u TESTER 6 Total Testing Center

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "u TESTER 6 Total Testing Center"

Transkript

1 u TESTER 6 Total Testing Center

2

3 Think Quality nedir? İplik işletmenizi kalite odaklı yönetmektir. Günümüzün rekabet ortamında iplik işletmelerinin her seferinde doğru kalitede iplik üretmesi gerekmektedir. İplikler müşterilerin beklentilerine uygun, kabul edilemez hatalardan arınmış ve optimum kaynak kullanımıyla üretilmiş olmalıdır. Üstelik tüm bu faktörlerin oldukça zorlu bir çalışma ortamında bir araya getirilmesi şarttır. Kalitenizin kontrolü sizde olsun Think Quality USTER in benzersiz Think Quality yaklaşımı, iplik işletmenizi kalite odaklı yönetme şeklidir. Bu yaklaşım ürün ve hizmetlerimizin birçok avantajını bir arada kullanarak her seferinde doğru kaliteye ulaşılmasını sağlar. USTER Think Quality yaklaşımı, tekstil üreticilerinin kalite kontrol proseslerini geliştirmelerine yardımcı olurken, kaliteyi kâra dönüştürmelerini hedeflemektedir. İşletmelerin uzun vadede sürdürülebilirliğini desteklemek için tahmin edilebilir kâr düzeylerine ulaşmak da amaçlanmaktadır. Kontrol Think Quality Belirleme Sürdürme Geliştirme Ölçme Think Quality Belirleme Ölçme Geliştirme Sürdürme Kontrol Ölçme Belirleme Geliştirme Kontrol Think Quality Sürdürme Sürdürme Kontrol Belirleme Geliştirme Ölçme Think Quality Kontrol Geliştirme Ölçme Sürdürme Think Quality Belirleme Ölçme Sürdürme Think Quality Kontrol Belirleme Geliştirme 1. Belirleme 2. Ölçme 3. Kontrol 4. Geliştirme 5. Sürdürme Temel ilkeler basittir. Öncelikler şunlardır: net bir tanımlama; doğru ölçüm sistemleri; hızlı yanıt odaklı üretim kontrolü; geliştirme seçeneklerinin kapsamlı olarak kavranması ve işletme sürdürülebilirliği için proseslerin optimize edilmesi. USTER TESTER 6 Think Quality için kritik bağlantı USTER TESTER 6, dünya çapındaki işletmelerin laboratuvarlarının kalbidir. Bu sistem USTER in benzersiz Think Quality yaklaşımının temel prensiplerinden biridir. USTER TESTER 6 ile USTER TESTER ın işlevleri laboratuvar testinin ötesine geçerek Toplam Test anlayışına dönüşmektedir. Akıllı, güçlü ve yeni USTER QUALITY EXPERT, verimli işletme yönetimi için kritik bilgiler sağlamaktadır. Asistan Q, 65 yıllık deneyime sahip bir uzmandır. Bu iki sistem birlikte USTER TESTER 6 nın kalite odaklı iplik işletmesi yönetimi konusunda iplikçilerin desteklenmesini sağlamaktadır.

4 Yenilik: iplik işletmesinde üstün kalite ve üretim optimizasyonu için başlangıç noktası USTER müşterileri, USTER TESTER 6 jenerasyonunda önemli yeniliklere yer verildiğini görecektir. Sunulan yepyeni özelliklerle beklentiler karşılanmış, hatta ötesine geçilmiştir. Başlangıç olarak, tamamen yeni Kapasitif Sensör, her zamankinden daha kesin ve güvenilir ölçüm sağlamaktadır. İplik testinde lider markadan yeni global standart İsviçre hassasiyeti: en yüksek test hızlarında güvenilir ölçüm garantisi Dünya çapında tekstilde kalite kıyaslama kriterleri USTER STATISTICS ile doğrudan bağlantı Yeni global standart USTER TESTER 6 tekstil endüstrisinde düzgünlük testi konusunda yeni global standart olarak kabul edilmektedir. Yeni Kapasitif Sensör ve Optik Sensör seçenekleri, iplikçilere iplik kalite düzeylerini yüksek hassasiyetle ölçme imkanı vererek ilk seferde kaliteyi garanti etmelerini sağlamaktadır. Otomatik ve yarı otomatik model seçenekleri Tüm sensör seçenekleri ve otomatik işlev için upgrade edilebilme İçindeki İsviçre hassasiyetiyle yüksek hızlarda güvenilirlik Tüm modeller her zamankinden daha yüksek doğruluk ve güvenilirlik ile 800 m/dk. test hızında çalışır. Otomatik mod ile daha fazla örnek sayısı sayesinde, istisnai kalite durumlarının daha iyi algılanmasını sağlamaktadır. Bu sayede şikayet riski azalır, işçilik maliyetleri düşer ve müşterilerin kalite beklentisinin karşılanması sağlanır. Bu, USTER Total Testing konseptinin de önemli bir parçasıdır. USTER STATISTICS ile doğrudan bağlantı Tekstil sektöründe 60 yıllık deneyime dayanan USTER STATISTICS kıyaslama kriterleri test aracı, objektif kalite karşılaştırmaları için dünya çapında kabul edilen bir standarttır. Bu sistem iplik ticareti ve sertifikalı spesifikasyonlar için sağlam bir temel oluşturmaktadır. Sadece USTER TESTER doğrudan USTER STATISTICS standartları ile bağlantılı veriler üretir.

5 Total Testing Center... USTER TESTER 6 ile işletmenin tüm alanlarında entegre kalite prosesleri USTER TESTER 6 sistemine entegre olan Total Testing Center, iplik işletmesi proseslerinin tamamını kapsayan hassas laboratuvar testlerinden ve online takip sistemlerinden gelen verileri kullanır. Bu sistem verileri; kaliteli iplikler ve kârlı üretim için pratik eylemlere dönüştüren benzersiz bir kombinasyondur. USTER TESTER 6 Toplam Test e açılan kapı USTER QUALITY EXPERT kalite yönetimi için dahili temel araç Asistan Q, 65 yıllık deneyime sahip yeni ekip üyesidir USTER TESTER 6 Total Testing Center a açılan kapı Tüm tekstil laboratuvarlarının kalbi olmaya aday yeni nesil bir sistemdir. Yeni USTER TESTER 6 dünya çapında tekstil sektöründeki herkes tarafından bilinen en son ve en büyük teknoloji serisidir. Bu sistemin laboratuvar testleri, tüm beklentilerin ötesine geçerek Toplam Test için başlangıç noktasını oluşturmaktadır. USTER QUALITY EXPERT tüm seçeneklerle bağlantı kurma Laboratuvar testi hassasiyetinde, %100 online takip güvencesi: elyaftan iplik prosesine kadar güçlü bir kalite çözümü. Mümkün olan tüm karşılaştırmalar, tüm kalite önlemleri ve tüm yönetim raporları bu sistemde otomatik ve interaktif olarak bulunmaktadır. Kalite yönetimi için tek nokta 7/24 her yerden erişilebilir Asistan Q tüm uzmanlık bilgisine sahip yeni yardımcınız Kalite yöneticilerinin artık önemsiz görevlerle zaman harcamasına gerek yok. Asistan Q, nitelikli ve yüksek deneyimli yeni bir ekip üyesi gibidir. Bu sistem durmaksızın çalışarak iplikçilerin tam olarak ihtiyacı olan bilgileri sunmakta ve kalite odaklı iplik işletmesi yönetimi hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmaktadır.

6 Kökten yenilik: en yeni sensör teknolojisi, USTER TESTER 6 ile ihtiyacınız olan tüm yanıtlara sahiptir Sensörler, ünü dünyaya yayılmış USTER TESTER ailesinin güçlü beyinleridir. USTER TESTER 6 için özel olarak tamamıyla yeni ve benzersiz bir Kapasitif Sensör geliştirilmiştir. Entegre Tüylülük Uzunluğu Sınıflandırma Sensörü ile birlikte kullanıldığında iplikçilerin test aşamasında gerekli tüm bilgileri elde etmesini sağlamaktadır. Yepyeni: en yeni USTER Capacitive Sensor (Sensör CS) Ürün Tutarlılık Alarmı potansiyel sorunlar konusunda uyarıda bulunan gerçek bir devrim 800 m/dk. hıza kadar Tüylülük Uzunluğu Sınıflandırması için yeni Sensör HL Sensör CS, daha hassas, daha fazla özellik USTER in ileride özellik eklenmesine imkan sunan yeni dijital Kapasitif Sensörü daha yüksek hassasiyet ve güvenilirlik sunmaktadır. Ünlü USTER değeri CVm dahil hassas ve güvenilir sonuçlar Diyagramlar, spektrogramlar, uzunluk varvasyon eğrileri ve histogramlar içeren kolay anlaşılır grafik gösterimler Müşteri sorunlarını azaltmak için, kalite sorunlarının periyodik hatalarla belirtilmesi Ürün Tutarlılık Alarmı Yeni Sensör CS, tüm ürünler için uyarılar oluşturarak göze çarpan anormal durumları belirtebilir. Bu yeni Ürün Tutarlılık Alarmı özelliği, her bir iplik işletmesi için uyarlanarak spesifik malzemeler ve koşullar için özel hale getirilebilir. Hammadde, elyaf parametresi, karışım varyasyonları, iplik yapısı veya iplik numarası gibi parametrelerde yaşanan değişimler bu ayarları tetikleyebilir. Sensör HL yüksek hızda tüylülük Yeni Tüylülük Uzunluğu Sınıflandırması için geliştirilen Sensör HL sayesinde, önemli tüylülük parametresi artık tamamen değerlendirilebilir. Yeni ölçüm prensibi en faydalı verileri üretmek için uzun çıkıntılı liflerin gerçek uzunluğuna odaklanır. Bu sistem güvenilirliği kanıtlanmış Sensör OH ile birlikte kullanıldığında iplikçilere iplik tüylülüğü konusunda eksiksiz bilgiler vererek kalite sorunlarına karşı en iyi garantiyi sağlamaktadır.

7 İplik tüylülüğü: ilk defa hikayenin tamamı bir arada USTER HAIRINESS teknolojisi sayesinde, iplikçiler tam kapsamlı bir çözüme sahip olarak mutlak müşteri memnuniyeti için gerekli olan tüm tüylülük testlerini yönetebilirler. USTER TESTER 6 hassas iplik spesifikasyonları için önemli değerleri sağlayan rakipsiz Sensör HL ve Sensör OH kombinasyonu sayesinde, mutlak tüylülük çözümünü sunmaktadır. Sensör OH, iplik sözleşmelerinde dünya çapında kullanılan H-değerini ölçmektedir Sensör HL, kumaş sağlamlığının temel göstergelerinden biri olan uzun çıkıntılı lifler için S3u değerini belirtir Sensör HL ve Sensör OH birlikte benzersiz USTER HAIRINESS çözümünü oluşturur Sensör OH H-değeri tüylülük kıyaslamalarında, dünya çapında kabul edilen bir değerdir. Bu değer iplik ticaretinin yanı sıra üretim sırasında erken uyarı mekanizması olarak kullanılmaktadır. Sensör OH, 800 m/dk. hızda tekrarlanabilir ve objektif tüylülük ölçümü sunmaktadır. Bu sensörün sağladığı USTER HAIRINESS değeri USTER STATISTICS karşılaştırmalı testleriyle doğrudan kıyaslanabilir. Bazı tüylülük varyasyonları yalnızca kumaş boyandıktan sonra ortaya çıkabilir. Bu durum iplik tüylülüğünün takip edilmemesi durumunda ortaya çıkabilecek olumsuz ve yüksek maliyetli durumlara bir örnektir. Sensör HL Uzun çıkıntılı liflerin gerçek uzunluğuna dayalı olan yeni ölçüm prensibi sayesinde bu sensör 3 mm den daha uzun olan uzun çıkıntılı liflerin sonuçlarını sunmaktadır. İplik rengi önemli değildir. Sensör farklı renklerdeki ipliklerin karşılaştırılmasına imkân tanımaktadır. Sensör HL iplik mühendisliğinde kullanım için gerekli olan yüksek hassasiyete sahiptir. Bu sensör boncuklanmaya neden olan uzun çıkıntılı liflerin tanımlanması ve özellikle kompakt iplik makinelerinde gerekli denetimleri gerçekleştirmek için kullanılabilir. Sensör OH ve HL eksiksiz paket İplik tüylülüğü, kumaş görünümü ve sağlamlığı üzerinde çok önemli bir rol oynamaktadır. Üstün özelliklere sahip iki sensörlü paket bir ipliğin tüm tüylülük verilerini aynı anda çıkarabilir. Bu sayede işletmeler daha hızlı hareket ederek kaliteyi artırabilir veya yüksek maliyetli sorunların önüne geçebilir. 1 5

8 Verimlilik ve optimum kumaş görünümü için hassas kontrol Kütle ve tüylülük sorunlarının yanı sıra iplikçiler iplik çapındaki varyasyonların renkte tutarsızlığa neden olabileceğinin ve son kumaşı kullanılamaz hale getirebileceğinin farkındadır. USTER TESTER 6, ipliğin kontrolü sayesinde kumaşın görünümünün optimize edilmesine odaklanan sensörleriyle tüm bu tehlikeli durumların önüne geçmektedir. Renk varyasyonu ve tonlama hatalarından kaçınma (Sensör OM) Kirliliklerin olası etkisini değerlendirme (Sensör OI) Sensör OM Renk varyasyonları ve tonlamanın nedeni iplik çapı, yoğunluğu ve şeklindeki düzensizlikler olabilir. Bu sensörün verileri, ipliğin nihai kumaşta nasıl görüneceği hakkında önemli kalite bilgilerini yansıtır. CV FS (ayrıntılı yapı) parametresi, örgü kumaşlarda dalgalı görünüm den sakınılmasına yardımcı olur. Kompakt iplik üreticileri için Sensör OM nin kullanılması şarttır. Bu sensör iplikler için daha iyi yapı ve düzgünlük bilgileri sunmaktadır. Sensör OI Toz ve çepel partikülleri, takip eden kumaş üretim proseslerinde ciddi sorunlara yol açabilir. Sensör Ol iplikteki toz ve çepel partiküllerini hassasiyetle ölçerek bu durumu önler. Faydaları: dokuma prosesinde daha az kopuş; örgü iğneleri için daha uzun çalışma ömrü; open-end eğirme kutusunda daha yüksek temizlik verimliliği.

9 Dahili bilgi birikimi: USTER ın sorun çözme deneyimi, iplik ve kumaşların daha iyi, daha hızlı ve daha kolay üretilmesini sağlar USTER in 65 yıllık deneyime dayanan detaylı uzmanlık bilgisi tüm USTER TESTER 6 kullanıcılarının hizmetindedir. Üç özel işlev bu deneyimlerden faydalanarak en az duruş süresinin yanı sıra iplik ve kumaşlarda ideal kalite için iplikçilerin arızaları takip etmesine ve hızlı kalite yönetimi çözümleri üretmesine yardımcı olmaktadır. Bilgi Tabanlı Sistem (KBS) için ilave ayar gerekli değildir Gelişmiş kumaş simülasyonu net görsel sunum İstisnaların ve limitlerin akıllı gösterimi Tek tıkla uzman bilgisi Yeni Bilgi Tabanlı Sistem (KBS) iplik makinesindeki kalite sorunlarının kaynağını, makine tedarikçisi için ek ayar yapmadan veya bilgi girmeden hızlı bir şekilde tespit etmektedir. Spektogram ekranına bir kez tıklandığında hatalı bileşen ekran da görüntülenir. Bu sayede zamandan tasarruf sağlanır, kalite artırılır ve yüksek maliyetli hatalardan kaçınılmış olur Kumaş simülasyonu, sonuçların işlemden önce net olarak görünmesi İplik sonuçları karatahtalarda gösterilerek, dokuma veya örme kumaşın nasıl görüneceği net bir şekilde görüntülenerek önceden belirlenir. İplik levhası Örme kumaş Dokuma kumaş (bezayağı) Dokuma kumaşlar yansıtmalı ve geçen ışıkta görüntülenir İplik tüylülüğü için büyütülmüş iplik levha görünümü Low quality High quality İstisnaların akıllı gösterimi USTER TESTER 6 da sunulan yeni özelliklerden biri Akıllı Görünüm dür. Müşteriler tek tıkla testteki istisnalara ve aykırı değerlere odaklanabilir. Müşteriler ayrıca hızlaca USTER STATISTICS fonksiyonuna geçerek, sonuçları dünya çapındaki karşılaştırmalı test değerleriyle kıyaslayabilir. Akıllı Görünüm ipliğin spesifikasyonlara uygun olup olmadığını hızlı bir şekilde kontrol ederek zamandan tasarruf edilmesini sağlar.

10 Öğrenmesi kolay, kullanımı kolay: tekstil laboratuvarı testlerine yeni bir yaklaşım Laboratuvar personeli, yeni USTER TESTER 6 nın faydalarından memnun kalacaktır. Ergonomik tasarımı ve grafik kullanıcı arayüzü sistemin kullanıcı dostu olmasını sağlamaktadır. Yeni USTER Fancy Yarn Profile sayesinde, şantuklu iplik testi gibi karmaşık görevlerin bile kolayca üstesinden gelinebilir. Dokunmatik monitör, kolay öğrenme ve verimli kullanım Akıllı kullanıcı arayüzü işletmedeki tekstil proseslerini simüle edebilir Otomatik şantuklu iplik analizi için USTER Fancy Yarn Profile (FYP) Sezgisel dokunmatik ekran USTER TESTER 6, tam HD ve iki USB bağlantı noktası olan dokunmatik ekrana sahiptir. Eğitimsiz personel tarafından dahi kolayca kullanılması sayesinde, operatörler test sonuçlarına odaklanarak yüksek verimlilik ve kullanıcı memnuniyetini garanti altına almaktadır. Tekstil proseslerini simüle etme Farklı iplik işletmesi departmanlarından gelen test örnekleri sayesinde, USTER TESTER 6 kullanıcı ara yüzünde farklı prosesleri simüle edilebilir. Bu sayede operatör test prosedürünü kolayca ve sezgisel bir şekilde tamamlayabilir. Proses hatları arasından seçim yapılabilir: kısa stapel, uzun stapel veya ham ipek Tarakdan bobinlemeye kadar olan mantıksal sırayı otomatik olarak takip eder % Mass incr Slub length (m) USTER Fancy Yarn Profile (FYP) FYP, hassas şantuklu iplik ölçümü standartıdır. USTER bilgi birikimi otomatik olarak ilk değerlendirmeyi sağlayan anahtardır. Bu süreç tüm kullanıcılar için hızlı ve kolay ilerler. USTER Fancy Yarn Profile şu parametrelerin kalite verilerini ölçer: şantuk sayısı, kütle artışı ve şantuk uzunluğu ve şantuk sonrasında kütle azalması. Gelişmiş rapor seçenekleri kalite konusunda bilgiler verir ve istenmeyen desenlerin önlenmesini sağlar. 0 20% 20 40% 40 60% 60 80% %

11 Total Testing Center : kapsamlı kalite yönetimi için bağlantıya geçin USTER TESTER 6, USTER QUALITY EXPERT sayesinde kalite analizi ve hedefli geliştirme konusunda yeni ufuklar açmaktadır. İplik işletmesinin tamamının kapsama alanına alınması için, laboratuvar testi bobin makinesindeki online takip sistemiyle bağlantılı hale getirilmiştir. Yeni USTER TESTER 6 tabanlı bireysel işletmelere özel kalite analizi Pratik veri analizi yalnızca veri toplamanın ötesinde Yöneticiler için kolay, hızlı ve güçlü bir referans sistemi Kalite analizi işletmeyle birlikte gelişir USTER QUALITY EXPERT işletmelerin değişen ihtiyaçlarına uyarlanarak iplikçilerin kendi sistemlerine özel bir kalite sistemi oluşturmalarını sağlar. Bağlanan tüm cihazlar analitik özellikleri otomatik olarak çeşitlendirir. Elyaf, iplik ve mukavemet testi gibi laboratuvar testlerinden elde edilen kritik bilgiler ve iplik temizleyici verileri eşleştirilerek kalite ve verimlilik seçenekleriyle karşılaştırılır. Veri toplamanın ötesinde Kalite verilerinin otomatik olarak toplanması önemlidir. Ancak bir sonraki aşama olan veri analizi, deneyimli kalite yöneticileri için bile zorlayıcı olabilir. Bu adımda USTER QUALITY EXPERT devreye girmektedir. Bu sistem yöneticilerin sayılarla boğuşmak yerine kalite optimizasyonuna odaklanmalarını sağlar. Hızlı durum güncellemeleri sayesinde kalite sorunları belirlenir ve sistem olası nedenler hakkında önerilerde bulunur. Kalite yönetiminin kolaylaştırılması Kalite yönetiminde zamanlama her şeydir. Kalite sorunlarına geç müdahale edilmesi iplik işletmelerine çok pahalıya mal olabilir. USTER QUALITY EXPERT in sezgisel uyarı sistemi kalite sorunlarını tanımlamanın yanı sıra doğru kişilerin bilgilere sürekli olarak erişim sağlamasını mümkün kılar. USTER TESTER 6 ekranından doğrudan erişim Müdahale edilmesi gereken durumlarda ekranda anlık bildirim Birden fazla bilgisayara yükleme imkanı Sisteme mobil cihazlarla uzaktan erişim

12 Kalite sorunlarında kapsamlı alarmlar USTER QUALITY EXPERT in kalite sorunlarına karşı sunduğu yeni çözüm önerileri, her bir prosesin yanı sıra üretim prosesinin tamamına hitap edecek kadar kapsamlıdır. Tüm ölçümler taranarak USTER bilgi ve deneyimlerinden hareketle oluşturan kurallara göre kalite sorunları için bildirimler oluşturulur. Her proses için gerekli alarmlar otomatik olarak tetiklenerek maliyetli sorunlardan kaçınılır Her bir kalite parametresine işletmeye özgü limitler uygulanabilir Bildirim ve alarm yönetim sistemi ile tüm süreç otomatik hale getirilir Geniş çaplı kalite alarmları USTER QUALITY EXPERT tüm üretim proseslerinin verilerini toplayarak savunma mekanizmalarını ayrı ayrı proseslerin ötesine taşır. Bu mekanizmalar için kullanılan USTER bilgi bankası, uzun yıllar sonucunda elde edilen uzmanlık bilgileriyle oluşturulmuştur. Bu nedenle iplikçi tarafından özel bir yapılandırma oluşturulması gerekmez. Olası kalite sorunları için erken uyarı Değerli hammaddeleri kurtarma olanağı İşletmeye özgü limitler için kalite istisnaları Ek güvenlik önlemleri, iplikçilerin kontrol etmek istedikleri belirli kalite parametreleri için limitler belirlemelerini sağlar. Takip sonucu bu limitlerin üstünde olduğu tespit edilen değerler sistem raporlarında aykırı değer olarak belirtilir. Alarm yönetimi ve raporlama Alarmları proseslere ve makinelere göre ayrılmış şekilde gösteren kapsamlı gösterge tablosu sayesinde alarm trendleri kolayca takip edilebilir. Temel göstergeler; aktif, kabul edilmiş ve düzeltilmiş alarmların sayısıdır.

13 Farklı üretim birimlerindeki cihazlar arasındaki bağlantı sayesinde merkezi kontrol ve optimizasyon USTER QUALITY EXPERT ilgili cihazları kapsayan birden fazla üretim biriminden gelen verileri alma ve analiz etme özelliğine sahiptir. Toplanan bilgiler özetlenerek kullanıcının optimizasyon alanlarını belirlemesine yardımcı olma amacıyla kolay yorumlanabilecek bir biçimde görüntülenir. Kalite analizi USTER STATISTICS ile bağlantılı tüm elyaftan ipliğe prosesleri kapsar Birden fazla cihazdan gelen veriler kullanılarak iplik kalitesi karşılaştırılır Laboratuvar iş yükünün optimize edilmesi sayesinde test işlemleri daha verimli ve güvenilir hale gelir Elyaftan ipliğe kalite şemaları Bu özellik, her bir iplik eğirme prosesinin performansını değerlendirmek için USTER STATISTICS in gücünden yararlanır. USTER QUALITY EXPERT ile proseslerdeki zayıf noktalar ve önerilen iyileştirmeler tek bir grafikte görüntülenir. Bu basit grafik sayesinde deneyimsiz kullanıcılar dahi kalitedeki iniş çıkışları kolayca anlayabilirler. Sezgisel iplik kalitesi karşılaştırmaları İplik kalitesi karşılaştırmaları laboratuvar verileriyle online verileri entegre eder. Ardından üretim partileri veya makineler arasındaki farklar belirtilir. Her iki durumda da optimizasyon önerileri kapsamlı raporlarda açık bir şekilde ifade edilir. Yapılan yan yana karşılaştırmalarda geliştirmelerin yapıldığı noktaların yanı sıra optimizasyona açık alanlar gösterilmektedir. Laboratuvar kullanım grafiği İyi bir standart test planı, işletmelerin kaliteyi kontrol altında tutmaları için kaynaklarını yönetmelerine ve laboratuvar ekipmanlarını en iyi şekilde kullanmalarına yardımcı olur. USTER QUALITY EXPERT işletmenin mevcut ekipmanlarına uygun geniş rutin test planları ile bunu sağlar. Daha sonra performans raporları, test raporlarının tamamlanmasının ilerleyişine ilişkin güncellemeler sunar.

14 İplik teşhisi kaliteye müşterinin gözünden yeni bir bakış açısı İplikçiler, sorunları müşterileri olan iplik kullanıcılarının bakış açısından görme konusunda her geçen gün daha da istekliler. Dokumacılar ve örgücüler için en çok endişe yaratan konular neler? Artık USTER QUALITY EXPERT ile sunulan üç yeni iplik sınıflandırma seçeneği sayesinde müşteri memnuniyeti için doğru teşhis sağlanmaktadır. Kumaş görünümü: özellikle hazır giyim ürünleri için kumaş kalitesinin önemli bir önizlemesi Boncuklanma direnci: örme kumaşlar için en önemli parametredir Dokuma performansı: dokuma işletmelerindeki üretim verimliliği için çok önemlidir Kumaş görünümü İplik, bir dizi parametre ve 1 5 arası ölçek kullanılarak kumaşın görünümü açısından değerlendirilir. 5 puan verilen iplikler, kumaş görünümü açısından en iyisi olarak kabul edilir. Sınıflandırma sisteminin temelinde USTER in uzun yıllara dayanan engin uygulama bilgisi ve örnek test verileri yer almaktadır. Bu, mutlak müşteri memnuniyetinin sağlanması için iplikçi açısından önemli olan bir diğer araçtır. Boncuklanma direnci Örme kumaşlarda boncuklanma önemli sorunlardan biridir. Boncuklanma direncinin düşük olması kumaşın görünümünü bozarak malzemelerin reddedilmesine ve müşteri şikâyetlerine neden olabilir. Yeni sınıflandırma sistemi, USTER TESTER 6 tarafından iletilen yeni tüylülük değerlerinin yanı sıra boncuklanma direncini etkileyen diğer parametreleri kullanmaktadır. Dokuma performansı İlk kez, USTER TENSOJET 4 ve USTER QUANTUM EXPERT 3 verilerinin kombinasyonu, zayıf noktaları güvenilir bir şekilde tespit ederek ipliğin dokuma davranışını tahmin edebilir. Dokuma performansı sınıflandırması iplikçilerin dokuma sırasında yüksek iplik kopma riski taşıyan partileri tanımlamasına imkân tanır.

15 Asistan Q: 65 yıllık bilgi birikimine sahip yeni çalışanınız USTER QUALITY EXPERT ile işletmeler Think Quality genlerine ve 65 yıllık USTER uygulama deneyimine sahip yeni ve değerli bir çalışana sahip olur. Asistan Q; 24 saat hizmet, garantili güvenilirlik ve sınırsız çalışma kapasitesi sunmaktadır. Kalite sorunları, olası nedenler ve en iyi çözümlerle ilgili anlık bildirimler Dahili uygulama deneyimine göre iplik performansını değerlendirir USTER QUALITY EXPERT kullanıcıları için öğretici oturumlar sunar Kalite sorunları için her zaman tetikte Asistan Q laboratuvardan veya online araçlardan alınan tüm ölçümleri kontrol eder. Kalite sorunları ortaya çıktığında Asistan Q sorunu çözmek için yapılması gereken işlemlerin bulunduğu bir kontrol listesi önerir. Ardından kullanıcı geribildirimi talep edilir ve sonuçlar kaydedilir. Bu sezgisel eğitim işlevi ileride oluşacak sorunların çözülmesi konusunda yardımcı olur. Gerçek bir uzman tarafından iplik sınıflandırması Asistan Q, yeni iplik sınıfları konusunda benzersiz bir deneyime sahiptir. Asistan Q yalnızca ipliği sınıflandırmakla kalmaz; görünüm, boncuklanma ve dokuma teşhisiyle ilgili ayrıntılı bilgileri sunar. Geliştirilmesi gereken özel parametreler olduğunda Asistan Q ilgili önerilerde bulunur. Belirli bir nihai kullanım için iplik uygunluğu konusunda net rehberlik İplikçilere kritik kararlar alma konusunda yardımcı olma Kullanıcı eğitimi ve eğiticiler USTER QUALITY EXPERT sağladığı gezinme ve kullanım kolaylığı ile birlikte yöneticilere en önemli bilgileri sunmaktadır. Daha fazla eğitime ihtiyaç duyulması halinde Asistan Q sunduğu eğiticilerle sistemi herkesin anlamasını ve kullanmasını kolay hale getirmektedir.

16 Özelliklere bir bakış USTER TESTER 6 Total Testing Center USTER den beklediğiniz her şey: en yeni sensör teknolojisi, en yüksek hassasiyet, yenilikçi ölçümler. Kalite odaklı iplik işletmesi yönetimine entegre yaklaşım için ihtiyacınız olan her şey. Üstün sensör teknolojisi en yüksek performans için temel bileşen 65 yıllık deneyimden gelen dahili bilgi birikimi Laboratuvar verileri ile online verilerin benzersiz kombinasyonu Üstün performans için sensör teknolojisi USTER, 65 yıldır tekstil sektöründe kalite kontrol sensörleriyle birlikte anılmıştır. Güncel teknolojinin en ileri noktasını temsil eden yeni Kapasitif Sensör CS ile USTER TESTER 6 sistemi, geleceğe yönelik yenilikçi ölçüm olanaklarında yeni bir çağ açmaktadır. Başka bir temel öğe olan tam iplik tüylülüğü testi için en yeni Sensör HL entegrasyonu ise bu önemli kalite parametresini yeni bir zemine taşımaktadır. Asistan Q Fabrika genelindeki tüm USTER sistemlerinden gelen bilgileri aktif bir şekilde izlemekteyim. İstisnaları erkenden tespit eder, yerini belirler ve birçok durumda kalite şikayetlerini gerçekleşmeden önlerim. İşletmeleri desteklemek için dahili bilgi birikimi USTER, uzun yıllar süren çalışmalar sonucu elde ettiği bilgileri Asistan Q üzerinden paylaşarak müşterilerin işlerini kolaylaştırmakta ve ideal kalitemaliyet oranına odaklanmalarını sağlamaktadır. Arızalı makine parçalarını tespit eden yeni Bilgi Tabanlı Sistem ve istisnai durumları belirlemek için kullanılan Akıllı Görünüm özelliği de müşterilere ayrıca yardımcı olmaktadır. Sabit kalite ve yüksek verimlilik sunmak için gerekli olan her şey burada. Total Testing Center Laboratuvar test sonuçlarının online verilere entegre edilmesi ile Total Testing Center ortaya çıkmıştır. Bu sistem, iplik kalitesini sağlamak için üstün bir önlem sunmaktadır. USTER TESTER 6 tüm işlerin üstesinden gelir: işletme ayarlarının yapılması, kalitenin optimize edilmesi ve nihai iplikte standartların garanti altına alınması. Üretimin tamamı son denetimden geçirilerek kalite güvence altına alınmakta ve istisnalara karşı koruma sağlanmaktadır. Total Testing Center : tüm aşamalarda kalite beklentilerinin karşılanması.

17 Elyaftan Kumaşa Standart USTER, elyaftan kumaşa toplam kalite çözümlerinde dünyanın lider tedarikçisidir. USTER standartları ve kusursuz ölçüm, en iyi kalitenin minimum maliyet ile üretilmesi için eşsiz avantajlar sağlar. Kaliteyi Düşünün En gelişmiş teknoloji için taahhüdümüz, sofistike bir pazarın taleplerini karşılamak amacıyla, son ürünün konfor ve tuşesini sağlamaktır. Müşterilerimize pratik bilgi ve deneyimlerimizden yararlanmaları için yardımcı olmaktayız kaliteyi düşünmek için, USTER i düşünün. Geniş Ürün Yelpazesi USTER, tekstil endüstrisinde eşsiz bir yere sahiptir. Geniş ürün aralığımız ile tekstil zincirinde, pazardaki hiçbir tedarikçi ile karşılaştırılamayan geniş bir kapsama alanına sahibiz. USTER STATISTICS Tekstil Endüstri Standartları Global tekstil endüstrisinde kalite kontrol için standartları biz oluştururuz. USTER STATISTICS ile, global pazarlar için geçerli kalite düzeylerini sağlayan tekstil ürünlerinin ticaretinde temel alınan kıyas göstergeleri sağlamaktayız. USTERIZED Ürünlerinizi Kaliteyle Markalandırın USTERIZED, tekstil zincirinde belirli ve belgelenmiş kaliteyi temsil eder. Seçilmiş müşterilerimizi, USTERIZED Üye Programına katılmaya davet ediyoruz. Daha fazla bilgi için USTER Dünya Çapında Dünya çapında üç teknoloji merkezi, beş servis merkezi ve 50 mümessil ofis ile; USTER müşterilerine her zaman en iyiyi sunduğundan emindir. USTER kendisini mükemmelliğe ve kaliteye adamıştır ve bu asla değişmeyecektir /11.15/ Telif Hakkı 2015 by Uster Technologies AG Optimal Servis Know-how aktarımı ve anında yardım müşterilerimiz neredeyse biz oradayız. Toplam 200 sertifikalı servis mühendisimiz dünya çapında hızlı ve güvenilir teknik destek sunmaktadır. Belirli pazarlarınızda yerel know-how aktarımından faydalanın ve à la carte hizmetimizin keyfini yaşayın. USTER Switzerland Knoxville, USA Charlotte, USA Adana, Turkey Suzhou, China Osaka, Japan Shanghai, China Coimbatore, India São Paulo, Brazil Uster Technologies AG Sonnenbergstrasse Uster İsviçre T F sales@uster.com

IRisFX. YENİ NESİL TEMİZLEYİCİ.

IRisFX. YENİ NESİL TEMİZLEYİCİ. IRisFX. YENİ NESİL TEMİZLEYİCİ. TK Gözle görebildiğinizden ötesi. İki uzman, tek güvenilir ortak! Otomatik bobinleme sektörünün lideri Saurer Grup ile iplik temizleme ve test uzmanı Premier Evolvics, 2015

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100FT-C SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100FT-C SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler sistemi Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC320 VICOTEC320 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC320 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

Street Smart Marketing

Street Smart Marketing Tek bir hedef için tasarlanmış kamu hizmeti şirket programları. Başarı. Street Smart Marketing Müşterilerinizi cezbeden pazarlama kampanyaları 30 yıllık deneyim Tasarlarız. Yakalarız. İlerleriz. 1.4 milyon

Detaylı

İLE GÜVENCE ALTINA ALIN

İLE GÜVENCE ALTINA ALIN KENDİNİZİ HACH SERVİSİ İLE GÜVENCE ALTINA ALIN Cihazınızın bakım ve onarımını uzman ellere bırakarak hem daha huzurlu olun hem de güvenilirliğinizi arttırın. HACH SERVİS İLE ALDIĞINIZ RİSKLERİNİZİ AZALTIN

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler... ARKE Otomasyon Bil. Mak. San. ve Tic. Ltd. Şti. Atilla KARAÇAY Ramazan EKİN Proje & Yazılım 0.533 430 19 45 Üretim & Satış 0.533 223 13 46 atilla.karacay@arkeotomasyon.com ramazan.ekin@arkeotomasyon.com

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100E HW-C SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100E HW-C SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler Sistem Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

Online teknik sayfa. PowerCEMS50 KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa. PowerCEMS50 KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS300P HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MCS300P HW Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

türk Ark kaynak ve Plazma kesme İnverterleri

türk Ark kaynak ve Plazma kesme İnverterleri türk Ark kaynak ve Plazma kesme İnverterleri www.selcoweld.com www.selcoweld.com Selco 30 yıldır inverterler üretmektedir Selco 30 yıldır ark kaynak uygulamaları için inverterlerin dizayn, geliştirme ve

Detaylı

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun 2 1200 Serisi Yangın Paneli Rahatlık kurmak İhtiyaçlarınıza göre tasarlanmış eksiksiz koruma 1200 Serisi Yangın Paneli, yangın koruma için esnek,

Detaylı

www. f i b r e 2 f a s h i o n. c o m

www. f i b r e 2 f a s h i o n. c o m www. f i b r e 2 f a s h i o n. c o m İÇİNDEKİLER 03 TexPro Nedir? 04 İçerik 06 Faydalar TexPro, işinizle ilgili stratejik ve bilinçli bir karar verme sürecine yardımcı olmak için özel olarak tasarlanmış

Detaylı

Symaro İlaç endüstrisi için sertifikalı sensörler. En zorlu koşullarda yüksek oranda hassas ölçüm. Answers for infrastructure.

Symaro İlaç endüstrisi için sertifikalı sensörler. En zorlu koşullarda yüksek oranda hassas ölçüm. Answers for infrastructure. Symaro İlaç endüstrisi için sertifikalı sensörler En zorlu koşullarda yüksek oranda hassas ölçüm Answers for infrastructure. En zorlu kalite gerekliliklerini karşılar ve en uygun maliyetli kullanımı sağlar

Detaylı

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FW102 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FW102 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Yönetimimizden Mektup

Yönetimimizden Mektup AMI Metals Yönetimimizden Mektup Havacılık sektöründe otuz yılı aşan deneyimiyle kendini bu işe adamış kadromuz, AMI Metals ı başarı ile dünyanın lider ham malzeme sağlayıcısı durumuna getirmiştir. Sahip

Detaylı

Sistem Geliştirme Yaşam Döngüsü (The Systems Development Life Cycle) (SDLC)

Sistem Geliştirme Yaşam Döngüsü (The Systems Development Life Cycle) (SDLC) Sistem Geliştirme Yaşam Döngüsü (The Systems Development Life Cycle) (SDLC) Sistem analistlerinin ve kullanıcı faaliyetlerinin spesifik döngüsünün kullanılmasıyla En iyi geliştirilmiş sistemin oluşmasını

Detaylı

Online teknik sayfa. Flow-X AKIŞ BILGISAYARI

Online teknik sayfa. Flow-X AKIŞ BILGISAYARI Online teknik sayfa A B D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC150 Carflow Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

Bursa Yenileşim Ödülü Başvuru Raporu

Bursa Yenileşim Ödülü Başvuru Raporu 1- YENİLEŞİM YÖNETİMİ / LİDERLİK Liderler, yenilikçi bir kurum için gerekli olan ihtiyaçlar doğrultusunda; Yenileşim doğrultusunda vizyonu oluştururlar, Strateji ve politikaları tanımlarlar, Farkındalık

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC50SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC50SF Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS 90 kw - 315 kw YENİ SERİ EKO PLUS www.ekomak.com.tr _2 3_ 90-160 Üstün vida elementi maksimum serbest hava dağıtımı ve düşük enerji tüketiminin optimum kombinasyonunu sağlamaktadır. En son teknolojiye

Detaylı

Güneş Enerjisi nde Lider

Güneş Enerjisi nde Lider Güneş Enerjisi nde Lider GO Enerji, 2003 yılından itibaren, Güneş enerjisinden elektrik üretimi teknolojilerinde uzmanlaşmış ekibiyle faaliyet göstermektedir. Kendi markaları ile ABD den Avustralya ya

Detaylı

PA Textile&Apparel. Yenilik ve gelişme vaadiyle Tekstil & Konfeksiyon sektörüne sektörün en iyi uygulamalarını götürmek. www.pa-textileapparel.

PA Textile&Apparel. Yenilik ve gelişme vaadiyle Tekstil & Konfeksiyon sektörüne sektörün en iyi uygulamalarını götürmek. www.pa-textileapparel. PA Textile&Apparel Yenilik ve gelişme vaadiyle Tekstil & Konfeksiyon sektörüne sektörün en iyi uygulamalarını götürmek. www.pa-textileapparel.com PA T&A Tekstil & Konfeksiyon Özel Yazılımlar PA Tekstil

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC30 GAZ SAYACI

Online teknik sayfa FLOWSIC30 GAZ SAYACI Online teknik sayfa FLOWSIC30 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC30 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI Online teknik sayfa FLOWSIC60 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC60 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

45919007t. yarnmaster zenit

45919007t. yarnmaster zenit 45919007t yarnmaster zenit Daha iyi görmek için üretilmiştir ZENIT Önemli olan: En yeni nesil YarnMaster Zenit modeli ile LOEPFE optik iplik temizleyicilerin teknolojisini yeni bir seviyeye getirmede baæarılı

Detaylı

2015 YILI FAALİYET RAPORU KAYNAKLARI

2015 YILI FAALİYET RAPORU KAYNAKLARI INSAN KAYNAKLARI İSMMMO da İnsan Kaynakları Yönetimi; kurum için en etkili iş gücünü bulmak, geliştirmek ve bunun sürekliliğini sağlamak amacıyla ortaya konan faaliyetler bütünü olarak tanımlanmaktadır.

Detaylı

CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ

CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ ENDÜSTRİYEL VİNÇLER NÜKLEER VİNÇLER LİMAN VİNÇLERİ AĞIR YÜK FORKLİFTLERİ SERVİS TAKIM TEZGAHI SERVİSİ CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ 2 Konecranes CXT UNO HAYATİ ÖZELLİKLERE ODAKLANMA

Detaylı

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa MKAS A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MKAS Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

yarnmaster DiGital online Quality Control

yarnmaster DiGital online Quality Control Masters in Textile textile Quality Control Masters in textile Quality Control yarnmster facts yarnmster Optik iplik temizleme 045910/007t İPLİK VE YÜZEYLERİN DEĞERLENDİRİLMESİ Tekstil yüzeylerinin kalite

Detaylı

Teşhis Yazılımı Yalıtım yağı

Teşhis Yazılımı Yalıtım yağı Teşhis Yazılımı Yalıtım yağı Doğruluk Önemlidir Varlığın durumunu değerlendirmek için doğru verilere ihtiyacınız vardır; ayrıca bu verileri yorumlamak için etkili bir yazılım da gereklidir. Inside View,

Detaylı

İleriye doğru açık bir yol

İleriye doğru açık bir yol Broşür İleriye doğru açık bir yol Bir HP PartnerOne İş Ortağı ile çalışmanın avantajlarını keşfedin HP portföyünün eşsiz zenginliği, yetkili HP PartnerOne İş Ortağı nın becerileriyle birlikte size piyasada

Detaylı

MÜKEMMELLİK AYRINTILARDADIR

MÜKEMMELLİK AYRINTILARDADIR MÜKEMMELLİK AYRINTILARDADIR VECTOR, KESİMDE OPERASYONEL MÜKEMMELLİĞİN ÖZÜNE ULAŞIYOR. LECTRA, OTOMATİK KESİM ALANINDAKİ 30 YILLIK DENEYİMİ VE SÜREGELEN YENİLİKÇİLİĞİ SAYESİNDE, TEKNOLOJİK UZMANLIĞI VE

Detaylı

EnerjiÖlçümü MINOMETER M7 RADIO 3. Elektronik Isı Pay Ölçer

EnerjiÖlçümü MINOMETER M7 RADIO 3. Elektronik Isı Pay Ölçer EnerjiÖlçümü MINOMETER M7 RADIO 3 Elektronik Isı Pay Ölçer Çevrenin Korunması Avantaj ve Özellikleri İklim koruma için enerji tüketiminin ölçümü Kaynakların ve çevrenin korunması Günümüzde; çevremiz, korunmaya

Detaylı

UZAKTAN OKUMA EDM/MDM SİSTEMLERİ IDSPECTO, ENERJİ MARKETİNİN MEVCUT VE GELECEKTEKİ TÜM UYGULAMALARI İÇİN EKSİKSİZ BİR YAZILIM ÇÖZÜMÜDÜR

UZAKTAN OKUMA EDM/MDM SİSTEMLERİ IDSPECTO, ENERJİ MARKETİNİN MEVCUT VE GELECEKTEKİ TÜM UYGULAMALARI İÇİN EKSİKSİZ BİR YAZILIM ÇÖZÜMÜDÜR UZAKTAN OKUMA IDSpecto.collector Farklı Üreticilerin Sayaçlarını Online Olarak Okuma Sayaç markası ne olursa olsun IDSpecto. collector modülü enerji marketinde ihtiyaç duyulan tüm değerleri güvenilir bir

Detaylı

( ( ( ( ( ( Müşteri Odaklılık

( ( ( ( ( ( Müşteri Odaklılık Tesis yönetim hizmetleri, ülkemizin gelecek dönemde daha da önem vereceği bir dışarıdan temin kalemi olacaktır. Sektörde olan bizler, deneyimimizle bu sektöre değer katmaya devam edeceğiz. HAKKIMIZDA Tüm

Detaylı

Lojistik ve Depolama Çözümleri

Lojistik ve Depolama Çözümleri Lojistik ve Depolama Çözümleri Hakkımızda MLA Logistics olarak sektörümüzde ki tecrübelerimizin bize kattığı duyarlılığı her alanda korumayı amaç edinmiş yapımız ve siz değerli müşterilerimizle uzun soluklu

Detaylı

ACRON BİLİŞİM. Destek Hizmetleri Sunumu

ACRON BİLİŞİM. Destek Hizmetleri Sunumu ACRON BİLİŞİM Destek Hizmetleri Sunumu ACRON Destek Hizmetleri PARTNER CENTER SAP Portal OF EXPERTISE / Mobile Platform Kişiler Rol Bazlı Eğitim Yüksek Danışman Tecrübesi Destek Danışmanlık Uzmanlığı Süreçler

Detaylı

GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA

GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA 1994 yılında Şerafettin Gürçay tarafından kurulan Gürçay Makine, tecrübeli kadrosu ve ileri teknoloji üretim donanımıyla kısa bir süre içerisinde sektörünün önde firmalarından biri

Detaylı

Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay

Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay 2 Kurulumu, Konfigürasyonu, Bakımı ve Kullanımı Kolay bir Yangın Paneli. Bütün dedektör alanları için durum göstergeli LCD ekran Kolay konfigürasyon

Detaylı

Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin

Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin 2 Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi İnsanları bilgilendirmenin ve korumanın en iyi yolu

Detaylı

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek 2 Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi ile endişelerinizden kurtulun Sistemi ihtiyaçlarınız belirler sadece size gereken için ödeme yaparsınız Uzak

Detaylı

aberon PICK-BY-LIGHT aberon PICK CART,

aberon PICK-BY-LIGHT aberon PICK CART, DEPO OTOMASYONU VELTIONoptimum ilaç ve kozmetik ürünleri dağıtıcılarına çok çeşitli seçenekler sunar. Toplama otomasyonuna ilişkin sunduğumuz çözümler, dağıtıcıların ürün akışlarını ve hizmet seviyelerini

Detaylı

Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü

Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü 2 Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü Gelişmiş akustik uzmanlık Tasarımda ve elektro-akustik teknolojisinde 60 yıldan fazla deneyime

Detaylı

Teknolojide Sürdürülebilir Rekabet için Sanayi 4.0. Ayşegül Eroğlu

Teknolojide Sürdürülebilir Rekabet için Sanayi 4.0. Ayşegül Eroğlu Teknolojide Sürdürülebilir Rekabet için Sanayi 4.0 Ayşegül Eroğlu 02 2004 Robert Kolej mezunu 2008 Sabancı Üni. Üretim Sistemleri Mühendisliği mezunu 2015 Boğaziçi Üni. Executive MBA mezunu Fabrika Müdürü

Detaylı

Çimento Operatörleri ve Bakım Personeli için Simulatör sistemi: ECS/CEMulator

Çimento Operatörleri ve Bakım Personeli için Simulatör sistemi: ECS/CEMulator Çimento Operatörleri ve Bakım Personeli için Simulatör sistemi: ECS/CEMulator ECS/CEMulator, Çimento operatörlerini ve proses mühendislerini, simülatör ortamında eğitmeyi amaçlayan bir sistemdir. Çimento

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC410 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC410 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC410 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC410 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

EDM SAP Business One

EDM SAP Business One EDM SAP Business One SAP Business One Kobileri Dünya Standartlarına taşıyoruz.. SAP Business One Tek sistemle daha verimli ve etkin yönetim SAP Business One tüm KOBİ lerin taleplerini karşılamak üzere

Detaylı

Ürün ailesi genel görünümü. Dx1000 Uzak görüşlü performans UZUN MESAFE ÖLÇÜM SENSÖRÜ

Ürün ailesi genel görünümü. Dx1000 Uzak görüşlü performans UZUN MESAFE ÖLÇÜM SENSÖRÜ Ürün ailesi genel görünümü Uzak görüşlü performans Avantajlar A ÜŞLÜ PERFORMANS B C D E Yenilikçi teknoloji, güvenilir ölçüm sonuçlarını garanti eder F Hem iç, hem de dış alanda çok uzak mesafeleri güvenilir

Detaylı

Smart Automation, Quality and IT Excellence Solutions - our experience, your success. Versiyon 2.5.

Smart Automation, Quality and IT Excellence Solutions - our experience, your success. Versiyon 2.5. Versiyon 2.5 Page 1 Kapsamlı Bir Veri Denizini Temel Zekaya Dönüştürün Operasyonel verilerinizi temel KPIlar a dönüştürün, karar vermenize yardımcı olacak raporları oluşturun ve ATS Intelligence sayesinde

Detaylı

Yakında Geliyor. Yeni Deneyim. Daha iyi sonuçlar.

Yakında Geliyor. Yeni Deneyim. Daha iyi sonuçlar. Yakında Geliyor 2019 SDL Trados Studio 2019 Yakında Geliyor! Dünyanın en oturmuş BDÇ aracı olan SDL Trados Studio 2019 ile yepyeni bir deneyim yaşayacaksınız. 30 yılı aşkın bir süredir profesyonel çevirmenlere

Detaylı

Her uygulama için optimum bir çözüm

Her uygulama için optimum bir çözüm Technical Textiles Benninger Technical Textiles Proses iş akışı Her uygulama için optimum bir çözüm Yağ sökme Ön yıkama Hazırlık yıkaması Elastanın serbest bırakılması Yağ kalıntılarının miktarını azaltır

Detaylı

Soğuk zincirinizde tam kontrol sağladığınıza emin misiniz?

Soğuk zincirinizde tam kontrol sağladığınıza emin misiniz? Soğuk zincirinizde tam kontrol sağladığınıza emin misiniz? testo Saveris Retail Chain: kalite yönetiminizde izlenebilirlik ve maksimum verimlilik için dijital çözüm. Kalite yönetiminizi bugün nasıl gerçekleştiriyorsunuz?

Detaylı

Süreç Danışmanlığı. KPMG Türkiye. kpmg.com.tr

Süreç Danışmanlığı. KPMG Türkiye. kpmg.com.tr Süreç Danışmanlığı KPMG Türkiye kpmg.com.tr 2 Süreç Danışmanlığı Süreçlerinizin kontrolü sizin elinizde Sürecinizin tam potansiyeline ulaşmasını sağlayın! Günümüzde teknolojinin ve ihtiyaçların hızlı bir

Detaylı

Rieter Open End Makinaları

Rieter Open End Makinaları Rieter Open End Makinaları......................... Son teknolojinin sağladığı ekonomik avantajlar........................... Rieter. Aile Bayramı.. Mayıs. 2014.. Erman. Coşkun. / Stephan. Weidner-Bohnenberger...............

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100E HW SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100E HW SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS100E HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip MCS100E HW Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

ISO 15189 Akreditasyonunun Klinik Laboratuvarlara Etkisi

ISO 15189 Akreditasyonunun Klinik Laboratuvarlara Etkisi ISO 15189 Akreditasyonunun Klinik Laboratuvarlara Etkisi Dr.Ömer Güzel Biruni&Centro Laboratuvarları 18 EKİM 2014 MALATYA 21. Yüzyılda Laboratuvarların Geleceği Otomasyon, Konsolidasyon, Moleküler tanı,

Detaylı

EDM SAP Business One

EDM SAP Business One EDM SAP Business One SAP Business One KOBİleri Dünya Standartlarına taşıyoruz.. SAP Business One Tek sistemle daha verimli ve etkin yönetim SAP Business One tüm KOBİ lerin taleplerini karşılamak üzere

Detaylı

TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ

TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ SAKARYA ÜNİVERSİTESİ TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ Hafta 13 Yrd. Doç. Dr. Semra BORAN Bu ders içeriğinin basım, yayım ve satış hakları Sakarya Üniversitesi ne aittir. "Uzaktan Öğretim" tekniğine uygun olarak

Detaylı

J 20 Hava-Jetli İplik Makinası

J 20 Hava-Jetli İplik Makinası J 20 Hava-Jetli İplik Makinası......................... Mükemmel Com4 jet iplikleri için verimlilik artışı ve yeni sarım sistemi........................... Rieter. Aile Bayramı. Türkiye.. Mayıs. 2014.

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC620 GÖRÜŞ MESAFESI ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa VISIC620 GÖRÜŞ MESAFESI ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa VISIC620 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC620 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

yarnmaster İplik Hataları ve Splays'ların

yarnmaster İplik Hataları ve Splays'ların Masters in Textile textile Quality Control Masters in textile Quality Control yarnmaster facts yarnmaster İplik Hataları ve Splays'ların Sınıflandırılması 045912/007t İPLİK HATALARININ SINIFLANDIRILMASI

Detaylı

C C C C C C C. Restoran zincirleri için dijital kalite yönetim sistemi

C C C C C C C. Restoran zincirleri için dijital kalite yönetim sistemi C C C C C C C Restoran zincirleri için dijital kalite yönetim sistemi testo Saveris Restaurant dijital çözüm sistemi ile - gıda standartlarının yerine getirilmesi, kalitenin artırılması ve maliyetlerin

Detaylı

Online teknik sayfa KHU53-XXX00354 KH53 LINEER ENCODER

Online teknik sayfa KHU53-XXX00354 KH53 LINEER ENCODER Online teknik sayfa KHU53-XXX00354 KH53 A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar Stok no. KHU53-XXX00354 1030076 www.sick.com/kh53 Ürün açıklaması POMUX

Detaylı

Teknik İnceleme G3 Dijital Kesici

Teknik İnceleme G3 Dijital Kesici 02/2011 Teknik İnceleme G3 Dijital Kesici Maksimum verimlilik için gelişmiş tabaka kesici/router Modüler kesim konsepti. Akıllı, verimli, geleceğe hazır. G3 sadece, yapısı, temeli ve opsiyonel ekipmanlarıyla

Detaylı

Nagios XI Günümüzün talep gören kurumsal gereksinimleri için en güçlü BT altyapısı gözetim ve uyarı çözümüdür.

Nagios XI Günümüzün talep gören kurumsal gereksinimleri için en güçlü BT altyapısı gözetim ve uyarı çözümüdür. Nagios Enterprises, kurumsal ölçekte, BT altyapı gözetiminde endüstri standardı olan Nagios için resmi ürünler, hizmetler ve çözümler sunuyor. Dünya çapında yüz binlerce kullanıcıyla Nagios bilgi teknolojileri

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC450 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC450 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100E CD SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100E CD SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS100E CD A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MCS100E CD Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

%RVFK U QOHUL %BIB GB[MB LJMPNFUSF EBIB B[ ZBLºU

%RVFK U QOHUL %BIB GB[MB LJMPNFUSF EBIB B[ ZBLºU %RVFK U QOHUL %BIB GB[MB LJMPNFUSF EBIB B[ ZBLºU Çoğu sürücü için yakıt tasarrufu en önemli konudur Daha düşük yakıt tüketimi, depo başına daha çok kilometre ve daha düşük CO2 emisyonları anlamına gelir.

Detaylı

Güvenilir Ekipman ve Ataşman Uzmanınız

Güvenilir Ekipman ve Ataşman Uzmanınız Güvenilir Ekipman ve Ataşman Uzmanınız EIK, yüksek performanslı amfibi ekskavatör ve çeşitli toprakta hareket eden modeller için kaliteli ataşmanlar tasarlama ve üretme konusunda uzmanlaşmış isimlerden

Detaylı

Tek bir noktadan tüm fabrikanın kalite kontrolu

Tek bir noktadan tüm fabrikanın kalite kontrolu Gelişmiş İplik Kontrol Çözümleri PC- LINK SOFTWARE ÇÖZÜM HATTI Tek bir noktadan tüm fabrikanın kalite kontrolu PC- LINK SOFTWARE ÇÖZÜM HATTI Fabrikanız Kontrol Altında Fabrikalarda planlama, verimlilik

Detaylı

YÖNETİCİ GELİŞTİRME PLUS. Programın Amacı: Yönetici Geliştirme Eğitimi. Yönetici Geliştirme Uzmanlığı Eğitim Konu Başlıkları. Kariyerinize Katkıları

YÖNETİCİ GELİŞTİRME PLUS. Programın Amacı: Yönetici Geliştirme Eğitimi. Yönetici Geliştirme Uzmanlığı Eğitim Konu Başlıkları. Kariyerinize Katkıları YÖNETİCİ GELİŞTİRME 360 Yönetici Geliştirme Eğitimi İşletmelerde kalıcı başarının sağlanması, kurumun stratejik hedefleri ile uyumlu, yüksek performans göstermeye odaklanmış; motive olmuş takımları oluşturmak

Detaylı

Digital Signage Solutions ERPA den gelen ekran tecrübesi. sıradanın ötesinde

Digital Signage Solutions ERPA den gelen ekran tecrübesi. sıradanın ötesinde Digital Signage Solutions ERPA 2017 1995 den gelen ekran tecrübesi sıradanın ötesinde ERPA, Teknolojiye değer katar faaliyetlerini sürdüren ERPA, Endüstriyel Teknoloji alanındaki ilklere imza atarak, sektörün

Detaylı

yenilikçi bir yatırım yönetim sistemine giriş yapın.

yenilikçi bir yatırım yönetim sistemine giriş yapın. yenilikçi bir yatırım yönetim sistemine giriş yapın. arias yatırım yönetim sistemi ne hoşgeldiniz. arias yatırım yönetim sistemi modern, yenilikçi ve pratik bir proje yatırım takip ve kontrol sistemidir

Detaylı

3VM Kompakt Tip Güç Şalterleri

3VM Kompakt Tip Güç Şalterleri SENTRON 3VM Kompakt Tip Güç Şalterleri Ekonomik Çözüm siemens.com.tr/alcakgerilim 3VM Kompakt Tip Güç Şalterleri Ekonomik çözüm Her altyapı sistemi, güvenilir bir enerji kaynağına ve güvenli ve verimli

Detaylı

FELCO 820. Elektrikli budama bıçağı. Kullanıma özel mükemmel çözüm www.felco820.com

FELCO 820. Elektrikli budama bıçağı. Kullanıma özel mükemmel çözüm www.felco820.com FELCO 820 Elektrikli budama bıçağı Kullanıma özel mükemmel çözüm www.felco820.com FELCO 820 Kullanıma özel mükemmel çözüm Tamamen İsviçre'deki Watch Valley'de tasarlanan ve üretilen FELCO 820, başka hiçbir

Detaylı

Tedarik Zinciri Performans Ölçümü

Tedarik Zinciri Performans Ölçümü Tedarik Zinciri Performans Ölçümü Arş.Gör. Duran GÜLER Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü Tedarik Zinciri Yönetim Etkinliğinin Artırılmasında Kullanılan Performans Ölçüleri 1. Maliyet

Detaylı

Online teknik sayfa S710 E S700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI

Online teknik sayfa S710 E S700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI Online teknik sayfa S71 E 1217512 S7 A B C D E F C US Ayrıntılı teknik bilgiler Teknik bilgiler Açıklama Sipariş bilgileri Tip Stok no. S71 E 1217512 1217512 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/s7

Detaylı

Merkez Ofis : Up Hill Towers A1 B Blok No:146 TR- 34746 Ataşehir / Istanbul

Merkez Ofis : Up Hill Towers A1 B Blok No:146 TR- 34746 Ataşehir / Istanbul Merkez Ofis : Up Hill Towers A1 B Blok No:146 TR- 34746 Ataşehir / Istanbul 27.02.2011 1 Giriş Okosis San. Ve Tic. Ltd. Şirketi, otomasyon sektörü için yazılım ve donanım çözümleri üretmek, konusunda profesyonel

Detaylı

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ HAKKIMIZDA Sağlık hizmetleri / özel hastane yöneticiliği başta olmak üzere hizmet sektörünün çeşitli alanlarında edindiğimiz bilgi deneyim ve tecrübenin gücünden yararlanarak yatırım ve ticaret yolculuğuna

Detaylı

ModulA. Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com

ModulA. Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com ModulA Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com Yeni Biral ModulA: Konu enerji verimliliği ise, pompa teknolojisi modüller halinde yapılandırılabilen bu üstün çözüm hiç bu

Detaylı

Teknolojide Sürdürülebilir Rekabet için Sanayi 4.0. Ayşegül EROĞLU

Teknolojide Sürdürülebilir Rekabet için Sanayi 4.0. Ayşegül EROĞLU Teknolojide Sürdürülebilir Rekabet için Sanayi 4.0 Ayşegül EROĞLU 02 Sanayi 4.0 Nedir? Sanayi 4.0 Türkiye için neden önemli? Sanayi 4.0 ın İklimlendirme Sektörü üzerindeki potansiyeli nedir? Sanayi 4.0

Detaylı

Bir ürün yada hizmetin belirlenen yada olabilecek ihtiyaçları karşılama yeterliğine dayanan özelliklerinin toplamıdır.

Bir ürün yada hizmetin belirlenen yada olabilecek ihtiyaçları karşılama yeterliğine dayanan özelliklerinin toplamıdır. KALİTE KONTROL Kalite: Bir ürün yada hizmetin belirlenen yada olabilecek ihtiyaçları karşılama yeterliğine dayanan özelliklerinin toplamıdır. Kontrol: Mevcut sonuçlarla hedefleri ve amaçları kıyaslama

Detaylı

Tensoval duo control. Bu ölçümlere güvenebilirsiniz. Ölçüm doğruluğu tıbbi olarak kanıtlanmış tansiyon aleti: Tensoval. duo control.

Tensoval duo control. Bu ölçümlere güvenebilirsiniz. Ölçüm doğruluğu tıbbi olarak kanıtlanmış tansiyon aleti: Tensoval. duo control. Tensoval duo control Bu ölçümlere güvenebilirsiniz. Ölçüm doğruluğu tıbbi olarak kanıtlanmış tansiyon aleti: Tensoval duo control Yeni Doğru ölçüm mümkündür. Tensoval duo control sayesinde dijital ölçülere

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100FT SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100FT SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS100FT A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip MCS100FT Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

Uzun Süreli Rekabet Edebilirlik

Uzun Süreli Rekabet Edebilirlik After Sales Uzun Süreli Rekabet Edebilirlik After Sales Uzun Süreli Rekabet Edebilirlik Çözüm sağlayici - Sürdürülebi liṙ değer- Servis yetkiṅli ği Rieter Satış Sonrası, rekabet edebilirliğinizi bulunduğunuz

Detaylı

ewm Xnet Tüm kaynak işlemi için kalite yönetimi EN 1090 WPQR paketi Şimdi ücretsiz!

ewm Xnet Tüm kaynak işlemi için kalite yönetimi EN 1090 WPQR paketi Şimdi ücretsiz! ewm Xnet Tüm kaynak işlemi için kalite yönetimi EN 1090 WPQR paketi Şimdi ücretsiz! ewm Xnet Kaynak işlemleri ağ destekli Analizi, kontrol ve yönetim Yenilikçi ewm kaynak proseslerinin potansiyelinden

Detaylı

Dolum miktarı optimizasyonu

Dolum miktarı optimizasyonu RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 kontrol ve veri toplama BAYKON,25 yıllık deneyime sahip mühendislik alt yapısı ile, Otomatik Kontrol Terazileri ve dinamik tartım çözümleri konusunda sağlıklı çözümler

Detaylı

KONU İLGİ. NutriOpt TERCÜME VE DERLEME KAYNAKÇA YAYININ KAPSAMI

KONU İLGİ. NutriOpt TERCÜME VE DERLEME KAYNAKÇA YAYININ KAPSAMI NIR NutriOpt KONU Nutreco nun en güncel projesi NutriOpt ile getirdiği yenilikler İLGİ NutriOpt TERCÜME VE DERLEME KAYNAKÇA YAYININ KAPSAMI Formülasyon ve Fiyatlandırma Uzmanı Burak GÜLHAN NutriOpt Poultry

Detaylı

Otomatik Kontrol Terazileri

Otomatik Kontrol Terazileri Otomatik Kontrol Terazileri C Serisi Otomatik Kontrol Terazileri Küresel Çözümler İhtiyaca Yönelik Geleceğe Dönük Yatırım C Serisi Yüksek Performanslı Kontrol Tartımı Çözümleri Otomatik Kontrol Terazileri

Detaylı

MasterFi. İş Analitiği Çözümleri. Müşteri portföy analizlerinde yeni bir devir!

MasterFi. İş Analitiği Çözümleri. Müşteri portföy analizlerinde yeni bir devir! MasterFi İş Analitiği Çözümleri Müşteri portföy analizlerinde yeni bir devir! Hiç Bir Şey Tesadüf Değildir! MasterFi Mobil IntelliFi MasterFi Web MasterFi, pazar araştırması yapmak isteyen şirketlerinin

Detaylı

Proje Teknik Makine Tasarım,Otomasyon ve Uygulama

Proje Teknik Makine Tasarım,Otomasyon ve Uygulama Proje Teknik Makine Tasarım,Otomasyon ve Uygulama Firma Profili Bursa / TURKEY -Adres:Üçevler Mah. Ünalp Sok. No:2R/1 Nilüfer/BURSA -GPS: N 40 11 58,1928" E 28 56 19,1976" BURSA -Tel: +90 (224) 443 42

Detaylı

TIEFENBACH. Başarımızın Sırrı Yüksek Kalite. Yeni altyapımızla geleceğe hazırız

TIEFENBACH. Başarımızın Sırrı Yüksek Kalite. Yeni altyapımızla geleceğe hazırız TIEFENBACH Başarımızın Sırrı Yüksek Kalite Tiefenbach Control Systems firması 1950 yılında DR. H Tiefenbach adıyla kurulmuştur. Bugün 90 uzman personeli ile özellikle üstün yeraltı elektrohidrolik sistemleri

Detaylı

PowerCEMS100. Online teknik sayfa

PowerCEMS100. Online teknik sayfa Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip PowerCEMS100 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

Bütçelemenin En Kolay Hali!

Bütçelemenin En Kolay Hali! Bütçelemenin En Kolay Hali! LOGO MIND BUDGET, GELİŞMİŞ YAZILIM MİMARİSİ İLE BÜTÇE HAZIRLAYAN KULLANICILARA ESNEK VE GÜVENLİ BİR ÇALIŞMA PLATFORMU SUNUYOR. GÜÇLÜ KONTROL MEKANİZMALARI VE HATAYA YER BIRAKMAYAN

Detaylı

MIT PAKET SİSTEMLER AKILLI ÇÖZÜMLER SORUNSUZ SİSTEMLER

MIT PAKET SİSTEMLER AKILLI ÇÖZÜMLER SORUNSUZ SİSTEMLER MIT PAKET SİSTEMLER AKILLI ÇÖZÜMLER SORUNSUZ SİSTEMLER Ekin Endüstriyelin Isıtma-Soğutma sanayisine sunduğu paket sistem çözümleri ile uygulamacı firmalar ve son kullanıcılara büyük kolaylıklar sağlamaktadır.

Detaylı

Her koşulda mesajlarınızı iletin.

Her koşulda mesajlarınızı iletin. Her koşulda mesajlarınızı iletin. PRAESIDEO Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi boschsecurity.com PRAESIDEO Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi 3 İnsanları bilgilendirir ve korur

Detaylı

FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ

FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ ermaksan.com.tr 1 FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ FIBERMAK G-FORCE FIBERMAK SL G-FORCE Hızınıza Hız Katacak... 4 2,5-18 m boy seçenekleri 1000-24000 kg yük kapasitesi Eksenel hareketler

Detaylı

MİSYON VİZYON KALİTE

MİSYON VİZYON KALİTE kaplanplastik.com HAKKIMIZDA 1979 yılında kurulmuş olan kaplan plastik, kurulduğu günden beri izlemiş olduğu yenilikçi, sürdürülebilir ve hep daha iyisini üretme politikası sayesinde Türkiye nin en büyük

Detaylı