSS Tarım ve Köyişleri Bakanlığı ile PTT Genel Müdürlüğünün Kadro ve Sözleşmeli Pozisyonları için Tercih Kılavuzu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi Ankara KPSS TARIM VE KÖYİŞLERİ BAKANLIĞI İLE PTT

Detaylı

AKADEMİK TAKVİM GÜZ DÖNEMİ AKADEMİK TAKVİMİ

AKADEMİK TAKVİM GÜZ DÖNEMİ AKADEMİK TAKVİMİ 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Kapsamında Akademik Takvim, Açılacak Programlar, Alanlar, Kontenjanlar ve Derslere İlişkin Uygulama Esasları Anadolu Üniversitesi

Detaylı

Tezli Yüksek Lisans ve. Doktora için ALES Puan Türü. Alan Dışı

Tezli Yüksek Lisans ve. Doktora için ALES Puan Türü. Alan Dışı Alan İçi Alan Dışı Uluslararası Öğrenciler Alan İçi Alan Dışı Uluslararası Öğrenciler Alan İçi Alan Dışı Uluslararası Öğrenciler Tezli Yüksek Lisans ve Doktora için ALES Puan Türü T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN

Detaylı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KILAVUZU

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KILAVUZU CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013 2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KILAVUZU TEMMUZ 2013 T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

Detaylı

Başvuru Koşulları. Öğretim Süresi ve Programın Tamamlanması

Başvuru Koşulları. Öğretim Süresi ve Programın Tamamlanması Fırat Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Ana Bilim Dalı Eğitim Teknolojisi Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans Programı Uzaktan Öğretim Programı Hakkında Program

Detaylı

Hazine Uzman Yardımcılığı giriş sınavına başvuracak adayların aşağıda sayılan şartları taşımaları gerekmektedir:

Hazine Uzman Yardımcılığı giriş sınavına başvuracak adayların aşağıda sayılan şartları taşımaları gerekmektedir: T.C. BAŞBAKANLIK HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI HAZİNE UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI 1- GENEL T.C. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığına giriş sınavı ile, Genel İdare Hizmetleri sınıfından 8 inci ve 9 uncu derece Hazine

Detaylı

Kurs Kayıt Saati ve Yeri: Halkapınar Spor Kompleksinde 03 Temmuz 2017 tarihinde 08:30-10:30 saatleri arasında yapılacaktır.

Kurs Kayıt Saati ve Yeri: Halkapınar Spor Kompleksinde 03 Temmuz 2017 tarihinde 08:30-10:30 saatleri arasında yapılacaktır. 03-15 TEMMUZ 2017 TARİHLERİ ARASINDA İZMİR DE YAPILACAK OLAN SPOR MASÖRÜ YETİŞTİRME KURSUNA KATILACAKLARDA ARANILACAK ŞARTLAR a) Spor Masörü Eğitim Kurslarına katılacaklarda aşağıdaki şartlar aranır. b)

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü Öğretim Programlarına 2012 2013 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi için öğrenci alınacaktır. Öğrenci alınacak

Detaylı

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2018-2019 AKADEMİK YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU VE KAYIT DUYURUSU (Online kaydını daha önce yapmış olanlar tekrar ön başvuru yapmayacaklardır.

Detaylı

Kamu kurum ve kuruluşları l neden özürlü ülü Devlet memuru istihdam etmek zorundadır?

Kamu kurum ve kuruluşları l neden özürlü ülü Devlet memuru istihdam etmek zorundadır? Kamu kurum ve kuruluşları l neden özürlü ülü Devlet memuru istihdam etmek zorundadır? 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 53 üncü maddesine istinaden yürürlüğe konulan Özürlülerin Devlet Memurluğuna

Detaylı

ENGELLİ KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (EKPSS) KILAVUZU

ENGELLİ KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (EKPSS) KILAVUZU 2014 ENGELLİ KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (EKPSS) KILAVUZU 2012-ÖMSS/Kuraya başvuru yapan adayların başvuruları, 2014-EKPSS/kura için geçerli değildir. 2014-EKPSS/kuraya yeniden katılmak isteyen adayların

Detaylı

EGE İHRACATÇI BİRLİKLERİ MADEN MÜHENDİSİ UZMAN YARDIMCISI ALIMI DUYURUSU

EGE İHRACATÇI BİRLİKLERİ MADEN MÜHENDİSİ UZMAN YARDIMCISI ALIMI DUYURUSU EGE İHRACATÇI BİRLİKLERİ MADEN MÜHENDİSİ UZMAN YARDIMCISI ALIMI DUYURUSU 1- Aşağıda yer alan tabloda gösterildiği şekilde Ege İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcılığı kadrosuna 1 (bir) adet Maden Mühendisi

Detaylı

DERİK BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI

DERİK BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI DERİK BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI Derik Belediyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav

Detaylı

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI KPSS-2011/4 TERCİH KILAVUZU

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI KPSS-2011/4 TERCİH KILAVUZU KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI KPSS-2011/4 TERCİH KILAVUZU T.C. TARIM VE KÖYİŞLERİ BAKANLIĞI Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi Ankara 1. GENEL BİLGİLER, TEMEL İLKE VE KURALLAR 1.1 T.C. Tarım ve Köyişleri

Detaylı

AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ PERSONEL ALIMI DUYURUSU

AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ PERSONEL ALIMI DUYURUSU AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ PERSONEL ALIMI DUYURUSU 1- Aşağıda belirtildiği şekilde Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB) Genel Sekreterliği'ne 3 (üç) Uzman Yardımcısı, 1 (Bir) Bilgisayar

Detaylı