Kamu kurum ve kuruluşları l neden özürlü ülü Devlet memuru istihdam etmek zorundadır?

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Kamu kurum ve kuruluşları l neden özürlü ülü Devlet memuru istihdam etmek zorundadır?"

Transkript

1

2 Kamu kurum ve kuruluşları l neden özürlü ülü Devlet memuru istihdam etmek zorundadır? 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 53 üncü maddesine istinaden yürürlüğe konulan Özürlülerin Devlet Memurluğuna Alınma Şartları ve Yapılacak Merkezi Sınav ve Kura Usulü Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre kamu kurum ve kuruluşları çalıştırdıkları memur sayısının %3 ne tekabül eden münhal kadroyu özürlü istihdamına tahsis etmek ve tahsis ettikleri bu kadrolarda ise özürlü istihdam etmek zorundadır.

3 Özürlü memur alımı hangi usulle yapılmaktadır? Kamu kurum ve kuruluşlarının ihtiyacı olan özürlü memur alımı Devlet Personel Başkanlığı ş ğ adına ÖSYM Başkanlığınca ş ğ yapılan Özürlü Memur Seçme Sınavı (ÖMSS) ve kura usulü ile merkezi yerleştirme şeklinde yapılmaktadır. Kamu kurum ve kuruluşları l yukarıda bahsi geçen usuller dışında (naklen atama hariç) kendileri hiçbir şekilde özürlü memur alımı yapamaz.

4 Özürlü Memur Seçme Sınavı (ÖMSS) nedir? Kurum ve kuruluşların özürlü memur istihdamına tahsis ettikleri kadrolara ortaöğretim, önlisans ve lisans mezunu yerleştirilmesine ilişkin taleplerinin karşılanması amacıyla özür grupları ve eğitim durumları itibariyle yapılan merkezi sınavdır.

5 Kura nedir? Kurum ve kuruluşların özürlü memur istihdamına tahsis ettikleri kadrolara ilkokul, ortaokul ve ilköğretim mezunu adayların yerleştirilmesine ilişkin taleplerinin karşılanması amacıyla eğitim durumları itibariyle yapılan seçim yöntemidir.

6 Özürlü memur istihdamı ile yükümlü bulunan kurum ve kuruluşlar hangileridir? 1) Genel Bütçe Kapsamındaki Kamu İdareleri, 2) Özel Bütçeli İdareler, a Yükseköğretim Kurulu, Üniversiteler ve Yüksek Teknoloji Enstitüleri, b Özel Bütçeli Diğer İdareler, 3) Düzenleyici ve Denetleyici Kurumlar, 4) Sosyal Güvenlik Kurumları, 5) Döner sermayeli kuruluşlar, kanunlarla kurulan fonlar ve kefalet sandıkları, 6) İl özel idareleri ve belediyeler, il özel idareleri ve belediyelerin kurdukları birlikler ile bunlara bağlı müessese,işletme ve döner sermayeli kuruluşlar, 7) 14/7/1965 tarihli ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa göre Devlet memuru istihdam ihd eden diğer kamu kuruluşları. l

7 Özürlü alımı yapılacak kadrolar nasıl tahsis edilir? İlgili g kurum veya kuruluşça,,yurtdışı ş teşkilatı ş hariç, toplam dolu memur kadro sayısının % 3 üne tekabül eden münhal kadro sayısına göre tahsis edilir.

8 Özürlülere tahsis edilecek kadrolar hangi kriterlere göre belirlenmektedir? 1) Kurumların hizmet gerekleri, 2) Eğitim düzeyleri, 3) Hizmet sınıfları, 4) Unvanları, itibarıyla belirlenmektedir.

9 Özürlülerin istihdam edileceği boş kadro bulunmadığı takdirde hangi işlem yapılmaktadır? İlgili mevzuatına göre boş kadrolarda unvan değişikliği yapılarak gerekli kadrolar temin edilmektedir.

10 Özürlülerin istihdam edileceği birimler kim tarafından belirlenmektedir? Özürlü personelin istihdam edileceği merkez, taşra veya döner sermaye birimleri hizmetin gerekleri ve ihtiyaçlar çerçevesinde ilgili ili kurum veya kuruluşça belirlenmektedir. l

11 Özürlülerin istihdam edileceği kadrolara ilişkin nitelikler nasıl belirlenmektedir? Kamu kurum ve kuruluşları özürlü alımı yapacakları kadrolara ilişkin nitelikleri ve bu kadrolara ilişkin diğer koşulları ş Devlet Personel Başkanlığınca ş ğ hazırlanan Nitelik Kod Kılavuzuna göre belirlemektedir. Kamu kurum ve kuruluşları, özürlü memur yerleştirilmesini itdiği istediği kadroları için i Nitelik Kod Kılavuzunda belirtilenler l dışında ayrıca özel nitelik belirleyemez.

12 Nitelik Kod Kılavuzu nasıl hazırlanmaktadır? Milli Eğitim Bakanlığı ve Yükseköğrenim Kurulu Başkanlığının katılımıyla yapılan çalışmalar sonucunda DPB ce hazırlanmaktadır. Bu çalışmalarda, eğitim müfredatı bakımından denk ortaöğretim, önlisans veya lisansa ilişkin alan/dal/bölüm ve programlar aynı nitelik kodu altında, dengi başka bir alan/dal/bölüm veya program olmaması halinde ise tek bir kod altında toplanmaktadır. Ayrıca kamu kurum kuruluşlarından gelen talepler doğrultusunda özel koşullara ilişkin nitelik kodu belirlenmektedir.

13 Nitelik Kod Kılavuzunda kadrolara ilişkin hangi kodlar yer almaktadır? 1) Eğitim durumuna ilişkin alan/dal/bölüm ve program adları ile bu alan/dal/bölüm ve programların nitelik kodları, 2) Cinsiyete ilişkin nitelik kodları, 3) Diğer özel koşullara ilişkin nitelik kodları (bonservis, sertifika, yeterlik belgesi, yabancı dil seviyesi veya benzeri belgelere ilişkin nitelik kodları) yer almaktadır.

14 Kurumlarca özürlü memur alımı yapılacak kadrolar için nereye ve ne şekilde bildirimde bulunulması gerekmektedir? Kamu kurum ve kuruluşlarınca bir sonraki yıl için özürlü memur alımı yapılacak münhal kadroların; Devlet Personel Başkanlığından alınacak şifre ile bu kuruma; İnternet adresindeki DPB e Uygulama kısmının Özürlü Personel İşlemleri başlıklı ş bölümünde yer alan ÖMSS veya Kura Sonucuna Göre Yerleştirme ş Yapılması Talep Edilen Kadrolara İlişkin Bilgi Formu ndaki bilgi alanlarının eksiksiz olarak doldurulması suretiyle, ilgili yılın Ekim ayı sonuna kadar elektronik ortamda bildirilmesi gerekmektedir.

15 Elektronik ortamda kadro bildirimi yapılırken hangi hususlara dikkat edilmesi gerekmektedir? Kurum ve kuruluşlarca elektronik ortamda özürlü alımı talep edilirken; dl kadroların boş kalmaması ve bu kadrolara ilişkin nitelik ve koşulların mevzuata, Nitelik Kod Kılavuzuna ve hizmet gereklerine uygunluğunun sağlanması için aşağıda belirtilen hususlara uyularak kadro bildiriminde bulunulması gerekmektedir.

16 Kura için kadro bildiriminde bulunulurken; Kura da eğitim durumu itibariyle talep edilecek: *15 ila 12 nci dereceli kadrolar için Nitelik Kod Kılavuzundaki 999 İlkokul, 1000 Ortaokul ve 1001 İlköğretim kodu, *11 inci dereceli kadrolar için 1000 Ortaokul ve1001 İlköğretim kodu birlikte kullanılacaktır.

17 ÖMSS için kadro bildiriminde bulunulurken; 1) Ortaöğretim düzeyinin talep edildiği kadrolardan; belirli bir ortaöğretim alan şartını gerektiren 12 ila 9 uncu dereceli kadrolar için Nitelik Kod Kılavuzundaki ilgili lise dengi mesleki veya teknik öğrenim alanının yer aldığı kod, belirli bir ortaöğretim alanından mezun olma şartını gerektirmeyen 13 ila 10 uncu dereceli kadrolar için 2001 Ortaöğretim ğ kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak kodu, kullanılacaktır.

18 ÖMSS için kadro bildiriminde bulunulurken; 2) Önlisans eğitiminin talep edildiği kadrolardan; belirli bir önlisans programını gerektiren 10 ila 7 nci dereceli kadrolar için Nitelik Kod Kılavuzundaki ilgili önlisans programının yer aldığı kod, 9 ila 6 ncı dereceli teknik hizmetler sınıfına ait kadrolar için ilgili önlisans programının yer aldığı ğ kod, belirli lili bir önlisans programını gerektirmeyen ki kadrolar için 3001 Herhangi bir önlisans programından mezun olmak kodu kullanılacaktır.

19 ÖMSS için kadro bildiriminde bulunulurken; 3) Lisans eğitiminin talep edildiği kadrolardan; belirli bir lisans Programını gerektiren 9 ila 6 ncı dereceli kadrolar için Nitelik Kod Kılavuzundaki ilgili lisans programının yer aldığı kod, 8 ila 5 inci dereceli kadrolardan sağlık ve teknik hizmetleri sınıfına dahil kadrolar için ilgili lisans programının yer aldığı kod, belirli bir lisans programını gerektirmeyen kadrolar için 4001 Herhangi bir lisans programından mezun olmak kodu kullanılacaktır.

20 Bildirimi yapılacak kadroların unvanı, eğitim durumu ve diğer koşulları (sertifika, belge, bonservis ve benzeri) arasında uygunluk şartı aranılacaktır. Öyle ki; Alan/dal/bölüm ve program eğitimi bulunan ve Nitelik Kod Kılavuzuna göre eğitime ilişkin kodu bildirilen kadrolar için özel koşul zorunluluğu varsa talep edilebilecek, zorunluluk yoksa talep edilmeyecektir. bonservis ve benzeri) talep edilecektir. Örnek 1 İmam Hatip unvanlı kadro için Nitelik Kod Kılavuzundaki ilgili alan/dal/bölüm ve program eğitimine ilişkin kod ile mevzuatı gereğince zorunlu olarak özel koşul da Yeterlik belgesi talep edilecektir. Örnek 2 Muhasebeci unvanlı kadro için Nitelik Kod Kılavuzundaki ilgili alan/dal/bölüm ve program eğitimine ğ ilişkin ş kod talep edilecekse özel koşul şartı talep edilmeyecek, sözkonusu kadro için eğitime ilişkin 2001, 3001 veya 4001 kodu talep edilecekse ayrıca özel koşul (sertifika, belge, bonservis ve benzeri) talep edilecektir.

21 Alan/dal/bölüm l/bölü ve program eğitimi i zorunluluğu l ğ bulunmayan ve Nitelik Kod Kılavuzuna göre eğitime ilişkin 2001, 3001 veya 4001 kodu talep edilecek kadrolar ii için hizmetin i yürütülmesinde üüül zorunlu özel koşullar dışında herhangi bir koşul talep edilmeyecektir. Örnek Bilgisayar işletmeni unvanlı kadro için Nitelik Kod Kılavuzundaki 2001, 3001 veya 4001 kodu ile 6225 kodlu özel koşul M.E.B. den onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikasına Sahip Olmak Şartı talep edilecektir. Ancak, 6225 kodu özel koşul olarak memur, hizmetli, veri hazırlama ve kontrol işletmeni ile benzeri kadrolar için talep edilmeyecektir.

22 Mevzuat gereğince zorunluluk bulunmadıkça kadro unvanı ve Nitelik Kod Kılavuzundaki eğitime ilişkin kod ile ilgili birden fazla özel koşul talep edilmeyecektir. Örnek 1 Kaloriferci unvanlı kadro için Nitelik Kod Kılavuzundaki 6297 kodlu M.E.B. den Onaylı Kalorifer Ateşçiliği Sertifikasına Sahip Olmak veya 6127 kodlu Kaloriferci Bonservisi Sahibi hb Olmak veya 6661 kodlu 3308 Sayılı Kanuna Göre Kalorifercilik Dalında Ustalık Belgesine Sahip Olmak veya 6663 kodlu 3308 sayılı Kanuna Göre Kalorifercilik Dalında Kalfalık Belgesine Sahip Olmak özel koşullarından birisi talep edilecektir. Örnek 2 Müezzin Kayyım unvanlı kadro için Nitelik Kod Kılavuzundaki 7243 kodlu Diyanet İşleri Başkanlığınca Verilen Müezzin Kayyımlık Belgesine Sahip Olmak ve 7235 kodlu İmam Hatip Lisesi Dışındaki Lise Veya Dengi Okullardan Mezun Olanlar l İçin i Diyanet İşleri l i Başkanlığı ndan Hafızlık Belgesi Sahibi Olmak özel koşulları mevzuat gereğince zorunlu olduğu için her ikisi de talep edilecektir.

23 Bir kadro için eğitime ilişkin olarak Nitelik Kod lk Kılavuzundan birden fazla alan/dal/bölüm ve program talep edilebilecektir. Bu şekilde talep edilecek alan/dal/bölüm ve program ve özel koşul kodları toplamı 15 adedi di geçmeyecektir. ki Örnek Teknisyen unvanlı kadro için Nitelik Kod Kılavuzundaki ortaöğretime ğ ilişkin ş farklı alanları içeren kodlar birlikte talep edilebilecektir.

24 Kadrolar için Nitelik Kod Kılavuzundaki 1101 Cinsiyeti erkek olmak veya 1103 Cinsiyeti kadın olmak kodu talep edilmeyecektir. Ancak, hizmetin gereği ğ zorunlu olarak cinsiyet talep edilecekse, elektronik ortamda talep öncesi DPB ile mutabakata varıldıktan sonra ilgili kadro için cinsiyet kodu talep edilecektir. Örnek Diyanet İşleri Başkanlığı nda İmam Hatip unvanlı kadro için Erkek k cinsiyeti i i ya da Kredi ve Yurtlar Kurumu Kız Öğrenci Yurtlarında istihdam edilecek personel için yurt yönetim memuru unvanlı kadroya Kadın cinsiyeti talep edilebilecektir.

25 İşe alınma esas ve usulleri özel mevzuatla düzenlenen koruma ve güvenlik görevlisi, bekçi, itfaiye eri, zabıta memuru ve benzeri kadrolar için özürlü alım talebinde bulunulmayacaktır.

26 Kurum ve kuruluşlarca kadrolara ilişkin sınıf, unvan, derece, adet, cinsiyet, istihdam edileceği eceğ teşkilat/il ilçe ile Nitelik Kod Kılavuzuna göre belirlenecek eğitim ve özel koşul kodları belirlenmek suretiyle elektronik ortamda talepte bulunulacaktır. Elektronik ortamda yapılan kadro bildirimleri DPB tarafından mevzuat, Nitelik Kod Kılavuzu ve hizmet gereklerine uygunluk yönünden incelenecektir. Kadro bildirimlerinin uygun görülmesi veya DPB ce uygun görülmeyen hususların kurum ve kuruluşlarca elektronik ortamda düzeltilmesi halinde rapor alınmasına izin verilecektir. Bu çerçevede ç alınacak rapor onaylandıktan sonra üst yazı ile DPB ye gönderilecektir.

27 Kurum ve kuruluşlarca düzeltilmesi yapılmayan veya onaylı raporları üst yazı ile gönderilmeyen kadro bildirimleri işleme konulmayacaktır. k DPB ile yapılacak kadro bildirimlerine i l i ilişkin görüşmelerde öü irtibat: tibt (0312) /215 ve elektronik ortamda yapılacak işlemler ile kurumsal şifre edinme taleplerine ilişkin görüşmelerde irtibat: (0312) /122 no lu telefonlardan sağlanacaktır.

28 Bildirimi i i yapılan kadrolar hakkında DPB ce hangi işlem tesis edilmektedir? Yerleştirmenin Başkanlık adına ÖSYM Başkanlığınca yapılması için ÖSYM, DPB, Sağlık Bakanlığı ğ ve Aile ve Sosyal Politikalar l Bakanlığının ğ müşterek katılımıyla bir protokol yapılmış olup, bu protokol gereğince, kurum ve kuruluşlara ait kadro bildirimleri, Nitelik Kod Kılavuzu, hizmet gerekleri ve mevzuata uygunluk yönünden DPB ce incelenerek, kurumlarla son mutabakat sağlandıktan sonra yerleştirme yapılmak üzere elektronik ortamda ÖSYM ye gönderilmektedir.

29 Bildirimi yapılan kadrolara ilişkin yerleştirme işlemi ÖSYM Başkanlığınca hangi şekilde yapılmaktadır? ÖSYM Başkanlığınca, bildirimi yapılan kadrolara yerleştirme adayların eğitim durumları itibariyle ÖMSS/Kura sonuçlarına ve tercihlerine göre yapılmaktadır. Kurum ve kuruluşlara yerleştirilenlere ilişkin bilgiler ÖSYM nin internet sitesinden öğrenilmekte olup, posta ile ayrıca bilgi gönderilmemektedir.

30 Kurum ve kuruluşların özürlü memur adaylarının atamalarına ilişkin olarak hangi işlemi ş tesis etmesi gerekmektedir? Kamu kurum ve kuruluşlarının "Özürlülerin Devlet Memurluğuna Alınma Şartları ile Yapılacak Merkezi Sınav ve Kura Usulü Hakkında Yönetmelik"in 17 nci maddesine göre atamaya yetkili amirin onayı ile beş kişiden oluşan bir değerlendirme komisyonu kurması gerekmektedir. Bu komisyon, atanmak üzere yerleştirilen ş adayları, söz konusu kadro için aranılan nitelikler yönünden inceleyerek, nitelikleri uyanların atamalarının yapılmasını teklif etmektedir. Ataması teklif edilen adaylar, başka bir sınav veya mülakat yapılmaksızın, yerleştirme yapılan kadroya ilgili kurum tarafından doğrudan atanacaktır.

31 Ataması Yapılacak Adaylardan d Hangi Belgeler l İstenilmektedir? 1) Diploma/geçici mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı bir sureti, 2) Eğitimini yurtdışında tamamlamış olanlar için diploma denklik belgesinin aslı veya noter onaylı bir sureti, 3)Kadro için özel şart öngörülmüş ise söz konusu belge, sertifika, bonservis ve benzerinden herhangi birisi, 4) Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre alınmış sağlık kurulu raporu.

32 Yerleştirilip de atama hakkından feragat eden, belgelerini teslim etmeyen, atama şartlarını taşımayan adaylar hakkında hangi işlem tesis edilmektedir? Bu adayların ataması yapılamayacağı gibi bir sonraki ÖMSS/Kura sonuçlarına göre gerçekleştirilecek yerleştirmelere de katılamamaktadır.

33 Yerleştirme sonuç bildirimleri i l i nasıl yapılmaktadır? İlgili kamu kurum ve kuruluşları; 1) Yerleştirmesi yapılan kadrolardan atama sonucu göreve başlatılanları, 2) Yerleştirildiği halde süresi içerisinde belge teslim etmeyenleri, 3) Ataması yapıldığı halde göreve başlamayanları, 4) Niteliği uymadığı ğ gerekçesi ile ataması yapılamayan veya ataması iptal edilen adaylara ilişkin bilgileri, DPB nin resmi internet sitesindeki DPB e Uygulama kısmının Özürlü Personel İşlemleri başlıklı bölümünde yer alan ilgili formlardaki bilgi alanlarını eksiksiz olarak doldurmak suretiyle ayrı ayrı elektronik ortamda söz konusu atamayla ilgili işlemlerin sonuçlandığı tarihten itibaren 15 gün içinde DPB ye bildirir.

34 İşyerlerinin özürlülerin çalışma şartlarına göre düzenlenmesi Kamu kurum ve kuruluşları çalışma yerlerini ve eklentilerini, özürlülerin erişebilirliğine uygun duruma getirmek, özürlülerin çalışmalarını l kolaylaştıracak l k gerekli tedbirleri i almak ve öülül özürlülerin görev yaptıkları kadronun gereği olan işleri i yapabilmeleri için özür durumlarına göre gerek duyulan yardımcı ve destekleyici araç ve gereçleri temin etmek zorundadır.

35 Özürlü istihdamına ihd ilişkin takip ve denetim nasıl yapılmaktadır? Kamu kurum ve kuruluşlarında özürlü memur çalıştırma yükümlülüklerinin yerine getirilmesinin takip ve denetimi DPB ce yapılmaktadır. Kurum ve kuruluşlar; istihdam ettikleri ve işten ayrılan özürlü personele ilişkin bilgileri, her yıl Mayıs ayının son günü itibarıyla DPB nin resmi internet sitesindeki DPB e Uygulama Uygulama kısmının Özürlü Personel İşlemleri başlıklı bölümünde yer alan İstihdam Edilen Özürlü Personele İlişkin Bilgi Formu ndaki bilgi alanlarını eksiksiz olarak doldurmak suretiyle DPB ye elektronik ortamda göndermek zorundadır.

ÖZÜRLÜLERİN DEVLET MEMURLUĞUNA ALINMA ŞARTLARI İLE YAPILACAK MERKEZİ SINAV VE KURA USULÜ HAKKINDA YÖNETMELİK

ÖZÜRLÜLERİN DEVLET MEMURLUĞUNA ALINMA ŞARTLARI İLE YAPILACAK MERKEZİ SINAV VE KURA USULÜ HAKKINDA YÖNETMELİK 5819 ÖZÜRLÜLERİN DEVLET MEMURLUĞUNA ALINMA ŞARTLARI İLE YAPILACAK MERKEZİ SINAV VE KURA USULÜ HAKKINDA YÖNETMELİK Bakanlar Kurulu Kararının Tarihi : 22/8/2011 No : 2011/2192 Dayandığı Kanunun Tarihi :

Detaylı

ENGELLİ KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI VE ENGELLİLERİN DEVLET MEMURLUĞUNA ALINMALARI HAKKINDA YÖNETMELİK

ENGELLİ KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI VE ENGELLİLERİN DEVLET MEMURLUĞUNA ALINMALARI HAKKINDA YÖNETMELİK 6103 ENGELLİ KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI VE ENGELLİLERİN DEVLET MEMURLUĞUNA ALINMALARI HAKKINDA YÖNETMELİK Bakanlar Kurulu Kararının Tarihi : 2/1/2014 No : 2014/5780 Dayandığı Kanunun Tarihi : 14/7/1965

Detaylı

YÖNETMELİK B. ARINÇ A. BABACAN B. ATALAY E. İŞLER. Başbakan Yardımcısı Başbakan Yardımcısı Başbakan Yardımcısı Başbakan Yardımcısı

YÖNETMELİK B. ARINÇ A. BABACAN B. ATALAY E. İŞLER. Başbakan Yardımcısı Başbakan Yardımcısı Başbakan Yardımcısı Başbakan Yardımcısı 7 Şubat 2014 CUMA Resmî Gazete Sayı : 28906 Karar Sayısı : 2014/5780 YÖNETMELİK Ekli Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı ve Engellilerin Devlet Memurluğuna Alınmaları Hakkında Yönetmelik in yürürlüğe konulması;

Detaylı

YÖNETMELİK. MADDE 2 (1) Bu Yönetmelik, 2828 sayılı Kanunun ek 1 inci maddesi kapsamına girenlerin;

YÖNETMELİK. MADDE 2 (1) Bu Yönetmelik, 2828 sayılı Kanunun ek 1 inci maddesi kapsamına girenlerin; 12 Haziran 2014 PERŞEMBE Resmî Gazete Sayı : 29028 YÖNETMELİK Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı (Devlet Personel Başkanlığı) ndan: SOSYAL HİZMETLER KANUNU KAPSAMINDA TANINAN İSTİHDAM HAKKININ KULLANIMINA

Detaylı

Özürlü Kimdir? duyusal ve sosyal yetenekleri bakımından özür. sağlık kurulu raporu ile belgeleyenleri ifade eder.

Özürlü Kimdir? duyusal ve sosyal yetenekleri bakımından özür. sağlık kurulu raporu ile belgeleyenleri ifade eder. Özürlü Kimdir? Doğuştan ğ veya sonradan; bedensel, zihinsel, ruhsal, duyusal ve sosyal yetenekleri bakımından özür oranının yüzde kırk k veya üzerinde olduğunu ğ özürlü ülü sağlık kurulu raporu ile belgeleyenleri

Detaylı

ARELSEM ve BİLİM İSTANBUL İŞBİRLİĞİ İLE

ARELSEM ve BİLİM İSTANBUL İŞBİRLİĞİ İLE ARELSEM ve BİLİM İSTANBUL İŞBİRLİĞİ İLE Kamu da Kariyer; Geleceğin Kamu Lideri İçin! KPSS KPSS Nedir? Kamu Personeli Seçme Sınavı Kamu kurumlarında görev alacak personeli belirlemek amacıyla yapılan bir

Detaylı

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ ATAMA VE ÖZLÜK İŞLERİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ ATAMA VE ÖZLÜK İŞLERİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ ATAMA VE ÖZLÜK İŞLERİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu Yönerge, Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumunda

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU PERSONELİ GÖREVDE YÜKSELME SINAVI DUYURUSU

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU PERSONELİ GÖREVDE YÜKSELME SINAVI DUYURUSU T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU PERSONELİ GÖREVDE YÜKSELME SINAVI DUYURUSU GENEL AÇIKLAMALAR: Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumunca, 657 sayılı

Detaylı

İLAN DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ NDEN

İLAN DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ NDEN İLAN DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ NDEN Kurumumuzun taşra teşkilatında 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/A maddesine göre istihdam edilmek üzere; Aşağıda il, unvan ve sayıları belirtilen toplam

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MERKEZ TEŞKİLATI ŞEF KADROLARI İÇİN BAŞVURU VE ATAMA KILAVUZU DİKKAT: Bu kılavuzu dikkatlice okuduktan sonra Elektronik Başvuru Formunu doldurunuz.

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MERKEZ TEŞKİLATI ŞEF KADROLARI İÇİN BAŞVURU VE ATAMA KILAVUZU DİKKAT: Bu kılavuzu dikkatlice okuduktan sonra Elektronik Başvuru Formunu doldurunuz.

Detaylı

T.C. B A Ş B A K A N L I K Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğü. Sayı : B.02.0.PPG.0.12-320-15617 15 EKİM 2003 GENELGE 2003/46

T.C. B A Ş B A K A N L I K Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğü. Sayı : B.02.0.PPG.0.12-320-15617 15 EKİM 2003 GENELGE 2003/46 T.C. B A Ş B A K A N L I K Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğü Sayı : B.02.0.PPG.0.12-320-15617 15 EKİM 2003 Konu : Nakle Tabi/İstihdam Fazlası Personelin Teklif ve Atama İşlemleri. GENELGE 2003/46

Detaylı

T.C. DEVLET PERSONEL BAŞKANLIĞI KİT VE ÖZELLEŞTİRME DAİRESİ BAŞKANLIĞI

T.C. DEVLET PERSONEL BAŞKANLIĞI KİT VE ÖZELLEŞTİRME DAİRESİ BAŞKANLIĞI T.C. DEVLET PERSONEL BAŞKANLIĞI KİT VE ÖZELLEŞTİRME DAİRESİ BAŞKANLIĞI 2014 3713 SAYILI TERÖRLE MÜCADELE KANUNU & DEVLET PERSONEL BAŞKANLIĞI SÜRECİ Atamalar Kanun un yürürlük öncesi başvurular ve atamalar

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SOSYAL HİZMETLER VE ÇOCUK ESİRGEME KURUMU TARAFINDAN BAKILAN VE KORUNAN ÇOCUKLARDAN MEB TAŞRA TEŞKİLATI PERSONEL ALIMINA İLİŞKİN BAŞVURU VE ATAMA KILAVUZU

Detaylı

ENGELLİ KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (E-KPSS)

ENGELLİ KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (E-KPSS) ENGELLİ KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (E-KPSS) E-KPSS Nedir? E-KPSS (Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı), Ortaöğretim, ön lisans ve lisans mezunu engellilerin engel grupları ve eğitim durumlarına göre yapılan

Detaylı

2014 YILI KURUMLAR ARASI NAKLEN ATAMA KURASI

2014 YILI KURUMLAR ARASI NAKLEN ATAMA KURASI 2014 YILI KURUMLAR ARASI NAKLEN ATAMA KURASI Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları kadrolarında çalışmakta olan personel hariç olmak üzere, Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları Atama ve Yer Değiştirme

Detaylı

8 Şubat 2016 PAZARTESİ Resmî Gazete Sayı : 29618 YÖNETMELİK

8 Şubat 2016 PAZARTESİ Resmî Gazete Sayı : 29618 YÖNETMELİK 8 Şubat 2016 PAZARTESİ Resmî Gazete Sayı : 29618 YÖNETMELİK Savunma Sanayii Müsteşarlığından: SAVUNMA SANAYİİ MÜSTEŞARLIĞI PERSONELİ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç,

Detaylı

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI HUKUK MÜŞAVİRLİĞİ VE AVUKATLIK SINAV VE ATAMA YÖNETMELİĞİ İKİNCİ BÖLÜM

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI HUKUK MÜŞAVİRLİĞİ VE AVUKATLIK SINAV VE ATAMA YÖNETMELİĞİ İKİNCİ BÖLÜM 22 Şubat 2014 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 28921 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından: YÖNETMELİK ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI HUKUK MÜŞAVİRLİĞİ VE AVUKATLIK SINAV VE ATAMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ

Detaylı

ADALET BAKANLIĞI MERKEZ VE TAġRA TEġKĠLATI PERSONELĠ GÖREVDE YÜKSELME SINAVI ĠLE ĠLGĠLĠ SORULAN GÖRÜġ TALEPLERĠ HAKKINDA DUYURU

ADALET BAKANLIĞI MERKEZ VE TAġRA TEġKĠLATI PERSONELĠ GÖREVDE YÜKSELME SINAVI ĠLE ĠLGĠLĠ SORULAN GÖRÜġ TALEPLERĠ HAKKINDA DUYURU ADALET BAKANLIĞI MERKEZ VE TAġRA TEġKĠLATI PERSONELĠ GÖREVDE YÜKSELME SINAVI ĠLE ĠLGĠLĠ SORULAN GÖRÜġ TALEPLERĠ HAKKINDA DUYURU 1) Soru: Memuriyet öncesi ve sonrasında muvazzaf askerlikte geçen süreler

Detaylı

c) 14/7/1965 tarihli ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa göre Devlet memuru istihdam eden diğer kamu kuruluşlarına,

c) 14/7/1965 tarihli ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa göre Devlet memuru istihdam eden diğer kamu kuruluşlarına, ÖZÜRLÜLERİN DEVLET MEMURLUĞUNA ALINMA ŞARTLARI İLE YAPILACAK MERKEZİ SINAV VE KURA USULÜ HAKK YÖNETMELİK Bakanlar Kurulu Kararının Tarihi : 22/8/2011 No : 2011/2192 Resmi Gazete Tarihi: 3/10/2011 Resmi

Detaylı

2006 yılındaki değişiklikler eklenmiştir. 18 Ocak 2007 tarihli değişiklik işlenmiştir.

2006 yılındaki değişiklikler eklenmiştir. 18 Ocak 2007 tarihli değişiklik işlenmiştir. 2006 yılındaki değişiklikler eklenmiştir. 17 Ocak 2007 tarihli değişiklik eklenmiştir. 18 Ocak 2007 tarihli değişiklik işlenmiştir. KAMU GÖREVLERİNE İLK DEFA ATANACAKLAR İÇİN YAPILACAK SINAVLAR HAKKINDA

Detaylı

KAMU GÖREVLERİNE İLK DEFA ATANACAKLAR İÇİN YAPILACAK SINAVLAR HAKKINDA GENEL YÖNETMELİK

KAMU GÖREVLERİNE İLK DEFA ATANACAKLAR İÇİN YAPILACAK SINAVLAR HAKKINDA GENEL YÖNETMELİK KAMU GÖREVLERİNE İLK DEFA ATANACAKLAR İÇİN YAPILACAK SINAVLAR HAKKINDA GENEL YÖNETMELİK Bakanlar Kurulu Kararı Tarih: 18/03/2002 Sayı : 2002/3975 Yayımlandığı Resmi Gazete Tarih : 03/05/2002 Sayı : 24744

Detaylı

Sayfa : 2 RESMÎ GAZETE 1 Ekim 2016 Sayı : YÖNETMELİK

Sayfa : 2 RESMÎ GAZETE 1 Ekim 2016 Sayı : YÖNETMELİK Sayfa : 2 RESMÎ GAZETE 1 Ekim 2016 Sayı : 29844 YÖNETMELİK Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünden: DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE İLK DEFA AÇIKTAN ATANACAK MÜHENDİS PERSONEL HAKKINDA SINAV VE ATAMA YÖNETMELİĞİ

Detaylı

KAMU GÖREVLERINE İLK DEFA ATANACAKLAR İÇİN YAPILACAK SINAVLAR HAKKINDA GENEL YÖNETMELİK

KAMU GÖREVLERINE İLK DEFA ATANACAKLAR İÇİN YAPILACAK SINAVLAR HAKKINDA GENEL YÖNETMELİK KAMU GÖREVLERINE İLK DEFA ATANACAKLAR İÇİN YAPILACAK SINAVLAR HAKKINDA GENEL YÖNETMELİK Bakanlar Kurulu Karar :18/3/2002-2002/3975 Resmî Gazete : 3.5.2002/24744 Ek ve Değişiklikler: 1) 9/8/2002-2002/4773

Detaylı

HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI DARPHANE VE DAMGA MATBAASI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ YÖNETMELİĞİ

HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI DARPHANE VE DAMGA MATBAASI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ YÖNETMELİĞİ 30 Mayıs 2015 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı: 29371 Başbakanlık (Hazine Müsteşarlığı) tan: HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI DARPHANE VE DAMGA MATBAASI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ YÖNETMELİĞİ

Detaylı

T.C. MĠLLÎ EĞĠTĠM BAKANLIĞI Yurt DıĢı Eğitim Öğretim Genel Müdürlüğü

T.C. MĠLLÎ EĞĠTĠM BAKANLIĞI Yurt DıĢı Eğitim Öğretim Genel Müdürlüğü T.C. MĠLLÎ EĞĠTĠM BAKANLIĞI Yurt DıĢı Eğitim Öğretim Genel Müdürlüğü Sayı :B.08.0.YEG.0.18.04.05-1948 04 HAZĠRAN 2008 Konu :Beş Türk Cumhuriyetinde bulunan Eğitim Müşavirlikleri Kadrolarına Atanacak Personelin

Detaylı

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü Sayı : B.08.0.DİG.0.17.01.01.203.1/ 3180 18/4/2008 Konu: Yurt Dışı Teşkilatı Kadrolarına Atanacak Personelin Mesleki Yeterlilik Sınavı GENELGE

Detaylı

T.C. KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ AÇIKTAN PERSONEL ALIM İLANI

T.C. KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ AÇIKTAN PERSONEL ALIM İLANI T.C. KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ AÇIKTAN PERSONEL ALIM İLANI Karayolları Genel Müdürlüğüne İlk Defa Açıktan Atanacak Teknik Personel Hakkında Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümleri uyarınca 67 sayılı Devlet

Detaylı

T.C. UŞAK VALİLİĞİ 2015 YILI GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV İLANI

T.C. UŞAK VALİLİĞİ 2015 YILI GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV İLANI T.C. UŞAK VALİLİĞİ 2015 YILI GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV İLANI Bakanlığımız merkez ve taşra teşkilatında boş bulunan unvanlı kadrolar için Bakanlığımız ile MEB arasında imzalanan protokol

Detaylı

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞINA ÖSYM TARAFINDAN KPSS-2012-1 SONUCUNA GÖRE YERLEŞTİRİLENLERİN İŞ TALEP FORMU

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞINA ÖSYM TARAFINDAN KPSS-2012-1 SONUCUNA GÖRE YERLEŞTİRİLENLERİN İŞ TALEP FORMU SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞINDAN 2012/1 KPSS SONUÇLARINA İLİŞKİN DUYURU A- GENEL VE ÖZEL ŞARTLAR Kurumumuz hizmetlerinin aksamadan yürütülebilmesi için merkez teşkilatımızda boş bulunan 5 adet mütercim

Detaylı

Resmi Gazete Tarihi: 19.11.2005 Resmi Gazete Sayısı: 25998

Resmi Gazete Tarihi: 19.11.2005 Resmi Gazete Sayısı: 25998 Resmi Gazete Tarihi: 19.11.2005 Resmi Gazete Sayısı: 25998 MİLLÎ SAVUNMA BAKANLIĞI AKARYAKIT İKMAL VE NATO POL TESİSLERİ İŞLETME BAŞKANLIĞI PERSONELİ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ

Detaylı

KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ AÇIKTAN PERSONEL ALIM İLANI

KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ AÇIKTAN PERSONEL ALIM İLANI KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ AÇIKTAN PERSONEL ALIM İLANI Karayolları Genel Müdürlüğüne İlk Defa Açıktan Atanacak Teknik Personel Hakkında Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümleri uyarınca 657 sayılı Devlet

Detaylı

MİLLÎ SAVUNMA BAKANLIĞI AKARYAKIT İKMAL VE NATO POL TESİSLERİ İŞLETME BAŞKANLIĞI

MİLLÎ SAVUNMA BAKANLIĞI AKARYAKIT İKMAL VE NATO POL TESİSLERİ İŞLETME BAŞKANLIĞI T.C. MİLLÎ SAVUNMA BAKANLIĞI ANKARA MİLLÎ SAVUNMA BAKANLIĞI AKARYAKIT İKMAL VE NATO POL TESİSLERİ İŞLETME BAŞKANLIĞI GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ YÖNETMELİĞİ ANKARA 2015 DAĞITIM PLANI GÖNDERİLEN

Detaylı

632 SAYILI KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMENİN UYGULANMASINA İLİŞKİN REHBER

632 SAYILI KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMENİN UYGULANMASINA İLİŞKİN REHBER 632 SAYILI KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMENİN UYGULANMASINA İLİŞKİN REHBER 2/6/2011 tarihli ve 632 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü Maddesinin (B) Fıkrası ile 4924 Sayılı Kanun Uyarınca Sözleşmeli Personel

Detaylı

T.C. KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ AÇIKTAN PERSONEL ALIM İLANI

T.C. KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ AÇIKTAN PERSONEL ALIM İLANI T.C. KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ AÇIKTAN PERSONEL ALIM İLANI Karayolları Genel Müdürlüğüne İlk Defa Açıktan Atanacak Teknik Personel Hakkında Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümleri uyarınca 657 sayılı Devlet

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU PERSONELİ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

SERMAYE PİYASASI KURULU PERSONELİ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Resmi Gazete Tarihi: 04.04.2014 Resmi Gazete Sayısı: 28962 SERMAYE PİYASASI KURULU PERSONELİ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE

Detaylı

2015 YILI İSTİFA SONRASI YENİDEN (AÇIKTAN) ATAMA KURASI İLAN METNİ

2015 YILI İSTİFA SONRASI YENİDEN (AÇIKTAN) ATAMA KURASI İLAN METNİ 2015 YILI İSTİFA SONRASI YENİDEN (AÇIKTAN) ATAMA KURASI İLAN METNİ 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu nun 92 nci maddesinin birinci fıkrası ile Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları Atama ve Yer Değiştirme

Detaylı

PTT A.Ş. PERSONEL ALIM İLANI

PTT A.Ş. PERSONEL ALIM İLANI PTT A.Ş. PERSONEL ALIM İLANI Şirketimiz Merkez ve Taşra Teşkilatına 657 sayılı Kanun ve diğer kanunların sözleşmeli personel hakkındaki hükümlerine tabi olmaksızın Bakanlar Kurulunca 04/10/2013 tarih ve

Detaylı

2014/4 KPSS tercih kılavuzu yayımlandı

2014/4 KPSS tercih kılavuzu yayımlandı On5yirmi5.com 2014/4 KPSS tercih kılavuzu yayımlandı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, KPSS puanına göre sözleşmeli memur alacak. Bugün başlayan başvuru süresi 3 Temmuz da sona erecek. Yayın Tarihi : 30 Haziran

Detaylı

BELEDİYEMİZDE YAPILACAK OLAN GÖREVDE YÜKSELME SINAV DUYURUSUDUR GÖREVDE YÜKSELME SURETİYLE ATAMA YAPILMAK ÜZERE İLAN EDİLEN BOŞ KADROLAR

BELEDİYEMİZDE YAPILACAK OLAN GÖREVDE YÜKSELME SINAV DUYURUSUDUR GÖREVDE YÜKSELME SURETİYLE ATAMA YAPILMAK ÜZERE İLAN EDİLEN BOŞ KADROLAR BELEDİYEMİZDE YAPILACAK OLAN GÖREVDE YÜKSELME SINAV DUYURUSUDUR GÖREVDE YÜKSELME SURETİYLE ATAMA YAPILMAK ÜZERE İLAN EDİLEN BOŞ KADROLAR SINIF ÜNVANI DER. KADRONUN BULUNDUĞU BİRİM ADET GİH ŞEF 3 MEMUR

Detaylı

2019 YILI İLK DEFA VE YENİDEN ATAMA KURASI İLAN METNİ

2019 YILI İLK DEFA VE YENİDEN ATAMA KURASI İLAN METNİ 2019 YILI İLK DEFA VE YENİDEN ATAMA KURASI İLAN METNİ Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun ek birinci maddesi ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Açıktan Kura ile Atanacak Bazı Sağlık Personelinin Atama Usul

Detaylı

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığından

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığından Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığından Kurumumuz merkez teşkilatı kadrolarında çalıştırılmak üzere Genel İdare Hizmetleri sınıfından 8 ve 9 uncu derecelerden 200 adet Sosyal Güvenlik Uzman Yardımcısı kadrosuna,

Detaylı

ARÜ'den Duyurular ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

ARÜ'den Duyurular ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN ARÜ'den Duyurular Avukat Alım İlanı Duyuru Tarihi : 05 Haziran 2018 ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Hukuk Müşavirliğinde istihdam edilmek üzere, 18/3/2002 tarihli ve 2002/3975 sayılı

Detaylı

KAMU GÖREVLERİNE İLK DEFA ATANACAKLAR İÇİN YAPILACAK SINAVLAR HAKKINDA GENEL YÖNETMELİK

KAMU GÖREVLERİNE İLK DEFA ATANACAKLAR İÇİN YAPILACAK SINAVLAR HAKKINDA GENEL YÖNETMELİK 4015 KAMU GÖREVLERİNE İLK DEFA ATANACAKLAR İÇİN YAPILACAK SINAVLAR HAKKINDA GENEL YÖNETMELİK Bakanlar Kurulu Kararının Tarihi : 18/3/2002 No:2002/3975 Dayandığı Kanunun Tarihi : 14/7/1965 No:657 Yayımlandığı

Detaylı

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU SOSYAL GÜVENLİK KURUMU SOSYAL GÜVENLİK DENETMEN YARDIMCILIĞI SINAVI BAŞVURU E-KILAVUZU http://www.sgk.gov.tr/ MÜRACAAT VE SÖZLÜ SINAV TARİHİ MÜRACAAT TARİHLERİ SINAVA KATILACAKLARIN İLAN TARİHİ 24 Ekim

Detaylı

MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ İDARİ PERSONEL GÖREVDE YÜKSELME SINAVI DUYURUSU : : : : :

MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ İDARİ PERSONEL GÖREVDE YÜKSELME SINAVI DUYURUSU : : : : : MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ İDARİ PERSONEL GÖREVDE YÜKSELME SINAVI DUYURUSU İlan Tarihi Son Başvuru Tarihi Görevde Yükselme Yazılı Sınav Tarihi Yazılı Sınav Saati Yazılı Sınav Yeri Sözlü Sınav 26.10.2016

Detaylı

KAMU GÖREVLERİNE İLK DEFA ATANACAKLAR İÇİN YAPILACAK SINAVLAR HAKKINDA GENEL YÖNETMELİK

KAMU GÖREVLERİNE İLK DEFA ATANACAKLAR İÇİN YAPILACAK SINAVLAR HAKKINDA GENEL YÖNETMELİK 4015 KAMU GÖREVLERİNE İLK DEFA ATANACAKLAR İÇİN YAPILACAK SINAVLAR HAKKINDA GENEL YÖNETMELİK Bakanlar Kurulu Kararının Tarihi : 18/3/2002 No:2002/3975 Dayandığı Kanunun Tarihi : 14/7/1965 No:657 Yayımlandığı

Detaylı

YÖNETMELİK DEVLET MALZEME OFİSİ PERSONELİ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ YÖNETMELİĞİ

YÖNETMELİK DEVLET MALZEME OFİSİ PERSONELİ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ YÖNETMELİĞİ 12 Ağustos 2015 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 29443 Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğünden: YÖNETMELİK DEVLET MALZEME OFİSİ PERSONELİ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç,

Detaylı

Resmi Gazete Tarihi: 22.02.2007 Resmi Gazete Sayısı: 26442

Resmi Gazete Tarihi: 22.02.2007 Resmi Gazete Sayısı: 26442 Resmi Gazete Tarihi: 22.02.2007 Resmi Gazete Sayısı: 26442 BELEDİYE VE BAĞLI KURULUŞLARI İLE MAHALLİ İDARE BİRLİKLERİ NORM KADRO İLKE VE STANDARTLARINA DAİR YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak

Detaylı

AKADEMİK PERSONEL İLANI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir.

AKADEMİK PERSONEL İLANI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir. AKADEMİK PERSONEL İLANI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir. ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU Üniversitemiz birimlerine,

Detaylı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünden: AB UZMAN YARDIMCILIĞINA GİRİŞ SINAVI DUYURUSU SINAVIN KAPSAMI :

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünden: AB UZMAN YARDIMCILIĞINA GİRİŞ SINAVI DUYURUSU SINAVIN KAPSAMI : Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünden: AB UZMAN YARDIMCILIĞINA GİRİŞ SINAVI DUYURUSU SINAVIN KAPSAMI : Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında görevlendirilmek üzere boş bulunan

Detaylı

Genel İdare Hizmetleri Sınıfında boş bulunan 7. dereceli Afet ve Acil Durum Yönetimi Uzman Yardımcısı kadrolarına atanmak

Genel İdare Hizmetleri Sınıfında boş bulunan 7. dereceli Afet ve Acil Durum Yönetimi Uzman Yardımcısı kadrolarına atanmak Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından; T.C. BAŞBAKANLIK AFET VE ACİL DURUM YÖNETİMİ BAŞKANLIĞINA GİRİŞ SINAVI İLE AFET VE ACİL DURUM YÖNETİMİ UZMAN YARBIMCISI ALINACAKTIR. A. GENEL BİLGİLER

Detaylı

2018 YILI 2. DÖNEM İLK DEFA VE YENİDEN ATAMA KURASI İLAN METNİ

2018 YILI 2. DÖNEM İLK DEFA VE YENİDEN ATAMA KURASI İLAN METNİ 2018 YILI 2. DÖNEM İLK DEFA VE YENİDEN ATAMA KURASI İLAN METNİ Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun ek birinci maddesi ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Açıktan Kura ile Atanacak Bazı Sağlık Personelinin Atama

Detaylı

2016 YILI İLK DEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI (ECZACI, UZMAN DİŞ TABİBİ VE DİŞ TABİBİ İLE EMEKLİ OLAN TABİP VE UZMAN TABİPLER DÂHİL)

2016 YILI İLK DEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI (ECZACI, UZMAN DİŞ TABİBİ VE DİŞ TABİBİ İLE EMEKLİ OLAN TABİP VE UZMAN TABİPLER DÂHİL) 2016 YILI İLK DEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI (ECZACI, UZMAN DİŞ TABİBİ VE DİŞ TABİBİ İLE EMEKLİ OLAN TABİP VE UZMAN TABİPLER DÂHİL) Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun Ek 1 maddesi ile 10.07.2015 tarihli

Detaylı

KPSS PUAN SIRASINA GÖRE ALINACAK UNVANLAR KPSS PUAN TÜRÜ SAYISI KPSSP-93 İHL+ÖNLİSANS 6 KPSSP-3 İHL+LİSANS 3 2 DİZGİ OPERATÖRÜ KPSSP-3 LİSANS 2

KPSS PUAN SIRASINA GÖRE ALINACAK UNVANLAR KPSS PUAN TÜRÜ SAYISI KPSSP-93 İHL+ÖNLİSANS 6 KPSSP-3 İHL+LİSANS 3 2 DİZGİ OPERATÖRÜ KPSSP-3 LİSANS 2 D U Y U R U Diyanet İşleri Başkanlığından; Başkanlığımız merkez teşkilatında bulunan; 1. Büro Personeli, Dizgi Operatörü, Muhabir ve Redaktör unvanlı sözleşmeli boş pozisyonlara önlisans mezunları için

Detaylı

KONYA OVASI PROJESİ BÖLGE KALKINMA İDARESİ BAŞKANLIĞI PERSONELİ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

KONYA OVASI PROJESİ BÖLGE KALKINMA İDARESİ BAŞKANLIĞI PERSONELİ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM 31 Aralık 2015 PERŞEMBE Resmî Gazete Sayı : 29579 YÖNETMELİK Konya Ovası Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığından: KONYA OVASI PROJESİ BÖLGE KALKINMA İDARESİ BAŞKANLIĞI PERSONELİ GÖREVDE YÜKSELME

Detaylı

NORM KADRO NEDİR? VE BELEDİYELER AÇISINDAN NORM KADRO KİMLERİ KAPSAR?

NORM KADRO NEDİR? VE BELEDİYELER AÇISINDAN NORM KADRO KİMLERİ KAPSAR? NORM KADRO NEDİR? VE BELEDİYELER AÇISINDAN NORM KADRO KİMLERİ KAPSAR? İsmet Kayahan KAZANCIOĞLU Serbest Muhaseci Mali Müşavir Giriş Son dönemde mizden Norm Kadro konusuyla ilgili bir hayli soru gelmiştir.

Detaylı

II-Özel Şartlar: Sıra No Unvan Teşkilatı Nitelikler Puan Türü. Alım Yapılacak Sınıfı Alım Yapılacak iller

II-Özel Şartlar: Sıra No Unvan Teşkilatı Nitelikler Puan Türü. Alım Yapılacak Sınıfı Alım Yapılacak iller GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI AÇIKTAN SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası ile 06.06.1978 tarihli 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla belirlenen

Detaylı

PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI HASSAS GÖREVLER

PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI HASSAS GÖREVLER 1. İdari-Akademik kadroların tenkis- tahsis, iptal-ihdas işlemlerinin zamanında yapılıp sonuçlarının takip edilmesi. 2. İdari personel atama işlemleri. 3. Akademik atama işlemleri 4. Akademik ve idari

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar SAĞLIK BAKANLIĞI VE BAĞLI KURULUŞLARI PERSONELİ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı, liyakat ve kariyer

Detaylı

EKPSS/KURA DA NE YAPMALIYIZ HAZIRLAYAN: ÜMİT KORKMAZ PSİKOLOJİK DANIŞMAN VE REHBER ÖĞRETMEN

EKPSS/KURA DA NE YAPMALIYIZ HAZIRLAYAN: ÜMİT KORKMAZ PSİKOLOJİK DANIŞMAN VE REHBER ÖĞRETMEN EKPSS/KURA DA NE YAPMALIYIZ? HAZIRLAYAN: ÜMİT KORKMAZ PSİKOLOJİK DANIŞMAN VE REHBER ÖĞRETMEN EKPSS SINAV TARİHİ : 24 NİSAN 2016 EKPSS SINAV SAATİ : 10.00 NOT: ASAYIN 1 SAAT ÖNCEDEN SINAV YERİNDE HAZIRBULUNMASI

Detaylı

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı 19.03.2013 DUYURU ÖMSS 2013 Yerleştirme Sonuçlarına göre Kurumumuza yerleştirilenler ile ilgili duyuru ve ekleri ilişiktedir. İlgililere

Detaylı

SÖĞÜT BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI

SÖĞÜT BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI SÖĞÜT BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI Söğüt Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara

Detaylı

BELGE TESLİMİ İÇİN ADAYLARA SÜRE VERİLMESİ

BELGE TESLİMİ İÇİN ADAYLARA SÜRE VERİLMESİ KOMİSYONUN KURULMASI KPSS MERKEZİ YERLEŞTİRME İŞLEMLERİ NETİCESİNDE EMRİNE YERLEŞTİRME YAPILAN KURUMLAR, YERLEŞTİRİLEN ADAYLARIN İSTENİLEN NİTELİKLERİ TAŞIYIP TAŞIMADIKLARININ KONTROLÜNÜ SAĞLAMAK AMACIYLA

Detaylı

KPSS MERKEZİ YERLEŞTİRME İŞLEMLERİ NETİCESİNDE YERLEŞTİRİLEN ADAYLARIN İSTENİLEN NİTELİKLERİ

KPSS MERKEZİ YERLEŞTİRME İŞLEMLERİ NETİCESİNDE YERLEŞTİRİLEN ADAYLARIN İSTENİLEN NİTELİKLERİ KOMİSYONUN KURULMASI KPSS MERKEZİ YERLEŞTİRME İŞLEMLERİ NETİCESİNDE EMRİNE YERLEŞTİRME YAPILAN KURUMLAR, YERLEŞTİRİLEN ADAYLARIN İSTENİLEN NİTELİKLERİ TAŞIYIP TAŞIMADIKLARININ KONTROLÜNÜ SAĞLAMAK AMACIYLA

Detaylı

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı DUYURU

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı DUYURU T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı DUYURU 3713 sayılı Terörle Mücadele Kanunu Kapsamında Kurumumuz kadrolarına açıktan atanmaya hak kazanan adaylar hakkında duyuru

Detaylı

1 KPSSP124 İlahiyat Fakültesi+Hafız KPSSP124 İlahiyat Fakültesi 2.000

1 KPSSP124 İlahiyat Fakültesi+Hafız KPSSP124 İlahiyat Fakültesi 2.000 Diyanet İşleri Başkanlığından; Başkanlığımız taşra teşkilatındaki sözleşmeli pozisyonlara; 2018 yılı KPSS puan sırası esas alınarak her bir grup için tabloda belirtilen boş kadro sayısının 3 (üç) katı

Detaylı

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANM A SÜRESİ 1 KPSS İle Atama İşlemleri (İlk Defa Devlet

Detaylı

Başarı puanı en yüksek adaydan başlamak suretiyle, atama yapılacak olan kadro sayısını geçmeyecek kadar asil aday belirlenecektir.

Başarı puanı en yüksek adaydan başlamak suretiyle, atama yapılacak olan kadro sayısını geçmeyecek kadar asil aday belirlenecektir. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI AÇIKTAN SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası ile 06.06.1978 tarihli 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla belirlenen

Detaylı

KAMU GÖREVLERİNE İLK DEFA ATANACAKLAR İÇİN YAPILACAK SINAVLAR HAKKINDA GENEL YÖNETMELİK

KAMU GÖREVLERİNE İLK DEFA ATANACAKLAR İÇİN YAPILACAK SINAVLAR HAKKINDA GENEL YÖNETMELİK 4015 KAMU GÖREVLERİNE İLK DEFA ATANACAKLAR İÇİN YAPILACAK SINAVLAR HAKKINDA GENEL YÖNETMELİK Bakanlar Kurulu Kararının Tarihi : 18/3/2002 No : 2002/3975 Dayandığı Kanunun Tarihi : 14/7/1965 No : 657 Yayımlandığı

Detaylı

PTT A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL ALIM İLANI

PTT A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL ALIM İLANI PTT A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL ALIM İLANI Şirketimiz Taşra Teşkilatına, 657 sayılı Kanun ve diğer kanunların sözleşmeli personel hakkındaki hükümlerine tabi olmaksızın Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim

Detaylı

ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ Personel Daire Başkanlığı GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI BAŞVURU KILAVUZU

ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ Personel Daire Başkanlığı GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI BAŞVURU KILAVUZU ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ Personel Daire Başkanlığı GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI BAŞVURU KILAVUZU 2015 İLGİLİ MEVZUT 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu, Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Görevde

Detaylı

ATATÜRK KÜLTÜR, DİL VE TARİH YÜKSEK KURUMU VE BÜNYESİNDEKİ KURUM PERSONELİNİN GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ YÖNETMELİĞİ

ATATÜRK KÜLTÜR, DİL VE TARİH YÜKSEK KURUMU VE BÜNYESİNDEKİ KURUM PERSONELİNİN GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ YÖNETMELİĞİ 30 Ocak 2015 CUMA Resmî Gazete Sayı: 29252 ATATÜRK KÜLTÜR, DİL VE TARİH YÜKSEK KURUMU VE BÜNYESİNDEKİ KURUM PERSONELİNİN GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak

Detaylı

KAMU GÖREVLERİNE İLK DEFA ATANACAKLAR İÇİN YAPILACAK SINAVLAR HAKKINDA GENEL YÖNETMELİK

KAMU GÖREVLERİNE İLK DEFA ATANACAKLAR İÇİN YAPILACAK SINAVLAR HAKKINDA GENEL YÖNETMELİK 4015 KAMU GÖREVLERİNE İLK DEFA ATANACAKLAR İÇİN YAPILACAK SINAVLAR HAKKINDA GENEL YÖNETMELİK Bakanlar Kurulu Kararının Tarihi : 18/3/2002 No:2002/3975 Dayandığı Kanunun Tarihi : 14/7/1965 No:657 Yayımlandığı

Detaylı

KAMU GÖREVLERİNE İLK DEFA ATANACAKLAR İÇİN YAPILACAK SINAVLAR HAKKINDA YÖNETMELİK. Bakanlar Kurulu Kararının Tarihi, No : 18/03/2002, 2002/3975

KAMU GÖREVLERİNE İLK DEFA ATANACAKLAR İÇİN YAPILACAK SINAVLAR HAKKINDA YÖNETMELİK. Bakanlar Kurulu Kararının Tarihi, No : 18/03/2002, 2002/3975 KAMU GÖREVLERİNE İLK DEFA ATANACAKLAR İÇİN YAPILACAK SINAVLAR HAKKINDA YÖNETMELİK Bakanlar Kurulu Kararının Tarihi, No : 18/03/2002, 2002/3975 Dayandığı Kanunun Tarihi, No : 14/07/1965, 657 Yayımlandığı

Detaylı

http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2012/04/20120403-7.htm

http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2012/04/20120403-7.htm Page 1 of 6 3 Nisan 2012 SALI Resmî Gazete Sayı : 28253 Orman ve Su İşleri Bakanlığından: YÖNETMELİK ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI PERSONELİ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

Detaylı

04.12.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=45144

04.12.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=45144 04.12.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=45144 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1003639 İlanın Çıkılacağı yer

Detaylı

MALİYE BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ RAPOR TESPİT TABLOSU

MALİYE BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ RAPOR TESPİT TABLOSU Şube Adı: Uygulama ve Koordinasyon (I) Şubesi Müdürlüğü MALİYE BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ RAPOR TESPİT TABLOSU A ve B Grubu Kadroların birimler ve unvanlara göre dağıtımının yapılması Yıl içerisinde

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DÖNER SERMAYE SAYMANI KADROLARI İÇİN BAŞVURU VE ATAMA KILAVUZU DİKKAT: Bu kılavuzu dikkatlice okuduktan sonra Elektronik Başvuru Formunu doldurunuz.

Detaylı

BANKACILIK DÜZENLEME VE DENETLEME KURUMU AÇIKTAN PERSONEL ALIM İLANI

BANKACILIK DÜZENLEME VE DENETLEME KURUMU AÇIKTAN PERSONEL ALIM İLANI BANKACILIK DÜZENLEME VE DENETLEME KURUMU AÇIKTAN PERSONEL ALIM İLANI Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, "İstatistikçi", " Mimar", "Mühendis", "Teknisyen", "Hemşire", "Arşiv Memuru", "Memur" ve "Sekreter"

Detaylı

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=49972

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=49972 02.05.2016 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=49972 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1008440 İlanın Çıkılacağı yer

Detaylı

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI ANKARA

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI ANKARA T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI ANKARA SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI DEVLET MEMURU ALIMLARI BİLGİLENDİRME KILAVUZU BAŞVURU TARİHLERİ : ( 27 Ekim 14 Kasım 2014 ) Bu kılavuz Sahil Güvenlik

Detaylı

2016 YILI KURUMLAR ARASI NAKLEN ATAMA KURASI İLAN METNİ

2016 YILI KURUMLAR ARASI NAKLEN ATAMA KURASI İLAN METNİ 2016 YILI KURUMLAR ARASI NAKLEN ATAMA KURASI İLAN METNİ Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları kadrolarında çalışmakta olan personel hariç olmak üzere, Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları Atama ve Yer

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU PERSONELİ GÖREVDE YÜKSELME SINAVI DUYURUSU

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU PERSONELİ GÖREVDE YÜKSELME SINAVI DUYURUSU T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU PERSONELİ GÖREVDE YÜKSELME SINAVI DUYURUSU GENEL AÇIKLAMALAR: Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumunca, 657 sayılı

Detaylı

2015 YILI 2. DÖNEM İLK DEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI. Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun Ek 1 maddesi (4924 Sayılı Kanunla eklenen) ile

2015 YILI 2. DÖNEM İLK DEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI. Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun Ek 1 maddesi (4924 Sayılı Kanunla eklenen) ile 2015 YILI 2. DÖNEM İLK DEFA VE YENİDEN AÇIKTAN ATAMA KURASI (ECZACI, UZMAN DİŞ TABİBİ VE DİŞ TABİBİ İLE EMEKLİ OLAN TABİP VE UZMAN TABİPLER DAHİL) Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun Ek 1 maddesi (4924 Sayılı

Detaylı

İLAN DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN

İLAN DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN İLAN DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN Kurumumuzun taşra teşkilatında 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/A maddesine göre istihdam edilmek üzere; Aşağıda il, unvan ve sayıları belirtilen toplam

Detaylı

KAMU GÖREVLERİNE İLK DEFA ATANACAKLAR İÇİN YAPILACAK SINAVLAR HAKKINDA GENEL YÖNETMELİK

KAMU GÖREVLERİNE İLK DEFA ATANACAKLAR İÇİN YAPILACAK SINAVLAR HAKKINDA GENEL YÖNETMELİK 4015 KAMU GÖREVLERİNE İLK DEFA ATANACAKLAR İÇİN YAPILACAK SINAVLAR HAKKINDA GENEL YÖNETMELİK Bakanlar Kurulu Kararının Tarihi : 18/3/2002 No:2002/3975 Dayandığı Kanunun Tarihi : 14/7/1965 No:657 Yayımlandığı

Detaylı

SAĞLIK BAKANLIĞI VE BAĞLI KURULUŞLARI 4924 SAYILI KANUNA TABİ SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ ATAMA VE YER DEĞİŞTİRME YÖNETMELİĞİ

SAĞLIK BAKANLIĞI VE BAĞLI KURULUŞLARI 4924 SAYILI KANUNA TABİ SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ ATAMA VE YER DEĞİŞTİRME YÖNETMELİĞİ SAĞLIK BAKANLIĞI VE BAĞLI KURULUŞLARI 4924 SAYILI KANUNA TABİ SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ ATAMA VE YER DEĞİŞTİRME YÖNETMELİĞİ Resmi Gazete Tarihi: 11.02.2015 Resmi Gazete Sayısı: 29264 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç,

Detaylı

UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI BAŞVURU KILAVUZU Erzincan Üniversitesi

UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI BAŞVURU KILAVUZU Erzincan Üniversitesi UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI BAŞVURU KILAVUZU Erzincan Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı Ocak 2018, Erzincan 1 İçindekiler 1. SINAV TAKVİMİ... 2 2. UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ KAPSAMINDA ATAMA YAPILACAK KADROLAR...

Detaylı

DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI 2014 YILI 1 İNCİ DÖNEM AÇIKTAN DEVLET MEMURU ALIMLARI BİLGİLENDİRME KILAVUZU

DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI 2014 YILI 1 İNCİ DÖNEM AÇIKTAN DEVLET MEMURU ALIMLARI BİLGİLENDİRME KILAVUZU T.C. DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI DENİZ EĞİTİM VE ÖĞRETİM KOMUTANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI BAŞKANLIĞI BEYLERBEYİ/İSTANBUL DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI 2014 YILI 1 İNCİ DÖNEM AÇIKTAN DEVLET MEMURU LARI BİLGİLENDİRME

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU:

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU: AKADEMİK PERSONEL ALIMI (ÖNCELİKLİ ALANLARDAKİ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ALIMI) Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Detaylı

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü Sayı : B.08.0.DİG.0.17.01.01.203.1/3907 16/5/2008 Konu: Yurt Dışı Teşkilatı Kadrolarına Atanacak Personelin Mesleki Yeterlilik Sınavı GENELGE 2008

Detaylı

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE ALINACAK SÖZLEŞMELİ PİLOT (UÇAK) İLANI ( DÖNEM)

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE ALINACAK SÖZLEŞMELİ PİLOT (UÇAK) İLANI ( DÖNEM) T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE ALINACAK SÖZLEŞMELİ PİLOT (UÇAK) İLANI (2017 1. DÖNEM) 1. GENEL HUSUSLAR a) Emniyet Teşkilatında Emniyet Hizmetleri Sınıfı Dışında Görevli Kadrolu ve Sözleşmeli

Detaylı

YA DA İDARİ MAKAMLARIN(HALK EĞİTİM MERK, BELEDİYE MESLEK EĞT. KURSLARI VS.)AÇMIŞ OLDUĞU KURSLAR SONUCUNDA VERİLEN SERTİFİKA SAHİBİ OLUNMASI

YA DA İDARİ MAKAMLARIN(HALK EĞİTİM MERK, BELEDİYE MESLEK EĞT. KURSLARI VS.)AÇMIŞ OLDUĞU KURSLAR SONUCUNDA VERİLEN SERTİFİKA SAHİBİ OLUNMASI ÇANKAYA HİZMET MERKEZİ MSB PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI Son Başvuru Tarihi : 10 Ağustos 2018 Yayınlanma Tarihi : 01 Ağustos 2018 ÖZEL ŞARTLAR: 3713 SAYILI TERÖRLE MÜCADELE KANUNU KAPSAMINDA TERÖR OLAYLARININ

Detaylı

HÂKİMLER VE SAVCILAR YÜKSEK KURULU PERSONELİ SINAV, ATAMA VE NAKİL YÖNETMELİĞİ

HÂKİMLER VE SAVCILAR YÜKSEK KURULU PERSONELİ SINAV, ATAMA VE NAKİL YÖNETMELİĞİ HÂKİMLER VE SAVCILAR YÜKSEK KURULU PERSONELİ SINAV, ATAMA VE NAKİL YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam MADDE 1 (1) Bu Yönetmelik, Kurul personelinin açıktan ve naklen

Detaylı

T.C. MALĠYE BAKANLIĞI. HAZĠNE AVUKATLIĞINA GĠRĠġ SINAVI DUYURUSU

T.C. MALĠYE BAKANLIĞI. HAZĠNE AVUKATLIĞINA GĠRĠġ SINAVI DUYURUSU T.C. MALĠYE BAKANLIĞI HAZĠNE AVUKATLIĞINA GĠRĠġ SINAVI DUYURUSU I-SINAVA ĠLĠġKĠN BĠLGĠLER: Maliye Bakanlığı Başhukuk Müşavirliği ve Muhakemat Genel Müdürlüğü taşra teşkilatında yer alan Muhakemat Müdürlükleri

Detaylı

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin Sayısı : 2 Yayımlandığı Resmî Gazetenin Tarihi - Sayısı : 10/7/

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin Sayısı : 2 Yayımlandığı Resmî Gazetenin Tarihi - Sayısı : 10/7/ GENEL KADRO VE USULÜ HAKKINDA CUMHURBAŞKANLIĞI KARARNAMESİ Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin Sayısı : 2 Yayımlandığı Resmî Gazetenin Tarihi - Sayısı : 10/7/2018-30474 Amaç MADDE 1 (1) Bu Cumhurbaşkanlığı

Detaylı

YÜKSEKÖĞRETİM KURULU UZMANLIĞI YÖNETMELİĞİ

YÜKSEKÖĞRETİM KURULU UZMANLIĞI YÖNETMELİĞİ Resmi Gazete Tarihi: 14.11.2013 Resmi Gazete Sayısı: 28821 YÜKSEKÖĞRETİM KURULU UZMANLIĞI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı, Yükseköğretim

Detaylı

Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Başvuru Kılavuzu personel@erzincan.edu.tr

Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Başvuru Kılavuzu personel@erzincan.edu.tr 2015 Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Başvuru Kılavuzu personel@erzincan.edu.tr Yükseköğretim Üst Kuruluşları İle Yükseköğretim Kurumları Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği hükümleri

Detaylı

KPPS-B P3 ile Hangi Bölümler Atanabilir?

KPPS-B P3 ile Hangi Bölümler Atanabilir? On5yirmi5.com KPPS-B P3 ile Hangi Bölümler Atanabilir? KPPS B- P3 türünden sınava girecekler hangi oturumlara girmek zorunda. Yayın Tarihi : 20 Nisan 2012 Cuma (oluşturma : 5/29/2016) ÖSYM her 2 yılda

Detaylı