MÜHENDİSLİĞİN YARATICILIĞI.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MÜHENDİSLİĞİN YARATICILIĞI."

Transkript

1 MÜHENDİSLİĞİN YARATICILIĞI. Klasik Katalog

2

3 MÜHENDİSLİĞİN YARATICILIĞI. Mühendislik kesinlik, gerçekler ve teknoloji ile ilgilidir. Veriler, eğimler, giriş ve çıkışlar ile ilgilidir. Bilme ile ilgilidir, tahmin etmek ile değil. Tanımlar ile ilgilidir, nesnelerin çalışmasını sağlamak ile ilgili. Mühendislik hassasiyet, gerçekler, teknoloji hakkındadır. Veriler, gradyanlar, giriş ve çıkışlar hakkındadır. Bilme hakkındadır, tahmin etme hakkında değil. Tanımlar hakkındadır, nesneleri çalıştırmak hakkındadır. Bir asırdan fazla bir süredir Denon ürünleri dünya çapında, dahiyane mühendisliği ile üne kavuşmuştur. Ve yıllar ilerledikçe bizler, size düşünülebilir en iyi çözümleri sunmak için çalışmaya devam ediyoruz. Ama hassasiyet yaratıcılık gerektiriyor ve teknik bilginin de hayal gücüne ihtiyacı vardır. Sadece birleştirerek, size akıllı ama hayran kalınan teknolojiyi sağlayabiliriz. Gerçek mühendisliğin bizim için anlamı budur. Sizi, Denon'un Yaratıcı Mühendisliğini keşfetmeye davet ediyoruz: Bir şeylerin gerçekleştirecek yolların bulunması Sanatı. Sadece bugünün teknolojisinin hızına ayak uydurarak değil, aynı zamanda lider olmak için de ne gerektiğini anlayarak. Çünkü bize göre mühendislik, yaratıcılık olmadığında hiçbir şey ifade etmez. Çünkü bize göre, mühendislik yaratıcı olmaktan başka bir şey değildir. 2013/2014 Genel Kataloğumuzun klasik bölümüne hoşgeldiniz.

4

5 EV SİNEMA ÜRÜNLERİ AV Surround Alıcıları Blu-Ray/Üniversal Oynatıcılar 16 TV-ÇÖZÜMLERİ HI-FI BİLEŞENLER Amplifikatörler/CD/SACD-Oynatıcılar Network Audio Player Pikaplar F-Serisi M-Serisi 30 TEKNİK ÖZELLİKLER

6 AVR Ustaları.

7 Eleştirmenlerin ve tüketicilerin kalplerini ve zihinlerini her yıl kazanmaya devam eden bir AVR Serisi geliştirmek kolay değildir. Yeni AVR Serimiz bunu kanıtlamak için yapıldı. Zaten kendi segmentinde bir kriter olarak kabul edilen amiral gemisi modeli AVR-4520 öncülüğünde, yeni AVR X-modelleri dizisi şaşkınlık yaratmaya hazır. Sonuçta, bu birimlere bir nedenle X deniliyor: Xcellent (mükemmel) kullanımlılığın yanında Xcellent (mükemmel) bir performans da bekleyebilirsiniz. İstediğiniz olağanüstü Denon performansını sağlayan çekici tasarımla paketlenmiş dahiyane mühendisliği keşfedin. AVR dizimiz için sahne ışıkları yansın.

8 8 AVR-Serileri YENİ ÇEKİCİ GÖRÜNTÜ Yenilik, Anlama Sanatı ile buluşuyor: Bugünün eğlence teknolojilerinde, AVR ailesine ait özelliklerde zirveye çıkmak üzere yapılan bu set, şimdiye kadar yaptıklarımızın en kapsamlı ve en zekisidir. Tüm X-modeller için ayrı bir şekilde yapılmış güç amplifikatörlerinde yüksek kaliteden daha fazla performans vardır. Ağ becerileri, örneğin, çevrim içi akıştan AirPlay'e, yerel Spotify desteğinden boşluksuz çalma ve FLAC192/24 için desteğe kadar uzanır. Yine bugünün standardını gölgede bırakırken, 4k ölçekleme ve 4k HDMI eğlence yaşamınızı zenginleştirir. Ve merak uyandıracak basit bir grafik kullanıcı ara biriminden genel kullanımın tüm yönlerine kadar, bu cihazların kullanımını, sakıncası yoksa şu şekilde ifade edebiliriz ki; komik derecede kolay bulacaksınız. Kısaca: Mükemmel teknolojik genler, görsel-işitsel isteklerinizi yerine getirmeye hazırlar.

9 AVR-Serileri // AVR EV SİNEMA ÜRÜNLERİ AVR-4520 Entegre Network Alıcısı İlk olarak: Masif 9 kanallı amplifikatör, kanal başına gömülü 210 W dağıtım, Audyssey DSX ve DTS Neo:X ile 11.2 kanal işlem yeteneği. 4k video işlem, tıpkı yüksek kalite i/p ölçekleme, AL32 Çoklu işlem ve yüksek çözünürlüklü ses oynatma için yüksek dereceli 32 bit/192 k DAC gibi bir özelliktir. Doğal olarak, her çeşit ağ işlevini ön plana çıkartır ve benzersiz Denon kreasyonu, Denon Link HD ile uyumlu bir şekilde (DBT-3313UD ile birlikte) AVR-4520, neredeyse tamamen titreşimsiz bir deneyim sunar. Audyssey DSX ve DTS Neo:X için 11.2 Kanal İşlem kapasitesi // Özel yapım 9ch amplifikatör, monolitik yapı // Herbir kanal 210 W // Clock Jitter Reducer (Saat Titreşim Redüktörü), DDSC-HD32 ile Denon Link HD // Yüksek çözünürlüklü çalma için AL32 Multi Processing ve yüksek dereceli 32 bit/192 khz DAC // Audyssey MultEQ XT32 / LFC, 2 bağımsız subwoofer 3D ve 4k video desteği ile (ön) HDMI girişi // Üç HDMI çıkışı - Çift HDMI artı olarak ilave HDMI Bölgesi çıkışı // 4k yukarı video ölçekleme ve doğrudan geçiş // InstaPrevue // İnternet radyosu, DLNA müzik akışı, Spotify*, AirPlay dâhil ağ özellikleri // Gapless desteği ile HD Ses akışı // Eternet HUB - 4 çıkış // Kolay kurulum ve kullanım için Kurulum Asistanı ve Gelişmiş GUI // ios ve Android için Denon Remote App - Kumanda Uygulaması // Premium Gümüş ve Siyah renkleri mevcuttur // * Bu özellik tüm ülkelerde mevcut değildir.

10 10 AVR-Serileri // AVR-X4000 AVR-X4000 Entegre Ağ Alıcısı Yeni bir bölümü sunarak, AVR-X4000 X serisinin yeni üst sınırını belirliyor. Kanal başına 200 W ile ayrıca yapılmış 7 kanallı amplifikatör, AL24 İşlem ve benzersiz Denon Link HD titreşim azaltma teknolojisi (DBT-3313UD ile birlikte) ile DDSC- HD içerir. Audyssey MultEQ XT32 oda kalibrasyonu ve Audyssey DSX 9.1 işlem, üst sınıf bir surround deneyimi sunar. Kapsamlı network set özelliği, bu yeni ismi heyecan verici eğlence dünyasına ekler. Özel yapım ile 7 kanallı amplifikatör // Herbir kanal 200 W // AL24+ İşleyişle DDSC-HD, Denon Link HD, Saat Titreşim Azaltıcı // Audyssey DSX ve DTS Neo:X için 9.2 Kanal İşlem kapasitesi // 3D / 4k desteğiyle 6+1 (ön) HDMI girişleri, 2+1 (zon) HDMI çıkışları // InstaPrevue // İnternet radyosu, DLNA müzik akışı, Spotify*, AirPlay dâhil ağ özellikleri // Gapless desteği ile HD Ses akışı // Multiroom (çoklu oda)-multisource (çoklu kaynak) özelliği (dijital kaynaklar dâhil) // Ana zone için 11.2 kanal ön çıkışı // Audyssey MultEQ XT32 / LFC, 2 bağımsız subwooferlar // Kolay kurulum ve kullanım için Kurulum Asistanı ve Gelişmiş GUI // ios ve Android için Denon Remote App - Kumanda uygulaması // Özel Gümüş ve Siyah renkleri mevcuttur // * Bu özellik tüm ülkelerde mevcut değildir.

11 AVR-Serileri // AVR-X EV SİNEMA ÜRÜNLERİ AVR-X3000 Entegre Ağ Alıcısı Gelişmiş ses kalitesi ve artan çıkış gücü ile AVR-X3000, hem ev sineması hem de stereoda inandırıcı bir şekilde harika bir performans sunar. Audyssey DSX ve DTS Neo:X için 7.1 kanal işleme kapasitesi ile birlikte kanal başına 180 W, AirPlay ve Spotify gibi (ön) HDMI girişi ve ağ özellikleri de bu cihazın diğer parçalarıdır. Özel yapım 7 kanallı amplifikatör // Herbir kanal 180 W // Audyssey DSX ve DTS Neo:X için 7.1 Kanal İşleme kapasitesi // 3D / 4k desteğiyle 6+1 (ön) HDMI girişi, 2 HDMI çıkışı (ana & bölge) // InstaPrevue // Internet radyosu, DLNA müzik akışı, Spotify*, AirPlay dâhil ağ özellikleri // Gapless desteği ile HD Ses akışı // 2'nci Zon Multiroom(Çoklu oda) - Multisource(Çoklu kaynak) (dijital kaynaklar dâhil) // Ana bölge için 7.2 kanal ön çıkışı // Audyssey MultEQ XT hoparlör kalibrasyonu // Kolay kurulum ve kullanım için Kurulum Asistanı ve Gelişmiş GUI // ios ve Android için Denon Remote App Uygulaması // Siyah rengi mevcuttur // * Bu özellik tüm ülkelerde mevcut değildir.

12 12 AVR-Serileri // AVR-X2000 AVR-X2000 Entegre Ağ Alıcısı Kanal başına 150 W ve yüksek kaliteli ses bileşenleri dağıtan, özel bir şekilde tasarlanmış 7 kanallı amplifikatör. AVR-X2000, 4k'ya kadar analog ve dijital video ölçeği büyütme yeteneğine sahiptir. AirPlay ve İnternet radyo da içeren bu ustaca yapılmış network seti, eğlence ihtiyaçlarınıza mükemmel cevabı verir. Özel yapım 7 kanallı amplifikatör // Herbir kanal 150 W // 4k'ya kadar analog ve dijital video kalite yükseltme // 3D / 4k desteğiyle 6+1 (ön) HDMI girişleri // İnternet radyosu, DLNA müzik akışı, Spotify*, AirPlay dâhil ağ özellikleri // Gapless desteği ile HD Ses akışı // Ön USB girişi: ipod / iphone dijital uyumluluk // 2 x isteğe bağlı dijital giriş // Audyssey MultEQ XT hoparlör kalibrasyonu // Kolay kurulum ve kullanım için Kurulum Asistanı ve 9 dilde Gelişmiş GUI // Multiroom(Çoklu oda)-multisource(çoklu kaynak) // ios ve Android için Denon Remote App - Kumanda uygulaması // Siyah rengi mevcuttur // * Bu özellik tüm ülkelerde mevcut değildir.

13 AVR-Serileri // AVR-X AVR-X AVR-X1000 Entegre Ağ Alıcısı EV SİNEMA ÜRÜNLERİ 5 kanallı amplifikatör ve kanal başına 145 W ile bu kapsamlı biçimde donanımlı model, süper eğlence ve ağın faydalarından zevk almanızı kolaylaştırır. Sezgisel Hybrid GUI ve Kurulum Yardımcısı sayesinde, kurulum işlemi kolayca yapılır. Özel yapım 5 kanallı amplifikatör // Kanal başına 145 W // 3D desteği ile 4+1 (ön) HDMI girişi, ARC ile HDMI çıkışı // İnternet radyosu, DLNA müzik akışı, Spotify*, AirPlay dâhil ağ özellikleri // Gapless desteği ile HD Ses akışı // Ön USB girişi: ipod / iphone dijital uyumluluk // 2 x optik dijital giriş // Audyssey MultEQ XT hoparlör kalibrasyonu // Kolay kurulum ve kullanım için Kurulum Asistanı ve 9 dilde Gelişmiş GUI // 2knob ön tasarım // ios ve Android için Denon Remote App Uygulaması // Siyah rengi mevcuttur // * Bu özellik tüm ülkelerde mevcut değildir. AV Surround Alıcılar AVR-X500 Giriş modelimiz olan güç amplifikatörü AVR-X500, efsanevi Denon AVR kalitesini sunar. 5 ch güç amplifikatörü // Herbir kanal 140 W // Güçlü ses için yüksek kaliteli özel güç amplifikatörü // Dolby TrueHD ve DTS-HD Master Ses Dekoderleri // 3D desteğiyle 3+1 (ön) HDMI girişi // 2 x optik dijital giriş // Hızlı Seçme düğmeleri, büyük karakter ekran ve GUI sayesinde kolay kullanım // Otomatik Kapanma ve standby modunda düşük güç tüketimi // Siyah rengi mevcuttur

14 Mükemmel Bağlantı Eğlence teknolojisinin iki başyapıtına bakıyorsunuz. Bir kez bir araya geldiler mi, tam anlamıyla performansta zirveye çıkarlar: AVR-X4000 ve amiral gemimiz üniversal Blu-ray disk taşıyıcısı DBT-3313UD, Denon Link HD adı verilen benzersiz bir bağlantıya sahiptir. Eşsiz bir A/V deneyimini sunan, mühendislerimiz tarafından geliştirilen dahiyane bir hamledir. Görkemli bir sinyal iletimi ve gerçekten kriter teşkil eden ses kalitesi anlamına gelen bu üst-sınıf dijital teknoloji, titreşimi en aza indirmeyi garanti eder. Her ikisi de ses ve video akışı network uyumluluğuna sahiptir ve YouTube ile Netflix'e erişim sağlar. Bununla beraber, DBT-3313UD de AVR-4520 ile birlikte bu Bağlantıyı başlatabilir.

15 Blu-Ray/Üniversal Oynatıcılar // DBT-3313UD + DBT-1713UD 15 DBT-3313UD Evrensel Disk Taşıyıcısı EV SİNEMA ÜRÜNLERİ DBT-3313UD genel Blu-ray disk oynatıcısını seçerek ileriye doğru bir adım atın. Blu-ray haricinde, DVD, CD, Super Audio CD ve DVD Audio da oynatmaktadır. Denon'a özel dijital yüksek sınıf iletimi olan Denon HD bağlantısı da sağlar. Ve ister İkili HDMI çıkışı veya pure direct modu, ister tam korumalı hızlı yüklenen Denon Suppress Vibration Hybrid mekanizması ya da dokunmatik masif yapı olsun, bir DBT-3313UD'yi seçme, şimdiye kadar sahibi olduğunuz en iyi oynatıcıyı seçmektir. DVD, CD, Super Audio CD ve DVD-Audio da çalma özelliğine sahip Universal Blu-ray Disk Transportu // Yüksek kaliteli dijital iletim için Denon Link HD // İkili HDMI çıkışı ve Pure Direct modu // Tam korumalı hızlı yüklenen Denon S.V.H. (Suppress Vibration Hybrid) mekanizması // Ses ve video sinyallerinin doğru oynatımını sağlayan 4 bağımsız blok yapı // Çift katman üst ve alt plaka ile rijit şasi // Sessiz çalışma sağlayan fansız yapı // Network akışı (ses/video/fotoğraf) için DLNA desteği // YouTube Leanback akışı ve isteğe bağlı Netflix* video desteği // DivX Plus HD desteği // Siyah ve Premium Gümüş renkleri mevcuttur // * Bu özellik tüm ülkelerde mevcut değildir. Evrensel Disk Taşıyıcısı DBT-1713UD Tüm Denon kalite ihtiyaçlarınızı karşılamak için tasarlanan DBT-1713UD, şaşırtıcı sayıda disk formatını okuyacak biçimde hazır geliyor. Ve yükleme ile playback esnasındaki hızlı tepki sayesinde, bunu her zamankinden daha hızlı başaracaksınız. Daha yakından bakın ve DBT-1713UD ile bir dinleyin. Aynı zamanda DVD, CD, Super Audio CD ve DVD-Audio çalan Universal Blu-ray Disk Transportu // Tam korumalı mekanizma // Yükleme ve playback sırasında hızlı tepki // Ses ve video sinyallerinin playback işleminin doğruluğu için 4 bağımsız blok yapı // Sessiz çalışma için fansız yapı // Görsel olarak kaynaklarınızı zenginleştirmek için Denon yüksek görüntü kalitesi devresi // Network akışı için DLNA desteği (ses/video/fotoğraf) // YouTube Leanback akışı ve isteğe bağlı Netflix* video desteği // DivX Plus HD için destek // Dahili HDMI kablosu // Siyah rengi mevcuttur // * Bu özellik tüm ülkelerde mevcut değildir.

16 TV SetInIze güç katma.

17 Gözlerinize vay dedirtebilir - ancak kulaklarınıza herhangi bir iyiliği dokunmayabilir! Bu günlerde, TV setleri gittikçe daha ince hale gelmektedir. Sürekli görsel kalitesini artırırken, ses performansı sonuç olarak kötüye gidebilir. Denon TV çözümleri sunuyoruz. Uzman bilgisi ve işimizin her alanından elde edilen bilgi girişi ile, kötü ses kalitesi nihayet, şaşırtıcı bir şekilde TV'nizin standartlarına ulaşan tatmin edici sese dönüştürülmektedir.

18 18 TV-Çözümleri // DHT-T100 DHT-T100 Soundbase Soundbase inanılmaz dinleme deneyimi yaratan bir ses harikasıdır. TV'niz basitçe Soundbase üzerine doğrudan yerleştirilir. Sistemi entegre etmek ve merkezi sisteme bağlamak kolaydır ve mevcut TV uzaktan kumandanız aracılığıyla kullanışlı kontrol seçeneği işleri daha kolay bir hale getirmektedir. Analog ve dijital giriş seçenekleri ile, mobil cihazlar için Bluetooth bağlantısını da unutmadan, geniş bir yelpazeyi içine alan kaynaklar için uygundur. Akıllı ses modu sayesinde, ister film ister müzik olsun, mükemmel çalan sesin keyfine varacaksınız. Ve hatta daha da iyisi, özel ses işlem özelliği, bir subwooferı gereksiz kılar. Çünkü bu özellik dolu dolu bir bas sesi sağlamaktadır. Kolay TV bağlantısı ile mükemmel ses // Soundbase üzerinde 27 kg kadar ağırlığında TV yerleştirilebilir // Analog ve dijital ses girişi // Taşınabilir cihazlar için Bluetooth aptx bağlantısı // Ses modu: Film ve Müzik // Gelişmiş ses işleme nedeniyle subwoofer olmadan güçlü ses // Mevcut TV kumandanızdan kodları alır // Kullanım kolaylığı için dâhil edilen basit uzaktan kumanda // Siyah rengi mevcuttur

19 TV-Çözümleri // DHT-S TV-ÇÖZÜMLERİ DHT-S514 Kablosuz Subwoofer ile Soundbar Zarafetin gücü: DHT-S514 ile, yerleştirmesi kolay bir kablosuz subwoofer ile birlikte gelen şık bir soundbara sahip olursunuz. 42" (veya daha büyük) TV Setiniz için yüksek kaliteli ses arıyorsanız DHT-S514 doğru seçimdir. Duvar ve rafa monte edilebilen, kolay bir kablolu bağlantı, dijital ve analog giriş için ARC ile HDMI girişi bulunmaktadır. Dahili Bluetooth bağlantısı, mobil cihazlardan müzik akışının ve ses modu müzik seçeneği veya film ince ayar çıkışının sadece mükemmel biçimde keyfini çıkarmanızı sağlar. Ve kullanışlı uzaktan kumanda çözümünü unutmayalım: üniteyi çalıştırmak için mevcut TV uzaktan kumandanızı kullanmanız yeterli. Güçlü, kablosuz subwoofer ile zarif soundbar // 42" ya da daha büyük TV'ler ile kullanılmak üzere tasarlanmış yüksek kaliteli soundbar // Duvara ve rafa (yüksekliği ayarlanabilir ayaklar) monte edilebilir // ARC ile HDMI girişi ve çıkışı, analog ve dijital ses girişi // Taşınabilir cihazlar için Bluetooth aptx bağlantısı // Ses modu: Film ve Müzik // Mevcut TV kumandanızdan kodları alır // Kullanım kolaylığı için dâhil edilen basit uzaktan kumanda // Siyah renkte mevcuttur

20 Stereo KeyfInIn YenIden Tanımlanması.

21 Hassasiyet. İşçilik. Yenilik. Yıllar boyunca bu erdemler Denon'u Hi-Fi alanında güvenilen isim yaptı. İşte yeni stereo rüya takımı PMA-1520AE ve DCD-1520AE'yi rakiplerinden ayıran da budur. Selefleri zaten dünya çapında eleştirmenlerden en iyi değerlendirmeleri elde etmişken, bu takım beklentileri aşmak için düzenlenmektedir. Ve 2020AE-modellerinden gelen teknoloji referanslarının bu ünitelere yol açtığı dikkate alındığında, bu hiç de şaşırtıcı değildir. PMA-1520AE, bu etkileyici amplifikatörün öne çıkan özelliklerinden sadece ikisi olan, eski kayıt kaynağı için özel bir ses bölümü dâhil, Gelişmiş Ultra Yüksek Akım (UHC: Advanced Ultra-High Current) - MOS Tek İtme-Çekme Devresi ve olağanüstü çok yönlü bağlantı ile geliyor. PMA ile birlikte çalışmak üzere mükemmel bir şekilde ayarlanmış ve özellikle ince ayarı yapılmış olarak, DCD-1520AE sadece kusursuz şekilde CD ve SA-CD'leri çalmakla kalmayıp yeni entegre USB DAC fonksiyonuyla da birlikte geliyor. Bu ve cihazın özel yapısı, bilgisayarınızdan çalınan müzikten Hi-Fi kalitesinde keyif almanızı garanti eder. Diğer ayırt edici özelliği, bu topluluğun ortak performansına damgasını vuran gelişmiş AL32 işlemidir: sadece duymayacağınız ancak aynı anda da hissedebileceğiniz bir saflık.

22 EXZELLENT 22 Hi-Fi Bileşenler // DCD-2020AE + PMA-2020AE DCD-2020AE USB-DAC ile CD/SACD-Player KLANG-NIVEAU CD KLANG-NIVEAU SACD 73% 82% Denon tarafından yapılmış en güzel ve en özel CD Çaları takdim ediyoruz. DCD-2020AE ile Hi-Fi teknolojisinin bir başyapıtına sahip olursunuz. Gelişmiş AL32 işlemi ve 32 bit/192 khz D/A Dönüştürücüsü sayesinde diğerleri arasında ayırt edilen, saf, temiz sesin zevkini yaşayacaksınız. Ve sadece CD veya SACD'den değil, aynı zamanda doğrudan PC'nizden de - entegre USB-DAC sayesinde, nihayet bu kaynaktan daha yüksek bir ses çözünürlüğü elde edeceksiniz. Gelişmiş AL32 İşlemi + Ultra Hassasiyetli 192 khz/32 bit D/A Dönüştürücü // Titreşim ve gürültü bastıran DAC Master Saat Devre Tasarımı // İstenmeyen titreşimi minimuma indirmek için Doğrudan Mekanik Zemin Yapısı // Özenle tasarlanan yapı, ses sinyali saflığını korumak için minimum sinyal yolları ve seçilmiş Hi-Fi parçaları // SVH Orijinal sürücü mekanizması, Denon dijital Disk oynatma teknolojisinin kalbi, S.V.H. orijinal sürücü mekanizması // Dijital ve analog devrelerin komple ayrımı için mühendislik konsepti // Pure Direct Modu // Ön USB girişi: ipod / iphone dijital uyumluluk // Arka USB-B girişi: asenkron mod ve doğrudan PC ses akışı için 192 khz/24 bit uyumluluğu // Diğer ekipmanların yükseltilmesi için SPDIF girdisi (optik/eşeksenli) // Premium Gümüş rengi mevcuttur PMA-2020AE Entegre Amplifikatör EXZELLENT 82% 2-kanallı amplifikatör serimizin kahramanı olmayı talep ediyor. PMA-2020AE bu rolü zahmetsizce üstlenir. Masif şekilde yapılmış olmasına rağmen narin bir hassasiyetle tasarlanmış olan bu Ultra Yüksek Akım amplifikatörü kalitesinden hiçbir ödün vermiyor. Örneğin; şasi yapısı gürültü ortadan kaldıran 6 bağımsız blok halinde yapılmıştır. Ayrıca, analog ve dijital devreler için ayrı bir güç kaynağı ile ana transformatör bu amiral gemisi üstün yapısının altını çiziyor. Tüm görkemiyle kaliteli Denon sesinin keyfini çıkarın. Gelişmiş Ultra Yüksek Akım (UHC)-MOS Tek-İtmeli-Çekmeli Devre Güç Amplifikatörü // 2 x 160 W (4 ohm) çıkışı // İstenmeyen titreşimi minimuma indiren Doğrudan Mekanik Zemin Yapısı // Gürültüyü ortadan kaldıran 6 bağımsız blok ile kasa yapısı // Sızıntıyı iptal eden monte edilmiş ikiz transformatörler // Analog ve dijital devreler için ayrı güç kaynakları olan ana transformatör // Yüksek dereceli ses kaynaklarını destekleyen geniş bir dinamik çalma aralığı // Hassas ayar için yüksek kaliteli ses kontrolü // Daha yüksek ses kalitesi için mikroişlemci stop modu // Yüksek performanslı MM & MC Phono Ekolayzer Amplifikatör // CD çaları, aynı zamanda amplifikatör ve ağ oynatıcıyı kontrol etmek için sistem uzaktan kumanda ünitesi // Premium Gümüş rengi mevcuttur

23 Hi-Fi Bileşenler // DCD-1520AE + PMA-1520AE 23 DCD-1520AE USB-DAC ile CD/SACD-Oynatıcı Tamamen yeni DCD-1520AE, bir önceki modeli gibi SA-CD, CD veya USB kaynaklarını eğlenceli bir şekilde yönetir ve buna ek olarak, ultra yüksek çözünürlükte direkt PC Ses akışı için USB-B bağlantısı ile DAC modunun tadını çıkartmanızı da sağlar. Tüm sinyaller DCD-1520AE'nin Gelişmiş AL32 İşlemi ve yüksek dinamik 192 khz/32 bit D/A dönüştürücüsünden geçer. Kulağa çok fazla teknolojik geliyor değil mi? Aslında, sesi stereonun mükemmelliği gibi duyuluyor. HI-FI BİLEŞENLER SA-CD, CD çalma (MP3, WMA, AAC, WAV desteği) // Gelişmiş AL32 İşlemi ve yüksek dinamik 192 khz/32 bit D/A Dönüştürücü // USB-B ve opsiyonel koaksiyel dijital giriş dâhil asenkron DAC modu // DSD yerel desteği (DoP) // Titreme ve gürültüyü bastırmak için DAC master saat tasarımı // Transformatör sargılarından izole dijital ve analog devreler ile güç bölümü // Hassas Direkt Mekanik Taban Yapısı, titremeyi iyice bastırmak için // Denon SVH (Suppress Vibration Hybrid) mekanizması // Ön USB girişi: ipod iphone için yapılmıştır // CD çalar, aynı zamanda amplifikatör ve ağ oynatıcıyı kontrol etmek için sistem uzaktan kumanda ünitesi // Premium Gümüş ve Siyah renkleri mevcuttur PMA-1520AE Entegre Amplifikatör PMA-1520AE, pürüzsüz ve geniş kapsamlı bir ses için, 2 x 140 W özelliğine sahip, Gelişmiş Ultra Yüksek Akım (UHC)-MOS Tek İtme-Çekme devresi ile donatılmıştır. DCD-1520AE ile takım haline gelen cihazda, görüntülenen stereonun ruhundan daha azı olmayacaktır. 2 x 140 W (4ohm) ile Gelişmiş Ultra Yüksek Akım (UHC)-MOS Tek İtme-Çekme Devresi // Yüksek hız ve geniş akımı desteklemek için yüksek-akım, dinamik güç kaynağı // İstenmeyen titreşimi minimuma indirmek için Doğrudan Mekanik Zemin Yapısı // Sızıntı-engelleyici-monte edilmiş ikiz transformatörler // Shottky diyotlar ve seçilmiş parçalar // Hassas ayar için yüksek kaliteli ses kontrolü // Rezonans noktasından kaynaklanan titreşimi bastıran katı ısı emici // Mikroişlemci Stop Modu // Altın kaplama hoparlör terminalleri // Yüksek performanslı fono ekolayzer // Siyah ve Premium Gümüş renkleri mevcuttur

24 24 Hi-Fi Bileşenler // DCD-720AE + PMA-720AE DCD-720AE CD-Oynatıcı Berrak ve ayrıntılı oynatma için AL32 İşlemi gibi üstün teknoloji ile donatılmış bu kusursuz CD çalarda aynı zamanda, size kolaylık sağlayan USB özelliği ile, herhangi bir idevice veya USB bellek bağlantısı yapmanıza olanak verir. AL32 İşlem ve yüksek hassasiyetli 32 bit/192 khz D/A dönüştürücü // DAC-Master Saat tasarımı // Ses sinyali saflığını koruyan Pure Direct modu // Doğrudan Mekanik Zemin Yapısı ile baştan sona titreşime dayanıklı tasarım // Ses sinyali saflığını koruyan özenle tasarlanmış yapı // Yüksek ses kalitesi sağlayan, titizlikle seçilmiş parçalar // wön USB girişi: ipod / iphone dijital uyumlu // MP3/WMA çalma (USB, CD-R/RW) // Alüminyum panel tasarımı, bir audio öğesine yakışır zerafet // CD çalar, aynı zamanda amplifikatör ve ağ oynatıcıyı kontrol eden, sistem uzaktan kumanda ünitesi // Siyah ve Premium Gümüş renkleri mevcuttur PMA-720AE Entegre Amplifikatör w Denon Hi-Fi ses araç kutusunun temel unsurlarını birleştiren, sağlam bir formatta tasarlanmış orta menzil amplifikatör. Bütün bunların yanında, istikrarlı performans için yüksek hızlı, yüksek kapasiteli güç kaynağı. Müzikal detay ve gücü dengelemek için 2 x 85 W (4ohm) ile Gelişmiş Yüksek Akım (HC) Tek Açma-Kapama Devresi // Yüksek dereceli ses kaynaklarını destekleyen geniş bir dinamik çalma aralığı // Analog ve dijital devreler için ayrı güç kaynakları olan ana transformatör // Daha yüksek ses kalitesi için mikroişlemci stop modu // Doğrudan Mekanik Zemin Yapısı ile baştan sona titreşime dayanıklı tasarım // 2 çift yüksek kaliteli hoparlör terminali ve Kulaklık girişi // Bir analog kayıt cihazı bağlamak için Fono Ekolayzer Amplifikatörü (MM) // Gelecekteki güncellemeler için PRE OUT jakı // CD çalar, aynı zamanda amplifikatör ve ağ oynatıcıyı kontrol etmek için sistem uzaktan kumanda ünitesi // Alüminyum panel tasarımı, bir audio öğesine yakışır zerafet // Siyah ve Premium Gümüş renkleri mevcuttur

25 Hi-Fi Bileşenler // DCD-520AE + PMA-520AE 25 DCD-520AE CD-Çalar Ünlü Denon üstün kalitesinin tüm temel özelliklerini ve tekniklerini sunan yeni 32 bit/192 khz D/A dönüştürücü ile sağlam bir formatta tasarlanmış CD-Çalar. 32 bit/192 khz D/A dönüştürücü // DAC-Master Saat tasarımı // CD-R/CD-RW çalma (MP3, WMA) // Doğrudan Mekanik Zemin Yapısı ile baştan sona titreşime dayanıklı tasarım // Ses sinyali saflığını korumak için özenli bir şekilde tasarlanmış yapı // Minimum sinyal yolu tasarımı // Yüksek ses kalitesi için titizlikle seçilmiş parçalar // Yalnızca belirli klasörlerde saklanan özel dosyaları oynatmak için Klasör Modu fonksiyonu // Alüminyum panel tasarımı, bir ses bileşenine yakışır zerafet // CD çalar, aynı zamanda amplifikatör ve ağ oynatıcıyı kontrol etmek için sistem uzaktan kumanda ünitesi // Siyah ve Premium Gümüş renklerinde mevcuttur HI-FI BİLEŞENLER PMA-520AE Entegre Amplifikatör DCD-520AE için mükemmel bir eş, mükemmellik için tüm temel ihtiyaçlarınızı karşılayan sağlam bir şekilde tasarlanmış olan amplifikatördür. Yüksek hızlı ve yüksek kapasiteli güç kaynağı devresi ve şık alüminyum ön panel. Müzikal detay ve gücü dengelemek için 2 x 70 W (4ohm) ile Gelişmiş Yüksek Akım (HC) Tek Açma-Kapama Devresi // Yüksek dereceli ses kaynaklarını destekleyen geniş bir dinamik çalma aralığı // Analog ve dijital devreler için ayrı güç kaynakları olan ana transformatör // Daha yüksek ses kalitesi için mikroişlemci stop modu // Doğrudan Mekanik Zemin Yapısı ile baştan sona, titreşime dayanıklı tasarım // 1 çift yüksek kaliteli hoparlör terminali // Bir analog kayıt çalar bağlamak için Fono Ekolayzer Amplifikatörü (MM) // Kulaklık jakı // Bekleme ve otomatik kapanmada 0,3 W'tan az enerji ile çevre dostu // Alüminyum panel tasarımı, bir audio öğesine yakışır zerafet // Siyah ve Premium Gümüş renkleri mevcuttur

26 26 Hi-Fi Bileşenler // DNP-720AE DNP-720AE Ağ Ses Çalar Mevcut Hi-Fi Sisteminizdeki ağın gücünü serbest bırakın. DNP-720AE network audio player, kıymetli stereo sisteminiz ile ekstra avantajların keyfini çıkarmak için anahtardır. Kolay erişilebilir Internet akışı - hem kablosuz hem de Ethernet, ağdan boşluksuz ve HD ses akışı ve diğerlerinin yanı sıra ipod touch, ipad veya iphone ile AirPlay kullanımı. Entegre analog FM/AM ayarlayıcısı olan ağ ses çalar // Wi-Fi ve Ethernet bağlantısı // Güvenilir bir ses akışı ve geniş uyumluluk için DLNA 1.5 onaylı // ipad, iphone, ipod touch ve itunes kütüphanesinden doğrudan müzik AirPlay akışı // WMP12 veya üzerinde "Oynat" için Windows 7 sertifikalı // WMA / MP3 / WAV / AAC / / WMA kayıpsız (Transcode) / FLAC HD 96/24 destekler // vtuner Internet radyosu çevrim içi desteği // ios ve Android için Denon Remote App - Uzaktan Kumanda Uygulaması // USB üzerinden ipod ve iphone için doğrudan çalma // Yüksek kalitede 24 bit/192 khz dijital-analog ses dönüştürücüler // Net bir ses kalitesi için seçilen audio parçaları // Siyah ve Premium Gümüş renkleri mevcuttur // * Bu özellik tüm ülkelerde mevcut değildir.

27 Hi-Fi Bileşenler // DP-300F + DP-200USB + DP29F + Kartuşlar DP-300F Pikap İster eski favorilerinizi yeniden keşfetmek isteyin ister zaten her zaman bir vinil plak aşığı olmuş olun, yüksek hassasiyetli DF-300F sizin için doğru bir seçimdir. DP-200USB 27 Pikap Analog hazinelerinizi dijital çağa iletin - DP-200USB, vinil plaklarınızdan parçaları USB belleğe aktarmanızı sağlar. Bilgisayar gerekmeksizin, analog kayıtlardaki parçaları USB belleğe aktarır // Yüksek hassasiyete sahip pres döküm alüminyum pikap // Parlak kaplama Parça düzenlemesini sağlayan PC yazılımı içerir // Yüksek hassasiyete ile rafine dış tasarımı // Kolay kullanım için tam otomatik sistem // Üstün sahip pres döküm alüminyum pikap // Kolay kullanım için otomatik sis- izleme yetenekleri ile kartuşları maksimum performansını ortaya çıkaran düz tem // Entegre fono ekolayzer // Siyah ve Premium Gümüş renkleri mev- ton kolu // Yüksek dereceli MM kartuşu içerir // Entegre telefon ekolay- cuttur // Bu modelin satışı tüm bölgelerde yapılmamaktadır. Detaylar ve zeri // Manuel kol kaldırıcı // Değiştirilebilir kartuş (4,5-9,5 gr) // Tah- stok bilgisi için bölgenizdeki Denon yetkili bayii ile irtibata geçiniz. sis edilmiş kabuk // Siyah ve Premium Gümüş renkleri mevcuttur // Bu modelin satışı tüm bölgelerde yapılmamaktadır. Detaylar ve stok bilgisi HI-FI BİLEŞENLER için bölgenizdeki Denon yetkili bayii ile irtibata geçiniz. DL-103 DL-110 DL-103R DL-304 MC KARTUŞ DP-29F YÜKSEK ÇIKIŞ MC KARTUŞ Pikap Saf, berrak ve etkili, bu temel özelliklere sahip pikap Denon beklentilerinizi karşılar. Yüksek hassasiyete sahip pres döküm alüminyum pikap // Kolay kullanım MC KARTUŞ MC KARTUŞ için otomatik sistem // Entegre fono ekolayzer // Premium Gümüş rengi mevcuttur // Bu modelin satışı tüm bölgelerde yapılmamaktadır. Detaylar ve stok bilgisi için bölgenizdeki Denon yetkili bayii ile irtibata geçiniz. Kartuşlar tüm ülkelerde mevcut değildir. Ayrıntılar için, bu kataloğun arkasındaki yetkili satıcıya başvurunuz.

28 28 Hi-Fi Bileşenler // DRA-F109 + DNP-F109 + DCD-F109 + SC-F109 D-F109 Mini Sistem DNP-F109 Network Audio Player / DRA-F109 / DRA-F109DAB* Receiver / DCD-F109 CD-Player / SC-F109 Hoparlör Sistemi Kompakt bir gövde içinde tam dijital ses mühendisliği ile tam bir Hi-Fi kalitesinde ses. Gömülü Ethernet ve WiFi işlevselliği, AirPlay'den İnternet Radyosuna kadar bir dizi avantajın keyfini çıkarmanızı sağlar. En yoğun dikkatinizi hak eden, harika bir mini ses sistemi. DNP-F109 Network Audio Player // WiFi ve Ethernet bağlantılı network audio player // Güvenilir bir ses akışı ve geniş uyumluluk için DLNA 1.5 onay belgesi // ipad, iphone, ipod touch ve itunes kütüphanesinden doğrudan müzik AirPlay akışı // WMP12 veya üzeri için "Oynat" özelliği // WMA / MP3 / WAV / AAC / / WMA kayıpsız (Transcode) / FLAC HD 192/24 özelliklerini destekler // vtuner İnternet radyosu çevrim içi hizmeti // Arka USB üzerinden ipod ve iphone için doğrudan çalma // Koaksiyel dijital ve analog çıkış // ios ve Android için Denon Remote App - Uzaktan Kumanda Uygulaması // Siyah ve Premium Gümüş renkleri mevcuttur // DRA-F109 / DRA-F109DAB* alıcı // Basit ve düz devre tasarımı // 65 W x 2 (4 ohm) Yüksek Güç Çıkışı // DAB/DAB+ tuner* // DNP-F109 ve DCD-F109 için koaksiyel dijital giriş // Sistem genişletme için optik dijital giriş (TV veya diğer dijital donanım) // Yayın istasyonlarının kolay tanımını sağlayan 2 satırlı ön ekran // Basit zamanlama ayarı // Yeni geliştirilen uzaktan kumanda // DNP-F109 ile kombinasyon halinde Uygulama kontrolü sağlayan Denon Remote Connector özelliği // Siyah ve Premium Gümüş renkleri mevcuttur // DCD-F109 CD çalar // Pürüzsüz ve net ses // Minimum sinyal yolu // Minimum CD toplama sinyal yolu // Koaksiyel dijital çıkış // Ön USB girişi: ipod / iphone dijital uyumluluk // MP3/WMA çalma (USB, CD-R/RW) // Alüminyum panel tasarımı // Yayın istasyonlarının kolay tanımını sağlayan 2 satırlı ön ekran // DNP-F109 ile kombinasyon halinde Uygulama kontrolü sağlayan Denon Remote Connector özelliği // Siyah ve Premium Gümüş renkleri mevcuttur // SC-F109 Hoparlör Sistemi // 12 cm woofer ve 2,5 cm yumuşak kubbeli tweeter ile 2-yollu hoparlör sistemi // Doğal sesin pürüzsüzlüğünü arttıran, woofer ile tweeterın ayrılmasını sağlayan atlamalı ağ // Avrupalı ses tasarımı ve Denon işbirliğinden doğdu // * DAB sürümleri ve renk kombinasyonlarının satışı tüm bölgelerde yapılmamaktadır. Detaylar ve stok bilgisi için bölgenizdeki Denon yetkili bayii ile irtibata geçiniz.

29 Hi-Fi Bileşenler // D-M39 29 D-M39 Mikro Bileşen Sistemi HI-FI BİLEŞENLER Böyle küçük bir alanda bu kadar çok Denon. Bu mikro bileşen sistemi sürekli günümüz ses fanatiklerinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere evrim geçirmiştir. Çarpıcı stereo ses performansının yanı sıra, bu son incelikli model, herhangi bir USB ses cihazına bağlanabilen, ön USB terminali aracılığı ile, iphone / ipod ve ile Co. için dijital olarak iletilen bir çalma fonksiyonu sağlar. RCD-M39 / RCD-M39dAB* // 30 W x 2 yüksek güç çıkışı için CD-Receiver // idevice için (USB aracılığıyla) en iyi ses kalitesini elde etmenizi sağlayan ve dijital olarak iletilen çalma fonksiyonu // Sistem genişlemesine olanak sağlayan optik dijital giriş (TV veya diğer dijital donanım) // Dâhili DAB/DAB+ tuner* // Net bir hi-fi kalitesi sağlayan İngiliz ses-ayarı // Sesin saflığı ve saydamlığını sağlayan "Basit & Net" devre tasarımı // Çok düşük bir bozulma payı ile pürüzsüz, görkemli ses kalitesi // Sabit elektrik akımı sağlayan sağlam güç devresi // Basit zaman ayarı // Yeni geliştirilmiş uzaktan kumanda // Siyah ve Premium Gümüş renkleri mevcuttur // SC-M39 Hoparlör Sistemi // 12 cm woofer ve 2,5 cm yumuşak kubbeli tweeter ile 2-yollu hoparlör sistemi // Doğal sesin pürüzsüzlüğünü arttıran, woofer ile tweeterın ayrılmasını sağlayan atlamalı ağ // İngiliz ses-ayarı // * DAB sürümleri ve renk kombinasyonlarının satışı tüm bölgelerde yapılmamaktadır. Detaylar ve stok bilgisi için bölgenizdeki Denon yetkili bayii ile irtibata geçiniz.

30 30 Teknik özellikler AV Surround Alıcıları 1/2 ÖZELLİKLER AVR-4520 AVR-X4000 AVR-X3000 AVR-X2000 ÇOK KANALLI SURROUND DTS HD Master / DTS ES / DTS 96/24 / / / / / / / / Dolby TrueHD / Dolby Digital EX / ProLogic IIz / / / / / / / / Audyssey DSX - DTS-Neo:X (11 k) (9 k) (7 k) - Çok Kanallı Stereo maks. işleme (ön amplifikatör) kanallarının sayısı SES İYİLEŞTİRMELERİ Mono Blok Güç Amplifikatör Yapısı Ayrık Güç Amfisi D.D.S.C. HD Dijital (32 bit) - - Pure Direct Modu Yüksek Kaliteli Ses Bileşenleri Altın kaplama RCA terminalleri Saat Seğirme Azaltıcı - - Allpha İşleme AL32 Processing Multichannel AL24 Processing Plus - - Denon Link HD - - Audyssey MultEQ XT32 (PRO) MultEQ XT32 (PRO) MultEQ XT (PRO) MultEQ XT Audyssey Dinamik EQ / Dinamik Ses Seviyesi / / / / Audyssey LFC - - Sıkıştırılmış Ses Yenileyici AĞ DLNA Sertifikalı (v1.5) (v1.5) (v1.5) (v1.5) Kayıplı formatlar: MP3 / WMA / AAC / / / / / / / / Kayıpsız formatlar: FLAC / ALAC / WAV / / / / / / / / FLAC HD 192/24 WAV 192/24 ALAC 96/24 Boşluksuz çalma (FLAC, WAV) (FLAC, WAV) (FLAC, WAV) (FLAC, WAV) Fotoğraf akışı (JPEG) AirPlay ses akışı Windows PlayTo / Windows 8/RT uyumlu / W7 / / / İnternet Radyosu (vtuner) Spotify* Akıllı Telefonlar için Uzaktan APP ile uyumlu Android / ios Android / ios Android / ios Android / ios Ethernet Portları 4 HDMI HDMI girişleri: ön / arka 6 / 1 (MHL) 6 / 1 6 / 1 6 / 1 HDMI çıkışları: ana / bölge 2 / 1 2 / 1 1 / 1 1 / - Video dönüştürme Analog -> HDMI Analog-HDMI ölçekleme 4k'ye kadar 4k'ye kadar 4k'ye kadar 4k'ye kadar HDMI-HDMI ölçekleme 4k'ye kadar 4k'ye kadar 4k'ye kadar 4k'ye kadar HDMI üzerine GUI Bindirme InstaPrevue - 3D sinyal geçişi 4k sinyal geçişi / ölçekleme / GUI bindirme / / / / / / / / Bekleme modunda HDMI geçişi Resim ayarlama / Gürültü azaltma / / / / CEC DSD Ses yeteneği - Ses Dönüş Kanalı Otomatik LipSync ÇOK ODALI / CI Çok odalı bölgeler Bölge ses kaynağı: HDMI / optik, koaksiyel / Ağ, USB / analog - / - / / / / / / / / - / - / / Bölge ses çıkışı: hoparlör / ön çıkış / / / / HDMI kaynağından bölge HDMI çıkışı - IP kontrolü / RS232 kontrolü / Web denetimi / Uygulama kontrolü / / / / / / / / / / - / / Uzaktan Giriş / Çıkış / / / - / - DC Tetikleme çıkışı DİĞERLERİ Mikrofon tarafından otomatik hoparlör kurulumu Audyssey MultEQ XT32 + PRO Audyssey MultEQ XT32 + PRO Audyssey MultEQ XT + PRO Audyssey MultEQ XT FL Ekranı 2 lines 2 lines 1 çizgi 1 çizgi Grafik Kullanıcı Arayüzü - GUI Gelişmiş Gelişmiş Gelişmiş Gelişmiş GUI dilleri Kurulum Asistanı Ağ / USB ile Bellenim Güncellemesi / / / / Değişken geçiş Optimize Edilmiş Bas Yönlendirme Bas Senkronizasyonu Otomatik Kapanma Uyku Zamanlayıcı * Tüm bölgelerde mevcut değil.

31 Teknik özellikler 31 ÖZELLİKLER AVR-X1000 AVR-X500 ÇOK KANALLI SURROUND DTS HD Master / DTS ES / DTS 96/24 / - / / - / Dolby TrueHD / Dolby Digital EX / ProLogic IIz / - / - / - / - Audyssey DSX - - DTS-Neo:X - - Çok Kanallı Stereo maks. işleme (ön amplifikatör) kanallarının sayısı SES İYİLEŞTİRMELERİ Mono Blok Güç Amplifikatör Yapısı - - Ayrık Güç Amfisi D.D.S.C. HD Dijital - - Pure Direct Modu - - Yüksek Kaliteli Ses Bileşenleri - - Altın kaplama RCA terminalleri - - Saat Seğirme Azaltıcı - - Allpha İşleme - - Denon Link HD - - Audyssey MultEQ XT - Audyssey Dinamik EQ / Dinamik Ses Seviyesi / - / - Audyssey LFC - - Sıkıştırılmış Ses Yenileyici AĞ DLNA Sertifikalı (v1.5) - Kayıplı formatlar: MP3 / WMA / AAC / / - / - / - Kayıpsız formatlar: FLAC / ALAC / WAV / / - / - / - FLAC HD 192/24 - WAV 192/24 - ALAC 96/24 - Boşluksuz çalma (FLAC, WAV) - Fotoğraf akışı (JPEG) - AirPlay ses akışı - Windows PlayTo / Windows 8/RT uyumlu / - İnternet Radyosu (vtuner) - Spotify* - Akıllı Telefonlar için Uzaktan APP ile uyumlu Android / ios - Ethernet Portları - HDMI HDMI girişleri: ön / arka 4 / 1 3 / 1 HDMI çıkışları: ana / bölge 1 / - 1 / - Video dönüştürme Analog -> HDMI - - Analog-HDMI ölçekleme - - HDMI-HDMI ölçekleme - - HDMI üzerine GUI Bindirme InstaPrevue - - 3D sinyal geçişi 4k sinyal geçişi / ölçekleme / GUI bindirme - / - / - - / - / - Bekleme modunda HDMI geçişi Resim ayarlama / Gürültü azaltma - / - - / - CEC - DSD Ses yeteneği - - Ses Dönüş Kanalı - Otomatik LipSync - ÇOK ODALI / CI Çok odalı bölgeler - - Bölge ses kaynağı: HDMI / optik, koaksiyel / Ağ, USB / analog - / - / - / - - / - / - / - Bölge ses çıkışı: hoparlör / ön çıkış - / - - / - HDMI kaynağından bölge HDMI çıkışı - - IP kontrolü / RS232 kontrolü / Web denetimi / Uygulama kontrolü / - / - / - / - / - / - Uzaktan Giriş / Çıkış - / - - / - DC Tetikleme çıkışı - - DİĞERLERİ Mikrofon tarafından otomatik hoparlör kurulumu Audyssey MultEQ XT - FL Ekranı 1 çizgi 1 çizgi Grafik Kullanıcı Arayüzü - GUI Hybrid GUI GUI GUI dilleri 9 1 Kurulum Asistanı - Ağ / USB ile Bellenim Güncellemesi / - / - Değişken geçiş - Optimize Edilmiş Bas Yönlendirme - Bas Senkronizasyonu - - Otomatik Kapanma Uyku Zamanlayıcı AVR-4520 AVR-X3000 AVR-X1000 AVR-X4000 AVR-X2000 AVR-X500

32 32 Teknik özellikler AV Surround Alıcıları 2/2 ÖZELLİKLER AVR-4520 AVR-X4000 AVR-X3000 AVR-X2000 GİRİŞLER/ÇIKIŞLAR VİDEO Kompozit Girişi / Çıkışı 3+1 / 2+ zone 3+1 / 2+ zone 3 / - 2 / - Bileşen Girişi / Çıkışı 3 / 1+ zone 2 / 1 2 / - 1 / - HDMI Girişi / Çıkışı 6+1 / / / / 1 Çoklu Oda Video Çıkışı: Video / HDMI / / - / - / - SES Analog Girişi / Çıkışı 6+1 / / 1 5 / - 4 / - Fono (MM) Girişi - - Dijital Giriş: optik / koaksiyel 2 / 2 2 / 2 2 / 2 2 / 0 Çoklu Oda Çıkışı: analog / dijital 2 / - 2 / - 1 / - 1 / - Çok Kanallı Ön Çıkış (11.2) / - (11.2) / - (7.2) / - (0.1) / - Subwoofer Çıkışı 2 (bağımsız) 2 (bağımsız) çok kanallı giriş DİĞER Hoparlör Terminali: Altın kaplama vida / normal vida / - - / - / - / Hoparlör terminallerinin sayısı Hoparlör A / B devredilebilir devredilebilir devredilebilir devredilebilir İkili amfi sürücüsü devredilebilir devredilebilir devredilebilir devredilebilir Çoklu Oda Hoparlör Terminali devredilebilir devredilebilir devredilebilir devredilebilir Ön Girişler: Ses / Kompozit / Dijital (Opsiyonel) / HDMI / USB / / - / / / / - / / - / - / - / / - / - / - / / USB Ses / ipod için üretilmiş / iphone ile çalışır / / / / / / / / RDS özellikli FM Radyo ÖZELLİKLER güç amfilerinin sayısı Güç Çıkışı (8 ohm, 20 Hz - 20 khz, % 0,08 2 kanallı Sürücü) W 95 W Güç Çıkışı (8 ohm, 20 Hz - 20 khz, % 0,05 2 kanallı Sürücü) 150 W 125 W - - Güç Çıkışı (6 ohm, 1 khz, % 0,7 2 kanallı Sürücü) 190 W 165 W 135 W 125 W Güç Çıkışı (6 ohm, 1 khz, % 0,7 1 kanallı Sürücü) 210 W 200 W 180 W 150 W GENEL Mevcut renkler: Siyah / Premium Gümüş / / / - / - Metal Ön Panel - - Sistem Uzaktan Kumandası RC-1165 RC-1185 RC-1184 RC-1183 Önceden programlanmış / Öğrenebilir / LCD Ekran / / / - / - - / - / - - / - / - W cinsinden Güç Tüketimi 780 W 670 W 600 W 500 W W cinsinden Bekleme Tüketimi 0,1 W 0,1 W 0,1 W 0,1 W W cinsinden CEC Bekleme Tüketimi 0,5 W 0,5 W 0,5 W 0,5 W W cinsinden Ağ Bekleme Tüketimi 5,1 W 2,7 W 2,7 W 2,7 W mm cinsinden maksimum boyutlar (G x D x Y) 434 x 423 x x 379 x x 379 x x 330 x 167 Kg cinsinden ağırlık 16,5 kg 12,3 kg 10,7 kg 9,5 kg AVR-4520 AVR-X4000 AVR-X3000 AVR-X2000

33 Teknik özellikler 33 ÖZELLİKLER AVR-X1000 AVR-X500 GİRİŞLER/ÇIKIŞLAR VİDEO Kompozit Girişi / Çıkışı 2 / - 2 / 1 Bileşen Girişi / Çıkışı - / - - / - HDMI Girişi / Çıkışı 4+1 / / 1 Çoklu Oda Video Çıkışı: Video / HDMI - / - - / - SES Analog Girişi / Çıkışı 2 / - 3 / - Fono (MM) Girişi - - Dijital Giriş: optik / koaksiyel 2 / 0 2 / 0 Çoklu Oda Çıkışı: analog / dijital - / - - / - Çok Kanallı Ön Çıkış (0.1) / - (0.1) / - Subwoofer Çıkışı çok kanallı giriş - - DİĞER Hoparlör Terminali: Altın kaplama vida / normal vida - / - / Hoparlör terminallerinin sayısı 5 5 Hoparlör A / B - - İkili amfi sürücüsü - - Çoklu Oda Hoparlör Terminali - - Ön Girişler: Ses / Kompozit / Dijital (Opsiyonel) / HDMI / USB - / - / - / / - / - / - / / - USB Ses / ipod için üretilmiş / iphone ile çalışır / / - / - / - RDS özellikli FM Radyo ÖZELLİKLER güç amfilerinin sayısı 5 5 Güç Çıkışı (8 ohm, 20 Hz - 20 khz, % 0,08 2 kanallı Sürücü) 80 W 75 W Güç Çıkışı (8 ohm, 20 Hz - 20 khz, % 0,05 2 kanallı Sürücü) - - Güç Çıkışı (6 ohm, 1 khz, % 0,7 2 kanallı Sürücü) 120 W 110 W Güç Çıkışı (6 ohm, 1 khz, % 0,7 1 kanallı Sürücü) 145 W 140 W GENEL Mevcut renkler: Siyah / Premium Gümüş / - / - Metal Ön Panel - - Sistem Uzaktan Kumandası RC-1181 RC-1180 Önceden programlanmış / Öğrenebilir / LCD Ekran - / - / - - / - / - W cinsinden Güç Tüketimi 390 W 330 W W cinsinden Bekleme Tüketimi 0,1 W 0,3 W W cinsinden CEC Bekleme Tüketimi 0,5 W - W cinsinden Ağ Bekleme Tüketimi 2,7 W - mm cinsinden maksimum boyutlar (G x D x Y) Kg cinsinden ağırlık 8,2 kg 7,9 kg AVR-X1000 AVR-X500

34 34 Teknik özellikler BLU-RAY/ÜNİVERSAL İLETİCİLER Teknik bilgi DBT-3313UD DBT-1713UD Video Sinyal sistemi PAL/NTSC PAL/NTSC Ses S/N 125 db 115 db Toplam harmonik distorsiyon 0,0008% 0,0025% Dinamik aralık 110 db 100 db Genel Güç kaynağı AC V, 50/60 Hz AC V, 50/60 Hz Güç tüketimi 28 W (Enerji Tasarruflu Bekleme Modu: 0,3 W) 20 W (Enerji Tasarruflu Bekleme Modu: 0,3 W) Boyutlar (G x Y x D) (çıkıntılar dahil) 434 x 115 x 295 mm 434 x 108 x 295 mm Ağırlık 6,9 kg 4,9 kg Mevcut renkler Siyah, Premium Gümüş Siyah ÖZELLİKLER HDMI İşlevselliği 3D desteği Dekoder DOLBY TrueHD (Bitstream/LPCM) / / DOLBY Digital Plus (Bitstream/LPCM) / / DTS HD Master Audio (Bitstream/LPCM) / / DTS HD Yüksek Çözünürlüklü Ses (Bitstream/LPCM) / / DOLBY Digital (Bitstream/LPCM) / / DTS (Bitstream/LPCM) / / İşlemci ve Dönüştürücü Ses DAC 192 khz / 32 bit 192 khz / 24 bit PAL/NTSC / / Kasa ve Devre Çok katmanlı kasa - Yükleyici mekanizma SVH - Pure direct Video çıkış terminalleri HDMI (*1) 2 1 Ses çıkış terminalleri Denon Link HD - Analog 2 kanal x 1 2 kanal x 1 HDMI çok kanallı ses (*1) Çalınabilir diskler (*2) BD-Video Süper ses CD'si DVD-Ses DVD-Video DVD-R/RW / DVD+R/RW CD-R/RW (MP3/WMA/AAC/DivX/JPEG/Kodak Picture CD) DVD-R/RW (MP3/WMA/AAC/DivX/AVCHD/JPEG) DivX içerikleri DivX Plus HD DivX Plus HD Ağ Ethernet özelliği Ağ Sunucusu DLNA/WMP11 (ses/video/resim) DLNA/WMP11 (ses/video/resim) Ses dosyası MP3 / WAV / AAC / WMA / FLAC 192/24 MP3 / WAV / AAC / WMA / FLAC 192/24 Video dosyası DivX Plus HD, MPEG2, H264, VC-1 DivX Plus HD, MPEG2, H264, VC-1 Resim dosyası JPEG JPEG Çevrimiçi İçerik Hizmeti YouTube / Netflix (*3) YouTube / Netflix (*3) Bellek Tip dahili ve USB bağlantı noktası dahili ve USB bağlantı noktası Güç Tüketimi Oynatma Modu (Maks.) 28 W 20 W Enerji Tasarruflu Bekleme Modu 0,3 W 0,3 W Normal Bekleme 0,5 W 0,5 W HDMI ve DVI çıkışları HDCP ile uyumludur. HDCP desteğine sahip olmayan bir monitöre bağlandığında videolar izlenemez; videolar yalnızca HDCP uyumluluğuna sahip monitörlerde izlenebilir. Kayıt işleminden sonra kötü bir biçimde sonlandırılmış disklerin tamamı oynatılamayabilir veya bu diskler hiç çalışmayabilir. Hizmet tüm ülkelerde mevcut değildir - Üyelik gerektirir (*1) (*2) (*3) DBT-3313UD DBT-1713UD

35 Teknik özellikler 35 TV Çözümleri Teknik bilgi DHT-S514 DHT-T100 ÖZELLİKLER HDMI: ARC / CEC (1x in / 1x out) - Dijital giriş: Optik / Koaksiyel Analog giriş (3,5 mm mini jak) Basit tek tel kurulumu Bluetooth: A2DP / APT-X / / Dolby Digital kod çözme / DTS / / - Ses modu: Diyalog, Müzik, Müzik Geniş, Film, Film Geniş Gece dinleme modu BassTrac Kablosuz Subwoofer - KURULUM Anahtar deliği tarzında duvara montaj - Masaüstü yerleştirme Ayarlanabilir ayak yüksekliği (2x) - Üste TV yerleştirme - (up to 27 kg) KONTROL Kontrol düğmeleri Uzaktan Kumanda TV uzaktan öğrenme işlevi İlave IR vericisi için IR blaster - GENEL Mevcut renkler: Siyah Otomatik Kapanma Boyutlar (G x Y x D) 1004 x 80 x 78 mm 608 x 71 x 355 mm Ayak 1 / Ayak 2 ile yükseklik 98 mm / 110 mm - Subwoofer Boyutlar (G x Y x D) 172 x 313 x 346 mm -

36 36 Teknik özellikler DAHİLİ AMPLİFİKATÖRLER Teknik bilgi PMA-2020AE PMA-1520AE PMA-720AE PMA-520AE Amplifikatörler bölümü Oranlı çıkış gücü 8 ohm 80 W + 80 W 70 W + 70 W 50 W + 50 W 45 W + 45 W (20 Hz - 20 khz, 8 ohm, (20 Hz - 20 khz, 8 ohm, (20 Hz - 20 khz, 8 ohm, (20 Hz - 20 khz, 8 ohm, T.H.D. %0,07) T.H.D. %0,07) T.H.D. %0,07) T.H.D. %0,07) 4 ohm 160 W W 140 W W 85 W + 85 W 70 W + 70 W (1 khz, 4 ohm, T.H.D. %0,7) (1 khz, 4 ohm, T.H.D. %0,7) (1 khz, 4 ohm, T.H.D. %0,7) (1 khz, 4 ohm, T.H.D. %0,7) Toplam harmonik distorsiyon %0,01 (oranlı çıkış -3 db, 8 ohm, 1 khz) %0,01 (oranlı çıkış -3 db, 8 ohm, 1 khz) %0,01 (8 ohm, 1 khz) %0,02 (8 ohm, 1 khz) Pre amplifikatör bölümü Giriş hassasiyeti/empedans PHONO MC 0,2 mv/100 ohm 0,2 mv/100 ohm - - PHONO MM 2,5 mv/47 kohm 2,5 mv/47 kohm 2,5 mv/47 kohm 2,5 mv/47 kohm HAT 135 mv/47 kohm 125 mv/45 kohm 110 mv/30 kohm 110 mv/30 kohm (Doğrudan Kaynak: KAPALI) (Doğrudan Kaynak: KAPALI) (Doğrudan Kaynak: KAPALI) (Doğrudan Kaynak: KAPALI) Genel özellikler Sinyal-gürültü oranı PHONO MC 74 db (0,5 mv giriş) 74 db (0,5 mv giriş) - - PHONO MM 89 db (5 mv giriş) 89 db (5 mv giriş) 86 db (5 mv giriş) 84 db (5 mv giriş) HAT 108 db (Doğrudan kaynak: AÇIK) 108 db 107 db (Doğrudan kaynak: KAPALI) 105 db (Source Direct; AÇIK) Ton kontrolü Tiz 10 khz'de ± 8 db 10 khz'de ± 8 db 10 khz'de ± 8 db 10 khz'de ± 8 db Bas 100 Hz'de ± 8 db 100 Hz'de ± 8 db 100 Hz'de ± 8 db 100 Hz'de ± 8 db Genel Güç kaynağı AC 230 V, 50/60 Hz AC 230 V, 50 Hz AC 230 V, 50/60 Hz AC 230 V, 50/60 Hz Güç tüketimi 360 W (Bekleme modu: 0,2 W) 295 W (Bekleme modu: 0,2 W) 200 W (Bekleme modu: 0,3 W'dan daha az) 185 W (Bekleme modu: 0,3 W'dan daha az) Boyutlar (G x Y x D) 434 x 181 x 435 mm 434 x 134 x 410 mm 434 x 121 x 308 mm 434 x 121 x 308 mm Ağırlık 24,4 kg 16,1 kg 7,1 kg 6,8 kg Mevcut Renkler Premium Gümüş Siyah, Premium Gümüş Siyah, Premium Gümüş Siyah, Premium Gümüş ÖZELLİKLER Premium Gümüş Siyah, Premium Gümüş Siyah, Premium Gümüş Siyah, Premium Gümüş UHC-MOS tek çekme itme devresi (Gelişmiş) (Gelişmiş) - - Gelişmiş HC-TR tekli bas çek devresi - - LC gömülü ikiz transformatör - - Geniş aralık amplifikatör Yüksek akım dinamik güç kaynağı Güç amplifikatörü bağımsız konstrüksiyonu Phono MC - - MM Ses girişi Kayıt çıkışı Ön Çıkış - KAYIT çıkışı seçimi Source direct Ton kontrolü Power amp direct modu - - Mikro işlemci otomatik kapama PMA-2020AE PMA-1520AE PMA-720AE PMA-520AE

37 Teknik özellikler 37 CD/SACD ÇALARLAR Teknik bilgi DCD-2020AE DCD-1520AE Süper Ses CD'si CD Süper Ses CD'si CD Channels 2 kanal 2 kanal 2 kanal 2 kanal Frequency response 2 Hz - 50 khz (-3 db) 2 Hz - 20 khz 2 Hz - 50 khz (-3 db) 2 Hz-20 khz Dynamic range 118 db 101 db 113 db 100 db Signal-to-noise ratio 121 db 120 db 117 db 117 db Total harmonic distortion 0,0008 % (1 khz, sesli bant) 0,0015 % (1 khz) 0,001% (1 khz, sesli bant) Cızırtı ve titreşim Ölçülebilir limitin altında Ölçülebilir limitin altında Ölçülebilir limitin altında Ölçülebilir limitin altında Çıkış voltaj : Dengelenmemiş 2,0 V (10 kohm) 2,0 V (10 kohm) 2,0 V (10 kohm) 2,0 V (10 kohm) : Dengeli Dijital çıkış : Koaksiyel - 0,5 Vp - p/75 ohms - 0,5 Vp - p/75 ohms : Optik to -21 dbm to -21 dbm : Emisyon dalga boyu nm nm Güç kaynağı AC 230 V, 50 Hz AC 230 V, 50 Hz Güç tüketimi 33 W (Bekleme modunda 0,2 W değerden az) 38 W (Beklemede 0,2 W) Boyutlar (G x Y x D) 434 x 138 x 33 6 mm 434 x 135 x 331 mm Ağırlık 13,7 kg 8,2 kg Mevcut renkler Premium Gümüş Premium Gümüş, Siyah ÖZELLİKLER Premium Gümüş Premium Gümüş, Siyah Gelişmiş AL 32 İşlemci SVH yükleyici (Gelişmiş) Azaltıcı Analog çıkış 1 1 Dijital çıkış 2 (Koaksiyel/Optik) 2 (Koaksiyel/Optik) Dijital giriş 2 (Koaksiyel/Optik) 2 (Koaksiyel/Optik) USB girişi: ön / arka USB-A / USB-B USB-A / USB-B Asenkron Mod (192/24) DSD Streaming (DoP) - DSD64 / DSD128 Bittransparent modu Süper Ses CD'si CD-R/RW çalma (*1) MP3 / WMA dekoder Rasgele Tümünü tekrarla Birini tekrarla 0,0018% (1 khz) CD Çalarlar Teknik bilgi DCD-720AE DCD-520AE Kanallar 2 kanal stereo 2 kanal stereo Dinamik aralık 100 db 100 db Sinyal-gürültü oranı 112 db 110 db Toplam harmonik distorsiyon %0,0025 (1 khz) %0,003 (1 khz) Güç kaynağı AC 230 V, 50/60 Hz AC 230 V, 50/60 Hz Güç tüketimi 22 W 13 W Boyutlar (G x Y x D) 434 x 107 x 273 mm 434 x 107 x 273 mm Ağırlık 4,1 kg 4,0 kg Mevcut renkler Premium Gümüş, Siyah Premium Gümüş, Siyah ÖZELLİKLER AL 32 İşlemci - SVH yükleyici - - Azaltıcı Analog çıkış 1 1 Dijital çıkış 1 (Optik) 1 (Optik) Dijital giriş - - Disk sayısı 1 1 DCD-2020AE DCD-1520AE

38 38 Teknik özellikler AĞ OYNATICI Teknik bilgi DNP-720AE Ağ Müzik Çalar Kanallar 2 kanal Frekans tepkisi 2Hz-48 khz (fs: 96 khz) 2Hz-20kHz (fs: 44,1 khz) Dinamik aralık 98 db Sinyal-gürültü oranı 110 db Toplam harmonik distorsiyon %0,0035 (1 khz, sesli bant) Çıkış voltajı 2Vrms (100 k ohm) Güç kaynağı AC 230 V, 50 Hz/60 Hz Güç tüketimi 18 W Boyutlar (G x Y x D) 434 x 74 x 300 mm Ağırlık 2,9 kg Mevcut renkler Premium Gümüş, Siyah ÖZELLİKLER Ağ ses aktarımı Wi-Fi / Kablolu LAN Müzik sunucusu DLNA / WMP11 / Twonky Sürümü Windows 7 uyumluluğu Desteklenen Formatlar MP3 / WAV / AAC / WMA / FLAC / FLAC 96/24 AirPlay İnternet Radyosu vtuner (MP3 / WMA) Remote App Denon Remote Uygulaması Party Mode Plus ipod / USB Doğrudan Çalma / D/A Dönüştürücüsü 192 khz/24-bit Radyo FM/AM RDS (radyo veri sistemi) Radyo Metni Dijital çıkış (optik) Analog çıkış 1 (altın kaplama) Diğerleri Ekran 3 satır OELD LAN üzerinden açma Çevrimiçi Şirket Yazılımı Güncelleme Uzaktan kumanda / IP kontrolü / * Hizmet tüm ülkelerde mevcut değildir - Üyelik gerekir DNP-720AE DRA-F109 DNP-F109 DCD-F109 PİKAPLAR Teknik bilgi DP-300F DP-200USB DP-29F Sürücü sistemi Kayış Sürücü Motoru Kayış Sürücü Motoru Kayış Sürücü Motoru Motor DC Servo Motor DC Servo Motor DC Servo Motor Hız 33-1/3, 45 rpm 33-1/3, 45 rpm 33-1/3, 45 rpm Cızırtı ve titreşim %0,10 (WRMS) %0,15 (WRMS) %0,15'ten daha az Sinyal-gürültü oranı 60 db (DIN-B) - - Ses kolu Tip Statik Balans Tipi, Düz Tonearm Dinamik olarak Dengeli tip, Düz Ses kolu Dinamik olarak Dengeli tip, Düz Ses kolu Pikap Tip MM (DSN-85) MM (DSN-84) MM (DSN-82) Çıkış Voltajı 2,5 mv 2,5 mv 2,5 mv Güç kaynağı AC 230 V, 50 Hz AC 230 V, 50/60 Hz AC 230 V, 50 Hz Güç tüketimi 2 W 12 W 2 W Boyutlar (G x Y x D) 434 x 122 x 381 mm Toz kapağı kapalı 360 x 98 x 358 mm Maks., Toz kapağı açık 360 x 415 x 363 mm 360 x 97 x 357 mm Ağırlık 5,5 kg 3,2 kg 2,8 kg Mevcut renkler Premium gümüş, siyah Premium gümüş, siyah gümüş KARTUŞLAR Teknik bilgi DL-103 DL-103R DL-110 DL-304 Tip MC MC MC MC Çıkış voltajı 0,3 mv 0,25 mv 1,6 mv 0,18 mv Frekans aralığı 20 Hz - 45 khz 20 Hz - 45 khz 20 Hz - 45 khz 20 Hz - 75 khz Çıkış empedansı 40 ohm 14 ohm 160 ohm 40 ohm Ağırlık 8,5 g 8,5 g 4,8 g 7 g

YENİLİKLERE AÇIK OLUN

YENİLİKLERE AÇIK OLUN Genel Katalog14/15 Yeni Denon 2014/2015 programının sunduğu muhteşem olanaklar Size en mükemmelini sunmak için tüm deneyimimizi ve yenilikçi gücümüzü bir araya topladık. Denon un size sunacağı şey: eğlence

Detaylı

Canon XEED SX60. Özellikler

Canon XEED SX60. Özellikler Canon XEED SX60 Projektörler Arşiv Ürünleri XEED SX60 pırıl pırıl sunum ve filmler için parlak, yüksek kontrastlı projeksiyon sağlar. SXGA+, sessize yakın kullanım ve Ev Sineması moduyla, hem evde hem

Detaylı

Yüksek çözünürlüklü ses

Yüksek çözünürlüklü ses Şu ülkeye ait satış öncesi broşürü: Türkiye () Kablosuz Bluetooth kulaklık 40 mm sürücülü/arkası kapalı Kulak üstü Yumuşak kulak yastıkları SHB7250/00 Yüksek çözünürlüklü ses için dijital bas kuvvetlendirme

Detaylı

Çok Kanallı AV Alıcısı. Buradan başlayın Merhaba, bu belge Hızlı Kurulum Kılavuzunuzdur

Çok Kanallı AV Alıcısı. Buradan başlayın Merhaba, bu belge Hızlı Kurulum Kılavuzunuzdur Çok Kanallı AV Alıcısı STR-DN1020 Buradan başlayın Merhaba, bu belge Hızlı Kurulum Kılavuzunuzdur 1 Hoparlörlerin ayarlanması 2 TV'nizin ve diğer cihazların bağlanması 3 Diğer bağlantılar 4 Hoparlörlerin

Detaylı

Profesyonel AV Sistemleri. Akıllı Sınıf Sistemleri

Profesyonel AV Sistemleri. Akıllı Sınıf Sistemleri Profesyonel AV Sistemleri Akıllı Sınıf Sistemleri Profesyonel AV Sistemleri Akıllı Kürsü Temas Akıllı Kürsüler Dijital Dünya'da ki Rehberiniz Temas Teknoloji'nin Profesyonel AV piyasasındaki hedefleri

Detaylı

USB Oynatma Özellikli 32" Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3205-EP Dahili USB Multimedya Oynatıcı

USB Oynatma Özellikli 32 Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3205-EP Dahili USB Multimedya Oynatıcı USB Oynatma Özellikli 32" Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3205-EP ViewSonic CDE3205; perakende, karşılama ve hızlı hizmet veren restoran ortamlarında günde 16 saat/haftada 7 gün çalışabilen, uygun maliyetli

Detaylı

PLED-W600. Genel Bakış. WXGA Yüksek Çözünürlüklü LED Projeksiyon Cihazı

PLED-W600. Genel Bakış. WXGA Yüksek Çözünürlüklü LED Projeksiyon Cihazı Genel Bakış ViewSonic PLED-W600, ultra hafif taşınabilir tasarımı ile 600Ansi lümen parlaklık, WXGA(1280x800) çözünürlük ve 120.000 kontrast oranına sahiptir. Hafif kompakt tasarımı ve 30.000 saat lamba

Detaylı

Yamaha Ses ve Görüntü Ev Sinema Sistemleri

Yamaha Ses ve Görüntü Ev Sinema Sistemleri Yamaha Ses ve Görüntü Ev Sinema Sistemleri 2013 Born Üstün Ses Kalitesi Kablosuz Veri Akışı Tasarım ve Teknoloji Kusursuz Ses İçin Tasarlandı Yamaha V 75 serisi yüksek güç, yüksek netlik, titreşimi önleyen

Detaylı

HDMI Uzatma Seti Full HD, 130 m

HDMI Uzatma Seti Full HD, 130 m HDMI Uzatma Seti Full HD, 130 m Kullanma Kılavuzu DS-55101 Digitus HDMI Çoğaltıcı Seti, Full HD en yüksek talepleri dahi karşılayacak maks. 130 m lik bir geliştirme çözümü sunar. Dijital video ve audio

Detaylı

Profesyonel Pasif. Hoparlörler & Sublar

Profesyonel Pasif. Hoparlörler & Sublar ARENA 8 ARENA 10 ARENA 12 ARENA 15 ARENA SW15 ARENA SW18 ARENA 8 PRO ARENA 10 PRO ARENA 12 PRO ARENA 15 PRO ARENA SW15 PRO ARENA SW18 PRO Profesyonel Pasif Hoparlörler & Sublar 90 ARENA Profesyonel Pasif

Detaylı

Yeni QUATRO. seyir zevkini zirveye taşıyan dört dörtlük televizyon!

Yeni QUATRO. seyir zevkini zirveye taşıyan dört dörtlük televizyon! Yeni QUATRO seyir zevkini zirveye taşıyan dört dörtlük televizyon! Yeni QUATRO Serisi QUATRO UHD+ QUATRO UHD z Seyir zevkini zirveye taşıyan dört dörtlük televizyon! QUATRO UHD+ Neden? Çünkü QUATRO UHD+

Detaylı

Yer yüzündeki en küçük, en hafif Handycam

Yer yüzündeki en küçük, en hafif Handycam Yer yüzündeki en küçük, en hafif Handycam Sayı: 20 Bu Ay... Dünya nın en küçük ve hafifi çok havalı Taşınabilir High Definition İhtişamı BRAVIA D3000 Serisi ile Tanışın Cyber-shot ile su altı keyfi Anılarınızı

Detaylı

4K HDMI HDBaseT Sinyal Güçlendirici Set, 100m

4K HDMI HDBaseT Sinyal Güçlendirici Set, 100m 4K HDMI HDBaseT Sinyal Güçlendirici Set, 100m Kullanma Kılavuzu DS-55504 Kurulum işleminden ve kullanmadan önce lütfen aşağıdaki güvenlik talimatlarını dikkatli şekilde okuyun: 1. Lütfen bu cihazla ilgili

Detaylı

PARTS BULLETIN. Date: Issue No: Page: 1 (5) Pioneer Radyoları

PARTS BULLETIN. Date: Issue No: Page: 1 (5) Pioneer Radyoları Date: 2011-06-22 Issue No: 11-029 Page: 1 (5) Pioneer Radyoları Geçerlilik başlangıcı: 2011-06-22 Arkaplan: Müşterilerimizin çoğu A-siparişi ve FFU'dan Scania Radyolarından başka Radyolar talep ediyor.

Detaylı

Genel Özellikler. Radikal Ltd. www.radikaltr.com Aralık 2013 2

Genel Özellikler. Radikal Ltd. www.radikaltr.com Aralık 2013 2 ÜRÜNLER Genel Özellikler Ses ve kontrol sinyalleri ile IP arasında köprü görevi Ethernet bağlantısı (RJ45) Web sunucuları ile uyumlu çalışma Tüm web tarayıcıları ile kontrol edilebilme Seri port bağlantısı

Detaylı

FWL-55W805C. 55 inç BRAVIA Profesyonel Full HD Renkli LED Teknolojili Ekran. Genel Bakış

FWL-55W805C. 55 inç BRAVIA Profesyonel Full HD Renkli LED Teknolojili Ekran. Genel Bakış FWL-55W805C 55 inç BRAVIA Profesyonel Full HD Renkli LED Teknolojili Ekran Genel Bakış Kurumsal ekran, eğitim e ve bilgi ekranı uygulamaları için Full HD görüntü kalitesi ve Android TV Bu ince, enerji

Detaylı

Bu kullanma kılavuzu Falcon B Type için geçerlidir. farklılıklar gösterebilir.

Bu kullanma kılavuzu Falcon B Type için geçerlidir. farklılıklar gösterebilir. falcon b type Bu kullanma kılavuzu Falcon B Type için geçerlidir. DİKKAT: Bu kullanma kılavuzu sadece web sitesi için hazırlanmış farklılıklar gösterebilir. olup, ürün içerisindeki kılavuz ile Önsöz Değerli

Detaylı

GLOBAL PARTNER MÜHENDİSLİK KARAOKE DÖNÜŞTÜRÜCÜ: GPM-K1009. Kullanıcı Kılavuzu

GLOBAL PARTNER MÜHENDİSLİK KARAOKE DÖNÜŞTÜRÜCÜ: GPM-K1009. Kullanıcı Kılavuzu GLOBAL PARTNER MÜHENDİSLİK KARAOKE DÖNÜŞTÜRÜCÜ: GPM-K1009 Kullanıcı Kılavuzu GPM-K1009 GPM-K1009 basit kurulum ve kullanımı yanında yüksek ses kalitesi ve eğlence de sunan bir karaoke dönüştürücüdür. Artık

Detaylı

itempo TM 350 ipod için Taşınabilir Hoparlör Sistemi

itempo TM 350 ipod için Taşınabilir Hoparlör Sistemi Evde veya Seyahatte Müzik Dinleyin itempo TM 350, Genius itempo TM ipod hoparlör serisinin en son üyesidir. Bu tek parça, kompakt, taşınabilir hoparlör sistemi özellikle ipod un evde veya açık havada kullanılması

Detaylı

Evde 3D deneyiminin tadını çıkarın

Evde 3D deneyiminin tadını çıkarın Şu ülkeye ait satış öncesi broşürü: Türkiye () Philips Blu-ray Disk/ DVD oynatıcı 3D oynatma DivX Plus HD BDP2180/12 Evde 3D deneyiminin tadını çıkarın Blu-ray 3D ile Philips Blu-ray DVD oynatıcı, büyüleyici

Detaylı

PROFiLO TELEViZYONLARDAN GÖZLERiNiZi ALAMAYACAKSINIZ!

PROFiLO TELEViZYONLARDAN GÖZLERiNiZi ALAMAYACAKSINIZ! PROFiLO TELEViZYONLARDAN GÖZLERiNiZi ALAMAYACAKSINIZ! 47 PROFiLO 'LER 24PA200E 32PA200E 40PA310E HD, 60 ekran, Yüksek kontrast, 1366x768 çözünürlük, Dahili uydu alıcısı, 1xHDMI, USB girişi, Skart girişi,

Detaylı

X-107 KULLANMA KILAVUZU

X-107 KULLANMA KILAVUZU X-107 KULLANMA KILAVUZU Ekran ölçüsü 7inç Çözünürlülük 480 X ( RGB) X 234 Parlaklık 350cd/m2 Kontrast 300 : 1 Görüntü açısı ( L/R / T / B) : 60/ 60/40/60 Güç kaynağı 8~17V ( tipik DV 12V) Güç sarfiyatı

Detaylı

AM RT-1 M O N O A N D S T E R E O H I G H - E N D A U D I O M A G A Z I N E

AM RT-1 M O N O A N D S T E R E O H I G H - E N D A U D I O M A G A Z I N E AM RT-1 M O N O A N D S T E R E O H I G H - E N D A U D I O M A G A Z I N E Oldukça tatmin edici bir ürün olan bu preampli, yine çok etkileyici bir ürün olan Stereo Knight Magnetic Enigma Silver ın güncellenmiş

Detaylı

4K HDMI Sinyal Uzatma Cihazı, HDBaseT

4K HDMI Sinyal Uzatma Cihazı, HDBaseT 4K HDMI Sinyal Uzatma Cihazı, HDBaseT Kullanma Kılavuzu DS-55500 Önemli güvenlik notu Kurulum işleminden ve kullanmadan önce lütfen aşağıdaki güvenlik talimatlarını dikkatli şekilde okuyun: Lütfen bu cihazla

Detaylı

24" FHD 2 Parmak Optik Dokunmatik LED Monitör, VGA, DVI, HDMI Girişleri, Hoparlör ve İnteraktif Dokunmatik Kalem TD2420

24 FHD 2 Parmak Optik Dokunmatik LED Monitör, VGA, DVI, HDMI Girişleri, Hoparlör ve İnteraktif Dokunmatik Kalem TD2420 24" FHD 2 Parmak Optik Dokunmatik LED Monitör, VGA, DVI, HDMI Girişleri, Hoparlör ve İnteraktif Dokunmatik Kalem TD2420 ViewSonic TD2420, hem ticari hem de tüketici tipi dokunmatik ekran uygulamaları için

Detaylı

SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR

SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR Kullanım Kılavuzu DA-10287 DIGITUS DA-10287 Super Bass Taşınabilir Bluetooth Hoparlörü satın aldığınız için teşekkür ederiz! Bu kullanım kılavuzu Bluetooth Hoparlörünüzün

Detaylı

Canon XEED SX800. Özellikler

Canon XEED SX800. Özellikler Canon XEED SX800 Projektörler LCOS teknolojisi ve doğal SXGA+ çözünürlükle, XEED SX800 mükemmel görüntüleri rekabetçi bir fiyatla sunar. Canon un 1,5x zoom lensi esnek yerleşim ve kusursuz görüntü geometrisi

Detaylı

55" İnce Çerçeveli Kurumsal LED Ekranlar

55 İnce Çerçeveli Kurumsal LED Ekranlar 55" İnce Çerçeveli Kurumsal LED Ekranlar Kurumsal iç mekanlar için en ideal çözümler Genel Bakış ViewSonic CDE5500-L 55" kurumsal ekran, 24mm 'lik ince çerçeveli tasarımı ile iç mekan kullanımlarında en

Detaylı

VESTEL VIDEOWALL, İHTİYACINIZA GÖRE ŞEKİLLENEN LED EKRAN TEKNOLOJİSİ

VESTEL VIDEOWALL, İHTİYACINIZA GÖRE ŞEKİLLENEN LED EKRAN TEKNOLOJİSİ VESTEL VIDEOWALL VESTEL VIDEOWALL, İHTİYACINIZA GÖRE ŞEKİLLENEN LED EKRAN TEKNOLOJİSİ Vestel Videowall ile ister ekranları birleştirerek aynı anda birden fazla yayını izleyin, ister tek bir yayını yüksek

Detaylı

32" (31,5" izlenebilir) Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3204 Entegre USB Multimedya Oynatıcı

32 (31,5 izlenebilir) Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3204 Entegre USB Multimedya Oynatıcı 32" (31,5" izlenebilir) Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3204 ViewSonic CDE3204; otel, restoran ve konuk karşılama ortamları için harika bir tercih olan yüksek performanslı bir 32" (31,5" görüntülenebilir)

Detaylı

CDE6502. Gelişmiş Medya Oynatıcı

CDE6502. Gelişmiş Medya Oynatıcı 65 (64.5 izlenebilir) Full HD LED Kurumsal Ekran CDE6502 ViewSonic CDE6502, 1920 x 1080 çözünürlük, 350 nits parlaklık, her açıdan doğru renk performansı ve çift 10W hoparlörleri ile otellerde, restoranlarda

Detaylı

HDMI GENİŞLETİCİ SET, FULL HD

HDMI GENİŞLETİCİ SET, FULL HD HDMI GENİŞLETİCİ SET, FULL HD Kullanma Kılavuzu DS-55100-1 Digitus HDMI Çoğaltıcı Seti, Full HD en yüksek talepleri dahi karşılayacak maks. 50 m lik bir geliştirme çözümü sunar. Dijital video ve audio

Detaylı

PLENA matrix Dijital Ses Sistemi Şaşırtıcı Derecede Esnek. Güçlü Kontrol.

PLENA matrix Dijital Ses Sistemi Şaşırtıcı Derecede Esnek. Güçlü Kontrol. PLENA matrix Dijital Ses Sistemi Şaşırtıcı Derecede Esnek. Güçlü Kontrol. 2 PLENA matrix Dijital Ses Sistemi Mükemmel ses performansı için çok yönlü seçiminiz Birden fazla bölgede kablosuz kontrol Kolay

Detaylı

PLED-W800. Genel Bakış. WXGA Ultra Hafif Taşınabilir LED Projeksiyon Cihazı

PLED-W800. Genel Bakış. WXGA Ultra Hafif Taşınabilir LED Projeksiyon Cihazı Genel Bakış ViewSonic PLED-W800, ultra hafif taşınabilir tasarımı ile 800Ansi lümen parlaklık, WXGA(1280x800) çözünürlük ve 120.000 kontrast oranına sahiptir. Hafif kompakt tasarımı, güç verebilen USB

Detaylı

ELEKTRONİK ÜRÜN KATALOĞU 2015. BiR K AT ALO G

ELEKTRONİK ÜRÜN KATALOĞU 2015. BiR K AT ALO G ELEKTRONİK ÜRÜN KATALOĞU 05 inanilmaz BiR K AT ALO G TELEVİZYONLARIMIZIN İnanılmaz Regal özellikleri regal-tr.com Regal Müşteri Hizmetleri Üstün görüntü kalitesini tecrübe etmenin yanı sıra, Regal TV ile

Detaylı

Kulaklıklar Headphone'lar, Earphone'lar ve mikrofonlu Headsetler

Kulaklıklar Headphone'lar, Earphone'lar ve mikrofonlu Headsetler Kulaklıklar Headphone'lar, Earphone'lar ve mikrofonlu Headsetler Amiron Home 717525 Amiron Home Tesla Teknolojili, açık sistem kulaklık 5-40.000 Hz; 250 Ohm ; 102 db SPL;

Detaylı

HDMI Matris Sviç, 4 x 2 Portlu

HDMI Matris Sviç, 4 x 2 Portlu HDMI Matris Sviç, 4 x 2 Portlu KILAVUZ DS-48300 Bu ürünü satın aldığınız için teşekkür ederiz. En iyi performans ve emniyet için bu ürünü bağlamadan, kullanmadan veya ayarlamadan önce lütfen bu talimatları

Detaylı

WAE Music uygulamasını indirin

WAE Music uygulamasını indirin TÜRKÇE 3 1. Açma/Kapama düğmesi 2. FM/Bluetooth modu 3. 4. 3+4. 5. Pil göstergesi 6. FM/Bluetooth göstergesi 7. USB Girişi 8. Giriş Hattı 9. Koruyucu kapak 10. ¼" montaj için vida deliği 11. Bilek askısı

Detaylı

GLOBAL PARTNER MÜHENDİSLİK KARAOKE DÖNÜŞTÜRÜCÜ: GPM-K1009. Kullanıcı Kılavuzu

GLOBAL PARTNER MÜHENDİSLİK KARAOKE DÖNÜŞTÜRÜCÜ: GPM-K1009. Kullanıcı Kılavuzu GLOBAL PARTNER MÜHENDİSLİK KARAOKE DÖNÜŞTÜRÜCÜ: GPM-K1009 Kullanıcı Kılavuzu GPM-K1009 GPM-K1009 basit kurulum ve kullanımı yanında yüksek ses kalitesi ve eğlence de sunan bir karaoke dönüştürücüdür. Artık

Detaylı

WXGA Yüksek Çözünürlüklü LED Projeksiyon Cihazı

WXGA Yüksek Çözünürlüklü LED Projeksiyon Cihazı WXGA Yüksek Çözünürlüklü LED Projeksiyon Cihazı PLED-W600 ViewSonic PLED-W600, ultra hafif taşınabilir tasarımı ile 600Ansi lümen parlaklık, WXGA(1280x800) çözünürlük ve 120.000 kontrast oranına sahiptir.

Detaylı

55 (54.6 görüntülenebilir) Full HD Doğrudan Aydınlatmalı LED krumsal ekran CDE5502 LED Arka Aydınlatmalı Teknoloji

55 (54.6 görüntülenebilir) Full HD Doğrudan Aydınlatmalı LED krumsal ekran CDE5502 LED Arka Aydınlatmalı Teknoloji 55 (54.6 görüntülenebilir) Full HD Doğrudan Aydınlatmalı LED krumsal ekran CDE5502 ViewSonic CDE5502, şirketler, perakende ve konaklama tesisleri için fiyat performans ile kolay kurulumun birleşimini sunan,

Detaylı

Şirketler, Perakendecilik, Konaklama Tesisleri CDE4302 LED Arka Aydınlatmalı Teknoloji

Şirketler, Perakendecilik, Konaklama Tesisleri CDE4302 LED Arka Aydınlatmalı Teknoloji Şirketler, Perakendecilik, Konaklama Tesisleri CDE4302 ViewSonic CDE4302, şirketler, perakende ve konaklama tesisleri için fiyat performans ile kolay kurulumun birleşimini sunan, 43 Full HD kurumsal ekrandır.

Detaylı

Sony FY14 BRAVIA B2B. Yeni FY14 Bravia B2B serisi tanıtımı

Sony FY14 BRAVIA B2B. Yeni FY14 Bravia B2B serisi tanıtımı Yeni FY14 Bravia B2B serisi tanıtımı Sony FY14 BRAVIA B2B Uygun maliyetli kurumsal ekran, eğitim ve kurumsal TV uygulamaları için etkileşimli seçeneklere sahip ince, dikkat çekmeyen, enerji tasarruflu

Detaylı

HDMI Genişletici Çoğaltıcı Set, 1x2

HDMI Genişletici Çoğaltıcı Set, 1x2 HDMI Genişletici Çoğaltıcı Set, 1x2 Kullanma Kılavuzu DS-55302 Digitus HDMI Çoğaltıcı Dağıtıcı Seti, 1x2 en yüksek talepleri dahi karşılayacak maks. 40 m ye kadar bir geliştirme ve dağıtma çözümü sunar.

Detaylı

Sıfır İstemci: VMware View için Optimize Edilmiş 21,5 LED Ekran

Sıfır İstemci: VMware View için Optimize Edilmiş 21,5 LED Ekran Genel Bakış SD-Z226, sıfır istemci entegreli 21,5" bir monitördür. Teradici 2321 işlemci ile donatılmıştır ve donanım hızlandırmalı PCoIP desteğine sahiptir. SD-Z226 sıfır istemci, VMware tabanlı ağlarda

Detaylı

Yerleşik medya oynatıcı ve 16 GB hafıza USB multimedya oynatma İnternet erişimi için LAN işlevi Açma/kapama zamanlaması Çift 10W hoparlör

Yerleşik medya oynatıcı ve 16 GB hafıza USB multimedya oynatma İnternet erişimi için LAN işlevi Açma/kapama zamanlaması Çift 10W hoparlör 55" All-in-One eposter Dijital Kiosk EP5520 ViewSonic EP5520, şık ve ince bir tasarıma sahip, bağımsız olarak durabilen bir 55" all-in-one e-poster kiosk'tur. Kalabalık ve yoğun trafiğin olduğu alanlarda

Detaylı

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS 90 kw - 315 kw YENİ SERİ EKO PLUS www.ekomak.com.tr _2 3_ 90-160 Üstün vida elementi maksimum serbest hava dağıtımı ve düşük enerji tüketiminin optimum kombinasyonunu sağlamaktadır. En son teknolojiye

Detaylı

Android Uygulaması Destekli 55 4K LED Kurumsal Ekran CDE5510

Android Uygulaması Destekli 55 4K LED Kurumsal Ekran CDE5510 Android Uygulaması Destekli 55 4K LED Kurumsal Ekran CDE5510 ViewSonic CDE5510, haftanın 7 günü 16 şar saat çalışabilen dayanıklı ve uygun maliyetli bir 55 4K LED kurumsal ekrandır. Dahili tarayıcı, PC

Detaylı

Gerçek hayattakine benzer görüntü kalitesi, tasarım uzmanlarına daha iyi bir görüntü çözümü sunar.

Gerçek hayattakine benzer görüntü kalitesi, tasarım uzmanlarına daha iyi bir görüntü çözümü sunar. 27 inç geniş açı WQHD çözünürlükte ekran Gerçek hayattakine benzer görüntü kalitesi, tasarım uzmanlarına daha iyi bir görüntü çözümü sunar. Genel Bakış ViewSonic 'in profesyoneller için tasarladığı VP27

Detaylı

URX-P03. UWP-D taşınabilir alıcı. Genel Bakış. ENG/EFP prodüksiyonları için yüksek ses kaliteli Dijital Ses İşleme

URX-P03. UWP-D taşınabilir alıcı. Genel Bakış. ENG/EFP prodüksiyonları için yüksek ses kaliteli Dijital Ses İşleme URX-P03 UWP-D taşınabilir alıcı Genel Bakış ENG/EFP prodüksiyonları için yüksek ses kaliteli Dijital Ses İşleme URX-P03 taşınabilir alıcı, dijital ses işlemenin ses kalitesini analog FM modülasyonunun

Detaylı

4K HDMI Genişletici Set, HDBaseT

4K HDMI Genişletici Set, HDBaseT 4K HDMI Genişletici Set, HDBaseT Kullanma Kılavuzu DS-55501 Digitus 4K Uzatıcı Seti, HDBaseT hem yüksek netlikte grafik ekranı hem de kesintisiz video oynatımına yönelik en yüksek talepler için 100 metreye

Detaylı

4K HDMI Genişletici Set, 4K2K/60 Hz

4K HDMI Genişletici Set, 4K2K/60 Hz 4K HDMI Genişletici Set, 4K2K/60 Hz Kullanma Kılavuzu DS-55204 Digitus 4K Çoğaltıcı Seti, 4K2K/60Hz hem yüksek çözünürlüklü grafikler hem de kesintisiz video oynatımı için en yüksek talepleri dahi karşılayan

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

HAREKETİN MERKEZİNDEKİ HAYATLAR İÇİN

HAREKETİN MERKEZİNDEKİ HAYATLAR İÇİN HAREKETİN MERKEZİNDEKİ HAYATLAR İÇİN 2 INTERTON CENTRO Dertsiz bir yaşam hareketin tam ortasında Kimse sevdiği şeyleri yapmaktan vazgeçmek istemez. İyi haber ise, Interton Centro işitme cihazları ile vazgeçmek

Detaylı

22" 10 Parmak Dokunmatik SuperClear VA Panel Full HD Monitör. Genel Bakış. En sevdiğiniz uygulamalara erişim sunarak Windows 8 Uyumluluğu

22 10 Parmak Dokunmatik SuperClear VA Panel Full HD Monitör. Genel Bakış. En sevdiğiniz uygulamalara erişim sunarak Windows 8 Uyumluluğu 22" 10 Parmak Dokunmatik, MHL sertifikalı Full HD Ekran 22" 10 Parmak Dokunmatik SuperClear VA Panel Full HD Monitör Genel Bakış ViewSonic TD2240 10 parmak dokunmatik ekran 1920 x 1080 Full HD çözünürlük

Detaylı

Ev Eğlencesi için Büyük Ekran Keyfi. Genel Bakış. Özellikler. 23,6" Full HD Multimedya Monitör

Ev Eğlencesi için Büyük Ekran Keyfi. Genel Bakış. Özellikler. 23,6 Full HD Multimedya Monitör 1/5 23,6" Full HD Multimedya Monitör Ev Eğlencesi için Büyük Ekran Keyfi Genel Bakış ViewSonic VX2410mh-LED, ev eğlencesi için ideal 24 inç (23,6 ") geniş ekran Full HD LED monitördür. 1920x1080p çözünürlük,

Detaylı

ViewSonic EP1031r, hepsi tek bir dijital eposter olan 10 duvara monte edilmiş çoklu ortamdır. Perakende POS, otel lobileri ve resepsiyon, konferans

ViewSonic EP1031r, hepsi tek bir dijital eposter olan 10 duvara monte edilmiş çoklu ortamdır. Perakende POS, otel lobileri ve resepsiyon, konferans 10.1 Çoklu ortam dijital posteri EP1031r ViewSonic EP1031r, hepsi tek bir dijital eposter olan 10 duvara monte edilmiş çoklu ortamdır. Perakende POS, otel lobileri ve resepsiyon, konferans ve sergi alanlarında

Detaylı

UltraSharp U2410 61 cm (24") Geniş Ekran Monitör

UltraSharp U2410 61 cm (24) Geniş Ekran Monitör UltraSharp U2410 61 cm (24") Geniş Ekran Monitör Ayrıntı, Derinlik ve Büyüleyici Renkler Dell UltraSharp U2410 Monitör ile şaşırtıcı düzeyde aslına uygun renkler, hassaslık ve performans elde edin. Başlıca

Detaylı

Daha Fazlasını İsteyin

Daha Fazlasını İsteyin Daha Fazlasını İsteyin Hızlı ve güvenilir mono lazer yazıcı serisi. İşiniz için en akıllı çözüm. YAZICI FOTOKOPİ TARAYICI FAKS KABLOSUZ AĞ www.brother.com.tr İşiniz için her dakikanın değerli olduğunun

Detaylı

Dell UltraSharp U2913WM 73,7 cm (29 ) Ultra geniş monitör

Dell UltraSharp U2913WM 73,7 cm (29 ) Ultra geniş monitör Dell UltraSharp U2913WM 73,7 cm (29 ) Ultra geniş monitör Olağanüstü verimlilik özellikleriyle panoramik bir görünüm. 2560 x 1080 Tam HD, çok yönlü bağlantı ve ileri düzey verimlilik özelliklerine sahip

Detaylı

Muhafaza ve Ayak AKSESUAR. SN-MHF401 > 12 V DC GÜç girişi > Güç Tüketimi: 1 Amper. Alev yürütmezlik özelliği. UV Polikarbon Gövde - Beyaz

Muhafaza ve Ayak AKSESUAR. SN-MHF401 > 12 V DC GÜç girişi > Güç Tüketimi: 1 Amper. Alev yürütmezlik özelliği. UV Polikarbon Gövde - Beyaz Muhafaza ve Ayak SN-MHF401 > 12 V DC GÜç girişi > : 1 Amper > Alev yürütmezlik özelliği > UV Polikarbon Gövde Beyaz > Opsiyonel IR aydınlatma > Isıtıcı ve Fan (otomatik) > 330x125x90 mm kamera montaj alanı

Detaylı

2012/2013. Yamaha Ses ve Video. Ev Sinema Aksesuarları. Ön Surround Sistemleri. Masaüstü Ses Sistemleri. HiFi Aksesuarlar ve Hoparlörler

2012/2013. Yamaha Ses ve Video. Ev Sinema Aksesuarları. Ön Surround Sistemleri. Masaüstü Ses Sistemleri. HiFi Aksesuarlar ve Hoparlörler 2012/2013 Yamaha Ses ve Video Ev Sinema Aksesuarları Ön Surround Sistemleri Masaüstü Ses Sistemleri HiFi Aksesuarlar ve Hoparlörler Müzik bizi ve duygularımızı harekete geçiren çok büyük bir güçtür. Müziği

Detaylı

32 Full HD Kurumsal LED Ekranı CDE3203 Dahili USB Medya Oynatıcı

32 Full HD Kurumsal LED Ekranı CDE3203 Dahili USB Medya Oynatıcı 32 Full HD Kurumsal LED Ekranı CDE3203 ViewSonic CDE3203, oteller, restoranlar ve konaklama tesisleri için yüksek değerli, performanslı 32 Full HD LED kurumsal ekrandır. HDMI, VGA ve SPDIF gibi çeşitli

Detaylı

Eylemleri algılama ve gürültü önleme işlevini otomatik ayarlama (Uyarlanabilir Ses Kontrolü)

Eylemleri algılama ve gürültü önleme işlevini otomatik ayarlama (Uyarlanabilir Ses Kontrolü) Bu el kitabını bir sorunla karşılaşırsanız veya kullanırken bir sorunuz olursa kullanın. Bu Yardım Kılavuzu PDF olarak da mevcut olup buradan indirilebilir. Başlarken Uyumlu aygıtların listesi yükleme

Detaylı

BLUETOOTH ES ALICISI. Kullanım Kılavuzu DA-30500

BLUETOOTH ES ALICISI. Kullanım Kılavuzu DA-30500 BLUETOOTH ES ALICISI Kullanım Kılavuzu DA-30500 İçindekiler 1.0 Giriş... 2 2.0 Teknik Özellikler... 3 3.0 Ambalajın İçindekiler... 3 4.0 PANEL AÇIKLAMALARI... 4 5.0 Bağlantı ve Çalıştırma... 5 1 Bluetooth

Detaylı

TD2421. Öne Çıkan Özellikler

TD2421. Öne Çıkan Özellikler TD2421 Çift parmak optik dokunmatik ekranı ile TD2421 özellikle halka açık kiosklar, hastane numaratörleri, sinema bilet gişeleri gibi kurumsal çözümler için en ideal dokunmatik çözümü sunuyor. SuperClear

Detaylı

Ethernet üzerinden Güç ile tek kabloyla kolay kurulum

Ethernet üzerinden Güç ile tek kabloyla kolay kurulum 10" (10,1" izlenebilir) All-in-One Dokunmatik Dijital E-Poster EP1042T Konferans ve toplantı düzenleme çözümü olarak tasarlanan 10" (10,11 izlenebilir) all-in-one interaktif dijital e-poster ViewSonic

Detaylı

LBB 442x/xx Güç Amplifikatörleri

LBB 442x/xx Güç Amplifikatörleri İletişim Sistemleri LBB 442x/xx Güç Amplifikatörleri LBB 442x/xx Güç Amplifikatörleri www.boschsecrity.com/tr, 2, 4 veya 8 ses çıkışı (00 / 70 / 50 V çıkış seçimi) Her amplifikatör kanalı için ses işleme

Detaylı

Eylemleri algılama ve gürültü önleme işlevini otomatik ayarlama (Uyarlanabilir Ses Kontrolü)

Eylemleri algılama ve gürültü önleme işlevini otomatik ayarlama (Uyarlanabilir Ses Kontrolü) Bu el kitabını bir sorunla karşılaşırsanız veya kullanırken bir sorunuz olursa kullanın. Bu Yardım Kılavuzu PDF olarak da mevcut olup buradan indirilebilir. Başlarken Uyumlu aygıtların listesi yükleme

Detaylı

LMD-2110MD. 21,5 inç Full HD 2D LCD medikal monitör. Genel Bakış. Özellikler. Full HD çözünürlüklü monitör medikal güvenlik standartlarıyla uyumludur

LMD-2110MD. 21,5 inç Full HD 2D LCD medikal monitör. Genel Bakış. Özellikler. Full HD çözünürlüklü monitör medikal güvenlik standartlarıyla uyumludur LMD-2110MD 21,5 inç Full HD 2D LCD medikal monitör Genel Bakış Full HD çözünürlüklü monitör medikal güvenlik standartlarıyla uyumludur LMD-2110MD monitör, Full HD (1920 x 1080) çözünürlük ve 10 bit sinyal

Detaylı

ViewSonic EP1032r-T, hepsi tek bir dijital e-poster olan 10 duvara monte edilmiş çoklu ortamdır. Perakende POS, otel lobiler ve resepsiyon, konferans

ViewSonic EP1032r-T, hepsi tek bir dijital e-poster olan 10 duvara monte edilmiş çoklu ortamdır. Perakende POS, otel lobiler ve resepsiyon, konferans 10.1 Dokunmatik dijital poster EP1032r-T ViewSonic EP1032r-T, hepsi tek bir dijital e-poster olan 10 duvara monte edilmiş çoklu ortamdır. Perakende POS, otel lobiler ve resepsiyon, konferans ve sergi alanlarında

Detaylı

Yüksek netlikte kablosuz ağ medya oynatıcı NMP580-W İçeriklerinizi Kolayca Paylaşın

Yüksek netlikte kablosuz ağ medya oynatıcı NMP580-W İçeriklerinizi Kolayca Paylaşın Yüksek netlikte kablosuz ağ medya oynatıcı NMP580-W ViewSonic NMP-580w ağ medya oynatıcı, geniş format ekranlarında ve dijital signage çözümlerinde güvenilir ve etkileyici 1080p medya oynatmayı sağlar.

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU MONTAJ. Modeller: MASSIVE OTO SİSTEMİ

KULLANIM KILAVUZU MONTAJ. Modeller: MASSIVE OTO SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU Modeller: MS-4075 // 4CH 1800W Max Güç Yüksek Performans Klas-AB Amplifikatör MS-MD840 // 4 CH 2400W Max Güç Yüksek Performans Klas-D Amplifikatör MS-D5100.5 // 5CH 4200W Max Güç Yüksek

Detaylı

Teknik Katalog [Osiloskop]

Teknik Katalog [Osiloskop] Teknik Katalog [Osiloskop] [OX 7204] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90 (0)

Detaylı

IBR IMBus Modüller. IMBus evrensel bir Ölçüm kutusudur.

IBR IMBus Modüller. IMBus evrensel bir Ölçüm kutusudur. IMBus evrensel bir Ölçüm kutusudur. Ölçüm Kutusu [IMBus] metroloji ve arayüz alanında bir teknoloji adımıdır. Tüm sensor ve ölçü aletleri için güçlü bağlantı modülleri ile bilgisayar arayüzlerinde maksimum

Detaylı

AKILLI KONTROLLER İLE KUSURSUZ PIONEER PROFESYONELLİĞİ

AKILLI KONTROLLER İLE KUSURSUZ PIONEER PROFESYONELLİĞİ 2 AKILLI KONTROLLER İLE KUSURSUZ PIONEER PROFESYONELLİĞİ HER YERDE EĞLENCE 3 KOLAY KURULUM, TAM KONTROL GOOGLE CAST FOR AUDIO İLE EŞ ZAMANLI SES AKTARIMI icontrolav5 ile alıcınızın tüm özelliklerini basit,

Detaylı

Profesyonel Pasif. Hoparlörler & Sublar

Profesyonel Pasif. Hoparlörler & Sublar ARENA 8 ARENA 10 ARENA 12 ARENA 15 ARENA SW15 ARENA SW18 ARENA 8 PRO ARENA 10 PRO ARENA 12 PRO ARENA 15 PRO ARENA SW15 PRO ARENA SW18 PRO Profesyonel Pasif Hoparlörler & Sublar 90 ARENA Profesyonel Pasif

Detaylı

SLX-1 GNSS Referans İstasyonu

SLX-1 GNSS Referans İstasyonu SLX-1 GNSS Referans İstasyonu www.satlab.com.tr SLX-1 GNSS Referans İstasyonu Akıllı referans istasyonu çözümü Avrupa Standartları GPS GLONASS BEIDOU GALILEO SBAS QZSS 24 Saat Batarya Ömrü Linux İşletim

Detaylı

DERİN BAS HOPARLÖRLÜ BLUETOOTH "SOUNDBAR"

DERİN BAS HOPARLÖRLÜ BLUETOOTH SOUNDBAR DERİN BAS HOPARLÖRLÜ BLUETOOTH "SOUNDBAR" Hızlı Kurulum Kılavuzu DA-10294 DIGITUS DA-10294 cihazını satın aldığınız için teşekkür ederiz. Cep telefonunuz ya da bilgisayarınızdan (Bluetooth veya giriş kablosu

Detaylı

48 Full HD Kurumsal LED Ekranı CDE4803 Dahili USB Medya Oynatıcı

48 Full HD Kurumsal LED Ekranı CDE4803 Dahili USB Medya Oynatıcı 48 Full HD Kurumsal LED Ekranı CDE4803 ViewSonic CDE4803, oteller, restoranlar ve konaklama tesisleri için yüksek performanslı 48 Full HD LED kurumsal ekrandır. HDMI, VGA ve SPDIF gibi çeşitli bağlantı

Detaylı

SD-Z245. Genel Bakış. Sorunsuz Masaüstü Deneyimi için Mükemmel Çözüm

SD-Z245. Genel Bakış. Sorunsuz Masaüstü Deneyimi için Mükemmel Çözüm Genel Bakış ViewSonic SD-Z245 22 inç (23,6 inç görüntülenebilir) zero client monitör, donanım hızlandırmalı PCoIP desteği ile Teradici Tera 2321'i temel alır. SD-Z245 zero client, VMware teknolojisini

Detaylı

Sıfır İstemci: VMware View için Optimize Edilmiş 23,6 IPS LED

Sıfır İstemci: VMware View için Optimize Edilmiş 23,6 IPS LED Genel Bakış SD-Z246, 23,6" sıfır istemci entegreli bir IPS LED monitördür. Teradici Tera2321 işlemci ile donatılmıştır ve donanım hızlandırmalı PCoIP desteğine sahiptir. SD-Z246 sıfır istemci, VMware tabanlı

Detaylı

1.0 Y 1.1 Y 2.0 Y 3.0 N FAT 16 (standard) FAT 32 exfat

1.0 Y 1.1 Y 2.0 Y 3.0 N FAT 16 (standard) FAT 32 exfat GenelBilgi USB Standart Dosya Sistemi USB Hiz Bilgisi USB Güç Tüketimi USB 1.0 1.1 2.0 3.0 FAT 16 (standard) FAT 32 exfat TFS HPFS ext2, ext3, ext4 Low_Speed, 1,5 Mbit/s (187,5 KB/s) Full_Speed, 12 Mbit/s

Detaylı

VSP-BZ10. Profesyonel içerik oluşturma için uygun maliyetli, kullanımı kolay dijital kurumsal TV. Genel Bakış

VSP-BZ10. Profesyonel içerik oluşturma için uygun maliyetli, kullanımı kolay dijital kurumsal TV. Genel Bakış VSP-BZ10 Profesyonel içerik oluşturma için uygun maliyetli, kullanımı kolay dijital kurumsal TV Genel Bakış Müşterilerin ilgisini çekin, özel teklifleri yayınlayın ve video, ses, hareketsiz görüntü ve

Detaylı

KABLOSUZ Hi-Fi SİSTEM

KABLOSUZ Hi-Fi SİSTEM KABLOSUZ Hi-Fi SİSTEM Sadece Sonos, Hi-Fi ses ile kablosuz ağınızı (Wi-Fi), çok sağlam bir ağ ile dünya üzerindeki sistem içinde (SonosNet) birleştirerek, dünya üstündeki herhangi bir kaynaktan tüm müzikleri

Detaylı

Digital Signage Solutions ERPA den gelen ekran tecrübesi. sıradanın ötesinde

Digital Signage Solutions ERPA den gelen ekran tecrübesi. sıradanın ötesinde Digital Signage Solutions ERPA 2017 1995 den gelen ekran tecrübesi sıradanın ötesinde ERPA, Teknolojiye değer katar faaliyetlerini sürdüren ERPA, Endüstriyel Teknoloji alanındaki ilklere imza atarak, sektörün

Detaylı

7. HAFTA KBT104 BİLGİSAYAR DONANIMI. KBUZEM Karabük Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi

7. HAFTA KBT104 BİLGİSAYAR DONANIMI. KBUZEM Karabük Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi 7. HAFTA KBT104 BİLGİSAYAR DONANIMI Karabük Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi 2 Konu Başlıkları Diğer Birimler Ses Kartı Tv Kartı Fax-Modem Kartı Ethernet Kartı Kasa Güç Kaynağı

Detaylı

1.0 Y 1.1 Y 2.0 Y 3.0 N FAT 16 (standard) FAT 32 exfat

1.0 Y 1.1 Y 2.0 Y 3.0 N FAT 16 (standard) FAT 32 exfat GenelBilgi USB Standart Dosya Sistemi USB Hiz Bilgisi USB Güç Tüketimi USB 1.0 1.1 2.0 3.0 FAT 16 (standard) FAT 32 exfat TFS HPFS ext2, ext3, ext4 Low_Speed, 1,5 Mbit/s (187,5 KB/s) Full_Speed, 12 Mbit/s

Detaylı

YARATICILIĞIN MÜHENDİSLİĞİ.

YARATICILIĞIN MÜHENDİSLİĞİ. YARATICILIĞIN MÜHENDİSLİĞİ. Yaşam Biçimi Kataloğu 2013 2014 YARATICILIĞIN MÜHENDİSLİĞİ. Yaratıcılık icat etme, düzenleme ve dürtü ile ilgilidir. Elementleri karıştırma, hayal etme ve olanaksızı düşünme

Detaylı

Güvenlik Bilgileristhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Güvenlik Bilgileristhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Güvenlik Bilgileristhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. S uyun.. Sistemi dengeli bir yüzeye kurun.. Bu delikleri örtmeyin veya hava... Bu ürünü 0 C ile 40 C. Uzatma kablosu.. dökmeyin.. Sistemi. yetkili bir servis

Detaylı

FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ

FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ ermaksan.com.tr 1 FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ FIBERMAK G-FORCE FIBERMAK SL G-FORCE Hızınıza Hız Katacak... 4 2,5-18 m boy seçenekleri 1000-24000 kg yük kapasitesi Eksenel hareketler

Detaylı

MST. SERİSİ kva 1-30 kva 3:3 FAZ 1:1 FAZ STATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ. Tüm Elektrikli Cihazlar için Güvenilir Statik Dizayn

MST. SERİSİ kva 1-30 kva 3:3 FAZ 1:1 FAZ STATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ. Tüm Elektrikli Cihazlar için Güvenilir Statik Dizayn MST SERİSİ 0-000 kva -0 kva : MEDİKAL ENDÜSTRİ ULAŞIM TOWER PF= 0.8 GÜÇ FAKTÖRÜ Service SERVİS ÖZELLİKLER Mikroişlemci Kontrollü Voltaj Regülasyonu Hassas Çıkış Voltaj Kontrolü Tristör ve SMPS Teknolojisi

Detaylı

Kullanıcı Kılavuzu P R E 1. v1.1. Triode Class A Line Preamplifier

Kullanıcı Kılavuzu P R E 1.  v1.1. Triode Class A Line Preamplifier Kullanıcı Kılavuzu P R E 1 Triode Class A Line Preamplifier www.lab12.gr v1.1 İçindekiler Pre1 artık sizin Özellikler Kurulum ve Yerleştirme Ön panel Arka Panel Uzaktan Kumanda Ana Bağlantılar Cihazınızın

Detaylı

75" Ultra HD Kurumsal Ekran CDE7500 4K Ultra HD Çözünürlük

75 Ultra HD Kurumsal Ekran CDE7500 4K Ultra HD Çözünürlük 75" Ultra HD Kurumsal Ekran CDE7500 ViewSonic CDE7500 konferans düzenleme yeteneklerine sahip 75 4K Ultra HD bir ekrandır. 3840 x 2160 çözünürlük, ultra geniş izleme açıları, 2 adet 20 W hoparlör ve dosya

Detaylı

Bosch Plena Genel Seslendirme Çözümleri Ses yönetimine esnek bir yaklaşım

Bosch Plena Genel Seslendirme Çözümleri Ses yönetimine esnek bir yaklaşım Bosch Plena Genel Seslendirme Çözümleri Ses yönetimine esnek bir yaklaşım 2 Plena Genel Seslendirme Çözümleri Kolay genişletilebilir genel seslendirme sisteminiz Yerel süper market, daha büyük bir mağaza

Detaylı

55" İnce Çerçeveli Kurumsal LED Ekranlar CDE5500-L

55 İnce Çerçeveli Kurumsal LED Ekranlar CDE5500-L 55" İnce Çerçeveli Kurumsal LED Ekranlar CDE5500-L ViewSonic CDE5500-L 55"" kurumsal ekran, 24mm 'lik ince çerçeveli tasarımı ile iç mekan kullanımlarında en geniş ve kaliteli görsel deneyimi yansıtmak

Detaylı

65" Full HD Kurumsal LED Ekranlar. Genel Bakış. FULL HD Görüntü Performansı. Full HD 1080p Yüksek Çözünürlüklü MultiMedya Uygulamaları

65 Full HD Kurumsal LED Ekranlar. Genel Bakış. FULL HD Görüntü Performansı. Full HD 1080p Yüksek Çözünürlüklü MultiMedya Uygulamaları 65" Full HD Kurumsal LED Ekranlar Full HD 1080p Yüksek Çözünürlüklü MultiMedya Uygulamaları Genel Bakış ViewSonic CDE6500-L 65" (64,5" görüntülenebilir) kurumsal ekran, hotel, restaurant,bar, mağazacılık

Detaylı

65 4K Ultra HD Toplantı Odası Ekranı CDE6510 4K Ultra HD Çözünürlük

65 4K Ultra HD Toplantı Odası Ekranı CDE6510 4K Ultra HD Çözünürlük 65 4K Ultra HD Toplantı Odası Ekranı CDE6510 ViewSonic CD6510, haftada 7 gün, günde 16 saat çalışma kapasitesine sahip 65 boyutunda dayanıklı 4K LED kurumsal ekrandır. Üründeki dahili tarayıcı, internetteki

Detaylı

4000 Lümen XGA DLP Projektör. Genel Bakış Lümen XGA DLP Projektör

4000 Lümen XGA DLP Projektör. Genel Bakış Lümen XGA DLP Projektör 4000 Lümen XGA DLP Projektör 4000 Lümen XGA DLP Projektör Genel Bakış bulunulmaksızın değiştirilebilir. Resimler yalnızca temsil amaçlıdır. Şartlar ve Koşullar Başvurun. ViewSonic 7 Serisi XGA PJD7223

Detaylı