Scania IAA'da: Scania tüm enerjisini müşteri memnuniyeti ve sürdürülebilirlik üzerine yoğunlaştırıyor

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Scania IAA'da: Scania tüm enerjisini müşteri memnuniyeti ve sürdürülebilirlik üzerine yoğunlaştırıyor"

Transkript

1 1 (6) P14901TR / Örjan Åslund 24 Eylül, 2014 Scania IAA'da: Scania tüm enerjisini müşteri memnuniyeti ve sürdürülebilirlik üzerine yoğunlaştırıyor Basın Bülteni Scania hibrid sisteme sahip Scania Citywide Yüzde 3 yakıt tasarrufu sağlayan yenilikçi çözümler 450 hp ve sadece SCR özellikli yeni 13 litrelik motor Yakıt tüketimini azaltan ekstra ekonomi sağlayan yeni retarder teknolojisi Daha da geliştirilen Scania Eco-roll sistemi ve yeni vites değiştirme stratejileri Artan çalışma sıcaklığı ve düşük viskoziteli yağ sayesinde yakıt tasarrufu Yeni hizmetler sonucu artış gösteren çalışma saati ve müşterilerin gelir potansiyeli Scania, otobüs ve kamyon müşterilerinin karlılığını doğrudan arttırabilecek ürün ve hizmetlerini IAA'da tanıtıyor. Müşterilerinin işletme maliyetlerini ve çalışmaları sonucu çevreye CO2 salınımını azaltmak genellikle birbirine eşlik eden hedeflerdir. Euro 6 motorlarının çoğu, bu hedeflere ulaşmayı amaçlayan yeni özelliklerle kusursuz hale geliyor. Scania'nın son yenilikleri sayesinde uzun yol araçlarındaki dizel yakıt tüketimi yüzde üç oranında azalabiliyor. Otobüslere gelince, Scania Citywide kendi hibrid teknolojisini tanıtıyor. Scania'nın otobüslerinde ve kamyonlarında kullanılan modüler yapıdaki motor yelpazesi, Euro 6 da dahil olmak üzere pazardaki en yüksek çeşitliliği sunmaktadır. Bağımsız testler, Scania Euro 6 kullanımı sonucu yakıt tüketiminin artmasına yönelik endişelerin en azından Scania müşterileri açısından yersiz olduğunu göstermiştir. Örneğin, sadece SCR son işlem teknolojisine sahip Scania'nın sıralı altı silindirli 13 litrelik motorunun uzun yollarda rakip tanımayacak şekilde tasarruflu olduğu görülmüştür. Haziran ayında Scania, yakıt maliyetini yaklaşık yüzde bir oranında düşürme potansiyeline sahip 450 hp gücünde başka bir versiyon daha tanıtmıştır. Scania Başkan Yardımcısı Henrik Henriksson düşüncelerini "Günümüzde, ister eşya ister yolcu taşısın her tip müşteri işletme maliyetlerini azaltarak karlılık sağlama peşindedir. Bu doğrultuda Scania'nın sürekli olarak yakıt tüketimini azaltma, ihtiyaç doğrultusunda çözüm üretme ve çalışma zamanını arttırma peşinde olduğunu söyleyebiliriz. IAA'da müşterilerimize avantaj sağlayacak yenilikleri tanıtıyoruz" şeklinde ifade etmiştir. Scania, otobüs pazarında hem toplumun hem de müşterilerin çevreye yönelik beklentilerini karşılayabilen çözümler üretir.

2 2 (6) Bu, Scania otobüslerin geniş motor yelpazesi sayesinde hem yakıt tasarrufu sağladığı hem de piyasada satılan her tür yakıtla çalışabildiği anlamına gelmektedir. Scania şimdi bir adım daha ileriye giderek yüzde 100 biodizelle çalışma seçeneği bulunan hibrid teknolojisiyle daha fazla talebe cevap vermeye başlıyor. Scania şimdi yüzde 100 biodizel yakıt karışımlarıyla çalıştırılabilen motorlara sahip hibrid otobüslerini sunuyor. Fotoğrafta toplam uzunluğu 14.8 metre olan,1-1-1 kapı konfigürasyonlu, dümenlenebilir arka dingile sahip hibrid bir Scania Citywide LE otobüs yer alıyor. İleri teknoloji Scania IAA'da ayrıca daha fazla yakıt tasarrufu sağlayacak ve çalışma zamanını arttıracak çok sayıda ürün ve hizmet tanıtıyor. Scania'nın çok beğenilen retarderinin artık, retarder etkin değilken mekanik olarak boşa alarak yakıt tüketimini azaltan yeni bir versiyonu R4100D mevcut. Scania, yüzde 0,5 e kadar yakıt tasarrufu sağlayan, çizimde GRS905R şanzımanında gösterilen yeni freewheeling retarder ı tanıtıyor. Enerji tasarrufu sağlamasının yanı sıra, ekstra ekonomi sağlayan yeni retarder Nm yerine Nm değerinde daha yüksek fren gücü sağlar ve daha fazla sayıdaki şanzıman dişli oranlarının yardımıyla düşük hızda frenin etkisini de arttırır. Yeni retarder ın göre yakıt tasarrufu yaklaşık olarak yüzde yarımdır. Retarderin yalnızca ayak freni kullanılırken devreye girmesine imkan veren bir opsiyonu da bulunmaktadır.

3 3 (6) Scania nın Eco-roll sistemi şimdi daha da iyileştirildi ve yerçekiminin yardımı ile yakıt tüketimini azaltmak için Ecoroll modunu daha sık kullanıyor Scania, Scania Active Prediction ve Scania Opticruise'un birlikte yakıt tasarrufu sağladığı ileri sistem Eco-roll'un de daha gelişmiş bir versiyonunu tanıtıyor. Araç boş vitesteyken yokuş aşağı inmenin en avantajlı olduğu zamanı hesaplayabiliyor. Böylelikle Eco-roll teknolojisi sayesinde otobüslerde veya kamyonlarda kullanılan Euro 6 motorlarda yüzde yarımlık ek bir yakıt tasarrufu daha sağlanabiliyor. Azalan sürtünme Scania ayrıca bazı motor tiplerinde meydana gelen iç sürtünmeyi azaltmanın yolları üzerinde de durmuştur. Çalışma sıcaklığını yükselten ve son derece iyi yağlama özelliğine sahip özel olarak geliştirilmiş, yakıt tasarrufu sağlayan, düşük viskoziteli yağ kullanan Scania mühendisleri artan sıcaklığın ve yakıt tasarrufu sağlayan yağın etkilerini bir araya getirerek yüzde 1,5'luk önemli bir yakıt tasarrufunu daha mümkün kılmıştır. Bu yağ şimdilik sadece 13 litrelik Euro 6 motora sahip uzun yol araçlarında ve nispeten hafif çalışma koşullarında çalışan araçlarda kullanılabilmektedir. Özel çözümler Scania Kamyon Grubu Kıdemli Başkan Yardımcısı Christopher Podgorski görüşlerini "Söz konusu sürdürülebilirlik olduğunda, otobüsleri de içeren Avrupa ağır taşıt sanayi Euro 6'nın piyasaya çıkmasıyla çok önemli bir adım atmıştır" şeklinde belirtmiştir." Gelişmelerde bir sonraki adım muhtemelen CO2 emisyonlarının azaltılmasına yönelik olacak ki biz Scania'da bunu sabırsızlıkla bekliyoruz. Düşük yakıt tüketimi uzman olduğumuz bir konudur ve daima müşteri karlılığını göz önünde bulundurduğumuzdan bu konuda iddialıyız. Müşterisinin toplam maliyetlerine katkıda bulunacak üretici kazanan taraf olacaktır. Scania bu amaçla gereken ürünlere, hizmetlere ve bakış açısına sahiptir." Otobüsler ve kamyonlarla ilgili ürün haberlerinin yanı sıra, Scania IAA'da çok sayıda yeni veya geliştirilmiş hizmeti tanıtıyor. Pek çoğunun ortak nihai amacı, çalışma zamanını arttırarak müşteri performansını güçlendirmek ve sonuçta gelirleri arttırmaktır. Scania Sürücü Koçluğu, sürücülere sürekli olarak daha iyi bir sürüş stili ile daha iyi bir sürücü olmalarına yardımcı olan kişisel koçluk hizmetidir. Sürücünün bilgileri benzer sürüş durumları ve tecrübelerine sahip olmuş diğer sürücülerin bilgileri ile sürekli olarak karşılaştırılır.

4 4 (6) Aşağıdaki araçlar IAA'da Scania standında sergilenmektedir: Scania P 320 6x2*4 yoğun dağıtım trafiği için ideal esnek bir kamyon. Biodizel motor Performans modlarına sahip Scania Opticruise Scania Sürücü Desteği daha iyi ekonomi ve daha güvenli ulaşım Kabin tipi: P-serisi, tek sıralı kabin Motor: Scania 9-litre, sıralı bg, 1,600 Nm, SCR teknolojisine sahip Euro 6 Tam otomatik Scania Opticruise vites değiştirme sistemi, 8 vitesli şanzıman Dingil mesafesi: mm Ön aks: kg havalı süspansiyon Arka aks: kg kg, havalı süspansiyon Diğer: istediğiniz yakıt karışımıyla çalıştırabilirsiniz, yüzde 100 biodizel CO2 emisyonlarını yüzde 66'ya kadar azaltır. Scania G 340 4x2 güçlü gaz motoruna sahip çekici Güçlü ve sessiz gaz motoru Uzun menzilli Biogaz sayesinde CO2 emisyonunda %95'e kadar azalma Kabin tipi: G serisi, Highline yataklı kabin Motor: Scania 9-litre, sıralı bg, Nm, SCR teknolojisine sahip Euro 6 6 vitesli otomatik Allison şanzıman, entegre retarder Dingil Mesafesi: mm Ön aks: 7,100 kg, parabolik süspansiyon Arka aks: kg, 2-yaylı havalı süspansiyon Diğer: Stokiyometrik yanmalı Otto motor. Biogaz, LNG veya CNG ile çalışabilir. Scania R 730 4x2 Blue Stream sınırlı sayıda üretilen her şeye sahip özel çekici Eşsiz iç ve dış tasarım Maksimum verim Sürücülerin tercihi, piyasadaki tek Euro 6 V8 Kabin tipi: R serisi, Topline yataklı kabin Motor: Scania 16-litre V8 730 bg, Nm, EGR ve SCR teknolojisine sahip Euro 6 Tam otomatik Scania Opticruise vites değiştirme sistemi, over-drive ve Scania Retarder'lı 12+2 vitesli buçuklu şanzıman Dingil mesafesi: mm Ön aks: kg havalı süspansiyon Arka aks: kg, 2-körüklü havalı süspansiyon Scania Streamline R 490 6x2*4 biodizel motorlu kamyon Scania aksesuarlarına sahiptir

5 %100 biodizel ile çalışabilir Scania Aktif Tahmin Sistemi özellikli Scania Opticruise Kabin tipi: G serisi, Highline yataklı kabin 5 (6) 490 bg, Nm, EGR ve SCR teknolojisine sahip Euro 6 Tam otomatik Scania Opticruise, 12+2 vitesli buçuklu şanzıman ve Scania Retarder Dingil mesafesi: mm Ön aks: kg havalı süspansiyon Arka aks: kg kg, havalı süspansiyon Diğer: Yüzde 100'e kadar biodizel istediğiniz yakıt karışımıyla çalıştırabilir, CO2 emisyonlarını yüzde 66'ya kadar azaltabilirsiniz Scania Streamline R 450 4x2 ekstra düşük şasi yüksekliğine ve sadece SCR son işlem teknolojisine sahip çekici Yakıt optimizasyonu sağlayan Streamline çekici Ekstra büyük dizel depo Şasi içinde gizli AdBlue deposu. Kabin tipi: R serisi, Topline yataklı kabin 450 bg, Nm, sadece SCR teknolojisine sahip Euro 6 Tam otomatik Scania Opticruise, over-drive ve Scania Retarder'lı 12+2 vitesli buçuklu şanzıman Dingil mesafesi: mm Ön aks: kg havalı süspansiyon Arka aks: kg, 2-körüklü havalı süspansiyon Scania Streamline G 410 4x2 yakıt optimizasyonlu çekici Ek rüzgarlık sistemine sahip yakıt optimizasyonu Örneğin 40 tonluk yükle uzun yolda son derece düşük tüketim "Green Truck of the Year" ödülünün sahibi Kabin tipi: G serisi, Highline yataklı kabin 410 bg, 2,150 Nm, SCR teknolojisine sahip Euro 6 Tam otomatik Scania Opticruise, 12 vitesli splitter şanzıman ve Scania Retarder Dingil mesafesi: mm Ön aks: 7,500 kg, parabolik süspansiyon Arka aks: kg, 4-körüklü havalı süspansiyon Scania G 450 8x4 zorlu arazi koşullarına yönelik çekici Sağlam ve güvenilirdir, uzun süre çalıştırılabilir. Scania Retarder R4100, arazide ve inşaat alanında kullanıma uygun hale getirilmiştir En yüksek düzeyde sürüş keyfi yaşatır Kabin tipi: G-serisi arazi paketli tek sıralı kabin 450 bg, 2,350 Nm, SCR teknolojisine sahip Euro 6

6 Debriyaj pedallı Scania Opticruise, over-drive ve Scania Retarder'lı 12+2 vitesli buçuklu şanzıman Dingil mesafesi: mm Ön aks: 7,500 kg +7,500 kg, parabolik süspansiyon Arka aks: kg kg, parabolik süspansiyon Diğer: Arazi koşullarına uygun performans modlarına sahip Scania Opticruise 6 (6) Scania Streamline R 520 6x4 güçlü ve hassas bir çekici Piyasadaki tek Euro 6 motora sahip V8 İşletme maliyeti düşük çok sayıda gücün bir araya gelmesinden oluşur Son derece sağlam ve güvenilir motor Kabin tipi: R serisi, V8 tasarımlı yataklı kabin Motor: Scania 16-litre V8 520 bg, Nm, EGR ve SCR teknolojisine sahip Euro 6 Tam otomatik Scania Opticruise, over-drive ve Scania Retarder'lı 12+2 vitesli buçuklu şanzıman Dingil mesafesi: mm Ön aks: kg parabolik süspansiyon Arka aks: kg kg, havalı süspansiyon Diğer: karınca dişliler sayesinde mükemmel manevra kabiliyeti, manuel debriyaj pedalı ve dev/dak'dan başlayan maksimum güç Aşağıdaki otobüsler IAA'da Scania standında sergilenmektedir: Scania Citywide 33 kişilik oturma kapasitesi Kapı yapısı: Uzunluk: 12 m Motor: Scania 9-litre, sıralı 5, EGR ve SCR teknolojisine sahip 250 hp Euro 6 Lastik konfigürasyonu: 4x2 Diğer: hibrid güç aktarım mekanizması Scania OmniExpress 53 kişilik oturma kapasitesi Kapı yapısı: Uzunluk: 14,2 m, 450 hp Euro 6 EGR ve SCR teknolojisine sahip Lastik konfigürasyonu: 6x2*4 Diğer: biodizel ile yüzde 100'e kadar uyumluluk Scania Touring 49 kişilik oturma kapasitesi Kapı yapısı: Uzunluk: 12 m, 410 hp Euro 6 ve SCR teknolojisine sahip Lastik konfigürasyonu: 4x2

7 7 (6) Diğer: mutfak, arka görüş kamerası, CCTV (kapalı devre televizyon) Bosch marka radyo ve Actia marka CD/DVD/MP3 çalar Daha fazla bilgi ve resim için Scania basın odasını ziyaret edebilirsiniz Daha fazla bilgi almak için aşağıdaki kişilerle iletişim kurunuz: Christopher Podgorski, Kamyon Grubu Kıdemli Başkan Yardımcısı, tel , epostachristopher.podgorski@scania.com Klas Dahlberg, Şehir İçi ve Şehirler Arası Yolcu Otobüsleri Grubu Kıdemli Başkan Yardımcısı, tel , epostaklas.dahlberg@scania.com Örjan Åslund, Ürün İlişkileri, tel , epostaorjan.aslund@scania.com Camilla Mannström, Şehir İçi ve Şehirler Arası Yolcu Otobüsleri Grubu Pazara Tanıtım ve Satış Desteği Sorumlusu, tel , e-posta camilla.mannstrom@scania.com

Scania'nın modüler Euro 6 serisi: Her ihtiyacı karşılayan yüksek torklu motorlar

Scania'nın modüler Euro 6 serisi: Her ihtiyacı karşılayan yüksek torklu motorlar P14902TR / Örjan Åslund BASIN bülteni 24 Eylül, 2014 Scania'nın modüler Euro 6 serisi: Her ihtiyacı karşılayan yüksek torklu motorlar Scania'nın Euro 6 çalışmaları çerçevesinde yeni nesil motorlara yönelik

Detaylı

Scania İnşaat Araçları. Mikser Serisi

Scania İnşaat Araçları. Mikser Serisi Scania İnşaat Araçları Mikser Serisi İnşaat Sektörünü İleriye Taşıyoruz. Dünyanın her yerinde şantiye sahalarında zor işlerde kullanılmakta olan Scania araçlarına her gün rastlayabilirsiniz. Dayanıklılık,

Detaylı

SCANIA ÇÖP ve TEMİZLİK KAMYONLARI

SCANIA ÇÖP ve TEMİZLİK KAMYONLARI SCANIA ÇÖP ve TEMİZLİK KAMYONLARI Yüz yılı aşkın tecrübemizle emrinizdeyiz Scania olarak yüz yılı aşkın süredir çöp kamyonları ve temizlik araçları üretiyoruz. Bu alanda kazandığımız bu büyük tecrübeyle

Detaylı

Scania İnşaat Araçları. Damper Serisi

Scania İnşaat Araçları. Damper Serisi Scania İnşaat Araçları Damper Serisi İnşaat Sektörünü İleriye Taşıyoruz. Dünyanın her yerinde şantiye sahalarında zor işlerde kullanılmakta olan Scania araçlarına her gün rastlayabilirsiniz. Dayanıklılık,

Detaylı

Şasi kamyon 8 2 RADT-AR Yüksek RADT-GR Yüksek 43 43, RAPDT-GR Yüksek Orta

Şasi kamyon 8 2 RADT-AR Yüksek RADT-GR Yüksek 43 43, RAPDT-GR Yüksek Orta ÇEKİŞ / ŞASİ YÜKSEKLİĞİ / DİNGİL MESAFESİ (boyutlar dm olarak verilmiştir) Şasi kamyon 4 2 RAD-L90 Yüksek 34 35 37 40 43 46 49 52 56 60 RAD-GR Yüksek 34 37 40 43 46 49 52 56 60 63 65 67 Orta 37 40 43 46

Detaylı

Traktör AXION 900-800 ARION 600-500 - 400 AXOS 300

Traktör AXION 900-800 ARION 600-500 - 400 AXOS 300 Traktör AXION 900-800 ARION 600-500 - 400 AXOS 300 XERION 5000 / 4500 / 4000 TRAC / TRAC VC 2 0 7 4 8 3 5 6 9 Mercedes-Benz Motor OM 47 LA 5 Şase (XERION 5000 / 4500), maks. 530/490 bg OM 470 LA (XERION

Detaylı

DEUTZ-FAHR 4E Serisi

DEUTZ-FAHR 4E Serisi DEUTZ-FAHR 4E Serisi YENİ 4E SERİSİNİN FARK YARATAN ÖZELLİKLERİYLE TANIŞIN DAİMA DAHA FAZLASINI İSTE! 4E Serisi 4050E 4055E 4065E 4075E 4080E Maksimum Güç Hp/kW 50/36,8 62/46,2 72/53,7 82/61,1 80/59,7

Detaylı

Pers/Press/Presse/Prensa/Stampa

Pers/Press/Presse/Prensa/Stampa Pers/Press/Presse/Prensa/Stampa Hugo van der Goeslaan 1 P.O. Box 90065 5600 PT Eindhoven, Hollanda Tel.: +31 (0)40 214 21 04 Faks: +31 (0)40 214 43 17 Web sitesi: www.daf.com Yeni DAF LF Kusursuz Mükemmellik

Detaylı

TR6 Serisi TR6.120 TR6.130 TR6.140 TR6.135 TR6.150

TR6 Serisi TR6.120 TR6.130 TR6.140 TR6.135 TR6.150 TR6 Serisi TR6.120 TR6.130 TR6.140 TR6.135 TR6.150 Yerli Devler Gücüne Güç Katıyor... En güçlü yerli traktörler olarak bilinen New Holland TR6 serisi, performans ve yüksek teknolojinin yanı sıra üstün

Detaylı

Seçime bağlı çıkış sinyalleri (UF 356) Seçime bağlı çıkış sinyalleri. Ters sinyal

Seçime bağlı çıkış sinyalleri (UF 356) Seçime bağlı çıkış sinyalleri. Ters sinyal Seçime bağlı çıkış sinyalleri Seçime bağlı çıkış sinyalleri Bu belge C493 konektörü pim 8-12 için opsiyonel çıkış sinyallerini açıklamaktadır (uzatılmış fonksiyonelliğe sahip konektör). Bu sinyaller SDP3

Detaylı

Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın

Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın DynActive Vites Değiştirme Teknolojisine Sahip MAKSİMUM PERFORMANS MAKSİMUM TASARRUF Yakıt Tasarrufu ve Performansı İhtiyacınıza Göre

Detaylı

PRESTİJ SD. Rahatlığın Tanımı...

PRESTİJ SD. Rahatlığın Tanımı... PRESTİJ SD Rahatlığın Tanımı... Tasarruflu... Kısa ve orta mesafe taşımacılık alanında, personel taşımacılığı, transfer turları, VIP taşımacılığı ve özel turlara uygun olarak üretilen Prestij SD, konforu

Detaylı

TEKNİK VERİLER TIGER 55 (2WD) 65 (2WD)

TEKNİK VERİLER TIGER 55 (2WD) 65 (2WD) Ürün Gamı TIER III HRT yeni nesil motor 12+3 vites Sürüngen vites 540-540ECO PTO 3.000kg hidrolik kaldırma kapasitesi Kabin seçeneği Üstün manevra kabiliyeti Performans ve yakıt ekonomisi TIGER 55 65 (2WD)

Detaylı

NEW HOLLAND. TR6 Serisi

NEW HOLLAND. TR6 Serisi NEW HOLLAND TR6 Serisi New Holland markası, çiftçilerimizden aldığı desteği kendi tecrübesi ile birleştirerek yüksek teknolojiye sahip traktörler üretiyor. NEW HOLLAND TR6 Serisi TR6 Serisi 4 Silindirli

Detaylı

BlueEFFICIENCY teknolojisinin özellikleri:

BlueEFFICIENCY teknolojisinin özellikleri: BlueEFFICIENCY teknolojisinin özellikleri: Yeni motor nesli, ihtiyaca göre ayarlanan, elektrik destekli hidrolik direksiyon ve vites değiştirme göstergesi, ekonomik sürüşün temelleridir. BlueEFFICIENCY

Detaylı

NEW HOLLAND. TTB Serisi

NEW HOLLAND. TTB Serisi NEW HOLLAND TTB Serisi NEW HOLLAND TTB Serisi Türk çiftçisinin bahçe segmentindeki vazgeçilmezi TTB Serisi, yenilenmiş Tier3 emisyon değerine sahip turbo-intercooler motoruyla artık daha da performanslı...

Detaylı

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri 5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profilli Bağ-Bahçe Traktörleri 2 5GL Serisi Traktörler Genel Bakış 5GL Düşük Profil, Alçak Bağ-Bahçe Uygulamaları için Yeni Çözüm Yeni John Deere

Detaylı

AVENUE LF KÖRÜKLÜ. Konforlu ve Keyifli...

AVENUE LF KÖRÜKLÜ. Konforlu ve Keyifli... AVENUE LF KÖRÜKLÜ Konforlu ve Keyifli... Konforlu ve keyifli... TEMSA nın Adana daki Ar-Ge merkezinde geliştirilen, çevreci motoru, yakıt tasarrufu, düşük işletme giderleri ve üstün teknolojik özellikleriyle

Detaylı

SAFİR PLUS ve SAFİR PLUS VIP. Yepyeni Yüzüyle Yollarda...

SAFİR PLUS ve SAFİR PLUS VIP. Yepyeni Yüzüyle Yollarda... SAFİR PLUS ve SAFİR PLUS VIP Yepyeni Yüzüyle Yollarda... Safir Plus ile yolculuğunuz daha konforlu... Beklenti ve taleplerin her gün arttığı yolcu taşımacılığı sektöründe Temsa, yolculuk keyfinin tanımını

Detaylı

Opel Omega CD 15.250 TL. İlan detayları SAHİBİNDEN SATILIK ÇOK TEMİZ OMEGA!! Sahibinden. İlan tarihi: 7 Ağustos 2015.

Opel Omega CD 15.250 TL. İlan detayları SAHİBİNDEN SATILIK ÇOK TEMİZ OMEGA!! Sahibinden. İlan tarihi: 7 Ağustos 2015. Opel Omega CD Sahibinden SAHİBİNDEN SATILIK ÇOK TEMİZ OMEGA!! İlan no: 242657 15.250 TL İlan tarihi: 7 Ağustos 2015 İlan detayları İlan detayları İl İzmir Model yılı Ocak 1995 Km 213.000 km Kasa tipi Sedan

Detaylı

Keşke Kelimesini Unutun!

Keşke Kelimesini Unutun! OPTUM CVX Serisi Keşke Kelimesini Unutun! Yeni Case IH Optum CVX Serisi; yeni, sınıfında fark oluşturan kaporta dizaynı, farklı tasarımı, güçlü ve ekonomik motor gücü seçenekleri, her türlü koşulda etkin

Detaylı

DAKAR RUHUNUN VÜCUT BULMUŞ HALİ!

DAKAR RUHUNUN VÜCUT BULMUŞ HALİ! DAKAR RUHUNUN VÜCUT BULMUŞ HALİ! Tasarım ilhamı tamamen CRF450 RALLY yarış motosikletinden alınan CRF250 RALLY, arka ABS iptal seçeneği, çok fonksiyonlu dijital gösterge paneli, 10 litrelik yakıt tankı

Detaylı

Renault Master 2.5 dci L2H1

Renault Master 2.5 dci L2H1 İlan no: 231845 Renault Master 2.5 dci L2H1 Sahibinden 2004 RENAULT MASTER 2.5 DCI 12.6 M3 TAKAS VADE OLUR 21.250 TL İlan tarihi: 18 Nisan 2015 İlan detayları İlan detayları İl Ankara Model yılı Ocak 2004

Detaylı

Gücü de büyük, yükü de...

Gücü de büyük, yükü de... 7.5 TON 175 HP EURO 3 COMMON RAIL TURBO DIZEL INTERCOOLER ABS HBB LSPV Gücü de büyük, yükü de... Yeni Isuzu, 175 HP, Euro 3, common rail, turbo dizel intercooler motoru ve yenilenen dış görünüşüyle şimdi

Detaylı

TOURMALİN. Her Şehre Yakışır...

TOURMALİN. Her Şehre Yakışır... TOURMALİN Her Şehre Yakışır... Her şehre yakışır... Orta mesafe seyahatlerin vazgeçilmezi olan Tourmalin, tasarım, güvenlik, konfor, bagaj kapasitesi ve teknolojik donanımları ile müşterilere %100 memnuniyet

Detaylı

BASIN BÜLTENİ FORD UN YENİ ECONETIC TEKNOLOJİSİ YAKIT TÜKETİMİ VE CO2 EMİSYON DEĞERLERİNDE İYİLEŞMELER SAĞLIYOR

BASIN BÜLTENİ FORD UN YENİ ECONETIC TEKNOLOJİSİ YAKIT TÜKETİMİ VE CO2 EMİSYON DEĞERLERİNDE İYİLEŞMELER SAĞLIYOR BASIN BÜLTENİ FORD UN YENİ ECONETIC TEKNOLOJİSİ YAKIT TÜKETİMİ VE CO2 EMİSYON DEĞERLERİNDE İYİLEŞMELER SAĞLIYOR Yeni Ford Mondeo ECOnetic modelinin CO 2 emisyonu 115 g/km Ford Ka araçlarda Ford Otomatik

Detaylı

Kendi hayatını yaşa. Sürüş hazzından vazgeçme.

Kendi hayatını yaşa. Sürüş hazzından vazgeçme. TOTA L K ONTR O L Doğamızda hep daha ileriye ulaşmak var. Bazen duraklar ve geçmişe bakarız. Fakat sonra yolculuk yeniden başlar. Çünkü macera hep bir yerlerde bizi bekler. Ve sadece ilerleyerek hedefe

Detaylı

13 Ekim 2018 Tarihi İtibariyle Geçerli Tavsiye Edilen Ford Trucks Fiyat Listesi

13 Ekim 2018 Tarihi İtibariyle Geçerli Tavsiye Edilen Ford Trucks Fiyat Listesi Güncel Ford Trucks Fiyatlarını İnceleyin 13 Ekim 2018 Tarihi İtibariyle Geçerli Tavsiye Edilen Ford Trucks Fiyat Listesi ÇEKİCİ SERİSİ TÜRK LİRASI FİYATLI 1842T Çekici Ekstra Yüksek Tavan 13L / 420PS /

Detaylı

Honda Integra Type-R

Honda Integra Type-R İlan no: 244753 Honda Integra Type-R Sahibinden SATILIK HONDA CBR 250 R MOTOSİKLET TEMİZZZZ 9.250 TL İlan tarihi: 3 Eylül 2015 İlan detayları İlan detayları İl Trabzon Model yılı Ocak 2011 Km 15.000 km

Detaylı

Ekonomik, modern, çok amaçlı. Her çeşit tarımsal faaliyete uygun 3 silindirli, yerli yeni turbo motor Modern çizgilere sahip yeni kaporta görünümü

Ekonomik, modern, çok amaçlı. Her çeşit tarımsal faaliyete uygun 3 silindirli, yerli yeni turbo motor Modern çizgilere sahip yeni kaporta görünümü T480s Ekonomik, modern, çok amaçlı Her çeşit tarımsal faaliyete uygun 3 silindirli, yerli yeni turbo motor Modern çizgilere sahip yeni kaporta görünümü T480s Geçmişinden gelen gücün modern teknoloji ile

Detaylı

13 Ekim 2018 Tarihi İtibariyle Geçerli Tavsiye Edilen Ford Trucks Fiyat Listesi

13 Ekim 2018 Tarihi İtibariyle Geçerli Tavsiye Edilen Ford Trucks Fiyat Listesi Güncel Ford Trucks Fiyatlarını İnceleyin 13 Ekim 2018 Tarihi İtibariyle Geçerli Tavsiye Edilen Ford Trucks Fiyat Listesi ÇEKİCİ SERİSİ TÜRK LİRASI FİYATLI 1842T Çekici Ekstra Yüksek Tavan 13L / 420PS /

Detaylı

T480B T480B 2WD T480B 4WD

T480B T480B 2WD T480B 4WD T480B T480B 2WD T480B 4WD Ekonomik, Kompakt, Modern... T480B Yeni New Holland T480B Efsane artık bahçelerinizde! YERLİ TURBO MOTOR İLE YÜZÜNÜZ GÜLSÜN 3 silindirli 48 beygir gücüne sahip yerli motoru ile

Detaylı

NEW HOLLAND. TDS Serisi

NEW HOLLAND. TDS Serisi NEW HOLLAND TDS Serisi NEW HOLLAND TDS Serisi New Holland TDS Serisi tüm modellerinde standart olarak sunulan turbo-intercooler aspirasyon sistemine sahip motorlar sayesinde yüksek performans yakıt ekonomisi

Detaylı

Yüksek tavan, yüksek konfor...

Yüksek tavan, yüksek konfor... Fark yaratıyor... Bilinen tüm standartları yükselten, teknik ve tasarım özellikleriyle fark yaratan MD9 LE otomatik şanzımanı, bağımsız ön aksı, yükseklik ayarlı direksiyonu, geniş sürücü bölgesi ve ergonomik

Detaylı

şasi 1 Şasi kamyon 8 6 Şasi kamyon 8 4 ÇEKİŞ / ŞASİ YÜKSEKLİĞİ / DİNGİL MESAFESİ (boyutlar dm olarak verilmiştir)

şasi 1 Şasi kamyon 8 6 Şasi kamyon 8 4 ÇEKİŞ / ŞASİ YÜKSEKLİĞİ / DİNGİL MESAFESİ (boyutlar dm olarak verilmiştir) ÇEKİŞ / ŞASİ YÜKSEKLİĞİ / DİNGİL MESAFESİ (boyutlar dm olarak verilmiştir) Şasi kamyon X- 60 63 65 67 60 63 65 67 X- 60 Şasi kamyon 4 4 XX- Şasi kamyon 6 2 60 48 60 48 60 60 Şasi kamyon 6 4 X- 32 32 X-

Detaylı

NEW HOLLAND. 56s Serisi

NEW HOLLAND. 56s Serisi NEW HOLLAND 56s Serisi NEW HOLLAND 56s Serisi Yılların vazgeçilmeyen bir klasiği haline gelen 56s Serisi, yenilenmiş Tier 3 emisyon değerine sahip motoruyla, atalarından aldığı mirası geleceğe taşıyor.

Detaylı

7 Temmuz 2018 Tarihi İtibariyle Geçerli Tavsiye Edilen Ford Trucks Fiyat Listesi

7 Temmuz 2018 Tarihi İtibariyle Geçerli Tavsiye Edilen Ford Trucks Fiyat Listesi Güncel Ford Trucks Fiyatlarını İnceleyin 7 Temmuz 2018 Tarihi İtibariyle Geçerli Tavsiye Edilen Ford Trucks Fiyat Listesi ÇEKİCİ SERİSİ EURO ( ) FİYATLI ( ) 1842T Çekici Ekstra Yüksek Tavan 13L / 420PS

Detaylı

Iveco, Yeni Stralis X-WAY ı Beton İzmir de tanıttı

Iveco, Yeni Stralis X-WAY ı Beton İzmir de tanıttı Iveco, Yeni Stralis X-WAY ı Beton İzmir de tanıttı IVECO, Beton İzmir 2018 Fuarı nda sağlam araçlar ile yerini aldı. Fuarda, segmentinin en yüksek yükleme kapasitesine sahip olan yeni Stralis X- WAY aracını

Detaylı

T7000 Auto Command Serisi T7040 T7070

T7000 Auto Command Serisi T7040 T7070 T7000 Auto Command Serisi T7040 T7070 T7000 AC Serisi CVT Sürekli Değişken Transmisyon KONTROL SENDE... Sidewinder II Yönetim Paneli, dokunmatik ekranı, CVT transmisyonu, ve daha fazlası ile T7000 Auto

Detaylı

NEW HOLLAND. TT Serisi

NEW HOLLAND. TT Serisi NEW HOLLAND TT Serisi NEW HOLLAND TT Serisi Türk çiftçisi taraf ndan en çok tercih edilen serilerinden biri olan TT Serisi, 50 HP, 55 HP, 65 HP ve 72 HP güçlerindeki geniş ürün yelpazesiyle yeni, ekonomik

Detaylı

ŞASİ, SÜSPANSİYON VE ÜSTYAPI HAZIRLIKLARI YARDIMCI FREN SİSTEMLERİ. TEHLİKELİ MADDE TAŞIMACILIĞI ADR'li Araçlar 11 DONANIM VE KABİN ÖLÇÜLERİ 14

ŞASİ, SÜSPANSİYON VE ÜSTYAPI HAZIRLIKLARI YARDIMCI FREN SİSTEMLERİ. TEHLİKELİ MADDE TAŞIMACILIĞI ADR'li Araçlar 11 DONANIM VE KABİN ÖLÇÜLERİ 14 8x2 Kamyon Ailesi SCANIA 8X2 GÜÇ VE YAKIT VERİMLİLİĞİ Opticruise 4-5 PDE Yakıt Sistemi ve Birim Enjektör 4-5 SÜRÜCÜ ODAKLILIK Kabin Seçenekleri 6-7 Ergonomi 6-7 Konfor ve Güvenlik Unsurları 6-7 ŞASİ, SÜSPANSİYON

Detaylı

27 Ağustos 2018 Tarihi İtibariyle Geçerli Tavsiye Edilen Ford Trucks Fiyat Listesi

27 Ağustos 2018 Tarihi İtibariyle Geçerli Tavsiye Edilen Ford Trucks Fiyat Listesi Güncel Ford Trucks Fiyatlarını İnceleyin 27 Ağustos 2018 Tarihi İtibariyle Geçerli Tavsiye Edilen Ford Trucks Fiyat Listesi ÇEKİCİ SERİSİ EURO ( ) FİYATLI ( ) 1842T Çekici Ekstra Yüksek Tavan 13L / 420PS

Detaylı

T5 Serisi t5.95 t5.105 t5.115

T5 Serisi t5.95 t5.105 t5.115 NEW HOLLAND T5 Serisi t5.95 t5.105 t5.115 Hi-Lo & Electro Command Düşük yakıt sarfiyatı Yüksek tork Uzun ömürlü motor Çevre dostu *T5.95 sadece EC modellerinde bulunmaktadır. Comman Rail Motor ile, Daha

Detaylı

MD9 LE. Ayrıcalıklı Ulaşım...

MD9 LE. Ayrıcalıklı Ulaşım... MD9 LE Ayrıcalıklı Ulaşım... Ayrıcalıklı ulaşım... Alçak tabanlı girişi, modern tasarımı ve ferah iç hacmiyle yolculuğun standartları değişiyor. Fark yaratıyor... Bilinen tüm standartları yükselten, teknik

Detaylı

Fiat Grande Punto 1.3 Multijet

Fiat Grande Punto 1.3 Multijet İlan no: 232484 Fiat Grande Punto 1.3 Multijet Sahibinden Günlük : 50 TL Haftalık : 85 TL Aylık : 1.500 TL 2012 FİAT GRANDE PUNTO DİZEL MULTİJET ADRESE TESLİM İlan tarihi: 23 Nisan 2015 İlan detayları

Detaylı

ŞEHRİN SEVDİĞİ KAMYON KAMU HİZMET ÇÖZÜMLERİ

ŞEHRİN SEVDİĞİ KAMYON KAMU HİZMET ÇÖZÜMLERİ ŞEHRİN SEVDİĞİ KAMYON KAMU HİZMET ÇÖZÜMLERİ 2 ŞEHRİN SEVDİĞİ KAMYON KAMU HİZMET ÇÖZÜMLERİ Sürdürülebilir, verimli, yüksek manevra kabiliyetine sahip ve çok yönlü: Eurocargo, şehir görevleri için mükemmel

Detaylı

Her işte. ISB e. Avrupa Otomotiv Motorları 140-300PS

Her işte. ISB e. Avrupa Otomotiv Motorları 140-300PS Her işte. ISB e Avrupa Otomotiv Motorları 140-300PS ISB e Cummins ISB e, güvenilirlik konusundaki ününü artırmaya devam ediyor. Cummins ISB e, kamyon, otobüs ve özel iş aracı kullanıcılarına Cummins ten

Detaylı

Çapa Makineleri. Güvenli. Kolay Kullanım. Yüksek Kalite. Ergonomik. Etkin Satış Sonrası

Çapa Makineleri. Güvenli. Kolay Kullanım. Yüksek Kalite. Ergonomik. Etkin Satış Sonrası Güvenli En son ve yüksek güvenlik seviyesine sahip güvenlik standartlarına uygunluk. Kolay Kullanım Alüminyum şanzıman kutuları sayesinde hafif ve kolay kullanım. Yüksek Kalite Kaliteli hammaddeler ile

Detaylı

Allison, Yakıt Tasarrufunun Arttırılmasını Sağlar

Allison, Yakıt Tasarrufunun Arttırılmasını Sağlar Allison, Yakıt Tasarrufunun Arttırılmasını Sağlar xfe Teknolojisi ile %7 ye Varan Ekstra Yakıt Tasarrufu xfe... Ekstra Yakıt Tasarrufu İçin En İyi Yol Dünya Çapında Otobüs Filoları, xfe ile İyileştirilen

Detaylı

*Icon paketi ile * 1. Renault R-Link. 7 ekrana dokunarak ya da sesli komutlar ile onunla konușarak yenilikçi ve pratik ișlevlere erișin: multimedya, Tomtom navigasyon, telefon ve Bluetooth bağlantısı.

Detaylı

OPSİYON LİSTESİ YAZ PAKETİ: TL PROFESYONEL PREMIUM PAKET: TL GÜÇ PAKETİ: TL DAĞITIM PAKETİ: TL 05/07/2018

OPSİYON LİSTESİ YAZ PAKETİ: TL PROFESYONEL PREMIUM PAKET: TL GÜÇ PAKETİ: TL DAĞITIM PAKETİ: TL 05/07/2018 OPSİYON LİSTESİ YAZ PAKETİ: 4.400 TL Manuel Klima Krom Ön Panjur PROFESYONEL PREMIUM PAKET: 9.700 TL Krom Ön Panjur DAB Radyo (Business Up uygulamalı) Tablet Tutucu + USB girişi Otomatik Klima Hava Süspansiyonlu

Detaylı

D16K motor euro 6. Net motor gücü: EC 582/2011 D16K750 D16K650 D16K550 D16K550. Motor hızı dev/dak

D16K motor euro 6. Net motor gücü: EC 582/2011 D16K750 D16K650 D16K550 D16K550. Motor hızı dev/dak D13k motor euro 6 D16K motor euro 6 Güç/Tork Güç/Tork Net motor gücü: EC 582/2011 Net motor gücü: EC 582/2011 Güç hp Tork Nm Güç hp Tork Nm 950 560 530 850 500 3200 470 3000 750 440 2800 3600 410 2600

Detaylı

Bosch Rexroth dan yeni bir takviye hidrostatik tahrik sistemi: Takviye Hidrostatik Çekiş (HTA) BD

Bosch Rexroth dan yeni bir takviye hidrostatik tahrik sistemi: Takviye Hidrostatik Çekiş (HTA) BD Bosch Rexroth dan yeni bir takviye hidrostatik tahrik sistemi: Takviye Hidrostatik Çekiş (HTA) Bosch Rexroth, ticari araçların zorlu arazi koşullarındaki sürüş kalitesini arttırmak için tamamen hidrolik

Detaylı

Nissan Primera 1.6 Comfort

Nissan Primera 1.6 Comfort İlan no: 231277 Nissan Primera 1.6 Comfort Sahibinden NİSSAN PRİMERA 1,6 Günlük : 35 TL Haftalık : 350 TL Aylık : 1.050 TL BENZİNLİ 35TL AYLIK GÜNLÜK ADRESE TESLİM İlan tarihi: 13 Nisan 2015 İlan detayları

Detaylı

OPSİYON LİSTESİ YAZ PAKETİ: TL PROFESYONEL PREMIUM PAKET: TL GÜÇ PAKETİ: TL DAĞITIM PAKETİ: TL 17/08/2018

OPSİYON LİSTESİ YAZ PAKETİ: TL PROFESYONEL PREMIUM PAKET: TL GÜÇ PAKETİ: TL DAĞITIM PAKETİ: TL 17/08/2018 OPSİYON LİSTESİ YAZ PAKETİ: 4.760 TL Manuel Klima Krom Ön Panjur PROFESYONEL PREMIUM PAKET: 11.270 TL Krom Ön Panjur DAB Radyo (Business Up uygulamalı) Tablet Tutucu + USB girişi Otomatik Klima Hava Süspansiyonlu

Detaylı

YENİ NESİL SCANIA. SÜRÜŞ deneyimi YENİDEN TANIMLANIYOR

YENİ NESİL SCANIA. SÜRÜŞ deneyimi YENİDEN TANIMLANIYOR YENİ NESİL SCANIA SÜRÜŞ deneyimi YENİDEN TANIMLANIYOR önceliğimiz işiniz Bizce mükemmelliğin sınırı yoktur. Scania olarak yaptığımız her işte limitleri sürekli zorlamak ve en ince ayrıntısına kadar çalışmak

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

ARAÇ SİSTEMİNE GENEL BAKIŞ

ARAÇ SİSTEMİNE GENEL BAKIŞ Vlv FE HİBRİD ARAÇ SİSTEMİNE GENEL BAKIŞ D7F Mtr Eur 5 Paralel hibrid dizel mtr Trk 3 2 1 Dev/Dak 1. Elektrik mtru 2. Dizel mtr 3. Hibrid mdu Karşılaştırma D7F TEKNİK ÖZELLİKLERİ 300 hp 340 hp DAĞITIM

Detaylı

BMW 3 Serisi 3.20d Advantage Otomatik

BMW 3 Serisi 3.20d Advantage Otomatik İlan no: 221415 BMW 3 Serisi 3.20d Advantage Otomatik Sahibinden Günlük : 30 TL Haftalık : 150 TL Aylık : 1.250 TL TURKEY ANTALYA ELPARS RENT A CAR İlan tarihi: 16 Ocak 2015 İlan detayları İlan detayları

Detaylı

OPSİYON LİSTESİ YAZ PAKETİ: TL PROFESYONEL PREMIUM PAKET: TL GÜÇ PAKETİ: TL DAĞITIM PAKETİ: TL 10/09/2018

OPSİYON LİSTESİ YAZ PAKETİ: TL PROFESYONEL PREMIUM PAKET: TL GÜÇ PAKETİ: TL DAĞITIM PAKETİ: TL 10/09/2018 OPSİYON LİSTESİ YAZ PAKETİ: 4.760 TL Manuel Klima Krom Ön Panjur PROFESYONEL PREMIUM PAKET: 11.270 TL Krom Ön Panjur DAB Radyo (Business Up uygulamalı) Tablet Tutucu + USB girişi Otomatik Klima Hava Süspansiyonlu

Detaylı

OPSİYON LİSTESİ YAZ PAKETİ: TL PROFESYONEL PREMIUM PAKET: TL GÜÇ PAKETİ: TL DAĞITIM PAKETİ: TL

OPSİYON LİSTESİ YAZ PAKETİ: TL PROFESYONEL PREMIUM PAKET: TL GÜÇ PAKETİ: TL DAĞITIM PAKETİ: TL OPSİYON LİSTESİ YAZ PAKETİ: 4.000 TL Manuel Klima Krom Ön Panjur PROFESYONEL PREMIUM PAKET: 9.000 TL Krom Ön Panjur DAB Radyo (Business Up uygulamalı) Tablet Tutucu + USB girişi Otomatik Klima Hava Süspansiyonlu

Detaylı

OPSİYON LİSTESİ YAZ PAKETİ: TL PROFESYONEL PREMIUM PAKET: TL GÜÇ PAKETİ: TL DAĞITIM PAKETİ: TL

OPSİYON LİSTESİ YAZ PAKETİ: TL PROFESYONEL PREMIUM PAKET: TL GÜÇ PAKETİ: TL DAĞITIM PAKETİ: TL OPSİYON LİSTESİ YAZ PAKETİ: 4.000 TL Manuel Klima Krom Ön Panjur PROFESYONEL PREMIUM PAKET: 9.000 TL Krom Ön Panjur DAB Radyo (Business Up uygulamalı) Tablet Tutucu + USB girişi Otomatik Klima Hava Süspansiyonlu

Detaylı

OPSİYON LİSTESİ YAZ PAKETİ: TL PROFESYONEL PREMIUM PAKET: TL GÜÇ PAKETİ: TL DAĞITIM PAKETİ: TL 01/06/2018

OPSİYON LİSTESİ YAZ PAKETİ: TL PROFESYONEL PREMIUM PAKET: TL GÜÇ PAKETİ: TL DAĞITIM PAKETİ: TL 01/06/2018 OPSİYON LİSTESİ YAZ PAKETİ: 4.400 TL Manuel Klima Krom Ön Panjur PROFESYONEL PREMIUM PAKET: 9.700 TL Krom Ön Panjur DAB Radyo (Business Up uygulamalı) Tablet Tutucu + USB girişi Otomatik Klima Hava Süspansiyonlu

Detaylı

OPSİYON LİSTESİ YAZ PAKETİ: TL PROFESYONEL PREMIUM PAKET: TL GÜÇ PAKETİ: TL DAĞITIM PAKETİ: TL

OPSİYON LİSTESİ YAZ PAKETİ: TL PROFESYONEL PREMIUM PAKET: TL GÜÇ PAKETİ: TL DAĞITIM PAKETİ: TL OPSİYON LİSTESİ YAZ PAKETİ: 4.000 TL Manuel Klima Krom Ön Panjur PROFESYONEL PREMIUM PAKET: 9.000 TL Krom Ön Panjur DAB Radyo (Business Up uygulamalı) Tablet Tutucu + USB girişi Otomatik Klima Hava Süspansiyonlu

Detaylı

Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler

Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler Faaliyetlerine, 1925 yılında, Almanya nın Gutmadingen şehrinde traktör üretimi ile başlayan

Detaylı

Fiat Bravo 1.6 Multijet Dynamic Plus Dualogic

Fiat Bravo 1.6 Multijet Dynamic Plus Dualogic İlan no: 234366 Fiat Bravo 1.6 Multijet Dynamic Plus Dualogic Sahibinden SAHİBİNDEN 2011 BRAVO 1.6 MJET DYNAMIC PLUS DİZEL OTOMATİK 42.500 TL İlan tarihi: 10 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl

Detaylı

Yeni Volvo FH serisi ilk kez IAA da sektör ile buluşacak!

Yeni Volvo FH serisi ilk kez IAA da sektör ile buluşacak! Basın Bülteni Yeni Volvo FH serisi ilk kez IAA da sektör ile buluşacak! Yeni Volvo FH serisinden on kamyon ve çekici, Eylül ayında Hannover IAA da ilk kez sektör ile buluşacak. Aynı zamanda, I-Torque yürüyen

Detaylı

AVENUE LF CNG Keyifli Yolculuklar...

AVENUE LF CNG Keyifli Yolculuklar... AVENUE LF CNG Keyifli Yolculuklar... Yolculuklar Avenue LF CNG ile daha keyifli Doğalgazla çalışan Avenue LF CNG, çevreci özelliğinin yanı sıra güçlü ısıtma-soğutma sistemi ve ergonomik koltukları ile

Detaylı

Yakıt tüketimi ile ilgili genel bilgiler. Özet PGRT

Yakıt tüketimi ile ilgili genel bilgiler. Özet PGRT Özet Özet Bu belgede, bir aracın yakıt tüketimini etkileyen faktörler özetlenip açıklanmaktadır. Bir aracın yakıt tüketimini etkileyen çeşitli faktörler vardır. Lastikler Ekonomik sürüş Araç durumu 03:60-02

Detaylı

renault-trucks.com.tr Ağır ŞANTİYE K Gamı

renault-trucks.com.tr Ağır ŞANTİYE K Gamı renault-trucks.com.tr Ağır ŞANTİYE K Gamı renault trucks_ K GAMI 2 Ağır ŞANTİYE gamı 1. Kârlılık Kamyon BİR kâr MERKEZİDİR s 3 HAREKETLİ aksam s 4 ÜSTÜN TEKNİK ÖZELLİKLER s 5 Daha da fazla yakıt tasarrufu

Detaylı

NEW HOLLAND T4 F/N/V Serisi

NEW HOLLAND T4 F/N/V Serisi NEW HOLLAND T4 F/N/V Serisi t4.75f/n/v t4.85f/n/v t4.95f/n/v Bağ ve bahçe uygulamaları için tasarlanmış, her biri kendi alanının uzmanı modellerimizle tanışın New Holland T4 F/N/V serisi traktörler kompakt

Detaylı

BMW 5 Serisi 5.25xd Touring

BMW 5 Serisi 5.25xd Touring BMW 5 Serisi 5.25xd Touring Sahibinden BMW 2013 Model 525 Xdrive İlan no: 202698 225.000 TL İlan tarihi: 15 Ağustos 2014 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Gölbaşı Model yılı Ocak 2013 Km 20.000

Detaylı

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Alçak Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Alçak Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri 5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Alçak Profilli Bağ-Bahçe Traktörleri 2 5GL Serisi Traktörler Genel Bakış 5GL Alçak Profil, Alçak Bağ-Bahçe Uygulamaları için Yeni Çözüm Katlanabilir Aynalar

Detaylı

Teleskopik Yükleyiciler

Teleskopik Yükleyiciler Teleskopik Yükleyiciler MERLO Üretim Tesisi 1964 Yılı 300.000 m 2 MERLO Kuruluş Tarihi Fabrika Çalışma Alanı 1.100 Kişi Fabrika Personeli 600 Adet Tüm Dünyadaki Satış Noktası 2 3 Kale Makina - Türkiye

Detaylı

Yolun Her Anında Daha İyi. DIWA Verimlilik Paketi

Yolun Her Anında Daha İyi. DIWA Verimlilik Paketi Yolun Her Anında Daha İyi. DIWA Verimlilik Paketi 1 Yakıt Tasarrufu. Minimum Emisyon. Kullanılabilirliğin Artırılması. Daha düşük yakıt tüketimi, daha az karmaşıklık, daha yüksek sürüş konforu, daha fazla

Detaylı

SAFİR ve SAFİR VIP. Yolculuk Keyfinin Tanımı...

SAFİR ve SAFİR VIP. Yolculuk Keyfinin Tanımı... SAFİR ve SAFİR VIP Yolculuk Keyfinin Tanımı... Safir VIP ile yolculuğunuz daha konforlu... Beklenti ve taleplerin her gün arttığı yolcu taşımacılığı sektöründe Temsa, yolculuk keyfinin tanımını değiştiriyor

Detaylı

3045E 50 Hp altındaki tüm ihtiyaçlarınız için 8+2 vites Hidrolik Dümenleme ECO PTO 4 adet hidrolik güç çıkışı

3045E 50 Hp altındaki tüm ihtiyaçlarınız için 8+2 vites Hidrolik Dümenleme ECO PTO 4 adet hidrolik güç çıkışı Ürün Gamı 3045E 50 Hp altındaki tüm ihtiyaçlarınız için 8+2 vites Hidrolik Dümenleme 540-540ECO PTO 4 adet hidrolik güç çıkışı TEKNİK VERİLER MOTOR Model Silindir Sayısı/Hacmi adet/cm 3 Emiş Tipi Maksimum

Detaylı

BAJAJ AUTO (GÜNLÜK) ULAŞIMIN DÜNYA LİDERİ

BAJAJ AUTO (GÜNLÜK) ULAŞIMIN DÜNYA LİDERİ COVER PAGE PAGE No. 1 PAGE No. 2 BAJAJ AUTO (GÜNLÜK) ULAŞIMIN DÜNYA LİDERİ Bajaj, dünyada en çok güvenilen 3 tekerli taşıt markasıdır. Bajaj RE dünyada günde 58 milyondan fazla yolcu taşımaktadır. 25 ten

Detaylı

Volkswagen Golf 1.4 TSI 122 HP DSG Highline

Volkswagen Golf 1.4 TSI 122 HP DSG Highline İlan no: 225952 Volkswagen Golf 1.4 TSI 122 HP DSG Highline Sahibinden İLK SAHİBİNDEN Golf Highline 1.4 TSI Metalik Siyah - 30.800 53.000 TL İlan tarihi: 25 Şubat 2015 İlan detayları İlan detayları İl

Detaylı

Çevreci motorlar için 10 adım

Çevreci motorlar için 10 adım Otomobilleri Yeşil Yapın kampanyasının amacı, araçların çevreye verdiği zararları azaltmak ve sürücülerin çevreye daha duyarlı bir biçimde araç kullanmalarını teşvik etmektir. Çevreci motorlar için 10

Detaylı

AVENUE LF Konforun Tanımı...

AVENUE LF Konforun Tanımı... AVENUE LF Konforun Tanımı... Toplu taşımacılıkta yeni bir soluk... Temsa nın Adana daki Ar-Ge merkezinde geliştirilen Avenue LF, toplu taşımacılığa yeni bir soluk getiriyor. Avenue LF, çevreci motoru,

Detaylı

Chevrolet Lacetti V CDX

Chevrolet Lacetti V CDX Chevrolet Lacetti 1.6 16V CDX İlan no: 226364 İlan detayları Sahibinden 23.500 TL 07 Mar 2015 23.500 TL 01 Mar 2015 24.250 TL Chevrolet Lacetti (LPG, Özel Plaka, Döşeme, 4 lastik) İlan tarihi: 1 Mart 2015

Detaylı

OPSİYON LİSTESİ YAZ PAKETİ: TL PROFESYONEL PREMIUM PAKET: TL GÜÇ PAKETİ: TL DAĞITIM PAKETİ: TL 07/11/2018

OPSİYON LİSTESİ YAZ PAKETİ: TL PROFESYONEL PREMIUM PAKET: TL GÜÇ PAKETİ: TL DAĞITIM PAKETİ: TL 07/11/2018 OPSİYON LİSTESİ YAZ PAKETİ: 4.075 TL Manuel Klima Krom Ön Panjur PROFESYONEL PREMIUM PAKET: 9.645 TL Krom Ön Panjur DAB Radyo (Business Up uygulamalı) Tablet Tutucu + USB girişi Otomatik Klima Hava Süspansiyonlu

Detaylı

Tofaş Murat 131 5.200 TL. İlan detayları. Temiz-Masrafsız Sahibinden Murat 131- Şahin. Sahibinden. İlan tarihi: 30 Mayıs 2015.

Tofaş Murat 131 5.200 TL. İlan detayları. Temiz-Masrafsız Sahibinden Murat 131- Şahin. Sahibinden. İlan tarihi: 30 Mayıs 2015. İlan no: 236354 Tofaş Murat 131 Sahibinden Temiz-Masrafsız Sahibinden Murat 131- Şahin 5.200 TL İlan tarihi: 30 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl İzmir, Buca, Şirinyer Model yılı Ocak 1984 Km

Detaylı

Bahçelerinizde... Bahçelerinize. birleştirmektedir. birleştirmektedir. dönüş sağlamaktadır. sürüş sağlamaktadır.

Bahçelerinizde... Bahçelerinize. birleştirmektedir. birleştirmektedir. dönüş sağlamaktadır. sürüş sağlamaktadır. JXB Serisi Bahçelerinize Bahçelerinize renk renk katmaya katmaya geliyoruz... geliyoruz... Küçük Küçük Devler Devler Bahçelerinizde... Bahçelerinizde... IH JXBIH serisi JXBmodern serisi modern çizgre çizgre

Detaylı

SAFİR ve SAFİR VIP. Yolculuk Keyfinin Tanımı...

SAFİR ve SAFİR VIP. Yolculuk Keyfinin Tanımı... SAFİR ve SAFİR VIP Yolculuk Keyfinin Tanımı... Safir VIP ile yolculuğunuz daha konforlu... Beklenti ve taleplerin her gün arttığı yolcu taşımacılığı sektöründe Temsa, yolculuk keyfinin tanımını değiştiriyor

Detaylı

OPSİYON LİSTESİ YAZ PAKETİ: TL PROFESYONEL PREMIUM PAKET: TL GÜÇ PAKETİ: TL DAĞITIM PAKETİ: TL 03/12/2018

OPSİYON LİSTESİ YAZ PAKETİ: TL PROFESYONEL PREMIUM PAKET: TL GÜÇ PAKETİ: TL DAĞITIM PAKETİ: TL 03/12/2018 OPSİYON LİSTESİ YAZ PAKETİ: 4.075 TL Manuel Klima Krom Ön Panjur PROFESYONEL PREMIUM PAKET: 9.645 TL Krom Ön Panjur DAB Radyo (Business Up uygulamalı) Tablet Tutucu + USB girişi Otomatik Klima Hava Süspansiyonlu

Detaylı

OPSİYON LİSTESİ YAZ PAKETİ: TL PROFESYONEL PREMIUM PAKET: TL GÜÇ PAKETİ: TL DAĞITIM PAKETİ: TL 10/01/2019

OPSİYON LİSTESİ YAZ PAKETİ: TL PROFESYONEL PREMIUM PAKET: TL GÜÇ PAKETİ: TL DAĞITIM PAKETİ: TL 10/01/2019 OPSİYON LİSTESİ YAZ PAKETİ: 4.075 TL Manuel Klima Krom Ön Panjur PROFESYONEL PREMIUM PAKET: 9.645 TL Krom Ön Panjur DAB Radyo (Business Up uygulamalı) Tablet Tutucu + USB girişi Otomatik Klima Hava Süspansiyonlu

Detaylı

OPSİYON LİSTESİ YAZ PAKETİ: TL PROFESYONEL PREMIUM PAKET: TL GÜÇ PAKETİ: TL DAĞITIM PAKETİ: TL 04/10/2018

OPSİYON LİSTESİ YAZ PAKETİ: TL PROFESYONEL PREMIUM PAKET: TL GÜÇ PAKETİ: TL DAĞITIM PAKETİ: TL 04/10/2018 OPSİYON LİSTESİ YAZ PAKETİ: 4.760 TL Manuel Klima Krom Ön Panjur PROFESYONEL PREMIUM PAKET: 11.270 TL Krom Ön Panjur DAB Radyo (Business Up uygulamalı) Tablet Tutucu + USB girişi Otomatik Klima Hava Süspansiyonlu

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Renault Kangoo Express 1.9 dci Grand Confort

Renault Kangoo Express 1.9 dci Grand Confort Renault Kangoo Express 1.9 dci Grand Confort İlan no: 213429 İlan detayları Sahibinden 13.500 TL 03 Ara 2014 13.500 TL 27 Kas 2014 12.950 TL 21 Kas 2014 13.450 TL 17 Kas 2014 13.500 TL SAHİBİNDEN RENAULT

Detaylı

DETAYLAR TEKNİK BİLGİLER. Motor sistemi Motor Hacmi Şanzuman Yakıt Tankı Maksimum Güç Fren Sistemi Ağırlık

DETAYLAR TEKNİK BİLGİLER. Motor sistemi Motor Hacmi Şanzuman Yakıt Tankı Maksimum Güç Fren Sistemi Ağırlık 5 8 HP SU SOĞUTMALI MOTOR ÖN VE ARKA PAPATYA DİSK FREN DİJİTAL GÖSTERGE SAATİ AYARLANABİLİR AMORTİSÖR GÜÇLÜ ŞASE : Su soğutmalı, zamanlı, tek silindirli : 9 cc : 5 vites : 7 LT : 8 HP : Hidrolik tek papatya

Detaylı

MARATON. Uzun Yolların Yeni Starı...

MARATON. Uzun Yolların Yeni Starı... MARATON Uzun Yolların Yeni Starı... Maraton yeniden yollarda... Güç ve estetiği bir arada yansıtan çizgilerle donatılan Maraton, sürücü ve yolcularına eşsiz bir seyahat deneyimi yaşatmak için tasarlandı.

Detaylı

İdeal toplu taşıma aracı

İdeal toplu taşıma aracı TR İdeal toplu taşıma aracı ATAK, 6 kişilik yolcu kapasitesi, engelli erişimine uygun alçak tabanlı yapısı, aracın arkasında konumlandırılmış ekonomi, performans ve sessiz yolculuk sağlayan motoru ve bağımsız

Detaylı

6 Aralık 2018 Tarihi İtibariyle Geçerli Tavsiye Edilen Ford Trucks Fiyat Listesi

6 Aralık 2018 Tarihi İtibariyle Geçerli Tavsiye Edilen Ford Trucks Fiyat Listesi Güncel Ford Trucks Fiyatlarını İnceleyin 6 Aralık 2018 Tarihi İtibariyle Geçerli Tavsiye Edilen Ford Trucks Fiyat Listesi ÇEKİCİ SERİSİ KDV(%1) + ÖTV DAHİL FİYAT ( ) F-MAX Mega Kabin 13L / 500PS / 2500Nm

Detaylı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Sahibinden Ford Focus 1.6 TDCi 115 İlan no: 186963 İlan detayları 72.000 TL 17 Şub 2014 72.000 TL 15 Şub 2014 75.000 TL HP Titanium 4 Kapı (2013) İlan tarihi:

Detaylı

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir.

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir. Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Honda Civic 1.8i VTEC

Honda Civic 1.8i VTEC İlan no: 255371 Honda Civic 1.8i VTEC Sahibinden 2007 honda civic 1.8 i-vtec 37.500 TL İlan tarihi: 22 Aralık 2015 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Gölbaşı, Gölbaşı Model yılı Ocak 2007 Km 125.000

Detaylı

Daily Blue Power: kentsel alanlarda sınırsız teslimat için yeni sürdürülebilir filo

Daily Blue Power: kentsel alanlarda sınırsız teslimat için yeni sürdürülebilir filo Daily Blue Power: kentsel alanlarda sınırsız teslimat için yeni sürdürülebilir filo Yeni DAILY BLUE POWER ailesi şehir içi görevleri için mükemmel bir araç: gece gündüz tüm şehir merkezlerine erişebilir;

Detaylı

Fiat Linea 1.3 Multijet Active Plus

Fiat Linea 1.3 Multijet Active Plus İlan no: 222069 Fiat Linea 1.3 Multijet Active Plus Sahibinden SONAX, 501 NOKTA EKSPERTİZ, FIAT SERVİS BAKIMLI,SIFIR LASTİK 27.500 TL İlan tarihi: 23 Ocak 2015 İlan detayları İlan detayları İl Zonguldak

Detaylı