SEKTÖR: HES, BARAJ VE SULAMA

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SEKTÖR: HES, BARAJ VE SULAMA"

Transkript

1 SEKTÖR: HES, BARAJ VE SULAMA SIRA NO PROJE ADI İŞVEREN AÇIKLAMA 1 Kars Barajı, Sulaması ve Çatma HES Santrali ÇED Raporu DSİ Genel Müdürlüğü Proje Yüklenicisi Kars İli, Merkez ilçede Kars Çayı üzerinde yapılacak tarımsal sulama amaçlı baraj ve Çatma HES projesi AKARSU-ESPM 2 Şereflikoçhisar Peçenek DSİ Genel Müdürlüğü Ankara İli Şereflikoçhisar İlçesi nin yaklaşık 15 km güneydoğusunda, Peçenek Deresi üzerinde yapılacak tarımsal sulama ve içme suyu amaçlı Peçenek Barajı 3 DSİ Hasanlar Barajı ve Malzeme Ocakları DSİ III.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ Kütahya İli Hisarcık İlçesi Hasanlar Beldesi nde Sulama Barajı ve 7 adet malzeme ocağı 4 DSİ Kalkan Barajı ve Malzeme Ocakları DSİ III.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ Kütahya İli Simav İlçesi Kalkan Beldesi nde Sulama Barajı ve 10 adet malzeme ocağı

2 5 Yeşil Regülatörü, HES ve Malzeme Ocakları Proje si Yeşilbaş Elektrik Üretim Ltd.Şti. Yeşilırmak üzerinde önerilen Yeşil Regülatörü ve HES, bölgede Yeşilırmak ın halen değerlendirilmemiş m ve 1.436,50 m kotları arasının hidroelektrik enerji açısından değerlendirerek, Yeşil Regülatör ve HES nden 14 MW kurulu güç ile yılda ortalama 56,16 milyon kwh üretim kapasitesi ile ulusal gelişime katkı sağlamak üzere planlanmıştır. 6 Otluca HES Beyobası Enerji Üretimi A.Ş. Otluca HES projesi kapsamında; Anamur Çayı(Sugözü) üzerinde Otluca 1 ve Otluca 2 Regülatör ve HES ile bu çaya karışan Boğuntu Deresi üzerinde Boğuntu Regülatörü ve HES planlanmaktadır. Dolayısıyla Otluca HES, 47,7 MW kurulu gücünde yılda ortalama 223,50 GWh enerji üretim kapasitesi ile ulusal gelişime katkı sağlayacaktır. 7 Akbudak Regülatörü ve HES İÇTAŞ-Dağlar Enerji Elektrik Artvin ili Şavşat ilçesi Şavşat Çayı membadaki Gedeaka Deresi nin üzerinde planlanan Akbudak Regülâtörü ve Hidroelektrik Santrali projesi, Gedeaka Deresi nin m ve 920 m kotları arasının hidroelektrik enerjisi açısından değerlendirerek, 14,981 MW kurulu güç ve yılda ortalama 46,35 GWh elektrik üretimi ile ulusal gelişime katkı sağlamak üzere planlanmıştır. 8 Akıncı Regülatörü ve Niksar HES İÇTAŞ-Selen Elektrik Tokat ili, Niksar ilçesinde, Yeşilırmak ın yan kolu olan Kelkit Çayı üzerinde kurulması planlanan Akıncı Regülatörü ve Niksar HES projesi, Kelkit Çayı nın 348 m ve 300 m kotları arasını hidroelektrik enerjisi açısından değerlendirerek, 41,97 MW kurulu güç ve yılda ortalama 237,54 GWh elektrik üretimi ile ulusal gelişime katkı sağlamak üzere planlanmıştır.

3 9 Kalecik Regülatörü ve HES İÇTAŞ-Dağlar Enerji Elektrik Artvin ili Şavşat ilçesi, Şavşat Çayı nın yan kolu olan Karçal Deresi üzerinde planlanan Kalecik Regülâtörü ve Hidroelektrik Santrali projesi, Karçal Deresi nin 910 m ve 515 m kotları arasının hidroelektrik enerjisi açısından değerlendirerek, 25,5 MW kurulu güç ve yılda ortalama 81,974 GWh elektrik üretimi ile ulusal gelişime katkı sağlamak üzere planlanmıştır. 10 Karasu Regülatörü ve HES İdeal Enerji Üretimi ve Ticaret A.Ş. Karasu HES projesi kapsamında; Karasu Çayı üzerinde Karasu 4.2. ve Karasu 4.3. Regülatör ve HES planlanmaktadır. Dolayısıyla Karasu HES, 47,7 MW kurulu gücünde, Karasu 4.2. HES yılda ortalama 44,280 GWh ve Karasu 4.3. HES yılda ortalama 18 x 106 kwh enerji üretim kapasitesi ile ulusal gelişime katkı sağlayacaktır. 11 Umut I-II-III Regülatörleri ve HES Enerji Endüstri ve Tic.Ltd.Şti. Büyük bir kısmı Ordu ili Akkuş ilçesi, küçük bir kısmı ise Tokat ili Niksar ilçesi sınırları içerisinde, Yeşilırmak Havzası sınırları içerisinde, Karakuş Çayı ve yan kolları üzerinde inşa edilmesi planlanan Umut I, II, III Regülâtörleri ve HES projesi, Karakuş Çayı nın ana ve yan kollarındaki 990,50 m ve 670 m kotları arasını hidroelektrik enerjisi açısından değerlendirerek, toplam 39,202 MW kurulu güç ve yılda ortalama 139,672 GWh elektrik üretimi ile ulusal gelişime katkı sağlamak üzere planlanmıştır. 12 Yaprak I-II-III Regülatörleri ve HES Enerji Endüstri ve Tic.Ltd.Şti. Yeşilırmak nehrinin yan kolu olan Gökdere üzerinde tesisi düşünülen Yaprak I-II Regülatörü ve HES projesi, toplam GWh/yıl (Yaprak I) ve toplam GWh/yıl (Yaprak II) enerji üretimi yaparak ulusal gelişime katkı sağlamak üzere planlanmıştır. 13 Sarnıç (1-2)Regülatörü ve HES Dağlar Enerji Elektrik Artvin ili, Borçka ilçesinde yapılması planlanan Sarnıç Regülâtörü(1-2) ve HES, Camili (Ğokhinavi) Dere havzasındaki 652 m ve 389 m kotları arasını hidro enerji açıdan değerlendirerek, 25,50 MW kurulu güç ile yılda toplam 80,602 GWh lik enerji üretimi yaparak ulusal gelişime katkı sağlamak üzere planlanmıştır.

4 14 Cüneyt HES (72,204 MW) Ebara Elektrik Artvin İli, Şavşat İlçesi, Meydancık Beldesinde, Cüneyt I HES 14,173 MW, Cüneyt II HES 22,379 MW, Cüneyt III HES 24,288 MW, Cüneyt IV HES 11,364 MW olmak üzere toplam 72,204 MW kurulu gücündeki hidroelektrik Santraller; mevcut akımlarla Cüneyt I HES te 54,564 GWh, Cüneyt II HES te 76,247 GWh, Cüneyt III HES te 77,716 GWh, Cüneyt IV HES te 38,719 GWh olmak üzere yılda toplam 247,246 GWh enerji üreterek ulusal gelişime katkı sağlayacaktır. 15 Erik Regülatörü ve HES Kıyı Enerji Elektrik Meydancık Deresi Üzerinde yapılması planlanan Erik Regülatörü ve HES Meydancık Deresi nin 940 m. Ve 860 m. Kotları arasının hidroelektrik enerjisi açısından değerlendirerek 15,023 MW kurulu güç ve yılda ortalama 41,273 GWh elektirk üretimi ile ulusal gelişime katkı sağlamak üzere planlanmıştır. 16 Yaprak I, II Regülatörü ve HES Enerji Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Yeşilırmak nehrinin yan kolu olan Gökdere üzerinde tesisi düşünülen Yaprak I-II Regülatörü ve HES, toplam GWh/yıl (Yaprak I) ve toplam GWh/yıl (Yaprak II) Enerji üretimi yaparak ulusal gelişime katkı sağlamak üzere planlanmıştır. 17 Emir I, II Regülatörleri ve HES TEKHES Müşavirlik Mühendislik Enerji San. ve Tic. Ltd. Şti. Artvin İli, Yusufeli İlçesi, Körügören Köyü Kızıldere Deresinde yapılması planlanan Emir I, II Regülatörleri ve HES MW kurulu güç ile enerji üretimi yaparak ulusal gelişime katkı sağlamak üzere planlanmıştır. 18 Barış I,II Regülatörleri ve HES AKHES Mühendislik Müşavirlik Enerji Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Artvin İli, Yusufeli İlçesinde yapılması planlanan Barış I,II Regülatörleri ve HES 27,311 MW kurulu güç ile enerji üretimi yaparak ulusal gelişime katkı sağlamak üzere planlanmıştır.

5 19 Çileklitepe HES CENAY Elektrik Üretim İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. Giresun İli, Espiye İlçesi Hanın ve Karaduva deresi Üzerinde, Kurulu gücü 0.5 MW ve üzeri olan Nehir Tipi Santral ulusal gelişime katkı sağlamak üzere planlanmıştır. 20 Üzümlü Regülatörü ve HES ÖZERBAY Enerji Üretim ve Ticaret Ltd. Şti. Erzincan İli, Üzümlü İlçesi sınırları içerisinde kurulması planlanan Üzümlü Regülatörü ve HES, Üzümlü Deresi nin m. Ve m. Kotları arasını hidroelektrik enerjisi açısından değerlendirerek, MW kurulu güç ve yılda ortalama 44,52 GWh elektrik üretimi ile ulusal gelişime katkı sağlamak üzere planlanmıştır. 21 Tuna Barajı, HES ve Malzeme Ocakları ÇED Raporu NİSAN Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş. Tokat İli, Reşadiye İlçesi sınırları içerisinde geçen ve Kelkit Çayı nın yan kolu olan Delice Çayı Üzerinde Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından kurulması planlanan Tuna Barajı, HES ve Malzeme Ocakları. 22 Kuyma Regülatörü ve HES KUYUMA Elektrik Üretim Ltd.Şti. Samsun İli, Vezirköprü İlçesi, Kuyma (İstavloz) Çayı üzerinde, Kuyma Elektrik tarafından yapılması planlanan 15,02 MW lik Kuyma Regülatörü ve Hidroelektirk Santrali (HES- Nehir Tipi). 23 Turhan Regülatörü ve HES STY Enerji Elektrik Turhan Regülatörü ve HES projesi, Büyükdere deresi m kotları arasının değerlendirerek, toplam 13,3 MW kurulu gücünde 56,604 GWh enerji üretimi ile ulusal gelişime katkı sağlamak üzere planlanmıştır. 24 Çamlı Regülatörü ve HES projesi. HEDA Elektrik Tonya İlçesi Fol Deresi üzerinde HEDA Elektrik tarafından işletilmesi planlanan 4,752 MW/saat toplam enerji üretim kapasiteli Çamlı Regülatörü ve HES projesi.

6 25 Dinar Regülatörü ve Hidroelektrik Santral (HES). Elda Elektrik Üretim Ltd. Şti. Tunceli İli Merkez İlçesi Dinar deresi üzerinde Elda Elektrik tarafından planlanan Dinar Regülatörü ve Hidroelektrik Santral (HES). 26 Rıza Regülatörü ve HES. Vatan Elektrik Üretim Sanayi ve Ltd. Şti. Ordu ili, Gölköy ilçesi mevkiinde Kara deresi2nin m kotları arasında kurulu gücü 8,609 MW, yıllık 30,377 GWh enerji üretimi olan, Vatan Elektrik Üretim Sanayi ve Ltd. Şti. tarafından gerçekleştirilmesi planlanan Rıza Regülatörü ve HES. 27 Çamlıca Regülatörü ve HES. Hidrogüç Elektrik Tokat ili, Reşadiye ilçesi, Zınav deresi üzerinde Hidrogüç Elektrik tarafından 22,652 MW kurulu gücünde Çamlıca Regülatörü ve HES. 28 Ahmetli HES. Kemal çağlar İnşaat Elektrik Üretim Sanayi ve Ltd. Şti. Adana İli, Karaisalı İlçesi, Körkün Çayı üzerinde, Kemal çağlar İnşaat Elektrik Üretim Sanayi ve Ltd. Şti. tarafından kurulup işletilmesi planlanan Ahmetli HES. 29 Uğurlu Regülatörü HES. Teksu Müh. Müş. Enerji san. Taah. San. ve Tic. Ltd. Şti. Ordu ili, Gölköy ilçesi mevkiinde Aydoğan Deresi nin 770, m kotları arasında Kurulu Gücü 7,84 MW, yıllık 27,81 GWh elektrik üretimi olacak olan Teksu Müh. Müş. Enerji san. Taah. San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından gerçekleştirilmesi planlanan Uğurlu Regülatörü HES. 30 Kutay Regülatörü ve HES. ARC Elektro Mekanik Enerji San. ve Tic. Ltd. Şti. Reşadiye İlçesi, Zınav Deresi üzerinde kurulması planlanan 7,050 MW kurulu gücünde Kutay Regülatörü ve HES.

7 31 Çifteköprü Regülatörü ve HES. STY Enerji Elektrik Artvin İli, Borçka İlçesi sınırları içerisinde, Çoruh Nehrinin yan kollarından Cihala çayı üzerinde, STY Enerji Elektrik tarafından enerji üretmek amacıyla kurulması planlanan Çifteköprü Regülatörü ve HES (kurulu gücü 8,17 MWm / 7,77 Mwe) projesi. 32 Rıdvan Regülatörü ve HES. Cebecikent Elektrik Erzurum İli, Pazaryolu İlçesi, Köşeyolu Köyü, Karakoç (Gumbasur) Deresi üzerinde Cebecikent Elektrik tarafından yapılması planlanan Rıdvan Regülatörü ve HES (10,319 MW) projesi. 33 Boyalı Regülatörü ve HES Yeşilbaş Elektrik Doğanşar İlçesi sınırları içerisinde Yeşilbaş Elektrik Üretim A.Ş tarafından işletilmesi planlanan Boyalı Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali. 34 Yamanlı III HES MEM Enerji Elektrik Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş. Adana ili, Saimbeyli İlçesi, Himmetli Köyü sınırları içerisinde, MEM Enerji Elektrik Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından gerçekleştirilmesi planlanan Yamanlı III HES. 35 Yaprak I Barajı-Yaprak II Regülatörü-HES ve Malzeme Ocakları Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş. Amasya İli, Taşova İlçesi Destek Beldesi, Karlık Köyü doğusunda Yeşilırmak Nehrinin yan kolu olan Gökdere üzerinde Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafında kurulması planlanan Yaprak I Barajı-Yaprak II Regülatörü-HES ve Malzeme Ocakları. 36 Umut HES ve Malzeme Ocakları Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş. Ordu İli, Akkuş İlçesi ile Tokat ili Niksar ilçesi sınırları içerisinde Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından Umut (Umut I Barajı, Umut II ve III Regülatörleri) HES ve Malzeme Ocakları.

8 37 Gürsu Regülatörü ve HES. (1,30 MW) STY Enerji Elektrik Rize İli, Fındıklı İlçesi sınırları içerisinde, Küçükdere üzerinde, STY Enerji Elektrik tarafından enerji üretmek amacıyla Gürsu Regülatörü ve HES. (1,30 MW) 38 Kuyma Regülatörü ve HES. ÇED Raporu Kuyuma Elektrik Samsun İli, Vezirköprü İlçesi sınırları içerisinde Kuyuma Elektrik tarafından Kuyuma Regülatörü ve Hidroelektrik Santralı (Kurulu gücü 9,01 MW) projesi. 39 Öğdem Regülatörü ve HES ÇED Raporu 3M Enerji Elektrik Artvin İli, Yusufeli İlçesi sınırları içerisinde 3M Enerji Elektrik tarafından yapılan Öğdem Regülatörü ve HES 40 İkizkavak Regülatörü ve HES ÇED Raporu Has E nerji Elektrik Artvin İli, Yusufeli İlçesi sınırları içerisinde Has Enerji Elektrik tarafından yapılan İkizkavak Regülatörü ve HES 41 Ambarlık I-II Regülatörü ve HES ÇED Raporu Ambarlık Elektrik Üretim Dağıtım Paz. San ve Tic. A.Ş. Rize İli, Merkez İlçesi sınırları içerisinde Ambarlık Elektrik Üretim Dağıtım Paz. San ve Tic. A.Ş. tarafından yapılan Ambarlık I-II Regülatörü ve HES 42 Balıklı I-II-III Regülatörleri ve HES ÇED Raporu Assu Elektrik Enerji Artvin İli, Arhavi İlçesi sınırları içerisinde Assu Elektrik Enerji tarafından kurulması planlanan Balıklı I-II-III Regülatörleri ve HES

9 43 Boyalı Regülatörü ve HES ÇED Raporu Elburuz Enerji Elektik Üretim San ve Tic. A.Ş. Çankırı İli, Bayramören ve Çerkeş İlçeleri içerisinde Elburuz Enerji Elektik Üretim San ve Tic. A.Ş tarafından planlanan Boyalı Regülatörü ve HES (53,64 MWe/56,70 MWm) 44 Meşeli I-II Regülatörleri ve Meşeli HES ÇED Raporu Moği Elektrik Artvin İli Arhavi İlçesi sınırları içerisinde Moği Elektrik tarafından planlanan Meşeli I-II Regülatörleri ve HES (6,60 MWm-6,20 Mwe Kurulu gücündeki) 45 Soğuksu I-II Regülatörleri ve Soğuksu I-II HES ÇED Raporu Moği Elektrik Artvin İli Arhavi İlçesi sınırları içerisinde Moği Elektrik tarafından planlanan Soğuksu,I-II Regülatörleri ve HES (8,4 MWm-7,9 Mwe Kurulu güçte) 46 Hamzabey Regülatörü ve HES ÇED Raporu Şar Enerji Elektrik Rize İli, Merkez İlçesi, sınırları içerisinde Şar Enerji Elektrik tarafından planlanan Hamzabey Regülatörü ve HES (7,563 MWm-7,453 Mwe ) 47 Dağbaşı HES (Beton Santrali (2 Adet) ve Kırma- Eleme Ünitesi (2 Adet) Dahil) Alperen Elektrik Üretim Ltd.Şti. Dağbaşı HES ile Sugözü Deresi üzerinde ,50 m kotları arasında değerlendirilerek, toplam 10,756 MWm/ 10,433 MWe kurulu gücünde 38,446 GWh enerji üretimi ile ulusal gelişime katkı sağlamak üzere planlanmıştır

SU KULLANIM HAKLARI PLANLAMA RAPORU PROJE ADI İŞVEREN AÇIKLAMA. Arısu Elektromekanik Müşavirlik Enerji Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.

SU KULLANIM HAKLARI PLANLAMA RAPORU PROJE ADI İŞVEREN AÇIKLAMA. Arısu Elektromekanik Müşavirlik Enerji Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. SU KULLANIM HAKLARI PLANLAMA RAPORU SIRA 1 Ayşenur Regülatörü ve HES ALBA Elektrik Üretim Ltd. Şti. Hatay İli, İskenderun İlçesi, Sarıseki Beldesi sınırları içerinde, ( 11,35 MWm/10,90 MWe ). 2 Dağbaşı

Detaylı

REFERANSLARIMIZ SEKTÖR: ENERJİ (TERMİK-KOJENERASYON) PROJE ADI İŞVEREN AÇIKLAMA

REFERANSLARIMIZ SEKTÖR: ENERJİ (TERMİK-KOJENERASYON) PROJE ADI İŞVEREN AÇIKLAMA SEKTÖR: ENERJİ (TERMİK-KOJENERASYON) 1 2 3 Afşin-Elbistan A Termik Santralı Rehabilitasyonu ve Baca Gazı Desülfürizasyon Ünitesinin Tesis Edilmesi Projesi ÇED ZETES I Termik Santralı ÇED ZETES II Termik

Detaylı

PROJE ADI PROJE SAHİBİ AÇIKLAMA DURUM

PROJE ADI PROJE SAHİBİ AÇIKLAMA DURUM SIRA NO PROJE ADI PROJE SAHİBİ AÇIKLAMA DURUM 1 2 3 4 5 TANAP (TRANS ANADOLU DOĞAL GAZ BORU HATTI ) ELBİSTAN ENERJİ TAÇ VE ÇORAK IV. GRUP (BAKIR, KURŞUN, ÇİNKO,GÜMÜŞ, ALTIN) MADEN OCAKLARI ENTEGRE Karkamış

Detaylı

HİSAR REG. VE HES BİLGİ NOTU

HİSAR REG. VE HES BİLGİ NOTU HİSAR REG. VE HES BİLGİ NOTU ODAŞ ELEKTRİK ÜRETİM SAN. TİC. A.Ş. 2015 ŞUBAT HİSAR HİDRO ELEKTRİK SANRALİ PROJE BİLGİ NOTU : Hisar Regülatörü ve HES projesi Marmara bölgesinde Sakarya Nehri üzerinde Bilecik

Detaylı

ÇORUH NEHRİ GENEL GELİŞME PLANI BOYKESİTİ

ÇORUH NEHRİ GENEL GELİŞME PLANI BOYKESİTİ TMMOB 2. Su Politikaları Kongresi 33 ÇORUH HAVZASI PROJELERİ Sezai SUCU Bölge Müdürü DSİ 26. Bölge Müdürlüğü, Artvin Talha DİNÇ İnşaat Mühendisi ÖZET Ülkemiz sınırları içerisinde Bayburt ilinde doğan ve

Detaylı

YUSUFELİ BARAJI ve HES

YUSUFELİ BARAJI ve HES YUSUFELİ BARAJI ve HES Projenin Tanımı Yusufeli Barajı ve Hidroelektrik Santrali Projesi; Doğu Karadeniz Bölgesi nde, Çoruh Nehri üzerinde yer almaktadır. Çoruh Türkiye sınırları içinde 390 km lik bir

Detaylı

SEKTÖR: ENERJİ (ENERJİ İLETİM HATTI)

SEKTÖR: ENERJİ (ENERJİ İLETİM HATTI) SEKTÖR: ENERJİ (ENERJİ İLETİM HATTI) SIRA 1 Habipler-Taşoluk EİH ÇED TEAŞ tarafından İstanbul İlinde yapımı planlanan EİH, Habipler ile Taşoluk İlçeleri arasında 19 km uzunluğundaki EİH projesi. AK-PE

Detaylı

www.ozgen.com info@ozgen.com

www.ozgen.com info@ozgen.com Şirketimiz bugüne kadar tamamlamış olduğu Elektrik Santrallarında kaliteli, emniyetli ve hızlı iş üretimi ile işverenlerin takdirini kazanmıştır. Bu broşürde Elektrik Santralları ile ilgili yapmış olduğumuz

Detaylı

Hidroelektrik Enerji. Enerji Kaynakları

Hidroelektrik Enerji. Enerji Kaynakları Hidroelektrik Enerji Enerji Kaynakları Türkiye de kişi başına yıllık elektrik tüketimi 3.060 kwh düzeylerinde olup, bu miktar kalkınmış ve kalkınmakta olan ülkeler ortalamasının çok altındadır. Ülkemizin

Detaylı

PROJE ADI SYDF YATIRIMCI ŞEHİR. 1 Arpacık Reg. ve HES 3H Su YapılarıDenetim Hiz. Ltd. Şti. Arpacı Elektrik Üretim ve Tic. Ltd. Şti.

PROJE ADI SYDF YATIRIMCI ŞEHİR. 1 Arpacık Reg. ve HES 3H Su YapılarıDenetim Hiz. Ltd. Şti. Arpacı Elektrik Üretim ve Tic. Ltd. Şti. 1 Arpacık Reg. ve 3H Su YapılarıDenetim Hiz. Ltd. Arpacı Elektrik Üretim ve Tic. Ltd. Giresun 22 2 Çiğdem Reg. ve 3H Su YapılarıDenetim Hiz. Ltd. Berke Elektrik Üretim A.Ş. Sinop 7 3 Göktaş Reg. ve 3H

Detaylı

2013 YILI 6 AYLIK YENİLENEBİLİR ENERJİ YATIRIMLARI

2013 YILI 6 AYLIK YENİLENEBİLİR ENERJİ YATIRIMLARI 2013 YILI 6 AYLIK YENİLENEBİLİR ENERJİ YATIRIMLARI SIRA NO ŞİRKET ADI SANTRAL ADI İL YAKIT CİNSİ ÜNİTE GÜCÜ MW e ÜNİTE SAYISI İLAVE KURULU GÜÇ MW e 1 FERNAS ENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM GARZAN BATMAN HES 21,015

Detaylı

SEKTÖR: DİĞER (İMALAT, KİMYA, BOYA, PLASTİK, CAM, OTOMOTİV, TARIM ÜRETİM)

SEKTÖR: DİĞER (İMALAT, KİMYA, BOYA, PLASTİK, CAM, OTOMOTİV, TARIM ÜRETİM) SEKTÖR: DİĞER (İMALAT, KİMYA, BOYA, PLASTİK, CAM, OTOMOTİV, TARIM ÜRETİM) SIRA 1 Emet Borik Asit Üretim Tesisi ve Atık Barajı ÇED Eti Holding Kütahya İli, Emet İlçesi, Alageriş Tepesi Mevkii nde 100.000

Detaylı

EÜAŞ ADANA VE YÖRESİ HES İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ

EÜAŞ ADANA VE YÖRESİ HES İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ EÜAŞ ADANA VE YÖRESİ İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile Çukurova Elektrik A.Ş. arasında imzalanan imtiyaz sözleşmesinin şirket kusuru nedeniyle 12.06.2003 tarihinde feshedilmesi

Detaylı

PRESTİJ ENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş.

PRESTİJ ENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş. Public Disclosure Authorized Public Disclosure Authorized Public Disclosure Authorized Public Disclosure Authorized PRESTİJ ENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş. ÇEVRE YÖNETİM PLANI GİRESUN İLİ, ÇAMOLUK İLÇESİ ANKARA

Detaylı

ÜLKEMİZDE VE DOĞU KARADENİZ BÖLGESİ HİDROELEKTRİK ENERJİ POTANSİYELİ

ÜLKEMİZDE VE DOĞU KARADENİZ BÖLGESİ HİDROELEKTRİK ENERJİ POTANSİYELİ ÜLKEMİZDE VE DOĞU KARADENİZ HİDROELEKTRİK ENERJİ POTANSİYELİ Prof. Dr. Hızır ÖNSOY K.T.Ü. İnş. Müh. Hidrolik Anabilim Dalı Öğr. Üyesi honsoy@ktu.edu.tr Dünya, ileri teknoloji ve sanayide, baş döndürücü

Detaylı

LOVADİKE DERESİ İLE GORGİT ÇAYI 29/04/2006 22/05/2006 DİKKAYA DERESİ ÜZERİNDE AGİ 3 ADET 10/06/2007

LOVADİKE DERESİ İLE GORGİT ÇAYI 29/04/2006 22/05/2006 DİKKAYA DERESİ ÜZERİNDE AGİ 3 ADET 10/06/2007 18/09/2009 17/09/2010 AKIM GÖZLEM İSTASYONU REFERANS LİSTESİ DSİ LÜĞÜ MAKİNA, İMALAT VE DONATIM DAİ. BŞK. ETLİK CAD. NO: 47 ETLİK/ DSİ LÜĞÜ MAKİNA, İMALAT VE DONATIM DAİ. BŞK. ETLİK CAD. NO: 47 ETLİK/

Detaylı

TÜRKİYE ELEKTRİK YATIRIMLARI 2016 EKİM AYI ÖZET RAPORU

TÜRKİYE ELEKTRİK YATIRIMLARI 2016 EKİM AYI ÖZET RAPORU TÜRKİYE ELEKTRİK YATIRIMLARI 216 EKİM AYI ÖZET RAPORU Dr. Ozan Soydaş (Enerji Yatırımları Dairesi Başkanlığı) Bu rapor Enerji İşleri Genel Müdürlüğü Enerji Yatırımları Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanmıştır.

Detaylı

ARTVİN İLİ 2015 YILI KAMU YATIRIMLARI

ARTVİN İLİ 2015 YILI KAMU YATIRIMLARI 1 ARTVİN İLİ 2015 YILI KAMU YATIRIMLARI (İL İLÇESİ) 2014 SONUNA KADAR TAHMİNİ KÜMÜLATİF HARCAMA ADÜAŞ ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞIDEVLET SU İŞLERİ GN. MÜDÜRLÜĞÜ DEVLET SU İŞLERİ GN. MÜDÜRLÜĞÜ b) 2015

Detaylı

EİE nin ÇORUH HAVZASI PROJELERİ ÖZET

EİE nin ÇORUH HAVZASI PROJELERİ ÖZET EİE nin ÇORUH HAVZASI PROJELERİ Maksut SARAÇ Elektrik İşleri Etüt İdaresi Genel Müdürlüğü, Ankara msarac@eie.gov.tr ÖZET Elektrik İşleri Etüt İdaresi Genel Müdürlüğü (EİE), ülkemizin elektrik enerjisi

Detaylı

AMT - Aksoy Makina Tasarım Mühendislik İnşaat Enerji Çevre Teknolojileri Turizm Danışmanlık San.Tic.Ltd.Şti Keresteciler Sanayi Sitesi 12.Sok.

AMT - Aksoy Makina Tasarım Mühendislik İnşaat Enerji Çevre Teknolojileri Turizm Danışmanlık San.Tic.Ltd.Şti Keresteciler Sanayi Sitesi 12.Sok. AMT - Aksoy Makina Tasarım Mühendislik İnşaat Enerji Çevre Teknolojileri Turizm Danışmanlık San.Tic.Ltd.Şti Keresteciler Sanayi Sitesi 12.Sok. No:23 Saray-Kazan/ANKARA Tel: 0312 815 25 56 Fax: 0312 815

Detaylı

KİLİTTAŞI MÜŞAVİRLİK İNŞAAT TİC. LTD. ŞTİ. Firma Tanıtım Dosyası Şubat 2011 Ankara

KİLİTTAŞI MÜŞAVİRLİK İNŞAAT TİC. LTD. ŞTİ. Firma Tanıtım Dosyası Şubat 2011 Ankara KİLİTTAŞI MÜHENDİSLİK MÜŞAVİRLİK İNŞAAT TİC. LTD. ŞTİ. Firma Tanıtım Dosyası Şubat 2011 Ankara Hakkımızda İnşaat mühendisliği alanında projelendirme faaliyetinde bulunan Kilittaşı Mühendislik 2008 yılında

Detaylı

A.M.T Aksoy Makina Tasarım Mühendislik İnşaat Enerji Çev. Tek.Tur.Dan. San. Tic.Ltd.Şti. Adres: İstanbul Yolu 26. Km. Keresteciler Sanayi Sitesi 12.

A.M.T Aksoy Makina Tasarım Mühendislik İnşaat Enerji Çev. Tek.Tur.Dan. San. Tic.Ltd.Şti. Adres: İstanbul Yolu 26. Km. Keresteciler Sanayi Sitesi 12. A.M.T Aksoy Makina Tasarım Mühendislik İnşaat Enerji Çev. Tek.Tur.Dan. San. Tic.Ltd.Şti. Adres: İstanbul Yolu 26. Km. Keresteciler Sanayi Sitesi 12. Sk. No: 23 Saray/Kazan Ankara/TÜRKİYE Tel: +90 312 815

Detaylı

SEKTÖR: GIDA-İÇKİ-TÜTÜN SANAYİ

SEKTÖR: GIDA-İÇKİ-TÜTÜN SANAYİ SEKTÖR: GIDA-İÇKİ-TÜTÜN SANAYİ SIRA 1 Yozgat Bira Fabrikası ÇED Ön Tekel Pazarlama ve Dağıtım Başmüdürlüğü Yozgat ta Kurulu bulunan Bira Fabrikasının 25.000.000 litre/yıl seviyesinde kapasite artırımı

Detaylı

İL ADI İLÇE ADI CİNSİYET ADANA CEYHAN ERKEK ADANA CEYHAN KIZ ADANA MERKEZ ERKEK ADANA MERKEZ KIZ ADIYAMAN BESNİ ERKEK ADIYAMAN BESNİ KIZ ADIYAMAN

İL ADI İLÇE ADI CİNSİYET ADANA CEYHAN ERKEK ADANA CEYHAN KIZ ADANA MERKEZ ERKEK ADANA MERKEZ KIZ ADIYAMAN BESNİ ERKEK ADIYAMAN BESNİ KIZ ADIYAMAN İL ADI İLÇE ADI CİNSİYET ADANA CEYHAN ERKEK ADANA CEYHAN KIZ ADANA MERKEZ ERKEK ADANA MERKEZ KIZ ADIYAMAN BESNİ ERKEK ADIYAMAN BESNİ KIZ ADIYAMAN MERKEZ ERKEK ADIYAMAN MERKEZ KIZ AFYONKARAHİSAR EMİRDAĞ

Detaylı

teknopar BARAJ VE HES UYGULAMALARI

teknopar BARAJ VE HES UYGULAMALARI BARAJ VE HES UYGULAMALARI Türkiye de ve dünyada yapılan 100 ün üzerinde baraj ve HES uygulamasında firmamızın geliştirdiği ve ürettiği hidrolik ve elektrik sistemleri başarıyla uygulanmıştır. Barajlara

Detaylı

TÜRKİYE NİN HİDROLİK ENERJİ KAYNAKLARI VE EÜAŞ IN BÖLGEMİZE KATKISI

TÜRKİYE NİN HİDROLİK ENERJİ KAYNAKLARI VE EÜAŞ IN BÖLGEMİZE KATKISI TÜRKİYE NİN HİDROLİK ENERJİ KAYNAKLARI VE EÜAŞ IN BÖLGEMİZE KATKISI Nevzat N. DOĞAN* Aydoğan ÜNVER** *EÜAŞ Karakaya HES İşletme Müdürü **EÜAŞ Atatürk HES İşletme Müdürü 1. GİRİŞ İnsanlık tarihinde geliştirilmiş

Detaylı

TÜRKİYE ELEKTRİK YATIRIMLARI 2014 AĞUSTOS AYI ÖZET RAPORU

TÜRKİYE ELEKTRİK YATIRIMLARI 2014 AĞUSTOS AYI ÖZET RAPORU TÜRKİYE ELEKTRİK YATIRIMLARI 214 AĞUSTOS AYI ÖZET RAPORU Dr. Ozan Soydaş, Cem Üllenoğlu (Enerji Yatırımları Dairesi Başkanlığı) Bu rapor Enerji İşleri Genel Müdürlüğü Enerji Yatırımları Dairesi Başkanlığı

Detaylı

TAŞRA TEŞKİLATI MÜNHAL TEKNİKER KADROLARI

TAŞRA TEŞKİLATI MÜNHAL TEKNİKER KADROLARI ADANA MERKEZ 111918 İL MEM İNŞAAT 1 ADANA MERKEZ 111918 İL MEM ELEKTRİK 2 ADIYAMAN MERKEZ 114014 İL MEM İNŞAAT 1 ADIYAMAN MERKEZ 114014 İL MEM ELEKTRİK 1 AFYONKARAHİSARMERKEZ 114972 İL MEM İNŞAAT 1 AFYONKARAHİSARMERKEZ

Detaylı

İL ADI İLÇE ADI CİNSİYET ADANA CEYHAN KIZ ADANA MERKEZ KIZ ADIYAMAN BESNİ KIZ ADIYAMAN KAHTA ERKEK ADIYAMAN MERKEZ ERKEK ADIYAMAN MERKEZ KIZ

İL ADI İLÇE ADI CİNSİYET ADANA CEYHAN KIZ ADANA MERKEZ KIZ ADIYAMAN BESNİ KIZ ADIYAMAN KAHTA ERKEK ADIYAMAN MERKEZ ERKEK ADIYAMAN MERKEZ KIZ İL ADI İLÇE ADI CİNSİYET ADANA CEYHAN KIZ ADANA MERKEZ KIZ ADIYAMAN BESNİ KIZ ADIYAMAN KAHTA ERKEK ADIYAMAN MERKEZ ERKEK ADIYAMAN MERKEZ KIZ AFYONKARAHİSAR BAYAT KIZ AFYONKARAHİSAR DİNAR ERKEK AFYONKARAHİSAR

Detaylı

TÜRKİYE ELEKTRİK YATIRIMLARI 2014 EKİM AYI ÖZET RAPORU

TÜRKİYE ELEKTRİK YATIRIMLARI 2014 EKİM AYI ÖZET RAPORU TÜRKİYE ELEKTRİK YATIRIMLARI 214 EKİM AYI ÖZET RAPORU Dr. Ozan Soydaş, Cem Üllenoğlu (Enerji Yatırımları Dairesi Başkanlığı) Bu rapor Enerji İşleri Genel Müdürlüğü Enerji Yatırımları Dairesi Başkanlığı

Detaylı

Ermenek Barajı Göl Alanı Genel Görünümü

Ermenek Barajı Göl Alanı Genel Görünümü Ermenek Barajı Göl Alanı Genel Görünümü Ermenek Barajı nın Konumu Ermenek Barajı tamamlanma tarihi itibari ile Türkiye deki en yüksek barajdır. Ermenek Barajı Avrupa nın en yüksek 6. barajıdır. Ermenek

Detaylı

26 Santral Kuyruksuyu Kotu (m) m 27 İletim Yapısı CTP Boru (basınçlı) 28 İletim Yapısı Uzunluğu (m) İletim Yapısı Eğimi ( j ) Değişken

26 Santral Kuyruksuyu Kotu (m) m 27 İletim Yapısı CTP Boru (basınçlı) 28 İletim Yapısı Uzunluğu (m) İletim Yapısı Eğimi ( j ) Değişken 1. ÖZET 1.1. YÖNETİCİ BİLGİLENDİRME FORMU S.NO Açıklamalar 1 Proje Adı Kale Reg. Ve HES 2 Şirket Adı Asa Enerji Elektrik Üretim San. ve Tic. A.Ş. 3 Şirket Adresi Musazade Mah. Cumhuriyet Meydanı Molla

Detaylı

Elektrik Piyasası Sektör Raporu / Ocak/2017

Elektrik Piyasası Sektör Raporu / Ocak/2017 Elektrik Piyasası Sektör Raporu / Ocak/2017 I Bu raporda yer alan tüm bilgi, tablo ve şekillerin her hakkı saklıdır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. T.C. ENERJİ PİYASASI DÜZENLEME KURUMU Strateji Geliştirme

Detaylı

Elektrik Piyasası Sektör Raporu / Ocak/2017

Elektrik Piyasası Sektör Raporu / Ocak/2017 I Bu raporda yer alan tüm bilgi, tablo ve şekillerin her hakkı saklıdır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. T.C. ENERJİ PİYASASI DÜZENLEME KURUMU Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı ANKARA 2017 Önemli

Detaylı

Düzce nin Çevre Sorunları ve Çözüm Önerileri Çalıştayı 04 Aralık 2012, Düzce

Düzce nin Çevre Sorunları ve Çözüm Önerileri Çalıştayı 04 Aralık 2012, Düzce Düzce nin Çevre Sorunları ve Çözüm Önerileri Çalıştayı 04 Aralık 2012, Düzce İÇERİK Enerji Kaynakları HES Faaliyetlerinin Aşamaları Düzce İlindeki HES Faaliyetleri Karşılaşılan Çevresel Sorunlar Çözüm

Detaylı

SOMA DAN SONRA: TÜRKİYE DE ENERJİ KAYNAKLARI, ÜRETİM VE TÜKETİMİ, ALTERNATİF ENERJİLER, ENERJİ POLİTİKALARI 18 HAZİRAN 2014

SOMA DAN SONRA: TÜRKİYE DE ENERJİ KAYNAKLARI, ÜRETİM VE TÜKETİMİ, ALTERNATİF ENERJİLER, ENERJİ POLİTİKALARI 18 HAZİRAN 2014 SOMA DAN SONRA: TÜRKİYE DE ENERJİ KAYNAKLARI, ÜRETİM VE TÜKETİMİ, ALTERNATİF ENERJİLER, ENERJİ POLİTİKALARI 18 HAZİRAN 2014 İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 1 TÜRKİYE DE HİDROELEKTRİK ENERJİ Prof. Dr. Bihrat

Detaylı

Tokat 29 Tesisin Açılış ve 7 Tesisin Temel Atma Merasimi 4 Ekim 2013, Cuma 15:00

Tokat 29 Tesisin Açılış ve 7 Tesisin Temel Atma Merasimi 4 Ekim 2013, Cuma 15:00 Tokat 29 Tesisin Açılış ve 7 Tesisin Temel Atma Merasimi 4 Ekim 2013, Cuma 15:00 Sayın Bakanım, Sayın Valim, Sayın Milletvekillerim, Sayın Belediye Başkanım, Genel Müdürlerim, değerli konuklar, hanımefendiler,

Detaylı

İstanbul, İzmir (Büyükşehirl er) Diğer Büyükşehir Belediyeleri

İstanbul, İzmir (Büyükşehirl er) Diğer Büyükşehir Belediyeleri İkili toplama / AGM/ Marmara / Ege İstanbul, İzmir (Büyükşehirl er) Büyükşehir i İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Küçük Menderes Havzası Çevre ve Altyapı Hizmetleri Birliği,

Detaylı

YURT BAŞVURUSU YAPILABİLECEK İL/İLÇELER

YURT BAŞVURUSU YAPILABİLECEK İL/İLÇELER İL İLÇE CİNSİYET ADANA MERKEZ ERKEK ADANA KOZAN KIZ ADANA KOZAN ERKEK ADIYAMAN BESNİ ERKEK ADIYAMAN MERKEZ KIZ ADIYAMAN MERKEZ ERKEK ADIYAMAN KAHTA ERKEK ADIYAMAN BESNİ KIZ AFYONKARAHİSAR ŞUHUT KIZ AFYONKARAHİSAR

Detaylı

FİRMA TANITIM REHBERİ

FİRMA TANITIM REHBERİ FİRMA TANITIM REHBERİ HAKKIMIZDA Çözüm Grup Mühendislik Müşavirlik; yenilikçi, araştırmacı, gelişmeye açık anlayışı ve kurumsal yapısıyla edindiği engin tecrübe ve becerilerle müşterilerinin teknik ve

Detaylı

YURT BAŞVURUSU YAPILABİLECEK İL/İLÇELER

YURT BAŞVURUSU YAPILABİLECEK İL/İLÇELER İL ADI İLÇE ADI CİNSİYET ADANA KOZAN ERKEK ADANA KOZAN KIZ ADANA MERKEZ ERKEK ADIYAMAN BESNİ ERKEK ADIYAMAN BESNİ KIZ ADIYAMAN MERKEZ KIZ AFYONKARAHİSAR BAYAT KIZ AFYONKARAHİSAR DİNAR ERKEK AFYONKARAHİSAR

Detaylı

Elektrik Piyasası Sektör Raporu Ekim/2016

Elektrik Piyasası Sektör Raporu Ekim/2016 Elektrik Piyasası Sektör Raporu I GİRİŞ Bu rapor, elektrik piyasasında faaliyette bulunan lisans sahibi şirketlerin Kurumumuza sunmuş oldukları bildirimler esas alınarak hazırlanmıştır. Rapordaki lisanslı

Detaylı

Elektrik Piyasası Sektör Raporu Temmuz/2016

Elektrik Piyasası Sektör Raporu Temmuz/2016 Elektrik Piyasası Sektör Raporu I GİRİŞ Bu rapor, elektrik piyasasında faaliyette bulunan lisans sahibi şirketlerin Kurumumuza sunmuş oldukları bildirimler esas alınarak hazırlanmıştır. Rapordaki lisanslı

Detaylı

Elektrik Piyasası Sektör Raporu Kasım/2016

Elektrik Piyasası Sektör Raporu Kasım/2016 Elektrik Piyasası Sektör Raporu I GİRİŞ Bu rapor, elektrik piyasasında faaliyette bulunan lisans sahibi şirketlerin Kurumumuza sunmuş oldukları bildirimler esas alınarak hazırlanmıştır. Rapordaki lisanslı

Detaylı

Su Yapıları Örnekleri

Su Yapıları Örnekleri Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, İnşaat Mühendisliği IM 101 İnşaat Mühendisliğine Giriş Su Yapıları Örnekleri Arş. Gör. Dr. İbrahim UÇAR 11 Kasım 2015 Baraj Kullanım Amaçları Su Temini Sulama Taşkın

Detaylı

Elektrik Piyasası Sektör Raporu Ağustos/2016

Elektrik Piyasası Sektör Raporu Ağustos/2016 Elektrik Piyasası Sektör Raporu I GİRİŞ Bu rapor, elektrik piyasasında faaliyette bulunan lisans sahibi şirketlerin Kurumumuza sunmuş oldukları bildirimler esas alınarak hazırlanmıştır. Rapordaki lisanslı

Detaylı

Elektrik Piyasası Sektör Raporu Aralık/2016

Elektrik Piyasası Sektör Raporu Aralık/2016 Elektrik Piyasası Sektör Raporu I GİRİŞ Bu rapor, elektrik piyasasında faaliyette bulunan lisans sahibi şirketlerin Kurumumuza sunmuş oldukları bildirimler esas alınarak hazırlanmıştır. Rapordaki lisanslı

Detaylı

Elektrik Piyasası Sektör Raporu Eylül/2016

Elektrik Piyasası Sektör Raporu Eylül/2016 Elektrik Piyasası Sektör Raporu I GİRİŞ Bu rapor, elektrik piyasasında faaliyette bulunan lisans sahibi şirketlerin Kurumumuza sunmuş oldukları bildirimler esas alınarak hazırlanmıştır. Rapordaki lisanslı

Detaylı

Elektrik Piyasası Sektör Raporu Mayıs/2016

Elektrik Piyasası Sektör Raporu Mayıs/2016 Elektrik Piyasası Sektör Raporu I GİRİŞ Bu rapor, elektrik piyasasında faaliyette bulunan lisans sahibi şirketlerin Kurumumuza sunmuş oldukları bildirimler esas alınarak hazırlanmıştır. Rapordaki lisanslı

Detaylı

Elektrik Piyasası Sektör Raporu Haziran/2016

Elektrik Piyasası Sektör Raporu Haziran/2016 Elektrik Piyasası Sektör Raporu I GİRİŞ Bu rapor, elektrik piyasasında faaliyette bulunan lisans sahibi şirketlerin Kurumumuza sunmuş oldukları bildirimler esas alınarak hazırlanmıştır. Rapordaki lisanslı

Detaylı

ENERJİ. KÜTAHYA www.zafer.org.tr

ENERJİ. KÜTAHYA www.zafer.org.tr ENERJİ 2011 yılı sonu itibarıyla dünyadaki toplam enerji kaynak tüketimi 12.274,6 milyon ton eşdeğeri olarak gerçekleşmiştir. 2011 yılı itibarıyla dünyada enerji tüketiminde en yüksek pay %33,1 ile petrol,

Detaylı

Elektrik Piyasası Sektör Raporu / Nisan/2017

Elektrik Piyasası Sektör Raporu / Nisan/2017 I Bu raporda yer alan tüm bilgi, tablo ve şekillerin her hakkı saklıdır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. T.C. ENERJİ PİYASASI DÜZENLEME KURUMU Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı ANKARA 2017 Önemli

Detaylı

Elektrik Piyasası Sektör Raporu Mart/2016

Elektrik Piyasası Sektör Raporu Mart/2016 Elektrik Piyasası Sektör Raporu I GİRİŞ Bu rapor, elektrik piyasasında faaliyette bulunan lisans sahibi şirketlerin Kurumumuza sunmuş oldukları bildirimler esas alınarak hazırlanmıştır. Rapordaki lisanslı

Detaylı

Elektrik Piyasası Sektör Raporu Ocak/2016

Elektrik Piyasası Sektör Raporu Ocak/2016 Elektrik Piyasası Sektör Raporu I GİRİŞ Bu rapor, elektrik piyasasında faaliyette bulunan lisans sahibi şirketlerin Kurumumuza sunmuş oldukları bildirimler esas alınarak hazırlanmıştır. Rapordaki lisanslı

Detaylı

HAKKIMIZDA MİSYONUMUZ

HAKKIMIZDA MİSYONUMUZ enerjinin şifresi HAKKIMIZDA EKSENAR, her biri kendi branşlarında deneyimli ve dinamik mühendisler tarafından Ankara da kurulmuş olup, Enerji Teknolojileri, Madencilik, Çevre ve Mühendislik Müşavirlik

Detaylı

Elektrik Piyasası Sektör Raporu / Mart/2017

Elektrik Piyasası Sektör Raporu / Mart/2017 I Bu raporda yer alan tüm bilgi, tablo ve şekillerin her hakkı saklıdır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. T.C. ENERJİ PİYASASI DÜZENLEME KURUMU Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı ANKARA 2017 Önemli

Detaylı

SU YÖNETİMİ VE GÖLLER BÖLGESİ

SU YÖNETİMİ VE GÖLLER BÖLGESİ SU YÖNETİMİ VE GÖLLER BÖLGESİ 30 Mart 2012 2/49 DSİ Ülkemizin Yeraltı ve Yerüstü Su Kaynaklarının Geliştirilmesi Gayesiyle 1954 Yılında Kurulmuş, Bir Kamu Kuruluşudur. 1914 1925 1929 1939 1954 Tarihçe

Detaylı

SEKTÖR: ENERJİ (TERMİK-KOJENERASYON)

SEKTÖR: ENERJİ (TERMİK-KOJENERASYON) SEKTÖR: ENERJİ (TERMİK-KOJENERASYON) SIRA 1 Afşin-Elbistan A Termik Santralı Rehabilitasyonu ve Baca Gazı Desülfürizasyon Ünitesinin Tesis Edilmesi Projesi EÜAŞ Genel Müdürlüğü Afşin-Elbistan A Termik

Detaylı

YURT BAŞVURUSU YAPILABİLECEK İL/İLÇELER

YURT BAŞVURUSU YAPILABİLECEK İL/İLÇELER İL ADI İLÇE ADI CİNSİYET ADANA KOZAN ERKEK ADANA KOZAN KIZ ADANA MERKEZ ERKEK ADIYAMAN BESNİ ERKEK ADIYAMAN BESNİ KIZ ADIYAMAN KAHTA ERKEK ADIYAMAN MERKEZ KIZ AFYONKARAHİSAR EMİRDAĞ ERKEK AFYONKARAHİSAR

Detaylı

ZORLU ENERJİ Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 28 Nisan 2016

ZORLU ENERJİ Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 28 Nisan 2016 ZORLU ENERJİ 2015 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 28 Nisan 2016 İÇİNDEKİLER Zorlu Enerji Bağlı Ortaklık ve İştirakler Bölgesinde ve Türkiye de Zorlu Enerji 2015 Faaliyet Sonuçları ve 2016 Hedefleri

Detaylı

Firma Adı Tesis Adı/Tesis Faaliyeti Hizmet Tanımı Hizmet Durumu

Firma Adı Tesis Adı/Tesis Faaliyeti Hizmet Tanımı Hizmet Durumu Firma Adı Tesis Adı/Tesis Faaliyeti Hizmet Tanımı Hizmet Durumu Ayaş İçmece Ve Kaplıcaları Ayaş İçmeceleri Ve Kaplıcaları Güriş İnş. Ve Müh. Güriş İnşaat Ve Mühendislik Ankara Yerleşkesi Güriş İş Mak.

Detaylı

TÜRKİYE ELEKTRİK YATIRIMLARI 2016 NİSAN AYI ÖZET RAPORU

TÜRKİYE ELEKTRİK YATIRIMLARI 2016 NİSAN AYI ÖZET RAPORU TÜRKİYE ELEKTRİK YATIRIMLARI 216 NİSAN AYI ÖZET RAPORU Dr. Ozan Soydaş, Cem Üllenoğlu (Enerji Yatırımları Dairesi Başkanlığı) Bu rapor Enerji İşleri Genel Müdürlüğü Enerji Yatırımları Dairesi Başkanlığı

Detaylı

Elektrik Piyasası Sektör Raporu Nisan/2016

Elektrik Piyasası Sektör Raporu Nisan/2016 Elektrik Piyasası Sektör Raporu I GİRİŞ Bu rapor, elektrik piyasasında faaliyette bulunan lisans sahibi şirketlerin Kurumumuza sunmuş oldukları bildirimler esas alınarak hazırlanmıştır. Rapordaki lisanslı

Detaylı

PETROL VE MADEN YATIRIMLARI

PETROL VE MADEN YATIRIMLARI PETROL VE MADEN YATIRIMLARI : KROM ZENGİNLEŞTİRME TESİSİ ATIK DEPOLAMA BARAJI ÇED RAPORU VE ÇEVRESEL İZİNLERİNİN ALINMASI : Aladağ / ADANA : YILDIRIM HOLDİNG (ETİ KROM A.Ş.) Çevresel İzinler İçin Projelerin

Detaylı

TÜRKİYE ELEKTRİK YATIRIMLARI 2014 ARALIK AYI ÖZET RAPORU

TÜRKİYE ELEKTRİK YATIRIMLARI 2014 ARALIK AYI ÖZET RAPORU TÜRKİYE ELEKTRİK YATIRIMLARI 214 ARALIK AYI ÖZET RAPORU Dr. Ozan Soydaş, Cem Üllenoğlu (Enerji Yatırımları Dairesi Başkanlığı) Bu rapor Enerji İşleri Genel Müdürlüğü Enerji Yatırımları Dairesi Başkanlığı

Detaylı

01 OCAK 2014 30 EYLÜL 2014 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ÇAMLICA HES YAMULA HES

01 OCAK 2014 30 EYLÜL 2014 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ÇAMLICA HES YAMULA HES AYEN ENERJİ A.Ş. 01 OCAK 2014 30 EYLÜL 2014 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ÇAMLICA HES YAMULA HES 1 HAZIRLAMA ESASLARI Yıllık Faaliyet Raporu, Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri II-14.1 sayılı Sermaye

Detaylı

LİMANLAR GERİ SAHA KARAYOLU VE DEMİRYOLU BAĞLANTILARI MASTER PLAN ÇALIŞMASI

LİMANLAR GERİ SAHA KARAYOLU VE DEMİRYOLU BAĞLANTILARI MASTER PLAN ÇALIŞMASI T.C. ULAŞTIRMA, DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI ALTYAPI YATIRIMLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ LİMANLAR GERİ SAHA KARAYOLU VE DEMİRYOLU BAĞLANTILARI MASTER PLAN ÇALIŞMASI SONUÇ RAPORU-EKLER Mühendislik Anonim

Detaylı

RES ve GES GÜNCEL DEĞERLENDİRMELER. Dr. Refik Tiryaki Grup Başkanı. Elektrik Piyasası Dairesi Başkanlığı. 23 Nisan 2016 ODTÜ VİŞNELİK

RES ve GES GÜNCEL DEĞERLENDİRMELER. Dr. Refik Tiryaki Grup Başkanı. Elektrik Piyasası Dairesi Başkanlığı. 23 Nisan 2016 ODTÜ VİŞNELİK RES ve GES GÜNCEL DEĞERLENDİRMELER Dr. Refik Tiryaki Grup Başkanı Elektrik Piyasası Dairesi Başkanlığı 23 Nisan 2016 ODTÜ VİŞNELİK Sunum Planı RES Verileri ve Tarihçesi Rüzgar Mevcut Durum Geçici 15 Uygulaması

Detaylı

Sayın Bakanım, Sayın Valim, Sayın Milletvekillerim, Sayın Müsteşarım, Değerli Genel Müdürlerim, Sayın Belediye Başkanlarım,

Sayın Bakanım, Sayın Valim, Sayın Milletvekillerim, Sayın Müsteşarım, Değerli Genel Müdürlerim, Sayın Belediye Başkanlarım, Manisa (Alaşehir) 13 Mart 26 Adet Tesisin Temel Atma ve Açılış Merasimi ( 21 temel, 5 açılış) (1 adedi baraj, 2 adedi büyük sulama, 1 adedi gölet, 14 adedi gölet ve sulama, 1 adedi gölet sulaması, 7 adedi

Detaylı

EKPSS-2016/1 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar (Önlisans)

EKPSS-2016/1 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar (Önlisans) 210010001 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MEMUR (BOLU / MERKEZ - Merkez) 1 0 79,46687 79,46687 210010003 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ SEKRETER (BOLU / MERKEZ - Merkez) 1 0 74,89333 74,89333 290940017

Detaylı

KPSS-2014/3 Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarının Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme (Ortaöğretim)

KPSS-2014/3 Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarının Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme (Ortaöğretim) KURUM ADI KADRO ADI 190160001 SAĞLIK BAKANLIĞI SAĞLIK MEMURU (ADANA TÜM İLÇELER Taşra) 5 0 75,57278 78,51528 190160003 SAĞLIK BAKANLIĞI SAĞLIK MEMURU (ARTVİN TÜM İLÇELER Taşra) 4 0 75,26887 75,34407 190160005

Detaylı

CEYHAN SOSYO- EKONOMİK RAPORU

CEYHAN SOSYO- EKONOMİK RAPORU CEYHAN TİCARET ODASI CEYHAN SOSYO- EKONOMİK RAPORU 2013 YILI Ceyhan Ticaret Odası 2013 CEYHAN T İ CARET ODASI BAŞKANDAN; Değerli Ceyhanlılar, Bilindiği gibi Ceyhan Adana nın en eski ilçelerindenn birisi

Detaylı

YATIRIM TEŞVİK BELGELERİ

YATIRIM TEŞVİK BELGELERİ TEŞVİK BELGELERİ 1//2010-31//2010 TARİHLERİ ARASINDA VERİLEN TEŞVİK BELGELERİ () Sn Belge No Belge Tarihi Firmanın Adı Yatırımın Sektörü Yatırımın Yeri Firmanın Adresi Yatırımın Belge Türü Cinsi 1 2 3

Detaylı

Dünya Enerji Konseyi Türk Milli Komitesi TÜRKİYE 10. ENERJİ KONGRESİ TÜRKİYE NİN ENERJİ PAZARINA KUZEYDOĞU ANADOLUNUN KATKISI

Dünya Enerji Konseyi Türk Milli Komitesi TÜRKİYE 10. ENERJİ KONGRESİ TÜRKİYE NİN ENERJİ PAZARINA KUZEYDOĞU ANADOLUNUN KATKISI Dünya Enerji Konseyi Türk Milli Komitesi TÜRKİYE 10. ENERJİ KONGRESİ TÜRKİYE NİN ENERJİ PAZARINA KUZEYDOĞU ANADOLUNUN KATKISI Dr. Ahmet H. ALPASLAN DSİ XVI. Bölge Müdürlüğü, ARTVİN ahalpaslan@dsi.gov.tr

Detaylı

12. ENERJİ İSTATİSTİKLERİ

12. ENERJİ İSTATİSTİKLERİ 12. ENERJİ İSTATİSTİKLERİ 12.1. 12.1.1. Üretim Santral ve Kurulu Güç 2007-2011 Türkiye TR41 Bursa Eskişehir Bilecik Toplam Santral 612 21 14 4 3 Toplam Kurulu Güç (MW) 49515,4 3132,9 2671,5 319,4 142,0

Detaylı

RÜZGAR HIZ DAĞILIMI. 50 metre. Ekonomik RES yatırımı için 7 m/s veya üzerinde rüzgar hızı gerekmektedir.

RÜZGAR HIZ DAĞILIMI. 50 metre. Ekonomik RES yatırımı için 7 m/s veya üzerinde rüzgar hızı gerekmektedir. ADANA İLİ RÜZGAR KAYNAK BİLGB LGİLERİ RÜZGAR HIZ DAĞILIMI 50 metre Ekonomik RES yatırımı için 7 m/s veya üzerinde rüzgar hızı gerekmektedir. KAPASİTE FAKTÖRÜ DAĞILIMI 50 metre Ekonomik RES yatırımı için

Detaylı

ILISU PROJESİ. GAP ın can damarı Dicle - Fırat Nehirleri Türkiye su potansiyelinin yaklaşık % 28,5 ini oluşturmaktadır. FIRAT 17 % 458 m DİCLE 12 %

ILISU PROJESİ. GAP ın can damarı Dicle - Fırat Nehirleri Türkiye su potansiyelinin yaklaşık % 28,5 ini oluşturmaktadır. FIRAT 17 % 458 m DİCLE 12 % ILISU PROJESİ TANIMI ve TARİHÇESİ GAP ın can damarı Dicle - Fırat Nehirleri Türkiye su potansiyelinin yaklaşık % 28,5 ini oluşturmaktadır. GAP IN CAN DAMARI DİCLE-FIRAT NEHİRLERİ Türkiye su potansiyelinin

Detaylı

TABLO-4. LİSANS MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR ( EKPSS 2014 )

TABLO-4. LİSANS MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR ( EKPSS 2014 ) 7769 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Memur ADANA TÜM İLÇELER Taşra GİH 7 17 4001 7770 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Memur ADIYAMAN TÜM İLÇELER Taşra GİH 7 9 4001 7771 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Memur AFYONKARAHİSAR TÜM İLÇELER

Detaylı

TABLO-3. ÖNLİSANS MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR ( EKPSS 2014 )

TABLO-3. ÖNLİSANS MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR ( EKPSS 2014 ) 7858 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Memur ADANA TÜM İLÇELER Taşra GİH 10 8 ### 7859 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Memur ADIYAMAN TÜM İLÇELER Taşra GİH 10 4 ### 7860 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Memur AFYONKARAHİSAR TÜM İLÇELER

Detaylı

KARAPINAR PROJE

KARAPINAR PROJE www.karapinar.com.tr KARAPINAR PROJE KARAPINAR PROJE TANITIM DOSYASI Ülkemizin yetenekli, dinamik, vizyonu ve misyonu olan genç mühendislerinin enerjilerini birleştirerek bir araya gelmesi ile kurulmuştur.

Detaylı

BAKANLIK TARAFINDAN ÇED GEREKLİ DEĞİLDİR VERİLENLER

BAKANLIK TARAFINDAN ÇED GEREKLİ DEĞİLDİR VERİLENLER BAKANLIK TARAFINDAN ÇED GEREKLİ DEĞİLDİR VERİLENLER SIRA NO PROJENİN ADI PROJENİN SAHİBİ 1 Kum BULUTSAN İnşSanLtdŞti 2 Berkut Refrakter Berkut Refrakter San ve Tic Ltd Şti(Deman mad) San ve Tic Ltd Şti(Tuna

Detaylı

TÜRKİYE ELEKTRİK YATIRIMLARI 2014 NİSAN AYI ÖZET RAPORU

TÜRKİYE ELEKTRİK YATIRIMLARI 2014 NİSAN AYI ÖZET RAPORU TÜRKİYE ELEKTRİK YATIRIMLARI 214 NİSAN AYI ÖZET RAPORU Dr. Ozan Soydaş, Cem Üllenoğlu (Enerji Yatırımları Dairesi Başkanlığı) Bu rapor Enerji İşleri Genel Müdürlüğü Enerji Yatırımları Dairesi Başkanlığı

Detaylı

Akfen Yenilenebilir Enerji A.Ş. Sunumu. Mart 2017

Akfen Yenilenebilir Enerji A.Ş. Sunumu. Mart 2017 Akfen Yenilenebilir Enerji A.Ş. Sunumu Mart 2017 1 Akfen Yenilenebilir Enerji: Genel Görünüm Kurumsal Yapı Coğrafi Dağılım EBRD %100 %5 AKFEN HOLDING A.Ş. (1) (1) %90 %5 AKFEN YENİLENEBİLİR ENERJİ %100

Detaylı

DOĞU KARADENİZ HAVZASINDAKİ HİDROELEKTRİK POTANSİYELİN ANALİZİ

DOĞU KARADENİZ HAVZASINDAKİ HİDROELEKTRİK POTANSİYELİN ANALİZİ DOĞU KARADENİZ HAVZASINDAKİ HİDROELEKTRİK POTANSİYELİN ANALİZİ Çağrıhan Karstarlı 1, Murat İhsan Kömürcü 2, Adem Akpınar 3, Ergun Uzlu 4, Murat Kankal 5, Hızır Önsoy 6 Özet Ülkemizin topografik ve hidrojeolojik

Detaylı

Elektrik Piyasası Sektör Raporu / Mayıs/2017

Elektrik Piyasası Sektör Raporu / Mayıs/2017 I Bu raporda yer alan tüm bilgi, tablo ve şekillerin her hakkı saklıdır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. T.C. ENERJİ PİYASASI DÜZENLEME KURUMU Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı ANKARA 2017 Önemli

Detaylı

Elektrik Piyasası Sektör Raporu / Ağustos/ 2017

Elektrik Piyasası Sektör Raporu / Ağustos/ 2017 I Bu raporda yer alan tüm bilgi, tablo ve şekillerin her hakkı saklıdır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. T.C. ENERJİ PİYASASI DÜZENLEME KURUMU Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı ANKARA 2017 Önemli

Detaylı

Elektrik Piyasası Sektör Raporu / Temmuz / 2017

Elektrik Piyasası Sektör Raporu / Temmuz / 2017 Elektrik Piyasası Sektör Raporu / Temmuz / 2017 I Bu raporda yer alan tüm bilgi, tablo ve şekillerin her hakkı saklıdır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. T.C. ENERJİ PİYASASI DÜZENLEME KURUMU Strateji

Detaylı

Elektrik Piyasası Sektör Raporu / Haziran/2017

Elektrik Piyasası Sektör Raporu / Haziran/2017 I Bu raporda yer alan tüm bilgi, tablo ve şekillerin her hakkı saklıdır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. T.C. ENERJİ PİYASASI DÜZENLEME KURUMU Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı ANKARA 2017 Önemli

Detaylı

YATIRIM TEŞVİK BELGELERİ

YATIRIM TEŞVİK BELGELERİ YATIRIM TEŞVİK BELGELERİ 1/5/2010-31/5/2010 TARİHLERİ ARASINDA VERİLEN YATIRIM TEŞVİK BELGELERİ () Sn Belge No Belge Tarihi Firmanın Adı Yatırımın Sektörü Yatırımın Yeri Firmanın Adresi Yatırımın Belge

Detaylı

Lisanssız Elektrik Üretiminde Yeni Dönem. Yalçın KIROĞLU, Başkan

Lisanssız Elektrik Üretiminde Yeni Dönem. Yalçın KIROĞLU, Başkan Lisanssız Elektrik Üretiminde Yeni Dönem Yalçın KIROĞLU, Başkan 1 Rüzgar, Güneş, Hidro, Biyokütle 2 Lisanssız Elektrik Üretimi Derneği Açılışı 26 Eylül 2012 3 Derneğimizin Amacı Abone EDAŞ Lİ-DER Lisanssız

Detaylı

01 OCAK MART 2009 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

01 OCAK MART 2009 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU AYEN ENERJİ A.Ş. 01 OCAK 2009-31 MART 2009 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER SAYFA 1. YÖNETİM KURULU 2 2. ORTAKLIK YAPISI 2 3. TESİSLERİMİZ 3 4. ENERJİ SEKTÖRÜNE BAKIŞ 3-4 5. FİNANSAL YAPI

Detaylı

2016 Mayıs Ayı Analizi Mehmet KARAKUŞ Adana Sanayi Odası

2016 Mayıs Ayı Analizi Mehmet KARAKUŞ Adana Sanayi Odası 2012/3305 SAYILI YATIRIMLARDA DEVLET YARDIMLARI HAKKINDA KARAR ve 2012/1 SAYILI TEBLİĞ 2016 Mayıs Ayı Analizi Mehmet KARAKUŞ Adana Sanayi Odası 2016 Yılı Ocak-Mayıs Dönemi Yatırım Teşvik Belgeleri (Türkiye)

Detaylı

Tanıtım ve Faaliyetler

Tanıtım ve Faaliyetler EÜAŞ IN ENERJĐ TEKNOLOJĐLERĐNE BAKIŞI Enerji Teknolojileri Platformu Raşit Đş PEK Üyesi, EÜAŞE Genel Md. Yrd. 2008 1 Tanıtım ve Faaliyetler 19 TERMĐK SANTRAL 103 HĐDROELEKTRĐK SANTRAL Sermayesi...: 5.6

Detaylı

İTİBARİYLA KÖY YOLU ENVANTERİ

İTİBARİYLA KÖY YOLU ENVANTERİ ADIYAMAN 1. DERECE 0 3 756 2.067 0 2.826 ADIYAMAN 2. DERECE 0 0 350 210 0 560 ADIYAMAN KÖY İÇİ YOL 0 0 636 173 22 0 831 ADIYAMAN TOPLAM 0 3 1.742 2.450 22 0 4.217 AFYONKARAHİSAR 1. DERECE 67 115 216 1.868

Detaylı

KÜTAHYA ĠLĠ YATIRIMLARI (17.06.2014)

KÜTAHYA ĠLĠ YATIRIMLARI (17.06.2014) KÜTAHYA ĠLĠ YATIRIMLARI (17.06.2014) DEVLET SU ĠġLERĠ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Kütahya ya 2003-2013 yılları arasında 2014 yılı birim fiyatlarıyla tamamlanan ve devam

Detaylı

DARBOĞAZ ELEKTRİK ÜRETİM SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.

DARBOĞAZ ELEKTRİK ÜRETİM SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. DARBOĞAZ ELEKTRİK ÜRETİM SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. Dünya Ticaret Merkezi A2 Blok K:2 No:131 34149 Bakırköy/İstanbul Tel: 0212.465 75 66 Faks: 0212.465 75 68 OBELYA Mühendislik Çevre ve Yatırım Danışmanlığı Hizmetleri

Detaylı

HES DOĞALTAŞ ÇATI İZALASYON İNŞAAT ENERJİ MAK. NAK. HARF. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.

HES DOĞALTAŞ ÇATI İZALASYON İNŞAAT ENERJİ MAK. NAK. HARF. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. HES DOĞALTAŞ ÇATI İZALASYON İNŞAAT ENERJİ MAK. NAK. HARF. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. Adres : Yeni Sanayi Sitesi 25. Blok No:19 3226 ISPARTA Tel/Fax : 0 246 202 22 12 Mobil No : 0 532 587 03 30 / 0 553 451

Detaylı

Elektrik Piyasası Sektör Raporu / Ekim / 2017

Elektrik Piyasası Sektör Raporu / Ekim / 2017 I Bu raporda yer alan tüm bilgi, tablo ve şekillerin her hakkı saklıdır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. T.C. ENERJİ PİYASASI DÜZENLEME KURUMU Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı ANKARA 2017 Önemli

Detaylı

T.C. ENERJİ PİYASASI DÜZENLEME KURUMU Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı

T.C. ENERJİ PİYASASI DÜZENLEME KURUMU Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı II Bu raporda yer alan tüm bilgi, tablo ve şekillerin her hakkı saklıdır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. T.C. ENERJİ PİYASASI DÜZENLEME KURUMU Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı ANKARA 2018 Önemli

Detaylı

T.C. ENERJİ PİYASASI DÜZENLEME KURUMU Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı

T.C. ENERJİ PİYASASI DÜZENLEME KURUMU Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı II Bu raporda yer alan tüm bilgi, tablo ve şekillerin her hakkı saklıdır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. T.C. ENERJİ PİYASASI DÜZENLEME KURUMU Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı ANKARA 2018 Önemli

Detaylı