26 ARALIK 2018 ÇARŞAMBA 19:30 BROADWAY MÜZİKALLERİYLE YENİ YILA. Seren Akyoldaş soprano Emre Oktayoğlu tenor Doruk Görkem Tokur piyano

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "26 ARALIK 2018 ÇARŞAMBA 19:30 BROADWAY MÜZİKALLERİYLE YENİ YILA. Seren Akyoldaş soprano Emre Oktayoğlu tenor Doruk Görkem Tokur piyano"

Transkript

1 26 ARALIK 2018 ÇARŞAMBA 19:30 BROADWAY MÜZİKALLERİYLE YENİ YILA Seren Akyoldaş soprano Emre Oktayoğlu tenor Doruk Görkem Tokur piyano

2 Ana Destekçi Albert Long Hall Klasik Müzik Konserlerinin gerçekleşmesini mümkün kılan ana destekçimiz T. C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'na teşekkür ederiz. Ulaşım Destekçisi

3 PROGRAM VICTOR YOUNG ( ) Around the World in 80 Days den Around the World (Emre Oktayoğlu) FREDDIE MERCURY ( ) Bohemian Rhapsody den Love of My life (Emre Oktayoğlu) JULE STYNE ( ) Funny Girl den People (Seren Akyoldaş) JEANINE TESORI (1961) ve DICK SCANLAN (1960) The Girl in 14 G (Seren Akyoldaş) JERRY BOCK ( ) Damdaki Kemancı dan Sunrise Sunset (Seren Akyoldaş ve Emre Oktayoğlu) HENRY MANCINI ( ) Tiffany de Kahvaltı dan Moon River (Seren Akyoldaş ve Emre Oktayoğlu) BOB CREWE ( ) ve BOB GAUDIO (1942) Jersey Boys dan Can t Take My Eyes Off You (Emre Oktayoğlu) LEONARD BERNSTEIN ( ) Batı Yakasının Hikâyesi nden Somewhere, I Feel Pretty (Seren Akyoldaş), Balkon Sahnesi (Seren Akyoldaş ve Emre Oktayoğlu) TOPLAM SÜRE: 40 dakika ARA MICHEL PETRUCCIANI ( ) September Second (Doruk Görkem Tokur) GEORGE GERSHWIN ( ) Girl Crazy den I ve Got Rhythm (Doruk Görkem Tokur), Porgy&Bess ten Summertime (Seren Akyoldaş ve Emre Oktayoğlu) HAROLD ARLEN ( ) Oz Büyücüsü nden Over the Rainbow (Seren Akyoldaş ve Emre Oktayoğlu) CARSON PARKS ( ) Doğumgünü Kızı ndan Somethin Stupid (Seren Akyoldaş ve Emre Oktayoğlu) HAL DAVID ( ) ve BURT BACHARACH (1928) Butch Cassidy and The Sundance Kid ten Raindrops Keep Fallin on My Head (Emre Oktayoğlu) MARKÉTA IRGLOVÁ (1988) ve GLEN HANSARD (1970) Once tan If You Want Me (Emre Oktayoğlu) FREDERICK LOEWE ( ) My Fair Lady den I Could Have Danced All Night (Seren Akyoldaş) ANDREW LLOYD WEBBER (1948) Operadaki Hayalet ten Think of Me (Seren Akyoldaş) ve All I Ask of You (Seren Akyoldaş ve Emre Oktayoğlu) Amigos Para Siempre (Seren Akyoldaş ve Emre Oktayoğlu) TOPLAM SÜRE: 40 dakika Programda değişiklik yapma hakkı saklıdır. Konserlerimizde ses ve görüntü kaydı yapılması, konser esnasında fotoğraf çekilmesi kesinlikle yasaktır.

4

5 SEREN AKYOLDAŞ soprano Seren Akyoldaş, küçük yaşta piyano ile başladığı müzik öğrenimine, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Şan Bölümü'nde Ayşe Sezerman ile devam etti. 2007'de Jugend Musiziert (Deutscher Musikrat) Yarışması'nda ikincilik kazandı. Aynı yıl Sieur Duluth Opera Festivali'ne tam burslu olarak kabul edilidi. Boğaziçi Üniversitesi'nde tamamladığı Edebiyat-Tarih çift ana dal programından sonra, Boğaziçi Üniversitesi tarih yüksek lisansını ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nı bitirip, 2009'da Floransa'ya yerleşti. European University Institute'daki tarih doktorası ile eş zamanlı olarak, Scuola di Musica di Fiesole'de Tiziana Tramonti ile şan öğrenimini sürdürdü; Luciana Serra ve Gianni Fabbrini ile repertuvar çalıştı. Batum Müzik Festivali, Floransa Estate Fiesolana, İtalya Arezzo Green Music Çağdaş Müzik Festivali, Karadağ JAM-Podgorica Caz Festivali, Arnavutluk Apolonia Caz Festivali, Arnavutluk Uluslararası Tiran Caz Festivali, Almanya Vokaltage Wolfenbüttel, Uluslararası Afyon-Prag Caz Festivali, ABD Minnesota Sieur Duluth Summer Arts Opera Festivali, Bolonya Ateneo Festivali, Uluslararası İstanbul Caz Festivali, Uluslararası Ankara Caz Festivali ve Sesin Yolculuğu gibi prestijli festivallerde solist olarak yer aldı. 2005'te DMC etiketli A Capella Boğaziçi ve 2014'te Equinox Music etiketli Eurasian Tales albümlerinde yer alan soprano, İtalya ve Almanya başta olmak üzere, ABD, Belçika, Hollanda, Polonya, Avusturya, Macaristan, Arnavutluk, Kosova, Karadağ, Gürcistan, Fas ve Mısır'da konserler, lied resitalleri verdi. 2014'ten bu yana Teatro del Giglio-Lucca, Teatro Verdi-Pisa, Teatro Goldoni- Livorno ve Teatro Coccia-Novara'da André Chenier, Iris, Mosé in Egitto ve Suor Angelica temsillerinde rol aldı. Halen Ars Lyrica bünyesinde Pisa, Livorno, Lucca opera evlerinde görev yapan soprano, çağdaş müziğe olan tutkusu ile bugüne dek birçok Türk, Alman, İtalyan ve İngiliz bestecinin çağdaş eserlerinin ilk seslendirilişini gerçekleştirdi.

6 EMRE OKTAYOĞLU tenor 1983 doğumlu Emre Oktayoğlu, piyano çalışmalarına 8 yaşında Varujan Arslanyan ile başladı. Üsküdar Anadolu Lisesi tiyatro topluluğunun oynadığı Moliere in Hastalık Hastası oyununa bestelediği müziklerle En İyi Oyun Müziği ödülünü aldı. Bahçeşehir Üniversitesi nde Avrupa Birliği İlişkileri Bölümü nden mezun oldu. Uğur Başar ile bir süre gitar çalıştı. Kariyerine İstanbul 12 Orkestrası nda piyanist, aranjör ve solist olarak devam etti. Ayrıca topluluğun ilk albümlerinde kendisine ait söz, beste ve aranjmanlar ile katkıda bulundu. İçimizden Biri serisi, Göbeklitepe ve Takı Belgeseli gibi çeşitli belgesellere müzikler besteledi. İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası eşliğinde tenor olarak konserler verdi. Jülide Özçelik in senfonik konserleri için çeşitli senfonik düzenlemeler gerçekleştirdi. Müzik öğretmenliği de yapan Emre Oktayoğlu kendi albüm projesi için çalışmalarını sürdürmekte.

7 DORUK GÖRKEM TOKUR piyano 1991 Ankara doğumlu Doruk Görkem Tokur un klasik müziğe ilgisi çocukken başladı ve 5 yaşında piyano dersleri aldı. Aynı zamanda çocuk korosunda şarkılar söyledi yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı nı kazanarak, Yrd. Doç. Menekşe Akar ile başladığı piyano öğrenimine, 2010 yılında Prof. Yeşim Alkaya Yener ile devam etti yılında H.Ü. Ankara Devlet Konservatuvarı ndan Şeref Öğrencisi'' olarak mezun oldu yılları arasında, Floransa'da Scuola di Musica di Fiesole de Prof. Andrea Lucchesini ile sanatta uzmanlık öğrenimini tamamladı. Bernd Goetzke, Pamela Mia Paul, Stephen Gutman, Daniel Gortler, Kemal Gekić, Misha Dacic, Aleksandar Madžar, Tamara Poddubnaya, Mykola Suk, Markus Tomas, Gülsin Onay, İdil Biret, Emre Elivar, Hüseyin Sermet ve Rengim Gökmen in ustalık sınıflarına katıldı. Kamuran Gündemir 1. Ulusal Piyano Yarışması nda Mansiyon Ödülü ve En İyi Türk Eseri Yorumcusu ödülü; 3. Genç Yetenekler Piyano Yarışması nda üçüncülük ödülü; 6. Uluslararası Pera Piyano Yarışması nda birincilik ödülü ve En İyi Türk Eseri Yorumcusu ödülü; 1. Uluslararası A. A. Saygun Piyano Yarışması nda ikincilik ve En İyi Saygun Yorumcusu ödülü; 2014 Esecuzione Musicale Giovani Musicisti Yarışması nda ikincilik; aynı yıl düzenlenen 21. Concorso Pianistico Nazionale Giulio Rospigliosi Yarışması nda ikincilik ödülü sahibi oldu. Halen Prof. Yeşim Alkaya Yener ile H. Ü. Ankara Devlet Konservatuvarı nda yüksek lisans öğrenimine devam eden Doruk Görkem Tokur, yurt içi ve yurt dışında konserler vermeye devam etmekte.

8 Son yıllarda klasik müzik dünyasında Viyana dan, BBC Proms a, Paris ten Berlin e, Carnegie Hall dan Seul a Yeni Yıl Konseri başlıklı; klasik müziğin müzikal, caz gibi janrlara kucak açan bir duruş sergilediği konserler moda oldu. Biz de bu modaya ayak uyduralım, Zeitgeist ın dışında kalmayalım dedik lardan günümüze uzanan geniş bir yelpazede, unutulmaz Broadway müzikalleri ve film müziklerinden örülü bir geceye hazır olun. Havaalanları, tren istasyonları ve otobanlarda geçen saatler gündelik rutin hâline geldi. Oysa daha ilkokul sıralarındayken Jules Verne nin 80 Günde Devr-i Âlem romanıyla nasıl da heyecanlanmıştık. Tanınmamış ülkelerin keşfi ve yepyeni kültürlerle tanışmanın cazibesine bir de aşk hikâyesi eklenince nasıl bir tablo oluşur? İşte bu tablonun müzikal anlatımı olan 80 Günde Devr-i Âlem filminin müziği Around the World ile Yeni Yıl konserimiz başlayacak. Tenor Emre Oktayoğlu bu Nat King Cole klasiğinden sonra, Bohemian Rhapsody müzikal filminden Freddy Mercury nin ustalığını konuşturduğu Love of My Life ile terk eden sevgiliye geri dön çağrısı yapacak. Barbra Streisand a ilk Oscar ını kazandıran Funny Girl den Streisand ın imzası niteliğini taşıyan Jules Styne nin unutulmaz eseri People üzerinden Seren Akyoldaş, insanın sevgi açlığından dem vuracak. Sonra, Broadway in divalarından soprano Kristen Chenoweth e ithafen bestelenen, bir düşün kâbusa dönüşümünün öyküsü olan The Girl in 14 G ye kulak vereceğiz. 30 larındaki bir plaza kadını emlakçısından nihayet hayallerinin evini kapmayı başarmıştır. Ancak onu bekleyen bir sürpriz vardır: Komşuları! Damdaki Kemancı dan zaman kavramını sorgulatan, meşhur evlilik sahnesi Sunrise Sunset ise düet formatında seslendiriliyor. Tiffany de Kahvaltı filminde saf, hayalperest diğer taraftan da materyalist bir zamane çılgını, karmaşık karakter Holly yi Audrey Hepburn canlandırmıştı. Filmin en akılda kalan sahnelerinden biri de Hepburn ün elinde gitarı ile söylediği Moon River idi. Bestecisi Mancini ye 1961 de Oscar, 1962 de de Grammy kazandıran bu şarkının dinginliği, Frankie Valli nin 1967 de Grammy ye doymayan şarkısı Can t Take My Eyes Off You ile kırılacak. Bernstein ın başyapıtı, unutulmaz Broadway klasiği Batı Yakasının Hikâyesi nde Romeo ve Jülyet aşkı 1960 larda ABD de yaşansaydı ne olurdu? sorusuna cevap verecek. Müzikalden Somewhere, I Feel Pretty parçaları ve meşhur Balkon sahnesi ile konserin ilk yarısı noktalanacak.

9 İtalya da ve Türkiye de ödüle doymayan genç kuşağın önemli piyanistlerinden Doruk Görkem Tokur, konserin ikinci yarısında caz dünyasının çılgın ismi Petrucciani nin September Second ını yorumlayacak. Klasik müziğin cazla evliliği denince akla gelen ilk bestecilerinden Gershwin in en bilindik eserlerinden I ve Got Rhtyhm, ayrıca funk a göz kırpan bir düzenlemeyle Summertime karşınızda olacak. Rengârenk sahneleriyle çocukluk yıllarımıza damgasına vuran Oz Büyücüsü nden Dorothy de bizlere katılacak. Dorothy nin beyinsiz korkuluk, kalpsiz teneke adam ve cesaretsiz arslan ile gökkuşağının ardına doğru çıktığı yolculuğa eşlik edeceğiz. Somethin' Stupid de ise Seni seviyorum sözcüklerini dile getirmenin zamanlaması üzerine kafa patlatan çiçeği burnunda iki âşığı izleyeceğiz. Bu iki düetin ardından Emre Oktayoğlu, ödüllü film müzikleri Raindrops Keep Fallin on My Head ve If You Want Me eserlerini; Seren Akyoldaş ise Broadway soprano repertuvarının en bilindik eserlerinden My Fair Lady den I Could Have Danced All Night ve Webber klasiği Operadaki Hayalet ten Think of Me ile All I Ask of You yu yorumlayacak. Yine Webber in 1992 Olimpiyat Oyunları kapanış töreni için bestelediği Amigos Para Siempre düetiyle hem gece, hem de Albert Long Hall Klasik Müzik Konserleri nin 2018 güz dönemi son bulacak.

10

11 GELECEK PROGRAM KARŞIYAKA DAN 13 BOĞAZİÇİ NE ŞUBAT ÇARŞAMBA 19:30 Karşıyaka Oda Orkestrası (KODA) ve Rengim Gökmen şef

12 BİLGİ İÇİN Çiğdem Babayiğit Klasik Müzik Koordinatörü T: e-posta: /albertlonghall /alhclassicalmusic

Zeynep Göknur YILDIZ Tel: +90 5336594114 e-mail: zgkara@msn.com

Zeynep Göknur YILDIZ Tel: +90 5336594114 e-mail: zgkara@msn.com Zeynep Göknur YILDIZ Tel: +90 5336594114 e-mail: zgkara@msn.com 1972 Bursa doğumlu olan Öğretim Görevlisi Z.Göknur Kara 1993 yılında Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümü nden

Detaylı

Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT

Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT Tel: +90 (224) 2940962 e-mail: cigdemyigit07@gmail.com Ankara da doğdu. Müzik eğitimine Ankara Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosunda şarkı söyleyerek başladı. 1992 yılında Gazi

Detaylı

Gümüşlük Klasik Müzik Festivali Antik Tiyatro da başladı

Gümüşlük Klasik Müzik Festivali Antik Tiyatro da başladı Gümüşlük Klasik Müzik Festivali Antik Tiyatro da başladı 12. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali, Bodrum Antik Tiyatro da sanatseverlerle buluştu. 12 yıldır Bodrum un Gümüşlük beldesinde gerçekleştirilen

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl

ÖZGEÇMİŞ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ Adı - Soyadı: Kutup Ata Tuncer Doğum Tarihi: 22/02/1980 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Sanatta Yeterlik/Doktora Türk Müziği Haliç Üniversitesi Tez Aşaması Yüksek Lisans Eğitim

Detaylı

D-MARİN DE, 3 TENOR U 3 BİN KİŞİ İZLEDİ

D-MARİN DE, 3 TENOR U 3 BİN KİŞİ İZLEDİ D-MARİN DE, 3 TENOR U 3 BİN KİŞİ İZLEDİ Kurucu destekçiliğini Doğuş Grubu nun, Sanat Yönetmenliğini Yücel Canyaran ın üstlendiği D-Marin Turgutreis Uluslararası Klasik Müzik Festivali, 31 Temmuz/ 1-2-3

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI 2012-2013 AKADEMİK YILI 15 ŞUBAT 2012 TARİHİNDEN 17 EYLÜL 2012 TARİHİNE KADAR GERÇEKLEŞTİRİLEN FAALİYETLER I. MÜZİK BÖLÜMÜ AKADEMİK TEŞKİLAT ŞEMASI A)

Detaylı

Değerli Site Sakinleri; Hazırladığımız yaz etkinlikleri çerçevesinde Temmuz ve Ağustos ayı içinde kesinleşen programlar aşağıda sunulmuştur.

Değerli Site Sakinleri; Hazırladığımız yaz etkinlikleri çerçevesinde Temmuz ve Ağustos ayı içinde kesinleşen programlar aşağıda sunulmuştur. 17.07.2012 Değerli Site Sakinleri; Hazırladığımız yaz etkinlikleri çerçevesinde Temmuz ve Ağustos ayı içinde kesinleşen programlar aşağıda sunulmuştur. 1-15 Temmuz 2012 Pazar ÇOCUKLAR ARASI YETENEK YARIŞMASI

Detaylı

Koro Okulu Bahçeşehir Üniversitesi BAUART Koro Şefliği Sertifika Programı. Takvim & Plan. 1) Haftasonu Modülleri

Koro Okulu Bahçeşehir Üniversitesi BAUART Koro Şefliği Sertifika Programı. Takvim & Plan. 1) Haftasonu Modülleri Koro Okulu 2017 Bahçeşehir Üniversitesi BAUART Koro Şefliği Sertifika Programı BAUART Koro Okulu, 3. sezonunda yepyeni bir programla genç koro şeflerini ağırlamaya hazırlanıyor. Yeni programa göre, 6 aylık

Detaylı

ERMAN, A. Suzuki Metodu Felsefesi ve Keman Eğitiminde Kullanılışı Ankara-2000 (Lisans Tezi)

ERMAN, A. Suzuki Metodu Felsefesi ve Keman Eğitiminde Kullanılışı Ankara-2000 (Lisans Tezi) TEZLER ERMAN, A. Suzuki Metodu Felsefesi ve Keman Eğitiminde Kullanılışı -2000 (Lisans Tezi) ERMAN, A. İlköğretim IV. Sınıf Öğrencilerinin Çoklu Zeka Türlerindeki Dağılım ve Düzey Ölçümlerinin Müziksel

Detaylı

Şanın Şaşaalı Dünyası'ndan... ŞEFİK KAHRAMANKAPTAN Yansımalar

Şanın Şaşaalı Dünyası'ndan... ŞEFİK KAHRAMANKAPTAN Yansımalar Şanın Şaşaalı Dünyası'ndan... ŞEFİK KAHRAMANKAPTAN Yansımalar Bir opera şarkıcısının yetişmesinde, hem öğrencinin, hem de hocasının ne emekler harcadığı genellikle gözardı edilir. Dinleyicinin çoğu ya

Detaylı

Öğretim Görevlisi Zeynep Göknur YILDIZ

Öğretim Görevlisi Zeynep Göknur YILDIZ Öğretim Görevlisi Zeynep Göknur YILDIZ Tel: +90 553 6594114 e-mail:zgkara@msn.com 1972 Bursa doğumlu olan Öğretim Görevlisi Z. Göknur Kara 1993 yılında Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği

Detaylı

2015 YILI ETKİNLİK LİSTESİ

2015 YILI ETKİNLİK LİSTESİ 2015 YILI ETKİNLİK LİSTESİ Konser 15 Ocak 2015 15 Ocak 2015 Antalya Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı Piyano Anasanat Dalı Dönem sonu konseri gerçekleştirdi. Konser 16 Ocak 2015 16 Ocak

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ UYUM HAFTASI 12 15 EYLÜL 2017 SKS Hizmet ve Destekleri

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ TARİH ETKİNLİK UYUM HAFTASI ETKİNLİK YERİ 12 15 EYLÜL 2017 Fen SKS Hizmet ve Destekleri

Detaylı

SICAK ÇİKOLATA Fuaye Konseri

SICAK ÇİKOLATA Fuaye Konseri 2013-2014 Sezonu K A D I K Ö Y B E L E D İ Y E S İ SÜREYYA OPERASI ODA MÜZİĞİ KONSERLERİ 21 Nisan Pazartesi 18:00 Birsen Ulucan Piyano Sınıfı SICAK ÇİKOLATA Fuaye Konseri Konuk Sanatçı: Özcan Ulucan 20

Detaylı

FAZIL SAY BÜYÜK ALKIŞ ALDI

FAZIL SAY BÜYÜK ALKIŞ ALDI FAZIL SAY BÜYÜK ALKIŞ ALDI Bu yıl 10 uncusu düzenlenen D-Marin Turgutreis Uluslararası Klasik Müzik Festivali, 31 Temmuz/1-2-3 Ağustos tarihleri arasında Bodrum da gerçekleştiriliyor. Festivalin açılış

Detaylı

İSTANBUL KÜLTÜR UNIVERSİTESİ ÇOKSESLİ KOROSU ANADOLU ÇALIŞMALARI. ANADOLU HALK ŞARKILARI ve AĞITLARI AKSAK RİTİMLER

İSTANBUL KÜLTÜR UNIVERSİTESİ ÇOKSESLİ KOROSU ANADOLU ÇALIŞMALARI. ANADOLU HALK ŞARKILARI ve AĞITLARI AKSAK RİTİMLER İSTANBUL KÜLTÜR UNIVERSİTESİ ÇOKSESLİ KOROSU ANADOLU ÇALIŞMALARI ANADOLU HALK ŞARKILARI ve AĞITLARI AKSAK RİTİMLER CHICAGO AÇIKLAMALI KONSERLERİ VE ATÖLYE ÇALIŞMALARI RAPORU Northwestern Üniversitesi,

Detaylı

DOĞUDA VE BATIDA ORYANTALİZM

DOĞUDA VE BATIDA ORYANTALİZM DOĞUDA VE BATIDA ORYANTALİZM Bodrum Belediyesi nin etkinlik takviminde yerini alan ve yedincisi gerçekleşen olan Karsanat Barok Müzik Festivali, bu yıl da Antik Tiyatro da 9 ve 10 Eylül de halka açık ve

Detaylı

YUNUS EMRE ENSTİTÜSÜ DÜNYANIN HER YERİNDEYİZ!

YUNUS EMRE ENSTİTÜSÜ DÜNYANIN HER YERİNDEYİZ! YUNUS EMRE ENSTİTÜSÜ DÜNYANIN HER YERİNDEYİZ! 2009 yılında faaliyetlerine başlayan Yunus Emre Enstitüsünün bugün itibariyle dünyanın birçok yerinde kültür merkezleri bulunuyor. Afganistan - Kabil Almanya

Detaylı

SICAK ÇİKOLATA Fuaye Konseri

SICAK ÇİKOLATA Fuaye Konseri 2013-2014 Sezonu K A D I K Ö Y B E L E D İ Y E S İ SÜREYYA OPERASI ODA MÜZİĞİ KONSERLERİ 21 Nisan Pazartesi 18:00 Birsen Ulucan Piyano Sınıfı SICAK ÇİKOLATA Fuaye Konseri Konuk Sanatçı: Özcan Ulucan 20

Detaylı

Geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi bu dönem de Sevgi Gönül Kültür Merkezimiz sanatla dolu bir sezon geçirdi.

Geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi bu dönem de Sevgi Gönül Kültür Merkezimiz sanatla dolu bir sezon geçirdi. Aylık Elektronik Haber Servisi Ocak 2012 Sanatla dolu geçen bir dönem daha: Sevgi Gönül Kültür Merkezi Geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi bu dönem de Sevgi Gönül Kültür Merkezimiz sanatla dolu bir sezon

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 07 Kasım-08 Aralık SERGİ Renklerin Hikayesi Resim Sergisi Necla Coşkun Sergi Açılışı: 07 Kasım, Salı, 17:30 Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Necla Çoşkun

Detaylı

Turkish Jazz Week #5 Edition 2016 Official Concert Program

Turkish Jazz Week #5 Edition 2016 Official Concert Program - 12 Nisan 2016: Mercan Dede, Kırmızı Salon, Priştine - 14 Nisan 2016: Aydin Esen Trio, Kırmızı Salon, Priştine - 13 Nisan 2016: Eren Coşkuner Quarted, "Prenk Jakova" Music School, Yakova - 15 Nisan 2016:

Detaylı

Kültür Dairesi nin Güzel Sanatlarla İlgili Derneklere Yardım Tüzüğü Kapsamında 2017 Yılı İçin Yapacağı Yardımlar

Kültür Dairesi nin Güzel Sanatlarla İlgili Derneklere Yardım Tüzüğü Kapsamında 2017 Yılı İçin Yapacağı Yardımlar KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI KÜLTÜR DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ Kültür Dairesi nin Güzel Sanatlarla İlgili Derneklere Yardım Tüzüğü Kapsamında 2017 Yılı İçin Yapacağı Yardımlar

Detaylı

Gümüşlük te Festival sahnesinde Keman Piyano düeti

Gümüşlük te Festival sahnesinde Keman Piyano düeti Gümüşlük te Festival sahnesinde Keman Piyano düeti Rus asıllı kemancı Olga Martinova ve Fransız piyanist Jean- Bernard Pommier çifti, 8 Ağustos Cuma akşamı 11. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali

Detaylı

DENİZLİ HAKKI DEREKÖYLÜ GÜZEL SANATLAR LİSESİ VII. 23 NİSAN ÇOCUK KOROLARI ŞENLİĞİ

DENİZLİ HAKKI DEREKÖYLÜ GÜZEL SANATLAR LİSESİ VII. 23 NİSAN ÇOCUK KOROLARI ŞENLİĞİ DENİZLİ HAKKI DEREKÖYLÜ GÜZEL SANATLAR LİSESİ VII. 23 NİSAN ÇOCUK KOROLARI ŞENLİĞİ PROJE : Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi VII. 23 Nisan Çocuk Koroları Şenliği PROJEYİ HAZIRLAYAN: Zeki GÜVEN YER

Detaylı

Y. Lisans Türk Müziği İst. Teknik Üniv. 1989. Sanatta Yeterlilik Türk Müziği İst. Teknik Üniv. 1994

Y. Lisans Türk Müziği İst. Teknik Üniv. 1989. Sanatta Yeterlilik Türk Müziği İst. Teknik Üniv. 1994 Adı Soyadı: Güldeniz EKMEN AGİŞ Doğum Tarihi: 01.08.1958 Unvanı: Yardımcı Doçent Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı İst. Teknik Üniv. 1979 Y. Lisans Türk Müziği İst.

Detaylı

YABANCI DĠL PUANI : İngilizce-YDS (2016): :Giresun Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Piyano Anasanat Dalı

YABANCI DĠL PUANI : İngilizce-YDS (2016): :Giresun Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Piyano Anasanat Dalı ADI VE SOYADI : Bahar ADIGÜZEL SALA ÜNVANI : Öğretim Görevlisi BÖLÜM/ SANAT DALI : Müzik / Klasik Gitar DOĞUM TARĠHĠ : 21.03.1981 DOĞUM YERĠ : Giresun YABANCI DĠL PUANI : İngilizce-YDS (2016): 83.75 ADRES

Detaylı

@ahmed_adnan_saygun

@ahmed_adnan_saygun AhmedAdnanSaygunSanatMerkezi @AASSM_ @ahmed_adnan_saygun AASSM KONSERLERİ www.aassm.org.tr TAURUS STRING QUARTET 2 ŞUBAT 2017, PERŞEMBE Saat: 20:00 AHMED ADNAN SAYGUN SANAT MERKEZİ / KÜÇÜK SALON PROGRAM

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ NİSAN 2015 ETKİNLİK PROGRAMI

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ NİSAN 2015 ETKİNLİK PROGRAMI EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ NİSAN 2015 ETKİNLİK PROGRAMI 02.NİSAN.2015 03.NİSAN.2015 TUBİTAK BİLİM İNSANI DESTEKLEME VE DAİRE BAŞK. 46. Ortaöğretim Proje Yarışması ve İzmir Bölge Ödül Töreni

Detaylı

Günlük Kent Gazetesi

Günlük Kent Gazetesi 23 NİSAN 2013 0 212 260 23 60-0 212 260 52 29 %50 ye varan indirimler 23 Nisan coşkusu Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türkiye Cumhuriyeti'nin en değer verilen ulusal bayramlarından biridir. Cumhuriyetimizin

Detaylı

D-MARİN TURGUTREİS ULUSLARARASI KLASİK MÜZİK FESTİVALİ, GÜMÜŞ STEVİE ÖDÜLÜ NE LAYIK GÖRÜLDÜ!

D-MARİN TURGUTREİS ULUSLARARASI KLASİK MÜZİK FESTİVALİ, GÜMÜŞ STEVİE ÖDÜLÜ NE LAYIK GÖRÜLDÜ! D-MARİN TURGUTREİS ULUSLARARASI KLASİK MÜZİK FESTİVALİ, GÜMÜŞ STEVİE ÖDÜLÜ NE LAYIK GÖRÜLDÜ! Doğuş Grubu nun kurucu destekçiliğiyle 10 yıldır düzenlenen; 2012 Donizetti Klasik Müzik Ödülleri nde Yılın

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Köln Konservatuvarı, Opera-Şan Anasanat Dalı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Köln Konservatuvarı, Opera-Şan Anasanat Dalı ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Ömür MUNZUR 2. Doğum Tarihi ve Yeri : 24.01.1978 Ankara 2. Unvanı : Yrd. Doç. 3. Öğrenim Durumu : Sanatta Yeterlik/ Doktora 4. Dil : Almanca, İngilizce 5. Çalıştığı Kurum : İpek

Detaylı

TUNCAY LANGAL BİYOGRAFİ & CV

TUNCAY LANGAL BİYOGRAFİ & CV TUNCAY LANGAL BİYOGRAFİ & CV BİYOGRAFİ TUNCAY LANGAL 1978 yılında Bulgaristan göçmeni bir ailenin çocuğu olarak da doğdu. Ticaret Meslek Lisesini bitirdikten sonra Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği

Detaylı

Özgün Makamsal Parçalar Piyano İçin Hazırlanmış 10 Özgün Parça

Özgün Makamsal Parçalar Piyano İçin Hazırlanmış 10 Özgün Parça Özgün Makamsal Parçalar Piyano İçin Hazırlanmış 0 Özgün Parça Mehmet Serkan UMUZDAŞ Yrd. Doç. Dr. Mehmet Serkan UMUZDAŞ ÖZGÜN MAKAMSAL PARÇALAR ISBN 978-60-6-60-6 Kitapta yer alan bölümlerin tüm sorumluluğu

Detaylı

Aralık Gün ANKARA İSTANBUL İZMİR MERSİN ANTALYA SAMSUN Gün

Aralık Gün ANKARA İSTANBUL İZMİR MERSİN ANTALYA SAMSUN Gün 0 T.C. Aralık BREMEN MIZIKACILARI KİTAP NA! ARȘIN MAL ALAN (*) TOSCA ATATÜRK EVİ KONSERİ HAYDİ ÇOCUKLAR OPERAYA IV. MURAT TANZİMAT TAN GÜNÜMÜZE OPERA SERÜVENİ (*) DANS GÖSTERİSİ (Dünya Engelliler Günü)

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MART 2015 ETKİNLİK PROGRAMI

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MART 2015 ETKİNLİK PROGRAMI EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MART 2015 ETKİNLİK PROGRAMI 01-14.MART.2015 01.MART.2015 02.MART.2015 03.MART.2015 OĞUZ DEMİR Olpesido Kuşları Albatrosun Ölümü ve Doğum" Resim Sergisi YER : Sanat

Detaylı

TURGUTREİS TE CUMHURİYET KONSERİ

TURGUTREİS TE CUMHURİYET KONSERİ TURGUTREİS TE CUMHURİYET KONSERİ Bodrum oda orkestrası 29 ekim de Turgutreis Atatürk meydanında Tobav çoksesli korosunun da yer aldığı konserde yer alıyor. Konser Turgutreis mahalle meclisinin etkinlikleri

Detaylı

26/08/2010 Hocamızı saygı ile anmaktayız... Gaziantep (Merkez), 1964

26/08/2010 Hocamızı saygı ile anmaktayız... Gaziantep (Merkez), 1964 26/08/2010 Hocamızı saygı ile anmaktayız... Adı Soyadı Dr. Kemal YILDIRIM Doğum Yeri/Yılı Gaziantep (Merkez), 1964 Lisans Yüksek Lisans Doktora Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi

Detaylı

İDİL BELGİN KÜÇÜKDOĞAN

İDİL BELGİN KÜÇÜKDOĞAN İDİL BELGİN KÜÇÜKDOĞAN Çengelköy Mah. Bakırcıbaşı Sok. Ayanoğlu Apt. Daire No.1 Çengelköy, Üsküdar, İstanbul Cep telefonu : 0 537 554 86 32 E-posta : idilkucukdogan@yahoo.com KİŞİSEL BİLGİLER Uyruğu: T.C

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 07-09 Kasım KONGRE 1. Uluslararası Ebelikte Eğitim Araştırma Geliştirme Kongresi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü ve Ebelikte Eğitim Araştırma Geliştirme

Detaylı

KARŞIYAKA DAN BOĞAZİÇİ NE

KARŞIYAKA DAN BOĞAZİÇİ NE 13 ŞUBAT 2019 ÇARŞAMBA 19:30 KARŞIYAKA DAN BOĞAZİÇİ NE KARŞIYAKA ODA ORKESTRASI (KODA) şef Rengim Gökmen Ana Destekçi Albert Long Hall Klasik Müzik Konserlerinin gerçekleşmesini mümkün kılan ana destekçimiz

Detaylı

BESTE GÜRKEY-CV Ulusal Toca Perküsyon Yarışması Xylophone BİRİNCİLİK Manyas-25 Ağustos 2012 Beste Gürkey 1

BESTE GÜRKEY-CV Ulusal Toca Perküsyon Yarışması Xylophone BİRİNCİLİK Manyas-25 Ağustos 2012 Beste Gürkey 1 BESTE GÜRKEY-CV Çağdaş Eğitim Vakfı ının Genç Yetenkler Projesi kapsamında eğitimine devam etmektedir. 2017 yılı itibarıyla Çev Genç Yetenekler Projesinin ana sponsoru Qnb Finansbank tarafından da desteklenmektedir.

Detaylı

NEYZEN ERCAN IRMAK. 1956 yılında Eskişehir de doğdu. He was born in 1956, in Eskişehir.

NEYZEN ERCAN IRMAK. 1956 yılında Eskişehir de doğdu. He was born in 1956, in Eskişehir. 1 NEYZEN ERCAN IRMAK 1956 yılında Eskişehir de doğdu. He was born in 1956, in Eskişehir. 2 Müzik tutkusu, çocukluk yıllarında kaval çalarak başladı. Bu tutku onun önce Bursa ya, sonra İstanbul a yerleşmesine

Detaylı

16 Aralık 2015 Çarşamba Borusan Müzik Evi BATI YAKASININ HİKÂYESİ KERESTENİN SESİ

16 Aralık 2015 Çarşamba Borusan Müzik Evi BATI YAKASININ HİKÂYESİ KERESTENİN SESİ 16 Aralık 2015 Çarşamba Borusan Müzik Evi 20.00 2015 2016 BATI YAKASININ HİKÂYESİ KERESTENİN SESİ BATI YAKASININ HİKÂYESİ KERESTENİN SESİ BATI YAKASININ HİKÂYESİ: KERESTENİN SESİ sa.ne.na PROGRAM MICHAEL

Detaylı

YABANCI DĠL PUANI : İngilizce-YDS (2016): :Giresun Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Piyano Anasanat Dalı

YABANCI DĠL PUANI : İngilizce-YDS (2016): :Giresun Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Piyano Anasanat Dalı ADI VE SOYADI : Bahar ADIGÜZEL SALA ÜNVANI : Öğretim Görevlisi BÖLÜM/ SANAT DALI : Müzik / Klasik Gitar DOĞUM TARĠHĠ : 21.03.1981 DOĞUM YERĠ : Giresun YABANCI DĠL PUANI : İngilizce-YDS (2016): 83.75 ADRES

Detaylı

AASSM KONSERLERİ.

AASSM KONSERLERİ. AASSM KONSERLERİ www.aassm.org.tr 1 FESTİVAL İZMİR AÇILIŞ KONSERİ / SERTAB ERENER & İZMİR BIG BAND 17 EKİM 2017, SALI Saat: 20:00 AHMED ADNAN SAYGUN SANAT MERKEZİ / BÜYÜK SALON HAKKINDA Türkiye'nin en

Detaylı

ANTALYA KÜLTÜR MERKEZİ (AKM) MART AYI ETKİNLİK TAKVİMİ

ANTALYA KÜLTÜR MERKEZİ (AKM) MART AYI ETKİNLİK TAKVİMİ ANTALYA KÜLTÜR MERKEZİ (AKM) MART AYI ETKİNLİK TAKVİMİ İletişim: Antalya Kültür Merkezi Tel: 0242 248 90 22 / Faks: 0242 243 92 82 / email: info@anset.com.tr "BEZİRGAN" Tiyatro Oyunu İstanbul Halk Tiyatrosu,

Detaylı

3. Unvanı: Doçent E-posta :

3. Unvanı: Doçent E-posta : 1. Adı Soyadı: Ali Sait Liman 2. Doğum Tarihi / Yeri: 09.01.1973 / Tercan 3. Unvanı: Doçent E-posta : asliman@uludag.edu.tr 4. Öğrenim durumu / görev yaptığı akademik kurumlar : a- Öğrenim durumu Derece

Detaylı

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Evimiz Yuvamızdır Tutum, Yatırım ve Türk Malları haftası TÜRKÇE Tutum, Yatırım ve Türk Malları haftası 5N 1K KÜTÜPHANE

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Evimiz Yuvamızdır Tutum, Yatırım ve Türk Malları haftası TÜRKÇE Tutum, Yatırım ve Türk Malları haftası 5N 1K KÜTÜPHANE Değerli Velilerimiz, 2017 yılının son ayında, güneşin hafifçe ısıttığı günlerdeyiz. Havalar hala, öğrencilerimizin bahçede neşeyle oynamalarına müsait. Palto giyme koşuluyla teneffüslerde temiz havada

Detaylı

Oda Şarkıları. Chamber Songs. Resital Serisi. 1 Ekim October, 2014. Umut Kosman. Recital Series Tosti. Bariton Baritone Hande Uçar.

Oda Şarkıları. Chamber Songs. Resital Serisi. 1 Ekim October, 2014. Umut Kosman. Recital Series Tosti. Bariton Baritone Hande Uçar. Resital Serisi Recital Series Tosti Oda Şarkıları Chamber Songs Umut Kosman Bariton Baritone Hande Uçar Piyano Piano 1 Ekim October, 2014 Çarşamba Wednesday, 20.00 Bilkent Konser Salonu Concert Hall Program

Detaylı

T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ

T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ Ek 3: T.C. Maltepe Üniversitesi Bilimsel-Sanatsal Etkinlikleri Teşvik Puanlama Tablosu T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL-SANATSAL ETKİNLİKLERİ TEŞVİK PUANLAMA TABLOSU ORTAK ÇALIŞMALARDA PUAN DAĞILIMI

Detaylı

İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN

İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN Bodrum un beyaz perdedeki gülen yüzü İdil Dizdar, fotoğrafçılık ve oyunculuk kariyerine bir de yönetmenlik ekledi. Bodrum un yakından tanıdığı oyuncu, yönetmen ve fotoğraf

Detaylı

Igor Fyodorovich STRAVINSKY STRAVINSKY

Igor Fyodorovich STRAVINSKY STRAVINSKY Kazım Çapacı Igor Fyodorovich STRAVINSKY STRAVINSKY Igor Fyodorovich Stravinsky. 17 Haziran 1882, Oranienbaum, Rusya 6 Nisan 1971, New York, ABD). Rus besteci, piyanist, orkestra şefi. 20.yy müziğinin

Detaylı

ANTALYA KÜLTÜR MERKEZİ (AKM) MART AYI ETKİNLİK TAKVİMİ

ANTALYA KÜLTÜR MERKEZİ (AKM) MART AYI ETKİNLİK TAKVİMİ "BEZİRGAN" Tiyatro Oyunu ANTALYA KÜLTÜR MERKEZİ (AKM) MART AYI ETKİNLİK TAKVİMİ İletişim: Antalya Kültür Merkezi Tel: 0242 248 90 22 / Faks: 0242 243 92 82 / email: info@anset.com.tr İstanbul Halk Tiyatrosu,

Detaylı

Orkestra Şefi ve Genel Sanat Yönetmeni İstanbul Film Müzikleri Orkestrası

Orkestra Şefi ve Genel Sanat Yönetmeni İstanbul Film Müzikleri Orkestrası İstanbul Film Müzikleri Orkestrası geçmişi, 2007 senesinde Kerem Esemen şefliğinde kurulan bir oda müziği topluluğuna dayanmaktadır. Zaman içerisinde repertuvarında klasik batı müziği eserlerinin yanı

Detaylı

PERA GÜZEL SANATLAR çeyrek asırdır

PERA GÜZEL SANATLAR çeyrek asırdır PERA GÜZEL SANATLAR PERA GÜZEL SANATLAR Pera Güzel Sanatlar çeyrek asırdır, SANAT ve İLETİŞİM alanlarında, çeşitli seviyeler ve konularda eğitim sistemleri kuran ve yürüten bir organizasyondur. Bünyesinde

Detaylı

BODRUM ODA ORKESTRASI. 24 Ocak 2019 Saat: 20:00 AHMED ADNAN SAYGUN SANAT MERKEZİ / BÜYÜK SALON

BODRUM ODA ORKESTRASI. 24 Ocak 2019 Saat: 20:00 AHMED ADNAN SAYGUN SANAT MERKEZİ / BÜYÜK SALON www.aassm.org.tr AASSM KONSERLERİ BODRUM ODA ORKESTRASI 24 Ocak 2019 Saat: 20:00 AHMED ADNAN SAYGUN SANAT MERKEZİ / BÜYÜK SALON HAKKINDA Konser Yunanlı şef Nikos Haliassas tarafından yönetilecek. Türkiye'den

Detaylı

ANTALYA KÜLTÜR MERKEZİ (AKM) MART AYI ETKİNLİK TAKVİMİ

ANTALYA KÜLTÜR MERKEZİ (AKM) MART AYI ETKİNLİK TAKVİMİ ANTALYA KÜLTÜR MERKEZİ (AKM) MART AYI ETKİNLİK TAKVİMİ İletişim: Antalya Kültür Merkezi Tel: 0242 248 90 22 / Faks: 0242 243 92 82 / email: info@anset.com.tr "BEZİRGAN" Tiyatro Oyunu İstanbul Halk Tiyatrosu,

Detaylı

Yeteneğiniz Mesleğiniz Olabilir!

Yeteneğiniz Mesleğiniz Olabilir! On5yirmi5.com Yeteneğiniz Mesleğiniz Olabilir! Yetenekleriniz size üniversite kapılarını açabilir. İşte özel yetenek sınavlarıyla girebileceğiniz bölümler... Yayın Tarihi : 23 Eylül 2010 Perşembe (oluşturma

Detaylı

Sevgili Yarışmacılar. Yarışma Komitesi

Sevgili Yarışmacılar. Yarışma Komitesi Sevgili Yarışmacılar Genç piyanistlerimizin eğitim ve gelişimine katkı sağlamanın yanı sıra, ilerideki meslek kariyerlerine sağlam bir temel oluşturacağını düşündüğümüz bu yarışmanın, Türk sanat tarihinde

Detaylı

Ajda Şenol YAYINLAR / BİLDİRİLER / RAPORLAR / SEMİNERLER. Uluslararası Dergilerde Çıkan Yayınlar

Ajda Şenol YAYINLAR / BİLDİRİLER / RAPORLAR / SEMİNERLER. Uluslararası Dergilerde Çıkan Yayınlar Ajda Şenol Tel: +90 (505) 805 93 62 e-mail: ajdasenol@gmail.com 1998 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İzmir Devlet Konservatuvarı Flüt Bölümüne Yrd.Doç. Çiler Akıncı nın öğrencisi olarak girdi. Uludağ

Detaylı

Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar SAT ve 4. Sınıf Genel Veli Toplantısı Öğrenci Oryantasyon Günü-Yarım gün

Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar SAT ve 4. Sınıf Genel Veli Toplantısı Öğrenci Oryantasyon Günü-Yarım gün EYLÜL 1 2 Okul Açılışı 1. ve 2. Sınıf Genel Veli Veli Oryantasyon Günü 3 4 5 7 9 3. ve 4. Sınıf Genel Veli Öğrenci Oryantasyon Günü-Yarım gün., 7., ve. Sınıflar Genel Veli Lise Genel Veli 5. Sınıf Genel

Detaylı

İPEK ÜNİVERSİTESİ KONSERVATUVARI. Müzik Bölümü. Lisans Ders Programı

İPEK ÜNİVERSİTESİ KONSERVATUVARI. Müzik Bölümü. Lisans Ders Programı 1 İPEK ÜNİVERSİTESİ KONSERVATUVARI Müzik Bölümü Lisans Ders Programı 1st Year 1st Semester (Fall) 2nd Semester (Spring) Code Course Name ECTS Code Course Name ECTS HIST 121 Medeniyet Tarihi I 5 HIST 122

Detaylı

ÇALIŞTIĞI EĞİTİMCİLER

ÇALIŞTIĞI EĞİTİMCİLER M. NEVRA KÜPANA ÖĞRENİM DURUMU 2008- : Marmara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Güzel Sanatlar Eğitimi Anabilim Dalı Müzik Öğretmenliği Bilim Dalı Doktora Programı (Tez Aşaması) 2006 2008: Marmara

Detaylı

ÖZEL TEKİRDAĞ AKA KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DERECE VE ÖDÜL LİSTESİ BASKETBOL

ÖZEL TEKİRDAĞ AKA KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DERECE VE ÖDÜL LİSTESİ BASKETBOL ÖZEL TEKİRDAĞ AKA KOLEJİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DERECE VE ÖDÜL LİSTESİ BASKETBOL TEKİRDAĞ OKULLAR ARASI BASKETBOL GENÇ ERKEKLER (A) İL BİRİNCİLİĞİ TEKİRDAĞ OKULLAR ARASI BASKETBOL GENÇ ERKEKLER

Detaylı

HALİKARNAS THE CLUB BODRUM EĞLENCE HAYATINA VEDA EDİYOR

HALİKARNAS THE CLUB BODRUM EĞLENCE HAYATINA VEDA EDİYOR HALİKARNAS THE CLUB BODRUM EĞLENCE HAYATINA VEDA EDİYOR EĞLENCE SEKTÖRÜNDE BİR SAYFA KAPANIYOR Açıldığı günden bugüne değin kapısında kuyruklar olan ve Bodrum un simgesi haline gelen Halikarnas The Club

Detaylı

HAKKIMDA EĞĠTĠM BĠLĠMSEL VE SANATSAL ETKĠNLĠKLER. A. Yayınlar. Makaleler: Atatürk ün Müzik AnlayıĢı Öner Sanat Dergisi Haziran 1995

HAKKIMDA EĞĠTĠM BĠLĠMSEL VE SANATSAL ETKĠNLĠKLER. A. Yayınlar. Makaleler: Atatürk ün Müzik AnlayıĢı Öner Sanat Dergisi Haziran 1995 HAKKIMDA Adı Soyadı : Ayhan HELVACI Doğum Yeri ve Tarihi : Ġnegöl, 1969 Unvanı : Öğretim Görevlisi, Doktor Yazışma Adresi : U.Ü. Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü 16059 Görükle/Bursa E-Posta

Detaylı

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız TED KAYSERİ KOLEJİ 2014 2015 SINAV ADI ÖĞRETİM YILI I.DÖNEM SONU BAŞARISIZ DERSİ OLAN VEYA İSTEKLİ ÖĞRENCİLER İÇİN AÇILAN SINAV

Detaylı

BODRUM DA JAPONLARIN RENKLİ ETKİNLİKLERİ İLGİ ÇEKTİ

BODRUM DA JAPONLARIN RENKLİ ETKİNLİKLERİ İLGİ ÇEKTİ BODRUM DA JAPONLARIN RENKLİ ETKİNLİKLERİ İLGİ ÇEKTİ Japonya ile Türkiye arasında diplomatik ilişki kurulmasının 90. yıl dönümü, Bodrum da da düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Bodrum Belediyesi ve Japon

Detaylı

SEVECEN İLE TOMURCUK ETKİNLİK KİTABI KELEBEK KIZLAR

SEVECEN İLE TOMURCUK ETKİNLİK KİTABI KELEBEK KIZLAR SEVECEN İLE TOMURCUK ETKİNLİK KİTABI KELEBEK KIZLAR VE DENİZ KABUKLARI 1 Erika Bartos: (1974, Budapeşte) Budapeşte Teknik Üniversitesi Mimarlık bölümünü bitirdi. Üç çocuk sahibi olduktan sonra, 2003 yılında

Detaylı

MARKA İLETİŞİM SÜRECİ. Brif Toplantısı. Analiz ve Araştırma Süreci. İletişim Stratejisi. Konumlandırma ve İletişim Çalışmaları

MARKA İLETİŞİM SÜRECİ. Brif Toplantısı. Analiz ve Araştırma Süreci. İletişim Stratejisi. Konumlandırma ve İletişim Çalışmaları Brif Toplantısı Ürün / Hizmet Tanımı, Mevcut Konum, Güçlü ve Zayıf Yönler, Hedefler,Rakipler, Fırsatlar ve Tehditler Analiz ve Araştırma Süreci Kurum İçi İletişim Analizi Hedef Kitle Analizi Rakip Analizi

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 03 Aralık, Pazartesi, 13:30 TÖREN Minik Sporcular Projesi Ödül Töreni ve Dünya Engelliler Günü Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 06 Aralık, Perşembe,

Detaylı

Uçan Süpürge İçin Ankara'ya Geliyorlar

Uçan Süpürge İçin Ankara'ya Geliyorlar On5yirmi5.com Uçan Süpürge İçin Ankara'ya Geliyorlar 14. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali Mayıs ayında dünyanın dört bir köşesinden çok sayıda sinemacıyı Ankara da ağırlayacak Yayın Tarihi

Detaylı

03/03/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

03/03/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 03/03/2011 Kulübümüzün 1270. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi 26. yıl KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk,

Detaylı

28 KASIM 2018 ÇARŞAMBA 19:30 BRAHMS COŞKUSU BOZOK QUARTET

28 KASIM 2018 ÇARŞAMBA 19:30 BRAHMS COŞKUSU BOZOK QUARTET 28 KASIM 2018 ÇARŞAMBA 19:30 BRAHMS COŞKUSU BOZOK QUARTET Tayfun Bozok I. keman Derya Bozok II. keman Evren Bilgenoğlu viyola Erkan Özbek viyolonsel ve Gökhan Aybulus piyano Ana Destekçi Albert Long Hall

Detaylı

Şehidin cenazesi, uçakla Dalaman Havalimanı na buradan da karayoluyla konvoy eşliğinde Eşen Mahallesi ndeki evine getirildi.

Şehidin cenazesi, uçakla Dalaman Havalimanı na buradan da karayoluyla konvoy eşliğinde Eşen Mahallesi ndeki evine getirildi. Şehidimizi Uğurladık Dağlıca daki hain saldırıda şehit olan Seydikemerli 25 yaşındaki Sözleşmeli Piyade Er Adnan Ergen binlerce kişinin katıldığı cenaze töreniyle toprağa verildi. Şehidin cenazesi, uçakla

Detaylı

SADECE BİR ÇANKAYALI DEĞİLİM; ULTRA ÇANKAYALIYIM

SADECE BİR ÇANKAYALI DEĞİLİM; ULTRA ÇANKAYALIYIM Çankaya Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler 2010 Yılı Mezunu ve halen Çankaya Üniversitesi nde kamu hukuku üzerine yüksek lisansına devam eden Kültür Hizmetleri Müdürlüğü Personeli Sayın

Detaylı

ADAPAZARI ÖZEL ENKA ANADOLU LİSESİ 5.GENÇ KADRAJ KISA FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ (ŞARTNAME)

ADAPAZARI ÖZEL ENKA ANADOLU LİSESİ 5.GENÇ KADRAJ KISA FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ (ŞARTNAME) ADAPAZARI ÖZEL ENKA ANADOLU LİSESİ 5.GENÇ KADRAJ KISA FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ (ŞARTNAME) Adapazarı Özel Enka Anadolu Lisesi tarafından, Türkiye deki tüm ortaöğretim öğrencilerinin katılımına açık, kısa

Detaylı

ADAPAZARI ÖZEL ENKA ANADOLU LİSESİ 5.GENÇ KADRAJ KISA FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ (ŞARTNAME)

ADAPAZARI ÖZEL ENKA ANADOLU LİSESİ 5.GENÇ KADRAJ KISA FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ (ŞARTNAME) ADAPAZARI ÖZEL ENKA ANADOLU LİSESİ 5.GENÇ KADRAJ KISA FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ (ŞARTNAME) Adapazarı Özel Enka Anadolu Lisesi tarafından, Türkiye deki tüm ortaöğretim öğrencilerinin katılımına açık, kısa

Detaylı

2013 Kış Etkinlikleri

2013 Kış Etkinlikleri KARTAL ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi 2013 Kış Etkinlikleri İlk Dönem Sonu Eğitim sistemimizde seçkin bir yere sahip olan İmam Hatip Liseleri içerisinde ayrı bir konumda bulunan

Detaylı

Aykurt NUHOĞLU Kadıköy Belediye Başkanı

Aykurt NUHOĞLU Kadıköy Belediye Başkanı 2016 Mart Programı D E Ğ E R L İ K A D I K Ö Y L Ü L E R Yerel yönetim anlayışımızla kentin deneyimini bir araya getiren kültür politikalarımızı çeşitlendirmeyi sürdürüyoruz. Kurumsal olarak ilçemizde

Detaylı

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Müzik Korosu tarafından Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği nde Bestekar Erol Sayan Özel Konseri düzenlendi.

Detaylı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM SİSTEMİ ÇEVRİMİÇİ SİNEMA ÖĞRENCİ TOPLULUĞU ENGELSİZ AÇIKÖĞRETİM KISA FİLM YARIŞMASI

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM SİSTEMİ ÇEVRİMİÇİ SİNEMA ÖĞRENCİ TOPLULUĞU ENGELSİZ AÇIKÖĞRETİM KISA FİLM YARIŞMASI ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM SİSTEMİ ÇEVRİMİÇİ SİNEMA ÖĞRENCİ TOPLULUĞU ENGELSİZ AÇIKÖĞRETİM KISA FİLM YARIŞMASI AMAÇ: Engelsiz Açıköğretim başlıklı kısa film yarışması; 10-16 Mayıs Engelliler Haftasında

Detaylı

ÇOKSESLİ SAZ ESERLERİ II

ÇOKSESLİ SAZ ESERLERİ II 04.03.2019 ÇOKSESLİ SAZ ESERLERİ II (Türk Müziği Sazları ve Orkestrası İçin) (Tolga Karaca) I ÇOKSESLİ SAZ ESERLERİ II (Türk Müziği Sazları ve Orkestrası İçin) (Tolga Karaca) II (Çoksesli Saz Eserleri

Detaylı

Mustafa Sönmez. Berobana Şarkısı. 28 Ocak 23 Şubat 2017

Mustafa Sönmez. Berobana Şarkısı. 28 Ocak 23 Şubat 2017 Mustafa Sönmez Berobana Şarkısı 28 Ocak 23 Şubat 2017 Mustafa Sönmez Berobana Şarkısı Ankara, Ocak 2017 Fotoğraflar Sanatçı arşivinden Grafik Tasarım Hüseyin Ayışıt Baskı Desen Ofset A.Ş. Birlik Mah. 448.

Detaylı

1974 Ankara Devlet Konservatuvarı bale bölümünden mezun oldu ve Ankara Devlet Balesi kadrosuna katıldı.

1974 Ankara Devlet Konservatuvarı bale bölümünden mezun oldu ve Ankara Devlet Balesi kadrosuna katıldı. Müride AKSAN 17.08.1955 /Ankara 1974 Ankara Devlet Konservatuvarı bale bölümünden mezun oldu ve Ankara Devlet Balesi kadrosuna katıldı. 1978 ADK Bale Bölümü Yüksek Devre sınavlarını vererek 11 yıllık bale

Detaylı

Doktora, Uludağ Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü 2014

Doktora, Uludağ Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü 2014 Nilüfer ÖZER Tel: 0224 294 0951 e-mail: niluferyilmaz@uludag.edu.tr Bu EĞİTİM Doktora, Uludağ Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü 2014 Yüksek Lisans, Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Müzik

Detaylı

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası nı kutladık. Halk ekmek fabrikası gezisine katıldık. TÜRKÇE * Dilbilgisi:

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası nı kutladık. Halk ekmek fabrikası gezisine katıldık. TÜRKÇE * Dilbilgisi: Değerli Velilerimiz, 2017 yılının son ayında, güneşin hafifçe ısıttığı günlerdeyiz. Havalar hala, öğrencilerimizin bahçede neşeyle oynamalarına müsait. Palto giyme koşuluyla teneffüslerde temiz havada

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI SAHNE SANATLARI BÖLÜMÜ OPERA ANASANAT DALI ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI SAHNE SANATLARI BÖLÜMÜ OPERA ANASANAT DALI ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI SAHNE SANATLARI BÖLÜMÜ OPERA ANASANAT DALI 2016-2017 ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ BÜTÜNLEME I TAKVİMİ MESLEKİ HAZIRLIK PROGRAMI OPR001 Şan OPR005 Korrepetisyon

Detaylı

İçindekiler VELİLERİMİZİN DİKKATİNE! KALEMLE BAŞLAYAN YOLCULUK (21-25 Ocak 2019) İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ

İçindekiler VELİLERİMİZİN DİKKATİNE! KALEMLE BAŞLAYAN YOLCULUK (21-25 Ocak 2019) İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İçindekiler Velilerimizin Dikkatine!... 1 Kalemle Başlayan Yolculuk (21-25 Ocak 2019)... 1 Avrupa Birliği Erasmus+ Ka2 Programı- Özel Bilkent Ortaokulu ve Jobland Projesi...

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 01 Nisan, Pazartesi, 10:00 SUNUM Topluma Hizmet Uygulamaları Kapsamında Gerçekleştirilmiş Sosyal Sorumluluk Projeleri Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Detaylı

3. Ön kayıt başvurularında herhangi bir önkoşul (ALES vb ) ve taban puan aranmamaktadır.

3. Ön kayıt başvurularında herhangi bir önkoşul (ALES vb ) ve taban puan aranmamaktadır. 1 ÜNİVERSİTEMİZDE 2017-2018 ÖĞRETİM YILINDA AÇILACAK OLAN PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA ÖN KAYIT BAŞVURULARI 07.05.2018 TARİHİNDE BAŞLAYACAKTIR. 1. Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika

Detaylı

PAŞA DANİMARKA DA TARİH YAZDI! (ISF HANDBALL 2008) WORLD SCHOOLS CHAMPIONSHIP IKAST-BRANDE DENMARK

PAŞA DANİMARKA DA TARİH YAZDI! (ISF HANDBALL 2008) WORLD SCHOOLS CHAMPIONSHIP IKAST-BRANDE DENMARK PAŞA DANİMARKA DA TARİH YAZDI! (ISF HANDBALL 2008) WORLD SCHOOLS CHAMPIONSHIP IKAST-BRANDE DENMARK DÜNYA ŞAMPİYONASINA KATILAN ÜLKELER A GRUBU B GRUBU C GRUBU D GRUBU ALMANYA SLOVAKYA MACARİSTAN AVUSTURYA

Detaylı

Jamie Foxx J

Jamie Foxx J Jamie Foxx J - - - - - - - - - - - - - 62 Corinne Foxx 63 Biz müzik ve sinemayı bir araya getiren bir aileyiz. Babam hem eğitimli bir müzisyen hem de bir oyuncu. Gerçekten çok şanslıyım! Corinne Foxx Jamie

Detaylı

1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılışı (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV

1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılışı (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV 1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılışı (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV Spor Canlı Yayını İle (90 Dakika) Türkiye Dans Sporları

Detaylı

13 de. 19 da. 15 te İNGİLİZCE PDR. ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu GÖRSEL SANATLAR. 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni. sayfa. sayfa.

13 de. 19 da. 15 te İNGİLİZCE PDR. ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu GÖRSEL SANATLAR. 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni. sayfa. sayfa. ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni sayfa 15 te GÖRSEL SANATLAR sayfa sayfa 13 de 19 da İNGİLİZCE PDR ŞUBAT AYINDA NELER YAPTIK? İkinci döneme Şubat ayı ile heyecanlı bir başlangıç

Detaylı

BATI YAKASININ HİKÂYESİ SPIRITUALS. 18 Aralık 2015 Cuma Borusan Müzik Evi 20.00

BATI YAKASININ HİKÂYESİ SPIRITUALS. 18 Aralık 2015 Cuma Borusan Müzik Evi 20.00 BATI YAKASININ HİKÂYESİ SPIRITUALS 18 Aralık 2015 Cuma Borusan Müzik Evi 20.00 2015 2016 BATI YAKASININ HİKÂYESİ: SPIRITUALS INDRA THOMAS soprano SANDRA LUTTERS piyano PROGRAM Spiritüaller WEST SIDE STORY:

Detaylı

kişisel bilgiler doğum yeri : istanbul doğum tarihi : 14.04.1943 medeni hali : evli / bir kız babası askerlik hizmeti : 1968-1970 yedek subay

kişisel bilgiler doğum yeri : istanbul doğum tarihi : 14.04.1943 medeni hali : evli / bir kız babası askerlik hizmeti : 1968-1970 yedek subay 0 536 408 78 43 e-mail stanyol@cu.edu.tr Beyazevler mah. 80032 sk.esen apt. Kat: 3 Daire :6 01150 ADANA selçuk tanyol kişisel bilgiler doğum yeri : istanbul doğum tarihi : 14.04.1943 medeni hali : evli

Detaylı