2002 yılında Türk Tarımında yer alan Cemre Tarım, tecrübesini ileri teknoloji ile birleştirdi.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "2002 yılında Türk Tarımında yer alan Cemre Tarım, tecrübesini ileri teknoloji ile birleştirdi."

Transkript

1

2 2002 yılında Türk Tarımında yer alan Cemre Tarım, tecrübesini ileri teknoloji ile birleştirdi. Cemre Tarım, modern sera, bağlantı ekipmanları, anahtar teslim modern sera sistemleri, sertifikalı meyve fidanları, sulama sistemleri, doku kültürü laboratuvarı, tarımsal danışmanlık ve yaygın satış ağı ile Türk Tarımına hizmet etmektedir. AR-GE mühendisleri, yatırımcılara kesin çözümler elde etmek ve süreci doğru ve usulüne uygun olarak tamamlamak için, sanal ortamdan siteye kurulumuna kadar her aşamada planlanan projenizin yatırımınızdan en iyi getiriyi sağlamasını sağlamak için özel olarak seçilmiştir ve tüm kurulum adımları denetlenir ve uygulanır. Şirketimize ve ürünlerimize gösterilen ilgiden dolayı teşekkür eder, yeni projenizde başarılar dileriz. GENEL MÜDÜR SERKAN BERÇEM

3 Mahsül miktrarında, ürün kalitesinde ve kazanç da yüksek artış Yüksek su verimliliği, önemli miktarda su tasarrufu İlaç kullanımında önemli azalma, düşük üretim maliyeti, daha sağlıklı mahsül

4 Üreticilerin mevsimsel fiyat farkından faydalanmasını sağlayan yıl boyu üretim ve yüksek ürün fiyatı SERA EKİ PMANLARİ Topraksız Tarım Saksı Sistemi Isıtma Sistemi Soğutma Sistemi Isı Perdesi Sistemi Fanlar, egzoz ve sirkülasyon fanları Sisleme Sistemi Üretim Masları Sera Örtüsü Plastik ve Polikarbon Havalandırma Opsiyonları

5 Topraksız Tarım Saksı Sistemi Topraksız tarım, toprak yapısı ve verimliliğinden etkilenmediği için hemen hemen her yerde tarımsal üretim yapılmasını mümkün kılar. Topraklı tarımda su toprak tarafından emilir ve suyun büyük bir kısmı direk olarak bitkiye fayda sağlamaz. Topraksız tarımda ise harcanan su miktarı ölçülebilir ve yalnızca ihtiyaç duyulduğu kadarı verimli bir şekilde kullanılarak su tasarrufu sağlanır. Aynı zamanda otomasyon ve teknoloji kullanılarak işçilik giderlerini düşürerek üretim maliyetini azaltır.

6

7 Isıtma Sistemi Sera içerisine döşenmiş metal borulardan sıcak su devridaim edilerek yapılan merkezi ısıtma sistemidir. Sera ısıtmasına ihtiyaç duyulan koşullarda kullanılan en güvenilir ve verimli ısıtma yöntemidir. Kendi imalatımız olan bu sistem isteğe göre katkı yakıt, doğal gaz, dizel akaryakıt yada jeotermal kaynaklar kullanılır.

8

9 Soğutma Sistemi Soğutma sistemi seranın duvarına monte edilen egzoz fanları ve karşısındaki duvara monte edilen serinletme panellerinden oluşur. Bu sistemle oksijen, karbondioksit, nem ve sera içi sıcaklığın dengelenmesi, güneşlenme ile ortaya çıkan yüksek ısının sera dışına atılmasını sağlar.

10

11 Isı Perdesi Isı perdesi sistemleri yetiştiricilerin yıl boyu iklim kontrolü sağlamasına yardımcı olur. Yaz dönemlerinde kapatıldığında gölgeleme yaparak sera içerisindeki ısının bitki için en uygun olan seviyeye düşürülmesine olanak sağlar. Kış dönemlerinde akşamları kapatıldığı taktirde ısıtma giderlerini düşürür. Isıtılması gereken toplam alanı azaltarak seranın daha kolay ve ekonomik ısıtılmasına yardımcı olur. Bir tavan arası bariyeri oluşturarak ısının çatıdan kaybını azaltır.

12

13 Sisleme Sistemi Sisleme sistemi, sera içerisindeki ısı ve nem dengesini kontrol altında tutarak, yetiştirilen bitkiler için ortamı optimize eder. Daha hızlı, sağlıklı ve daha az hastalıklı yetiştirme ortamı yaratarak bitkilerin ideal ortamında verimli bir şekilde büyümelerini ve sene boyunca üretim yapılabilmesini sağlar. Aynı zamanda suda çözülebilir bitki koruma ürünleri ile beraber kullanılarak hastalıkla mücadele için kullanılır.

14

15 Sera Örtüsü Bitkinin ihtiyaçlarına ve iklim koşullarına uyumlu birçok farklı özellikte plastik sera örtüsü sunmaktayız.

16

17 Tasarım ve Çelik Konstrüksiyon Teknik Detayları Çelik Konstrüksiyon Teknik Detayları Ankraj ve Temel Teknik Detayları Toprak ve zemin yapısına göre 70 cm. derinlikte temel çukurları açılacaktır.kolon çukurlarına ankraj profilleri içine 8 mm çaplı demir konularak beton içine alınacak ve daha sonra kolonlar beton seviyesinin üzerinde kalacak şekilde betonları dökülecektir. Sera çevre kolonları üzerinden çepeçevre cm toprak üstü hazır betonu ile bağlanacak. Orta kolon temelleri münferit olacaktır.

18 Alın, Yan ve İç Kolon Yüksek mukavemet i değerlerini elde etmek için 80X80 mm ebatlarında, burkulma, burulma karşı dört yüzeyi kaburgalı dizayn edilmiştir. Kenarlarda Yüzeylerdeki bu kaburgalar ve sağlamlık değerleri, burkulma boyunu 4 e bölerek yüksek taşıyıcılık ve mukavemet değerlerine ulaşılmasını sağlamıştır. Taşıyıcı kolonlar bu yüksek mukavemet ve statik yapı özellikleri ile seraların daha yüksek kurulması ve bu sayede daha kolay iklim kontrolü sağlarken, ihtiyaç olan gerekli yüksekliğe kar, rüzgar bitki ve aksesuar yüklerine karşı emniyetli olarak ulaşılmasını sağlamaktadır.

19 Oluk ve Klips Sistemi Teknik Detayları Sağanak yağmurlarda sızdırmazlığı sağlamak için, EPDM kauçuğu contalı vidalar ile net bir izolasyon sağlanmıştır. Derin yapısı ile yüksek su taşıma kapasitesi, kaburgalı yapısıyla yüksek statik mukavemet ve minimum gölge oranı sağlanmıştır. Oluklar 500*2,00 mm kalınlıkta galvanizli sacdan imal edilecektir. Klips Yatakları galvanizli sacdan mamuldür.

20 Kafesler, Makaslar ve Çatı Bağlantıları Kafesler alt başlıkta 5 eşit bölüme ayrılmış ve 10 adet örgü malzemesi kullanılarak yükler sisteme eşit ve dengeli dağıtılmıştır. Makas Kemer Kiriş Profilleri oval formda tasarımlanmıştır. Kemer kiriş profilinin üst kısmının oval olması plastik örtüye minimum yüzeyden temas eder ve plastik örtüye zarar vermez, taban kısmının oval olması sağlamlık değerlerini artırır, aynı amaçla kullanılan profillere göre taşıyıcı özellikleri yüksektir. Taşıyıcılık ve sehim değerleri muadillerine göre yükselmiştir. Oval imalat tekniği, firesiz ve yüksek mukavemetli seri standart kiriş profillerini galvanizli olarak imalini sağlamaktadır. Kemer kiriş profilleri Galvanizli Sacdan imal edilecektir.

21

22 Makas Örgü Profilleri; Makas tasarımlanırken statik yüklerin dengeli dağılımı için bitki askı ekseni 5 eşit araya bölünmüş ve bağlantıların tamamı yük denge noktalarına düğümlenmiştir. Makas çapraz profilleri yük denge hesapları ve gölge oranlarına göre 60*1.5 mm çapındadır. Makas Alt Başlık Profili; Makas alt birleştirme elemanları gergileri genelde yuvarlak boru imal edilmektedir. Bu ideal form, dik gelen askı ve çeki yüklerine karşı daha güçlüdür., bu form ısı ve gölge ve Isı perdesi montajı imkânı ve izolasyonda yaşanan problemlerin çözümünü de sağlar. Kafes Aşık bağlantısı olarak tünellerde boyuna monte edilecek 30X30 ebadında Özel Şekilli ve 1,5 mm Galvanizli Sacdan Mamül profiller kullanılacaktır.tepe bağlantısı ise 45X mm olarak kullanılacaktır.

23 Çelik Konstrüksiyon Bağlantı Elemanları Y KELEPÇE KAFES BAĞLANTI YARIM KELEPÇE BAĞLANTI KELEPÇESİ HAVALANDIRMA KOLU UÇ KELEPÇESİ İÇ KIZAK ÇAPRAZ KELEPÇE DİREK KELEPÇESİ KİRİŞ KELEPÇESİ HAVALANDIRMA ÇAPRAZ KELEPÇESİ KÖŞE KELEPÇESİ KRAMİYE R UÇ EK PARÇASI TEPE KELEPÇESİ ASKI BİLYESİ KELEPÇESİ ÖN DİKME KELEPÇESİ

24 Galvanizli tüm elemanları birbirine bağlayan elemanlar özel form ve dizaynda kalıplanarak kaynaksız ve modüler montaj imkanı sağlanmıştır. Bağlantı elemanları çok fonksiyonlu olup aynı anda birkaç işlevi görerek montaj pratikliği ve sürati sağlamaktadır. Kullanılan cıvata ve somunlar galvanizli olup titreşimlerde gevşemeye karşı bütün somunlar fiberli kullanılmaktadır.

25 Tepe Havalandırma Sistemi Teknik Detayları Tepede 1.50 m eninde 1 yada 2 adet boydan boya tek tarafa açılan % yüksek havalanma oranı sağlayan kelebek model havalandırma sistemi mevcuttur. Etkin bir havalandırma ve iklim kontrolüne imkan sağlar. Özel imalat menteşe sistemi, rulmanlı şaft yatakları sayesinde sürtünme ve güç kayıpları minimumdur. Hareketi sağlayan motor otomasyonuna uyumlu tek yönlü redüktörlü elektrik motorlar ve hareketi ileten kremayer dişli takımları, 1 standart ebatlarındaki şaftlar galvanizli olup sıvama kalıplarımızla birbirine geçmeli olarak imal edildiği için burkulma ve yük kayıpları minimumdur. Havalandırma kolları 30 X 40 Ebadında 1,5 mm kalınlıkta galvanizli sacdan mamül özel profillerden imal edilecektir. Havalandırma alt aşıklarında Plastik ve Sinek tülü montajına uygun yatakları bulunan 30x30 profil kullanılmaktadır.

26

27 Sera Yan ve Alın Teknik Detayları Yan cephelerde ve alınlarda boydan boya altta 1 Sıra perde beton montajına uygun 1,5 mm kalınlıkta alt (PE) profili ve yanlarda 4 sıra, alınlarda 4 sıra 30 X 30 Ebadında Formunda 1,5 mm kalınlıkta galvanizli sacdan mamülözel profiller kullanılacaktır. Alın Rüzgar Destekleri 42 X 1,5 mm ve 60 X 1,5 Borudan imal edilir.

28 Kapı Teknik Detayları Kapı Polikarbon kaplı, sürgülü, galvanizli çelik gövde ve profil olacaktır. Ana kapılar 3*3 mt. dir. Hasadın ve kontrolün kolaylaşması açısından talep doğrultusunda seraya mini kapılar ilave etmek mümkündür.

29

30 Elektrik İşleri AÇIKLAMA : 1 PENCERE MOTORLARI PANOLARI 2 PERDE MOTORLARI PANOLARI 3 FAN MOTORLARI PANOLARI 4 KABLO TAŞIMA KANALLARI 5 MOTOR BESLEME KABLOLARI 6 BAĞLANTI BUATLARI 7 SERA BÖLÜM PANOLARI 8 TOPRAKLAMA 1 Pencere açılır motorları çalışma sistemine uygun şekilde dizayn edilen panolarda, 1 adet motorkoruma (termik manyetik şalter) 2 adet kontaktör ve 2 adet 24vac röle takımı kullanılır.(röle gurubu otomasyon dan gelen sinyaller doğrultusunda pencerelere komut vererek açma ve kapatma işlemini yapar.) Her pencere motoru için 1 pano dizayn edilir.sistem hem manuel hemde bilgisayar destekli kullanıma uygundur.

31 2 Perde açılır motorları çalışma sistemine uygun şekilde dizayn edilen panolarda, 1 adet motorkoruma (termik manyetik şalter) komut vererek açma ve kapatma işlemini yapar.) Her perde motoru için 1 pano dizayn edilir. Sistem hem manuel hemde bilgisayar destekli kullanıma uygundur. 3 Fan motorları panoları merkez panodan(sera bölüm panosu) gelen referansa göre 1 adet motorkoruma rölesiyle desteklidir. Sisteme fan gereksinimi olduğu anda merkezi noktadada bulunan kontaktör vasıtasıyla fan sistemi enerjilendirilir ve sistem çalışır.fan gurubu içerisinde oluşan herhangi bir arızada sadece ilgili fan koruması o fanı devredışı bırakır ve sistemde bulunan diğer fanlar enerji kesilmesi olmadan çalışmaya devam eder. 4 Kablo taşıma tavaları pencere açılır motorlarının yoğunluklu olduğu bölgelerin altından, kullanıma göre sera kumanda panolarının bulunduğu yan kolonlar üzerine monte edilen özel ayaklarla monte edilir.

32 5 Sistem içerisinde kullanılan kablolar kapasite ve gerilim düşümü hesapları yapılarak sistemdeki bulunan her elektrik motoru fanların çalışması için kablo kannalları üzerinden ve makas kolları üzerine klipslenerek monte edilir. 6 Sistem içerisinde bilgi aktarma kabloları ve ek gerektiren güç kablolarını eklerini kontrol altına almak için kullanılır. 7 Sera bölüm panoları : Ana elektrik bağlantısı, bilgi işlem sinyallerinin toplandığı giriş panosudur. Bu pano içerisinde açılır motor güç elektrikleri,fan güç elektrikleri bilgi işlem sinyallerini kumanda Sera bölüm panoları giriş kapısının sağ veya sol tarafına kullanıcıya yakın olacak şekilde monte edilir.butonlarını ve röle guruplarını üzerinde barındırır. 8 Topraklama sistemi mevcut yapı da galvanizli malzemenin bulunmasından dolayı seranın çevresinden birkaç kolona bağlanan galvaniz baralarla bağlantı alınanarak zemine sablanan galvaniz saçlarla yapılır..

33

34 Fide Masaları Omega Tipi Paslanmayan galvanizli yüksek mukavemete sahiptir. Tamamen modüler montaj Pratik ve kolaydır. Servis yoluna sağlı sollu yekparedir. Işçilik ve bakım giderlerini azaltır. Etkin zemin kontrolü sağlar. Hastalık kontrolü etkin kök ve bitki gelişimi sağlar.

GOTİK TÜNEL SS 900 YS. PROJE YERİ : İnhisar / BİLECİK PROJE SAHİBİ: S.S. İNHİSAR TARIMSAL KALKINMA KOOP PROJE ALANI: 1016 M²

GOTİK TÜNEL SS 900 YS. PROJE YERİ : İnhisar / BİLECİK PROJE SAHİBİ: S.S. İNHİSAR TARIMSAL KALKINMA KOOP PROJE ALANI: 1016 M² GOTİK TÜNEL SS 900 YS PROJE YERİ : İnhisar / BİLECİK PROJE SAHİBİ: S.S. İNHİSAR TARIMSAL KALKINMA KOOP PROJE ALANI: 1016 M² 1 Tarımsal üretim yapmak amacıyla Bilecik te kurmayı planladığınız yüzeyleri

Detaylı

TARİH : PROJE SAHİBİ : ÜRÜN DESENİ. ALAN : m2m2 ADA/PARSEL NO: ÜLKE/ŞEHİR/İL :

TARİH : PROJE SAHİBİ : ÜRÜN DESENİ. ALAN : m2m2 ADA/PARSEL NO: ÜLKE/ŞEHİR/İL : TARİH : 13.09.2018 PROJE SAHİBİ : ÜRÜN DESENİ : Domates Sersı ALAN :10.000 m2m2 ADA/PARSEL NO: ÜLKE/ŞEHİR/İL : 2002 yılında Türk Tarımında yer alan Cemre Tarım, tecrübesini ileri teknoloji ile birleştirdi.

Detaylı

2002 yılında Türk Tarımında yer alan Cemre Tarım, tecrübesini ileri teknoloji ile birleştirdi.

2002 yılında Türk Tarımında yer alan Cemre Tarım, tecrübesini ileri teknoloji ile birleştirdi. 11 2002 yılında Türk Tarımında yer alan Cemre Tarım, tecrübesini ileri teknoloji ile birleştirdi. Cemre Tarım, modern sera, bağlantı ekipmanları, anahtar teslim modern sera sistemleri, sertifikalı meyve

Detaylı

ONEMLI! Sera Malzemelerinin Teknik Ozellikleri. Osmaniye Mülteci Kampında Kurulacak Seranın Teknik Özellikleri

ONEMLI! Sera Malzemelerinin Teknik Ozellikleri. Osmaniye Mülteci Kampında Kurulacak Seranın Teknik Özellikleri ONEMLI! Teknik ozelliklerin Türkçe versiyonu yalnızca referans amaçlı verilmektedir. Ilgilenen firmalarin teklif detaylarini ingilizce olarak sunmalari talep edilmektedir. Sera Malzemelerinin Teknik Ozellikleri

Detaylı

SERA TEKNOLOJİLERİ. sera sistemleri.

SERA TEKNOLOJİLERİ. sera sistemleri. SERA TEKNOLOJİLERİ sera sistemleri sera sistemleri Güçlü ve sağlıklı ortamlar... MEKOSER SERACILIK, 10 yılı aşkın süredir sürdürdüğü ve birebir görev aldığı sanayileşme ve sanayileşmeye dayalı tarımsal

Detaylı

Tel: +90 232 437 04 08-18 Fax: +90 232 437 04 09 info@a-sera.com www.a-sera.com

Tel: +90 232 437 04 08-18 Fax: +90 232 437 04 09 info@a-sera.com www.a-sera.com Tel: +90 232 437 04 08-18 Fax: +90 232 437 04 09 info@a-sera.com www.a-sera.com İçindekiler. 1. ARAZİNİN TESVİYESİ 3 2. TEKNİK ÖZELLİKLER 5 3. KAPLAMA ÖZELLİKLERİ 8 4. DİZAYN ÖZELLİKLERİ 12 5. BETON İŞLERİ

Detaylı

Tel: +90 232 437 04 08-18 Fax: +90 232 437 04 09 info@a-sera.com www.a-sera.com

Tel: +90 232 437 04 08-18 Fax: +90 232 437 04 09 info@a-sera.com www.a-sera.com Tel: +90 232 437 04 08-18 Fax: +90 232 437 04 09 info@a-sera.com www.a-sera.com İçindekiler. 1. ARAZİNİN TESVİYESİ 3 2. ÇELİK KONSTRÜKSİYON TEKNİK ÖZELLİKLERİ 5 3. REDÜKTÖRLÜ PENCERE MOTORLARI 11 4. KAPILAR

Detaylı

ÇELİK KONSTRÜKSYON PRİZMATİK DEPO YAPILARI

ÇELİK KONSTRÜKSYON PRİZMATİK DEPO YAPILARI ÇELİK KONSTRÜKSYON PRİZMATİK DEPO YAPILARI ÇELİK KONSTRÜKSYON PRİZMATİK DEPO YAPILARI ŞARTNAMELER PREFİ PREFABRİK YAPI ENDÜSTRİ BİLİŞİM VE TİCARET LTD.ŞTİ. 27/200 FORMLU TRAPEZOİDAL

Detaylı

Prof. Dr. Berna KENDİRLİ

Prof. Dr. Berna KENDİRLİ Prof. Dr. Berna KENDİRLİ Büyük ölçekli seracılık işletmelerinde yatırıma başlarken ilk aşamada minimum ekonomik büyüklüğün, yatırımın planlanmasında da hedeflenen büyüklüğün göz önünde bulundurulması gerekir.

Detaylı

İhsan Türkeli Makina İnşaat Enerji San. ve Tic. Ltd. Şti.

İhsan Türkeli Makina İnşaat Enerji San. ve Tic. Ltd. Şti. Enerji San. ve Tic. Ltd. Şti. GOTİK SERA 2009 Sn. Yetkilinin dikkatine İhsan Türkeli Makina İnşaat Enerji San. Tic. Ltd. Şti. olarak amacımız, seracılık konusundaki bilgi birikimimizle ürününüze değer

Detaylı

GENE ÜRÜN KATALOĞU MBS KLİMA ISITMA SOĞUTMA HAVALANDIRMA EKİPMANLARI

GENE ÜRÜN KATALOĞU MBS KLİMA ISITMA SOĞUTMA HAVALANDIRMA EKİPMANLARI GENE ÜRÜN KATALOĞU MBS KLİMA ISITMA SOĞUTMA HAVALANDIRMA EKİPMANLARI HÜCRELİ ASPİRATÖRLER MBS Hücreli Aspiratör MBS Hücreli Aspiratörler 500 m³/h ile 100.000 m³/h debiler arasında değişik boyutta standart

Detaylı

SAĞLIK BAKANLIĞI ALÇAK GERİLİM ELEKTRİK PANO ve TABLOLARI

SAĞLIK BAKANLIĞI ALÇAK GERİLİM ELEKTRİK PANO ve TABLOLARI SAĞLIK BAKANLIĞI ALÇAK GERİLİM ELEKTRİK PANO ve TABLOLARI KONU VE KAPSAM: Alçak gerilim dağıtım panoları, bina içinde kullanılan, zemine montajlı, serbest dikili tip olarak prefabrik standart fonksiyonel

Detaylı

Prof. Dr. Berna KENDİRLİ

Prof. Dr. Berna KENDİRLİ Prof. Dr. Berna KENDİRLİ Seralar tarım işletmesinin tüm konumu içersinde diğer yapılarla uyum göstermelidir. Seraların iç ortamı yıl boyunca bitki yetişmesine uygun optimum çevre koşullarını sağlamalıdır.

Detaylı

2016 YILI İKİ KATLI OFİS KONTEYNER TASLAK ŞARTNAMESİ

2016 YILI İKİ KATLI OFİS KONTEYNER TASLAK ŞARTNAMESİ 2016 YILI İKİ KATLI OFİS KONTEYNER TASLAK ŞARTNAMESİ 1 - AMAÇ Zonguldak Limanında ofis olarak kullanılmak üzere bir adet iki katlı ofis konteyneri satın alınacaktır. 2 - TEKNİK ÖZELLİKLER 2.1 - İki Katlı

Detaylı

Tel: Fax:

Tel: Fax: Tel: +90 232 437 04 08-18 Fax: +90 232 437 04 09 info@a-sera.com www.a-sera.com 1 İÇİNDEKİLER 1. TEKNİK ÖZELLİKLER 3 1.1. TEMEL 3 1.2. ÇELİK KONSTRÜKSİYON 3 1.3. OLUKLAR 4 1.4. DİZAYN ÖZELLİKLERİ 5 2.

Detaylı

AKSİYEL FAN HIZ KONTROL ÜNİTESİ

AKSİYEL FAN HIZ KONTROL ÜNİTESİ AKSİYEL FAN & HIZ KONTROL ÜNİTESİ SFW0S 300 BROŞÜR TEKNİK ÖZELLİKLER SALİKS SFW0S 300 Fan yaygın olarak pano ve server odaları, elekrik panoları gibi endüstriyel makine soğutmalarında, aynı zamanda yaşamsal

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 1 ad helezon kaydırak platformu 1 ad 7 basamaklı merdiven 1 ad çatı 1 ad 150 cm helezon kaydırak 1 ad 150 cm düz kaydırak 1 ad platform korkuluğu

Detaylı

ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANELLER

ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANELLER ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANELLER YAPI MARKET SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Formlandırılmış alüminyum kompozit panel kaplamalarının alt taşıyıcı strüktürlerinin yardımı ile mimarinize farklı yenilikler katması, sadece formları

Detaylı

İÇİNDEKİLER KABLO TAŞIMA SİSTEMLERİ ELEKTRİK TESİSAT BORULARI ELEKTRİK PANOLARI

İÇİNDEKİLER KABLO TAŞIMA SİSTEMLERİ ELEKTRİK TESİSAT BORULARI ELEKTRİK PANOLARI İÇİNDEKİLER KABLO TAŞIMA SİSTEMLERİ Normal tip kablo kanalları ve dönüş elemanları...2-5 Kablo kanalı kapakları...5 Ağır hizmet kablo kanalları...6 Kablo kanalı aksesuarları...7 Direk tipi kablo kanalı

Detaylı

Peyzaj Yapıları I ÇATI ELEMANLARI. Çatı elemanlarının tasarımında görsel karakteri etkileyen özellikler Sığınma ve Korunma

Peyzaj Yapıları I ÇATI ELEMANLARI. Çatı elemanlarının tasarımında görsel karakteri etkileyen özellikler Sığınma ve Korunma ÇATI ELEMANLARI Dersi Dış mekan içinde yapılan ve daha çok dinlenme ihtiyacını karşılayan yapay çatı elemanları Pergola Kameriye Çardaklar Sığınma ve Korunma Işık ve Gölge Yoğunluğu Yağış durumu Çatı elemanlarının

Detaylı

IGH. Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı

IGH. Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı Systemair HSK Isı Geri Kazanımlı Havalandırma Sistemi kısaca IGH olarak adlandırılmaktadır. IGH, ısı enerjisini eşanjörler ve fanlar yardımı ile geri kazanarak enerji

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule kare platform 7 basamaklı ara merdiven 150 cm düz kaydırak 150 cm helezon kaydırak platform korkuluğu palmiye figürü çatı 2 li salıncak seti 1 tk TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN

Detaylı

KALIP ÇÖKMESİ. İskele sistemleri; Cephe İskelesi Kalıp Altı İskelesi, Kolon ve Perde İskelesi,

KALIP ÇÖKMESİ. İskele sistemleri; Cephe İskelesi Kalıp Altı İskelesi, Kolon ve Perde İskelesi, KALIP ÇÖKMESİ Kalıp çökmeleri inşaatlarda sık yaşanan ve malesef büyük çoğunluğu işçi ölümleriyle sonuçlanan hasarlardan birisidir. Kalıp çökmeleri genellikle yanlış iskele kurulumları sebebiyle yaşanmaktadır.

Detaylı

&ÖZEL BAĞLANTI APARATI

&ÖZEL BAĞLANTI APARATI GİZLİ VİDALI ÇATI PANELİ PANELSAN &ÖZEL BAĞLANTI APARATI ÇATI ve CEPHE MALZEMELERİ ÖDÜLLERİ YILIN ÇATI KAPLAMA MALZEMESİ ÖDÜLÜ 2014 GIZLI VIDALI ÇATI PANELI POLIÜRETAN(PUR) POLIIZOSIYANURAT(PIR) YALITIMLI

Detaylı

Kompakt panolar. Kompakt panolar AE. Kompakt sistem panoları CM. Plastik panolar KS. Kompakt panolar AE...46

Kompakt panolar. Kompakt panolar AE. Kompakt sistem panoları CM. Plastik panolar KS. Kompakt panolar AE...46 Kompakt panolar Kompakt panolar AE Kompakt panolar AE...46 Kompakt sistem panoları CM Genişlik 600 800 mm...50 Genişlik 1000 1200 mm...51 Plastik panolar KS Plastik panolar KS...52 Rittal Katalog 34/Endüstriyel

Detaylı

IGH. Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı

IGH. Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı Systemair HSK Isı Geri Kazanımlı Havalandırma Sistemi kısaca IGH olarak isimlendirilmektir. IGH, ısı enerjisini eşanjörler ve fanlar yardımı ile geri kazanarak enerji

Detaylı

- 1 - A : METAL AYAKLI KOMPOZİT AHŞAP ÇATILI PİKNİK MASASI

- 1 - A : METAL AYAKLI KOMPOZİT AHŞAP ÇATILI PİKNİK MASASI A : METAL AYAKLI KOMPOZİT AHŞAP ÇATILI PİKNİK MASASI a) GENEL ÖZELLİKLER 1) Ayaklar ve taşıyıcı kısım metal, oturma yüzeyi ve masa yüzeyi kompozit ahşap malzemeden imal edilmiş olacaktır. 2) Yükseklik,

Detaylı

JAKLI SİSTEM YERALTI ÇÖP KONTEYNER ŞARTNAMESİ

JAKLI SİSTEM YERALTI ÇÖP KONTEYNER ŞARTNAMESİ JAKLI SİSTEM YERALTI ÇÖP KONTEYNER ŞARTNAMESİ 1- Yeraltı konteyner sistemine sıkıştırmalı çöp aracından alınan jaklı hortumla konteyner sistemine bağlantı yapılıp manuel kumanda ile çalışması sağlanacaktır.

Detaylı

KOLLEKTÖRLER ÇATI ÜSTÜ & ÇATI İÇİ

KOLLEKTÖRLER ÇATI ÜSTÜ & ÇATI İÇİ H KOLLEKTÖRLER ÇATI ÜSTÜ & ÇATI İÇİ SOLAR ÇÖZÜMLER GASOKOL&SMS-ENERJİ KİŞİYE ÖZEL ÇÖZÜMLERDE UZMAN Gelin sizlerde Gasokol&SMS-Enerjinin yıllara dayanan, Kendisini sürekli yenileyen tecrübesinden yararlanın...

Detaylı

Panel tellerin 250x200 cm ebatlarında üretimi yapılmaktadır. Direkler 50/50/1,5 mm boyalı direktir.

Panel tellerin 250x200 cm ebatlarında üretimi yapılmaktadır. Direkler 50/50/1,5 mm boyalı direktir. Tel Çit Panel tellerin 250x200 cm ebatlarında üretimi yapılmaktadır. Direkler 50/50/1,5 mm boyalı direktir. Panel tel çit uygulamasında direklerin toprak zemin ve beton zemine montajı şekildeki gibidir.

Detaylı

Firmamız. Hedeflerimiz

Firmamız. Hedeflerimiz Firmamız Başta konteyner olmak üzere, modüler şantiye binaları, çelik yapılar gibi prefabrik konut üretimi ve montaj / demontaj hizmeti veren Kardem Prefabrik, bu alanda yurt genelinde inşaat firmalarının

Detaylı

Samesor Ürün Grupları

Samesor Ürün Grupları Samesor Ürün Grupları SAMESOR ÜRÜN GRUPLARI Son ürün HAT TİPİ / MODEL (Samesor) Çatı profilleri Kaplama ve beton altı deck profilleri Makaslar, Dikmeler & Döşeme Profilleri Çerçeveler: müstakil evler örn.

Detaylı

ÜRÜNLERİMİZ.

ÜRÜNLERİMİZ. ÜRÜNLERİMİZ Güvenlikli Cephe İskele Sistemleri H Tipi Cephe İskele Sistemleri Flanşlı kamalı (örümcek) iskele sistemleri Cup-lock fincanlı iskele sistemleri Mobil tekerlekli iskele sistemleri KALIP ALTI

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule helezon kaydırak platformu 3 gen platform 2 ad 5 basmaklı merdiven çatı 150 cm helezon kaydırak 150 cm düz kaydırak platform korkuluğu 3 ad yaprak figürü bacak giydirme figürü

Detaylı

İÇ MEKAN KURU DUVAR MALZEMELERİ

İÇ MEKAN KURU DUVAR MALZEMELERİ İÇ MEKAN KURU DUVAR MALZEMELERİ Herkese Kazandırır BEYAZ COREX, iç mekanlarda bölme duvar, giydirme duvar ve asma tavan yapımında kullanılan standart alçı levhadır. Ürün Kodu Uzunluk Ağırlık Ambalaj Ankara

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule kare platform 5 basmaklı merdiven 100 cm düz kaydırak platform korkuluğu tırmanma basmakları 1 tk dal figürü yaprak figürü çatı kemeri POLİETİLEN

Detaylı

IP66 SAHA DOLAPLARI. BAZALI YER TİPİ DİREK BAĞLANTI TİPİ

IP66 SAHA DOLAPLARI.  BAZALI YER TİPİ DİREK BAĞLANTI TİPİ IP66 SAHA DOLAPLARI BAZALI YER TİPİ DİREK BAĞLANTI TİPİ 3 IP66 SAHA DOLAPLARI IP66 Saha Pano Özellikleri - LANDE Saha Dolapları, IP66 koruma seviyesine sahiptir. - Yere baza ile veya direğe askı aparatı

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule kare platform 5 basamaklı ara merdiven 100 cm düz kaydırak platform korkuluğu palmiye figürü çatı kemeri 2 li salıncak seti 1 tk Tırmanma seti 1 tk TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN

Detaylı

İÇ MEKAN KURU DUVAR MALZEMELERİ

İÇ MEKAN KURU DUVAR MALZEMELERİ İÇ MEKAN KURU DUVAR MALZEMELERİ Herkese Kazandırır BEYAZ COREX, iç mekanlarda bölme duvar, giydirme duvar ve asma tavan yapımında kullanılan standart alçı levhadır. Uzunluk Ağırlık Ambalaj Ankara Gebze

Detaylı

Havalandırma Kanalı Ekipmanları

Havalandırma Kanalı Ekipmanları Havalandırma Kanalı Ekipmanları 5Kanal Destekleri PLU 1G-N Kanal Kelepçesi PLU 1G-N Kanal Kelepçesi - Contalı PLU 2G Kanal Kelepçesi Sayfa 5-3 Sayfa 5-4 Sayfa 5-5 PLU 2G Kanal Kelepçesi - Contalı PLU >

Detaylı

IP55 DİKİLİ TİP KABİNET DİKİLİ TİP KABİNET GENEL ÖZELLİKLER YÜKSEK MUKAVEMET MAKSİMUM SIZDIRMAZLIK

IP55 DİKİLİ TİP KABİNET DİKİLİ TİP KABİNET GENEL ÖZELLİKLER YÜKSEK MUKAVEMET MAKSİMUM SIZDIRMAZLIK 55 DİKİLİ TİP KABİNET GENEL ÖZELLİKLER Dikili tip IP55 endüstriyel kabinetleri; içerisinde her tür 19 cihaz ve ekipmanın toz, su ve dış darbelere karşı tam koruma ile çalışmalarını ve muhafazalarını sağlayan

Detaylı

KOLLEKTÖRLER ÇATI ÜSTÜ & ÇATI İÇİ

KOLLEKTÖRLER ÇATI ÜSTÜ & ÇATI İÇİ KOLLEKTÖRLER ÇATI ÜSTÜ & ÇATI İÇİ Kollektorfolder_tuerkisch_2013.indd 1 13.09.2013 10:03:21 SOLAR ÇÖZÜMLER GASOKOL & SMS-ENERJİ KİŞİYE ÖZEL ÇÖZÜMLERDE UZMAN PRATİKDEN ÖRNEKLER: Solar Sıcak Su Hazırlama

Detaylı

TELEFERİK SİSTEMLİ OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAMESİ Teleferik sistemli oyun grubu esas olarak, iki adet ana taşıyıcı gövde, zemine sabitlemek için ankraj

TELEFERİK SİSTEMLİ OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAMESİ Teleferik sistemli oyun grubu esas olarak, iki adet ana taşıyıcı gövde, zemine sabitlemek için ankraj TELEFERİK SİSTEMLİ OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAMESİ Teleferik sistemli oyun grubu esas olarak, iki adet ana taşıyıcı gövde, zemine sabitlemek için ankraj sistemi, arabalı palanga sistemi ve tahditleri, çelik

Detaylı

Suya yön veriyoruz...

Suya yön veriyoruz... 2013 new collection Suya yön veriyoruz... Herkes BAŞARI lı Herkes olamaz! BAŞARI lı olamaz! 2 Sizinde 1 tercihiniz olsun! Suya yön veriyoruz. 3 Başarı Metal Çatı sistemleri konusunda 1986 yılında 50 m²

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE

Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE 3 4 1 6 3 4 8 7 5 2 Orjinal Dünya çapında onayları ile stoklarımızda derhal gönderime hazır. Sayısız pratik boyutları ve tüm ortak uygulamalar için fonksiyonel

Detaylı

Yüksek hızlı, modüler perdeli katlanır kapılar

Yüksek hızlı, modüler perdeli katlanır kapılar Yüksek hızlı, modüler perdeli katlanır kapılar Sağlam, güvenilir ve modüler orta ve büyük ölçekli geçişler için ideal çözüm Hızlı hareket edebilen, fonksiyonel ve güvenilir bu kapılar, sanayi ve ticari

Detaylı

Samesor - the power of experience. Samesor PreFab Superior www.samesor.com

Samesor - the power of experience. Samesor PreFab Superior www.samesor.com Samesor PreFab Superior Samesor PreFab Superior Çelik Duvar Panelleri ve Aşıklarına ait Bütün Detay Çözümler ve Üretim Kabiliyeti Ticari veya bireysel çok katlı yapılar için prefabrik elemanlar ve çelik

Detaylı

Prof. Dr. Berna KENDİRLİ

Prof. Dr. Berna KENDİRLİ Prof. Dr. Berna KENDİRLİ Sabit (ölü) yükler - Serayı oluşturan elemanların ağırlıkları, - Seraya asılı tesisatın ağırlığı Hareketli (canlı) yükler - Rüzgar yükü, - Kar yükü, - Çatıya asılarak yetiştirilen

Detaylı

HUBER Solar aktif çamur kurutma teknolojisi ile daha az koku, daha yüksek kurutma performansı

HUBER Solar aktif çamur kurutma teknolojisi ile daha az koku, daha yüksek kurutma performansı HUBER Solar aktif çamur kurutma teknolojisi ile daha az koku, daha yüksek kurutma performansı Çamuru neden kurutmalıyız? KM giriş= %25 KM çıkış= %75 Kurutma Ağırlık= 1000 kg Hacim= 1 m³ Ağırlık= 333 kg

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 4 ad kare platform 3 ad helezon kaydırak platformu 5 basmaklı merdiven çatı 100 cm düz kaydırak 150 cm helezon kaydırak platform korkuluğu 4 ad dümen tırmanma basmakları 1 tk

Detaylı

Paslanmaz çelik. Küçük panolar. Kompakt panolar. Pano sistemleri. Kumanda panelleri. Taşıyıcı kol sistemi

Paslanmaz çelik. Küçük panolar. Kompakt panolar. Pano sistemleri. Kumanda panelleri. Taşıyıcı kol sistemi Küçük panolar Buton delikli panolar...176 Terminal kutuları KL...177 BUS kutular BG...178 Kompakt panolar Kompakt panolar AE...179 Pano sistemleri TS 8 modüler pano sistemleri...182 TS 8 modüler pano sistemleri,

Detaylı

ÇELİK PREFABRİK YAPILAR

ÇELİK PREFABRİK YAPILAR ÇELİK PREFABRİK YAPILAR 3. Bölüm Duvarlar. 4. Bölüm Kafes Kirişler. Duvarlar Çelik çerçeveli yapılarda kullanılan duvarlar da taşıyıcı yapı elemanları gibi çoğunlukla prefabriktir. Bu özellik üretimin

Detaylı

Prof. Dr. Berna KENDİRLİ

Prof. Dr. Berna KENDİRLİ Prof. Dr. Berna KENDİRLİ Seralarda yetiştirme ve üretim sezonunu uzatmak, Birim alandan alınan yıllık verimi artırmak, Karlılık oranını yükseltmek amacıyla yaz ve kış mevsimlerinde sera içersinde bitki

Detaylı

Modüler Dikili Tip Pano

Modüler Dikili Tip Pano & Modüler ikili Tip Pano Endüstriyel Otomasyon Güç ağıtım 5 Modüler Tip Modüler Tip Görsel 6 Görsel 8 Monoblok Tip Monoblok Tip Görsel 7 Görsel 9 6 7 ÇERÇEVE YAPISI TOPRAKLAMA SÜREKLİLİĞİ Modüler Tip

Detaylı

SERALARIN TASARIMI (Seralarda Isıtma Sistemleri) Doç. Dr. Berna KENDİRLİ A. Ü. Ziraat Fakültesi Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü

SERALARIN TASARIMI (Seralarda Isıtma Sistemleri) Doç. Dr. Berna KENDİRLİ A. Ü. Ziraat Fakültesi Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü SERALARIN TASARIMI (Seralarda Isıtma Sistemleri) Doç. Dr. Berna KENDİRLİ A. Ü. Ziraat Fakültesi Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü Seralarda Isıtma Sistemlerinin Planlanması Bitki büyümesi ve gelişmesi

Detaylı

Hububat Depolama ve Taşıma Sistemleri TÜMENOĞLU TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Hububat Depolama ve Taşıma Sistemleri TÜMENOĞLU TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Hububat Depolama ve Taşıma Sistemleri TÜMENOĞLU TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Merkez: Horozlar Mah. Kadıköy Cad.No.68-70 Erenler / SAKARYA Fabrika Tel:0.264 3535421 Fax:0.264 3535422

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 2 ad kare platform 1 ad helezon kaydırak platformu 1 ad 5 basmaklı merdiven 1 ad 3 basamaklı ara merdiven 1 ad çatı 1 ad 150 cm düz kaydırak 1 ad 150 cm helezon kaydırak 1 ad

Detaylı

Prof. Dr. Berna KENDİRLİ

Prof. Dr. Berna KENDİRLİ Prof. Dr. Berna KENDİRLİ Sera tarımının amacı tüm yıl boyunca birim alanda kaliteli ve yüksek verim elde etmektir. Bunun için de sera içerisinde bitki gelişim etmenlerinin sürekli kontrol edilerek optimum

Detaylı

MEVCUT UYGULAMA MODÜLER YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME. Avantajları. Dezavantajları. Avantajları. Dezavantajları

MEVCUT UYGULAMA MODÜLER YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME. Avantajları. Dezavantajları. Avantajları. Dezavantajları MEVCUT UYGULAMA MODÜLER YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME Grobeton üzerine metal ayaklarla monte edilen kompozit paneller Avantajları Modüler Kaba inşaat sonrasında uygulanabilir İçinden her türlü tesisat rahatça geçirilebilir

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 2 ad kare platform helezon kaydırak platformu 5 basmaklı merdiven çatı 150 cm helezon kaydırak 150 cm tüp kaydırak 100 cm düz kaydırak ara merdiven platform korkuluğu 2 ad yaprak

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 4 ad kare platform 3 ad helezon kaydırak platformu 1 ad 5 basmaklı merdiven 1 ad çatı 2 ad 100 cm ikiz kaydırak 1 ad 150 cm helezon kaydırak 1 ad tüp geçit 1 ad 100 cm düz kaydırak

Detaylı

SERALARIN TASARIMI (Seralarda Soğutma Sistemleri) Doç. Dr. Berna KENDİRLİ A. Ü. Ziraat Fakültesi Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü

SERALARIN TASARIMI (Seralarda Soğutma Sistemleri) Doç. Dr. Berna KENDİRLİ A. Ü. Ziraat Fakültesi Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü SERALARIN TASARIMI (Seralarda Soğutma Sistemleri) Doç. Dr. Berna KENDİRLİ A. Ü. Ziraat Fakültesi Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü Soğutma Sistemleri Seralarda yetiştirme ve üretim sezonunu uzatmak, Birim

Detaylı

kabinler Rack Wall wall rack kabinler

kabinler Rack Wall   wall rack kabinler 7 kabinler Wall Rack www.gunko.com.tr 118 119 Wall Rack Wall Rack serisi kabinetler ofis uygulamaların da kullanılacak şekilde estetik görünümlü, yüksek kalitede tasarımı ve imalatı sayesinde tüm aktif

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 2 ad kare platform 3 gen platform 6 ad Rampa 3 ad çatı 100 cm ikiz kaydırak 100 cm tüp kaydırak 2 ad kütük merdiven platform korkuluğu 4 ad h 100 tırmanma basamakları 1 tk çatı

Detaylı

AKSİYAL ISITMA APAREYLERİ

AKSİYAL ISITMA APAREYLERİ Yüksekten Uçuyoruz! Ekonomik ısıtma çözümlerinin vazgeçilmez argümanı olan hava apareyleri radyal ve aksiyal olarak iki değişin yapıda imal edilir. Uzun mesafelere hava atışı gerçekleştirmek için radyal

Detaylı

TAŞIYICI KONSTRÜKSYON:

TAŞIYICI KONSTRÜKSYON: TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 7 ad kare platform 5 ad helezon kaydırak platformu 3 gen platform 15 ad 5 basmaklı merdiven çatı 150 cm düz kaydırak 200 cm tüp kaydırak 200

Detaylı

Yüksek kw 1.7 (1) Düşük kw 1.5 (1) Duyulur kapasite Süper kw 1.5 (1)

Yüksek kw 1.7 (1) Düşük kw 1.5 (1) Duyulur kapasite Süper kw 1.5 (1) FWF02B7TV1B KASETLİ TAVAN TİPİ FAN COİL Productname FWF02B7TV1B Soğutma Toplam kapasite Süper kw 2.0 (1) Yüksek kw 1.7 (1) Düşük kw 1.5 (1) Duyulur kapasite Süper kw 1.5 (1) Yüksek kw 1.3 (1) Düşük kw

Detaylı

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No:

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 0 1 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 1 1 7 332421105 AHŞAP LEVHA KAPLAMALI YÖNETİCİ AHŞAP MASA TAKIMLARI PELLE AHŞAP MASA İÇİN Üründe kullanılan malzemeler Alüminyum profil veya kapak profilleri 220X100 X75h

Detaylı

K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k M E K A N O R M M Ü H E N D İ S L İ K S A N. T İ C. L T D. Ş T İ.

K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k M E K A N O R M M Ü H E N D İ S L İ K S A N. T İ C. L T D. Ş T İ. K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k Faaliyet Konularımız Soğutma tesisatları Isıtma tesisatları Sıhhi tesisat Yangından Korunma tesisatları Havalandırma tesisatları Enerji verimliliği Buhar tesisatları

Detaylı

HAREKETLİ CEPHE PLATFORMLARI

HAREKETLİ CEPHE PLATFORMLARI HAREKETLİ CEPHE PLATFORMLARI Hareketli Cephe İskeleleri işçilerin 4,000 kg kadar yükle, ikili kurumda 30 metre genişlikteki bina cephesinde çalışabilmesi için dizayn edilmiş, iki ikiz motorun tahrik ettiği

Detaylı

HIZLI KATLANIR PVC KAPI

HIZLI KATLANIR PVC KAPI HIZLI KATLANIR PVC KAPI MARKASI : 1-MODEL Katlanır Tip 2- TEKNIK ÖZELLİKLER Kanatlı ve sürgülü kapılara kıyasla ölü alan kaybı yoktur. Yaklaşık 60-70 km/h rüzgara dayanıklıdır. ( Ortam şartlarına göre

Detaylı

Ürettiğimiz ve satışını yaptığımız ürünler CE, ISO 9001 ve TSE belgelerine sahiptir.

Ürettiğimiz ve satışını yaptığımız ürünler CE, ISO 9001 ve TSE belgelerine sahiptir. Masvent, gelişen teknolojiye uyum sağlayarak, uzmanlaşmış kadrosu ve modern makina parkuruyla yürüttüğü imalatlarıyla havalandırma sektöründe başarıyla hizmet vermektedir. Firmamız; Klima Santralleri,

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 4 ad kare platform 3 ad helezon kaydırak platformu 1 ad 3 gen platform 2 ad 5 basmaklı merdiven 1 ad çatı 2 ad 100 cm ikiz kaydırak 1 ad 150 cm düz kaydırak 1 ad 150 cm helezon

Detaylı

Prof. Dr. Berna KENDİRLİ

Prof. Dr. Berna KENDİRLİ Prof. Dr. Berna KENDİRLİ Seracılıkta ortam sıcaklığının kontrol altında tutulması bitki büyümesi ve gelişmesi ile verim ve kalitesi üzerinde önemli bir etkiye sahiptir. Seralarda yetiştirilen ürünlerden

Detaylı

www.absyapi.com.tr www.geoplast.com.tr

www.absyapi.com.tr www.geoplast.com.tr Tekrar kullanılabilir modüler plastik duvar kalıbı www.absyapi.com.tr www.geoplast.com.tr GEOPANEL AVANTAJLAR HIZ Her bir GEOPANEL sadece 11 kg ağırlığındadır ve sistem tek bir kişi tarafından inşa edilebilir.

Detaylı

KANAL TİPİ KTS 021001 TK. Teba

KANAL TİPİ KTS 021001 TK. Teba KANAL TİPİ KLİMA SANTRALI TLPU-P Teba 1 KANAL TİPİ KLİMA SANTRALLARI Kanal tipi klima santralları, orta büyüklükteki alanların ısıtma, soğutma ve havalandırma ihtiyacını karşılar. Yüksekliklerinin az olması

Detaylı

ORAY PREFABRİK GSM SHELTER KONTEYNERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

ORAY PREFABRİK GSM SHELTER KONTEYNERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ GSM SHELTER KONTEYNERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ ~Talep Edilen Ebatlarda Üretim Gerçekleşmektedir.~ Sayfa1 GENEL ÖZELLİKLER Çevresel Koşullar : Maksimum dış ortam sıcaklığı +55 C Bağıl nem oranı 100% 175 km/h

Detaylı

Suya yön veriyoruz...

Suya yön veriyoruz... Suya yön veriyoruz... Herkes BAŞARI lı Herkes olamaz! BAŞARI lı olamaz! 2 Sizinde bir tercihiniz olsun! Suya yön veriyoruz. 3 Başarı Oluk Çatı sistemleri konusunda 1986 yılında 50 m² lik bir dükkanda bilinen

Detaylı

OTOMATİK GAARAJ KAPISI SİSTEMLERİ

OTOMATİK GAARAJ KAPISI SİSTEMLERİ OTOMATİK GAARAJ KAPISI SİSTEMLERİ ENDÜSTRİYEL TİP VE POLİÜRETAN DOLGULU PANELLER İLE PRATİK VE GÜVENLİ ÇÖZÜMLER. Garaj kapısı sistemleri PANEL YAPISI PANEL ÇEŞİTLERİ Menteşe Montaj Destek Sacı Poliüretan

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kare platform 3 gen platform 12 ad 5 basmaklı merdiven 1 ad

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kare platform 3 gen platform 12 ad 5 basmaklı merdiven 1 ad TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 4 ad kare platform 2 ad 3 gen platform 12 ad 5 basmaklı merdiven Rampa 4 ad çatı 2 ad 100 cm ikiz kaydırak 100 cm tüp kaydırak 2 ad 150 cm düz

Detaylı

İÇİNDEKİLER T-DEMİRLERİ NPI DEMİR NPU DEMİR KÖŞEBENTLER IPE,HEA,HEB PROFİLLER KARE DEMİRLER DÜZ YUVARLAK DEMİRLER LAMALAR IPE,HEA,HEB PROFİLLER

İÇİNDEKİLER T-DEMİRLERİ NPI DEMİR NPU DEMİR KÖŞEBENTLER IPE,HEA,HEB PROFİLLER KARE DEMİRLER DÜZ YUVARLAK DEMİRLER LAMALAR IPE,HEA,HEB PROFİLLER İÇİNDEKİLER NPU DEMİR NPI DEMİR KÖŞEBENTLER T-DEMİRLERİ 2 2 3 3 KARE DEMİRLER DÜZ YUVARLAK DEMİRLER LAMALAR,, PROFİLLER 4 4 5 6,, PROFİLLER SİYAH SACLAR RULO SACLAR DKP SACLAR 8 8 GALVANİZLİ SACLAR GÖZYAŞI

Detaylı

HAS METALLER

HAS METALLER www.hasmetaller.com.tr info@hasmetaller.com.tr 2000 m2 kapalı alanımızda sizlere hizmek vermekteyiz. KESİM BÜKÜM Sac, profil, köşebent, kesim, büküm şekil ve ebatları tamamen ihtiyaç duyulan özelliğe

Detaylı

YAĞMUR İNDİRME ÇÖZÜMLERİ. Modüler, uzun ömürlü yağmur indirme çözümleri.

YAĞMUR İNDİRME ÇÖZÜMLERİ. Modüler, uzun ömürlü yağmur indirme çözümleri. YAĞMUR İNDİRME ÇÖZÜMLERİ Modüler, uzun ömürlü yağmur indirme çözümleri. Çatıda yağmur indirme sistemi ayrı bir önem taşır. Çünkü; kırılan, çatlayan, yağmur suyunun düzenli akışını engelleyen, yapının estetiğini

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 3 ad kare platform 1 ad helezon kaydırak platformu 1 ad üçgen platform 12 ad 5 basmaklı merdiven 3 ad çatı 2 ad 100 cm ikiz kaydırak 1 ad 200 cm helezon kaydırak 1 ad 270 cm

Detaylı

FASON KESİM HİZMET VERDİĞİMİZ SEKTÖRLER

FASON KESİM HİZMET VERDİĞİMİZ SEKTÖRLER FASON KESİM Profesyonellik ile teknolojinin birleştiği nokta, kesim bizim işimiz... Değerli müşterilerimiz, sizlere daha iyi hizmet vermek amacı ile kurulmuş olan firmamız bünyesinde son teknolojiye uygun

Detaylı

KOMPAKT LAMİNAT PANELLER

KOMPAKT LAMİNAT PANELLER KOMPAKT LAMİNAT PANELLER YAPI MARKET SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Doğal ahşap veya laminat paneller ile kompoze edilmiş kompakt cephe panellerinden oluşan cephe kaplama sistemleri hafif metal alt konstrüksiyon sistemlerle

Detaylı

Donmuş muhafaza odaları 8-10 m³

Donmuş muhafaza odaları 8-10 m³ Electrolux, soğuk odalarla ilgili geniş bir ürün yelpazesine sahiptir, çok farklı boyutları vardır. Tropik koşullarda (+43 C ortam sıcaklığında) çalışmaya uygundurlar. Soğuk odaların (-2 /+8 C) panel kalınlığı

Detaylı

HAFİF ÇELİK MALZEME BETOPAN EPS. Strafor) ŞASE YÜK KAPASİTESİ KATSAYISI

HAFİF ÇELİK MALZEME BETOPAN EPS. Strafor) ŞASE YÜK KAPASİTESİ KATSAYISI REM ŞARTLARI (1. Derece Deprem Bölgesi)Etkin Yer İvmesi Katsayısı Ao : 0,40 HAFİF ÇELİK MALZEME (ST-37 ) Standart DIN EN 10147-00,çinko kaplanarak galvanize edilmiş yapı çeliği İKLİM ŞARTLARI 3 İklim Bölgesi

Detaylı

kabinler Soho rack soho rack kabinler

kabinler Soho rack  soho rack kabinler 8 kabinler Soho rack www.gunko.com.tr 130 131 Soho Rack SOHO serisi kabinetler yüksek kalitede tasarımı ve imalatı sayesinde tüm aktif ve pasif cihazların korunmasında ayrıca tüm kablolama işlemlerini

Detaylı

DIŞ KÖŞE DÖNÜŞ PROFILI

DIŞ KÖŞE DÖNÜŞ PROFILI DIŞ KÖŞE DÖNÜŞ PROFILI Yapıların dış köşelerinde yatay kaplama profillerini birbirine sabitlemek ve doğrusal bir köşe birleşimi oluşturmaya yarayan profildir. Dar (70.12 mm), ekonomik (50 mm) ve geniş

Detaylı

TİP GENİŞLİK (mm) Güç (W/m²) Uzunluk (m) Toplam Güç Toplam Aktif. (W) Eset 60-1,5/50

TİP GENİŞLİK (mm) Güç (W/m²) Uzunluk (m) Toplam Güç Toplam Aktif. (W) Eset 60-1,5/50 ECOFILM Isıtma Folyoları En yeni teknolojilerden yararlanılarak üretilen Ecofilm ısıtma folyoları, özellikle büyük yüzeylerin ısıtılmasında kullanılıyor. Bu ısıtma sistemleri; grafit kaplamalı polyester

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 5 ad kare platform 4 ad helezon kaydırak platformu 1 ad 3 gen platform 6 ad 5 basmaklı merdiven 1 ad 3 basamaklı ara merdiven 1 ad 7 basamaklı ara merdiven 1 ad çatı 3 ad 100

Detaylı

MDL.PREFABRİK BİNA TEKNİK ŞARTNAMESİ Rev: 00 Referans No: MDL PANELLER

MDL.PREFABRİK BİNA TEKNİK ŞARTNAMESİ Rev: 00 Referans No: MDL PANELLER MDL.PREFABRİK BİNA TEKNİK ŞARTNAMESİ Rev: 00 Referans No: MDL PANELLER Dış paneller dış yüzeyi tamamıyla 0,60 mm kalınlıklı galvanizli RAL 9002 coat coil boyalı ve üzeri hafif izli ( mukavamet amaçlı )

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 3 ad kare platform 3 gen platform 12 ad 5 basmaklı merdiven Rampa 3 ad çatı 100 cm ikiz kaydırak 100 cm tüp kaydırak 2 ad 100 cm düz kaydırak kütük merdiven platform korkuluğu

Detaylı

HRV-IP. Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı

HRV-IP. Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-IP Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-IP Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı Tavan tipi ısı pompalı ısı geri kazanım cihazları kapalı mekanlardaki egzoz ve taze hava ihtiyacını

Detaylı

REHAU DÖŞEMEDEN ISITMA/SERİNLETME DUVAR, TAVAN VE ZEMİN İÇİN DÜŞÜK YÜKSEKLİKLİ UYGULAMA SİSTEMLERİ. www.rehau.com.tr. Yapı Otomotiv Endüstri

REHAU DÖŞEMEDEN ISITMA/SERİNLETME DUVAR, TAVAN VE ZEMİN İÇİN DÜŞÜK YÜKSEKLİKLİ UYGULAMA SİSTEMLERİ. www.rehau.com.tr. Yapı Otomotiv Endüstri REHAU DÖŞEMEDEN ISITMA/SERİNLETME DUVAR, TAVAN VE ZEMİN İÇİN DÜŞÜK YÜKSEKLİKLİ UYGULAMA SİSTEMLERİ www.rehau.com.tr Yapı Otomotiv Endüstri YENİLEME SISTEMI 10 ISLAK YAPI TARZINDA - REHAU tutucu lama 10

Detaylı

Prof. Dr. Berna KENDİRLİ

Prof. Dr. Berna KENDİRLİ Prof. Dr. Berna KENDİRLİ Genel olarak havalandırma, yapı içerisindeki kullanılmış havanın doğal veya yapay olarak yapı dışındaki temiz havayla yer değiştirmesidir. Sera içinde ortam sıcaklığının aşırı

Detaylı

Abskapı sistemleri. Tasarım Projelendirme Statik Hesap İmalat Uygulama Teknik Servis ENDÜSTRİYEL YAPI SİSTEMLERİ

Abskapı sistemleri. Tasarım Projelendirme Statik Hesap İmalat Uygulama Teknik Servis ENDÜSTRİYEL YAPI SİSTEMLERİ Abskapı sistemleri Tasarım Projelendirme Statik Hesap İmalat Uygulama Teknik Servis ENDÜSTRİYEL YAPI SİSTEMLERİ Teleskopik Hangar Kapıları Telescopic Hangar Doors Teleskopik Hangar Kapısı Teknik Özellikleri:

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 3 ad kare platform 2 ad helezon kaydırak platformu 1 ad 5 basmaklı merdiven 1 ad 7 basamaklı ara merdiven 1 ad çatı 3 ad 150 cm helezon kaydırak 1 ad 150 cm düz kaydırak 1 ad

Detaylı

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ALİ ÇETİNKAYA KAMPUSÜ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ MORG BİNASI İNŞAATI MAHAL LİSTESİ

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ALİ ÇETİNKAYA KAMPUSÜ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ MORG BİNASI İNŞAATI MAHAL LİSTESİ AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ALİ ÇETİNKAYA KAMPUSÜ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ MORG BİNASI İNŞAATI MAHAL LİSTESİ MAYIS 2011 1 AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ALİ ÇETİNKAYA KAMPUSÜ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA

Detaylı