SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ"

Transkript

1 Bülten Tarihi 2018 Haziran-Temmuz-Ağustos SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ YETİM ÇOCUKLAR İÇİN İFTAR YEMEĞİ Bu sayıda: Ġftar Yemeği 1 Yetim Çocuklara Karne 1 Hediyeleri Ramazan Bayramı 2 Yozgat Ġli Vali Yardımcısı Sayın Faruk Ekiz, Belediye BaĢkan Yardımcısı Sayın Talip Karslıoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Ġl Müdürü Abdullah NeĢeli, Kültür Müdürü Fadime SOLMAZ, Tıp Fakültesi Temel Tıp Anabilim Dalı BaĢkanı Prof. Dr. M. Fevzi POLAT, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevinç POLAT ve Fakültemizden çok sayıda akademisyenin katılımıyla yetim çocuklar için iftar yemeği düzenlendi. Yüksek Lisans Sınavı Yaz Okulu 3 Kalite Eğitimi 4 DıĢ PaydaĢ Toplantısı 5 15 Temmuz ġehitleri Anma ve Demokrasi Günü Malazgirt Zaferi 8 30 Ağustos Zafer 9 Bayramı Kurban Bayramı 11 Ġlgi çeken özel konular: Dış Paydaş Toplantısı Yaz Okulu Kalite Eğitimi Yüksek Lisans Öğrenci alımı ÇOCUKLARA KARNE HEDİYELERİ Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürü Sayın Abdullah NeĢeli, Prof. Dr. M. Fevzi Polat ve Vali yardımcısı Sayın Faruk Ekiz in konuģmalarıyla baģlayan program fakültemiz öğretim elemanlarının çocuklara karne hediyelerini takdim etmeleriyle son buldu.

2 Sayfa 2 SAĞLIK BĠLĠMLERĠ FAKÜLTESĠ RAMAZAN BAYRAMI Hacivat ve Karagözlü gölge oyunları, manilerle renklenen sahur geceleri ve rengarenk iftar sofralarıyla bir Ramazan ayı daha son buldu. Sağlıklı, mutlu, huzurlu Ģeker tadında bayramlar geçirmeniz dileğiyle BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN ÜNİVERSİTEMİZDE BAYRAMLAŞMA TÖRENİ Akademik ve idari personelin birlik ve beraberliğinin güçlenmesine ve ortak manevi duyguların paylaģılmasına vesile olan bayramlaģma törenine Rektörümüz Prof. Dr. Salih Karacabey, Rektör Yardımcımız, Prof. Dr. Bülent Çiftçi, Prof. Dr. ġenol Akın, Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. Mahmut Kılıç, Fakülte dekanları, çok sayıda akademik ve idari personel katıldı.

3 SAĞLIK BĠLĠMLERĠ FAKÜLTESĠ Sayfa 3 SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ YÜKSEK LİSANS MEZUNLARI ARASINA BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları HemĢireliği Anabilimdalı Yüksek Lisans öğrencisi Volkan DÜZGÜN, Prof. Dr. Yurdagül ERDEM danıģmanlığında yürüttüğü tezini baģarı ile tamamladı. Yozgat Bozok Üniversitesi ile Kırıkkale Üniversitesi nin ortak yürüttüğü Yüksek Lisans programı mezun öğrencileri arasına bir yenisini daha kattı. Eğitim her yerde her zaman. YAZ DÖNEMİ BAŞLADI Fakültemiz Eğitim öğretim dönemi yaz döneminde Dahiliye, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Kadın Sağlığı ve Hastalıkları, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları ile Halk Sağlığı HemĢireliği Anabilim Dallarında yaz döneminde de eğitim öğretim faaliyetlerine devam etti.

4 SAĞLIK BĠLĠMLERĠ FAKÜLTESĠ Sayfa 4 ÜNİVERSİTEMİZ DE KALİTE EĞİTİMİ Üniversitemizde Yükseköğretimde Kalite ve DıĢ Değerlendirme Süreci konulu bilgilendirme toplantısı yapıldı. Rektörümüz Prof. Dr. Salih Karacabey baģkanlığında üniversitemiz Ġktisadi Ġdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleģtirilen toplantıda yüksek öğretimde kalite çalıģmaları ve kalitenin bir yaģam biçimi veya alıģkanlık haline dönüģtürülmesine yönelik gerçekleģtirilen çalıģmalar ele alındı.

5 SAĞLIK BĠLĠMLERĠ FAKÜLTESĠ Sayfa 5 KALİTE KAPSAMINDA DIŞ PAYDAŞ TOPLANTISI Yükseköğrenimde kalite kapsamında dıģ paydaģlarımızdan Yozgat ġehir Hastanesi yönetimi ile gerçekleģtirilen toplantıda eğitim ve öğretimin ve hasta bakımının kalitesinin arttırılmasına yönelik uygulamalara iliģkin görüģ alındı. Toplantıda Dekanımız Prof. Dr. Sevinç Polat, Dekan Yard. Dr. Öğr. Üyesi Figen Alp Yılmaz, Dekan Yard. Dr. Öğr. Üyesi AyĢe ġener Taplak, Ebelik Bölüm BaĢkanı Dr. Öğr. Üyesi Rukiye Höbek Akarsu ve HemĢirelik Bölüm BaĢkan Yard., Doç. Dr. Nazan Kılıç Akça ile Yozgat ġehir Hastanesi BaĢhekimi Op. Dr. Aziz Ahmet Surel ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hatice Ipek ile BaĢhemĢire yardımcıları yer aldı. Toplantı sonrası ġehir Hastanesi Servisleri ve yeni açılan Ergoterapi Ünitesi gezildi.

6 SAĞLIK BĠLĠMLERĠ FAKÜLTESĠ Sayfa 6 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANMA DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ 15 Temmuz ġehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma faaliyetleri kapsamında üniversitenizde gerçekleģtirilen resim sergisi açılıģı ve 15 Temmuz Darbe giriģiminin dini arka planı konulu konferansa Rektörümüz Prof. Dr. Salih KARACABEY, Rektör Yardımcıları, Fakülte Dekanları, Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Sevinç PO- LAT ve Dekan Yard. Dr. Öğr. Üyesi AyĢe ġener TAPLAK ile çok sayıda akademik ve idari personel katıldı. Saygı DuruĢu ve Ġstiklal MarĢı nın ardından Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Salih Karacabey in konuģmaları ile baģlayan program Ġlahiyat Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Ümit Harun Akkaya nın Darbe GiriĢiminin Dini Arka Planı isimli konferansı ile devam etti.

7 S A Ğ LI K BĠ LĠ M L ER Ġ F AK Ü L T E SĠ Y AZ S AY I SI YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİ ALIM SINAVI Eğitim öğretim dönemi Yüksek Lisans baģvuruları kapsamında Fakültemizde gerçekleģtirilen sınav sonucunda HemĢirelik Bölümü Dahiliye, Cerrahi, Kadın Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları, Halk Sağlığı HemĢireliği Anabilim Dallarına Yüksek Lisans öğrencisi alındı. S a y fa 7

8 SAĞLIK BĠLĠMLERĠ FAKÜLTESĠ Sayfa 8 KURBAN BAYRAMI Geleneksel hale gelen Üniversitemiz BayramlaĢma Töreni, Kurban Bayramı münasebetiyle üniversitemiz nizamiye giriģinde bulunan büyük havuz çevresinde akademik ve idari personelin katılımıyla gerçekleģtirildi. Akademik ve idari personelin birlik ve beraberliğinin güçlenmesine ve ortak manevi duyguların paylaģılmasına vesile olan BayramlaĢma törenine Rektörümüz Prof. Dr. Salih Karacabey, Rektör Yardımcılarımız, Prof. Dr. Bülent Çiftçi, Prof. Dr. ġenol Akın, Prof. Dr. Fuat Köksal, Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. Mahmut Kılıç, fakülte dekanları, çok sayıda akademik ve idari personel katıldı. BayramlaĢma töreninde tek tek her personelin bayramını kutlayan Rektörümüz Prof. Dr. Salih Karacabey Bozok Üniversitesi ailesi olarak birlik ve beraberlik çerçevesinde nice bayramlar geçirilmesi temennilerinde bulundu.

9 S A Ğ LI K BĠ LĠ M L ER Ġ F AK Ü L T E SĠ Y AZ S AY I SI S a y fa MALAZGİRT ZAFERİ: 947. YIL DÖNÜMÜ Malazgirt SavaĢı, 26 Ağustos 1071 de MuĢ ta bulunan Malazgirt ovasında meydana gelmiģ, Selçuklu Sultanı Alparslan ve Doğu Roma Ġmparatoru Romen Diyojen arasında gerçekleģmiģ, Anadolunun Türk lere yeni yurt olmasını sağlamıģ olan meydan savaģıdır. Malazgirt Zaferi yle birlikte Anadolu da yeni bir anlayıģ hakim olmuģ, asırlar boyunca devam edecek olan barıģ, kardeģlik ve hoģgörü medeniyetinin temelleri atılmıģtır de Anadolu topraklarına ekilen barıģ ve hoģgörü tohumları yeģererek bütün coğrafyayı kaplamıģ ve bu coğrafyada ya- Ģayan bütün halklara barıģ, sevgi ve hoģgörü temelinde ortak yaģama kültürünü yerleģtirmiģtir. O gün ortaya konan ruh, o gün yeģeren yüksek idealler, asırlar boyunca her zorlukta, her mücadelede olduğu gibi, Ġstiklal SavaĢımızda da bize ilham vermiģ, bu toprakların vatanımız olarak payidar kalmasını sağlamıģtır.

10 S A Ğ LI K BĠ LĠ M L ER Ġ F AK Ü L T E SĠ Y AZ S AY I SI S a y fa AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI 30 Ağustos 1922 tarihi Zafer Bayramı olarak kutlanmaktadır. Bu Zafer Ġstiklal SavaĢı'nda düģman kuvvetlerin ülkeden tamamen çıkarılması yolunda kazanılmıģ çok önemli bir zaferdir. Ġstiklal SavaĢı sürecinde ilk olarak Sakarya SavaĢı'yla Yunan orduları gerilemek zorunda kaldı. Bundan sonra TBMM'de düģmanın yurttan atılması için taarruz yapılması kararı alındı. Hazırlıklar 1922 yılının Ağustos ayında tamamlandı. Atatürk'ün baģkomutanlık yaptığı taarruz 26 Ağustos 1922'de baģladı. 4 gün süren taarruz boyunca Yunan kuvvetleri dağıtıldı. Kalan Yunan kuvvetleri Ġzmir'e Bilmeyen kalmamıģtır ki: Ulusumuz, egemenliğini eline aldığı gün, en karanlık yoksulluğun, en derin uçurumun kıyısında idi. Bütün güçleri yıpranmıģ, bütün savunma araçları elinden alınmıģ, kutsal varlıkları saldırıya uğramıģ, pek acıklı bir durumda idi. Bütün bunları hiçe sayarak varlığını ve bağımsızlığını kurtarmaya karar verdi. Bu kararını baģarıya ulaģtırabilmek için kendine bir toplu davranıģ, bir belirli erek seçmesi gerekiyordu. Ulusun bütün varlığı ile, bütün inanıyla, canını diģine takarak o yolda birlikte yürümesi ve er geç baģarıya ulaģması gerekti. ĠĢte baylar o erek bu yerdi, burasıydı. Umulan ve istenen baģarı, iģte burada kazanılan zaferdi." M. KEMAL ATATÜRK... çekildi. Taarruz güçleri, artık yönünü Ġzmir'e çevirmiģti. 30 Ağustos zaferinin ardından, 9 Eylül 1922'de Ġzmir'in de kurtarılmasıyla ülke iģgal güçlerinden tamamen temizlenmiģ oldu.

11 SAĞLIK BĠLĠMLERĠ FAKÜLTESĠ HABER BÜLTENĠ EĞĠTĠM ve ÖĞRETĠM DÖNEMĠ 2018/2019 Eğitim-Öğretim yılının; Sağlıklı, neģeli, mutlu ve baģarı dolu günlerle geçmesi dileğiyle Tüm öğretim elemanı, öğrenci ve velilerimize huzurlu ve baģarılı bir eğitim öğretim yılı dileriz... DUYURULAR Ders Kayıtlarının Sistem Üzerinden Yapılması Mazeret Ders Kayıtlarını Yapılması Derslerin BaĢlaması Yeni Kayıt Yaptıran Öğrenciler Ġçin Oryantasyon Programının Düzenlenmesi

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EYLÜL AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EYLÜL AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EYLÜL AYI FAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- Ġlçemize bağlı Kalabak mahallesi 61.65.71.117.125.136.140

Detaylı

KALĠTE BĠLGĠLENDĠRME TOPLANTISI SONUÇ BĠLDĠRGESĠ. 18 Temmuz Harran Üniversitesi. Ġktisadi ve Ġdari Bilimler Fakültesi

KALĠTE BĠLGĠLENDĠRME TOPLANTISI SONUÇ BĠLDĠRGESĠ. 18 Temmuz Harran Üniversitesi. Ġktisadi ve Ġdari Bilimler Fakültesi KALĠTE BĠLGĠLENDĠRME TOPLANTISI SONUÇ BĠLDĠRGESĠ 18 Temmuz 2018 Harran Üniversitesi Ġktisadi ve Ġdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu Osmanbey YerleĢkesi, ġanlıurfa Harran Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü

Detaylı

KARAR Öğrenci ĠĢleri Daire BaĢkanlığı nın tarih ve 4027 sayılı yazısı ekindeki Eğitim Komisyonu nun 01 nolu kararı görüģüldü.

KARAR Öğrenci ĠĢleri Daire BaĢkanlığı nın tarih ve 4027 sayılı yazısı ekindeki Eğitim Komisyonu nun 01 nolu kararı görüģüldü. T.C. GAZĠOSMANPAġA ÜNĠVERSĠTESĠ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ġahġn baģkanlığında toplandı. KARAR 04.01- Öğrenci ĠĢleri Daire BaĢkanlığı nın 18.05.2011 tarih ve 4027

Detaylı

ÜNİVERSİTEMİZDE BİYOLOJİK ÇEŞİTLİLİK VE BİYOKAÇAKÇILIK ÇALIŞTAYI Gönderen basin - Kasim :00:37

ÜNİVERSİTEMİZDE BİYOLOJİK ÇEŞİTLİLİK VE BİYOKAÇAKÇILIK ÇALIŞTAYI Gönderen basin - Kasim :00:37 ÜNİVERSİTEMİZDE BİYOLOJİK ÇEŞİTLİLİK VE BİYOKAÇAKÇILIK ÇALIŞTAYI Gönderen basin - Kasim 23 2015 17:00:37 Ülkemizin sahip olduğu biyolojik kaynakların ülkemizin kontrolü dışında çeşitli amaçlarla kullanılmasının

Detaylı

Prof. Dr. Ali BORAZAN

Prof. Dr. Ali BORAZAN T.C. ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 2018-2019 ÖĞRETİM YILI DÖNEM V STAJ PROGRAMI Dekan Dekan Yardımcıları Eğitim Komisyonu Başkanı Eğitim Komisyonu Başkan Yardımcıları Dönem Koordinatörü

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HABER BÜLTENİ

SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HABER BÜLTENİ S B F İ L G İ Ç E K E N Ö Z E L K O N U L A R : SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HABER BÜLTENİ C İ L T 1, S A Y I 1 M A R T 2 0 1 8 Kurucu dekanımız Afet Sempozyumu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü 14 Mart Tıp Bayramı

Detaylı

İŞ VE FAALİYETLERİN DEĞERLENDİRİLMESİ. 15 Mayıs Nisan 2017

İŞ VE FAALİYETLERİN DEĞERLENDİRİLMESİ. 15 Mayıs Nisan 2017 İŞ VE FAALİYETLERİN DEĞERLENDİRİLMESİ 15 Mayıs 2016 01 Nisan 2017 NEŞET ERTAŞ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ Bakanlar Kurulunun 25.06.2012 tarih ve 2012/3363 sayılı kararnamesiyle Ahi Evran Üniversitesi ne Güzel

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MAREŞAL FEVZİ ÇAKMAK İLKOKULU YILLIK ÇALIŞMA PLÂNI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MAREŞAL FEVZİ ÇAKMAK İLKOKULU YILLIK ÇALIŞMA PLÂNI 2014 2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MAREŞAL FEVZİ ÇAKMAK İLKOKULU YILLIK ÇALIŞMA PLÂNI E Y L Ü L T a r i h: PLÂNLANAN ÇALIġMALAR: DAYANAK: 01-12 Eylül 2014 Sene başı mesleki çalışmalar yapılması. 04 Eylül 2014

Detaylı

BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI

BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI AĞUSTOS 2017 Bülten 4 AĞUSTOS 2017 BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI Burdur 1 inci, 2 inci Organize Sanayi Bölgesi ve Isparta Süleyman Demirel Organize Sanayi

Detaylı

Adıyaman Turizmine Dünden Bakmak

Adıyaman Turizmine Dünden Bakmak Bu yıl 40 ıncısı kutlanan Turizm Haftası kapsamında Adıyaman Valiliği tarafından etkili bir turizm programı gerçekleştirildi. Aralarında üniversitemizin de bulunduğu çok sayıda kamu ve özel sektör kurumu

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2015 Yılı İçinde Gerçekleşen Faaliyetlerden fotoğraflar 74 Slayt 16.01.2015 Saadet Partisi Yetkililerinden Odamıza

Detaylı

Ağustos 2014. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar. Yeni yabancı öğretmenler için İstanbul oryantasyonu.

Ağustos 2014. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar. Yeni yabancı öğretmenler için İstanbul oryantasyonu. 15 Ağustos 2014 Ağustos 2014 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 İdareciler Göreve Başlar 12 13 14 15 16 17 Yeni Yab. Öğrt. Gelişi 18 Bölüm Başkanları göreve başlar 19 20 Tüm öğretmenler göreve başlar 21 22 23 24

Detaylı

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz.

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. 1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. Sınava sayılı günler kala heyecanı gözlerinden okunan 8.sınıf öğrencilerimize TEOG öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı

Detaylı

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI 2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI 2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI 0 0 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ AÇIKLAMALAR : -ÇalıĢma takviminde yapılacak olan değiģiklikler, www.trabzon.meb.gov.tr adresinde ilan edilecektir. -Bu çalıģma

Detaylı

T.C. RECEP TAYYĠP ERDOĞAN ÜNĠVERSĠTESĠ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYĠP ERDOĞAN ÜNĠVERSĠTESĠ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYĠP ERDOĞAN ÜNĠVERSĠTESĠ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Sayı : 85 Tarih : 18.03.2015 Toplantıda Bulunanlar : 1- Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, Rektör Hukuk Fakültesi Dekanı (Tedviren) Güzel Sanatlar,

Detaylı

MÜHENDĠSLĠK VE DOĞA BĠLĠMLERĠ FAKÜLTESĠ

MÜHENDĠSLĠK VE DOĞA BĠLĠMLERĠ FAKÜLTESĠ MÜHENDĠSLĠK VE DOĞA BĠLĠMLERĠ FAKÜLTESĠ MAYIS 2018 SAYI 19 MÜHENDĠSLĠK VE DOĞA BĠLĠMLERĠ FAKÜLTESĠ YAYIN KURULU Prof.Dr. Çağrı ERHAN (Rektör) Prof.Dr Osman Nuri UÇAN Dekanımız Prof. Dr. Osman Nuri Uçan,

Detaylı

Bakanlar Kurulunun tarih ve 2012/3363 sayılı kararnamesiyle Ahi Evran Üniversitesi ne Güzel Sanatlar Fakültesi kurulması

Bakanlar Kurulunun tarih ve 2012/3363 sayılı kararnamesiyle Ahi Evran Üniversitesi ne Güzel Sanatlar Fakültesi kurulması Bakanlar Kurulunun 25.06.2012 tarih ve 2012/3363 sayılı kararnamesiyle Ahi Evran Üniversitesi ne Güzel Sanatlar Fakültesi kurulması kararlaştırılmıştır. Bu kararın 04.08.2012 tarih ve 28374 sayılı Resmi

Detaylı

HEMŞİRELİK FAKÜLTESİ AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI

HEMŞİRELİK FAKÜLTESİ AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI HEMŞİRELİK FAKÜLTESİ AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI 14 KASIM 2018 14/11/2018 1 SUNUM İÇERİĞİ İdari Yapılanma Öğretim Üyesi Sayıları Öğrenci Sayıları ve Kontenjanlar Eğitim ve Öğretimin Yürütüldüğü Mekanlar

Detaylı

Fakültemizden Haberler

Fakültemizden Haberler M. Ü. E C Z A C I L I K F A K Ü L T E S İ H A B E R B Ü L T E N İ Temmuz 2018-Eylül 2018 Sayısı, No: 29 http://eczacilik.marmara.edu.tr TEB Eczacılık Akademisi den Fakültemize Türk Eczacıları Birliği Özel

Detaylı

2015-2016 DERS YILI AKADEMİK TAKVİMİ

2015-2016 DERS YILI AKADEMİK TAKVİMİ 2015-2016 DERS YILI AKADEMİK TAKVİMİ 2015-2016 Güz Yarıyılı 16 Temmuz 2015 (Perşembe, Arife, ½ gün) 17-19 Temmuz 2015 (Cuma-Pazar) Ramazan Bayramı (Tatil) 20-23 Temmuz 2015 (Pazartesi-Perşembe, Saat: 10:00)

Detaylı

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Yıl:2016 Sayı:2 29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan törenin ardından beden eğitimi öğretmenimiz Levent

Detaylı

01-05 Eylül 2014 Pazartesi Cuma Üniversitemizi kazanan öğrencilerin kayıtları

01-05 Eylül 2014 Pazartesi Cuma Üniversitemizi kazanan öğrencilerin kayıtları Akademik Takvim SELAHADDİN EYYUBİ ÜNİVERSİTESİ 2014- EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖNLİSANS VE LİSANS ÖĞRENCİLERİNİN İNGİLİZCE HAZIRLIK AKADEMİK TAKVİMİ 01-05 Eylül 2014 Üniversitemizi kazanan öğrencilerin kayıtları

Detaylı

YOZGAT İLİ MANDA YETİŞTİRİCİLİĞİNDE VERİMLİLİK, SÜT HİJYENİ VE KALİTESİNİ ARTIRMA PROJESİ Gönderen basin - Nisan :31:07

YOZGAT İLİ MANDA YETİŞTİRİCİLİĞİNDE VERİMLİLİK, SÜT HİJYENİ VE KALİTESİNİ ARTIRMA PROJESİ Gönderen basin - Nisan :31:07 YOZGAT İLİ MANDA YETİŞTİRİCİLİĞİNDE VERİMLİLİK, SÜT HİJYENİ VE KALİTESİNİ ARTIRMA PROJESİ Gönderen basin - Nisan 09 2018 15:31:07 Konya Ovası Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı Tarımsal Eğitim ve

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 16.08.2017 628 16 YÖNETĠM KURULU ÜYELERĠ 1- Prof. Dr. Mevlüt

Detaylı

TEMMUZ 2016 AĞUSTOS 2016

TEMMUZ 2016 AĞUSTOS 2016 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL BİLGE ATABEY İLKOKULU/ORTAOKULU ÇALIŞMA TAKVİMİ tesi rtesi TEMMUZ 2016 TEMMUZ 2016 4 11 18 25 1 Okul Öncesi, İlkokul ve Ortaokul Öğretmenlerin Tatile Girmesi 01 Temmuz

Detaylı

ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı

ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı Her yıl matematikçileri, matematik eğitimcilerini, eğitim uygulamasını yapan öğretmen ve öğrencileri, ayrıca kamuda

Detaylı

T.C. ELAZIĞ VALĠLĠĞĠ ĠL MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ. Sıra No Yapılacak Faaliyet Faaliyet Tarihi

T.C. ELAZIĞ VALĠLĠĞĠ ĠL MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ. Sıra No Yapılacak Faaliyet Faaliyet Tarihi T.C. ELAZIĞ VALĠLĠĞĠ ĠL MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞĠTĠM - ÖĞRETĠM YILI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞĠTĠM KURUMLARI ÇALIġMA TAKVĠMĠ Güncelleme Tarihi: 26/08/2015 Sıra 1. Eğitim Bölgesi DanıĢma Kurulu Toplantısı

Detaylı

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Tanışma Toplantısı. Bölümünüze Hoşgeldiniz!

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Tanışma Toplantısı. Bölümünüze Hoşgeldiniz! Elektrik-Elektronik Mühendisliği Tanışma Toplantısı Bölümünüze Hoşgeldiniz! 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Tanışma Toplantısı Kırıkkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği

Detaylı

DERS SEÇİMİ DERS SEÇĠMĠ NEDĠR? ORTAK DERSLER YILDIRIM BEYAZID ANADOLU LİSESİ

DERS SEÇİMİ DERS SEÇĠMĠ NEDĠR? ORTAK DERSLER YILDIRIM BEYAZID ANADOLU LİSESİ DERS SEÇİMİ YILDIRIM BEYAZID ANADOLU LİSESİ DERS SEÇĠMĠ NEDĠR? REHBERLİK SERVİSİ BÜLTENİ SAYI : MART 2015 Öğrencilerin; seçmeli dersler arasından, yetenek, ilgi ve üniversitede okumak istedikleri bölümün

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN 125 7. TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN AĞRI İL TEMSİLCİLİĞİ 02 Temmuz 2011 tarihinde, Van da düzenlenen Van, Hakkâri, Muş, Ağrı, Bitlis İlleri Enerji Forumu na Temsilcilik heyeti ve üyelerce

Detaylı

HER YÖNÜYLE MAHMUT GOLOĞLU SEMPOZYUMU MAYIS 2014 TRABZON PROGRAM

HER YÖNÜYLE MAHMUT GOLOĞLU SEMPOZYUMU MAYIS 2014 TRABZON PROGRAM HER YÖNÜYLE MAHMUT GOLOĞLU SEMPOZYUMU 08-10 MAYIS 2014 TRABZON PROGRAM HER YÖNÜYLE MAHMUT GOLOĞLU SEMPOZYUMU AÇILIġ 08 Mayıs 2014 / Saat: 09.30 Karadeniz Teknik Üniversitesi Osman Turan Kongre ve Kültür

Detaylı

KARŞIYAKA ÖZEL TAKEV İLK VE ORTAOKULU 2017/2018 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI YILLIK ETKİNLİK TAKVİMİ

KARŞIYAKA ÖZEL TAKEV İLK VE ORTAOKULU 2017/2018 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI YILLIK ETKİNLİK TAKVİMİ 1 AĞUSTOS SALI 2 AĞUSTOS ÇARŞAMBA 3 AĞUSTOS PERŞEMBE 4 AĞUSTOS CUMA 5 AĞUSTOS 6 AĞUSTOS PAZAR 7 AĞUSTOS PAZARTESİ 8 AĞUSTOS SALI 9 AĞUSTOS ÇARŞAMBA 10 AĞUSTOS PERŞEMBE 11 AĞUSTOS CUMA 12 AĞUSTOS 13 AĞUSTOS

Detaylı

T.C TUNCELİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞĠTĠM VE ÖĞRETĠM YILI ÇALIġMA TAKVĠMĠ

T.C TUNCELİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞĠTĠM VE ÖĞRETĠM YILI ÇALIġMA TAKVĠMĠ T.C TUNCELİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 07-08 EĞĠTĠM VE ÖĞRETĠM YILI ÇALIġMA TAKVĠMĠ EYLÜL AYI ÇALIŞMANIN ADI/TÜRÜ TARİHİ-SAATİ Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumları 07 08 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı;.Öğretmenler

Detaylı

Milli bayramlarımız 4 tanedir.

Milli bayramlarımız 4 tanedir. BAYRAMLARIMIZ İnsanlar, ülkelerinin ve inançlarının özel günlerinde bayram yaparlar. Bizim de bayram günlerimiz vardır. Bayramlarımız Milli ve Dini bayramlar olarak 2 ye ayrılır. 1 Milli bayramlarımız

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry AĞUSTOS 2016 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II-İLİMİZİN İHRACAT RAKAMI 2016 AĞUSTOS / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ Tıp Fakültesi Dekanlığı FAKÜLTE KURULU KARARI Toplantı Sayısı Karar Sayısı Karar Tarihi /9 16/05/2016

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ Tıp Fakültesi Dekanlığı FAKÜLTE KURULU KARARI Toplantı Sayısı Karar Sayısı Karar Tarihi /9 16/05/2016 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Tıp Fakültesi Akademik Takvimi aşağıdaki şekilde uygun görüldü DÖNEM I Fakülte Açılış (Tören) 03 Ekim 2016 Pazartesi HÜCRE BİLİMLERİ I DERS KURULU Ders Kurulunun Başlaması

Detaylı

TED İN AYDINLIK MEŞALESİNİ 50 YILDIR BÜYÜK BİR GURURLA TAŞIYAN OKULLARIMIZDA EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI

TED İN AYDINLIK MEŞALESİNİ 50 YILDIR BÜYÜK BİR GURURLA TAŞIYAN OKULLARIMIZDA EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI TED İN AYDINLIK MEŞALESİNİ 50 YILDIR BÜYÜK BİR GURURLA TAŞIYAN OKULLARIMIZDA 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ün 1928 yılında Ankara

Detaylı

BELĠRLĠ GÜN VE HAFTALAR KUTLAMA TARĠHLERĠ GÖREV ALAN SINIFLAR. 15 Eylül-19 Eylül Tarihleri Arasında Kutlanır. Mart Ayının İlk Haftası (2 6 Mart)

BELĠRLĠ GÜN VE HAFTALAR KUTLAMA TARĠHLERĠ GÖREV ALAN SINIFLAR. 15 Eylül-19 Eylül Tarihleri Arasında Kutlanır. Mart Ayının İlk Haftası (2 6 Mart) TED ZONGULDAK KOLEJĠ VAKFI ÖZEL ĠLKOKULU - ORTAOKULU 2014 2015 EĞĠTĠM VE ÖĞRETĠM YILI KUTLANACAK BELĠRLĠ GÜN VE HAFTALAR ÇĠZELGESĠ (Milli Eğitim Bakanlığı Eylül 2005 Tarih ve 2576 Sayılı Tebliğler Dergisinde

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Tıp Fakültesi Akademik Takvimi aşağıdaki şekilde uygun görüldü DÖNEM I HÜCRE BİLİMLERİ I DERS KURULU Ders Kurulunun Başlaması 25 Eylül 2017 Ders Kurulunun Bitimi 23 Kasım

Detaylı

Söz konusu ilk toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı aynı gün ve yerde saat te gerçekleģtirilecektir.

Söz konusu ilk toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı aynı gün ve yerde saat te gerçekleģtirilecektir. Tarih Sayı Konu : 12.03.2018 : EBSOV 30/18 : Mütevelli Heyet Top. Hk. Sayın Üyemiz Vakfımız 2018 yılı Mart Ayı Mütevelli Heyet Olağan Toplantısı aģağıdaki gündem çerçevesinde, 26 Mart 2018 Pazartesi Günü

Detaylı

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Öğretim Üyemizden Seminer Üniversitemiz İİBF öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Murat AYAN fakültemiz öğrencilerine hizmet kalitesi ile ilgili seminer verdi.

Detaylı

KUPA TEKNĠK BĠLĠMLER MESLEK YÜKSEKOKULUNUN

KUPA TEKNĠK BĠLĠMLER MESLEK YÜKSEKOKULUNUN KUPA TEKNĠK BĠLĠMLER MESLEK YÜKSEKOKULUNUN 6.Spor ġenlikleri kapsamında gerçekleģtirilen Futbol Turnuvası Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunun zaferi ile sona erdi. Yapılan maçlar sonucunda Ünye ĠĠBF

Detaylı

KALİTE ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRİLDİ

KALİTE ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRİLDİ Üniversitemizin Kalite Koordinatörlüğü, Kalite Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Gülbahar Üçler tarafından Fakültemizin kalite çalışmaları yerinde değerlendirildi. Değerlendirmeye Dekan Yardımcımız Yrd. Doç. Dr.

Detaylı

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2012 FAALİYET RAPORU

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2012 FAALİYET RAPORU EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2012 FAALİYET RAPORU Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi bünyesinde 2011 Şubat ayında kurulan Tarım Topluluğu, Ziraat Mühendisliği eğitimi alan öğrencilerin her alanda

Detaylı

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Ağustos ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 40 Kapasite Raporu, 7 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ NİN (İSTE) AKADEMİK YILI KAPANIŞ TÖRENİ COŞKU İÇİNDE YAPILDI

İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ NİN (İSTE) AKADEMİK YILI KAPANIŞ TÖRENİ COŞKU İÇİNDE YAPILDI İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ NİN (İSTE) 2015 2016 AKADEMİK YILI KAPANIŞ TÖRENİ COŞKU İÇİNDE YAPILDI İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) 2015 2016 Eğitim-Öğretim Yılı Kapanış Töreni Hatay Vali Yardımcısı

Detaylı

2014 /2015 Eğitim Öğretim Yılı, (Tam gün tam yıl) Yıllık Çalışma Planı

2014 /2015 Eğitim Öğretim Yılı, (Tam gün tam yıl) Yıllık Çalışma Planı 2014 /2015 Eğitim Öğretim Yılı, (Tam gün tam yıl) Yıllık Çalışma Planı EYLÜL 2014 Sorumluluk Sınavları Öncesi Senebaşı Öğretmenler Kurulu 1-15 Eylül Eğitim- Öğretim Hazırlık Seminerleri; Uygulama Anasınıfı

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HABER BÜLTENİ

SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HABER BÜLTENİ BÜLTEN TARİHİ:2018 SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HABER BÜLTENİ 2018-2019 EĞĠTĠM VE ÖĞRETĠM DÖNEMĠ AKADEMİK YILIN AÇILIŞI Ġlgi çeken özel konular: Üniversitemizde 2018-2019 Akademik Yılı AçılıĢ Töreni gerçekleģtirildi.

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK FAALİYET RAPORU

ANKARA ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK FAALİYET RAPORU ANKARA ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK FAALİYET RAPORU ANKARA ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ YÖNETİM Dekan Vekili Prof. Dr. Ayşe ÇAKIR İLHAN Dekan Yardımcısı

Detaylı

Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği

Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Aylık E-Bülten, Sayı 10 Bülten Tarihi: Kasım 2013 Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Şefkat Evi ve Anne Oteli Açılışı ġefkat Evi (Hasta yakınları ve refakatçi) ve Anne Otelinin açılıģını

Detaylı

ĠSTANBUL YENĠ YÜZYIL ÜNĠVERSĠTESĠ EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI AKADEMĠK TAKVĠM GÜZ DÖNEMĠ

ĠSTANBUL YENĠ YÜZYIL ÜNĠVERSĠTESĠ EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI AKADEMĠK TAKVĠM GÜZ DÖNEMĠ ĠSTANBUL YENĠ YÜZYIL ÜNĠVERSĠTESĠ 2018-2019 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI AKADEMĠK TAKVĠM GÜZ DÖNEMĠ Tarih Gün İşlem 4 Haziran - 27 Temmuz 2018 Pazartesi-Cuma Yurtdışı Öğrenci Başvuruları 6 Ağustos 2018 Pazartesi

Detaylı

JANDARMA VE SAHĠL GÜVENLĠK AKADEMĠSĠ BAġKANLIĞI GÜVENLĠK BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ

JANDARMA VE SAHĠL GÜVENLĠK AKADEMĠSĠ BAġKANLIĞI GÜVENLĠK BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ JANDARMA VE SAHĠL GÜVENLĠK AKADEMĠSĠ BAġKANLIĞI GÜVENLĠK BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ Adres: Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi BaĢkanlığı Ġncek ġehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Bulvarı 06805 Beytepe, Çankaya/ANKARA

Detaylı

r o rmıanmaıra mar.maıa

r o rmıanmaıra mar.maıa .. r o Marmara Eğitim Vakfı İstanbul rmıanmaıra mar.maıa koreji colleg@ www.mek.k2.tr """'ti /e'nin Dünya Okulu The ı,\,brld School of, marmara koleji marmara college bodrum Marma_ra Eğitim Vakfı bodrum

Detaylı

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Cumartesi, 03 Ağustos :00 - Son Güncelleme Cumartesi, 03 Ağustos :05

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Cumartesi, 03 Ağustos :00 - Son Güncelleme Cumartesi, 03 Ağustos :05 Ordu Muhtarlar Derneği nin organizasyonu, İl Özel İdaresi nin ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğinde Vali Kenan ÇİFTÇİ, muhtarlarla bir araya geldi. İl Özel İdaresi sosyal tesislerinde düzenlenen iftar

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTE- Sİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİ- ORTAOKUL

BAŞKENT ÜNİVERSİTE- Sİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİ- ORTAOKUL BAŞKENT ÜNİVERSİTE- Sİ 2016-2017 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİ- ORTAOKUL Haziran 2016 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Temmuz 2016 1 2 3

Detaylı

İYTE Lisans Programları Kurumlararası Yatay Geçiş Kontenjanlarına başvuracak Öğrencilerin İngilizce Seviye Tespit Sınavı.

İYTE Lisans Programları Kurumlararası Yatay Geçiş Kontenjanlarına başvuracak Öğrencilerin İngilizce Seviye Tespit Sınavı. 2011-2012 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI AKADEMĠK TAKVĠMĠ 1. DÖNEM 17 Haziran 2011 Lisansüstü programlarda yeni başvurular ve yatay geçiş başvuruları için son 20 Haziran- 01 Temmuz 2011 01 Temmuz 2011 Lisans Programları

Detaylı

ORION Otomasyon Birim Bşk. Dr. Öğr. Üyesi Levent ÇUHACI (Kalite Koordinatör Yrd.) + TPDB Yürütücü Sekreteri Prof. Dr.

ORION Otomasyon Birim Bşk. Dr. Öğr. Üyesi Levent ÇUHACI (Kalite Koordinatör Yrd.) + TPDB Yürütücü Sekreteri Prof. Dr. T.C. İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ KALİTE KOMİSYON TOPLANTISI Toplantı No: 2018/0901 Toplantı tarihi: 20 Eylül 2018 Toplantı Yeri: İKÜ Senato Odası Toplantıya katılanlar: Rektör Prof. Dr. Erhan GÜZEL (Başkan)

Detaylı

Öğret m Yılı Akadem k Takv m

Öğret m Yılı Akadem k Takv m 2007-2008 Öğret m Yılı Akadem k Takv m FIRAT ÜNİVERSİTESİ 2007-2008 ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ (MÜHENDİSLİK, FEN-EDEBİYAT, SU ÜRÜNLERİ, TEKNİK EĞİTİM, EĞİTİM, İLAHİYAT, İLETİŞİM VE MUŞ EĞİTİM FAKÜLTELERİ;

Detaylı

Türk Armatörler Birliği

Türk Armatörler Birliği Cilt 1, Sayı 5 Bülten Tarihi : 13 MAYIS 2016 TAB E-BÜLTEN MAYIS 2016 Türk Armatörler Birliği Yeni Tip Denizaltı Projesi İç Bloklarının Tamamlanma Töreni Türk Armatörler Birliği Kahvaltısı Dünya denizcilik

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (23.06.2017-27.07.2017) I- KAYIT, DEĞİŞİKLİK ve TERKLER: 23.06.2017-27.07.2017 tarihleri arasında Odamıza; 42 yeni üye kaydedilmiş, 71 üyenin kayıtlarında değişiklik yapılmış,

Detaylı

HİZMETİÇİ EĞİTİM KOORDİNATÖRLÜĞÜ

HİZMETİÇİ EĞİTİM KOORDİNATÖRLÜĞÜ 1 Rektör kim tarafından atanır? a) Cumhurbaşkanı. b) Yükseköğretim Kurulu c) Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı d) Mütevelli Heyet 2 Rektörün görev süresi kaç yıldır? 3 Rektör adaylarını kim önerir? a)

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 03/09/2014 TOPLANTI SAYISI : 2014/24 Enstitü Yönetim Kurulu 03/09/2014 ÇarĢamba günü Enstitü Müdürü Doç.Dr.Mehmet

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ EYLÜL 2015

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ EYLÜL 2015 KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ EYLÜL 2015 MALKARA BELEDİYESİ DÜNYA BARIŞ GÜNÜ ETKİNLİĞİ Malkara Belediyesi tarafından Dünya Barış günü sebebiyle 1 Eylül 2015 Salı günü saat 10.00'da Şehitlik

Detaylı

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ. Sağlık Hizmetleri Bülteni Yıl: 3 Sayı: 26 Haziran Bilimin Işığında

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ. Sağlık Hizmetleri Bülteni Yıl: 3 Sayı: 26 Haziran Bilimin Işığında SAĞLIK HİZMETLERİ Sağlık Hizmetleri Bülteni Yıl: 3 Sayı: 26 Haziran 2017 Bilimin Işığında İAÜ Mezuniyet Töreni Görkemli Bir Törenle Tamamlandı 11 Haziran 2017 İstanbul Aydın Üniversitesi 12. Mezuniyet

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 01/07/ /18

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 01/07/ /18 Üniversitemiz Senatosu 01/07/2011 Cuma Günü saat 14.00 de Rektör Vekili Prof.Dr. Orhan KILIÇ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuyu görüşmüş ve

Detaylı

FIRAT ÜNĠVERSĠTESĠ 2013-2014 EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI AKADEMĠK TAKVĠMĠ*

FIRAT ÜNĠVERSĠTESĠ 2013-2014 EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI AKADEMĠK TAKVĠMĠ* GÜZ YARIYILI *Enstitüler ve Tıp Fakültesi hariç FIRAT ÜNĠVERSĠTESĠ 2013-2014 EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI AKADEMĠK TAKVĠMĠ* 23Ağustos-23 Ekim 2013 :Fakülte/Yüksekokul/MYO dan Farabi değişim programıyla gelen 26Ağustos

Detaylı

ÖNLİSANS VE LİSANS (DİŞ-HUKUK-TIP FAKÜLTELERİ HARİÇ)

ÖNLİSANS VE LİSANS (DİŞ-HUKUK-TIP FAKÜLTELERİ HARİÇ) GÜZ YARIYILI ANKARA ÜNİVERSİTESİ 2018- EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ ÖNLİSANS VE LİSANS (DİŞ-HUKUK-TIP FAKÜLTELERİ HARİÇ) DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ HUKUK FAKÜLTESİ LİSANSÜSTÜ Yeni (ilk) Kayıt Başlama

Detaylı

Ağustos Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar. Kurban Bayramı. 1 Eylül 2 Eylül. Zafer Bayramı. Öğretmenler için ilk iş günü

Ağustos Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar. Kurban Bayramı. 1 Eylül 2 Eylül. Zafer Bayramı. Öğretmenler için ilk iş günü 9 Ağustos, 2018 Ağustos 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Öğretmenler için ilk iş günü 20 21 22 23 24 25 26 Kurban Bayramı Arefesi Kurban Bayramı 27 28 29 30 31 1 Eylül 2 Eylül Hazırlık

Detaylı

ÖZEL TAKEV İLK VE ORTAOKULU 2016/2017EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI YILLIK ETKİNLİK TAKVİMİ

ÖZEL TAKEV İLK VE ORTAOKULU 2016/2017EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI YILLIK ETKİNLİK TAKVİMİ 1 AĞUSTOS PAZARTESİ 2 AĞUSTOS SALI 3 AĞUSTOS ÇARŞAMBA 4 AĞUSTOS PERŞEMBE 5 AĞUSTOS CUMA 6 AĞUSTOS 7 AĞUSTOS PAZAR 8 AĞUSTOS PAZARTESİ 9 AĞUSTOS SALI 10 AĞUSTOS ÇARŞAMBA 11 AĞUSTOS PERŞEMBE 12 AĞUSTOS CUMA

Detaylı

125. YILINDA İZMİR TİCARET ODASI DERİN MAVİ VİTRİN YARIŞMASI SONUÇLANDI

125. YILINDA İZMİR TİCARET ODASI DERİN MAVİ VİTRİN YARIŞMASI SONUÇLANDI 125. YILINDA İZMİR TİCARET ODASI DERİN MAVİ VİTRİN YARIŞMASI SONUÇLANDI Ġzmir Ticaret Odası, 125. kuruluģ yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde vitrin tasarımı yarıģması düzenledi. Ġzmir Ticaret Odası Yönetim

Detaylı

Ağustos 2015. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar. Yeni öğretmenler için oryantasyon programı. 24 Tüm Öğretmenler Göreve başlar

Ağustos 2015. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar. Yeni öğretmenler için oryantasyon programı. 24 Tüm Öğretmenler Göreve başlar August 18, 2015 Ağustos 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Yeni Yabancı öğretmenlerin gelişi 18 Tüm yeni öğretmenler göreve başlar Oryantasyon Etkinlikleri 19 20 21 22 23 Yeni Yabancı Öğretmenlerin

Detaylı

T.C. ÇORUM VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. ÇORUM VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. ÇORUM VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 T.C. ÇORUM VALĠLĠĞĠ Ġl Millî Eğitim Müdürlüğü Sayı : 43436584/10.06/7504504

Detaylı

Mehmet Kocadon Kurban Bayramı kutlama mesajı

Mehmet Kocadon Kurban Bayramı kutlama mesajı Mehmet Kocadon Kurban Bayramı kutlama mesajı Coğrafyamızın huzura ve barışa olan ihtiyacının yoğun bir şekilde hissedildiği şu günlerde Kurban Bayramı vesilesiyle tüm insanlığa barış diliyorum. Geleceğe

Detaylı

AĞUSTOS 2012 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ 1 2 3 4 *AREFE GÜNÜ 20 21 22 23 24 25

AĞUSTOS 2012 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ 1 2 3 4 *AREFE GÜNÜ 20 21 22 23 24 25 AĞUSTOS 2012 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ 1 2 3 4 6 7 8 9 10 11 13 14 15 16 17 18 *AREFE GÜNÜ 20 21 22 23 24 25 *RAMAZAN BAYRAMI *RAMAZAN BAYRAMI 27 28 29 30 31 *ZAFER BAYRAMI EYLÜL

Detaylı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur

Detaylı

TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 02.10.2015 183 01-11

TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 02.10.2015 183 01-11 TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 02.10.2015 183 01-11 Fakülte Yönetim Kurulumuz Dekan Vekili Prof. Dr. Sedat AKTAN baģkanlığında aģağıdaki gündem maddelerini görüģmek üzere toplanmıģtır.

Detaylı

Lisans-Önlisans (İngilizce ve Rusça Hazırlık) derslerinin başlama tarihi Açılış ve Oryantasyon

Lisans-Önlisans (İngilizce ve Rusça Hazırlık) derslerinin başlama tarihi Açılış ve Oryantasyon TC BEYKENT ÜNİVERSİTESİ 2012- EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ GÜZ DÖNEMİ (LİSANS-ÖNLİSANS) 10 Ağustos 2012 Mali Kayıt Yenileme işlemlerinin son günü 03-07 Eylül 2012 Merkezi yerleştirme kesin kayıt

Detaylı

EYLÜL. Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba/Wednesday Perşembe/Thursday Cuma /Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday

EYLÜL. Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba/Wednesday Perşembe/Thursday Cuma /Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday EYLÜL 1. Sınıf ve Nakil Öğrenci Oryantasyon ve Veli Bilgilendirme 1 2 3 4 5 Ramazan Bayramı/Feast of the Ramadan 1.Gün Ramazan Bayramı/Feast of the Ramadan 2.Gün Ramazan Bayramı/Feast of the Ramadan 3.Gün

Detaylı

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30 E Y L Ü L 2 0 1 8 1 Eylül Cumartesi 2 Eylül Pazar 3 Eylül Pazartesi 4 Eylül Salı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Okul Müdürü 09:00 Okul Yönetimi 5 Eylül Çarşamba / Kurulu 6 Eylül Perşembe Alan / Zümre Toplantıları

Detaylı

UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ

UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ FAALİYET RAPORU () YÖNETiM Dekan Prof.Dr. Harun TANRIVERMİŞ Dekan Yardımcısı Doç. Dr. F. Nihan ÖZDEMİR SÖNMEZ Fakülte Sekreteri Vekili Nuri KOCAER Fakülte Yönetim Kurulu Üyeleri

Detaylı

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI 0 0 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ AÇIKLAMALAR : -ÇalıĢma takviminde yapılacak olan değiģiklikler, www.trabzon.meb.gov.tr adresinde ilan edilecektir. -Bu çalıģma

Detaylı

OKULUMUZDAN ZİYARETLER

OKULUMUZDAN ZİYARETLER OKULUMUZDAN HABERLER YAHYALI BELEDİYESİ İLE İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADIK Okulumuz sosyal, kültürel sportif ve bilimsel işbirliği gerçekleştirmek amacı ile duyarlılığından ve ilgilerinden ötürü Yahyalı

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU Yrd. Doç. Dr. Mehmet ALTINÖZ Müdür Vekili Ankara, 18 Eylül 2012 1976 dan günümüze Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu; Büro Yönetimi ve Yönetici

Detaylı

BİLECİK SMMM ODASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

BİLECİK SMMM ODASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU BİLECİK SMMM ODASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU 07/01/2014 Salı Yönetim Kurulu Toplantımızı Osmaneli İlçesinde yaptık, Yönetim Kurulu Toplantısı sonrasında Osmaneli ndeki meslektaşlar ile bir araya gelip

Detaylı

BOZOK ÜNĠVERSĠTESĠ. YOZGAT BĠLĠġĠM ETKĠNLĠKLERĠ XII PROGRAM YER: FEN EDEBĠYAT FAKÜLTESĠ KONFERANS SALONU Nisan 2017 YOZGAT

BOZOK ÜNĠVERSĠTESĠ. YOZGAT BĠLĠġĠM ETKĠNLĠKLERĠ XII PROGRAM YER: FEN EDEBĠYAT FAKÜLTESĠ KONFERANS SALONU Nisan 2017 YOZGAT BOZOK ÜNĠVERSĠTESĠ YOZGAT BĠLĠġĠM ETKĠNLĠKLERĠ XII PROGRAM YER: FEN EDEBĠYAT FAKÜLTESĠ KONFERANS SALONU 11-14 Nisan 2017 YOZGAT YBE-XII SALI ÖĞLE 11.04.2017 13:30 AÇILIŞ KONUŞMALARI Prof. Dr. Mustafa BÖYÜKATA,

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Sayısı:149 Toplantı Tarihi: 01.07.2014 Salı Toplantı Saati: 11.00 Toplantı Yeri: Dekanlık Toplantı

Detaylı

1 Birim (Fakülte/Enstitü/Yüksekokul ve Merkez) Stratejik Planlama Komisyonu 2 2 SWOT Analizleri 3

1 Birim (Fakülte/Enstitü/Yüksekokul ve Merkez) Stratejik Planlama Komisyonu 2 2 SWOT Analizleri 3 MALTEPE ÜNĠVERSĠTESĠ 2011-15 STRATEJĠK PLANI FAKÜLTE/ENSTĠTÜ/YÜKSEKOKUL/MERKEZLER ĠÇĠN ĠYĠLEġTĠRME/GELĠġTĠRME EYLEM PLANI ÇERÇEVESĠ 2011-15 1 (Gönderilme tarihi: 30 Mart 2012) 1 Birim (Fakülte/Enstitü/Yüksekokul

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ALİ FUAD BAŞGİL HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ALİ FUAD BAŞGİL HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Fakültemiz Yönetim Kurulu 19.01.2015 tarihinde Saat 16:00 da Dekan V. Prof. Dr. Mustafa TİFTİK başkanlığında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi toplantı salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu

Detaylı

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BARTIN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ FATİH ORTAOKULU OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESĠ

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BARTIN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ FATİH ORTAOKULU OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESĠ T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BARTIN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ FATİH ORTAOKULU OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESĠ Bartın Fatih Ortaokulu- Okullar Hayat Olsun Projesi Fatih Ortaokulu Kurum Kodu: 721829 Telefon:

Detaylı

2014 YILI FAALİYETLERİ

2014 YILI FAALİYETLERİ 2014 YILI FAALİYETLERİ 28 Ağustos 2013 tarihinde Dekanımız Prof. Dr. Bayram Ali ÇETİNKAYA görevine başladı. 27 Eylül 2013 tarihinde Dekanımız Prof. Dr. Bayram Ali Çetinkaya Atatürk Üniversitesinde düzenlenen

Detaylı

Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi 2007 Yılı Kurumsal Değerlendirme Raporu Sürüm No. 1, Mart 2008

Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi 2007 Yılı Kurumsal Değerlendirme Raporu Sürüm No. 1, Mart 2008 Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi 2007 Yılı Kurumsal Değerlendirme Raporu Sürüm No. 1, Mart 2008 Đçindekiler Giriş Kurumsal Değerlendirme ve Stratejik Planlama Çalışmaları Birimin Tarihçesi Birim

Detaylı

17.04.2014 PERŞEMBE İZMİR GÜNDEMİ

17.04.2014 PERŞEMBE İZMİR GÜNDEMİ 17.04.2014 PERŞEMBE İZMİR GÜNDEMİ İyi Bir Sağlık Yönetimi Nasıl Olmalı? İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Cihannüma Ekonomik ve Toplumsal Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından hazırlanan Sağlık Yönetimi

Detaylı

TED KONYA KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ

TED KONYA KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ TED KONYA KOLEJİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ Yapılacak Çalışmalar Başlangıç-Bitiş Tarihleri 8. ve 12. Sınıf Öğrencilerine Danışman Öğretmen Ataması 02-06 Mayıs 2016 12. Sınıf

Detaylı

24-27 Temmuz 2017 Pazartesi-Perşembe

24-27 Temmuz 2017 Pazartesi-Perşembe İSTANBUL YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ GÜZ DÖNEMİ 8 Mayıs - 28 Temmuz 2017 Pazartesi-Cuma Yurtdışı Öğrenci Başvuruları 7 Ağustos 2017 Pazartesi Yurtdışı Öğrenci

Detaylı

ÖZEL NASİBE ERYETİŞ MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİM

ÖZEL NASİBE ERYETİŞ MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİM ÖZEL NASİBE ERYETİŞ MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİM Ekim 16 3 4 5 6 7 8 9 3. DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ *Hayvanları Koruma günü *Dünya Mimarlık Günü PDR çalışması İstanbul'un

Detaylı

Rize Tüccarı İftarda Buluştu Odamız Geleneksel İftar Programını Gerçekleştirdi

Rize Tüccarı İftarda Buluştu Odamız Geleneksel İftar Programını Gerçekleştirdi Kadir Gecesi Geceniz Mübarek Olsun 13 Temmuz 2015 Ramazan Bayramının, Tüm İslam Alemine Huzur ve Barış Getirmesini Temenni Ederiz. Hayırlı Bayramlar. 17-19 Temmuz 2015 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet KURAN başkanlığında saat 15:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

Hacettepe Üniversitesi: Sayılar ile Kadınlar ve Erkekler 8 Mart 2018 Hacettepe Üniversitesi Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi (HÜKSAM)

Hacettepe Üniversitesi: Sayılar ile Kadınlar ve Erkekler 8 Mart 2018 Hacettepe Üniversitesi Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi (HÜKSAM) Hacettepe Üniversitesi: Sayılar ile Kadınlar ve Erkekler 8 Mart 2018 Hacettepe Üniversitesi Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi (HÜKSAM) Doç. Dr. İlknur Yüksel-Kaptanoğlu Akademide Toplumsal

Detaylı

BİLİMSEL ETKİNLİKLER

BİLİMSEL ETKİNLİKLER BİLİMSEL ETKİNLİKLER Dekanlığımız ve Ekolojik Tarım Organizasyonu (ETO) iģbirliği ile Uzman ÇalıĢtayı: Türkiye de Organik Ürün Özel Standartlarının GeliĢtirilmesi konulu uluslararası çalıģtay 10-12 Aralık

Detaylı

YÖNETMELİK. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinden: MEHMET AKĠF ERSOY ÜNĠVERSĠTESĠ KADIN SORUNLARI UYGULAMA VE. ARAġTIRMA MERKEZĠ YÖNETMELĠĞĠ

YÖNETMELİK. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinden: MEHMET AKĠF ERSOY ÜNĠVERSĠTESĠ KADIN SORUNLARI UYGULAMA VE. ARAġTIRMA MERKEZĠ YÖNETMELĠĞĠ 3 Temmuz 2012 SALI Resmî Gazete Sayı : 28342 YÖNETMELİK Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinden: MEHMET AKĠF ERSOY ÜNĠVERSĠTESĠ KADIN SORUNLARI UYGULAMA VE ARAġTIRMA MERKEZĠ YÖNETMELĠĞĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç,

Detaylı